כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 40 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

391
מר אוינק אוינק מנענע את שכנתו הסקסית אוקטביה כשהוא מחופש לסנטה קלאוס Evil Smile

שלום חברים יקרים!

שמי הוא מר אוינק אוינק. אני בחור שליו ורגוע, שאוהב את החיים וגר בדירתי החמימה ומפנטז על שכנתי הסקסית שגרה דלת מולי מידי יום ולילה חיוך גדול

לשכנה הסקסית שלי קוראים אוקטביה ואני דלוק עליה כבר תקופה ארוכה. אבל מה? אני חושש להתחיל איתה בגלל שיחסי השכנות שלנו לא משהו אם לומר זאת בעדינות... מבולבל

יום אחד חזרתי מקניות עם הרבה שקיות בידיים ונתקלתי באופניים של שכנתי הסקסית אוקטביה שהשאירה אותם באמצע חדר מדרגות. (שרון רכבה על האופניים שלה בסלון ואז השאירה אותם
באמצע הסלון צחוק החזקתי שקית ביד והשתחלתי בקושי רב בין האופניים לשולחן צחוק)

התעצבנתי ודפקתי חזק בדלת של דירתה של אוקטביה! (דפקתי על הדלת של ארון שמאחוריה עמדה שרון צחוק) איך שאוקטביה פתחה לי את הדלת, התלוננתי ברעש ובעצבים שהאופניים שלה מפריעים לי לעבור!

"אז תדלג מעליהם!" אמרה לי אוקטביה בזלזול...

"תראי כמה קניות יש לי! תזיזי את האופניים שלך כבר! הם מפריעים לי!!" כועס המשכתי להתלונן...

"איזה שכן מעצבן! כל הזמן יש לו תלונות! קדימה תעבור כבר יא בן זונה!!" צחוק צעקה אוקטביה והזיזה את האופניים שלה הצידה בעצבים...

"יופי! ושזה לא יקרה יותר!" גערתי בה ונכנסתי לדירתי...

"איזה שכן טרחן!!!" צחוק צעקה אוקטביה וטרקה את הדלת.

לילה אחד, ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע מוזיקה חזקה שנשמעה מדירתה של שכנתי אוקטביה העירה אותי. התעוררתי בעצבים!! שכבתי במיטה כמה דקות וחיכיתי שהמוזיקה החזקה הזאת תפסק. כאשר זה לא קרה קמתי ממיטתי ודפקתי על הדלת שלה... "פאק! שוב היא עם המסיבות שלה!" חשבתי לעצמי כשאני רועד מעצבים... (שרון שמה מוזיקה חזקה ורקדה בסלון. שכבתי במיטה והתענגתי על איך שהיא מקפצת מולי Tongue)

אוקטביה פתחה את הדלת (שוב הדלת של הארון צחוק) והתלוננתי בפניה שהמוזיקה שלה מפריעה לי לישון! אוקטביה לא התרגשה ואמרה לי לחזור לישון והיא כבר תנמיך את המוזיקה. חזרתי למיטתי... לפתע המוזיקה נהייתה עוד יותר חזקה! Wacko

טוק טוק טוק!!! דפקתי על הדלת של אוקטביה שוב...

"מה אתה רוצה?" שאלה אוקטביה העליזה כשהיא רוקדת מולי צחוק

"תכבי ת'מוזיקה הזאת כבר! אני צריך לקום מוקדם לעבודה מחר!" התלוננתי בפניה שנית...

"טוב טוב אני אכבה, יאללה ביי!" אמרה אוקטביה וטרקה לי ת'דלת בפרצוף צחוק (שרון טרקה לי בפנים את הדלת של הארון שלה צחוק)

חזרתי למיטה... המוזיקה נחלשה לכמה דקות... כשכמעט נרדמתי המוזיקה שוב חזרה במלוא העוצמה אבל הפעם בליווי ריקודים וצעקות מבולבל צחוק

התהפכתי על הבטן, שמתי את הכרית על הראש וניסיתי להירדם בעודי מקלל ת'שכנה הסקסית שלי ובו זמנית ממשיך לפנטז עליה צחוק

למחרת בבוקר קמתי ממיטתי, איכשהו הצלחתי לשים נכון את המכנסיים שלי וזחלתי לעבודה חצי מת מחוסר שינה.

קמתי עם זיקפת בוקר מטורפת אחרי שבמשך כל הלילה פינטזתי על אוקטביה שכנתי הסקסית!

למזלי הרע פגשתי בחדר המדרגות את אוקטביה שמיד הבחינה בזיקפה המטורפת שלי... זה מאוד שעשע את אוקטביה צחוק שזרקה לעברי: "אחלה זקפת בוקר" Evil Smile כשחיוך ממזרי מרוח על פניה צחוק.

עברו כמה ימים......
ערב אחד חזרתי מהעבודה ושמתי לב שהדלת של אוקטביה קצת פתוחה...
הצצתי פנימה וכמעט קיבלתי התקף לב!!! Shocked Tongue Tongue Tongue Shocked
אוקטביה עשתה שיפוצים כשהיא לובשת רק סינר! (מתנה ממני חיוך גדול) זה היה סינר סקסי בטירוף שחשף יותר ממה שהוא הסתיר! Tongue

111

אוקטביה עמדה עם גבה אליי וצבעה משקוף ולתדהמתי היא לא לבשה תחתונים! Tongue
כל התחת שלה היה חשוף מול עיניי ובמהרה הכנסתי יד למכנסיי והתחלתי ללטף את הזין שלי כשאני מזיל ריר מחרמנות! אחח איזה טוסיק עסיסי גררר גררררר Tongue

אוקטביה הייתה מאוד עסוקה בשיפוצים, מה שגרם לה להתכופף ללא הפסקה ולחשוף בפניי את הכוס ואת חור התחת שלה! Tongue לא יכולתי לעמוד בזה יותר! שלפתי את הזין הקשיח שלי והתחלתי לעשות ביד צחוק

לא התאפקתי! רצתי אל אוקטביה, התיישבתי על ברכיי מאחוריה וליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה. Star
אוקטביה המופתעת הסתובבה והחטיפה לי סטירה עם היד שלה וגם עם המברשת צחוק

"סליחה על ההפרעה" מילמלתי וברחתי מדירתה עם הזין הקשיח שלי בידי צחוק

ישבתי בדירתי והעברתי את הערב בכיף. לפתע ריח חזק של צבע הגיע לנחיריי. כועס זה שיגע אותי!
יצאתי מדירתי ושמתי לב שהדלת של אוקטביה פתוחה לרווחה! "השרמוטה הזאת מאווררת את הדירה שלה! לא פלא שהריח הזה התפשט בכל הבניין! מה היא חושבת לעצמה?" כועס רתחתי.

נכנסתי לדירתה של אוקטביה והתלוננתי שהריח של הצבע מפריע לי!

"לך תזדיין!!!" הייתה התשובה שקיבלתי מאוקטביה... Shocked
שלפתי את הזין הקשיח שלי ועשיתי מולה ביד! התענגתי על התחת החשוף שלה ועל הציץ שהציץ מהסינר מוחא כפייה

הבטחתי לה שבקרוב אני אזיין אותה וברחתי מדירתה כשאני מצחקק בממזריות Evil Smile

סילבסטר התקרב ורעיון ממזרי התבשל במוחי! Tongue

החלטתי להתחפש לסנטה קלאוס ולקפוץ לשכנתי הסקסית אוקטביה עם שק מתנות. היא בטוח לא תוכל לעמוד בפני סנטה קלאוס ותזדיין איתו! הרי היא כזאת נימפומנית חסרת מעצורים! מוחא כפייה

לבשתי את תחפושת הסנטה קלאוס שלי (יש לי תחפושת של סנטה קלאוס חיוך גדול ) ודפקתי על הדלת של אוקטביה קריצה

Santa Claus Cartoon

"ואאאאאווווווו סנטה קלאוס!!! כמה טוב לראות אותך! איזה כיף שבאת!" Tongue צעקה אוקטביה משמחה ברגע שראתה אותי.

"שלום לך אוקטביה יקירתי! באתי לבקר אותך עם כמה מתנות!" אמרתי לה וחיבקתי אותה Hug

הלכתי אחרי אוקטביה לסלון ושמתי לב שהיא כמעט ערומה לגמרי! היא לבשה את אותו סינר מדליק שלא הסתיר הרבה, והטוסיק הסקסי שלה כרגיל שיגע אותי! Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה התיישבה על הברכיים שלי בעודה מחבקת אותי בחום ומאוד סקרנית לראות את המתנות שהבאתי לה חיוך גדול

הוצאתי משק המתנות שלי קרם גוף ואוקטביה הייתה בעננים! היא מרחה על עצמה את הקרם גוף, התמוגגה מהריח המשגע שלו ונתנה לי גם להריח! Tongue

"ווואאאאאוווו סנטה זה בדיוק מה שהייתי צריכה! איזה כיף למרוח קרם גוף אחרי שיפוצים!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה.

"אוקטביה יקירתי זה לא הכל, יש לי עוד מתנה בשבילך" קריצה

"עוד מתנה?!" Tongue צעקה אוקטביה ועיניה זרחו מהפתעה!

"כן את יושבת עליה! רוצה לבדוק אותה?" קריצה שאלתי את אוקטביה והיא מיד נעמדה והתחילה ללטף לי את המפשעה...

במהרה אוקטביה שלפה ממכנס הסנטה קלאוס שלי את הזין הקשיח שלי ועיניה נפתחו לרווחה Tongue

"פששששששש איזו מתנה! אני אשים אותה בפה!" Tongue אמרה בשמחה אוקטביה והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

ליטפתי את שיערה והתענגתי על המציצה החמה של השכנה הסקסית שלי Star
"יאיייייהווווווו!!! אני לא מאמין שהזין שלי בפה של השכנה הסקסית שלי" Tongue צהלתי משמחה בתוך תוכי.

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת, אוקטביה הזמינה אותי לחדר השינה שלה.
אוקטביה התיישבה על המיטה בדוגי והגישה לי את הטוסיק סקסי שלה! בזמן שליקקתי לאוקטביה ת'טוסיק המטריף שלה היא סיפרה לי על השכן המעצבן שלה מר אוינק אוינק שכל כמה דקות דופק לה בדלת עם תלונה חדשה. "מעניין מאוד כבר הרבה זמן לא שמעתי ממנו" אמרה אוקטביה.

ליקקתי לאוקטביה את הטוסיק התפוחי שלה בשקיקה! אחחח איזה טעם משגע! כמה זמן חיכיתי לרגע הזה!!! Tongue Star Cool

אוקטביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה. נשכבתי בין רגליה של הסקסית והתחלתי ללקק לה ת'כוס הורוד והטעים שלה! (חחחח השפם זקן מתלבושת הסנטה קלאוס שיגע אותי אז הורדתי אותו בזמן הירידה צחוק)

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ורעדה מהנאה עד שגמרה והודיעה לי בחיוך גדול שהיה מצויין! Tongue

אחרי שאוקטביה נרגעה קצת מהירידה המעלפת שלי ואחרי שהרצנו צחוקים על הזקן הלבן, אוקטביה הפכה אותי על הגב וזיינה לי ת'פנים כהוגן עם שני החורים שלה! מוחא כפייה

בהמשך אוקטביה נשכבה עליי ב-69 והתחלנו לענג זה את זו! ליקקתי לה במרץ את הכוס ואת התחת והיא מצצה לי ת'זין וליקקה אותו כמו חתולה רעבה וחרמנית Tongue

אחחחח ומציצת הביצים שהיא עשתה לי בכלל העיפה אותי באוויר! אצבע למעלה

אבל זה לא כל ההפתעות שהיו בארסנל של אוקטביה השובבה... היא התחילה לנשוך אותי בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו סנטה צווחן ופחדן. בטעות השתחרר לי "אוינק אוינק" והתכסתי בזיעה קרה שהנה נחשפתי Shocked אבל אוקטביה הייתה כ"כ עסוקה בלאכול אותי שלא שמעה והמעידה שלי עברה בשלום צחוק

"קדימה סנטה בוא נעשה סקס פרוע!" צעקה אוקטביה והתיישבה עליי ברכיבה Cool

התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס שלה, ואוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים כמו חיית טרף צחוק

היא גם נשפה לתוך האוזניים שלי, עשתה קולות מפחידים ונעצה את שיניה החדות בצווארי! הכאב דירבן אותי והפכתי לחיית מין מטורפת! כוחות הסנטה קלאוס וכוחות האוינק אוינק שלי התמזגו יחדיו ונהייתי "סופר סנטה אוינק אוינק קלאוס מכונת מין!" Star

התיישבנו בקצה המיטה, וכשאוקטביה יושבת עליי קמתי ביחד איתה והתחלתי לזיין אותה כשאני עומד באוויר! אוקטביה הייתה ברקיע השביעי וביקשה שאני אקח אותה למראה כדי שנראה את הזיון המטורף הזה שלנו מוחא כפייה

תוך כדי שהלכתי עם אוקטביה בסלון היא נעצה את שיניה החדות בצווארי ולא הייתה לי כל יכולת להתגונן צחוק (הידיים שלי תפוסות אבל גם לי יש שיניים קריצה)

הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי במשך כמה דקות מול המראה ובהמשך התיישבתי ביחד איתה על הספה. אוקטביה המשיכה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית כאשר לפתע השפם זקן שלי נפל ואוקטביה הבינה שזה אני מר אוינק אוינק השכן המעצבן שלה בכבודו ובעצמו Shocked צחוק

"מההההה? זה אתה?! יא מעפן !!!!" צעקה אוקטביה והתחילה לסטור לי על הפנים צחוק

"חה חה חה עבדתי עלייך! מה תעשי לי? לה לה לה לה! אוינק אוינק אוינק! חרררררר חררררררר!" צחוק צחוק צחוק

"בן זונה שכמותך!!!" המשיכה אוקטביה לצעוק בעודי ממשיך לזיין אותה כהוגן בכוס...

"הזין שלי בכוס שלך! חה חה חה! לא הבנת לאן נעלמתי הא? הנה אני בכוס שלך! אוינק אוינק!" צעקתי כמו מטורף צחוק

"רק בגלל שאתה כזה זיון מעולה אני לא אזרוק אותך החוצה" אמרה אוקטביה וביקשה שאני אקח אותה בחזרה למיטה. התרוממתי ביחד איתה והשכבתי אותה על המיטה ככה שנחתנו למיסיונרית! חיוך גדול

זיינתי אותה במרץ בעודה מפליקה לי ללא הפסקה על התחת ונושכת אותי בכל מקום שאליו היא מגיעה צחוק (חה חה חה שרונוש לא קל לך כאשר את לא מגיעה לצדדים הא? צחוק קריצה)

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשכה אותי כהוגן בצדדים כאשר אני צורח כמו מטורף, חחחח היא הייתה חייבת את הסיפוק הזה צחוק עברנו לזיון בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על שידה. דפקתי את אוקטביה במרץ בכוס והיא הייתה בהלם ממר אוינק אוינק השכן הנחנח שלה שהתגלה כמכונת סקס משומנת Approve

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד שלה! כל התחת שלה היה פרוס לפניי והתחרמנתי בטירוף מהמחזה הזה! Tongue

עברנו לכפיות לוהטות! אחחח איזה כוס לוהט יש לאוקטביה הנימפומנית הזאת! אין דברים כאלה גרררררררר Tongue

אוקטביה סטרה לי ללא הפסקה על התחת וגרמה לי לזיין אותה יותר ויותר מהר Star מוחא כפייה

אחרי הכפיות הלוהטות עברנו לדוגי רותח!!! אוינק אוינק הגדול והקשיח שלי שחה כהוגן בכוס הקטן, הורדרד והרטוב של אוקטביה! החרמנות שלי לא ידעה גבולות ואוקטביה חירפנה אותי עם הקונטרות המדהימות שלה! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בכוס הלוהט של אוקטביה וגנחתי: "אוינק אוינק" Tongue צחוק

אוקטביה הייתה ברקיע השביעי ומאוד שמחה שקפצתי אליה לביקור אפילו שעשיתי לה תרגיל מלוכלך קריצה

אוקטביה הייתה צריכה זין טוב באותו ערב והיא קיבלה את מה שרצתה צחוק קריצה

אוקטביה הודיעה לי שמעכשיו אנחנו נזדיין לעיתים מאוד קרובות Tongue Tongue Tongue Tongue ונפרדנו לשלום Hug

לאחר כמה ימים ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע הרגשתי טעם מתוק ומאוד מוכר... גרררררר טעם כוס... טעם טוסיק... של אוקטביה!!! Tongue Tongue Tongue

פקחתי את העיניים וזאת אכן הייתה אוקטביה שישבה עליי ב- 69 והגישה לי את החורים הטעימים שלה! Star

"אוינק אוינק סקסי שלי! הייתי חרמנית בטירוף! אני רוצה זין! אני רוצה את הזין שלך אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה והתחילה למצוץ לי ת'זין כמו נימפומנית חסרת מעצורים Tongue

מהזין היא עברה למציצת ביצים, ואז שוב לזין וככה כמה פעמים! היא התחילה לנשוך אותי בפראות בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו ילדה קטנה צחוק הצדדים שלי היו חשופים... הייתי נתון לגמרי לחסדיה של אוקטביה הנשכנית בכי צחוק

אחרי כל נשיכה טובה אוקטביה עשתה פוליש לזין הקשיח שלי ובמהרה נעצה שוב את שיניה החדות בגופי! נשיכות, פוליש, נשיכות, פוליש! בערתי מחרמנות ולא רציתי שזה יגמר לעולם! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות שחירמנו זה לזו ת'צורה, אוקטביה זינקה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על אוינק אוינק הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף! אוקטביה הייתה בעננים! Tongue

אחחחח איזה כיף היה לראות את הסקסית הזאת מקפצת על הזין שלי! מוחא כפייה Star

"אני רוצה שתשפריץ לי בפה!" צעקה אוקטביה... שאני אסרב לשכנתי הנימפומנית? כשאוקטביה רעבה אוינק אוינק נחלץ לעזרה! Star צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין הקשיח שלי, כאשר ישבנה משתקף במראה הגדולה! Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה חמה ומטריפה השפרצתי לפיה הקטן והשובב של אוקטביה כמות יפה של זרע! נישקתי את ראשה ואוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב! חיוך גדול

"אוינק אוינק סנטה קלאוס" אמרה אוקטביה עם זרע בפה ופתחה פה גדול כדי להראות לי את כמות הזרע שבו האכלתי אותה צחוק קריצה

מרגע זה היינו יזיזים טובים ואוקטביה תמיד זכתה להתענג על המתנה הקשיחה של סנטה קלאוס Evil Smile

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! Tongue

כמה צחוקים וטירוף, את הורגת אותי!!! צחוק

כרגיל חירמנת אותי בטירוף והיה זיון אששששש! Tongue

עד לפעם הבאה כוסית מטריפה שלי! Star Tongue

Heart Hug

Lavelle

Lavelle2013-02-12 23:34:56
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

392
דוקטור SPAMALOT רופא שיניים קודח לשרון הפציינטית בשני החורים! Evil Smile

שלום לכולם! שמי הוא דוקטור SPAMALOT, המומחה מס'1 בארץ לחורים! Approve

בבעלותי מרפאת שיניים עם הציוד הכי מתקדם שקיים. מהמרפאה שלי כל הלקוחות יוצאים
מרוצים! חורים זאת המומחיות שלי ואני עושה זאת על הצד הטוב ביותר! חיוך גדול

אבל שום דבר לא הכין אותי לביקור המפתיע של הפציינטית שרון Wacko צחוק קריצה

הפציינטית שרון הגיעה למרפאה שלי בדיוק בשעה שקבענו. מיד איך שראיתי אותה חיוך רחב הופיע על פניי חיוך גדול

היופי שלה סינוור אותי! כזאת כוסית מטריפה עם חיוך שובב! Tongue

"שלום דוקטור, שמעתי שיכולים לקדוח אותי פה!" צחוק אמרה הפציינטית שרון בהתלהבות אדירה!

"המממממ... כמובן" חיוך אמרתי לה וחייכתי לעברה בנימוס...

"יש לי שני חורים!" Tongue הודיעה לי הפציינטית שרון וקיפצה מהתלהבות!

"אוקיי שרון אז בואי תשבי על הכיסא ואני אבדוק אותך" אמרתי לה ובחנתי אותה בסקרנות מכף רגל ועד ראש. הפציינטית שרון לבשה חצאית אדומה אוורירית שהדגישה היטב את הטוסיק הסקסי שלה Tongue

"אמרת שני חורים כן?" שאלתי את הפציינטית שרון שבינתיים התיישבה על כיסא הטיפולים...

"כןןןןןןן שני חורים פה!" צעקה הפציינטית שרון ולפתע קפצה מהכיסא! היא נעמדה עם ישבנה אליי והרימה את החצאית שלה למעלה, חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה ואני הייתי בהלם! Shocked צחוק

הפציינטית שרון צחקקה בשובבות ואחרי שנרגעה קצת היא התיישבה בחזרה על כיסא הטיפולים ופתחה פה גדול. לקחתי את המקדחה שלי (ויברטור) והתחלתי לבחון את הפה של שרון (עשיתי לשרון מס'ג על הלשון עם הויברטור הרוטט צחוק). כל הזמן הזה החיוך לא ירד מפניה של הפציינטית שרון ובנוסף לכך היא עשתה לי כל מיני פרצופים וזה הפריע לי לריכוז. לא יכולתי שלא להבחין בשיניה הצחורות והיפיפיות של שרון. אין צורך אפילו בסתימה אחת! שיניים כאלה מושלמות כבר מזמן לא ראיתי! Tongue

"תשמעי שרון, אין לך חורים בשיניים, נראה לי טעית בכתובת והגעת למקום הלא נכון!" אמרתי לפציינטית שרון וחייכתי לעברה בשובבות.

"דוקטור אבל אמרתי לך שיש לי חורים פה!!!" צעקה שרון, קפצה מהכיסא, הרימה את החצאית שלה למעלה והתכופפה Shocked צחוק

"קדימה דוקטור תוציא את המקדחה שלך! איפה היא?" שאלה הפציינטית שרון בנימה שובבה ושלחה את ידיה למפשעתי צחוק

שרון מזמזה אותי והטריפה אותי עם ישבנה שאיתו היא התחככה ללא הפסקה במפשעתי...

"דוקטור קדימה תוציא ת'מקדחה שלך, אני רוצה שתקדח לי בחורים!" Tongue צעקה הפציינטית שרון והובילה אותי למיטה הזוגית שלי במרפאה שבה אני נח את מנוחת הצהריים שלי Tongue

הפציינטית שרון עלתה עליי ב - 69 ולפניי נפרס הטוסיק הסקסי שלה... גרררררררר Tongue

הזזתי את החוטיני שלה הצידה ולפניי נגלו שני החורים היפייפיים שלה! Star Tongue חיוך גדול

החמאתי לה על החורים ובתור התחלה החלטתי לעשות בדיקה עם לשוני לשני החורים שלה. ליטפתי את החור האחורי שלה ובמהרה התחלתי ללקק אותו עם לשוני... החור היה מאוד נעים למגע וחם, פשוט תענוג!
"בא לי לקדוח בחור הצר הזה כהוגן" חשבתי לעצמי ואחרי זמן מה עברתי לחור השני. החור השני היה ורוד ורטוב, בעל מרקם רך וטעם מתוק. החדרתי את לשוני לתוך החור וליקקתי בתוכו בשקיקה! "גם החור הזה יזכה לטיפול מושקע על ידי המקדחה שלי" Evil Smile זממתי גם עליו.

עברתי לשלב הבא של הבדיקה... שמתי כפפה על כף ידי וחדרתי עם אצבעותיי לשני חוריה של שרון בו זמנית! אחחחחח בפנים היה כ"כ חמים ונעים! שני חוריה היו רותחים, קטנים ושובבים! Tongue

זיינתי עם אצבעותיי את שני החורים המושלמים של שרון בזמן שהיא ליקקה לי את הביצים, מצצה אותן ואז התחילה לפנק את המקדחה הקשיחה שלי (שעוד רגע תקדח בחורים שלה קריצה Tongue) במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

אחרי שקדחתי עם אצבעותיי בחוריה הרטובים של הפציינטית שלי, הוצאתי את אצבעותיי מהכוס ומהתחת שלה ומצצתי אותן בהנאה Evil Smile

פיסקתי את פלחי ישבנה והמשכתי לטרוף את חוריה הטעימים עם לשוני השובבה חיוך גדול

שרון המשיכה למצוץ לי את הזין ואת הביצים במציצת פוליש מחרפנת! ואחרי כמה דקות היא הייתה ממש חרמנית ורצתה ירידה Cool

שרון נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... הורדתי את החוטיני שלה ואחרי שהסנפתי אותו כהוגן שמתי אותו על הצוואר, וירדתי אל הכוס שלה בנשיקות על גופה חיוך גדול

הכוס שלה בער וחיכה ללשוני החמימה שתפנק אותו בליקוקים נמרצים Star

ליקקתי את הכוס הורדרד שלה בשקיקה ובמהרה שרון הפציינטית השובבה רעדה, התנשפה ואגנה קיפץ ללא שליטה... הפציינטית שרון גמרה וחיוך רחב הופיע על פניה היפות! Tongue

"דוקטור זה היה מצויין!" אמרה הפציינטית שרון והביטה לעברי בחיוך שובב שמהר מאוד הפך להיות חיוך ממזרי Evil Smile

הפציינטית שרון תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב מבולבל צחוק

"קדימה דוקטור, תלקק את חור התחת שלי! אני יודעת שאתה מת על זה! תקדח לי בחור התחת עם הלשון שלך!" צחוק צעקה הפציינטית שרון בעודה מזיינת לי ת'פנים עם שני החורים שלה אצבע למעלה Tongue

אחרי זיון הפנים המטורף, הפציינטית שרון התיישבה עליי שוב ב-69 והתחילה לנשוך אותי בצדדים ללא הפסקה במקומות הכי רגישים שלי! Shocked צרחתי כמו פסיכי! שיניה היו חדות כמו סכין, והיא משכה את בשרי כמו חיית טרף רעבה במיוחד צחוק

פינקנו זה את זו עוד כמה דקות בליקוקים ומציצות ואז הגיע הזמן לקדוח לפציינטית שרון בחורים!!! Tongue

הפציינטית שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתיישבה על המקדחה הקשיחה שלי עם חור התחת שלה חיוך גדול

בפנים היה כ"כ חם וצפוף גררר גררר אין דברים כאלה Tongue מוחא כפייה

הפציינטית השובבה התחילה לקפוץ על הזין שלי שקדח לה ללא הפסקה בחורצ'יק השובב שלה ושנינו נגנבנו לגמרי מהזיון הלוהט הזה Star עשיתי לפציינטית שרון זיון טרמפולינה עדין וזה היה מחזה מדהים ביותר! Cool

בהמשך הפציינטית שרון התהפכה, והתיישבה על המקדחה הקשיחה שלי עם החור הורוד והרטוב שלה Tongue

היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה באוזניים, נשפה לתוכן, נשכה אותי בצוואר ובמקביל הצמידה את את היד שלה לפה שלי כדי שהשכנים לא ישמעו את הצרחות שלי צחוק

זיינתי את הפציינטית שרון במרץ מלמטה בכוס החם שלה ומידי פעם דחפתי אצבע לחור התחת החמים שלה חיוך גדול

"הווווו יש לי רעיון! עכשיו נעשה זיון אנאלי באוויר!" צעקה הפציינטית שרון בהתלהבות Tongue (פשששש שרונוש ממש הפתעת אותי! עוד פנטזיה שלי התגשמה Tongue)

התיישבתי בקצה המיטה, הפציינטית שרון התיישבה על הזין שלי ככה שהוא החליק לתוך התחת שלה, ובמהרה קמתי ביחד איתה. התחלתי להקפיץ אותה באוויר לשמחתה הרבה ושנינו נגנבנו מהזיון המטורף הזה Tongue

הפציינטית שרון ביקשה ממני שאקח אותה למראה, והלכתי איתה ככה במרפאה תוך כדי שאני מזיין אותה בטוסיק הקטן שלה. נעמדתי מול המראה והמשכתי להעיף אותה באוויר על המקדחה שלי שלא ידעה שובע ועבדה במלוא המרץ Evil Smile

הפציינטית החרמנית הייתה מאוד סקרנית לדעת איך הזין נראה כשהוא בטוסיק שלה בפוזה הזאת... חיוך גדול

נעמדתי מול המראה ככה שישבנה מופנה אליה, כופפתי טיפה את רגליי, הרמתי את הפציינטית שרון טיפה למעלה וראיתי איך הזין שלי יושב עמוק בתוך חור התחת המשגע שלה! כמובן שדיווחתי לשרון על המחזה הזה Tongue צחוק

אחרי כמה דקות של זיון אנאלי באוויר, התיישבתי על כיסא הטיפולים (הספה) ככה שהפציינטית נחתה עליי בפוזת הצפרדע. הזין שלי היה עדיין בטוסיק שלה והיא התחילה לקפץ עליו בשמחה וצעקה כל הזמן: "קוווה! קוווה!" Tongue צחוק מוחא כפייה התענגתי על הציצים המקפצים שלה ועל הכוס הורדרד שלה שהיה פרוס לפניי (זה חירפן אותי בטירוף Tongue)

בהמשך החלפנו חור והפציינטית שרון המשיכה לקפץ במרץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע. קדחתי במרץ בכוס שלה ואחרי כמה דקות ואז הרמתי אותה והשכבתי אותה על המיטה. נחתנו ישר למיסיונרית חיוך גדול

זיינתי את הפציינטית השובבה שלי בכוס הלוהט שלה והבטתי בפניה היפות מלמעלה, היא חייכה לעברי בממזריות והתחילה לנשוך אותי בפראות בגוף. במקומות שהיא הצליחה להגיע אליהם יש לי עור של פיל וזה ממש הרגיז את הפציינטית שלא צרחתי כמו שהיא אוהבת צחוק

היא תופפה לי על התחת בזמן שקדחתי לה בכוס ואני הסנפתי את צווארה וליטפתי את החורצ'יק האחורי והשובב שלה חיוך גדול

עברנו לזיון בעמידה, הפציינטית שרון נשענה על השידה וקדחתי לה בכוס הורוד והרטוב שלה במרץ!הפציינטית הייתה בעננים וטענה שאף פעם לא קיבלה טיפול כזה טוב בחורים שלה Approve צחוק

מהעמידה הפציינטית התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס עם המקדחה הנמרצת שלי שאף פעם לא מתעייפת ולא נגמרות לה הסוללות צחוק קריצה

בהמשך עברנו לכפיות אנאליות! החדרתי את המקדחה הקשיחה שלי לחור התחת השובב שלה וקדחתי לה בחור האחורי ברומנטיות Heart חיבקתי אותה וליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

הוצאתי את המקדחה מהחור האחורי שלה ואיך שהחדרתי אותה לכוס הרטוב שלה התפרענו בכפיות לוהטות ונמרצות במיוחד Evil Smile הפציינטית שרון חגגה על התחת שלי עם כף ידה צחוק אצבע למעלה

מהכפיות הלוהטות עברנו לדוגי חגיגי! Tongue

בהתחלה קדחתי לשרון בכוס הרטוב והלוהט שלה ובהמשך קדחתי לה בחורצ'יק האחורי, הצפוף והשובב שלה! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות מאווווווווווד גמרתי ברעידות חזקות בתוך התחת שלה ופשוט לא יכולתי להירגע מהעונג... הייתי ברקיע השביעי!!! אחחחח איזה חורים! הזין שלי היה מבסוט לאללה! Tongue

הפציינטית שרון קיבלה טיפול עשרת אלפים לחורים שלה! חיוך גדול

"ואאוווו דוקטור SPAMALOT זה היה מעולה! תודה על הטיפול! החורים שלי מבסוטים ואני מרגישה כמו חדשה! אני אשמח לחזור אלייך בקרוב לעוד טיפול מושקע שכזה!" Tongue אמרה הפציינטית שרון בשמחה וחיבקה אותי בחום ואהבה Heart Tongue Star

אז אם גם את זקוקה לטיפול בחורים אל תהססי ובואי למרפאה של דוקטור SPAMALOT המומחה מס' 1 לחורים! Evil Smile קריצה

ערב אחד אחרי יום עבודה מתיש נשכבתי על מיטתי במרפאה לתנומה קלה... לפתע הרגשתי משהו רך על פניי ושמעתי קול מוכר לוחש לי: "דוקטור, דוקטור..."

שקט ואז........

"דוקטור SPAMALOT זאת אני העוזרת שלך!" Tongue צעקה העוזרת שלי ומיד פקחתי עיניים וראיתי את ישבנה התפוחי מולי Tongue

חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה והייתי קצת בהלם שמצאתי את עצמי בסיטואציה כזאת עם העוזרת הסקסית שלי Stern Smile

"דוקטור ראיתי איך טיפלת בפציינטית שרון, קדחת לה טוב טוב בחורים! גם אני רוצה קידוח!" Tongue צעקה העוזרת שלי והתנפלה לי על הזין צחוק

"אין שום בעיה סקסית שלי!" עניתי לה ממעמקי ישבנה והתנפלתי על חור התחת שלה! אחחחח החור שלה היה כזה רך ומתוק יאמיייי יאמייייי Tongue

העוזרת שלי עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת ונשכה אותי בגוף, בעיקר בצדדים איפה שאני הכי רגיש... מה נסגר עם כל הנשכניות האלה? צחוק

הייתי כבר חם אשששש וגם העוזרת התחילה להרטיב Tongue צחוק

היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ומהר מאוד התחלתי לקדוח לה בכוס בזיון טרמפולינה מהנה Tongue

העוזרת הייתה מבסוטית עד הגג ואחרי כמה דקות שבהן דפקתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה

היא רצתה למצוץ לי ושאני אגמור לה בפה...

גרררררר TongueTongueTongue

העוזרת שלי התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה

ורטובה!

קדחתי לה בפה במשך כמה דקות עד שלא יכולתי עוד והשפרצתי לפיה המתוק והחם חיוך גדול

נישקתי את ראשה והיא הביטה בי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע:

"דוקטור SPAMALOT רופא שיניים!" Tongue צחוק

היא פתחה את הפה והראתה לי את השפיך ששחה להנאתו בפיה המתוק! אחחח היא כזאת

מתוקה פשוט לאכול אותה! Hug אני לא מאמין שכרגע זיינתי את העוזרת הסקסית שלי

יאיייייייהוווו TongueTongueTongue

השמועות עברו מפה לאוזן ולאחרונה אני מוצף בלקוחות חרמניות שרוצות שאני אקדח להן בחורים

עם המקדחה הקשיחה שלי Cool

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה אדייייייר! Tongue

חירמנת לי ת'צורה עם החורים שלך! Tongue

הזיון היה אשששששש!" Tongue

הזין שלי מבסוט מהטיפול המושקע שהוא נתן לשלושת החורים שלך Tongue צחוק קריצה

Heart Hug

Lavelle

Lavelle2013-01-13 20:35:40

394
אוינק אוינק הקונדסון ואוקטביה הנימפומנית
מזדיינים בגנגנם סטייל
Evil Smile

שלום חברים יקרים!

שמי הוא אוינק אוינק ואני ידוע בעיקר במעשי הקונדס הגאוניים שלי! Approve חכו שתשמעו מה עוללתי הפעם! Evil Smile

הדפסתי את המודעה הבאה ותליתי אותה באחד הרחובות הראשיים בתל-אביב! חיוך גדול

18012013339(600)

התחבאתי מאחורי אחד הבניינים וחיכיתי לטרף! Evil Smile קריצה

כעבור כמה דקות הטרף הגיע! בחורה ברונטית כוסית בחצאית ג'ינס קצרצרה ניגשה אל המודעה וקראה אותה בעיון רב...

"אחחחח איזה טוסיק חמדמד מתחבא מתחת לחצאית הג'ינס השובבה זאת!" אמרתי לעצמי וחייכתי בממזריות Evil Smile

הבעות פניה של הברונטית בחצאית מאוד שעשעו אותי, היא ממש מסתקרנת... "חה חה חה אין, זאתי צריכה זין דחוף!" שיפשפתי את ידיי בהנאה Tongueקריצה

כעבור כמה שניות הברונטית הכוסית תלשה את ה- ז' ופה נכנסתי לתמונה! Cool Star

18012013346(600)

יצאתי מהמחבוא שלי והופעתי מולה! Evil Smile

"שלום לך יקירתי!" חיוך גדול אמרתי לה בחביבות וחייכתי לעברה...

"הממממ שלום!" אמרה הברונטית כשהיא טיפה מופתעת מהנוכחות שלי...

"שמי הוא אוינק אוינק! אני רואה שאת מתעניינת במודעה... אז את בטח צריכה זין!" צעקתי לעברה בהתלהבות ועיניה נפתחו לרווחה! Tongue צחוק

"כןןןןןןןןןן אני צריכה זין דחוף!!!" צעקה הברונטית ותפסה את מפשעתי בחרמנות חיוך גדול

"אז קחי אותו!!!" צעקתי לעברה ושלפתי את הזין הקשיח שלי מהג'ינס Evil Smile

"ואווווווו בשמחה! דרך אגב שמי אוקטביה!" אמרה הברונטית החרמנית ומיד עטפה את הזין שלי בפיה החם! Tongue

תפסתי את ראשה והתחלתי לזיין את פיה כאשר היא מוצצת לי בעמידה כשהיא בכיפוף קל. אחחח איזו נימפומנית חולת זין! ככה באמצע הרחוב היא מוצצת זין ועוד בכזה רעב גרררררר Star

שלחתי את ידי מתחת לחצאית שלה ומשם לתוך התחתונים שלה... ליטפתי את הכוס הרטוב שלה שבער כמו הר געש! Tongue ואיי ואיי ואיי מאיפה היא נפלה עליי זאתי?! Tongue צחוק

אוקטביה הוציאה את הזין שלי מפיה החם ושאלה: "מה דעתך שנזרום לאיזו סמטה?" קריצה

"בשמחה!!!" Tongue צעקתי לעברה בעודי ממשיך למזמז את גופה הסקסי והיא מלטפת את הזין הקשיח שלי! Cool

זרמנו לאיזו סמטה ולהפתעתנו הייתה שם מיטה צחוק אוקטביה זחלה על המיטה והתיישבה עליה בדוגי, ככה שהטוסיק שלה הציץ מתחת לחצאית הג'ינס שלה! Tongue

"קדימה אוינק אוינק תטרוף לי ת'טוסיק השובב שלי!" Tongue אמרה אוקטביה ועשתה לי "בוא הנה" עם האצבע.

זחלתי אחריה על המיטה, הרמתי את החצאית שלה למעלה והתחלתי להסניף את התחת הסקסי שלה! חוטיני אדום חצה את פלחיה הרכים ושיחקתי עם החוטיני הסקסי הזה בהנאה חיוך גדול

כפות רגליה של אוקטביה היו קרות אז חיממתי לה את כפות הרגליים עם ידיי והצמדתי את כפות רגליה ללחיים החמות שלי. אוקטביה הייתה בעננים וגנחה מהנאה! Tongue חיוך גדול

לא סיימתי בזה וגם מצצתי את אצבעות רגליה הקרירות והרגשתי איך הן מתחממות להן בפה החם שלי Tongue

בהמשך נישקתי את ישבנה של אוקטביה והזזתי את חוטיני הצידה... גיליתי שם אוצר! Tongue שני חורים מדהימים! ליקקתי את שניהם בשקיקה והתענגתי על טעמם המשגע! יאממייי יאממייי גרררר גרררררר Tongue התחרמנתי כל כך חזק שהתחלתי לירוק לאוקטביה על החור של התחת ואז ללקק את הרוק מהתחת שלה כמו חתול Tongue צחוק

מידי פעם אוקטביה סגרה את הפנים שלי עם פלחי ישבנה עד שהיה לי כבר קשה לנשום, שובבה שכמותה צחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה לפתע תפסה אותי עם ישבנה והפכה אותי על הגב בתרגיל מפתיע מאוד! Shocked צחוק (חחחח שרון המציאה טכניקה חדשה, לפני שהבנתי מה קרה מצאתי את עצמי על הגב ושרון יושבת על הפרצוף שלי Tongue צחוק).

אוקטביה התחילה לזיין לי ת'פנים עם החורים המשגעים שלה וצחקקה בממזריות. אחרי כמה שניות היא נרגעה ויכולתי להתפרע עם הלשון שלי בחורים שלה באין מפריע חיוך גדול

אוקטביה התחילה להתענג על הביצים שלי... ליקקה אותן, שיחקה בהן בפיה וכמעט גרמה לי להתעלף מעונג כאשר מצצה את שתיהן בו זמנית! אחחחחח איזה זרמים עברו לי בגוף! Star

מהביצים אוקטביה עברה לזין שלי. היא ליקקה אותו ומצצה אותו במציצת פוליש מחרפנת! כאשר מידי פעם היא חושפת שיניים ונושכת אותי בצדדים חיוך גדול

נדמה היה שמשהו מטריד את אוקטביה... "כן גברת אוקטביה מה הבעיה?" אמרתי לעצמי וצחקקתי צחוק

"נו למה אתה לא צועק!!!???" צעקה לפתע אוקטביה ונשכה אותי יותר ויותר חזק בצדדים ובעוד כל מיני מקומות בגופי... חחחח התפקעתי מצחוק צחוק

לאוקטביה נמאס! היא שלפה את החגורה מהג'ינס שלי ופקדה עליי לשבת בדוגי Shocked צחוק

התיישבתי בדוגי כמו זונה צייתנית! Pig אוקטביה התיישבה עליי עם גבה לכיווני והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה... חחח עכשיו החגיגה נגמרה וצעקתי כמו מטורף מההצלפות שלה בכי צחוק קריצה

אחרי שאוקטביה קיבלה את מה שרצתה (אותי צועק קריצה) היא נשכבה על הגב ודרשה ירידה. רכנתי מעליה ומצצתי את פטמותיה המתוקות! ירדתי בנשיקות על גופה לעבר הכוס הורדרד שלה... הורדתי את החוטיני שלה ואחרי שהסנפתי אותו שמתי אותו על הצוואר. נישקתי את הכוס שלה ואז התחלתי ללקק לה אותו בשקיקה עד שאוקטביה רעדה, התנשפה וגמרה עם חיוך ענק על פניה היפות חיוך גדול

"ואאאאוווווווו זה היה מדהים! אוינק אוינק אתה ממש מקצוען!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות.

שכבנו יחדיו על המיטה דיברנו על כל מיני נושאים והתברר ששנינו חולים על השיר: "Gangnam Style" Star

"יש לי רעיון! בוא נעשה זיון גנגנם סטייל!!!" צעקה אוקטביה והדליקה אותי חבל"ז! Tongue Tongue Tongue

שמנו את השיר Cool

[TUBE]9bZkp7q19f0[/TUBE]

ואיך שהוא התחיל להתנגן התחלנו להשתולל ולרקוד את גנגנם סטייל בסמטה שהיינו בה צחוק (רקדנו בסלון של שרון, חחחחח זה היה מטורף! צחוק)

באיזשהו שלב עלינו על המיטה וקפצנו עליה כמו פסיכים! הורדתי את אוקטביה על הברכיים וזיינתי את פיה בקצב השיר Tongue צחוק

אוקטביה התפוצצה מצחוק וצחקה בפה מלא זין תוך כדי המציצה הנפלאה שלה! מוחא כפייה

זרמנו לזיון לצלילי השיר המטורף הזה! Star (כל פעם שהשיר נגמר שמנו אותו שוב ושוב ושוב חחח צחוק)

נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. במהרה היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בפראות באוזניים ובצוואר! צעקתי וזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה תוך כדי שאני מחבק אותה ומלטף את ישבנה העסיסי! Tongue

זחלנו לקצה המיטה... אוקטביה חיבקה אותי והרמתי אותה באוויר. תפסתי אותה טוב טוב והתחלתי להעיף אותה באוויר על הזין שלי בקצב של הגנגנם סטייל! ממש רקדתי עם אוקטביה תוך כדי הזיון Tongue צחוק לא רחוק מאיתנו הייתה מראה וספה... (פששש איזו סמטה בת זונה מצאנו לנו צחוק קריצה) זיינתי את אוקטביה בריקוד גנגנם סטייל כל הדרך אל המראה והמשכתי להקפיץ אותה על הזין שלי מול המראה... הבטנו במראה ונגנבנו לגמרי! Tongue Star

בהמשך התיישבתי על הספה ככה שאוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע! היא התחילה להשתולל ועשתה ריקוד גנגנם סטייל על הזין הקשיח שלי Tongue צחוק

התענגתי על הכוסית המטריפה הזאת וליטפתי את גופה המשגע! חיוך גדול

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר ואחרי עוד קצת ריקוד בדרך למיטה, השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להתפרע במיסיונרית! Tongue אוקטביה נשכה אותי בגוף לכל מקום שאליו הגיעה ושוב התעצבנה שאני לא צועק צחוק היא התחילה לסטור על ישבני עם כפות ידיה בזמן שדפקתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה Tongue

אחרי המיסיונרית החלטנו לרקוד גנגנם סטייל בזיון בעמידה. אוקטביה התכופפה, הבליטה את ישבנה הסקסי ובמהרה החדרתי בסטייל את גנגנם הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה! Tongue צחוק

ככה הזיון נראה! Tongue Tongue Tongue צחוק

main image

רקדנו ככה במשך כמה דקות והתפוצצנו מצחוק ממה שאנחנו מעוללים Tongue צחוק

זרמנו שוב לכיוון המיטה ואוקטביה התחילה לנשוך אותי בגוף כשאני בעמידה. צחקקתי לעצמי עד שלאוקטביה נמאס! לפתע היא השעינה אותי בכוח על המיטה, הצמידה את ראשי עם כף רגלה למיטה, ובעודי עומד חסר אונים בכיפוף היא התחילה להצליף לי על התחת עם החגורה Shocked צחוק

פאק מי! ממש מלכה שולטת האוקטביה הזאת! Tongue קריצה

התחרמנתי מזה בטירוף ואוקטביה הייתה מאוד מבסוטית אחרי שהוציאה את הקיטור שלה עליי צחוק

אחרי שאוקטביה נרגעה היא נשענה על השידה ליד המיטה. חדרתי לתוך הכוס החם שלה וזיינתי אותה בשקיקה בקצב הגנגנם סטייל וליטפתי את גופה הענוג חיוך גדול

כאשר הזין שלי עדיין בכוס שלה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להתפרע בסטייל בכוס הלוהט שלה! Tongue

ההמשך היה בכפיות לוהטות! זיינתי את אוקטביה במרץ על הצד ומידי פעם הרמתי את רגלה כדי שנהנה קצת בזיון אקרובטי Tongue צחוק

גנגנם סטייל התנגן ברקע ללא הפסקה, ואחרי הכפיות הלוהטות עברנו לדוגי חם ורטוב! Tongue

זיינתי את אוקטביה בכוס הלוהט שלה בשקיקה ושרתי: "הווווווווווווו סקסי ליידי!" וסטרתי לאוקטביה על הטוסיק! "פלאק פלאק פלאק פלאק פלאק פלאק!" Tongue צחוק צחוק צחוק

אחרי כמה דקות מטורפות גמרתי באורגזמה מדהימה בכוס הלוהט של אוקטביה! Tongue

אוקטביה הודתה לי על הזיון הלוהט ואמרה שאנחנו עוד ניפגש בקרוב חיוך גדול

"אני אמליץ עלייך לכל החברות שלי! יש הרבה ז' במודעה שלך!" צחוק צעקה אוקטביה בעודה מחבקת ומנשקת אותי Tongue חיוך גדול Approve

נפרדנו כמו יזיזים טובים וכל אחד המשיך לדרכו קריצה

אחרי כמה ימים אוקטביה החרמנית הייתה צריכה זין דחוף אז היא הלכה למודעה שלי ותלשה משם עוד ז' חיוך גדול קריצה

18012013351(600)

18012013350(600)

שכבתי במיטתי החמימה בדירתי הקטנה כשלפתע הרגשתי משהו רך ונעים מלטף את פניי...

"אוינק אוינק! חזרתי אלייך! הנה תנקב את ה - ז' בא לי זין בא לי זין!" צעקה אוקטביה והכניסה לי את ה-ז' מהמודעה לתוך הפה צחוק צחוק צחוק ניקבתי לה אותו עם השיניים ואוקטביה הייתה בעננים! Tongue

היא נשכבה עליי ב-69 והתחילה לאכול לי ת'זין ואת הביצים החלקות שלי. הזזתי את החוטיני שלה הצידה וטרפתי לה ת'חורים הטעימים שלה! Tongue

אוקטביה שוב ניסתה את מזלה עם הנשיכות והפעם הייתי ממש רגיש ולא יכולתי לעמוד בזה... צרחתי כמו מטורף ואוקטביה צחקקה בממזריות והייתה ברקיע השביעי! צחוק (חה חה חה שרונוש בסוף השגת את שלך הא? קריצה)

הזין שלי עמד כמו טיל ואוקטביה עלתה עליו לרכיבה הפוכה חיוך גדול

הקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרפולינה נמרץ ואוקטביה התחילה להשתולל ולצעוק כאשר ידיה מונפות למעלה צחוק

אוקטביה חולת הזין והנימפומנית רצתה שאני אגמור לה בפה! Tongue

היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ לי ת'זין בחום ובאהבה Heart

ליטפתי את ישבנה ואת שיערה הברונטי והרגשתי את גנגנם שלי מתחמם עוד ועוד ועוד! עד שהוא לא יכל עוד והשפריץ בסטייל זרע חם לפיה הקטן והשובב של אוקטביה היפה חיוך גדול

אוקטביה הראתה לי בחיוך את כמות הזרע הגדולה שגנגנם השובב השאיר לה למזכרת ואמרה בפה מלא: "גנגנם אוינק אוינק סטייל!" צחוק Tongue מוחא כפייה Star

אוקטביה כבר עשתה אצלי מנוי אז נראה לי שצריך להכין מודעות חדשות לכל שאר הנימפומניות ששורצות בתל-אביב צחוק קריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים! Tongue

אחת הפגישות המטורפות שלנו! Tongue צחוק

חחחח איך רקדנו את גנגנם סטייל... אין דברים כאלה! Tongue Star מוחא כפייה

הרגת אותי עם ההצלפות שלך! את מטורפת לגמרי מוחא כפייה צחוק קריצה

חולה עלייך כוסית מטריפה שלי! Tongue Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

395
אוינק אוינק נהג משאית שיכור ואוקטביה הזונה המטורללת! Evil Smile

אהלן חברים! שמי הוא אוינק אוינק ואני נהג משאית. אני גזעי, מגניב, חתיך וסקסי... ובין היתר גם שיכור! צחוק

המשאית היא הבית השני שלי... אני מת על העבודה שלי ובכל נסיעה אני מחזיק בקבוק וודקה מתחת למושב. אני חולה על וודקה! ואני גם חולה על בחורות כוסיות עם ישבנים לוהטים! Tongue

ערב אחד נסעתי במשאית שלי כשאני לוגם כל כמה דקות וודקה ישר מהבקבוק, כאשר לפתע הבחנתי בכוסית ברונטית מטריפה שעמדה בקצה הכביש! היא לבשה חצאית לבנה ונראתה ממש מיליון דולר! קצת הופתעתי שמישהי יוקרתית כמוה היא בעצם זונת רחוב רעבה לזין ולמזומנים.

"היי סקסית!" צעקתי לעברה מהחלון אחרי שצפרתי לה ועצרתי את המשאית לידה.

הזונה המטורללת זינקה מיד למושב והתיישבה לידי בעודה נמרחת עליי ומלטפת אותי! חחח הייתי בשוק! צחוק

"היי מותק! מה קורה? אני רואה שיש לך וודקה... אפשר שלוק!?" Tongue שאלה הזונה בקול מתוק כדבש מיד איך שקלטה את בקבוק הוודקה שלי...

"רק רגע סקסית, קודם נבדוק מה יש לך להציע!" אמרתי לה והמשכתי לבחון אותה מכף רגל ועד ראש... פשששש ללא ספק הזנזונת הזאת ליגת על! Tongue מוחא כפייה

"תראה איך נעמדו לי הפטמות ממך!" צעקה הזונה הברונטית וחשפה בפניי את הציצים הסקסיים שלה עם פטמות זקורות להפליא!
פאק מי! שלחתי את ידי והעברתי את אצבעותיי על אחת הפטמות! גררררררררררררר Tongue

"היי לא לגעת בסחורה לפני שאתה משלם!!! 200 שקל מציצה וזיון" צעקה הזונה והעיפה לי ת'יד צחוק

"מותק לא בא לי על זיון, אני רוצה רק מציצה תמורת 100 שקל!" אמרתי לה בתקיפות ושלחתי יד לעבר הכיס שלי...

"זה עדיין 200 שקל!" צעקה הזונה וצחקקה צחוק

"תשמעי יא שרלילה אחת! אני נותן לך 100 שקל ואת מוצצת לי ת'זין כאן ועכשיו???" שאלתי והושטתי לה שטר של 100 שקל...
השרלילה הברונטית תפסה את השטר בלי לחשוב פעמיים צחוק קריצה

"עשינו עסק! תגיד אפשר שלוק מהוודקה?" Tongue המשיכה הזונה בשלה צחוק

"לא אי אפשר!!! קדימה זונה למצוץ!" צעקתי עליה אבל מה? השרלילה יצאה לפתע מהמשאית והתחילה לברוח בעודה מנופפת עם שטר ה - 100 שקל שלי ומצחקקת לעצמה... זזזזזזזזזוווווווווווווווונננננננננננהההההההההההההה!!! כועס כועס כועס

יצאתי מהמשאית שלי ואחרי מרדף קצר תפסתי אותה! אומנם אני שיכור אבל אני בכושר מצויין Approve

גררתי את הזונה בחזרה למשאית שלי והפעם נעלתי את הדלת כדי שהזונה לא תברח שוב צחוק

הייתי שיכור, חרמן ועצבני! תפסתי את השרלילה הלא ממושמעת בשיער, שלפתי את הזין הקשיח שלי והורדתי את ראשה לעבר הזין שנשאב בשקיקה לפיה החם! גררררררר עכשיו הייתי מבסוט! ככה אני אוהב את הזונות שלי! Evil Smile Cool

אחרי מציצה קצרה הזונה תפסה את בקבוק הוודקה שלי ולקחה כמה שלוקים גדולים! "היי את תגמרי לי את כל הוודקה!" צעקתי לעברה, חטפתי ממנה את הבקבוק ודחפתי את ראשה בחזרה אל הזין חיוך גדול

"נשמה תיק תק! תריץ את זה מהר!" אמרה לי הזנזונת המעצבנת וצחקקה...

"מה תיק תק? שילמתי לך 100 שקל! עכשיו תמצצי ותשתקי!" צעקתי לעברה והתחלתי לשחק עם הכוס הרטוב שלה... חושב לעצמי שאולי בכל זאת שווה להוסיף כסף לזיון Star

"הוווווווו כן כן תמצצי ת'זין זונה! את טובה גררררררר!" גנחתי וליטפתי את שיערה הברונטי כאילו אני מלטף חתולה צחוק

"תגמור כבר יא זבל! כואבת לי הלסת!!!" צעקה הזונה... צחוק

"חה חה חה הצחקת אותי! אני מתכוון להנות" הבהרתי לה בנוקשות בעודה ממשיכה לצחקק כאשר הזין שלי עמוק בפיה... סטרתי על התחת של הזונה הלא מחונכת הזאת! שתדע להעריך כסף... 100 שקל והיא עוד אומרת לי תיק תק? איזה חוצפה!!! כועס

לפתע הזונה תפסה את בקבוק הוודקה ביד אחת ואת ידה השניה שלחה לכיס שלי...
שלפה ממנו שטר של 100 שקל וברחה מהמשאית שלי ביחד עם בקבוק הוודקה! כועס Shocked צחוק

"היי זונה תחזרי לפה! לקחת ממני 200 שקל ומצצת לי 2 דקות! פאק והוודקה שלי!" צעקתי לעברה מהמשאית והתחלתי לזחול מתוכה בגלל שהייתי שיכור מת צחוק

"חה חה חה חה חה! ביי !!!" צעקה הזונה ונופפה לעברי עם הכסף שלי ועם הוודקה שאותה היא שתתה בדרך צחוק

לא ויתרתי לזונה ורדפתי אחריה עד שתפסתי אותה שוב והתחלתי לגרור אותה בחזרה למשאית Approve

כל הדרך חזרה היא לקחה שלוקים מהוודקה וזה עוד יותר עיצבן אותי! אני לא יכול לנהוג בלי וודקה! מבולבל

הזונה אמרה שקוראים לה אוקטביה.
כאשר חזרנו למשאית היא לפתע התנפלה עליי וצעקה שהיא חרמנית עליי בטירוף!!! Tongue מטורללת זאתי Wacko

היא התיישבה לי על הברכיים והתחלנו להתמזמז בטירוף! ליטפתי את גופה הסקסי ומצצתי את פטמותיה הזקורות! יאממיי יאממיי Tongue

אחרי כמה דקות יצאנו מהמשאית...

"קדימה בוא תתענג על הטוסיק שלי!" צעקה אוקטביה הזונה המטורללת ונשענה על המשאית, מבליטה את ישבנה.
חוטיני שחור דק דק חצה בסקסיות מטריפה את פלחי ישבנה! Tongue סטרתי על הטוסיק הסקסי שלה וליטפתי אותו בחרמנות! הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתנפלתי על חור התחת המדהים שלה! ממש אנסתי אותו עם הלשון שלי גרררררררר Evil Smile צחוק

אוקטביה התמוגגה מהלשון שלי והתחילה לשחק עם כף רגלה בזין שלי... עד שבאיזשהו שלב היא התחילה לבעוט בו במהירות עם כף רגלה והוא התעופף כאילו היה שק איגרוף צחוק קריצה

אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין הקשיח שלי! Tongue

"ואיי ואיי את ממש זונה רעבה הא?" אמרתי לה והיא צחקקה בפה מלא צחוק

אוקטביה לא פראיירית בכלל! לפתע היא ציוותה עליי לשכב על הבטן וכשביצעתי את זה, היא שלפה חגורה מהג'ינס שלי, דרכה עם כף רגלה על הראש לי והתחילה להצליף עם החגורה על התחת השובב שלי צחוק

"מי שפחת מין שלי הא? אוינק אוינק יא זבל שכמותך! נהג משאית אלכוהוליסט ומעפן!" צחוק צעקה אוקטביה והצליפה בחוזקה על התחת שלי עם החגורה (חחחח שרון נכנסה לזה חזק צחוק).

התחת שלי כבר בער אבל אהבתי כל רגע מזה! Tongue אחרי שאוקטביה חינכה את שפחת המין הסוררת שלה (חחח אני), חזרנו למשאית. היא נשכבה עליי ב-69 והגישה לי את ישבנה הסקסי גרררררר! הסנפתי את התחת המדהים שלה ובמהרה התחלתי לחפור עם לשוני בכוס ובתחת שלה! Star Tongue

אוקטביה נדלקה על הביצים החמודות והחלקות שלי והתחילה למצוץ את שתיהן בו זמנית! ואאאווו זה היה מדהים! הביצים שלי התבשלנו בהנאה בפיה החם... הייתי בעננים! Tongue Tongue Tongue

"ואאאוווו אוקטביה את מדהימה! את צריכה להיות זונת צמרת לא זונת רחוב!" עודדתי אותה בעודי מתענג על המציצה הנפלאה שלה! Tongue

"אני מטורפת מידי! אף מכון לא מקבל אותי..." בכי אמרה לי אוקטביה בקול עצוב...

"אז תעבדי בליווי!" המשכתי לעודד אותה...

"נהגי מוניות לא מעלים אותי..." בכי המשיכה אוקטביה צחוק

"אז תמצצי להם בדרך ללקוחות!" הצעתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אוקטביה הייתה כבר חרמנית בטירוף ודרשה ירידה... "אני חייבת לגמור! אני כבר מתחילה להתחרפן!" צעקה אוקטביה בחרמנות ונשכבה על הגב חיוך גדול

נשכבתי מעליה והתחלתי לרדת לעבר הכוס שלה כשלפתע היא תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב! היא התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה כאילו הייתי כיסא והתחילה לקפוץ במרץ על פניי צחוק הוצאתי את לשוני והתענגתי על חור התחת המתוק שלה גררררררררר Tongue Cool

אחרי כמה דקות של השתוללות אוקטביה שוב נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את החוטיני הסקסי שלה ושמתי אותו על הצוואר כדי שאני אוכל להסניף אותו תוך כדי הזיון Tongue Embarrassed

צללתי לעבר הכוס הורדרד של אוקטביה והתחלתי ללקק אותו במרץ ובשקיקה! אחחחח טעמו מתוק כמו דבש! אין דברים כאלה הכוס הכי יפה וטעים שליקקתי בחיים שלי! הלוואי על גברת אוינק אוינק כוס כזה! Tongue צחוק קריצה

אחרי כמה דקות אוקטביה רעדה והתנשפה בחוזקה! הרגשתי את הזרמים שלה היטב ואוקטביה גמרה בחוזקה! "ווואאווו סחטיין עליי!" Tongue אמרתי לעצמי צחוק

"אוינק אוינק זה היה מדהים!" צעקה אוקטביה כאשר חיוך ענק מתנוסס על פניה היפות חיוך גדול

לפני שהספקתי לומר משהו אוקטביה שוב תפסה אותי עם רגליה, הפכה אותי על הגב והתחילה לזיין את הפנים שלי עם חוריה המדהימים! Tongue צחוק

"אינעל רבאק! אינעל אבוק! אבוק נעל!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוק

"אבוק נעל בתחת שלך!" צחוק צעקתי לה והמשכתי לאכול לה ת'חורים Tongue

המשכתי לשכב על הגב כאשר לפתע אוקטביה התחילה לנשוך אותי בצדדים... הייתי לפתע ממש רגיש וצרחתי כמו מטורף! אוקטביה התמוגגה מהצעקות שלי והמשיכה לנשוך אותי בשיא המרץ בכל המקומות הרגישים שלי. אוקטביה עשתה קולות של חזיר והתחפרה עם שיניה בגופי...

"חזרזירה טובה... חזרזירה טובה!" אמרתי לה וליטפתי את גופה בהנאה... אבל אוקטביה החזרזירה המשיכה בשלה ואכלה אותי ללא רחמים צחוק צחוק צחוק קריצה

שנינו כבר רתחנו מחרמנות! התרווחנו על המושב האחורי במשאית, אוקטביה התיישבה עליי והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין הקשיח שלי! Tongue

אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ואכלה לי את האוזניים בשקיקה. רתחתי מחרמנות! הסנפתי את צווארה וליטפתי את גופה החלק והסקסי בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! Cool מוחא כפייה

התחלנו לזחול לכיוון הדלת של המשאית (זחלנו על המיטה) כאשר הזין שלי עדיין בכוס שלה...

"קדימה בוא נצא לטיול מחוץ למשאית!" צעקה אוקטביה בשמחה Tongue

הרמתי את אוקטביה ויצאתי איתה מחוץ למשאית... בעודי מחזיק אותה והיא מחבקת אותי, זיינתי והעפתי אותה באוויר על הזין שלי! טיילתי איתה מסביב למשאית ואוקטביה הייתה ברקיע השביעי! Star

אחרי כמה דקות התיישבתי עם אוקטביה על המושב של המשאית והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע! היא המשיכה לקפוץ על הזין שלי במרץ ודרשה שאני אסניף את החוטיני הסקסי שלה, שאת זה עשיתי בהנאה רבה! חיוך גדול

לפתע משום מקום היא התחילה לסטור על פניי וחנקה אותי עם הציצים שלה! Tongue מצצתי את אחת הפטמות ואוקטביה התעצבנה שאני מזניח את הפטמה השניה צחוק

"למה הזנחת את הפטמה השניה הא?" צעקה אוקטביה...

"כי אני מניאק גדול!" צחוק צעקתי לה ובמהרה עברתי לפטמה השניה...

"תמצוץ ת'פטמה השניה אוינק אוינק מניאק מעפן!" צעקה אוקטביה וצחקה צחוק

קמתי עם אוקטביה זיינתי אותה קצת באוויר והשכבתי אותה בחזרה על המושב האחורי. נחתנו למיסיונרית והמשכתי לפרק לאוקטביה ת'כוס הרטוב שלה בזמן שהיא סוטרת לי ללא הפסקה על התחת ומצמידה אותי אליה חיוך גדול זה לא הספיק לאוקטביה והיא התחילה לנשוך אותי בגוף לכל מקום שהיא הגיעה אליו... חה חה חה הפעם לא צעקתי ורק צחקקתי בהנאה מניסיונות הסרק של אוקטביה צחוק קריצה

עברנו לזיון בעמידה מחוץ למשאית. זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הורדרד שלה וסטרתי על ישבנה המקפץ גררררררר Tongue

אוקטביה התמוגגה מהזין שלי וצעקה: "I`m The King Of The World" צחוק צחוק צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המושב והמשכתי לדפוק אותה חזק בכוס כשאני עומד לידה... אחחחח איזה תחת מדהים יש לה! חשבתי לעצמי והרעפתי עליה אינספור מחמאות מה שגרם לאוקטביה להסמיק צחוק קריצה

עברנו לכפיות לוהטות על המושב. זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס וליטפתי את גופה הסקסי!הרמתי את רגלה למעלה וליטפתי את הכוס החם שלה... אוקטביה גנחה מהנאה חיוך גדול Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה בהנאה בכוס הדורש שלה והיא החזירה לי קונטרות מטורפות! Tongue

אחרי כמה דקות מעלפות השפרצתי בהנאה בכוס הלוהט של אוקטביה ועשיתי חררררר חררררר מהנאה Tongue צחוק

אוקטביה הודתה לי על הזיון המדהים ועל ה - 200 שקל... שבהם היא התכוונה לקנות גריי גוס Star

איזה שרלילה שיכורה זאתי חשבתי לעצמי וטפחתי על ישבנה התפוחי Evil Smile

היינו כ"כ מבסוטים מהזיון שלנו שקפצנו לבר כדי לתפוס ראש צחוק

איזה שכורים גמורים אנחנו זה משהו צחוק קריצה

לאחר כמה ימים הייתי ממש עייף והחלטתי לתפוס תנומה במשאית שלי במושב האחורי...

לפתע התעוררתי כי הרגשתי שאני לא לבד... ואיזה פלא באמת לא הייתי לבד! הייתי בחברת טוסיק חשוף וסקסי שהתחכך בפניי Tongue רגעעעעעעעע זה הטוסיק של אוקטביה!!! Tongue חיוך גדול מוחא כפייה

"אוינק אוינק יא מעפן אחד! נעלמת לי! אתה יודע כמה זמן חיפשתי אותך? מה אתה ישן פה במשאית הזבל שלך! אני חרמנית בטירוף וצריכה דחוף 200 שקל, נגמר לי הגריי גוס!" צחוק צעקה אוקטביה והגישה לי את החורים שלה שאותם ליקקתי בהנאה רבה Tongue

"טוב שקפצת לביקור אוקטביה, התגעגעתי לחורים שלך!" Tongue צעקתי לה והתענגתי על חוריה הטעימים. אוקטביה מצצה לי ת'זין בשקיקה! Star

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים, אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מעלף!!! Tongue חיוך גדול

אוקטביה הייתה חרמנית לזרע ודרשה שאני אשפריץ לה בפה! Tongue

היא התיישבה מולי בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה כמו שרלילה אמיתית! מוחא כפייה

ליטפתי את חוריה הרטובים וזיינתי את פיה במרץ עד שהשפרצתי בפיה כמות יפה של זרע חם ולוהט מבית היוצר של אוינק אוינק Approve צחוק

אוקטביה פתחה פה גדול, הראתה לי בחיוך את הזרע ששחה להנאתו בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק נהג משאית שיכור!" צחוק צחוק צחוק

התפוצצנו מצחוק ואחרי שפטפטנו עוד קצת, נפרדנו לא לפני שקבענו להיפגש לעוד זיון לוהט במשאית שלי! חיוך גדול קריצה

סוף

שרונוש סקסית מתוקה שלי, היה אדיייייייייר!!! Tongue Tongue Tongue

חולה על השטויות שלך! הרגת אותי מצחוק! צחוק צחוק צחוק

הזיון איתך זה ליגת על! אחחח מה שאת עושה לי! מוחא כפייה Star

מתגעגע לחורצ'יק היפייפה שלך ולטעמו המשגע! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

Lavelle2013-01-26 15:10:55

396
אמנם לאוול הוא טמבל ומי שמעוניין לקבל סטטוס דומה לשלו פשוט מוזמן לקרוא את מלליו, אך בדומה לאותו תרנגול עיוור שלבסוף מוצא את הגרגר, יכול להיות שהוא עלה כאן על משהו:

שרון, למה שלא תנסי באמת לעמוד ברחוב לאיזה שבוע שבועיים?
מהלך שכזה עלול להיטיב עם כולנו ובראש הראשונה איתך ועם קריירת הזנות המדשדשת שלך...

397
[QUOTE=מוסלי]אמנם לאוול הוא טמבל ומי שמעוניין לקבל סטטוס דומה לשלו פשוט מוזמן לקרוא את מלליו, אך בדומה לאותו תרנגול עיוור שלבסוף מוצא את הגרגר, יכול להיות שהוא עלה כאן על משהו:

מהלך שכזה עלול להיטיב עם כולנו ובראש הראשונה איתך ועם קריירת הזנות המדשדשת שלך
...[/QUOTE]

מוסלי , אם עדיין היו עתידות בעטיפות של מסטיק בזוקה , היה כתוב שם כי בקרוב תהיה מושא לפנטזיות של משהו... או שניים... או איזה עשרה......צחוק

נ.ב - תוספת של 19.20
לגבי החלק השני בדבריך : לרמי קליינשטיין התשובה הטובה ביותר.

רימינג מעשי2013-01-27 19:28:47

399
פררו תדייק. המילה היא 'מלליו' - לא דיווחיו (היה מת שהיו אלה דיווחים!)

לגבי "אותי תמיד רודפת המחשבה ואני מתחלחל בכול פעם מחדש כאשר אני קורא תגובות שמעלות בי בחילה"... זה רק אומר שאתה צריך לקרוא אותי יותר. בכל רגע פנוי שימצא אצלך. בכל דקה.

ולגבי מילים ש'אינן ראויות' היית מציע לך להסתכל במראה. הרי כל השירשור שלך הוא שקר אחד גדול. שרשור שכלל 'לא ראוי' שיימצא בפורום סקס אובייקטיבי.

400
[QUOTE=מוסלי]אמנם לאוול הוא טמבל ומי שמעוניין לקבל סטטוס דומה לשלו פשוט מוזמן לקרוא את מלליו, אך בדומה לאותו תרנגול עיוור שלבסוף מוצא את הגרגר, יכול להיות שהוא עלה כאן על משהו:

מהלך שכזה עלול להיטיב עם כולנו ובראש הראשונה איתך ועם קריירת הזנות המדשדשת שלך...[/QUOTE]
[QUOTE=פררו רושה]
אתה מוכיח בפעם המיליון באופן וורטואלי וגם לדבריך באיזה שרשור... ובאופן מעשי את היותך פשוט ביריון אלים שלא בוחל להשתמש במילים שאינן ראויות בתגובותיך וצודק מי שאומר זאת ומידי פעם ודואג להזכיר לך פן תשכח...
אותי תמיד רודפת המחשבה ואני מתחלחל בכול פעם מחדש כאשר אני קורא תגובות שמעלות בי בחילה מה היה קורה אילו...
[QUOTE=מוסלי]
פקושה בשלב זה כבר היית אמור להתקפל
משלא התקפלת, נעבור לשלב ב':
נקבעת פגישה בת"א.
באים, לוחצים ידיים ונכנסים לאינטרנט קפה.
יושבים יחד על המחשב, אתה מתחבר ונכנס לפורום.
אם אני רואה שאכן זהו פררו רושה שהתחבר - אני מפרסם הודעת התנצלות באותו רגע והצל"ש שלך.
לאחר מכן יוצאים מהבית קפה, לוחצים ידיים ונפרדים לדרכינו.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]פררו תדייק. המילה היא 'מלליו' - לא דיווחיו (היה מת שהיו אלה דיווחים!)

לגבי "אותי תמיד רודפת המחשבה ואני מתחלחל בכול פעם מחדש כאשר אני קורא תגובות שמעלות בי בחילה"... זה רק אומר שאתה צריך לקרוא אותי יותר. בכל רגע פנוי שימצא אצלך. בכל דקה.

ולגבי מילים ש'אינן ראויות' היית מציע לך להסתכל במראה. הרי כל השירשור שלך הוא שקר אחד גדול. שרשור שכלל 'לא ראוי' שיימצא בפורום סקס אובייקטיבי.

[/QUOTE]
פקושה, מוסלי - שניכם צודקים! מוחא כפייה

קישקשתא2013-02-01 18:37:50
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”