כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 36 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

352
לוואל החרמן מציץ לשכנתו הסקסית שרון Evil Smile

כבר תקופה ארוכה שאני מציץ לשכנה הסקסית שלי שרון. החלון שלה ממוקם ממש מול החלון של החדר שלי, כך שתמיד יש לי אפשרות להתענג על גופה ועל חמוקיה הסקסיים Evil Smile

בשעת ערב מאוחרת, כהרגלי ישבתי ליד החלון וחיכיתי ששרון השכנה הפצצה שלי תכנס לחדר ותתפשט! Tongue

הציפייה שלי השתלמה! גרררררררררררררר Tongue

שרון נכנסה לחדר ובמהרה הורידה את הסריג הפרחוני שלה תוך כדי שהיא מפהקת מעייפות. שרון לבשה חצאית אדומה קצרצרה ואוורירית. מתחת לסריג שהיא הורידה היא לא לבשה חזייה והציצים שלה האירו את עיניי! בהיתי בה כשלשוני בחוץ והרגשתי את הזין שלי גודל וגודל... ו..... כן כן גודל! Star

שרון שכנתי הסקסית נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. מתחת לחצאית נגלה מולי חוטיני אדום אששששש! החיוך לא ירד לי מהפנים! Tongue

לפתע שרון הזיזה את החוטיני שלה הצידה והתחילה לאונן! לא האמנתי למראה עיניי!

קפצתי מהחלון שלי שבקומה הראשונה ורצתי לחלון של שרון... נצמדתי לחלון שלה והמשכתי לראות את ההצגה הכי טובה בעיר! אחחחח איך היא מלטפת את הכוס הורדרד שלה עם אצבעותיה... אין דברים כאלה! התחככתי בקיר עם הזין שלי והתחלתי לשרוט את החלון! Wacko צחוק

אחרי שסיימה לאונן שרון שכנתי הסקסית נשכבה על הבטן ונרדמה. הטוסיק השובב שלה שאותו חצה החוטיני האדום, היה ממש מול פניי והתחלתי להזיל ריר! שאגתי עמו אריה חרמן ובמהרה נכנסתי לחדרה של שרון. התגנבתי למיטתה בשקט, ממשיך לנעוץ עיניים על ישבנה הסקסי!

עליתי בשקט על המיטה, התכופפתי מעט והסנפתי את ישבנה של שכנתי הסקסית שרון... אחחח הריח משגע! ליטפתי מעט את ישבנה... מגע פלחי ישבנה כה רכים וענוגים... לו רק יכולתי להזיז את החוטיני הצידה ולטעום מהפרח המתוק שלה ממממממממממ...

"היי... מי אתה?" שאלה לפתע שכנתי הסקסית שרון בעודה מתיישבת על המיטה... פאק היא התעוררה ותפסה אותי! חשבתי לעצמי... איך אני יוצא מזה? Ouch

"היי, אני השכן שלך!" Approve אמרתי לה בביטחון אחרי שהתעשתתי מהר... לייק לעצמי! Cool

Cool

"OKEEEYYY ומה אתה עושה פה?" שאלה בחשדנות שרון, אם כי חיוך מזמין הופיע על פניה היפות.

"סתם קפצתי לביקור... אנחנו שכנים וזה אז..." עניתי

"בוא שב לידי!" שרון טפחה על המיטה. ההזמנה הייתה בנימה ידידותית במיוחד Tongue

"פששששששש באמת?!" שאלתי אותה מופתע, לא מצליח להסתיר את התרגשותי...

"כן בטח! בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד, שב תנוח אל תפחד!" שרה לי שכנתי שרון בקולה הענוג חיוך גדול

שרון שכנתי הסקסית והמאווווווד נחמדה שאלה לשלומי ואפילו הציעה לי לשכב על המיטה ולהרגיש בנוח, כמה נחמד מצידה! חיוך גדול

נשכבתי על המיטה בעודי מחמיא לה על הישבן הסקסי שלה... אמרתי לה שלא יכולתי להוריד מישבנה את העיניים והיא צחקקה בהנאה...

לפני שהבנתי מה קורה שכנתי הסקסית שרון התיישבה על פניי עם ישבנה! צחוק היי מי כיבה את האורות? מבולבלTongue

"זונה! מה אתה עושה בבית שלי? הא זונההההההההה? תענה!!!!!!" כועס צחוק צעקה שרון והתחילה לרקוד על פניי עם ישבנה הסקסי... אחחח עוד פעם הריח המשגע הזה גררררררר Tongue

לא יכולתי לעשות דבר חוץ מלשכב ולתת לשכנה הסקסית והמטורפת שלי לעשות בי את זממה Star

אחרי ששרון טפחה לי על הרגליים עם כפות ידיה היא התכופפה ונשכה את הזין הקשיח שלי דרך התחתונים שלבשתי... פאק מה זה זה?! צחוק

"אההההההההה... (צעקתי מההפתעה של הנשיכה) קפצתי לביקור!" Embarrassed עניתי לה בקושי רב מתחת לישבנה הסקסי...

"קפצת לביקור הא? תכף אני אקפוץ לביקור בתחתונים שלך!" צעקה שרון, הורידה את התחתונים שלי ונשכה אותי בזין ובביצים Tongue צחוק

במהרה שכנתי הסקסית שרון התחילה לטרוף אותי כמו נמרה רעבה! היא נשכה אותי בצדדים ברעב גדול. קולות של עונג בקעו מפיה תוך כדי ששיניה החדות ננעצו בבשרי ומידי פעם גם בשמוק הסורר והקשיח שלי Stern Smile צחוק

שכנתי הסקסית שרון פקדה עליי לעמוד בדוגי... הייתי איטי מידי לדעתה, אז היא תפסה אותי בשיער ועזרה לי צחוק

נעמדתי בדוגי כמו זונה טובה... שרון התיישבה לי על הגב והתחילה לתופף על ישבני החשוף כאילו היה דרבוקה צחוק

אחרי שהיא סיימה עם ישבני השובב, היא נעמדה מעליי והתחילה לנשוך אותי בצידי הגוף... צרחתי כמו ילדה קטנה וצווחנית Ouch

"לשיער שלך יש עכשיו ריח של כוס!" צחקה עליי שרון בעודה מתחככת עם הכוס שלה בראשי ונושכת אותי ללא הפסקה צחוק

שכנתי הסקסית שרון הייתה עדיין מאוד חרמנית והאוננות לפני השינה לא הספיקה לה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את החוטיני שלה ושמתי אותו על הצוואר אחרי שהסנפתי אותו בשקיקה!

נשכבתי מעל שכנתי הסקסית שרון ומצצתי את פטמותיה המתוקות. ירדתי לאט לאט לעבר הכוס שלה, מלקק אותו קלות, מרגיש את טעמו המתוק Heart

ירדתי בליקוק לעבר החור האחורי שלה והתענגתי עליו כאשר תוך כדי אני מסניף את הכוס הריחני שלה! Cool

הגברתי את קצב הליקוקים ואחרי כמה דקות שכנתי הסקסית שרון גמרה ברעידות והתנשפויות קלות. היא הביטה בי כשעיניה זורחות ואמרה שהיה טוב מאוד! Tongue

שרון שאלה האם אני רוצה להישאר להמשך מעניין...... נישקתי בנשיקה חמה ורטובה את הכוס המתוק שלה, ליטפתי את רגליה החלקות והסקסיות וכמובן שעניתי בחיוב Tongue

כפות רגליה של שרון מאוד קרצו לי... כפות רגליים כאלה עדינות ומטופחות עם לק אדום על האצבעות, ממש סוכריות קטנות וטעימות! ליקקתי את כף רגלה של שכנתי הסקסית ואז התנפלתי על אצבעות רגליה! שרון צרחה מההפתעה והתחילה להתפקע מצחוק בעודי מוצץ את אצבעותיה ברעב גדול Tongue

שרון תפסה עם אצבעות רגלה את האוזן שלי ומשכה אותה בעודה מצחקקת בממזריות. השכנה הסקסית שלי לא הסתפקה בזה ודחפה אצבע לתוך האוזן שלי... מזיינת אותי עם האצבע ומתפקעת מצחוק צחוק

אבל למה רק אצבע אחת אם אפשר שתיים? במהרה היא זיינה אותי באוזן בחדירות כפולות עם אצבעות רגליה אצבע למעלה צחוק

השכנה הסקסית שלי שרון לא הסתפקה בלזיין לי ת'אוזן... היא כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב. היא זיינה לי כהוגן ת'פנים עם ישבנה הסקסי אחחח זה היה טוווווב! הוצאתי את לשוני והרגשתי את טעמו של החורצ'יק שלה! אחחחח איזה טעם משגע גררררררררררררררר Tongue

אחרי ששרון נרגעה קצת היא נשכבה עליי ב-69, שכבתי מתחת לחצאית האדומה של הסקסית שלי! אחחח איזה מחזה מחרפן! המשכתי ללקק לה את הכוס המתוק שלה ואת חור התחת הקטן והמשגע שלה! שרון מצצה לי בשקיקה את הזין ואת הביצים החלקות שלי, והעניקה לי מציצת פוליש מעלפת! גנחתי ורעדתי ממגע פיה ולשונה אחחח אין דברים כאלה! Tongue Star

היינו כבר חרמנים בטירוף, והשכנה הסקסית שלי שרון הייתה להוטה להזדיין על הספה! Tongue

התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עליי. התחלתי להקפיץ אותה מלמטה, מתענג על גופה הסקסי והחטוב ועל יופיה המשגע! ליטפתי את ישבנה ומצצתי את פטמותיה הורודות והזקורות.

הפלקתי בהתלהבות על ישבנה של שכנתי הסקסית והיא המטירה עליי מלא סטירות מצלצלות Tongue צחוק

השכנה הסקסית שלי רצתה לעוף! אז במהרה הרמתי אותה באוויר וזיינתי אותה בזיון לוהט בכוס החם שלה! בעודה מחבקת אותי ונושכת אותי מידי פעם בצוואר Tongue

מהזיון באוויר חזרנו לספה. התיישבתי על הספה ביחד עם שרון והיא המשיכה לקפוץ עליי במרץ בפוזת הצפרדע גרררררר Tongue

שרון שמה לי את החוטיני על הראש והרחנו אותו ביחד בשקיקה, אחחח איזה ריח כוס מדהים!!! Cool

הרמתי שוב את שרון וזיינתי אותה עוד קצת באוויר בדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית... ליקקתי את צווארה ונישקתי אותו בחרמנות... מסניף את שיערה הריחני ומביט בפניה היפות! Star

"קדימה תן זיון טוב יא חתיכת מציצן!" צעקה שכנתי הסקסית שרון וסטרה לי על התחת ללא הפסקה.

אחרי הזיון במיסיונרית, נשכבנו על הצד והזדיינו בכפיות לוהטות במיוחד!

תוך כדי הזיון שרון רצתה לדעת האם אני מציץ לעוד שכנות במעון הסטודנטים שלנו? צחקקתי בממזריות והיא הבינה את הרמז קריצה

אחרי הזיון בכפיות קמנו מהמיטה. שכנתי הסקסית שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה במרץ מאחורה, בכוס הרטוב שלה! בזמן הזיון שרון רצתה שאני אתן לה הבטחה שהיא תוכל להעתיק ממני בביולוגיה. צחקקתי קלות ושרון תפסה לי את הביצים ואיימה שתעשה מהביצים הקטנות והחמודות שלי חביתה מקושקשת אם אני לא אסכים בכי צחוק

המשכתי לזיין אותה בכוס ולסטור על ישבנה המקפץ! אחחח איזה מחזה... זה היה טווווווב! Tongue

מהזיון בעמידה, שכנתי הסקסית שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! אחחח איזה נוף מדהים היה מלמעלה! Evil Smile חיוך גדול

בהמשך נשכבתי על המיטה והשרון נשכבה עליי. התחלתי לזיין אותה בכוס מלמטה והיא במהרה התחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. נהמתי בטירוף כמו אריה חרמן, שכנתי הסקסית שרון לא הצליחה להשתיק אותי אז היא שמה לי כרית על הפנים צחוק

המשכתי לנהום גם דרך הכרית וזיינתי את שכנתי הסקסית בטירוף בכוס הרטוב שלה גרררר! Tongue

בהמשך שכנתי הסקסית שרון התיישבה על ברכיה ומצצה לי בשקיקה את הביצים החלקות שלי בפיה החם! ואיי ואיי זה היה טוב! Tongue

אחרי ששכנתי הסקסית שרון סיימה לענג ולהתענג על הביצים שלי היא התיישבה בדוגי. התנפלתי לה על החור של התחת הקטן והחמוד שלה ואחרי שליקקתי אותו ברעב גדול, החדרתי את הזין הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הורדרד והדורש שלה! אחרי כמה דקות של זיון וטפיחות על ישבנה המקפץ והדורש, גמרתי באורגזמה אדירה בתוך הכוס של שכנתי החביבה והייתי בשיכרון חושים אדיר! Tongue Star חיוך גדול

"פששששש איזה זיון קטלני זה היה! מה שלומך מציצן סקסי שלי? נראה לי שעכשיו אתה תהיה רגוע ולא תציץ לי שבוע!" אמרה שכנתי הסקסית שרון והתפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

אחחח זה היה זיון מדהייייייים!!! אני מחכה כבר לזיון הבא עם שכנתי הסקסית והמדהימה שרון! Tongue

בוקר אחד שכבתי בחדרי במיטתי החמימה וחלמתי חלומות רטובים על שכנתי הסקסית שרון. על פניי היה החוטיני האדום שלה שהיא נתנה לי כמזכרת וריח הכוס שלה שיכר אותי כל הלילה גרררררר Tongue

לפתע הרגשתי שמשהו נוגע בידיי... הייתי בטוח שאני חולם אז לא יחסתי לזה ממש חשיבות. ואז משהו נגע גם בזין הקשיח שלי (חחחח כבר היה קשיח השובב)... המשכתי לשכב עם עיניים סגורות עד ששכנתי הסקסית שרון העירה אותי... פאק מה היא עושה פה? חשבתי לעצמי...

"היי שכן מציצן שלי! חה חה חה תראה מה עשיתי לך!" צחקקה שרון והביטה בי בממזריות...

ניסיתי לשפשף את העיניים אבל משהו עצר בעדי... היי מה קורה פה?
לפתע שמתי לב שהידיים שלי קשורות לזין שלי! עם... עניבה! Shocked Wacko צחוק

"נו תנסה להשתחרר... מציצן שכמותך חה חה חה!" Evil Smile צחקקה שרון ובמהרה התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף! חוץ מחצאית אדומה היא לא לבשה דבר! אחחח כמה התגעגעתי לחורים הטעימים שלה! אחחח איזה טעם איזה ריח גרררררר! Tongue

שרון צחקקה ומצצה את הזין הקשיח שלי בעודו קשור לידיים שלי עם העניבה. טרפתי לה את החורים וחיכיתי ששכנתי הסקסית תחוס עליי ותשחרר אותי לחופשי צחוק

אחרי זמן מה שכנתי הסקסית שרון שחררה אותי וקשרה את העניבה על הצוואר שלה... פאק איזה סקסית היא נראתה! אין דברים כאלה Star

היא נשכבה עליי ב-69 והמשכנו לענג זה את זו. אחח מה שהיא עשתה לזין שלי! מצצה, נשכה ושיחקה איתו ללא הפסקה, כבר בערתי מחרמנות וגם היא הייתה חמה ורטובה! Tongue

אחרי ששרון נשכה אותי כמה פעמים בזין, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין הקשיח שלי במרץ חיוך גדול

"יאאאהההווווו אני הכלבה שלך!" צעקה שכנתי הסקסית שרון צחוק

תפסתי את העניבה שהייתה על צווארה של שרון ומשכתי את העניבה קלות תוך כדי הזיון... (חחח שרון את מטורפת לגמרי! אצבע למעלה צחוק)

"כן כן! כלבה חרמנית שלי! תקפצי על הזין הקשיח שלי! קדימה קדימה! כן כן כלבה טובה!" צעקתי לעברה והתפקעתי מצחוק צחוק

שכנתי הסקסית שרון נבחה ללא הפסקה והרגה אותי מצחוק! איזה כלבה חרמנית ונבחנית זה משהו! צחוק צחוק צחוק

שכנתי הסקסית שרון ממש יצאה מדעתה, ותוך כדי הזיון היא התכופפה ונשכה אותי ברגליים צחוק Cool

שיחקתי עם החצאית שלה תוך כדי הזיון והתחרפנתי ממראה הזין שיצא ונכנס לכוס הורדרד שלה!

אחרי הזיון הלוהט, שכנתי הסקסית שרון לבשה את השורט האדום שלה והתיישבה מול הזין החרמן שלי בדוגי. היא עטפה את זייני עם שפתיה הענוגות והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! התענגתי על ישבנה עם החצאית ועם השורט האדום שהשתקף במראה הגדולה שהייתה מולנו Approve

ליטפתי לה את החורים והתענגתי על פלחי ישבנה הרכים!

אחרי כמה דקות השפרצתי כמו מטורף לפיה החם של שכנתי הסקסית שרון, אחחח זה היה טוב! Tongue

שרון פתחה בהתלהבות ובחיוך פה גדול והראתה לי את כמות הזרע הגדולה שיצאה מהביצים החמות שלי חיוך גדול

שכנתי הסקסית שרון הביטה בי בשובבות ואמרה בפה מלא: "לוואל המציצן!" צחוק

צחקנו והתחבקנו בחום. אחחח איזה כיף שיש לי שכנה סקסית כזאת! Tongue

רגע ואיך היא בכלל הגיעה לחדרי? אהההא! היא גם הציצה לי! הציצה על הזין החרמן שלי בעודי ישן... יא מציצנית שובבה שכמותך! Evil Smile צחוק קריצה

סוף

שרונוש כוסית מטריפה שלי היה מדהיייייים!!! Tongue Tongue Tongue

אחחח מה שאת עושה לי עם פיך המתוק והחם! אין דברים כאלה! מוחא כפייה Star

היה זיון אליפות! Tongue

כבר מתגעגע לחורצ'יק המתוק ולכוס הורדרד והרטוב שלך גרררררר Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

355
אגם הברבורים...
גירסת הסקס
Evil Smile

שלום חברים יקרים! אני הוא הנסיך לוואל Approve

לקראת יום הולדתי נערך בארמון נשף לכבודי...
היה עליי לבחור כלה אך לא רציתי אף אחת... הייתי נחוש להתחתן מאהבה... ובמהרה ברחתי
מהארמון בסערה!
הלכתי לי ביער לגמרי לבדי כשלפתע ראיתי על שפת האגם ברבור יפייפה!!! Tongue

הוקסמתי מהיצור היפייפה שניצב מולי... הברבור
רקד על שפת האגם וככל שבחנתי אותו יותר כך היה נדמה לי יותר ויותר שזאת יותר אישה
מאשר ברבור... ואאוווו היא כזאת יפייפיה! פאק אני לא מאמין... התאהבתי בברבור? Shocked מבולבל צחוק

הברבור המשיך לרקוד כשהוא קופץ מצד לצד, מניף
את ידיו ורגליו גבוה באוויר לצלילי מנגינה כה יפה! ווואאאווווו איזה מחזה
מרהיב! Star (שרון רקדה בלט
בסלון חיוך גדולצחוק)

[TUBE]FY4Y1gTO9HE[/TUBE]

מוקסם מהברבור המרקד,
קפצתי לעברו והתחלתי לרקוד לידו, מושיט את ידי אליו... הייתי בטוח שהברבור יקבל
אותי בנוצות פתוחות אך הוא השמיע ציוצים ופרש כנפיים בכי צחוק

הייתי מאוד מופתע ומבולבל מהברבור שברח ממני! Ermm

עקבתי אחרי הברבור הלא נחמד... או שמא הוא היה
מפוחד? הוא התחבא מאחורי סלע על שפת האגם (שרון התחבאה מאחורי כרית על המיטה) ואני
רכנתי מעליו בסקרנות...

ליטפתי את הברבור היפה והתענגתי על הנוצות הרכות שלו (התענגתי על
העור הקטיפתי של
שרון Tongue)... לפתע הברבור פתח את פיו והתחיל לנשוך אותי! פאק
איזה ברבור נשכן! Shocked צחוק

ניסיתי להרגיע את הברבור הסורר אך הוא המשיך
בשלו... לבסוף הברבור נרגע... ו... ו... לפתע התחיל להשתנות מול עיני! הברבור הפך
לבחורה סקסית בטירוף! פניה כה יפות ומסנוורות... שיערה הברונטי והארוך גולש על
כתפיה... עורה רך ובתולי... עיניה סקרניות וטיפה מלוכסנות... היא לבשה חצאית כחולה
קצרצרה וסריג שחור... רק לפני רגע היא הייתה ברבור ועכשיו היא אישה... כה יפה
וענוגה חיוך גדול

"WOW אז את בחורה!?" שאלתי בהלם
ותדהמה...

"כן אני בחורה... אני ברבור ביום ובחורה
בלילה.... נעים מאוד אני הנסיכה שרון" חיוך גדול אמרה
הנסיכה שרון ובחנה אותי בעיניה הסקרניות.

"נעים מאוד אני הנסיך לוואל!" אמרתי לה
בהתרגשות והמשכתי להביט בה בהתפעלות תוך כדי שאני מלטף את גופה
הענוג...

"המממ מי הפך אותך לברבור?" שאלתי את הנסיכה
בסקרנות.

"זה היה מכשף מאוד רשע שכישף אותי... שמו: אחים
שלו גברים!" אמרה הנסיכה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

"איזה רשע! ואיך מסירים את הכישוף הזה?" שאלתי
את הנסיכה וליטפתי אותה באהבה Heart

"אתה צריך לזיין אותי!" צעקה הנסיכה בהתלהבות
וחיוך שובב הופיע על פניה היפות חיוך גדול

"מההההההה? לזיין אותך? חשבתי שאני צריך להישבע
לך באהבתי... טוב אם אין בררה אז אני אזיין אותך יפה שלי! גררררררררר" אמרתי לה ועל
פניי הופיע חיוך ממזרי! Evil Smile

שרון הנסיכה נעמדה על ארבע והזמינה אותי לבקר
בטוסיק שלה Tongue

הרמתי את החצאית שלה למעלה, התכופפתי והסנפתי
את הישבן המשגע שלה! אחחח כזה טוסיק תפוחי וסקסי! חוטיני שחור דק דק חצה את פלחי
ישבנה והתחרפנתי מהמראה המדהים הזה!

הזזתי את החוטיני הצידה והתחלתי ללקק בשקיקה את
חור הטוסיק הטעים שלה... אחחח ממש מעדן! Star

שרון שלחה את כפות רגליה לעבר הזין שלי. היא
מצאה אותו במהרה כי הוא היה קשיח מאוד! היא שיחקה בו עם כפות רגליה להנאתה בזמן
שליקקתי בשקיקה את הטוסיק והכוס שלה... אחחח זה היה כל כך טעייייייים!!! Tongue

לפתע משום מקום הנסיכה שרון הסתובבה ונעצה את
שיניה החדות בגופי! צרחתי מרוב הפתעה והנסיכה שרון המשיכה לנשוך אותי ללא הפסקה
בצדדים, בגב, ובפטמות. לא יכולתי לעשות דבר! ישבתי, שכבתי, הסתובבתי, ברחתי אבל
הנסיכה המשיכה לזלול אותי. פאק ממש התחרמנתי מזה! הכאב הזה מחרמן אותי גרררררר Evil Smile

נשכבתי על הבטן ומיד שרון התיישבה עליי והתחילה
להצליף לי על התחת בהצלפות מהירות מאוד! איך היא התלהבה מזה... אין דברים כאלה צחוק

ליקקתי את כפות רגליה בעודי שוכב על הבטן ושרון
קפצה מרוב שזה דגדג אותה... חה חה חה לא רק את יכולה להקפיץ אותי נסיכה יקרה
וערמומית שכמותך! חשבתי לעצמי קריצה

אחרי ששרון שחררה אותי, התיישבתי על הברכיים
והיא מיד התנפלה לי על הביצים! נשכה אותן קלות ואז מצצה את שתיהן במציצה חמה
ורטובה! אחחח איך שהביצים שלי התבשלו בפיה החם Cool שרון עברה מהביצים
לזין, נשכה אותו כמה פעמים מה שגרם לי לשחרר צעקה ואז מצצה אותו בהנאה... אחחח כמה
שהוא שמח להרגיש אותה השובב קריצה

שרון נשכבה על הגב והזמינה אותי אליה. הורדתי
את החוטיני השחור שלה ושמתי אותו על צווארי אחרי שהסנפתי אותו בחרמנות! מצצתי את
פטמותיה המתוקות והזקורות, ירדתי בנשיקות על הבטן שלה והתחלתי ללקק בשקיקה את הכוס
החלק והמתוק שלה. אחחח איזה מרקם! איזה טעם! Tongue

אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ שרון גמרה ברעידות
והתנשפויות קלות והביטה בי בעיניה הזורחות מאושר Tongue

"זה היה מצויין!" הודיעה שרון בעודי שוכב בין
רגליה ומנשק את ירכיה חיוך גדול

לפתע שרון תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על
הגב... ניסיתי להתנגד לה אבל הנסיכה השובבה הייתה מאוד נחושה צחוק אצבע למעלה

היא התיישבה על פניי והתחילה לזיין אותי במרץ
עם שני החורים שלה! ואאאוווו זה היה כל כך מחרמן! בקושי יכולתי לנשום אבל זרקתי זין
על הכל! הלשון שלי הייתה דבוקה לחור התחת המדהים של נסיכת הברבורים! חיוך גדול Star

אין חורים כאלה בארמון שלי... אין ספק שאגם
הברבורים הוא מקום קסום! Cool Tongue

אחרי זמן מה שרון נשכבה עליי ב-69. המשכתי
לעשות בלאגן בחורים שלה עם לשוני השובבה והיא מצצה במרץ את הזין ואת הביצים החלקות
שלי. אחחחחח הן התבשלו ממש טוב בפיה החם! Tongue שרון הברבורית הסקסית
שלי נשכה אותי עוד קצת בצדדים והתחרמנה כהוגן! היא דרשה שאני אעיף אותה
באוויר!

הלכנו הצידה לבול עץ (ספה) שהיה לא רחוק מהאגם.
התיישבתי על הבול עץ ושרון התיישבה על הזין הקשיח שלי. הכוס החם שלה עטף את הזין
שלי וקיבלתי צמרמורת חמה ומענגת!

שרון קיפצה עליי במרץ ונשכה אותי בצוואר.
הפלקתי על פלחי ישבנה ושרון החטיפה לי סטירות בפנים Cool צחוק

שרון תפסה את החוטיני שהיה על צווארי והלבישה
לי אותו על הפנים ככה שזה היה כמו כיסוי עיניים. פאק כיסוי עיניים בריח כוס! צריך
לרשום על זה פטנט! Tongue צחוק

התחלתי להשתולל כמו חיית טרף ושרון הנחיתה עליי
מלא סטירות בהפתעה... חחח כי לא ראיתי מתי הסטירה באה בכי צחוק

אחרי כמה דקות קמתי כאשר שרון תלויה עליי
והקפצתי אותה באוויר על הזין הקשיח שלי. הברבורית הסקסית שלי השתוללה ונשכה אותי
בזמן שהעפתי אותה באוויר... אחחח איזה מחזה זה לראות במראה את הטוסיק השובב שלה
מתעופף באוויר! Tongue

אחרי כמה דקות התיישבתי בחזרה על בול העץ ביחד
עם שרון, והיא התחילה לקפוץ עליי במרץ בפוזת הצפרדע. היא כיסתה לי שוב את העיניים
עם החוטיני שלה שהיה עדיין על ראשי והתחילה "להאכיל" אותי בכל מיני דברים... Ermm

את הפריט הראשון לא זיהיתי... היה זה בד
כלשהו... חשבתי שזה חוטיני אבל החוטיני של שרון היה על הפנים שלי, ולי לא היה
חוטיני... אז... מבולבל

הפריט הבא שנכנס לי לפה היה קשיח ומחוספס...
מיד זיהיתי שזאת החגורה שלי! חיוך גדול חחח שרון התפוצצה
מצחוק צחוק

הפריט הבא היה קשיח ודק... "אלה המשקפיים שלי!"
צעקתי לעברה והיא שוב התפוצצה מצחוק צחוק כל הזמן הזה שרון
המשיכה לקפץ על הזין שלי גרררררר חיוך גדול

הפריט הבא שנכנס לי לפה היה הטרנינג של שרון...
גם על זה לא עליתי... הכי מצחיק שאת הפריטים שלי זיהיתי תוך שניה ואת שלה לא...
מסתבר שהפריט הראשון היה חוט דק לקשירה מהחצאית של הנסיכה הסקסית שלי... חחחח זה
הרגיש כמו חוטיני צחוק

אחרי שהנסיכה סיימה עם מבחן הטעמים שהיא עשתה
לי, הרמתי אותה והשכבתי אותה על שפת האגם (מיטה). זיינתי אותה במרץ במיסיונרית בזמן
שהיא נשכה אותי בצוואר וסטרה על ישבני השובב חיוך גדול

בהמשך הסתובבנו על הצד והרבצנו כפיות
לוהטות! Tongue

אחרי הכפיות זיינתי את הברבורית הסקסית שלי
בעמידה בעודה נשענת על עץ (שידה). זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה ונהנתי בטירוף
מישבנה המקפץ חיוך גדול

שרון נסיכתי המכושפת התיישבה על המיטה בדוגי
ואני נעמדתי בכיפוף קל, ועשיתי קסמים בכוס הורדרד שלה! Tongue הישבן
העסיסי שלה קיפץ להנאתי הרבה וחרמנותי לא ידעה גבולות...

אחרי כמה דקות נשכבתי על שפת האגם ושרון
התיישבה עליי. היא התחילה לרכוב עליי במרץ ובמהרה היא נשכבה עליי וטרפה לי את
האוזניים ואת הצוואר... צרחתי כמו ברבור חסר אונים ומרוב צמרמורת נעמדו לי
הנוצות צחוק

אחרי שנסיכתי היקרה מרטה לי את האוזניים עם
שיניה החדות, היא נשכה לי ת'זין ואז התיישבה בדוגי והזמינה את זייני הקשיח לבקר
אצלה בכוס החם Tongue

זיינתי את שרון הברבורית הסקסית בדוגי במשך כמה
דקות בזיון לוהט במיוחד, ואחרי שראיתי כוכבים האכלתי את הכוס הרעב שלה בזרע
הנסיכותי שלי חיוך גדול Star

שרון הנסיכה הייתה מבסוטית מאוד! הקללה הוסרה
והיא שוב חופשיה לחזור להיות נסיכה כוסית חיוך גדול

הייתי בטוח שהיא תצטרף אליי ואל הזין הקשיח שלי
ותבוא איתי לארמון... אבל השובבה הזאת שהתלהבה מאוד שהיא כבר לא ברבור עזבה אותי
ורצה לחפש זיונים מבולבל צחוק קריצה

נשארתי לבדי באגם בוכה על גורלי האכזר... שרון
צחקקה בממזריות והתרחקה ממני, מנענעת מולי את ישבנה החשוף... היא עוד תחזור...
היא עוד תחזור הזנזונת הזאת Evil Smile קריצה

אף אחת לא שוכחת את הזין האלוהי של הנסיך
לוואל Cool

יום אחד שכבתי בארמון במיטתי החמימה. שכבתי על
הבטן כשעיניי עצומות ושחזרתי בראשי את הזיון המטורף שהיה לי עם הברבורית הסקסית שלי
שרון. הזין שלי נעמד בשניות וכמעט עשה חור במיטה. אוףףףף נסיכה יקרה שלי תחזרי
אליי! צעקתי לעצמי צחוק

כמו מתנה משמיים הנסיכה שלי נחתה לי על
הגב! Tongue

היא התחילה לקפץ עליי ודרשה סקס! Cool

"מה את עושה פה ברבורית סקסית שלי? חשבתי שהלכת
לחפש זיונים חדשים..." אמרתי לה בעודי ממזמז את ישבנה מאחורה.

"התגעגעתי לזין שלך!" צעקה שרון ונשכה אותי
כמה פעמים בגב חיוך גדול

הסתובבתי, ליטפתי ומזמזתי את הנסיכה הסקסית שלי
ובמהרה היא עלתה עליי ל -69. היא לבשה שורט אדום לוהט שישב בצורה מטריפה על ישבנה
הסקסי! הסנפתי לה ת'תחת דרך השורט האדום ובערתי מחרמנות! Tongue

שרון שיחקה לי עם הזין הקשיח שלי... נשכה אותו,
מצצה אותו וטיפלה לי טוב טוב גם בביצים החלקות שלי חיוך גדול

הזזתי את השורט שלה הצידה והתנפלתי לה על
החורים ברעב גדול! אחחחח התגעגעתי לחורים המתוקים האלה! Evil Smile

שרון התחילה לנשוך אותי בפראות בצדדים וגרמה לי
לצרוח כמו מטורף!!! לא יודע כמה זמן זה נמשך אבל היא אכלה אותי טוב טוב ונדלקה
מהקולות שהוצאתי Tongue קריצה

אחרי כמה דקות היינו כבר חרמנים בטירוף! שרון
עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה בזיון טרמפולינה
מעלף! Tongue

שרון מאוד רצתה שאני אגמור לה בפה! היא התיישבה
בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה את הזין הקשיח שלי. שיחקתי עם השורט האדום שהיה על
ישבנה וליטפתי לה את החורים בהנאה בזמן שהיא מצצה לי במציצה חמה ורטובה! Star Tongue

ראיתי כוכבים ורעדתי ללא שליטה... השפרצתי לה
כמות יפה של זרע לפיה המתוק ונישקתי את ראשה. שרון התיישבה מולי, הביטה בי בממזריות
ואחרי שהראתה לי את כמות הזרע שמילאה את פיה היא אמרה בחיוך שובב: "לוואל
הזאופיל!" צחוק צחוק צחוק

חחחחח התפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

מאז לוואל הזאופיל ושרון נסיכת הברבורים חיו
באושר ועושר בארמון, הזדיינו ורקדו לצלילי אגם הברבורים בזמנם הפנוי צחוק קריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!!!! Tongue

הרגת אותי עם הנשיכות שלך! מוחא כפייה צחוק קריצה

היה זיון אששששש! Star חיוך גדול

כבר מתגעגע לחורצ'יק הקטן והמתוק שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

356
[QUOTE=lover23]האמור לעיל קרה אך ורק בדמיונו הפרוע מאוד של הכותב ואינו משקף את השירות האמיתי שתקבלו משרון.

ראו הוזהרתם...

לפרטים ניתן לפנות לשרשור של שרון בפורום הפרסומי או לחילופין ל׳שלושת המוסקטרים׳ (ע״ע).

מוגש כשירות למען כספו של הציבור בעידן של מיתון עולמי...[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

357
דייט בחשכה...

בבוארוש הסקסי, אוקטביה והחתולה עם הפפיון
Evil Smile

שלום חברים יקרים!

אני רוצה לספר לכם על דייט מדהים שהיה לי לא מזמן... דייט נועז! מטריף חושים! דייט שהקפיץ לי ת'לב לשחקים! Tongue Star Cool

הכל התחיל כאשר קיבלתי הודעה מסקרנת באתר היכרויות שאני מנוי בו. את ההודעה שלחה לי בחורה בשם אוקטביה. שם כזה סקסי כבר הרבה זמן לא שמעתי, זה כבר עשה לי נעים במפשעה חיוך גדול
זאת הייתה הודעה עם תוכן מאוד מרתק. הבחורה רצתה שאני אממש לה את הפנטזיה הרטובה שלה... אני אכתוב לכם בקצרה במה היה מדובר:

כאשר אני אגיע לביתה יחכה לי כיסוי עיניים על הכיסא בכניסה. היא הודתה בפניי שזאת פנטזיה רטובה שלה להזדיין עם גבר זר כאשר הוא לא רואה אותה, ולדבריה אני הולך להנות מהחוויה הזאת מאוד והחושים שלי הולכים להתעצם. בכל שלב של הפגישה אני אוכל להוריד את כיסוי העיניים אבל עדיף שלא כדי לא לפגוע בחוויה.

אוקטביה חזרה והדגישה שאין לי מה לחשוש ושהיא כוסית על! לדבריה, כאשר אני סוף סוף אזכה לראות אותה הלסת שלי תיפול! Tongue צחוק
הדובדבן שבקצפת היה שכשאני אגיע לדירתה תפגוש אותי חתולה עם פפיון! אוקטביה כתבה לי שהחתולה החמודה שלה מקבלת את כל האורחים בחום ואהבה! וואאאווו איך הסתקרנתי! Tongue

אז לעצם העניין... הגעתי לביתה של אוקטביה בשעת ערב. היא השאירה לי את הדלת פתוחה... נכנסתי לדירתה וראיתי כיסא שעליו מונח כיסוי העיניים שלי. המממ יפה מאוד אמרתי לעצמי, בדיוק כמו שהיא הבטיחה חיוך גדול

"אוקטביה הגעתי!" אמרתי בקול רם והצצתי לסלון... עיניי נפתחו לרווחה וחיוך רחב התנוסס על פניי... ראיתי את החתולה עם הפפיון! Tongue

018 F

היא ישבה על ארבע ועשתה: "מיייאאוווווו... מיייאאווווו..." (שרון שיחקה את החתולה, ישבה על ארבע ועשה מייאאוווו Tongue צחוק)
על צווארה היה פפיון גדול וחגיגי בצבע אדום! (שרון שמה על הצוואר פפיון אדום) פשששש איזה חתולה חמודה חשבתי לעצמי...

התקדמתי לסלון והתכופפתי כדי ללטף את החתולה החמודה הזאת. היא המשיכה לעשות "מייאאוווו" והתחככה ברגליים שלי. צמרמורת עברה בגופי! המשכתי ללטף את החתולה בראשה, בגבה ובישבנה! חיוך גדול
לפתע החתולה שלחה את רגליה הקדמיות למעלה ופתחה את החגורה ואת הכפתורים בג'ינס שלי! הייתי בהלם מוחלט! Shocked היא המשיכה ליילל בחרמנות ושלפה את הזין שלי מהתחתונים... היא עטפה את הזין שלי בפיה המתוק והתחילה למצוץ לי בחרמנות. הזין שלי הלך והתקשח בפיה החם.
פאק מה זה זה?! חתולה עם פפיון מוצצת לי ת'זין! Shocked Tongue Evil Smile לזה אני קורה קבלת פנים! אוקטביה לא איכזבה! זאת הייתה חתיכת קבלת פנים לגמרי "בחום ואהבה" כפי שהובטח לי! Tongue Cool

אחרי כמה דקות החתולה עם הפפיון החזירה ת'זין הקשיח שלי לתחתוניי וחייכה לעברי בשובבות חיוך גדול ליטפתי עוד קצת את גופה, טפחתי על ישבנה ונפרדתי ממנה. החתולה החרמנית המשיכה ליילל ואני ניגשתי לכיסא כדי לשים את כיסוי העיניים.

שמתי את כיסוי העיניים והתקדמתי בזהירות בסלון...

"אוקטביה אני עם כיסוי העיניים את יכולה לצאת!" צעקתי בעודי ממשיך לצעוד לאט לאט בסלון עם הידיים מושטות קדימה כדי לא להשתטח בסלון צחוק

"אני פה!" אמרה לפתע אוקטביה (שרון הורידה את הפפיון צחוק) ובמהרה היא תפסה את ידיי וקירבה אותן לגופה... מיששתי את גופה והרגשתי את קימוריי גופה הסקסיים! "היא כוסית על! אני חייב לראות את פניה!" חשבתי.

"אז מה? הגוף שלי מוצא חן בעינייך? אתה יכול למשש לי ת'ציצים!" אמרה בפתיינות אוקטביה ונצמדה אליי עם ישבנה הסקסי Tongue

מיששתי את שדיה הרכים ומזמזתי את גופה בעודי מסניף את צווארה שנדף ממנו ריח בושם משכר ומשחק בשיערה הקטיפתי למגע.

אוקטביה הייתה מאוד סקרנית לדעת איך החתולה שלה פגשה אותי והאם קבלת הפנים הייתה לשביעות רצוני. כאשר סיפרתי לה את מה שהחתולה שלה עוללה לי אוקטביה צעקה בהתלהבות: "איזה ילדה טובה! בדיוק כמו שלימדתי אותה!! לעשות קבלת פנים יפה לאורח" צחוק קריצה

אחרי כמה דקות של מזמוזים והתלטפויות סוערות בסלון, אוקטביה תפסה בידי והובילה אותי לחדר השינה שלה. היא התעקשה שאני אשאר עם כיסוי העיניים ואחווה את החוויה המיוחדת הזאת של העצמת חושים.
אוקטביה התחילה להפשיט אותי... היא הורידה את החולצה שלי והתחילה להצליף לי איתה על התחת... "מי הזונה שלי?! הא? מי הזונה שלי?!!!" צעקה אוקטביה והמשיכה עם ההצלפות צחוק

זה בא לי בהפתעה מוחלטת... לא ציפיתי לזה בכלל... "אוי לא הדייט שלי ירד מהפסים" Shockedחשבתי.
לפני שהספקתי למצמץ אוקטביה הצמידה את ראשי לציצים המדהימים שלה, וכשאני עדיין בהלם אני לפתע מוצא את עצמי מוצץ את פטמותיה בתאווה Tongue

אוקטביה הסתובבה אליי עם ישבנה וביקשה שאני אוריד לה את החצאית... התיישבה על ברכיי, מצאתי את החצאית והורדתי אותה באיטיות... ליטפתי את ישבנה שהיה סקסי בטירוף! כזה עסיסי ,חלק ועגלגל Tongue הסנפתי אותו בחרמנות והתענגתי על הריח המשגע גררררררר Evil Smile
אוקטביה הרשתה לי להציץ טיפה על ישבנה, אז הזזתי טיפה את כיסוי העיניים וראיתי את התחת המדהים שלה שאותו חצה חוטיני שחור דק דק... הזזתי במהירות את החוטיני וראיתי את הכוס ואת חור התחת המדהימים שלה! פאק איזה מחזה מרהיב! Tongue

"זהו החגיגה נגמרה!" הודיעה אוקטביה וכיסתה שוב את עיניי עם כיסוי העיניים...
"לאאאאאאאאא פאאאאאקקקקק אני רוצה להמשיך לבהות בחורים המדהימים האלה!!!" צעקתי בתוכי צחוק
"קדימה תלקק לי את הטוסיק!" ביקשה אוקטביה ונשענה על הספה...

ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול ומידי פעם טעמתי גם את טעמו של הכוס המתוק שלה! אוקטביה ניסתה לתפוס את פניי עם פלחי ישבנה אבל בקושי הצליחה בגלל שהטוסיק שלה היה כבר חלקלק בגלל הרוק שלי צחוק

אוקטביה הזמינה אותי למיטה. היא עלתה עליה וחיכתה לי שם... הורדתי את הג'ינס שלי וזחלתי על המיטה בזהירות. מיששתי לפניי עם ידיי עד שמצאתי את הטוסיק של אוקטביה שישבה בדוגי. תפסתי את פלחי ישבנה והמשכתי ללקק את החורים שלה בשקיקה Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי בגוף כמו חיית פרא! צחוק
התפתלתי ומזמזתי את גופה הענוג של אוקטביה בזמן שהיא אכלה אותי ללא הפסקה. בגלל שהייתי עם כיסוי עיניים אז כל נשיכה הרגישה פי 1000 יותר עוצמתית Wacko צחוק

ניסיתי להתנגד לאוקטביה אז היא החטיפה לי כמה סתירות ונפלתי על הגב... היא התחילה לזיין לי ת'פנים עם החורים שלה והמשיכה לזלול אותי בצדדים.
אחרי כמה דקות שצרחתי כמו חיה מטורפת, אוקטביה ריחמה עליי והרשתה לי להוריד את כיסוי העיניים חיוך גדול
סוף סוף ראיתי את אוקטביה... ברונטית יפייפיה מלוכסנת עיניים, גוף של דוגמנית ותחת סקסי חצוף ודורש! המשכתי ללקק לאוקטביה את החורים ואוקטביה התחילה ללקק לי ת'זין לכל אורכו ורוחבו... עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת ובישלה ת'ביצים שלי כהוגן בפיה החם, אחחח זה היה טווווווב! Tongue

אחרי עוד כמה עינוגים ב-69 אוקטביה נשכבה על הגב והזמינה אותי להתחמם בין רגליה קריצה
ירדתי בנשיקות על בטנה לעבר הכוס המתוק שלה והתענגתי עליו במשך כמה דקות בליקוקים שהוציאו את אוקטביה מדעתה! היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות. היא הביטה בי בהערצה וחיוך רחב הופיע על פניה היפות חיוך גדול

ליקקתי עוד קצת מסביב לכוס הורדרד של אוקטביה ותפסתי בידיי את כפות רגליה הסקסיות. כפות רגליה היו קצת קרות אז מייד הכנסתי את אצבעות רגליה לפה שלי ומצצתי אותן בחרמנות. חיממתי לאוקטביה את אצבעות רגליה הקטנות והקרירות... אוקטביה הייתה ברקיע השביעי! Tongue

בהמשך אוקטביה שוב נכנסה למצב רוח קרבי, שמה לי בחזרה את כיסוי העיניים והפכה אותי על הגב. היא התחילה שוב לנשוך אותי ובגלל שהייתי לדבריה זונה צעקנית היא עשתה מהחוטיני שלה כדור ודחפה לי אותו לפה צחוק צחוק צחוק
אוקטביה החליטה לחרפן אותי סופית ועשתה לי שילוב של ליקוקי זין, מציצת ביצים ונשיכות בגוף ללא הפסקה! גנחתי מעונג ולא רציתי שזה יגמר לעולם! Star

היינו כבר חרמנים בטירוף! אחרי שאוקטביה הורידה לי את כיסוי העיניים, היא התיישבה על הזין הקשיח שלי ברכיבה והתחלתי לזיין אותה מלמטה במרץ בכוס הלוהט שלה! חיבקתי את אוקטביה במותניה ביד אחת וביד השניה תפסתי את ישבנה העסיסי גרררררררר Evil Smile
אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר עם שיניה החדות והמהרה התחילה גם לזלול לי את אוזניים. נשפה לתוכן וחירמנה אותי עם הקולות שעשתה תוך כדי Tongue

זרמנו לספה... התיישבתי על הספה ואוקטביה התיישבה עליי, זיינתי אותה במרץ מלמטה ואז הרמתי אותה באוויר. זיינתי אותה במרץ באוויר מול המראה! אוקטביה הורידה לי את כיסוי העיניים כדי שאני אראה את המחזה המרהיב הזה במראה חיוך גדול
התיישבתי בחזרה על הספה ואוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע. היא התחילה לקפץ עליי ולסטור לי בפנים... הייתי עם כיסוי העיניים ככה שכל סטירה באה לי בהפתעה צחוק
סטרתי על ישבנה הסקסי והמקפץ של אוקטביה ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! Tongue

אחרי כמה דקות הרמתי את אוקטביה והשכבתי אותה על המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד שלה בזמן שהיא מדרבנת אותי וסוטרת לי על התחת Tongue
הייתי שוב עם כיסוי העיניים וזה היה מאוד מרגש ומחרמן להסניף ולנשק ככה את צווארה חיוך גדול

אחרי שאוקטביה הורידה לי את כיסוי העיניים עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה בכוס הרטוב שלה במרץ. ליטפתי את גופה הענוג והתענגתי על ישבנה המקפץ Tongue

תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה, אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואני המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלה! איזה מזל שאוקטביה הורידה לי את כיסוי העיניים כדי שאני אוכל להתענג ויזואלית על הזיון הזה Evil Smile

קפצנו שוב למיטה והתחלנו להזדיין בכפיות. אוקטביה דירבנה אותי לזיין אותה במרץ ובמהרה הפכתי לבבוארוש מכונת הסקס! Cool חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון לוהט בכפיות אוקטביה התיישבה בדוגי והזמינה אותי לחדור לתוך הכוס הורדרד שלה! ליקקתי בשקיקה את חוריה הטעימים וחדרתי לתוך הכוס החם והרטוב שלה חיוך גדול
אחרי כמה דקות של זיון מעלף גמרתי בחוזקה בכוס הורדרד של אוקטביה! זאת הייתה אורגזמה מדהימה! רעדתי בתוך הכוס שלה איזו דקה עד שחזרתי לעצמי... פאק זה היה טווווב! Star

אוקטביה הודתה לי על הפגישה הנפלאה והוסיפה שלא ניפגש יותר כי היא לא נפגשת יותר מפעם אחת עם אותו גבר עצוב
"פאק איזה שרלילה את!" צעקתי לעברה של אוקטביה והתפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום חיוך גדול

לילה אחד ישנתי במיטתי כאשר לפתע שמעתי חתולה מייללת לידי... חשבתי שאני חולם אבל כאשר פקחתי את עיניי, ראיתי את החתולה עם הפפיון בכבודה ובעצמה רוכנת מעל הזין שלי ומלקקת אותו ברעב... כאילו היא מלקקת מתוך קערה של חלב! פאק התחרמנתי מזה בטירוף! Tongue

"מיייאאוווו מיייאאוווו! ראיתי איך זיינת את אוקטביה... אני רוצה גם!" אמרה החתולה ונענעה את ישבנה בסקסיות מטריפה! Tongue

"פשששששש חתולה סקסית שלי את פה?!" צעקתי בשמחה וליטפתי את ראשה חיוך גדול

החתולה עם הפפיון המשיכה ללקק לי את הזין ואז התיישבה עליי ב-69, מגישה לי את ישבנה הסקסי... ואאוווו איזה ארוחת בוקר טעימה! אמרתי לעצמי והתנפלתי לה על החורים שהיו טעימים מאוד! Tongue

החתולה הסקסית עם הפפיון פינקה את הזין שלי במציצת פוליש מחרפנת ומצצה לי את הביצים בחוזקה כמו שאני אוהב קריצה
גנחתי בחרמנות ואפילו זכיתי להרגיש את נשיכותיה של החתולה השובבה... היא נושכת לא פחות טוב מבעלת הבית שלה קריצה

אחרי כמה דקות של עינוגים וליקוקים הדדיים ב-69, החתולה הסקסית עם הפפיון התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה מלמטה בזיון טרמפולינה שהוציא אותה מדעתה! Tongue

"מיייייאוווווווו מייייייאווווווו" צעקה החתולה משמחה והרימה את ידיה באוויר בהתלהבות Tongue מוחא כפייה

"הממממ בבוארוש הסקסי... אני רוצה את החלב שלך!" ביקשה החתולה הסקסית עם הפפיון בקול פתייני וחייכה לעברי בשובבות. שכבתי על המיטה והתענגתי על איך הזין שלי שוחה בכוס הורדרד שלה! Tongue
"אחחח איזה חורצ'יק מפתה יש לחתולה הזאת... צריך יהיה לבדוק אותו מתיישהו" חשבתי Tongue קריצה

החתולה הסקסית עם הפפיון התיישבה על ארבע מול המראה והתנפלה על הזין שלי! ליטפתי את גופה הענוג בשקיקה והתענגתי על ישבנה הסקסי שהשתקף במראה. אחרי כמה דקות מענגות ביותר של מציצה חמה ורטובה השפרצתי את החלב שלי לפיה המתוק של החתולה הרעבה Tongue

החתולה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא: "בבוארוש עם כיסוי עיניים" אצבע למעלה חיוך גדול

היא פתחה פה גדול והראתה לי את כמות החלב הגדולה שהאכלתי אותה בו צחוק קריצה

בניגוד לאוקטביה קבענו להפגש בקרוב צחוק קריצה

החתולה הסקסית עם הפפיון עוד תשתה הרבה חלב מהזין שלי! Tongue Approve Cool קריצה

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה מדהים! Tongue

היה זיון מעלף! את מחרפנת אותי כל פעם מחדש! חיוך גדול

הלשון שלך מרטיטה לי את הגוף! Tongue

מתגעגע לחורצ'יק המתוק ולכוס הרטוב שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

360
בבוארוש הגנן החרמן ומרלין מונרו הפצצה!

שלום חברים יקרים!

שמי הוא בבוארוש ואני עובד כגנן בבית דירות יוקרתי שבו גרים רק סלבריטי. לפני כחודש עברה לגור בבית הדירות הזה מרלין מונרו.

ואיי ואיי איך שראיתי אותה נהייתי חרמן עליה חבל"ז! Tongue
כל פעם שעבדתי בגינה וראיתי אותה עוברת בשביל, הייתי נועץ בה מבטים עם לסת שמוטה וזין עומד... אחחחחחח איזה כוסית מטריפה היא אין דברים כאלה! Tongue חיוך גדול

אחרי העבודה הייתי רץ לדירה ומאונן בעודי מפנטז על מרלין מונרו הכוסית.
השגתי את מספר הטלפון שלה והתקשרתי אליה כמעט כל יום! נשמתי לה בטלפון
חה חה חה Evil Smileבזמן שאני עושה ביד למשמע קולה הסקסי שנשמע בתוך השפופרת Tongue
השיחות הפכו להיות מלוכלכות יותר ויותר... הנה תשמעו חלק מהשיחה שלנו קריצה

אני (גונח): "האאאא האאאאא (נשימות) הווווו הוווווו שרמוטה!"

מרלין מונרו (עם אף סתום צחוק): "היי תביא וודקה! שמעת?? אני רוצה וודקה!"

אני(גונח): "וודקה? את רוצה וודקה? אני אביא לך זין! שרמוטה שכמותך!" צחוק

מרלין מונרו (עם אף סתום צחוק): "יא בן זונה! חולה נפש! פסיכופט!"

אני (גונח): "אההה אההה שרלילה שכמותך! יש לך כוס ורוד ורטוב!"

אחרי כמה שניות מרלין מונרו הייתה מנתקת לי בפנים, אבל זה הספיק לי כדי להשפריץ כהוגן Approve

יום אחד קפץ לראשי רעיון מבריק! רעיון מאוד נועז!!! מעשה קונדס שובב על איך להציץ למרלין מונרו מתחת לשמלה! Tongue

התקנתי מאוורר בתוך השיח, צמוד לשביל המוביל לבית הדירות. חיכיתי למרלין מונרו בקוצר רוח. כאשר ראיתי אותה מתקרבת לשביל, הדבקתי על השביל שטר של 200 שקל והתחבאתי מאחורי השיח. חיכיתי... חי חי חי אין אני גאון! חיוך גדול (השתמשנו במאוורר של שרון ובשטר אמיתי של 200 שקל שאותו הדבקתי עם סלוטייפ לרצפה).

מרלין מונרו לבשה שמלה שחורה מהממת שהדגישה את חמוקיה הסקסיים! שפשפתי את ידיי בהתרגשות וחיכיתי לסקסית שתבחין בשטר של 200 שקל על השביל. לא עבר הרבה זמן ומרלין מונרו קלטה את השטר... היא התכופפה לעבר השטר כדי להרים אותו ומיד הפעלתי את המאוורר! Evil Smile
השמלה של מרלין מונרו עלתה למעלה מהרוח שעשה המאוורר ומול עיניי נגלה חוטיני אדום שחצה בצורה מושלמת את ישבנה הסקסי גררררררר! Tongue

מרלין מונרו נשארה בפוזה כמה שניות טובות ונאבקה בשטר של ה- 200 שקל שאותו הדבקתי טוב טוב לשביל צחוק קריצה
לא עניין אותה בכלל שהשמלה שלה מתעופפת למעלה ורואים לה את כל התחת! ואיי היא כזאת שרלילה חשבתי לעצמי... רואה שטר של 200 שקל ולא אכפת לה מכלום צחוק קריצה

לא הסתפקתי במראה של התחת שלה מאיפה שישבתי, אז הוצאתי את הראש עוד יותר כדי לראות יותר טוב! Tongue
אווופס זה היה כבר יותר מידי... מרלין מונרו עלתה עליי Shocked
היא סימנה לי עם האצבע לצאת מהמחבוא שלי. שיחקתי אותה COOL Cool הרי אני רגיל לחפור באדמה מאחורי שיחים Stern Smile היא לא תחשוד... ככה קיוויתי כמובן.

"שלום לך... אתה הגנן נכון?" שאלה מרלין מונרו בחביבות בעודה מסדרת את השמלה שלה...

"כן גברתי!" אמרתי לה בעליזות וחייכתי לעברה...

"זאת ההברקה שלך המאוורר הזה?" שאלה מרלין מונרו בנימה קשוחה.

"הממממ מה? מה פתאום! פעם ראשונה אני רואה את המאוורר הזה. מה הוא עושה פה?"

"תגיד את האמת! מנייאק!" צעקה מרלין מונרו ותפסה אותי בחולצה.

חיבקתי אותה במהרה ומזמזתי את גופה! הסנפתי את צווארה וצחקקתי בממזריות Evil Smile
מרלין מונרו דחפה אותי ושנינו נפלנו על הדשא (על המיטה של שרון)! מרלין מונרו נפלה עליי Tongue צחוק
מרלין מונרו התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לזיין לי ת'פנים עם התחת הסקסי שלה! החוטיני האדום חצה את פלחיה היפים ואני הייתי בעננים! Star

"שמוק! זאת הייתה ההמצאה המבריקה שלך הא? זה גם בטח אתה מתקשר אליי כמעט כל יום ונושם לי בטלפון נכון? אתה מזהה את הקול זה? תענה לי! (שרון עשתה את הדיבור עם האף הסתום כהדגמה צחוק)" צעקה מרלין מונרו ואחרי שהודתי בפניה שזה אכן אני, הגבירה את הפייסיטינג Tongue

"בן זונה! קדימה! תלקק ת'חורים שלי!" צעקה מרלין מונרו וקיפצה על הפנים שלי עם ישבנה המפתה Cool

הזזתי את החוטיני האדום שלה הצידה וליקקתי לה את החורים המתוקים שלה בשקיקה! גררררר יאממי יאממי! Tongue
בזמן שהתענגתי על הכוס והתחת שלה, היא הודיעה לי שהיא תזיין לי ת'צורה כדי שאני סוף סוף ארגע ולא אציק לה בטלפון עם הנשימות החרמניות שלי צחוק
אמרתי לה שהיא מוזמנת לנסות להרגיע אותי קריצה

החלטנו לקפוץ לדירתה של מרלין מונרו....

איך שהגענו לדירתה, מרלין מונרו העיפה אותי על המיטה והתיישבה עליי ב-69... התפוצצנו מצחוק על מה שקרה בחוץ עם המאוורר והשטר של ה-200 שקל, לא יכולנו להרגע מזה צחוק
מרלין מונרו הורידה לי את המכנסיים ואת התחתונים והתחילה למצוץ לי ת'זין שהיה כבר קשיח בטירוף! היא ליקקה אותו כמו חתולה חרמנית ומצצה גם את הביצים החלקות שלי שבערו בפיה החם. ליקקתי לה את החורים והיא עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת שגרמה לי לגנוח מעונג! חיוך גדול

מרלין מונרו הסתובבה ומשכה אותי בשיער כדי שאני ארד לה אצבע למעלה צחוק
התחלתי למצוץ את פטמותיה המתוקות! מרלין מונרו הפכה לפתע לחיה רעה והתחילה לנשוך אותי בגופי! התפתלתי מצד לצד והיא זחלה סביבי ונשכה אותי בכל מקום אפשרי! (בבטן, בצדדים, בגב)
אחרי כמה דקות מצאתי את עצמי שוכב על הגב ומרלין מונרו מלטפת עם שיערות ראשה את הבטן שלי! Tongue זה היה מאוד מרגיע! אבל אחרי כמה שניות רגועות באה נשיכה עוצמתית שהקפיצה אותי כהוגן! וככה זה חזר חלילה צחוק

לבסוף מרלין מונרו נרגעה ונשכבה על הגב. הורדתי את החוטיני האדום שלה ושמתי אותו על הצוואר שלי (אחרי הסנפה הגונה כמובן). צללתי אל עבר הכוס המתוק שלה והתחלתי ללקק לה ת'כוס באהבה Heart חיוך גדול
מרלין מונרו התנשפה קלות וגמרה ברעידות שהדליקו אותי מאוד! היא הביטה לעברי בעיניה היפות וחייכה במתיקות מה שעשה לי חשק לאכול אותה! Tongue
ירדתי עם לשוני לחור התחת הסקסי שלה והתענגתי עליו! מרלין מונרו כרכה בהפתעה את רגליה מסביב לגב שלי ולפני שהבנתי מה קורה מצאתי את עצמי שוכב חסר עונים על הגב וחור התחת שלה רוקד לי על הפנים! החגיגה נמשכת! אמרתי לעצמי Tongue צחוק

מרלין מונרו זללה אותי עוד קצת ואז עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה מלמטה במרץ בכוס החם שלה! Tongue
מרלין מונרו לא בזבזה אף שנייה ונשכבה עליי ככה שהציצים הסקסיים שלה נמרחים לי על החזה! היא חשפה שיניים ואכלה את האוזניים שלי! צרחתי בטירוף! הכאב החד גרם לי להגביר את קצב הזיון אפילו שהייתי בסכנה להישאר ללא אוזניים צחוק
מרלין מונרו עברה מהאוזניים לצוואר שלי ונשכה אותו ללא הפסקה! ואז שוב זלילת אוזניים ושוב נשיכת צוואר... אחחח התחרמנתי מזה אשששששש! Tongue

מרלין מונרו החרמנית דרשה שאני ארים אותה באוויר! זחלנו לקצה המיטה ובעודה יושבת עליי הרמתי אותה באוויר והקפצתי אותה על הזין שלי חיוך גדול

"קדימה קח אותי למראה!" Tongue צעקה מרלין מונרו בהתלהבות...

צעדתי ביחד איתה למראה וכשהיינו בפוזה טובה מול המראה העפתי את מרלין מונרו במרץ באוויר! היא התחילה להתחרפן ולצעוק ואפילו תפסה עם שיניה את החוטיני שלה שהיה על צווארי צחוק ומשכה אותו כמו חיית טרף! לא וויתרי לה ומשכתי בשיניי את החוטיני בחזרה. וככה תוך כדי הזיון ניהלנו קרב משיכת חוטיני צחוק (חחחח קטע ענק צחוק)

אחרי כמה דקות של זיון באוויר, התיישבתי ביחד עם מרלין מונרו על הספה והיא המשיכה לקפוץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול
הזיון היה רועש במיוחד והתענגתי בטירוף על גופה הסקסי בזמן שהיא קפצה עליי והציצים שלה קיפצו מולי כמו שתי סופגניות טעימות! וטעמתי אותן בשקיקה! גררררררר Tongue
בזמן הזיון מרלין מונרו התחילה להלביש לי על הראש (כולל הפנים) את הבגדים שלי. נהייה לי חם בטירוף! והשיא היה כשהיא שמה לי על הראש את הג'ינס שלי! חחחח איזה מטורפת היא! צחוק

קמתי שוב ביחד עם מרלין מונרו והשכבתי אותה על המיטה. המשכתי לזיין אותה במיסיונרית לשמחתה הרבה והיא שוב השתוללה צחוק נשכה אותי ביד ובחזה חחחח ממש גמישה הזללנית הזאת צחוק הסנפתי את צווארה והתענגתי על הכוס הרותח שלה! מרלין מונרו סטרה לי על התחת השובב שלי והתחרמנתי מזה עוד יותר חיוך גדול

אחרי כמה דקות מרלין מונרו ביקשה ממני לשבת מולה... היא לקחה את הזין שלי בפה ואז הפתיעה אותי כשהתחילה לנשוך אותי בפראות בגוף! פאק היא עבדה עליי! לא הייתי מוכן לזה וצרחתי בקולי קולות! מרלין מונרו הייתה ברקיע השביעי! Tongue צחוק

מרלין מונרו החליטה שבינתיים זה מספיק בשבילי קריצה (הנשיכות) ונשענה בעמידה על השידה. היא הבליטה את ישבנה הסקסי מה שהוציא אותי מדעתי! מיד התיישבתי על הברכיים והתחלתי לטרוף את החורים שלה! הכנסתי את פניי בין פלחי ישבנה וזללתי בחרמנות את חוריה הטעימים! Tongue

אחרי ששבעתי מחוריה הטעימים החדרתי ת'זין הקשיח שלי לכוס הרטוב שלה! זיינתי אותה במרץ בעמידה והתענגתי על ישבנה המקפץ! ליטפתי את גופה ורתחתי מחרמנות! Star

מרלין מונרו התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס הרעב שלה כשאני בכיפוף קל. תוך כדי הזיון המשכנו לנהל את שיחת הטלפון הסוטה שלנו... כן כן... שוב וודקה, בן זונה, שרמוטה, זין וכל המילים היפות נכללו בשיחה צחוק קריצה

נשכבנו על המיטה וכבר באנו לעשות כפיות סוערות... אך לפתע היא שוב התנפלה עליי ונשכה אותי בגוף איזה 2 דקות רצוף בנשיכות מטורפות במיוחד! צחוק (חחחח שרון השיטה החדשה עובדת! אני צורח כמו מטורף צחוק קריצה)
לבסוף נשכבנו על הצד והזדיינו בכפיות סוערות במיוחד! זיון מהיר ועצבני! לא לבעלי לב חלש! Evil Smile
מרלין מונרו הערמומית סטרה לי על התחת ואת התחת שלה היא ליטפה וצחקקה בממזריות. צחוק
סטרתי לה על התחת ואמרתי לה שתסטור גם על התחת שלה, אך היא המשיכה ללטף את התחת שלה ולסטור במרץ על התחת שלי! חחחח חירפנה אותי לגמרי הערמומית הזאת! צחוק

קינחנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני!

main image

הזדיינו במשך כמה דקות עד שהשפרצתי כהוגן בכוס הדורש שלה! אחחחחח איזו אורגזמה מדהימה זאת הייתה! ראיתי כוכבים ונהייתי מסטול לגמרי מהגמירה! Tongue צחוק

מרלין מונרו הסתובבה אליי ונראתה מבסוטית לאללה! חיוך גדול

"עכשיו תהיה רגוע ולא תציק לי בטלפון ותמציא עוד כל מיני מעשי קונדס... נכון?" שאלה מרלין מונרו ופרצנו בצחוק צחוק

הבטתי בה בממזריות ורמזתי לה שתהיה בהיכון Evil Smile קריצה

התחבקנו, התנשקנו ונפרדו כמו שכנים מתורבתים! מי יודע אולי יעבור יום אחד בלי: בן זונה, וודקה, זין, כוס ושרלילה צחוק צחוק צחוק קריצה

לאחר שבוע שקט במיוחד, שבו התאפקתי לא להציק למרלין מונרו בטלפון והסתפקתי באוננות על התמונות שלה בעיתונים צחוק ישנתי במיטתי החמימה וחלמתי על מרלין מונרו.
אחחחח הייתי כל כך חם עליה! יאללה שבוע שלם לא הצקתי לה... הייתי ממש מופתע מעצמי! צחוק
אבל אל דאגה! בבוארוש הגנן החרמן עומד להכות שנית! מרלין מונרו שרלילה שובבה שלי תתכונני! צעקתי לעצמי בחלום כשלפתע... מבולבל

"בבוארוש! גנן חרמן שלי תתעורר! זאת אני! אני חרמנית בטירוף!" צעקה מרלין מונרו ומיד התעוררתי...

פאק מי! איזו הפתעה! מרלין מונרו הפצצה ישבה על הפרצוף שלי עם ישבנה החשוף והסקסי והגישה לי את החורים שלה לטעימה Tongue
טעימה!? צחוק טרפתי לה את שני החורים ברעב לא נורמלי! היא התחרפנה ממני ובמהרה התחילה למצוץ לי ת'זין שהתקשח בשניות בפיה החם חיוך גדול

היא עשתה לי מציצת פוליש, מציצת ביצים ונשכה אותי בצדדים ללא הפסקה כשהיא משלבת עם הנשיכות מציצות חמות לזין החרמן שלי ולחבריו הקטנים והחלקים Tongue

אחרי כמה דקות של טעימות הדדיות מרליו מונרו עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה נועז במיוחד!

(ואאי ואאי איך שרון התעופפה אין דברים כאלה! כמעט שברנו לי ת'זין Shocked צחוק)

מרלין מונרו מאוד רצתה למצוץ לי ולטעום את הזרע החם שלי Tongue
היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה משתקף מולי במראה, והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה!

ליטפתי את גופה ואת הכוס והתחת שלה ואחרי כמה דקות השפרצתי בפיה ללא שליטה! רועד וגונח ממציצתה הנפלאה של הסקסית המטריפה מרלין מונרו! Tongue מוחא כפייה Star

נישקתי את ראשה של מרלין מונרו, היא הביטה בי בחיוך שובב, פתחה פה גדול כדי להראות לי את הכמות שהשפרצתי בפה שלה ואמרה: "בבוארוש הגנן החרמן!" Tongue צחוק אצבע למעלה

התפוצצנו מצחוק והתחבקנו בחום Heart Cool

מעניין אם כל הדיירות בבניין הזה כאלה חמות Evil Smile

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה מדהיייייים!!!! Tongue Tongue Tongue

את הורגת אותי עם הנשיכות שלך! שלא יגמר לעולם! Tongue צחוק

הסקס איתך אשששששש!!! Tongue חיוך גדול Star

מחכה כבר בשקיקה לפגוש את החורצ'יק שלך בכניסה Evil Smile קריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”