כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 49 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

482

אוינק אוינק המורה לכימיה ואוקטביה התלמידה התמימה Evil Smile

שלום חברים יקרים. שמי אוינק אוינק ואני מורה לכימיה. בכיתה שלי יש תלמידה מאוד בעייתית ששמה אוקטביה. אוקטביה עושה כל דבר אפשרי בשיעורים חוץ מללמוד, ותמיד מלקקת סוכריה על מקל.

עקב השטויות של אוקטביה בשיעורים היא נכשלה במבחן בכימיה ונאלצה לעשות מבחן חוזר בכימיה בעל פה, איתי בכיתה כמובן Approve

ישבתי בכיתה וחיכיתי לתלמידה אוקטביה. באיחור קל אוקטביה הופיעה בכיתה וחייכה לעברי. אוקטביה לבשה חצאית סקסית וחולצה לבנה מכופתרת שהייתה קשורה מעל הפופיק. על ראשה של אוקטביה היו שתי קוקיות והיא מצצה סוכריה גדולה על מקל Tongue

5379228454 003

"שלום המורה אוינק אוינק" אמרה בשובבות אוקטביה.

"שלום אוקטביה, בואי תשבי לידי. התכוננת למבחן בכימיה נכון?" שאלתי את אוקטביה בעודה מתיישבת לידי.

"כן בטח שהתכוננתי!" חיוך גדול ענתה לי אוקטביה בשמחה.

"מצויין! אז את בטח יודעת מה זה נכון?" שאלתי את אוקטביה והצבעתי על הדף הבא שהיה מונח מולי על השולחן:

(900) הטבלה המחזורית

"כן בטח זאת הטבלה המחזורית!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה.

התחלתי לעבור עם אוקטביה על כמה יסודות... את רובם היא לא ידעה ככה שמיד ראיתי שהדרך שלה לנכשל מאוד קצרה צחוק מה שכן מאוד אהבתי שהיא ידעה מה עושים עם סיליקון צחוקקריצה ושקריפטון זה משהו של סופרמן צחוק

"תגידי אוקטביה את חייבת כל הזמן ללקק את הסוכריה הזאת?" שאלתי אותה והבטתי בלשונה הרטובה שנעה בחושניות על הסוכריה.

"כן אני או מלקקת סוכריה או מוצצת זין!" Tongue הודיעה לי בשמחה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אוקטביה שלחה את ידה למכנסיי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי. היא התכופפה והתחילה למצוץ לי בחושניות. שיחקתי לאוקטביה בקוקיות וחיפשתי בשבילה יסוד קשה במיוחד בטבלה.

"תגידי אוקטביה ולך יש איזה יסוד שאת יכולה להראות לי?" קריצה שאלתי אותה בקריצה.

"הממממ כן יש לי יסוד!" אמרה אוקטביה בקולה הסקסי, נעמדה מולי והרימה את החצאית שלה. לפניי נגלה הטוסיק התפוחי והחצוף שלה! לא תאפקתי וצבטתי אותה בישבן TongueEvil Smile

"המורה!!!" צעקה אוקטביה בהלם והחטיפה לי סטירה צחוק

אוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה. היא התכופפה והזיזה את החוטיני שלה הצידה. ראיתי מולי חור תחת יפייפה! משהו דה בסט! Tongue התכופפתי לעברו וליקקתי אותו בחרמנות!

"היסוד שלי טעים? קדימה המורה תלקק לי את היסוד!" Tongueצחוק צעקה אוקטביה.

המשכתי להתענג על היסוד של אוקטביה וחשבתי לעצמי שאם היסוד של אוקטביה היה מופיע בטבלה המחזורית העולם היה מקום יפה יותר חיוך גדול

למרות שהיסוד של אוקטביה שם בכיס הקטן את כל היסודות שבטבלה נאלצתי בצער רב להודיע לאוקטביה שהיא נכשלה במבחן בכימיה מבולבל

"לא המורה אל תיתן לי נכשל אני יודעת כימיה!" צעקה אוקטביה בפחד ועשתה לי עיניים צחוק

היא תפסה במהירות את הטבלה המחזורית והתחילה להגיד לי כמה יסודות שהיא ידעה אבל זה לא עזר לה... הנכשל שלי נשאר בתוקף Evil Smile

אוקטביה הבינה שאין לה ברירה והיא תהיה חייבת להדגים לי איזה כימיה יש לה עם הזין שלי צחוקקריצה

אוקטביה נצמדה עם ישבנה לפניי והמשכתי ללקק לה את היסודות בזמן שהיא משחקת לי בזין עם כף רגלה Star
נשכבתי על הרצפה ואוקטביה התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה. אחחחח היה כל כך חמים ונעים מתחת לטוסיק שלה! Tongueמוחא כפייה

אחרי שאוקטביה רקדה קצת על הפנים שלי היא העיפה אותי על המיטה (חחח כן כן יש לנו מיטה בכיתה צחוק) והתיישבה עליי ב 69 Tongue

המשכתי ללקק לאוקטביה את החורים ואוקטביה ליטפה את המפשעה שלי והתעניינה איך קוראים ליסוד שלי?

"ליסוד שלי קוראים זין!" צעקתי לה בשמחה והמשכתי ללקק לה את היסודות תוך כדי שהיא מורידה את תחתוניי ושולפת משם את הזין הקשיח שלי חיוך גדול

אוקטביה טיפלה טוב טוב בפיה ולשונה בזין ובביצים החלקות שלי. טוב היא כבר רגילה לזה, זה ממש כמו ללקק סוכריה על מקל צחוק

אוקטביה החליטה להפתיע אותי והתחילה לנשוך אותי בגופי עם שיניה החדות. היא חשבה שאני אצעק מהר אבל יצאה לה הנשמה עד שהוצאתי כמה צעקות טובות צחוקקריצה

תפסתי את הסוכריה על מקל והתחלתי להצליף איתה על התחת של אוקטביה. אוקטביה התחילה לצעוק וחטפה ממני את הסוכריה צחוק היא הפכה אותי על הבטן והצליפה לי כהוגן על התחת עם הסוכריה צחוקצחוקצחוק (חחח זה היה מטורף לגמרי כל התחת שלי בער צחוק)

אחרי שאוקטביה נשכה אותי כהוגן בגופי, והתחת שלי בער מההצלפות עם הסוכריה על מקל צחוק אוקטביה נשכבה על הגב וצללתי בין רגליה לעבר הכוס המתוק שלה חיוך גדול ליקקתי לה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והביטה לעברי בשמחה כאילו הרגע קיבלה 100 במבחן צחוק

אוקטביה כרכה את רגליה סביבי, העיפה אותי על הגב ורקדה עם ישבנה על פניי. היא סובבה אותי, תפסה שוב את הסוכריה והצליפה לי איתה על התחת כהוגן! שוב צרחתי בקולי קולות צחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ. היא נשכבה עליי עם גופה הסקסי ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים חיוך גדול אחרי כמה דקות זחלנו לקצה המיטה והרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה במרץ על הזין שלי ונשאתי אותה לכיוון המראה. מול המראה הבטנו בשקיקה איך הטוסיק העסיסי של אוקטביה מקפץ באוויר Tongue

אוקטביה החמיאה לי על הביצועים שלי ואמרה שלמורה להתעמלות יש מה ללמוד ממני צחוקקריצה

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"קוווההה קוווההה קווווהההה כן המורה יופי יופי!" צעקה אוקטביה ועודדה אותי לזיין אותה Tongue צחוק

לפתע המורה להתעמלות (הלו קיטי) קפץ לכיתה ושאל אם הוא יכול להצטרף צחוק העפנו אותו מהכיתה והמשכנו בזיון.

בגלל שאוקטביה הייתה צעקנית מידי בתחילת המבחן אז החלטתי ללמד אותה לקח Evil Smile

השענתי אותה על השולחן, חדרתי לכוס שלה מאחורה וביקשתי ממנה לכתוב 10 פעמים על דף:

"אני לא אצעק יותר כמו שרמוטה אוכלת בתחת" צחוקצחוקצחוק

התוצאות לפניכם Tongueצחוק זיינתי אותה במרץ, צבטתי אותה בטוסיק וסטרתי על ישבנה, ועדיין יצא לה לא רע בכלל מוחא כפייה

20130713 202132(700)

אחרי שאוקטביה סיימה היא הראתה לי את הדף ונתתי לה 100 במבחן הכתיבה תוך כדי זיון צחוק

תוך כדי שהזין שלי בכוס של אוקטביה צעדנו לכיוון השידה. אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הדורש שלה Star

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכנו בזיון חיוך גדול

זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות Tongue

מהכפיות התהפכנו שאוקטביה על הבטן. אוקטביה שכבה על הבטן וזיינתי אותה בהנאה בכוס החם שלה חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue אחרי כמה דקות גמרתי בטירוף בכוס הרטוב של אוקטביה TongueStar

הודעתי לה חגיגית שהיא קיבלה 100 בכימיה והיא התנפלה עליי בחיבוקים חמים Tongueחיוך גדולStar

שלא תגידו שאני לא דואג לתלמידות שלי צחוקקריצה

יום אחד ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע התלמידה אוקטביה העירה אותי משנתי עם ישבנה צחוק

"היי אוקטביה מה את עושה פה?" שאלתי אותה בהלם והסנפתי את ישבנה.

"התגעגעתי אלייך המורה אוינק אוינק, היה לי ממש כיף איתך!" Tongue צעקה אוקטביה והתנפלה לי על הזין.

"המממ אין לי עוד מבחנים בשבילך... אבל את מוזמנת להשאר ולטעום עוד מהזין שלי!" אמרתי לה בשמחה והתחלתי ללקק לה את חורים Tongue

אוקטביה מצצה לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי והיא צהלה משמחה Tongue

ואז אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה Tongue

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של אוקטביה בזרע חם! Tongue

היא פתחה פה גדול ואמרה בחיוך: "המורה לכימיה אוינק אוינק!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייה

מה אני אגיד לכם... זכיתי! Tongueקריצה יש לי בכיתה תלמידה נימפומנית חולת זין TongueTongueTongue

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

הכתיבה על הדף תוך כדי הזיון היה מטורף לגמרי צחוקצחוקצחוק

את תלמידה שובבה וחרוצה! Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

483

אוינק אוינק השובב, הלו קיטי החוליגן ואוקטביה נערת הנקניקיות! צחוקTongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ויש לי חבר ממש טוב ששמו הלו קיטי. הלו קיטי הוא חוליגן חרמן חסר תקנה שאוהב להתחיל עם כל מה שזז צחוק הוא במיוחד אוהב כוסיות נימפומניות עם חורים רטובים בין הרגליים צחוק

יום אחד הלכתי עם הלו קיטי בקניון כשלפתע ראינו דוכן נקניקיות לא רחוק מאיתנו. (החזקתי את הלו קיטי שהיה עם סטרפאון בידיי ודובבתי אותו)

"היי קיטי בא לך לרדת על איזו נקניקיה בלחמניה?" שאלתי את הלו קיטי.

"כן למה לא?!" אמר קיטי בשמחה וליטף את הבטן שלו.

התקרבנו לדוכן הנקניקיות וראינו לפנינו כוסית ברונטית עם מבט דפוק אותי! Tongueצחוק

חייכנו זה לזה וביקשנו מהברונטית נקניקיה בלחמניה. הלו קיטי כהרגלו פלירטט עם המוכרת הברונטית והיא אמרה שהוא שובב גדול Tongueצחוק למוכרת הברונטית קראו אוקטביה.

"מה אתם אומרים חבר'ה! בא לכם לטעום קודם כמה מהנקניקיות שאני מכינה? יש לי 3 טעמים של נקניקיות... הטעימות היישר מהחורים שלי!" Tongueצחוק אמרה בהתלהבות אוקטביה.

"WTF!!!" TongueStar צעקנו יחדיו והנהנו עם הראש כמו שני סוטים צחוק

"OK חברים הנה הנקניקיות שלכם! אתם מוזמנים לטעום!" אמרה אוקטביה והתיישבה בדוגי כאשר שלושת הנקניקיות בחורים שלה TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק (דחפתי לשרון נקניקיה בכוס ובתחת ואת הנקניקיה השלישית היא דחפה לעצמה בפה)

20130713 123531 4 F(700)

"אתם מוזמנים לטעום את הנקניקיות!" צעקה אוקטביה חיוך גדול

הוצאתי נקניקיה מהתחת של אוקטביה ומצצתי אותה בהנאה... יאממי יאממי! Tongue

הוצאתי נקניקיה גם מהכוס הרטוב שלה וליקקתי אותה בהנאה Tongue

נתתי להלו קיטי גם כן לטעום מהנקניקיות והוא אהב הכי הרבה את הנקניקיה שהייתה בכוס של אוקטביה. אני הכי אהבתי את הטעם של הנקניקיה שהייתה אצלה בתחת Tongue

"אוקטביה עכשיו תורך לטעום נקניקיות!" Tongue צעקנו אני והלו קיטי ושלפנו את הנקניקיות שלנו צחוק

אוקטביה התכופפה ומצצה לשנינו ת'זין בחרמנות! יאללה איזה מוכרת נקניקיות נימפומנית תפסנו לנו פה! Tongue

שלושתנו נשכבנו על המיטה שהייתה מאחורי דלפק הנקניקיות. אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והגישה לי את החורים המדהימים שלה! Tongue ליקקתי לה את הכוס ואת חור התחת בשקיקה ואז דחפתי לה אצבע בתחת. בזמן שזיינתי אותה בתחת עם האצבע היא מצצה לי ולהלו קיטי חיוך גדולCool

בהמשך אוקטביה רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב וצללתי לעבר הכוס המתוק שלה! ליקקתי לה ת'כוס במרץ ואחרי כמה דקות אוקטביה גמרה ברעידות! חיוך גדול

"בואו נזדיין!" צעקה אוקטביה בחרמנות Tongueצחוק

אוקטביה עלתה על הלו קיטי ורכבה עליו קצת תוך כדי שאני מתחרמן איך הזין של קיטי שוחה בכוס הורדרד של אוקטביה חיוך גדול

הלו קיטי התעייף והחליט לנשנש נקניקיה. דחפתי ת'זין שלי בתחת של אוקטביה כשהיא בדוגי וזיינתי אותה במרץ! אחחח החור שלה כזה צר וחם אין דברים כאלה! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף בתחת של אוקטביה! עכשיו ללא ספק אני שבע! Starצחוקקריצה

הודנו לאוקטביה על האירוח החם והלבבי בדוכן הנקניקיות והבטחנו לבקר אותה שוב בקרוב קריצה

אין פשוט אין על הנקניקיות של נערת הנקניקיות הנימפומנית אוקטביה! Tongueמוחא כפייהאצבע למעלה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה פיצוץ! Tongue

נהנתי מאוד לטעום נקניקיות מהחורים שלך! Tongue

ללא ספק יש לך חורים מאוד רעבים צחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

485

בני אוינק אוינק הדייג ואוקטביה הדגה הנימפומנית! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי הוא בני אוינק אוינק הדייג. אני דייג ותיק שדג דגים כל ימי חיי. החיים התאכזרו אליי לאחרונה ובאגם שאני דג יש יובש קשה של דגים. התחלתי כבר להתייאש והחלטתי לתת לדייג עוד שבוע ניסיון. אם לא יהיה שיפור במצב אאלץ לפרוש מדייג עם כל הצער שבדבר בכי

כמו כל בוקר קמתי מוקדם והלכתי לדוג באגם. שטתי בסירתי האהובה למים העמוקים וכשהייתי בנקודה החמה זרקתי את החכה שלי למים (השתמשתי במגב של שרון כחכה חיוך גדול).

חיכיתי קצת ולפתע הרגשתי משיכה בחכה. משכתי את החכה מהר מהמים וראיתי שבקצה החכה היה תלוי תחתון חוטיני! WTF? שאלתי את עצמי Wacko

בחנתי את החוטיני מקרוב ואפילו הסנפתי אותו קלות Tongue מה שבטוח זה שהוא שייך לאיזו כוסית מטריפה! Approve

שמתי את החוטיני בצד והמשכתי בדייג. כעבור זמן קצר הרגשתי את החכה רוקדת! משכתי אותה מהמים והוצאתי אוויר! מה קורה פה? מישהו משחק איתי?! כועס

זרקתי את החכה שוב למים ואחרי כמה דקות הוצאתי עוד תחתון חוטיני... מה קורה פה? הרהרתי לעצמי. המשכתי בדייג... משיכות הסרק נמשכו והמשכתי לדוג תחתוני חוטיני עם החכה שלי צחוק

זה די שיעשע אותי אז התחלתי להעיף את החוטיני עם החכה שלי למעלה ככה שהתחתונים נחתו לי על הפנים צחוק (חחח שרון התפוצצה מצחוק מהתעלול שלי Tongueצחוק)

נמאס לי מהשטויות האלה! אספתי את כל תחתוני החוטיני שדגתי ושטתי לביתי. הלילה הייתי צריך לישון רעב כשאני מחובק עם תחתוני חוטיני Disapproveצחוק

חשבתי טוב טוב על מה שקרה באגם והגעתי למסקנה שבאגם חיה דגה שרמוטה נימפומנית חולת זין! Star

במוחי עלה רעיון מבריק! החלטתי לקשור לחכה שלי סטרפאון שישמש כפיתיון לדגה החרמנית שחיה באגם Tongueצחוק

שפצרתי את החכה שלי:

20130719 212148(700)

ומוקדם בבוקר הלכתי בהתרגשות לאגם חיוך גדול

הגעתי עם סירתי לנקודה הקבועה שלי באגם וזרקתי את החכה עם הסטרפאון למים. לא עברה אפילו דקה והחכה נמשכה בחוזקה! (שרון תפסה בפיה את הסטרפאון וזחלה על הברכיים בזמן שמשכתי את המגב אליי צחוק). אחרי מאמצים רבים מהמים יצא ראש של דגה כוסית בטירוף! שיערה הברונטי ועיניה המלוכסנות טימטמו אותי! Tongue בהמשך כל הגוף שלה יצא מהמים והיה מדובר בדגה גדולה וסקסית בטירוף! גררר גרררר יש הרבה בשר לדגה הזאת היא תספיק לי לאיזה חודש חשבתי לעצמי Tongueצחוק

0160925056 001

"היי מי את?! את הדגה הנימפומנית שחיה באגם ומשחקת איתי משחקים?" שאלה את הדגה בכעס ותפסתי בשיערה.

"כן זאת אני! נעים מאוד הדגה אוקטביה חיוך גדול ... היי איפה התולעת שלי?!" צעקה הדגה אוקטביה ושלפה במהירות את הזין שלי מהתחתונים צחוק

היא התיישבה על ברכיה ומצצה את הזין שלי בשקיקה! דחפתי את ראשה למטה, הפלקתי על ישבנה והחמאתי לה עד כמה היא טובה! Tongueקריצה

"וווואאאווו לא האמנתי שדגה כמוך חיה באגם! דרך אגב נעים מאוד שמי בני אוינק אוינק הדייג" חיוך גדול אמרתי לדגה אוקטביה והיא הביטה לעברי בשובבות חיוך גדול.

אחרי כמה דקות של מציצה אוקטביה קמה והציעה לי לטעום מהטוסיק שלה. היא לבשה בגד ים ביקיני ירקרק מהמם שישב בצורה מושלמת על ישבנה התפוחי! Tongue שיחקתי עם תחתון הביקיני על ישבנה והסנפתי אותו בחרמנות! הזזתי את התחתון הצידה והתענגתי על חור תחת המדהים שנגלה לנגד עיניי. צללתי ברעב לעבר ישבנה ועשיתי לה רימינג מהסרטים! TongueStar

אוקטביה התלהבה מאוד מלשוני ונענעה את ישבנה בשובבות מוחא כפייה.

אחרי ששימחתי את הטוסיק של אוקטביה שטנו לחוף ונשכבנו על המיטה הגדולה והמרווחת שהייתה שם חיוך גדול. אוקטביה התיישבה על פניי עם ישבנה ובמהרה הזזתי את תחתון הביקיני שלה הצידה וטרפתי לה את שני החורים! Star

אוקטביה לפתע חשפה את שיני הכריש שלה ונשכה אותי במרץ בגופי! הרגשתי לא כמו דייג אלא כמו דג חסר ישע צחוק

אחרי שאוקטביה סיימה לאכול אותי היא נשכבה על הגב וביקשה ירידה. הורדתי את התחתונים שלה וצללתי לעבר הכוס המתוק שלה! Tongue ליקקתי לה ת'כוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והתנשפויות קלות חיוך גדול היא הביטה לעברי כשעל פניה מתנוסס חיוך מקסים ואמרה שזה היה מצויין! Tongue

נשכבתי בין רגליה של אוקטביה והרגשתי שם חמים ונעים! לפתע אוקטביה כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב! חיוך גדול היא זיינה ת'פנים שלי עם ישבנה והתמוגגתי מחור התחת הטעים שלה מוחא כפייה

אוקטביה התנפלה על הזין הקשיח שלי ומצצה אותו בתאווה גדולה! Tongue

היא מצצה בעדינות מטריפה את שתי הביצים החלקות שלי ועשתה גם מציצת פוליש מעלפת לדגיג הקשיח שלי! חיוך גדול השיא היה כשהיא ליקקה ת'זין שלי לכל אורכו ורוחבו אבל לא הכניסה אותו לפיה כי רצתה להטריף אותי. וברגע שהזין נכנס לפיה היא החטיפה לי סטירה בו זמנית צחוקאצבע למעלה חחח זה היה משהו TongueTongueצחוק

היינו חרמנים בטירוף! Tongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה! התחלתי למצוץ בשקיקה את פטמותיה המתוקות וזיינתי אותה במרץ מלמטה. אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר. זה דירבן אותי עוד ועוד והייתי ממש באקסטזה! חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי ולקחתי אותה למראה. העפתי את אוקטביה מול המראה ושנינו התענגנו איך הטוסיק שלה קיפץ Tongue.

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הדגה החרמנית! צחוק

זה היה פשוט מדהים לראות את גופה הסקסי מולי! Star

הרמתי שוב את הדגה החרמנית שלי באוויר ואחרי זיון קצר באוויר השכבתי אותה על המיטה. זיינתי אותה במיסיונרית מדהימה והיא לא הפסיקה להפליק על ישבני ולדרוש זיון יותר ויותר פרוע אצבע למעלה. אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הורדרד שלה בעמידה. ליטפתי את גופה המדהים והפלקתי על ישבנה המקסים! חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס ולהתענג על הגלריה האחורית שלה! Tongue זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות סוערות במיוחד תוך כדי שאנחנו סוטרים זה לזו על התחת ללא הפסקה Star

מהכפיות התהפכנו ככה שאוקטביה הדגה החרמנית שלי שוכבת על הבטן ואני מזיין אותה בכוס החם שלה מלמעלה. הטוסיק העסיסי שלה פשוט חירפן אותי וביקשתי ממנה שתצפה גם במחזה המדהים הזה תוך כדי הזיון Tongueחיוך גדול

אח"כ עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue זיינתי את אוקטביה הדגה החמה אש במרץ בכוס שלה ואחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף בכוס הלוהט שלה! Tongueמוחא כפייהStar

אוקטביה הודתה לי על הזיון המדהים ואמרה שהיא חייבת לחזור לאגם כי מחכים לה שם הרבה תולעים צחוק אבל כדי שאני לא אשאר רעב הלילה היא תראה לי איפה יש נקודה חמה של דגים Tongueקריצה

יום אחד ישנתי במיטתי כשלפתע הרגשתי משהו קשיח נכנס לפה שלי! פקחתי עיניים וראיתי שזה היה הפאקינג סטרפאון שחגג אצלי בפה! אוקטביה עמדה מולי והחזיקה את החכה עם הפיתיון שהיה מיועד לה צחוק (שרון החזיקה את המגב שאליו היה קשור סטרפאון ודפקה לי את הפה בקצב מטורף עם הסטרפאון Tongueצחוק)

"מי עכשיו מוצץ את התולעת הא? שרמוטה שכמותך!" צעקה אוקטביה בשמחה בזמן שמצצתי את התולעת כמו זונה טובה צחוק

"אני לא רוצה תולעת אני רוצה את התחת שלך!" צעקתי לעברה ומשכתי אותה אליי חיוך גדול

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והגישה לי את הטוסיק המדהים שלה! הסנפתי את ישבנה ואז ליקקתי בשקיקה את החורים הטעימים שלה! Tongue

אוקטביה התנפלה על התולעת הקשיחה שלי ומצצה אותה ברעב גדול! חיוך גדול

בהמשך אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה מדהים! Tongue אחרי כמה דקות של זיון קצבי אוקטביה רצתה לטעום את זרע הדייגים שלי! צחוק

היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה מול המראה ומצצה לי במציצה חמה ומטריפה! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של זרע והיא אמרה בחיוך שובב: "בני אוינק אוינק הדייג!" Tongueצחוקמוחא כפייה היא פתחה את פיה וגרגרה את זרע בגרונה! הדגה אוקטביה פשוט מדהימה! עוד לא יצא לי לדוג דגה נימפומנית כזאת! Tongueצחוק

מאז שדגתי את אוקטביה יש לי דגים בשפע וסקס מצויין! מסתבר שמאוד שווה להיות דייג Tongueקריצה

סוף

שרונוש סקסית מדהימה שלי היה ענק! TongueTongueTongue

היה מאוד כיף לדוג אותך עם הסטרפאון! Tongueצחוקקריצה

וכמובן לזיין דגה עסיסית וחרמנית כמוך! TongueStarמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

489

אוינק אוינק ואוקטביה בביקור בגן החיות אצל אדון ג'ירפה! חיוך גדול

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק חיוך גדול

יום אחד אני וחברתי הכוסית אוקטביה הלכנו לגן חיות. צעדנו יד ביד והבטנו בסקרנות בחיות היפייפיות! Tongue עברנו ליד הקופים השובבים... האריות המפחידים והפילים הגדולים! מוחא כפייה

לפתע שמנו לב לג'ירפה

Giraffe cartoon Royalty Free Stock Vector Art Illustration

שישב רגל על רגל ואונן ללא הפסקה צחוק

"היי אדון ג'ירפה מה אתה עושה?" שאלתי את הג'ירפה השובב שהפסיק לרגע את עיסוקיו והביט בנו בסקרנות.

"הווווווו אני נורא חרמן!!!" צעק אדון ג'ירפה וזינק עליי מהכלוב Shockedצחוק (שרון דובבה את אדון ג'ירפה הבובה ושיחקה איתו)

"קדימה תמצוץ לי!" Tongue צעק אדון ג'ירפה ודחף את השטרונגול שלו לפה שלי צחוק

"למה דווקא אני? גם אוקטביה רוצה!" צעקתי לעברו אבל אדון ג'ירפה לא הפסיק וכרך את ידיו ורגליו סביב צווארי.

השטרונגול של אדון ג'ירפה המשיך להתנחל אצלי בפה עד שלפתע אדון ג'ירפה הסתובב ודחף ת'תחת שלו לפנים שלי צחוק

"קדימה תעשה לי רימינג!" צעק אדון ג'ירפה והמשיך להמרח עם התחת שלו על הפנים שלי צחוק

אחרי כמה דקות אדון ג'ירפה עזב אותי לנפשי וביקש ממני ומאוקטביה שנשחרר אותו מגן החיות וניקח אותו איתנו. אוקטביה ואני הבטנו זה בזו והסכמנו ללא היסוס. אדון ג'ירפה קפץ והתיישב על כתפיה של אוקטביה וככה צעדנו שלושתנו כמו משפחה מאושרת מגן החיות חיוך גדול

באמצע הדרך אוקטביה הציעה שנעשה פיקניק על הדשא. איך שהתיישבו אדון ג'ירפה זינק עליי בהתלהבות וצעק: "תמצוץ לי! תמצוץ לי!" Tongueצחוק

נלחמתי באדון ג'ירפה בכל כוחי וניסיתי להוציא את השטרונגול שלו מהפה שלי אבל אדון ג'ירפה לא הרפה לשניה! אוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק

אדון ג'ירפה לא הסתפק בזה והתחיל לעשות לי פייסיטינג חינוכי! מה אני אגיד לכם כל חיי חלמתי על הרגע הזה צחוק

אוקטביה ביקשה מאדון ג'ירפה שינוח קצת והתיישבה עם ישבנה על פניי חיוך גדול

התחת שלה היה עטוף בחחתון ילדה תמימה! שיחקתי בתחתון בחרמנות והסנפתי את ישבנה דרך התחתונים האלה Tongue הזזתי את התחתונים הצידה והתנפלתי על חור התחת המדהים שלה! ליקקתי אותו בשקיקה בזמן שאוקטביה מצצה לי ת'זין במציצה חמה חיוך גדול

לפתע הרגשתי פה זר על הזין שלי... זה היה אדון ג'ירפה שסיים את המנוחה שלו והתנפל לי על הזין! כועסצחוק אוקטביה התפוצצה מצחוק ונתנה לאדון ג'ירפה את החופש לעשות עם הזין שלי כרצונו צחוק ואם זה לא היה מספיק אדון ג'ירפה גם קפץ על הזין שלי ודרש שאני אעשה לו זיון טרמפולינה צחוק (אדון ג'ירפה כ"כ רך ונעים... לא אכחיש, נהנתי לגעת בו עם הזין שלי Tongue)

אחרי שאדון ג'ירפה טעם מהזין שלי, אוקטביה המשיכה לענג את הזין שלי ולפתע גם התחילה לנשוך אותי במרץ בגופי! צרחתי ללא הפסקה משיניה החדות של אוקטביה והיא הייתה בעננים צחוק

בהמשך אוקטביה רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב וצעקה: "בואו נראה מי צולל ראשון!" Tongueצחוק

אדון ג'ירפה צלל לכוס שלה ראשון ומיד העפתי אותו משם בנגיחה צחוק אדון ג'ירפה לא ויתר וניסה להעיף אותי. התנגחנו זה בזה כמו זוג שוורים חולי נפש! אוקטביה שכבה על הגב כשרגליה פסוקות והתפוצצה מצחוק צחוק

לבסוף איכשהו הצלחתי להעיף את אדון ג'ירפה וצללתי בשמחה רבה לעבר הכוס הורדרד של אוקטביה! Tongue הבאתי לק מחרמן מפי הטבעת שלה לעבר הכוס והתחלתי ללקק את הכוס שלה בשקיקה!

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות חיוך גדול

לא הספקתי להחליף איתה מילה... אדון ג'ירפה קפץ על פניי עם ישבנו וצעק: "רימינג!!!" צחוק

"לך מפה!" צעקתי לעברו והעפתי אותו ממני.

"הנה אני מרים את הזנב שלי! תלקק לי את התחת! נו נו! אתה לא עושה לי רימינג? OK אני עכשיו אפליץ לך באף!" Tongue צעק אדון ג'ירפה ושיחרר פלוץ לאף שלי (חחחח שרון עשתה קול של פלוץ צחוקצחוק)

המשכתי להלחם באדון ג'ירפה שהפריע לי ולאקוטביה ללא הפסקה ולא הפסיק להצמיד ת'תחת שלו לפנים שלי צחוק נשכבתי על הגב והצמדתי את הטוסיק של אוקטביה לפנים שלי. ככה לא היה מקום לתחת של אדון ג'ירפה ויכולתי להסניף וללקק את הטוסיק של אוקטביה בשקיקה TongueStar

אבל מה אדון ג'ירפה התחמן מצא דרך להתקרב לפנים שלי והפליץ לי עוד כמה פעמים בפנים כועסצחוקצחוקצחוק (חחחח שרון התפוצצה מצחוק צחוק)

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ כשלפתע אדון ג'ירפה התיישב לי על הפנים! Wackoצחוק

"יייאאאאהההוווווו פייסיטינג חינוכי!" Tongue צעק אדון ג'ירפה בשמחה בזמן שקיפץ לי על הפנים.

"תעיפי אותו ממני!" צעקתי לאוקטביה שקיפצה על הזין שלי והתפוצצה מצחוק צחוק

"אוינק אוינק למה אתה כזה לא חברותי? אנחנו עושים שלישיה!" אמרה לי אוקטביה וחייכה לעברי בשובבות.

נראה לי שאדון ג'ירפה רוצה לזיין אותך בתחת! נכון אדון ג'ירפה? יאללה עכשיו עושים חדירות כפולות!" צעקתי בשמחה ואחרי שתפסתי את אדון ג'ריפה הסורר הצמדתי אותו לתחת של אוקטביה! Tongueצחוק

אדון ג'ירפה זיין את אוקטביה בתחת בזמן שהיא רכבה עם הכוס על הזין שלי Tongueמוחא כפייה

לפתע אדון ג'ירפה צעק שהוא עומד לגמור... חשבתי שהוא יגמור לאוקטביה בתחת אבל הוא יצא ממנה, דילג מעליה, נחת לי על הפנים והשפריץ לי בפה ועל הפנים ! כועסצחוקצחוקצחוק "בן זונה!!!" צעקתי בעצבים וניגבתי את השפיך שלו צחוק

אחרי שאדון ג'ירפה גמר הוא נשכב לנוח ואוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותו במרץ באוזניי ובצווארי, צרחתי כמו מטורף צחוק

אוקטביה רצתה שאני אקפיץ אותה באוויר. זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר. לפתע אדון ג'ירפה קפץ לי על הראש, ובזמן שזיינתי את אוקטביה באוויר הוא התחכך בשמחה עם הזין שלו על הראש שלי צחוק

ניסיתי להעיף אותו ממני אבל הוא לא זז ממני הקרציה הקטנה הזאת צחוק אוקטביה כל הזמן ביקשה שאני אתנהג אליו יפה ושמעכשיו שלושתנו נהיה צמד חמד בחדר המיטות צחוק "כן קל לך להגיד את זה! הוא לא יושב לך על הפנים עם התחת שלו, גומר לך בפה ומפליץ לך באף!" כועסצחוק חחחח אוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק

אחרי שהקפצתי את אוקטביה ואת אדון ג'ירפה באוויר התיישבתי על הספה. אוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית ואדון ג'ירפה דחף ת'זין שלו לפה שלי צחוק נתתי לו סטירה בזין אז הוא התיישב לי על הראש צחוק

אחרי זיון נמרץ על הספה הרמתי שוב את אוקטביה ואת אדון ג'ירפה באוויר והשכבתי אותם על המיטה. התחלתי לזיין את אוקטביה במיסיונרית ואדון ג'ירפה נצמד אליי מאחורה Shockedצחוק

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס ואדון ג'ירפה זיין אותי במרץ בתחת. בשלב מסויים עשינו תחרות מי מזיין יותר מהר! "יש לי מקדחה אנאלית אתה לא יכול להתחרות בי!" הצהיר אדון ג'ירפה בשמחה וטחן לי ת'תחת עם המקדחה האנאלית שלו צחוק (חחחחח שרון הרגה אותי מצחוק עם ההמצאה הזאת צחוק)

אחרי המיסיונרית הקטלנית, אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה מאחורה בכוס בעמידה. אדון ג'ירפה הפתיע והתחיל לרדת לאוקטביה תוך כדי שזיינתי אותה אצבע למעלה רק מה השובב כרגיל לא התאפק וגלש מהכוס של אוקטביה לביצים שלי צחוק הוא ליקק לי את הביצים בזמן זיינתי את אוקטביה צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד שלה חיוך גדול

אח"כ נשכבנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות ולוהטות Tongue לשמחתי אדון ג'ירפה לא הפריע לי לחגוג עם המקדחה שלי בכוס של אוקטביה Evil Smile

מהכפיות התהפכנו ביחד והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול אדון ג'ירפה סיים לנוח ולא הפסיק להפריע לי לזיין צחוק הוא קירקר סביבי ללא הפסקה ובקושי רב הצלחתי להתחמק ממנו צחוק

בהמשך עברנו לדוגי מהיר ועצבני Tongue

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס בזמן שאדון ג'ירפה ישב על גבה וליטף לה את פי הטבעת עם הזנב שלו Tongueצחוק

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי בעונג רב בכוס של אוקטביה! גרררררררררר זה היה טוווווווווב TongueTongueTongue

"אוינק אוינק אתה רואה שהיה שווה לעשות שלישיה ושחיי המין שלנו קיבלו גוון פראי?" שאלה אוקטביה TongueStar

"כן היה מצויין! אדון ג'ירפה הוא שובב לא קטן!" עניתי לה וחיבקתי אותה.

הסכמנו שמעכשיו חיי המין שלנו רק ישתפרו ויהיו מטורפים ביותר! עכשיו שיש את אדון ג'ירפה בסביבה Tongueצחוקקריצה

כמה ימים אחרי האורגיה הפרועה עם אוקטביה ואדון ג'ירפה ישנתי במיטתי וחלמתי חלומות מתוקים, לפתע הרגשתי משהו נוחת על פניי! פקחתי עיניים וראיתי תחת מוכר צחוק

"היי תתעורר בן זונה! אמרתי לך להעיר אותי עם רימינג ומציצה טובה! מה אתה מנמנם פה הא? השעה כבר 12 בצהריים היית צריך להעיר אותי לעבודה ב 7 בבוקר!" כועסצחוק צעק אדון ג'ירפה ונצמד עם התחת שלו לפנים שלי.

"איזה עבודה? ממתי אתה עובד?" שאלתי בהלם את אדון ג'ירפה.

"אני עובד בהיי טק! Approve אוווו אוווו אוקטביה באה אני חייב לעוף!" צעק אדון ג'ירפה והסתלק ממני.

"אוינק אוינק בוקר טוב! דיברת עם אדון ג'ירפה? אני רואה שהוא מת עלייך הא?" שאלה אוקטביה ונשכבה עליי ב 69 Tongue

"כן הוא לא עוזב אותי לנפשי! איזה מזל שיש לי אותך!" Tongue אמרתי לאוקטביה והתחלתי ללקק לה את הטוסיק ברעב גדול.

אוקטביה מצצה לי ת'זין בשקיקה, שליקלקה את הביצים שלי ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת TongueStar

אחרי כמה דקות של מציצות וליקוקים אוקטביה התיישבה עליי ברכיבה הפוכה ודרשה זיון טרמפולינה! הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה והתלהבתי ממראה ישבנה המקפץ Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הציעה לי מציצה חמה ורטובה! Tongue

"כןןןןןן אני אשמח למציצה! Tongue

"מישהו קרא לי?" Tongue הופיע לפתע אדון ג'ירפה כשחיוך חרמן מרוח על פניו צחוק

"לא לא לך מפה!" צעקתי לעברו ודחפתי את הזין שלי לפיה של אוקטביה שישבה בדוגי וצחקקה קלות.

אחרי כמה דקות של מציצה מעלפת השרפצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! Tongue

היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע ואז אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מקבל מקדחה אנאלית מאדון ג'ירפה" צחוקצחוקצחוק וגירגרה את הזרע בגרונה Tongue

איזה משפחה שמחה ומאושרת אנחנו עכשיו, אף פעם לא משעמם אצלינו בבית צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

איך צחקנו מכל השטויות שעוללנו צחוקצחוקצחוק

אדון ג'ירפה שובב לא קטן, הייתה לנו אורגיה מהסרטים! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

עד לפעם הבאה סוכריה מתוקה שלי TongueStar

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”