לוואל החרמן מציץ לשכנתו הסקסית שרון 
כבר תקופה ארוכה שאני מציץ לשכנה הסקסית שלי שרון. החלון שלה ממוקם ממש מול החלון של החדר שלי, כך שתמיד יש לי אפשרות להתענג על גופה ועל חמוקיה הסקסיים 
בשעת ערב מאוחרת, כהרגלי ישבתי ליד החלון וחיכיתי ששרון השכנה הפצצה שלי תכנס לחדר ותתפשט! 
הציפייה שלי השתלמה! גרררררררררררררר 
שרון נכנסה לחדר ובמהרה הורידה את הסריג הפרחוני שלה תוך כדי שהיא מפהקת מעייפות. שרון לבשה חצאית אדומה קצרצרה ואוורירית. מתחת לסריג שהיא הורידה היא לא לבשה חזייה והציצים שלה האירו את עיניי! בהיתי בה כשלשוני בחוץ והרגשתי את הזין שלי גודל וגודל... ו..... כן כן גודל!
שרון שכנתי הסקסית נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. מתחת לחצאית נגלה מולי חוטיני אדום אששששש! החיוך לא ירד לי מהפנים! 
לפתע שרון הזיזה את החוטיני שלה הצידה והתחילה לאונן! לא האמנתי למראה עיניי!

קפצתי מהחלון שלי שבקומה הראשונה ורצתי לחלון של שרון... נצמדתי לחלון שלה והמשכתי לראות את ההצגה הכי טובה בעיר! אחחחח איך היא מלטפת את הכוס הורדרד שלה עם אצבעותיה... אין דברים כאלה! התחככתי בקיר עם הזין שלי והתחלתי לשרוט את החלון!

אחרי שסיימה לאונן שרון שכנתי הסקסית נשכבה על הבטן ונרדמה. הטוסיק השובב שלה שאותו חצה החוטיני האדום, היה ממש מול פניי והתחלתי להזיל ריר! שאגתי עמו אריה חרמן ובמהרה נכנסתי לחדרה של שרון. התגנבתי למיטתה בשקט, ממשיך לנעוץ עיניים על ישבנה הסקסי!
עליתי בשקט על המיטה, התכופפתי מעט והסנפתי את ישבנה של שכנתי הסקסית שרון... אחחח הריח משגע! ליטפתי מעט את ישבנה... מגע פלחי ישבנה כה רכים וענוגים... לו רק יכולתי להזיז את החוטיני הצידה ולטעום מהפרח המתוק שלה ממממממממממ...
"היי... מי אתה?" שאלה לפתע שכנתי הסקסית שרון בעודה מתיישבת על המיטה... פאק היא התעוררה ותפסה אותי! חשבתי לעצמי... איך אני יוצא מזה?
"היי, אני השכן שלך!"
אמרתי לה בביטחון אחרי שהתעשתתי מהר... לייק לעצמי! 
"OKEEEYYY ומה אתה עושה פה?" שאלה בחשדנות שרון, אם כי חיוך מזמין הופיע על פניה היפות.
"סתם קפצתי לביקור... אנחנו שכנים וזה אז..." עניתי
"בוא שב לידי!" שרון טפחה על המיטה. ההזמנה הייתה בנימה ידידותית במיוחד 
"פששששששש באמת?!" שאלתי אותה מופתע, לא מצליח להסתיר את התרגשותי...
"כן בטח! בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד, שב תנוח אל תפחד!" שרה לי שכנתי שרון בקולה הענוג
שרון שכנתי הסקסית והמאווווווד נחמדה שאלה לשלומי ואפילו הציעה לי לשכב על המיטה ולהרגיש בנוח, כמה נחמד מצידה! 
נשכבתי על המיטה בעודי מחמיא לה על הישבן הסקסי שלה... אמרתי לה שלא יכולתי להוריד מישבנה את העיניים והיא צחקקה בהנאה...
לפני שהבנתי מה קורה שכנתי הסקסית שרון התיישבה על פניי עם ישבנה!
היי מי כיבה את האורות? 

"זונה! מה אתה עושה בבית שלי? הא זונההההההההה? תענה!!!!!!"
צעקה שרון והתחילה לרקוד על פניי עם ישבנה הסקסי... אחחח עוד פעם הריח המשגע הזה גררררררר 
לא יכולתי לעשות דבר חוץ מלשכב ולתת לשכנה הסקסית והמטורפת שלי לעשות בי את זממה 
אחרי ששרון טפחה לי על הרגליים עם כפות ידיה היא התכופפה ונשכה את הזין הקשיח שלי דרך התחתונים שלבשתי... פאק מה זה זה?!
"אההההההההה... (צעקתי מההפתעה של הנשיכה) קפצתי לביקור!"
עניתי לה בקושי רב מתחת לישבנה הסקסי...
"קפצת לביקור הא? תכף אני אקפוץ לביקור בתחתונים שלך!" צעקה שרון, הורידה את התחתונים שלי ונשכה אותי בזין ובביצים

במהרה שכנתי הסקסית שרון התחילה לטרוף אותי כמו נמרה רעבה! היא נשכה אותי בצדדים ברעב גדול. קולות של עונג בקעו מפיה תוך כדי ששיניה החדות ננעצו בבשרי ומידי פעם גם בשמוק הסורר והקשיח שלי

שכנתי הסקסית שרון פקדה עליי לעמוד בדוגי... הייתי איטי מידי לדעתה, אז היא תפסה אותי בשיער ועזרה לי 
נעמדתי בדוגי כמו זונה טובה... שרון התיישבה לי על הגב והתחילה לתופף על ישבני החשוף כאילו היה דרבוקה 
אחרי שהיא סיימה עם ישבני השובב, היא נעמדה מעליי והתחילה לנשוך אותי בצידי הגוף... צרחתי כמו ילדה קטנה וצווחנית 
"לשיער שלך יש עכשיו ריח של כוס!" צחקה עליי שרון בעודה מתחככת עם הכוס שלה בראשי ונושכת אותי ללא הפסקה 
שכנתי הסקסית שרון הייתה עדיין מאוד חרמנית והאוננות לפני השינה לא הספיקה לה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את החוטיני שלה ושמתי אותו על הצוואר אחרי שהסנפתי אותו בשקיקה!
נשכבתי מעל שכנתי הסקסית שרון ומצצתי את פטמותיה המתוקות. ירדתי לאט לאט לעבר הכוס שלה, מלקק אותו קלות, מרגיש את טעמו המתוק 
ירדתי בליקוק לעבר החור האחורי שלה והתענגתי עליו כאשר תוך כדי אני מסניף את הכוס הריחני שלה! 
הגברתי את קצב הליקוקים ואחרי כמה דקות שכנתי הסקסית שרון גמרה ברעידות והתנשפויות קלות. היא הביטה בי כשעיניה זורחות ואמרה שהיה טוב מאוד! 
שרון שאלה האם אני רוצה להישאר להמשך מעניין...... נישקתי בנשיקה חמה ורטובה את הכוס המתוק שלה, ליטפתי את רגליה החלקות והסקסיות וכמובן שעניתי בחיוב 
כפות רגליה של שרון מאוד קרצו לי... כפות רגליים כאלה עדינות ומטופחות עם לק אדום על האצבעות, ממש סוכריות קטנות וטעימות! ליקקתי את כף רגלה של שכנתי הסקסית ואז התנפלתי על אצבעות רגליה! שרון צרחה מההפתעה והתחילה להתפקע מצחוק בעודי מוצץ את אצבעותיה ברעב גדול 
שרון תפסה עם אצבעות רגלה את האוזן שלי ומשכה אותה בעודה מצחקקת בממזריות. השכנה הסקסית שלי לא הסתפקה בזה ודחפה אצבע לתוך האוזן שלי... מזיינת אותי עם האצבע ומתפקעת מצחוק 
אבל למה רק אצבע אחת אם אפשר שתיים? במהרה היא זיינה אותי באוזן בחדירות כפולות עם אצבעות רגליה
השכנה הסקסית שלי שרון לא הסתפקה בלזיין לי ת'אוזן... היא כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב. היא זיינה לי כהוגן ת'פנים עם ישבנה הסקסי אחחח זה היה טוווווב! הוצאתי את לשוני והרגשתי את טעמו של החורצ'יק שלה! אחחחח איזה טעם משגע גררררררררררררררר 
אחרי ששרון נרגעה קצת היא נשכבה עליי ב-69, שכבתי מתחת לחצאית האדומה של הסקסית שלי! אחחח איזה מחזה מחרפן! המשכתי ללקק לה את הכוס המתוק שלה ואת חור התחת הקטן והמשגע שלה! שרון מצצה לי בשקיקה את הזין ואת הביצים החלקות שלי, והעניקה לי מציצת פוליש מעלפת! גנחתי ורעדתי ממגע פיה ולשונה אחחח אין דברים כאלה!

היינו כבר חרמנים בטירוף, והשכנה הסקסית שלי שרון הייתה להוטה להזדיין על הספה! 
התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עליי. התחלתי להקפיץ אותה מלמטה, מתענג על גופה הסקסי והחטוב ועל יופיה המשגע! ליטפתי את ישבנה ומצצתי את פטמותיה הורודות והזקורות.
הפלקתי בהתלהבות על ישבנה של שכנתי הסקסית והיא המטירה עליי מלא סטירות מצלצלות

השכנה הסקסית שלי רצתה לעוף! אז במהרה הרמתי אותה באוויר וזיינתי אותה בזיון לוהט בכוס החם שלה! בעודה מחבקת אותי ונושכת אותי מידי פעם בצוואר
מהזיון באוויר חזרנו לספה. התיישבתי על הספה ביחד עם שרון והיא המשיכה לקפוץ עליי במרץ בפוזת הצפרדע גרררררר 
שרון שמה לי את החוטיני על הראש והרחנו אותו ביחד בשקיקה, אחחח איזה ריח כוס מדהים!!! 
הרמתי שוב את שרון וזיינתי אותה עוד קצת באוויר בדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית... ליקקתי את צווארה ונישקתי אותו בחרמנות... מסניף את שיערה הריחני ומביט בפניה היפות!
"קדימה תן זיון טוב יא חתיכת מציצן!" צעקה שכנתי הסקסית שרון וסטרה לי על התחת ללא הפסקה.
אחרי הזיון במיסיונרית, נשכבנו על הצד והזדיינו בכפיות לוהטות במיוחד!
תוך כדי הזיון שרון רצתה לדעת האם אני מציץ לעוד שכנות במעון הסטודנטים שלנו? צחקקתי בממזריות והיא הבינה את הרמז 
אחרי הזיון בכפיות קמנו מהמיטה. שכנתי הסקסית שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה במרץ מאחורה, בכוס הרטוב שלה! בזמן הזיון שרון רצתה שאני אתן לה הבטחה שהיא תוכל להעתיק ממני בביולוגיה. צחקקתי קלות ושרון תפסה לי את הביצים ואיימה שתעשה מהביצים הקטנות והחמודות שלי חביתה מקושקשת אם אני לא אסכים

המשכתי לזיין אותה בכוס ולסטור על ישבנה המקפץ! אחחח איזה מחזה... זה היה טווווווב! 
מהזיון בעמידה, שכנתי הסקסית שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! אחחח איזה נוף מדהים היה מלמעלה!

בהמשך נשכבתי על המיטה והשרון נשכבה עליי. התחלתי לזיין אותה בכוס מלמטה והיא במהרה התחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. נהמתי בטירוף כמו אריה חרמן, שכנתי הסקסית שרון לא הצליחה להשתיק אותי אז היא שמה לי כרית על הפנים 
המשכתי לנהום גם דרך הכרית וזיינתי את שכנתי הסקסית בטירוף בכוס הרטוב שלה גרררר!
בהמשך שכנתי הסקסית שרון התיישבה על ברכיה ומצצה לי בשקיקה את הביצים החלקות שלי בפיה החם! ואיי ואיי זה היה טוב!
אחרי ששכנתי הסקסית שרון סיימה לענג ולהתענג על הביצים שלי היא התיישבה בדוגי. התנפלתי לה על החור של התחת הקטן והחמוד שלה ואחרי שליקקתי אותו ברעב גדול, החדרתי את הזין הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הורדרד והדורש שלה! אחרי כמה דקות של זיון וטפיחות על ישבנה המקפץ והדורש, גמרתי באורגזמה אדירה בתוך הכוס של שכנתי החביבה והייתי בשיכרון חושים אדיר!

"פששששש איזה זיון קטלני זה היה! מה שלומך מציצן סקסי שלי? נראה לי שעכשיו אתה תהיה רגוע ולא תציץ לי שבוע!" אמרה שכנתי הסקסית שרון והתפוצצנו מצחוק

אחחח זה היה זיון מדהייייייים!!! אני מחכה כבר לזיון הבא עם שכנתי הסקסית והמדהימה שרון! 
בוקר אחד שכבתי בחדרי במיטתי החמימה וחלמתי חלומות רטובים על שכנתי הסקסית שרון. על פניי היה החוטיני האדום שלה שהיא נתנה לי כמזכרת וריח הכוס שלה שיכר אותי כל הלילה גרררררר 
לפתע הרגשתי שמשהו נוגע בידיי... הייתי בטוח שאני חולם אז לא יחסתי לזה ממש חשיבות. ואז משהו נגע גם בזין הקשיח שלי (חחחח כבר היה קשיח השובב)... המשכתי לשכב עם עיניים סגורות עד ששכנתי הסקסית שרון העירה אותי... פאק מה היא עושה פה? חשבתי לעצמי...
"היי שכן מציצן שלי! חה חה חה תראה מה עשיתי לך!" צחקקה שרון והביטה בי בממזריות...
ניסיתי לשפשף את העיניים אבל משהו עצר בעדי... היי מה קורה פה?
לפתע שמתי לב שהידיים שלי קשורות לזין שלי! עם... עניבה!
"נו תנסה להשתחרר... מציצן שכמותך חה חה חה!"
צחקקה שרון ובמהרה התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף! חוץ מחצאית אדומה היא לא לבשה דבר! אחחח כמה התגעגעתי לחורים הטעימים שלה! אחחח איזה טעם איזה ריח גרררררר! 
שרון צחקקה ומצצה את הזין הקשיח שלי בעודו קשור לידיים שלי עם העניבה. טרפתי לה את החורים וחיכיתי ששכנתי הסקסית תחוס עליי ותשחרר אותי לחופשי 
אחרי זמן מה שכנתי הסקסית שרון שחררה אותי וקשרה את העניבה על הצוואר שלה... פאק איזה סקסית היא נראתה! אין דברים כאלה 
היא נשכבה עליי ב-69 והמשכנו לענג זה את זו. אחח מה שהיא עשתה לזין שלי! מצצה, נשכה ושיחקה איתו ללא הפסקה, כבר בערתי מחרמנות וגם היא הייתה חמה ורטובה! 
אחרי ששרון נשכה אותי כמה פעמים בזין, היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין הקשיח שלי במרץ 
"יאאאהההווווו אני הכלבה שלך!" צעקה שכנתי הסקסית שרון 
תפסתי את העניבה שהייתה על צווארה של שרון ומשכתי את העניבה קלות תוך כדי הזיון... (חחח שרון את מטורפת לגמרי!
)
"כן כן! כלבה חרמנית שלי! תקפצי על הזין הקשיח שלי! קדימה קדימה! כן כן כלבה טובה!" צעקתי לעברה והתפקעתי מצחוק
שכנתי הסקסית שרון נבחה ללא הפסקה והרגה אותי מצחוק! איזה כלבה חרמנית ונבחנית זה משהו!

שכנתי הסקסית שרון ממש יצאה מדעתה, ותוך כדי הזיון היא התכופפה ונשכה אותי ברגליים

שיחקתי עם החצאית שלה תוך כדי הזיון והתחרפנתי ממראה הזין שיצא ונכנס לכוס הורדרד שלה!
אחרי הזיון הלוהט, שכנתי הסקסית שרון לבשה את השורט האדום שלה והתיישבה מול הזין החרמן שלי בדוגי. היא עטפה את זייני עם שפתיה הענוגות והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! התענגתי על ישבנה עם החצאית ועם השורט האדום שהשתקף במראה הגדולה שהייתה מולנו 
ליטפתי לה את החורים והתענגתי על פלחי ישבנה הרכים!
אחרי כמה דקות השפרצתי כמו מטורף לפיה החם של שכנתי הסקסית שרון, אחחח זה היה טוב! 
שרון פתחה בהתלהבות ובחיוך פה גדול והראתה לי את כמות הזרע הגדולה שיצאה מהביצים החמות שלי 
שכנתי הסקסית שרון הביטה בי בשובבות ואמרה בפה מלא: "לוואל המציצן!"
צחקנו והתחבקנו בחום. אחחח איזה כיף שיש לי שכנה סקסית כזאת!
רגע ואיך היא בכלל הגיעה לחדרי? אהההא! היא גם הציצה לי! הציצה על הזין החרמן שלי בעודי ישן... יא מציצנית שובבה שכמותך!

סוף
שרונוש כוסית מטריפה שלי היה מדהיייייים!!!

אחחח מה שאת עושה לי עם פיך המתוק והחם! אין דברים כאלה!

היה זיון אליפות! 
כבר מתגעגע לחורצ'יק המתוק ולכוס הורדרד והרטוב שלך גרררררר 
Lavelle