כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 41 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

401
אוינק אוינק החרמן משחיל את אוקטביה נערת הרולרבליידס! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי הוא אוינק אוינק ואני בחור חביב וסקסי! ואני גם חרמן 24/7 Evil Smile צחוק

התחביב שלי הוא לצוד טוסיקים שובבים בטיילת! אחחח אין כמו הטיילת איפה שיש מגוון כוסיות שעושות ספורט ומענטזות עם הישבנים הלוהטים שלהן ללא הפסקה... Tongue

יום אחד הלכתי בטיילת כשלפתע ראיתי כמה מטרים ממני בחורה ברונטית כוסית, נוסעת על רולרבליידס... פאק מי! הבחורה לבשה חצאית אדומה של תלמידת בית ספר שהתעופפה מהרוח. מאמה מיה!! נהייתי שבוי בקסמה של הנערה שבמהרה הבחינה בי והתחילה להשוויץ מולי עם כל מיני פעלולים שהיא יודעת לעשות על הרולרבליידס! Tongue (שרון רכבה על הרולרבליידס שלה בדירה, איזה תותחית! מוחא כפייה)

עמדתי עם פה פעור והתחלתי להריע לה! מחאתי כפיים וצעקתי כמו אחרון המעריצים שלה!

"יאאאאאאהההווווווו קדימה כן כן! תמשיכי ככה! WOW את מדהימה!!!" צעקתי לה והברונטית חייכה לעברי בחיוכה המקסים וצחקקה בשובבות. התקרבתי אליה ושאלתי איך קוראים לה?

"אני אוקטביה" ענתה לי נערת הרולרבליידס הברונטית בחיוך והושיטה את ידה לעברי....

"ומי אתה?!" שאלה בסקרנות...

"נעים מאוד! אני אוינק אוינק!" אמרתי לה ולחצתי את ידה בחום חיוך גדול

"אוקטביה את מדהימה את יודעת?" המשכתי להחמיא לה...

"אויי תודה רבה!" ענתה אוקטביה...

"טוב את מוזמנת להמשיך לרכב, אני לא אפריע לך..." אמרתי לה וחייכתי לעברה בשובבות Evil Smile

אוקטביה המשיכה בפעלולי הרכיבה שלה בעודי ממשיך לנעוץ בה עיניים גדולות וחרמניות צחוק
לפתע עלה במוחי רעיון מבריק!!! Tongue

"היי סקסית השרוך שלך נפתח, כדאי שתסדרי אותו!" צעקתי לעברה בדאגה מזוייפת כשהיא רכבה קרוב אליי Evil Smile

"אויי טוב שאמרת לי!" אמרה לי אוקטביה והתכופפה לעבר אחד הרולרים שלה...

ברגע זה נגלה לפניי המראה הכי מדהים שראיתי בחיי! Tongue החצאית של אוקטביה התרוממה למעלה והטוסיק הסקסי בטירוף שלה היה חשוף מולי במלוא הדרו! את פלחי הישבן המדהימים שלה חצה חוטיני לבן סקסי להחריד!!! Star Tongue
בלי לחשוב פעמיים התיישבתי על ברכיי מול הטוסיק שלה... נעצתי בו מבטים מחרמנים והסנפתי אותו! עד שאיבדתי כל רסן... הורדתי את החוטיני של אוקטביה עד הברכיים, פתחתי את פלחי ישבנה לרווחה והתחלתי ללקק את חור התחת הקטן המתוק שלה בשקיקה!!! Tongue Tongue Tongue
עברו רק כמה שניות... אבל היו אלה שניות חלומיות שאני לא אשכח לעולם! אחחח איזה טעם איזה יופי! בערתי מחרמנות!!! פצצה Star

"היי מה אתה עושה?" שאלה אוקטביה בהלם וניסתה להסתובב לעברי... חחח תפסתי טוב את ישבנה והיא התקשתה צחוק

"שום דבר!" צעקתי לעברה וחפרתי לה עם הלשון בתחת עוד קצת חיוך גדול עד שהבנתי שאני חייב לנוס על נפשי! סטרתי כמה פעמים על ישבנה התפוחי והתחלתי לברוח צחוק

"היי חכה!" צעקה לי אוקטביה, אבל אני לא עצרתי לשניה...

אחרי כמה שניות הצצתי אחורה וראיתי שאוקטביה רודפת אחריי על הרולרבליידס ... (שרון רדפה אחריי על הרולרבליידס בסלון שלה צחוק)

"היי תעצור! חכה רגע... אל תברח!" המשיכה לצעוק לעברי אוקטביה...

הייתי כבר באפיסת כוחות... החלטתי בלית ברירה לעצור... על החיים ועל המוות! אמרתי לעצמי... עצרתי והסתובבתי. ראיתי את אוקטביה מתקרבת לעברי במהירות מטורפת! פאק היא לא תספיק לעצור... היא לא תספיק לעצור! מלמלתי לעצמי והתחלתי לצעוק "אהההההההההההה !!!"
מה שקרה בהמשך זה שאוקטביה התנגשה בי, והברך שלה נכנסה לי ישר בביצים! נפלתי על הקרקע ואוקטביה נפלה עליי Ouch צחוק (עשינו פעלול קטן, שרון נכנסה בי ונפלנו ביחד על המיטה חיוך גדול)

"אייי הביצים שלי!!!" צעקתי ותפסתי את הביצים בעודי מתפתל מתחת לאוקטביה.

"למה ברחת ממני? רציתי שתמשיך במה שהתחלת, אני חרמנית בטירוף עלייך!" אמרה לי אוקטביה והתחילה להימרח עליי ולמזמז אותי Tongue

"חשבתי שאת כועסת עליי.... איי איי הביצים!" המשכתי לצעוק מכאב...

"תן לי לטפל בזה!" Star אמרה אוקטביה בביטחון ושלחה את ידיה למפשעה שלי...

אוקטביה פתחה את הכפתורים בג'ינס שלי, הורידה לי את הג'ינס עד הברכיים וליטפה את הזין שלי שהיה כבר מאוד קשיח ואת הביצים הכואבות שלי. היא נשכבה על הצד והתחילה למצוץ לי ת'זין ואז ליקקה את הביצים שלי ומצצה אותן בחום ובאהבה חיוך גדול גם כל ביצה בנפרד וגם את שתיהן ביחד! החמימות המרגיעה של פיה עטפה אותי וכאב הביצים שלי חלף במהרה! אוקטביה הזאת פשוט אלופה! מוחא כפייה Tongue

היא המשיכה למצוץ לי בזמן שליטפתי את גופה הענוג, ומידי פעם נשכה אותי בגופי... צעקתי וצרחתי ואוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף! חחח איזה שובבה צחוק קריצה
לפתע אוקטביה נשכבה עליי והגישה לי את הציצים היפיפיים והרכים שלה! מצצתי את פטמותיה בשקיקה וחרמנותי רק עלתה ועלתה! Tongue

"אוינק אוינק אני רוצה ירידה!" Tongue צעקה אוקטביה בחרמנות...

קפצנו לתוך שיח בגינה הקרובה, אוקטביה נשכבה על השיח ושמה את רגליה עליי בזמן שליקקתי לה את הכוס המדהים שלה! Tongue (ירדתי לשרון כשהיא שוכבת על המיטה עם הרולרבליידס עליה! חחח היא לא הצליחה לפסק את רגליה בגלל שהחוטיני היה מתחת לברכיה, ואי אפשר היה להוריד אותו בגלל הרולר. זאת הייתה ירידה מאתגרת במיוחד גם בשבילי וגם בשבילה צחוק)

אחרי כמה דקות של ליקוקים נמרצים עם לשוני בכוס הרטוב של אוקטביה היא התחילה להתנשף ולרעוד וקיבלה אורגזמה מדהימה! מוחא כפייה Star
אוקטביה החמיאה לי על הירידה הנפלאה ולפתע כרכה את רגליה עם הרולרבליידס מסביב לגופי והפכה אותי על הגב! Shocked מוחא כפייה (שרון פחדה שתהרוג אותי עם הרולרבליידס אבל היא הפכה אותי כמו גדולה בלי שקיבלתי אפילו שריטה) היא התיישבה על פניי עם התחת שלה ודרשה שאני אלקק את חור התחת שלה כמו שצריך! אצבע למעלה הרי ברחתי והזנחתי את החורצ'יק שלה צחוק קריצה

המחזה מלמטה היה מדהים! הכוס וחור התחת שלה פרוסים לפניי ואני מלקק את חור התחת שלה ברעב גדול! אחחח אין דברים כאלה! Tongue
בהמשך אוקטביה התיישבה בדוגי ומצצה לי את הזין בזמן שאני מלטף את גופה ומשחק בשיערה! חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק חרמן שלי בוא נעשה סקס פרוע!" צעקה אוקטביה ואחרי שקמה על הרולרבליידס, היא נשענה על עץ (על השידה). באתי מאחוריה השחלתי את הזין הסופר קשיח שלי לכוס הלוהט שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ! Tongue

"קדימה סקסית בואי נצא לטיול קטן!" צעקתי לעברה חיוך גדול

תפסתי בידיה של אוקטביה כשאני מושך אותן אחורה לכיווני, הסתובבתי ביחד איתה והתחלתי להסיע אותה בגינה תוך כדי שאני מזיין אותה בכוס חיוך גדול (זה היה זיון מטורף לגמרי! הסעתי את שרון על הרולרבליידס בדירתה כאשר הזין שלי עמוק בכוס שלה, החצאית תלמידת בית ספר שלה מורמת למעלה והחוטיני שלה מתחת לברכיה. פאק איזו סקסית שרון נראתה ככה! הזלתי עליה ריר! Tongue כל פעם שעצרנו ליד איזה קיר או שולחן ושרון נשענה עליו, ממש השתוללתי בזיון ופמפמתי במרץ! שרון נגנבה לגמרי וקצת חששה ליפול צחוק קריצה)

אחרי כמה סיבובים בגינה נעצרנו ליד ספסל. אוקטביה נעמדה על הספסל (מיטה) בדוגי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה.

"כן אוינק אוינק תזיין אותי כמו שצריך! ככה אני אוהבת אותך!" Tongue צעקה אוקטביה והחזירה לי קונטרות חזקות! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות אוקטביה הורידה את הרולרבליידס שלה והמשכנו להזדיין על הספסל (מיטה). אוקטביה הורידה את החוטיני הלבן שלה והלבישה לי אותו על הצוואר. הסנפתי אותו וגרגרתי בחרמנות, איזה ריח משגע! Tongue
אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי! אוקטביה צחקקה בממזריות ונשכבה עליי... "יאממיי יאממיי איזה אוזן טעימה!" אמרה אוקטביה והתחילה ללקק, למצוץ ולנשוך לי את האוזן Tongue היא גם נשפה לתוך האוזן שלי וגרמה לי לצמרמורת בכל הגוף! Tongue
אח"כ היא עברה לאוזן השניה וטיפלה בה טוב טוב כמו בראשונה מוחא כפייה
זה לא הספיק לאוקטביה והיא התחילה לנשוך אותי בצוואר! זה היה מאוד נעים וגרגרתי מחרמנות... אוקטביה התעצבנה שאני לא צועק והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות בפנים צחוק צחוק צחוק

"קדימה אוינק אוינק עכשיו תעיף אותי באוויר!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות אדירה...

התיישבנו בקצה הספסל (מיטה) כאשר הזין שלי עדיין בתוך הכוס של אוקטביה. הרמתי אותה באוויר כאשר היא מחבקת אותי והתחלתי לזיין אותה במרץ באוויר. אוקטביה נגנבה לגמרי וביקשה שאני אקח אותה למראה שהייתה לא רחוק מאיתנו. הקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך למראה ואז סובבתי את אוקטביה עם הטוסיק לכיוון המראה ככה ששנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה בזמן שאני מעיף אותה באוויר Tongue Star
תוך כדי הזיון באוויר אוקטביה תפסה בשיניה את החוטיני שלה שהיה על צווארי והתחילה למשוך אותו לכיוונה, כמו איזה נמרה רעבה צחוק נכנסתי לאטרף ותפסתי את החוטיני עם שיניי בקצה השני ומשכתי אותו לכיווני, חחח היינו כמו חיות רעבות שרוצות לאכול את החוטיני צחוק

התיישבתי על הספסל (ספה) ביחד עם אוקטביה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע. התענגתי על הציצים המקפצים שלה וליטפתי את גופה החלק והסקסי. אוקטביה חייכה לעברי ודרשה שאני אדפוק אותה עם מרץ בכוס החם שלה! Tongue

בהמשך הרמתי את אוקטביה שוב באוויר והשכבתי אותה על השיח (מיטה) בלי לצאת ממנה. המשכתי לפרק לה ת'כוס במיסיונרת נמרצת ואוקטביה נגנבה לגמרי וסטרה לי על התחת בחוזקה Tongue

מהמיסיונרית עברנו לכפיות לוהטות והשתוללנו כהוגן בזיון הכפיות הזה! אוקטביה הנימפומנית ממש אוהבת שמפרקים לה ת'כוס! גרררררררררררר Tongue Tongue Tongue

אחרי הכפיות הלוהטות המשכנו להזדיין בדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות. סטרתי מידי פעם על ישבנה הסקסי והמקפץ של אוקטביה, ליטפתי את גופה ושיחקתי בחצאית שלה. החרמנות שלי רק הלכה וגברה! שנינו כבר הזענו בטירוף! ראיתי כוכבים וגופי רעד כאשר השפרצתי כהוגן בכוס הלוהט של אוקטביה נערת הרולרבליידס הפצצה! Tongue

אוקטביה הודתה לי על הזיון הנפלא ואמרה שתשמח לפגוש אותי שוב באיזה יום כשהיא עושה רכיבה חיוך גדול

התנשקנו, התחבקנו ונפרדנו כמו יזיזים Star

אחחח איזה טוסיק סקסי נפל עליי היום, אני אוינק אוינק קזנובה! Cool Star Evil Smile

יום אחד אחרי שוטטות ארוכה בטיילת הרגשתי עייף והחלטתי לתפוס תנומה קלה באחד השיחים בפארק. היה יום חם והחלטתי להוריד בגדים ולישון ערום.

נרדמתי.... לפתע שמעתי קול של מישהי...

"היי תתעורר! תתעורר מה נראה לך שאתה עושה?" שאלה מישהי בקול סמכותי...

"מה? אני ישן... מה אסור לישון? ומי את בכלל?" שאלתי את הגברת שהתחככה עם ישבנה החשוף בפניי Tongue ואווו איזה חור תחת יפה היה לה! והכוס כזה ורדרד וחמוד! Tongue

"אני שרון המפקחת מטעם עיריית תל-אביב שממונה על הסדר הציבורי! אסור לישון במקומות ציבוריים, ובטח שלא בעירום, אתה מפר את החוקים! אני אתן לך דו"ח עכשיו!" אמרה המפקחת בקול מאיים והמשיכה להצמיד את ישבנה לפניי. הוצאתי לשון וליקקתי לה את חור התחת בשקיקה! יאמיי יאמיי!!! Tongue

"נעים מאוד אני אוינק אוינק חיוך גדול את תיתני לי דו"ח? צחוק למה התחת החשוף שלך מול הפרצוף שלי?" קריצה שאלתי אותה וצחקקתי...

"כי אני חרמנית! אם תספק אותי מינית אני אשקול לוותר לך על הדו"ח!" חיוך גדול אמרה בשמחה המפקחת והעלתה לי חיוך ענק על הפנים Tongue

ליקקתי את החורים שלה בשקיקה בזמן שהיא מצצה לי את הזין שנהייה קשיח תוך שניות! ואז היא ליקקה את הביצים שלי ושאבה אותן לפיה הקטן והחמים! Tongue
היא המשיכה לענג אותי במציצת פוליש מדהימה! ממש ליקקה את הזין שלי לכל אורכו ורוחבו כמו לביאה מיוחמת! גנחתי ורטטתי מעונג! אחחחח איזו לשון מדהימה יש לה! מוחא כפייה Star

לפתע שרון חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בצדדים... צרחתי כמו שלא צרחתי כבר הרבה זמן! (חחח שרון הצליחה לחרפן אותי הפעם עם הנשיכות שלה צחוק) שרון צחקקה וממש התמוגגה מהתגובות שלי, חחח שובבה שכמותה חיוך גדול

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים, שרון קפצה על הזין הקשיח שלי ברכיבה הפוכה! הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי, שרון צהלה ושמחה וגנחה מהנאה! Tongue חיוך גדול
התענגתי על מראה הזין שלי ששחה בכוס הרטוב שלה, והתענגתי על מראה הטוסיק הסקסי שלה שקיפץ על מפשעתי! ליטפתי את גופה הסקסי וטפחתי על ישבנה Star

"אוינק אוינק אני רוצה שתשפריץ לי בפה!" Tongue צעקה שרון בהתלהבות...

"בטח! איזו שאלה אני אעשה זאת בשמחה!" Tongue אמרתי לה ושרון השמיעה צעקה נלהבת חיוך גדול

שרון התיישבה מולי בדוגי, עטפה את הזין שלי בשפתיה החמות והתחילה למצוץ לי בשקיקה ת'זין במציצה חמה ורטובה חיוך גדול
אחזתי בפלחי ישבנה וזיינתי את פיה בחרמנות אדירה! אחרי כמה דקות השפרצתי כמו מטורף לפיה החם. היא שאבה הכל בחיוך והביטה לעברי בשובבות חיוך

היא פתחה פה גדול, הראתה לי את כמות הזרע ששחה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק מזיין נערת רולרבליידס!" צחוק צחוק צחוק Tongue מוחא כפייה קריצה

התפוצצנו מצחוק! צחוק צחוק צחוק

איך היא יודעת שזיינתי נערת רולרדבליידס בגינה? איזו מפקחת שובבה זאתי, בטח הציצה עלינו ואוננה, חרמנית קטנה צחוק קריצה

טוב אני אנוח קצת ואז אלך לצוד לי עוד זיון עם איזו כוסית מטריפה! Tongue חיוך גדול קריצה

סוף

שרונוש היה מטורף ברמות! Tongue Tongue Tongue

הזיון על הרולרבליידס היה מדהים! התחרמנתי ברמות קשות! Star מוחא כפייה Wacko צחוק

חולה לך על הטוסיק הסקסי שלך! ונמס כל פעם מחדש מחיוכך המקסים! חיוך גדול

Heart Hug

Lavelle

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

402
אוינק אוינק ואוקטביה משתוללים בסקס פרוע על סקייטבורד! Evil Smile

שלום לכולם! שמי הוא אוינק אוינק ואני רוכב סקייטבורד מקצועי! Cool

הקדשתי לסקייטבורד את כל חיי ואין רוכב יותר טוב ממני בארץ! Approve

את הסקייטבורד שלי אני לא אחליף בשום דבר! אפילו לא בכוס טעים ורטוב! צחוק

כמו שאני רוכב מידי יום, גם היום רכבתי בטיילת בתל-אביב ועשיתי את הפעלולים שלי שאני כל כך טוב בהם! את הרכיבה שלי אני תמיד עושה בעירום מלא כי ככה אני מרגיש הרבה יותר חופשי ומאושר! חיוך גדול

הנה תראו כמה מהביצועים שלי Tongue

[TUBE]CQzUsTFqtW0[/TUBE]

* רכבתי על הסקייטבורד בסלון של שרון כשאני בדוגי וערום לגמרי צחוק

לפתע צצה לידי איזו כוסית ברונטית בחצאית אדומה שממש התלהבה מהביצועים שלי ולא הורידה ממני את העיניים... מי יודע אולי גם הטוסיק הסקסי שלי חירפן אותה Evil Smile צחוק

"ואאאווווו כל הכבוד! איזה יופי! אתה כזה מקצוען" צעקה הבחורה הברונטית ומחאה כפיים מוחא כפייה

אני אוהב שמלטפים את האגו שלי! נענעתי את הישבן החשוף שלי מצד לצד בגאווה וזרקתי לעברה מבטים מפתים Tongue קריצה

"אוינק אוינק אוינק אוינק!" צעקתי ורכבתי בטירוף על הסקייטבורד שלי! Tongue

"תגיד אפשר סיבוב על הסקייטבורד?" שאלה הברונטית בחביבות...

"לא אי אפשר!" עניתי לה בחוסר עניין והמשכתי לרכב בכיף שלי...

הברונטית המשיכה לעודד אותי והלכה אחריי.

"אוףףףףף למה אתה לא נחמד? אני גם רוצה לרכב קצת על הסקייטבורד!" חיוך אמרה הברונטית וקיפצה בחוסר סבלנות...

"נשמה תתקדמי! אני עם עצמי את עם עצמך, סבבה?" אמרתי לה צחוק

"מהההההההה??? אני אראה לך עכשיו נשמה!!!" צעקה הברונטית ושלפה לפתע חגורה Shocked
במהרה היא התחילה להצליף עם החגורה על הטוסיק החשוף שלי בשיא המרץ! Ouch צחוק

"מי עכשיו נשמה? הא? יא טוסיק שובב! מי עכשיו נשמה? תענה לי!!!" כועס צחוק צעקה הברונטית והצליפה לי על התחת בעודה מצחקקת בשובבות...

"נשמה תתקדמי!" צעקתי לה שוב צחוק

"עכשיו אני אתקדם לתוך הטוסיק שלך!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה הברונטית בממזריות וצחקקה צחוק

התחלתי לברוח ממנה על הסקייטבורד אבל הברונטית לא ויתרה והחזירה אותי אחורה צחוק (חחחח זה היה קטע מצחיק בטירוף איך שאני בורח משרון על הסקייטבורד בעודי בדוגי ושרון תופסת אותי במותניים ומסיעה אותי אחורה צחוק)

"מהר תחזור לפה אוינק! עוד לא סיימתי איתך!" צעקה הברונטית והמשיכה להצליף לי על התחת עם החגורה אחרי שמשכה אותי אחורה.

"ועכשיו אוינק אוינק אתה הולך לקבל דפיקה בתחת על ההתנהגות החצופה שלך!" צעקה הברונטית ושלפה סטרפאון מתחת לחצאית שלה...

"הנה הנה! מה אני עושה עכשיו? דופקת אותך בתחת! ואנחנו גם נוסעים!" צעקה הברונטית.
היא זיינה אותי חזק ועמוק בתחת והסיעה אותי תוך כדי על הסקייטבורד צחוק צחוק צחוק

"אההההההה" צעקתי והתחלתי לרכב קדימה על הסקייטבורד צחוק

"תחזרי לפה זונה! עכשיו את תהיה זונה ממושמעת! אתה מרגיש את הסטרפאון עמוק בתחת שלך!? חה חה חה!" Evil Smile צעקה הברונטית וצחקה בממזריות...

"OK אוינק אוינק, סיימתי איתך! עכשיו סע מפה!" צעקה הברונטית ובעטה בי Ouch Shocked צחוק

נפלתי מהסקייטבורד בכי צחוק

הברונטית עלתה על הסקייטבורד והתחילה לברוח ממני ברכיבה מהירה (שרון רכבה על הסקייטבורד בסלון) בעודה מצחקקת ללא הפסקה... "פאאאאאאאק!!!" צעקתי.
התאוששתי במהרה והפכתי לסופר אוינק אוינק! Cool

"ביי ביי אוינק אוינק!" המשיכה לצעוק הברונטית בעודה רוכבת על הסקייטבורד...

רדפתי אחריה במהירות ותפסתי אותה בזרועותיי Evil Smile
חיבקתי אותה, מיזמזתי את גופה וליטפתי אותה בחרמנות! שאלתי לשמה של הברונטית והיא אמרה שקוראים לה אוקטביה.

"איך עשית לי דבר כזה? אני אוינק אוינק המלך! ואת אנסת לי ת'תחת עם הסטרפאון ועוד על הסקייטבורד שלי?" Wacko כעסתי.

"עיצבנת אותי! בסה"כ ביקשתי סיבוב על הסקייטבורד... התחצפת אליי עם הנשמה שלך אז לימדתי אותך לקח! אל תגיד אבל שלא אהבת את הזיון בתחת, אוינק אוינק שובב שכמותך!" צחוק קריצההקניטה אותי אוקטביה.

המשכתי למזמז את אוקטביה בחורים הרטובים שלה... צחקקתי בממזריות ובמהרה הושבתי אותה על הסקייטבורד בפוזה הזאת Tongue

פיה החמוד היה בדיוק בגובה הזין שלי ובמהרה דחפתי את הזין הקשיח שלי עמוק לתוך הפה השובב שלה, תפסתי לה בשיער והתחלתי לזיין לה ת'פה במרץ! שתבין מי הבוס האמיתי פה! Evil Smile

"כן כן זונה טובה! תמצצי ת'זין! פששששש את אלופה בזה!" אמרתי לה והיא התחילה לצחוק בפה מלא צחוק

אחרי המציצה המעלפת! אוקטביה הסתובבה אליי עם ישבנה ונשענה על הסקייטבורד עם ידיה בעודה בעמידה. התיישבתי על ברכיי והרמתי את החצאית שלה... עיניי נפתחו לרווחה כשראיתי מולי את ישבנה הסקסי שחוטיני שחור חצה את פלחיו הרכים חיוך גדול טפחתי על ישבנה, הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתחלתי לטרוף את חור התחת ואת הכוס שלה בשקיקה! Tongue
התענגתי על הטעם המשגע של החורים שלה ומידי פעם ליקקתי כמו חתול את חריץ ישבנה מהכוס עד למעלה... אחחח פשוט מעדן!!! Star

"בוא תרד לי כשאני יושבת על סקייטבורד!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה והצמידה את הסקייטבורד לקיר. היא התיישבה על הסקייטבורד נשענה על הקיר והזמינה אותי לצלול בין רגליה חיוך גדול (שמתי מזרון מול שרון שישבה על הסקייטבורד ונשכבתי מולה על הבטן).
זחלתי על המזרון עד שנשכבתי עליו בנוחות והתחלתי לנשק את הכוס הורדרד של אוקטביה... הסנפתי אותו בחרמנות ובמהרה התחלתי ללקק אותו במרץ! אוקטביה ישבה על הסקייטבורד והתמוגגה מהירידה שלי... במהרה היא התחילה להתנשף בחוזקה ורעדה ללא שליטה עד שגמרה. הרמתי את הראש שלי למעלה וראיתי שעל פניה התנוסס חיוך מקסים ועיניה זרחו מאושר! חיוך גדול

"ואאווווו זה היה מעולה! עשית לי ירידת סקייטבורד!" צעקה אוקטביה בשמחה והביטה לעברי במבט מאוהב Heart קשה להאמין שרק לפני כמה דקות היא פירקה לי ת'תחת עם סטרפאון כשאני בדוגי על הסקייטבורד צחוק

"אוינק אוינק יש לי עוד רעיון! תעמוד על הסקייטבורד!" צעקה אוקטביה ועיניה נפתחו לרווחה חיוך גדול

נעמדתי על הסקייטבורד, אוקטביה התכופפה לעבר הזין שלי והתחילה למצוץ לי בשקיקה ת'זין! ותוך כדי שהיא מצצה לי היא הסיעה אותי על הסקייטבורד מצד לצד Tongue צחוק (חחחח התחרפנו לגמרי! לא להאמין איזה דברים נועזים אפשר לעשות על הסקייטבורד! Tongue)
ללא ספק זאת הייתה הרכיבה הכי כייפית שעשיתי אי פעם על הסקייטבורד! אצבע למעלה

אחרי שפינקנו זה את זו על הסקייטבורד, שמתי את החוטני של אוקטביה על הצוואר, הסנפתי אותו והתמוגגתי מהריח! Star
החרמנות דירבנה אותי בטירוף! תפסתי את אוקטביה והרמתי אותה בזרועותיי... נעמדתי איתה על המיטה והתחלתי להעיף אותה מצד לצד בזרועותיי. אוקטביה טיפה נלחצה מרכבת ההרים שעשיתי לה באוויר ונרגעה כאשר השכבתי אותה בעדינות על המיטה קריצה
ברגע שזה קרה אוקטביה נכנסה לפתע למוד קרבי! היא כרכה את רגליה מסביב לגופי והפכה אותי על הגב כשהיא מתיישבת עם התחת שלה על הפנים שלי! לא יכולתי בכלל לנשום כי הכוס שלה היה צמוד לאף שלי והחור התחת שלה נצמד לפה שלי Tongue צחוק

אוקטביה קיפצה על הפנים שלי במרץ ונהנתי מהפייסיטינג שלה בטירוף! הסנפתי את הכוס שלה וליקקתי את חור התחת שלה ללא הפסקה! ממש התנשקתי עם חור התחת שלה צרפתיות לוהטות! Tongue Tongue Tongue צחוק מוחא כפייה

"כן אוינק אוינק נשמה! תתקדם!" חיקתה אותי אוקטביה והתפוצצנו מצחוק צחוק

אחרי זיון הפנים המטורף שאוקטביה עשתה לי, היא זחלה כמו חתולה והתחילה לנשוך אותי בצדדים ברעב גדול! בהתחלה עוד החזקתי מעמד אבל במהרה הצעקות שלי התחזקו ... אוקטביה נשכה אותי בכל מיני מקומות בגופי ולא נתנה לי לנשום לרגע צחוק היא צחקקה בשובבות ולא ריחמה עליי לשניה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות אוקטביה נרגעה ונשכבה עליי ב-69. היא שאבה את הביצים שלי לפיה ושיחקה בהן בתוך הפה שלה! מה שגרם לי לגנוח ללא הפסקה! אחחחח איזו חמימות מטריפה! Tongue מוחא כפייה
היא ליקקה את הזין שלי ללא הפסקה לכל אורכו ורוחבו ומצצה אותו בחום ואהבה Cool
הצמדתי את פניי לישבנה וליקקתי לה את החורים ברעב גדול! Evil Smile

אוקטביה לא יכלה עוד ובדיוק כמוני בערה מחרמנות! היא התיישבה על הזין הקשיח שלי וצמרמורת עברה בגופי מהכוס החם שלה! Tongue
היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזן ברעב גדול! הקפצתי אותה על הזין שלי במרץ בעודי מחבק אותה ומסניף את צווארה. אוקטביה המשיכה לנשוך אותי באוזניים ולא ויתרה גם על הצוואר שלי שהרגיש טוב טוב את שיניה החדות צחוק

"אוינק אוינק עכשיו אני רוצה שתזיין אותי באוויר!" צעקה אוקטביה בהתלהבות אדירה! Star

זחלנו לקצה המיטה, אוקטביה חיבקה אותי וקמתי ביחד איתה. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה ואז לקחתי אותה למראה. בדרך למראה אוקטביה נשכה אותי בצוואר מה שמאוד הדליק והטריף אותי! נעמדתי מול המראה והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ! חיוך גדול

אוקטביה תפסה עם שיניה את החוטיני שהיה על צווארי ומשכה אותו לכיוונה. תפסתי את הקצה השני של החוטיני ומשכתי אותו לכיווני... וככה תוך כדי הזיון עשינו משיכת חוטיני עם השיניים צחוק

בהמשך התיישבתי על הספה ביחד עם אוקטביה והיא התחילה לקפץ על הזין שלי כמו צפרדע חרמנית! Star

"קווה קווה קווה קווה קווה! דיו דיו דיו! קדימה סקייטבורדיסט שלי!" צעקה אוקטביה בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה Tongue
הציצים שלה רקדו מול פניי והתמוגגתי מכל רגע! חיוך גדול אחחח אוקטביה... פשוט מושלמת! Tongue מוחא כפייה

קמתי שוב עם אוקטביה, זיינתי אותה עוד קצת באוויר ואז השכבתי אותה על המיטה. נחתנו למיסיונרית פרועה ובמהרה אוקטביה התחילה לסטור על ישבני ולנשוך אותי בגופי במקומות שאליהם היא הצליחה להגיע. היא הצמידה אותי בחוזקה אליה ונעצה את שיניה החדות בגבי. צחקקתי בשובבות ועצבנתי את אוקטביה שהיא לא מצליחה להוציא ממני צעקות צחוק קריצה

"אוינק אוינק בוא נזדיין בעמידה!" צעקה אוקטביה Tongue

ברגע שקמנו אוקטביה השעינה אותי לשידה (חחח לרגע חשבתי ששרון תזיין אותי בתחת שוב צחוק) והתחילה לנשוך אותי בעמידה בכל המקומות הרגישים שלי! צרחתי מכאב ומעונג ואוקטביה הייתה פשוט בעננים! Tongue

אחרי שאוקטביה סיימה "לאכול אותי", השענתי אותה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה! טפחתי בשקיקה על ישבנה התפוחי והתענגתי על הזין הקשיח שלי ששחה בעונג רב בכוס הרטוב שלה! Tongue

אוקטביה התיישבה בקצה המיטה בדוגי והמשכתי לפרק לה ת'כוס המדהים שלה! אחחחח איזה נוף היה לי מלמעלה Evil Smile קריצה

לפתע צץ בראשי רעיון מבריק! מה שאוקטביה עשתה לי אני עכשיו אעשה לה! Tongue
ביקשתי מאוקטביה לשבת בדוגי על הסקייטבורד. היא התיישבה בדוגי על הסקייטבורד והלסת שלי כמעט נפלה!!! זה היה המחזה הכי מדהים שראיתי בחיי!!! השובבה ישבה בדוגי על הסקייטבורד וחייכה לעברי בשובבות, הטוסיק שלה למעלה וקימורי גופה הסקסיים חירפנו לי ת'צורה!
נעמדתי מול פניה בכיפוף קל והיא במהרה לקחה את הזין הקשיח שלי לפיה החם! היא מצצה לי ת'זין בשקיקה והסיעה את עצמה על הסקייטבורד עם כפות רגליה... הזין שלי שחה בפיה לפי קצב הרכיבה שלה ותוך כדי ליטפתי את שיערה ואת פלחי ישבנה המדהימים! Tongue Tongue Tongue

השחלתי את הזין הקשיח שלי עמוק לתוך הכוס הורדרד שלה! אחחח זאת הייתה הרגשה מדהימה! Tongue
זיינתי את אוקטביה בכוס כשהיא בדוגי על הסקייטבורד והסעתי אותה תוך כדי בסלון Tongue Star Cool
אוקטביה הייתה קצת חסרת אונים ונראתה ממש חמודה בסיטואציה הזאת מוחא כפייה קריצה
אחרי כמה דקות של זיון הוצאתי ת'זין מהכוס הדורש של אוקטביה והתכופפתי כדי ללקק את חור התחת הטעים שלה! גררררררררר Tongue

אחרי הטיול על הסקייטבורד חזרנו למיטה והזדיינו בכפיות לוהטות! חיבקתי את אוקטביה בחום וזיינתי אותה במרץ בכוס תוך כדי שאני מלטף מידי פעם את הכוס שלה חיוך גדול

"עכשיו נזדיין בדוגי מהיר ועצבני!" צעקה אוקטביה והתיישבה בדוגי... "אם בא לך אתה יכול לדחוף לעצמך את הסטרפאון בתחת בזמן שאתה מזיין אותי בדוגי!" המשיכה אוקטביה וצחקקה...

"וווואאאווווו זה רעיון מצויין! חשבתי לעצמי..." ורצתי לקחת את הסטרפאון...
דחפתי לעצמי את הסטרפאון בתחת עד הסוף והשחלתי לאוקטביה את הזין הקשיח שלי לכוס החם שלה! חיוך גדול
נאלצתי להחזיק את הסטרפאון עם יד אחת כי הוא החליק לי כל הזמן מהתחת צחוק תוך כדי
זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס כשאני מחזיק אותה במותניים ביד אחרת והתחרמנתי בטירוף מכל הסיטואציה. סטרתי מידי פעם על ישבנה והתמוגגתי מגופה הסקסי! לאט לאט התחלתי להרגיש זרמים חזקים בגופי עד שצמרמורת ענקית עברה בי... והשפרצתי כמו מטורף בכוס של אוקטביה! זאת הייתה אורגזמה שנמשכה לפחות דקה!!! היא לוותה בזרמים חזקים בתחת שלי ורעידות ללא שליטה בגופי. הייתי קצת בהלם מכל הסיטואציה ואוקטביה הייתה מופתעת ומבסוטית בטירוף מהגמירה שלי! Tongue

"אהההההה זה היה רעיון מטורף שתהיה עם סטרפאון בתחת בזמן שאתה מזיין אותי!" אמרה אוקטביה שהייתה מבסוטית Tongue

אוקטביה הודיעה לי בשמחה שהיא נהנתה בטירוף מהזיון שלנו ושהיא תשמח לפגוש אותי שוב בקרוב על הסקייטבורד שלי Star קריצה

כמה ימים אחרי הזיון עם אוקטביה הייתי קצת תשוש ולא יצא לי לצאת לרכיבת הסקייטבורד שלי... זה לא קרה לי מעולם... אבל מה לעשות שאוקטביה הנימפומנית הזאת פשוט פירקה לי ת'צורה! Wacko צחוק

שכבתי על מיטתי החמימה בביתי וישנתי להנאתי. לפתע שמעתי מישהי קוראת בשמי והרגשתי משהו רך על פניי. פקחתי עיניים וראיתי את אוקטביה בכבודה ובעצמה מצמידה את ישבנה החשוף לפניי בסערה ומשום מה כועסת עליי מבולבל

"אוינק אוינק איפה היית?! כבר כמה ימים שאני מחפשת אותך! עשית לי תאבון מיני ואני מתה שהסקייטבורדיסט הסקסי שלי יזיין אותי שוב!" Tongue צעקה אוקטביה!

"פששש אוקטביה איזו הפתעה המממממ אני מבין שאת סופר חרמנית... אבל אל דאגה אוינק אוינק יספק אותך מינית במהרה!" Approve הבהרתי לאוקטביה והיא צהלה משמחה Tongue צחוק

היא התחילה למצוץ לי את הביצים ואת הזין ועשתה תוך כדי מציצת פוליש נפלאה לזין שלי! חיוך גדול
בזמן הזה ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה ברעב גדול וטפחתי על ישבנה הסקסי גרררררר פשוט לאכול אותו! Evil Smile

אחרי כמה דקות של 69 אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה וזיינתי אותה במרץ בזיון טרמפולינה! Tongue

"אוינק אוינק אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה והניפה את ידיה באוויר! מוחא כפייה

טפחתי על ישבנה ונהנתי ממראה הזין שלי ששחה ללא הפסקה בכוס הורדרד שלה...

"אוינק אוינק בא לך לגמור לי בפה?" קריצה שאלה אוקטביה בשובבות...

"ברווווווווווווררררררר!!!" Tongue עניתי לה בהתלהבות וחיבקתי אותה בחום ובאהבה.

אוקטביה התיישבה בדוגי מול המראה, ככה שהתחת שלה השתקף בה. במהרה הכנסתי את הזין הקשיח שלי לפיה החם ונהנתי מהמציצה המעלפת שלה! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה השובב כמות נכבדה של זרע ונישקתי את ראשה הברונטי חיוך גדול

אוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה לי בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אלוף הסקייטבורד!" מוחא כפייה Cool Tongue

אוקטביה צחקקה כאשר הזרע בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה. זה הדליק אותי בטירוף! Tongue

התחבקנו בחום ואהבה וקבענו שנמשיך להיפגש לזיונים מטורפים שכאלה! מוחא כפייה אצבע למעלה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! הייתה פגישה קטלנית!!! Tongue Tongue Tongue

אחחחח אנחנו כאלה מטורפים עם ההמצאות שלנו! Tongue צחוק

הזיון על הסקייטבורד היה פשוט חלומי! Star מוחא כפייה

המראה שאת יושבת בדוגי על הסקייטבורד לא יוצא לי מהראש! Tongue

את כזאת סקסית מושלמת גרררררררררר Evil Smile

תמסרי ד"ש לחורים המתוקים קריצה

Heart Hug

Lavelle

403
אוינק אוינק ואוקטביה מתפרעים בנשף מסכות Evil Smile

שלום לכולם שמי הוא אוינק אוינק אבל אתם יכולים לקרוא לי מר אנונימוס Approve

ברצוני לספר לכם על מקרה מאוד מיוחד שהתרחש לפני כמה ימים בשגרירות תאילנד.

היה נשף מסכות לכבוד יום הולדתו של השגריר. קיבלתי הזמנה לאירוע בגלל הקשרים שיש לי...
אתם יכולים לקרוא לי סוכן מיוחד אוינק אוינק צחוק
כמובן שלא חשפתי את זהותי.
באתי לאירוע לבוש בחליפה שחורה מהודרת שיושבת מעולה על הגוף השרירי שלי! Cool

כל
המוזמנים ישבו במקומות המסומנים להם לצד השולחן. כולם לבשו שמלות ערב,
טוקסידו וחליפות. לידי ישבה בחורה ברונטית שהייתה לבושה בשמלה אדומה לוהטת
עם גב חשוף וסקסי
! (שרון לבשה את שמלת הפוקסיה המדהימה שלה Tongue)
הברונטית המיסתורית עטה על פניה מסכה יפייפיה ויוקרתית...

שהסתירה
חצי מפניה. על אף המסכה אפשר היה להבחין שהבחורה הברונטית יפייפיה בטירוף!
פניה אקזוטיות ומעניינות מאוד ועיניה טיפה מלוכסנות. היא הביטה לעברי
בסקרנות דרך המסכה שלה ואני בחנתי אותה ברעב דרך מסכת האנונימוס שלי...

Anonymous mask printable cryptlife

האוכל
שהוגש לנו היה טעים אבל הארוחה עצמה הייתה מאוד משעממת... מדי פעם במהלך
הארוחה זרקתי לעבר הברונטית מבט חטוף ומתגרה, והעברתי את ידי על הירך
החשופה שלה Evil Smile
הברונטית הייתה מאוד סקרנית לדעת מי הוא הזר הנאה מתחת למסכה שלצידה.

"הארוחה הזאת ממש משעממת הא?" שאלתי את הברונטית תוך כדי הארוחה...

"כן אני מסכימה איתך" ענתה לי הברונטית וחייכה אליי.

"רוצה שנלך לטייל באחוזה הענקית הזאת במקום לשבת פה ולהשתעמם?" שאלתי את הברונטית והבטתי דרך המסכה בעיניה...

הברונטית הביטה מסביב ואמרה: "כן זה רעיון מצויין!" חיוכה גדל חיוך גדול

אחזתי
בידה של הברונטית וגררתי אותה למעלה במדרגות. נכנסנו לאולם גדול מלא בפרטי
אומנות... היינו המומים ממה שראו עינינו מבעד למסכות...

"מה שמך?" שאלתי אותה...

"אני אוקטביה" ענתה הברונטית...

"ומה מעשייך פה?" שאלתי אותה בסקרנות...

"אני קרובת משפחה של השגריר, ואתה?" שאלה אוקטביה בכזאת התלהבות כאילו השאלה הזאת ישבה לה על קצה הלשון מהרגע שנפגשנו.

"אל תשאלי שאלות מטופשות ולא אענה תשובות מטופשות!" אמרתי לה בנימה של סוכן חשאי קריצה

"אוקיי"
אמרה אוקטביה. נדמה היה שהתשובה שלי קצת הרגיזה אותה... (חחחח שרון הרגה
אותי מצחוק בקטע הזה! היא ניסתה להציץ מתחת למסכה שלי וזרקה כל פעם שם של
דמות אחרת. ג'יימס בונד, ביל גייטס ואוסמה בין לאדן צחוק צחוק צחוק)

"אני אקרא לך אנונימוס, אם אתה לא מוכן לגלות את שמך..." אמרה לי אוקטביה וחייכה לעברי בממזריות...

"מקובל עליי" אמרתי לה וחייכתי לעברה בחזרה.

הלכנו צמודים זה לזו ולא יכולתי להוריד את היד שלי מישבנה הסקסי! Evil Smile
לבסוף
אוקטביה השתחררה ממני ועברה לאיטה בין פרטי האומנות... מקניטה אותי בהליכה
טווסית... רתחתי מחרמנות ועקבתי אחריה בצעדים איטיים... החלטתי להדליק את
אוקטביה ונעלמתי מעיניה Evil Smile

"היי לאן נעלמת?! תחזור לפה!" שמעתי את אוקטביה שחשבה לעצמה שהנה ברח הזיון שלה להערב צחוק

הופעתי
משום מקום... הצמדתי את אוקטביה לקיר עם ידי הגברית והמסוקסת! נצמדתי אל
גופה והתחלתי לנשק אותה בצווארה ובחזה שלה... הרגשתי שאוקטביה נבהלה לרגע,
אבל מהר מאוד התעשתה והתמסרה לי...
גלשתי עם ידי אל הירך שלה וליטפתי את החלק הפנימי של רגלה...

"כן כן תמשיך! אל תפסיק! זה מוצא חן בעיניי!" Tongue גנחה אוקטביה בהתלהבות וקצב פעימות ליבה הלך וגבר...

לקחתי את ידה של אוקטביה ומשכתי אותה אחריי....
הגענו לגן מאחורי הבית שהיה די מוסתר. לעינינו התגלתה בריכה קטנה ומוארת מבפנים. ממש גן עדן חשבתי לעצמי... Tongue

"ואאווווווו בריכה!" Tongue אמרה אוקטביה בהתלהבות...

בלי
לבזבז שניה הושבתי את אוקטביה על כיסא בריכה ארוך (ספה) ודחפתי אותה בידי
כדי שהיא תשכב לאחור. הורדתי את תחתוניה הורודים והסנפתי אותם דרך המסכה
שלי (חחחחח כמה שהצלחתי, הרי לא היו לי חורים במסכה לאף צחוק רק
חור לפה). היה זה חוטיני ורוד סקסי להחריד! לבשתי אותו על הצוואר וצללתי
בין רגליה. אוקטביה נשכבה לאחור, עצמה את עיניה ולשוני הרטובה הרטיטה את
הדגדגן שלה חיוך גדול (ירדתי לשרון בעודי לובש את המסכה, היה לי פתח קטנטן ללשון)
אוקטביה נמשכה לעולם של הנאה וריגוש. תוך כדי הליקוק הכיפי הפשלתי את שמלתה... אוקטביה גרגרה כמו חתלתולה Tongue
רעידותיה הלכו וגברו, אגנה עלה וירד והיא קיבלה אורגזמה מדהימה מלשוני הרטובה והשובבה! Tongue

"ואאאווווו אנונימוס זה היה מדהים!" Tongue צעקה אוקטביה בחיוך ועיניה פשוט זרחו מאושר!

לפתע
תפסתי את אוקטביה בשתי ידיי החזקות והנפתי אותה בזרועותיי! נעמדתי איתה
מעל הבריכה והתחלתי לנדנד אותה בזרועותיי. אוקטביה התלהבה מזה בטירוף וממש
התמוגגה מאושר.
קפצתי עם אוקטביה לתוך הבריכה! (מיטה) התחרמנו בתוך הבריכה בטירוף! Evil Smile

יצאנו מהבריכה ונשכבנו על הדשא. שכבתי מעל אוקטביה והתענגתי על גופה המושלם! Star
אוקטביה
השובבה כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה
על הפרצוף שלי והתחילה לזיין לי ת'פנים עם שני החורים שלה Tongue צחוק
הוצאתי את הלשון מפתח המסכה וליקקתי בשקיקה את חור התחת של אוקטביה, אחחחח איזה טעם משגע! Tongue
מיותר לציין שהמסכה שלי הפכה לאט לאט לסמרטוט צחוק ולמרות זאת לא הורדתי אותה כדי לא לחשוף את הזהות שלי... אני מר אנונימוס לנצח! Approve קריצה

אוקטביה
נשכבה עליי ב 69 ושלפה את הזין הקשיח שלי מתחתוניי. בערתי מחרמנות והסנפתי
את ישבנה של אוקטביה באהבה גדולה! רקדתי עם לשוני בשני החורים שלה וטפחתי
על ישבנה בשובבות. אוקטביה שאבה את שתי הביצים שלי לפיה החם ועשתה להן
טורנדו עם לשונה Tongue מוחא כפייה
היא מצצה ת'זין שלי במציצה חמה ורטובה וליקקה אותו כמו חתולה חרמנית ורעבה חיוך גדול

מה
שקרה בהמשך אני לא אשכח לעולם! אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי
בשיא המרץ בצדדים, בגב, בבטן ועוד כל מיני מקומות שאליהם הגיעה Evil Smile
צרחתי כמו חולה נפש! (חחח שרון הרגה אותי הפעם עם הנשיכות שלה, היא המציאה איזה טכניקת נשיכה חדשה ופשוט קרעה אותי! Wacko צחוק הצעקות שלי מדליקות את שרון חבל"ז Tongue).

שנינו
כבר בערנו מחרמנות! אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה התחלתי לזיין אותה
במרץ בכוס החם שלה! חיבקתי את אוקטביה בחום ואהבה וליטפתי את ישבנה הסקסי
בשקיקה! חיוך גדול
אוקטביה
נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות בצווארי. צחקקתי בממזריות ללא הפסקה
ואוקטביה הגבירה את קצב הנשיכות. מהצוואר היא עברה לאוזניים שלי ואכלה אותן
ברעב גדול! המשכתי לצחקק והסנפתי את צווארה המתוק! לא מפסיק לרגע לזיין
אותה בכוס הלוהט שלה! Tongue

"קדימה אנונימוס בוא תזיין אותי באוויר!" צעקה אוקטביה באטרף!

קמתי
ביחד עם אוקטביה בעודה מחבקת אותי והתחלתי לזיין אותה במרץ באוויר! היא
ממש התמוגגה מהזיון וצעקה שזה הרבה יותר כיף מהארוחה המשעממת של השגריר
המעפן צחוק
אוקטביה
לא הפסיקה לנשוך אותי בצוואר וחירפנה אותי בטירוף! נעמדתי איתה מול המראה
ושנינו התענגנו על מראה הזיון! גופה החטוב קיפץ על הזין שלי וישבנה הסקסי
נראה פשוט מדהים! Tongue

התיישבתי
עם אוקטביה על כיסא הבריכה. היא נחתה עליי בפוזת הצפרדע והמשיכה לקפץ במרץ
על הזין שלי. היא תפסה אותי בשיער והביטה לעברי במבטה השובב והממזרי! Evil Smile
אחרי כמה דקות הרמתי שוב את אוקטביה באוויר ואחרי שהעפתי אותה כהוגן על הזין שלי השכבתי אותה על שפת הבריכה.

נחתנו
למיסיונרית... המשכתי לזיין את אוקטביה במרץ בכוס הדורש שלה. היא סטרה על
ישבני ונגנבה מהזיון הפרוע! לא התאפקתי ונשכתי את אוקטביה באוזן כמה פעמים,
היא צעקה וזה חירמן אותי חבל"ז! Tongue צחוק קריצה

המשכנו
את הזיון בעמידה כשאוקטביה נשענת על המעקה של הבריכה (שידה). השחלתי ת'זין
הקשיח שלי עמוק לתוך הכוס החם שלה וזיינתי אותה במרץ תוך כדי שאני סוטר על
פלחי ישבנה המקפצים Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה הבריכה והמשכתי לזיין אותה במרץ בעמידה Tongue

"אנונימוס בוא נעשה כפיות לוהטות!" צעקה אוקטביה בשמחה! חיוך גדול

יצאתי
מאוקטביה, ליקקתי לה את שני החורים בשקיקה ואז נשכבתי מאחוריה על הצד.
הזדיינו במרץ בכפיות סופר מהירות ולוהטות! אוקטביה סטרה לי על התחת ואני
חיבקתי אותה בחום ואהבה והסנפתי את גופה חיוך גדול

אוקטביה
התהפכה והתחילה לנשוך אותי שוב בגופי, ניסיתי להתחמק אבל היא התפתלה כמו
נחש ונעצה את שיניה החדות בגופי. למרות זאת הצלחתי לנהל איתה קרב טוב
וגרמתי לה לצעוק כמו שצריך Evil Smile צחוק

אחרי הכפיות הלוהטות וקרב הנשיכות עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue
זיינתי את אוקטביה במשך כמה דקות בדוגי לוהט עד שהגעתי לאורגזמה מדהימה וגמרתי בחוזקה בכוס הרטוב והורדרד שלה! Tongue Star

ביקשתי מאוקטביה להסתובב... כשעשתה זאת היא שמה לב שנעלמתי...

"תחזווווווור! איפה אתה?!" צעקה אוקטביה בסערה ואז שמה לב לפתק קטן על הכיסא בריכה...

16022013355(600)

אוקטביה חייכה לעצמה וחשבה: "מעניין מי היה הזר המסתורי והמלהיב הזה"...

היא הספיקה ללבוש תחתונים כשלפתע ראתה את השגריר (אני הייתי השגריר) מתקרב אליה. היא הסתירה מהר עם השמלה שלה את הציצים ....

"אוקטביה?! Shocked אז מה? נהנית מהארוחה?" שאלתי אותה כשאני מביט בה בהלם צחוק

"היי! אל תשים לב... נפלתי לבריכה צחוק הארוחה? המממ כן היה נחמד אבל הכי נהנתי מהזיקוקי דינור!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות, חייכה לעברי והלכה...

נשארתי לעמוד תוהה לעצמי "לא זכור לו שהיו זיקוקי דינור בארוחה" מבולבל

אהה כן ותראו איך נראתה המסכה שלי אחרי הזיון הפרוע עם אוקטביה צחוק צחוק צחוק

16022013356(600)

זה שוב אני אוינק אוינק או מר אנונימוס לשירותכם! חיוך גדול

אחרי
הלילה הלוהט עם אוקטביה הייתי ממש מותש וברחתי הביתה כדי לישון קצת. לא
היה לי נעים לעזוב את אוקטביה ככה אבל פחדתי שהנימפומנית הזאת תרצה עוד כמה
סיבובים על האנונימוס הקשיח שלי... אני צריך לשמור עליו בקפידה צחוק

לפתע קול נשי וסקסי העיר אותי משנתי!

"אנונימוס אנונימוס שלי תתעורר!" צעקה מישהי וכשפקחתי את עיניי ראיתי מולי טוסיק חשוף, שובב וסקסי! עם שני חורים פשוט מדהימים! Tongue

"היי מי את!?" שאלתי את הגברת והדבקתי את לשוני לחור התחת שלה... יאאמממייי Tongue

"אני אישתו של השגריר! אני יודעת מי אתה אוינק אוינק! ראיתי אותך מזיין את אוקטביה בבריכה ההיא! עשית לה אחלה זיקוקי דינור בכוס!" Tongue צחוק אמרה אשת השגריר והתחילה ללקק לי את הזין חיוך גדול

"מה? עקבת אחרינו?" שאלתי את אשת השגריר בהלם...

"כןןןןןן
עקבתי אחריכם. תשמע אוינק אוינק ראיתי איך פירקת את הזנזונת הקטנה
ההיא, אני רוצה שתפרק ככה גם אותי, אני חרמנית בטירוף! בעלי לא מספק אותי
מינית... בכי אני רוצה שחיית סקס כמוך תזיין אותי כהוגן! אני יודעת שאתה מותש אחרי אוקטביה ואני אסתפק בפוזה אחת" Tongue צחוק אמרה לי אשת השגריר החרמנית והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה Tongue

הבטחתי לה שאני אספק אותה מינית והיא אמרה לי שאני לא אצטער על כך! Star

ליקקתי לה את החורים המפתים שלה בזמן שהיא מצצה לי ת'זין ואת הביצים ועשתה למר אנונימוס הקשיח שלי מציצת פוליש מדהימה! Tongue מוחא כפייה
בנוסף היא גם נשכה אותי כהוגן בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו ילדה קטנה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות אשת השגריר עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה לוהט!!! Tongue
אשת השגריר יצאה מגדרה והחמיאה לי ללא הפסקה עד כמה אני פנתר מין חסר מעצורים Cool

"תגיד אוינק אוינק בא לך לגמור לי בפה כשאני מוצצת לך על סקייטבורד?" שאלה אשת השגריר והביטה בי בממזריות...

"ווואאואווווו איזו הצעה! כמובן סקסית שלי!" עניתי לה וחיבקתי אותה בחום ואהבה Heart

אשת
השגריר התיישבה על הסקייטבורד בדוגי ככה שישבנה היה מול המראה. היא הרימה
את הטוסיק שלה למעלה ולקחה את הזין שלי לפיה. עמדתי מולה בכיפוף ונהנתי
מהמציצה הנפלאה שלה! היא הסיעה את עצמה על הסקייטבורד עם כפות רגליה, ממש
הלבישה את הפה החמוד שלה על הזין שלי לפי קצב הנסיעה שלה, זה היה פשוט
מדהים! מוחא כפייה Tongue Star

ליטפתי את ישבנה ואת החורים שלה והתענגתי על ישבנה במראה... המחזה היה עוצר נשימה! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי ללא שליטה לפיה הקטן והשובב כמות גדולה של זרע! Tongue

אשת השגריר פתחה פה גדול ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק אנונימוס" צחוק

בלי כוונה זלג לה קצת זרע על הסנטר וטיפטף על הסקייטבורד, התפוצצנו מצחוק צחוק צחוק צחוק

מישהו יודע אולי איך מוציאים כתמי זרע מסקייטבורד? קריצה צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

איזה כיף להיות אוינק אוינק אנונימוס! Tongue

ניפגש שוב בשמחות וזיונים חדשים Tongue קריצה

סוף

שרונוש סקסית שובבה שלי היה מושלם! Tongue Tongue Tongue

איזה נשף מסכות פרוע היה לנו הא? Tongue צחוק

אחחחח המציצה על הסקייטבורד הייתה פשוט מושלמת! מוחא כפייה אצבע למעלה Star

חולה עלייך ועל חורייך המתוקים והשובבים! Tongue

Heart Hug

Lavelle

405
אוקטביה הזונה הרעבה עושקת את אוינק אוינק המיליארדר צחוק

שלום לכולם, שמי הוא אוינק אוינק ואני איש עסקים מאוד עשיר ומצליח! Approve

לא היה דבר בעולם שלא יכולתי לקנות Tongue

מבולבל היום המצב קצת שונה, והכל בגלל הזונה ההיא אוףףףף איתה! כועס צחוק

כך הכל קרה...

ישבתי במסעדה האהובה עליי ואכלתי ארוחת צהריים לבד להנאתי. היה זה יום די לחוץ בשבילי, היו לי הרבה סידורים ועיסקאות לסגור.
המלצרית
הגישה לי את המנה האהובה עליי. התחלתי לחפש את המזלג ולא שמתי לב שמרוב
הלחץ הפלתי אותו. טוב שמימיני ישבה בחורה ברונטית נחמדה ודי סקסית חיוך גדול

"המממ סליחה נפל לך המזלג..." אמרה לי הבחורה החביבה...

"תודה רבה!" הודתי לה. הרמתי במהירות את המזלג נופפתי למלצרית להחליף אותו והתחלתי לאכול.

"סליחה שאני מפריעה שוב, אבל נפל לך הסכין!" שמעתי את הבחורה.
הייתי ספקן אבל כשהבטתי למטה אכן ראיתי שם את הסכין שלי... "פאק איזה מפוזר אני
היום" Wacko חשבתי.

המשכתי לאכול את הארוחה הטעימה שלי כשלפתע...

"סליחה שוב, אבל נפל לך הארנק!" שמעתי שוב את הבחורה.
הבטתי
למטה ובאמת ראיתי שם את הארנק שלי, הרמתי אותו במהירות כאשר בדיוק ברגע זה
ענו לי מסוכנות מרצדס שבדיוק חייגתי אליהם. הודתי לבחורה הברונטית ועברתי
לשיחת הטלפון.

"שלום לך, זה בקשר למרצדס החדשה שרציתי לקנות... כן
כן את דגם הספורט עם כל התוספות והאיבזור היוקרתי... 500 אלף דולר? אין
שום בעיה! הנה מספר כרטיס האשראי: XXXX XXXX XXXX XXXX , עד ה 1/15 ...
תודה רבה לך!" אמרתי לסוכן וחזרתי לעיסוקיי.
אחחח כמה זמן חיכיתי למרצדס הזאת! Tongue

"תסלח לי אדוני" אמרה הבחורה הברונטית...

"מה עכשיו נפל לי?" הסתכלתי עליה ובמקביל על הרצפה...

"הכל בסדר לא נפל לך שום דבר הפעם" צחקה הבחורה. "רציתי לשאול אותך אם בא לך לשבת לידי קצת, אתה מאוד מוצא חן בעיני!" חיוך גדול המשיכה הבחורה הברונטית בקולה הסקסי וחייכה לעברי בחיוך מזמין.

"בשמחה!" עניתי לבחורה הברונטית. הכנסתי את שטרות הכסף שלי ואת כרטיס האשראי

15022013352(600)

לתוך התחתונים שלי (זה המקום הכי בטוח קריצה צחוק) והתיישבתי לידה.

"נעים מאוד אני אוקטביה!" אמרה הבחורה הברונטית והושיטה את ידה...

"נעים מאוד אני אוינק אוינק" אמרתי לה ולחצתי את ידה.

אוקטביה לבשה חצאית ורודה צמודה וסקסית בטירוף וחולצה שחורה צמודה! שיערה הברונטי גלש על כתפיה ויופיה פשוט סינוור אותי! Tongue
ישבנו צמוד וקישקשנו קצת על החיים. הרגשתי שאוקטביה חמה עליי, היא שידרה סקס לכל עבר והתחלתי לפעול! Cool
ליטפתי את רגלה החלקה ושלחתי את ידי מתחת לחצאית שלה, עד שנגעתי לה בכוס דרך התחתונים.

"היי! אין לך אישור כניסה! קודם אתה צריך להעביר כרטיס אשראי בטוסיק שלי!" הסבירה לי אוקטביה וצחקקה.

"לעשות מה?!" Shocked שאלתי אותה בהלם.

אוקטביה קמה, הרימה את החצאית שלה למעלה, הורידה את החוטיני השחור שלה עד הברכיים ושלפה מהתחתונים שלי את כרטיס האשראי.
איזה תחת מדהים! אמרתי לעצמי... אין שום סיכוי שאני לא טועם את התחת הזה!!! תפסתי את כרטיס האשראי והעברתי אותו בחריץ ישבנה! Tongue (חחח שרון הרגה אותי עם ההמצאה הזאת צחוק)

"מצויין! 500 אלף שקל עברו לחשבון הבנק שלי!" חיוך גדול צעקה בשמחה אוקטביה ולבשה בחזרה את החוטיני שלה, כיסתה בחזרה את ישבנה עם החצאית והתיישבה לידי.

"מהההההההה? 500 אלף שקל????" צעקתי לא מאמין...
"רגע רגע אני רואה פה משהו..." אוקטביה מכניסה את ידה לתחתונים שלי ושולפת משם כמה שטרות של 200 שקל... "מגנייייייב" Tongue צחוק

"ממה את עושה???!!!" שאלתי אותה ולפני שהספקתי להשלים את המשפט חטפתי ממנה כמה סטירות מצלצלות צחוק

החלטתי
לזרום עם הסיטואציה... זה גם ככה כסף קטן בשבילי... וחוץ מזה הייתי ממש חם
על אוקטביה! הפעם הכנסתי את כף ידי לתוך תחתוניה וליטפתי את הכוס החם שלה!
Tongue

"מה דעתך שנזרום אליי הביתה?" שאלה אותי אוקטביה ושלחה את ידה לתוך התחתונים שלי...

"את מחפשת משהו?" שאלתי את אוקטביה בידיעה שהיא מחפשת עוד שטרות...

"המממ כן מצאתי פה משהו קשיח!" אילתרה אוקטביה כשלא מצאה עוד שטרות... חי חי חי היא מצאה את אוינק אוינק הקשיח שלי Evil Smile

"בא לך לעשות איתו משהו?" שאלתי את אוקטביה בחיוך ממזרי...

"כן
בהחלט!" ענתה לי אוקטביה והתכופפה לעבר מפשעתי. היא עטפה את אוינק אוינק
הקשיח שלי בשפתיה החמות והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! בערתי
מחרמנות! שמתי את ידי השמאלית על ראשה ועם ידי הימנית ליטפתי את התחת שלה!
אחחח זה היה טוב! Tongue

אחרי
עוד כמה דקות של מיזמוזים, הלכנו יד ביד לביתה של אוקטביה. נכנסנו לדירה
שלה והלכנו ישר לחדר השינה. הנפתי את אוקטביה בזרועותיי והעלתי אותה על
המיטה. היא עמדה מולי ככה שישבנה היה בגובה הפנים שלי. היא הרימה את החצאית
שלה, נשענה קדימה והגישה לי את ישבנה הסקסי! הזזתי את החוטיני שלה הצידה
והתחלתי ללקק את חור התחת שלה בשקיקה! Tongue
ידעתי הרי שאני אטעם את התחת הזה! גררררררררררר Evil Smile

לאט
לאט אוקטביה התיישבה בדוגי והזמינה אותי לזחול על המיטה. זחלתי על המיטה
והמשכתי ללקק את ישבנה הטעים! לפתע אוקטביה כרכה את רגליה מסביב לגופי
והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על הפרצוף שלי והתחילה לזיין לי
ת'פנים במרץ! Tongue צחוק
ליקקתי את חור התחת שלה בהנאה גדולה וטעמתי גם מהכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול
אוקטביה תפסה את אוינק אוינק הקשיח שלי עם פיה החם ומצצה לי אותו בחרמנות, לא שוכחת למצוץ גם את הביצים החלקות שלי בחום ואהבה Heart חיוך גדול

אוקטביה
אמרה שהיא רוצה ירידה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את
החוטיני השחור שלה ושמתי אותו על הראש. חה חה חה נראתי כמו אוינק אוינק
נינג'ה צחוק
נשכבתי בין רגליה של אוקטביה והתחלתי לנשק בעדינות את הכוס הורוד שלה. אחחח איזה מרקם נעים... פשוט לאכול אותו! Tongue
עברתי לליקוק נמרץ. אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות... אגנה עלה וירד והיא גמרה באורגזמה נפלאה! Tongue

"אוינק אוינק זה היה מדהים!" מוחא כפייה Tongue הודיעה לי אוקטביה והביטה לעברי בחיוך גדול.

אוקטביה לא בזבזה זמן ולפתע שוב הפכה אותי על הגב... הוצאתי לשון והדבקתי אותה לחור התחת המשגע של אוקטביה! Tongue

"חור התחת שלי טעים?" שאלה אוקטביה...

"מאוווווווווווווווווווד!!!" Tongue עניתי
לה בחרמנות והמשכתי ללקק לה את חור התחת ואת הכוס.

אוקטביה
זחלה עליי והכניסה את אוינק אוינק הקשיח שלי לפיה החמים. היא עשתה לו
גלים משוגעים עם לשונה השובבה, וליקקה אותו לכל אורכו ורוחבו במציצת פוליש
מחרפנת! Star
גנחתי
מחרמנות עד שלפתע התחלתי לצעוק... אוקטביה השובבה התחילה לנשוך אותי בגופי
ללא הפסקה! נותנת לי ביסים עסיסיים וממש קורעת אותי לגזרים צחוק
הייתי חייב להחזיר לאוקטביה וליקקתי אותה במקום רגיש במיוחד! אוקטביה שיחררה צעקה והחטיפה לי מגוון סטירות מצלצלות צחוק (חחחח שרונוש זה היה טוב! מוחא כפייה אצבע למעלה)

אחרי
שאוקטביה סיימה לאכול אותי היא התיישבה על אוינק אוינק הקשיח שלי וצעקה
שהיא רוצה זיון באוויר! (שרון שמה את שטרות הכסף על הראש שלי, תפסה אותם עם
החוטיני שלה שלבשתי צחוק)
קמתי
ביחד איתה מהמיטה, תפסתי אותה טוב טוב ברגליה ובישבנה ובעודה מחבקת אותי
התחלתי להעיף אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח שלי! הוא היה מבסוווווווווט! Tongue צחוק
הלכתי ביחד עם אוקטביה בסלון לכיוון המראה והיא התחילה לנשוך אותי בצוואר תוך כדי צחוק

נעמדתי איתה מול המראה והמשכתי להקפיץ אותה במרץ! הבטנו בזיון במראה
והתמוגגנו מהגוף הסקסי של אוקטביה... אחחחח לראות את הטוסיק החטוב והסקסי
שלה מקפץ היה מחזה לא מהעולם הזה! Tongue Star

"אפילו על הראש יש לך כסף אתה כ"כ עשיר" צעקה אוקטביה. צחקנו בטירוף צחוק

אחרי
כמה דקות התיישבתי ביחד עם אוקטביה על הספה והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע.
היא קיפצה עליי במרץ והגישה לי את הציצים המתוקים שלה. מצצתי את פטמותיה
ברעב גדול וכל פעם שהזנחתי את אחת הפטמות חטפתי סטירות מצלצלות צחוק

קמתי עם אוקטביה מהספה והמשכתי להעיף אותה באוויר כל הדרך אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במסיונרית חמה ורטובה חיוך גדול
אוקטביה סטרה ללא הפסקה על ישבני וצעקה שאני אזיין אותה יותר ויותר מהר! "פשששש זאתי נימפומנית חסרת מעצורים!" Wacko חשבתי לעצמי צחוק

מהזיון במסיונרית עברנו לעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והזמינה את אוינק אוינק הקשיח שלי לחדור למבצרה הרטוב צחוק
קודם כל התיישבתי על ברכיי וליקקתי בשקיקה את שני החורים שלה, ואז חדרתי למבצר החם והרטוב שלה Tongue
זיינתי אותה במרץ בכוס, סטרתי על ישבנה ושיחקתי עם שיערה...

"ווואאוווו אוינק אתה ממש מפתיע אותי! לא חשבתי שאתה כזאת מכונת סקס!" Tongue אמרה אוקטביה בהתפעלות.

בהמשך
תוך כדי שהזין שלי עדיין בכוס שלה, אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה
והמשכתי לדפוק אותה במרץ בכוס החם שלה. הטוסיק התפוחי שלה חירפן אותי
בטירוף! חפנתי בידיי את פלחי ישבנה והתענגתי על איך אוינק אוינק הקשיח שוחה
בכוס הרטוב שלה Tongue

נשכבנו
שוב על המיטה ואוקטביה התיישבה עליי ברכיבה. מהר מאוד היא נשכבה עליי
והתחילה לנשוך אותי באוזניים כמו חיה רעבה! אחחח זה היה טוווווווב! זיינתי
אותה במרץ בכוס, חיבקתי אותה והתענגתי על שניה החדות חיוך גדול
מהאוזניים שלי אוקטביה עברה לצווארי. היא נעצה את שיניה החדות בצווארי וזה העלה את מפלס החרמנות שלי לשחקים! Tongue

בהמשך עברנו לכפיות לוהטות! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס החם שלה, חיבקתי אותה והסנפתי את עורה הקטיפתי חיוך גדול אחחחחח היא כזאת טעימה! Tongue
מהכפיות הלוהטות קפצנו לדוגי מהיר ועצבני! Star
זיינתי
את אוקטביה בכוס הלוהט שלה טוב טוב! ליטפתי את גופה, התענגתי על ישבנה
והפלקתי עליו מידי פעם. אוינק אוינק הקשיח שלי היה מבסוט בכוס הרטוב של
אוקטביה! אחחחח בפנים היה כ"כ חם ורטוב! Tongue

אחרי כמה דקות אוינק אוינק שלי השפריץ כהוגן בכוס הדורש של אוקטביה. זאת הייתה אורגזמה מדהימה! מוחא כפייה Tongue

התחבקנו, התנשקנו והודנו זה לזו על הזיון הלוהט Tongue

לפני שהלכתי נתתי לאוקטביה את כרטיס האשראי שלי. אני אוינק אוינק נחמד חיוך גדול

"הוא טעון בסכום של 2 מיליארד דולר! תהני קצת בשופינג" חיוך גדול קריצה אמרתי לה בקריצה.

"ואאוווווו תודה!" צעקה אוקטביה ונישקה אותי בחום חיוך גדול

רק בדרכי הביתה הבנתי שאולי עשיתי שטות גדולה... לתת לאוקטביה כרטיס אשראי... הממממ זה בטח לא יגמר טוב Shocked צחוק

כמה
ימים אחרי הזיון עם אוקטביה, שכבתי במיטתי החמימה וחלמתי חלומות רטובים...
אחחחח אוקטביה אהובתי איפה את? ואיפה 2 מיליארד הדולר שלי? צחוק

"אוינק
אוינק! תתעורר! חזרתי אלייך!" צעקה לפתע אוקטביה והעירה אותי משנתי הענוגה
עם ישבנה החשוף! פקחתי עיניים וראיתי מולי שני חורים רטובים ומזמינים! מיד
התנפלתי עליהם וליקקתי אותם בשקיקה! Tongue

"אוקטביה איפה היית? חשבתי שאני לא אראה אותך יותר אף פעם..." מבולבל אמרתי לה בדאגה...

"אוינק אוינק חזרתי אלייך כי נגמר כל הכסף בכרטיס אשראי, השארתי לך שם 2 שקל" צחקקה אוקטביה והתנפלה על הזין שלי.

"מהההההההה? היה שם 2 מילארד דולר!!! מה עשית עם כל הכסף???" Wacko שאלתי אותה כלא מאמין...

"קניתי לי כמה דברים, מכונית, תכשיטים, יאכטה, מטוס פרטי!" Tongue אמרה בשמחה אוקטביה בעודה מוצצת לי ת'זין...

"מה? את רצינית? אהההה הרגת אותי עכשיו! לא נשאר לי כלום!" צרחתי כמו מטורף והתנחמתי בחורים של אוקטביה צחוק

"יש לך אותי! אוינק אוינק אני חרמנית עלייך!" Tongue צעקה אוקטביה והמשיכה לפנק לי ת'זין ואת הביצים במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה Tongue

עינגנו זה את זו במציצות וליקוקים... אוינק אוינק שלי היה כבר קשיח
בטירוף! אוקטביה התיישבה עליו ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בזיון
טרמפולינה נמרץ חיוך גדול

"כן כן אוינק שלי! קדימה! יאאאאאהההוווווו!" Tongue צעקה אוקטביה והניפה את ידיה צחוק

אחרי כמה דקות של זיון מעולה אוקטביה שאלה האם בא לי מציצה עד הסוף? אמרתי לה "בטח!" ודחפתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה כשהיא בדוגי חיוך גדול
ישבנה
הסקסי השתקף במראה. התענגתי על המציצה ועל שני החורים המחרפנים שלה!
ליטפתי אותם בהנאה והרגשתי איך אוינק אוינק הקשיח שלי מבשל את המשקה החם
שלו Evil Smile

אחרי כמה דקות השפרצתי בפיה השובב של אוקטביה כמות יפה של זרע! Tongue

אוקטביה פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע בחיוך ואמרה: " אוינק אוינק המיליארדר!" Tongue מוחא כפייה

אוקטביה צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה! זה היה מדהים! Tongue Star מוחא כפייה

הייתי בעננים ולגמרי שכחתי מהכרטיס אשראי הריק שלי צחוק צחוק צחוק Tongue

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי! היה מעולה! Tongue Tongue Tongue

הייתי כ"כ חם עלייך! גרררררר מה עשית לי! Wacko צחוק קריצה

חולה לך על החורצ'יקים המתוקים שלך! Star

החצאית הורודה שלך ליגת על! מוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

408
[QUOTE=אוליב]

חחח... בואנה אתה שרוט
לא מצליח להבין מי זה המחורא הזה שכותב כל כך הרבה שטויות ועוד שם על זה כל כך הרבה זמן ומחשבה
תגיד ברצינות - אתה במעצר בית שאתה צריך להעביר כל כך הרבה זמן על כלום?
[/QUOTE]

בוקר טוב אליהו , או שמע אוליביהו. עכשיו אתה נזכר לזנק..... צחוק
אנציקלופדיות כתבו על כף בפרום הזה. כשתיכנס אתה למעצר בית שב, השכל , ולמד. בינתיים תן ללבלר להמשיך במלאכת משיכת הקולמוס. קריצה עדיף שהוא לא יצא ממעצר הבית וימשיך עם המלל שלו רק פה. סידרנו לו פינה משלו עם עציצים, פרחים, וגישה לתמונות והוא מבסוט עד הגג. למה להרוס לכולנו? אתה זה שמשלם על הביטים שהוא מנפיק?

רימינג מעשי2013-03-01 10:24:21

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”