כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 48 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

471
[QUOTE=יוסי קזינו]מה זה החרטה הזה ואיייי ואייי.עלינא?
החתול שלי קרא וישר הרגיש שעובדים עליו.

₪בת ₪לום
[/QUOTE]
זה עוד כלום - פעם היו שלושה כאלה... Ouch
[QUOTE=אמריקאי]טוב
אז ברשותכם אעביר לכם שיעור קטן בהיסטוריה
פעם היו שתי מחנות בפוליטיקה ובעיתונות
הליכוד ומפלגת העבודה (אני שמאלני דרך אגב וזה מסביר את את ההומור שלי)
ידיעות אחרונות ומעריב
וכידוע, ממפלגת העבודה וממעריב לא נשאר כמעט כלום
ולמה אני מספר לכם, חרמנים קטנים, את השיעור המאלף הזה
גם פה בפורום היו 2 מחנות: חמשת המופלאים שירדו על אוקטביה ושלושת הלבלרים שהגנו עליה תוך מסירת נפשם
ואם נשפוט ע"פ ההיסטוריה, גורל חמשת המופלאים יהיה כנראה כגורל מעריב ומפלגת העבודה - התרסקות טוטאלית
בניגוד לשלושת הטנורים שנשארו מלוכדים ועיקביים בדעותיהם, מהמחנה השני אחד הושעה, שניים מילאו פיהם מים,
ונשארו 2 אחרונים, שמתאמצים לחדש, למחזר ולגוון את הסחורה הישנה שלהם, את הבדיחות העתיקות והממוחזרות שלהם
שוב ושוב ושוב
[/QUOTE]
אגב - מישהו יודע מה קורה עם ניקול מחולון? Ermm
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

473

אוינק אוינק, אוקטביה והלו קיטי באורגיה פרועה! Tongue

שלום חבריי היקרים! שמי אוינק אוינק וברצוני לספר לכם משהו על אוקטביה, השותפה שלי לדירה.

אוקטביה היא בחורה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן חצוף וגוף חטוב! Tongue

תאמינו לי אני אומר תודה כל יום על זה שהיא השותפה שלי! קריצה

השותפה שלי איך לומר זאת בעדינות... קצת לא נורמלית, והיא גם מאוד ילדותית.

יום אחד חזרתי מהעבודה ואחרי שלום שלום בסלון אוקטביה הלכה לחדרה. נזרקתי על הספה מול הטלויזיה וראיתי סרט. לפתע אחרי כמה דקות התחלתי לשמוע גניחות חזקות מחדרה של אוקטביה. WTF? שאלתי את עצמי... אהה נו בטח הנימפומנית הזאת מאוננת, אני לא אפריע לה צחוק

"הוווו קיטי את טובה! כן כן קיטי יש לך זין טוב! הווו קיטי בואי אני אמצוץ לך! את מבסוטית הא שרמוטה? הוווווו כן קיטי תזייני אותי חזק ועמוק!" היו הקולות שנשמעו מחדרה של אוקטביה Shockedצחוק (חחחחח שרון רכבה על הלו קיטי כאשר הסטרפאון לבוש על הלו קיטי. אח"כ שרון מצצה את הסטרפאון והמשיכה לרכב על הלו קיטי צחוקצחוקצחוק)

הלכתי לחדר של אוקטביה וביקשתי ממנה רשות להכנס.

"הוווווו כן תכנס!" גנחה אוקטביה צחוק

פתחתי את הדלת והייתי פשוט בהלם ממה שראיתי... אוקטביה רכבה על השטרונגול של הלו קיטי! Shockedצחוק

20130629 123010 F2(700)2

"מה זה??? מה את עושה?" שאלתי את אוקטביה והזלתי ריר.

"אני מזדיינת עם הלו קיטי!" Tongue ענתה לי בשמחה אוקטביה.

"תגידי כמה את יכולה להיות שרמוטה ילדותית חולת זין?!" שאלתי אותה ואוקטביה צחקקה.

"טוב נו אם אני כבר פה אז..." אמרתי ודחפתי את הזין הקשיח שלי לפה של אוקטביה שקיבלה אותו בשמחה רבה! מוחא כפייהTongue

וככה תוך כדי שאוקטביה רכבה על הלו קיטי היא מצצה לי בשקיקה ת'זין TongueEvil Smile

ואז נשכבתי מעל הלו קיטי והתחלתי ללקק לאוקטביה את התחת תוך כדי שהלו קיטי מזיינת אותה צחוק

"יאאאאהההוווווו איזה כיף זה להזדיין ולקבל רימיניג בו זמנית!" צעקה אוקטביה בשמחה Tongue

עזבתי את טוסיק של אוקטביה ושוב דחפתי לה זין בפה! יאללה איזה אורגיה מטורפת יש לנו פה! אמרתי לעצמי Star

אוקטביה רצתה ממני ירידה והלו קיטי נאלצה לנוח בצד. רק שלא תפתיע אותי מאחורה Shocked צחוק קריצה

אוקטביה נשכבה על הגב ואחרי שהורדתי ממנה את החוטיני צללתי לעבר הכוס המתוק שלה חיוך גדול

ליקקתי לאוקטביה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות. היא הביטה לעברי כשחיוך של אושר מרוח על פניה היפות! חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongue הודיעה לי חגיגית אוקטביה בזמן ששכבתי בין רגליה. לפתע אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. אוקטביה התחילה לקפץ על הפנים שלי והלשון שלי חגגה על שני החורים שלה! Tongue

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתנפלה על הזין הקשיח שלי. היא מצצה גם את הביצים החלקות שלי והקפיצה אותי מעונג! Tongue

התענגתי על הכוס והטוסיק של אוקטביה. אחחח כמה זה טעים! יאממי יאממי! Tongue

אוקטביה התחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים. זה היה קטן עליי אז אוקטביה גיששה עם שיניה בגבי. מידי פעם הוצאתי צעקה טובה אבל זה לא היה לשביעות רצונה של אוקטביה צחוק היא זחלה מסביבי ובדקה כל נקודה אפשרית ואני התפוצצתי מצחוק צחוק

אוקטביה השכיבה אותי על הבטן והתיישבה על הראש שלי עם ישבנה, היא המשיכה לנשוך אותי במרץ ומידי פעם שיחררתי כמה צעקות טובות. אוקטביה רצתה עוד אז היא תפסה חגורה והצליפה לי איתה על התחת עד שצעקתי כמו שצריך ובהמשך היא הוסיפה כמה נשיכות ממש חזקות שגרמו לי לצרוח בקולי קולות. זהו אוקטביה ניצחה מוחא כפייהצחוקקריצה

אחרי קרב הנשיכות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה בשקיקה בכוס החם שלה והיא נשכבה עליי ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי. מגע שיניה של אוקטביה חירפן אותי והריח שלה שיגע אותי! Tongue

אחרי כמה דקות של רכיבה זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי אותה באוויר כל הדרך למראה. על הספה שכבה הלו קיטי כאשר הסטרפאון שלה עומד בשיא זקיפותו, הלחצתי את אוקטביה כאשר הורדתי אותה לכיוון השמוק של הלו קיטי צחוק ואוקטביה רצתה שאני אהיה זה שישב על הסטרפאון צחוק

לבסוף התיישבתי על הספה ליד הלו קיטי ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. אוקטביה דרשה ממני שאמצוץ להלו קיטי צחוק זרמתי איתה והתכופפתי לעבר הסטרפאון, מצצתי להלו קיטי כמו שרמוטה טובה תוך כדי שאוקטביה רכבה עליי, חחחח אורגיה במיטבה! Tongueצחוק

(חחחח שרון התחילה לדובב את הלו קיטי שהתעניינה האם הזין שלה טעים צחוק)

פתאום אוקטביה תפסה את הלו קיטי והתחילה לזיין לי איתה את הפה במרץ! ואם זה לא היה מספיק סוטה אז היא גם עשתה להלו קיטי רימינג בו זמנית צחוקצחוקצחוק (חחח התחרפנו לגמרי צחוק)

בהמשך עזבנו את הלו קיטי לאונן על הספה והמשכתי להעיף את אוקטביה באוויר. ואז השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית אדירה! Star

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה טוב טוב מאחורה בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה חיוך גדול

זחלנו על מיטה והרבצנו כפיות לוהטות! Tongue אח"כ התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. אחחחח איזה תענוג אין דברים כאלה הרגשתי עם הבטן שלי את הטוסיק העסיסי שלה! חיוך גדול

אחרי כמה דקות עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ והתפוצצתי לתוך הכוס שלה בהנאה רבה! TongueStarמוחא כפייה

אוקטביה הודיעה חגיגית ששנינו סוטים גדולים וגם הלו קיטי ילדה מאוד שובבה צחוקצחוקצחוק

יאללה איזה שותפה נימפומנית חולת זין יש לי אין דברים כאלה! TongueStarמוחא כפייה

כעבור כמה ימים ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע הרגשתי משהו נכנס לי לפה Shocked פקחתי עיניים וראיתי את הלו קיטי מתעופפת באוויר! רציתי לשאול את הלו קיטי ממתי יש לה כנפיים אבל לא יכולתי כי הפה שלי היה עסוק צחוק

"הווווו כן זונה שלי תמצצי! אהבתי איך מצצת לי! כן כן תמצצי! אוקטביה לאחרונה מזניחה אותי! יופי יופי תמצצי! בוא אני אטחן אותך גם בטוסיק!" צעקה אוקטביה שדובבה את הלו קיטי ואיימה לחדור עם הסטרפאון של הלו קיטי לתחת שלי צחוק

לבסוף אוקטביה העיפה את הלו קיטי והתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף. היא נשכה אותי כהוגן בצדדים ואחרי שצעקתי לשביעות רצונה היא עברה לזין ולביצים שלי. היא מצצה את שלושתם בשקיקה והעניקה להם מציצת פוליש נפלאה! Tongue

ממש עפתי מהמציצה של אוקטביה ואז היא המשיכה למצוץ לי כשהיא יושבת בדוגי וישבנה משתקף במראה חיוך גדול אחרי כמה דקות מענגות ביותר השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע ואוקטביה אמרה בפה מלא ובחיוך: "אוינק אוינק השרמוטה של הלו קיטי!" צחוקצחוקצחוק ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

כאלה שותפים סוטים אנחנו, כל יום אצלנו אורגיות מטורפות! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה גדול! TongueTongueTongue

איזה צחוקים הרצנו עם הזיינית הלו קיטי צחוקצחוקצחוק

ממש אורגיה סוטה ומטורפת! TongueStarצחוק

חולה עלייך דובשניה מתוקה! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

474
מה קורה לבלר?

מה עם הפנטזיה השבועית?

הפורום מחכה בקוצר רוח...

*

אתה לא חושב שאתה קצת מזניח את תפקידך? כועס

שכחת שאתה צריך עכשיו לתת עבודה בשביל שניים?

* העכבר של מוסלי.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

478
[QUOTE=מוסלי]אז זהו שבימים האחרונים אני מתקשה למצוא זכר לאותו פקושה בפורום.[/QUOTE]
הוא ביקש:
[QUOTE=פררו רושה] [QUOTE=קישקשתא]
מה יהיה אדמין? אתה לא חושב שהגיע הזמן לפטור אתנו מהיחצן הזה?
בשביל מה אתה נותן לו לזהם את הפורום? מה הטעם בכך?
לא הגיע הזמן לעשות לזה סוף?
למה אנחנו צריכים לסבול את הגועל נפש הזה?
[/QUOTE]
אדמין, אני בהחלט מסכים עם קישקשתא.
הגיע הזמן למחוק את שם המשתמש שלי על כול 608 ההודעות שלי.
מחק אותי כמו שמחקת 4000 משתמשים לפניי.
קישקשתא, יש לך דיבור עם אדמין, אז לא צריכה להיות בעיה עם הבקשה שלך ושלי.
אדמין מחק בבקשה.
[/QUOTE]
וקיבל (טעות לדעתי).

ואז הליצן נרשם שוב עם אותו שם משתמש: צחוק

קישקשתא2013-07-13 20:54:42

480
חבל דווקא כי בניגוד ללבלר, פררו כן היה מועיל לפורום וכן היה מנסה לעזור לפחות בכל מה שקשור למחשוב.

אגב קיש, גם אתה שמת לב לקומבינה האחרונה שלהם עם התמונה של הלו קיטי?

רגע אחד היא הייתה בידיה של שרון בפוסט שלה
ולמחרת היא הופיעה בפוסט פה, באורך פלא בידיו של הלבלר

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”