כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 5 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

41

RUBI23,
נראה לי שטיפה'לה נסחפת... אבל אולי זה רק אני.....

אני לא מכיר את תהליכי ההזדהות של בנות הפורום מול ההנהלה אבל יש לי התחושה שזה יותר מלהעלות על הקו מישהי שתציג את עצמה כ"מירב" ותשמע כמו בחורה.

אחרי הטלת ספק שכזו ביכולת ההנהלה לזהות את בנות הפורום בצורה הוגנת ומהימנה, אני חושב שיש מקום להתייחסות מטעמה של ההנהלה...

באשר לעניין הטלפונים הסלולריים של שנת 1994-5 (14-15 שנה אחורה מגילה של מירב) אתה טועה ומטעה.
הגדילה מירב לעשות ואפילו צרפה לינק מויקיפדיה עבור הספקנים, ובו כתוב (וזה לא אתר קיקיוני שמישהו העלה במיוחד לכבוד ה"מזימה" הזו) את המשפט הבא:

"..............סלקום מכרה מכשירים "עממיים" במחירים זולים וסיפקה זמן אוויר בעלות נמוכה משמעותית בזמנו מעלות השימוש בפלאפון..........."

סלקום, שנוסדה ב- 1994 ומיד היוותה תחרות לפלאפון עשתה בדיוק את זה. אני לא יודע כל כך בן כמה אתה אבל אני הייתי אז בגיל שכבר זוכרים ממנו חוויות יומיומיות ועוד הייתי מאלה שעמדו בתורות הארוכים מול דוכני המכירה של סלקום כדי לרכוש סוף סוף מכשיר טלפון סלולרי בעלות שפויה.

לא נראה לי שהסרסורים של אז עמדו בצד ולא הצטרפו למהפיכה התקשורתית, ועוד במחירים שווים לכל נפש.

זהו, רק רציתי להגיב על העניין הזה.

באשר לכל השאר, אלה הן רק תחושותיך האישיות.

האינטואיציה שלי אומרת אחרת.

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

42

[QUOTE=Hulio]אחרי הטלת ספק שכזו ביכולת ההנהלה לזהות את בנות הפורום בצורה הוגנת ומהימנה, אני חושב שיש מקום להתייחסות מטעמה של ההנהלה...[/QUOTE]

ההנהלה יודעת בדיוק באיזו נערה עובדת מדובר.
הנערה עובדת בפועל ועמית המנהל הכללי שלנו לא ילד קטן שאפשר לסובב אותו על האצבע הקטנה ולהעלות מולו מתחזה.

אין טעם לשאול אותנו בפרטי איפה היא עובדת, שאלות מסוג זה לא ייענו כלל !

היא אמורה להגיב בעצמה בקרוב ...

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

45

א. מירב, תודה על הדיווח המגניב!!! מצפים לעוד...

ב.לכל הספקנים או אלו שהולכים לעבור בכל התקתוקיות בעיר ולחפש את מירב, אם כי אני כן קונה את הדיווחים, מן הסתם חלק מהפרטים שמסביב יהיו מעורפלים בכוונה ע"מ שלא נוכל לזהות אותה. אין כל כך הרבה מקומות בעיר לדוגמא שעובדים עם שבע בנות במשמרת. ולא כל כך קשה לזהות ישראלית אינטיליגנטית בת 30. כך שאין מה לצפות לתיאורים מדויקים לחלוטין וזאת מסיבה מובנת!!

46

ע"פ החלטתו של עמית מנהל הפורום שמו של דיון זה שונה מהמקור (על הסקס לבדו תחיה..זונה ? מגלים את מירב !) ואוחדו לכאן עם הדיון הנוסף 26.10.09- מירב, מה עם האורגזמה שלי ? )-:

מעתה כל הדיווחים של מירב ותגובותיכם יתנהלו בדיון אחד מרכזי, כאן.

למשקיף לרובי123 ולדומיהם הלקחים מאירוע "סתיו" הופקו !

בעקבות זאת שונתה ההגדרה לקבוצת הבנות :
מההגדרה המקורית "זוהתה טלפונית על ידי ההנהלה כנערה עובדת "
להגדרה פחות מחייבת "זוהתה טלפונית על ידי ההנהלה כבחורה !"

האם עמית צריך מעשית לגשת למקום עבודתה המוצהר ולצרוך את שירותיה ועל הדרך לדובב אותה, כדי שתהיו משוכנעים?

ואולי הוא כבר עשה זאת ?

המדובר בבחורה אותנטית לחלוטין, את מי שמעניין לשמוע איך הדברים נראים מבעד לזוג העיניים שממול שימשיך לקרוא בפוסט זה ולהגיב.

מן הסתם הפוסט הזה עשוי גם לא לעניין חלק מסויים של הגולשים.

סקפטיות הינה לגיטימית אבל אם מטרתה לעודד את עמית לחשוף את מירב ולהצביע עליה, זה נדון לכשלון.

התנאי המקדים וההסכמה עם מירב הייתה במה להבעה עצמית ללא יחצ"נות גם אם זה משרת את האינטרס האישי שלה ומדרבן אותה לכתוב אגד של תגובות שייסיעו לה לכתוב את סיפרה...

מי שמחליט להתעניין, להנות או להתענות, להגיב או לדמום .... ברוכים הבאים לפוסט זה.

אני באופן אישי מוצא את הפוסט הזה מרתק במיוחד מהרבה זוויות.

המלאך רפאל
מצוות מנהלי הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

47

לרובי ולמשקיף :
זאת הפעם האחרונה שאני מגיבה בנושא שלהלן אז תקשיבו טוב טוב, כן במיוחד אתה רובי יקר, קודם כל תהיה בטוח שליאור נעמן, עורך "בלייזר" מכיר אותי, ראה אותי ואימת את סיפורי אחרת לא היה מפרסם את הכתבה בעיתון, שנית, גם מנהל הפורום יודע מי אני ואם אתה לא סומך עליו אז לא נורא, הוא לא יחתוך וורידים, בנוסף אף הוצאה לאור בעולם לא תפרסם ספר אוטוביוגרפי מבלי לאמת את הסיפור. לגביי עניין הפלאפון הוא אכן היה גדול ומסורבל, כשקראתי את דבריו של משולש הזהב באמת התבלבלתי לרגע וניסיתי להיזכר האם בטעות הכנסתי את עניין הפלאפון וערבבתי זיכרונות, ולפני החיפוש שעשיתי באינטרנט לגביי הנושא נזכרתי בבירור בכמה דברים שאימתו (לעצמי) את העובדה שקיבלנו אז את המכשיר.

אני זוכרת את עצמי מסתובבת בין המלונות באילת לאחר סיום פגישה עם לקוח ומחכה שהנהג יבוא לאסוף אותי וכל פעם שהטלפון היה מצלצל הייתי מתפללת להיקבר באדמה, משום מה תמיד חשבתי שאנשים מסתכלים עליי כי הם יודעים שאני זונה, ושזה כתוב לי על המצח, בגלל הצלצול, אבל כנראה שהם התפלאו לראות טלפון סלולארי, אני אז חשבתי שזה מסגיר את מקצועי ואותי.....

בנוסף זכור לי שהגיעה יום אחד בחורה חדשה אלינו והיא קיבלה את הטלפון שלי, ברגע שהבנתי שאני אמורה לצאת לליווי בלי המכשיר לא הסכמתי לעבוד באותו היום עד קבלת המכשיר, מילא בתי מלון אבל ללכת לבתים פרטיים של אנשים בלי דרך לצלצל ולהגיד שמשהו קרה, אז עשיתי שביתה יזומה וקיבלתי את מבוקשי. לא היה איזה מלאי עצום של מכשירים אני חושבת שהיינו בערך 3-4 בנות, ובשנים ההם הרווחים בעולם הזנות היו מטורפים, תשאל כל בחורה עובדת, פעם הסטנדרט במשמרת היה 3000-4000 ₪ לעומת היום שהממוצע היומי הוא משמעותית פחות מזה. אז אני מניחה שבעל משרד ליווי שמכבד את עצמו היה יכול להחזיק אז 3-4 מכשירים. בכל מקרה, בגלל אופן הפרסום של הכתבה והחשיפה שיכלה להתלוות אליו היה עלי לשנות חלק מהמקומות, שמות, וזמנים בהם הייתי במקומות מסוימים כדיי שהמשפחה והחברים וכל אלה שהיו מעורבים בגיל ההתבגרות שלי לא יזהו אותי בכתבה וינדו אותי לעד.

לגביי טענתך על יהירותישחצנותי, לא ידעתי שניהול משרד, או אדמיניסטרציה ( שמות נרדפים ופלצניים לפקידה) זה משהו שיש בו כל כך הרבה פרסטיז' (לא יודעת איך לבטא את המילה הזו בעברית ולא מצאתי מילה אחרת שמתאימה בלי לפגוע בקהילת מנהלות המשרדים בארץ) ועבדתי עם נוער במצוקה כי מי כמוני מתאימה יותר לתפקיד כזה?

אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לעמית, מנהל הפורום את הרישום הפלילי הישן שלי, בעצם רעיון גרוע, אז הוא לא יתקשר אלי עוד לעולם.....

לסיום, אני אמיתית לגמרי, אפילו יש עליי בפורום אי אילו איזכורים, אני לא יכולה לקשר את עצמי עם התגובות ההן כי (שוב פעם נחזור על זה) אז אני נותנת פרסומת עודפת לתקתוקיה הנוכחית שלי, אז אולי תפסיק לבלבל לי את המוח כי בסוף גם אני אאמין שאני לא אמיתית ושאנחנו בכלל במטריקס ואולי שום דבר לא אמיתי, בוא נסגור את זה ככה: מי שלא מאמין לי - שלא יאמין, אבל במקום לבזבז לי את הזמן בלענות לכם על כל זה הייתי יכולה לכתוב עוד חוויות מיום העבודה....

יום מקסים לכוווולם וכבר מתחילה להקליד את הדיווח שכתבתי ....

מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

48

מקרה של יום שלישי: 27.10.2009 ועוד דעה או שתיים ...

(הבהרה לפקפקנים המחפשים פרצות - נכתב בחלקים בימים שלישי ורביעי עד שהפציע השחר)

יום רביעי היום ואני בחופש, קיבלתי את מנת הספורט והאדרנלין שלי להיום (לא במין עסקינן הפעם) וכרגע אני יושבת בביתי הקט ומשרבטת לכם דיווח נוסף על יום האתמול, עשיתי לי חליטה של תה לבן, פרחי קמומיל ודבש, הדלקתי סיגריה, ברקע מתנגן לו דיסק של לאונרד כהן (הגדול מכולם), אני מקולחת וריחנית ומלאת השראה למרות שכבר מאוחר בלילה, בעצם כבר כמעט לפנות בוקר, את רוב האנקדוטות כתבתי כבר אתמול, בין לקוח ללקוח, עכשיו רק נשאר לי לפתח את החומר ולערוך אותו, האווירה בבית שלי גורמת לי לרצות להישכב על המיטה הרחבה שעליה מזרון קשה במיוחד כמו שאני אוהבת, אבל יש לי שליחות והתחייבות כלפיכם, במיוחד כשאני רואה שמישהו כותב "אני מכור לסיפורים שלך".

האנרגיות אצלי כל כך נעימות ומנוגדות לאנרגיות בדירה הדיסקרטית אבל אני עדיין חושבת לעצמי מידי פעם "מעניין מה קורה שם בלעדיי" ו "והאם התקשרו לבקש אותי", בכלל אף פעם לא הבנתי למה במקומות כאלה יש מוסיקה כה מחרידה, ניסיתי להמליץ להם לשים אניה, או שאדה, או מאסיב אטאק, למי שלא מכיר זו מוסיקה שקטה אבל מחרמנת, אבל תמיד ענו לי שלא מוכרים שם רומנטיקה אלא סקס טוב ומהיר, כשאני נפגשת עם מישהו קבוע אצלי בבית אני אפילו משתוללת ושמה וויואלדי (ארבעת העונות) או באך (קונצ'רטו לכינור) אבל זה כבר מוגזם לקוות שתושמע מוסיקה שכזו שם.

הגעתי אתמול מאוחר מאוד, בגללכם האמת, כי ישבתי וכתבתי תגובות ולא שמתי לב לשעה וברגע שסיימתי את "שוונג" הכתיבה ראיתי שאני מאחרת בשלוש שעות, למרבה הפליאה לא התקשרו אלי אפילו להזכיר לי שנוכחותי חסרה, ארגנתי את עצמי במהירות שיא (שעה) והגעתי בדהירה למקום תוך שאני עוברת על כמה חוקי תעבורה, אחרי השלישי הפסקתי לספור, האם אפשר בכלל לנהוג בת"א אחרת? (אם אתה שוטר תנועה- המשפט האחרון נכתב בבדיחות הדעת) את פני קיבלה פקידה קצת עצבנית אבל לא היה לי זמן לשאול לפשר העניין כי מייד פניתי לחדר לארגן את עצמי ואת הסביבה שלי, כמובן שחטפו לי כבר את החדר הכי טוב כי הגעתי באיחור אז בחרתי בחדר אחר העיקר שהמזגן יעבוד, שונאת להזיע, כשסיימתי עשיתי את דרכי חזרה אל פינת הישיבה שלי ובעוברי את החדרים התפוסים הצצתי לחדר אחד שמישהי עובדת בו אבל לא באותו הרגע, הדלת הייתה פתוחה והחדר היה מבולגן כולו, כאילו היא נאבקה שם בגוליית, אף פעם לא הבנתי את חוסר האכפתיות הזה, זה הרי כל כך חשוב במיוחד במקום כזה, שחדר העבודה יהיה ללא רבב, שלקוח חדש שנכנס יראה ניקיון וסדר ולא ייבהל מהכאוס שנגלה לעיניו- ויברח, לא יצא לי בסוף לברר מי עבדה שם כי מייד קיבלתי לקוח והדבר נשכח ממני: הפקידה אמרה לי, בעצבים, שמישהו מחכה לי ספציפית ובמבט ראשון הוא היה נראה מסודר, נקי וחביב, חבל שלא העפתי מבט שני אבל בגלל הכניסה המהירה שלי למקום לא היה לי זמן להתאפס על הסובב אותי וקיבלתי אותו.

נכנסנו למיטה אחרי מקלחת נפרדת, ומשהו בזרימה לא התחבר לי, הבחור ישר התנפל לי על הפה כולו מרייר, הדפתי אותו קלות והסברתי שזה לא בא בחשבון ושאני פשוט לא עושה את זה (איתו) השכבתי אותו בעדינות על הגב ונישקתי אותו לאורך הגוף בעודי יורקת שערות מהחזה שלו שנתפסו לי בשיניים, כשהגעתי לאזור חלציו ראיתי שהוא לפחות מגולח למטה ושמחתי על האזור הנטול ריקושטים עוקצניים, התחלתי למצוץ היטב, ועמוק אבל זה לא הפריע לו לשים את ידו על ראשי ולדחוף אותי לכיוון הזין בפראות, הסטתי את ידו בעדינות והמשכתי למרות הנורות האדומות שהתחילו להבהב ולא מהתקרה, הוא עצר אותי בשלב מסוים, כנראה כמעט גמר (נו, מה לעשות אני מוצצת טוב, בחורה אוראלית) השכיב אותי על הגב, נשכב עלי והחל מתחכך, הכול טוב ויפה, אבל עכשיו אני תחתיו וקשה לי להתחמק מהנשיקות שאני רואה שהוא ממשיך לנסות להדביק לי, אז הרמתי אותו קצת כדיי להגיע אל הקונדום שליד המיטה וכשאני מטה את גופי אני מרגישה שהוא מנסה לכוון את עצמו לתוכי בלי קונדום, הרמתי את הרגליים ושמתי את הברכיים על החזה שלו כך שלא יוכל להתקרב אלי אלא כמה שאני בוחרת ושאלתי אותו למעשיו, אולי הוא חשב שהקונדום כבר מולבש, למה ליירט בן אדם לפני שנמצא אשם? הוא ענה לי "נו, אל תדאגי, אני אגמור בחוץ", "מה ז"א?" שאלתי בפליאה "אתה באמת חושב שאתה תיכנס אלי בלי קונדום?", "אני אתן לך 100 ₪ תוספת" ענה החוליגן, תוך כדיי החלפת הדברים הוא ממשיך לנסות ולחדור, הטונים שלי לאט עולים וכך גם מפלס העצבים, עניתי "גם לא בשביל מיליון דולר, עכשיו או שתלבש את הגומי או שאני יוצאת ואתה לא מקבל את הכסף חזרה, שיקול שלך ממי", תוך כדיי שיקולים אני מרגישה אותו מתחיל להפעיל כוח כדיי להיכנס לתוכי, לפני שהדברים יצאו משליטה הדפתי אותו חזק עם הברכיים והוא עף בהפתעה מוחלטת מהמיטה, תפסתי מגבת ויצאתי החוצה, מעדכנת את השומר מה קרה, במקרה שהדביל יחליט עוד להתלונן אבל למזלו הוא יצא מהמקום בבושת פנים בלי לצייץ.

כן חבר'ה, מה לעשות, לא הכול שושנים וורדים – גם בעבודות מהשורה, אם היה מצב חירום אמיתי יש לי כפתור מצוקה ליד המיטה ותוך מאית השנייה מתייצב אצלי בחדר שומר ענק מימדים, פשוט העדפתי לנטרל את המצב בעצמי בלי לבייש את הלקוח עוד, למרות שלא הגיע לו, איזה מטורף מרשה לעצמו לשכב עם מישהי בלי קונדום בדירה דיסקרטית?

ניחא, הבחור לא ערער את שלוותי ודווקא התחשק לי לתת לו איזה מרפק לפנים אבל ריסנתי את עצמי.

כשסיימתי את הסאגה הבנות עדכנו אותי לפשר העצבים של הפקידה המקסימה, בדרך כלל, שלנו, מסתבר ששוטרי בילוש ביקרו אצלנו גם היום וסגרו לנו את המקום לשלוש שעות למזלי הם הלכו עשר דקות לפני שהגעתי, אז עליי להודות לכם בעצם כי בגללכם איחרתי, זוכרים?

זונות מול מימסד - אם לא תמוסד הזנות, מי בכלל ידאג להן ?

הבה נדברה רגע קט על עניין השוטרים, עד כמה שהבנתי אין בארץ חוק נגד זנות לכשעצמה, יש חוקים נגד סרסרות וניהול בית בושת, גם אם בחורה שוכרת לעצמה דירה ועובדת לבד או אפילו עובדת בביתה הפרטי עדיין אפשר להלביש עליה תיק של ניהול בית בושת למרות שהיא מנהלת רק את עצמה, אז מה נשאר לנו? בחורה שמעוניינת לעסוק בזנות, ע"פ החוק, יכולה ע"פ מצב דברים זה לעבוד רק ברחוב, אלא שאני יודעת בבטחה שגם את אלו העומדות ברחוב עוצרים, נדמה לי שבתואנה לשידול לזנות, אז מה נסגר? מה אתם רוצים מאיתנו? כל כמה ימים החבר'ה במסוף המשטרה קופצים לביקור לא נעים במיוחד, לרוב הם בודקים תעודות זהות לראות שאין בחורה שקנו אותה או חטפו, ובודקים גם ללקוחות לוודא שאין בני דודים מהשטחים ששוהים בצורה בלתי חוקית פה, לפעמים הם עושים בדיקת סמים בתיקי הבנות ובמקום כולו, אם הם מצאו סם כלשהו או אפילו כדור אקמול שלא בחפיסתו המקורית הם מתעוררים לחיים ומתחילים בתחקירים ארוכים ומקרה גרוע יותר גם לוקחים את כל הבנות לתחנה, בעניין זה אני מצדיקה אותם חלקית, המקום לא ממש חוקי אז למה להתגרות במזל ולהכניס אליו סמים, הבעיה היא שאם לקוח הביא איתו משהו או החביא מתחת לספה ברגע שהם נכנסו אין לנו דרך למנוע את זה, בעיקרון הם מעוניינים לתפוס את בעלי המקום, לכן כל תחקיר כולל שאלות כגון: מי בעל המקום ומי הפקידה, הרי שאת בעל המקום הם לא יתפסו יושב במקום עצמו אז האופציה השנייה שלהם היא להפיל את התיק על הפקידה או שזו תספר להם מי הבעלים, כמובן שרוב הפעמים הם לא יקבלו את התשובות שהם מחפשים ולכן ינקטו במתקפת שקרים, יבודדו בחורה אחת, זו שהכי מצונפת ומפוחדת וימציאו עלילה על כך שאחת הבנות אמרה שהיא הפקידה, מתוך תקווה שמרוב פחד היא תשחרר להם את האמת זהות הפקידה או הבעלים, אם בטעות הבחורה מועדת ומספרת את האמת- במקרים רבים היא לא תוכל להמשיך לעבוד בת"א, השמועה עושה לה כנפיים ואף אחד לא יקבל אותה למקום אחר, והרי אין לרובנו אינטרס למעוד, המציאות היא שרוב הבחורות לא יכולות לעבוד בבית, לחלקינו יש חיים שלמים מעבר לעבודה כך שאין לנו זמן ואנרגיה לפתוח דירה משלנו (כמוני), ואנחנו בטח ובטח לא נעמוד ברחוב ונציג את הסחורה, בקיצור נדפקנו מה שלא נעשה, . בדירה דיסקרטית יש לנו את השקט (הנפשי, כן, מבחינת הדציבלים זה כבר סיפור שונה) לעבוד: שומר חסון, מנקה כל יום, מגבות ומצעים נקיים, אמצעי הגנה ולובריקציה, פרסום שעולה כסף רב ומענה טלפוני לנו רק נותר לבוא בראש שקט ולהתמקד בעבודה, אז מה המשטרה מנסה להשיג בכך שהיא סוגרת מקומות כאלה על ימין ועל שמאל? לאן הבנות האלה ילכו? לנקות חדרי מדרגות? אני מכירה כמה בחורות שעובדות איתי שלמדו כל מיני דברים כמו קוסמטיקה וכד' אבל קשה להן להתקבל למקומות עבודה בגלל שהרישום הפלילי שלהן מוכתם ממעצרים בדירות דיסקרטיות אז גם הם לא נותנים להן להתקדם הלאה וגם הם סוגרים את המקומות ללא הרף, ומה על הלקוחות? הרי שהביקוש רק גדל והולך, לאן אותם גברים ילכו כדיי לשחרר את היצר המיני שלהם? הם באמת חושבים שהחבר'ה יישארו בבית? ייתכן כי חלק מאותם הגברים יבחרו באונס אקראי או גילוי עריות בכדיי לספק את יצרם, מה אז?

אני יודעת שההוראות של השוטרים מתקבלות מלמעלה, מהכנסת, בעיקר מהנשים בכנסת, (בתקופת כהונתו של ברק הייתה רגיעה מסוימת בסגירה של בתי הזונות בארץ) וזה עקב תפיסה ארכאית כי אישה העובדת בזנות היא מנוצלת ומושפלת, או תוצר של ניצול, אבל זה כבר לשיחה אחרת, כן, כמובן שיש לי הרבה מה לומר גם בנושא הנ"ל....מה חדש?

אני קוראת למסד את הזנות, לפתוח מאגר חסוי של כל הזונות בארץ ולחייב כל אישה עובדת לעבור בדיקות דם אחת לשלושה חודשים (כמוני), גם המדינה תרוויח מכספי המיסים שיתווספו, גם הלקוחות יהיו רגועים בנוגע למחלות מין מדבקות, וגם המשטרה תוכל להתמקד בפשעים אמיתיים.

רק דחיל רבאק שיעזבו אותנו במנוחה......

עכשיו אני גזורה מעייפות מרוב כתיבה, יש בחוץ כבר אור והגיע הזמן לישון

נשיקות.

קישור לאתר הפרטי שלי:

49

מירב

מאז לכתו של ידידנו יונקורן אבד דבר מה לפורום! ואת מירב בכתיבתך האינטליגנטית והזורמת שחושפת בפנינו הגברים את הנעשה מאחורי הקלעים וגם את "הצד השני לסיפור" מחזירה לפורום את אותו דבר מה שלדעתי אבד לו!

אני ממתין בקוצר רוח לפרק הבא בעלילותיך......

לשעבר גלגל עמוק

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”