מר אוינק אוינק מנענע את שכנתו הסקסית אוקטביה כשהוא מחופש לסנטה קלאוס 

שלום חברים יקרים!
שמי הוא מר אוינק אוינק. אני בחור שליו ורגוע, שאוהב את החיים וגר בדירתי החמימה ומפנטז על שכנתי הסקסית שגרה דלת מולי מידי יום ולילה 

לשכנה הסקסית שלי קוראים אוקטביה ואני דלוק עליה כבר תקופה ארוכה. אבל מה? אני חושש להתחיל איתה בגלל שיחסי השכנות שלנו לא משהו אם לומר זאת בעדינות... 

יום אחד חזרתי מקניות עם הרבה שקיות בידיים ונתקלתי באופניים של שכנתי הסקסית אוקטביה שהשאירה אותם באמצע חדר מדרגות. (שרון רכבה על האופניים שלה בסלון ואז השאירה אותם
באמצע הסלון
החזקתי שקית ביד והשתחלתי בקושי רב בין האופניים לשולחן
)
באמצע הסלון

התעצבנתי ודפקתי חזק בדלת של דירתה של אוקטביה! (דפקתי על הדלת של ארון שמאחוריה עמדה שרון
) איך שאוקטביה פתחה לי את הדלת, התלוננתי ברעש ובעצבים שהאופניים שלה מפריעים לי לעבור!

"אז תדלג מעליהם!" אמרה לי אוקטביה בזלזול...
"תראי כמה קניות יש לי! תזיזי את האופניים שלך כבר! הם מפריעים לי!!"
המשכתי להתלונן...

"איזה שכן מעצבן! כל הזמן יש לו תלונות! קדימה תעבור כבר יא בן זונה!!"
צעקה אוקטביה והזיזה את האופניים שלה הצידה בעצבים...

"יופי! ושזה לא יקרה יותר!" גערתי בה ונכנסתי לדירתי...
"איזה שכן טרחן!!!"
צעקה אוקטביה וטרקה את הדלת.

לילה אחד, ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע מוזיקה חזקה שנשמעה מדירתה של שכנתי אוקטביה העירה אותי. התעוררתי בעצבים!! שכבתי במיטה כמה דקות וחיכיתי שהמוזיקה החזקה הזאת תפסק. כאשר זה לא קרה קמתי ממיטתי ודפקתי על הדלת שלה... "פאק! שוב היא עם המסיבות שלה!" חשבתי לעצמי כשאני רועד מעצבים... (שרון שמה מוזיקה חזקה ורקדה בסלון. שכבתי במיטה והתענגתי על איך שהיא מקפצת מולי
)

אוקטביה פתחה את הדלת (שוב הדלת של הארון
) והתלוננתי בפניה שהמוזיקה שלה מפריעה לי לישון! אוקטביה לא התרגשה ואמרה לי לחזור לישון והיא כבר תנמיך את המוזיקה. חזרתי למיטתי... לפתע המוזיקה נהייתה עוד יותר חזקה! 

טוק טוק טוק!!! דפקתי על הדלת של אוקטביה שוב...
"מה אתה רוצה?" שאלה אוקטביה העליזה כשהיא רוקדת מולי 

"תכבי ת'מוזיקה הזאת כבר! אני צריך לקום מוקדם לעבודה מחר!" התלוננתי בפניה שנית...
"טוב טוב אני אכבה, יאללה ביי!" אמרה אוקטביה וטרקה לי ת'דלת בפרצוף
(שרון טרקה לי בפנים את הדלת של הארון שלה
)

חזרתי למיטה... המוזיקה נחלשה לכמה דקות... כשכמעט נרדמתי המוזיקה שוב חזרה במלוא העוצמה אבל הפעם בליווי ריקודים וצעקות

התהפכתי על הבטן, שמתי את הכרית על הראש וניסיתי להירדם בעודי מקלל ת'שכנה הסקסית שלי ובו זמנית ממשיך לפנטז עליה

למחרת בבוקר קמתי ממיטתי, איכשהו הצלחתי לשים נכון את המכנסיים שלי וזחלתי לעבודה חצי מת מחוסר שינה.
קמתי עם זיקפת בוקר מטורפת אחרי שבמשך כל הלילה פינטזתי על אוקטביה שכנתי הסקסית!
למזלי הרע פגשתי בחדר המדרגות את אוקטביה שמיד הבחינה בזיקפה המטורפת שלי... זה מאוד שעשע את אוקטביה
שזרקה לעברי: "אחלה זקפת בוקר"
כשחיוך ממזרי מרוח על פניה
.

עברו כמה ימים......
ערב אחד חזרתי מהעבודה ושמתי לב שהדלת של אוקטביה קצת פתוחה...
הצצתי פנימה וכמעט קיבלתי התקף לב!!!

אוקטביה עשתה שיפוצים כשהיא לובשת רק סינר! (מתנה ממני
) זה היה סינר סקסי בטירוף שחשף יותר ממה שהוא הסתיר! 
ערב אחד חזרתי מהעבודה ושמתי לב שהדלת של אוקטביה קצת פתוחה...
הצצתי פנימה וכמעט קיבלתי התקף לב!!!

אוקטביה עשתה שיפוצים כשהיא לובשת רק סינר! (מתנה ממני

אוקטביה עמדה עם גבה אליי וצבעה משקוף ולתדהמתי היא לא לבשה תחתונים!
כל התחת שלה היה חשוף מול עיניי ובמהרה הכנסתי יד למכנסיי והתחלתי ללטף את הזין שלי כשאני מזיל ריר מחרמנות! אחח איזה טוסיק עסיסי גררר גררררר

כל התחת שלה היה חשוף מול עיניי ובמהרה הכנסתי יד למכנסיי והתחלתי ללטף את הזין שלי כשאני מזיל ריר מחרמנות! אחח איזה טוסיק עסיסי גררר גררררר

אוקטביה הייתה מאוד עסוקה בשיפוצים, מה שגרם לה להתכופף ללא הפסקה ולחשוף בפניי את הכוס ואת חור התחת שלה!
לא יכולתי לעמוד בזה יותר! שלפתי את הזין הקשיח שלי והתחלתי לעשות ביד 

לא התאפקתי! רצתי אל אוקטביה, התיישבתי על ברכיי מאחוריה וליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה.
אוקטביה המופתעת הסתובבה והחטיפה לי סטירה עם היד שלה וגם עם המברשת

אוקטביה המופתעת הסתובבה והחטיפה לי סטירה עם היד שלה וגם עם המברשת

"סליחה על ההפרעה" מילמלתי וברחתי מדירתה עם הזין הקשיח שלי בידי 

ישבתי בדירתי והעברתי את הערב בכיף. לפתע ריח חזק של צבע הגיע לנחיריי.
זה שיגע אותי!
יצאתי מדירתי ושמתי לב שהדלת של אוקטביה פתוחה לרווחה! "השרמוטה הזאת מאווררת את הדירה שלה! לא פלא שהריח הזה התפשט בכל הבניין! מה היא חושבת לעצמה?"
רתחתי.

יצאתי מדירתי ושמתי לב שהדלת של אוקטביה פתוחה לרווחה! "השרמוטה הזאת מאווררת את הדירה שלה! לא פלא שהריח הזה התפשט בכל הבניין! מה היא חושבת לעצמה?"

נכנסתי לדירתה של אוקטביה והתלוננתי שהריח של הצבע מפריע לי!
"לך תזדיין!!!" הייתה התשובה שקיבלתי מאוקטביה...
שלפתי את הזין הקשיח שלי ועשיתי מולה ביד! התענגתי על התחת החשוף שלה ועל הציץ שהציץ מהסינר

שלפתי את הזין הקשיח שלי ועשיתי מולה ביד! התענגתי על התחת החשוף שלה ועל הציץ שהציץ מהסינר

הבטחתי לה שבקרוב אני אזיין אותה וברחתי מדירתה כשאני מצחקק בממזריות

סילבסטר התקרב ורעיון ממזרי התבשל במוחי! 

החלטתי להתחפש לסנטה קלאוס ולקפוץ לשכנתי הסקסית אוקטביה עם שק מתנות. היא בטוח לא תוכל לעמוד בפני סנטה קלאוס ותזדיין איתו! הרי היא כזאת נימפומנית חסרת מעצורים! 

לבשתי את תחפושת הסנטה קלאוס שלי (יש לי תחפושת של סנטה קלאוס
) ודפקתי על הדלת של אוקטביה 

"ואאאאאווווווו סנטה קלאוס!!! כמה טוב לראות אותך! איזה כיף שבאת!"
צעקה אוקטביה משמחה ברגע שראתה אותי.

"שלום לך אוקטביה יקירתי! באתי לבקר אותך עם כמה מתנות!" אמרתי לה וחיבקתי אותה 

הלכתי אחרי אוקטביה לסלון ושמתי לב שהיא כמעט ערומה לגמרי! היא לבשה את אותו סינר מדליק שלא הסתיר הרבה, והטוסיק הסקסי שלה כרגיל שיגע אותי! 

התיישבתי על הספה ואוקטביה התיישבה על הברכיים שלי בעודה מחבקת אותי בחום ומאוד סקרנית לראות את המתנות שהבאתי לה 

הוצאתי משק המתנות שלי קרם גוף ואוקטביה הייתה בעננים! היא מרחה על עצמה את הקרם גוף, התמוגגה מהריח המשגע שלו ונתנה לי גם להריח! 

"ווואאאאאוווו סנטה זה בדיוק מה שהייתי צריכה! איזה כיף למרוח קרם גוף אחרי שיפוצים!"
אמרה בשמחה אוקטביה.

"אוקטביה יקירתי זה לא הכל, יש לי עוד מתנה בשבילך" 

"עוד מתנה?!"
צעקה אוקטביה ועיניה זרחו מהפתעה!

"כן את יושבת עליה! רוצה לבדוק אותה?"
שאלתי את אוקטביה והיא מיד נעמדה והתחילה ללטף לי את המפשעה...

במהרה אוקטביה שלפה ממכנס הסנטה קלאוס שלי את הזין הקשיח שלי ועיניה נפתחו לרווחה 

"פששששששש איזו מתנה! אני אשים אותה בפה!"
אמרה בשמחה אוקטביה והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה! 

ליטפתי את שיערה והתענגתי על המציצה החמה של השכנה הסקסית שלי 
"יאיייייהווווווו!!! אני לא מאמין שהזין שלי בפה של השכנה הסקסית שלי"
צהלתי משמחה בתוך תוכי.

"יאיייייהווווווו!!! אני לא מאמין שהזין שלי בפה של השכנה הסקסית שלי"

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת, אוקטביה הזמינה אותי לחדר השינה שלה.
אוקטביה התיישבה על המיטה בדוגי והגישה לי את הטוסיק סקסי שלה! בזמן שליקקתי לאוקטביה ת'טוסיק המטריף שלה היא סיפרה לי על השכן המעצבן שלה מר אוינק אוינק שכל כמה דקות דופק לה בדלת עם תלונה חדשה. "מעניין מאוד כבר הרבה זמן לא שמעתי ממנו" אמרה אוקטביה.
אוקטביה התיישבה על המיטה בדוגי והגישה לי את הטוסיק סקסי שלה! בזמן שליקקתי לאוקטביה ת'טוסיק המטריף שלה היא סיפרה לי על השכן המעצבן שלה מר אוינק אוינק שכל כמה דקות דופק לה בדלת עם תלונה חדשה. "מעניין מאוד כבר הרבה זמן לא שמעתי ממנו" אמרה אוקטביה.
ליקקתי לאוקטביה את הטוסיק התפוחי שלה בשקיקה! אחחח איזה טעם משגע! כמה זמן חיכיתי לרגע הזה!!!

אוקטביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה. נשכבתי בין רגליה של הסקסית והתחלתי ללקק לה ת'כוס הורוד והטעים שלה! (חחחח השפם זקן מתלבושת הסנטה קלאוס שיגע אותי אז הורדתי אותו בזמן הירידה
)

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ורעדה מהנאה עד שגמרה והודיעה לי בחיוך גדול שהיה מצויין! 

אחרי שאוקטביה נרגעה קצת מהירידה המעלפת שלי ואחרי שהרצנו צחוקים על הזקן הלבן, אוקטביה הפכה אותי על הגב וזיינה לי ת'פנים כהוגן עם שני החורים שלה! 

בהמשך אוקטביה נשכבה עליי ב-69 והתחלנו לענג זה את זו! ליקקתי לה במרץ את הכוס ואת התחת והיא מצצה לי ת'זין וליקקה אותו כמו חתולה רעבה וחרמנית 

אחחחח ומציצת הביצים שהיא עשתה לי בכלל העיפה אותי באוויר! 

אבל זה לא כל ההפתעות שהיו בארסנל של אוקטביה השובבה... היא התחילה לנשוך אותי בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו סנטה צווחן ופחדן. בטעות השתחרר לי "אוינק אוינק" והתכסתי בזיעה קרה שהנה נחשפתי
אבל אוקטביה הייתה כ"כ עסוקה בלאכול אותי שלא שמעה והמעידה שלי עברה בשלום 

"קדימה סנטה בוא נעשה סקס פרוע!" צעקה אוקטביה והתיישבה עליי ברכיבה 

התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס שלה, ואוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים כמו חיית טרף 

היא גם נשפה לתוך האוזניים שלי, עשתה קולות מפחידים ונעצה את שיניה החדות בצווארי! הכאב דירבן אותי והפכתי לחיית מין מטורפת! כוחות הסנטה קלאוס וכוחות האוינק אוינק שלי התמזגו יחדיו ונהייתי "סופר סנטה אוינק אוינק קלאוס מכונת מין!" 

התיישבנו בקצה המיטה, וכשאוקטביה יושבת עליי קמתי ביחד איתה והתחלתי לזיין אותה כשאני עומד באוויר! אוקטביה הייתה ברקיע השביעי וביקשה שאני אקח אותה למראה כדי שנראה את הזיון המטורף הזה שלנו 

תוך כדי שהלכתי עם אוקטביה בסלון היא נעצה את שיניה החדות בצווארי ולא הייתה לי כל יכולת להתגונן
(הידיים שלי תפוסות אבל גם לי יש שיניים
)

הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי במשך כמה דקות מול המראה ובהמשך התיישבתי ביחד איתה על הספה. אוקטביה המשיכה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית כאשר לפתע השפם זקן שלי נפל ואוקטביה הבינה שזה אני מר אוינק אוינק השכן המעצבן שלה בכבודו ובעצמו

"מההההה? זה אתה?! יא מעפן !!!!" צעקה אוקטביה והתחילה לסטור לי על הפנים 

"חה חה חה עבדתי עלייך! מה תעשי לי? לה לה לה לה! אוינק אוינק אוינק! חרררררר חררררררר!"

"בן זונה שכמותך!!!" המשיכה אוקטביה לצעוק בעודי ממשיך לזיין אותה כהוגן בכוס...
"הזין שלי בכוס שלך! חה חה חה! לא הבנת לאן נעלמתי הא? הנה אני בכוס שלך! אוינק אוינק!" צעקתי כמו מטורף

"רק בגלל שאתה כזה זיון מעולה אני לא אזרוק אותך החוצה" אמרה אוקטביה וביקשה שאני אקח אותה בחזרה למיטה. התרוממתי ביחד איתה והשכבתי אותה על המיטה ככה שנחתנו למיסיונרית! 

זיינתי אותה במרץ בעודה מפליקה לי ללא הפסקה על התחת ונושכת אותי בכל מקום שאליו היא מגיעה
(חה חה חה שרונוש לא קל לך כאשר את לא מגיעה לצדדים הא?
)

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשכה אותי כהוגן בצדדים כאשר אני צורח כמו מטורף, חחחח היא הייתה חייבת את הסיפוק הזה
עברנו לזיון בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על שידה. דפקתי את אוקטביה במרץ בכוס והיא הייתה בהלם ממר אוינק אוינק השכן הנחנח שלה שהתגלה כמכונת סקס משומנת

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד שלה! כל התחת שלה היה פרוס לפניי והתחרמנתי בטירוף מהמחזה הזה! 

עברנו לכפיות לוהטות! אחחח איזה כוס לוהט יש לאוקטביה הנימפומנית הזאת! אין דברים כאלה גרררררררר 

אוקטביה סטרה לי ללא הפסקה על התחת וגרמה לי לזיין אותה יותר ויותר מהר

אחרי הכפיות הלוהטות עברנו לדוגי רותח!!! אוינק אוינק הגדול והקשיח שלי שחה כהוגן בכוס הקטן, הורדרד והרטוב של אוקטביה! החרמנות שלי לא ידעה גבולות ואוקטביה חירפנה אותי עם הקונטרות המדהימות שלה! 

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס הלוהט של אוקטביה וגנחתי: "אוינק אוינק"

אוקטביה הייתה ברקיע השביעי ומאוד שמחה שקפצתי אליה לביקור אפילו שעשיתי לה תרגיל מלוכלך 

אוקטביה הייתה צריכה זין טוב באותו ערב והיא קיבלה את מה שרצתה

אוקטביה הודיעה לי שמעכשיו אנחנו נזדיין לעיתים מאוד קרובות
ונפרדנו לשלום 

לאחר כמה ימים ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע הרגשתי טעם מתוק ומאוד מוכר... גרררררר טעם כוס... טעם טוסיק... של אוקטביה!!!

פקחתי את העיניים וזאת אכן הייתה אוקטביה שישבה עליי ב- 69 והגישה לי את החורים הטעימים שלה! 

"אוינק אוינק סקסי שלי! הייתי חרמנית בטירוף! אני רוצה זין! אני רוצה את הזין שלך אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה והתחילה למצוץ לי ת'זין כמו נימפומנית חסרת מעצורים 

מהזין היא עברה למציצת ביצים, ואז שוב לזין וככה כמה פעמים! היא התחילה לנשוך אותי בפראות בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו ילדה קטנה
הצדדים שלי היו חשופים... הייתי נתון לגמרי לחסדיה של אוקטביה הנשכנית

אחרי כל נשיכה טובה אוקטביה עשתה פוליש לזין הקשיח שלי ובמהרה נעצה שוב את שיניה החדות בגופי! נשיכות, פוליש, נשיכות, פוליש! בערתי מחרמנות ולא רציתי שזה יגמר לעולם! 

אחרי כמה דקות שחירמנו זה לזו ת'צורה, אוקטביה זינקה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על אוינק אוינק הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף! אוקטביה הייתה בעננים! 

אחחחח איזה כיף היה לראות את הסקסית הזאת מקפצת על הזין שלי!

"אני רוצה שתשפריץ לי בפה!" צעקה אוקטביה... שאני אסרב לשכנתי הנימפומנית? כשאוקטביה רעבה אוינק אוינק נחלץ לעזרה!

אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין הקשיח שלי, כאשר ישבנה משתקף במראה הגדולה! 

אחרי כמה דקות של מציצה חמה ומטריפה השפרצתי לפיה הקטן והשובב של אוקטביה כמות יפה של זרע! נישקתי את ראשה ואוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב! 

"אוינק אוינק סנטה קלאוס" אמרה אוקטביה עם זרע בפה ופתחה פה גדול כדי להראות לי את כמות הזרע שבו האכלתי אותה

מרגע זה היינו יזיזים טובים ואוקטביה תמיד זכתה להתענג על המתנה הקשיחה של סנטה קלאוס

סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! 

כמה צחוקים וטירוף, את הורגת אותי!!! 

כרגיל חירמנת אותי בטירוף והיה זיון אששששש! 

עד לפעם הבאה כוסית מטריפה שלי!

Lavelle