בבוארוש הסקסי מקבל מציצה מסטיבן טיילר ואז מפרק
למאריה קארי את הכוס 
בשעת ערב מוקדמת באחד מימי השבוע, ישבתי בתאטרון וצפיתי בהצגה. לפתע את עיניי צדה בחורה ברונטית יפייפיה שישבה כמה שורות לפניי. למרות שהיא ישבה עם גבה אליי רק מלראות את ראשה ואת שיערה ידעתי שהיא יהלום נדיר, יפייפיה אמיתית! פרח מוגן, זן נדיר של יופי מתפרץ לכל עבר... כל כך רציתי ללטף את שיערה, להריח אותו... להביט בעיניה שלבטח יכשפו אותי כשהיא תביט בי.
המשכתי להסתכל עליה, לא מוריד ממנה את המבט לשניה. נראה כאילו היא הרגישה את מבטי החודר וסובבה את ראשה אליי. ומבטינו נפגשו..........
היא הייתה קצת רחוקה ולמרות שלא הייתי עם המשקפיים שלי מיד זיהיתי שזאת לא אחרת מאשר מאריה קארי הכוסית! 
לא האמנתי למראה עיניי! האינטואיציה שלי לא בגדה בי! לא רק שאני מעריץ שרוף שלה, לדעתי היא גם האישה הכי סקסית בעולם!
חייכתי אליה כאשר היא ממשיכה להביט בי בסקרנות ואז.... ואזזזזזז!!!!!!!!! היא חייכה אליי בחזרה
הייתי המאושר שבגברים!!! 
מאריה קארי הוציאה משקפת והתחילה לבחון אותי בפרטי פרטים במשך כמה דקות. "ואאוווו אני כנראה ממש מוצא חן בעיניה אם היא נועצת בי ככה עיניים"
חשבתי.
לאחר כדקה מאריה קארי סובבה את ראשה בחזרה לבמה ואני המשכתי להביט בה, לא מוריד את עיניי ממנה לשניה. עברו רק כמה שניות ומאריה קארי הסתובבה אליי בשנית. שוב היא בחנה אותי מכף רגל ועד הראש עם המשקפת ובלעדיה. הלב שלי פעם בחוזקה וההתרגשות הציפה כל חלק בגופי... חשבתי שאני חולם, אבל לא היה זה חלום אלא הגשמה של הפנטזיה שלי...
חיכיתי בקוצר רוח שההצגה תגמר וכאשר זה קרה, אזרתי אומץ וניגשתי למאריה קארי כאשר היא כבר עשתה את דרכה מחוץ לתאטרון.
"מאריה מאריה! מאריה קארי!" צעקתי לעברה ונעמדתי מולה כולי מתרגש...
"את מאריה קארי נכון?" שאלתי את מאריה והבטתי לעברה בהערצה...
"המממממ כן..." ענתה מאריה קארי בהיסוס קל ונראה שהיא הייתה קצת מופתעת ממני...
"מאריה קארי אני מעריץ גדול שלך, אפשר אולי חתימה?" שאלתי את מאריה בחיוך 
"בבקשה..." אמרה מאריה קארי וחתמה לי על דף כשעל פניה מתנוסס חיוך שובב.
"תגידי את עסוקה? שאלתי את מאריה קארי מרגיש את ליבי פועם בחוזקה מההתרגשות...
"האמת שלא... מה דעתך שנבלה קצת? נלך לאיזה בית קפה..." המשיכה מאריה קארי וחייכה לעברי.
"בשמחהההה!" צעקתי לעברה בהתרגשות, עדיין לא מאמין שזה באמת קורה. חייכנו זה לזו והלכנו יד ביד לבית קפה.
התיישבנו בבית הקפה ולא הפסקתי להחמיא למאריה קארי על שיערה הגולש, על שפתיה החושניות, על קימורי גופה המשגעים ועל ישבנה העסיסי...
מאריה קארי ממש נמסה ממני וחיוכה המקסים לא ירד מפניה.
המשכנו לשבת צמוד זה לזו והתלטפנו לנו בכיף.
אחרי שהכרנו קצת יותר טוב, מאריה קארי שאלה אותי האם יש לי חסרונות כלשהם?
בהתחלה קצת חששתי לספר לה אבל היא עודדה אותי והייתה ממש נחמדה ותומכת.
סיפרתי לה שיש לי משקפיים, ושאני מרכיב אותם רק כאשר אני לבד בלי שאף אחד יראה אותי. כי לדעתי המשקפיים הורסים לי את המראה החיצוני.
מאריה קארי הייתה מאוד סקרנית לראות אותי עם המשקפיים. סירבתי בתוקף.
"OK אז בוא נעשה ככה, אחרי שנתעסק תראה לי את עצמך עם המשקפיים?" ביקשה מאריה קארי והביטה בי במבטה החודר והסקסי.
"הוווווו בטח בטח!!! בשמחה!!!!" צעקתי ומזמזתי את מאריה קארי בשקיקה
עזבנו את בית הקפה והתיישבנו על הספסל בפארק. מאריה קארי נמרחה עליי בחרמנות ושלחה את ידה למפשעתי... במהרה היא פתחה את הכפתורים בג'ינס שלי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי שעמד כמו טיל ורק חיכה ששפתיה החושניות יעטפו אותו גרררררר 
מאריה לא בזבזה אף שניה והתכופפה לעבר חברי הקשיח. היא התחילה למצוץ אותו במציצה חמה ורטובה! גנחתי מהעונג ושמתי את ידי על ראשה, נהנה ממציצתה החמה והמושקעת.
"עכשיו אני רוצה שתרכיב את המשקפיים שלך" ביקשה ממני מאריה קארי כשהיא מלטפת לי את הזין...
לא היססתי לרגע ושמתי את המשקפיים שלי... סובבתי את פניי לעבר מאריה קארי כשלפתע במקום פניה היפות של מאריה קארי ראיתי מולי את פאקינג סטיבן טיילר!

"אז איך הייתה המציצה שלי?!" שאל סטיבן טיילר והתפקע מצחוק
קפצתי מהספסל ותפסתי את הראש כלא מאמין!!! כל הזמן הזה הייתי בדייט עם סטיבן טיילר

אהההה הכל בגלל הראייה שלי! איזו פאדיחה! סטיבן טיילר מצץ לי פאאאאאאאאאאק!!!! 
סטיבן טיילר הסביר לי שהוא החליט לזרום איתי ולשחק את עצמו מאריה קארי. כל הסיפור הזה היה
מאוד משעשע בעיניו. לדעתי הוא פשוט נדלק עליי, ראיתי איך הוא נהנה למצוץ לי... ממזר מנופח
השפתיים הזה!

"אז מה אתה רוצה שנזרום לאיזה סקס פרוע?" שאל סטיבן טיילר והתפקע מצחוק 
"תוריד ת'משקפיים שלך ותזיין אותי בטוסיק כשאתה מפנטז שאני מאריה קארי" המשיך סטיבן
טיילור להסתלבט עליי
סטיבן טיילר הרגיש קצת אשם על התרגיל המלוכלך שהוא עשה לי. הוא אמר לי שהוא מכיר אישית את מאריה קארי וישמח להכיר בינינו! 
במהרה סטיבן טיילר צילצל למאריה קארי וסיפר לה עליי. מסתבר שהיא פנויה ומחפשת לבלות עם מישהו.
סטיבן טיילור הציע לי את מספר הטלפון של מאריה קארי תמורת רימינג מושקע שאני אעשה לו. הסכמתי ללא היסוס. חחח אני כזה שרמוטה יאואוווו 
ליקקתי את חור התחת של סטיבן טיילור כשהוא בדוגי על הספסל.
(אייי שרונוש תראי מה אני מעולל! גם בתור סטיבן טיילר את מחרמנת לי ת'צורה!
)
פששש דווקא יש לסטיבן טיילר טוסיק לא רע בכלל, מאוד נהנתי ללקק לו את החור של התחת!
לקראת הפרידה דחפתי שוב את הזין הקשיח שלי לפיו של סטיבן טיילר המוצץ. למרות שידעתי שמדובר בגבר המציצה שלו העיפה אותי לגמרי! 
"ביי ביי סטיבן טיילר, מאוד שמחתי להכיר אותך! תודה על מציצה ועל המספר של מאריה קארי!" אמרתי לו ועזבתי אותו כשהוא עומד בפוזת דוגי על הספסל, מנענע את ישבנו בפלרטטנות ומנפנף לי לשלום עם היד 
"אולי בכל זאת תעשה סיבוב על טוסיק שלי?" שאל סטיבן טיילר השרמוטה 
סירבתי בנימוס, הודתי לו שוב על המספר של מאריה קארי ורצתי כדי להתקשר אליה. מישהו כבר ימצא את סטיבן טיילר השרמוטה הזה וישחיל אותו בתחת, הוא ממש בפוזה המתאימה

כעבור כמה דקות צלצלתי למאריה קארי וקבעתי להפגש איתה בביתה. היא נתנה לי את הכתובת אחרי שסיפרתי לה שאני הבחור שסטיבן טיילר המליץ לה עליו. יייאאאהההווווו אני הולך לפגוש את מאריה קארי!
הפעם הייתי כמובן עם המשקפיים שלי, למדתי לקח 
הגעתי לדירתה של מאריה קארי
בשעה שקבענו. מאריה קארי פגשה אותי כשהיא מחייכת מאוזן לאוזן. שתי נשיקות הדדיות על הלחי וחיבוק חם והרגשתי שאני נמס בחיקה... אבל רגע זאת רק ההתחלה!
מאריה קארי לבשה שמלה ירוקה מדהימה שהדגישה את גופה הסקסי ואת קימוריה המפתים! ישבנה כה תפוחי ושובב... כמובן שליטפתי טיפה את ישבנה כשחיבקתי אותה 
התיישבנו על הספה. מאריה קארי הייתה מאוד סקרנית לדעת איך הכרתי את ידידה הטוב סטיבן טיילר. אמרתי לה שאני מעריץ אותו והיה לנו בילוי נחמד של גברים. למזלי השיחה על סטיבן טיילר הסתיימה די מהר. מאריה קארי קפצה על ברכיי ונמרחה עליי כמו נמרה! 
"תשמע בבוארוש הסקסי, יש לי הצעה מעניינת בשבילך... לפני שאנחנו נצא לבלות אני צריכה לבדוק איך אתה במיטה. אם תזיין אותי כמו שצריך ותספק אותי אנחנו נלך לקרוע את העיר אבל אם אתה לא שווה אני לא אבזבז עלייך את זמני... זה מקובל עלייך?" שאלה מאריה קארי והביטה בעיניי במבטה החודר והממזרי...
"כמובן שאני מסכים! בואי אליי סקסית שלי!" צעקתי בהתלהבות ופתחתי את הריצ'רץ' בשמלתה. פטמותיה הציצו מהשמלה ובמהרה התחלתי למצוץ אותן בשקיקה! מסניף את עורה של מאריה הסקסית ונהנה מטעמה המשגע... מרגיש את הזין שלי נתקע במפשעתה של מאריה שהמשיכה לחמם לי את המנוע גררררררר 
"אתה נהנה למצוץ את הציצי שלי הא בבוארוש הסקסי?!" שאלה מאריה קארי. הינהנתי
לחיוב
.
מאריה קארי התחילה למשוך אותי בשיער שלי וזיינה לי ת'פה עם הציצים הזקורים שלה! חיבקתי אותה וליטפתי את ישבנה העסיסי 
"אני אוהבת את המאהבים שלי מחונכים! אז עכשיו תעמוד על ארבע ואנחנו נראה מי הבוס פה!" צעקה מאריה קארי ואחרי שהעיפה אותי על המיטה היא הוציאה חגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת 
לבשתי עדיין את הג'ינס שלי אז מאריה קארי יכלה ממש להשתולל על התחת שלי עם החגורה. היא הצליפה לי כהוגן על התחת והתלהבה מזה בטירוף 
במהרה מאריה קארי דרשה שאני אוריד אותו ואחווה את זעמה של החגורה על ישבני החשוף

להפתעתי במקום החגורה הרגשתי את שיניה של מאריה קארי, שהתחילה לזחול מסביבי בעודי בדוגי ולנשוך אותי כמו חיית טרף בצדדים ובגב. צעקתי כמו מטורף תוך כדי שהסקסית הזאת זוללת אותי מכל עבר! צמרמורת חזקה עברה בגופי והזין שלי היה קשיח מאי פעם! אחחח איך שהיא חירמנה אותי עם הנשיכות האלה 
בזמן שעוד ניסיתי להתאושש מנשיכותיה של הסקסית שלי, היא תפסה שוב את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על הטוסיק הקטן והשובב שלי שהפעם היה חשוף ופגיע מאי פעם

מאריה קארי הצליפה עליו כהוגן ואני בטוח שהוא היה אדמדם כי הוא שרף לי השובב 
אחרי שמאריה קארי סיימה לחנך אותי, היא התיישבה בדוגי על המיטה והגישה לי את ישבנה התפוחי והעסיסי! 
הרמתי את שמלתה למעלה ולפניי נגלה חוטיני מנומר! 
"אני היום במצב רוח חייתי!" אמרה מאריה קארי... גררררררררר 
הזזתי את החוטיני המנומר הצידה והתחלתי ללקק לה את חור התחת הטעים שלה בשקיקה! אחחחח איזה טוסיק מטריף ומענג! הסנפתי אותו וליקקתי אותו כמו חתול רעב. כמובן שפינקתי גם את הכוס הורדרד שלה שהתחבא לו טיפה בין רגליה 
"בבוארוש הסקסי שלי! אני רוצה ירידה!"
צעקה מאריה קארי ונשכבה על הגב.
הורדתי את השמלה שלה ואת החוטיני המנומר שאותו שמתי על הצוואר שלי (אחרי שהסנפתי אותו כמובן). השפרצתי על הכוס של מאריה קארי קצפת והתחלתי ללקק את הקצפת מהכוס שלה... יאמי יאמי!
"מיאאאאוווווו מיאאאאאאווווו !!!" יללתי בקולי קולות בעודי מלקק את הקצפת כמו חתול רעב.
במהרה הקצפת נגמרה והמשכתי ללקק את הכוס הורדרד והחלק של מאריה קארי הסקסית... אחרי כמה דקות מאריה התנשפה, התפתלה ורעדה עד שגמרה והביטה בי בעיניי השקד הזורחות שלה! 
הייתי עדיין מאוד רעב לקינוח. מאריה נשכבה עליי ב-69 ואחרי שהשפרצתי לה קצפת על הטוסיק, התחלתי ללקק את הקצפת האוורירית מישבנה הסקסי
במהרה לא היה זכר לקצפת אז השפרצתי לה עוד כמה פעמים את הקצפת על התחת וליקקתי אותו כמו חתול רעב!
מאריה קארי לא השאירה את הזין הקשיח שלי בודד ואחרי שהשפריצה עליו קצפת היא ליקקה אותו כמו חתולה רעבה ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת! כולל מציצת ביצים חמה ורטובה גרררררר 
מאריה קארי הייתה כבר חרמנית בטירוף! היא הסתובבה וזינקה על הזין הקשיח שלי שחיכה כבר בקוצר רוח להרגיש את הכוס החם שלה!
היא נשכבה מעליי והתחילה לטרוף את האוזניים שלי בזמן שזיינתי אותה במרץ מלמטה.
"בבוארוש! בונבון שלי יאמי יאמי!" מלמלה מאריה קארי בזמן שאכלה את אוזניי 
במהרה מאריה קארי גם נעצה את שיניה החדות בצווארי! צרחתי כמו מטורף! 
"שקט זונה! השכנים ישנים!" צעקה מאריה קארי והחטיפה לי כמה סתירות מצלצלות מלמעלה 
אחרי כמה דקות של זיון על המיטה עברנו לספה. התיישבתי על הספה ומאריה קארי התיישבה עליי.
התחלתי לזיין אותה בכוס מלמטה. מביט בציצים המקפצים שלה ונהנה מגופה הענוג ומחום גופה שהציף לי את הזין. תוך כדי הרכיבה על הספה מאריה קארי הצליפה בי קצת עם התחתונים שלי, מה שמאוד שעשע אותה 
חיבקתי את מאריה וקמתי ביחד איתה, בעודה תלויה עליי. התחלתי לזיין אותה באוויר לשמחתה הרבה. הסתובבתי לכיוון המראה ככה ששנינו יכולנו לראות את המחזה היפה הזה. הטוסיק של מאריה קיפץ במרץ בזמן שהעפתי אותה באוויר על הזין הקשיח שלי! בערתי מחרמנות! 
אחרי כמה דקות של זיון נמרץ התיישבתי ביחד עם מאריה קארי על הספה והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע. אחחח בפוזה הזאת הזין נכנס עד הסוף בכוס החם שלה! תפסתי את פלחי ישבנה העסיסיים והתענגתי על איך שמאריה קארי קיפצה עליי וחייכה לעברי, אחחח איזה חיוך מקסים!
מאריה קארי דרשה שאני אקח אותה למיטה ואחרי שלא ביצעתי את בקשתה וצחקתי בממזריות היא החטיפה כמה סטירות מצלצלות על הלחיים שלי! הלחיים שלי בערו והסקסית המשיכה לקפץ עליי כמו צפרדע חרמנית, מאשימה אותי על היותי זונה סוררת ולא ממושמעת 
השכבתי את מאריה קארי על המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה!
הרמתי את רגליה למעלה ושמתי אותן על כתפיי. זיינתי אותה במרץ והיא התחילה להתחרפן!
תוך כדי הזיון התחלתי ללקק ולמצוץ את כפות רגליה. מאריה ניצלה את ההזדמנות ותפסה עם אצבעות רגליה את אוזניי. כל אוזן לכודה ברגל אחרת 
ואם לא היה מספיק שהיא מרטה את אוזניי, מאריה קארי גם הפליקה לי על התחת בכזאת מהירות שזה היה נשמע כמו מחיאות כפיים סוערות 
בהמשך עברנו לזיון בעמידה תוך כדי שמאריה קארי נשענת על השידה. זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה, והפלקתי מידי פעם על ישבנה המקפץ. מאריה קארי תפסה את החגורה שלה והצליפה לי איתה על התחת במיומנות אדירה! שני הפלחים שלי זכו לתשומת לב מיוחדת והרגישו את זעמה של החגורה
(שרונוש את ממש אלופה בהצלפות האחוריות האלה
)
מהזיון בעמידה מאריה קארי התיישבה בדוגי בקצה המיטה, והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה כשאני בכיפוף קל.
ישבנה הסקסי רקד מולי לפי קצב הזיון. ליטפתי את גופה הענוג וטפחתי מידי פעם על פלחי ישבנה המקפץ גרררררררר 
בהמשך עברנו לכפיות סוערות!
תוך כדי הזיון מאריה קארי אמרה לפתע שסטיבן טיילר סיפר לה שהוא מצץ לי

מאוד הופתעתי מסטיבן טיילר הזונה המוצצת הזאת שפתחה את פיה וסיפרה הכל למאריה קארי... אבל אם להגיד ת'אמת זה היה על הזין הקשיח שלי ששחה בכוס הרטוב של מאריה קארי! 
זה לא נגמר פה ומאריה קארי דרשה לדעת מי מוצץ יותר טוב המניאק בעל השפתיים הגדולות או היא. חחחח כמובן שהיא לא האמינה לי כאשר אמרתי לה שהמציצה שלה לא רואה ממטר את המציצה של סטיבן טיילר... אבל בהמשך שכנעתי אותה עם זיון לוהט בכפיות 
מפוזת הכפיות מאריה קארי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין הקשיח שלי!
מאריה קארי הרימה את ידיה באוויר וצעקה מהנאה. טפחתי על ישבנה המקפץ במהירות ככה שהפעם הטוסיק שלה השמיע קולות של מחיאות כפיים סוערות

בהמשך מאריה קארי התיישבה על ארבע והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה!
אחרי כמה דקות מהנות ומעלפות גמרתי בעוצמה בכוס הורדרד והלוהט שלה! אחחחח איזו אורגזמה אדירה זאת הייתה... הייתי ברקיע העשירי ולא רציתי לרדת משם!

אחרי שהזין שלי נרגע בכוס החם של מאריה הסקסית, יצאתי מתוכה והיא קפצה עליי בחיבוק חם ואוהב. סיפקתי אותה מעל ומעבר ועכשיו הגיע הזמן לקרוע איתה את העיר! יאאאהההוווווו בילוי עם מאריה קארי! ותודה למשקפיים היקרות שלי שסידרו לי את את הסקסית הזאת! וגם את סטיבן טיילר המוצץ

יום למחרת, אחרי בילוי מטורף עם מאריה קארי הסקסית, היא קפצה במפתיע לביתי. ישבתי על הספה כאשר אני עירום וליטפתי את הזין שלי. הייתי ממש חרמן ומאריה קארי הגיעה לי ממש בזמן! היא נכנסה כאשר היא לובשת את השמלה הירוקה שלה ומיד התרגשות ושמחה הציפה אותי! 
"בבוארוש הסקסי שלי תראה מה אני לובשת מתחת לשמלה!" אמרה מאריה קארי בקולה הסקסי והרימה את השמלה שלה למעלה. מתחת לשמלה היה שורט אדום צמוד שישב בצורה מושלמת על ישבנה העסיסי והדגיש בצורה מטריפה את פלחי ישבנה ואת החריץ הסקסי שלה גרררררר 
היא נשענה קדימה ונתנה לי להסניף את ישבנה... אחחח איזה ריח משגע, כמעט גמרתי! 
מאריה המשיכה לנענע מולי את ישבנה ורקדה מולי קצת. היא התיישבה עליי והתחככה עם ישבה על הזין שלי שנהייה קשיח בטירוף תוך כמה שניות!
מאריה קארי נעמדה והתכופפה לעבר הזין שלי... עטפה אותו בשפתיה המתוקות והעניקה לי מציצה חמה ומטריפה! 
זרמנו למיטה ומאריה קארי התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין בזיון טרמפולינה ומאריה קארי נגנבה לגמרי! 
פתאום היא הודיעה לי שברצונה לטעום את הזרע שלי!
היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה בזמן שליטפתי את התחת המשגע שלה שהיה עטוף בשורט האדום, בנוסף התענגתי על ישבנה במראה הגדולה שהייתה מולנו 
לאחר כמה דקות והגעה נוספת לרקיע העשירי, השפרצתי כמות יפה של זרע בפיה המתוק של הבונבונית מאריה קארי!
היא חייכה לעברי, ואמרה: "בבוארוש הסקסי שלי!"

ואז היא פתחה פה גדול והראתה לי את פיה שהיה מלא עד אפס מקום. פששש התרוקנתי טוב חשבתי לעצמי 
נישקתי את מאריה קארי בראש והודתי לה על הפינוק המשגע!
גררררר אני כבר מחכה לזיון הבא שיבוא במהרה! יאללה מצידי שתביא גם את סטיבן טיילר ונעשה שלישיה. שניהם מוצצים אליפות

סוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה מדהים!

איזה זיון חזק וחוויה מסעירה זאת הייתה 
חולה עלייך ובמיוחד על החורצ'יק הקסום שלך

Lavelle