כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 34 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

331
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=lover23] [QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=lover23]האמור לעיל קרה אך ורק בדמיונו הפרוע מאוד של הכותב ואינו משקף את השירות האמיתי שתקבלו משרון.
ראו הוזהרתם...
לפרטים ניתן לפנות לשרשור של שרון בפורום הפרסומי או לחילופין ל׳שלושת המוסקטרים׳ (ע״ע).

מוגש כשירות למען כספו של הציבור בעידן של מיתון עולמי...[/QUOTE]לובר 23 ,  אחד המוסקטרים דיווח לפני כמה ימים בפוסט שלי ... קריאה נעימה מתוק קריצהTongue
סובייקטיבית,
 הפעם הרגשתי בסדר כזה. לא ברקים ורעמים אך
גם לא נפילה.</span><span dir="LTR" style="font-size:14.0pt"></span>

״הרגשתי בסדר כזה...״
ומהדיווח הזה את כל כך מתרגשת- מש״ל.[/QUOTE]

Party !! lover23 , YOU CAN KISS MY ASS BABE  Party
<font style=": #000000">

[TUBE]_x1xa1T3aCY[/TUBE]

[/QUOTE]

ושוב כשלרובוט אין מה להגיב היא יורדת לבהמיות הרגילה...

אני מתחיל לחשוב שלקרוא לך בהמה זה העלבת הבהמות...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

332
לוואל ושרון בפגישה סוטה במיוחד! Evil Smile

נפגשתי עם שרון מיד איך שהיא חזרה מרכיבת האופניים שלה. היא פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת טייץ' שלושת רבעי שישב בצורה מושלמת על ישבנה התפוחי!

אחרי חיבוק, נשיקה וכמה מזמוזים, שרון הורידה את הטייץ' עם החוטיני הורוד עד הברכיים והזמינה אותי לצלול למטה. התיישבתי על ברכיי, התחלתי להסניף את ישבנה ובמהרה ליקקתי את חור התחת שלה! Tongue

אחחחח איזה טעם משגע יש לטוסיק של שרון אחרי האופניים Evil Smile

המשכתי להריח ולהסניף את גופה של שרון. הורדתי את הגופייה שלה ומצצתי בשקיקה את פטמותיה הזקורות. שרון הרימה את ידה השמאלית ומיד ליקקתי את בית השחי שלה עד ששרון קפצה (זה מדגדג אותה צחוק). שרון הרימה את ידה הימנית והתנפלתי גם על בית השחי השנייה חיוך גדול

בהמשך ליקקתי את בטנה של שרון, ואז את הפופיק שלה טיפה, ירדתי לכוס החלק שלה וליקקתי את הפרח הורדרד הזה בהנאה גדולה! נעמדתי, הסנפתי את הצוואר של שרון ונישקתי אותה בצוואר.

שרון התכופפה לעבר הזין הקשיח שלי והתחילה למצוץ לי אותו במציצה חמה ורטובה וגם פינקה את שתי הביצים החלקות שלי! גררררר התחרפנתי! Star

זרמנו למקלחת... התחלנו לסבן זה את זו ולהתמזמז. החלקתי את הזין שלי על פלחי ישבנה של שרון וסיבנתי את הציצים שלה. שרון סיבנה את הזין שלי וחירמנה אותי בטירוף! סיבנתי לה את הכוס ואת התחת ובערתי מחרמנות פצצה אחחח התחת העסיסי הזה פשוט לאכול אותו!

כאשר ירדתי כדי ללקק את ישבנה, שרון הרטיבה אותי מלמעלה ושיחקה עם שיערי הרטוב. שרון
התלהבה מהאורך שלו, משכה אותו למעלה ועשתה לי אחלה תסרוקת אצבע למעלה צחוק

יצאנו מהמקלחת ושרון מצצה לי עוד טיפה את הזין, אחחח שפתיה המתוקות משגעות אותי!

אחרי המקלחת שרון לבשה בחזרה את הגופיה הורודה שלה, את החוטיני הורוד (שבו היא עשתה אופניים) והפעם את השורט האדום המחרפן שלה! Tongue

הרצנו משחק משעשע ששרון רוכבת על אופניים ואני מנסה להתחיל איתה ורודף אחרי הטוסיק המקפץ שלה צחוק

שרון רכבה בטיילת ועצרה לרגע כדי לשתות מים... ניגשתי אליה מאחורה ותפסתי את ישבנה התפוחי! (חחח שרון עשתה תנועות שהיא נותנת לי בוקס צחוק)

"אתה רוצה אולי לשתות מים?" שאלה שרון והביטה בי בשובבות...

"תודה רבה (לקחתי את מיכל הקצפת ששימש אותנו כבקבוק מים צחוק) האמת שאני רוצה אותך! את נראית מצויין" עניתי לה והמשכתי למזמז אותה..

"הממממ תודה. תשמע האמת היא שאתה מפריע לי קצת, אני עכשיו במשימה... אז ביי! ואל תעקוב אחריי!" דרשה שרון כשחיוך ממזרי מרוח על פניה והתחילה להתרחק ממני.

"היי סקסית תעצרי בצד!" צעקתי לשרון ומצאתי אותה מתחבאת ממני בפינה (שרון התחבאה מאחורי הארון).

"אההההה! אתה עוקב אחריי! ידעתי שתעקוב אחריי! תשכב מיד על המדרכה עכשיו אני אכסח אותך! אתה יודע שיש לי חגורה שחורה? הנה לך קבל את זה! אתה מרגיש את החגורה השחורה שלי?!" צחוק צעקה שרון והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה שלה בזמן ששכבתי על הבטן על המיטה.

אחרי ששרון קצת נרגעה היא דרשה לדעת למה אני עוקב אחריה? אז עניתי לה שלא יכולתי לעמוד בפני התחת השובב והמקפץ שלה גרררררררררררררר Tongue

שרון שוב אמרה שהיא נמצאת במשימה מאוד חשובה והתיישבה על פניי עם ישבנה התפוחי שאותו עטף שורט אדום אששששששששששש Tongue Tongue Tongue

20102012273 F16(550)

הסנפתי בשקיקה את ישבנה של שרון והתענגתי על הטוסיק העסיסי והחצוף שלה. הזין שלי עמד כמו טיל והתפללתי שמתיישהו שרון תשחרר אותו לחופשי חיוך גדול (מהתחתונים)

שרון חנקה אותי עוד קצת עם ישבנה ואז נתנה לי למזמז לה את התחת באין מפריע Cool עד ש...

"אתה יודע שאתה חתיכת בן זונה?! אתה הכנסת אותי להריון!" צחוק כועס צעקה שרון...

"מה? מתי הספקתי?" Shocked שאלתי אותה בהלם.

"יש לי עכשיו איחור של שבועיים במחזור! מה את צוחק שם? (התפוצצתי מצחוק) אתה תהיה עוד מעט אבא, קדימה תביא כסף להפלה!" צעקה שרון. התפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

תפסתי את הרוכבת הסקסית שרון ונפלתי על המיטה ביחד איתה ככה שהציצים החצופים שלה דוקרים לי את הפנים Tongue

"עכשיו תצטרך לזיין אותי חזק כדי שתהיה לי הפלה טבעית! למה לא שלפת בזמן הא?" צחוק צעקה שרון והתפוצצה מצחוק. שרון נראה לי הגזמת עם הוודקה צחוק

התנפלתי על פטמותיה הזקורות ומצצתי אותן בשקיקה, וגם ליטפתי את ישבנה, בזמן ששרון התחככה על הזין שלי עם מפשעתה שהייתה בתוך השורט האדום Cool

שרון רצתה ירידה ונשכבה בהתלהבות על הגב. הורדתי ממנה את השורט האדום שאותו שרון מיד הלבישה לי על הראש, ואז הורדתי את החוטיני הורוד שלה שאותו שרון הלבישה לי על הצוואר (אחרי שהסנפתי אותו כהוגן כמובן חיוך גדול)

שרון התפוצצה מצחוק ואמרה שאני חייב לראות את עצמי במראה, חחחח נראיתי מצחיק בטירוף! צחוק

נזכרתי במיכל הקצפת, והבאתי אותו מהר למיטה. השפרצתי על הכוס של שרון כמות יפה של קצפת ושרון צעקה מרוב שזה היה קר צחוק צללתי למטה התחלתי לאכול לה ת'כוס בשקיקה!

"העוגיה טעימה לך?" שאלה שרון וחייכה לעברי בשובבות...

"גררררררר מאוד!" גנחתי בחרמנות.

חחחח בזמן שליקקתי לשרון את הכוס חלק מהקצפת נפלה למטה, אז מרחתי לה את הקצפת על החור של התחת Tongue

"נו מה עשית שם? עכשיו תנקה גם את הטוסיק, עשית שם בלאגן" אמרה שרון.

"אהההההה גרררררררר עשיתי בלאגן בחורים שלך!" Evil Smile צחוק אמרתי לשרון והתפוצצנו מצחוק.

"אחרי שבילגנת את החורים שלי תלקק לי ת'כוס ותעשה שם סדר!" Tongue צחוק דרשה שרון והמשיכה להתפקע מצחוק.

אחרי כמה דקות הבונבונית הסקסית שלי גמרה ברעידות והתנשפויות קלות וקרנה מאושר חיוך גדול

נישקתי אותה בירכיים ובכוס המתוק שלה והתיישבתי מעליה ב-69.

שרון מיד התחילה להפליק לי על התחת וצעקה: "יייאאאאהההוווווו הנה התחת הסקסי שלך!" צחוק

שרון לקחה את הזין שלי לפיה והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שליקקתי את הכוס ואת חור התחת שלה. שוב עשיתי עם הקצפת בלאגן בחורים שלה והתחלתי לסדר את הבלאגן עם לשוני השובבה חיוך גדול

"איזה תחת שובב! התחת שלך נתון לחסדיי עכשיו!" צעקה שרון והפליקה לי על התחת ללא הפסקה צחוק

ואאאאווווו בערתי מחרמנות! היה אששששששששש! Tongue

"בא לי עכשיו משהו מתוק!" צעקה בהתלהבות שרון...

התיישבתי מול שרון והתחלתי לנענע ת'זין שלי מצד לצד ובמעגלים.

"רגע נקניקיה פרועה שלי!" צחקקה שרון ותפסה את מיכל הקצפת (שוב התפוצצנו מצחוק)

המשכתי להרקיד ת'זין שלי מול הפנים של שרון, היא תפסה אותו וציירה עליו Heart עם קצפת Tongue

היא עטפה לי ת'זין עם שפתיה המתוקות ומצצה את הזין המאוהב שלי קריצה

לא כל יום שרון זוכה לזין מתוק ומאוהב כזה, שרון חירפנה לגמרי עם המציצה שלה את הנקניקיה הפרועה שלי Tongue

אחרי ששרון העיפה אותי לתקרה עם המציצה המדהימה שלה, נשכבתי על המיטה ושרון זינקה על הזין שלי. התחלתי לזיין אותה מלמטה בכוס, ליטפתי ומזמזתי את גופה הענוג Tongue

שרון נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות באוזן שלי. מיד שחררתי צעקה והגברתי את קצב הזיון מה שהיה בדיעבד טעות כי כמעט נשארתי בלי אוזן צחוק

"קדימה זונה תפתחי פה גדול!" צעקה שרון והביטה בי בחיוך ממזרי.

פתחתי פה גדול ושרון ירקה לי תוך הפה צחוק

התלהבתי מזה בטירוף ודרשתי עוד! שרון נשכה אותי בינתיים בצוואר ואחרי שהצטבר לה עוד רוק היא ירקה לי שוב לתוך הפה. נדלקתי בטירוף! Tongue

עברנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה לי על הזין. הורדתי מראשי את השורט האדום ושמתי אותו על הראש של שרון. היא נראתה מצחיק בטירוף עם השורט הזה על הראש צחוק

שרון הסקסית התחילה לקפץ עליי וירקה לי שוב לתוך הפה. ואז התחלנו לסטור זה לזו. אני סטרתי לשרון על התחת והיא סטרה לי על הלחיים. באיזשהו שלב שרון החטיפה לי סטירות כ"כ מצלצלות עד שהראש של אף מצד לצד והלחיים שלי בערו צחוק

התחרמנתי עוד יותר! קמתי ביחד עם שרון תוך כדי שהיא תלויה עליי והתחלתי להקפיץ אותה באויר Tongue

שרון התחילה להשתולל וממש עפה. היא רצתה להציץ במראה, אז הסתובבתי ככה שהיה לה נוח לראות את הטוסיק השובב שלה מתעופף באויר ומקפץ Star Tongue

אחרי כמה דקות התיישבתי שוב על הספה ביחד עם שרון והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע Tongue צחוק

שרון קיפצה עליי במרץ, התלהבה מהכובע המצחיק שלה וירקה לי לתוך הפה צחוק

בהמשך הרמתי את שרון ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה, הזין שלי עדיין בכוס שלה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית חיוך גדול

הסנפתי בשקיקה את השורט האדום שהיה על ראשה של שרון ושחיתי בכוס הרטוב שלה!

בהמשך הרמתי את רגליה והמשכתי לזיין אותה כאשר רגליה על כתפיי... גרררר מדליק! Star

נשכבנו על הצד... שרון ירקה לי לתוך הפה והמשכנו להזדיין בכפיות לוהטות, תוך כדי שאני משחק עם הרוק של שרון בפה שלי, מלטף את גופה ומפליק מידי פעם על ישבנה.

שרון לא השאירה את הטוסיק שלי בודד וסטרה על הקטן והשובב שלי ללא הפסקה... הוא בער צחוק

אחרי הכפיות הלוהטות שרון נשענה על השידה, כאשר השורט האדום על ברכיה. הכנסתי את הזין הקשיח שלי לכוס החם שלה והתחלתי לזיין אותה כשאני באטרף! Tongue

לפתע שרון לקחה את החגורה השחורה שלה והתחילה להצליף לי איתה על התחת במיומנות רבה! שני הפלחים שלי קיבלו הצלפה הגונה Tongue צחוק (חחח שרונוש את אלופה בזה! זאת הייתה אשכרה הצלפה אחורית צחוק)

שרון התיישבה בקצה המיטה בדוגי והמשכתי לזיין אותה בכוס הלוהט שלה! הטוסיק התפוחי שלה קיפץ ולא יכולתי להוריד את העיניים מהמחזה המדהים הזה! Tongue

שרון התלהבה גם כן והציצה במראה על הטוסיק השובב והמקפץ שלה חיוך גדול

אחחח איזו סקסית פשוט לאכול אותה! Star

זחלנו על המיטה, ואחרי שטרפתי עם לשוני את חור התחת של שרון והמשכנו להזדיין בדוגי לוהט!Tongue

אחרי כמה דקות של זיון מטמטם, הפלקתי בתרועת ניצחון על שני פלחי ישבנה של שרון (חחחח בו זמנית) והשפרצתי כמות אדירה של זרע לתוך הכוס החם והורדרד שלה חיוך גדול

שרון הייתה מסופקת מאוד והודתה לי על זיון מהנה Tongue

נפרדנו בחיבוק ונשיקה וקבענו להפגש בימים הקרובים חיוך גדול

אחרי כמה ימים שרון הפתיעה אותי בביתי. ישבתי על הספה וראיתי טלויזיה... כבר באתי לעשות ביד מרוב חרמנות כשלפתע לסלון נכנסה שרון כשהיא לובשת את השורט האדום שלה! Tongue

גרררררר טוסיק שובב שלי חזר מהאופניים! Star Tongue אמרתי לעצמי וחייכתי מאוזן לאוזן.

שרון עשתה מול פניי
ריקוד חושני וסקסי ואז התיישבה על הזין שלי והתחככה בו עם ישבנה ממש כמו חשפנית מקצועית מוחא כפייה

בערתי מחרמנות! חפנתי בשני ידיי את שדיה המתוקים והרגשתי את הזין שלי הופך לנקניקיה קשיחה במיוחד! Tongue

חיבקתי את שרון והסנפתי את גופה הענוג, הריח שלה שיגע אותי! שרון הובילה אותי למיטה, ואחרי שנשכבתי על המיטה היא התיישבה עם ישבנה על פניי וחנקה אותי קצת עם הטוסיק הסקסי שלה שאותו עטף השורט האדום גררררררררררר Tongue

הזזתי את השורט הצידה והתחלתי ללקק בשקיקה את שני החורים הטעימים שלה! שרון נשכה אותי כמה פעמים בצדדים מה שגרם לי לקפוץ צחוק

ואז היא התכופפה לעבר הזין שלי והתחילה ללקק אותו כמו חתולה... מלקקת אותו בחושניות ואז מכניסה אותו לפיה ומעניקה לי מציצה מחרפנת. זה מה שנקרא מציצת פוליש במיטבה! Tongue

בערתי מחרמנות! והרגשתי איך אני עף לעבר הרקיע השביעי... שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה בזיון טרמפולינה. שרון התחילה לצעוק ולהניף את ידיה באויר. הצטרפתי אליה והנפתי את ידיי גם כן. חחח איזה זיון מטורף זה היה צחוק

שרון שמה אודם על שפתיה וממש רציתי שהיא תמצוץ לי ת'זין עם האודם האדום שלה Tongue

שרון הביאה כוס יין וצחקקה בממזריות. היא נישקה את כוס היין, התיישבה בדוגי מול המראה, עטפה את הזין שלי עם שפתיה המתוקות והתחילה למצוץ לי בשקיקה בזמן שליטפתי את ישבנה השובב שאותו עטף השורט האדום האהוב עליי Tongue

אחרי כמה דקות רעדתי ללא שליטה והשפרצתי לפיה של שרון כמות יפה של זרע!

שרון צחקקה ואמרה בחיוך: "לוואל בולע שפיך!" צחוק

ואז היא תפסה את כוס היין וירקה את הזרע לתוך הכוס Shocked צחוק

22102012300(6000

"קדימה תבלע את זה!" צעקה לעברי שרון צחוק

נישקתי את הסימן של שפתיה של שרון שעל הכוס וליקקתי את האודם שנשאר על הכוס (חחח התחרפנתי לגמרי צחוק)

ואז שתיתי את הזרע בשקיקה! שיחקתי איתו קצת בפה ובלעתי אותו כמו שרמוטה טובה! יאמי יאמי! Tongue צחוק

התפוצצנו מצחוק! ותודה לשרון על ארוחת הבוקר הטעימה והמזינה! Tongue צחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייים !!! Tongue Tongue Tongue

אחחח איזה זיון חם ולוהט היה לנו! Star

והדברים המטורפים שעשינו הוסיפו אחלה פלפל קריצה Approve

חולה לך על הישבן הסקסי שלך גררררררר Tongue

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2013-05-04 01:36:14
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

333
בבוארוש הסקסי מקבל מציצה מסטיבן טיילר ואז מפרק
למאריה קארי את הכוס Evil Smile

בשעת ערב מוקדמת באחד מימי השבוע, ישבתי בתאטרון וצפיתי בהצגה. לפתע את עיניי צדה בחורה ברונטית יפייפיה שישבה כמה שורות לפניי. למרות שהיא ישבה עם גבה אליי רק מלראות את ראשה ואת שיערה ידעתי שהיא יהלום נדיר, יפייפיה אמיתית! פרח מוגן, זן נדיר של יופי מתפרץ לכל עבר... כל כך רציתי ללטף את שיערה, להריח אותו... להביט בעיניה שלבטח יכשפו אותי כשהיא תביט בי.

המשכתי להסתכל עליה, לא מוריד ממנה את המבט לשניה. נראה כאילו היא הרגישה את מבטי החודר וסובבה את ראשה אליי. ומבטינו נפגשו..........
היא הייתה קצת רחוקה ולמרות שלא הייתי עם המשקפיים שלי מיד זיהיתי שזאת לא אחרת מאשר מאריה קארי הכוסית! Tongue

לא האמנתי למראה עיניי! האינטואיציה שלי לא בגדה בי! לא רק שאני מעריץ שרוף שלה, לדעתי היא גם האישה הכי סקסית בעולם!

חייכתי אליה כאשר היא ממשיכה להביט בי בסקרנות ואז.... ואזזזזזז!!!!!!!!! היא חייכה אליי בחזרה חיוך גדול הייתי המאושר שבגברים!!! Tongue

מאריה קארי הוציאה משקפת והתחילה לבחון אותי בפרטי פרטים במשך כמה דקות. "ואאוווו אני כנראה ממש מוצא חן בעיניה אם היא נועצת בי ככה עיניים" Cool חשבתי.

לאחר כדקה מאריה קארי סובבה את ראשה בחזרה לבמה ואני המשכתי להביט בה, לא מוריד את עיניי ממנה לשניה. עברו רק כמה שניות ומאריה קארי הסתובבה אליי בשנית. שוב היא בחנה אותי מכף רגל ועד הראש עם המשקפת ובלעדיה. הלב שלי פעם בחוזקה וההתרגשות הציפה כל חלק בגופי... חשבתי שאני חולם, אבל לא היה זה חלום אלא הגשמה של הפנטזיה שלי...

חיכיתי בקוצר רוח שההצגה תגמר וכאשר זה קרה, אזרתי אומץ וניגשתי למאריה קארי כאשר היא כבר עשתה את דרכה מחוץ לתאטרון.

"מאריה מאריה! מאריה קארי!" צעקתי לעברה ונעמדתי מולה כולי מתרגש...

"את מאריה קארי נכון?" שאלתי את מאריה והבטתי לעברה בהערצה...

"המממממ כן..." ענתה מאריה קארי בהיסוס קל ונראה שהיא הייתה קצת מופתעת ממני...

"מאריה קארי אני מעריץ גדול שלך, אפשר אולי חתימה?" שאלתי את מאריה בחיוך חיוך גדול

"בבקשה..." אמרה מאריה קארי וחתמה לי על דף כשעל פניה מתנוסס חיוך שובב.

"תגידי את עסוקה? שאלתי את מאריה קארי מרגיש את ליבי פועם בחוזקה מההתרגשות...

"האמת שלא... מה דעתך שנבלה קצת? נלך לאיזה בית קפה..." המשיכה מאריה קארי וחייכה לעברי.

"בשמחהההה!" צעקתי לעברה בהתרגשות, עדיין לא מאמין שזה באמת קורה. חייכנו זה לזו והלכנו יד ביד לבית קפה.

התיישבנו בבית הקפה ולא הפסקתי להחמיא למאריה קארי על שיערה הגולש, על שפתיה החושניות, על קימורי גופה המשגעים ועל ישבנה העסיסי...

מאריה קארי ממש נמסה ממני וחיוכה המקסים לא ירד מפניה.

המשכנו לשבת צמוד זה לזו והתלטפנו לנו בכיף.

אחרי שהכרנו קצת יותר טוב, מאריה קארי שאלה אותי האם יש לי חסרונות כלשהם?
בהתחלה קצת חששתי לספר לה אבל היא עודדה אותי והייתה ממש נחמדה ותומכת.

סיפרתי לה שיש לי משקפיים, ושאני מרכיב אותם רק כאשר אני לבד בלי שאף אחד יראה אותי. כי לדעתי המשקפיים הורסים לי את המראה החיצוני.

מאריה קארי הייתה מאוד סקרנית לראות אותי עם המשקפיים. סירבתי בתוקף.
"OK אז בוא נעשה ככה, אחרי שנתעסק תראה לי את עצמך עם המשקפיים?" ביקשה מאריה קארי והביטה בי במבטה החודר והסקסי.

"הוווווו בטח בטח!!! בשמחה!!!!" צעקתי ומזמזתי את מאריה קארי בשקיקה חיוך גדול

עזבנו את בית הקפה והתיישבנו על הספסל בפארק. מאריה קארי נמרחה עליי בחרמנות ושלחה את ידה למפשעתי... במהרה היא פתחה את הכפתורים בג'ינס שלי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי שעמד כמו טיל ורק חיכה ששפתיה החושניות יעטפו אותו גרררררר Tongue

מאריה לא בזבזה אף שניה והתכופפה לעבר חברי הקשיח. היא התחילה למצוץ אותו במציצה חמה ורטובה! גנחתי מהעונג ושמתי את ידי על ראשה, נהנה ממציצתה החמה והמושקעת.

"עכשיו אני רוצה שתרכיב את המשקפיים שלך" ביקשה ממני מאריה קארי כשהיא מלטפת לי את הזין...

לא היססתי לרגע ושמתי את המשקפיים שלי... סובבתי את פניי לעבר מאריה קארי כשלפתע במקום פניה היפות של מאריה קארי ראיתי מולי את פאקינג סטיבן טיילר! Shocked Shocked Shocked צחוק צחוק צחוק

"אז איך הייתה המציצה שלי?!" שאל סטיבן טיילר והתפקע מצחוק צחוק

קפצתי מהספסל ותפסתי את הראש כלא מאמין!!! כל הזמן הזה הייתי בדייט עם סטיבן טיילר Shocked ShockedShocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

אהההה הכל בגלל הראייה שלי! איזו פאדיחה! סטיבן טיילר מצץ לי פאאאאאאאאאאק!!!! צחוק

סטיבן טיילר הסביר לי שהוא החליט לזרום איתי ולשחק את עצמו מאריה קארי. כל הסיפור הזה היה

מאוד משעשע בעיניו. לדעתי הוא פשוט נדלק עליי, ראיתי איך הוא נהנה למצוץ לי... ממזר מנופח

השפתיים הזה! כועס צחוק

"אז מה אתה רוצה שנזרום לאיזה סקס פרוע?" שאל סטיבן טיילר והתפקע מצחוק צחוק

"תוריד ת'משקפיים שלך ותזיין אותי בטוסיק כשאתה מפנטז שאני מאריה קארי" המשיך סטיבן

טיילור להסתלבט עליי כועס צחוק

סטיבן טיילר הרגיש קצת אשם על התרגיל המלוכלך שהוא עשה לי. הוא אמר לי שהוא מכיר אישית את מאריה קארי וישמח להכיר בינינו! Tongue

במהרה סטיבן טיילר צילצל למאריה קארי וסיפר לה עליי. מסתבר שהיא פנויה ומחפשת לבלות עם מישהו.
סטיבן טיילור הציע לי את מספר הטלפון של מאריה קארי תמורת רימינג מושקע שאני אעשה לו. הסכמתי ללא היסוס. חחח אני כזה שרמוטה יאואוווו צחוק
ליקקתי את חור התחת של סטיבן טיילור כשהוא בדוגי על הספסל.

(אייי שרונוש תראי מה אני מעולל! גם בתור סטיבן טיילר את מחרמנת לי ת'צורה! צחוק)

פששש דווקא יש לסטיבן טיילר טוסיק לא רע בכלל, מאוד נהנתי ללקק לו את החור של התחת!

לקראת הפרידה דחפתי שוב את הזין הקשיח שלי לפיו של סטיבן טיילר המוצץ. למרות שידעתי שמדובר בגבר המציצה שלו העיפה אותי לגמרי! Tongue

"ביי ביי סטיבן טיילר, מאוד שמחתי להכיר אותך! תודה על מציצה ועל המספר של מאריה קארי!" אמרתי לו ועזבתי אותו כשהוא עומד בפוזת דוגי על הספסל, מנענע את ישבנו בפלרטטנות ומנפנף לי לשלום עם היד צחוק

"אולי בכל זאת תעשה סיבוב על טוסיק שלי?" שאל סטיבן טיילר השרמוטה צחוק

סירבתי בנימוס, הודתי לו שוב על המספר של מאריה קארי ורצתי כדי להתקשר אליה. מישהו כבר ימצא את סטיבן טיילר השרמוטה הזה וישחיל אותו בתחת, הוא ממש בפוזה המתאימה צחוק קריצה

כעבור כמה דקות צלצלתי למאריה קארי וקבעתי להפגש איתה בביתה. היא נתנה לי את הכתובת אחרי שסיפרתי לה שאני הבחור שסטיבן טיילר המליץ לה עליו. יייאאאהההווווו אני הולך לפגוש את מאריה קארי! Tongue הפעם הייתי כמובן עם המשקפיים שלי, למדתי לקח צחוק

הגעתי לדירתה של מאריה קארי

בשעה שקבענו. מאריה קארי פגשה אותי כשהיא מחייכת מאוזן לאוזן. שתי נשיקות הדדיות על הלחי וחיבוק חם והרגשתי שאני נמס בחיקה... אבל רגע זאת רק ההתחלה!

מאריה קארי לבשה שמלה ירוקה מדהימה שהדגישה את גופה הסקסי ואת קימוריה המפתים! ישבנה כה תפוחי ושובב... כמובן שליטפתי טיפה את ישבנה כשחיבקתי אותה קריצה

התיישבנו על הספה. מאריה קארי הייתה מאוד סקרנית לדעת איך הכרתי את ידידה הטוב סטיבן טיילר. אמרתי לה שאני מעריץ אותו והיה לנו בילוי נחמד של גברים. למזלי השיחה על סטיבן טיילר הסתיימה די מהר. מאריה קארי קפצה על ברכיי ונמרחה עליי כמו נמרה! Cool

"תשמע בבוארוש הסקסי, יש לי הצעה מעניינת בשבילך... לפני שאנחנו נצא לבלות אני צריכה לבדוק איך אתה במיטה. אם תזיין אותי כמו שצריך ותספק אותי אנחנו נלך לקרוע את העיר אבל אם אתה לא שווה אני לא אבזבז עלייך את זמני... זה מקובל עלייך?" שאלה מאריה קארי והביטה בעיניי במבטה החודר והממזרי...

"כמובן שאני מסכים! בואי אליי סקסית שלי!" צעקתי בהתלהבות ופתחתי את הריצ'רץ' בשמלתה. פטמותיה הציצו מהשמלה ובמהרה התחלתי למצוץ אותן בשקיקה! מסניף את עורה של מאריה הסקסית ונהנה מטעמה המשגע... מרגיש את הזין שלי נתקע במפשעתה של מאריה שהמשיכה לחמם לי את המנוע גררררררר Tongue

"אתה נהנה למצוץ את הציצי שלי הא בבוארוש הסקסי?!" שאלה מאריה קארי. הינהנתי
לחיוב Tongue.

מאריה קארי התחילה למשוך אותי בשיער שלי וזיינה לי ת'פה עם הציצים הזקורים שלה! חיבקתי אותה וליטפתי את ישבנה העסיסי חיוך גדול

"אני אוהבת את המאהבים שלי מחונכים! אז עכשיו תעמוד על ארבע ואנחנו נראה מי הבוס פה!" צעקה מאריה קארי ואחרי שהעיפה אותי על המיטה היא הוציאה חגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת צחוק

לבשתי עדיין את הג'ינס שלי אז מאריה קארי יכלה ממש להשתולל על התחת שלי עם החגורה. היא הצליפה לי כהוגן על התחת והתלהבה מזה בטירוף צחוק

במהרה מאריה קארי דרשה שאני אוריד אותו ואחווה את זעמה של החגורה על ישבני החשוף Shocked צחוק

להפתעתי במקום החגורה הרגשתי את שיניה של מאריה קארי, שהתחילה לזחול מסביבי בעודי בדוגי ולנשוך אותי כמו חיית טרף בצדדים ובגב. צעקתי כמו מטורף תוך כדי שהסקסית הזאת זוללת אותי מכל עבר! צמרמורת חזקה עברה בגופי והזין שלי היה קשיח מאי פעם! אחחח איך שהיא חירמנה אותי עם הנשיכות האלה Tongue

בזמן שעוד ניסיתי להתאושש מנשיכותיה של הסקסית שלי, היא תפסה שוב את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על הטוסיק הקטן והשובב שלי שהפעם היה חשוף ופגיע מאי פעם בכי צחוק

מאריה קארי הצליפה עליו כהוגן ואני בטוח שהוא היה אדמדם כי הוא שרף לי השובב צחוק

אחרי שמאריה קארי סיימה לחנך אותי, היא התיישבה בדוגי על המיטה והגישה לי את ישבנה התפוחי והעסיסי! Tongue

הרמתי את שמלתה למעלה ולפניי נגלה חוטיני מנומר! Tongue

"אני היום במצב רוח חייתי!" אמרה מאריה קארי... גררררררררר Tongue

הזזתי את החוטיני המנומר הצידה והתחלתי ללקק לה את חור התחת הטעים שלה בשקיקה! אחחחח איזה טוסיק מטריף ומענג! הסנפתי אותו וליקקתי אותו כמו חתול רעב. כמובן שפינקתי גם את הכוס הורדרד שלה שהתחבא לו טיפה בין רגליה חיוך

"בבוארוש הסקסי שלי! אני רוצה ירידה!" Tongue צעקה מאריה קארי ונשכבה על הגב.

הורדתי את השמלה שלה ואת החוטיני המנומר שאותו שמתי על הצוואר שלי (אחרי שהסנפתי אותו כמובן). השפרצתי על הכוס של מאריה קארי קצפת והתחלתי ללקק את הקצפת מהכוס שלה... יאמי יאמי! Tongue

"מיאאאאוווווו מיאאאאאאווווו !!!" יללתי בקולי קולות בעודי מלקק את הקצפת כמו חתול רעב.

במהרה הקצפת נגמרה והמשכתי ללקק את הכוס הורדרד והחלק של מאריה קארי הסקסית... אחרי כמה דקות מאריה התנשפה, התפתלה ורעדה עד שגמרה והביטה בי בעיניי השקד הזורחות שלה! Tongue

הייתי עדיין מאוד רעב לקינוח. מאריה נשכבה עליי ב-69 ואחרי שהשפרצתי לה קצפת על הטוסיק, התחלתי ללקק את הקצפת האוורירית מישבנה הסקסי Tongue

במהרה לא היה זכר לקצפת אז השפרצתי לה עוד כמה פעמים את הקצפת על התחת וליקקתי אותו כמו חתול רעב!

מאריה קארי לא השאירה את הזין הקשיח שלי בודד ואחרי שהשפריצה עליו קצפת היא ליקקה אותו כמו חתולה רעבה ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת! כולל מציצת ביצים חמה ורטובה גרררררר Tongue

מאריה קארי הייתה כבר חרמנית בטירוף! היא הסתובבה וזינקה על הזין הקשיח שלי שחיכה כבר בקוצר רוח להרגיש את הכוס החם שלה!

היא נשכבה מעליי והתחילה לטרוף את האוזניים שלי בזמן שזיינתי אותה במרץ מלמטה.

"בבוארוש! בונבון שלי יאמי יאמי!" מלמלה מאריה קארי בזמן שאכלה את אוזניי צחוק

במהרה מאריה קארי גם נעצה את שיניה החדות בצווארי! צרחתי כמו מטורף! צחוק

"שקט זונה! השכנים ישנים!" צעקה מאריה קארי והחטיפה לי כמה סתירות מצלצלות מלמעלה צחוק

אחרי כמה דקות של זיון על המיטה עברנו לספה. התיישבתי על הספה ומאריה קארי התיישבה עליי.

התחלתי לזיין אותה בכוס מלמטה. מביט בציצים המקפצים שלה ונהנה מגופה הענוג ומחום גופה שהציף לי את הזין. תוך כדי הרכיבה על הספה מאריה קארי הצליפה בי קצת עם התחתונים שלי, מה שמאוד שעשע אותה צחוק

חיבקתי את מאריה וקמתי ביחד איתה, בעודה תלויה עליי. התחלתי לזיין אותה באוויר לשמחתה הרבה. הסתובבתי לכיוון המראה ככה ששנינו יכולנו לראות את המחזה היפה הזה. הטוסיק של מאריה קיפץ במרץ בזמן שהעפתי אותה באוויר על הזין הקשיח שלי! בערתי מחרמנות! Tongue

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ התיישבתי ביחד עם מאריה קארי על הספה והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע. אחחח בפוזה הזאת הזין נכנס עד הסוף בכוס החם שלה! תפסתי את פלחי ישבנה העסיסיים והתענגתי על איך שמאריה קארי קיפצה עליי וחייכה לעברי, אחחח איזה חיוך מקסים! חיוך גדול

מאריה קארי דרשה שאני אקח אותה למיטה ואחרי שלא ביצעתי את בקשתה וצחקתי בממזריות היא החטיפה כמה סטירות מצלצלות על הלחיים שלי! הלחיים שלי בערו והסקסית המשיכה לקפץ עליי כמו צפרדע חרמנית, מאשימה אותי על היותי זונה סוררת ולא ממושמעת צחוק

השכבתי את מאריה קארי על המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה!

הרמתי את רגליה למעלה ושמתי אותן על כתפיי. זיינתי אותה במרץ והיא התחילה להתחרפן!

תוך כדי הזיון התחלתי ללקק ולמצוץ את כפות רגליה. מאריה ניצלה את ההזדמנות ותפסה עם אצבעות רגליה את אוזניי. כל אוזן לכודה ברגל אחרת צחוק

ואם לא היה מספיק שהיא מרטה את אוזניי, מאריה קארי גם הפליקה לי על התחת בכזאת מהירות שזה היה נשמע כמו מחיאות כפיים סוערות צחוק

בהמשך עברנו לזיון בעמידה תוך כדי שמאריה קארי נשענת על השידה. זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה, והפלקתי מידי פעם על ישבנה המקפץ. מאריה קארי תפסה את החגורה שלה והצליפה לי איתה על התחת במיומנות אדירה! שני הפלחים שלי זכו לתשומת לב מיוחדת והרגישו את זעמה של החגורה אצבע למעלה (שרונוש את ממש אלופה בהצלפות האחוריות האלה Tongue)

מהזיון בעמידה מאריה קארי התיישבה בדוגי בקצה המיטה, והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה כשאני בכיפוף קל.

ישבנה הסקסי רקד מולי לפי קצב הזיון. ליטפתי את גופה הענוג וטפחתי מידי פעם על פלחי ישבנה המקפץ גרררררררר Tongue

בהמשך עברנו לכפיות סוערות!

תוך כדי הזיון מאריה קארי אמרה לפתע שסטיבן טיילר סיפר לה שהוא מצץ לי Shocked צחוק

מאוד הופתעתי מסטיבן טיילר הזונה המוצצת הזאת שפתחה את פיה וסיפרה הכל למאריה קארי... אבל אם להגיד ת'אמת זה היה על הזין הקשיח שלי ששחה בכוס הרטוב של מאריה קארי! Cool

זה לא נגמר פה ומאריה קארי דרשה לדעת מי מוצץ יותר טוב המניאק בעל השפתיים הגדולות או היא. חחחח כמובן שהיא לא האמינה לי כאשר אמרתי לה שהמציצה שלה לא רואה ממטר את המציצה של סטיבן טיילר... אבל בהמשך שכנעתי אותה עם זיון לוהט בכפיות Tongue

מפוזת הכפיות מאריה קארי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין הקשיח שלי!

מאריה קארי הרימה את ידיה באוויר וצעקה מהנאה. טפחתי על ישבנה המקפץ במהירות ככה שהפעם הטוסיק שלה השמיע קולות של מחיאות כפיים סוערות צחוק קריצה

בהמשך מאריה קארי התיישבה על ארבע והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה!

אחרי כמה דקות מהנות ומעלפות גמרתי בעוצמה בכוס הורדרד והלוהט שלה! אחחחח איזו אורגזמה אדירה זאת הייתה... הייתי ברקיע העשירי ולא רציתי לרדת משם! Tongue Star

אחרי שהזין שלי נרגע בכוס החם של מאריה הסקסית, יצאתי מתוכה והיא קפצה עליי בחיבוק חם ואוהב. סיפקתי אותה מעל ומעבר ועכשיו הגיע הזמן לקרוע איתה את העיר! יאאאהההוווווו בילוי עם מאריה קארי! ותודה למשקפיים היקרות שלי שסידרו לי את את הסקסית הזאת! וגם את סטיבן טיילר המוצץ צחוק קריצה

יום למחרת, אחרי בילוי מטורף עם מאריה קארי הסקסית, היא קפצה במפתיע לביתי. ישבתי על הספה כאשר אני עירום וליטפתי את הזין שלי. הייתי ממש חרמן ומאריה קארי הגיעה לי ממש בזמן! היא נכנסה כאשר היא לובשת את השמלה הירוקה שלה ומיד התרגשות ושמחה הציפה אותי! Tongue

"בבוארוש הסקסי שלי תראה מה אני לובשת מתחת לשמלה!" אמרה מאריה קארי בקולה הסקסי והרימה את השמלה שלה למעלה. מתחת לשמלה היה שורט אדום צמוד שישב בצורה מושלמת על ישבנה העסיסי והדגיש בצורה מטריפה את פלחי ישבנה ואת החריץ הסקסי שלה גרררררר Tongue

היא נשענה קדימה ונתנה לי להסניף את ישבנה... אחחח איזה ריח משגע, כמעט גמרתי! Tongue

מאריה המשיכה לנענע מולי את ישבנה ורקדה מולי קצת. היא התיישבה עליי והתחככה עם ישבה על הזין שלי שנהייה קשיח בטירוף תוך כמה שניות!

מאריה קארי נעמדה והתכופפה לעבר הזין שלי... עטפה אותו בשפתיה המתוקות והעניקה לי מציצה חמה ומטריפה! Tongue

זרמנו למיטה ומאריה קארי התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין בזיון טרמפולינה ומאריה קארי נגנבה לגמרי! חיוך גדול

פתאום היא הודיעה לי שברצונה לטעום את הזרע שלי! Tongue

היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה בזמן שליטפתי את התחת המשגע שלה שהיה עטוף בשורט האדום, בנוסף התענגתי על ישבנה במראה הגדולה שהייתה מולנו Cool

לאחר כמה דקות והגעה נוספת לרקיע העשירי, השפרצתי כמות יפה של זרע בפיה המתוק של הבונבונית מאריה קארי!

היא חייכה לעברי, ואמרה: "בבוארוש הסקסי שלי!" Tongue Tongue Tongue מוחא כפייה

ואז היא פתחה פה גדול והראתה לי את פיה שהיה מלא עד אפס מקום. פששש התרוקנתי טוב חשבתי לעצמי צחוק

נישקתי את מאריה קארי בראש והודתי לה על הפינוק המשגע!

גררררר אני כבר מחכה לזיון הבא שיבוא במהרה! יאללה מצידי שתביא גם את סטיבן טיילר ונעשה שלישיה. שניהם מוצצים אליפות Tongue חיוך גדול Star

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה מדהים! Tongue Tongue Tongue

איזה זיון חזק וחוויה מסעירה זאת הייתה Star

חולה עלייך ובמיוחד על החורצ'יק הקסום שלך Evil Smile קריצה

Hug Heart

Lavelle

337
[QUOTE=קישקשתא]טוב תשמע - אתה הזוי ברמות! צחוק (שלא לומר פתטי).[/QUOTE]
קישקשתא - מה אכפת לך?
לברנש יש במה בה הוא יכול לשחרר ולהתפרק. שיהנה.
תאר לך שמדובר ברוצח פסיכופאת שזהו סוג של ערוץ שמנתב ומתעל החוצה את יצרו האלים... קריצה
תאר לך שאם כך הדברים, ובסיטואציה כלשהי יחסמו אותו מלכתוב ולפרסם כאן, מה יקרה לכל האגרסיות האצורות בקרבו?
מי יהיה האומלל שישלם על כך? ShockedOuch
אז נכון שכנראה הפלגתי בדמיון למחוזות הזויים כמו הרשומות שהוא מעלה כאן, אבל מי יודע?
I fart in your general direction

338
[QUOTE=רימינג מעשי] ריטואל הליקוקים הסכריני הזה הולך להיות קבוע בינכם בובאר את פקושה,
או ששניכם עומדים לפרוש לאיזה כפר צרפתי נידח אותו יעד אתכם פלובר....

דרך אגב, בניגוד להצהרה אותה הפלצת עם חזרתך, פקושה יקר, לא למדת כלום בזמן השהות באי הגלות. פשוט הגדלת את האותיות והדגשת בצהוב בולט יותר את המסר שבתחתית הניק שלך. חתיכת יחצ"ן דוחה ומגעיל.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

339
מיסטר בין פוגש את שרון השרלילה! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי הוא מיסטר בין! חה חה חה Clown

יום אחד נסעתי להנאתי בסוסיתה שלי, כאשר לפתע ראיתי מישהי בצידי הכביש מנופפת לעברי...

"היי היי! אני צריכה טרמפ! תעצור בבקשה!" צעקה הבחורה בדאגה.

אחרי השתהות קלה וחשש קל עצרתי לבחורה שלא ידעה את נפשה מרוב אושר!

הבחורה הייתה כוסית על! בעלת שיער ברונטי ארוך, פנים אקזוטיות ועיניים טיפה מלוכסנות Tongue

קצת הפתיע אותי שהבחורה לבשה רק תחתונים והסתירה את הציצים שלה עם מה שנראה כמו השמלה שלה. המממממ מעניין מה קרה לשמלה חשבתי לעצמי...

"כמה טוב שעצרת לי, נעים מאוד אני שרון השרלילה! אני צריכה לכיכר המדינה" חיוך גדול אמרה שרון בקולה הסקסי.

"המממ טוב אני אקח אותך לשם... תגידי למה את לא לובשת את השמלה שלך?" שאלתי את שרון השרלילה שהמשיכה להביט לעברי בחיוך שובב... התחלתי להתרגש.... Embarrassed

"ואללה אני אפילו לא זוכרת מה קרה... הייתי בפיקניק עם כמה חבר'ה שתיתי הרבה וודקה
ואז............. לא זוכרת מה קרה. כשהתעוררתי התיק שלי נעלם ומצאתי רק את התחתונים ואת השמלה שלי, שהייתה קרועה. מבולבל גם הנעליים שלי נעלמו והכי גרוע זה שלא השאירו לי את הבקבוק וודקה שלי! Ouch תשמע אני צריכה לעשות קניות בכיכר המדינה... נעליים, שמלה, חזייה... אני צריכה שתיתן לי כסף!" חיוך אמרה שרון והביטה לעברי בחיוכה המפתה...

אמרתי לשרון שאין לי כסף והיא כמובן לא האמינה לי... היא שלחה את ידה לאזור המפשעה שלי והתחילה ללטף דרך המכנסיים את בינצ'יק הקטן שלי שאחרי כמה ליטופים שלה הפך לבינצ'יק
שובב גדול צחוק

"בוא נבדוק בארנק שלך..." אמרה שרון ופתחה את הריצ'רץ' של מכנסיי. היא הכניסה את ידה לתוך מכנסיי... אצבעותיה העדינות ליטפו את בינצ'יק השובב שלי והוא היה מבסוט!!! Tongue

"נראה לך שיש לי כסף? תראי על מה אני נוסע!" צחקקתי לעברה צחוק

"יש לי רעיון! בוא נמכור את הסוסיתה שלך!!!!!" Tongue Tongue Tongue צחוק צעקה שרון ואיך ששמעתי את זה כמעט התעלפתי צחוק

"בשום פנים ואופן לא!" צעקתי לעברה ולפני שהספקתי להשלים את המשפט שרון השרלילה נעצה את שיניה החדות בצווארי Shocked צחוק

"נו בבקשה! בוא נמכור את הסוסיתה שלך ונעשה קניות בכיכר המדינה!" Tongue צעקה שרון בהתלהבות!

כמובן שלא הסכמתי בשום אופן להצעה של השרלילה התחמנית. אז היא המשיכה להפעיל עליי את קסמיה. היא התיישבה על ברכיי, הזיזה את השמלה מהחזה שלה ומול עיניי נגלו זוג סופגניות טריות בעלות פטמות ורודות זקורות! Tongue

חפנתי בידיי את הציצים המפתים שלה והתחלתי למצוץ את הפטמות כמו תינוק מגודל צחוק

שרון השרלילה המשיכה להציק לי לגבי מכירת הסוסיתה... כמובן ששוב סירבתי בכל תוקף! זה לא היה מקובל על השרלילה שהחטיפה כמה סטירות מצלצלות על הבייבי פייס שלי בכי צחוק

שחררתי צעקה אבל המשכתי לינוק מהתותים שלה, תוך כדי שחיבקתי אותה וליטפתי את ישבנה העסיסי! מאמא מיה! Tongue

"נו בינצ'יק בוא נמכור את הסוסיתה שלך... אני צריכה דחוף את הגריי גוס שלי... נו בבקשה..." המשיכה שרון השרלילה והביטה בי בהבעה מפתה ועשתה לי עיניים Tongue Embarrassed

"אזרתי אומץ וצעקתי לעברה: "OK בובה! אני אמכור את הסוסיתה שלי אחרי שאני אזיין אותך! הולך?" Evil Smile ומיד הרגשתי כמו גבר! גבר מניאק! Cool

"פששששששש... OK בינצ'יק אין שום בעיה! בוא נקפוץ למושב האחורי!" קריצה אמרה שרון השרלילה וצחקקה.

שרון השרלילה זחלה על המושב האחורי (מיטה) ונראה שהרגישה כמו בבית. היא נענעה מולי את ישבנה המפתה שאותו חצה חוטיני אדום דק דק!

ואאאוווו אני הולך לחגוג על השרלילה הזאת! חשבתי לעצמי...

"בינצ'יק! אני חרמנית! קדימה תתחיל לרדת לי!" צעקה שרון השרלילה ונשכבה על הגב כשרגליה פתוחות לרווחה גררררררר Evil Smile

הורדתי לה את החוטיני האדום והסנפתי אותו בשקיקה! נזכרתי במיכל הקצפת שהיה לי בסוסיתה. תפסתי אותו במהירות והשפרצתי קצפת על הכוס הורדרד של שרון השרלילה שצעקה מהקור צחוק

התחלתי ללקק בשקיקה את הקצפת מהכוס שלה! היה הרבה קצפת אז חלק ממנה החליק לחור התחת היפה שלה! בערתי מחרמנות והתחלתי להתפרע עם לשוני בחורים שלה עד שלא היה עוד זכר לקצפת Star

"כן כן תמשיך ככה מכונת סקס שלי!" צעקה שרון השרלילה שנגנבה לגמרי מהלשון שלי Cool

אחרי כמה דקות של ליקוקים שרון השרלילה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות עד שגמרה וחיוך ענק הופיע על פניה היפות חיוך גדול

"ווואאאוווו זה היה מעולה! עכשיו אפשר למכור את הסוסיתה שלך!" צעקה שרון צחוק

אותי ואת בינצ'יק השובב שלי לא עשו באצבע! דרשתי משרון לעלות עליי ל 69 והיא עשתה זאת כמו ילדה טובה! Evil Smile

מולי נגלה התחת העסיסי שלה! בין הפלחים חור התחת המדהים וטיפה מתחתיו הכוס הורדרד והדורש! התנפלתי לה על החור של התחת והתחלתי ללקק אותו בפראות! אחחחח הטעם משגע אין דברים כאלה! מידי פעם ירדתי לעבר הכוס המתוק שלה וטעמתי את טעמו המתוק... מדמיין איך בינצ'יק השובב שלי ירקוד שם בקרוב סלסה Tongue צחוק

בזמן שטרפתי את החורים של שרון היא מצצה לי את הביצים ועשתה טיפול טוב טוב לבינצ'יק השובב שלי, שלדבריה היה שובב מאוד מאוד גדול צחוק קריצה

חשבתי ששרון תקפוץ על הזין שלי בכל רגע אבל היא לפתע קפצה לעבר המכנסיים שלי ושלפה משם חגורה Shocked

"קדימה זונה בין! תעמדי בדוגי!" פקדה עליי שרון השרלילה והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה צחוק

עשיתי כדבריה ונעמדתי על ארבע. התחלתי לנענע את ישבני מצד לצד ושרון השרלילה הצליפה לי על התחת במרץ וצחקקה בממזריות צחוק

היא עזבה לרגע את החגורה והתנפלה על גופי עם שיניה החדות! היא זחלה סביבי ונשכה אותי בצדדים תוך כדי שהיא מצחקקת בממזריות... אני לא צחקקתי אלא צרחתי כמו זונה אוכלת בתחת בכי צחוק

שרון השרלילה החליטה להוסיף קצת פלפל למה שקורה בינינו, תוך כדי שהיא נושכת אותי היא גם הצליפה לי על התחת עם החגורה! צחוק Wacko וווואאאאווווו איזו זונה צווחנית הייתי! מה שכן נהנתי מזה חבל על זמן! צחוק

אחרי ששרון השרלילה סיימה לזלול אותי ולחנך את ישבני השובב, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה מלמטה במרץ בכוס הרטוב שלה! היא הייתה חרמנית חבל"ז! אין דברים כאלה Tongue

בזמן הזיון שרון השרלילה סיפרה לי שהיא עשתה פיקניק עם 8 גברים והם אלה ששדדו אותה. הם גנבו לה את התיק שבתוכו היה גריי גוס ושטר של 20 שקל.

שרון נשמעה ממש כאילו עולמה חרב עליה! אין וודקה אין 20 שקל. עכשיו הייתי צריך לממן לה גריי גוס ובגדים חדשים... פאק מי! Wacko אבל אני הולך לזיין טוב טוב את השרלילה הזאת חשבתי Tongue

אחרי כמה דקות של רכיבה שרון לקחה אותי למושב הקדמי (ספה) וקפצה על הזין שלי. התחלתי לזיין אותה מלמטה והתענגתי על הציצים המקפצים שלה Tongue

"קדימה יא בן זונה תמצוץ ת'פטמות! קדימה יא מהבול!" צעקה שרון השרלילה והתפוצצה מצחוק צחוק

"יאללה יאללה להקפיץ אותי!" צעקה שרון השרלילה ומיד קמתי ביחד איתה.

יצאנו מחוץ לסוסיתה וזיינתי את שרון השרלילה באוויר מול המראה הצדדית. הבטנו בזיון במראה ונגנבנו חבל"ז! Star

אחרי כמה דקות שרון השרלילה ביקשה ממני שנחזור לסוסיתה. בזמן שצעדתי איתה למושב הקדמי היא התחילה להתפרע ונשכה אותי בצוואר צחוק

התיישבתי על המושב הקדמי ושרון השרלילה נחתה עליי כשהיא בפוזת הצפרדע Tongue

"ממה הזעת כל כך יא חננה?" שאלה שרון בלגלוג...

"מה אכפת לך!" צעקתי לעברה צחוק

"אל תתחצפי יא זונה!" צעקה שרון השרלילה צחוק

אחרי ששרון השרלילה קיפצה על הזין שלי בפוזת הצפרדע לקחתי אותה למושב האחורי והמשכתי לזיין אותה במסיונרית!

שרון השרלילה עודדה אותי ללא הפסקה וכשקירבתי את ראשי אל פניה נשכה אותי בפראות בצוואר צחוק

ואחרי שהתרוממתי קצת מעליה היא תפסה את החוטיני שהיה תלוי על צווארי מה שהטריף אותי וגרם לי לזיין אותה כהוגן בכוס הלוהט שלה! Evil Smile

אחרי כמה דקות יצאנו מהסוסיתה ושרון נשענה על הרכב (שידה). הכנסתי את בינצ'יק הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה ודפקתי אותה בשיא המרץ! Star

שרון השרלילה תחרפנה לגמרי והצליפה לי על התחת עם החגורה... ואיי ואיי איזה הצלפות אחוריות היא דפקה לי מוחא כפייה צחוק

בהמשך שרון השרלילה התיישבה בדוגי על המושב הקדמי ואני המשכתי לפרק לה את הכוס כשאני עומד בכיפוף קל מחוץ לסוסיתה. אחחח איזה תחת מפואר יש לשרלילה הזאת! זיינתי אותה כהוגן בכוס והתענגתי על התחת עם החורצ'יק המפתה גרררר גרררר Tongue

זחלנו למושב האחורי והרבצנו זיון לוהט בכפיות! תוך כדי הזיון התגרתי בשרון השרלילה עם החגורה, עד שהיא חטפה לי אותה והצליפה לי איתה על התחת בזמן שפירקתי לה ת'כוס! Evil Smile

אחרי הכפיות שרון השרלילה עלתה עליי והמשכתי לזיין אותה בכוס הלוהט שלה מלמטה. במהרה שרון נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים... מה זה לנשוך? כמעט נשארתי בלי אוזן! היא זללה לי את האוזניים כמו קניבלית חרמנית ומידי פעם נעצה את שיניה החדות בצווארי! אחחחח בערתי מחרמנות וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה Star

קינחנו את הזיון הלוהט בדוגי מהיר ועצבני! התפרעתי עם בינצ'יק החוליגן שלי בכוס של שרון השרלילה במשך כמה דקות עד שהוא לא התאפק והשפריץ כמו ממטרה! Tongue צחוק

אחרי שנרגעתי קצת שרון השרלילה צעקה לי שעכשיו נלך למכור את הסוסיתה... חחח כן בטח מה שתרצי שרלילה קטנה, לא עשו אותי באצבע. נתתי לה להבין שהיא צריכה למצוא לעצמה פראייר אחר!

חה חה חה חה חה Evil Smile Cool עבדתי על השרלילה צחוק צחוק צחוק צחוק

כעבור כמה ימים ישבתי על הספה בביתי החמים מול הטלויזיה כשלפתע לדירתי נכנסה שרון השרלילה! לא האמנתי למראה עיניי Tongue

מה זה זה? היא לנצח תישאר שרלילה? שרון לא לבשה כלום חוץ משורט אדום מטריף שגרם לי להוציא ת'לשון מחרמנות צחוק

"היי בינצ'יק הסקסי שלי, תראה את השורט החדש שלי! מוצא חן בעינייך?" קריצה שאלה שרון השרלילה בשובבות.

"הווווו כן ועוד איך!" עניתי לה וליטפתי בחרמנות את הכוס והטוסיק שלה דרך השורט האדום חיוך גדול

"קניתי אותו בכיכר המדינה!" השוויצה שרון והתחילה לנענע מולי את ישבנה.

קירבתי את פניי לישבנה של שרון והתחלתי להסניף את התחת שלה דרך השורט האדום. בערתי מחרמנות אחחחחח והריח... גררררר הריח משגע! Tongue

שרון התיישבה עליי והתחככה על בינצ'יק הקטן שגדל מרגע לרגע ממגע ישבנה העסיסי! Star

אחרי זמן מה שרון השרלילה שוב נעמדה והתכופפה טיפה ככה שהתחת שלה היה ממש מול הפנים שלי. הזזתי את השורט האדום הצידה ומולי נגלה חור התחת הדורש שלה! פיסקתי לה את פלחי הישבן וטרפתי את חור התחת שלה עם לשוני אחחחחח זה היה טעיייייייייייים !!!!! Tongue Tongue Tongue

זרמנו למיטה ושרון התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה. המשכתי להסניף את התחת שלה וללקק לה ת'חורים בזמן שהיא שיחקה עם בינצ'יק הקשיח שלי שהיה מבסוט לאללה! Tongue צחוק

"בינצ'יק אתה יודע שמכרתי ת'סוסיתה שלך? חה חה חה חה חה! קניתי לי מלא בגדים בכיכר המדינה כולל השורט האדום שאני לובשת עכשיו!" צחוק צחקה בממזריות שרון השרלילה כשבינצ'יק הקשיח אצלה בפה צחוק

לא האמנתי שזה קורה לי! ממש זעמתי אבל גם הייתי חרמן בטירוף! שרון שהייתה חרמנית גם כן קפצה עליי והתחלתי לזיין אותה ברכיבה הפוכה! הקפצתי אותה כהוגן על הזין שלי מה שהדליק אותה חבל על הזמן Star

"למה מכרת את הסוסיתה שלי?! הא זונה?!" צחוק צעקתי לעברה של שרון השרלילה

"חה חה חה יא מעפן אחד תמשיך לזיין אותי ותשתוק!" צעקה שרון והתפקעה מצחוק.

"יא שרמוטה אחת! אני אראה לך מה זה עכשיו!" צעקתי לה והמשכתי לדפוק אותה בכוס הרטוב שלה.

שרון התפוצצה מצחוק ורקדה מולי עם ישבנה המפתה Tongue

"אתה יכול להחזיר ת'סוסיתה שלך, תעמוד בצומת ותאכל בתחת יא זונה!" צעקה שרון צחוק

"בת זונה!!!" צעקתי לה

"אני רוצה שתגמור לי בפה!" צעקה שרון השרלילה תוך כדי שהיא ממשיכה לרקוד על הזין שלי.

"אז קדימה כלבה תסתובבי כבר ותכניסי ת'זין שלי לפה שלך!" צעקתי לעברה וטפחתי על ישבנה.

"בן זונה!!! מעפן!!!" צעקה שרון והחטיפה לי אינספור סטירות מצלצלות על הלחיים שלי צחוק

שרון השרלילה תפסה ת'קונדום המשומש שהיה על המיטה וזרקה אותו בפנים שלי צחוק תפסתי את הקונדום וזרקתי אותו בפנים שלה בחזרה צחוק

זה לא הספיק לשרון והיא דחפה לי את הקונדום לפה צחוק

לעסתי קצת את הקונדום וירקתי אותו מהפה! צחוק

הייתי ממש בטירוף ובערתי מחרמנות!

"קדימה כלבה תשבי בדוגי ותיקחי ת'זין שלי בפה!" צעקתי לעברה ודחפתי ת'זין שלי לפיה החם! Evil Smile

שרון המשיכה להתפקע מצחוק כשהזין שלי בפיה עד שהיא נרגעה קצת ואז מצצה לי ת'זין בחריצות! Tongue

ליטפתי את ישבנה עם השורט האדום שהיה מול המראה ובערתי מחרמנות! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של שרון כמות יפה של זרע חם! היא פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע ששחה בפיה השובב Cool

שרון השרלילה צחקקה בממזריות ואמרה בפה מלא: "מיסטר בין יא בן זונה!" והתפוצצה מצחוק צחוק

מרוב עצבים הכנסתי שוב את הקונדום המשומש לפה ולעסתי אותו בעצבים! ירקתי אותו עד לתקרה ושנינו המשכנו להתפקע מצחוק (חחח שרון לגמרי נגנבה ממני צחוק)

סוסיתה שלי אני עוד אציל אותך! Hug Heart

סוף

שרונוש סקסית שלי היה פשוט אדייייייייייר!!!!! Tongue Tongue Tongue

אחת הפגישות המטורפות שלנו! Star Tongue חיוך גדול

אחחחח כמה שאת מטריפה ומחרמנת אותי! Tongue

חולה לך על הכוס ועל הטוסיק עם החורצ'יק השובב והמתוק! Tongue

גרררררררררר Hug Heart

Lavelle

340

שירו איתי כולם:

במדינת הלבלרים רעש מהומה
הלבלר הראשי הזה שוב הזיה
ובראש הגדוד צועד לבלרוני הטיפש,
הוא חבוש במסכה ובידו מצלמה
לה לה לה לה...

אחריו היחצנים רכובים על שקרים
ממלאים חלל אוויר בשריקות ושקרים
המתופף מכה בעוז על חצי קליפת רובוט
וישיר מה טוב ומה צאת יחדיו למלחמה.
לה לה לה לה...

עם חשיכה הפקושה, טס ממש כעטלפון
הוא מאיר לכל יחצן את הדרך בפנס.
במדינת הלבלרים תם עם ערב קול שאון
הצבא פושט מדים וכולם שוכבים לישון
לה לה לה לה...

קישקשתא2012-11-05 23:53:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”