אוינק אוינק החרמן מקבל אימון פרטי ממדריכת הכושר הנימפומנית אוקטביה!
שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ולא מזמן נרשמתי לחדר כושר 

קבעתי פגישה עם מדריכת הכושר אוקטביה שתיתן לי אימון אישי ומקצועי במטרה להפוך אותי לאוינק אוינק חזק ושרירי 

הגעתי לחדר כושר בשעה שקבענו, מדריכת הכושר אוקטביה חיכתה לי בכניסה וחייכה לעברי כשראתה אותי מתקרב. אוקטביה לבשה טייץ' אדום סקסי בטירוף שהדגיש היטב את ישבנה הסקסי והתפוחי גרררררר 

התחבקנו, התנשקנו ואוקטביה הובילה אותי לחדר כושר 

"אז מה אוינק אוינק אתה רוצה קוביות בטן? מה דעתך להפתר מקוביות השוקולד האלה?" צחקקה אוקטביה ומיששה את הבטן שלי 

"קדימה אוינק אוינק בוא נתחיל לעבוד! תפוס את המשקולות ותרים אותן" אמרה לי אוקטביה ובמהרה עשיתי כדבריה.
לא ממש הבנתי איך תרגילי המשקולות לידיים יעשו לי קוביות בבטן אבל סמכתי על אוקטביה שהיא יודעת מה היא עושה... היא בכל זאת מדריכה ואני סתם חזרזיר שמנמן בלי כושר 

ובכל זאת לא יכולתי שלא לגחך מהתרגילים שהיא נתנה לי לעשות... אז אוקטביה נצמדה מאחוריי והתחילה לעשות תנועות כאילו היא דופקת אותי מאחורה 

"זה התרגיל שאתה רוצה הא אוינק אוינק? זה מה שאתה אוהב!" 
צחקקה אוקוטביה והלמה עם מפשעתה בישבני 

"אוינק אוינק תתחיל לעשות תרגילים כמו שצריך! קדימה רד לשכיבות שמיכה!" צעקה אוקטביה ועשיתי כדבריה.
עשיתי את השכיבות שמיכה ואוקטביה עמדה מעליי וספרה לי עד 10. כאשר סיימתי קמתי ואוקטביה בחנה את הבטן שלי בסקרנות...
"אוינק אוינק יש לך קוביות בטן מדהימות!!! אני רוצה אותך תכף ומיד!!!" 

צעקה אוקטביה בחרמנות וליטפה את הקוביות שלי בהתרגשות 

היא העיפה אותי על המיטה שהייתה לידינו ועלתה עליי ל 69.
"קדימה אוינק אוינק תאכל את התחת שלי!" המשיכה אוקטביה לצעוק וללטף את הקוביות בטן שלי.
הסנפתי את ישבנה של אוקטביה ובמהרה הזזתי את הטייץ' שלה הצידה, וטרפתי עם לשוני את חור התחת שלה 

"אויי אויי אויי רועדות לי הידיים מקוביות הבטן המדהימות שלך!" צעקה אוקטביה בזמן שליטפה את קוביות הבטן שלי וידיה רעדו מהתרגשות 

לפתע אוקטביה התכופפה לעבר הבטן שלי והתחילה ללקק עם הרבה רעש את הקוביות שלי כמו חתולה חרמנית 
אחרי כמה ליקוקים היא נשכה אותי בגופי ואז המשיכה ללקק לי את הבטן בחרמנות 

"ראית אוינק אוינק תוך 10 דקות נהיו לך קוביות בטן מדהימות! אוינק אוינק אין לך מושג מה אתה עושה לי!"
צעקה אוקטביה והמשיכה להתענג על הקוביות בטן שלי בחרמנות והתרגשות.

אחרי שאוקטביה הפסיקה לזלול אותי וללקק לי את הקוביות בטן היא נשכבה על גב וביקשה ירידה. הורדתי את הטייץ' האדום וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה

ליקקתי בשקיקה את הכוס שלה ואחרי כמה דקות אוקטביה והתחילה להתנשף ולרעוד. היא גמרה וחיוך רחב נמרח על פניה היפות 

"אוינק אוינק זה היה מצוין! תשמע אחרי שעשיתי לך כאלה קוביות בטן מגיע לי תשלום... אני רוצה סקס!"
דרשה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה 

ליקקתי את הכוס והתחת שלה בחרמנות ואוקטביה מצצה את הזין ואת הביצים החלקות שלי בהנאה גדולה! 

היינו כבר חרמנים בטירוף ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. היא נשכבה עליי ובזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס ונשכה אותי באוזניים ובצוואר. צחקקתי וצעקתי ללא הפסקה! חיבקתי אותה והסנפתי את צווארה 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי את אוקטביה במרץ באוויר מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה 

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית 

"ייייאאאאאאהההווווו אוינק אוינק קדימה תספק את מדריכת הכושר שלך! היא עבדה עלייך קשה!"
צעקה אוקטביה וצחקקה.

אחרי הזיון על הספה הרמתי שוב את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה כל הדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית חמה 

אוקטביה הפליקה לי על תחת ללא הפסקה, עודדה אותי והראתה לי את הדרך הנכונה להגשים את כל משאלותיה המיניות 

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה. הפלקתי על פלחי ישבנה העסיסיים והתחרמנתי מגופה הסקסי 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס 

בהמשך זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות!
אוקטביה ממש התפעלה מהכושר שלי 

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה בכוס הלוהט שלה כשהיא שוכבת על הבטן 

אחר כך עברנו לדוגי מהיר ועצבני!
זיינתי את אוקטביה במשך כמה דקות והפלקתי בהנאה רבה על פלחי ישבנה המקפצים 

רציתי לתת לאוקטביה מתנה חמה וביקשתי ממנה להסתובב. אוקטביה הסתובבה ודחפתי את הזין שלי לפיה החם 

קיבלתי ממנה מציצה מעלפת שבסופה השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם 

אוקטביה אמרה בפה מלא ובחיוך: "לאוינק אוינק יש קוביות בבטן!" 

ואז היא הראתה את הזרע שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה 

מה אני אגיד לכם... יש לי מדריכת כושר פצצה! גם יפה גם אופה וגם עושה קוביות בטן תוך דקה 

סוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי היה מעולה! 

הרגת אותי עם הידיים הרועדות שלך ועם הליקוקים המחרפנים 

הטוסיק שלך בטייץ' האדום זאת יצירת אומנות 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים 

Lavelle