מירב, מה עם האורגזמה שלי ? )-:
לאחר שהצגתי את עצמי כאן בפורום לראשונה בפוסט
וכפי שהבטחתי ...
יום שני: 26/10/2009
אני כותבת לכם מהדירה הדיסקרטית, כי האמת קצת התגעגעתי, אבל המשימה הזו לא קלה כלל, יש איתי היום עוד שבע בנות, כל אחת יותר רעשנית מהשנייה, מעבר לקשקשת נוראית, ברוסית וגרוזינית בעיקר, ברקע מוסיקה אלקטרונית באוקטאבות גבוהות מידי, האורות מעומעמים עד לכדיי עלטה ואלומת האור המשמעותית היחידה – אדומה, בנוסף, יש היום שיטפון רציני של טוסטסטרון וכל כמה דקות עליי לקום ולקבל את פני הנכנסים, כל זאת יחד עם הפרעת הקשב והריכוז שגילו לי כשניגשתי לבגרויות בגיל עשרים ושלוש מקשה עליי לכתוב, אבל בכל זאת אני משנסת את תאי מוחי כדיי להביא לכם את הדיווח הלוהט מהשטח שלי;
מצאתי לאחרונה דרך נהדרת להתמודד עם הקשקושים ברוסית של עמיתותיי, יש איתי בחורה ישראלית מקסימה, שרוטה לגמרי אבל מקסימה, יש לה מה להגיד לעולם, רק חבל שהיא לא ממש מקשיבה, והיא כמוני מדברת אנגלית שוטף ובכל פעם שלול התרנגולות אצלנו עבר בלי משים או עם משים לשפה הרוסית, אני והיא מתחילות לרכל באנגלית, שאר הבנות מייד מבינות עניין, או שהן מנסות להבין אם אנחנו מדברות עליהן וחוזרות לקשקש אמנם אבל בשפה שמובנת לנו, חבל שהיא לא עובדת איתי כל פעם- זה דיי שוס למצוא במקומות כאלה בחורות שגם מבינות אנגלית וגם יש להן מה לומר. שלא תבינו אותי לא נכון: אני מתה על הבנות כאן, אולי מהצד שלכם חלקן נראות עקומות או מסטולות או סתם מטורללות והן כנראה כאלה, אבל כשמתוודעים אליהן מהצד שלי, וזה לוקח זמן, לאט מתרגלים אליהן והיום אחרי המון שעות יחד של שעמום או צעקות אני אוהבת אותן ויש פה הרגשה מסוימת של מין בית מטורף, קיבוץ גלויות מבולגן.
יש כאן בחורה אחת, לא אמיתית בעליל, קטנטונת, רזה להחריד, עם הררי סיליקון על החזה, מכוערת פחד אך בעלת חוש הומור מפותח, כל כמה דקות היא נעלמת מפינת הישיבה שלנו לשירותים כדיי להסניף שורות של חגיגת או קוקאין- תלוי כמה כסף יש לה בארנק כנראה, טיפשה ברמות אבל בגלל שהיא יודעת לצחוק על עצמה אני סולחת לה, כל ערב שאני מנסה לאכול משהו והיא בסביבה מתחילה זאתי לצעוק עליי – כמה אני אוכלת ושאני צריכה להפסיק, סה"כ אני לועסת לי איזה סלט טונה עם לחם מלא או משהו אנמי בסגנון...(כבר לא נוגעת בבשר אדום, מוצרי חלב, לחם וסוכר לבנים, קפה ואלכוהול) ניסיתי כמה פעמים להסביר לה שגוף האדם לא יכול להתקיים בצורה אופטימאלית על אלכוהול וסמים בלבד אבל אוזניים לכותל, נו שויין, נחכה שאיזה איבר חיוני בגוף שלה יקרוס ואז אולי היא תקשיב (או תמות).
כבר שלוש בלילה והבהלה לסקס נפסקה כמעט לגמרי, יש לי הרגשה שהאורגזמה שלי להיום מוטלת בספק, למה זה? מייד תבינו.
נכנסתי לתת פרטים בחדר ההמתנה, מולי יושבים שני בחורים תוצרת כחול לבן, כבר בכניסה אני מזהה ריח של בושם מוכר שאני אוהבת (ג'וופ) ומחייכת מאוזן לאוזן, גם לא הזיק שהחבר'ה נראו טוב, למרות שהם ישבו בתנוחה של "מגיע לי הכול" החלטתי לזרום עם האינטואיציה שלי- שהיא בעצם הכלי הכי חשוב שלי פה לסינון- ונכנסתי עם הגבוה שבהם, אני מובילה אותו לחדר (הנקי) שלי ודואגת תוך כדיי שהוא ילך לפניי: א. כי אני שונאת שבוהים לי בתחת, ב. כדיי לבהות בתחת שלו, ג. סתם להתבונן בו עוד קצת, צורת הליכה וכדומה, כך שאם משהו שלא נראה לי צץ, אני עוד יכולה לשנות את דעתי, קרה לי כבר פעם שמאחורי הלך לקוח שהחליט, באמצע המסדרון, להוריד לי את התחתונים, כמובן ששלחתי אותו חזרה לכיתה ב' עם פתק להורים. שוב אני מתפזרת.....
אנחנו נכנסים לחדר והוא שואל בביישנות שמנוגדת לגמרי לכל המטר תשעים ומשהו שלו, אם אפשר להתקלח יחד, הסכמתי בשמחה למרות שאני לא ממש ממליצה לעשות זאת כי הזמן קצר במקום שכזה, וגם כי כרגע יצאתי ממקלחת אחרת...., כיוונתי את דרגת החום של זרם המים והתחלתי לקלח ולסבן אותו כמו ילד קטן, הוא עמד ללא ניע כאילו שהוא לא בטוח מה מותר לו לעשות וזה הדליק אותי עוד יותר, כרכתי זרוע אחת מסביב לצווארו כשהיד הפנויה שלי מחזיקה את זרנוק המים החמים מכוון ישר על הזין שלו, והתנפלתי עליו בנשיקות צרפתיות, הבחור יודע להתנשק כמו שאני אוהבת, בצורה מעניינת שכזו עם שימוש שווה והוגן בשפתיים ובלשון יחד, בלי הזלות ריר מיותרות, אחרי שמיציתי את שאיבת הפנים שלו העברתי את זרם המים לאחוריו (כדיי שלא יתקרר) וירדתי על הברכיים לטפל בזין שלו שבינתיים הלך ותפח ונראה כאילו תיכף יתפוצץ, הוא מרים לי את הסנטר בידו ואומר לי "תיזהרי, מזמן לא הייתי עם בחורה ואני עלול לשחרר פה צרור מוקדם מידי בלי כוונה" עניתי "אל תדאג לכלום רק תהנה ותשאיר לי את החישובים", אני מתחילה ללקק את האיבר בצורה עדינה מתמקדת קודם בליקוקים של גזע הזין בלי להכניס את כולו לפה, לאט מגיעה לראש הזין ומקיפה אותו בלשוני בלבד, מתגרה בו ונושכת בעדינות את החלק הרגיש המחבר בין הגזע לראש בחלק החיצוני של הזין ומייד ממשיכה ללקק ולפתע במכה אחת מכניסה את כל הזין לתוך הפה, נשארת עם האיבר התפוח בתוך פי כמה שניות, אני מרגישה אותו בגרון שלי עמוק ומוציאה אותו ממני לאט תוך כדיי שאיבה חזקה, פתאום אני שומעת אותו אומר "פאק, אני גומר", מייד הכנסתי אותו לפי, שואבת אותו ואת כל מה שיוצא ממנו היטב ואני מרגישה שהאורגזמה שלו מתחזקת כשהוא רועד כולו ונאנח, כשסיים לפרוק את כל המטען אני מחזיקה את השפיך שלו בפה ומחייכת אליו בשפתיים חתומות, הוא אומר לי "סליחה, לא יכולתי להתאפק", ירקתי את הכול לאמבט, שטפתי את הפה טוב ועברנו למיטה, נשכבנו עליה ונתתי לו כמה דקות להירגע ולהיטען מחדש, הוא מסתובב אלי ומחבק אותי ועדיין רועד קצת מהאורגזמה או מהקור של המזגן, כרכתי רגל אחת סביבו והרגשתי שהוא מתחיל לתפוח שוב פעם, התחלתי להתחכך בזין שלו תוך כדיי נשיקות עמוקות ומשחקי לשון הדדיים, הריח שלו מטריף אותי, הזרימה בינינו מדהימה והאנרגיות שממלאות את החדר כל כך נכונות, הוא מזיז לי את הרגל, נשכב מעליי ותופס את שתי ידיי מעל לראשי חזק וממשיך לנשק אותי ושפת הגוף שלו אומרת שהוא עכשיו בשליטה, לאט הוא משחרר את האחיזה ויורד למטה בהדרגה, כשהוא מגיע לדגדגן אני מבינה שהוא יודע את העבודה, הוא מלקק אותו בהתחלה בעדינות, עוזב אותו ועובר לשפתיים ואז לחור, מכניס את הלשון שלו עמוק בתוכי וחוזר אל הדגדגן, מידי פעם הוא מרים את הראש להסתכל על ההבעה שלי ואומר "יש לך ריח של עוגת קינמון", הוא תופס לי את הברכיים ומפסק את הרגליים בחוזקה והניגודיות בין הליקוק העדין לבין הכוח שלו מעביר אותי על דעתי, אני מרגישה את האורגזמה שלי מתחילה לפלס את דרכה בגופי ושנייה לפני שאני מגיעה אל נקודת האל חזור, אני עוצרת אותו ומסבירה לו שאני רוצה לגמור כשהוא בתוכי ואם הוא לא יפסיק מייד אני לא אשלוט על זה יותר, הוא עולה חזרה מעלה בחיוך שובב ואני מזנקת והופכת אותו על גבו תופסת את זרועותיו מעל לראשו וממסמרת אותו למיטה, שוב נשיקות, אני מלבישה לו במהירות שיא את הקונדום ובגלל שבשביל זה הייתי צריכה לשחרר לו את הידיים הוא חופשי להפוך אותי על גבי ולחדור אלי במכה אחת חזקה שהגבול בה בין כאב לעונג מיטשטש, אבל הוא לא ממשיך, הוא משאיר את הזין שלו בחוץ, מילימטרים ממני, אני מרגישה את החום שלו למטה על אף הקונדום, מתחננת בלי מילים שייכנס שוב והוא נכנס לאט בתשוקה מרוסנת, שפת הגוף שלו אומרת "הייתי קורע אותך אבל בשביל זה את צריכה לחכות" הוא חודר אלי כל פעם יותר עמוק וכל פעם הוא יוצא ממני לגמרי ונכנס שוב בעדינות, כל חדירה שלו גורמת לי לכווץ את עצמי בפנים כדיי להרגיש את כולו טוב יותר, הכיווצים מביאים אותי לאקסטזה ואני נכנסת למרווח האורגזמי שבו הגמירה שלי כבר איתי רק נותר לי להחליט מתי אני משחררת אותה, כמה שאחכה יותר עכשיו היא תבוא אלי חזקה ועוצמתית, אני מוציאה אותו מתוכי ומסתובבת מהר על ארבע, עכשיו אני רואה את שנינו במראה שמולי ואני רואה אותו מתבונן בנו גם כן, הוא תופס אותי במותניים ומחדיר את עצמו אלי בלי לכוון אבל ישר למקום הנכון כאילו שלאיברים שלנו יש כבר מערכת יחסים משלהם, הוא מפמפם חזק ואני מקמרת את הגב ומכווצת את השרירים הפנימיים, פעמיים כבר שאני הודפת את הגמירה שלי וגורמת לו לעצור כי האורגזמה עומדת להיות גדולה ממני, אני נושמת עמוק, מנסה להסדיר את הנשימה והוויברציות בגוף, הוא מתקרב אלי, מנשק לי את הגב ללא תזוזה, נזהר שלא להפריע לי להתאפס, ואז תופס לי את השיער חזק ומושך אותו לכיוונו, אני לא יכולה לעשות כלום חוץ מלתת לו קונטרה והוא חודר שוב ושוב בקצב מתגבר אני מרגישה כל סנטימטר ממנו בתוכי ואני עוטפת אותו בחוזקה מבפנים, מכילה אותו ונכנעת למקצב שלו, אני יודעת שכבר מאוחר מידי כי אני מרגישה אותו גומר בלי שום רסן, אני יודעת שהוא כבר לא יכול לעצור, הכיווצים שלי הטריפו אותו והוא כבר לא יכול לעצור את זרם השפיכה שלו, הוא מפמפם במהירות ומושך את השיער שלי עוד ועוד עד שהוא שופך את כולו אלי ולתוך הקונדום, אני משאירה אותו בתוכי עד שהוא נרגע לגמרי, כשסיים באנחה גברית שקטה המשכנו לשכב במיטה מחובקים תוך כדיי שהוא מתנצל שפספסתי את האורגזמה שלי כי הוא לא יכול היה לחכות, נפרדנו אחרי מקלחת משותפת נוספת ויצאתי מהחדר עדיין מגורה וחרמנית בטירוף אבל אפופת סיפוק אחרי המפגש והחיבור המדהים.
ניגשתי לארון לשים מחדש דיאורדורנט ובושם וסידרתי את האיפור ובעוד שאני מתחילה לספר לבנות מה עבר עלי הן אומרות לי להסתכל במצלמות כי יש משטרה בחוץ, נפל לי הלב לתחתונים, זו הפעם השנייה בלבד שאני פוגשת בשוטרים במקום כזה ואני יודעת שהם יכולים לקחת אותנו לתחנה ואז יירשם לי בתיק שנתפסתי במקום כזה והריי עבדתי כל כך קשה לנקות את הרקורד שלי, אז אני מסדירה את קצב הלב שלי ורצה לתיק שלי כי יש לי בו שלושה כדורים: ויטמין C, ויטמין B6, וברזל שאני לוקחת בדר"כ אחרי ארוחת הערב, בלעתי אותם מהר בכדי שלא יטעו ויחשבו שהכמוסות האלה לא חוקיות, במקרה של בדיקת סמים בתיקי הבנות, לרוב הם רק בודקים תעודות זהות לוודא שאף אחת לא תיירת, בכל מקרה, הם נכנסו למקום בדהרה כאילו שהצליחו לחדור ללבו של ארגון פשע חשאי, ובשעה השלמה שהיו פה הם הצליחו להרביץ ללקוח ערבי מסכן שהעיז להוציא משפט מהפה, לשבור דלת אחת לחדר של בחורה שהייתה באמצע דהירה על לקוח וכשזו ברוב "חוצפתה" שאלה "למה לשבור? לא יכולתם לדפוק? הייתי פותחת מייד...." הם התעצבנו עוד יותר ועשו לנו משהו שהזכיר מסדר בוקר בטירונות קרבית.....
אז עכשיו שלוש בלילה והמקום מן הסתם שומם, הבנות המפוחדות ברחו הביתה והשאר שנשארו סתם קצת בהלם קרב והתשוקה שלי לאורגזמה נמחקה לי מהתודעה.
תודה מקרב לב לכוחות היס"מ שהצליחו לערער את שלוות נפשי על לא עוול בכפי, ותודה נוספת על שעשו זאת בצורה כל כך אנושית וחביבה, מחר אסביר קצת יותר בהרחבה על דעתי בנושא ועל חוקיות העניין כולו , כרגע אני כבר עייפה מידי ועצבנית הרבה יותר מידי.
נשיקות על האף.
מירב.
למצולמים אין שום קשר לדיווח