שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק

יום אחד אני וחברתי הכוסית אוקטביה הלכנו לגן חיות. צעדנו יד ביד והבטנו בסקרנות בחיות היפייפיות!

עברנו ליד הקופים השובבים... האריות המפחידים והפילים הגדולים!

לפתע שמנו לב לג'ירפה
שישב רגל על רגל ואונן ללא הפסקה

"היי אדון ג'ירפה מה אתה עושה?" שאלתי את הג'ירפה השובב שהפסיק לרגע את עיסוקיו והביט בנו בסקרנות.
"הווווווו אני נורא חרמן!!!" צעק אדון ג'ירפה וזינק עליי מהכלוב

(שרון דובבה את אדון ג'ירפה הבובה ושיחקה איתו)
"קדימה תמצוץ לי!"

צעק אדון ג'ירפה ודחף את השטרונגול שלו לפה שלי
"למה דווקא אני? גם אוקטביה רוצה!" צעקתי לעברו אבל אדון ג'ירפה לא הפסיק וכרך את ידיו ורגליו סביב צווארי.
השטרונגול של אדון ג'ירפה המשיך להתנחל אצלי בפה עד שלפתע אדון ג'ירפה הסתובב ודחף ת'תחת שלו לפנים שלי

"קדימה תעשה לי רימינג!" צעק אדון ג'ירפה והמשיך להמרח עם התחת שלו על הפנים שלי

אחרי כמה דקות אדון ג'ירפה עזב אותי לנפשי וביקש ממני ומאוקטביה שנשחרר אותו מגן החיות וניקח אותו איתנו. אוקטביה ואני הבטנו זה בזו והסכמנו ללא היסוס. אדון ג'ירפה קפץ והתיישב על כתפיה של אוקטביה וככה צעדנו שלושתנו כמו משפחה מאושרת מגן החיות

באמצע הדרך אוקטביה הציעה שנעשה פיקניק על הדשא. איך שהתיישבו אדון ג'ירפה זינק עליי בהתלהבות וצעק: "תמצוץ לי! תמצוץ לי!"

נלחמתי באדון ג'ירפה בכל כוחי וניסיתי להוציא את השטרונגול שלו מהפה שלי אבל אדון ג'ירפה לא הרפה לשניה! אוקטביה התפוצצה מצחוק

אדון ג'ירפה לא הסתפק בזה והתחיל לעשות לי פייסיטינג חינוכי! מה אני אגיד לכם כל חיי חלמתי על הרגע הזה

אוקטביה ביקשה מאדון ג'ירפה שינוח קצת והתיישבה עם ישבנה על פניי

התחת שלה היה עטוף בחחתון ילדה תמימה! שיחקתי בתחתון בחרמנות והסנפתי את ישבנה דרך התחתונים האלה

הזזתי את התחתונים הצידה והתנפלתי על חור התחת המדהים שלה! ליקקתי אותו בשקיקה בזמן שאוקטביה מצצה לי ת'זין במציצה חמה

לפתע הרגשתי פה זר על הזין שלי... זה היה אדון ג'ירפה שסיים את המנוחה שלו והתנפל לי על הזין!

אוקטביה התפוצצה מצחוק ונתנה לאדון ג'ירפה את החופש לעשות עם הזין שלי כרצונו

ואם זה לא היה מספיק אדון ג'ירפה גם קפץ על הזין שלי ודרש שאני אעשה לו זיון טרמפולינה

(אדון ג'ירפה כ"כ רך ונעים... לא אכחיש, נהנתי לגעת בו עם הזין שלי

)
אחרי שאדון ג'ירפה טעם מהזין שלי, אוקטביה המשיכה לענג את הזין שלי ולפתע גם התחילה לנשוך אותי במרץ בגופי! צרחתי ללא הפסקה משיניה החדות של אוקטביה והיא הייתה בעננים

בהמשך אוקטביה רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב וצעקה: "בואו נראה מי צולל ראשון!"

אדון ג'ירפה צלל לכוס שלה ראשון ומיד העפתי אותו משם בנגיחה

אדון ג'ירפה לא ויתר וניסה להעיף אותי. התנגחנו זה בזה כמו זוג שוורים חולי נפש! אוקטביה שכבה על הגב כשרגליה פסוקות והתפוצצה מצחוק

לבסוף איכשהו הצלחתי להעיף את אדון ג'ירפה וצללתי בשמחה רבה לעבר הכוס הורדרד של אוקטביה!

הבאתי לק מחרמן מפי הטבעת שלה לעבר הכוס והתחלתי ללקק את הכוס שלה בשקיקה!
אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות

לא הספקתי להחליף איתה מילה... אדון ג'ירפה קפץ על פניי עם ישבנו וצעק: "רימינג!!!"

"לך מפה!" צעקתי לעברו והעפתי אותו ממני.
"הנה אני מרים את הזנב שלי! תלקק לי את התחת! נו נו! אתה לא עושה לי רימינג? OK אני עכשיו אפליץ לך באף!"

צעק אדון ג'ירפה ושיחרר פלוץ לאף שלי (חחחח שרון עשתה קול של פלוץ

)
המשכתי להלחם באדון ג'ירפה שהפריע לי ולאקוטביה ללא הפסקה ולא הפסיק להצמיד ת'תחת שלו לפנים שלי

נשכבתי על הגב והצמדתי את הטוסיק של אוקטביה לפנים שלי. ככה לא היה מקום לתחת של אדון ג'ירפה ויכולתי להסניף וללקק את הטוסיק של אוקטביה בשקיקה

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ כשלפתע אדון ג'ירפה התיישב לי על הפנים!

"יייאאאאהההוווווו פייסיטינג חינוכי!"

צעק אדון ג'ירפה בשמחה בזמן שקיפץ לי על הפנים.
"תעיפי אותו ממני!" צעקתי לאוקטביה שקיפצה על הזין שלי והתפוצצה מצחוק

"אוינק אוינק למה אתה כזה לא חברותי? אנחנו עושים שלישיה!" אמרה לי אוקטביה וחייכה לעברי בשובבות.
נראה לי שאדון ג'ירפה רוצה לזיין אותך בתחת! נכון אדון ג'ירפה? יאללה עכשיו עושים חדירות כפולות!" צעקתי בשמחה ואחרי שתפסתי את אדון ג'ריפה הסורר הצמדתי אותו לתחת של אוקטביה!

אדון ג'ירפה זיין את אוקטביה בתחת בזמן שהיא רכבה עם הכוס על הזין שלי

אחרי שאדון ג'ירפה גמר הוא נשכב לנוח ואוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותו במרץ באוזניי ובצווארי, צרחתי כמו מטורף

אוקטביה רצתה שאני אקפיץ אותה באוויר. זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר. לפתע אדון ג'ירפה קפץ לי על הראש, ובזמן שזיינתי את אוקטביה באוויר הוא התחכך בשמחה עם הזין שלו על הראש שלי

ניסיתי להעיף אותו ממני אבל הוא לא זז ממני הקרציה הקטנה הזאת

אוקטביה כל הזמן ביקשה שאני אתנהג אליו יפה ושמעכשיו שלושתנו נהיה צמד חמד בחדר המיטות

"כן קל לך להגיד את זה! הוא לא יושב לך על הפנים עם התחת שלו, גומר לך בפה ומפליץ לך באף!"

חחחח אוקטביה התפוצצה מצחוק

אחרי שהקפצתי את אוקטביה ואת אדון ג'ירפה באוויר התיישבתי על הספה. אוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית ואדון ג'ירפה דחף ת'זין שלו לפה שלי

נתתי לו סטירה בזין אז הוא התיישב לי על הראש

אחרי זיון נמרץ על הספה הרמתי שוב את אוקטביה ואת אדון ג'ירפה באוויר והשכבתי אותם על המיטה. התחלתי לזיין את אוקטביה במיסיונרית ואדון ג'ירפה נצמד אליי מאחורה

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס ואדון ג'ירפה זיין אותי במרץ בתחת. בשלב מסויים עשינו תחרות מי מזיין יותר מהר! "יש לי מקדחה אנאלית אתה לא יכול להתחרות בי!" הצהיר אדון ג'ירפה בשמחה וטחן לי ת'תחת עם המקדחה האנאלית שלו

(חחחחח שרון הרגה אותי מצחוק עם ההמצאה הזאת

)
אחרי המיסיונרית הקטלנית, אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה מאחורה בכוס בעמידה. אדון ג'ירפה הפתיע והתחיל לרדת לאוקטביה תוך כדי שזיינתי אותה

רק מה השובב כרגיל לא התאפק וגלש מהכוס של אוקטביה לביצים שלי

הוא ליקק לי את הביצים בזמן זיינתי את אוקטביה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד שלה

אח"כ נשכבנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות ולוהטות

לשמחתי אדון ג'ירפה לא הפריע לי לחגוג עם המקדחה שלי בכוס של אוקטביה

מהכפיות התהפכנו ביחד והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ בכוס כשהיא שוכבת על הבטן

אדון ג'ירפה סיים לנוח ולא הפסיק להפריע לי לזיין

הוא קירקר סביבי ללא הפסקה ובקושי רב הצלחתי להתחמק ממנו

בהמשך עברנו לדוגי מהיר ועצבני

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס בזמן שאדון ג'ירפה ישב על גבה וליטף לה את פי הטבעת עם הזנב שלו

"אוינק אוינק אתה רואה שהיה שווה לעשות שלישיה ושחיי המין שלנו קיבלו גוון פראי?" שאלה אוקטביה

"כן היה מצויין! אדון ג'ירפה הוא שובב לא קטן!" עניתי לה וחיבקתי אותה.
כמה ימים אחרי האורגיה הפרועה עם אוקטביה ואדון ג'ירפה ישנתי במיטתי וחלמתי חלומות מתוקים, לפתע הרגשתי משהו נוחת על פניי! פקחתי עיניים וראיתי תחת מוכר

"היי תתעורר בן זונה! אמרתי לך להעיר אותי עם רימינג ומציצה טובה! מה אתה מנמנם פה הא? השעה כבר 12 בצהריים היית צריך להעיר אותי לעבודה ב 7 בבוקר!"

צעק אדון ג'ירפה ונצמד עם התחת שלו לפנים שלי.
"איזה עבודה? ממתי אתה עובד?" שאלתי בהלם את אדון ג'ירפה.
"אני עובד בהיי טק!

אוווו אוווו אוקטביה באה אני חייב לעוף!" צעק אדון ג'ירפה והסתלק ממני.
"אוינק אוינק בוקר טוב! דיברת עם אדון ג'ירפה? אני רואה שהוא מת עלייך הא?" שאלה אוקטביה ונשכבה עליי ב 69

"כן הוא לא עוזב אותי לנפשי! איזה מזל שיש לי אותך!"

אמרתי לאוקטביה והתחלתי ללקק לה את הטוסיק ברעב גדול.
אוקטביה מצצה לי ת'זין בשקיקה, שליקלקה את הביצים שלי ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת

אחרי כמה דקות של מציצות וליקוקים אוקטביה התיישבה עליי ברכיבה הפוכה ודרשה זיון טרמפולינה! הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה והתלהבתי ממראה ישבנה המקפץ

אוקטביה הציעה לי מציצה חמה ורטובה!

"כןןןןןן אני אשמח למציצה!

"מישהו קרא לי?"

הופיע לפתע אדון ג'ירפה כשחיוך חרמן מרוח על פניו

"לא לא לך מפה!" צעקתי לעברו ודחפתי את הזין שלי לפיה של אוקטביה שישבה בדוגי וצחקקה קלות.
אחרי כמה דקות של מציצה מעלפת השרפצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם!

סוף
עד לפעם הבאה סוכריה מתוקה שלי

Lavelle