אוינק אוינק החרמן משחיל את אוקטביה נערת הרולרבליידס! 

שלום חברים יקרים! שמי הוא אוינק אוינק ואני בחור חביב וסקסי! ואני גם חרמן 24/7

התחביב שלי הוא לצוד טוסיקים שובבים בטיילת! אחחח אין כמו הטיילת איפה שיש מגוון כוסיות שעושות ספורט ומענטזות עם הישבנים הלוהטים שלהן ללא הפסקה... 

יום אחד הלכתי בטיילת כשלפתע ראיתי כמה מטרים ממני בחורה ברונטית כוסית, נוסעת על רולרבליידס... פאק מי! הבחורה לבשה חצאית אדומה של תלמידת בית ספר שהתעופפה מהרוח. מאמה מיה!! נהייתי שבוי בקסמה של הנערה שבמהרה הבחינה בי והתחילה להשוויץ מולי עם כל מיני פעלולים שהיא יודעת לעשות על הרולרבליידס!
(שרון רכבה על הרולרבליידס שלה בדירה, איזה תותחית!
)

עמדתי עם פה פעור והתחלתי להריע לה! מחאתי כפיים וצעקתי כמו אחרון המעריצים שלה!
"יאאאאאאהההווווווו קדימה כן כן! תמשיכי ככה! WOW את מדהימה!!!" צעקתי לה והברונטית חייכה לעברי בחיוכה המקסים וצחקקה בשובבות. התקרבתי אליה ושאלתי איך קוראים לה?
"אני אוקטביה" ענתה לי נערת הרולרבליידס הברונטית בחיוך והושיטה את ידה לעברי....
"ומי אתה?!" שאלה בסקרנות...
"נעים מאוד! אני אוינק אוינק!" אמרתי לה ולחצתי את ידה בחום 

"אוקטביה את מדהימה את יודעת?" המשכתי להחמיא לה...
"אויי תודה רבה!" ענתה אוקטביה...
"טוב את מוזמנת להמשיך לרכב, אני לא אפריע לך..." אמרתי לה וחייכתי לעברה בשובבות 

אוקטביה המשיכה בפעלולי הרכיבה שלה בעודי ממשיך לנעוץ בה עיניים גדולות וחרמניות 

לפתע עלה במוחי רעיון מבריק!!! 

"היי סקסית השרוך שלך נפתח, כדאי שתסדרי אותו!" צעקתי לעברה בדאגה מזוייפת כשהיא רכבה קרוב אליי 

"אויי טוב שאמרת לי!" אמרה לי אוקטביה והתכופפה לעבר אחד הרולרים שלה...
ברגע זה נגלה לפניי המראה הכי מדהים שראיתי בחיי!
החצאית של אוקטביה התרוממה למעלה והטוסיק הסקסי בטירוף שלה היה חשוף מולי במלוא הדרו! את פלחי הישבן המדהימים שלה חצה חוטיני לבן סקסי להחריד!!!

בלי לחשוב פעמיים התיישבתי על ברכיי מול הטוסיק שלה... נעצתי בו מבטים מחרמנים והסנפתי אותו! עד שאיבדתי כל רסן... הורדתי את החוטיני של אוקטביה עד הברכיים, פתחתי את פלחי ישבנה לרווחה והתחלתי ללקק את חור התחת הקטן המתוק שלה בשקיקה!!!

עברו רק כמה שניות... אבל היו אלה שניות חלומיות שאני לא אשכח לעולם! אחחח איזה טעם איזה יופי! בערתי מחרמנות!!!

"היי מה אתה עושה?" שאלה אוקטביה בהלם וניסתה להסתובב לעברי... חחח תפסתי טוב את ישבנה והיא התקשתה 

"שום דבר!" צעקתי לעברה וחפרתי לה עם הלשון בתחת עוד קצת
עד שהבנתי שאני חייב לנוס על נפשי! סטרתי כמה פעמים על ישבנה התפוחי והתחלתי לברוח 

"היי חכה!" צעקה לי אוקטביה, אבל אני לא עצרתי לשניה...
אחרי כמה שניות הצצתי אחורה וראיתי שאוקטביה רודפת אחריי על הרולרבליידס ... (שרון רדפה אחריי על הרולרבליידס בסלון שלה
)

"היי תעצור! חכה רגע... אל תברח!" המשיכה לצעוק לעברי אוקטביה...
הייתי כבר באפיסת כוחות... החלטתי בלית ברירה לעצור... על החיים ועל המוות! אמרתי לעצמי... עצרתי והסתובבתי. ראיתי את אוקטביה מתקרבת לעברי במהירות מטורפת! פאק היא לא תספיק לעצור... היא לא תספיק לעצור! מלמלתי לעצמי והתחלתי לצעוק "אהההההההההההה !!!"
מה שקרה בהמשך זה שאוקטביה התנגשה בי, והברך שלה נכנסה לי ישר בביצים! נפלתי על הקרקע ואוקטביה נפלה עליי
(עשינו פעלול קטן, שרון נכנסה בי ונפלנו ביחד על המיטה
)

"אייי הביצים שלי!!!" צעקתי ותפסתי את הביצים בעודי מתפתל מתחת לאוקטביה.
"למה ברחת ממני? רציתי שתמשיך במה שהתחלת, אני חרמנית בטירוף עלייך!" אמרה לי אוקטביה והתחילה להימרח עליי ולמזמז אותי 

"חשבתי שאת כועסת עליי.... איי איי הביצים!" המשכתי לצעוק מכאב...
"תן לי לטפל בזה!"
אמרה אוקטביה בביטחון ושלחה את ידיה למפשעה שלי...

אוקטביה פתחה את הכפתורים בג'ינס שלי, הורידה לי את הג'ינס עד הברכיים וליטפה את הזין שלי שהיה כבר מאוד קשיח ואת הביצים הכואבות שלי. היא נשכבה על הצד והתחילה למצוץ לי ת'זין ואז ליקקה את הביצים שלי ומצצה אותן בחום ובאהבה
גם כל ביצה בנפרד וגם את שתיהן ביחד! החמימות המרגיעה של פיה עטפה אותי וכאב הביצים שלי חלף במהרה! אוקטביה הזאת פשוט אלופה!

היא המשיכה למצוץ לי בזמן שליטפתי את גופה הענוג, ומידי פעם נשכה אותי בגופי... צעקתי וצרחתי ואוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! חחח איזה שובבה

לפתע אוקטביה נשכבה עליי והגישה לי את הציצים היפיפיים והרכים שלה! מצצתי את פטמותיה בשקיקה וחרמנותי רק עלתה ועלתה! 

"אוינק אוינק אני רוצה ירידה!"
צעקה אוקטביה בחרמנות...

קפצנו לתוך שיח בגינה הקרובה, אוקטביה נשכבה על השיח ושמה את רגליה עליי בזמן שליקקתי לה את הכוס המדהים שלה!
(ירדתי לשרון כשהיא שוכבת על המיטה עם הרולרבליידס עליה! חחח היא לא הצליחה לפסק את רגליה בגלל שהחוטיני היה מתחת לברכיה, ואי אפשר היה להוריד אותו בגלל הרולר. זאת הייתה ירידה מאתגרת במיוחד גם בשבילי וגם בשבילה
)

אחרי כמה דקות של ליקוקים נמרצים עם לשוני בכוס הרטוב של אוקטביה היא התחילה להתנשף ולרעוד וקיבלה אורגזמה מדהימה!

אוקטביה החמיאה לי על הירידה הנפלאה ולפתע כרכה את רגליה עם הרולרבליידס מסביב לגופי והפכה אותי על הגב!
(שרון פחדה שתהרוג אותי עם הרולרבליידס אבל היא הפכה אותי כמו גדולה בלי שקיבלתי אפילו שריטה) היא התיישבה על פניי עם התחת שלה ודרשה שאני אלקק את חור התחת שלה כמו שצריך!
הרי ברחתי והזנחתי את החורצ'יק שלה

המחזה מלמטה היה מדהים! הכוס וחור התחת שלה פרוסים לפניי ואני מלקק את חור התחת שלה ברעב גדול! אחחח אין דברים כאלה! 

בהמשך אוקטביה התיישבה בדוגי ומצצה לי את הזין בזמן שאני מלטף את גופה ומשחק בשיערה! 

"קדימה אוינק אוינק חרמן שלי בוא נעשה סקס פרוע!" צעקה אוקטביה ואחרי שקמה על הרולרבליידס, היא נשענה על עץ (על השידה). באתי מאחוריה השחלתי את הזין הסופר קשיח שלי לכוס הלוהט שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ! 

"קדימה סקסית בואי נצא לטיול קטן!" צעקתי לעברה 

תפסתי בידיה של אוקטביה כשאני מושך אותן אחורה לכיווני, הסתובבתי ביחד איתה והתחלתי להסיע אותה בגינה תוך כדי שאני מזיין אותה בכוס
(זה היה זיון מטורף לגמרי! הסעתי את שרון על הרולרבליידס בדירתה כאשר הזין שלי עמוק בכוס שלה, החצאית תלמידת בית ספר שלה מורמת למעלה והחוטיני שלה מתחת לברכיה. פאק איזו סקסית שרון נראתה ככה! הזלתי עליה ריר!
כל פעם שעצרנו ליד איזה קיר או שולחן ושרון נשענה עליו, ממש השתוללתי בזיון ופמפמתי במרץ! שרון נגנבה לגמרי וקצת חששה ליפול
)

אחרי כמה סיבובים בגינה נעצרנו ליד ספסל. אוקטביה נעמדה על הספסל (מיטה) בדוגי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה.
"כן אוינק אוינק תזיין אותי כמו שצריך! ככה אני אוהבת אותך!"
צעקה אוקטביה והחזירה לי קונטרות חזקות! 

אחרי כמה דקות אוקטביה הורידה את הרולרבליידס שלה והמשכנו להזדיין על הספסל (מיטה). אוקטביה הורידה את החוטיני הלבן שלה והלבישה לי אותו על הצוואר. הסנפתי אותו וגרגרתי בחרמנות, איזה ריח משגע! 

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי! אוקטביה צחקקה בממזריות ונשכבה עליי... "יאממיי יאממיי איזה אוזן טעימה!" אמרה אוקטביה והתחילה ללקק, למצוץ ולנשוך לי את האוזן
היא גם נשפה לתוך האוזן שלי וגרמה לי לצמרמורת בכל הגוף! 

אח"כ היא עברה לאוזן השניה וטיפלה בה טוב טוב כמו בראשונה 

זה לא הספיק לאוקטביה והיא התחילה לנשוך אותי בצוואר! זה היה מאוד נעים וגרגרתי מחרמנות... אוקטביה התעצבנה שאני לא צועק והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות בפנים

"קדימה אוינק אוינק עכשיו תעיף אותי באוויר!"
צעקה אוקטביה בהתלהבות אדירה...

התיישבנו בקצה הספסל (מיטה) כאשר הזין שלי עדיין בתוך הכוס של אוקטביה. הרמתי אותה באוויר כאשר היא מחבקת אותי והתחלתי לזיין אותה במרץ באוויר. אוקטביה נגנבה לגמרי וביקשה שאני אקח אותה למראה שהייתה לא רחוק מאיתנו. הקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך למראה ואז סובבתי את אוקטביה עם הטוסיק לכיוון המראה ככה ששנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה בזמן שאני מעיף אותה באוויר

תוך כדי הזיון באוויר אוקטביה תפסה בשיניה את החוטיני שלה שהיה על צווארי והתחילה למשוך אותו לכיוונה, כמו איזה נמרה רעבה
נכנסתי לאטרף ותפסתי את החוטיני עם שיניי בקצה השני ומשכתי אותו לכיווני, חחח היינו כמו חיות רעבות שרוצות לאכול את החוטיני 

התיישבתי על הספסל (ספה) ביחד עם אוקטביה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע. התענגתי על הציצים המקפצים שלה וליטפתי את גופה החלק והסקסי. אוקטביה חייכה לעברי ודרשה שאני אדפוק אותה עם מרץ בכוס החם שלה! 

בהמשך הרמתי את אוקטביה שוב באוויר והשכבתי אותה על השיח (מיטה) בלי לצאת ממנה. המשכתי לפרק לה ת'כוס במיסיונרת נמרצת ואוקטביה נגנבה לגמרי וסטרה לי על התחת בחוזקה 

מהמיסיונרית עברנו לכפיות לוהטות והשתוללנו כהוגן בזיון הכפיות הזה! אוקטביה הנימפומנית ממש אוהבת שמפרקים לה ת'כוס! גרררררררררררר

אחרי הכפיות הלוהטות המשכנו להזדיין בדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות. סטרתי מידי פעם על ישבנה הסקסי והמקפץ של אוקטביה, ליטפתי את גופה ושיחקתי בחצאית שלה. החרמנות שלי רק הלכה וגברה! שנינו כבר הזענו בטירוף! ראיתי כוכבים וגופי רעד כאשר השפרצתי כהוגן בכוס הלוהט של אוקטביה נערת הרולרבליידס הפצצה! 

אוקטביה הודתה לי על הזיון הנפלא ואמרה שתשמח לפגוש אותי שוב באיזה יום כשהיא עושה רכיבה 

התנשקנו, התחבקנו ונפרדנו כמו יזיזים 

אחחח איזה טוסיק סקסי נפל עליי היום, אני אוינק אוינק קזנובה!

יום אחד אחרי שוטטות ארוכה בטיילת הרגשתי עייף והחלטתי לתפוס תנומה קלה באחד השיחים בפארק. היה יום חם והחלטתי להוריד בגדים ולישון ערום.
נרדמתי.... לפתע שמעתי קול של מישהי...
"היי תתעורר! תתעורר מה נראה לך שאתה עושה?" שאלה מישהי בקול סמכותי...
"מה? אני ישן... מה אסור לישון? ומי את בכלל?" שאלתי את הגברת שהתחככה עם ישבנה החשוף בפניי
ואווו איזה חור תחת יפה היה לה! והכוס כזה ורדרד וחמוד! 

"אני שרון המפקחת מטעם עיריית תל-אביב שממונה על הסדר הציבורי! אסור לישון במקומות ציבוריים, ובטח שלא בעירום, אתה מפר את החוקים! אני אתן לך דו"ח עכשיו!" אמרה המפקחת בקול מאיים והמשיכה להצמיד את ישבנה לפניי. הוצאתי לשון וליקקתי לה את חור התחת בשקיקה! יאמיי יאמיי!!! 

"נעים מאוד אני אוינק אוינק
את תיתני לי דו"ח?
למה התחת החשוף שלך מול הפרצוף שלי?"
שאלתי אותה וצחקקתי...

"כי אני חרמנית! אם תספק אותי מינית אני אשקול לוותר לך על הדו"ח!"
אמרה בשמחה המפקחת והעלתה לי חיוך ענק על הפנים 

ליקקתי את החורים שלה בשקיקה בזמן שהיא מצצה לי את הזין שנהייה קשיח תוך שניות! ואז היא ליקקה את הביצים שלי ושאבה אותן לפיה הקטן והחמים! 

היא המשיכה לענג אותי במציצת פוליש מדהימה! ממש ליקקה את הזין שלי לכל אורכו ורוחבו כמו לביאה מיוחמת! גנחתי ורטטתי מעונג! אחחחח איזו לשון מדהימה יש לה!

לפתע שרון חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בצדדים... צרחתי כמו שלא צרחתי כבר הרבה זמן! (חחח שרון הצליחה לחרפן אותי הפעם עם הנשיכות שלה
) שרון צחקקה וממש התמוגגה מהתגובות שלי, חחח שובבה שכמותה 

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים, שרון קפצה על הזין הקשיח שלי ברכיבה הפוכה! הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי, שרון צהלה ושמחה וגנחה מהנאה!

התענגתי על מראה הזין שלי ששחה בכוס הרטוב שלה, והתענגתי על מראה הטוסיק הסקסי שלה שקיפץ על מפשעתי! ליטפתי את גופה הסקסי וטפחתי על ישבנה 

"אוינק אוינק אני רוצה שתשפריץ לי בפה!"
צעקה שרון בהתלהבות...

"בטח! איזו שאלה אני אעשה זאת בשמחה!"
אמרתי לה ושרון השמיעה צעקה נלהבת 

שרון התיישבה מולי בדוגי, עטפה את הזין שלי בשפתיה החמות והתחילה למצוץ לי בשקיקה ת'זין במציצה חמה ורטובה 

אחזתי בפלחי ישבנה וזיינתי את פיה בחרמנות אדירה! אחרי כמה דקות השפרצתי כמו מטורף לפיה החם. היא שאבה הכל בחיוך והביטה לעברי בשובבות 

היא פתחה פה גדול, הראתה לי את כמות הזרע ששחה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק מזיין נערת רולרבליידס!"

התפוצצנו מצחוק!

איך היא יודעת שזיינתי נערת רולרדבליידס בגינה? איזו מפקחת שובבה זאתי, בטח הציצה עלינו ואוננה, חרמנית קטנה

טוב אני אנוח קצת ואז אלך לצוד לי עוד זיון עם איזו כוסית מטריפה!

סוף
שרונוש היה מטורף ברמות!

הזיון על הרולרבליידס היה מדהים! התחרמנתי ברמות קשות!

חולה לך על הטוסיק הסקסי שלך! ונמס כל פעם מחדש מחיוכך המקסים! 

Lavelle