כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 62 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

611
אוקטביה פופינס נימפומנית חולת זין , בעלה הזקן והאימפוטנט ואוינק אוינק העבריין המסתורי Evil Smileקריצה

שלום חברים יקרים אני מר פופינס ואני בעלה האימפוטנט של אוקטביה פופינס צחוק

כפי שבטח הבנתם אני לא ממש מסוגל לזיין אז אני מבלה את זמני בנעימים על הספה שלי וקורא עיתון בעזרת זכוכית המגדלת שלי צחוק

20141019 224201(700)

כן כן כפי שהבנתם יש לי גם בעיית ראייה... אני ממש גרוטאה בכימבולבל

פעם הייתי בכושר שיא וטחנתי שרמוטות על ימין ועל שמאל, אבל הזמנים האלה עברו והיום אני טוחן עיתונים עם זכוכית המגדלת שלי צחוק

גם היום כמו בכל יום ישבתי על הספה וקראתי עיתון בעזרת זכוכית המגדלת שלי. אישתי הכוסית אוקטביה הייתה צמודה לארון הבגדים ובדקה כל מיני קומבינציות של בגדים... היא ממש אוהבת להתגנדר הצעירונת הסקסית שלי Tongue
אבל אני לא אוהב שהיא יוצאת החוצה בבגדים הסקסיים שלה... היא מושכת יותר מידי מבטים ברחוב... מבטים חרמנים... ואני עצוב כי אני כבר לא יודע איך זה להיות עם זיקפה! בכי אוקטביה נישאה לי רק כי יש לי הרבה כסף, אני עשיר ואימפוטנט צחוק

"יקירתי למה את מתלבשת כ"כ יפה? את הולכת לאנשהו?" שאלתי את אישתי בלי להוריד את העיניים מהעיתון האהוב שלי צחוק

"אה אני מתארגנת לערב עם חברות, אנחנו נשתה קצת תה ונרכל" חיוך גדול אמרה לי אישתי ועשתה פוזות מול המראה... חסר לה רק שתעשה פוזות כאלה לכל מיני גברברים בחוץ! Ouch

"את בטוחה שאת רוצה ללכת? בואי תשבי לידי ואני אקרא לך מעיתון הגלובס שלי!" Tongue אמרתי לה בשמחה והתרגשות! חברים אין יותר סקסי מעיתון גלובס! הוא ממש מדליק אותי! צחוק

"כן כן בעלי היקר אני אלך, אבלה קצת עם חברות ואחזור לקראת הלילה... אל תחכה לי זין נבולצ'יק שכמותך!" אמרה אישתי אוקטביה, נישקה אותי על הלחי, ליטפה את זייני הנבול וצחקקה צחוק

בעלה של אוקטביה פופינס נשאר לשבת על הספה וקרא את העיתון שלו בזמן שאישתו אוקטביה נימפומנית חולת זין צעדה ברחוב וחיפשה זיון! צחוק

אוקטביה הגיעה לבית קפה ונכנסה אליו תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה הסקסי Tongue

גרררררר אני מריחה זין איכותי! חשבה לעצמה אוקטביה והתיישבה ליד שולחן ריק. במרחק כמה מטרים משם היא ראתה גבר מחוספס, חתיך ושרמנטי! בדיוק מה שהיא אוהבת לאכול לארוחת ערב! Evil Smile אוקטביה חייכה לעברו וקרצה לו בשובבות... הגבר המסתורי קרץ לה בחזרה והכוס של אוקטביה התחיל לגרד מחרמנות! צחוק

אהלן חבר'ה! שמי אוינק אוינק ואני פושע מפחיד וזיין מהשורה הראשונה! Evil Smile ברשותי קזינו, שומרי ראש, אקדח וזין קשיח! בואו נגיד שלא כדאי לכם לפגוש אותי בסמטה חשוכה צחוקקריצה

הערב הרגשתי ששיחק לי המזל. ישבתי בבית קפה מקומי, ולא רחוק ממני התיישבה ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים! היא הביטה לעברי בעיניי השקד המלוכסנות שלה וקרצה לי בשובבות, קרצתי לה בחזרה וקראתי למלצר.

"שמפניה בשבילי ולגברת ממול בבקשה" אמרתי למלצר והמשכתי לעשות עיניים לגברת המלוכסנת.

המלצר חזר עם השמפניה ומזג לברונטית המלוכסנת. כשנודע לה שהשמפניה הייתה ממני היא קמה ממושבה והתקדמה לעברי בהליכה של טווסית חרמנית צחוקצחוקצחוק (חחח שרון הרגה אותי עם ההליכה שלה צחוקצחוקצחוק)

"היי אכפת לך אם אני אצטרף אלייך?" שאלה הברונטית המלוכסנת והתיישבה צמוד אליי.

"בכלל לא סקסית שלי אני מאוד אשמח!" אמרתי לה וליטפתי את גופה הענוג Evil Smile

"שמי אוקטביה פופינס, יצאתי לחפש זין טוב כדי להתפרע הערב! בעלי אימפוטנט ונמאס לי כבר לאונן עם זכוכית המגדלת שלו" צחוקצחוקצחוק

"גברת פופינס הגעת למקום הנכון! עכשיו את בידיים טובות! את בידיו של אוינק אוינק הזיין מספר אחד בעולם!" Evil Smileצחוק אמרתי לה וליטפתי את ישבנה קריצה

אוקטביה אמרה שהיא מאוד מקווה שיש לי זין טוב, אז הצעתי לה לבדוק אותו מתחת לשולחן Star

"אני מאוד מקווה שיש לך סחורה טובה אחרת אני פשוט אקפוץ לשולחן הבא!" צחוק צחקקה אוקטביה ונכנסה מתחת לשולחן Evil Smile

הוצאתי את אוינק הקשיח ממכנסיי ופופינס החרמנית התחילה למצוץ אותו בשקיקה במציצה חמה ורטובה! Tongue

כמובן שפופינס הייתה מאוד מרוצה מהזין הקשיח והטעים שלי Evil Smile אז היא תפסה אותי ביד וגררה אותי לחדר בבית מלון שמעבר לרחוב צחוק

היא העיפה אותי על המיטה והרימה את החצאית שלה Tongueצחוק ישבנה היה עטוף בתחתון ילדה תמימה צחוק

"ככה אני מרמה את בעלי! הוא חושב שאני ילדה טובה כשאני יוצאת... אבל הוא לא יודע שמתחת לתחתונים האלה יש חוטיני שובב דק דק!" צעקה אוקטביה וחשפה את החוטיני הסקסי שלה כשהורידה את תחתוני ילדה תמימה שלה מוחא כפייהצחוק

אחח זה היה מחזה מדהים! Tongue ליטפתי את ישבנה בחרמנות ונישקתי את שתי הלחמניות הטריות שלה! מוחא כפייה

התמזמזנו על המיטה וגופה של אוקטביה כבר רעד מחרמנות! צחוק

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול

צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו בהנאה רבה עד שאוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך גדול הופיע על פניה היפות חיוך גדול

"גם את זה בעלי לא יודע לעשות... אפילו הלשון שלו נבולה" צחקקה אוקטביה צחוק

אוקטביה העיפה אותי על הגב והתחילה לחנוק אותי עם הציצים שפיצים שלה! חיוך גדולצחוק

"אני מלכת סאדו!" צעקה אוקטביה וממש הלחיצה אותי ואת אוינק הקשיח שלי צחוק

חפנתי את שדיה של אוקטביה בידיי ומצצתי את הפטמות המתוקות שלה שנעמדו ממש חזק ממציצתי החמה והמושקעת! Cool

אוקטביה ממש נגנבה מהביצועים האוראליים שלי וגם הטוסיק שלה דרש פינוק אוראלי מלשוני השובבה קריצה אוקטביה התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לחנוק אותי כהוגן עם שני החורים שלה! הלשון הארוכה שלי טיילה נון סטופ על הכוס ועל חור התחת שלה! גברת פופינס הייתה מאוד מרוצה! Star

אוקטביה התחילה להרטיב מחרמנות והתחילה למצוץ את הזין הקשיח שלי במציצת פוליש מטריפה! אחחחח הליקוקים שלה לכל אורכו של הזין והטורנדו שהיא עושה עם הלשון לזין כשהוא בפיה החם הוציאו אותי מדעתי! מוחא כפייהTongue הביצים החלקות שלי זכו למציצת פאק פאק חמה ורועשת במיוחד! כולם היו מרוצים! ממש מסיבה אוראלית הלכה שם צחוקצחוקצחוק

בהמשך גם גיליתי שאוקטביה נשכנית לא קטנה! היא נשכה אותי בגופי הורדרד וכמעט תלשה את העור העדין שלי! היי היי זהירות על פינקי! צחוקקריצה כשהיא אכלה את הטוסיק החלק והשובב שלי ממש יצאתי מדעתי Tongueצחוק

הכוס של אוקטביה בער ובמהרה היא התיישבה לי על הזין ברכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה על הזין בזיון טרמפולינה קיצבי והיא ממש יצאה מגדרה! מוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה אליי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! לפתע אוקטביה חשפה שיניים, נשכבה עליי והתחילה לאכול את אוזניי ואת צווארי העדין צחוק ממש נבהלתי ותפסתי בחוזקה את פלחי ישבנה, להפתעתי נשיכותיה רק התחזקו Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הפצצה המלוכסנת שלי באוויר! Tongue הקפצתי אותה על הזין שלי עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה! מוחא כפייה אחחחח איזה שתי לחמניות טריות יש לה גררררר פשוט לאכול אותה! Evil Smile

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue המשקפיים שלי העלו אדים מהזיון הנמרץ... זה הדליק את אוקטביה חבל"ז צחוק

קמתי מהספה והקפצתי את אוקטביה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה בחוזקה במיסיונרית מטריפה! Tongue

אוקטביה אמרה שהיא מאוד שמחה שפגשה אותי הערב. כבר תקופה ארוכה היא חיפשה זין קשה ואיכותי כמו שיש לי Approve

"יקירתי את לא צריכה להיות יותר עצובה, מצאת את מה שחיפשת... ובנוגע לבעלך אז תדמייני שאת נשואה לרוקו סיפרדי, זה יעשה לך טוב בכוס!" צחוקקריצה אמרתי לה וחיוך רחב נמרח על פניה היפות חיוך גדול

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה חזק בכוס כשהיא נשענת על השידה! Tongue

אוקטביה אמרה לי שהצלחתי מאוד להרשים אותה ואת הכוס הרעב שלה, ואנחנו עוד נפגש הרבה לבילויים משותפים Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה וצעקה: "קדימה תפרק לי את הכוס!!!" TongueTongueTongue אחחחח היא כזאת שרמוטה נימפומנית אין דברים כאלה! מוחא כפייהTongueצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue אוקטביה התחילה לפנטז איך אני מזיין אותה בקזינו שלי על שולחן הרולטה קריצה

"אני רוצה שהרולטה תסתובב לי על הדגדגן!" Tongue צעקה בחרמנות אוקטביה צחוקצחוקצחוק

הסתובבנו ווהמשכתי לדפוק את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

רחרחתי סביב צווארה ולא נקטתי באמצעי זהירות... גברת פופינס תפסה אותי בשיער ונשכה אותי באוזן צחוק פאק היא מסוכנת זאתי לא כדאי להרגיז אותה צחוק

דפקתי אותה כל כך חזק בכוס שממש יצא משם עשן צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

דפקתי את הגברת המלוכסנת שלי טוב טוב בכוס! היא אמרה לי שסיפקתי אותה כל כך טוב שהיא מאוד תשמח להיפגש איתי ועם הזין שלי עוד הרבה פעמים! Evil Smile

בהמשך אוקטביה הודיעה לי שהיא קצת רעבה ובא לה לטעום משהו טעים! קריצה אמרתי לה שיש לי בשבילה משהו טוב ושזה יצא ישירות מהזין הקשיח שלי! צחוק עיניה המלוכסנות בערו מחרמנות! צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח חיוך גדול ליקקתי את חור התחת שלה והתענגתי על טעמו המשובח! מוחא כפייהTongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה השובב של אוקטביה את המילקשייק החם שלי! Evil Smile היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק העבריין!" Tongueמוחא כפייהStar פשששש השפרצתי לפיה הרבה חומר! הגברת החרמנית סוף סוף הייתה שבעה! צחוקקריצה

נפרדנו בחום ובאהבה עד לזיון הבא! Evil Smile

ועד אז גברת פופינס הנימפומנית והחרמנית שרעבה לזין קשיח 24/7 תחזור לבעלה האימפוטנט ותלטף את הדגדגן שלה בלילות צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

מזל שצדת את אוינק אוינק העבריין אחרת היית מקבלת התקף לב מחרמנות הא? צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית יום אחד אני אחקור את החורים שלך עם זכוכית מגדלת... בטח מאוד מעניין בפנים Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

612
הדבש הקסום ומעורר החשק המיני של המדען אוינק אוינק והדבורה פופינס! TongueEvil Smileקריצה

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מדען מטורף!

אני והדבורה פופינס שנינו צמד חמד של מדענים מטורפים וביחד אנחנו יוצרים את הדבש הכי טוב בעולם!
יש לנו דבש לכל בעיה! אין בעיה שהדבש שלנו לא מסוגל לטפל בה...
לא מאמינים? תמשיכו לקרוא ותבינו על מה אני מדבר Evil Smile

הדבורה פופינס בדיוק יצאה לקנות כמה מצרכים למעבדה שלנו, אז בינתיים הייתי אחראי לשיחות הטלפון של הלקוחות שלנו.

כל הלקוחות שלנו הם מאלפיון העליון כי כמו שאמרתי אנחנו מייצרים דבש מאוד איכותי ומחירו בהתאם. זה לא איזה דבש מעפן שתוכלו לקנות במכולת השכונתית... או בתחנה המרכזית... על הדבש שלנו תצטרכו להוציא כמה אלפים! ואז תבינו איכות מה היא! חיוך גדול

הסלוגן שלנו "דבש איכותי לחיים! על איכות משלמים! כי מגיע לך הטוב ביותר!" Tongueצחוקקריצה

ישבתי במעבדה מול המחשב שלי ועשיתי בדיקות אחרונות לדבש החדש שלנו... אנחנו מייצרים דבש שיכול לעשות מהפכה בעולם! לעשות את הבלתי יאומן! להפוך כל זוג לסילביה סיינט ורוקו סיפרדי בימיהם הטובים! Tongueצחוק כן כן הדבש הזה יעשה אותכם חרמנים עם חשק מיני מטורף! עם הדבש הזה כל אחד ואחת יוכלו להיות כוכבי פורנו ולתת ביצועים מהסרטים! Tongueצחוק

אבל לפני שנגיע להמצאה המרעישה שלנו הנה קבלו כמה טעימות למה שהדבש שלנו מסוגל קריצה

אחת הלקוחות (שרון שיחקה את הלקוחות) שהתקשרה טענה שיש לה מלא פצעי בגרות והיא מחפשת בנרות אחר התכשיר שיציל אותה צחוק היא שמעה על הדבש המיוחד שלנו והחליטה לנסות את מזלה חיוך גדול

"גברת הגעת למקום הנכון! יש לי בשבילך משהו טוווווווב! זה דבש מיוחד שיעשה את פנייך שוב חלקות עם עור רך ונעים כמו של תינוק! זה עולה 2000 דולר ל 100 מיליליטר, כדאי לך חמודה על איכות לא מתפשרים!" אמרתי לה והיא התלהבה בטירוף Tongueצחוק

הדבש שלנו נמכר כמו לחמניות חמות על אף מחירו הגבוה. וכפי שהבנתם מחירו מוצדק! איכות איכות ושוב פעם איכות כן? קריצה

הלקוחה הבאה...

"שלום יש לי קשקשים, יש לכם משהו נגד קשקשים?" שאלה הלקוחה בסקרנות.

"כן גבירתי יש לנו את הדבש המיוחד שלנו נגד קשקשים! שטיפה אחת איתו והראש שלך נקי מקשקשים לתמיד" Tongueצחוק אמרתי לה והיא צחקקה איתי מעבר לקו קריצה

היא כבר לא צחקקה כל כך כששמעה את מחירו של הדבש... 5000 דולר לצנצנת של 200 מיליליטר צחוק

אבל כמו שאמרתי לכם כבר על איכות משלמים Star הגברת רכשה את המוצר Tongue

הלקוח הבא נשמע כמו איזה סבא בן 90 שמעשן סיגריות מגיל 10 צחוק

"אאאחחחחההה אחחחחההה אחחהההההה! (חחחח שרון השתעלה) יש לי כאב גרון אתה חייב לעזור לי! יש לך משהו בשביל הגרון?" (חחחח שרון עשתה קול של גבר צרוד צחוק) שאל הסבא הצרור והמשיך להשתעל צחוק

בסוף מכרתי לברנש צנצנת של דבש נגד שיעול בעלות של 10 אלף דולר לצנצנת של 100 מיליליטר. Good Very Good Tongue

הלקוחה הבאה שהתקשרה התלוננה על קמטים בפנים ובלי לשאול הרבה שאלות רצתה את הצנצנת הכי גדולה של הדבש האיכותי שלנו צחוק

דחפתי לה צנצנת של 500 מיליליטר בעלות של 20 אלף דולר Tongue זאת חתיכת שרמוטה נואשת

צחוק

"המדען אוינק אוינק ד"ש לדבורה פופינס! ראיתי את הפרסומת שלכם, אתם מדהימים אתם עושים עבודת קודש! תודה רבה לך! ביי ביי" Tongueצחוק

עוד לקוחה מרוצה שלנו... עם כזה דבש זה ממש Piece of cake צחוקקריצה

הדבורה פופינס חזרה מהקניות. היא לבשה לבוש סקסי בטירוף ועל פניה התנוססו משקפיים סקסיות בעלות מסגרת שחורה.

20140912 220806(600)

אחרי שהדבורה פופינס התעניינה כמה כסף עשינו על הדבש שלנו היום היא מיד התחילה לדבר על הדבש הסודי המיוחד שלנו שאנחנו עובדים עליו! Evil Smile

השקענו בדבש הזה שעות על גבי שעות של עבודה קשה אבל היום סוף סוף אנחנו הולכים לבדוק האם העבודה שלנו הייתה שווה את זה קריצה

אני חושב שהכוס והתחת של הדבורה פופינס והזין שלי יענו על השאלה הזאת צחוק

לפני שניגשנו לטעימות של הדבש הקסום שלנו, הדבורה פופינס העיפה אותי על המיטה והתעופפה על פניי עם ישבנה צחוק

"הוייסה הוייסה אאאאיייההההוווווווו.... הוייסה הוייסה אאאאיייההההוווווווו...." צהלה הדבורה פופינס בזמן שרכבה עם ישבנה על הפנים שלי צחוקצחוקצחוק

אכלתי את חור התחת המתוק של הדבורה הסקסית שלי והתמוגגתי ממציצתה הנפלאה! היא עשתה ממש בלאגן עם הפה שלה בזין ובביצים שלי צחוק

דחפתי אצבע לחור התחת שלה וגיששתי אחרי הצוף צחוק אחחחח הצוף בישבנה היה טעים בטירוף! יאמי יאמי Tongue

הדבורה פופינס חשפה לפתע שיניים והתחילה לאכול אותי בטירוף! צחוק הסתובבתי מצד לצד כמו נקניקיה עסיסית ופופינס נעצה את שניה בעור הורדרד שלי בכל הזדמנות צחוק גם שתי הלחמניות הטריות של ישבני זכו לכמה ביסים טובים צחוק

הדבורה פופינס התחילה להרטיב ודרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! זינקתי לעבר הפרח הורדרד שלה והשתוללתי עליו עם לשוני Star כעבור כמה דקות הדבורה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה נפלא! מוחא כפייה

הגיע הזמן לנסות את הדבש מעורר החשק שלנו! Tongue

20141028 195452(600)

לא שאנחנו צריכים כן? אבל לא יזיק לנו להיות חרמנים בריבוע בוע צחוקצחוקצחוק

מרחתי על הכוס הורדרד של הדבורה פופינס את הדבש והתחלתי ללקק אותו בהנאה... הצוף שיצא מהכוס שלה חירפן אותי כהוגן! אבל כשהדבש מעורר החשק התחיל להשפיע עליי נהייתי ממש חולה חרמנות! התפרעתי על הכוס של הדבורה פופינס בטירוף! Tongueצחוק

הדבורה פופינס גם רצתה לנסות! היא מרחה את הזין שלי בדבש והתחילה למצוץ אותו בהנאה גדולה... לפתע המציצה שלה הפכה למציצה של נימפומנית שלא יודעת שובע 724 ושלא מצצה זין שנה צחוקצחוקצחוק היא אכלה לי את הזין ועשתה איתו בלאגן בפיה Tongueצחוק

חברים זה עובד! הדבש עובד!!!!!!!!!! Tongueמוחא כפייהצחוק

"המדען אוינק אוינק אתה נותן לי עכשיו דפיקה בתחת! דחווווווווווווווווף!!!!!!!!" TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצעקה הדבורה פופינס ושימנה את חור התחת שלה במהירות Tongueצחוק

הדבורה פופינס עלתה עליי לרכיבה. אוינק הקשיח והחרמן החליק בשמחה לישבנה והיא התחילה לדהור עליי בקצב מסחרר! הדבורה פופינס הפכה לסוסה חרמנית ובהמשך לערפדה חרמנית כשנשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הדבורה פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה במרץ על אוינק הקשיח שפילח את ישבנה הקטן Evil Smile התמוגגנו מהזיון במראה שהייתה מולנו! חיוך גדול

יש דבש חשק אז החיים יפים והזיונים מטורפים! Tongue

התיישבתי על הספה והדבורה פופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue

התחלנו לנשוף זה לזו על המשקפיים במהלך הזיון, המשקפיים שלנו התמלאו אדים וזה הדליק את שנינו חבל"ז! Tongueצחוק זה היה ממש כאילו הזדיינו בערפל צחוק

קמתי שוב עם הדבורה פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי את ישבנה במיסיונרית מטריפה! Tongueמוחא כפייה

קמנו מהמיטה, הדבורה פופינס נשענה על השידה ובמהרה השחלתי את אוינק הקשיח לישבנה החמים חיוך גדול פילחתי את פלחי ישבנה המקפצים והתמוגגתי מגופה הסקסי של הדבורה הנימפומנית שלי! Tongue

הדבורה האנאלית שלי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בשקיקה בתחת! הנוף מלמעלה נראה מדהים! אין ספק שאוינק קשיח הממזר חגג כהוגן בישבנה של הדבורה צחוקקריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! מוחא כפייהTongue

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של הדבורה פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את הדבורה פופינס בטוסיק המקפץ שלה והיא הייתה פשוט בשיכרון חושים! Tongue

"המדען אוינק אוינק אני קצת רעבה... בא לך לתת לי איזה קינוח טעים מהזין שלך?" שאלה הדבורה פופינס ועיניה זרחו Tongue

"כמובן דבורה סקסית שלי יש לי בשבילך מילקשייק עסיסי!" Evil Smile אמרתי לדבורה פופינס. היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה לינוק את אוינק הקשיח שלי. בזמן שהיא ינקה מאוינק הקשיח דחפתי לה ויברטור לתחת ושיחקתי עם החורצ'יקים שלה TongueEvil Smile

כעבור כמה דקות השפרצתי כמות אדירה של מילקשייק חם וסמיך לפיה השובב של הדבורה פופינס! מוחא כפייה היא חייכה לעברי, ואז אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המדען!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStar

חברים יקרים אפשר להכתיר את ההמצאה שלנו כהצלחה מסחררת! אנחנו הולכים לעשות על הדבש הזה מיליארדים! TongueTongueTongue

אני המדען אוינק אוינק והשותפה שלי הדבורה פופינס, שמחנו להיות שפני הניסיונות של הדבש הקסום ומעורר החשק המיני... ועכשיו אל תפריעו לנו אנחנו ממשיכים להזדיין! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

העינוגים האורליים עם הדבש פשוט מדהימים! Tongueמוחא כפייה

שמחתי מאוד להעניק לך את הזין שלי שתינקי ממנו כמו דבורה אמיתית! את בהחלט ראויה לצוף שלי! Tongueצחוקקריצה

ישבנך הסקסי מחרפן אותי כל פעם מחדש! מוחא כפייהStar

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

613
אוינק אוינק קופץ לסופר וקונה מברשת שיניים מהסטנד הסקסי אוקטביה פופינס Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני ברנש חביב שנהנה מהחיים חיוך גדול

לכל מקום שאני הולך החיים מחייכים אליי ואני מחייך אליהם בחזרה קריצה

קרו לי הרבה דברים מוזרים וכיפיים, אבל חברים שום דבר לא הכין אותי למה שקרה לי בסופר החדש שנפתח בעיר.

שוטטתי בין הדוכנים ובחנתי את הסחורה... לא היה שום דבר שבאמת הייתי צריך, רק אוינק הקשיח שלי הטריד אותי שאני אקפוץ למחלקת הקונדומים ואקנה לו כמה מעילים לחורף וחליפות לאירועים צחוק

אוינק מצחיקול קשיח שכמותך כמה פעמים הסברתי לך שאתה לא צריך מעילים וחליפות מיותרות... החורים מספיק חמים והכי כיף לשחות בעירום צחוק

תוך כדי שקשקשתי עם אוינק הקשיח ראיתי לפניי את המחזה הכי מדהים שיצא לי לראות בחיי! זה היה סטנד בצורת תחת סקסי של בחורה! Tongue בחור התחת שלה הייתה תקועה מברשת שיניים! ShockedTongueצחוק

הנה חברים צילמתי בשבילכם... בהמשך יגיע גם סרטון לוהט Evil Smileקריצה

20141017 213031 F2(600)

עמדתי קפוא מול הסטנד ובחנתי את הסחורה קריצה שמתי לב שהסטנד עשוי לא רק מתחת סקסי ושהוא בא עם כל החבילה! זאת הייתה ממש בחורה!!! ברונטית כוסית בטירוף שישבה בדוגי עם מברשת שיניים תקועה בישבנה... מה רק לא ימציאו היום???!!! הסטנד הזה נראה ממש חי והוא הזכיר לי את בובות הסקס האלה שעולות אלפי דולרים ונראות כמו בחורות חיות לכל דבר! ראיתי כמה כאלה באתרים למבוגרים קריצה

"שלום אני הסטנד של מברשות שיניים, אתה מעוניין לקנות מברשת שיניים?" שאל/ה הסטנד/בחורה ברונטית כוסית ונענעה בישבנה! צחוק

"פאק את בחורה אמיתית! תודה אלוהים גם הפעם לא אכזבת!" Tongueצחוק צעקתי בטירוף צחוק

"נעים מאוד סקסי... אני אוקטביה פופינס ומה שמך?" שאלה הברונטית הסקסית.

"אני אוינק אוינק והחבר למטה זה אוינק הקשיח, העונג כולו שלנו!" אמרנו לה יחדיו והבטנו בחרמנות על התחת שלה Evil Smile

"תשמעי בובה אני רוצה לקנות אותך! לא יזיק לי סטנד כזה בבית" Evil Smileצחוק אמרתי לה וצחקקתי קלות.

"בייבי אני לא למכירה אבל אני מאוד אשמח שתפרק לי את כל החורים! המשמרת שלי מאוד ארוכה והחורים כבר רעבים בטירוף!" צעקה אוקטביה ולפתע מברשת השיניים קפצה לה מהתחת! ShockedTongueצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4382123%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

"הללויה!!!" Tongueמוחא כפייהStar צעקתי בשמחה ותפסתי את מברשת השיניים במהירות. מצצתי את הידית של מברשת השיניים שהיתה בישבנה של אוקטביה והתחלתי לזיין לה את התחת עם מברשת השיניים! פששש איזה חור רעב חשבתי לעצמי ממש בולע את מברשת השיניים הזאת צחוק

"תגידי סקסית מה עוד אפשר לדחוף לתוך החור הזה?" שאלתי אותה וליטפתי את חור התחת שלה Evil Smile

"אפשר לדחוף את הזין הקשיח שלך לשם!" צעקה בחרמנות אוקטביה והתנפלה לי על הזין! Tongue

אוקטביה פופינס הנימפומנית מצצה לי את הזין כשהיא יושבת על ארבע. התחרפנתי מגופה הסקסי ומפיה היונק! ליטפתי את שיערה ושיחקתי עם הזין על הלחי שלה בתוך הפה וזה עשה קולות פאק פאק מחרמנים הטירוף! מוחא כפייה

אוקטביה החרמנית התחילה להרטיב ודרשה ירידה! Tongue

היא נשכבה על דוכן הירקות (מיטה) ופתחה את רגליה לרווחה. אחחח איזה פרח ורוד היה לה שם! התבוננתי על החורים שלה וחשבתי לעצמי שזה יהיה ממש להיט אם היא תשמש בתור סטנד למכירת ירקות. מלפפון בתחת, עגבניה קטנה בכוס... כל מי שמעוניין יכול להוציא את הירק ולטעום צחוקצחוקצחוקקריצה

טוב בואו נהיה רציניים לרגע! צללתי לכוס של אוקטביה, ליקקתי ושיחקתי עם לשוני על הדגדגן הקטן שלה. היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך רחב הופיע על פניה היפות והיא אמרה שהירידה שלי הייתה מדהימה! Tongue

"אוינק אוינק בוא נתפרע קצת! אומנם אין לי הפסקה עכשיו אבל גם ככה קנית את מברשת השיניים... עד שידחפו לי משהו אחר לתחת בוא תדחוף את הזין שלך לשם!" TongueTongueTongue צעקה בחרמנות הנימפומנית הסקסית שלי Cool

אך לפני שהזין שלי עשה את דרכו לתחת הסקסי שלה, השתוללנו קצת ב -69 על דוכן הירקות Evil Smileחששתי מאוד שאיזה ירק ישתחל לי לתחת אז כיווצתי טוב טוב את חור התחת צחוק

אוקטביה אכלה לי את אוינק הקשיח, ליקקה אותו כמו חתולה חרמנית ושיחקה בביצים שלי עם פיה, קולות פאק פאק מחרמנים נשמעו ברקע וארבעתנו היינו מאוד מרוצים! אני, אוינק הקשיח, הביצים החלקות שלי ואוקטביה פופינס צחוקקריצה

ליקקתי את החורים של אוקטביה ברעב גדול ודחפתי לה אצבעות לתחת! Evil Smile כל אצבע שיצאה מישבנה זכתה לליקוק מושקע ממני Tongueצחוק

אוקטביה הקשתה עליי קצת והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי העדין. אמרתי ביי ביי לחורים והתחלתי להתגלגל מצד לצד בניסיון להתחמק משיניה החדות שננעצו בבטני, במותניי ובישבני צחוק

"אוינק אוינק בוא תבקר בטוסיק שלי! הוא לא רגיל להיות ריק וזקוק לזין טוב!" צעקה אוקטביה פופינס והתיישבה על הזין שלי Tongue

התחלתי לזיין את אוקטביה הסקסית בתחת וסטרתי על ישבנה המקפץ. היא נשכבה עליי ונעצה את שיניה בצווארי, אכלה את אוזניי ועשתה קולות של חזרזירה נימפומנית שלא קיבלה זין שבוע צחוק

זחלנו לקצה דוכן הירקות. בקצה דוכן הירקות הקפצתי את אוקטביה על אוינק הקשיח ואז בספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. הקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך מדוכן הירקות עד למראה גדולהTongue

העפתי את פופינס על אוינק הקשיח שרקד בישבנה ושנינו התענגנו על המחזה הזה במראה Tongue

התיישבתי על ארגז ירקות (ספה) ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! חיוך גדול

תוך כדי הזיון החלפנו חור והמשכתי לזיין את אוקטביה בכוס בפוזת הצפרדע הואגינלית מוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בחזרה לדוכן הירקות צחוק

השכבתי אותה על הדוכן וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית בכוס הלוהט שלה! Tongue אוקטביה סטרה על ישבני וממש יצאה מגדרה מהזיון המטורף שלנו Star

אוקטביה נשענה על דוכן הירקות (שידה) והבליטה את ישבנה הסקסי! השחלתי את אוינק הקשיח לישבנה ופירקתי את החור הקטן שלה Evil Smile

גברת סטנד חרמן התיישבה בדוגי בקצה דוכן הירקות והמשכתי לתת לה בראש! Cool

אחח איזה חור מדהים! Tongue

זחלנו על דוכן הירקות והרבצנו כפיות אנאליות פרועות! Tongue חברים החור שלה רעב שאין דברים כאלה... פחדתי שאוינק הקשיח לא יחזור משם בשלום צחוק

הסתובבנו והמשכתי לטחון את הסטנד הסקסי שלי בתחת כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול ניסיתי את מזלי ורחרחתי ליד צווארה אבל אוקטביה הדפה את כל הניסיונות שלי וכמעט תלשה לי את האוזן עם שיניה החדות צחוק

עברנו לדוגי ויצאתי למסע מהיר וקסום במערת האהבה האנאלית שלה Tongueצחוק

אח"כ החלפתי חור ופינקתי גם את הכוס הורדרד שלה שלא יקנא וגם יהיה מסופק צחוק

אבל אז גם פיה של אוקטביה התחיל לקנא אז סתמתי גם אותו עם הזין שלי צחוקקריצה עוד חור שצריך לרצות צחוקקריצה

אוקטביה מצצה את הזין שלי בשקיקה ובאהבה בזמן שליקקתי את החורים שלה ודחפתי לתוכם אצבעות Evil Smile

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי בטירוף לפיה השובב של אוקטביה וליקקתי מאצבעותיי את שאריות מיצי הכוס והתחת שלה Tongueצחוקצחוקצחוק

אוקטביה אמרה בחיוך שובב "אוינק אוינק עם מברשת שיניים!" Tongueצחוק מיד הראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ששחה בפיה ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהCool

אוקטביה הודיעה לי שהיא חייבת לרוץ למקום שלה לפני שמגלים שהיא לא במקום.

היא התיישבה בדוגי וחיכתה למנהל המשמרת שידחוף לה משהו למכירה לתחת צחוק

תאכלס הזין שלי יושב הכי טוב בתחת של אוקטביה אבל הוא לא למכירה צחוקקריצה

נישקתי את ישבנה, אמרתי לה שאני אחכה לה שתסיים ובינתיים אני אלך לצחצח שיניים עם מברשת השיניים החדשה שלי Tongueצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongueמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

מברשת השיניים נועדה להיות בישבנך, כל אחד צריך סטנד כזה בבית! חיוך גדולStarקריצה

החורים שלך שבעים אז כולם מרוצים! מוחא כפייהחיוך גדולTongue

רק סקסית תזהרי כשאת מעיפה מברשת שיניים מהתחת זה יכול להכנס למישהו בעין צחוקצחוקצחוקקריצה

חולה לך על החורצ'יקים! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

614
אוקטביה פופינס הנימפומנית קופצת
לקונדיטוריה של אוינק אוינק...
אחרי כמה טעימות של עוגות יוקרתיות היא מקבלת זיון פרוע מהקונדיטור הדגול אוינק אוינק
Evil Smileצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ובבעלותי קונדיטוריה יוקרתית חיוך גדול

אני הקונדיטור הכי טוב בעולם ובקונדיטוריה שלי תוכלו למצוא מגוון עוגות איכותיות ויוקרתיות Cool

אני מכין את כל העוגות בעצמי ומאחוריי הרבה שנות מוניטין. רוב לקוחותיי הם סלבריטאים ידועים מהארץ ומחו"ל, ככה שאתם מבינים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות עוגה שלי. אז אם אין לכם חבילת מזומנים עדיף שתחסכו את זמני היקר ואל תגיעו לקונדיטוריה שלי! אלא אם כן מדובר בנימפומניות כוסיות עם כוס רעב בין הרגליים Evil Smile במקרה הזה אולי תזכו להנחה טובה קריצה

הייתי בדיוק עסוק בהכנת אחת העוגות שלי... עבדתי עליה קשה מאוד כבר קרוב לחודש וידעתי ששיחקתי אותה עם העוגה הזאת! מוחא כפייה חיכיתי רק לשרמוטה התורנית שתטעם מהעוגה הזאת ותקבל לקינוח את אוינק הקשיח Evil Smile

חי חי חי והנה היא הגיעה! הייתה זאת ליידי סקסית מלוכסנת עיניים... שיערה הברונטי גלש על כתפיה וחיוכה פשוט המיס אותי! Tongue

"שלום הקונדיטור אוינק אוינק? שמי אוקטביה פופינס. קראתי עלייך דברים מאוד טובים באינטרנט! אני מאוד שמחה להיות בקונדיטוריה שלך!" אמרה אוקטביה וחיוכה התרחב יותר. בחנתי את גופה בעיניים חרמניות ולא יכולתי להוריד ממנה את העיניים... ממש קיוויתי שזאת לא שרמוטה עשירה אחרת הלך הזיון צחוקקריצה

"נעים מאוד אוקטביה פופינס! אני שמח שבאת לקונדיטוריה שלי! איך אוכל לעזור לך?" שאלתי אותה וחייכתי אליה בממזריות Evil Smile

"אני מחפשת עוגה ליום הולדת! יש לך עוגה שתוכל להמליץ לי עליה?" שאלה אוקטביה וסינוורה אותי עם שיניה הלבנות צחוק בחנתי את ישבנה וממש רציתי להפליק עליו! לא כל יום נכנסת לקונדיטוריה שלי פצצה כזאת! Approve

"מותקה שלי הגעת למקום הנכון! בקונדיטוריה שלי תוכלי לטעום את כל העוגות ולהחליט איזו עוגה הכי מוצאת חן בעינייך! קדימה אל תתביישי תושיטי אצבע ותטעמי!" אמרתי לה בשובבות ופרסתי לפניה את העוגות שלי חיוך גדול

20141024 220243 (700)

אוקטביה קפצה משמחה והתחילה לטעום עם האצבע מהעוגות שלי!

"המממ המממ יאממממי יאממממי!!!" Tongue אמרה אוקטביה בקול מחרמן ומצצה את האצבע שלה בסקסיות מטריפה! אחחח הברונטית הזאת בהחלט יודעת למצוץ! מוחא כפייהTongue

אוקטביה ממש גנחה מהנאה! עד כדי כך היא נהנתה מעוגות שלי! אם לא הייתי רואה מה היא עושה הייתי חושב שהיא מקבלת זין טוב מאחורה Evil Smileצחוק

בין מגוון העוגות היה גם מילקי תוצרת בית ואוקטביה התפנקה גם עליו חיוך גדול

אוקטביה הודיעה לי שהיא הכי אהבה את העוגה הורודה והיא מאוד תשמח לקנות אותה. אבל כאשר הודעתי לה שמחירה של העוגה 10 אלף דולר אוקטביה עשתה פרצוף חמוץ צחוק

"ווואאאווו זה ממש יקר! יש לי רק 1000 שקל וחשבתי שזה יספיק לי..." Ouch אמרה אוקטביה ופניה נהיו קצת עצובות...

"תשמעי סקסית... את מוצאת חן בעיניי... לכן אוכל לסדר לך את העוגה הזאת במתנה עבור עוד טעימה קטנה Evil Smileקריצה אמרתי לה בממזריות וקרצתי לה.

"אוינק אוינק באמת??!! אויי תודה תודה!!!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות וזינקה עליי צחוק

תפסתי אותה והעפתי אותה באוויר בשמחה! אחחח זאתי חרמנית בטירוף מיד ראיתי את זה עליה! Tongue

הורדתי את אוקטביה ואחרי שנעלנו במהירות את הקונדיטוריה, אוקטביה התכופפה ונשענה על הדלפק (על הספה). הרמתי את השמלה שלה, הזזתי את החוטיני הסקסי שלה הצידה ונגנבתי מחור התחת היפה שלה! Tongue הכנסתי אצבע למילקי, מרחתי את חור התחת שלה במילקי והתחלתי ללקק בחרמנות אדירה! יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

אחרי שהתענגתי על חור התחת של אוקטביה הגיע הזמן של אוקטביה להתענג על אוינק הקשיח שלי! Tongue טבלתי אותו במילקי והכנסתי אותו לפיה החם של אוקטביה שמצצה את המילקי ברעב גדול מהזין! מוחא כפייה אחרי שהזין היה נקי טבלתי אותו שוב במילקי...

20141024 211823 (700)

ואוקטביה במהירות עטפה אותו בפיה החם! במציצה אחת עמוקה היא הורידה את כל המילקי מהזין שלי! אחחח היא כזאת שרמוטה רעבה לזין אין דברים כאלה! Evil Smileצחוקקריצה

אוקטביה החרמנית תפסה אותי בזין וגררה אותי למיטה. היא העיפה אותי על המיטה והתחלנו להאבק בעירום. נשכתי את ישבנה של אוקטביה והיא נשכה את ישבני גם כן בו זמנית צחוק (חחח זה היה מצחיק בטירוף צחוק) בסוף אוקטביה ניצחה והעיפה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לחנוק אותי במרץ עם החורים הרטובים שלה! Tongueמוחא כפייה

אחח ההרגשה הייתה מדהימה! לאוקטביה יש ללא ספק את החורים הטעימים ביותר שיצא לי לטעום! מוחא כפייה

בזמן שאכלתי לה את החורים, אוקטביה פינקה טוב טוב את אוינק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי במציצת פוליש מחרפנת ובמציצת פאק פאק רועשת במיוחד! Tongue

לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לאכול את גופי הורדרד. אחרי טעימת העוגות הגיע גם הזמן שלי צחוק אוקטביה נשכה כל מקום אפשרי בגופי שאליו היא הצליחה להגיע ב 69 Shocked כבר אמרתי לכם שהיא שרמוטה רעבה? צחוק כמובן שצרחתי כמו חולה נפש ואוקטביה אפילו איימה שתעשה ממני בשר טחון! אמאל'ה! Shockedצחוקצחוקצחוק

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי בין רגליה ועשיתי בלאגנים עם הלשון שלי בכוס הורדרד שלה Evil Smileצחוק אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות, היא גמרה ואמרה שזה היה טוב מאוד! חיוך גדול

"הקונדיטור אוינק אוינק אתה יורד כ"כ טוב כמו שאתה עושה עוגות!" החמיאה לי אוקטביה ונהייתי ורוד אששש מהמחמאה צחוק

אוקטביה הנימפומנית דרשה זיון טוווווווב ובמהרה היא עלתה עליי לרכיבה! Tongue

"קדימה אוינק אוינק תפרק את הסופגניה שלי!" צחוק צעקה אוקטביה בזמן שדפקתי אותה טוב טוב בכוס מלמטה Tongue אוקטביה החליטה לטעום את האוזניים שלי ואת צווארי וזללה אותם כהוגן צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר Tongue

הקפצתי אותה במרץ על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה Tongue

שכחתי שהשארתי את כל העוגות על הספה, לכן כשבאתי לשבת עליה כמעט התיישבתי על אחת העוגות... אני בטוח שהטוסיק שלי היה נראה מדהים אח"כ צחוק

אוקטביה התיישבה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית וקיפצה טוב טוב על אוינק הקשיח חיוך גדול אח"כ היא הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי בזמן שאני מחבק אותה ומלטף את גופה הענוג Star

אוקטביה הסתובבה שוב והמשיכה לדהור עליי כמו סוסה נימפומנית חסרת מעצורים! הכוס של אוקטביה בער והייתי בטוח שהכנסתי את הזין שלי לתנור צחוק

"קדימה אוינק תפרק את הקרואסון שלי!!!" צעקה אוקטביה החרמנית צחוק

הרמתי אותה שוב באוויר והוקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ובישלתי את הזין שלי טוב טוב בכוס הלוהט שלה במסיונרת לוהטת! Tongue אוקטביה סטרה ללא הפסקה על ישבני והמיטה ממש חרקה מעוצמת הזיון צחוק

"אוינק אוינק אתה כזה קזנובה! אתה יותר מזיין מאשר אתה אופה!" צעקה אוקטביה והתנשפה מהזיון הנמרץ צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה טוב טוב בכבשן הלוהט שלה מאחורה Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! התחת שלה היה כמו סופגנייה עסיסית וממש נהנתי ללטף ולהפליק עליו! Tongue

אחרי שהדבקתי שתי נשיקות לפלחי ישבנה זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לפרק את אוקטביה בכוס הלוהט שלה כשהיא שוכבת על הבטן! Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! בישלתי את אוינק הקשיח כהוגן בכוס החםםםםםם של גברת פופינס שהייתה ממש ברקיע השביעי! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה החרמנית דרשה לקבל בפה את הקצפת הטבעית שהתבשלה בביצים החמות שלי Tongueצחוק

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את הזין שלי במציצה חמה ומטריפה! Tongue

בזמן שאוקטביה חיכתה לקצפת שלי ליקקתי בשקיקה את החורים הטעימים שלה גרררר! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה כמות גדולה של קצפת חמה וטעימה! אוקטביה הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הקונדיטור!" Tongue ואז גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהStarחיוך גדול

באותו היום סגרתי את הקונדיטוריה שלי מוקדם מהצפוי. אוקטביה פופינס הנימפומנית הזאת הוציאה ממני את כל המיץ! תרתי משמע צחוקקריצה

נתתי לאוקטביה את העוגה שלה ואמרתי לה שאם היא תזדקק לקצפת טעימה היא יודעת איפה למצוא אותי צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אהבתי איך שאבת את המילקי מהזין שלי במציצה אחת Tongueצחוקמוחא כפייה

וכמובן שאהבתי מאוד למלא את פיך בקצפת החמה שלי! היית ראויה לה! מוחא כפייהApproveStar

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים והטעימים שלך! Tongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

615
השודד האכזר מזיין את מנהל הבנק בתחת והורג אותו...

אוינק אוינק שרלוק הולמס יוצא לפענח את המקרה...

את השודד הוא לא מוצא, במקום זה הוא מנחם ומזיין את

הפקידה ההמומה - הנימפומנית אוקטביה פופינס
צחוקקריצה

חה חה חה אני שודד אכזר וחולה נפש! יש לי תחביב כייפי בטירוף! לשדוד בנקים ולבזבז את הכסף על שרמוטות רעבות צחוק כשאני דוחף להן שטרות לחורים הן מתחילות להרטיב בטירוף! אני כבר לא יודע ממה אני נהנה יותר... מהשוד או מהזיונים אח"כ, בשניהם יש אדרנלין מטורף וזה ממכר חבל"ז! Approve

היום התיכנון שלי היה לשדוד בנק יוקרתי במיחד. עשיתי תחקיר על הבנק הזה וגיליתי שבצהריים רק מנהל הבנק והפקידה נשארים בסניף ומנהל הבנק דופק את הפקידה במשך כל הפסקת הצהריים... חתיכת שמוק חרמן! הגיע הזמן שמישהו ידפוק אותו ואת הבנק שלו פעם אחת ולתמיד! Evil Smile

שמתי על פניי גרביון שכיסה לי את הפנים טוב טוב (שמתי גרביון של שרון), שלפתי את האקדח שלי

20141031 230521(0)(700)

ונכנסתי לבנק כמו רמבו צחוק

תפסתי את מנהל הבנק במשרד כשהוא מזיין את הפקידה שלו במרץ רב על דלפק קבלה (חחח שרון לבשה סטרפאון וזיינה את מר ג'ירפה שהייתה הפקידה צחוק) בן זונה חרמן עכשיו אני אזיין אותו! צחוק

"היי אתם ידיים למעלה! מי זה פה מזדיין על הדלפק??!!" צעקתי ונפנפתי מולם עם האקדח שלי...

"הצילו הצילו!" צעקה הפקידה.

"היי אל תפריע לנו אני מזיין את הפקידה!" צעק עליי מנהל הבנק. הוא ממש התחצף והתעלם ממני הבן זונה הזה! מה שהרגיז אותי בטירוף! כועס

"היי שמוק אתה לא שומע? אמרתי ידיים למעלה! אני עכשיו אדפוק לך כדור בתחת!" צעקתי לעברו והצמדתי את האקדח לישבנו.

"תשדוד תשדוד אנחנו בינתיים נזדיין!" צעק מנהל הבנק והמשיך לקרוע את הפקידה צחוק

הבטתי על הטוסיק של מנהל הבנק והגעתי למסקנה שיש לו טוסיק לא רע בכלל! הוא שווה דפיקה בתחת חשבתי לעצמי... חוץ מזה הגיע הזמן באמת שמישהו ידפוק את מנהל הבנק הזה בתחת! צחוק את הפקידה דפקו מספיק הגיע הזמן שהיא תצפה איך דופקים את המנהל שלה צחוק

"המממממ... גררררררר... שודדי יש לך זין מעולה! בא לך שאני אמצוץ לך?" שאל לפתע מנהל הבנק ושלח את ידו למכנסיי צחוק

"כן מותק תמצוץ לי את הנקניקיה העסיסית שלי רק אל תשכח שזה שוד אז אל תעשה שטויות!" הזהרתי את מנהל הבנק ושלפתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי.

מנהל הבנק התיישב על הברכיים והתחיל למצוץ את הזין שלי בשקיקה תוך כדי שהוא עושה לעצמו ביד (חחח שרון שפשפה את הסטרפאון). הפקידה צפתה בנו בעניין רב והתחילה ללטף את הכוס הורדרד שלה צחוק

מנהל הבנק צעק שהוא רוצה שאני אפרק לו את התחת! הוא נשען על הדלפק ובמהרה השחלתי את זייני לישבנו (זיינתי את שרון בכוס) טחנתי את ישבנו טוב טוב והפלקתי על התחת המקפץ שלו! מנהל הבנק הרגיש זיון מעולה מה הוא צחוקקריצה

* החלפנו תפקידים, אני מנהל הבנק ושרון השודד (שרון שמה את הגרביון על הראש ולקחה את האקדח)

השודד הוריד אותי על ברכיי ודחף את הזין שלו לפי הקטן! מצצתי לו כמו שרמוטה אמיתית! תאמינו לי למדתי מהטובות ביותר צחוק

נשענתי עוד פעם על השולחן והשודד דחף שוב את הזין שלו לישבני הקטן! Shocked

"קדימה יא מתרומם יא מנייאק! יא אוכל בתחת! תעמוד כמו שצריך... פקידה תראי איך אני עכשיו מפרק לו את התחת! מי הזונה שלי הא? מי אוכל בתחת עכשיו? מי שרמוטה אנאלית שלי? תענה כבר יא מתרומם! אוווווו כןןןןן!!!! יש לך טוסיק קטן וצפוף! קדימה תקבל את הזין שלי כמו גבר!" צעק השודד ופירק לי את התחת צחוק (חחחח שרון התחרפנה לגמרי צחוקצחוקצחוק)

השודד תפס אותי והוביל אותי למיטה הגדולה שהייתה במשרדי. הוא נשכב על הגב והזמין אותי לעלות עליו. התיישבתי על הזין שלו מלמעלה והתחלתי לקפץ על הזין שלו בפוזת הצפרדע האנאלית (סוף סוף הבנתי איך זה לקבל בתחת בפוזה הזאת, הסטרפאון ממש נבלע בישבני זה היה מטורף צחוק)

* בהמשך שוב הייתי השודד ושרון הייתה מנהל הבנק.

השענתי את מנהל הבנק שוב על השולחן והלמתי טוב טוב בישבנו השובב! (שוב זיינתי את שרון בכוס) אבל אחרי כמה דקות של זיון נמרץ הבנתי שמנהל הבנק זיון גרוע אז דפקתי לו כדור בראש. הפקידה התעלפה צחוק

לקחתי את שק הכסף

20141031 230504(0)(700)

וברחתי במהירות מהבנק. עוד יום במשרד צחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק שרלוק הולמס ואני הבלש הכי טוב בעולם! Cool

חקרתי כבר עשרות מקרים ולא היה מקרה שוד/רצח שלא פענחתי! ואתם יודעים מה הסוד שלי? הכל בזכות זכוכית המגדלת שלי! Tongue

20141115 230128(0)(700)

היא אהובת ליבי הקטנה אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיה... Star

הגיעו לאוזניי שמועות שהתרחש שוד בנק ורצח נוראי של מנהל בנק מאוד נודע אחרי שבוצע בו מעשה סדום ברוטלי צחוק
לבשתי במהירות את תחתוניי, תפסתי את זכוכית המגדלת אהובתי ויצאתי לדרכי לפענח את השוד והרצח המסתורי...

בגלל שאני בלש כזה חכם ומנוסה החלטתי לקפוץ קודם לבנק ולרחרח שם. השודד בטח השאיר שם ראיות חשובות, זכוכית המגדלת שלי כבר תחשוף אותן! Approve

בתוך הבנק היה מאוד שקט, הרגשתי שאני נמצא בבית רפאים... התקדמתי בזהירות עם זכוכית המגדלת שלי בין המשרדים ואז ראיתי לפתע עלמה כוסית ברונטית מטורפת! היא שכבה על הספה כשעיניה עצומות. זאת בטח הפקידה, שחררתי אנחת רווחה כשראיתי שהיא נושמת, כבר חששתי לגרוע מכל.

התקרבתי אליה, בחנתי אותה בזהירות עם זכוכית המגדלת ואז ליטפתי את ידה.

"היי גברת... גברת תתעוררי!" אמרתי בקול רם.

"היי מי אתה?!" שאלה הפקידה שלפתע פקחה את עיניה המלוכסנות.

"אני הבלש אוינק אוינק שרלוק הולמס! את בטח הפקידה..." אמרתי לה וחייכתי אליה בחיוך מרגיע. "שמעתי שהיה פה שוד נוראי!" אמרתי לה והבטתי לצדדים.

"כן כן היה פה שוד נוראי! אהההה איפה מנהל הבנק? ראית אותו במקרה?" שאלה הפקידה בדאגה.

"מנהל הבנק נרצח!" מבולבל אמרתי לה בצער רב.

"אויי ואבויי! זה נורא!" בכי צעקה הפקידה והתחילה לבכות. (חחח שרון כזאת שחקנית מעולה! צחוק)

"אל תדאגי יקירתי אנחנו נמצא את הרוצח האכזר! אני ארביץ לו עם זכוכית המגדלת שלי זה ילמד אותו לקח!" צחוק אמרתי לפקידה וחיבקתי אותה בחוזקה. "אהבת את מנהל הבנק?" שאלתי את הפקידה בזמן שנהר של דמעות זלג מעיניה המלוכסנות צחוק

"כן כן הוא היה מאהב נהדר! היינו באמצע הזיון ואז השודד פרץ לבנק ונשארתי לא מסופקת!" מבולבלבכי אמרה הפקידה והביטה לעברי בעיניים חרמניות Evil Smile

"מה יש לך שם? זכוכית מגדלת? הממממ מעניין... ומה יש לך שם?" שאלה הפקידה ושלחה את ידיה לתחתוניי. היא שלפה משם את הזין הקשיח שלי והביטה עליו דרך זכוכית המגדלת.

"ואיי ואיי גררררר יש לך זין ממש ענקי!" צעקה בהתלהבות הפקידה צחוק

הפקידה אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס. אוקטביה התנפלה על הזין הקשיח שלי ומצצה אותו בשקיקה רבה! חה חה חה היא לא התאבלה הרבה על מנהל הבנק, איזו שרמוטה רעבה לזין היא צחוק

"אדון שרלוק יש לך זין מעולה!" הודיעה לי אוקטביה ושיחקה עם הזין שלי בפיה השובב Tongue

תפסתי את הזין שלי עם היד, הצמדתי אותו ללחי שלה מפנים ואז הוצאתי אותו במהירות מפיה... נשמע קול פאק מחרמן במיוחד. זה היה נהדר אז המשכתי עם המשחק הזה Tongueצחוק

במשרד של מנהל הבנק הייתה מיטה גדולה ששימשה את מנהל למנוחה. אוקטביה החרמנית תפסה אותי בזין ומשכה אותי לכיוון המיטה. היי היי בזהירות על אוינק הקשיח הוא מאוד יקר לי צחוק

נשכבתי על המיטה ואוקטביה נשכבה עליי ב 69 Evil Smile
בזמן שהיא מצצה לי את הזין ואת הביצים החלקות שלי חקרתי את החורים שלה עם זכוכית המגדלת! Tongue החורים היו גדולים ומרשימים ביותר! ביקשתי מאוקטביה שתפסק את החורים שלה... זה היה פשוט מדהים! מראה מלבב ביותר! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הפקידה השובבה חשפה לפתע שיניים ונשכה אותי כהוגן בגופי הורדרד והעדין Pigצחוקצרחתי בטירוף אבל לא ויתרתי והגנבתי נשיכה למותן שלה. חטפתי על כך חבל"ז אבל לפחות החזרתי לה מלחמה צחוקקריצה

הפקידה המלוכסנת בערה מחרמנות וביקשה ירידה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי בין רגליה ועליתי בליקוק חושני מחור התחת שלה לכל אורכו של הכוס הורוד ויצאתי לדרך בליקוק נמרץ על הדגדגן שלה Tongue

אחרי כמה דקות של ליקוק מענג אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. אוקטביה גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהירידה שלי הייתה מעולה! Tongue עיניה המלוכסנות נצצו מחרמנות וידעתי שהיא רוצה עוד! Evil Smile

אוקטביה תפסה אותי בין רגליה והפכה אותי על הגב. היא קיפצה על הפנים שלי עם ישבנה וממש חנקה את הפה ואת האף שלי עם החורים שלה Tongue

אוקטביה ממש בערה מחרמנות ובמהרה עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה מלמטה ומיזמזתי את ישבנה התפוחי חיוך גדול אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. גרררר אני מת על זיונים כאלה! Star

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הפקידה המלוכסנת שלי באוויר. העפתי אותה על הזין שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המלוכסן של הפקידה שקיפץ לפנינו בסקסיות מטריפה! Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הבטתי בעיניה המלוכסנות והרגשתי שאני במקום ממש טוב להיות בו, אייי אני מת על העבודה שלי! Tongue

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה של מנהל הבנק וקרעתי לה ת'כוס במיסיונרית מטריפה! Tongue

גיששתי ליד צווארה של גברת פופינס והיא אכלה אותי עם שיניה החדות בתגובה. עשיתי טעות ועל טעויות מקבלים ביס צחוק

קמנו ואוקטביה נשענה על השידה. היא הבליטה את ישבנה וקיבלה את אוינק הקשיח שלי עמוק בכוס! Evil Smile זיינתי אותה במרץ והפלקתי על ישבנה המקפץ! אחחח כמה שזה מדהים אין דברים כאלה! מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס תוך כדי שאני צופה בזיון דרך זכוכית המגדלת שלי. על דברים כאלה מדהימים צריך להביט מקרוב ולחקור אותם צחוקקריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Evil Smile מהכפיות התהפכנו וזיינתי את אוקטביה טוב טוב בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! קולות פליק פלאק נשמעו לכל עבר! הטוסיק של אוקטביה כזה עסיסי גרררררר Tongue

אחרי שאכלתי את ישבנה של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

קרעתי לפקידה הנימפומנית ת'צורה! והיא אהבה את זה מאוד! מוחא כפייה

אוקטביה הייתה מאוד רעבה וביקשה שאני אתן לה מלבי טוב בפה. אמרתי לה שהביצים שלי מייצרות מלבי נהדר בדיוק לשרמוטות כמוה! צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי ת'זין ותוך כדי שיחקה עם האצבע שלה בחור התחת שלי Tongue ליקקתי לה את החורים ברעב גדול ואחרי כמה דקות התפוצצתי לפיה השובב. היא קיבלה את השפיך החם שלי בשמחה רבה! מוחא כפייה

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא מלבי: "אוינק אוינק שרלוק הולמס!" Tongueמוחא כפייהצחוק ואז היא הראתה לי את הכמות הגדולה שהייתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייה

חברים יקרים החקירה שלי הגיעה לסיומה! את השודד ואת הכסף לא מצאתי אבל זיינתי! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

כבר אמרתי לכם שאני מת על העבודה שלי? הפכתי למאהב של הפקידה הכי נימפומנית בארץ! גברת אוקטביה פופינס המלוכסנת שרעבה לזין קשיח 24/7 ולא יודעת שובע צחוקצחוקצחוקEvil Smileקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

נהנתי מאוד לרכב עלייך בתור מנהל בנק אוכל בתחת, עכשיו אני יודע איך מרגישה צפרדע אנאלית! צחוקצחוקצחוקקריצה

החורים שלך ממש מעניינים מתחת לזכוכית מגדלת צחוקקריצה

מאוד שמחתי לפענח לך את הכוס! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המסתוריים שלך Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

616
אוינק אוינק סיפרדי יוצא מסרט פורנו... מפרק את הכלה הנימפומנית אוקטביה פופינס בכל החורים וגומר לה על הפנים! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים, שמי אוינק אוינק סיפרדי ואני כוכב הפורנו הכי גדול בעולם! Cool

מאחוריי אלפי סרטי פורנו אנאליים וכפי שאתם בטח יודעים המומחיות שלי זה לפרק חורי תחת קטנים ושובבים Tongueצחוק

עוד לא הייתה אף שרמוטה שקיבלה את הזין הגדול והקשיח שלי חזק ועד הסוף בתחת ולא הייתה מרוצה. אני הופך את כולן לזונות אנאליות משובחות! מוחא כפייה

הכירו את אוקטביה פופינס. אוקטביה היא נימפומנית ברונטית מלוכסנת עיניים שעומדת להינשא לאהוב ליבה. אתם בטח חושבים מה יכול להיות רע בחייה של אוקטביה? הממממ הבחורה המסכנה הזאת לא מקבלת מספיק זין בכל החורים צחוק בעלה לעתיד של אוקטביה ילד טוב ולא מסוגל לספק את התיאבון המיני הגדול שלה. לכן אוקטביה נאלצה לאונן הרבה לפני החתונה כשהיא לובשת את תלבושת הכלה שלה, אחרת המסכנה תתפוצץ מחרמנות בחתונה ולא כדאי לאף אחד להיות בקרבת ברונטית מלוכסנת כשהיא בוערת מחרמנות צחוקקריצה

כמה שעות לפני החתונה אוקטביה שכבה על המיטה ואוננה מול סרט פורנו שכיכבתי בו. אוקטביה ממש השתוללה והתחילה לדחוף אצבע לתחת... אחחחח כמה שהיא השתוקקה לקבל את הזין הקשיח שלי בישבנה הקטן והשובב Approve יש לי לב ואני לא אתן לעלמה חרמנית לסבול ביום החתונה שלה. עשיתי הוקוס פוקוס סיפרדי וקפצתי מהסרט צחוק

אוקטביה הייתה ממש עסוקה באוננות ושיחקה עם האצבע בישבנה Tongue

"דובשנייה מלוכסנת שלי חיכית לי? יצאתי מהסרט כדי להשביע את החורים הרעבים שלך!" Tongue אמרתי בהתלהבות לאוקטביה והיא כמעט קיבלה התקף לב כשראתה אותי צחוק

"אוינק אוינק סיפרדי אני לא מאמינה שזה אתה! בעלי לעתיד לא מספק אותי ואני מתההההההההה שמישהו כבר יפרק לי ת'תחת!!!" TongueTongueTongue צעקה בחרמנות אוקטביה ומשכה אותי אליה צחוק

"יש לי ספרייה ענקית של הסרטים שלך! אני מעריצה מושבעת שלך גררררררר! תרד לי אביר שלי! תראה לי מה זה ירידה אמיתית!" צעקה אוקטביה והצמידה את הראש שלי לכוס הרטוב שלה חיוך גדול

התחלתי לרדת לה במקצועיות אדירה כמו שרק אני יודע ואוקטביה ממש התמוגגה Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. אוקטביה הגיע לאורגזמה מדהימה והודתה לי על הירידה המעולה שלי Cool

"אוינק אוינק סיפרדי אתה ירדן מעולה אבל אני יודעת שיש משהו שאתה מצטיין בו אפילו יותר טוב. אתה מומחה למין אנאלי ואני מחכה בשקיקה שתיגאל אותי כבר מייסורי האנאליים צחוק

אוקטביה תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב.

"גררררררררר הנה הזין המלכותי שלך! כל כך חיכיתי לו!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה אחרי שהיא הורידה לי את התחתונים. היינו ב 69 ואוקטביה התנפלה על הזין הקשיח שלי ועל הביצים החלקות בליקוקים ומציצות חמות ומחרפנות! מוחא כפייה
התחלתי לאכול ברעב גדול את החורים הרטובים והטעימים שלה ודחפתי לה אצבעות לכוס ולתחת. מידי פעם הוצאתי את האצבעות מהחורים שלה ומצצתי אותן בשקיקה. אחחח מיצי כוס ותחת של אוקטביה פופינס זה ממש מעדן מלכים! Tongueמוחא כפייה

לפתע אוקטביה פופינס הפכה לכלה נשכנית ונשכה אותי בפראות בגופי החסון. אפילו שיש לי עור של פיל, לא יכולתי להחזיק מעמד אל מול שיניה החדות של הכלה המלוכסנת. את כל העצבים שלה היא הוציאה עליי במקום על בעלה לעתיד. אני גם מזיין וגם נושכים אותי Shockedצחוק אני מת לדעת מי זה השמוק שאוקטביה הולכת להתחתן איתו... הייתי מזיין גם אותו בתחת! נחנח מזויין שכמותו! כועסצחוקצחוקצחוק

לאוקטביה פופינס הכלה החרמנית כבר דיגדג התחת אז במהרה היא התיישבה על הזין הקשיח שלי ברכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על הזין שלי בטרמפולינה אנאלית! סוף סוף אוקטביה מקבלת בתחת זין של מלך הישבנים! Approveצחוקקריצה

אחר כך אוקטביה התיישבה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית וקיפצה על הזין שלי בהנאה גדולה. הזין הקשיח שלי נכנס עמוק עמוק לישבנה וזה נראה מדהים ביותר! Tongue

אוקטביה הסתובבה אליי עם הפנים והמשיכה לרכב עליי אנאלית. בזמן שדפקתי אותה מלמטה בתחת היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ באוזניי וצווארי. יאללה מה יהיה עם הכלה הנשכנית הזאת? שאלתי את עצמי צחוק

מהתחת העברתי את הזין לכוס ופירקתי את החור הורדרד שלה. חברים יצא לה עשן מהכוס! Evil Smile

החלפנו שוב חור, זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה באוויר בזמן שהזין שלי מחורר את ישבנה הקטן. זיינתי אותה מול המראה ושנינו התמוגגנו איך הטוסיק שלה קיפץ בסקסיות מטריפה! היא שלי! זאת הכלה האנאלית שלי! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית Tongue

הרמתי את הכלה החרמנית שלי באוויר וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה טוב טוב בתחת במיסיונרית מטריפה! Star

אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה חזק בתחת בעמידה חיוך גדול

בעלה לעתיד ממש דלביוב... איך הוא לא מזיין אותה? איך ריבונו של עולם? צחוק

הוצאתי את הזין מהתחת שלה והכנסתי אותו לכוס הרטוב שלה! Tongue אני מת על החורים של הכלה הנימפומנית שלי! מוחא כפייה

הכלה המלוכסנת התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס כשישבנה מקפץ מולי Tongue

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות אנאליות מטורפות! Tongue

הוצאתי את הזין מישבנה והכנסתי אותו לכוס החם שלה! המעבר בין החורים פשוט מחרפן אותי! מוחא כפייה

צריך טיימינג טוב במעבר תאמינו לי אני יודע קריצה

החזרתי את הזין לישבנה של הכלה החרמנית שלי ואחרי כמה דפיקות על הצד התהפכנו והמשכתי לזיין את כלתי החרמנית בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אוקטביה בשקיקה בכוס החם שלה ובהמשך העברתי את הזין לישבנה המטריף! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק סיפרדי אני ממש רוצה שתגמור לי על הפנים!" צעקה בחרמנות אוקטביה TongueStar

רצנו לשירותים ומה שקרה שם אתם יכולים לראות בסרטון הבא Evil Smile

חברים תודו שהכלה אוקטביה פופינס נראית מדהים עם הזרע על הפנים! Tongue זאת כלה לתפארת מדינת ישראל! מוחא כפייהצחוק

כשאוקטביה אמרה בפה מלא זרע "אוינק אוינק סיפרדי" הייתי ברקיע השביעי! וכשאוקטביה גרגרה עם השפיך שלי הייתי ברקיע השמיני! Tongue

זהו חברים ההרפתקה שלי עם הכלה הנימפומנית אוקטביה פופינס הגיעה לסיומה. היה זה הזמן שלי לחזור לסרט ואוקטביה הייתה צריכה לרוץ להתחתן עם נחנח כלשהו צחוק

אני בטוח שאחרי החתונה אני אצטרך לספק את הנימפומנית המלוכסנת הזאת כל יום. בכל זאת מדובר בנימפומנית רעבה לזין קשיח 24/7 Tongue

חברים יש לכם חליפה לזין שלי? הוא רוצה להתחתן עם מלוכסנת אחת צחוקקריצה

הזין שלי וכלה אוקטביה זאת אהבה ממבט ראשון Heartצחוקקריצה

סוף

שיחקנו אותה עם הסרטון הזה! הזיון האנאלי בשירותים היה מחרמן בטירוף! TongueTongueTongueמוחא כפייה

אחחח סקסית כמה שאת יפה עם זרע על הפנים! TongueStarמוחא כפייה

אני מקווה שחורייך הרעבים שבעו קצת בסיום הפגישה שלנו... אני יודע שמאוד קשה להשביע את השובבים הקטנים האלה צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לכל החורצ'יקים המתוקים שלך ולעינייך המלוכסנות StarTongueחיוך גדול

Heart Hug

Lavelle

617
אהלן חבר'ה עידכון! אני עכשיו כותב דיווח על פגישה שלי עם שרון כשיש לי פלאג בתחת! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4397358%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

618
אוינק אוינק מקבל שטיפה וזיון משוטפת המכוניות החרמנית והמגושמת אוקטביה פופינס צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני איש עסקים מכובד. אני נוסע במרצדס וחי את החיים הטובים חיוך גדול

ביום מחורבן אחד כמה יונות חירבנו לי על המרצדס הנוצצת שלי כועס מיהרתי בחיפזון לתחנת שטיפת המכוניות הקרובה לביתי! מבולבל

הגעתי לתחנת שטיפת המכוניות והעיניים שלי כמעט יצאו מהחורים! Shockedצחוק

כמה מטרים ממני התרוצצה בחורה ברונטית כוסית בטירוף כאשר כל מה שהיא לבשה היה סינר קטנטן! ShockedTongue הציצים שלה קיפצו בשובבות והיא הייתה ממש עליזה כשראתה אותי מתקרב אליה.

"שלום אדוני אתה מעוניין בשטיפת מכונית?" שאלה הברונטית חביבה.

"כן גבירתי החביבה אני מעוניין בשטיפה חיצונית ופנימית" אמרתי לה והמשכתי לנעוץ עיניים בגופה המדהים Tongue פאק איך הייתי רוצה למזמז את גופה הסקסי של הברונטית המטורפת הזאת! Tongue

"זה 100 שקל אדוני, אתה מוזמן לשבת על הספה בצד אני כבר אטפל במכונית המדהימה שלך!" Tongue צעקה בהתלהבות הברונטית המלוכסנת וקיפצה בהתלהבות צחוק

התיישבתי על הספה, קראתי עיתון והצצתי כל הזמן מבעד לעיתון על שוטפת המכוניות הכוסית הזאת! היא התחילה להתרוצץ סביב האוטו שלי עם סמרטוט ודלי מים, ישבנה החשוף קיפץ ללא הספקה וכמעט יצאתי מדעתי! לאן לעזאזל הגעתי? זה שטיפת מכוניות או מועדון חשפנות? צחוק

"אדוני אתה רוצה גם ווקס?" שאלה שוטפת המכוניות וחייכה לעברי בשובבות.

"כן כן גבירתי אני אשמח לווקס!" חיוך גדול אמרתי לה וחייכתי לעברה. אני אשמח שתעשי ווקס גם לזין שלי חשבתי לעצמי Evil Smile

שוטפת המכוניות קיפצה בדילוגים לעבר חומרי הניקוי וחזרה עם בקבוק ווקס. היא ריססה את החומר על האוטו שלי וניגבה אותו בסקסיות מטריפה תוך כדי שהיא מענענת בישבנה! Tongue נראה לי היא תצטרך לנגב גם אותי בקרוב למה אני עכשיו אשפריץ צחוק

כעבור כמה דקות שוטפת המכוניות הסקסית הביטה לעברי בדאגה וחייכה...

"המממ אדוני כעיקרון האוטו שלך מוכן רק יש בעיה קטנה... השקעתי כל כך בניקוי בפנים שקרעתי לך את הריפוד" Shockedמבולבל הודיעה לי שוטפת המכוניות ושפשפה את הטוסיק שלה באוטו שלי בחוסר נחת צחוק

"אויי ואבוי" צעקתי ותפסתי את הראש צחוק

"אדוני אתה נראה קצת לחוץ... בוא תשתה וודקה ותרגע קצת" אמרה שוטפת המכוניות ונתנה לי כוס וודקה. גמרתי את הוודקה בשלוק אחד מרוב שהייתי לחוץ צחוק

שוטפת המכוניות התיישבה על ברכיי והתחילה לשפשף את הכוס שלה בתחתוני הבוקסר שלי. הרגשתי את הכוס החם שלה על הזין שלי דרך התחתונים גררררר. את המכנסיים הורדתי כבר מזמן למה שוטפת המכוניות גרמה לי להזיע. אחחח נהייה לי חם ממנה צחוק

היא הצמידה את הציצים שלה לפניי ולא החזקתי את עצמי, ליקקתי ומצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה! Tongue הרגשתי תשוש ומבולבל... לא יודע אם מהוודקה או משוטפת המכוניות הכוסית הזאת! צחוק

שוטפת המכוניות אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס ואני הצגתי לה את עצמי גם כן... מר אוינק אוינק חיוך גדול
זהו עכשיו אנחנו מכירים צחוק

אוקטביה אמרה לי לא לדאוג וביקשה שאני לא אעשה רעש מהריפוד הקרוע.

"זה היום הראשון לי בעבודה ואני פוחדת שיפטרו אותי... בבקשה אל תספר לבוס שלי שקרעתי לך את הריפוד בטעות" מבולבלצחוק ביקשה אוקטביה והמשיכה להתמרח עליי עם הגוף הסקסי שלה.

הרגעתי אותה ואמרתי לה שהכל בסדר... אז היא קראה לי חמור, קמה ממני ורצה ללקוח הבא שלה צחוק

המשכתי לשבת על הספה מעולף מהוודקה צחוק כאשר השפיות חזרה אליי קצת נזכרתי בריפוד הקרוע ורצתי לעבר אוקטביה שוטפת המכוניות! הפלקתי על ישבנה החשוף ודרשתי שתשלם לי על הנזק שגרמה לריפוד שלי צחוק

"תגיד לי אתה על כדורים? אמרת שלא אכפת לך מהריפוד המזויין!" צעקה אוקטביה והתפקעה מצחוק צחוק

"בטח שאכפת לי! שיכרת אותי עם הוודקה זונה קטנה שכמותך! איפה הבוס שלך עכשיו הוא ידע על הכל!" איימתי עליה וגיחכתי בממזריות Evil Smile

"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תספר לבוס!" צעקה אוקטביה והעיפה אותי בחזרה על הספה צחוק היא התיישבה עליי והתחילה לחנוק אותי עם הציצים שלה צחוק אההה רוצחת רוצחת חשבתי לעצמי הצילווווווווו! צחוק

אוקטביה סיפרה לי שעבדה בעבר במועדון חשפנות והחליטה שהיא רוצה עבודה יותר מכובדת. עבודה מכובדת אבל היא שוטפת מכוניות כשעל גופה רק סינר קטנטן צחוק אולי אפשר להוציא חשפנית ממועדון חשפנות אבל אי אפשר להוציא את מועדון החשפנות ממנה צחוק

אוקטביה לחשה לי שאפשר לזרום לחדרו של הבוס כי הוא בדיוק יצא להפסקת הצהריים שלו קריצה

אוקטביה קמה ממני כשבדרך היא משאירה את מיצי הכוס שלה על התחתונים שלי! Evil Smile הרטיבה בטירוף החרמנית המלוכסנת הזאת Tongueצחוק היא משכה אותי לחדרו של הבוס והעיפה אותי על המיטה שלו צחוק

השתוללנו על המיטה והתמזמזנו כמו זוג תיכוניסטים חרמנים צחוק

אוקטביה נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה, תפסה אותי בשיער ומשכה את הראש שלי לעבר הכוס הרעב שלה Star

ליקקתי לה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה מצוין! Tongue

שכבתי בין רגליה של אוקטביה פופינס הפצצה והודתי לאלוהים על זה שהיא קרעה לי את הריפוד באוטו צחוקקריצה זה יהיה הזיון הכי טוב שלי! גרררררר גרררררר I FEEL IT !!! Tongue

אוקטביה כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה וחנקה אותי טוב טוב עם החורים שלה! Tongue אחחחחח החורים שלה מריחים נפלא! נהנתי בטירוף להסניף אותם! מוחא כפייה

אוקטביה שחררה את הזין שלי לחופשי מהתחתונים והתנפלה עליו במציצה מטורפת! Tongue היא מצצה לי את הזין בחרמנות במציצת פוליש מטריפה ומצצה גם את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק רועשת במיוחד! Tongue ליקקתי לה את החורים ברעב גדול והתמוגגתי מטעמם המשובח! מוחא כפייהTongue

החשפנית לשעבר הפכה לפתע לחיה רעבה ונשכה אותי בטירוף בגופי העדין Shockedצחוק

גם הטוסיק הסקסי שלי זכה לנשיכות הגונות! אוקטביה צחקקה בממזריות ואכלה אותי ברעב גדול! צחוק

הנימפומנית המלוכסנת התחילה לטפטף מהכוס מרוב חרמנות אז במהרה היא התיישבה עליי והתחילה לרכב עליי בפראות Tongueמוחא כפייה מיששתי את ישבנה הסקסי והלמתי בכוס שלה במרץ רב! הרגשתי שאני נותן עבודה כמו המנוע במרצדס שלי צחוקקריצה אני אוינק אוינק מרצדס! Coolצחוק

אוקטביה חשפה שיניים ואכלה לי את האוזניים ואת הצוואר! אני מוכרח להודות שזה קצת הפחיד אותי Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר חיוך גדול הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה המשכתי להעיף אותה על הזין שלי ושנינו התמוגגנו מיופיו של ישבנה הסקסי מוחא כפייה אם הבוס שלה יפתיע אותנו עכשיו אני אגיד לו: "אחי הכל טוב אל תתרגש אנחנו רק מבלים בנעימים, בוא תדחוף ת'זין שלך לחור השני נעשה לנימפומנית הזאת חדירות כפולות!" צחוקצחוקצחוק

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

אוקטביה סיפרה לי שהבוס שלה מזיין את המזכירה בהפסקות שלו אז נשמתי לרווחה כשהבנתי שהוא לא יפתיע אותנו בקרוב... החברה שלהם זה בית זונות אחד גדול צחוק

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה כל הדרך עד למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star אוקטביה קשרה את הביצים שלי עם התחתונים שלה זיינתי אותה עם ביצים קשורות... אוקטביה נדלקה מזה חבל"ז צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והתחלתי לפרק את הכוס שלה טוב טוב מאחורה Evil Smile תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לפרק את הכוס הקטן והחמים שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ. חור הטוסיק שלה קרץ לי אז ליטפתי אותו בהנאה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue

אוקטביה ניסתה לברר האם ויתרתי לה על הריפוד הקרוע... אמרתי לה שהיא צריכה לעבוד עוד קצת בשביל זה... הריפוד הזה פאקינג יקר! צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

טחנתי את אוקטביה חזק בכוס הדורש שלה עד שהתחיל לצאת ממנו עשן! צחוק

אוקטביה אמרה שהיא לא אכלה היום ארוחת בוקר אז היא תשמח שאני אתן לה משהו טעים צחוק

אין בעיה סקסית שלי הביצים שלי ייצרו בשבילך חומר טוווווווווב Evil Smileקריצה

נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69. אחרי שהיא נשכה קצת את הביצים השובבות שלי היא התחילה למצוץ בהנאה רבה את הזין שלי ותוך כדי ליטפה לי את חור התחת Tongue

שכבתי לי בכיף והייתי מבסוט חבל"ז Tongue ליקקתי את הכוס ואת חור התחת של אוקטביה בחרמנות והתבוננתי עליהם בהערצה Tongueצחוק

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף את הנוזל הטעים שלי לפיה השובב של שוטפת המכוניות החרמנית שלי Tongue היא הייתה מאושרת בטירוף מארוחת הבוקר הטעימה שנתתי לה מוחא כפייה

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק וריפוד אוטו!" צחוק ואז היא גרגרה בשמחה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongueStar

נשכבתי על הגב עם הרגליים מאחורי הראש ככה שחור התחת שלי בצבץ בשובבות צחוק

אוקטביה נשענה מעל חור התחת שלי וירקה עליו את כל הזרע שהיה בפיה Tongueצחוק נוזל סמיך וחמים נזל על ישבני... זה היה מדהים! TongueTongueTongue

אחרי זיון מטורף שכזה כמובן שויתרתי לאוקטביה על הריפוד המזוין הזה צחוק

נראה לי פעם הבאה אני אכניס את אוקטביה למרצדס שלי ונזדיין שם בפראות עד שנקרע את כל שאר הריפוד צחוקצחוקצחוק

יונות מסריחות תחרבנו על המרצדס שלי כל יום! מחכה לי נימפומנית ברונטית מלוכסנת עיניים שלא יודעת שובע ורעבה לזין קשיח 24/7 בתחנה אחת צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

אחחח חירפנת אותי עם הסינר הקטנטן הזה!!! Tongueאצבע למעלהEvil Smile

סקסית את מוזמנת לשטוף לי ת'זין כל יום ואז לדחוף אותו לחורים הרעבים שלך! Evil Smileצחוקקריצה

תעשי לי פוליש ואקס על הזין וטורנדו בחורים שלך כשהוא בפנים, הכל הולך נימפומנית שובבה שלי! Tongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך! TongueStar

Heart Hug

Lavelle

619
החתול הלו אוינק אוינק קיטי המיוחם מזיין את בעלת הבית החרמנית אוקטביה פופינס בכל החורים! Evil SmileTongue

שלום חברים יקרים! שמי הלו אוינק אוינק קיטי ואני חתול שובב וחרמן במיוחד! חיוך גדול לבעלת הבית שלי קוראים אוקטביה פופינס והיא שרמוטה נימפומנית ברמות קשות! חברים אני יכול להריח את החורים שלה מקילומטר! CoolTongue

יום אחד שכבתי מכורבל על המיטה של אוקטביה וחלמתי עליה חלומות רטובים! Tongue

אוקטביה חזרה הביתה ומיד רצה אליי! איך לא? היא חולה על החתול הסקסי שלה! קריצה

"הנה החתול האהוב שלי! התגעגעת אליי חומד פרוותי שלי?" שאלה אוקטביה וליטפה אותי בחום ובאהבה Tongue נצמדתי אל רגלה של בעלת הבית האהובה שלי והשתפשפתי עליה בחרמנות Tongueצחוק

אוקטביה בטח חשבה שזה מחיבתי הגדולה אליה, אבל זה היה מחרמנות אדירה! אחחחח הייתי מוכן לזנק על בעלת הבית המלוכסנת שלי ולתקוע אותה חזק בכל החורים! Evil Smile

"קיטי פרוותי שלי אמא צריכה לנקות את הבית... בוא אני אתן לך בינתיים את השימורים שלך יאמי יאמי!" אמרה אוקטביה והלכה לעבר המקרר. פאק מי הזונה לא לבשה שום דבר! היא שוב הולכת לנקות את הבית בעירום! יססססססססס יסססססססססס יסססססססססססססססס!!! Tongueצחוק צעקתי בליבי ורצתי אחריה על ארבע (חחחח זחלתי על הרצפה על ארבע כמו חתול
חרמן צחוק).

אוקטביה התחילה לחפש במקרר והבליטה את ישבנה החשוף... לא התאפקתי ונתתי לה ביס בתחת! גרררררר טוסיק טעים יאמי יאמי! Tongue

"היי מה אתה עושה? קיטי רע! פויייה קיטי! הנה קח את השימורים שלך!" אמרה אוקטביה ושמה על הרצפה את הצלחת עם השימורים שלי. לא רוצה שימורים! רוצה את החורים של אמא! חורים של אמא טעימים הם גוד גוד! Tongueמוחא כפייהStar

אכלתי קצת מהשימורים שלי ואוקטביה התרוצצה בבית וניקתה בעירום. סיימתי במהירות את השימורים שלי ונתתי ספרינט לעבר ישבנה של בעלת הבית הסקסית שלי! חיוך גדול פיסקתי את פלחי ישבנה והעברתי לשון רטובה על חור התחת שלה! Tongue

"היי חתול מה אתה עושה? זאת זאופיליה!!!!!!!!!" Shockedצחוק צעקה אוקטביה בהלם והעיפה אותי אחורה. לא נשברתי והדבקתי שוב את פניי לישבנה השובב של בעלת הבית Tongue

"לא חתול! חתול רע! אל תעשה את זה אתה מפריע לאמא לנקות!" צעקה אוקטביה צחוק

"אמא אמא אני לא יכול החורים שלך מריחים נפלא!" צעקתי בחרמנות וזחלתי מתחתיה צחוק

"חתול בוא הנה מיד ותאכל את השימורים שלך!" צעקה אוקטביה ושמה לי בקערה שלי משהו מעניין... זחלתי לעבר הקערה ומצאתי שם קונדום משומש צחוק (חחח הקונדום שאיתו זיינתי את שרון בתחת קודם Tongueצחוק) טעמתי את הקונדום וקשקשתי בזנב בשמחה צחוק

אוקטביה שמה לב שאני ממש אוהב את הטעם אז היא שמה לי בקערה נקניקיה טעימה במיוחד! (חחח פלאג מברג שהיה מקודם אצל שרון בתחת צחוק) תפסתי את הנקניקיה עם הפה שלי וזחלתי איתה בסלון. גררר גרררררר נקניקה בטעם תחת יססססססססססססססס!!! TongueTongueTongueמוחא כפייהצחוק

unnamed(600)

ליקקתי את כל מיצי התחת של בעלת הבית שלי מהנקניקיה ורציתי עוד! Tongue רצתי לעבר אוקטביה ודחפתי את הנקניקיה (פלאג מברג) לישבנה! Tongue הוצאתי את הנקניקיה ומצצתי אותה ברעב גדול! Tongue זיינתי את אוקטביה בתחת עם הנקניקיה ומצצתי אותה מידי פעם יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה התחרפנה ממני והדפה את אחורה צחוק

הנקניקיה בטעם תחת הייתה אומנם מאוד טעימה אבל לא השביעה אותי... גרררר רציתי עוד תחת! Tongue נתתי זינוק לעבר הטוסיק של אוקטביה ודחפתי את הפרצוף שלי בין פלחי ישבנה חיוך גדול

"חתול תפסיק אתה מפריע לי לנקות! אם אתה לא תרגע אני אעשה ממך כובע!" צעקה אוקטביה וניסתה להעיף אותי ממנה צחוק

לא נכנעתי והמשכתי לאכול את חור התחת הטעים שלה יאמי יאמי Tongue אני חתול שעומד על שלו! Approve

לאוקטביה נמאס מהשטויות שלי והיא החליטה ללמד אותי לקח. היא תפסה אותי בשיער והעיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי והתחילה לחנוק אותי עם התחת הסקסי שלה, חברים זכיתי בלוטו! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה איימה שתסרס אותי אבל ידעתי שהיא מדברת שטויות... היא חולה על הזין שלי ומתה שאני אפרק אותה טוב טוב בכל החורים! Cool

בזמן שליקקתי בשקיקה את הכוס ואת התחת של בעלת הבית הנימפומנית שלי, היא מצצה את הזין ואת הביצים שלי במציצת פוליש ובמציצת פאק פאק מחרפנת! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה גם חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי הפרוותי. ואני עוד חשבתי שלי יש שיניים חדות צחוק

הכוס של בעלת הבית החרמנית שלי בער והיא דרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הגביע הקדוש של אוקטביה והתפרעתי על הדגדגן החמוד שלה Star אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue

היא העיפה אותי על הגב והתיישבה עליי ב 69. דחפתי לה אצבעות לכוס ולתחת והתמוגגתי מהמציצה המשובחת שלה! Tongue

אוקטביה לא יכלה עוד והייתה חייבת לקבל זין מהחתול האהוב שלה Evil Smileצחוק

היא התיישבה ברכיבה הפוכה על הזין שלי שחדר בשמחה לישבנה הקטן והתחילה לרכב עליי בסקסיות מטריפה! Tongue

ואז היא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית והתמוגגתי איך הזין שלי נבלע כולו בחור התחת הקטן והחמים שלה Tongueמוחא כפייה

מה אני אגיד לכם חברים זאופיליה במיטבה! צחוקקריצה

אוקטביה קמה, מצצה את מיצי התחת שלה מהזין שלי והמשיכה לרכב עליי אנאלית עם הפנים אליי. היא מהר מאוד חשפה שיניים ונעצה אותן בצווארי ובאוזניי. ניסיתי לתת לה פייט אבל היא הדפה די בקלות את ההתקפות שלי צחוק החלפנו חור והמשכתי לזיין את בעלת הבית הנימפומנית שלי בכוס הרטוב שלה! אחחח אני ממש אוהב שמיצי כוס ותחת מתערבבים יחדיו! מוחא כפייה

החזרתי את הזין הקשיח שלי לתחת שלה ואחרי עוד קצת רכיבה זחלנו לקצה המיטה. בספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר והתחלתי להעיף אותה במרץ רב על הזין שלי שחורר את ישבנה הקטן Evil Smile נעמדתי מול המראה ושנינו התמוגגנו מהמראה המדהים של הזיון! Star

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue

אוקטביה הסתובבה אליי עם הגב והתיישבה על קיטי הקשיח שלי שחדר בשמחה לישבנה הקטן חיוך גדול היא קיפצה עליי במרץ בזמן שחיבקתי וליטפתי את גופה הסקסי Tongue

רצנו אחוזי חרמנות למיטה. אוקטביה נשכבה על הגב והרימה את רגליה מאחורי הראש. נעמדתי מעליה ודחפתי את הזין שלי לחור התחת הלוהט שלה גרררררר Tongue הזיון היה קפיצי במיוחד ושרירי הרגליים שלי עבדו במרץ צחוק

אוקטביה נשכבה על הגב והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

החלפנו חור והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן שלה Tongue רחרחתי סביב צווארה והצלחתי לנעוץ את שיניי בצווארה לשניה אחת. אוקטביה התחרפנה ונשכה אותי במרץ הצווארי חי חי חי היא לא ציפתה לזה צחוק

בעלת הבית בעלת החורים הרעבים נשענה על השידה והמשכתי לפרק את התחת השובב שלה Evil Smile

כאשר הזין שלי עמוק בישבנה, אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לטחון את חור התחת המתוק שלה חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של בעלת הבית החרמנית שלי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

בזמן שזיינתי את בעלת הבית השובבה שלי בתחת בדוגי נמרץ, היא התחילה ליילל שהיא רוצה לקבל בפה את החלב שלי צחוק נו איך יכולתי לסרב לה? היא יללה כל כך יפה חיוך גדולקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי את הזין תוך כדי שהיא מלטפת עם האצבע שלה את חור התחת שלי חיוך גדול ליקקתי לה את התחת בשקיקה ודחפתי לה אצבע לתחת Evil Smile

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי את החלב שלי לפיה השובב של אוקטביה. היא חייכה אליי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "החתול אוינק אוינק" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייה

הייתי ממש רעב אז ביקשתי מאוקטביה שתיתן לי טעימה קטנה. פתחתי פה גדול והיא ירקה את הזרע לפה שלי! התמוגגתי מטעמו המשובח ובלעתי אותו בהנאה גדולה! Tongue חלב יאמי יאמי גררררר גרררר! Tongueמוחא כפייה

מאז הזיון המטורף שלנו בעלת הבית אוקטביה לא נותנת לי רגע של מנוחה ודורשת שאני אזיין אותה כהוגן בשלושת החורים הרעבים שלה כל הזמן צחוק

חברים מישהו מכם מתנדב להחליף אותי ליום אחד ולפרק את בעלת הבית הנימפומנית שלא יודעת שובע ורעבה לזין קשיח 24/7? למה אין לי רגע של מנוחה ואני רוצה להתכרבל קצת על הכרית ולהיות שוב חתול עצלן ואדיש ליום אחד צחוקקריצה

אההההה פופינס חולת זין אחת תני לזין שלי מנוחה! הצילו!!! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

מאוד נהנתי להיות החתול החרמן שלך! גררררררר גרררררררררר TongueTongueTongueצחוק

החורצ'יקים שלך כאלה טעמים אין דברים כאלה! כל מה שנכנס לישבנך ויוצא יש לו טעם נפלא! Tongueמוחא כפייה

וכמה תמונות שובבות לסיום TongueצחוקEvil Smileקריצה

20141119 215323(600) F2

20141119 215350(600) F2

Heart Hug

Lavelle

620
טוסיק של אוקטביה פופינס עובר טירונות על ידי המפקד החרמן אוינק אוינק TongueצחוקEvil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מפקד בבסיס טירונות של שרמוטות חולות זין! צחוקקריצה
לא לא חברים סתם התלוצצתי צחוק בבסיס שלי יש רק ילדות טובות חיוך גדול אבל כשהן רואות איך הזין שלי בולט מהמדים הן מתחילות להתחרפן! נו אתם יודעים החורים נהיים רעבים ורטובים קריצה

היום היה יום מיוחד כי זה היום שלבסיס שלי מגיעות טירוניות חדשות, וזה תמיד היום האהוב עליי! אין לכם מושג איזה חיוך זדוני נמרח לי על הפנים כשאני רואה אותן Evil Smile
אחרי שכל הטירוניות הציגו את עצמן, אחרונה חביבה הייתה הטירונית אוקטביה פופינס. אוקטביה נערה ברונטית בעלת עיניים טיפה מלוכסנות וגוף של דוגמנית!

3757730888 006

הטוסיק שלה ללא ספק אחד היפים שראיתי בימי חיי! ועברו מלא טוסיקים שובבים בבסיס שלי תהיו בטוחים בכך צחוק
אוקטביה עמדה מולי והצדיעה לי בגאווה. זאת חיילת למופת חשבתי לעצמי... הצדעתי לה בחזרה ואפילו הזין שלי הצדיעה לה ואיים לקרוע את מכנסיי צחוק אני בטוח שהיא ראתה את הבליטה. החיוך השובב שלה הסגיר אותה קריצה

"המפקד אני כל כך מיהרתי ששכחתי לשים תחתונים!" הודיעה לי אוקטביה והרימה את החצאית שלה טיפה למעלה ShockedTongueצחוק

"הטוראית פופינס את ממש שובבה יש לך שעה ביציאה!" צחוק אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק צחוק

נעמדתי מאחורי אוקטביה ובחנתי את ישבנה הסקסי... כן כן זה בדיוק מה שהייתי צריך! חשבתי לעצמי... זה טוסיק שצריך לעבור טירונות! יססססססס בייבי יססססססססססס !!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

"הטוראית פופינס אני לא מציע את זה לכל אחת... אבל אני מרגיש שאת תשמחי מאוד להצעה שלי" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה הסקסי Evil Smile

"כולי אוזן המפקד אוינק אוינק" חיוך גדול אמרה הטוראית אוקטביה והמשיכה לחייך בשובבות.

"אוקטביה אני חושב שמגיע לך לעבור טירונות מקוצרת... כל מה שאת צריכה לעשות זה לתת לי לחדור לטוסיק הקטן שלך עד שאני אהיה מסופק! אני קורא לזה "טירונות אנאלית" Evil Smile אחרי שאני אעביר את הטוסיק שלך טירונות אני אחתום לך אישית על הטוסיק ואשלח אותך הביתה שמחה ומאושרת Tongue

"כן כן המפקד מתאים לי! אחרי שאתה תעביר את הטוסיק שלי טירונות אני אחזור הביתה לכל החברות והיזיזים שלי! יסססססססססססססס!!!" צעקה אוקטביה והתחילה לקפץ בשמחה צחוק

"מצין טוראית סקסית שלי! אנחנו באותו ראש! אני אוהב לחדור לחור שמאחור ואת אוהבת לקבל בחור השחור!" Tongueצחוקקריצה אמרתי לה והרמתי את החצאית שלה למעלה חיוך גדול

התחלנו להתמזמז ואוקטביה התחילה לחפש במכנסיי את המפקד אוינק הקשיח. איך שהיא פתחה את אחד הכפתורים המפקד אוינק הקשיח קפץ החוצה והצדיע לה בחרמנות צחוקצחוקצחוק
הטוראית פופינס הצדיעה לו עם הפה שלה! צחוק היא התחילה למצוץ אותו במציצה חמה ורטובה! העמדתי את אוקטביה מול המראה ככה שהטוסיק הסקסי שלה השתקף בה ודחפתי אצבע לישבנה! Evil Smile
להפתעתי הרבה תוך כדי קבלת מציצה ממנה, מצאתי את התחתונים שלה זרוקים לא רחוק מאיתנו! צחוקקריצה

"אויי אני כזאת מגושמת" צחוק צחקקה אוקטביה והמשיכה למצוץ לי בפראות את אוינק הקשיח מוחא כפייה

שמתי את החוטיני של החיילת הסקסית שלי על הצוואר והסנפתי אותו בהנאה בזמן שהשובבונת מצצה לי בשקיקה חיוך גדול
תפסתי את ידה של אוקטביה והובלתי אותה בשקט לחדר שלי. שששששש אסור שאף אחד ידע שאני מעביר טירונות לטוסיק של אוקטביה פופינס... זה יהיה הסוד הקטן שלנו קריצה
אוקטביה החרמנית העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. אכלתי את החורים שלה בשקיקה והתמוגגתי מטעמם המשובח! Tongue הלוואי שלכל השרמוטות בבסיס היו חורים טעימים כאלה! צחוקקריצה

הטירונית הנימפומנית שלי התנפלה לי על הזין ועל שתי הביצים החלקות שלי וממש אנסה אותם עם פיה! מציצת פוליש, מציצת פאק פאק, משחקי לשון, טורנדו, בלאגנים מה לא היה שם? צחוקאוקטביה מוצצת מדופלמת בעלת דיפלומה ממשרד המוצצות! Approveצחוק

בזמן ששיחקתי בחורים של אוקטביה עם האצבעות היא לפתע הפכה לחיית פרא נשכנית ונשכה אותי בטירוף בגופי האתלטי עם שיניה החדות. בהתחלה שיחקתי את עצמי גבר... מפקד קשוח שלא מפחד מכמה נשיכות... אהההה שטויות בסה"כ איזו יתושה מציקה נושכת אותי... קטן עליי! Cool אבל אז לפתע היא הפכה לקרוקודילית נימפומנית ואכלה אותי בכל הגוף וגם בישבני השובב Shockedצחוק

החיילת החרמנית התחילה לטפטף מהכוס! אחחח הנקטר שלה כה מתוק יאמי יאמי! Tongue
אוקטביה נשכבה על הגב וביקשה ירידה. צללתי אל הכוס שלה וליקקתי לה אותו בשקיקה ובמקצועיות אדירה! פעם הייתי טירון בדברים האלה עד שנימפומנית אחת הדריכה אותי ולאט לאט עליתי בדרגות והפכתי למאסטר בירידות צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות. "המפקד זה היה מדהים אתה ירדן מצטיין!" הודיעה לי פופינס המבסוטית TongueStarצחוק
הסמקתי מהמחמאה של הטוראית הסקסית שלי Embarrassed אחחח היא כזאת סוכריה מתוקה פשוט לאכול אותה! Tongue

התחת של אוקטביה בער מחרמנות ובמהרה היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה. המפקד הקשיח שלי החליק בכיף לישבנה הקטן של החיילת פופינס והיא התחילה לקפץ עליו בהנאה גדולה! מוחא כפייה
אוקטביה התרוממה טיפה והתחילה לקפץ על הזין שלי בפוזת הצפרדע האנאלית! אחחח המפקד אוינק הקשיח עשה בישבנה החמים חיים משוגעים! Tongueצחוק

אוקטביה התהפכה והמשיכה לרכב עליי אנאלית כשהיא עם הפנים אליי. במהרה היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברעב גדול בצווארי ובאוזניי Tongue

"כן כן טוראית אנאלית שלי תאכלי את פאפא אוינק!" צעקתי בשיגעון צחוקצחוקצחוק

זחלנו לקצה המיטה ואחרי עוד קצת רכיבה הרמתי את אוקטביה באוויר! חיוך גדול העפתי אותה על הזין הקשיח שלי שקדח בישבנה הקטן! אוקטביה הייתה ממש באקסטזה ושנינו התמוגגנו ממראה הזיון במראה הגדולה שהייתה בחדרי Star
התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue
שמתי את ידיי מאחורי הראש ושכבתי כמו שייח סעודי צחוק שהחיילת הזוטרה תעשה את כל העבודה המפקד צריך לנוח עכשיו צחוק

"מי זונה עצלנית הא? מי זונה עצלנית!?" צחוק צעקה אוקטביה וקיפצה עליי במרץ Tongue

קמתי שוב עם אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית אנאלית! Tongue
קמנו מהמיטה וזיינתי את החיילת הנימפומנית שלי בתחת כשהיא נשענת על השידה Star
בהמשך גברת טוסיק שובב התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הטוסיק הקטן שלה! הנוף מלמעלה היה נפלא! אחחחח אין דברים כאלה מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue קודם זיינתי את החיילת שלי בכוס ואז העברתי את המפקד הקשיח לחור התחת הקטן שלה! יאאאאאהההההוווווו כפיות אנאליות יסססססססס!!! Tongue
מהכפיות התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

זיינתי את אוקטביה טוב טוב בישבנה הקטן והפלקתי על השובב המקפץ! חיוך גדול
הטוסיק של אוקטביה עבר בהצלחה את הטירונות ועכשיו רק נשאר לתת לחיילת המצטיינת את הקינוח שלה והיא תהיה משוחררת! צחוקקריצה
אבל לפני הקינוח רציתי גם כן לקבל קצת בתחת מהחיילת השובבה שלי צחוק
אוקטביה לבשה סטרפטון ונעמדה על המיטה. שמתי את הרגליים שלי מאחורי הראש ככה שהטוסיק שלי יהיה פתוח לרווחה וחור התחת שלי מוכן לחדירה אנאלית עמוקה ואינטנסיבית צחוק
אוקטביה החדירה את הסטרפאון לישבני והתחילה לפרק לי את התחת הקטן שלי Tongue
עברה דקה ועוד דקה והחיילת לא התעייפה! "אני יכולה להמשיך ככה שעה!" צחקקה החיילת ואני לא האמנתי למשמע אוזניי Shockedצחוק (חחח שרון הפתיעה אותי בטירוף! יאללה היא כזאת ספורטאית! מוחא כפייהTongue)

בסוף אחרי שהחיילת פופינס פירקה לי ת'תחת במשך כמה דקות הרמתי דגל לבן (חחח יותר נכון נופפתי בקרם KY צחוקצחוקצחוק) ואוקטביה שחררה את ישבני הקטן שבער כבר בטירוף צחוקצחוק (חחחח שרון קרעה לי ת'תחת צחוקצחוקצחוק)

המשכתי לשכב על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין שלי בשקיקה בזמן שליקקתי לה את החורים הטעימים שלה ודחפתי לה אצבע לתחת! Tongue אחרי כמה דקות מעלפות החלטתי לגמור לאוקטביה על הפנים Tongue
נעמדתי מעליה כשהיא שוכבת על המיטה עם הראש בקצה המיטה. שיפשפתי קצת את המפקד הקשיח שלי ומילאתי את פניה של החיילת היפה שלי בזרע חם! אוקטביה ממש טבעה בזרע שלי! מוחא כפייה ליקקתי קצת את הזרע מפניה היפות! אחח זה היה נהדר! TongueStar

עם שאריות הזרע שהיו בפיה אוקטביה אמרה: "אוינק אוינק המפקד" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueצחוק

הודעתי לחיילת הנימפומנית שלי שהטירונות על הטוסיק שלה עברה בהצלחה והיא משוחררת! Tongue

"כן המפקד אוינק!" צעקה אוקטביה והצדיעה לי. אוקטביה תפסה את הבגדים שלה ויצאה בריצה מהחדר שלי כשפניה מרוחות זרע Tongueצחוק

יסססססס ככה אני אוהב את החיילות שלי! שרמוטות נימפומניות חולות זין ורעבות לזרע! גרררר גררררר גררררררר TongueTongueTongueצחוקקריצה

סימנתי V על הטוראית אוקטביה פופינס והלכתי לישון. מחר יום חדש עם טירוניות חדשות, אני צריך לתת לאוינק הקשיח לנוח ולצבור כוחות חדשים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

אחחחח איך נהנתי לעשות טירונות לטוסיק המשגע שלך גרררררררררר TongueTongueTongue

גם את עשית אחלה טירונות לטוסיק שלי צחוק הוא העלה עשן מהקצב שלך מטורפת שכמותך צחוקצחוקקריצה

סקסית אני מצדיע לחורים שלך ועכשיו אני הולך לישון! לילה טוב! Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”