כ החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים - דף 5 - סקס אדיר

החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים

41

הולך בטל - תודה מאמי על התגובות, וכמו שאתה יכול לתאר את תגובת הנוסעים, אתה גם יכול לתאר את התגובה שלי לתגובות שלהם

JohnDoe יקירי - תודה, ואני עובדת עליו. אחרי הכל בשביל לכתוב צריך מוזה. כמעט כמו לתפוס את הגל המתאים ולהישאר עליו

דייוויד היקר - תודה רבה על התגובות רק לא הבנתי את ה"מעורר נשכחות" אם זה אומר שחווית משהו כזה, אז אולי תשתף אותנו, או לפחות אותי בפרטי?

42

תל-אביב - באר-שבע

(חלק שני ואחרון)

יצאתי מהתחנה והתחלתי ללכת לכיוון האוטובוס הנחוץ לי כשהפלאפון שלי צילצל. הוצאתי אותו והסתכלתי בצג. יניב ב"ש היה רשום.

יניב מבאר-שבע היה בחור שהתחיל לדבר איתי כחודש וחצי קודם לכן. בחור בן 28. רווק. חי ועובד בבירת הנגב. כבר פעמיים רצה לקבוע איתי ובסוף לא הסתדר לו להגיע למרכז.

עניתי לו כשאני מחייכת אל תוך הפומית. "היי מותק, מה שלומך?"

"שלום סקסית. ממה את מחויכת?"

לא באמת יכולתי לספר לו על החוטיני הרטוב שישב לי בכיס האחורי של המכנסיים ובטח שלא יכולתי לספר לו איך ולמה הוא הגיע לשם. המשכנו בשיחה קלה תוך כדי שאני ממשיכה לצעוד אל תחנת האוטובוס, ואז הוא שאל אם יש מצב להיפגש מחר כי הוא כנראה מגיע לתל-אביב. צחקתי ואמרתי לו שכן, אבל יש מצב להיפגש גם היום, אם אני אספיק.

הוא אמר שהוא היה מת להיפגש היום אבל אין סיכוי שהוא יכול לבוא היום למרכז. האוטובוס שלי הגיע ואני עליתי עליו תוך כדי שאני צוחקת ואומרת לו שהמרכז הגיע היום לבאר-שבע. "את רצינית? את בבאר-שבע?"

"כן חומד. אני בבאר-שבע. ממש כרגע עליתי על אוטובוס לכיוון השכונה שאני צריכה."

"מה פתאום אוטובוס? תרדי ממנו ותחכי לי, אני בא לאסוף אותך."

אמרתי לו שאני צריכה להגיע למקום מסוים ומחכים לי והוא המשיך ואמר שמקסימום תוך 10 דקות הוא אוסף אותי. "ניסע, נשתה קפה ואחר-כך אני אביא אותך לאן שאת צריכה."

הסכמתי. ירדתי מהאוטובוס וקיבלתי הנחיות ברורות ומפורטות היכן לחכות לו.

הוא הגיע לפני הזמן, עצר לידי בחריקת בלמים, יצא מהרכב עם חיוך גדול על הפרצוף ובא לפתוח לי את הדלת. ג'נטלמן דרומי אמיתי.

קרחת, עיניים חומות, רזה וקצת שרירי, בערך 180 ס"מ. בקיצור, נראה בכלל לא רע. התחלנו לנסוע תוך כדי שהוא שואל אותי לאן אני צריכה להגיע. אמרתי לו והוא שאל אם אני יכולה להודיע שאתעכב שעה עד שעה וחצי ונלך לאכול משהו ביחד. הסכמתי שנלך לשתות קפה והודעתי למחכים לי שאגיע קצת יותר מאוחר.

נסענו למרכז ביג והתיישבנו בבית-קפה. הדלקנו סיגריות והמשכנו לפטפט כשהוא לא מסיר את עיניו ממני, יותר נכון מהפרונט שלי. אחרי כרבע שעה וכחצי כוס קפה הוא התכופף אלי ואמר "את לא מבינה איך עומד לי הזין בגללך ואת מכריחה אותי לשבת פה ולשתות קפה. את ממש רעה."

צחקתי ואמרתי לו שהוא ממילא מגיע מחר למרכז אז נוכל להיפגש בלי לחץ של זמן. הוא הסתכל עלי במבט "כאילו כועס" ואמר "את לא נורמלית אם את חושבת שאני מתכוון לחכות עד מחר כדי לחוש אותך" ועוד לפני שסיים את המשפט התרומם מעבר לשולחן, תפס את סנטרי ביד אחת ואת שפתי לכד בעזרת שפתיו. זו היתה נשיקה עמוקה ורטובה. עם המון הבטחות בתוכה.

"יאללה, בואי."

"לאן?"

"נמצא מקום."

"מה ז"א נמצא מקום? יש לך בית כאן לא? אז בוא ניסע אליך."

"אי אפשר אלי, השותף שלי עבד לילה והוא ישן עכשיו. מה את דואגת? נמצא מקום אמרתי לך."

הייתי עדיין חרמנית בגלל יובל והרכבת ובגלל ההבטחות שהיו בנשיקה אז החלטתי למה לא בעצם? הוא נחמד, הוא נראה בכלל לא רע, הבליטה במכנסיים שלו מבטיחה גם כן רבות, יאללה נלך על זה.

קמנו והלכנו לכיוון המכונית שלו תוך כדי שהוא מלטף לי את הישבנים. התחלנו לנסוע וראיתי שככל שאנחנו נוסעים אנחנו מתרחקים מבנייני המגורים. שאלתי אותו לאן אנחנו נוסעים והוא חייך ואמר לי "למקום נחמד. חכי ותראי."

הוא החזיק בהגה ביד שמאל, משאיר את הימנית לעיסוקיה שכללו בשלב הזה ליטוף חושני ביותר של ירך שמאל שלי עם פזילה קלה לכיוונה של הימנית ואל מה שביניהן.

המשכנו לנסוע, משאירים את אזורי המגורים מאחורינו כשלפתע ראיתי שהוא פונה שמאלה ונכנס לשביל עפר. הסתכלתי ולא ראיתי שום מבנה באזור. שאלתי אותו שוב לאן אנחנו נוסעים ותשובתו היתה זהה לקודמת. התחלתי לראות עצים מסביב ובמרחק בתים ולתומי חשבתי שלשם הוא מפנה את פעמינו, אבל טעיתי. אחרי כמה דקות נוספות של נהיגה הוא פנה ימינה ונכנס עם המכונית אל בין העצים. המשכנו לנסוע עוד 3-2 דקות ואז הוא עצר את הרכב וכיבה את המנוע.

הסתכלתי עליו, המומה. "למה עצרת?"

הוא חייך, ידו השמאלית מצטרפת לחברתה ושתיהן יחד פותחות לי את כפתור הג'ינס ומתחילות להוריד את הרוכסן מטה. "אמרתי לך שאנחנו נוסעים למקום נחמד. לא נחמד כאן? תראי כמה שקט, העצים נותנים צל ואין פה נפש חיה."

"אתה נורמלי? אין פה כלום. אני נראית לך כמו מישהי בת 12 שצריכה לברוח מההורים?"

"לא. את נראית לי כמו מישהי סקסית וחרמנית בטירוף שתשמח מאוד לקבל את הזין שלי. חוץ מזה, קצת הרפתקאות לא יזיקו לך בחיים" אמר והכניס את היד אל תוך המכנסיים הפתוחים שלי.

תפסתי את היד כשאני מנסה לעצור אותה מהפלישה לנורמנדי וחשבתי לעצמי 'הרפתקאות הוא אומר לי. אם הוא רק היה יודע על ההרפתקאות שלי הוא לא היה ממהר להסיק מסקנות'. ובקול רם אמרתי "אם אתה חושב שאני הולכת להזדיין איתך פה על האדמה, אז יש לך טעות גדולה מאוד. ותוציא כבר את היד מהמכנסיים שלי."

"מה פתאום על האדמה? בחיים שלי לא הייתי בצופים ואין לי כוונה להתחיל עכשיו. אנחנו נוציא את השמיכה מהמושב האחורי ונפרוש אותה... תגידי לי, את בדרך כלל נוהגת להסתובב בלי תחתונים?"

הוא טבל את אצבעו ברטיבות שבין רגלי והתחיל לשחק איתה בדגדגן הנפוח שלי. במקום לענות לו פשוט סגרתי את רגלי בחוזקה על היד שלו, מונעת ממנו לזוז. הוא התכופף לעברי, הזיז את השיער מהצוואר שלי והתחיל ללקק אותו וספק לנשק ספק למצוץ אותו. אמרתי לו "מה פתאום בלי תחתונים? יש לי חוטיני... בכיס."

"בכיס? מה עוזר לך חוטיני בכיס?" הוא שאל.

"הוא היה עלי עד שהוא נרטב." עניתי בחצי חיוך חצי גניחה כי האצבע שלו עשתה לי שמות בין הרגליים.

"תראי לי" דרש הבחור תוך כדי שהוא מוציא לי שד אחד מהחולצה ומתחיל ללקק אותו.

התרוממתי טיפה, הוצאתי את החוטיני מהכיס והושטתי לו אותו, מנפנפת בו ליד האף הצמוד לשד שלי. הוא התחיל לרחרח אותו באוויר, כמו כלב רוטוויילר שמריח טרף, הסתכל עלי כשהוא פותח זוג עיניים גדולות ואמר "יש לו ריח של גמירה. מתי הספקת לגמור?"

"אמרת שקצת הרפתקאות לא יזיקו לי, לא? רק שההרפתקאה היתה בדרך לכאן לפני שפגשתי אותך בכלל."

"ספרי לי."

"או.קיי. תוציא את היד שלך מבין הרגליים שלי, נצא החוצה לעשן סיגריה ואני אספר לך."

תוך 2 שניות הוא היה מסביב לרכב, פותח לי את הדלת כג'נטלמן בריטי. יצאתי, הרמתי את המכנסיים והתחלתי לספר לו על יובל ברכבת. הוא כל-כך התחרמן מזה שהזין שלו כמעט קרע לו את הג'ינס.

הושטתי את היד והתחלתי ללטף אותו תוך כדי שאני ממשיכה בסיפור. הוא לא היחיד שהיה חרמן בחורשה ההיא. פתחתי לו את הכפתור ולאט לאט הוצאתי את הזין החוצה, בלי להפסיק לדבר ולספר לשנייה. הרטבתי שתי אצבעות והעברתי אותן על קצה הזין שלו, על ראש השרביט שהיה אדום וחם וקשה. הגעתי לקטע שאני גומרת ברכבת בשירותים ויניב הוציא קונדום מהכיס האחורי של הג'ינס שלו, תפס את המכנסיים שלי והוריד אותם, סובב אותי עם הגב אליו וחדר אלי במכה. כדי לא ליפול שמתי את שתי הידיים על הרכב ונשענתי קדימה, מאפשרת לו להיכנס יותר עמוק אלי. מרחוק קלטתי מכונית נוסעת על השביל שממנו הגענו לכאן ואמרתי ליניב "אם לא שמת לב, יש לנו אורחים" תוך כדי שאני נותנת לו קונטרות יותר ויותר חזקות. גמרנו שנינו ביחד בזמן שהמכונית עוברת על פנינו וממשיכה לנסוע ומתוכה בוקעות שריקות וצעקות.

לא היה לו נייר ברכב כדי שאני אוכל להתנגב קצת. אני משערת שעד היום יש חוטיני אדום תל-אביבי זרוק בחורשה באר-שבעית.

redhead2010-07-30 21:50:59

43

לרותי האדומה והחרמנית,

הכתיבה שלך יפה, רהוטה, קולחת, מגרה ומחרמנת ברמות על.

היצירתיות הסיפורית, ביחד עם ההכרה שהכל אמיתי ועם הידיעה שמאחורי המקלדת יושבת אשה סקסית וחרמנית בעצמה, עושה את זה בענק !!

המשיכי להנעים לנו את הקריאה בפורום ולגרות את הבלוטות כולן,

יום נפלא וחג שמח !!

אבוד

46

ככה זה כשיש שתיים

היא היתה בת 21. סקסית בטירוף. היא נדלקה עלי קשות ולי היה מאוד נחמד איתה. היא לא לסבית. דו-מינית. האשה הראשונה שהייתי איתה אי-פעם.

יצאנו מדי פעם ביחד למסיבות, לפאבים ולמועדונים.

יום אחד היא התקשרה ושאלה אם בא לי לצאת לפאב, להשתכר, לדפוק ראש. יצאנו.

נכנסנו לפאב והתיישבנו על הבר. הזמנו. אני יין לבן והיא אדום. הפאב התמלא במהירות וכעבור כשעה פתחו חלק נוסף בחלק האחורי שלו שגם בו היה בר עם רחבת ריקודים. עברנו לשם.

מדי פעם קמנו לרקוד וחזרנו לשבת על הבר. צוחקות, נהנות. שתי נשים לבד אבל ביחד.

היא לא הפסיקה לשלוח את ידיה אלי, נוגעת, מלטפת, מדברת ונוגעת. אז עוד לא ידעתי עד כמה נראינו מושכות בעיני העיניים הגבריות שבמקום. אפילו לא חשבתי על כך. פשוט נהניתי מהאווירה.

מולנו ישבנו 3 בחורים צעירים, חתיכים. היא נדלקה עליהם וניסתה למשוך את תשומת ליבם. אבל הם התעלמו. היא תפסה לי את הראש, סובבה אותי אליה והתחילה לנשק אותי. צרפתית עמוקה. החזרתי לה והמשכנו להתנשק, לשון משחקת בלשון, יין לבן נפגש עם יין אדום, בלי ידיים, בלי שום מגע נוסף, רק שפתיים ולשונות מתערבבים. המשכנו, חצי מודעות וחצי לא לקהל שסובב אותנו. מדי פעם מוסיפות יד אך מיד מורידות אותן, מסתפקות ברטיבות הנוזלת ועוברת לה בין שפתינו.

אחרי דקות ארוכות הפסקנו להתנשק והסתובבנו ביחד לקחת את כוסות היין ללגימה נוספת. כל מי שהיה בטווח הראייה שלנו לטש בנו מבטים, חייך, קרץ, שלח הזמנה דרך העיניים ודרך כוסות משקה. התחלנו לשתות, צ'ייסרים של ויסקי, קוקטיילים צבעוניים, כוסות של יין. חייכנו, הרמנו את הכוסות במחווה של "לחיים" ושתינו.

לא שכחנו גם להודות למשלמי המשקאות שנזלו לקרבנו במשחקי לשון נוספים בין שתינו ומזמוזים קלים אחת של השנייה.

מילאתי את פי ביין קר, התכופפתי אליה כמתכוננת לנשק אותה שוב אך במקום זאת שיחררתי את שפתי והרשיתי ליין לנזול בין שדיה. היא קפצה מהקור הפתאומי שנזל אל תוך חולצתה ואני הורדתי את ראשי והתחלתי ללקק מקפידה לנקות את כל הנוזל אך גם להסתיר את חמוקיה מעיני כולם. שמעתי גניחות קלות והרמתי את עיני להציץ אל תוך עיניה. הן היו כהות, מלאות תשוקה אפלה ומנותקות לחלוטין מהסובב אותנו. חייכתי והסתובבתי עם גופי אל הבר לוקחת את כוס היין בידי ומתחילה לחייך אל קהל הצופים.

אבל לא אחת כמוה תישאר חייבת. הרגשתי פתאום קור עז נכנס למכנסי מאחור. היא דחפה לתוכם קוביית קרח וכשקפצתי והסתובבתי היא ניצלה את הרגע והתכופפה אל צווארי עם קוביה נוספת בפיה, מעבירה אותה עלי במשחקים של קור וחום. תוך כדי הנשיקות והליקוקים בצווארי היא החדירה יד אחת אל תוך החולצה שלי, חפנה את השַׁד שלי והתחילה לשחק בפטמה עם שתי אצבעות, תופסת ומלטפת וצובטת אותו לסירוגין. אני כמו שאני התחלתי לגנוח מה שהצחיק אותה וחירמן אותה בו-זמנית. היא הורידה את ידה השנייה אל בין הרגליים שלי והתחילה ללחוץ איתה דרך המכנסיים על גבעת תאוותי. כעבור כמה דקות החלטתי להקל עליה ופתחתי את כפתור המכנסיים שלי, מורידה את הרוכסן ומכוונת את ידה פנימה. היא נשמעה לי, הכניסה את היד פנימה כטובלת את ידה בקערת קצפת, הוציאה אותה והושיטה אותה אל פי כדי שאטעם. התחלתי ללקק את אצבעותיה אחת אחרי השנייה וכשסיימתי העברתי את טעם מיניותי משפתי אל שפתיה.

ואז היא הפסיקה הכל. בבת-אחת. הסתכלה עלי בחיקוי של אותו מבט שקיבלה ממני קודם ואמרה לי "מאמי, אני הולכת לשירותים".

נשארתי לבדי על הבר, רועדת קלות ורטובה, נשענת עם המרפקים על הדלפק כדי להירגע ומחייכת. הרגשתי יד נוגעת בי בכתף והסתובבתי. אלה היו שניים מתוך שלישיית החבר'ה הצעירים שישבו מולנו. אחד מהם חייך אלי ושאל אם הוא יכול לשבת בכיסא שהתפנה. אמרתי לו שהוא יכול עד שהיא חוזרת ומיהרתי לסגור את המכנסיים שנותרו פתוחים. הוא עלה על הכיסא וחברו נעמד בין שנינו, מעביר את ידו על גבי בעדינות ומסתכל עלי לאישור. חייכתי אליו והמשכתי לשתות.

"אתן סקסיות בטירוף, כל אחת לחוד אבל ביחד זה פשוט מטמטם חושים." צחקתי ואמרתי לו תודה. "רוצות לבוא איתנו ללילה של סקס מטריף?" שאל זה שישב לידי ותוך כדי הושיט את ידו והתחיל ללטף את הרגל שלי.

"לא נראה לי" הספקתי לענות כשהיא חזרה, נעמדה מאחוריו ועיניה יורות ברקים. "אתה מוכן לקום מהכיסא שלי?"

התחלתי לצחוק ואמרתי לה "מאמי תירגעי, הם מאוד חמודים. לא להפחיד אותם."

הבחור קם, חייך אליה ואמר לה שהוא בדיוק שאל אותי אם אנחנו רוצות להצטרף אליו ואל שני חבריו ללילה של סקס אבל אני סירבתי. "אולי תשכנעי אותה?" הוא ביקש ממנה.

היא התיישבה על הכיסא וניסתה לשכנע אותי תוך כדי שהיא מזכירה לי שהיא נדלקה עליהם מהרגע הראשון שעיניה קלטו אותם. אמרתי לה שאני לא מעוניינת כי לא בא לי על אף אחד כרגע. יצאתי עם חברה לפאב כדי לשתות וליהנות ולא כדי לחפש זיון. וחוץ מזה, הם צעירים מדי לטעמי. אבל אם היא רוצה שתלך איתם. היא המשיכה בנסיונות השכנוע שלה ובסוף אמרה לי, מנסה להישמע מאיימת, "אם לא תסכימי אנחנו נלך אלייך ואני אזיין לך את הצורה."

צחקתי ונישקתי אותה. ירדתי מהכיסא לוקחת את המעיל שלי ואמרתי לה שאני נוסעת הביתה ושהיא תיהנה איתם.

יצאתי החוצה לרחוב ונעמדתי כדי לתפוס מונית כשהרגשתי יד לופתת את ישבני. הסתובבתי בבהלה וראיתי אותה עומדת לידי אומרת לי "נראה לך שאני אעדיף אותם עלייך?"

נכנסנו למושב האחורי במונית וכל הדרך עד אלי הביתה התנשקנו והתמזמזנו כשעד היום אין לי מושג איך הנהג לא נכנס בעמוד תאורה או ברכב אחר תוך כדי הנסיעה.

עלינו אלי ומיד כשנכנסנו התחלנו להפשיט אחת את השנייה, בבהילות של תשוקה שלא יכולה לחכות יותר. הכל נעשה תוך כדי נשיקות רטובות ועמוקות עם שאיבות לשון אחת של השנייה. תוך כדי הגענו אל החדר שלי ושם היא פשוט דחפה אותי והשליכה אותי על המיטה. לפני שהספקתי להתאושש היא כבר היתה בין הרגליים שלי, תופסת בשיניה את הדגדגן הנפוח שלי יחד עם החוטיני ונושכת קלות. היא הסיטה את התחתון הצידה והתחילה ללקק אותו, מוצצת ומשחקת בו בלשונה החמה וידיה עולות במעלה גופי כמנגנות על פסנתר. כשהגיעו אל השדיים שלי הן החלו לתפוס בפטמות ולצבוט אותן עד כאב ואז להרפות וללטף כשבאותו זמן לשונה ממשיכה להשתעשע בדגדגן שלי כבצעצוע פרטי שלה – מלקקת, מוצצת, יונקת, נושכת ושוב מלקקת וחוזר חלילה.

אני השתוללתי, תופסת את ראשה ודוחפת אותו יותר עמוק בין רגלי, בלי יכולת לדבר בכלל, רק לגנוח ולצעוק, אבל לא היה צורך במילים. היא הבינה יפה מאוד מה אני רוצה ולמה אני זקוקה. היא עזבה את הפטמות שלי שהיו זקורות כמו שני דובדבני ענק, הורידה את ידיה אל פתח תאוותי והחלה משחקת בשפתיים התחתונות שלי באצבעותיה ולשונה ממשיכה להכות בדגדגן הנפוח שלי כאילו היה ענבל של פעמון. לפתע הרגשתי את אצבעותיה חודרות אל תוכי וממלאות אותי. כיווצתי את שרירי וסגרתי את הוואגינה שלי על אצבעותיה והיא החלה מניעה אותן פנימה והחוצה, בתחילה לאט ואז בקצב מהיר יותר ויותר כשהן לוחצות על נקודת ה-G שלי ששוועה למגע וללחיצות, מזיינת אותי יותר ויותר חזק ומהר ואז הוציאה את האצבעות והתחילה לזיין אותי עם הלשון החמה שלה כשהיא לא שוכחת לשחק עם אצבעותיה בדגדגן שהיה רטוב כולו. היא המשיכה ללקק אותי ולדחוף את לשונה עמוק אל תוכי, מעבירה אותה מצד אל צד בתוככי גופי ושוב החליפה את הלשון באצבעות, מזיינת אותי איתן כאילו היו איבר זכרות הפועם בתוכי. אני צעקתי – יותר נכון שאגתי – והשתוללתי על היד המזיינת אותי, גומרת וגומרת כמעט בלי אבחנה עד שהרגשתי שאני לא מסוגלת יותר. זזתי אחורה כדי שהיא תוציא את היד שלה ונוזל חם ומתוק יצא כמו גייזר מתוכי ישירות על פניה.

היא חייכה חיוך של אושר, הסתכלה עלי כשאני שוכבת רפוית איברים על המיטה ומחייכת אליה בחזרה, ומיד הורידה את ראשה והחלה שוב ללקק אותי ולהבריש את פנים גופי עם הלשון שלה. אני התרוממתי, תפסתי את ראשה בין שתי ידי וסחבתי אותה לנשיקה עמוקה ורטובה שטעמה היה מתקתק ומטריף חושים.

היא התמסרה לנשיקה במשך כמה דקות ופתאום דחפה אותי אחורה בפראות ואמרה "היום את שלי ואני עושה איתך מה שבא לי" ודחפה אלי בפתאומיות את אצבעותיה, מכניסה ומוציאה, מכניסה ומוציאה עד שהגיעה ההשפרצה הבאה והוסיפה לרטיבות שעל המיטה. היא צחקה צחוק של אושר ואמרה "את הולכת לגמור היום כמו שלא גמרת בחיים שלך" והתחילה שוב למצוץ ולינוק את הדגדגן שלי, שואבת אותו אל תוך פיה ואז מרפה.

"תשחקי עם השדיים שלך, תצבטי את הפטמות חזק. אני רוצה לראות" קיבלתי הוראות הפעלה. לא הייתי צריכה לחשוב על כך, הייתי מגורה כל כך שהייתי עושה כל מה שהיא היתה אומרת לי. תפסתי את השד הימני שלי והבאתי את הפטמה אל פי, מלקקת ומוצצת אותה ובאותו זמן משחקת עם הפטמה השנייה, תופסת וצובטת אותה חזק כשלפתע הרגשתי ריקנות איומה בין רגלַי. הלשון והאצבעות נעלמו ונותרתי ריקה, מייחלת למגע כלשהו בתוכי.

פתחתי את עיני מחפשת אותה וראיתי אותה מוציאה ויברטור מהארון שלי ומתקרבת אלי כשחיוך זדוני על פניה. היא עלתה על המיטה מהצד שלי, מאפשרת לי לתפוס אחד משדיה ולהתחיל לינוק את הפטמה השובבה שלה. היא התכופפה אלי, הסיטה את פני אל פניה והתחלנו להתנשק, שפה שואבת שפה ואז היא פשוט דחפה באיבחה אחת את הוויברטור אל תוכי, עד סופו ורק אז הפעילה אותו שירטוט לו בנחת בפנים. היא הפסיקה לנשק אותי וירדה עם פיה אל הדגדגן שלי חוזרת לשחק איתו בלשונה ובשפתיה החמות כשבידה היא מחזיקה את הוויברטור עמוק בפנים, שלא יזוז. מנשקת ומלטפת ומוצצת ויונקת ולאט לאט החלה להזיז את הוויברטור בתנועות סיבוביות בתוך הכוס שלי, כבודקת את הדפנות שלו. כשהצעקות שלי השתיקו את קול נשימותינו היא זיינה אותי עם הוויברטור יותר ויותר חזק ואז החלה להוציא אותו ושוב להכניס ועם היד השנייה נותנת סטירות קלות על הדגדגן עד שלפתע התחלתי להשפריץ למעלה ולצדדים כמו ממטרה אמיתית שנמצאת בגינה. היא היתה באקסטזה, מאושרת מההישג שלה.

היא נשכבה לידי ובמשך כמה דקות שכבנו בשקט כשאני מלטפת אותה בעדינות, מעבירה את ידי על גופה ומנשקת את צווארה ואת שדיה, בעדינות, לאט, כאומרת לה תודה.

אחרי כמה דקות אמרתי לה שאני נכנסת למקלחת לשטוף את עצמי ממני והיא תיכנס אחרי. היא שכבה חצי מעולפת על המיטה והנהנה בראשה. השארתי אותה שם והלכתי למקלחת. כשסיימתי שטפתי את האמבטיה, שמתי פקק, מילאתי אותה בקצת מים וקראתי לה לבוא להתקלח. כשהיא הגיעה היא שאלה למה אמבטיה, אמרתי לה שתשכב, תעצום עיניים ותירגע כי הגיע תורי לעשות לה טוב.

הבאתי מהחדר ויברטור אחר ושמתי אותו בצד בלי שהיא תראה. לקחתי את הצינור של הדוש, פתחתי זרם חזק של מים חמים וכיוונתי אותו היישר על הדגדגן שלה, ביד השנייה מלטפת את גופה ותופסת את הפטמות שלה בשתי אצבעות ולוחצת. היא התחילה להשתולל ואני בשלי. זרם המים על הדגדגן הטריף אותה והיא ניסתה להזיז לי את היד. לקחתי את הוויברטור ביד השנייה שלי כשאני לא מרפה מהצינור ודחפתי לה אותו עמוק אל תוך הנרתיק הלוהט שלה כשאני ממשיכה לשגע את הדגדגן שלה עם גייזר של מים חמים ישירות עליו.

היא שכבה בתוך האמבטיה הקטנה שלי, רגליה מקופלות ופשוקות וראשה נשען על דופן האמבטיה. מדי פעם היא ניסתה לסגור את הרגליים כדי להפחית מעוצמת הריגוש אבל היא לא הצליחה כי היד שלי עם הצינור מנעה את זה ממנה. ידיה החזיקו בצידי האמבטיה – לא מתוך רצון אלא פשוט מתוך חוסר ברירה. אם היא היתה מרפה היא היתה מחליקה פנימה מעוצמת התחושות שהיא חוותה. אני המשכתי לשחק בשדיה, הם אמנם לא גדולים אבל הפטמות שלה חומות וטעימות, והן הזדקרו בטירוף תחת מגע אצבעותי. היא החלה לגנוח, בהתחלה בשקט ולאט לאט יותר ויותר חזק. עיניה נעצמו מעצמן והיא התמכרה כולה לתחושות ששטפו אותה. היא גמרה. וגמרה. וגמרה. ברגעי הגמירה הכי עוצמתית שהיא חוותה בחייה היא הרימה את האגן ופתחה את עיניה לרווחה, כמו ילדה שקיבלה את בובת החלומות שלה במתנה, היא רעדה כולה בוויברציות בלתי נשלטות ואז גופה נהיה רפוי באחת והיא שקעה בחזרה אל תוך המים. הוצאתי את הוויברטור וחייכתי. הייתי מאושרת שהבאתי אותה לשם.

מאוד כייף לגרום לגבר הנאה, מאוד כייף לגרום לגבר לגמור.

הרבה יותר כייף לגרום לאשה הנאה, הרבה יותר מספק לגרום לאשה לגמור.

redhead2009-12-17 15:27:2

48

אחות לי אדומה את מדהימה

[QUOTE=redhead]

מאוד כייף לגרום לגבר הנאה, מאוד כייף לגרום לגבר לגמור.

הרבה יותר כייף לגרום לאשה הנאה, הרבה יותר מספק לגרום לאשה לגמור.

[/QUOTE]

אין לי כי אם להסכים לכל מילה, לגרום לך לגמור הוסיף לי כמה סנטימיטרים לגובה ואולי אפילו כמה מילימטרים לאורך.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

49

בדיקת גבולות

היה לי שולט.

יותר נכון, היה לי אדון.

הייתי "שייכת".

כן, גם אני חטאתי בתחום. בעיקר מתוך סקרנות.

חיפוש אחר ריגושים שונים. מיוחדים.

בדיקת גבולות עצמית.

ובדקתי... הווווו כמה שבדקתי.

במשך 3 חודשים בדקתי אותו ובדקתי את עצמי.

שליטה מנטאלית.

שליטה פיזית.

קשירת שדיים – check.

להיות עם מישהי שהאדון החליט – ולא היתה ממש לטעמי – check.

לבוא להיפגש איתו כשרק גופייה וחצאית מיני לגופי – check.

לשבת מולו במסעדה עם אותה חצאית מיני ושום דבר מתחתיה, להרגיש את רגלו נדחפת לי בין הרגליים כמאותתת – תפתחי. לפתוח את הרגליים ולתת לו לדחוף את הרגל לכוס שלי. להרגיש שכולם מסתכלים עלי, ולא לזוז – check.

אסור לגמור ללא אישור – check.

גמירה לפי פקודה, בספירה לאחור – check.

הצלפות – בישבן, בשדיים – check.

ביזאר, אמנם קל, אבל – check.

דברים שלא האמנתי שאני אעשה אי-פעם, או שיעניין אותי בכלל להתנסות בהם. ניסיתי. עשיתי. התרגשתי. ריגשתי.

כל הפגישות היו לפי פקודה ודרישה שלו. של האדון שלי. אחרי הכל הייתי שייכת לו. ומתוקף כך גם זמני ועיתותַי היו שייכים לוֹ ולוֹ בלבד.

ויום אחד קיבלתי הודעה:

"שלום כלבה.

חוטיני.

נעלי עקב.

חולצה רחבה.

מחר ב-15:00."

אסור לי כמובן לשאול שאלות. אסור לי אפילו לענות. אחרי הכל אני כלבה ולכלבים אין דעות. כל מה שהם יכולים לקוות זה לקבל ליטוף מהבעלים על התנהגות טובה ותו לא.

ניסיתי לנחש. ניסיתי לחשוב כמוהו. העליתי ניחושים שונים במוחי אבל לא היה לי מי שיאשר אותם או ידחה אותם על הסף.

קמתי למחרת בבוקר מהמיטה – ואני משתמשת בכוונה במלה קמתי ולא התעוררתי, כי לא באמת הצלחתי לישון באותו לילה – ורצתי לראות אולי קיבלתי הודעה נוספת מאדוני. נאדה! אפס!

השעות עברו לאיטן. בשעה 11 נכנסתי למקלחת להתחיל להכין את עצמי לפגישה ולכל מה שעשוי להיות כלול בתוכה. בדיקת שיער. לק חדש לציפורני הרגליים. הכנה לאנאלי.

ב-12:30 סיימתי ועדיין נשארו לי שעתיים וחצי של ציפייה מורטת עצבים.

מה הוא מתכנן לי היום? האם אעמוד בזה או לא?

בשתיים ושלושים צלצול בדלת. חשבתי לעצמי "מי לעזאזל מופיע לי עכשיו?" לבשתי מהר ג'ינס על החוטיני ובלי לחשוב הרבה הלכתי לפתוח.

אדוני הגיע. הקדים. תקע בי מבט כועס על הג'ינס והסנדלים ואני התחלתי לגמגם ולהסביר כי עדיין לא שלוש.

אף מלה ממנו. גם לא ציוץ קטן.

נכנס והתיישב על הספה. רצתי להכין לו קפה כמו שהוא אוהב וכשחזרתי עם הכוס ביד הוא סימן לי לשבת מולו.

הוא שאל אותי אם יש לי מושג מה אנחנו עושים היום ועניתי שאומנם ניסיתי לנחש, אבל אין לי מושג אם הצלחתי או לא.

רציתי להמשיך ולספר לו על חלק מהדברים שעברו בראשי, אבל הוא הפסיק אותי ואמר:

"אני רוצה לעשות סצינת אונס. אם זה לא מקובל עלייך, תגידי לי עכשיו ולא יהיה כלום. אבל אם את מסכימה, הולכים עם זה עד הסוף. בלי מלת ביטחון ובלי להפסיק באמצע. יש לך רבע שעה להחליט ואני אקבל כל החלטה שלך."

הדלקתי סיגריה וחשבתי לעצמי 'למה לא? אני מכירה אותו. אני בוטחת בו. המחשבה מחרמנת אותי בטירוף. וחוץ מזה, מה הוא כבר יכול לעשות לי שלא עשינו עד היום?'

סיימתי את הסיגריה, הסתכלתי עליו ואמרתי לו שאני מוכנה.

הוא אמר לי להסתכל ולומר לו מה השעה. אמרתי לו 14:55.

"ובאיזו שעה ואיך אמרתי לך לחכות לי?"

בשעה 15:00 אדוני, אבל הקדמת.

"אז יש לך עוד פחות מ-5 דקות כלבה להיות מוכנה כמו שאמרתי לך."

הלכתי לחדר השינה שלי, הורדתי את הג'ינס, הוצאתי את נעלי העקב מהארון והתחלתי להכניס את רגלי לתוכן. ואז מישהו פשוט תפס אותי בשיער מאחורה, דחף אותי קדימה והדביק אותי עם הפנים לקיר.

לקח לי כמה שניות להבין שזה הוא. פתחתי את הפה כדי לומר לו משהו ולפני שהספקתי להוציא מלה אחת הרגשתי יד חוסמת את פי ומישהו לוחש לי בצרידות באוזן: "תשתקי כלבה, אם תצרחי או תשמיעי ולו את הקול הקטן ביותר, אני חותך אותך".

הוא סובב אותי עם הגב אל הקיר ואז ראיתי שיש לו משהו על הפנים שעיוות לו אותם לגמרי. התחלתי להילחץ. חשבתי לעצמי שאולי עשיתי טעות ולרגע – מתוך הפחד – אפילו עברה לי מחשבה שאולי זה לא הוא. אולי הוא הביא מישהו אחר שיעשה את זה והשאיר אותי איתו לבד. אבל מייד פסלתי אותה.

התחלתי להילחם בו. הוא תפס את שתי ידי בידו האחת, משך וקרע את החוטיני ממני ודחף לי אותו לפה, כדי שלא אצעק. ניסיתי להילחם בו עם הרגליים אבל הוא החזיק אותי עם רגל אחת שלו, דבר שלא היה קשה בהתחשב בנעלי העקב הגבוהות שנעלתי.

הוא משך לי בחולצה וקרע אותה ממני, בפראות, במשיכה אחת חזקה. השדיים שלי פרצו החוצה והוא התחיל ללטף אותם עם ידו הפנויה.

לתדהמתי, התחלתי להרטיב. ממש הרגשתי שאני נוזלת בין הרגליים. גם הוא כנראה הרגיש משהו כי הוא שלח את ידו למטה, העביר אותה על הכוס שלי וצחק ברשעות.

"הכלבה חרמנית"...

התחלתי להירגע קצת, כי ידעתי שזה הוא. אדוני. ואני יכולה לסמוך עליו. ואז הוא פשוט משך אותי בכוח מהידיים והעיף אותי על הבטן על המיטה. לא הספקתי להתאושש והוא כבר היה מעלי, שוכב עלי במלוא משקלו ואני לא יכולה לזוז.

שוב עלה הפחד המשתק. שוב התחלתי לחשוב עד כמה אני לא נורמלית שהסכמתי לזה, ואז הרגשתי את ידו בין הרגליים שלי מלטפת לי את הדגדגן. מכניס לי אצבע לכוס, מוציא אותה רטובה וממשיך לשחק בדגדגן. התחלתי להתפתל, מתשוקה, מחרמנות. העברתי את ידי אחורה כדי לנסות לגעת. לא ידעתי במה, רק ידעתי שאני רוצה לגעת. בו. בי.

היד שלי הוחזרה למקומה למעלה, ומייד נקשרו לי שתי הידיים, מעל הראש. לא יכולתי להזיז אותן אבל המשכתי לזוז עם הרגליים.

ואז הגיעה המכה הראשונה. חזקה. צורבת. הישבן הימני שלי צרח מכאב ואני התנשמתי בכבדות. אך לפני שהספקתי להסדיר את נשימתי חטפתי מכה נוספת בצד השמאלי. ואז הן התחילו להגיע, אחת אחרי השנייה, פעם לצד ימין ופעם לצד שמאל. היה לי קשה לנשום עם הראש בתוך המזרן והידיים למעלה, קשורות, אבל לא היה לי קשה להרטיב. והרטבתי. מאוד הרטבתי.

פתאום הפסיקו ההצלפות בישבנים והרגשתי את ידו בין הרגליים שלי. בודקת. ממששת. ואז שריקה חרישית "הווו... חרמנית הכלבה הקטנה שלי".

חייכתי. בשקט. אל תוך המזרן. אבל לא לאורך זמן.

הרגשתי כאב חד באחורַי. הוא חדר לתוך ישבני באיבחה אחת חזקה. בלי שום הכנה. בלי שום מעצור. צרחתי. והוא התחיל לזיין לי את התחת. בפראות. באגרסיביות.

הרים לי אותו קצת, שלח יד קדימה והתחיל לעסות לי את הדגדגן ומפעם לפעם הצליף בי בתחת. זה כאב. אבל כאב כל-כך טוב לא הרגשתי מימי. כאב מחרמן. כאב מרטיב. כאב של אורגזמה מטורפת. ואני הגעתי לשם. אני גמרתי בכל גופי. מהאצבע הקטנה שברגל עד לקצה השערה שבראשי. גמרתי וגמרתי וגמרתי וגמרתי וגמרתי. ולא הפסקתי לרעוד.

הוא המשיך לזיין ואז פתאום הוציא את הזין החוצה, משך לי בשערות, סובב לי את הראש ודחף לי את הזין עמוק לתוך הפה. תוך כדי שהוא אוחז בשערותי הוא התחיל לזיין לי את הפה, חזק, מהר. ירדו לי דמעות מהעיניים והוא המשיך ואז הושיט את היד ונגע לי בכוס, בודק. הוא הוציא את הזין שלו מהפה שלי, סובב אותי בחזרה ודחף אותו עמוק לתחת שלי, דחף לי את היד שלו לפה שלי ואמר "תלקקי כלבה. אני מזיין אותך כמו כלבה ואת תלקקי כמו כלבה, את כל המיצים שלך תלקקי" והמשיך לזיין ולחבוט בי בישבנים ולזיין. אני ליקקתי והתנשמתי והתנשפתי – וכן, שוב גמרתי. הוא הרגיש את זה, את הרעידות שלי והתחיל לזיין יותר חזק את התחת שלי כשמדי פעם הוא מוציא אותו, מחזיק את הישבנים פתוחים, ומחזיר את הזין למקומו הטבעי. כך זה נמשך עוד ועוד עד שבסוף הוא גמר לי בתוך התחת.

אז הוא נשכב עלי ואני הרגשתי את הרעידות שלו מתמזגות עם הרעידות שלי. הרגשתי שהפכנו לגוף אחד, לנשמה אחת. רוטטת ורועדת. ונמסנו.

וזה היה הסוף.

נאנסת לא יכולה להיות בקשר עם האנס שלה.

נפשית זה בלתי אפשרי.

הייתי שייכת.

היה לי אדון.

בדקתי גבולות.

חציתי אותם.

נגמר.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”