כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 52 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

511

אוינק אוינק החרמן מקבל אימון פרטי ממדריכת הכושר הנימפומנית אוקטביה! Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ולא מזמן נרשמתי לחדר כושר Tongue

קבעתי פגישה עם מדריכת הכושר אוקטביה שתיתן לי אימון אישי ומקצועי במטרה להפוך אותי לאוינק אוינק חזק ושרירי Star

הגעתי לחדר כושר בשעה שקבענו, מדריכת הכושר אוקטביה חיכתה לי בכניסה וחייכה לעברי כשראתה אותי מתקרב. אוקטביה לבשה טייץ' אדום סקסי בטירוף שהדגיש היטב את ישבנה הסקסי והתפוחי גרררררר Tongue

3840453847 010

התחבקנו, התנשקנו ואוקטביה הובילה אותי לחדר כושר חיוך גדול

"אז מה אוינק אוינק אתה רוצה קוביות בטן? מה דעתך להפתר מקוביות השוקולד האלה?" צחקקה אוקטביה ומיששה את הבטן שלי צחוק

"קדימה אוינק אוינק בוא נתחיל לעבוד! תפוס את המשקולות ותרים אותן" אמרה לי אוקטביה ובמהרה עשיתי כדבריה.

לא ממש הבנתי איך תרגילי המשקולות לידיים יעשו לי קוביות בבטן אבל סמכתי על אוקטביה שהיא יודעת מה היא עושה... היא בכל זאת מדריכה ואני סתם חזרזיר שמנמן בלי כושר צחוק

ובכל זאת לא יכולתי שלא לגחך מהתרגילים שהיא נתנה לי לעשות... אז אוקטביה נצמדה מאחוריי והתחילה לעשות תנועות כאילו היא דופקת אותי מאחורה צחוק

"זה התרגיל שאתה רוצה הא אוינק אוינק? זה מה שאתה אוהב!" Tongueצחוק צחקקה אוקוטביה והלמה עם מפשעתה בישבני צחוק

"אוינק אוינק תתחיל לעשות תרגילים כמו שצריך! קדימה רד לשכיבות שמיכה!" צעקה אוקטביה ועשיתי כדבריה.

עשיתי את השכיבות שמיכה ואוקטביה עמדה מעליי וספרה לי עד 10. כאשר סיימתי קמתי ואוקטביה בחנה את הבטן שלי בסקרנות...

"אוינק אוינק יש לך קוביות בטן מדהימות!!! אני רוצה אותך תכף ומיד!!!" TongueTongueTongue צעקה אוקטביה בחרמנות וליטפה את הקוביות שלי בהתרגשות Tongueצחוק

היא העיפה אותי על המיטה שהייתה לידינו ועלתה עליי ל 69.

"קדימה אוינק אוינק תאכל את התחת שלי!" המשיכה אוקטביה לצעוק וללטף את הקוביות בטן שלי.

הסנפתי את ישבנה של אוקטביה ובמהרה הזזתי את הטייץ' שלה הצידה, וטרפתי עם לשוני את חור התחת שלה Tongue

"אויי אויי אויי רועדות לי הידיים מקוביות הבטן המדהימות שלך!" צעקה אוקטביה בזמן שליטפה את קוביות הבטן שלי וידיה רעדו מהתרגשות צחוק

לפתע אוקטביה התכופפה לעבר הבטן שלי והתחילה ללקק עם הרבה רעש את הקוביות שלי כמו חתולה חרמנית Tongueצחוק אחרי כמה ליקוקים היא נשכה אותי בגופי ואז המשיכה ללקק לי את הבטן בחרמנות Tongue

"ראית אוינק אוינק תוך 10 דקות נהיו לך קוביות בטן מדהימות! אוינק אוינק אין לך מושג מה אתה עושה לי!" Tongue צעקה אוקטביה והמשיכה להתענג על הקוביות בטן שלי בחרמנות והתרגשות.

אחרי שאוקטביה הפסיקה לזלול אותי וללקק לי את הקוביות בטן היא נשכבה על גב וביקשה ירידה. הורדתי את הטייץ' האדום וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה חיוך גדול

ליקקתי בשקיקה את הכוס שלה ואחרי כמה דקות אוקטביה והתחילה להתנשף ולרעוד. היא גמרה וחיוך רחב נמרח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין! תשמע אחרי שעשיתי לך כאלה קוביות בטן מגיע לי תשלום... אני רוצה סקס!" Tongue דרשה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה חיוך גדול

ליקקתי את הכוס והתחת שלה בחרמנות ואוקטביה מצצה את הזין ואת הביצים החלקות שלי בהנאה גדולה! Star

היינו כבר חרמנים בטירוף ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. היא נשכבה עליי ובזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס ונשכה אותי באוזניים ובצוואר. צחקקתי וצעקתי ללא הפסקה! חיבקתי אותה והסנפתי את צווארה חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי את אוקטביה במרץ באוויר מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

"ייייאאאאאאהההווווו אוינק אוינק קדימה תספק את מדריכת הכושר שלך! היא עבדה עלייך קשה!" קריצה צעקה אוקטביה וצחקקה.

אחרי הזיון על הספה הרמתי שוב את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה כל הדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית חמה Tongue

אוקטביה הפליקה לי על תחת ללא הפסקה, עודדה אותי והראתה לי את הדרך הנכונה להגשים את כל משאלותיה המיניות צחוקקריצה

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה. הפלקתי על פלחי ישבנה העסיסיים והתחרמנתי מגופה הסקסי Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס Star

בהמשך זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue אוקטביה ממש התפעלה מהכושר שלי צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה בכוס הלוהט שלה כשהיא שוכבת על הבטן Star

אחר כך עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue זיינתי את אוקטביה במשך כמה דקות והפלקתי בהנאה רבה על פלחי ישבנה המקפצים Tongue

רציתי לתת לאוקטביה מתנה חמה וביקשתי ממנה להסתובב. אוקטביה הסתובבה ודחפתי את הזין שלי לפיה החם Tongue

קיבלתי ממנה מציצה מעלפת שבסופה השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם TongueStar

אוקטביה אמרה בפה מלא ובחיוך: "לאוינק אוינק יש קוביות בבטן!" TongueStarמוחא כפייה ואז היא הראתה את הזרע שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה אצבע למעלה

מה אני אגיד לכם... יש לי מדריכת כושר פצצה! גם יפה גם אופה וגם עושה קוביות בטן תוך דקה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה מעולה! TongueTongueTongue

הרגת אותי עם הידיים הרועדות שלך ועם הליקוקים המחרפנים TongueTongueTongueצחוקקריצה

הטוסיק שלך בטייץ' האדום זאת יצירת אומנות TongueStarמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים חיוך גדולקריצה

HeartHug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

514
[QUOTE=אליהו]איך מגיעים לבחורה ה זאתי?[/QUOTE]
לבלר - היחצנות עובדת, אהה? קריצה קבלת כבר ח.ח מהבוסית? קריצה

בבקשה אליהו:

קישקשתא2013-10-07 16:02:54
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

517
[QUOTE=אליהו]איך מגיעים לבחורה ה זאתי?[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=אליהו]איך מגיעים לבחורה ה זאתי?[/QUOTE]
לבלר - היחצנות עובדת, אהה? קריצה קבלת כבר ח.ח מהבוסית? קריצה

בבקשה אליהו:

[/QUOTE]
[QUOTE=אליהו]תןדה אני אקבע תור.[/QUOTE]
אליהו - שמתי לב שמה שמשך אותך להגיע אל שרון, היה הפנטזיה השבועית של היחצן הראשי שלה (שדואג להזכיר לנו מידי שבוע שמדובר 'בנימפומנית').
[QUOTE=Lavelle]

אוינק אוינק החרמן מקבל אימון פרטי ממדריכת הכושר הנימפומנית אוקטביה! Tongue

[/QUOTE]
קראתי את הדיווח שלך:
[QUOTE=אליהו] באתי זיינתי הלכתי.אחר הצהריים הבאתי לה זיון בינוני.
התרגשתי קצת והיא השתדלה.
תודה לך אשה יפה.מאוד אהבתי את השיער שלך ותחת מזהב טהור.
זהו אליהו זיין בינוני הפעם.נישוקים וחיבוקים אין.
V על שרון יש.סליחה שאני חלש בתאורים.
[/QUOTE]
האם אתה מסכים איתו? האם באמת פגשת 'נימפומנית'? האם פגשת 'חיית מין שלא יודעת שובע'?
מעניין אותי לדעת - כי נראה שגם המדווח האחרון (מדווח, לא יחצן) - לא כל כך מסכים עם היחצן שמדובר 'בנימפומנית':
[QUOTE=gama light] שרון היא אדם מאוד לא יצרי, והיא לא נותנת לך שום תחושה שהיא נהנית ממה שהיא עושה. אני אישית יכול להבין אותה, אבל בגדול אתה מרגיש שאתה נמצא עם רופאה כוסית בקופת חולים שבמקום לבדוק לך את הביצים מוצצת אותם. התחושה מאוד מורידה מהחוויה כולה, ודווקא מאוד חבל. כי שרון יודעת את העבודה, יש לה את המראה הנכון והיא מאוד שירותית, אבל שום דבר לא מצליח לרומם את המפגש מיותר מבסדר אפילו בסדר גמור.
[/QUOTE]
יכול להיות שהיחצן הראשי מטעה ולא באמת מדובר 'בנימפומנית'? Shocked
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

519

המורה להתעמלות אוינק אוינק עושה לאוקטביה התלמידה הסוררת שיעור ספורט לוהט! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מורה להתעמלות בעל תואר ראשון לספורט וחינוך גופני באוניברסיטת האוינק אויינקים צחוקStar
בבית הספר שלנו יש תלמידה מאוד בעייתית ושמה אוקטביה. אוקטביה ממרמרת לכל המורים את החיים ועושה מה שמתחשק לה בשיעורים, אבל יותר מכל מה שמדאיג אותי זה שהיא יושבת כל היום בכיתה מול המחשב הנייד שלה וגולשת באתרי היכרויות... הגיע הזמן שהיא תזיז ת'תחת שלה מהכיסא ותעשה קצת ספורט Approve

החלטתי לקחת על עצמי את הפרוייקט הזה ולעשות לאוקטביה שיעור ספורט אישי חיוך גדול

בשעת צהריים כאשר כל התלמידים כבר הלכו הביתה מצאתי את אוקטביה כהרגלה יושבת בכיתה מול המחשב הנייד שלה.

"היי אוקטביה מה נשמע? קדימה תקומי הגיע הזמן לעשות התעמלות!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות והתקרבתי אליה. לתדהמתי אוקטביה לא לבשה חולצה ולא לבשה חזיה... Shocked לפחות היא לבשה חצאית של תלמידת בית ספר שזה כבר הישג בפני עצמו...

5379228454 003

יאללה מה יהיה עם כל השרלילות האלה שמנסות להרשים את הבנים החרמנים? צחוק

"המורה יש לי הרבה עבודה... אני צריכה להגיש את העבודה בביולוגיה" אמרה אוקטביה והמשיכה להתעסק עם המחשב שלה.

"קדימה תקומי כבר ותזיזי את הטוסיק השמן שלך הגיע הזמן לעשות ספורט!" Tongueצחוק עודדתי את אוקטביה והתחלתי לקפץ מולה כמו סילבסטר סטלון מהסרט "רוקי" צחוק

אוקטביה שראתה אותי בפעולה לא יכלה להשאר אדישה והתחילה לעשות את כל התרגילים שעשיתי. עשינו מתיחות לפלג הגוף העליון והתחתון, אח"כ עשינו ריצה קלה בכיתה ובהמשך עשינו סקווטים לחיזוק שרירי הרגליים והישבן חיוך גדול

בהתחלה אוקטביה סירבה לעשות את התרגיל וטענה שהיא מאחרת לפגישת הסקס שלה צחוק אבל בהמשך היא עשתה סקוואט כמו גדולה Tongueמוחא כפייה

בגלל שאני מורה מאוד קפדן החלטתי לשכב מתחת לאוקטביה ולוודא שהיא עושה כמו שצריך את תרגיל הסקוואט קריצה גררררר גרררררר אוקטביה לבשה מתחת לחצאית הבית ספר שלה תחתון סקסי בטירוף! ממש תחתון ילדה תמימה Tongueצחוקקריצה

6521755275 019

הנוף היה משגע ולרגע איבדתי ריכוז... גם אוקטביה איבדה ריכוז והתיישבה על פניי עם ישבנה צחוק

"הממממ אוקטביה... המממ המממ זהירות! את צריכה לעלות בחזרה למעלה!" אמרתי לה בקושי רב מתחת לישבנה צחוק

"למה זהירות המורה אוינק אוינק? אתה חרמן ואתה מת להכנס לי לתחתונים!" צחקקה אוקטביה צחוק

"תראה איזה זקפה יש לך! אני גם אכנס לך לתחתונים" Evil Smile אמרה אוקטביה והכניסה את ידה לתחתוניי,וליטפה את הזין הקשיח שלי. הזזתי את תחתון הילדה התמימה של אוקטביה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המדהים שלה! TongueStar אחחח זה היה טעים בטירוף ממש מעדן! TongueTongueTongue

אוקטביה הייתה חרמנית בטירוף והחליטה לנצל אותי מינית צחוק

היא הובילה אותי למיטה ואחרי שנשכבה עליה היא פתחה את רגליה לרווחה ודרשה שאני ארד לה.

"קדימה המורה תצלול לי מתחת לחצאית! אני במצב רוח רע ויש לי רק 10 דק' בשבילך, אני רוצה רק ירידה!" צחוקצחוקצחוק צחקקה אוקטביה והצמידה את הפנים שלי לכוס שלה ועל הדרך סטרה על פניי... יאללה איתה איזה תלמידה חרמנית ולא ממושמעת, היא עוד נותנת לי זמנים? כועסצחוק

למרות שלא אהבתי את הגישה שלה, הדבקתי את לשוני לכוס שלה וירדתי לה בשקיקה עד שהיא גמרה ברעידות והתנשפה קלות. כשהבטתי על פניה ראיתי שהיא קורנת מאושר! החמאתי לעצמי על הביצוע המלוטש! כל הכבוד המורה אוינק אוינק! Approveמוחא כפייה

אמרתי לאוקטביה שלא תהיה במצב רוח טוב מידי כי שיעור הספורט עוד לא נגמר, ושריצת 2000 עוד מחכה לה. אוקטביה צחקקה והתיישבה עם ישבנה על פניי צחוק

"המורה אוינק אוינק עכשיו אני אעשה לך קפיצת 2000! אתה יודע מה זה? זה 2000 קפיצות על הפנים שלך!" Evil Smile הודיעה לי חגיגית אוקטביה וקיפצה במרץ על הפנים שלי עם ישבנה הסקסי Tongue

מה אני אגיד לכם, שיחקה אותה התלמידה החצופה הזאת, אולי היא לא ממושמעת וסוררת אבל היא בהחלט יודעת איך לעשות שיעור ספורט מעניין Tongueמוחא כפייה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה את הזין שלי בשקיקה! ליקקתי את שני החורים שלה מתחת לחצאית ונהייתי שיכור מהטעם המדהים! TongueTongueTongue

אוקטביה התלמידה השובבה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ באוזניי ובצווארי. חיבקתי אותה בחום וזיינתי אותה באהבה! HeartTongue

בהמשך זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי אותה באוויר כל הדרך למראה. אוקטביה השתוללה ללא הפסקה ובנוסף לסטירות שהחטיפה לי היא ניסתה כל הזמן לתפוס אותי בשיער ללא הצלחה רבה צחוקקריצה הבאתי לה ביס בצוואר והיא שיחררה צעקה צחוק

אחרי שהעפתי את אוקטביה על הזין שלי כהוגן מול המראה, התיישבתי על הספה והיא התחילה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול נעצתי עיניים ב
ציצים המקפצים שלה והרגשתי כמו ילד בפארק שעשועים צחוק

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה עוד קצת מול המראה, הטוסיק המקפץ שלה שהיה עטוף בחצאית התלמידה הטריף אותי לגמרי! Tongue

השכבתי את אוקטביה על המיטה ונתתי עבודה טובה במיסיונרית בדיוק כמו שהיא רצתה Star

עברנו לזיון בעמידה, אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי לה ת'כוס מאחורה להנאתה הרבה Tongue

מהעמידה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות עם זייני הקשיח בכוס הרטוב והחם שלה Tongue הגלריה האחורית שלה פשוט מדהימה! ולפני שזחלנו בחזרה למיטה התיישבתי על ברכיי וליקקתי לה את החור של התחת ברעב גדול! Cool

כשהיינו על המיטה הזדיינו בכפיות פרועות! סטרנו זה לזו על התחת והיינו ממש בעננים חיוך גדול

מהכפיות הסתובבנו ככה שאוקטביה שוכבת על הבטן ואני שוכב מעליה. זיינתי אותה במרץ בכוס החלקלק שלה והתחרפנתי מהחצאית שכיסתה את ישבנה של אוקטביה תוך כדי הזיון. חחחח ממש התחרפנתי מהחצאית Tongueצחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! כל הזיון ליטפתי לתלמידה הסקסית אוקטביה את התחת והתענגתי על גופה החלק והבתולי חיוך גדול

אחרי כמה דקות גמרתי בטירוף בכוס המשגע שלה והייתי פשוט ברקיע השביעי TongueTongueTongue

אוקטביה הודתה לי על שיעור הספורט המשחרר ואמרה שהיא צריכה לחזור לעשות את העבודה שלה בביולוגיה חיוך גדול

יאללה איזה משגעת האוקטביה הזאת, ללא ספק היא התלמידה בעלת הטוסיק הכי חצוף בבית הספר ApproveStarCool

כמה ימים אחרי שיעור הספורט הכייפי שהיה לי עם אוקטביה, מסתבר שאוקטביה הייתה עדיין מאוד חרמנית אז היא החליטה לקפוץ לביתי ולעשות איתי את פגישת הסקס היומית שלה Tongue

"אוינק אוינק תתעורר זאת אני אוקטביה!" אמרה אוקטביה בשובבות והעירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה התפוחי חיוך גדול

מה אני אגיד לכם חברים... אין דרך יותר טובה להתעורר על הבוקר! דבר ראשון שרואים כשפותחים את העיניים זה את שני החורים המדהימים של אוקטביה! Tongueמוחא כפייהStar

"אוקטביה אהובתי חזרת אליי!" צעקתי בשמחה רבה והתחלתי ללקק לה את התחת ברעב Tongue

"אוינק אוינק התגעגעתי לזין שלך!" צעקה אוקטביה והתנפלה לי על הזין במציצה חמה ומטריפה! Tongue

לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי, אחרי כמה נסיונות שלא הזיזו לי התחלתי לצרוח כמו חולה נפש כאשר אוקטביה מצאה את כל הנקודות הרגישות והחמות אצלי Tongueצחוקקריצה

אחרי עוד כמה דקות של מציצות וליקוקים אוקטביה עלתה עליי ברכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה מעולה. אוקטביה הייתה בעננים! Tongue

אוקטביה הציעה לי מציצה רטובה עם גמירה בפה! Tongue

בשמחה רבה הכנסתי את הזין שלי לפיה כשהיא בדוגי וישבנה משתקף במראה! Star

אחרי כמה דקות של מציצה חמה ומטריפה השפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! אוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "המורה להתעמלות אוינק אוינק" מוחא כפייהTongue ואז היא צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייה

אחחח איזה כיף זה להיות מורה להתעמלות בבית ספר שבו לומדת תלמידה נימפומנית כזאת! Tongue עם אוקטביה גם שיעור ביולוגיה יהפוך מהר מאוד לשיעור ספורט צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

הפעם הרגת אותי לגמרי עם הנשיכות שלך צחוקצחוקצחוק

את תלמידה מאוד שובבה וחרוצה Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים StarTongue

HeartHug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”