כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 37 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

361
אפרודיזיאק ידידי,
תרשה לי לחלוק על דעתך.
מירב אף פעם לא הבטיחה לאף אחד שתמשיך לכתוב לנצח.
אין כאן שום מניפולציה, יש כאן אבולוציה.
דבר הוביל לדבר וכיום מירב היא פרטית איכותית סופר דלקס.
יש תור של שבועיים (!) להגיע אליה ומבקריה יוצאים מרוצים
אחד אחד.
בעבר נהנינו מהכתיבה שלה וכיום אנחנו יכולים להנות ממנה
עצמה.
כדאי לך לנסות. אני ממליץ.

אני אישית מאוד מפרגן למהלך שמירב עשתה ואיך שהיא הצליחה
בזכות כשרון ספרותי רב ותושיה רבה המגובים ביכולת אמיתית
בחדר המיטות להפוך מנערת תיקתוקיות למארחת פרטית איכותית
ומבוקשת.

maxmax2009-12-20 16:44:53
אז אגמור בשיר מזמור

362

אפרו יקר: אני והמשקיף בקשר ואם אתבקש להתנצל בפרהסיה אעשה זאת בשמחה.

כרגע אני לא ממש יכולה לכתוב דיווחים כגון אלו שהתרגלתם בהם- כמו שאני מצפה ממי שביקר אותי בביתי לשמור על פרטיותי כך אני שומרת בקנאה על פרטיותם.

האם זו היא דרכך הייחודית לומר שאתה מתגעגע לרשמיי? אכתוב גם אכתוב...... ובקרוב!

קישור לאתר הפרטי שלי:

363
אישית אינני מאמין בתאוריית הקונספירציה...מאחר ומדובר ב"אמנה" הנימוקים אינם חשובים כרגע.

לעניין הכתיבה
כתיבה, זו שנודלת במקום אישי איננה מקור עם נביעה קבועה, לפעמים צריך זמן...
יש בעיה מסויימת לכתוב כאשר חומר ה"גלם" לכתיבה הוא "אנחנו" "לקוחותיה", ( וכן אני ידוע, יש לה חיים מחוץ ללקוחות. )
הפורומים בסקס אדיר אינם המקום לפלטפורמה סיפרותית. לכתיבה כזו יש פרומים אחרים. טקטס שכתבתי אחרי הפגישה הראושנה (כן, היתה שניה ) בפורום ה"מסחרי" שהיה בו מימד אחר בנוסף לסקס עבר בדממה דקה, זו לא תלונה זה רק עובדה.
החיים עוברים שנויים, מי שהיתה "מירב" כשבחרה להפציע פה, היא כבר מירב אחרת ( אינני מדבר בשמה אלא רק קורא את המפה ) היא עברה תהליך והמשיכה הלאה בחייה, בעיני זה נפלא ואינני רואה בזה הונאה.
נכון, יכולותיה של מירב במימד הוירטואלי הביאו אותי עד פתח ביתה, מה שנוצר משאיר אותי שם. אז העבר הוא רק עוד פרק בסיפור. הוא כבר לא משנה להווה. כל פגישה עם מירב הוא פרק מרתק. הכל נכנס לסיפור חיים. ואם אני מכיר את עצמי זה ימצא את מקומו בביטוי אמנותי זה או אחר.

יאלה בי.

XOXO

its 4 in the morning the end of December

364

מקסמקס חברי היקר,

להלן מס' ציטוטים מסקירה מהירה של דבריה של מירב בפוסט המעידים בבירור כי פיה וליבבה לא היו שווים:

"בהצהרה חד משמעית שלא לצורכי פרסום דירה דיסקרטית כזו או אחרת !

וכרגע לפחות נוח לי להגיע למקום מסודר (בדרך כלל) בו הדאגה היחידה שלי היא שהבחור יצא עם חיוך ענקי מרוח על הפנים......אבל אתה כבר תגלו מהר שאצלי דברים משתנים במהירות האור והכול יכול לקרות (רמז לבאות...)

לתולעת ספרים:
תודה לך, אכן היה לי קשה להבין את הקשר.

מקווה בעתיד לעשות לך עוד הרבה דברים מעבר ללחייך ולחשוב....

ובצדק, אבל כשנכנסתי לפורום הזה פעם ראשונה וקראתי את הדברים שלכם, התחלתי להתמכר קצת, ואז שמתי לב שגם לי יש המון מה להגיד ולספר לכן יצרתי קשר עם עמית, מנהל הפורום, ושטחתי בפניו את רצוני לכתוב, לא בשביל ממון או הגדלת מספר לקוחותיי אלא לכתוב בשביל לכתוב "

הייתי מצטרף לפרגונים לכתיבתה של מירב (ואף עשיתי זאת במהלך הפוסט) אם כבר כשהציגה עצמה היתה אומרת אני מספרת את סיפורי לצורכי פרסום מי שמעוניין מוזמן להגיע אליי,

אך כאשר הדברים נעשים בהפוך על הפוך זה מה נאמר......

למירב,

מחד אין לי ולו חצי כוונה לפגוע ביכולת הכתיבה שלך (אליה נוספה גם אינטלגנציה שיווקית מוצלחת)

ומאידך השימוש הציני שבצעת בפורום שלנו הלקוחות הינו פגום בעיני ביסודו ואף עלול לפגוע באותנטיות וביחוד של הפורום המצויין הזה - ועל כך אני מתרעם !

בכל אופן בהצלחה !!!

הכל מכל כל....

366

מקס,

ועל זה אומרים בעברית

משוך לשונך מישבנה של הבחורה

מי שקרא את הפוסט הזה חייב לדעת שמירב היא בחורה מספיק אינטלגנטית

ובעלת יכולת ביטוי גבוה משל רוב החברים כאן בפורום

לפיכך להערכתי היא תדע להסתדר גם לבד....פרגנו קצת (לה)....

אגב, לטעמי, גם ההנהלה לא ה יתה צריכה לתת לזה יד (ויצויין שאני חושב שההנהלה בד"כ עושה כאן עבודה מצויינת)

הכל מכל כל....

367

אפרודיזאק יקר

אני לא סניגור ולא מוניתי על ידה...

וגם אם אכן מה שאתה טוען נכון ואמיתי ביסודו, הרי שלפחות מגיע לבחורה "שאפו" ענק

על שיווק מקורי....

אין ספק שהיא עלתה על כולם (אפילו על השיווק הישיר של שרון)

ושוב, גם אם זה כך, לא נפגעתי, לא מרגיש מרומה, וכל הכבוד לה (מעבר לעיניין שבכתיבתה המשובחת) על זה שהעירה את הפורום הרדום ששקט על שמריו.

נ.ב. מכיוון שזכיתי לבקר אצלה ולטעום ממנעמיה, לבטח תגיד שאני משוחד.....

אז נכון, היא הצליחה לשבות את ליבי (וכיסי...)

ושוב, על הרעיון השיווקי (אם אכן זה כך...) המדהים.

דיויד.

368

דיויד לגבי יכולת השיווק של מירב אין לי אלא להסכים

לבטח לא אוכל להעיד לגבי מנעמיה היות ופשוט לא טעמתי מהם.... לרגע איני חושד בכנותך (או כנות הממליצים האחרים פה)

איני פוסל את מירב באופן גורף, להיפך על רוב הדברים אני מחמיא לה !

לגבי העניין הספציפי - חוויתי דעתי !

370

אפרו: כתבת על שימוש ציני שעשיתי במעוז הגברי- הפורום ועל חוסר אמינות ועוד מיני אמיתות מופרכות....וכמו שמקס ונמרוד כתבו לא הייתה כאן שום קונספירציה וגם לא תיכנון שיווקי מוקדם- אלא אבולוציה טבעית של מציאות- מבחינתי לפחות.

כאשר כתבתי על יום העבודה שלי בדירה דיסקרטית רציתי לספק שני סוגים של צימאון,

הראשון היה הצורך שלי בכתיבה והשני היה הצמא של רבים להבנת המתרס הנשי של המין בתשלום, מעבר לכך לי אישית היה קשה למצוא כתבים מאת נערות עובדות המתייחסות לעבודתן באהבה ובצורה חיובית כמו למשל "בית התענוגות" של קסאבירה הולנדר, במקום זה אני רואה שמידי פעם צצות כתבות או ספרים על נערות עובדות המצרות על מר גורלן למשל "הצד האפל של....", לכן הצורך לכתוב על עמדתי בנושא וחוויותיי המופלאות- יותר ופחות- בער בי, באותו הזמן לא האמנתי כי אוכל לעבוד כפרטית מפאת דיסקרטיות והחשש להכניס אל ביתי הפרטי אנשים לא מוכרים וגם כי ממילא היה לי נחמד לעבוד בדירה דיסקרטית, בינתיים הזמן נקף, התפטרתי, למדתי להכיר ווירטואלית נפשות פועלות ומהיום בו התחלתי לעבוד כפרטית אין גבול לאושר שלי בעיקר בגלל האנשים המופלאים שפגשתי.

במקרה שאתה עדיין חושב שנבנתה כאן סאגה שיווקית- זכותך- אבל מה בעצם הבעיה? שכתבתי שעות על גבי ימים את נקודת המבט שלי? שנוסף כאן עוד קצת תוכן? שהיום אני עובדת כפרטית ונהנית עוד יותר ממה שיכולתי לדמיין? שאני כותבת הרבה פחות בגלל שאת האנרגיה שלי אני משקיעה במפגשים? שיש לי "פור" בגלל שנתתי את האופציה להכיר אותי לפני המפגש?

מה קרה? חוץ מדברים חיוביים לכל מי שנוגע בי ובדבר.... ?

קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”