כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 39 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

381

אפרו יקר,

אתחיל בזה שאני תמיד נהנה לקרוא את דיווחיך, מכל הבחינות ואין ספק שאתה חבר איכותי ותורם בפורום.

לגבי עמדתך -

אני מרגיש שעשית מזבוב פיל. ושעכשיו אתה מרגיש צורך להתגונן ולהצדיק את עצמך, בגלל שאתה מרגיש מותקף ולהרגשתך שלא בצדק.

אם חברים שגם אתה יודע שהם רציניים ובוגרים ומעוניינים בפורום פעיל טוב ואמין, אומרים לך כולם, שהם לא מרגישים מרומים או אפילו לא פחות מזה, אז הבסיס לטענה שלך נשמט. כלומר, החשש שלך לאמינות הפורום לא התממש. אולי היה בסיס לחשש אבל במציאות הוכח שהוא לא קרם עור וגידים.

בקיצור, כניסתה של מירב להיכל הקודש שלנו עורר באז חיובי מאד ורק טוב יצא מזה לכולם. win-win במובן הטוב של המונח.

אז אפשר לדפדף הלאה מבלי שתרגיש מותקף ומבלי צורך להתגונן.

ואגב, לדעתי מפגש שלך עם מירב יהיה פיצוץ אחרי כל מה ש"עברתם" פה ביחד....

לילה טוב,

אבוד

382

אחים שלו - מסכים !

נמרוד - ראשית לכל כל הדרך ציינתי שאני אומר את דעתי ולא מתיימר לצייר איזה אמת מוחלטת !

מעבר לכך, הכי לא צדקנות שיש, אפילו להיפך.... אני הרי אומר את הדברים מהמקום הכי אגואיסטי שיש....

חברים,

אני מבין שאני ככל הנראה בדעת מיעוט ואף חש שהנושא קצת מוצא בעיקר בתוך הפוסט של מירב.

במידה ומישהו מעוניין להמשיך את השיחה העקרונית ויפתח פוסט נפרד אשמח להגיב בו.

היות ואני עדיין עומד איתן בדעתי, בואו נסכים שלא להסכים...

שרק נמשיך לעשות חיים !!!

נ.ב

כמובן שלמירב היכולת להמשיך הדיון כאן אם תרצה ולומר את דברה.

הכל מכל כל....

383
אני כבר אמרתי את שלי בנושא...... משהו אחד לא ברור לי פה, מה גרם לך אחרי כמעט חודש שלם שאני עובדת כפרטית להעלות את העיניין? לפני חודש או שלושה שבועות לא הייתי מתפלאת, היום, להכות על הברזל כשהוא כבר התקרר? העלאת הנושא שבנדון מריחה פתאום ממניעים נסתרים....
קישור לאתר הפרטי שלי:

384

במישור הפרקטי - חשבתי שזה נכון להמתין מעט ולראות האם בכל זאת תמשיכי לכל הפחות לכתוב בפורום ולפחות לא תזניחי את נושא "הפורקן", בנוסף בסקר שעלה בעניין מראש אמרתי שאין מקום לאפשר עבודתך כפרטית תחת אותו שם (אפשר כמובן לאמת זאת די בקלות) !

במישור העקרוני - אני שותף בארבע דירות דסקרטיות ופשוט מאז שנכנסת גמרת לנו את העבודה.... בנוסף חמשת אחותיי עובדות כפרטיות ונוצר מצב שנגמר הכסף במשפחה...

לא יפה לנסות להפוך אותי לבעל אינטרס....יש לי מעל שנת חברות בפורום ועוד כמו שאני רואה 232 הודעות שיוכלו לספר בדיוק עד כמה אני איטרסנט או לא.... אני אגב גם לא מאמין שאת חושבת שאני בעל אינטרס כזה או אחר מה שגורם לי שוב להריע למוח השיווקי היצרתי שלך...

מירב, שיהיה בהצלחה !

הכל מכל כל....

385
אתה מודע לזה שאת הטענות שלך אתה צריך להעלות מול עמית ולא מול מירב?
כהצעת יעול אנחנו מציעים להעביר את ההתדיינות הזו לשרשור אחר ושם גם נוכל לדון בזה באופן השוואתי ול בנות אחרות בפורום עד אז אנחנו אמרנו את שלנו וחבל להמשיך לטחון מים.

386

דיברתי גם עם עמית !

אגב, מנקודת המבט שלו דברים נראים קצת אחרת ובוא נאמר שאם לפני השיחה לא הסכמתי איתו ב-100% אז עכשיו זה כבר בעשרות אחוזים פחות...

אבל מצטרף לדבריך, אין מה להמשיך לטחון הנושא אלא אם ירצו בפוסט נפרד

הכל מכל כל....

387

אם הייתי מפרסמת עצמי כפרטית תחת שם שונה היה קופץ חבר פורום אחר ומתריע בקול גדול כי מירב לא הייתה קיימת מעולם ואף כנראה הומצאה ע"י מנהלי הפורום אם היא לא אחד מהם....

הטענה שלך כי חיכית לקרוא עוד דיווחים וכשאלו בוששו - החלטת להעלות את טענתך הנוכחית- אלו שתי טענות שלא קשורות אחת בשנייה.....אם נאמר הייתי ממשיכה לייצר דיווחים- העובדה שלדעתך נוצר פה ניצול ציני של הפורום הייתה מתפוגגת?

הנה לך כפפה שאשמח שתרים: הצע לי רעיון על מה לכתוב- מתוך נקודת הנחה שלא אכתוב על אנשים שפגשתי בביתי גם אם עבר הרבה זמן מאז הפגישה איתם וגם אם אני משנה עשרות פרטים מהפגישה- מטעמי דיסקרטיות לא אעשה זאת בשום אופן.

קישור לאתר הפרטי שלי:

388
[QUOTE=זונה מאושרת]

הנה לך כפפה שאשמח שתרים: הצע לי רעיון על מה לכתוב- מתוך נקודת הנחה שלא אכתוב על אנשים שפגשתי בביתי גם אם עבר הרבה זמן מאז הפגישה איתם וגם אם אני משנה עשרות פרטים מהפגישה- מטעמי דיסקרטיות לא אעשה זאת בשום אופן.

[/QUOTE]

הייתי בטוח שיש לך מגירות מלאות כפפות שרק מחכות לצאת לחופשי. לגבי הדסקרטיות, אני לא מבין איך פרסום של פגישה ללא פרטים מזהים יכול לפגוע בדסקרטיות, אני יכול להבין שאנשים יכולים להיפגע אבל זה לא קשור לדסקרטיות.

על המפגש שלי איתך את יכולה לכתוב, אני אקח את הסיכון שהדסקרטיות שלי תיפגע.

אבל אם את באמת רק מחפשת כפפה, אני אשמח לזרוק לך אחת

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

389

מירב, אם היית, לכל הפחות, ממשיכה לכתוב דיווחים זה היה פחות ציני....שוב רק לטעמי !

לגבי על מה לכתוב, אז ראשית שלא תביני לא נכון אין לי (או לאף אחד אחר לצורך העניין) זכות לדרוש ממך לכתוב משהו זוהי לגמרי זכותך לעשות או שלא לעשות כן - כך שלא ישתמע שזו הבעיה עליה אני מצביע.

ולגבי רעיונות ? כמה זמן עבדת בדירה פרטית ? בערך שנה נניח... ואלו כל הסיפורים... חמישה- עשרה סיפורים, אלו זה פחות מכמותצ הלקוחות לערב אחד, לא ?

היות ואיני מכיר את החוויות שעברת שם איני יכול לומר לך על מה לכתוב, טנטטיבית נראה לי שצריכים להיות לקוחות מצחיקים, רעים, טובים, פאטתים ושהיו רגיעים שהיה לך טוב, שסבלת, שהיית גאה שעזרת למישהו, שנגעלת מעצמך על מה שאת עושה, שהיו לך צעירים מאוד או מבוגרים מאוד, שפתאום אחד הלקוחות שנכנס היה מישהו שאת מכירה, שהמשפחה שלך/מכרים חשדו במה את עוסקת או איך הצלחת לעבוד על כולם - בקיצור לא חסר לדעתי דברים....

הכל מכל כל....

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”