אוקטביה פופינס נימפומנית חולת זין , בעלה הזקן והאימפוטנט ואוינק אוינק העבריין המסתורי 

שלום חברים יקרים אני מר פופינס ואני בעלה האימפוטנט של אוקטביה פופינס 

כפי שבטח הבנתם אני לא ממש מסוגל לזיין אז אני מבלה את זמני בנעימים על הספה שלי וקורא עיתון בעזרת זכוכית המגדלת שלי 

כן כן כפי שהבנתם יש לי גם בעיית ראייה... אני ממש גרוטאה 

פעם הייתי בכושר שיא וטחנתי שרמוטות על ימין ועל שמאל, אבל הזמנים האלה עברו והיום אני טוחן עיתונים עם זכוכית המגדלת שלי 

גם היום כמו בכל יום ישבתי על הספה וקראתי עיתון בעזרת זכוכית המגדלת שלי. אישתי הכוסית אוקטביה הייתה צמודה לארון הבגדים ובדקה כל מיני קומבינציות של בגדים... היא ממש אוהבת להתגנדר הצעירונת הסקסית שלי
אבל אני לא אוהב שהיא יוצאת החוצה בבגדים הסקסיים שלה... היא מושכת יותר מידי מבטים ברחוב... מבטים חרמנים... ואני עצוב כי אני כבר לא יודע איך זה להיות עם זיקפה!
אוקטביה נישאה לי רק כי יש לי הרבה כסף, אני עשיר ואימפוטנט 

אבל אני לא אוהב שהיא יוצאת החוצה בבגדים הסקסיים שלה... היא מושכת יותר מידי מבטים ברחוב... מבטים חרמנים... ואני עצוב כי אני כבר לא יודע איך זה להיות עם זיקפה!

"יקירתי למה את מתלבשת כ"כ יפה? את הולכת לאנשהו?" שאלתי את אישתי בלי להוריד את העיניים מהעיתון האהוב שלי 

"אה אני מתארגנת לערב עם חברות, אנחנו נשתה קצת תה ונרכל"
אמרה לי אישתי ועשתה פוזות מול המראה... חסר לה רק שתעשה פוזות כאלה לכל מיני גברברים בחוץ! 

"את בטוחה שאת רוצה ללכת? בואי תשבי לידי ואני אקרא לך מעיתון הגלובס שלי!"
אמרתי לה בשמחה והתרגשות! חברים אין יותר סקסי מעיתון גלובס! הוא ממש מדליק אותי! 

"כן כן בעלי היקר אני אלך, אבלה קצת עם חברות ואחזור לקראת הלילה... אל תחכה לי זין נבולצ'יק שכמותך!" אמרה אישתי אוקטביה, נישקה אותי על הלחי, ליטפה את זייני הנבול וצחקקה 

בעלה של אוקטביה פופינס נשאר לשבת על הספה וקרא את העיתון שלו בזמן שאישתו אוקטביה נימפומנית חולת זין צעדה ברחוב וחיפשה זיון! 

אוקטביה הגיעה לבית קפה ונכנסה אליו תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה הסקסי

גרררררר אני מריחה זין איכותי! חשבה לעצמה אוקטביה והתיישבה ליד שולחן ריק. במרחק כמה מטרים משם היא ראתה גבר מחוספס, חתיך ושרמנטי! בדיוק מה שהיא אוהבת לאכול לארוחת ערב!
אוקטביה חייכה לעברו וקרצה לו בשובבות... הגבר המסתורי קרץ לה בחזרה והכוס של אוקטביה התחיל לגרד מחרמנות! 

אהלן חבר'ה! שמי אוינק אוינק ואני פושע מפחיד וזיין מהשורה הראשונה!
ברשותי קזינו, שומרי ראש, אקדח וזין קשיח! בואו נגיד שלא כדאי לכם לפגוש אותי בסמטה חשוכה 

הערב הרגשתי ששיחק לי המזל. ישבתי בבית קפה מקומי, ולא רחוק ממני התיישבה ברונטית כוסית מלוכסנת עיניים! היא הביטה לעברי בעיניי השקד המלוכסנות שלה וקרצה לי בשובבות, קרצתי לה בחזרה וקראתי למלצר.
"שמפניה בשבילי ולגברת ממול בבקשה" אמרתי למלצר והמשכתי לעשות עיניים לגברת המלוכסנת.
המלצר חזר עם השמפניה ומזג לברונטית המלוכסנת. כשנודע לה שהשמפניה הייתה ממני היא קמה ממושבה והתקדמה לעברי בהליכה של טווסית חרמנית 

(חחח שרון הרגה אותי עם ההליכה שלה 

)

"היי אכפת לך אם אני אצטרף אלייך?" שאלה הברונטית המלוכסנת והתיישבה צמוד אליי.
"בכלל לא סקסית שלי אני מאוד אשמח!" אמרתי לה וליטפתי את גופה הענוג 

"שמי אוקטביה פופינס, יצאתי לחפש זין טוב כדי להתפרע הערב! בעלי אימפוטנט ונמאס לי כבר לאונן עם זכוכית המגדלת שלו" 

"גברת פופינס הגעת למקום הנכון! עכשיו את בידיים טובות! את בידיו של אוינק אוינק הזיין מספר אחד בעולם!" 
אמרתי לה וליטפתי את ישבנה 

אוקטביה אמרה שהיא מאוד מקווה שיש לי זין טוב, אז הצעתי לה לבדוק אותו מתחת לשולחן 

"אני מאוד מקווה שיש לך סחורה טובה אחרת אני פשוט אקפוץ לשולחן הבא!"
צחקקה אוקטביה ונכנסה מתחת לשולחן 

הוצאתי את אוינק הקשיח ממכנסיי ופופינס החרמנית התחילה למצוץ אותו בשקיקה במציצה חמה ורטובה! 

כמובן שפופינס הייתה מאוד מרוצה מהזין הקשיח והטעים שלי
אז היא תפסה אותי ביד וגררה אותי לחדר בבית מלון שמעבר לרחוב 

היא העיפה אותי על המיטה והרימה את החצאית שלה 
ישבנה היה עטוף בתחתון ילדה תמימה 

"ככה אני מרמה את בעלי! הוא חושב שאני ילדה טובה כשאני יוצאת... אבל הוא לא יודע שמתחת לתחתונים האלה יש חוטיני שובב דק דק!" צעקה אוקטביה וחשפה את החוטיני הסקסי שלה כשהורידה את תחתוני ילדה תמימה שלה 

אחח זה היה מחזה מדהים!
ליטפתי את ישבנה בחרמנות ונישקתי את שתי הלחמניות הטריות שלה! 

התמזמזנו על המיטה וגופה של אוקטביה כבר רעד מחרמנות! 

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! 

צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו בהנאה רבה עד שאוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך גדול הופיע על פניה היפות 

"גם את זה בעלי לא יודע לעשות... אפילו הלשון שלו נבולה" צחקקה אוקטביה 

אוקטביה העיפה אותי על הגב והתחילה לחנוק אותי עם הציצים שפיצים שלה! 

"אני מלכת סאדו!" צעקה אוקטביה וממש הלחיצה אותי ואת אוינק הקשיח שלי 

חפנתי את שדיה של אוקטביה בידיי ומצצתי את הפטמות המתוקות שלה שנעמדו ממש חזק ממציצתי החמה והמושקעת! 

אוקטביה ממש נגנבה מהביצועים האוראליים שלי וגם הטוסיק שלה דרש פינוק אוראלי מלשוני השובבה
אוקטביה התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לחנוק אותי כהוגן עם שני החורים שלה! הלשון הארוכה שלי טיילה נון סטופ על הכוס ועל חור התחת שלה! גברת פופינס הייתה מאוד מרוצה!

אוקטביה התחילה להרטיב מחרמנות והתחילה למצוץ את הזין הקשיח שלי במציצת פוליש מטריפה! אחחחח הליקוקים שלה לכל אורכו של הזין והטורנדו שהיא עושה עם הלשון לזין כשהוא בפיה החם הוציאו אותי מדעתי! 
הביצים החלקות שלי זכו למציצת פאק פאק חמה ורועשת במיוחד! כולם היו מרוצים! ממש מסיבה אוראלית הלכה שם 

בהמשך גם גיליתי שאוקטביה נשכנית לא קטנה! היא נשכה אותי בגופי הורדרד וכמעט תלשה את העור העדין שלי! היי היי זהירות על פינקי! 
כשהיא אכלה את הטוסיק החלק והשובב שלי ממש יצאתי מדעתי 

הכוס של אוקטביה בער ובמהרה היא התיישבה לי על הזין ברכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה על הזין בזיון טרמפולינה קיצבי והיא ממש יצאה מגדרה!

אוקטביה הסתובבה אליי והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה! לפתע אוקטביה חשפה שיניים, נשכבה עליי והתחילה לאכול את אוזניי ואת צווארי העדין
ממש נבהלתי ותפסתי בחוזקה את פלחי ישבנה, להפתעתי נשיכותיה רק התחזקו 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הפצצה המלוכסנת שלי באוויר!
הקפצתי אותה על הזין שלי עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה!
אחחחח איזה שתי לחמניות טריות יש לה גררררר פשוט לאכול אותה! 

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית!
המשקפיים שלי העלו אדים מהזיון הנמרץ... זה הדליק את אוקטביה חבל"ז 

קמתי מהספה והקפצתי את אוקטביה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה בחוזקה במיסיונרית מטריפה! 

אוקטביה אמרה שהיא מאוד שמחה שפגשה אותי הערב. כבר תקופה ארוכה היא חיפשה זין קשה ואיכותי כמו שיש לי

"יקירתי את לא צריכה להיות יותר עצובה, מצאת את מה שחיפשת... ובנוגע לבעלך אז תדמייני שאת נשואה לרוקו סיפרדי, זה יעשה לך טוב בכוס!" 
אמרתי לה וחיוך רחב נמרח על פניה היפות 

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה חזק בכוס כשהיא נשענת על השידה! 

אוקטביה אמרה לי שהצלחתי מאוד להרשים אותה ואת הכוס הרעב שלה, ואנחנו עוד נפגש הרבה לבילויים משותפים 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה וצעקה: "קדימה תפרק לי את הכוס!!!" 

אחחחח היא כזאת שרמוטה נימפומנית אין דברים כאלה! 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות!
אוקטביה התחילה לפנטז איך אני מזיין אותה בקזינו שלי על שולחן הרולטה

"אני רוצה שהרולטה תסתובב לי על הדגדגן!"
צעקה בחרמנות אוקטביה 

הסתובבנו ווהמשכתי לדפוק את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! 

רחרחתי סביב צווארה ולא נקטתי באמצעי זהירות... גברת פופינס תפסה אותי בשיער ונשכה אותי באוזן
פאק היא מסוכנת זאתי לא כדאי להרגיז אותה 

דפקתי אותה כל כך חזק בכוס שממש יצא משם עשן 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

דפקתי את הגברת המלוכסנת שלי טוב טוב בכוס! היא אמרה לי שסיפקתי אותה כל כך טוב שהיא מאוד תשמח להיפגש איתי ועם הזין שלי עוד הרבה פעמים! 

בהמשך אוקטביה הודיעה לי שהיא קצת רעבה ובא לה לטעום משהו טעים!
אמרתי לה שיש לי בשבילה משהו טוב ושזה יצא ישירות מהזין הקשיח שלי!
עיניה המלוכסנות בערו מחרמנות! 

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח
ליקקתי את חור התחת שלה והתענגתי על טעמו המשובח! 

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה השובב של אוקטביה את המילקשייק החם שלי!
היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק העבריין!" 

פשששש השפרצתי לפיה הרבה חומר! הגברת החרמנית סוף סוף הייתה שבעה! 

נפרדנו בחום ובאהבה עד לזיון הבא! 

ועד אז גברת פופינס הנימפומנית והחרמנית שרעבה לזין קשיח 24/7 תחזור לבעלה האימפוטנט ותלטף את הדגדגן שלה בלילות 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

מזל שצדת את אוינק אוינק העבריין אחרת היית מקבלת התקף לב מחרמנות הא? 

סקסית יום אחד אני אחקור את החורים שלך עם זכוכית מגדלת... בטח מאוד מעניין בפנים 

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך 

Lavelle