לובה פופינס הקופאית משתוללת עם אוינק אוינק הקונה בסופר
שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק וכהרגלי מידי סוף שבוע באתי לעשות קניות בסופר. לקחתי בסה"כ 15 מוצרים והתקרבתי לקופה מהירה שישבה בה בחורה סקסית ... רציתי להגיד חביבה אבל היה לה רצח בעיניים 

נשבע לכם הייתה לה הבעה על הפנים כאילו אני ממש מטרד בשבילה וכל רגע היא תשלוף סכין ותעשה ממני שיפוד 

"שלום אדוני" חייכה לעברי הקופאית בחיוך קר ולקחה את המוצר הראשון שלי.
"פיק... פיק... פיק..." נשמע בכל פעם שהקופאית העבירה אחד מהמוצרים שלי.
"המממ זהו אדוני זאת קופה עד 10 מוצרים. יותר אני לא מעבירה לך כלום! אתה יכול ללכת לקופה אחרת!!" אמרה לי הקופאית... לובה פופינס, קראתי את שמה על התג שהיה מחובר לחולצתה.
"מה זאת אומרת? יש לי עוד 5 מוצרים תעבירי לי אותם!" דרשתי מלובה שהביטה לעברי בעיניי השטן שלה 

"אדוני אתה לא קורא שלט? כתוב בשלט עד 10 מוצרים!" צעקה לובה וחשפה שיניים... פחדתי שהיא תיתן לי ביס 

"גברת לובה למה את כל כך כועסת? נראה לי שכבר הרבה זמן לא קיבלת זיון טוב!" אמרתי ללובה שהביטה לעברי בהלם 

"אני לא קיבלתי זיון? נראה לי שאתה לא קיבלת זיון! עכשיו תקבל זיון מלובה!" צעקה לובה וקפצה מהכיסא. היא באה מאחוריי והתחילה להלום עם מפשעתה בישבני 

"טוב הבא בתור!" צעקה לובה אחרי שנרגעה והתיישבה חזרה על הכיסא שלה. לובה שמה לב שאין אף אחד אחריי. לא התכוונתי ללכת לשום מקום, נשארתי והתעקשתי שהיא תעביר את חמשת המוצרים שנשארו לי 

"אדון קורא שלט? עד 10 מוצרים!" צעקה לובה בעצבים 

"אבל לובה למה את כל כך עצבנית? כבר הרבה זמן לא קיבלת זין הא?" שאלתי את לובה וצחקקתי למראה הבעת פניה.
"אתה חושב אני זונה? הא? תענה לי!!!"
צעקה לובה 

"את אמרת את זה, אם את זונה את צריכה זין!" 
אמרתי ללובה ודחפתי לה את שאר המוצרים שנשארו לי, ביניהם היה גם רבע גליל של נייר טואלט 

"אני אצטרך לטפל בך בחומרה עכשיו!" צעקה לובה ודחפה אותי לשירותים 

היא העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה
"אדון קורא שלט? עד 10 מוצרים! עכשיו אני אקפוץ על הפנים שלך 10 פעמים!" צעקה לובה וקפצה על פנים שלי, גרררר זה היה מדהים! 

לפתע לובה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגופי כמו נמרה שלא אכלה שבוע 

צרחתי ללא הפסקה מנשיכותיה של הקופאית המטורפת הזאת והסתובבתי מצד לצד כמו שווארמה 

לובה הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ממני ירידה. היא נשכבה על הגב ובמהרה צללתי אל הכוס הרעב שלה. ציפיתי למצוא שם קורי עכביש אבל למזלי הכוס שלה היה חלק כמו משי 

Good Luba Very Good 

ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות לובה גמרה! 

ורק לחשוב שלפני כמה דקות לובה רצתה להרוג אותי... תראו אותה עכשיו כולה קורנת מאושר! 
זה לא מנע ממנה לחזור ולקפוץ על פניי עם ישבנה התפוחי והסקסי, אחחח איזה חורצ'יק מדהים יש לה! גררררררר הלשון שלי עשתה חיים משוגעים! 

לובה הייתה רעבה לזין טוב אז היא נשכבה עליי ב 69 ועטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי בפיה החם
ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה ולובה מצצה את אוינק אוינק הקשיח והברישה את הביצים החלקות שלי בפיה החם! אחחח ומציצת פוליש שלה הייתה בכלל ליגת על! 

מהשירותים ברחנו לחדר צדדי שהייתה בו מיטה גדולה. לובה החרמנית עלתה עליי לרכיבה ובמהרה חשפה שיניים חדות והתחילה לנשוך אותי בחוזקה באוזניי
פאק היא ממש אכלה לי את האוזניים כמו ערפדה מהגהנום! 

זיינתי אותה בכוס החם שלה ולובה המשיכה להשתולל ולאכול לי את האוזניים, גם הצוואר שלי זכה לכמה ביסים טובים 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את לובה באוויר. העפתי אותה באוויר על אוינק אוינק הקשיח שלי ולובה הייתה ברקיע השביעי! 

התיישבתי על הספה ולובה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 

אחרי שלובה סיימה לקפץ עליי ולחפור לי על השלט שלה: "אדון לא קורא שלט? קופה מהירה עד 10 מוצרים!!!" 

הרמתי אותה שוב באוויר והקפצתי אותה על אוינק אוינק הקשיח שלי בחזרה למיטה. השכבתי את לובה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית טובה
לובה התחרפנה והפליקה לי על התחת ללא הפסקה 

לובה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה!
לפתע לובה הפנתה את תשומת ליבי לשלט שכתוב עליו: "נא לזיין את הקופאית לובה כמו שצריך" 

WTF? חשבתי לעצמי
יאללה איזה לובה נימפומנית חסרת מעצורים 

"קדימה אוינק אוינק תקרע אותי! נא לבצע את ההוראות שרשומות בשלט!" צעקה לובה ונתנה לי קונטרות מטורפות 

לובה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרעב שלה 

אח"כ זחלנו לקצה למיטה והרבצנו כפיות סוערות! אחחח לובה היא כזאת ליידי חמה ומטריפה! 

הסתובבנו וזיינתי את לובה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק העסיסי שלה קיפץ לפי קצב הזיון, אחחח זה היה פשוט מדהים! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את לובה בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ 

הרגשתי שלובה ממש רעבה אז החלטתי להאכיל אותה בזרע החם שלי 

היא נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי בשקיקה את הזין בזמן שליקקתי ברעב גדול את הכוס ואת התחת שלה
אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה כמות גדולה של זרע חם 

לובה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דופק את לובה הקופאית!" 

ואז היא צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה 

אחחחחח לובה לובה הקופאית הכי סקסית במדינה! אהבת חיי החדשה! לובה תעשי לי ילד! 

סןף
שרונוש סקסית שלי היה מעולה!! 

איזה צחוקים עם לובה הקופאית 

לובה תפורה עלייך! אין עוד לובה נימפומנית חולת זין כמוך 

גרררר ד"ש לחורצ'יקים הטעימים 

Lavelle