ככה זה כשיש שתיים
היא היתה בת 21. סקסית בטירוף. היא נדלקה עלי קשות ולי היה מאוד נחמד איתה. היא לא לסבית. דו-מינית. האשה הראשונה שהייתי איתה אי-פעם.
יצאנו מדי פעם ביחד למסיבות, לפאבים ולמועדונים.
יום אחד היא התקשרה ושאלה אם בא לי לצאת לפאב, להשתכר, לדפוק ראש. יצאנו.
נכנסנו לפאב והתיישבנו על הבר. הזמנו. אני יין לבן והיא אדום. הפאב התמלא במהירות וכעבור כשעה פתחו חלק נוסף בחלק האחורי שלו שגם בו היה בר עם רחבת ריקודים. עברנו לשם.
מדי פעם קמנו לרקוד וחזרנו לשבת על הבר. צוחקות, נהנות. שתי נשים לבד אבל ביחד.
היא לא הפסיקה לשלוח את ידיה אלי, נוגעת, מלטפת, מדברת ונוגעת. אז עוד לא ידעתי עד כמה נראינו מושכות בעיני העיניים הגבריות שבמקום. אפילו לא חשבתי על כך. פשוט נהניתי מהאווירה.
מולנו ישבנו 3 בחורים צעירים, חתיכים. היא נדלקה עליהם וניסתה למשוך את תשומת ליבם. אבל הם התעלמו. היא תפסה לי את הראש, סובבה אותי אליה והתחילה לנשק אותי. צרפתית עמוקה. החזרתי לה והמשכנו להתנשק, לשון משחקת בלשון, יין לבן נפגש עם יין אדום, בלי ידיים, בלי שום מגע נוסף, רק שפתיים ולשונות מתערבבים. המשכנו, חצי מודעות וחצי לא לקהל שסובב אותנו. מדי פעם מוסיפות יד אך מיד מורידות אותן, מסתפקות ברטיבות הנוזלת ועוברת לה בין שפתינו.
אחרי דקות ארוכות הפסקנו להתנשק והסתובבנו ביחד לקחת את כוסות היין ללגימה נוספת. כל מי שהיה בטווח הראייה שלנו לטש בנו מבטים, חייך, קרץ, שלח הזמנה דרך העיניים ודרך כוסות משקה. התחלנו לשתות, צ'ייסרים של ויסקי, קוקטיילים צבעוניים, כוסות של יין. חייכנו, הרמנו את הכוסות במחווה של "לחיים" ושתינו.
לא שכחנו גם להודות למשלמי המשקאות שנזלו לקרבנו במשחקי לשון נוספים בין שתינו ומזמוזים קלים אחת של השנייה.
מילאתי את פי ביין קר, התכופפתי אליה כמתכוננת לנשק אותה שוב אך במקום זאת שיחררתי את שפתי והרשיתי ליין לנזול בין שדיה. היא קפצה מהקור הפתאומי שנזל אל תוך חולצתה ואני הורדתי את ראשי והתחלתי ללקק מקפידה לנקות את כל הנוזל אך גם להסתיר את חמוקיה מעיני כולם. שמעתי גניחות קלות והרמתי את עיני להציץ אל תוך עיניה. הן היו כהות, מלאות תשוקה אפלה ומנותקות לחלוטין מהסובב אותנו. חייכתי והסתובבתי עם גופי אל הבר לוקחת את כוס היין בידי ומתחילה לחייך אל קהל הצופים.
אבל לא אחת כמוה תישאר חייבת. הרגשתי פתאום קור עז נכנס למכנסי מאחור. היא דחפה לתוכם קוביית קרח וכשקפצתי והסתובבתי היא ניצלה את הרגע והתכופפה אל צווארי עם קוביה נוספת בפיה, מעבירה אותה עלי במשחקים של קור וחום. תוך כדי הנשיקות והליקוקים בצווארי היא החדירה יד אחת אל תוך החולצה שלי, חפנה את השַׁד שלי והתחילה לשחק בפטמה עם שתי אצבעות, תופסת ומלטפת וצובטת אותו לסירוגין. אני כמו שאני התחלתי לגנוח מה שהצחיק אותה וחירמן אותה בו-זמנית. היא הורידה את ידה השנייה אל בין הרגליים שלי והתחילה ללחוץ איתה דרך המכנסיים על גבעת תאוותי. כעבור כמה דקות החלטתי להקל עליה ופתחתי את כפתור המכנסיים שלי, מורידה את הרוכסן ומכוונת את ידה פנימה. היא נשמעה לי, הכניסה את היד פנימה כטובלת את ידה בקערת קצפת, הוציאה אותה והושיטה אותה אל פי כדי שאטעם. התחלתי ללקק את אצבעותיה אחת אחרי השנייה וכשסיימתי העברתי את טעם מיניותי משפתי אל שפתיה.
ואז היא הפסיקה הכל. בבת-אחת. הסתכלה עלי בחיקוי של אותו מבט שקיבלה ממני קודם ואמרה לי "מאמי, אני הולכת לשירותים".
נשארתי לבדי על הבר, רועדת קלות ורטובה, נשענת עם המרפקים על הדלפק כדי להירגע ומחייכת. הרגשתי יד נוגעת בי בכתף והסתובבתי. אלה היו שניים מתוך שלישיית החבר'ה הצעירים שישבו מולנו. אחד מהם חייך אלי ושאל אם הוא יכול לשבת בכיסא שהתפנה. אמרתי לו שהוא יכול עד שהיא חוזרת ומיהרתי לסגור את המכנסיים שנותרו פתוחים. הוא עלה על הכיסא וחברו נעמד בין שנינו, מעביר את ידו על גבי בעדינות ומסתכל עלי לאישור. חייכתי אליו והמשכתי לשתות.
"אתן סקסיות בטירוף, כל אחת לחוד אבל ביחד זה פשוט מטמטם חושים." צחקתי ואמרתי לו תודה. "רוצות לבוא איתנו ללילה של סקס מטריף?" שאל זה שישב לידי ותוך כדי הושיט את ידו והתחיל ללטף את הרגל שלי.
"לא נראה לי" הספקתי לענות כשהיא חזרה, נעמדה מאחוריו ועיניה יורות ברקים. "אתה מוכן לקום מהכיסא שלי?"
התחלתי לצחוק ואמרתי לה "מאמי תירגעי, הם מאוד חמודים. לא להפחיד אותם."
הבחור קם, חייך אליה ואמר לה שהוא בדיוק שאל אותי אם אנחנו רוצות להצטרף אליו ואל שני חבריו ללילה של סקס אבל אני סירבתי. "אולי תשכנעי אותה?" הוא ביקש ממנה.
היא התיישבה על הכיסא וניסתה לשכנע אותי תוך כדי שהיא מזכירה לי שהיא נדלקה עליהם מהרגע הראשון שעיניה קלטו אותם. אמרתי לה שאני לא מעוניינת כי לא בא לי על אף אחד כרגע. יצאתי עם חברה לפאב כדי לשתות וליהנות ולא כדי לחפש זיון. וחוץ מזה, הם צעירים מדי לטעמי. אבל אם היא רוצה שתלך איתם. היא המשיכה בנסיונות השכנוע שלה ובסוף אמרה לי, מנסה להישמע מאיימת, "אם לא תסכימי אנחנו נלך אלייך ואני אזיין לך את הצורה."
צחקתי ונישקתי אותה. ירדתי מהכיסא לוקחת את המעיל שלי ואמרתי לה שאני נוסעת הביתה ושהיא תיהנה איתם.
יצאתי החוצה לרחוב ונעמדתי כדי לתפוס מונית כשהרגשתי יד לופתת את ישבני. הסתובבתי בבהלה וראיתי אותה עומדת לידי אומרת לי "נראה לך שאני אעדיף אותם עלייך?"
נכנסנו למושב האחורי במונית וכל הדרך עד אלי הביתה התנשקנו והתמזמזנו כשעד היום אין לי מושג איך הנהג לא נכנס בעמוד תאורה או ברכב אחר תוך כדי הנסיעה.
עלינו אלי ומיד כשנכנסנו התחלנו להפשיט אחת את השנייה, בבהילות של תשוקה שלא יכולה לחכות יותר. הכל נעשה תוך כדי נשיקות רטובות ועמוקות עם שאיבות לשון אחת של השנייה. תוך כדי הגענו אל החדר שלי ושם היא פשוט דחפה אותי והשליכה אותי על המיטה. לפני שהספקתי להתאושש היא כבר היתה בין הרגליים שלי, תופסת בשיניה את הדגדגן הנפוח שלי יחד עם החוטיני ונושכת קלות. היא הסיטה את התחתון הצידה והתחילה ללקק אותו, מוצצת ומשחקת בו בלשונה החמה וידיה עולות במעלה גופי כמנגנות על פסנתר. כשהגיעו אל השדיים שלי הן החלו לתפוס בפטמות ולצבוט אותן עד כאב ואז להרפות וללטף כשבאותו זמן לשונה ממשיכה להשתעשע בדגדגן שלי כבצעצוע פרטי שלה – מלקקת, מוצצת, יונקת, נושכת ושוב מלקקת וחוזר חלילה.
אני השתוללתי, תופסת את ראשה ודוחפת אותו יותר עמוק בין רגלי, בלי יכולת לדבר בכלל, רק לגנוח ולצעוק, אבל לא היה צורך במילים. היא הבינה יפה מאוד מה אני רוצה ולמה אני זקוקה. היא עזבה את הפטמות שלי שהיו זקורות כמו שני דובדבני ענק, הורידה את ידיה אל פתח תאוותי והחלה משחקת בשפתיים התחתונות שלי באצבעותיה ולשונה ממשיכה להכות בדגדגן הנפוח שלי כאילו היה ענבל של פעמון. לפתע הרגשתי את אצבעותיה חודרות אל תוכי וממלאות אותי. כיווצתי את שרירי וסגרתי את הוואגינה שלי על אצבעותיה והיא החלה מניעה אותן פנימה והחוצה, בתחילה לאט ואז בקצב מהיר יותר ויותר כשהן לוחצות על נקודת ה-G שלי ששוועה למגע וללחיצות, מזיינת אותי יותר ויותר חזק ומהר ואז הוציאה את האצבעות והתחילה לזיין אותי עם הלשון החמה שלה כשהיא לא שוכחת לשחק עם אצבעותיה בדגדגן שהיה רטוב כולו. היא המשיכה ללקק אותי ולדחוף את לשונה עמוק אל תוכי, מעבירה אותה מצד אל צד בתוככי גופי ושוב החליפה את הלשון באצבעות, מזיינת אותי איתן כאילו היו איבר זכרות הפועם בתוכי. אני צעקתי – יותר נכון שאגתי – והשתוללתי על היד המזיינת אותי, גומרת וגומרת כמעט בלי אבחנה עד שהרגשתי שאני לא מסוגלת יותר. זזתי אחורה כדי שהיא תוציא את היד שלה ונוזל חם ומתוק יצא כמו גייזר מתוכי ישירות על פניה.
היא חייכה חיוך של אושר, הסתכלה עלי כשאני שוכבת רפוית איברים על המיטה ומחייכת אליה בחזרה, ומיד הורידה את ראשה והחלה שוב ללקק אותי ולהבריש את פנים גופי עם הלשון שלה. אני התרוממתי, תפסתי את ראשה בין שתי ידי וסחבתי אותה לנשיקה עמוקה ורטובה שטעמה היה מתקתק ומטריף חושים.
היא התמסרה לנשיקה במשך כמה דקות ופתאום דחפה אותי אחורה בפראות ואמרה "היום את שלי ואני עושה איתך מה שבא לי" ודחפה אלי בפתאומיות את אצבעותיה, מכניסה ומוציאה, מכניסה ומוציאה עד שהגיעה ההשפרצה הבאה והוסיפה לרטיבות שעל המיטה. היא צחקה צחוק של אושר ואמרה "את הולכת לגמור היום כמו שלא גמרת בחיים שלך" והתחילה שוב למצוץ ולינוק את הדגדגן שלי, שואבת אותו אל תוך פיה ואז מרפה.
"תשחקי עם השדיים שלך, תצבטי את הפטמות חזק. אני רוצה לראות" קיבלתי הוראות הפעלה. לא הייתי צריכה לחשוב על כך, הייתי מגורה כל כך שהייתי עושה כל מה שהיא היתה אומרת לי. תפסתי את השד הימני שלי והבאתי את הפטמה אל פי, מלקקת ומוצצת אותה ובאותו זמן משחקת עם הפטמה השנייה, תופסת וצובטת אותה חזק כשלפתע הרגשתי ריקנות איומה בין רגלַי. הלשון והאצבעות נעלמו ונותרתי ריקה, מייחלת למגע כלשהו בתוכי.
פתחתי את עיני מחפשת אותה וראיתי אותה מוציאה ויברטור מהארון שלי ומתקרבת אלי כשחיוך זדוני על פניה. היא עלתה על המיטה מהצד שלי, מאפשרת לי לתפוס אחד משדיה ולהתחיל לינוק את הפטמה השובבה שלה. היא התכופפה אלי, הסיטה את פני אל פניה והתחלנו להתנשק, שפה שואבת שפה ואז היא פשוט דחפה באיבחה אחת את הוויברטור אל תוכי, עד סופו ורק אז הפעילה אותו שירטוט לו בנחת בפנים. היא הפסיקה לנשק אותי וירדה עם פיה אל הדגדגן שלי חוזרת לשחק איתו בלשונה ובשפתיה החמות כשבידה היא מחזיקה את הוויברטור עמוק בפנים, שלא יזוז. מנשקת ומלטפת ומוצצת ויונקת ולאט לאט החלה להזיז את הוויברטור בתנועות סיבוביות בתוך הכוס שלי, כבודקת את הדפנות שלו. כשהצעקות שלי השתיקו את קול נשימותינו היא זיינה אותי עם הוויברטור יותר ויותר חזק ואז החלה להוציא אותו ושוב להכניס ועם היד השנייה נותנת סטירות קלות על הדגדגן עד שלפתע התחלתי להשפריץ למעלה ולצדדים כמו ממטרה אמיתית שנמצאת בגינה. היא היתה באקסטזה, מאושרת מההישג שלה.
היא נשכבה לידי ובמשך כמה דקות שכבנו בשקט כשאני מלטפת אותה בעדינות, מעבירה את ידי על גופה ומנשקת את צווארה ואת שדיה, בעדינות, לאט, כאומרת לה תודה.
אחרי כמה דקות אמרתי לה שאני נכנסת למקלחת לשטוף את עצמי ממני והיא תיכנס אחרי. היא שכבה חצי מעולפת על המיטה והנהנה בראשה. השארתי אותה שם והלכתי למקלחת. כשסיימתי שטפתי את האמבטיה, שמתי פקק, מילאתי אותה בקצת מים וקראתי לה לבוא להתקלח. כשהיא הגיעה היא שאלה למה אמבטיה, אמרתי לה שתשכב, תעצום עיניים ותירגע כי הגיע תורי לעשות לה טוב.
הבאתי מהחדר ויברטור אחר ושמתי אותו בצד בלי שהיא תראה. לקחתי את הצינור של הדוש, פתחתי זרם חזק של מים חמים וכיוונתי אותו היישר על הדגדגן שלה, ביד השנייה מלטפת את גופה ותופסת את הפטמות שלה בשתי אצבעות ולוחצת. היא התחילה להשתולל ואני בשלי. זרם המים על הדגדגן הטריף אותה והיא ניסתה להזיז לי את היד. לקחתי את הוויברטור ביד השנייה שלי כשאני לא מרפה מהצינור ודחפתי לה אותו עמוק אל תוך הנרתיק הלוהט שלה כשאני ממשיכה לשגע את הדגדגן שלה עם גייזר של מים חמים ישירות עליו.
היא שכבה בתוך האמבטיה הקטנה שלי, רגליה מקופלות ופשוקות וראשה נשען על דופן האמבטיה. מדי פעם היא ניסתה לסגור את הרגליים כדי להפחית מעוצמת הריגוש אבל היא לא הצליחה כי היד שלי עם הצינור מנעה את זה ממנה. ידיה החזיקו בצידי האמבטיה – לא מתוך רצון אלא פשוט מתוך חוסר ברירה. אם היא היתה מרפה היא היתה מחליקה פנימה מעוצמת התחושות שהיא חוותה. אני המשכתי לשחק בשדיה, הם אמנם לא גדולים אבל הפטמות שלה חומות וטעימות, והן הזדקרו בטירוף תחת מגע אצבעותי. היא החלה לגנוח, בהתחלה בשקט ולאט לאט יותר ויותר חזק. עיניה נעצמו מעצמן והיא התמכרה כולה לתחושות ששטפו אותה. היא גמרה. וגמרה. וגמרה. ברגעי הגמירה הכי עוצמתית שהיא חוותה בחייה היא הרימה את האגן ופתחה את עיניה לרווחה, כמו ילדה שקיבלה את בובת החלומות שלה במתנה, היא רעדה כולה בוויברציות בלתי נשלטות ואז גופה נהיה רפוי באחת והיא שקעה בחזרה אל תוך המים. הוצאתי את הוויברטור וחייכתי. הייתי מאושרת שהבאתי אותה לשם.
מאוד כייף לגרום לגבר הנאה, מאוד כייף לגרום לגבר לגמור.
הרבה יותר כייף לגרום לאשה הנאה, הרבה יותר מספק לגרום לאשה לגמור.
redhead2009-12-17 15:27:2