כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 38 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

371
[QUOTE=Lavelle]
בטח שלנימפומניות כמו שרון שמחליפות זין כמה פעמים ביום צחוק קריצה

[/QUOTE]
GSPOT יקר - בתור מדווח פעיל שנראה שדי פעיל בתחום (ובתור המדווח האותנטי האחרון שדיווח על שרון):

האם התרשמת שמדובר בנימפומנית? האם התרשמת שבכלל מדובר בבחורה שנהנית מסקס עם לקוחותיה?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

374
[QUOTE=פררו רושה]
אוי הרגתם אותי שניכם צחוק דיווח ענק חיוך גדול

[/QUOTE]
מי שישמע קראת אותו רק אחרי שהוא פורסם... צחוק (וזה ליבלור/פנטזיה/הטעייה - ממש לא דיווח).

הרי כל שטות כזאת שמתפרסמת, עוברת בין חברי התאגיד לבדיקה ותיקונים לפני שהיא מתפרסמת - או בקיצור:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

375
לאור התיאורים התכופים של לאוול ושל פררו על הביקורים שלהם אצל שרון, עלו לי מספר תהיות מעניינות..
הרי לפי התיאורים שלהן ותדירות הביקורים שלהם אצל שרון, כל אחד מהם משאיר אצל הגברת אלפי שקלים בחודש, אם לא למעלה מזה (הכוונה כמובן לעשרות אלפי שקלים בחודש..)

אז יש לי שאלה ישירה ואישית לפררו וללאוואל

כמה אתם באמת משלמים על כל ביקור אצל שרון?

האם המחשבה שעולה בראשי שמדובר בביקור בחינם תמורת פרסום סמוי?(כאשר ברור שכל התיאורים מגיעים המוחם הקודח...)

האם האמת היא שכל אחד מכם מגיע למציצה שבועית בחינם של חמש דקות תמורת פרסום סמוי בקומונה?

אני מאד אשמח להוצאת האמת לאור מצידכם
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

380
בואו נתכנס בכיכר העיר ונסקול אותם.
אני באמת לא מבין.
מדובר בפורום סיפורי סקס וכתיבה אירוטית.
אנחנו חיים במדינה חופשית עדיין ונדמה לי שטרם אסרו על חופש הביטוי.
שני הכותבים האובססיביים (בהתנדבות או שבתמורה כלשהי), כותבים כיד הדמיון הטובה עליהם.
יכול להיות ששרון היא המוזה שלהם ומקור ההשראה של כלל הפנטזיות שלהם.
יכול להיות שמדובר בכלל בחברה טובה שלה שכותבת עבורה תחת שני הניקים האלו.
זה ממש לא משנה.
שתי הדמויות המזוהות עם הניקים האלה הועברו אחר כבוד והוגלו מהפוסט של שרון.
הכותרת והחסות של כל מה שהם כותבים היא בפירוש "לא דיווח".
אז מה אתם רוצים מהם? כמה צנזורה אתם רוצים להפעיל?
הרי אין באמת מישהו שהולך לבקר את שרון לנוכח ההזיות הכתובות כאן ואם כן, שיאכל אותה וילמד לקח, ויכתוב על זה בפוסט שלה.
הרי במקום להפעיל את האוטומט ולהגיב כל פעם בהיסטריה על עוד מעשייה הזויה שמתפרסמת כאן, אפשר פשוט לדלג ולא להכנס לפורום סיפורי הסקס.

gunner2012-12-19 16:20:17
I fart in your general direction

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”