שרון עושה קניות בסופר ומדליקה את איש הביטחון לוואל 
אהלן חברים, שמי הוא לוואל ואני עובד כאיש ביטחון בסופר השכונתי.
יום אחד במהלך המשמרת שלי, צדה את עיניי בחורה ברונטית יפייפיה שהתהלכה להנאתה במחלקת הירקות. היא לבשה שמלה שחורה סקסית ושיערה הגולש היה פזור על כתפיה.
הבחורה נעצרה ליד דוכן המלפפונים והתחילה לנעוץ עיניים לעבר המלפפונים המזמינים. לא יכולתי להוריד את מבטי ממנה בגלל יופיה המשגע... לפתע היא תפסה בידה מלפפון והתחילה לשפשף אותו בסקרנות... הפה שלי נפתח בתדהמה...
לפתע ראיתי את הברונטית חובבת המלפפונים מורידה את ידה שאחזה במלפפון מתחת לשמלה שלה וכשהיא הוציאה את ידה היא הייתה ריקה... "היי איפה המלפפון??!!" חשבתי. היא המשיכה לצעוד בסופר ועשתה את דרכה לכיוון היציאה כאילו לא קרה כלום כמה שניות קודם לכן.
" WTF?! " שאלתי את עצמי והתחלתי ללכת במהירות אחרי הבחורה הברונטית.
עצרתי אותה ממש ביציאה מהסופר ומה שהיה הכי מצחיק בכל הסיפור זאת ההליכה המוזרה שהייתה לברונטית לאחר הביקור בדוכן המלפפונים 
לברונטית קראו שרון. שאלתי את שרון בנימוס מה קרה לאותו מלפפון שהיא שיחקה איתו בדוכן המלפפונים? שרון הביטה בי כאילו נפלתי מהירח ואמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר.
לא ויתרתי לה ואיימתי עליה שאם היא לא תגלה לי מה קרה למלפפון אני אקח אותה למנהל הסופר!
"לא לא אל תיקח אותי למנהל הסופר ... בבקשה "
התחננה שרון והביטה לעברי בשובבות.
"אהא! אז יש לך מה להסתיר נכון?" שאלתי את שרון וליטפתי את ישבנה...
"ממש לא! סתם לא בא לי ללכת למנהל הסופר" ענתה שרון וצחחקה.
"Hey! מה יש לך פה?" שאלתי את שרון אחרי שהרגשתי בליטה מתחת לשמלת המיני שלה...
"המממממ שום דבר" ענתה שרון והמשיכה לחייך לעברי...
ביקשתי את רשותה של שרון להציץ לה מתחת לחצאית והיא הסכימה ללא כל היסוס.
הלכנו לאיזו פינה ושרון נשענה על אחד הדוכנים בסופר. הרמתי את השמלה של שרון למעלה ולא האמנתי למראה עיניי... המלפפון האבוד היה תקוע לשרון בתחת!

צילמתי בשבילכם תמונה

שפשפתי את עיניי ומיששתי את המלפפון כדי להיות בטוח שאני לא מדמיין, הזזתי טיפה את אחד מפלחי ישבנה הצידה ככה שלא היה עוד ספק, המלפפון היה תקוע אצלה בתחת!

שרון שהייתה נבוכה קצת, הסבירה לי שהייתה כ"כ חרמנית שהייתה חייבת לדחוף את המלפפון לתחת שלה כדי להירגע 

הוצאתי את המלפפון מהתחת שלה וליטפתי אותו להנאתי... "ואיי ואיי זאתי נראה לי חולת זרגים חבל"ז!"
חשבתי.
"תשמע... אני לא רוצה שתיקח אותי למנהל הסופר... בסדר?" אמרה שרון ונצמדה אליי...
"בוא תיקח אותי לחדר הביטחון שלך!" צעקה שרון ונמרחה עליי 
הרמתי את שרון ונשאתי אותה בידיי לעבר חדר הביטחון שלי. השכבתי אותה על המיטה הגדולה והמרווחת שלי והתחלתי ללטף אותה בכל חלקי גופה הנעים והחלק 
שרון הייתה ממש לא רגועה ולפתע היא לגמרי הפכה את עורה!
היא כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב 
"רצית לקחת אותי למנהל הא? עכשיו אתה הזונה שלי!"
צעקה שרון ועשתה לי זיון פנים מחרפן עם ישבנה המקפץ.
הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי את חור התחת הטעים שלה בשקיקה!
בהמשך שרון הפכה אותי על הבטן והתיישבה עליי כאשר הידיים שלי לכודות בין רגליה.
שרון הוציאה את החגורה מהמכנסיים שלי, הורידה את המכנסיים ואת התחתונים שלי עד לברכיים והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה 
הייתי חסר אונים לגמרי! ניסיתי להדוף את שרון מעליי אך זה היה חסר כל סיכוי.
"אתה זונה רעה! מרגל אחרי בחורות הא?" צעקה שרון בזמן שהיא מצליפה על התחת שלי עם החגורה. כשניסיתי לענות לה וטיפה התחצפתי שרון סטרה לי על הלחיים.
סובבתי ימינה את הראש וחטפתי סטירה בלחי ימין. סובבתי את הראש שמאלה וחטפתי סטירה בלחי שמאל. וככה חוזר חלילה (חחח שרון הרגת אותי בקטע הזה! לא נראה לי שאפשר להיות יותר חסר אונים מזה
)
אחרי ששרון שחררה אותי, מצצתי לה את הפטמות הורודות והטעימות שלה בזמן שהיא שיחקה לי בזין.
שרון נרגעה קצת ונשכבה על הגב. הורדתי את החוטיני האדום שלה ושמתי אותו על הצוואר.
צללתי לעבר הכוס היפה שלה וירדתי לה במשך כמה דקות עד שהיא גמרה ברעידות חזקות ובחיוך גדול 
שרון אמרה שאני בטח רוצה לבקר איפה שהמלפפון ביקר לפני כמה דקות... הנהנתי לעברה בחיוך שובב אבל לפני זה הייתי נחוש לחקור את החורצ'יק שלה עד תום! 
שרון התיישבה בדוגי והכנסתי לה אצבע לחור התחת המדהים שלה! שרון המשיכה להצליף לי על התחת עם החגורה והתלהבה מהזין הקשיח שלי.
היא הסתובבה והתחילה למצוץ לי בזמן שאני ממשיך לדחוף לה אצבע לתחת. כאשר מידי פעם אני מוציא את האצבע מישבנה ומוצץ אותה להנאתי הרבה! 
בהמשך עברנו ל-69, המשכתי לדחוף לשרון אצבע לתחת וללקק לה את החורים הטעימים שלה. שרון המתחילה לנשוך אותי בזין ובביצים ובמהרה המשיכה לנשוך אותי בגוף עד שצעקתי כמו מטורף! 
אחרי כמה דקות עברנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עם הכוס שלה על הזין שלי. התחלתי להקפיץ אותה על הזין ומצצתי את פטמותיה הטעימות... ואז קמתי ביחד עם שרון והתחלתי להעיף אותה במרץ באוויר (לזיין) לשמחתה הרבה. שרון אפילו שרה את השיר:
I Belive I Can Fly 
אחרי כמה דקות של זיון באוויר השכבתי את שרון על המיטה והמשכתי לזיין אותה כאשר היא שוכבת על הגב ורגליה מונפות לצדדים. היא התחילה לסתור לי על התחת ודרשה זיון מהיר וקצבי (חחחח אי אפשר להוריד איתה את הקצב לשנייה
)
בהמשך שרון נשענה על השידה והחדרתי את הזין שלי לתוך חור התחת הקטן שלה. סוף סוף הבנתי איך המלפפון הרגיש שם בפנים 
זיינתי את שרון בתחת בקצב בינוני והתענגתי על קימורי גופה ועל ישבנה המקפץ!
מפוזת העמידה, תוך כדי שהזין שלי עמוק בישבנה, שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בטוסיק הקטן והמקפץ שלה.
אחרי כמה דקות זחלנו לאמצע המיטה והזדיינו בכפיות לוהטות! אחחח אין כמו זיון פרוע בכפיות עם שרון הנימפומנית וחסרת המעצורים 
היא אפילו איימה עליי שאם אני לא אתן לה זיון טוב היא תדחוף לי מלפפון לתחת 
אחרי שהתענגתי על הכוס של שרון בכפיות, נשכבתי על הגב ושרון התיישבה עם הכוס הלוהט שלה על הזין שלי.
התחלתי לזיין אותה לאט לאט מלמטה, מתענג על ההרגשה... על איך הכוס הלוהט שלה עוטף לי את הזין. לפתע שרון נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות בצווארי! התחלתי לצרוח אבל את שרון זה ממש לא עניין והיא המשיכה לטרוף את צווארי כמו חיה רעבה. אחרי שהיא סיימה עם הצוואר היא התחילה ללעוס את האוזניים שלי בפיה וצחקקה בממזריות. נכנסתי לטירוף... חיבקתי אותה בחוזקה והקפצתי אותה על הזין שלי, מתענג על הכוס הלוהט שלה 
בהמשך שרון התיישבה בדוגי וזיינתי אותה בתחת במשך כמה דקות כאשר מידי פעם אני סוטר על ישבנה החצוף 
גמרתי בחוזקה בתוך ישבנה וחיבקתי אותה בחום. כמובן שאמרתי לה שאחרי זיון כזה היא בחיים לא תפגוש את מנהל הסופר והחדר היחיד שהיא תזכה לראות הוא חדר הביטחון שלי 
נפרדנו בחיבוק חם וקבענו להיפגש יותר מאוחר לעוד זיון לוהט 
כמובן ששרון לא שכחה את המלפפון כאשר עזבה את הסופר... שובבה שכמותה

בוקר למחרת ישנתי במיטתי כאשר מישהי התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף!
התעוררתי בבהלה וראיתי מולי ישבן סקסי בטירוף שרק חוטיני אדום חצה את פלחיו הסקסיים.
זאת הייתה מנהלת המשמרת שלי... גם לה קוראים למרבה הפלא שרון 

שרון מאוד כעסה שלא הגעתי לעבודה. פאק הייתי גמור מהזיון עם שרון הקונה, נו זאתי עם המלפפון בתחת. לא התעוררתי בזמן אז שרון מנהלת המשמרת שלי החליטה לקפוץ אליי הביתה ולהעיר אותי בכוח 
היא חנקה לי ת'צורה עם ישבנה ומאוד אהבתי את זה! ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה בזמן שהיא מצצה לי בשקיקה את הזין 
השמועה שזיינתי את הקונה שרון הגיעה לאוזניה של מנהלת המשמרת שלי והיא מאוד כעסה על זה! כעסה עד כדי כך שהיא הייתה חייבת זיון טוב כדי להירגע 
היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ובמהרה התחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה נמרץ!
"קדימה קדימה במרץ! תבטיח לי שתבוא כל יום לעבודה ב 7:30! ולא תזיין בחורות בזמן המשמרת!" צעקה שרון בזמן שקיפצה על הזין שלי ושיערה התעופף באוויר.
הבטחתי לשרון שאני אהיה עובד טוב וגם שאלתי אותה האם היא גם הייתה רוצה לדחוף מלפפון לתחת כמו שרון הקונה?
שרון מנהלת המשמרת צחקקה בשובבות ואמרה שאולי תעשה את זה מתישהו, אבל עכשיו היא רוצה שאני אגמור לה בפה! 
שרון התיישבה מולי בדוגי כשהיא לובשת את החוטיני האדום שלה והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה! ליטפתי את גופה, את ישבנה ואת הכוס שלה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה במראה הגדולה שהייתה מולנו 
אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בפיה המתוק תוך כדי שאני רועד בטירוף!
שרון חייכה לעברי, פתחה פה גדול ואמרה: "לוואל איש ביטחון!"

חיבקתי את מנהלת המשמרת שלי והתחלתי להתארגן כדי לרוץ לסופר... או שהמנהלת רוצה סיבוב נוסף? 
סוף
שרונוש היה ענק! 
אחחח כמה שאת מחרמנת אותי כשמלפפון תקוע לך בתחת! 
תמסרי ד"ש ונשיקה חמה לטוסיק השובב שלך 
Lavelle
Lavelle2013-05-04 01:41:24