שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור חביב שאוהב את החיים וחובב טוסיקים שובבים

יום אחד שכבתי בביתי והרגשתי כאבים עזים במפשעתי... אלה היו הבייצלך שלי שנורא כאבו

התקשרתי מהר למרפאה

מעבר לקו ענתה לי בחורה חביבה ולאחר שיחה קצרה היא הבטיחה לשלוח אחות לביתי החמים.
שכבתי על מיטתי עם הביצים בידיי כשאחות החביבה דפקה על דלתי. ביקשתי ממנה להכנס וברגע שהיא נכנסה הלסת שלי נפלה! מולי עמדה בחורה ברונטית כוסית מטורפת!
היא לבשה שמלה לבנה צמודה וחייכה לעברי בשובבות, לאחות קראו אוקטביה פופינס.
"כן אוינק אוינק מה מטריד אותך?" שאלה האחות בדאגה.
"האחות אוקטביה יש לי כאב ביצים מטורף!" אמרתי לה ותפסתי את הביצים כשעל פניי הבעה של סבל.
"הממממ אולי יש לך חום, תן לי רגע אני אמדוד לך חום" אמרה האחות אוקטביה והתחילה לטפס עליי

לפתע אוקטביה שלפה סטרפאון מתחת לשמלה שלה
ודחפה לי אותו לפה! היא תפסה את ראשי וזיינה לי ת'פה עם הסטרפאון תוך כדי שהיא יושבת על החזה שלי ומנבלת את הפה! הייתי בהלם!

היא השכיבה אותי על הבטן וסטרה על ישבני השובב תוך כדי שהיא מצחקקת ללא הפסקה. אף פעם לא תיארתי לעצמי שישבני השובב ישמש כשפן ניסיונות למדידת חום על ידי אחות מטורללת

האחות אוקטביה אמרה לא לדאוג ושהכל יהיה בסיידר. היא הושיבה אותי בדוגי וחדרה עם המדחום סטרפאון לתחת שלי!

"אתה יודע מה מראה המדחום? חרמנות גדולה בתחת שלך! כתוב על המדחום: "אוהב לאכול את המדחום בתחת ובחשק גדול!" צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק

"לא נכון זה לא כתוב שם!" צעקתי להגנתי בזמן שאכלתי בתחת את הסטרפאון כמו שרמוטה טובה

הייתי בטוח שהאחות אוקטביה יודעת מה היא עושה אז לא התווכחתי עם הטיפול המוזר שלה. הכאב בביצים אומנם פחת אבל לא עבר לגמרי. האחות אוקטביה הודיעה לי שממש לוהט בתחת שלי... פאקינג 55 מעלות!

אוקטביה אמרה שאין לי מה לדאוג ושהיא תמשיך בטיפול עד שכאב הביצים יעבור לגמרי! זאת אחות מקצועית, ממש אחות ברמה גבוהה שמכבדת את המקצוע

אוקטביה רצתה להתפנק גם קצת וביקשה ירידה. יאללה נזרום איתה, אני אעשה לה עכשיו טיפול טוב טוב לכוס החם שלה

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו במרץ. אחרי כמה דקות האחות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך של עונג הופיע על פניה היפות

"כן חיים שלי גמרתי!" צעקה אוקטביה, הפכה אותי עם רגליה והתיישבה עם ישבנה על פניי

התהפכנו ל 69 ואוקטביה עשתה מציצת פוליש מחרפנת לזין שלי ולבייצלך החלקים שלי שהתחילו להתאושש

המשכתי ללקק לאוקטביה את הכוס ואת התחת, אחחח פשוט מעדן!

אוקטביה האחות השובבה התחילה לנשוך אותי בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו חולה נפש! מוזר שלא צעקתי ככה כשהיא זיינה אותי בתחת... טוב נו אני רגיל לאכול בתחת אוינק אוינק אוכל בתחת שכמוני

אוקטביה האחות החרמנית עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ בכוס וליקקתי את שדיה המתוקים. חיבקתי אותה בחום וליטפתי את ישבנה. אוקטביה כרגיל חשפה שיניים ונעצה אותן באוזניי ובצווארי

אחחח צמרמורת חזקה עברה בגופי ברגע שהיא נשכה אותי ורכבה עם הכוס החם שלה על זייני הקשיח

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באויר. זיינתי אותה באויר כל הדרך עד למראה שמולה התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה שהשתקף בה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע החרמנית

הרמתי את אוקטביה שוב באויר וזיינתי אותה עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה. אוקטביה השובבה שמה את החוטיני שלה על הפרצוף שלי ככה שהרחתי את הכוס שלה כל הזיון

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה ופירקתי ת'כוס הרותח שלה בעמידה

התחלנו לדבר כמו שני ערסים עם הרבה "כפרה" ו"נשמה" והזיון הלך ונהיה לוהט יותר ויותר

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לשחות בכוס שלה תוך כדי שאני נועץ עיניים בגלריה האחורית שלה ומלטף את החורצ'יק שלה עם האצבע

זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות פרועות!

"כן זונה שרמוטה קבלי ת'זין שלי עמוק עמוק בכוס!" צעקתי לה תוך כדי הזיון.
"קדימה יא בן זונה תביא זיון טוב! תן זיון טוב יא מעפן!" צעקה אוקטוביה בחזרה.
"את אוהבת שמפרקים אותך הא זונה?" המשכתי לצעוק לה...
"קדימה כלב מלוכלך! תדפוק אותי חזק! בוא תדפוק אותי על הבטן!" צעקה אוקטביה והתהפכנו מהכפיות.
אוקטביה התיישבה בדוגי ופירקתי לה ת'כוס כמו שצריך וכמו שהיא אוהבת!

אחרי הזיון המעלף, הכנסתי ת'זין שלי לפיה של אוקטביה וזיינתי לה ת'פה כשהיא בדוגי. כעבור כמה דקות השפרצתי לפיה כמות יפה של זרע חם

סוף
ד"ש לחורצ'יקים הטעימים

Lavelle