כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 64 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

631
אוינק אוינק ממשמר המלכה מוטרד על ידי התיירת הנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חייל ממשמר המלכה! Tongue

אני מאוד גאה בעבודתי וגאה לשרת את מלכת אנגליה! Cool כל פעם שאני לובש את המדים ועומד כמו פסל מול ארמון המלכה במשך כמה שעות אני מתמלא בפטריוטיות וגאווה אדירה! Approve תאמינו לי שזה לא קל לעמוד במשך כמה שעות כמו דלביוב בלי לגרד בעף כשזבוב מעצבן עושה עליו את צרכיו כועסצחוק אבל אני לא מתלונן ועושה את עבודתי על הצד הטוב ביותר! לפעמים ילדים קטנים ומעצבנים מנסים להוציא אותי מדעתי אבל זה לא מצליח להם! כי אני מקצוען אמיתי שאוהב את המלכה! Star

כבר נתקלתי בתיירים מתלהבים שעושים רעש ומצטלמים איתי, אבל שום דבר לא הכין אותי לתיירת הבאה שלא עזבה אותי במנוחה ופשוט אנסה אותי כשהייתי בתפקיד! צחוקקריצה

כמו בכל יום עמדתי בשעה שלי על המשמר ובהיתי מולי. אני תמיד בוהה בנקודה מסויימת באופק ככה אני לא מאבד את הריכוז. לפתע פתאום הופיעה מולי בחורה ברונטית חתיכה כשעל פניה חיוך מאוזן לאוזן חיוך גדול ראיתי עליה שהיא נורא סקרנית ובחנה אותי מכף רגל ועד ראש. (עמדתי כמו פסל ושרון התרוצצה סביבי). היא שלפה מצלמה ושיגעה אותי עם פלאשים מה שגרם לי כמעט להתעוור! אההההה עוד תיירת מעצבנת שלא יודעת גבולות! חשבתי לעצמי בכעס אבל פניי נשארו חתומות! Stern Smile התיירת קירבה את פניה לפניי ובחנה אותי בסקרנות...

"אז מה אחי אתה רוצה אולי בירה? מה אחי אתה כאילו לא מדבר? אתה ברוגז?" שאלה התיירת והתפוצצה מצחוק צחוק צחקתי בלב אבל המשכתי לעמוד כמו פסל החירות! Cool

התיירת התרוצצה סביבי ורחרחה אותי מכל עבר כאילו הייתה חתולה צחוק הרגשתי את נשימותיה וזה דגדג אותי קלות... אהה מאיפה היא באה לי זאת עכשיו?! צחוק

התיירת הברונטית עשתה לי עיניים ואז התחילה לרקוד מולי בסקסיות מטריפה! מוחא כפייה נענעה את ישבנה והצמידה אותו למפשעתי... משמר המלכה הקשיח התעורר! Shockedצחוקקריצה

התיירת הייתה מאוד נחושה להוציא תגובה כלשהי ממני... היא הורידה את מכנסיי ותחתוניי והתנפלה על הזין הקשיח שלי כמו נימפומנית חולת זין! Shockedצחוק היא מצצה את הזין שלי במציצת כריש אגרסיבית קולנית במיוחד! כולל גניחות של שרמוטה רעבה צחוק היא פשוט חירפנה אותי עם קולות המציצה החזקים שנשמעו לכל עבר צחוק הצצתי למטה בהלם וראיתי איך היא מתפרעת על הזין שלי! Tongue משמר המלכה הקשיח שלי היה ברקיע השביעי! צחוקמוחא כפייה

כשהתיירת הבינה שהיא לא תשבור אותי עם מציצת הכריש שלה, היא חשפה את שיניה והתחילה לנשוך אותי בשובבות בגופי... נשכתי את לשוני, כיווצתי את אגרופיי ודמיינתי לעצמי שהתיירת הזאת היא לא יותר מיתוש מעצבן צחוקקריצה אבל חברים היא הייתה פאקינג כריש! Shockedמבולבלצחוק

איכשהו הצלחתי להחזיק מעמד עד סוף המשמרת שלי... פוייייי איזו הקלה! אם הייתי זז טיפה ומגיב לתיירת השובבה, המלכה בכבודה ובעצמה הייתה מפליקה על ישבני כעונש על הפקרות בשמירה Shockedצחוקקריצה

עשיתי סיבוב ימינה והתחלתי לצעוד כשהזין שלי מתנדנד בגאון והתיירת החרמנית צועדת מאחוריי ומשפשפת אותו בשקיקה! Tongueצחוק

"היי היי לאן אתה הולך? עוד לא סיימתי איתך!" צעקה הברונטית באוזן שלי צחוק

"גברת בדיוק סיימתי את המשמרת שלי! אני חייל גאה ממשמר המלכה!" אמרתי לה בגאווה Approve

"פששש באמת? יצא לך לזיין את המלכה?!" שאלה בהתלהבות הברונטית המטורפת צחוק

"מה פתאום!!! זאת המלכה איך את מדברת?" Shocked שאלתי אותה בהלם צחוק

התיירת הברונטית אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס והמשיכה לשפשף את הזין שלי בחרמנות. אמרתי לה שאני קצת עייף אבל זה לא עניין אותה, היא תפסה בזייני והובילה אותי לאכסניה שלה צחוקקריצה חולת זין אמיתית זאתי גררררררררררר Tongueמוחא כפייה

קיוויתי שהמלכה לא תראה אותי צועד עם זין בחוץ כשגרופית מתלהבת משפשפת אותו צחוק למזלי הגענו לאכסניה של גברת פופינס בלי לעורר יותר מידי תשומת לב, למרות שאוקטביה מאוד השתדלה שכולם ישימו לב אלינו צחוק

נכנסנו לאכסניה והייתי כבר ממש חרמן! ביקשתי מאוקטביה שתמצוץ לי שוב את הזין במציצת הכריש המדהימה שלה! Tongue היא מצצה לי בטירוף בזמן שליטפתי את ישבנה שהשתקף במראה. הורדתי את הטרנינג הסקסי שלה ביחד עם החוטיני, והתמוגגתי במראה מישבנה המדהים עם חור התחת הקטן והשובב שהציץ בין הפלחים! Tongueמוחא כפייה

הייתי מאוד עייף מהעמידה והייתי חייב לשכב על המיטה למנוחה קלה... אבל פופינס החרמנית לא נתנה לי רגע של מנוחה ודרשה ירידה! צחוק היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לבית המלוכה הורדרד שלה קריצה ליקקתי לה את הכוס באהבה רבה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה עם חיוך גדול ואמרה שזה היה נהדר! Tongueמוחא כפייה

באותם רגעים אוקטביה הייתה המאושרת שבנשים וליטפה את ראשי בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי בפניה היפות חיוך גדול

שום דבר לא הכין אותי לבאות... אוקטביה תפסה אותי לפתע עם רגליה והפכה אותי על הגב בתרגיל האבקות מרשים! מצאתי את עצמי מתחת לישבנה הסקסי, אוכל בלהט את החורים הטעימים שלה Tongueצחוק

אוקטביה דמיינה שאני אופנוע שטח והיא רוכבת עליי בדרך הררית במיוחד צחוק היא קיפצה על פניי ללא רחמים וזיינה את פניי חזק עם ישבנה Tongueצחוק הלשון שלי חגגה על חור התחת הסקסי שלה! אם למות אז עם טעם טוב בפה! Tongueצחוקקריצה

עצרנו בדרך ואוקטביה התנפלה על משמר המלכה הקשיח שלי במציצת פוליש מדהימה, ומצצה גם את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק רועשת במיוחד! Tongueמוחא כפייה

שיניה של אוקטביה עדיין גירדו אז היא נשכה אותי ללא רחמים בגופי העדין ובישבני הסקסי Tongue

כמובן שלא יצא לי לנוח בכלל בזרועותיה של אוקטביה הברונטית הנימפומנית... במהרה היא עלתה עליי לרכיבה והתחילה לדהור עליי במרץ תוך כדי שהיא נושכת את אוזניי וצווארי! Tongueצחוק

אחחחח גברת פופינס היא נשכנית מלידה! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה הרמתי את אוקטביה באוויר. זייינתי אותה באוויר כל הדרך עד למראה. מול המראה העפתי את אוקטביה גבוה על מר משמר קשיח ושנינו התענגנו על ישבנה המקפץ במראה Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי אותה שוב והקפצתי אותה בשמחה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מדהימה! חיוך גדול אוקטביה הפליקה על ישבני ודרבנה אותי לזיין אותה חזק בכוס הלוהט שלה! מוחא כפייה שכחתי כבר ממלכת אנגליה המשעממת הזאת... יש לי מלכה חדשה... אפרודיטה מלכת הזיונים! TongueCoolצחוקקריצה

אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס והפלקתי על ישבנה המקפץ! Tongue

חברים ככה צריך להשתחרר אחרי עמידה של כמה שעות! מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה טוב טוב בכוס הורדרד שלה! חיוך גדול

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue אחחחח הרגשתי את הגוף של אוקטביה בוער! היא הייתה כזאת לוהטת וחרמנית גררררררררר גרררררררררר! Tongue

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את גברת פופינס הנימפומנית כשהיא שוכבת על הבטן! Star רעש הזיון יכל להעיר דוב! צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile דהרתי על הסוסה אוקטביה כל הדרך לארמון המלכה! Tongueצחוק

הפלקתי על ישבנה ומשכתי בשיערה! הסוסה פופינס הייתה סוסה ממושמעת אבל נהייתה קצת רעבה קריצה היא ביקשה שאשים לה בפה משהו טעים ולא יכולתי לסרב לבקשתה צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה את זייני הקשיח תוך כדי שהיא משחקת עם האצבע שלה בישבני חיוך גדול ליקקתי לה את החורים בשקיקה והתענגתי על מציצתה הנפלאה! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של אוקטביה זרע לבן וטעים במיוחד! Tongue

אוקטביה הייתה ממש מרוצה וחייכה לעברי בשובבות חיוך גדול היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק משמר המלכה" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

כמובן שרציתי לטעום גם את את הזרע הטעים אז אוקטביה ירקה אותו לפה שלי! גרגרתי אותו בגרוני ובלעתי אותו לכבוד המלכה! Tongueצחוקקריצה

חברים יקרים התיירת הנימפומנית אוקטביה פופינס חירפנה לי ת'צורה! אף פעם לא חשבתי שאני אמצא את עצמי אחרי המשמרת במיטה עם מלוכסנת חולת זין! Tongueצחוקצחוקצחוק

ותודה למלכה שנתנה לי עבודה כזאת! בזכותה גם למשמר המלכה הקשיח שלי הייתה עבודה! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחחח איזה כיף היה לעמוד כמו בול עץ ולקבל ממך את מציצת הכריש! Tongueצחוקצחוקצחוק

שינייך חדות ושובבות והחורים שלך רעבים וטעימים גרררררר! TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך ונשיקות לישבנך המדהים! Tongueמוחא כפייהחיוך גדול

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

632
אוינק אוינק גנב היהלומים המסוקס נתפס על חם על ידי המרגלת הנימפומנית חולת הזין אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

אהלן התגעגעתם אליי? גם אני התגעגעתי אליכם! כאן חבריכם הנאמן והחרמן אוינק אוינק חיוך גדול

יום אחד ישבתי עם עצמי ועם אוינק הקשיח וחשבתי על דרך מהירה להתעשר. נזכרתי בסרט המדהים הפנתר הורוד והחלטתי להשיג לעצמי גם פנתר ורוד כזה שיחמם אותי בלילות במלונות יוקרה ברחבי העולם Tongueקריצה

לבשתי בגדים שחורים ויצאתי לדרכי למוזיאון הכי נחשב בארץ... שמו ישאר חסוי למען בטחוני צחוק

הגעתי בשעת לילה מאוחרת ופרצתי את הדלת בעזרת כישוריי המדהימים! Approve בדרך היו קרני לייזר אימתניים שעברתי ביניהם בתנועות מטריקס מרשימות! Star לא רחוק ממני ראיתי איזה שומר מעפן שנמצא בחלום העשירי שלו (חחח שרון הייתה השומר וישנה על הספה) פשששש איזו אבטחה מדהימה יש פה... בעלי המוזיאון יכולים לישון בשקט חי חי חי צחוקקריצה

אחרי שפתחתי את הכספת ראיתי מולי את הפלא הורדרד הזה! היה זה היהלום הכי גדול בעולם! ברגע זה שיניתי את שמו לאוינק הורוד! יייאאאאאהההההוווווווו!!! TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייהStar

20150220 130435(700)

תפסתי את היהלום הורוד הזה ויצאתי מהמוזיאון בדילוגים ובריקוד שובב Tongueצחוק יססססס היהלום בידי! אוינק אוינק חררררר חררררררר Tongueמוחא כפייה

תפסתי את הטיסה הראשונה למונטה קרלו לפני שכל המפגרים האלה במוזיאון יבינו מה קרה... חי חי חי אני כזה תחמן! צחוקקריצה

* כשבעל המוזיאון גילה שהבייבי שלו הפנתר הורוד נגנב, הוא שכר את המרגלת הכי טובה בעולם! גברת אוקטביה פופינס Cool

בעל המוזיאון נתן לה מיליון דולר במזומן העיקר שתחזיר את פינקי בכיצחוק

אוקטביה פופינס היא ברונטית חתיכה בעלת עיניים טיפה מלוכסנות. ישבנה שובב ועסיסי וחיוכה כובש וממזרי. היא ממש מושלמת למשימה הזאת ותעשה הכל אבל הכלללללללל כדי להשיב את הפנתר הורוד לבעל המוזיאון צחוק

לאוקטביה לא לקח הרבה זמן לגלות מי גנב את היהלום הפנתר הורוד... אוינק אוינק!!! הוא היה גנב היהלומים הכי מפורסם בעולם! גברת פופינס היא כזאת חכמה! היא פשוט אישה מדהימה! מוחא כפייה

היא תפסה את הטיסה הראשונה למונטה קרלו, שם לפי הממצאים שלה אוינק אוינק הסתתר באחד ממלונות היוקרה.

"Monte Carlo I'm Coming!!!" צעקה אוקטביה וזינקה מהכיסא לעבר הדלת צחוקצחוקצחוק

אחחח אין כמו החיים הטובים! לישון במלון הכי יוקרתי בעולם במיטה אחת עם הפנתר הורוד! Tongueצחוק אמרתי לעצמי בזמן ששכבתי במיטתי במלון והבטתי בהערצה ביהלום הורדרד שלי חיוך גדול

* אחרי שאוקטביה הגיעה למונטה קרלו היא מצאה את המלון של אוינק אוינק וגילתה שהוא נופש בחדר מס' 690 קריצה

רעיון ענק עלה בראשה! היא התחפשה לחדרנית ולבשה סינר סקסי. אוינק אוינק לא יחשוד אפילו טיפה! קריצה

טוק טוק טוק נשמעו כמה דפיקות בדלת, לחדר נכנסה חדרנית ברונטית מקסימה! היא הייתה יפה כמו מלאכית והביטה בי בעיניה ההמלוכסנות והחודרות.

"כן גבירתי?" שאלתי אותה וגירדתי קלות את הביצים צחוק

"אדון יקר החדר מאוד מאובק אני חייבת לנקות קצת את החדר, אני דואגת לבריאותך, אבק מאוד מסוכן לריאות!" אמרה החדרנית בדאגה והתחילה להתרוצץ בחדר עם מנקה האבק מנוצות. היא הייתה מאוד עסוקה וניקתה ביסודיות מרשימה את החדר... בצורה ממש חולנית אם אתם שואלים אותי צחוק

כשהיא התכופפה כדי להגיע למקומות הקשים הרמתי את השמלה שלה עם הרגל והצצתי על הטוסיק הסקסי שלה גררררררר! רציתי לתת לה ביס בטוסיק! היא ממש הדליקה אותי המלוכסנת הזאתי Tongue אחרי כמה דקות החדרנית סיימה לנקות ונפרדה ממני בחיוך שובב. הייתי קצת עצוב שהיא לא ניקתה לי גם את הביצים.. זה יכול היה להיות ממש כייפי! Tongueצחוק

* אחרי שאוקטביה עשתה ניקיון יסודי בחדר של אוינק אוינק ולא הצליחה למצוא את הפנתר הורוד, היא החליטה להתחפש לשוטרת ולעשות בדיקה יסודית יותר! Evil Smileצחוקקריצה

לפתע פתאום לחדרי פרצה שוטרת ברונטית חתיכה מלוכסנת עיניים! היא כיוונה לעברי אקדח ודרשה לבצע על גופי בדיקה יסודית בטענה שאני מחזיק סמים מסוכנים Shockedצחוק

הפסיכית הזאת חשבה שאני מחזיק אקסטזי ברקטום! צחוקצחוקצחוק אחרי שהיא וידאה שאין בחדרי סמים מסוכנים היא עזבה את החדר במהירות. פאק מה נסגר פה? מה יהיה עם כל המלוכסנות האלה שמטרידות אותי כל הזמן? צחוק

לא הספקתי לקום מהמיטה ולחדר שלי נכנסה בהליכה סקסית כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים וחייכה לעברי בשובבות צחוק אני ממש מגנט לברונטיות מלוכסנות צחוקקריצה

"היי אוינק אוינק נעים מאוד אני אוקטביה פופינס המזכירה החדשה שלך!" חיוך גדול אמרה בחיוך שובב המזכירה והתיישבה לידי על המיטה. חחחח כבר לא התווכחתי איתה... הברונטיות המלוכסנות האלה כבר התישו אותי צחוק

"אוקיי סקסית אם את כבר פה בואי תזכירי לי מה עליי לעשות עכשיו?" שאלתי אותה וחייכתי אליה בשובבות חיוך גדול

"כרגע עלייך לנוח ולשכוח מהכל! אני אעשה במקומך את כל העבודה! פששש איזה מספר חדר מעניין יש לך... 690... גררר גררר אם מורידים את האפס יוצא 69!!!" צעקה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה TongueTongueTongueצחוק

יססססססס יסססססססססס יסססססססס ברונטית סקסית מלוכסנת עיניים יושבת עליי ב 69! חורים רעבים חכו לי I'm coming!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

אוקטביה התחילה לקפץ על פניי עם ישבנה ושאלה הרבה שאלות על היהלום המזויין שגנבתי צחוקהתחמקתי באלגנטיות מהשאלות שלה אבל היא לא ויתרה... אז נתתי לה פרופיל די טוב של הגנבקריצה לא לא אני יא מפגרים שכמותכם! סתם סובבתי אותה כדי להוריד אותה ממני צחוק

הצלחתי להדליק אותה חבל"ז! מוחא כפייה לרגע היא שכחה מהפנתר הורוד וחשקה בירידה שלי Tongue

אוקטביה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר היהלום הורדרד שבין רגליה וליקקתי את המתוק בשקיקה ובסבלנות רבה חיוך גדול אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue

קיוויתי שאחרי הירידה אוקטביה תהיה קצת יותר רגועה ולא תחפור לי על היהלום אבל טעיתי בגדול! אוקטביה עלתה שלב והאשימה אותי בגניבת היהלום! Shockedצחוק

"תענה לי מיד איפה היהלום אחרת אני אחנוק אותך עם החורים שלי!" Evil Smileצחוק צעקה אוקטביה.

"למה את כל כך בטוחה שהיהלום אצלי?" שאלתי אותה ממעמקי התחת שלה.

"אני בטוחה שהיהלום אצלך, אני מריחה את זה! טוב אתה כבר תגנח לי איפה היהלום בזמן האורגזמה שלך!" צחקקה אוקטביה והמשיכה להשתפשף עם החורים שלה על פניי Embarrassed

"מה שתגידי מזכירה מלוכסנת שלי או מי שלא תהיי!" צחוק אמרתי בקושי רב מתחת לטוסיק שלה.

אוקטביה התחילה למצוץ את הזין שלי בחום ובאהבה! Tongue היא ליקקה אותו כמו חתולה חרמנית במציצת פוליש חמה ומטריפה! מוחא כפייה לביצים החלקות שלי היא עשתה טיפול חמים ומצצה אותם במציצת פאק פאק רועשת! אצבע למעלה מה שלא ידעתי הוא שהמזכירה המלוכסנת שלי היא נשכנית לא קטנה בעלת שיניים חדות ושובבות. היא נשכה אותי במרץ בגופי ובישבני. הסתובבתי וצרחתי מנשיכותיה המטורפות וזה מאוד הצחיק והדליק אותה Tongueצחוק

אוקטביה הייתה כבר חרמנית בטירוף ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי בזיון טרמפולינה קצבי המיוחד והתמוגגתי מישבנה המדהים! מוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לדהור עליי במרץ. היא נשכה את צווארי ואת אוזניי וצעקה בשובבות: "אוינק אוינק חריו חריו חריו!" Tongueצחוקצחוקצחוק

זיינתי טוב טוב את החזרזירה החרמנית שלי מלמטה וליטפתי את ישבנה הבתולי! Tongue

זחלנו לקצה המיטה ואחרי תנופה טובה הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה כל הדרך עד למראה ושנינו התענגנו על הטוסיק הסקסי שלה שקיפץ לפי קצב הזיון! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הצעתי לאוקטביה להיות השותפה שלי לפשע קריצה נמכור את היהלום ונחלק את הכסף Tongue

"אני בשמחה אכניס אותו לתחת!" הודיעה לי אוקטביה." בתחת שלי יש הרבה יהלומים... אחד יותר אחד פחות ממש לא יפריע לי זה אחלה בוידעם! עוד יהלום לא יזיק שם, התחת שלי מזהב עם יהלומים!" Tongueצחוקקריצה צחקקה אוקטביה והצחיקה אותי בטירוף צחוקצחוקצחוק

קמתי מהספה והקפצתי את השותפה המלוכסנת החדשה שלי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! Tongue הצלחתי לנשוך אותה קצת בצווארה! זה היה הישג אדיר! מוחא כפייהTongue

אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לדפוק אותה חזק בכוס הלוהט שלה! Star קולות פלאק פלאק חזקים של זיון נשמעו בחדר והוספתי כמה פליקים שובבים לישבנה הסקסי של אוקטביה קריצה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להאכיל את הכוס הרעב שלה באוינק הקשיח והטעים שלי Evil Smile

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongueמוחא כפייה אוקטביה ממש מכונת זיונים משומנת והיא תהיה שותפה מושלמת! Evil Smile

הסתובבנו והמשכתי להלום בכוס של גברת פופינס המלוכסנת שלי בזמן שהיא שוכבת על הבטן! Tongue

ליקקתי את החורצ'יק המתוק של אוקטביה ברעב גדול ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

דפקתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה ורכבתי עליה בהנאה רבה חיוך גדול

אוקטביה הפושעת המלוכסנת שלי ביקשה משהו טעים... גיחכתי לעצמי ואמרתי לה שיש לי בשבילה מילקשייק טעים בטירוף! שאותו היא תקבל אם תמצוץ טוב את הזין המפואר שלי Cool

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את הזין שלי ותוך כדי היא ליטפה את חור הטוסיק השובב שלי חיוך גדול

ליקקתי ברעב גדול את החורים שלה והתמוגגתי מטעמם המשובח! מוחא כפייהTongue

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפיה של אוקטביה את המילקשייק החם שלי Evil Smile אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא מילקשייק: "אוינק אוינק שודד יהלומים" וגרגרה את המילקשייק הטעים שלי בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי שהיינו מסופקים מינית עברנו לעשות עסקים. אוקטביה רצתה לראות את הפנתר הורוד. הוצאתי אותו ממחבואו בחשש והראתי אותו לאוקטביה... עיניה זרחו מחרמנות! Tongueצחוק

"תן לי לראות!" צעקה אוקטביה ולפני שהספקתי לעשות משהו היא חטפה אותו מידי ודחפה אותו לטוסיק שלה! Shockedצחוק

"יססססססס עכשיו היהלום יצטרף לאוסף היהלומים בטוסיק שלי! אבל אל דאגה אני אתן לך 10 אחוז ממה שנתן לי בעל המוזיאון" צחוקקריצה צחקקה אוקטביה בממזריות.

"אהההההההה פאאאאאאאאק צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

המלוכסנת השובבה המשיכה לצחקק ונענעה בישבנה מלא היהלומים! צחוקצחוקצחוק

זה מה שקורה שעושים עסקים עם נימפומנית מלוכסנת חולת יהלומים שאוכלת יהלומים בתחת לארוחת בוקר צחוק אלוהים ישמור התחת שלה אוכל אותם! אההההההה איזה חורצ'יק רעב פאאאאאקקקקקקקק! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייים!!! TongueTongueTongue

אחחחח היית מרגלת סקסית וערמומית מאוד! Tongueצחוקצחוקצחוק

הטוסיק שלך מלא יהלומים בכל מיני צבעים וגדלים! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך שלא יודעים שובע! TongueEvil Smileצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

633
אוינק אוינק עושה תספורת אצל הספרית השובבה והנימפומנית אוקטביה פופינס Tongueצחוק

אהלן חבר'ה זה שוב אני אוינק אוינק עבדכם הנאמן והחרמן! Tongue

מרוב זיונים עם ברונטיות מלוכסנות שכחתי שאני צריך להסתפר... צמחה לי וואחד כרבולת על הראש צחוק האמת שהשרמוטות דווקא אוהבות אותה ומתענגות עליה עם הדגדגן, אבל לי היא כבר מתחילה להביא ת'עצבים! צחוק

החלטתי לקפוץ לספר ולעשות איזו תספורת מגניבה! Tongue

שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי את המספרה הבאה: "המספרה של פופינס!" צחוק פשששש שם קטלני! נראה לי אני אקפוץ אליה חיוך גדול

קבעתי בטלפון עם הספרית פופינס וציפיתי בשקיקה לתור שלי. בטלפון גברת פופינס נשמעה מאוד חביבה וסקסית! פשששש ספרית סקסית זה ממש בשבילי! Evil Smile

הגעתי למספרה של פופינס בשעה שקבענו. נכנסתי למספרה ועיניי נפתחו לרווחה! מאמא מיה! גברת פופינס הייתה יפה בטירוף! Tongue שיערה הברוטני גלש על כתפיה המפוסלות... היא חייכה לעברי וסינוורה אותי עם עיניה המלוכסנות! Tongue יססססס בייבי שוב נפלתי על ברונטית כוסית מלוכסנת! אני בטוח שזאת תהיה תספורת בלתי נשכחת! מוחא כפייהצחוקקריצה

גברת פופינס או בשמה אוקטביה הושיבה אותי בכיסא ליד הכיור וחפפה לי את הראש. ידיה היו כה עדינות ורכות... כמו מלאכית! חברים קיבלתי זקפה מהחפיפה שלה! צחוק

אחרי שסיימנו את החפיפה התיישבתי על כיסא המלכות שבו אוקטביה עושה את הקסמים שלה חיוך גדול אוקטביה שיחקה קצת בשיער שלי ושאלה אותי איזה תספורת בא לי?

"המממ האמת שאני לא סגור על משהו כרגע... יש לך איזה רעיון מגניב לתספורת שאני אראה גבר אמיתי?" קריצה שאלתי אותה וקרצתי לעברה מול המראה.

"כן כן סקסי שלי אני עכשיו אעשה לך תספורת מגניבה! מקסימום אם לא תאהב אני אעשה לך משהו אחר" חיוך גדול אמרה לי בחביבות אוקטביה היפה.

אחרי כמה דקות מותחות אוקטביה סיימה... חברים זאת הייתה התספורת שאוקטביה עשתה לי! אההההההההה הצילו!!! Shockedצחוקצחוקצחוק

20150222 211749(700)

"נו מה אתה אומר אוינק אוינק? עשיתי לך את אחת התספורת המפורסמות שלי: "תלתלים סקסיים!" אתה אוהב את זה אוינק סקסי שלי?" שאלה אוקטביה וצחקקה תוך כדי שהיא משחקת בתלתלים שלי צחוקצחוקצחוק

"WOW תלתלים! אף פעם לא היו לי תלתלים! ממש הפתעת אותי אוקטביה... אני מוכרח להודות שאת מאוד מקורית! מוחא כפייה המממ אבל אני חושב שזה לא כל כך מתאים לי... לא מספיק סקסי... אני נראה בסתפורת הזאת כמו כבש!" צחוקצחוקצחוק אמרתי לה ושנינו התפקענו מצחוק.

אחרי שנרגענו קצת ואוקטביה המשיכה לספר אותי... היא עשתה לי את התספורת הבאה! מבולבלצחוק

20150222 211820(700)

"מה אתה אומר אוינק אוינק?" שאלה בסקרנות אוקטביה.

"סקסית שלי מה זה הדבר הזה? עשית לי תספורת של ארכאולוג משנות ה-80?" Shockedצחוק שאלתי את הספרית פופינס והיא התפקעה מצחוק צחוק

"אל תדאג סקסי שלי אם אתה לא אוהב אני מיד מחליפה לך... פשוט לאחרונה באים אליי הרבה לקוחות מבוגרים צחוקקריצה

אוקטביה החליפה במהרה את תספורת הסבא לתספורת הבאה! חיוך גדול

20150222 211827(700)

"פששששש לא רע בכלל ספרית סקסית שלי! יש לך ידיים טובות! מוחא כפייה אבל אם להיות כנה איתך כבר עברתי את גיל הטיפש עשרה אז אני רוצה משהו יותר גברי!" Evil SmileCool אמרתי לה והיא הביטה בי דרך המראה בעיניה המלוכסנות והממזריות צחוק

אוקטביה לא בזבזה זמן ותפסה מכונת תספורת! "אוינק אונק שב ברוגע ותתמסר לידיי המיומנות!" אמרה אוקטביה בביטחון רב ועשתה את עבודתה צחוק

"OK אוינק אוינק התספורת שלך מוכנה, תפתח עיניים ותתענג על פנייך היפות!" צעקה אוקטביה וצחקקה.

בלודי הל! הספרית המלוכסנת עשתה לי קרחת!!!

88795708

אהההה הצילו אין לי שיער!!! צעקתי בטירוף וניסיתי לתפוס את השיער שלא היה שם... תפסתי את העור הבתולי והקירח שעל ראשי Shockedצחוק

"לאאאאאאאא גברת פופינס מה עשית לי? איפה השיער שלי? תחזירי לי את התלתלים דווקא אהבתי אותם!" צעקתי בטירוף והמשכתי לתפוס את הקרחת שלי צחוק

"אוינק אוינק סקסי שלי לא אהבת שום תספורת אז פתרתי לך את הבעיה! קרחת זה הכי טוב! עכשיו יש לך תספורת של גבר אמיתי!" Star צעקה אוקטביה וליטפה לי את הקרחת בשקיקה צחוק

"עכשיו יש לי ראש ביצה! אפשר לעשות חביטה על הראש שלי ביום שמש קייצי אהההההההההההההה!!!" צעקתי בעצבים צחוק

"אוינק אוינק אל תכעס אני בטוחה שנוכל להסדיר את העניין הזה ככה שתהיה לקוח מרוצה!" חיוך גדול הרגיעה אותי הספרית פופינס וקרצה לי.

"אוווו סקסית עכשיו את מדברת!" Evil Smile צעקתי בהתלהבות והורדתי אותה לזין שלי. שלפתי במהרה את אוינק הקשיח ואוקטביה התחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה בזמן שישבתי כמו מלך על הכיסא. הורדתי את הטרנינג של גברת פופינס עם החוטיני והתענגתי על ישבנה הסקסי שהשתקף במראה! פתחתי את פלחי ישבנה לרווחה ולעיניי נגלו שני החורים המדהימים שלה! Tongueמוחא כפייה

"פשששששש אני רואה שגם התחת שלך קירח!" צחוק צחקקתי בזמן שבחנתי אותו בסקרנות במראה Star

"חחחח כן עכשיו הראש שלך בדיוק כמו התחת שלי... אחים תאומים!" צחוק צחקקה אוקטביה והמשיכה למצוץ לי ברעב Tongue

במספרה של פופינס היה חדר צדדי לעינוגים אז זרמנו לשם במהרה כדי להסדיר את העניינים קריצה

פשששש בחדר הייתה גם מיטה גדולה! מוחא כפייה נשפכנו על המיטה והתמזמזנו לנו תוך כדי האבקות קלה ושובבה צחוק

אוקטביה הייתה חרמנית בטירוף ורצתה ירידה! הורדתי ממנה את החוטיני שלה, תליתי אותו על צווארי והתנפלתי עם לשוני על הכוס הקירח שלה! Tongueצחוק אחרי כמה דקות שבהן עינגתי את הדגדגן של הספרית פופינס, היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... אוקטביה גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue ללקק כוס זה משהו שאני ממש טוב בו! Approve

המשכתי לשכב בין רגליה של פופינס בזמן שהיא התענגה על הקרחת שלי עם כפות רגליה...

"יש לך עור של שרפיי אני מתה על זה!" צעקה אוקטביה וצחקקה צחוק

"אוף יש לי קרחת עכשיו" שכבתי בין רגליה ושיחקתי עם הכוס שלה בעצב... לפחות הכוס שלה ניחם אותי קצת חיוך גדול

"אל תדאג אוינק אוינק בקרוב השיער שלך יצמח ונעשה לך אחלה תספורת שתאהב! בינתיים שיער OUT קרחת IN!" צחוקצחוקצחוק

התהפכנו ואוקטביה התיישבה עם ישבנה על פניי ומצצה את הזין הקירח שלי ברעב גדול! מוחא כפייה גם את הביצים הקירחות שלי אוקטביה מצצה במציצת פאק פאק רועשת! אחחחח זה היה מדהים! Tongue

ליקקתי את חור התחת הקירח שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! Tongue

לפתע אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בטירוף בגופי ובישבני המגולח צחוקקריצה צרחתי בקולי קולות מנשיכותיה המטורפות של הספרית פופינס שנשכה את גופי ביסודיות מרשימה! חחח היא לא פסחה על שום פיסת עור בגופי הורדרד Pigצחוק בהמשך היא נשכה את אוינק הקשיח ואת הביצים הקירחות שלי! אההההה היא השתגעה לגמרי! צחוק

היינו כבר חרמנים בטירוף! Tongue הספרית הסקסית שלי עלתה עליי לרכיבה ודהרה עליי כמו חיית פרא נימפומנית! מוחא כפייה

"אוינק אוינק אם לא תיתן לי זיון טוב אני אצבע את הקרחת שלך בורוד!" צחקקה אוקטביה.

"סקסית שלי אני רוצה קרחת מנומרת! אני נמר טורף גרררררררר" Evil Smileצחוק שאגתי בחרמנות.

אחרי הרכיבה הפראית זחלנו לקצה המיטה. לקחתי תנופה טובה והרמתי את פופינס החרמנית שלי באוויר! הקפצתי אותה בשקיקה כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה. טוסיק קירח וקופצני במיוחד! היה ממש כיף לתפוס אותו עם כפות ידיי חיוך גדול

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרגשתי שעם הקרחת הביצועים שלי משתפרים! מעניין מה יהיה עם קרחת מנומרת גררררר Evil Smile

הרמתי את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול היא הפליקה על הטוסיק הקירח שלי ודירבנה אותי לפרק אותה טוב טוב ובמרץ! מוחא כפייה

הספרית פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את הכוס הקירח שלה בשצף קצף! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה בזמן שאוינק הקירח נתן עבודה מדהימה מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue הספרית פופינס מזדיינת לתפארת מדינת ישראל! היא אישה מדהימה! Tongueמוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס הלוהט שלה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול אחחחח עלה עשן מהכוס! נהייה לנו חם בטירוף! צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile זיינתי את אוקטביה טוב טוב בכוס הרטוב שלה והתענגתי על קימורי גופה הסקסיים! Tongue

אוקטביה נהייתה רעבה מאוד ושאלה אם יש לי משהו טעים בשבילה? קריצה

"כן אהובתי יש לי זרע חם וטעים במיוחד!" אמרתי לה בגאווה Approve

"הוא עשוי מחומרים טבעיים בלבד? בלי חומרים משמרים וצבעי מאכל?" שאלה פופינס בסקרנות צחוק

"כן מתוקה הזרע טבעי 100 אחוז! מיוצר בקפידה בביצים הקירחות שלי! איכות ללא פשרות אני מבטיח לך!" אמרתי לה בממזריות Evil Smile

אוקטביה יצאה מגדרה כששמעה זאת. היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את אוינק הקשיח ברעב גדול. היא שיחקה עם האצבע שלה בתחת שלי וגרמה לי לגנוח מאושר! מוחא כפייה ליקקתי את החורים של הספרית פופינס בשקיקה ואחרי כמה דקות השפרצתי את הזרע הטעים שלי לפיה השובב! Tongue

אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הסתפר!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייה גרגור הזרע בגרון מעולה לגרון! Tongue

את האצבע שהייתה בישבני אוקטביה דחפה לי לפה ושלחה אותי לדרכי קירח ומאושר Tongueמוחא כפייה

מה אני אגיד לכם חברים לפעמים צריך להקריב את השיערות בראש בשביל זיון טוב. מה גם שקרחת מבריקה מחרמנת שרמוטות וזה מניסיון Coolצחוקקריצה

תלתלים אני מחכה לכם! תצמחו מהר אני רוצה שוב זיון עם הספרית פופינס! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

את ספרית מדהימה! תודה על הקרחת (בכאילו חחח) ועל הזיון המדהים! חלום חיי שתעשי לי ביצים מנומרות ותמצצי אותן במציצת פאק פאק רועשת גרררררררר צחוקצחוקצחוקקריצה

פעם הבאה אני רוצה שתשתפשפי עם הכוס שלך על התלתלים שלי צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים והקירחים שלך! Starצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

634
50 גוונים של סקס סוער בבית קברות - אוקטביה פופינס הנימפומנית מקימה לתחייה את הכוכב הפורנו האגדי אוינק אוינק ומשתוללת איתו בזיון מטורף בבית הקברות! Evil Smileצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני אספר לכם על מעלליה של הברונטית המלוכסנת והנימפומנית אוקטביה פופינס. אוקטביה היא בעלת בית קברות לסלבריטאים. בשעות היום היא בחורה חביבה שמחייכת לכולם וממיסה את כולם עם עיניה המלוכסנות, אבל בלילה היא שודדת קברים קשוחה שגונבת את האוצרות מהקברים של הסלבריטאים.

באחד הלילות אוקטביה הלכה לבית הקברות כדי לשדוד עוד איזה קבר מזדמן. הפעם היא נפלה על קבר של ארכאולוג נודע שעסק בחקר האנושות בשנים של לפני הספירה. (אני הייתי הארכאולוג) אוקטביה חיפשה על גופו משהו יקר כמו שעון זהב או שרשרת מיהלומים אבל כל מה שמצאה היה פתק מצ'וקמק בכיסו.

אוקטביה קראה את הפתק ועיניה המלוכסנות נפתחו לרווחה! צחוק

20150306 130641 (700)

"אני חייבת לגנוב את הזין הזה!" אמרה אוקטביה בקול רם וליטפה את הכוס החם שלה צחוק

אבל לפני שאוקטביה עזבה את הארכאולוג הנרקב היא החליטה למצוץ לו! זין תמיד בא לה בטוב, אלה ההנאות הקטנות של החיים Tongue אוקטביה שלפה את הזין שלו שהיה במצב די טוב ומצצה אותו בשקיקה! הזין נהייה כמו בול עץ קשיח תוך כמה שניות ואוקטביה המשיכה להתענג עליו בחרמנות אדירה! Tongue

"אחחחח אני כזאת טובה! גם למת אני מסוגלת להעמיד את הזין!" Tongueמוחא כפייה החמיאה לעצמה אוקטביה וכמעט תלשה את הזין של הארכאולוג עם פיה מרוב התלהבות במציצה צחוקקריצה

אוקטביה עזבה את הארכאולוג לנוח על משכבו בשלום אחרי מציצה טובה וקיפצה לביתה עליזה ומאושרת! צחוקקריצה

למחרת בלילה אוקטביה קפצה למוזיאון שם עמד בגאווה הפוחלץ המוזהב של הזין של כוכב הפורנו האגדי אוינק אוינק!

אוקטביה גנבה את הזין המפואר ללא כל בעיה ושפשפה איתו את הכוס שלה בהנאה כל הדרך לביתה צחוקצחוקצחוק

אוקטביה הייתה בדילמה מה לעשות עם הזין? לענג את עצמה איתו כמו ויברטור או למצוא את הגופה של כוכב הפורנו האגדי אוינק אוינק ולחבר אליו את הזין?

למה לי לעבוד קשה? שכוכב הפורנו אוינק אוינק יעבוד קשה ויפרק אותי טוב טוב עד שהחורים שלי יעלו עשן! Tongueצחוק

באותו לילה אוקטביה קפצה לבית הקברות ואיתרה את הקבר של אוינק אוינק. הקבר שלו היה מעוטר בציורים מרשימים של הזין שלו ואוקטביה כבר התחילה להרטיב! צחוקקריצה

היא חפרה את הקבר במהירות וחיברה את הזין המוזהב לאוינק אוינק בדיוק בנקודה שהיה חסר בה הזין. "איזה זין מדהים!!!" אמרה אוקטביה וליטפה את הזין של אוינק אוינק בהערצה. Tongueצחוק

לפתע נשמעו זיקוקי דינור חזקים ובית הקברות התעורר לחיים! אוינק אוינק פקח את עיניו והביט בהערצה במושיעה המלוכסנת שרכנה מעליו ושפשפה את זיינו המפואר והקשיח Tongueצחוק

"וואאוווו אני חי! אני חי! והזין שלי קשיח ומפואר מאי פעם! תודה לך עלמתי המלוכסנת שהחזרת אותי לחיים!" Tongueמוחא כפייה

"יששששששששש אוינק אוינק אתה שוב חי! ואני מאוד מקווה שגם בועט!" Tongueצחוקקריצה צעקה אוקטביה פופינס והמשיכה ללטף את זיינו של כוכב הפורנו שלה.

אוקטביה פופינס עידכנה אותי שאני ב 2015 והיא הקימה אותי לתחייה כדי שאני אפרק את החורים הרעבים שלה Tongue מאוד שמחתי לגלות שגם ב 2015 מפרקים חורים שובבים כי זה משהו שאני ממש טוב בו! Cool

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והגישה לי את החורים היפים שלה! אחחח חוריה היו יפהפיים וטעימים בטירוף! ליקקתי אותם ברעב גדול גררררררררר מוחא כפייה

הכוס של אוקטביה בער מחרמנות והיא דרשה ירידה. נזכרתי בכל קישוריי האוראליים וצללתי לעבר הכוס הורדרד של יקירתי המלוכסנת! עשיתי לה ירידה של כוכב פורנו כמו שהיו עושים פעם ואוקטביה יצאה מגדרה! Star היא גמרה והתמוגגה מהנאה... "אוינק אוינק זה היה נהדר!" אמרה אוקטביה וליטפה אותי בראש חיוך גדול

אהובתי המלוכסנת הפכה אותי שוב על הגב והתיישבה עם ישבנה עם פניי. יסססס שוב נהייה לי מתוק בפה יאמי! Tongue

אוקטביה עטפה את אוינק הקשיח שלי עם שפתיה החושניות ומצצה אותו בחום ובאהבה. היא גם הדגימה לי מה זה מציצת פוליש לזין ומציצת פאק פאק רועשת לביצים! מוחא כפייהTongue אוקטביה פופינס מוצצת אליפות! היא אישה מדהימה! Tongueאצבע למעלה

אוקטביה בנוסף למוצצת מדופלמת היא גם נשכנית לא קטנה והיא נשכה אותי במרץ בגופי ובישבני הבתולי! צחוק כמובן שהזין הקשיח והביצים החלקות לא נשארו לבד וגם הם חטפו כמה נשיכות טובות מהנמרה הנימפומנית פופינס צחוקקריצה

היינו חרמנים בטירוף והגיע הזמן להדגים לפופינס את הכישורים שלי Evil Smile

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה וזיינתי אותה במרץ בזיון טרמפולינה נפלא! אוקטביה התעופפה ויצאה מגדרה! מוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לרכב עליי בזמן שהציצים הרכים שלה מלטפים את פניי. ינקתי מפטמותיה הטעימות וליטפתי את ישבנה הסקסי. גם הפעם אוקטביה חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כהוגן באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה הקבר (המיטה) ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר! חיוך גדול הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה שהייתה תלויה על אחד הקברים צחוק התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה במראה... אחחח זה היה מראה מלבב! Tongue

התיישבתי על אחד הקברים (הספה) ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה עברה בראשי מחשבה שמעוצמת הזיון נעיר את הזין שבקבר ואז אוקטביה תקבל חדירה כפולה צחוקקריצה

הרמתי את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בחזרה לקבר שלי. השכבתי אותה על הקבר וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue אח"כ אוקטביה נשענה על אחד הקברים (שידה) וזיינתי אותה חזק חזק בכוס הלוהט שלה בעמידה חיוך גדול המשכנו בזיון הסוער כשאוקטביה יושבת בדוגי בקצה הקבר שלי. הגלריה האחורית שלה הייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה! זה היה נפלא! מוחא כפייה

זחלנו על הקבר והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue גברת פופינס החמיאה לי על ביצועיי! יסססס גם אחרי 2000 שנה לא שכחתי איך מפרקים חורים רעבים! Approveקריצה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אחחח זה היה פשוט נפלא! פירקתי כהוגן את פופינס עד שהיא נהייתה ממש רעבה קריצה

"אוינק אוינק אני רעבה אני רוצה גלידה אמריקאית!" Tongue צעקה פופינס

"אין בעיה יקירתי יש לי גלידה אמריקאית בטעם זרע!" Evil Smile אמרתי לה וגיחכתי לעצמי

"ישששש ישששששש אני רוצה!" Tongue צעקה פופינס בהתלהבות ונשכבה עליי ב 69.

היא מצצה את הזין הטעים שלי בשקיקה וליטפה את חור התחת שלי חיוך גדול ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מטעמו המשובח! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של גלידה אמריקאית משובחת
בטעם זרע! Tongueצחוקקריצה אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק כוכב פורנו!" Tongueמוחא כפייה ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה יססססססססססס! TongueTongueTongue

אוקטביה נתנה לי לטעום את הגלידה וירקה לי אותה לפה. גרגרתי את הגלידה ובלעתי אותה בהנאה! חיוך גדול

מאז שאוקטביה פופינס הנימפומנית וחולת הזין החזירה לי את הזין המפואר שלי והקימה אותי לתחייה אני דופק אותה כל יום ומופיע בסרטי פורנו בזמני החופשי! אחחח איזה כיף לקבל במזכרת חורים יפים ורעבים ב HD! יססססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי זה היה נפלא! TongueTongueTongue

תודה על הטיפול המסור לזין המפואר שלי, הוא שולח לך נשיקות חמות ורטובות! Tongueצחוק

סקסית את קוסמת! הופכת זיינים מתים ונבולים לזיינים חיים וקשיחים! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך! חיוך גדולTongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

635
אוינק אוינק הצייר מצייר את דוגמנית העירום החרמנית והנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongue

שלום חבריי היקרים כאן שוב אהוב ליבכם אוינק אוינק! חיוך גדול יש משהו שעוד לא סיפרתי לכם... אני צייר! ולא סתם צייר אלא צייר עירום! Tongue תאמינו לי מה שאני עושה זאת ממש אומנות! לא קל לצייר גוף עירום ועוד גוף של אישה... צריך להתמקד בדברים הקטנים והשופעים שיש לאישה להציע קריצה

תמיד חיפשתי דוגמנית שלא יודעת גבולות! אחת שתיכנס לראש שלי ולא תרצה לצאת... ואני, אני אכנס אליה ו... ו... סתם סתם חברים אני ממש מקצוען ולא עושה שטויות בעבודה צחוק

אז ככה חברים מצאתי את אותה אחת! אשת חלומותיי! האחת והיחידה גברת אוקטביה פופינס המדהימה! מוחא כפייה אוקטביה היא ליידי ברונטית מלוכסנת עיניים. ממש מלאכית חייכנית בעלת עור קטיפתי ובתולי! חיוך גדול הזמנתי את אוקטביה לסטודיו שלי והבטחתי לה שאם הציורים שלנו יצליחו היא תקבל אחוזים יפים מההכנסות. יכולתי כבר לראות את התחת של אוקטביה פופינס מתנוסס בגלריה הכי נחשבת בעולם! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הגיעה לסטודיו שלי כשהיא חייכנית ומאושרת. היא ממש קרנה מאושר ומאוד שמחה להיות הדוגמנית הפרטית שלי חיוך גדול אחרי חיבוק, נשיקה והיכרות קצרה, ביקשתי מאוקטביה להתפשט. אוקטביה התפשטה בשמחה בלי כל סימן של מבוכה והמשיכה לחייך לעברי בשובבות.

חברים שלמות כזאת טרם ראיתי! גוף נשי ובתולי של מלאכית בעלת טוסיק סקסי, עגלגל ותפוחי! אני בטוח שהוא גם רך כמו חלה של שבת! לא היה נעים לי לשלוח ידיים ולמשש אבל לא היה לי ספק! Approveצחוק

החלטתי לצייר כמה ציורים כדי שאח"כ אני אוכל לבחור את הציור הכי מוצלח ולשלוח אותו לגלריה לאומנות.

הפוזה הראשונה שביקשתי מאוקטביה לעשות זה לעמוד עם גבה אליי כשידיה למטה ושיערה גולש מעבר לכתף הימנית שלה. חברים בפוזה הזאת הטוסיק של אוקטביה פשוט הוציא אותי מדעתי! חריץ ישבנה כה יפה והלחמניות שלה טריות וחלקות! חיוך גדול הנה תראו מה יצא לי מוחא כפייה

001

נכון שזאת פשוט יצירת אומנות? כן כן גם אוקטביה חשבה ככה והתלהבה מהציור המרשים מוחא כפייה

הפוזה הבאה שביקשתי מאוקטביה לתפוס היא לשכב על המיטה על הצד. אני מאוד אוהב את הפוזה הזאת כי בה אפשר היה להתרשם מגוף הגיטרה היפהייפה של פופינס! Tongue

Nude Oil Painting 008

היה לי קצת קשה לסיים את הציור הזה כי פופינס כל הזמן שלחה את ידה לכוס שלה ושיחקה בו עם אצבעותיה השובבות ShockedTongueצחוק היא גם השמיעה גניחות קלות שרמזו שהיא רטובה ומוכנה לדפיקה טובה צחוק הייתי רוצה לעזור לה אבל הייתי חייב לסיים את העבודה! קריצה

בפוזה הבאה ביקשתי מאוקטביה לשבת בקצה המיטה ולסדר את השיער שלה כאילו הרגע היא סיימה להתקלח. כמובן שפופינס בין היתר עשתה דברים אחרים עם הידיים שלה... ליטפה את הכוס שלה ללא הפסקה צחוק

"פופינס יקירתי אני מבקש ממך לא לזוז ולא לגרד בכוס אני קצת מתקשה בציור" ביקשתי ממנה מאוד יפה ולמזלי פופינס נענתה לבקשתי חיוך גדול זה הציור הנפלא שיצא לי מוחא כפייה

Degas Woman Compbing Her Hair

אחחח חברים איזה חריץ יפה יש לפופינס הא? Tongue ממש בא לי לזחול פנימה ולא לצאת משם לעולם! צחוקקריצה

המשכתי לצייר והפוזה הבאה שביקשתי מאוקטביה לעשות הייתה די נועזת. אוקטביה נשכבה על המיטה בקיפול מה שהדגיש את קימורי גופה היפים ואת ישבנה התפוחי Tongue להפתעתי גם חור הטוסיק של פופינס הציץ מבעד לפלחים אבל החלטתי לא לצייר אותו כי זה יהיה גס מידי Embarrassedצחוק

פופינס התחרפנה תוך כדי הציור וליטפה ללא הפסקה את הכוס ואת חור הטוסיק שלה, אהההה היא ממש הרגה אותי! צחוק איכשהו הצלחתי לסיים את הציור וזה מה שיצא לי! פשוט מושלם! מוחא כפייה

4502733468 1f27a6898e

בשלב הזה גם אני הייתי כבר די חם וידי רצתה לזרוק את המברשת ולתפוס את זייני שהלך והתקשח מציור לציור צחוק לא אוינק אמרתי לעצמי... אתה תסיים את מה שהתחלת ושום חור לא יעצור אותך! צחוקקריצה

בפוזה הבאה ביקשתי מאוקטביה לשכב על הבטן עם הפנים אליי מה שנתן לישבנה מראה עסיסי ועגלגל! Tongue התקרבתי לאוקטביה כדי לתפוס את כל הפרטים הקטנים. הזין שלי היה ממש קרוב לפניה ומידי פעם היא שיחקה איתו דרך התחתונים שלי, אוי פופינס שלי כזאת שובבה Embarrassedצחוק

הייתי כבר די קרוב לסיים את הציור אבל אז פופינס משכה את הזין שלי אליה והפילה אותי על המיטה צחוק

"אוינק סקסי שלי אני לא יכולה יותר! תרד לי מהר לפני שאני מתפוצצת!" צעקה אוקטביה ומשכה את פניי אל הכוס הורדרד שלה Tongue

טוב כנראה שהציור יצטרך לחכות... זה היה ממש לא מקצועי מצידי אבל פופינס הייתה במצוקה והרגשתי חובה לעזור לעלמה צחוקקריצה

ליקקתי את הכוס הלוהט שלה בשקיקה ובאהבה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... אוקטביה גמרה כשחיוך ענק מתנוסס על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue

"סוכריה מתוקה שלי אני יודע שאת מיוחמת בטירוף אבל אני חייב לסיים את הציור" אמרתי לה והפכתי אותה בחזרה לפוזה של הציור. פופינס שכבה מולי ושלחה לי מבטים שובבים, ואז היא התחילה לנענע את ישבנה העסיסי מצד לצד וצחקקה בשובבות. אההההההההה היא הורגת אותי!צחוק לא יכולתי יותר והתנפלתי עליה! פתחתי את פלחי ישבנה לרווחה והתחלתי לאכול את חור התחת הקטן והדורש שלה! Evil Smile אחחחחחח איזה טעם אלוהי! תודה אלוהים שבראת את אוקטביה פופינס ואת החורים המדהימים שלה! יסססססססססססס מוחא כפייהTongue

אוקטביה צחקקה ללא הפסקה וסגרה את פניי בין פלחי ישבנה הרכים מוחא כפייה

"אוינק אוינק סקסי שלי אתה לא יכול לעמוד בפני הטוסיק שלי, הציור יחכה!" קריצה אמרה אוקטביה והפכה אותי על הגב.

היא התיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי וחנקה אותי כהוגן עם החורים שלה יסססססס Tongue

היא שלפה מתחתוניי את אוינק הקשיח והתנפלה עליו כמו חולת זין אמיתית! Star היא עשתה מציצת פוליש נפלאה לזין שלי ומציצת פאק פאק רועשת לביציי החלקות! לסיום היא קינחה במציצת כריש מטורפת וממש אכלה את הזין שלי צחוק

היא ראתה שאני נהנה משיניה החדות אז היא נשכה אותי טוב טוב גם בגופי ובישבני הסקסי מוחא כפייה

הלשון שלי הייתה דבוקה כל הזמן לחור התחת שלה, זה מקום ממש טוב להיות בו! Cool

אוקטביה כבר התחילה להרטיב בטירוף והתיישבה על הזין שלי כשהיא עם גבה אליי. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על אוינק הקשיח בזיון טרמפולינה נהדר והתענגתי על הטוסיק הסקסי שלה גררררר Tongue

אוקטביה התהפכה והמשיכה לדהור על הזין שלי בטירוף! חיבקתי אותה וליטפתי את גופה הענוג. היא שוב חשפה שיניים ונשכה אותי כהוגן באוזניי ובצווארי צחוק גם אני הצלחתי לתת לה ביס בצוואר חי חי קריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! חיוך גדול הקפצתי אותה כל הדרך למראה על אוינק הקשיח. מול המראה התענגנו על ישבנה שקיפץ במלוא יופיו! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! זה היה נהדר! חיוך גדול

הרמתי את אוקטביה והעפתי אותה על זייני הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לדפוק אותה חזק וטוב בעמידה בכוס הרעב שלה גררררר Evil Smile אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ובפוזה הזאת בכלל יצאתי מדעתי כי הגלריה האחורית שלה הייתה פתוחה לרווחה וחור הטוסיק שלה גרם לי להזיל ריר! צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות! חיוך גדול הצלחתי לראות במראה איך אוינק הקשיח שוחה בכוס הרטוב של פופינס! אחחח הוא כזה שחיין אולימפי כישרוני! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את אוקטביה בכוס שהיא שוכבת על הבטן! Star שמתי לב שזאת בדיוק הפוזה של הציור שלא הספקתי לסיים... אני צריך להתחיל לצייר תוך כדי זיון, זה גם חוסך זמן וגם השרמוטות לא מתלוננות צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile דפקתי את הדוגמנית החרמנית שלי כהוגן בכוס הלוהט שלה והפלקתי על פלחי ישבנה המקפצים! Tongue

"אוינק אוינק אני קצת רעבה, יש לך משהו טעים בשבילי?" שאלה אוקטביה בקולה הסקסי.

"כן מתוקה אני עכשיו אשפריץ לך בפה מנה טובה של זרע חם! זה טעים בטירוףףףףףףף!" צעקתי לעברה בהתלהבות צחוק

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי בשקיקה את הזין ושיחקה עם האצבע בטוסיק שלי Embarrassed ליקקתי ברעב גדול את חור התחת שלה והתענגתי על טעמו המתוק! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה השובב חיוך גדול אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הצייר!" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייה נתתי לה כמות גדולה גרררררררר Evil Smileקריצה

כמובן שלא ויתרתי על הציור שלי חי חי חי צחוק סיימתי אותו בזמן שאוקטביה שכבה על המיטה ונרגעה מהזיון המטורף שהיה לנו Tongue התוצאה לפניכם! מוחא כפייה

002

תודו שאני צייר מדהים! המומחיות שלי זה לצייר שרמוטות נימפומניות רעבות לזין! ואוקטביה פופינס היא השרמוטה הנבחרת יססססססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

כמעט גרמת לי להתקף לב עם הפוזות האלה גררררררר Tongueצחוקצחוקצחוק

אני חולם על ישבנך הסקסי בלילות! הייתי רוצה שישבנך יהיה הכרית שלי גררררר Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הקטנים והשובבים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

636
אוינק אוינק האצן החרמן רודף בלהט אחרי השועלה האנאלית אוקטביה פופינס ומפרק לה את כל החורים!

Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני אצן אולימפי! Tongue

השתתפתי כבר באינספור תחרויות ריצה למרחקים קצרים וזכיתי בהמון מדליות! Star אבל שום דבר לא הכין אותי לתחרות הקרובה. זאת הייתה תחרות ריצה ל 400 מטר ומארגני התחרות החליטו להכניס קצת פלפל לריצה קריצה

הם הזמינו לתחרות שועלה ברונטית סקסית בטירוף שתשמש לנו לאצנים החרמנים כפיתיון ותדרבן אותנו לשבור שיאים בריצה צחוק הרגשתי כמו כלב חרמן שעומד לרוץ אחרי כלבה מיוחמת רק כדי להיות הראשון שתוקע אותה צחוק

חברים יקרים השועלה הזאת חירמנה לי ת'צורה! שועלה סקסית ברונטית בעלת עיניים מלוכסנות ישבן שובב ועסיסי וזנב שופע שמתנדנד מצד לצד... מאמא מיה! Tongueמוחא כפייה

20150307 164328(500)

כל האצנים החרמנים נעמדו בקו הזינוק וחיכו לירייה... בום!!! חזק נשמע ברקע וכולנו התחלנו לרוץ אחרי השועלה הסקסית שדפקה ספרינט מטורף צחוק

לא היה שום מצב בעולם שאיזה חרמנוביץ' ישיג את השועלה לפניי, הייתי דרוך מאוד וגם אוינק הקשיח שלי היה דרוך מאוד! ידענו שאיך שנשיג את השועלה הסקסית הזאת אנחנו נפרק יחדיו את החורים הרעבים שלה כהוגן יססססססססססס! Tongue

כמעט חטפתי התקף לב בריצה ואפילו מעדתי כמה פעמים כשזינקתי על השועלה. השובבה התחמקה ממני כמה פעמים וגרמה לי לנחות על הפרצוף צחוק הצלחתי לנשוך אותה כמה פעמים בישבנה ולבסוף דפקתי כזאת קפיצה מטורפת וכרכתי את ידיי סביב גופה הסקסי! חיוך גדול

חיבקתי אותה בחוזקה והסנפתי אותה כהוגן! יששששש ישששששש היא שלי שלי!!! מוחא כפייהTongueTongueTongue

"אהההה תפסת אותי! איך עשית את זה?" Shocked שאלה השועלה ההמומה וצחקקה.

"הטוסיק שלך גרם לי לשבור שיא! התאמצתי במיוחד כדי להשיג אותו! יאמי!" אמרתי לה בחרמנות וליטפתי את ישבנה החלק והסקסי חיוך גדול

"כל הכבוד! הנה המדליה שלך! חוטיני ריחני!" חיוך גדול צעקה בהתלהבות השועלה ושמה על צווארי את החוטיני שלה. פאק איזו מדליה שווה בטירוף! Tongue אמרתי לעצמי אחרי שהסנפתי אותה גרררר Evil Smile

השועלה אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס ושבנוסף למדליה הריחנית אני זוכה בה! מוחא כפייהTongue

חברים היה ממש שווה להתאמץ בריצה קריצה תפסתי את השועלה האנאלית שלי ורצתי איתה במהירות לחדר ההלבשה. הייתה שם מיטה גדולה ומרווחת שחיכתה רק לנו מוחא כפייה

אוקטביה השועלה זחלה על המיטה ונענעה את ישבנה הסקסי עם הזנב השופע! Tongue

שיחקתי קצת עם הזנב שלה ואז שלפתי אותו מישבנה. חברים לעיני נגלה חור הטוסיק הקטן והשובב של השועלה פופינס! טעמתי אותו הוא היה מתוק בטירוף! Tongue מצצתי גם את הפלאג זנב שועל והוא היה לוהט! חי חי חי התבשל טוב טוב בטוסיק של פופינס צחוקStar

רציתי לחקור את ישבנה ולהרגיש איך זה להיות בפנים, אז דחפתי אצבע לישבנה הסקסי וזיינתי אותה עם האצבע... חברים זה היה נהדר! השתחלתי עמוק לתוך הכספומט שלה וחיפשתי שם יהלומים! מוחא כפייה הוספתי עוד אצבע לכוס שלה וזיינתי אותה בחדירה כפולה. פופינס התחילה להרטיב וגרמה לאוינק הקשיח שלי לקפץ בשמחה! "אני גם רוצה אני גם רוצה!" צעק לי אוינק הקשיח וכמעט עשה חור בתחתוניי צחוק

נשכבתי על הגב ואוקטביה התיישבה עם ישבנה על פניי. אכלתי לה את החורים ברעב גדול והתמוגגתי מטעמם המשובח! מוחא כפייה השועלה פופינס חילצה מתחתוניי את אוינק הקשיח והתחילה ללקק אותו מקצה לקצה... היה הרבה מה ללקק כי הוא נהייה גדול ושופע צחוקקריצה

מציצת הפוליש שהשועלה פופינס עשתה לי הוציאה אותי מדעתי! בנוסף לזה הביצים החלקות שלי זכו למציצת פאק פאק רועשת במיוחד מוחא כפייה כל החבילה שלי למטה זכתה לטיפול מסור ומושקע מפיה ולשונה של השועלה החרמנית אוקטביה פופינס Tongueאצבע למעלה

אוקטביה לפתע חשפה שיניים והתחילה לאכול אותי במרץ בגופי הבתולי. "יאמי יאמי חרררר חררררר" פלטה השועלה החרמנית צחוק העור שלי התכווץ בפחד בכל פעם ששיניה החדות התקרבו אל גופי צחוק נשיכותיה הוציאו אותי מדעתי. היא כזאת תחמנית ושובבה ויודעת איך להוציא אותי מדעתי ולגרום לי לצווח כמו חזרזיר קטן צחוקקריצה התפתלתי מצד לצד כשהאצבע שלי בישבנה ונשכתי שפתיים צחוק גם הכריות בטוסיק שלי זכו לנשיכות עסיסיות משיניה החדות של פופינס צחוק

אוקטביה הייתה כבר סופר חרמנית ודרשה ירידה! היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי פנימה ועשיתי אהבה עם הדגדגן הסקסי שלה! Tongue אוקטביה התחילה להתנשף ורעדה עד שגרמה ואמרה שזה היה נפלא! מוחא כפייה

"אוינק אוינק אני חמה בטירוף ורוצה שתפרק אותי בסקס אנאלי במגוון פוזות!" Evil Smile הודיעה לי חגיגית השועלה הסקסית שלי.

אוקטביה התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בזיון טרמפולינה אנאלי חגיגי במיוחד! התחת של השועלה פופינס בלע בשמחה את אוינק הקשיח שממש עשה חיים בישבנה Tongueצחוק

אוקטביה החזירה לישבנה את הפלאג שועל והתיישבה עליי ברכיבה עם הפנים אליי. היה ממש צפוף בכוס החם שלה. אוקטביה נשכבה עליי עם גופה הסקסי ככה שיכולתי להסניף את צווארה ושיערה המתוקים. גרררר גררררר זאת הייתה חדירה כפולה במיטבה! לוהטת ומטריפה! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה שלפה מישבנה את הפלאג שועל, הכניסה אותו לפה שלי והחזירה את אוינק הקשיח לישבנה חיוך גדול אחרי רכיבה נמרצת מלווה בנשיכות של השועלה פופינס בצווארי ובאוזניי זחלנו לקצה המיטה.

הרמתי את השועלה פופינס באוויר והקפצתי אותה באוויר כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על ישבנה הסקסי של פופינס שקיפץ במרץ על הנקניקיה הקשיחה שלי Tongueצחוק

התיישבתי על הספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת השועלה האנאלית יסססססססססס Tongueמוחא כפייהצחוק

הסנפתי את המדליה שלי והתמוגגתי מגופה הסקסי של פופינס חיוך גדול

הקפצתי את השועלה הסקסית שלי בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה בשמחה במיסיונרית אנאלית מטריפה! מוחא כפייה

אוקטביה נעמדה ונשענה על השידה. דפקתי אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה והפלקתי על ישבנה העסיסי! Star השועלה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לפרק את הכוס הורדרד שלה ושיחקתי עם האצבע בישבנה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongueמוחא כפייה אחחח זה היה פשוט נפלא! השועלה פופינס אוכלת בתחת מלידה! מוחא כפייהקריצה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

אחרי שליקקתי כהוגן את חור התחת המתוק של השועלה פופינס עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

זיינתי את השועלה פופינס טוב טוב בתחת הרעב שלה. פופינס הודיעה לי שהיא כבר ממש רעבה ותשמח למנה טובה של זרע חם Tongueמוחא כפייה

השועלה פופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה לי את אוינק הקשיח ושיחקה אם האצבע שלה בישבני. ליקקתי לה בשקיקה את חור התחת ושיחקתי עם האצבע שלי בישבנה חי חי חיוך גדול

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפיה החם של פופינס ומילאתי אותו בכמות נדירה של זרע חם גרררר Tongue אוקטביה חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק האצן!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה

חברים יקרים שיחק לי המזל לתפוס את השועלה האנאלית אוקטביה פופינס ולפרק לה ת'צורה! Evil Smile נימפומנית כמוה זקוקה לזין קשיח שיפרק לה את החורים 24/7 צחוקקריצה

שחררתי את השועלה הסקסית שלי לדרכה שבעה ומאושרת חיוך גדול עד למירוץ הבא שועלה אנאלית סקסית ושובבה שלי Evil Smileקריצה

סוף

היה לי העונג להאכיל את ישבנך בפלאג שועל! ראיתי שהוא היה מבסוט בטירוף! Tongueצחוקקריצה

סקסית תעשי לי שועלון! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המטריפים שלך שלא יודעים שובע! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

637

אוינק אוינק מזיין את הכרית הנימפומנית והפלצנית פופינס

שלא נותנת לו לישון בלילות צחוקTongueקריצה

שלום חברים יקרים. כאן שוב חברכם הטוב והנאמן אוינק אוינק חיוך גדול

לקראת בוא האביב החלטתי לעשות סדר בבית ולהיפתר מכמה דברים ישנים. הכריות שלי נהיו ממש מעפנות אז החלטתי לזרוק אותן לזבל ולקנות לעצמי כרית יוקרתית ומפנקת! Tongue

קפצתי לחנות הכריות וצדתי לעצמי כרית רכה וחמימה בעלת מגע של משי קטיפתי! Tongue ליטפתי אותה עם ידי והתמוגגתי ממנה! Tongue זאת הייתה הכרית אוקטביה פופינס במהדורה מוגבלת צחוקקריצה

20140920 005217 F(600)

רק תסתכלו על הכרית העסיסית והמפנקת הזאת! במחיר של אחת אני מקבל שתי כריות כאלה! מוחא כפייה בין הכריות ישנו חריץ שובב וסקסי שאפשר לדחוף לשם את האף ולהנות מריחות מדהימים! Star זאת תהיה ממש חגיגה לראשי ולפניי השובבות! Cool

הרמתי את הכרית ונשאתי אותה לביתי עליז ומאושר. עוברים ושבים הביטו עליי בקנאה ואני קיפצתי בשמחה וליטפתי את הכרית בתאווה גדולה Evil Smile

הנחתי את הכרית על המיטה והתמוגגתי ממנה... חיכיתי ללילה בשקיקה! לרגע שבו אניח את ראשי עליה וארדם כמו תינוק! חיוך גדול

סוף סוף הגיע השעה לישון! ליטפתי את הכרית פופינס החמימה שלי והנחתי עליה את הראש. את ידי השחלתי מתחתיה וחפנתי את הציץ הרך שלה בידי. אחחח פשוט תענוג! מוחא כפייה

עצמתי את עיניי ונרדמתי עם חיוך חיוך גדול אבל אז כעבור כמה דקות התחילו ההפצצות! Shockedצחוק

הכרית פופינס הפליצה ללא הפסקה והעירה אותי משנתי הענוגה צחוק (שרון עשתה קולות של פלוץ והקפיצה את התחת שלה צחוקצחוקצחוק). בהתחלה חשבתי שזאת רעידת אדמה אבל אז הבנתי שהכרית החביבה שלי מקפיצה אותי עם הפלוצים שלה צחוק

"היי היי כרית פופינס מה את עושה???" שאלתי אותה בהלם והפלקתי עליה קלות...

"אני מפליצה!!!" Tongue צעקה הכרית פופינס ושיגרה לעברי עוד הפצצה צחוק

הבנתי שזה יהיה לילה איום ונורא... ואני אקום בבוקר אחרי שלא עצמתי עין כל הלילה... פשוט נפלא Wacko ניסיתי לשחד את חור התחת של הכרית פופינס וליקקתי אותו בשקיקה בתקווה שהוא יפסיק להפגיז אותי, אבל זה לא עזר והכריות של פופינס סגרו את פניי בהפגנתיות וכמעט תלשו לי את האף צחוקצחוקצחוק

יצאתי כבר מדעתי! קמתי ותפסתי את הכרית פופינס ברגליים. משכתי אותה מהמיטה במטרה לזרוק אותה לפח אשפה, אבל הכרית פופינס התנגדה ונעצה את ציפורניה במיטה צחוק לא הצלחתי להזיז אותה והלכה לי השינה Ouchצחוק

קמתי בבוקר כולי הפוך ומיהרתי לעבודה. הכרית פופינס שכבה על המיטה וחייכה לעברי בממזריות... אההההההה זונה פלצנית! פלוץ שפל! צעקתי לעברה וברחתי מהבית תוך כדי שאני שומע אותה מצחקקת בהנאה צחוק

עליתי לאוטובוס והתיישבתי על מושב פנוי. פתחתי את החלון כי היה לי חם בטירוף אחרי שלא ישנתי כל הלילה. כרית פופינס הפלצנית הזאת הרגה אותי צחוק

התקרבה אליי בחורה חביבה ששאלה האם אפשר לשבת לידי? אמרתי "כן" עייף ובקושי חייכתי לעברה. היא התיישבה לידי וסגרה את החלון בטענה שקר לה. בערתי מחום והרגשתי שהראש לי עומד להתפוצץ! פצצה

"המממ תשמעי ממש חם לי תפתחי בבקשה את החלון" ביקשתי ממנה יפה.

"לא אני לא פותחת קר לי!" אמרה לי הבחורה הברונטית.

"תשמעי אין לי כוח לשטויות האלה חם לי ואני פותח את החלון!" אמרתי בקול רם ופתחתי את החלון בעצבים.

"מה נסגר איתך? זבל תסגור את החלון!" צעקה הברונטית וסגרה בעצמה את החלון.

"מי זבל? מה נראה לך שאת עושה? שרמוטה!" צעקתי לעברה ופתחתי את החלון צחוק

"אני עכשיו אדביק אותך לקיר! אל תתעסק איתי!" צעקה הברונטית ושוב סגרה את החלון צחוק

"למה מי את? מה תעשי?" שאלתי אותה בעצבים ופתחתי את החלון צחוק

הבחורה הברונטית ירקה עליי כמה פעמים וסטרה על פניי צחוק כאילו שלא הספיק לי מכרית פופינס אז עכשיו יש עוד זונה שרוצה להוציא אותי מדעתי צחוק

"איזה מין גבר אתה? תראה מה אני עושה לך ואתה לא מחזיר לי!" צעקה הברונטית והתפקעה מצחוק צחוק

"זונהההההההההההההההההההה אני עכשיו אפרק אותך הבנת?" צעקתי לעברה בעצבים ושלפתי את אוינק הקשיח מתחתוניי. אחרי מאבק קצר סתמתי את פיה של הברונטית עם הזין הקשיח שלי Approve היא המשיכה למלמל משהו לא ברור, הניפה את ידיה לכל עבר אבל מצצה בחריצות צחוק

הברונטית המטורפת הצליחה לשלוף את זייני מפיה והעיפה אותי על הגב. היא הורידה את תחתוניה והתיישבה עם ישבנה על הפנים שלי צחוק

"קדימה בן זונה תאכל את התחת שלי!" צעקה הברונטית המטורפת צחוק

"קדימה זבל תלקק ת'תחת שלי!" Tongue המשיכה הברונטית חולת הנפש צחוק

"רק תיגע בחלון אני מפוצצת אותך מכות!" צחוק הוסיפה הברונטית.

"אהה תסתמי כבר רק תגעי בחלון ואני אפרק את הכוס המסריח שלך!" צחוק צעקתי לעברה.

"הזין שלך מלא עובש!" היא צעקה לעברי צחוק

"תחנקי עם הזין הזה!" צעקתי לעברה ודחפתי לה אותו לפה Evil Smile

"רק תיגע בחלון אני אחזיר אותך לכוס של אמא שך!" צעקה הברונטית המטורפת צחוק

למזלי או למזלה של הברונטית הגיעה התחנה שלה אז היא נפרדה ממני לשלום וקפצה מהאוטובוס. נישקתי את ישבנה לשלום ואיחלתי לה שלא תתקל בי יותר אחרת אני אפרק את התחת שלה! צחוק

"ביי זבל" צעקה הברונטית המטורפת ונעלמה צחוק

בערב חזרתי לביתי תשוש ועייף בטירוף! הכרית פופינס שכבה על המיטה וחיכתה לי. אויי כמה שהתגעגעתי לכרית הפלצנית שלי... חסר לי רק לילה נוסף בלי שינה אהההההההההה צחוק

נשפכתי על הכרית ונרדמתי כמו תינוק. כמובן שהתעוררתי לצלילי הפלוצים המקפיצים של הכרית פופינס שהחליטה לעשות לי עוד לילה לבן מלא בפלוצים צחוק

"דייייייייייייייייייייייי אני לא יכול יותר למה את כל הזמן מפליצה?!" שאלתי את הכרית פופינס בעצבים.

"המממממ כי אני חרמנית! אם תיתן לי שוחד קטן אני מבטיחה שאני אפסיק עם הנעימות שלי בלילה" צחוק צחקקה הכרית פופינס ונענעה בישבנה.

"עשינו עסק!" צעקתי במהירות ודחפתי את הזין שלי לפיה המתוק של הכרית Tongue

הכרית פופינס מצצה את הזין שלי בשקיקה ולא הפליצה אפילו פעם אחת צחוק

הכרית פופינס דרשה ירידה והבטיחה שאם אני אזיין אותה כהוגן יהיה לי לילה שקט צחוק

עכשיו אני מבין למה היה מבצע כזה גדול עליה... לא קל לזכרים להסתדר איתה צחוקקריצה

ליקקתי לכרית פופינס את הכוס המתוק שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה וברח לה פלוץ קטן צחוק לא לא סתאאאאאאם צחוק הכרית פופינס גמרה בחיוך ענק ואמרה שזה היה מצוין! Tongue

הייתי קצת עייף מהירידה אז תפסתי תנומה קלה בין רגליה מה שמאוד הרגיז את הכרית פופינס צחוק קיבלתי כמה סטירות טובות ופייסיטינג מרושע ביותר! צחוק לא לא בלי פלוצים צחוק

בהמשך הכרית פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כהוגן בגופי ובישבני החלקלק Tongue

צרחתי בטירוף צחוקקריצה

הכרית פופינס הייתה חמה ורטובה וקפצה עליי לרכיבה. היא דהרה עליי בחרמנות ואכלה את צווארי ואת אוזניי Star

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את הכרית פופינס באוויר והעפתי אותה טוב טוב על הזין הקשיח שלי חיוך גדול ראינו את הזיון במראה הגדולה שהייתה מולנו וזה נראה מדהים! Tongue התיישבתי על הספה והכרית פופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי מהספה והקפצתי את פופינס בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הכוס שלה במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

הכרית הסקסית שלי נשענה על השידה והשחלתי את הזין הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה. הלמתי בה בחוזקה והטוסיק הרך שלה קיפץ ועשה קולות פליק פלאק מחרמנים במיוחד! Tongue

הכרית פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בחוזקה! חור הטוסיק שלה הוציא אותי מדעתי! Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! זה היה פשוט מדהים! קיפלתי את הכרית הסקסית שלי ופירקתי לה ת'צורה! Evil Smile

התהפכנו והמשכתי להשחיל את השור הזועם שלי בכוס הורדרד שלה חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue אחרי שרכבתי על הכרית החרמנית שלי כהוגן היא ביקשה לטעום את הזרע שלי כי הייתה כבר די רעבה קריצה

הכרית פופינס נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הזין בשקיקה בזמן ששיחקה עם האצבע שלה בישבני חיוך גדול ליקקתי לה את חור התחת הטעים שלה והסנפתי אותו באהבה חיוך גדול

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של הכרית האהובה שלי כמות גדולה של זרע חם! Tongue הכרית פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק ישן על הכרית!" וגרגרה בכיף את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה היא נתנה לי לטעום את הטוסיק שלי אחרי שדחפה את האצבע שלה לפה שלי וצחקקה בשובבות צחוקקריצה

אז מה אני אגיד לכם חברים... עכשיו יש לי בבית כרית נימפומנית רעבה לזין קשיח ומפואר שחייבת לקבל זיון טוב לפני השינה! אחרת היא תעשה לי לילה לבן רועש מאוד! צחוקקריצה

יש לה חורים רעבים וטעימים במיוחד והיא מספקת את כל תאוותיי המיניות יסססססססססס!!! TongueTongueTongue

סוף

אויייי הרגת אותי עם "הפלוצים שלך" הם מקפיצים במיוחד צחוקצחוקצחוקקריצה

פלחי ישבנך כל כך רכים ונעימים אני רוצה כרית כזאת גרררררר! Tongueצחוקמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך גרררררר חרררררר אווווווחחחחחחחח TongueStarצחוק

Heart Hug

Lavelle

638
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס הנוכלים גונבים זה מזו בוקסר וחזייה ומזדיינים כמו שפנים! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן אהובכם אוינק אוינק! Tongue

תגידו כבר סיפרתי לכם שאני נוכל שעשה מזה קריירה? אהה לא? צחוק אז ככה אני נוכל מקצועי מהשורה הראשונה ואין דבר שאני לא יכול לגנוב מאיזה עובר אורח מזדמן. יש לי ידיים מאוד זריזות שיכולות להשתחל לכל מקום ולצאת עם שלל יקר וגדול יסססססססססססס! מוחא כפייה

אז חשבתי שזה המצב עד שפגשתי את האחת והיחידה! מלכת הנוכלים אוקטביה פופינס צחוק

היה זה יום שגרתי כשצעדתי ברחוב כשאני לובש רק בוקסר.
היה ממש חם בחוץ אז החלטתי שזה יהיה ממש מגניב להסתובב בבוקסר הרנואר שלי צחוק
מסתבר שעוד מישהי חשבה כמוני וצעדה ברחוב בחוטיני וחזייה Tongue

זאת הייתה הנוכלת אוקטביה פופינס המדהימה!

חברים היא לבשה חזייה של טריומף! יש לי עין חדה חי חי חי קריצה

בפניי עמד אתגר חדש! להוריד מפופינס את החזייה היוקרתית שלה בלי שהיא תשים לב. בשביל זה הייתי חייב להכניס אותה למיטה Evil Smile

אחרי שלום שלום והיכרות קצרה הלכנו אני וגברת פופינס לבית קפה מקומי. התמזמזנו, התלטפנו וברחנו לדירה שלי כמו זוג חרמנים Tongue בדרך ניסיתי להוריד ממנה את החזייה אבל הזונה הארורה לא ירדה צחוק אוקטביה פופינס נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה. החוטיני ירד והחזייה נשארה במקומה.. כאילו שהיא קראה את המחשבות שלי כועס
טוב לפחות הסנפתי את החוטיני הריחני של פופינס גררררר גרררררר Tongue ליקקתי את הכוס הורדרד והמתוק של פופינס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא רעדה והתנשפה קלות. פופינס היפה גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue

המשכתי לשכב בין רגליה ושברתי את הראש איך אני מוריד את החזייה שלה... פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. חי חי חי תודה פופינס עשית בשבילי את העבודה צחוק

פופינס התחילה להוריד את הבוקסר שלי... היא שלפה ממנו את אוינק הקשיח שלי והמשיכה להפשיל את הבוקסר הלאה אבל פתחתי את רגליי ולא נתתי לה Approve אני יודע מה הנוכלת הזאת זוממת! צחוק

פופינס התנפלה על זייני ומצצה אותו בחרמנות ותוך כדי המשיכה לנסות לגנוב לי את הבוקסר צחוק

לא נשארתי חייב... ליקקתי את הכוס ואת חור התחת שלה וניסיתי להוריד לה את החזייה שפאקינג לא ירדה! כועסצחוק

פופינס הנוכלת החליטה לבלבל אותי והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי וישבני! בכל נשיכה הרגשתי את הבוקסר שלי מתרחק ממני... פופינס הנוכלת לא בזבזה זמן! צחוק

פופינס הנוכלת הרגה אותי עם הנשיכות שלה והצליחה להוריד ממני את הבוקסר. באותה שניה הצלחתי להוריד ממנה את החזייה יסססססססססססססססססס!!! Tongueמוחא כפייה

נדהמנו מהביצועים שלנו והחלטנו לעשות סקס מטורף של נוכלים! Cool

זרקנו את הבוקסר ואת החזייה הצידה והמשכנו להתפרע בסקס אוראלי משובח! Tongue

פופינס הנוכלת מצצה את הביצים החלקות שלי כל אחת בנפרד ואז את שתיהן יחדיו, זה היה נפלא! מוחא כפייה הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה והמשכתי לעשות בו בלאגן גדול! Star

פופינס הנוכלת עשתה מציצת פוליש מדהימה לאוינק הקשיח וליקקה אותו כמו נוכלת חרוצה! מוחא כפייה

התפוצצנו כבר מחרמנות! פופינס הנוכלת עלתה עליי לרכיבה והתחילה לדהור עליי במרץ רב! היא נשכבה עליי ואמרה בשובבות חריו חריו חריו! Tongueצחוק אחחחחח כמה שזה חירמן אותי אין דברים כאלה! מוחא כפייה פופינס הנוכלת גם לא ויתרה על הנשיכות שלה ונשכה אותי טוב טוב באוזניי ובצווארי.

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס החרמנית באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך למראה ומול המראה העפתי אותה בלהט רב על אוינק הקשיח Tongue

התיישבתי על הספה ופופינס הנוכלת קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue חברים הפופינס שלה כזה רטוב אין דברים כאלה גרררררררררררררר Tongueצחוק

הרמתי את פופינס הנוכלת והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה חיוך גדול הרגשתי כזה ביטחון מטורף שניסיתי לגנוב לה את העגילים עם השיניים צחוק כמובן שחטפתי כהוגן על המעשה הנועז הזה צחוק

פופינס הנוכלת נשענה על השידה והמשכתי לדפוק אותה חזק בפופינס הרטוב שלה Evil Smile

אחר כך היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בה בחוזקה Tongue

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות סוערות יסססססססססססס מוחא כפייהTongue

התהפכנו ודפקתי אותה כהוגן כשהיא שוכבת על הבטן! ישבנה התפוחי שקיפץ ממש הטריף אותי Tongue

אחרי שליקקתי לפופינס הנוכלת את החורים כשהיא שוכבת על הבטן עברנו לדוגי מהיר ועצבני Tongue

אחחח איזה זיון מטורף היא אין דברים כאלה והטוסיק שלה שקיפץ מעל אוינק הקשיח שלי פשוט גרם לי לסחרחורת צחוק

פופינס הנוכלת אמרה שהיא רעבה וביקשה שאתן לה לאכול משהו טעים. היה לי בשבילה משהו ממש טוב! זרע חם וטרי היישר מבייצלך החמימות של אוינק אוינק הנוכל Evil Smile

פופינס הנוכלת נשכבה עליי ב 69, הצמידה אצבע שובבה לחור הטוסיק שלי ומצצה לי את אוינק הקשיח בשקיקה חיוך גדול ליקקתי לה ברעב גדול את חור התחת שלה והתפעלתי מיופיו המשגע! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס הנוכלת כמות גדולה של זרע חם! פופינס הייתה ממש מאושרת! Tongue היא דחפה את האצבע השובבה שלה לפה שלי ונתנה לי לטעום את התחת שלי צחוק אחר כך היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הנוכל!" Tongueמוחא כפייהצחוק היא גרגרה את הזרע בשמחה בגרונה וצחקקה צחוק

אז ככה חברים חשבתי שאני נוכל מס' 1 בעולם עד שפגשתי את הנוכלת אוקטביה פופינס... הנוכלת הכי נימפומנית וחרמנית בעולם שרעבה לזין מפואר וקשיח 24/7 ולבוקסרים של רנואר צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

את נוכלת ממש סקסית ושובבה! Tongueצחוקקריצה

היה לי העונג להוריד ממך את חזיית הטריומף שלך חי חי חי צחוק

ד"ש לפופינס הרטוב ולחור הטוסיק המתוק שלך Tongue

Heart Hug

Lavelle

639
אוינק אוינק הסטלן מזיין ת'צורה לגוש שפיך פופינס! Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה מה שלומכם? שלומי מצוין תודה ששאלתם. לאחרונה נדבקתי בחיידק הסטלנים ובעיקר מה שאני עושה ביום יום זה יושב על הספה ומתמסטל צחוק

כהרגלי ישבתי על הספה ועישנתי ג'וינט טוב! אחחח החיים הטובים של הסטלנים קריצה

20150408 172058(700)

נכנסתי למצב רוח ממש טוב ונהייתי חרמן בטירוף! אוינק הקשיח שלי גדל למימדים עצומים ובהשפעת הג'וינט הוא היה דומה לפאקינג אנקונדה! Wackoצחוק

בקיצור לקחתי שאכטות ושפשפתי את אוינק הסטלן שלי. כעבור זמן מה הוא השפריץ על הרצפה כמות טובה של שפיך! Tongue רק תראו את גוש השפיך הזה נכון שהוא נפלא? Tongue

20150405 234904(700)

אחחח איזה פורקן משגע זה היה! נשפכתי על הספה והבטתי בגאווה בגוש השפיך שלי Cool אין עלייך אוינק סטלן שלי עשית עבודה מדהימה! מוחא כפייה

לפתע פתאום ראיתי את גוש השפיך שלי קם לתחייה! גוש השפיך שלי הפך לכוסית מלוכסנת ברונטית מדהימה! פאק מי הג'וינט הזה טוווווווווווווווווווב Tongueצחוק

"שלום לך אני גוש השפיך שלך! אני גוש שפיך פופינס!" חיוך גדול אמרה הברונטית המלוכסנת וזחלה לעברי לאט לאט... (שרון זחלה על הרצפה לכיוון הספה שעליה ישבתי)

היא הייתה לבושה בשמלה מדהימה שהדגישה את קימורי גופה היפים ואת ישבנה התפוחי Tongue גוש שפיך פופינס חשפה את שיניה החדות ונתנה לי ביס בזין שעדיין עמד במלוא תפארתו צחוק

היא הוציאה לשון שובבה וליקקה לי את הביצים החלקות והשופעות שלי Tongue היא ליקקה גם את הזין התופח שלי לכל אורכו ואז הגיעה לכיפה ועטפה את הזין עם שפתיה החושניות מוחא כפייה

חברים גוש שפיך פופינס מוצצת אליפות! Star התענגתי על המציצה שלה וליטפתי את ישבנה הסקסי חיוך גדול יאהההה בייבי אני הולך לזיין את גוש השפיך שלי! גוש שפיך פופינס הנימפומנית! מוחא כפייה

גוש שפיך פופינס שמה את הג'וינט שלי בין פלחי ישבנה והובילה אותי למיטה. חברים התיישבתי על ברכיי והתחלתי לקחת שאכטות מישבנה זה היה מדהים! Tongueצחוק

הלכתי בעקבות הג'וינט והשחלתי את פניי בין פלחי ישבנה של גוש שפיך פופינס. היא סגרה את פניי עם פלחי ישבנה ולא נתנה לי לצאת... חברים הרגשתי שאני בגן עדן! Tongue

גוש שפיך פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. הזזתי את החוטיני שלה הצידה והסנפתי את ישבנה! אחחחחח איזה סטלה אלוהים! Tongueצחוק

בינתיים גוש שפיך פופינס שיחקה עם אוינק הקשיח שלי ונשכה אותו גרררררר גרררר גרררר שיניה חדות ושובבות מאוד! מוחא כפייה

גוש שפיך פופינס התחילה להרטיב ורצתה ירידה! חיוך גדול הורדתי את החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והרטוב שלה Tongue אחרי כמה דקות שהלשון הסטלנית והחרוצה שלי פינקה את הדגדגן של גוש שפיך פופינס היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות! חיוך גדול "אוינק אוינק זה היה מצוין!" מוחא כפייה אמרה גוש שפיך פופינס וליטפה לי את הראש.

נשכבתי על המיטה וגוש שפיך פופינס התחילה למצוץ את זייני הקשיח מהצד. ליטפתי את ישבנה והבטתי בפיה החרוץ שפינק את אוינק הקשיח חיוך גדול ניסיתי להגניב לה נשיכה קלה בצד וזאת הייתה טעות גדולה מצידי... גוש שפיך פופינס הפכה לכרישה חרמנית וזללנית במיוחד! היא נשכה אותי ללא הפסקה בכל חלקי גופי והוסיפה לנשיכות קולות מפחידים עם צחקוקים זדוניים ורעשי רוק מטרידים צחוקקריצה צעקתי ללא הפסקה והרגשתי כמו תרנגול שמורטים לו את הנוצות צחוק

אחרי מתקפת הנשיכות גוש שפיך פופינס נתנה לי להירגע טיפה ומצצה את הביצים החלקות שלי בחום ובאהבה ועשתה מציצת פוליש מדהימה לאוינק הקשיח חיוך גדול

גוש שפיך פופינס בערה מחרמנות ועלתה עליי לרכיבה הפוכה! עשיתי לה זיון טרמפולינה מדהים והיא הייתה המאושרת בנשים! מוחא כפייה

גוש שפיך פופינס המלוכסנת שלי הסתובבה והמשיכה לרכב עליי. היא נשכבה עליי ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי בתוספת קולות של חזרזירה חרמנית צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה... שמתי את הג'וינט בפה והרמתי את גוש שפיך פופינס. העפתי אותה באוויר על אונק הקשיח שלי והתמסטלתי מהג'וינט! נעמדתי מול המראה וממש אהבתי את מה שראיתי! Coolקריצה

התיישבתי עם גוש שפיך פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

אחחחח גוש שפיך פופינס כזאת סקסית אני מת עליה! Tongue

הרמתי שוב את גוש שפיך פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Tongue

גוש שפיך פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה Evil Smile ישבנה קיפץ במלוא המרץ והתנגש בחוזקה במפשעתי חיוך גדול

גוש שפיך פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בה בחוזקה! חור התחת שלה הציץ בין פלחי ישבנה וחייך אליי Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה כל כך נהנתי לחבק את גוש שפיך פופינס היא כזאת גוש שפיך סקסי גרררררררררררר Tongueצחוק

הסתובבנו והמשכתי לזיין בחוזקה את גוש שפיך פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

אחרי שהברשתי עם לשוני את שני החורים של פופינס עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

זיינתי אותה מהר וחזק כמו שהיא אוהבת ותופפתי על ישבנה חיוך גדול

"אוינק אוינק אני רעבה... בא לי מילקשייק!" Tongue אמרה גוש שפיך פופינס בקול שובב.

"אין בעיה דובשניה מתוקה שלי אני עכשיו אמלא את פיך בכמות יפה של מילקשייק חם וסמיך!" Evil Smile אמרתי לה וצחקקתי בממזריות.

גוש שפיך פופינס התיישבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח. תוך כדי המציצה היא ליטפה את פי הטבעת שלי וגרמה לי לריגושים גדולים! מוחא כפייה ליקקתי ברעב גדול את פופינס הרטוב ואת חור התחת המתוק שלה! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה כמות יפה של מילקשייק חם וטעים! מוחא כפייה היא נתנה לי לטעום את האצבע שאיתה היא שיחקה בפי הטבעת שלי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק וגוש שפיך!" TongueStarמוחא כפייה ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה Tongueאצבע למעלה

תשמעו חבר'ה זה ממש להיט להיות סטלן! אחרי כל ג'וינט וגמירה גוש שפיך פופינס מופיעה מולי ואנחנו מזדיינים בטירוף כל היום וכל הלילה! אני מרגיש שאני בסטלה אינסופית איתה צחוקצחוקצחוק

תודה ג'וינט יקר שלי ששלחת לי את גוש שפיך פופינס הנימפומנית שרעבה לשפיך וזין קשיח וסטלני 24/7 צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongueמוחא כפייה

היית גוש שפיך סקסי בטירוף יססססססססס מוחא כפייהStarצחוק

אחחחח כמה שאני מתגעגע לטעמם המתוק של חורייך הרטובים גרררררררר Evil Smile

תמסרי להם נשיקות רטובות ממני ותחממי אותם בשבילי Tongueקריצה

Heart Hug

Lavelle

640
אוינק אוינק הזבלן מוצא במזבלה את אוקטביה פופינס הזבל! בובת מין משומשת! צחוקTongueקריצה

אהלן חברים יקרים כאן שוב הזיין האולטימטיבי אוינק אוינק Cool

לאחרונה החיים פחות חייכו אליי אז מצאתי את עצמי מסתובב הרבה במזבלה מתחת לבית צחוקבכי

אתם יודעים פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה... צריך להסתדר עם מה שיש. אולי אלוהים ישלח לי איזה כוס רטוב יום אחד ואני אחזור לחייך חיוך גדול

אחרי שהתבטלתי כל היום החלטתי לרדת למזבלה האהובה עליי ולשוטט שם קצת. מצאתי כמה בגדים קרועים... קופסאות שימורים עם שאריות של דגים ועוד זבל לא מעניין. אבל לפתע הרגשתי משהו שונה... משהו שבחיים לא הייתי מדמיין לעצמי שאני ארגיש במזבלה... זה היה עור רך ובתולי של... כוסית ברונטית מלוכסנת משומשת! יססססססססססססססס מוחא כפייהTongueTongueTongueצחוק

בהתחלה לא האמנתי למראה עיניי אבל אז ראיתי שכל החלקים הטובים שם והיא אולי משומשת אבל במצב מצוין ומוכנה לשימוש חוזר Evil Smile

"וואואווו מי את?" Tongue שאלתי את הברונטית המשומשת ומזמזתי בחרמנות את ישבנה.

"אני אוקטביה פופינס בובת מין משומשת!" צחוק צחקקה פופינס הזבל ונענעה את ישבנה. פאק מי היא כזאת כוסית מטורפת אין דברים כאלה! היא שכבה על הבטן כאשר ישבנה מורם למעלה וממש הייתה מוכנה לדפיקה טובה! Tongue

20150417 223149 F(700)

הזזתי את החוטיני שלה הצידה וגיליתי חור תחת מדהים ביופיו! מוחא כפייה התנפלתי על חור התחת הזה וליקקתי אותו ברעב גדול גררררררררררר Star

פופינס הזבל חייכה בשובבות והביטה לעבר הבליטה בתחתוניי... הבנתי את הרמז ובמהרה שלפתי את אוינק הקשיח ודחפתי אותו לפיה החם! Tongue זיינתי את פיה הקטן והיא המשיכה לחייך. פאק מי הזנזונת המשומשת הזאת חולת זין! Tongueמוחא כפייה

פופינס הזבל ביקשה שאקח אותה לדירה שלי ואפרק אותה שם כמו ליידי צחוקקריצה

היא סיפרה לי שמאז שזרקו אותה במזבלה היא משמשת לשעשוע של חסרי בית חרמנים צחוק

הרמתי את פופינס הזבל כמו שק זבל ונשאתי אותה לביתי חיוך גדול

זרקתי אותה על המיטה, הורדתי ממנה את החוטיני וצללתי לעבר הכוס המשומש שלה צחוקקריצה

אולי יש לה כוס משומש אבל הוא טעים בטירוף! מוחא כפייה ליקקתי אותו בשקיקה והבאתי את פופינס הזבל לאורגזמה מדהימה! Tongue היא הודתה לי מאוד ואמרה שהיה מצויין! Tongue

פופינס הזבל נשכבה על הצד ומיד התנפלתי על חור התחת שלה Tongue

"כן כן קדימה תלקק לי את התחת!" Tongue צעקה פופינס הזבל והתפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

חברים התחת שלה פשוט מעדן! Tongueמוחא כפייה

פופינס הזבל הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. המשכתי ללקק את חור התחת הטעים שלה ומזמזתי את ישבנה התפוחי! חיוך גדול היא שיחקה עם פיה בביצים החלקות שלי ומצצה אותן בשקיקה! ואז היא ליקקה את הזין שלי לכל אורכו ועשתה לו מציצת פוליש נהדרת! מוחא כפייה

גיששתי קצת ליד המותן של פופינס הזבל והיא כנראה הרגישה את הנשימות שלי... כי היא לפתע חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני השובב צחוק חברים היא ממש אבל ממש השקיעה בנשיכות האלה וביצעה אותן בטכניקה מדהימה! מוחא כפייה הייתי הנקניקיה הסקסית שלה והסתובבתי מצד לצד... פאק הזבל הזאת ממש רעבה! Shockedצחוק

פופינס הזבל הגיעה לבטן שלי, נשכה אותה ואז ירקה כמה פעמים לתוך הפופיק שלי צחוקצחוקצחוק היא דחפה את האצבע לפופיק שלי ואז נתנה לי לטעום את מיץ הפופיק שלי צחוקצחוקצחוק

אחר כך פופינס הזבל ירקה לתוך חור הזין שלי ועטפה אותו עם שפתיה החמות Tongue לחצתי על הכיפה של הזין ושנינו התפקענו מצחוק כאשר הרוק של פופינס יצא משם צחוקצחוקצחוקמוחא כפייה (חחחח התחרפנו לגמרי צחוקצחוקצחוק)

פופינס הזבל הייתה חרמנית בטירוף ועלתה עליי ברכיבה הפוכה. התבוננתי בתחת המקפץ שלה והזלתי ריר! Tongue

"קדימה זבלן שלי תפרק לי ת'כוס!" Tongue צעקה פופינס החרמנית בזמן שעשיתי לה זיון טרמפולינה מהנה!

"נו אז איך זה לזיין במזבלה?" שאלה פופינס וצחקקה צחוק
בזמן שהיא שכבה שם, פופינס הזבל בטח קיבלה הרבה זיינים בחורים שלה צחוק אולי החורים שלה משומשים אבל רעבים מאוד מוחא כפייה

פופינס הזבל התהפכה והמשיכה לרכב עליי במרץ. היא נשכבה עליי ולחשה "חריו חריו חריו" באוזניי מה שהדליק אותי בטירוף! Tongue אח"כ היא נשכה את אוזניי וצווארי כאילו הייתי החטיף שלה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את פופינס הזבל באוויר. הקפצתי אותה טוב טוב על אוינק הקשיח מול המראה. הטוסיק הסקסי שלה קיפץ במלוא תפארתו וזאת הייתה ממש חגיגה לעיניים מוחא כפייה התיישבתי על הספה והזבל המלוכסנת שלי המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue היא הייתה כל כך רטובה למטה! אוינק הקשיח שלי ממש טבע במיצי הכוס שלה צחוקקריצה הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue בובת מין משומשת או לא אני חולה עליה! Starמוחא כפייה

פופינס הזבל נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה טוב טוב בכוס Tongue אח"כ פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ופירקתי לה ת'צורה! Evil Smile

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! Tongue היה לנו זיון מלוכלך בטירוף! כמו שאפשר היה לצפות מזבלן ומבובת מין משומשת צחוקקריצה

התהפכנו ופירקתי את פופינס הזבל בכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול "מחיאות הכפיים" הסוערות נשמעו בכל השכונה צחוקקריצה

אחרי שליקקתי ברעב גדול את הטוסיק המתוק של פופינס הזבל עברנו לדוגי מהיר ועצבני Evil Smile

בזמן הדוגי הסוער פופינס הזבל הרגישה קצת רעבה ושאלה אם יש לי משהו טעים בשבילה קריצה

"אני רוצה זרע חם שיחמם אותי! קצת קר במזבלה" צחוק אמרה פופינס בשובבות. אין שום בעיה!פופינס רוצה פופינס מקבלת Evil Smile פופינס הזבל נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את זייני. תוך כדי המציצה פופינס ליטפה את חור התחת שלי ואני ליקקתי את חור התחת שלה חיוך גדול עשיתי לפופינס משהו שגרם לה להתרגז Censored אז היא דחפה את האצבע שלה לישבני כמה פעמים צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות מאוד השפרצתי לפיה של פופינס הזבל את הזרע החם שלי שחימם אותה כהוגן מוחא כפייה פופינס הזבל חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הזבלן!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה יססססססססססס מוחא כפייהTongueStar

אחחחחחחחחחח כמה אני שמח שיש לי שכנה מלוכסנת, נימפומנית, זבל, רעבה לזין קשיח וזיון מלוכלך 24/7 כמו אוקטביה פופינס! אני חושב שאנחנו צריכים להתחתן! החתונה תיערך בחיריה! כולכם מוזמנים! Tongueמוחא כפייהStarצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongueמוחא כפייה

זיינתי את פופינס הזבל בובת מין משומשת רעבה לזין יסססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

היה ממש כיף למצוא אוצר כמוך בזבל, אולי אני אהפוך לזבלן במשרה מלאה צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים והרעבים שלך Evil SmileTongue

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”