פמלה אנדרסון קופצת לביקור מהפוסטר 
כבר תקופה ארוכה שבחדרי תלוי פוסטר של פמלה אנדרסון...
שעליו אני מאונן באופן קבוע 
מידי יום אני מתמקם מול הפוסטר של פמלה ומבצע את זממי
אחחחח אם רק הייתי יכול לגעת בה... לחוש את גופה הענוג... ללטף את עורה החלק... להביט בעיניה היפות ולחדור לתוך ה-
וה-
שלה!
אחחחח אוווווווחחחחח אווווווווחחחח הנה זה בא אני שוב עומד לגמור על הפוסטר של פמלה אהובתי... לפתע שמעתי את קולה הענוג של..... פמלה
"היי!"
כן כן זאת הייתה פמלה... מה זה? פמלה מדברת איתי דרך הפוסטר?? 
"הממממ... היי! אני פה!!!" אמרה שוב פמלה... קולה נשמע מאחוריי, הסתובבתי במהירות וראיתי מולי את פמלה אנדרסון בכבודה ובעצמה יושבת על המיטה בפוזה כמו בפוסטר!

(שרונוש שיחקת אותה עם הפוזה הסקסית הזאת!
)
לא האמנתי למראה עיניי! זאת הייתה פאקינג פמלה אנדרסון! 
היא לבשה תחתונים וחזייה. שיערה היה פזור והיא הביטה בי במבטה החודר והסקסי... חיוך שובב היה מרוח על פניה ומבטה רמז לי להתקרב אליה.
אחזתי עדיין בזין הקשיח שלי שמאוד שמח לראות מולו את פמלה אנדרסון האמיתית!
זחלתי על המיטה וחיבקתי בחום את פמלה אנדרסון אהובתי! נישקתי אותה בצוואר ופמלה החזירה לי בנשיכה חייתית על צווארי
שחררתי צעקה והתחלתי למזמז את פמלה בכל חלקי גופה תוך כדי שאני מסניף את שיערה ואת צווארה ומנשק אותו בשקיקה! התמוגגתי מהריח המשכר שלה ומחום גופה הלוהט! 
"מה דעתך ללקק את הישבן שלי?" שאלה פמלה בקולה הסקסי והתיישבה מולי בדוגי כאשר ישבנה הסקסי מול הפנים שלי 
את הטוסיק הסקסי שלה חצה חוטיני מנומר שאותו הזזתי במהרה הצידה והתנפלתי על חור הטוסיק היפייפה שלה! 
"טעים לך?" התעניינה פמלה וצחקקה קלות...
"יש לך טוסיק טעים בטירוף!!!" צעקתי לה בהתלהבות והמשכתי ללקק את חור התחת הדורש שלה! 
בזמן שאכלתי את הטוסיק שלה, פמלה סיפרה לי שראתה את כל הפעמים שאוננתי על הפוסטר שלה... היא החליטה לעשות לי הפתעה ויצאה מהפוסטר כדי שאני סוף סוף אוכל להתענג עליה כמו שתמיד חלמתי

פמלה ביקשה שאני אוריד לה את התחתונים ואת החזייה. את תחתוני החוטיני שמתי על הצוואר שלי אחרי שהסנפתי אותם כהוגן! את החזייה פמלה הלבישה לי על הראש וצחקקה שאני נראה כמו מיקי מאוס 
"בבוארוש הסקסי... עכשיו אתה מיקי מאוס הסקסי!" צחקקה פמלה וביקשה ממני לראות במראה איך אני נראה. חחחח אשכרה נראתי כמו מיקי מאוס עם החזייה הזאת על הראש 
פמלה ביקשה שאני אצלול שוב אל הטוסיק שלה וכך עשיתי בשמחה רבה! ליקקתי את ישבנה במרץ ולאט לאט פמלה נשכבה על הבטן. התחככתי עם הזין הקשיח שלי בין רגליה של פמלה והתחפרתי עם פניי בין פלחי ישבנה. פמלה במהרה סגרה את פניי עם פלחי ישבנה וחנקה לי ת'צורה! כאשר מידי פעם אני מצליח להשתחרר וללקק לה ת'תחת כמו חתול רעב! או במקרה שלי מיקי מאוס רעב

אחרי כמה דקות של ליקוקים פמלה ביקשה שאני ארד לה כי הייתה מאוד חרמנית. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. נשכבתי מעליה, מצצתי את פטמותיה המתוקות וירדתי בנשיקות חמות על בטנה לעבר הכוס החלק שלה. הסנפתי את הכוס שלה והתפרעתי עליו קצת עם לשוני עד שלבסוף נרגעתי וליקקתי לפמלה כמו שהיא אוהבת 
אחרי כמה דקות פמלה רעדה והתנשפה קלות עד שגמרה והביטה בי בחיוך ענקי ועיניה זרחו מאושר 
המשכתי להביט בעיניה המהפנטות של פמלה כשלפתע היא הציעה לי שנזדיין!

"פאק מי! לא נכון!" צעקתי בשמחה והתחלתי ללקק את חור הטוסיק של פמלה! גרררר בא לי ממש בטוב החורצ'יק הזה!
פמלה הודיעה לי שהיא ממש רוצה למצוץ לי! 
נשכבתי על הגב מחכה למציצה שלי, כאשר לפתע פמלה התלהבה שיש לי שדיים
(חחח שרירי חזה כן? שרונוש את מטורפת!
)
פמלה הורידה לי את החזייה מהראש (חה חה חה עדיין הייתי עם החזייה על הראש ואפילו ירדתי ככה לשרונוש) ושמה לי אותה על החזה... 
"מתאים בול! יש לך שדיים כמו לפמלה אנדרסון" צעקה פמלה ושנינו התפוצצנו מצחוק 
פמלה נשכבה עליי ב- 69 והתחילה לקפץ על פניי עם הכוס שלה...
"אני עכשיו אעקוץ אותך עם הדגדגן שלי! אתה מרגיש איזה שפיצי הוא? הנה לך חה חה חה!" צחקקה פמלה ועקצה אותי עם הדגדגן שלה באף 
עינגנו זה את זו במשך כמה דקות ב- 69... אני התענגתי על התחת של פמלה וליקקתי בחרמנות את שני החורים שלה, ופמלה מצצה לי ת'זין במציצת פוליש מחרפנת ועשתה לי טיזינג עם הלשון השובבה שלה!
(שרונוש את הורגת אותי מחרמנות כשאת עושה לי את זה! נגמרו הסוללות הא?
)
היינו כבר חרמנים בטירוף וקפצנו לספה.
"בוא מכונת סקס שלי! תקפיץ אותי בזיון טרמפולינה!" צעקה פמלה והתיישבה עליי על הספה.
התחלתי לזיין מלמטה במרץ את פמלה בכוס הלוהט שלה והבטתי בפניה היפות ובציצים המקפצים שלה שאותם מצצתי בשקיקה מידי פעם. נכנסתי לטירוף ופמלה התחרפנה גם היא... התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים... פאק זה היה טווווווווווב!!! 
"קדימה בבוארוש הסקסי שלי! תרים אותי באוויר ותעיף אותי כמו אווירון!"
צעקה פמלה בהתלהבות! במהרה הרמתי אותה והתחלתי לזיין אותה בכוס בעמידה בעודה תלויה עליי. הסנפתי את שיערה והתענגתי על הזיון הזה במראה הגדולה שהייתה מולנו. סובבתי את פמלה בעודי מזיין אותה כך שגם היא תוכל להתענג על הזיון במראה 
אחרי כמה דקות התיישבתי שוב על הספה ופמלה נחתה עליי בפוזת הצפרדע.
"קדימה פמלה תקפצי עליי כמו צפרדע חרמנית!" צעקתי לעברה וטפחתי על ישבנה.
"קווה קווה קווה קווה קווה!!!" צעקה פמלה וקיפצה על הזין הקשיח שלי 
אחרי כמה דקות נשאתי את פמלה והשכבתי אותה על המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה במסיונרית 
"קדימה בבוארוש הסקסי תפרק את פמלה אנדרסון!" צעקה פמלה וסטרה על התחת שלי בזמן שדפקתי אותה בכוס הרטוב שלה מלמעלה 
הסנפנו יחדיו את החוטיני של פמלה שהיה תלוי על צווארי, אחחחח זה היה מחרמן!
תוך כדי הזיון שמתי את רגליה של פמלה על כתפיי והתחלתי ללקק לה את כפות הרגליים ואת האצבעות. חשפתי שיניים ואיימתי לנשוך את כפות רגליה המתוקות. פמלה תפסה לי את האוזניים עם אצבעות כפות רגליה (כל אוזן ברגל אחרת) ומרטה לי אותן עד שהן נהיו אדומות ובערו
עברנו לזיון בעמידה. פמלה נשענה על השידה ואני פירקתי לה ת'כוס החם שלה מאחורה. פלחי ישבנה קיפצו במרץ מעוצמת הזיון וממש נגנבתי מזה! ליטפתי את גופה החלק והסקסי ובערתי מחרמנות!
תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה, פמלה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה כהוגן בכוס. הזין הקשיח שלי שחה בכוס שלה והתחת העסיסי והסקסי שלה קיפץ גררררררררררררררר! 
נשכבנו על המיטה ופמלה התחילה לפתע לנשוך אותי בצדדים... צעקתי ללא הפסקה עד שטפחתי על ישבנה כאות כניעה... פאק היא אכלה אותי כהוגן! 
"קדימה בבוארוש הסקסי עכשיו בוא נעשה כפיות לוהטות!" צעקה פמלה בשמחה ובמהרה על הזדיינו בכפיות לוהטות מאוד! 
"קדימה אופנוע סקסי שלי תשכב על הגב בא לי לרכב עלייך!" צעקה פמלה בשמחה...
"בואי אליי סקסית שלי! תעלי על הארלי דיווידסון שלך!" צעקתי לעברה ובמהרה פמלה כבר רכבה על הזין הקשיח שלי 
מצצתי את פטמותיה הזקורות והתענגתי על הציצים היפיפיים שלה! 
פמלה הייתה ממש רעה! היא התחילה לזלול אותי ונשכה לי את הצוואר ואת האוזניים ללא הפסקה... נכנסתי לטירוף והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה תוך כדי שאני נוהם כמו אריה 
"קדימה בבוארוש הסקסי שלי, עכשיו תפרק אותי בדוגי!" צעקה פמלה. רק התיישבתי על ברכיי ופמלה התנפלה עליי... נשכה אותי בצדדים, בבטן ובגב כמו מטורפת... חחח בקושי שרדתי את זה

לבסוף פמלה הנשכנית התיישבה בדוגי והכנסתי את הזין הקשיח שלי לתוך הכוס הלוהט שלה!
זיינתי אותה בכוס במשך כמה דקות בזיון נמרץ משולב בזיון חושני וגמרתי באורגזמה אדירה שנמשכה כמעט דקה! פאק מי!

"בבוארוש הסקסי זה היה מדהים! אז מה? זה היה יותר כיף מאשר לאונן על התמונה שלי הא?" צחקקה פמלה וקרצה לי בשובבות 
"זה היה יותר מדהים מכל שנות האוננות שלי!"
צעקתי לעברה וחיבקתי אותה בחום.
פמלה החליטה להשאיר לי את התחתונים ואת החזייה שלה למזכרת. הייתי כ"כ נלהב שתפסתי את הקונדום שהיה מלא בשפיך
שמתי אותו בפה ולעסתי אותו בשמחה! חחחח התחרפנתי לגמרי

פמלה נגנבה ממני לגמרי! התפוצצנו מצחוק

כמה חבל שפמלה הייתה צריכה לחזור לתוך הפוסטר... פמלה שלי אל תלכי!!!

בבוקר למחרת ישנתי במיטתי החמימה עם החוטיני של פמלה על פניי... כל הלילה הסנפתי אותו וחלמתי חלומות רטובים על פמלה גרררררררררר 
לפתע הרגשתי שמשהו נוגע בי... פקחתי את עיניי וראיתי שהחזייה של פמלה נמצאת על החזה שלי
WTF??? שאלתי את עצמי... כשלפתע...
"בוקר טוב בבוארוש הסקסי שלי! חזרתי אלייך! אני שוב חרמנית ורוצה סקס!" צעקה פמלה וכמעט גמרתי רק מלשמוע את זה 
"פשששש אני רואה שאתה ישן ביחד עם התחתונים והחזייה שלי הא?" צחקקה פמלה...
"היי! אין לי מושג איך החזייה הזאת הגיעה לפה! (על החזה שלי)" צחקקתי במבוכה ופמלה המשיכה להקניט אותי שאני אוהב ללבוש את החזייה שלה 
לא היה אכפת לי, העיקר שפמלה אהובתי תקפוץ אליי לביקור מהפוסטר כל בוקר!
פמלה החרמנית התיישבה עליי ב- 69 ועשתה לי טיפה פייסטינג שהטריף אותי לגמרי! אחחחח כמה התגעגעתי להסניף את התחת הזה! התנפלתי לפמלה על החורים וליקקתי אותם במרץ! פמלה התחילה למצוץ לי את הזין שנהייה תוך כמה שניות קשיח כמו בול עץ! ואז... אז פמלה עברה לביצים שלי! בהתחלה היא מצצה לי אותן בעדינות אבל מהר מאוד היא המשיכה למצוץ לי אותן באגרסיביות!
הייתי פשוט ברקיע השביעי! אין דברים כאלה מה שהיא עשתה לביצים שלי! גרגרתי מהנאה בעודי מרגיש איך הביצים שלי מתבשלות בפיה החם של פמלה. זאת הייתה מציצת ביצים לתפארת! אין דברים כאלה גרררררררררררר

אחרי שסיימתי לגנוח והייתי חצי מעולף מעונג פמלה הודיעה לי שהיא רוצה זיון טרמפולינה! 
היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה! 
בהמשך פמלה התחילה לעלות ולרדת על הזין שלי בסקסיות ובחושניות... אני שוכב על המיטה, מלטף את ישבנה ומתענג על המחזה הזה! אחחחח איזה כוס! איזה תחת! בבוארוש הקטן והקשיח שלי שוחה בכוס הלוהט של פמלה... מה יכול להיות יותר טוב מזה?

אחרי כמה דקות של זיון לוהט פמלה רצתה למצוץ לי ולטעום את הזרע שלי... אששששששש! 
היא לבשה את השורט האדום שלה והתיישבה בדוגי מול המראה. היא לקחה את הזין הקשיח שלי לפיה החם ומצצה לי במציצה חמה ורטובה במשך כמה דקות... ראיתי זיקוקים והגעתי לגן עדן! השפרצתי כמות גדולה של זרע לפיה החם של פמלה ורעדתי מעונג!
פמלה הביטה בי בחיוך שובב, פתחה פה גדול והראתה לי את כמות הזרע הגדולה שהייתה בפיה. ואז היא אמרה בפה מלא: "בבוארוש המאונן!"

לא התאפקתי וביקשתי מפמלה שתירק את הזרע לפה שלי! אחחחח זה היה טעים! כמובן שבלעתי את הזרע אלא מה? 
איזה זונה מאוננת ובולעת אני

סוף
שרונוש סקסית שלי היה אשששששששששש!

היה זיון אליפות! 
כמה צחוקים ושגעונות היו לנו ביחד
הרגת אותי עם החזייה

מטורף לך על החורים! גררררררר 
Lavelle