כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 55 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

541
[QUOTE=קישקשתא]
זה אתה שהיה מצייר למר קו את הקו שלו, נכון? קריצה
[QUOTE=NeverNotEnough]

...

[/QUOTE]
[/QUOTE]

חחח

האמת שרציתי לשאול את הסופר האם כשכתב קנדון התכוון לקונדום אבל אח"כ הבנתי (אני חושב) שהוא היה ציני בעיוות המילה...
מי שמאונן לא מזיין

542
הוא הקניט את אליהו שכתב קנדון - ככה זה בתאגיד, מקניטים גם לקוחות שמסתלבטים על הלבלר. קריצה
בתכלס - ללבלר אין יותר מדי שגיאות כתיב - מי שסבל מבעית שגיאות כתיב חמורה, היה הלבלר הזוטר (פקושה).
מה שלא מנע ממנו לנסות לתקן שגיאות כתיב של אחרים (ולעשות את זה עם 7000 שגיאות) צחוק
[QUOTE=פררו רושה] (התכוונת לשלם מבולבל, נו מה יהיה נדבקת מי מוסקיטו, קשה לי לראות שגיאות כתב צחוק)

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

543

אוינק אוינק מביא הכדורים מציץ לאוקטביה שחקנית הטניס מתחת לחצאית צחוקTongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מביא כדורים שובב שנוהג להציץ לשחקניות טניס מתחת לחצאית במהלך המשחקים Tongueצחוק

Rakieta do tenisa ziemnego WILSON ENERGY XL RKT4 WRT3219004

הפעם הזדמן לי משחק שבו משתתפת שחקנית הטניס המפורסמת אוקטביה פופינס! אני מניח שכולכם מכירים את אוקטביה ויודעים איזה כוסית מטורפת היא! Tongue נו תודו שגם אתם הייתם רוצים להכנס לה מתחת לחצאית אם היה מזדמן לכם קריצה אחחחח אני מת על העבודה שלי! Star

התיישבתי במקומי הקבוע במגרש הטניס כאשר השחקניות עלו למגרש. אוקטביה הייתה יפה מאי פעם והטוסיק הסקסי שלה הציץ מתחת לחצאית שהתנופפה קלות מהרוח חיוך גדול

המשחק התחיל. אוקטביה הגישה ובכל הגשה החצאית שלה התנופפה למעלה! אחחחח איזו חגיגה לעיניים! מוחא כפייה בכל פעם שהכדור התגלגל על הרצפה רצתי לעברו במהרה והחזרתי אותו לאוקטביה. (שרון שיחקה מול קיר עם מטקה) היא הודתה לי בחיוך מלבב ואני חרמן שכמותי חייכתי אליה בחזרה והצצתי לה מתחת לחצאית בכל רגע שהזדמן לי צחוקקריצה

"וואוווו אוינק אוינק אתה תמיד במקום הנכון בזמן הנכון!" חיוך גדול אמרה אוקטביה בהתפעלות כשהחזרתי לה את הכדור.

"כן כן אני משתדל, זאת העבודה שלי!" אמרתי לה בערמומיות וריירתי על החוטיני האדום שלה שחצה את ישבנה הסקסי גררררררררררררר Tongue

באחת הפעמים שהחזרתי לאוקטביה את הכדור התקרבתי עם פניי יותר מידי קרוב לטוסיק שלה אז היא הסתובבה וסטרה על פניי עם מחבט הטניס צחוק (חחח שרון סטרה לי על הלחי עם

המטקה צחוק).

בהמשך אוקטביה שוב הפתיעה אותי וכשזחלתי שוב מתחת לחצאית שלה היא סגרה את צווארי בין רגליה והפליקה לי על התחת הורדרד שלי עם מחבט הטניס צחוקצחוקצחוק

משחק הטניס המשיך ואני המשכתי להחזיר לאוקטביה את הכדורים ולהכנס לה מתחת לחצאית Tongueצחוק

לצערי המשחק נגמר... אוףףף דווקא נהנתי לבלות שעתיים מתחת לחצאית של אוקטביה צחוקקריצה

למזלי אוקטביה הייתה במצב רוח מעולה אחרי הניצחון אז היא גררה אותי לחדר ההלבשה שלה וזרקה אותי על המיטה! Tongue

"בוא אליי נקניקיה שלי!" צעקה אוקטביה והתנפלה על גופי בנשיכות פרועות! TongueStarצחוק

צרחתי אבל אוקטביה הזללנית לא הרפתה צחוקצחוקצחוק

אחרי שהיא אכלה אותי כהוגן היא התיישבה עם ישבנה על פניי! פה כבר הרגשתי בבית!

Home Sweet Home! Octavia Come To Papa Oink Oink TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

זללתי את התחת ואת הכוס של אוקטביה והייתי פשוט בעננים! אוינק אוינק הקשיח השתולל בחרמנות אבל לא זכה להכנס לפיה של אוקטביה. סבלנות אוינק סבלנות בקרוב זה יקרה קריצה

אוקטביה נשכבה על הגב ודרשה ירידה. הורדתי את החוטיני שלה ושמתי אותו על הצוואר שלי אחרי הסנפה טובה חיוך גדול

אוקטביה תפסה אותי בפוני והצמידה את פניי לכוס שלה. ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות אוקטביה גמרה ברעידות והתנשפה קלות.

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" אמרה אוקטביה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול

רציתי לנוח קצת בין רגליה אבל אוקטביה החרמנית רצתה לשפשף את ישבנה על פניי צחוק

היא הפכה אותי על הגב ועשתה לי פייסטינג עצבני עם ישבנה Tongue

היא נשכבה עליי ב 69 והעניקה לאוינק אוינק הקשיח ולשני חבריו הטובים מציצת פוליש מחרפנת! Tongue המשכתי לזלול את חור תחת שלה ברעב גדול! אחחחחחח איזה טעם משובח! TongueTongueTongue

אוקטביה הנימפומנית לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה! מצצתי את שדיה המתוקים וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה Tongue אוקטביה השובבה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. צרחתי כמו אוינק אוינק על האש צחוקצחוקצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה באוויר על הזין שלי כל הדרך למראה חיוך גדול זיינתי את אוקטביה מול המראה והיא המשיכה לנשוך אותי בצווארי צחוק

התיישבתי על הספה ואוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! זיינתי אותה בשקיקה מלמטה והיא עודדה אותי ללא הפסקה צחוק

קמתי עם אוקטביה והקפצתי אותה באוויר כל הדרך אל המיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה! אוקטביה סטרה על ישבני ודרשה עוד עוד! מוחא כפייה

אחר כך זיינתי את אוקטביה בעמידה כשהיא נשענת על השידה, אחחחח היא נראית פשוט מדהים בפוזה הזאת! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק ת'כוס הורדרד שלה! Evil Smile

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! הזין שלי הרגיש מעולה בכוס שלה! טוב היא כבר רגילה להגשות כאלה הנימפומנית הזאת צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. אחחח הטוסיק הסקסי שלה קיפץ ללא הפסקה גרררררררררר Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Star

רציתי לגמור במציצה אז אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי ת'זין בשקיקה בזמן שליקקתי את ישבנה הטעים... אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של זרע חם! היא הביטה לעברי ואמרה בחיוך גדול: "אוינק אוינק מביא הכדורים!" TongueTongueTongueצחוקקריצהמוחא כפייהStarאצבע למעלה

אחחח איזה כיף זה להיות מביא כדורים ולדפוק את שחקנית הטניס הכוסית אוקטביה פופינס! TongueTongueTongueקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

הרגת אותי עם הנשיכות שלך ועם הפליקים עם המטקה על הטוסיק השובב שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

חולה לך על החורצ'יקים הטעימים! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

545

אוינק אוינק עם הזין המעופף מתעופף לתוך הכוס של אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור רגיל ונחמד שאוהב לשוטט ברחבי תל אביב ולחפש פרגיות טעימות Evil Smile

יום אחד בזמן ששוטטתי להנאתי, ראיתי מולי דוכן Red Bull.

ואיי מה זה מתאים לי רד בול עכשיו! אמרתי לעצמי וניגשתי לדוכן שבו עמדה מוכרת חביבה.

ביקשתי מהמוכרת רד בול אבל היא אמרה שכל הרד בולים הרגילים נגמרו ונשאר רק הסוג המיוחד.

"הסוג המיוחד?" שאלתי אותה בסקרנות...

"כן הסוג המיוחד... זה רד בול שמצמיח לך כנפיים לזין!" Tongue הודיעה לי חגיגית המוכרת בדוכן.

"מתאים לי! תמיד רציתי זין עם כנפיים!" Tongueצחוק הודעתי למוכרת וחטפתי את פחית הרד בול.

הלכתי ברחוב ושתיתי להנאתי מפחית הרד בול חיוך גדול

20131025 205243(600)

לפתע הרגשתי הרגשה משונה... הסתכלתי על הזין שלי והוא לפתע נהיה קשיח והצמיח כנפיים!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקמוחא כפייהStarCool

20131025 202043(600)

20131025 202053(600)

הייתי מאושר עלי אדמות! לזין שלי יש כנפיים! הגיע הזמן לעוף בעיר! Tongueצחוק

"היי אדוני אתה יודע שלזין שלך יש כנפיים?" שאלה מישהי ברחוב ונעצה עיניים בזין שלי.

חייכתי ועפתי לעברה...

"אאאהההההה איזה פחד!" צעקה הבחורה הברונטית בבהלה והתחילה לנוס על נפשה מאוינק אוינק הקשיח והמעופף שלי צחוק

לפתע היא נעצרה ובחנה בסקרנות את הזין שלי Star

"לזין שלך יש כנפיים!?" שאלה הבחורה הברונטית בסקרנות.

"כן זה סופר זין!" Approve אמרתי לה בגאווה.

"וווואאאוווו סופר זין? איזה יופי!" צעקה הבחורה הברונטית והתנפלה עליו בחרמנות Cool

הבחורה הברונטית שהציגה את עצמה בתור אוקטביה פופינס נעמדה בכיפוף ומצצה לי ת'זין בשקיקה! Tongue אחחחחח פיה החם עטף את אוינק אוינק המעופף שלי ופשוט גרגרתי מחרמנות!

אוקטביה הציעה שנזרום אליה הביתה. היא תפסה את זייני המעופף והלכנו במהרה אליה כמו זוג חרמנים.

בביתה אוקטביה התיישבה על המיטה והמשיכה להתפנק על הזין המעופף שלי. אחחחח היא ללא ספק יודעת לעשות קסמים עם הפה שלה! Tongue

אוקטביה הסתובבה ושאלה אם בא לי לטעום את הטוסיק שלה? "גרררג גרררר! Tongue" עניתי

היא התיישבה בדוגי והתנפלתי בחרמנות על חור התחת המדהים שלה! אחחחחחח טעים בטירוף! Tongue

תוך כדי שאני בין פלחי ישבנה אוקטביה הפכה אותי על הגב והתנפלה על הזין שלי ב 69 חיוך גדול

היא עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת וטיפלה טוב טוב גם בשני משרתיו של המעופף הקשיח Tongueמוחא כפייה

המשכתי ללקק בשקיקה את התחת ואת הכוס של אוקטביה וללטף את ישבנה חיוך גדול

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב ואחרי שהורדתי ממנה את התחתונים צללתי בחרמנות לעבר האוצר הורדרד שלה Tongue

הלשון שלי התעופפה טוב טוב על הכוס של אוקטביה ובמהרה היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות. חיוכה המקסים של אוקטביה עשה את הזין שלי מאושר והוא קשקש בכנפיו משמחה צחוק

אוקטביה הפכה אותי על הגב ועשתה לי זיון פנים ליגת על! אחחח היה ממש כיף להיות מעוך מתחת לישבנה של אוקטביה Tongueצחוק

"אוינק אוינק אני רוצה לבדוק עכשיו איך הזין שלך עף אצלי בכוס!" Tongue אמרה אוקטביה בחרמנות.

אוקטביה התיישבה בדוגי והזין שלי התעופף בחרמנות לכוס שלה TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

20131025 203012 F(600)

אחחח זה היה מדהים! הכוס של אוקטביה כזה רטוב וחמים, הכנפיים של הזין שלי נעמדו מהתרגשות! Tongueצחוק

אחרי הדוגי המהנה נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. במהרה היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ באוזניי ובצווארי. צעקתי אבל המשכתי להתעופף עם הזין שלי בכוס הורדרד שלה גרררררר Tongue

זחלנו לקצה המיטה וקמתי עם אוקטביה כשהיא כורכת את ידיה סביב צווארי. פה כבר התחילה ממש חגיגה כי הזין שלי התעופף בכוס של אוקטביה בשיא המרץ! Tongueמוחא כפייה

העפתי את אוקטביה באוויר מול המראה ובהמשך התיישבתי איתה על הספה.

אוקטביה התחילה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית! הבטתי בציצים המקפצים שלה וחיוך של אושר נמרח על פניי Tongue

קמתי שוב עם אוקטביה והעפתי אותה כל הדרך למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית פרועה! Tongue

ואז אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי לה ת'כוס מאחורה Star

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להתעופף עם זייני הקשיח בכוס הרטוב שלה חיוך גדול

זחלנו על המיטה וזיינתי את אוקטביה בכפיות סוערות! התפרענו וסטרנו זה לזו על התחת Tongue

התהפכנו והמשכתי לעוף בכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן מוחא כפייה

אוקטביה התחילה לעשות חרררר חרררר כמו חזרזירה חרמנית צחוק אחחחח התחת של היה כזה עסיסי וקופצני בפוזה הזאת! TongueTongueTongue

באנו כבר לעשות דוגי אבל אוקטביה התנפלה על גופי והתחילה לנשוך אותי בפרעות כמו זאבה רעבה צחוק צרחתי כמו חזרזיר מוכה צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה בכוס הרותח שלה במשך כמה דקות! Star

חזרנו ל 69 ואחרי שעינגנו זה את זו מילאתי את פיה של אוקטביה בזרע חם Tongue

אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המעופף!" Tongueצחוקמוחא כפייה היא פתחה פה גדול כדי להראות לי את הכמות היפה של הזרע ואז גרגרה אותו בגרונה Tongue

לצערי הכנפיים לא שרדו את הזיון הפרוע וככה הן נראו אחריו בכיצחוק

20131025 205315(600)

עכשיו צריך לחפש את הבחורה עם הרד בול כדי להצמיח לעצמי כנפיים חדשות! Starצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

הזיון עם הכנפיים היה מטורף לגמרי! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים ונפגש בקרוב TongueStarקריצה

HeartHug

Lavelle

546

אוינק אוינק החולה מקבל תקיעה בתחת עם הסטרפאון מהאחות החרמנית אוקטביה פופינס Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור חביב שאוהב את החיים וחובב טוסיקים שובבים Tongue
יום אחד שכבתי בביתי והרגשתי כאבים עזים במפשעתי... אלה היו הבייצלך שלי שנורא כאבו בכי
התקשרתי מהר למרפאה Approve
מעבר לקו ענתה לי בחורה חביבה ולאחר שיחה קצרה היא הבטיחה לשלוח אחות לביתי החמים.
שכבתי על מיטתי עם הביצים בידיי כשאחות החביבה דפקה על דלתי. ביקשתי ממנה להכנס וברגע שהיא נכנסה הלסת שלי נפלה! מולי עמדה בחורה ברונטית כוסית מטורפת! Tongue
8147714380 009
היא לבשה שמלה לבנה צמודה וחייכה לעברי בשובבות, לאחות קראו אוקטביה פופינס.
"כן אוינק אוינק מה מטריד אותך?" שאלה האחות בדאגה.
"האחות אוקטביה יש לי כאב ביצים מטורף!" אמרתי לה ותפסתי את הביצים כשעל פניי הבעה של סבל.
"הממממ אולי יש לך חום, תן לי רגע אני אמדוד לך חום" אמרה האחות אוקטביה והתחילה לטפס עליי מבולבל לפתע אוקטביה שלפה סטרפאון מתחת לשמלה שלה

2415835926 016

ודחפה לי אותו לפה! היא תפסה את ראשי וזיינה לי ת'פה עם הסטרפאון תוך כדי שהיא יושבת על החזה שלי ומנבלת את הפה! הייתי בהלם! Wacko
"קדימה זה מדחום תמצוץ אותו! כן כן זונה שלי תמצצי! קדימה שרמוטה שלי תמצצי ת'זין הקשיח שלי! הנה קלעתי לך שלשה לפה! אני האחות הערסית אוקטביה פופינס! קדימה נשמה תמצצי ת'זין שלי! כפרה עלייך איזה פה יש לך! כן חיים שלי!" צעקה אוקטביה ואחרי שסיימה לזיין לי ת'פה היא סטרה עם הסטרפאון על פניי Shockedצחוקצחוקצחוק
אוקטביה הודיעה לי שיש לי חום של 37 מעלות, כבר התחלתי לשמוח שזה לא כזה נורא אבל אוקטביה צעקה שמדידת החום בפה לא מספיקה והיא חייבת למדוד לי חום בטוסיק! Shockedבכיצחוק
היא השכיבה אותי על הבטן וסטרה על ישבני השובב תוך כדי שהיא מצחקקת ללא הפסקה. אף פעם לא תיארתי לעצמי שישבני השובב ישמש כשפן ניסיונות למדידת חום על ידי אחות מטורללת צחוק
האחות אוקטביה אמרה לא לדאוג ושהכל יהיה בסיידר. היא הושיבה אותי בדוגי וחדרה עם המדחום סטרפאון לתחת שלי! Shockedצחוק
"אתה יודע מה מראה המדחום? חרמנות גדולה בתחת שלך! כתוב על המדחום: "אוהב לאכול את המדחום בתחת ובחשק גדול!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוק
"לא נכון זה לא כתוב שם!" צעקתי להגנתי בזמן שאכלתי בתחת את הסטרפאון כמו שרמוטה טובה צחוק
"אוינק אוינק אתה רואה את הכרית שם? אתה יכול לנשוך אותה! כן כן נושך כריות שלי איך אני מפרקת אותך יאללה!" צעקה אוקטביה וזיינה אותי במרץ עם פליקים על ישבני בזמן שנשכתי את הכרית צחוקצחוקצחוק
הייתי בטוח שהאחות אוקטביה יודעת מה היא עושה אז לא התווכחתי עם הטיפול המוזר שלה. הכאב בביצים אומנם פחת אבל לא עבר לגמרי. האחות אוקטביה הודיעה לי שממש לוהט בתחת שלי... פאקינג 55 מעלות! Wackoצחוק
אוקטביה אמרה שאין לי מה לדאוג ושהיא תמשיך בטיפול עד שכאב הביצים יעבור לגמרי! זאת אחות מקצועית, ממש אחות ברמה גבוהה שמכבדת את המקצוע מוחא כפייהקריצה
אוקטביה רצתה להתפנק גם קצת וביקשה ירידה. יאללה נזרום איתה, אני אעשה לה עכשיו טיפול טוב טוב לכוס החם שלה Tongue
היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו במרץ. אחרי כמה דקות האחות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך של עונג הופיע על פניה היפות Tongue
"אז מה נשמה גמרת?" שאלתי את האחות אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק
"כן חיים שלי גמרתי!" צעקה אוקטביה, הפכה אותי עם רגליה והתיישבה עם ישבנה על פניי Tongueצחוק
אכלתי את התחת שלה טוב טוב, אחחחח זה היה מדהים! תחת יפה וטעים בטירוף! Tongueמוחא כפייהStar
התהפכנו ל 69 ואוקטביה עשתה מציצת פוליש מחרפנת לזין שלי ולבייצלך החלקים שלי שהתחילו להתאושש מוחא כפייה המשכתי ללקק לאוקטביה את הכוס ואת התחת, אחחח פשוט מעדן! Tongue
אוקטביה האחות השובבה התחילה לנשוך אותי בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו חולה נפש! מוזר שלא צעקתי ככה כשהיא זיינה אותי בתחת... טוב נו אני רגיל לאכול בתחת אוינק אוינק אוכל בתחת שכמוני צחוקקריצה
אוקטביה האחות החרמנית עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ בכוס וליקקתי את שדיה המתוקים. חיבקתי אותה בחום וליטפתי את ישבנה. אוקטביה כרגיל חשפה שיניים ונעצה אותן באוזניי ובצווארי צחוק אחחח צמרמורת חזקה עברה בגופי ברגע שהיא נשכה אותי ורכבה עם הכוס החם שלה על זייני הקשיח Tongue
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באויר. זיינתי אותה באויר כל הדרך עד למראה שמולה התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה שהשתקף בה מוחא כפייה
התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue
הרמתי את אוקטביה שוב באויר וזיינתי אותה עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה. אוקטביה השובבה שמה את החוטיני שלה על הפרצוף שלי ככה שהרחתי את הכוס שלה כל הזיון Tongueצחוק
אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי ת'כוס הרותח שלה בעמידה Star
התחלנו לדבר כמו שני ערסים עם הרבה "כפרה" ו"נשמה" והזיון הלך ונהיה לוהט יותר ויותר Tongueצחוק
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לשחות בכוס שלה תוך כדי שאני נועץ עיניים בגלריה האחורית שלה ומלטף את החורצ'יק שלה עם האצבע חיוך גדול

זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue
"כן זונה שרמוטה קבלי ת'זין שלי עמוק עמוק בכוס!" צעקתי לה תוך כדי הזיון.
"קדימה יא בן זונה תביא זיון טוב! תן זיון טוב יא מעפן!" צעקה אוקטוביה בחזרה.
"את אוהבת שמפרקים אותך הא זונה?" המשכתי לצעוק לה...
"קדימה כלב מלוכלך! תדפוק אותי חזק! בוא תדפוק אותי על הבטן!" צעקה אוקטביה והתהפכנו מהכפיות.
המשכתי לזיין את אוקטביה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן... "קדימה יא אוכל בתחת תדפוק אותי בכוס כמו שצריך!" צחוקצחוקצחוק המשיכה אוקטביה והקללות והדיבור הזה לא נפסקו כל הזיון צחוקצחוקצחוק
אוקטביה התיישבה בדוגי ופירקתי לה ת'כוס כמו שצריך וכמו שהיא אוהבת! Cool
"קדימה יא בן זונה תכניס ת'זין שלך עמוק עד שיצא לי מהגרון!" המשיכה אוקטביה המטורללת צחוקצחוקצחוק
אחרי הזיון המעלף, הכנסתי ת'זין שלי לפיה של אוקטביה וזיינתי לה ת'פה כשהיא בדוגי. כעבור כמה דקות השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם חיוך גדול
אוקטביה האחות החרמנית חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הערס האוכל בתחת!" צחוקצחוקצחוק
אחחחח מה אני אגיד לכם... לפעמים שווה לקבל כאב ביצים Tongueצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue
הזיון עם כל הקללות היה מטורף ברמות!!! צחוקצחוקצחוק
תודה שהאכלת אותי בתחת וטיפלת בבייצלך שלי Tongueצחוקקריצה
ד"ש לחורצ'יקים הטעימים TongueStar
Heart Hug
Lavelle

547

אוינק אוינק דורש קבלה מזונת רחוב אוקטביה פופינס צחוק

שלום חברים יקרים! עבדכם הנאמן אוינק אוינק ממשיך בצייד והפעם בשיטוטיי ברחובות תל אביב חיפשתי אחר פרגית חרמנית וזולה שתספק את כל תאוותיי המיניות Evil Smile
נסעתי באוטו שלי וראיתי בשולי הכביש את הטרף... ברונטית כוסית מטורפת בעלת גוף של דוגמנית צמרת וחיוך של מיליון דולר! פעם ראשונה שאני רואה אותה פה, ואני זיין ותיק ברחובות תל אביב. שרקתי לה ועצרתי לידה. חיוכה התרחב אפילו יותר כשראתה אותי Coolקריצה
"היי סקסית כמה זה מציצה וזיון?" שאלתי אותה בחביבות.
"מציצה וזיון? 100 שקל!" ענתה הסקסית הברונטית בהתלהבות.
"יאללה תקפצי לאוטו!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות גם כן.
לזונה המדהימה הזאת קראו אוקטביה פופינס! היא הודעה לי בקול חושני שהיא "אי התענוגות" קריצה גררררררר Tongue היא התיישבה על ברכיי והתחלתי למזמז את גופה הסקסי. אחחח גוף חלק כמו משי, קימורי גופה פשוט הוציאו אותי מדעתי! שלחתי יד לכוס החם שלה ונישקתי את העורף הריחני שלה תוך כדי. אוקטביה שידרה סקס לכל עבר ושאלה אם אני רוצה לטעום את הטוסיק שלה Star
יצאנו מהאוטו. התיישבתי על הברכיים והרמתי את השמלה של אוקטביה למעלה. לפניי התגלה הטוסיק התפוחי שלה שחוטיני שחור מתחרה חצה את פלחיו הרכים. הורדתי את החוטיני בשובבות ופיסקתי את פלחי ישבנה. אחחחח חור התחת שלה פשוט יצירת אומנות! Tongue התנפלתי עליו עם לשוני ואוקטביה צחקקה מהתרגשות צחוקקריצה
לא רחוק מאיתנו בסמטה החשוכה הייתה מיטה מוזנחת. ללא היסוס זינקנו על המיטה והתמזמזנו עליה. אוקטביה סיפרה לי שאף אחד מהלקוחות שלה לא רוצה לרדת לה ולספק אותה מינית כולם רק רוצים לגמור וללכת. בחרמנות אדירה היא ביקשה ממני לרדת לה ולספק את תאוותיה המיניות שלא יודעות שובע! מוחא כפייה
"קדימה אוינק אוינק תהיה הפראייר היחיד שמספק אותי!" צחוק צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק.
זחלתי בין רגליה של אוקטביה הסקסית והתחלתי לאכול את הכוס הטעים שלה! חיוך גדול אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד וגמרה עם חיוך גדול חיוך גדול
"אוינק אוינק זה היה מצויין! עכשיו בא לי לישון" הודיעה לי אוקטביה ועצמה את עיניה צחוק
ליטפתי לה את הכוס ואת התחת אבל אוקטביה כבר לא הייתה איתי... היא הייתה בחלום העשירי שלה צחוק ידעתי מה צריך לעשות במצב חירום כזה! התיישבתי מול פניה ודחפתי את הזין הקשיח שלי לפיה! Evil Smile אחרי כמה פימפופים אוקטביה התעוררה בעצבים צחוק
"אל תפריע לי לישון! היה לי חלום מעולה עכשיו... חלמתי שאני מוצצת זין!" סיפרה לי אוקטביה ושוב עצמה את עיניה... פאק! צחוק
המשכתי לדחוף את הזין שלי לפיה ומידי פעם קיבלתי ביס בזין... אני מקווה שאוקטביה לא חולמת שהיא אוכלת מלפפון צחוקקריצה
אוקטביה המטורללת התעוררה בסוף והייתה מאוד מופתעת לגלות שהיא בעבודה צחוק הייתי צריך לשכנע אותה ששילמתי לה כבר ואני לא איזה זבלן שמצא אותה ישנה על מיטת הנרקומנים צחוק
אוקטביה התעוררה חרמנית מאי פעם ואחרי שהפכה אותי על הגב היא עשתה לי נחום תקום עם ישבנה צחוק היא נשכבה עליי ב 69 והתנפלה לי על הזין במציצה חמה ומטריפה! מציצת פוליש כולל הברשות ביצים וקינוח עם נשיכות מטורפות על גופי שגרמו לי לצרוח בחוזקה צחוק
ליקקתי לאוקטביה את החורים ובחרמנות אדירה! אחחח כל כך טעים אין דברים כאלה! Tongue
אוקטביה החרמנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה בזיון טרמפולינה נמרץ! Tongue
אח"כ אוקטביה הסתובבה ורכבה עליי עם הפנים אליי. מצצתי את פטמותיה המתוקות וליטפתי את גופה הענוג. אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בחוזקה באוזניי ובצווארי, פאק היא ממש אכלה לי את האוזניים! צרחתי כמו מטורף צחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי אותה באוויר כל הדרך אל המראה המצ'וקמקת שהייתה תלויה לא רחוק מהמיטה צחוק
לא רחוק מאיתנו הייתה איזו ספה מסריחה אז התיישבנו עליה ואוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongueמוחא כפייה
קמנו מהספה המסריחה והמושתנת והקפצתי את אוקטביה בחזרה אל מיטת הנרקומנים האהובה שלנו צחוק השכבתי את אוקטביה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה! אוקטביה עשתה לי נחום תקום תוך כדי הזיון חחח יאללה איתה הרגה אותי עם השטויות שלה צחוק
קמנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא נשענת על איזו שידה מטונפת שעמדה ליד צחוק הפלקתי על פלחי ישבנה המקפצים והתענגתי על כימורי גופה המדהימים! Tongue
"כן כן זיין אותי חזק אני נימפומנית!" Tongueצחוק צעקה אוקטביה. WOW היא ממש נימפומנית שלא יודעת שובע! Tongueמוחא כפייהStar
המשכתי לפרק ת'כוס הורדרד של אוקטביה כשהיא יושבת בדוגי בקצה המיטה. אחחחח הגלריה האחורית שלה חירפנה אותי! Tongue
זחלנו שוב על המיטה המטונפת והזדיינו בכפיות סוערות! Tongue אחחחחח איזה זיון מלוכלך היה לנו בכפיות אין דברים כאלה! Tongue
התהפכנו והמשכתי לזיין את הזונה החרמנית שלי כשהיא על הבטן. ישבנה קיפץ ללא הפסקה תוך כדי הזיון, אחחח זה היה טווווווב Tongue
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה פופינס טוב טוב בזיון פראי ואחרי כמה דקות החלטתי להאכיל אותה בזרע חם! Evil Smile
היא נשכבה עליי ב 69 וממצה לי ת'זין בזמן שליקקתי לה ת'תחת. אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה באורגזמה מדהימה! Tongue
אוקטביה הביטה לעברי כשחיוך שובב על פניה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוהב זונות רחוב!" Tongueצחוקמוחא כפייה
אוקטביה נשכבה למנוחה קלה ולפני שהלכתי דרשתי את הקבלה שלי על הזיון Approve

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4329285%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]
יאללה עם האוקטביה הזאת, בחיים לא פגשתי זונה כזאת שמטס צחוקצחוקצחוקקריצה

מטורללת מטורללת אבל אוקטביה פופינס היא זיון של הלייף!!! Tongueמוחא כפייהStar
העיקר שקיבלתי את הקבלה שלי! Starקריצה
20131108 205633(600)
סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue
חחחחחח התחרפנו לגמרי עם הקבלה הזאת הא? צחוקצחוקצחוק
אוינק אוינק שוב יקפוץ בקרוב לזיין את אוקטביה פופינס הנימפומנית Tongueצחוקקריצה
ד"ש לחורצ'יקים הטעימים Tongue
Heart Hug
Lavelle

548

אוינק אוינק העב"מ קופץ לביקור אצל אוקטביה פופינס Tongue

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני עב"מ סקס חביב ונחמד. החלטתי לצאת למסע קסום ולבקר בכל מיני פלנטות רחוקות. היעד הקרוב שלי היה כוכב הלכת כדור הארץ! Tongue

לא ידעתי למה לצפות בביקור שלי בכוכב הלכת היפייפה הזה... רק קיוויתי שאני אמצא את האחת שתצליח להתמודד עם כל הזיינים שלי צחוקקריצה

בשעת ערב מוקדמת נחתתי בתל-אביב והתגנבתי לאחת הדירות דרך החלון. עם חוש הריח המפותח שלי מיד הרחתי שבדירה הזאת גרה כוסית. גרררר מעולה אוינק אוינק שיחקת אותה! אמרתי לעצמי צחוק

נשכבתי על המיטה וחיכיתי למפגש עם הכוסית הזאת, גררר אני מקווה שיש לה כוס רעב! צחוק

לא הייתי צריך לחכות הרבה זמן... הכוסית הופיעה בחדר השינה וכשראתה אותי היא כמעט קיבלה התקף לב צחוק

20131115 215059 F(600)

20131115 215250 F(600)

20131115 215720 F3(600)

"ווואאאאוווו איזה הפתעה! מי אתה?" Tongue שאלה הכוסית הברונטית החביבה והביטה בכל הזיינים שלי בעיניים חרמניות.

"אני עב"מ הסקס אוינק אוינק!" אמרתי לה בגאווה Approve

"פששששש מה זה כמה זיינים יש לך?!" Tongue שאלה בסקרנות הכוסית הברונטית ובחנה את הזיינים מקרוב. את עיניה צד בעיקר הזין הגדול שהתנדנד על ראשי בגלל גודלו ומשקלו הרב. הברונטית החרמנית לא היססה והתחילה למצוץ אותו בחרמנות אדירה! Tongueצחוקמוחא כפייה

הבחורה הברונטית שהציגה את עצמה כאוקטביה פופינס עברה בחרמנות בין כל ארבעת הזיינים שלי ומצצה אותם בשקיקה! אחחח איזה מוצצת מדופלמת חשבתי לעצמי... היכולת המרשימה שלה להסתדר עם ארבעה זיינים ממש הדהימה אותי Star

הזין הגדול לבסוף נפל מהראש שלי ונשארתי עם זין אחד על הראש, הייתי כמו חד קרן חרמן צחוק

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והזין שעל ראשי נכנס לה לכוס Tongue וככה תוך כדי שהיא רכבה על הזין שעל ראשי ומצצה לי את שני הזיינים שלמטה ליקקתי לה בשקיקה את הדגדגן Tongueצחוק

אוקטביה הייתה ממש בשיכרון חושים והחרמנות שלה לא ידעה שובע Tongue (הסטרפאון היה מעל האף שלי ככה ששרון הייתה צריכה לרכב עליו בזהירות כדי לא לשבור לי את האף צחוק).

אוקטביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה, צללתי בין רגליה וליקקתי לה ת'כוס ברעב גדול, תוך זמן קצר אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך מקסים הופיע על פניה היפות. במהרה היא שוב התנפלה על הזיינים שלי. נפתרתי מזין אחד ונשארתי עם הזין הראשי והקשיח שלי Coolקריצה + הזין על הראש.

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 וטיפלה טוב טוב עם פיה בזין ובביצים החלקות שלי. ליקקתי לה ברעב גדול את הכוס ואת התחת והייתי פשוט ברקיע השביעי! Star

אוקטביה השובבה חשפה שיניים ונשכה אותי במרץ בצדדים. כמובן שצרחתי כמו עב"מ אלא מה? צחוקקריצה

אוקטביה הנימפומנית עלתה עליי לרכיבה, ותוך כדי שרכבה על הזין הקשיח שלי היא התחילה למצוץ ת'זין שעל ראשי (חחחח זה היה מטורף! צחוק). מהזין היא עברה ולצווארי ולאוזניי ונשכה אותם ברעב גדול עד ששמעה את הצעקות שלי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל -3 הרמתי את אוקטביה באוויר. זיינתי אותה באוויר עד למראה, והמשכתי להקפיץ את הטוסיק העסיסי שלה מול המראה לשמחת שנינו חיוך גדול

התיישבתי על הספה ואוקטביה התחילה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. תוך כדי אוקטביה החרמנית התנפלה על הזין שעל ראשי ומצצה אותו בשקיקה מוחא כפייה

קמתי עם אוקטביה וזיינתי אותה עוד קצת באוויר ואז השכבתי אותה על המיטה. הזדיינו במיסיונרית נמרצת תוך כדי שאוקטביה סוטרת על ישבני השובב ומוצצת את הזין שעל ראשי Tongue

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה חזק חזק בכוס הרטוב שלה מאחורה. סטרתי על ישבנה התפוחי וליטפתי את גופה הסקסי חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הורדרד שלה.

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! אוקטביה תפסה את הזין הגדול (סטרפאון גדול) וסטרה לי איתו על התחת תוך כדי הכפיות צחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא על הבטן. קירבתי לפניה את הזין שעל ראשי והיא מצצה אותו כמו שרמוטה רעבה לזין צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במשך כמה דקות בכוס הלוהט שלה וטפחתי על הטוסיק המקפץ שלה Tongue

החלטתי להאכיל את אוקטביה בזרע העב"מי שלי צחוקקריצה

עברנו ל 69 ותוך כדי שהיא מצצה לי זיינתי אותה עוד קצת עם הזין שעל ראשי צחוק

בהמשך נפטרתי מהזין וליקקתי לאוקטביה את חור התחת בחרמנות אדירה עד שהשפרצתי זרע רב לפיה המתוק Tongue

אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: " אוינק אוינק עב"מ הסקס " ואז גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייה פשששש יצא הרבה זרע, הייתי חרמן בטירוף אחרי המסע הארוך שלי קריצה

נפרדתי מאוקטביה פופינס הנימפומנית חולת הזין המדהימה והבטחתי לקפוץ שוב לביקור עם ארבעת חבריי הקשיחים צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

חחחח היה מדהים לראות איך התנפלת על כל ארבעת הזיינים שלי Tongueצחוקקריצה

חחחח הזיון ב 69 היה מדהים! Tongueצחוקקריצה

כבר רעב לחורצ'יקים שלך Tongue

Heart Hug

Lavelle

549

אוקטביה פופינס מתחרפנת במופע המצלמות לעיניי בעלה אוינק אוינק צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני נשוי באושר לאישתי המדהימה אוקטביה פופינס חיוך גדול

אני בעל טוב שעובד בעבודה מכובדת ולא מחסיר שום דבר מאישתי, מה שהיא רוצה היא מקבלת!

אבל יותר מכל היא אוהבת לקבל את מה שיש לי בין הרגליים קריצה ברוך השם גידלתי אוינק קשיח במשך השנים! Cool האכילו אותי טוב טוב בדיר החזירים צחוקקריצה

לאחרונה נהייתי ממש שובב ואימצתי לעצמי תחביב, להכנס למצלמות סקס כשאני בעבודה. מה אני אגיד לכם סדום ועמורה מה שהולך שם! אפשר למצוא שם מופעים מטורפים לגמרי! Tongue

את עיניי צדה אחת שקוראת לעצמה אוקטביה הנימפומנית! היא הייתה במסכה סקסית בטירוף!

6635813728 015

מיד הרחתי שאיתה אני אהנה כהוגן! רק שלא תרושש אותי הבת זונה צחוק

אחרי שיחה קצרה בצ'אט החלטתי לקחת את אוקטביה למופע פרטי. חיברתי מיקרופון ומצלמה ככה שהיא יכלה גם לשמוע ולראות אותי קריצה

בהתחלה נתתי לה 10 קרדיטים כדי שהיא תראה לי את הציצים שלה, אבל היא בסה"כ חשפה את הפטמות שלה לשניה מבולבל נאלצתי לעלות ל 100 קרדיטים אז היא חשפה את הציצים שלה לשניה מבולבל

"היי תראי את הכל!" צעקתי לעברה בבילבול.

"תוסיף עוד 0 לקרדיטים יא קמצן!" אמרה אוקטביה וצחקקה צחוק

לא הייתה לי בררה ונתתי לה 1000 קרדיטים וגם צעקתי שתראה את התחת! Tongue אוקטביה חשפה את הציצים שלה ומזמזה אותם בחושניות... אחחח היא כזאת סקסית אין דברים כאלה! מוחא כפייה

"אז מה אתה רוצה לראות את חור התחת שלי?" שאלה אוקטביה בטיזריות... "תביא עוד 1000!" צחקקה אוקטביה צחוק

בלי לחשוב פעמיים זרקתי לה 1000 קרדיטים והתמקמתי קרוב מול מסך המחשב עם הלשון בחוץ צחוק אוקטביה התיישבה בדוגי, הזיזה את תחתון החוטיני שלה הצידה ופתחה את פלחי ישבנה. אחחח איזה חור תחת מדהים נגלה לעיניי!!! TongueTongueTongue

20131011 210735 F(600)

בזמן שהתענגתי על חור התחת של אוקטביה שמתי לב למופעים המיוחדים שאוקטביה מספקת ואת עיניי צד מופע מדליק במיוחד!
מופע זרם הזהב: השתנות במיוחד עבורך ואתה עם פה פעור... לקילוחי הפיפי שלי.

כמובן שביקשתי את המופע הזה סוטה שכמוני! Tongueצחוק

זה לא היה זול אבל היה שווה כל רגע! תוך זמן קצר נשארתי עם פה פעור וקיבלתי את קילוחי הפיפי של אוקטביה Tongueצחוקקריצה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4332407%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

הייתי ממש רטוב אחרי המופע הזה! Tongueצחוק שיפשפתי את אוינק אוינק הקשיח ומאוד רציתי לגלות מי זאת הכוסית הזאת מאחורי המסכה... חיוך

ביקשתי מאוקטביה שתוריד את המסכה והיא דרשה עבור זה פאקינג מיליון קרדיטים!!! Wacko

טוב נו על החיים ועל המוות אמרתי לעצמי ושלחתי לה מיליון קרדיטים.

המסכה ירדה ו ........... "אוינק אוינק אתה שולח מיליון קרדיטים? אתה מבזבז כסף על שרמוטות?" צעקה... אישתי!!! ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוק

זאת הייתה אישתי אוקטביה!!! פאק איך לא זיהיתי אותה מהתחלה? טוב נו לפחות לא הלך הכסף, הכל נשאר במשפחה צחוק

לא האמנתי שאישתי היקרה יושבת בבית ומשתרללת מול המצלמה! כנראה שמשכורת שלי לא מספיקה לה והיא עושה מיליונים על ידי חשיפת החורים שלה לכל העולם כועסצחוק

חשבתי לתומי שהמופע נגמר אבל אישתי אוקטביה המשיכה לקבל קרדיטים ולחשוף את הציצים ואת התחת שלה לכולם כועסצחוק

ארזתי את החפצים שלי ומיהרתי הביתה. פרצתי לדירה שלנו כרוח סערה ומצאתי את אישתי אוקטביה ערומה על המיטה עם התחת שלה לכיוון המצלמה! פאאאאאאאאאאק!!! צחוקצחוקצחוק

"לאאאאאאאאא!!! המופע נגמר!" צעקתי וקפצתי על המיטה כדי להסתיר את אוקטביה מהמצלמה צחוק

"אוינק אוינק אתה מפריע לי להרוויח כסף! טוב יאללה בואו כולם לצפות במופע המריבה עם בעלי!" צחקקה אוקטביה והתחילה להחטיף לי סטירות מצלצלות על הפנים צחוק

תוך כדי המריבה שלנו אוקטביה טענה שאני לא נותן לה מספיק דמי כיס אז היא נאלצה להרוויח קצת כסף לבגדים, ושחוץ מזה אני חמור גדול שאני מוציא מיליון קרדיטים על שרמוטות כאשר יש לי כזה אוצר בבית ApproveStarצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי והגישה לי את האוצר שלה לטעימה קריצה צללתי עם פניי בין פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת שלה בחרמנות אדירה! אישתי צודקת אני לא צריך לבזבז כסף על שרמוטות יש לי סופר שרמוטה בבית Coolצחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתנפלה לי על הזין בזמן שליקקתי לה את הכוס ואת התחת. היא התחילה לפתע לנשוך אותי בגופי עם שיניה החדות ואני התחלתי לצרוח כמו מטורף צחוק

אוקטביה שהייתה סופר חרמנית ביקשה ירידה. צללתי לעבר הכוס המתוק שלה וליקקתי לה אותו בשקיקה עד שהיא התחילה להתנשף ולרעוד. אישתי גמרה עם חיוך מקסים על פניה היפות והמשיכה לשכב בטענה שהיא מסופקת ורוצה לישון צחוק

נשכבתי מתחת לישבנה וליקקתי בהתחנפות את חור התחת שלה צחוק

לבסוף אוקטביה התרצתה ועלתה עליי ברכיבה. יששששש סוף סוף יש סקס בבית הזה! Tongueצחוק

אוקטביה רכבה עליי ובמקביל התחילה לאכול לי את האוזן בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה! חיוך גדול

אחרי עוד כמה נשיכות בצווארי זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה ואוקטביה התחילה להתלהב מול המצלמה בזמן שהעפתי אותה באוויר.

"תראו כלבות זה בעלי!" צעקה אוקטביה בהתלהבות לכל החברות שלה במצלמה צחוק

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

אח"כ אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי את הכוס שלה מאחורה גררררר Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות בכוס הרטוב שלה! אחחח הגלריה האחורית שלה פשוט יצירת אומנות! מוחא כפייה

אוקטביה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה, השחלתי את אוינק הקשיח לכוס המגולח שלה ונתתי עבודה כמו בעל חרוץ! צחוקקריצה

עברנו לכפיות פרועות ולוהטות! בזמן שהזדיינו בכפיות אוקטביה עידכנה אותי שלקופה שלנו זורמים מלא קרדיטים. חי חי חי המופע שלנו הכי קטלני! Tongueקריצה

גרררררררררררררר בטח כל החברים שלי חושבים שאני כלי! Tongueצחוקקריצה

מהכפיות התהפכנו וזיינתי את אוקטביה אישתי כשהיא על הבטן. אחחח הישבן שלה היה כזה עסיסי וקופצני! Tongue

המשכנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני! אחחח היה פשוט מדהים לראות את התחת של אישתי פרוס מולי לרווחה Star

אח"כ עברנו ל 69 ועינגנו זה את זו עד שהשפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם חיוך גדול

אוקטביה אמרה בחיוך ובפה מלא זרע: "אוינק אוינק צופה באתרי מצלמות!" Tongueצחוק

נראה לי שאני ואישתי אוקטביה הולכים לעשות בוחטה של כסף על המצלמות האלה Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק! TongueTongueTongue

חחחחח איזה בעל ואישה מטורפים היינו צחוקצחוקצחוק

קילוחי הפיפי שלך בעמידה היה משהו מטורף! צחוקצחוקצחוקמוחא כפייה

גררר כבר מתגעגע לחורצ'יקים הטעימים Starקריצה

Heart Hug

Lavelle

550

אוקטביה פופינס עוזרת הבית היפנית מאכילה מישבנה בעוגה את בעל הבית אוינק אוינק Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני איש עסקים מכובד ולעיתים שובב חיוך

בוילה שלי אני מעסיק עוזרת בית מאוד חרוצה ויפה. היא עולה חדשה מיפן אז היא קצת מתקשה בעברית אבל איכשהו אני תמיד מצליח להסביר לה לאט וברור מה עליה לעשות בדירתי החמימה. שמה של העוזרת היפנית שלי אוקטביה פופינס חיוך גדול

יום אחד התכוננתי לצאת לפגישת עסקים חשובה ובאותו היום הייתי אמור לקבל משלוח מאוד יקר וטעים במיוחד, עוגת שוקולד בשווי 200 דולר! Tongue

כל כך חיכיתי לעוגה הזאת וכבר פינטזתי איך אחרי פגישת העסקים אני יושב על הספה בדירתי החמימה כאשר העוזרת היקרה שלי יושבת לצידי ומאכילה אותי בעוגה Tongue
בסופו של דבר היא האכילה אותי בעוגה כהוגן צחוק

אחרי שיצאתי לפגישת העסקים, אוקטביה התחילה לנקות את הבית כמו שביקשתי ממנה. תוך כדי שהיפנית החרוצה שלי הברישה את הבית הגיע השליח עם העוגה. המסכן קיבל כמעט התקף לב כאשר אוקטביה פתחה לו את הדלת כשהיא לובשת רק סינר צחוק השליח החרמן התעשת מהר וניסה להתחיל עם אוקטביה הכוסית אך היא טרקה לו את הדלת בפנים בחוסר עניין צחוק (הייתי בתפקיד השליח Tongueצחוק)

אוקטביה הלכה עם העוגה לסלון כשבדרך היא מנענעת עם ישבנה החשוף, והניחה את העוגה על השולחן

20131130 192253 F(600)

לפתע אוקטביה קיבלה שיחת טלפון. זה היה חברי היקר פורקי פיג שרצה להזמין אותי לארוחת ערב. הוא ניסה להסביר זאת לאוקטביה פופינס אבל היא לא ממש הבינה אותו. הוא התעקש שהיא תרשום בשבילי הודעה על פתק ולשם כך היא נאלצה לשים את העוגה על כיסא כי השולחן היה עמוס. אוקטביה סיימה לשוחח עם פורקי פיג החפרן ונשמה לרווחה שהיא נפתרה מהפוץ הזה צחוק

אוקטביה שהייתה קצת עייפה התיישבה על הכיסא... O_O היא התיישבה על העוגה!!! ShockedShockedShocked העוגה נדבקה לישבנה של אוקטביה פופינס Shockedצחוק (שרון התיישבה על הרצפה על צלחת שהייתה מונחת בה חתיכה מהעוגה חיוך גדול)

"פאאאאאאאקקקקק!!!" צעקה אוקטביה כשהבינה שהרגע הרסה את עוגת 200 הדולר היקרה שלי כועסצחוק

כעבור כמה דקות חזרתי הביתה......... Star

"אוקטביה... אוקטביה חזרתי!" צעקתי כשנכנסתי לביתי, אך לא היה זכר לאוקטביה. מצאתי את אוקטביה יושבת ערומה לגמרי על הכיסא (על הרצפה צחוק) כשסינר חמוד מעטר את גופה הסקסי בטירוף! Tongue

"וואאאאווו אוקטביה לא ידעתי שאת מנקה את הבית בערום!" אמרתי לה בהתפעלות Tongue

"אני לובשת סינר!" חיוך גדול אמרה בהתלהבות אוקטביה והביטה בי Tongue

אמרתי לאוקטביה שאין שום בעיה ושאם נוח לה ככה היא מוזמנת לעשות את כל מטלות הבית שלה בערום Tongueצחוק

שאלתי אם אוקטביה אם הגיע בשבילי משהו ואוקטביה ענתה בשלילה. אבל החבילה שעל השולחן הסגירה את אוקטביה Evil Smile. בחנתי את החבילה ומיד הבנתי שזאת החבילה של העוגה היקרה שלי.

"אוקטביה איפה העוגה?" שאלתי את אוקטביה שהורידה את מבטה ונראתה מאוד מודאגת.

"עוגה? אין לי מושג החבילה הגיעה ריקה" ענתה לי אוקטביה וחייכה לעברי בדאגה.

"היי מה זה שם?!" צעקתי בהלם כשראיתי משהו מעוך מתחת לישבנה של אוקטביה.

"זה שום דבר!" ענתה אוקטביה והתחילה לזוז בחוסר נחת.

הבנתי שקרה אסון ואוקטביה פאקינג יושבת על העוגה שלי!!! ShockedShockedShockedמבולבלOuchצחוק

"למה התיישבת על העוגה? היא עלתה לי 200 דולר! איך אני אמור לאכול את העוגה שלי עכשיו?" שאלתי את אוקטביה כלא מאמין ותפסתי את הראש Wacko

אוקטביה שלא יכלה להסתיר את החיוך השובב שלה קמה מהכיסא והסתובבה לכיווני עם ישבנה שעליו הייתה מרוחה העוגה שלי Tongue

20131130 194936 F(600)

"הממממ אתה מוזמן לאכול אותה מישבני!" Tongue אמרה בהתלהבות אוקטביה ונשענה על השולחן.

התיישבתי על ברכיי והתחלתי ללקק את העוגה הטעימה מישבנה של אוקטביה! אחחחח זה היה פשוט מעדן! הטוסיק של אוקטביה נראה כמו עוגת יום הולדת חגיגית כאשר השוקולד והקצפת היו מרוחים על ישבנה התפוחי והסקסי Tongue

ביקשתי מאוקטביה שתטעם גם מהעוגה, אז היא התיישבה בדוגי על הרצפה ואכלה את שאריות העוגה מהצלחת בזמן שליקקתי את העוגה בהנאה גדולה מחור התחת ומהכוס שלה! מוחא כפייה

לאחר כמה דקות לא היה זכר לעוגה והטוסיק של אוקטביה היה מבריק ונוצץ TongueStar

אוקטביה נענעה את ישבנה וזחלה על המיטה. זחלתי אחריה והמשכתי לטרוף את התחת הטעים שלה! Tongue הייתי שבע מהעוגה אבל עדיין הייתי רעב לתחת המדהים של אוקטביה! Star

אוקטביה הייתה ממש חרמנית וביקשה ירידה. היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס המגולח שלה וליקקתי אותו בשקיקה רבה. אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד. היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות חיוך גדול

אוקטביה הפכה אותי על הגב. היא זיינה את פניי עם התחת שלה והייתה ממש ברקיע השביעי צחוק

המשכנו לענג זה את זו ב 69 ואוקטביה פינקה אותי במציצת פוליש מחרפנת לכל אורכו ורוחבו של אוינק הקשיח וגם הברישה בפיה את הבייצלך החלקים שלי Tongue

ליקקתי את שני החורים של אוקטביה ברעב גדול וליטפתי את ישבנה הסקסי חיוך גדול

אקוטביה שהייתה חרמנית עלתה עליי ברכיבה והתחילה לאכול את האוזניים שלי תוך כדי שרכבה עליי במרץ Star

אחחחח מה אני אגיד לכם חברים... היא פאקינג נימפומנית יפנית מטורפת! Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה והרמתי את היפנית החרמנית שלי באוויר! Tongue הקפצתי אותה כל הדרך למראה והמשכתי להקפיץ את הטוסיק הסקסי שלה מול המראה חיוך גדול

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star הצצתי מתחת לסינר של אוקטביה וראיתי איך אוינק הקשיח שוחה בכוס הרעב שלה Tongue

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה למיטה.

השכבתי את אוקטביה על המיטה והמשכתי לתת עבודה טובה בכוס החם שלה במסיונרית . זיינתי אותה במרץ כמו שהיא אוהבת חיוך גדול אוקטביה עודדה אותי בסטירות על ישבני וצעקה כשרחרחתי ליד בית השחי שלה צחוקקריצה

קמנו מהמיטה והזדיינו כשאוקטביה נשענת על השידה חיוך גדול אוקטביה תפסה את החוטיני שלה ושמה אותו על צווארי מה שנתן לי עוד מרץ לפרק לה ת'כוס הרעב שלה Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה טוב טוב בכוס חיוך גדול

זחלנו על המיטה כדי להזדיין בכפיות סוערות אך במקום כפיות סוערות הגיעו נשיכות סוערות צחוק

אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתנפלה על גופי בנשיכות סוערות צחוק צרחתי כמו חזיר חולה נפש צחוק

לבסוף אוקטביה נרגעה ויצאנו למסע קסום של כפיות סוערות ופרועות! Tongue

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

הטוסיק של אוקטביה קיפץ כמו סופגניה חמה וטרייה! אחחח הטוסיק החצוף שלה דרש ביס! צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אוקטביה במרץ וטפחתי על ישבנה הסקסי והמקפץ Tongue

אחרי כמה דקות גמרתי בטירוף והייתי ברקיע השביעי! TongueStarמוחא כפייה

אוקטביה שאלה אם אני לא כועס עליה יותר וכמובן שאמרתי לה שהכל בסדר. לאכול את העוגה מישבנה ולזיין אותה היה יותר ממה שחלמתי אי פעם! יאאאאהההההוווווו שיחקתי אותה! איזה כלי אני! TongueCoolקריצה

בהמשך השבוע ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע אוקטביה פופינס עוזרת הבית היפנית שלי העירה אותי משנתי עם ישבנה! צחוקTongue

"אוינק אוינק אני רוצה עוד!" צעקה אוקטביה וקפצה על פניי עם ישבנה החשוף חיוך גדול

התנפלתי לה על החורים הטעימים שלה וליקקתי אותם בשקיקה! Tongue אוקטביה החרמנית התנפלה על אוינק הקשיח שצעק ישששששששששש בפיה החם Tongueצחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה וזיינתי אותה בטרמפולינת סקס מעולה! Tongue

אוקטביה הייתה רעבה לזרע וביקשה לטעום מהזרע שלי Star

היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה משתקף במראה ולקחה לפיה את אוינק הקשיח חיוך גדול

היא מצצה לי במציצה חמה ורטובה ואחרי כמה דקות מילאתי את פיה בזרע חם! היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוכל עוגה מהתחת!" Tongueצחוקמוחא כפייה היא גרגרה את הזרע בגרונה וצחקקה צחוק

אחחח מה אני אגיד לכם... פשוט תענוג שיש לי עוזרת בית כזאת נימפומנית שלא יודעת שובע! TongueTongueTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקק!!! TongueTongueTongue

היה ממש תענוג לאכול עוגה מהתחת שלך! TongueTongueTongue

הרגת אותי עם שינייך החדות צחוקצחוקצחוק

כבר מתגעגע לחורצ'יקים הטעימים שלך! TongueStar

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”