אוינק אוינק ממשמר המלכה מוטרד על ידי התיירת הנימפומנית אוקטביה פופינס! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חייל ממשמר המלכה!

אני מאוד גאה בעבודתי וגאה לשרת את מלכת אנגליה!
כל פעם שאני לובש את המדים ועומד כמו פסל מול ארמון המלכה במשך כמה שעות אני מתמלא בפטריוטיות וגאווה אדירה!
תאמינו לי שזה לא קל לעמוד במשך כמה שעות כמו דלביוב בלי לגרד בעף כשזבוב מעצבן עושה עליו את צרכיו 
אבל אני לא מתלונן ועושה את עבודתי על הצד הטוב ביותר! לפעמים ילדים קטנים ומעצבנים מנסים להוציא אותי מדעתי אבל זה לא מצליח להם! כי אני מקצוען אמיתי שאוהב את המלכה! 

כבר נתקלתי בתיירים מתלהבים שעושים רעש ומצטלמים איתי, אבל שום דבר לא הכין אותי לתיירת הבאה שלא עזבה אותי במנוחה ופשוט אנסה אותי כשהייתי בתפקיד! 

כמו בכל יום עמדתי בשעה שלי על המשמר ובהיתי מולי. אני תמיד בוהה בנקודה מסויימת באופק ככה אני לא מאבד את הריכוז. לפתע פתאום הופיעה מולי בחורה ברונטית חתיכה כשעל פניה חיוך מאוזן לאוזן
ראיתי עליה שהיא נורא סקרנית ובחנה אותי מכף רגל ועד ראש. (עמדתי כמו פסל ושרון התרוצצה סביבי). היא שלפה מצלמה ושיגעה אותי עם פלאשים מה שגרם לי כמעט להתעוור! אההההה עוד תיירת מעצבנת שלא יודעת גבולות! חשבתי לעצמי בכעס אבל פניי נשארו חתומות!
התיירת קירבה את פניה לפניי ובחנה אותי בסקרנות...

"אז מה אחי אתה רוצה אולי בירה? מה אחי אתה כאילו לא מדבר? אתה ברוגז?" שאלה התיירת והתפוצצה מצחוק
צחקתי בלב אבל המשכתי לעמוד כמו פסל החירות! 

התיירת התרוצצה סביבי ורחרחה אותי מכל עבר כאילו הייתה חתולה
הרגשתי את נשימותיה וזה דגדג אותי קלות... אהה מאיפה היא באה לי זאת עכשיו?! 

התיירת הברונטית עשתה לי עיניים ואז התחילה לרקוד מולי בסקסיות מטריפה!
נענעה את ישבנה והצמידה אותו למפשעתי... משמר המלכה הקשיח התעורר! 

התיירת הייתה מאוד נחושה להוציא תגובה כלשהי ממני... היא הורידה את מכנסיי ותחתוניי והתנפלה על הזין הקשיח שלי כמו נימפומנית חולת זין! 
היא מצצה את הזין שלי במציצת כריש אגרסיבית קולנית במיוחד! כולל גניחות של שרמוטה רעבה
היא פשוט חירפנה אותי עם קולות המציצה החזקים שנשמעו לכל עבר
הצצתי למטה בהלם וראיתי איך היא מתפרעת על הזין שלי!
משמר המלכה הקשיח שלי היה ברקיע השביעי! 

כשהתיירת הבינה שהיא לא תשבור אותי עם מציצת הכריש שלה, היא חשפה את שיניה והתחילה לנשוך אותי בשובבות בגופי... נשכתי את לשוני, כיווצתי את אגרופיי ודמיינתי לעצמי שהתיירת הזאת היא לא יותר מיתוש מעצבן 
אבל חברים היא הייתה פאקינג כריש! 

איכשהו הצלחתי להחזיק מעמד עד סוף המשמרת שלי... פוייייי איזו הקלה! אם הייתי זז טיפה ומגיב לתיירת השובבה, המלכה בכבודה ובעצמה הייתה מפליקה על ישבני כעונש על הפקרות בשמירה 

עשיתי סיבוב ימינה והתחלתי לצעוד כשהזין שלי מתנדנד בגאון והתיירת החרמנית צועדת מאחוריי ומשפשפת אותו בשקיקה! 

"היי היי לאן אתה הולך? עוד לא סיימתי איתך!" צעקה הברונטית באוזן שלי 

"גברת בדיוק סיימתי את המשמרת שלי! אני חייל גאה ממשמר המלכה!" אמרתי לה בגאווה 

"פששש באמת? יצא לך לזיין את המלכה?!" שאלה בהתלהבות הברונטית המטורפת 

"מה פתאום!!! זאת המלכה איך את מדברת?"
שאלתי אותה בהלם 

התיירת הברונטית אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס והמשיכה לשפשף את הזין שלי בחרמנות. אמרתי לה שאני קצת עייף אבל זה לא עניין אותה, היא תפסה בזייני והובילה אותי לאכסניה שלה 
חולת זין אמיתית זאתי גררררררררררר 

קיוויתי שהמלכה לא תראה אותי צועד עם זין בחוץ כשגרופית מתלהבת משפשפת אותו
למזלי הגענו לאכסניה של גברת פופינס בלי לעורר יותר מידי תשומת לב, למרות שאוקטביה מאוד השתדלה שכולם ישימו לב אלינו 

נכנסנו לאכסניה והייתי כבר ממש חרמן! ביקשתי מאוקטביה שתמצוץ לי שוב את הזין במציצת הכריש המדהימה שלה!
היא מצצה לי בטירוף בזמן שליטפתי את ישבנה שהשתקף במראה. הורדתי את הטרנינג הסקסי שלה ביחד עם החוטיני, והתמוגגתי במראה מישבנה המדהים עם חור התחת הקטן והשובב שהציץ בין הפלחים! 

הייתי מאוד עייף מהעמידה והייתי חייב לשכב על המיטה למנוחה קלה... אבל פופינס החרמנית לא נתנה לי רגע של מנוחה ודרשה ירידה!
היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לבית המלוכה הורדרד שלה
ליקקתי לה את הכוס באהבה רבה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה עם חיוך גדול ואמרה שזה היה נהדר! 

באותם רגעים אוקטביה הייתה המאושרת שבנשים וליטפה את ראשי בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי בפניה היפות

שום דבר לא הכין אותי לבאות... אוקטביה תפסה אותי לפתע עם רגליה והפכה אותי על הגב בתרגיל האבקות מרשים! מצאתי את עצמי מתחת לישבנה הסקסי, אוכל בלהט את החורים הטעימים שלה 

אוקטביה דמיינה שאני אופנוע שטח והיא רוכבת עליי בדרך הררית במיוחד
היא קיפצה על פניי ללא רחמים וזיינה את פניי חזק עם ישבנה 
הלשון שלי חגגה על חור התחת הסקסי שלה! אם למות אז עם טעם טוב בפה! 

עצרנו בדרך ואוקטביה התנפלה על משמר המלכה הקשיח שלי במציצת פוליש מדהימה, ומצצה גם את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק רועשת במיוחד! 

שיניה של אוקטביה עדיין גירדו אז היא נשכה אותי ללא רחמים בגופי העדין ובישבני הסקסי 

כמובן שלא יצא לי לנוח בכלל בזרועותיה של אוקטביה הברונטית הנימפומנית... במהרה היא עלתה עליי לרכיבה והתחילה לדהור עליי במרץ תוך כדי שהיא נושכת את אוזניי וצווארי! 

אחחחח גברת פופינס היא נשכנית מלידה! 

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה הרמתי את אוקטביה באוויר. זייינתי אותה באוויר כל הדרך עד למראה. מול המראה העפתי את אוקטביה גבוה על מר משמר קשיח ושנינו התענגנו על ישבנה המקפץ במראה 

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 

הרמתי אותה שוב והקפצתי אותה בשמחה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מדהימה!
אוקטביה הפליקה על ישבני ודרבנה אותי לזיין אותה חזק בכוס הלוהט שלה!
שכחתי כבר ממלכת אנגליה המשעממת הזאת... יש לי מלכה חדשה... אפרודיטה מלכת הזיונים! 

אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס והפלקתי על ישבנה המקפץ! 

חברים ככה צריך להשתחרר אחרי עמידה של כמה שעות! 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה טוב טוב בכוס הורדרד שלה! 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
אחחחח הרגשתי את הגוף של אוקטביה בוער! היא הייתה כזאת לוהטת וחרמנית גררררררררר גרררררררררר! 

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את גברת פופינס הנימפומנית כשהיא שוכבת על הבטן!
רעש הזיון יכל להעיר דוב! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני!
דהרתי על הסוסה אוקטביה כל הדרך לארמון המלכה! 

הפלקתי על ישבנה ומשכתי בשיערה! הסוסה פופינס הייתה סוסה ממושמעת אבל נהייתה קצת רעבה
היא ביקשה שאשים לה בפה משהו טעים ולא יכולתי לסרב לבקשתה 

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה את זייני הקשיח תוך כדי שהיא משחקת עם האצבע שלה בישבני
ליקקתי לה את החורים בשקיקה והתענגתי על מציצתה הנפלאה! 

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של אוקטביה זרע לבן וטעים במיוחד! 

אוקטביה הייתה ממש מרוצה וחייכה לעברי בשובבות
היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק משמר המלכה" וגרגרה את הזרע בגרונה! 

כמובן שרציתי לטעום גם את את הזרע הטעים אז אוקטביה ירקה אותו לפה שלי! גרגרתי אותו בגרוני ובלעתי אותו לכבוד המלכה! 

חברים יקרים התיירת הנימפומנית אוקטביה פופינס חירפנה לי ת'צורה! אף פעם לא חשבתי שאני אמצא את עצמי אחרי המשמרת במיטה עם מלוכסנת חולת זין! 

ותודה למלכה שנתנה לי עבודה כזאת! בזכותה גם למשמר המלכה הקשיח שלי הייתה עבודה! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

אחחחח איזה כיף היה לעמוד כמו בול עץ ולקבל ממך את מציצת הכריש! 

שינייך חדות ושובבות והחורים שלך רעבים וטעימים גרררררר! 

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך ונשיקות לישבנך המדהים! 

Lavelle