כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 65 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

641
אוינק אוינק הנפוליאון כובש את החורים הרעבים של העכברה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק נפוליאון ואני שליט דגול וקזנובה לא קטן! Cool

בארמון שלי יש את כל הדברים הטובים שמספקים את התאוות שלי... אבל את תאוותיי המיניות אין מי שתספק כי אני בן זונה עם דרישות גדולות והשרמוטות שגרות איתי לא עומדות בקצב צחוק

לאחרונה בחדרי עברה להתגורר עכברה ערמומית ושובבה. היא אוהבת לגנוב ממני אוכל וללכלך את הרצפה. בלילות היא מתגנבת למיטתי ועושה בה בלאגן גדול צחוק לפעמים על נפוליאון הקשיח שלי נשארים סימני שיניים... היא כנראה חושבת שהוא למאכל צחוקקריצה

יצא לי כמה פעמים לראות את העכברה הזאת בפעולה וחברים היא כוסית בטירוף! יש לה חורים קטנים ויפים מאוד וחשקתי בהם רבות! Evil Smile החלטתי לכבוש את החורים של העכברה ולשם כך חשבתי על תוכנית מדהימה! חיוך גדול

הלכתי למקרר והצטיידתי בתפוח, קלמנטינה וגבינה צהובה. חזרתי לחדרי והנחתי את התפוח היפה באמצע החדר. הסתתרתי מאחורי הספה והצצתי קריצה

כעבור כמה דקות ראיתי האף של העכברה מציץ מהמאורה צחוק היא רחרחה ורחרחה ואז דפקה ספרינט לעבר התפוח (חחח שרון זחלה על הרצפה לעבר התפוח צחוק) עד שהגבתי התפוח כבר היה אצל העכברה והיא זחלה בחזרה למאורה. אחחח איזה טוסיק יפה יש לה מאמה מיה! Tongue לא רק שהממזרה הזאת לקחה את התפוח בלי שתפסתי אותה היא גם הדליקה אותי עם ישבנה ונענעה אותו מולי! אחחח היא ממש רעה העכברה הזאת! צחוק

לקחתי את הקלמנטינה והנחתי אותה קצת יותר קרוב אליי. חיכיתי וחיכיתי ושוב פספסתי... העכברה השובבה הקדימה אותי ותפסה את הקלמנטינה. זינקתי אחריה והצלחתי לתפוס לה את הרגל! אבל היא נתנה לי כמה סטירות בפנים עם רגלה השנייה והעיפה אותי אחורה. הבטתי במאורה ואז ראיתי את הפרצוף הממזרי של העכברה! היא הוציאה לעברי לשון מקניטה והתפוצצה מצחוק! צחוק

"אההה זונה קטנה חכי חכי שאני אתפוס אותך!" צעקתי לעברה וחטפתי עוד כמה סטירות בפנים מכף רגלה שיצאה במהירות מהמאורה. ואז היא הסתובבה לכיווני עם ישבנה והזיזה את החוטיני שלה הצידה. חור הטוסיק הקטן שלה הציץ לעברי והיא התפוצצה מצחוק צחוק אויי מה אני אעשה לחורים שלך כשאני אתפוס אותך חשבתי לעצמי... אני אכבוש את החורים שלה לצמיתות! Evil Smile

חזרתי לספה ולפתע התעופפה לעברי חצי מהקלמנטינה שהעכברה גנבה. מממ... כמה יפה מצידה חשבתי לעצמי ואז ראיתי את העכברה זוללת את הקלמנטינה ומחייכת לעברי בשובבות. זללתי את הקלמנטינה המתוקה גם כן והבטתי עליה בעיניי השטן שלי צחוק חשבתי מה יקרה אם אני אדחוף את נפוליאון הקשיח שלי לתוך המאורה ועברה בי חלחלה Shockedצחוק

הגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים Evil Smile לקחתי את פרוסת הגבינה הצהובה ושמתי חתיכות קטנות של הגבינה הצהובה כל הדרך מהמאורה של העכברה עד למיטה שלי חי חי חי Tongueקריצה

20150417 214208(700)

20150417 214232(700)

איזה שביל יפייפה של גבינה צהובה... העכברה הסקסית שלי בטוח תיפול בפח! הטוסיק השמנמן שלה רעב ואוהב לאכול צחוקקריצה

הסתתרתי מאחורי המיטה וחיכיתי לעכברה... ראיתי את הפרצוף שלה מציץ מהמאורה והיא מרחרחת להנאתה. היא יצאה מהמערה בזהירות והתחילה לזחול לעבר חתיכות הגבינה הצהובה. היא זללה אותן אחת אחרי השניה עד שהגיעה למיטה. היא קפצה על המיטה והמשיכה לזלול את הגבינה הצהובה עד שהגיעה לחתיכה האחרונה. כשהיא הבינה שהיא רחוקה מהמאורה וממקום המבטחים שלה התנפלתי עליה מאחורה ותפסתי אותה בגופה הסקסי יסססססססססססססססס מוחא כפייהTongueצחוק

העכברה הייתה מאוד מופתעת והתחילה לצווח בחוזקה צחוק לא הרפתי ממנה ומזמזתי אותה בכל חלקי גופה בדגש על החורים שלה שהיו רטובים מאוווווד Tongueמוחא כפייה היא נלחמה בי בגבורה ונשכה אותי בגופי. תפסתי את ראשה ודחפתי אותה לעבר נפוליאון הקשיח שלי Cool היא הבינה את הרמז ובלעה את הלוחם הקשיח שלי כמו שרמוטה טובה מוחא כפייה למרות שפיה של העכברה היה תפוס היא הצליחה להגיד לי שקוראים לה פופינס. איזה שם יפה לעכברה כה יפה Tongue

העכברה פופינס המשיכה למצוץ לי את הזין בשקיקה ואמרה שהיא רוצה לקחת את הנקניקיה הקשיחה שלי לתוך המאורה שלה Shockedצחוק כן בטח מה נראה לה שעשו אותי באצבע? צחוק

"העכברה פופינס את ממש שובבה! כל הזמן את משחקת איתי אבל לא עוד! הפעם אני אראה לך מי שולט בבית הזה ולמי יש ביצים יותר גדולות!" Evil Smileצחוקקריצה אמרתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

מסתבר שהעכברה פופינס ברחה ממני כל הזמן כי היא חשבה שאני רוצה לאכול אותה צחוק היא נרגעה אחרי שאמרתי לה שאני רוצה לכבוש ולפרק לה את החורים Tongueצחוקקריצה

העכברה פופינס הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ירידה. היא נשכבה על הגב ואחרי שהורדתי לה את החוטיני היא פתחה את רגליה לרווחה חיוך גדול כבר באתי ללקק לה כהוגן את הכוס אבל אז לפתע היא הניחה את כפות ידיה על הכוס והסתירה אותו... WTF? Shockedצחוק

"מממ... מ.... אני משחקת איתך! אני משחקת איתך!!!" צחקקה העכברה פופינס צחוקצחוקצחוק

"אהההההה גושי תפסיקי לשחק איתי! תעיפי את הידיים שלך משם!" שאגתי לעברה צחוקצחוקצחוק

היא נתנה לי סטירות, משכה לי בשיער והמשיכה לשחק איתי! גושי לא ממושמע שלא יודעת לכבד את האדון שלה כועסצחוקצחוקצחוק

לבסוף העכברה פופינס הפסיקה לשחק איתי ופתחה את שערי גן עדן צחוק הדבקתי את לשוני לפלא הורדרד שלה וליקקתי אותו בשקיקה Tongue אחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongueמוחא כפייה

העכברה פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי! מוחא כפייה אחחח החורים המדהימים שלה! כמה זמן חשקתי בהם! עכשיו סוף סוף אני יכול לשחק איתם! Tongue

ליקקתי את החורים שלה ברעב גדול ואז דחפתי אצבע אחת לכוס ואצבע אחת לתחת ושיחקתי עם אצבעותיי בתוך החורים שלה. זיינתי אותה עם אצבעותיי בחדירה כפולה מרעננת במיוחד! העכברה פופינס הייתה מבסוטית בטירוף! Tongue

על המיטה היו כמה צעצועים אנאליים Evil Smile היה את הפלאג השקוף מזכוכית שדחפתי אותי לישבנה של העכברה פופינס ועשיתי תצפית לתוך חור התחת שלה יסססססססססס Tongue הארתי לתוך החור עם פנס ומצאתי שם זהב ויהלומים! חי חי חי Star העכברה פופינס מצצה לי את הביצים בחום ובאהבה ועשתה מציצת פוליש מדהימה לנפוליאון הקשיח שלי מוחא כפייה

החלפתי את הפלאג השקוף בפלאג מברג. הברגתי אותו לחור התחת של העכברה פופינס ושיחקתי איתו להנאתי Tongue העכברה פופינס כנראה הייתה קצת רעבה כי היא התחילה לשחק עם הרוק בפה שלה ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני צחוק איזה שיניים חדות יש לשובבה הזאתי! לא סתם היא הצליחה לחפור מאורה בחדרי ולהשתחל לתוכה צחוק

הגיע הזמן שלי להשתחל לטוסיק של העכברה פופינס! אני בטוח שבמאורה האנאלית שלה חמים ונעים! TongueStar העכברה פופינס התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית. נפוליאון שלי לוחם אדיר והוא כבש את חור התחת של העכברה פופינס באומץ רב! מוחא כפייה

העכברה פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי אנאלית. תוך כדי הרכיבה היא חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. נשכנית קטנה ושובבה שכמותה! צחוק היא הצמידה את פיה לאוזן שלי ושרה לי את שיר "החריו חריו חריו!" Tongue יססססססססס אני מת על השיר הזה! מוחא כפייהצחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על נפוליאון הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של פופינס ועל נפוליאון הקשיח שלי שחורר את ישבנה כהוגן! Evil Smile

התיישבתי על הספה והעכברה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת העכברה האנאלית! חיוך גדול

הרמתי שוב את העכברה פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית אנאלית מדהימה! Tongue

העכברה פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את החור הקטן והמיסתורי שלה Evil Smile

היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואז נזכרתי שמרוב התלהבות בכיבוש חור הטוסיק לא כבשתי עדיין את החור הורדרד שלה צחוק הוצאתי את הזין מהתחת שלה והשחלתי אותו לכוס הרטוב שלה גרררררר Tongue זיינתי אותה בכוס עם נפוליאון הקשיח ודחפתי לה אצבע שובבה לתחת. זאת הייתה חדירה כפולה נפלאה! מוחא כפייה יסססססס כבשתי גם את הכוס של עכברה פופינס TongueTongueTongueTongue
כבשתי שוב את חור התחת שלה והתענגתי על המראה המלבב Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongue חור התחת של העכברה פופינס כזה רעב אין דברים כאלה! Evil Smile הסתובבנו והמשכתי לדפוק את העכברה פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן Tongue ליקקתי את התחת שלה כהוגן ואז עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! Evil Smile

העכברה פופינס הייתה קצת רעבה אז היא שאלה אם אני יכול להשפריץ לה בפה מילקשייק חם וטעים Evil Smile

"כמובן יקירתי הנשכנית יש לי בשבילך מילקשייק פשוט ללקק את האצבעות!" צחוקקריצה אמרתי לה בשובבות וליטפתי את ישבנה.

נשכבתי על הגב והעכברה פופינס התיישבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין היפה שלי בשקיקה וליטפה לי תוך כדי את חור התחת קריצה תפסתי פלאג מברג בפה שלי, פיסקתי את פלחי ישבנה של העכברה פופינס וזיינתי אותה בתחת עם הפלאג עמוק וחזק כמו שהיא אוהבת קריצה מידי פעם הוצאתי את הפלאג, מצצתי אותו בהנאה וזיינתי את חור התחת שלה עם לשוני גררררר Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של העכברה פופינס כמות גדולה של מילקשייק חם! מוחא כפייה

העכברה פופינס דחפה את האצבע שהייתה בישבני לפה שלי לטעימה טובה וצחקקה צחוק

היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הנפוליאון!" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStar

יששששששששששששששששששש חברים עשיתי זאת! כבשתי את החורים של העכברה פופינס! העכברה הכי נימפומנית ורעבה לזיינים קשיחים בממלכה שלי! מוחא כפייהצחוקקריצה

כמובן שהעכברה המלוכסנת והשובבה שלי המשיכה לשחק איתי ועבדתי קשה כדי לכבוש את החורים שלה שוב ושוב בימים ובלילות צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongueמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

היית כזאת עכברה קטנה ושובבה! טיזרית קטנה וערמומית גרררררררר צחוקצחוקצחוקקריצה

היה לי העונג לכבוש את החורים הקטנים והרעבים שלך יסססססססס TongueTongueTongueStar

הקלמנטינה הייתה ממש טעימה יאאממיייי מוחא כפייהTongue

ד"ש רטוב לחורצ'יקים היפים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

642
אוינק אוינק ואישתו אוקטביה פופינס בתוכנית ריאליטי מטורפת!!! Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה כאן הגבר גבר שבגברים אוינק אוינק יאאאאאההההוווווווו !!!! TongueTongueTongue

תשמעו קטע... ישבתי יום אחד עם חברי הטוב על בירה והוא אמר לי שחיי עם אישתי כמו תוכנית ריאליטי ואנחנו פשוט חייבים להיות בטלויזיה. חשבתי לעצמי בואנה הוא צודק! Tongue עשיתי עם חברי הגאון לחיים עם בקבוקי הבירה! רעש הבקבוקים נשמע בחוזקה בכל הפאב חיוך גדול (חחחח שרון עשתה רעש של זכוכית עם בקבוק הבושם שלה על מדף זכוכית חיוך גדולצחוק) ושתיתי את הבירה בשקיקה Star

מיד יצרתי קשר עם המנכלית של ערוץ 2 שאותה אני דופק מידי פעם. קפצתי אליה עוד באותו היום לזיון טוב לפני השינה. היא מתה על הזין שלי ובזמן שדפקתי אותה בדוגי (חחח שרון הייתה המנכלית השובבה של ערוץ 2 צחוק) היא ישר הסכימה לרעיון שלי ואמרה שתשים את תוכנית הריאליטי שלי בשעה הכי חמה בערוץ! מוחא כפייה הבטחתי לה שיהיה לתוכנית רייטינג מטורף והיא גנחה מהתרגשות צחוקEvil Smileקריצה

למחרת הזמנתי צוות צילום והודעתי לאישתי אוקטביה פופינס שאנחנו מתחילים לצלם תוכנית ריאליטי ושתתנהג טבעי. תפסתי אותה על המיטה כשהיא מטפחת את עצמה.

"אוינק אוינק שוב אתה עם השטויות שלך? יאללה סבבה יקירי זורמת איתך! יש לך ראש טרולולו חבל"ז!" Wackoצחוקצחוקצחוק אמרה אישתי המלוכסנת וצחקקה.

"את תראי זה יהיה ענק! אנחנו נהיה הלהיט של המדינה!" TongueTongueTongue אמרתי לה בהתרגשות וחיבקתי אותה בחוזקה.

קיבלתי SMS מערוץ 2 שצוות הצילום בדרך!!! Tongue

"אישתי אישתי זה קורה! צוות הצילום בדרך! אלה הדקות האחרונות שאת אנונימית. תהני מהרגע כל עוד את יכולה כי בקרוב כל המדינה תדע איזה חורים יפים ורעבים יש לך!" Tongueצחוקצחוקצחוק אמרתי לה וקיפצתי סביבה בהתלהבות כמו מטומטם צחוק

"אוינק אוינק אתה מפחיד אותי!" צחוק אמרה לי אישתי היקרה.

"עזבי יקירתי... פשוט הביצים שלי רועדות מתרגשות אז אני לא שולט בעצמי! תתנהגי טבעי" אמרתי לה ובחנתי אותה מכף רגל ועד ראש... הצילומים עוד לא התחילו והיא כבר חצי ערומה צחוק

נשמעו דפיקות בדלת ובמהרה פתחתי לצוות הצילום שמנה 5 גברים, חלקם חסונים יותר וחלקם חסונים פחות... אישתי מיד קלטה את החסונים יותר ונופפה לעברם בחמימות Shockedצחוק

הם התמקמו בפינות שונות בחדר ושלפו את הציוד הרב שלהם. הרבה מצלמות, אורות ובלאגנים צחוק אין מה לבזבז את הזמן אמרתי לעצמי... תוכנית הריאליטי שלנו תשאיר את הצופים פעורי פה על ההתחלה! צחוקקריצה

"אישתי היקרה מה דעתך לאיזה סקס אנאלי טוב? גררררררר" שאלתי את אישתי וליטפתי את ישבנה כשהיא ישבה בדוגי Evil Smile היא נותנת לי רק כשיש לה מצב רוח... קיוויתי שזה הרגע... אך טעיתי מבולבל

"הממממ אוינק יקירי אני לא חושבת שזה הזמן המתאים" אמרה אישתי ונענעה בישבנה בטיזריות מטריפה... ירד לי ריר מהפה.... וזה מה שקרה לכל גברברי צוות הצילום צחוקקריצה

לא הזמן המתאים??? אני אראה לזנזונת הזאת מה זה לא הזמן המתאים!!! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4396755%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

עד כאן!

הודעתי לאישתי שאני מתגרש ממנה! כועסצחוק

"אישתי אני מתגרש ממך!" Pig צעקתי לעברה באומץ רב צחוק

"אתה מתגרש ממני??? אני אראה לך עכשיו מתגרש ממני! אף אחד לא מתגרש ממני!" צעקה לי אישתי בעצבים צחוק

"סרבנית גט מגעילה!!!" צעקתי לה צחוק

פה אישתי התחילה לכסח אותי במכות! היא ממש השתוללה! Shockedמבולבלצחוק

היא החטיפה לי סטירות ועשתה ממני שק איגרוף כשחבטה בי עם אגרופיה הקטנים צחוקקריצה

הצלחתי להרגיע אותה רק אחרי שהצעתי לה סקס איכותי עד אור הבוקר Wackoצחוק נראה שלצוות הצילום יהיה לילה לבן צחוק

אישתי הסקסית הגישה לי את ישבנה התפוחי ובמיד התחלתי לאכול את החורצ'יק שלה Tongue שנינו הבטנו במראה איך אני זולל את החורצ'יק הטעים שלה ואישתי צחקקה בשובבות צחוק

הורדתי את החוטיני הריחני של אישתי והסנפתי אותו בחרמנות! שמתי אותו על צווארי בגאווה והוצאתי לשון לאחד הצלמים צחוקParty

אישתי התחילה למצוץ ברעב את הזין הקשיח והאיכותי שלי וליקקה אותו כמו חתולה חרמנית. היא שליקלקה גם את הביצים החמימות שלי ושיחקה איתן בהתלהבות בפיה גרררררררר Tongue

"קדימה צלמים! "Come On! Come On My Face!" צעקה אישתי בהתלהבות וכמה מהצלמים החסונים התחילו לגשש אחרי השמוקים שלהם צחוק

שכבתי מתחת לישבנה של אישתי והייתי עסוק בחורים שלה כשלפתע קלטתי את אישתי מוצצת בפראות לאחד הצלמים וחיוך דבילי מרוח על פניו! כועסצחוק

"סוקה בלאאאאאאאאאאט מה את עושה?" שאלתי את אישתי בעצבים!

"אני מוצצת לצלם יאאמיי יאאמייי!" גנחה אישתי וצחקקה צחוק

"אישתי כמה פעמים אמרתי לך! לא למצוץ לזרים! עכשיו קחי בפה את הזין של בעלך ותשתקי! שרמוטה קטנה ולא ממושמעת!" צעקתי לעברה וחזרתי לאכול את החורים שלה צחוקCool

אישתי הפסיקה עם השטויות ושוב חזרה להיות ילדה טובה חיוך גדול

היא עשתה לי מציצת פוליש משגעת וטיזרית במיוחד ואז התחילה לאכול אותי טוב טוב! צחוק היא מתה על נתחי הבשר העסיסי שלי ועל ישבני השובב והשרירי Approve צעקתי כמו חולה נפש כשאישתי נעצה את שיניה החדות בבשרי! יש לה נשיכות רטובות ושובבות Starקריצה

הרגשתי שאישתי בוערת מחרמנות אז החלטתי לרדת לה כמו שהיא אוהבת חיוך גדול היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה והתחילתי לענג אותה עם לשוני... הצלמים היו המומים! צחוק אחרי כמה דקות אישתי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות! אני יודע איך לשמח את אישתי Approve

רק דגדגתי את אישתי...

הכוס שלה היה עדיין רעב בטירוף ובער מחרמנות! Evil Smileצחוקקריצה

היא עלתה עליי לרכיבה, נשכבה עליי עם גופה הסקסי ולחשה לי בשובבות "חריו חריו חריו" Tongueמוחא כפייה חפנתי את ישבנה התפוחי ומצצתי את פטמותיה המתוקות בזמן שהיא נשכה אותי בצווארי ובאוזניי חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק יקירי בוא תראה לצלמים איך אתה מקפיץ אותי באוויר!" צעקה בהתלהבות אישתי ובמהרה זחלנו לקצה המיטה. הרמתי את אישתי באוויר והקפצתי אותה אל המראה. נופפנו לצלמים ההמומים שהיו עסוקים בלתפוס את כל הזוויות הכי טובות עם ההתרחשויות המעניינות צחוקקריצה אחרי שהקפצתי את אישתי באוויר על הזין הקשיח שלי התיישבתי איתה על הספה. בזמן שהיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית קיבלתי SMS... אין לכם מושג איך נבהלתי! והייתה לי סיבה טובה כי אישתי מיד תפסה את הטלפון שלי והתחילה לקרוא בקול רם! Shocked

"זה מהמנכלית של ערוץ 2!" Tongue צעקה אישתי.

"יש ביקוש מטורף לתוכנית ריאליטי שלך! יש רייטינג מטורף! אני שוכבת ברגליים פתוחות ומחכה לירידה של שעה שהובטחה לי!" קראה אישתי את ההודעה והביטה בי בעיניי השטן שלה ShockedEvil Smile

"אוינק אוינק!!!??? מה זה אמור להיות???" צעקה אישתי והתחילה למשוך לי בשיערות של החזה צחוקצחוקצחוק

אחרי שסיפרתי לאישתי שאנחנו הולכים להיות מיליונרים בעקבות הטובות הקטנות שאני עושה למנכלית של ערוץ 2, היא נרגעה וקראה לי זונה קטנה צחוקצחוקצחוקקריצה היא צחקקה ומשכה לי בשיערות של בית השחי צחוק

הרמתי שוב את אישתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה חזק ועמוק במיסיונרית מטריפה! Tongue

אישתי נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. באתי מאחוריה והשחלתי את זייני הקשיח לתוך המאורה הורדרדה שלה יסססס Tongue נתתי בה בקצב מטורף והיא הייתה מבסוטית בטירוף! מוחא כפייה

אישתי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס המפואר שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות הללויה! Tongueמוחא כפייהPig

התהפכנו והמשכתי לפרק את אישתי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

ליקקתי טוב טוב את הטוסיק של אישתי ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

חברים אתם לא תאמינו אבל אישתי ביקשה ממני שאגמור לה בפה! סוף העולם הגיע ולא ידעתי? צחוקקריצה

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את זייני הקשיח ולשחק עם אצבע בישבני חיוך גדול ליקקתי את החורצ'יק הקטן והטעים שלה והתמוגגתי מאושר מוחא כפייה אחרי כמה דקות השפרצתי כמות הגונה לפיה של אישתי הרעבה! חיוך גדול היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תוכנית ריאליטי!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! יססססססס מוחא כפייהTongueStar כמובן שהיא נתנה לי לטעום את הטוסיק שלי אחרי שדחפה את האצבע לפי Embarrassedצחוק

חברים מה אני אגיד לכם זה היה יום צילומים מטורף ומתיש! אבל אני לא מתלונן סוף סוף יצא לי לזיין כהוגן את אישתי היקרה, מה שלא קרה כבר הרבה זמן צחוק היא לא נתנה לי לחדור לישבנה אבל אני לא מודאג גם זה יבוא Evil Smile תוכנית הריאליטי רק התחילה והקהל דורש אקשן! קריצה אישתי הנימפומנית המלוכסנת וחולת הזין תספק אותו אני בטוח! צחוקמוחא כפייהקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אנחנו משפחה מדהימה! לא הייתה ולא תהיה עוד תוכנית ריאליטי כזאת! משפחת פופינס שולטת! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

אמרתי לך כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

643
אוינק אוינק שוכר את מלכת הכביש הנימפומנית סקודה אוקטביה! Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה! כאן שוב אני אוינק אוינק השובב חיוך גדול תמיד לשירותכם ותמיד שמח לספר לכם על סיפוריי המטורפים והמחרמנים Tongue

הרכב שלי התקלקל... זיינתי אותו כהוגן בנסיעות שלי צחוק אז בזמן שהמסכן היה בתיקון הייתי צריך לשכור לעצמי רכב חדש ואיכותי. אחרי ששמתי את הגרוטאה שלי במוסך עליתי על מונית ונסעתי לסוכנות השכרת רכב. היה שם איזה סוכן השכרת רכב מעפן וחלקלק שהעפתי אותו ממני במהירות והודעתי לו שאני אסתדר לבד. הסתובבתי קצת בין המכוניות כשלפתע קלטתי את היפייפיה המלוכסנת! Tongue זאת הייתה סקודה אוקטביה מודל 2015... בעלת קילומטרז' נמוך ובמצב מצוין! חברים היא ממש מדהימה! יפייפיה מלוכסנת ונוצצת שלי! גררררר חררררררר אווווחחחחחחח TongueTongueTongueמוחא כפייהStar

20150508 221134 F(700)

הסתובבתי סביבה וליטפתי אותה בכל חלקי גופה. בחנתי את האגזוז שלה ואחזתי בו בחוזקה!(חחח תפסתי את התחת הסקסי של שרון חיוך גדול) פששששש אגזוז איכותי בטירוף יש לסקודה הזאתי מוחא כפייה בטח היא עפה על הכביש ומרעישה כמו נימפומנית שחווה אורגזמה אינסופית! Cool

היא עשתה קולות יפים של מנוע רענן וצעיר... נגעתי במנוע שלה (חחח בכוס של שרון) והוא אכן היה טרי ורענן! מוחא כפייה

"פששששש אני רואה יש לך מנוע טוב!" אמרתי לה והמשכתי ללטף אותה.

"כן יש לי מנוע חם ורטוב!" אמרה בהתלהבות סקודה אוקטביה השובבה חיוך גדול

ביררתי איתה כמה היא עולה והיא הדהימה אותי מחיר מטורף של 1000 דולר ליום! פאאאאק Shockedצחוק

זאת שרמוטה יקרנית בלאאאאאאט! אמרתי לעצמי ומחאתי בפניה צחוק

סקודה אוקטביה צחקקה והמשיכה לנענע את האגזוז הסקסי שלה... חברים נשברתי! צחוק

עליתי בהתלהבות על סקודה אוקטביה הסקסית שלי ויצאתי לדרך. אחחח איזה מכונית מדהימה! כזאת סקסית וחלקה! איזה קולות היא מוציאה גררררררר ממש תענוג! Tongue (ישבתי מעל שרון ונסעתי עליה צחוק) לפתע פתאום נשמעו חרחורים מדאיגים מהמנוע של סקודה אהובתי והיא שבקה חיים בכי

"סקודה סקודה מה קרה לך? תחזרי אליי אוקטביה אהובתי אני צריך להגיע לפגישה חשובה!" אמרתי לה וטפחתי על המנוע ועל האגזוז שלה צחוק

"הממממ אני קצת מנמנמת" אמרה סקודה אוקטביה בקול עייף ונשפכה על הכביש צחוק

"ניסיתי להתניע אותה בכל כוחי אבל הזונה סירבה! סקודה סוקה בלאט פזדץ!" צעקתי בעצבים צחוקצחוקצחוק

החלטתי להתקשר לסוכן השכרת רכב וליידע אותו שנתקעתי עם המכונית המדהימה שלו. לא חשבתי שאני אצטרך לנזוף בדלביוב הזה... אחחח איזה עצבים הוא הביא לי! כועס

אחרי כמה צלצולים שמעתי צעקות וגניחות מעבר לקו...

"קדימה בובה קבלי את הזין שלי עמוק וחזק!" צעק הסוכן "פלאק פלאק פלאק" Shockedצחוק (חחח שרון זיינה על המיטה את מר ג'ירפה בדוגי צחוק)

"תשמע גבר יש לי בעיה עם המכונית... סקודה אוקטביה הזאת ממש גרוטאה! נראה לי יש לה מנוע משומש, היא לא מתפקדת כראוי ומחרחרת ללא הפסקה" אמרתי לו בקול רציני.

"מה אתה אומר... כן כן שרמוטה קבלי את הזין הקשיח שלי יסססססססס בובה את גדולה!" צעק סוכן השכרת הרכב ושוב נשמעו קולות "פלאק פלאק פלאק" צחוק

"היי אתה רציני כאילו? אתה מזיין שם בזמן שאני פה סובל? אני צריך שתשלח לי רכב חלופי בזה הרגע! שמעתי אותי?" אמרתי בכעס רב.

"היי טמבל אתה מפריע לי לזיין... מה אמרת שהבעיה עם סקודה אוקטביה המתוקה?" שאל הסוכן בקולו המסטול וממש הביא לי כבר את העצבים כועסצחוק

"היי חתיכת חרא! בוא תחלץ אותי!" צעקתי לעברו.

"לא יכול נשמה אני באמצע הזיון" צחוק צחקק הסוכן.

"אההההה בן זונה נוכל! גוש שפיך! זבל זבל זבל! סוקה יובנייה! השכרת לי מכונית משומשת ב 1000 דולר!" צעקתי עליו בעצבים צחוק

"אוינק אוינק יקירי דבר איתי עוד שעתיים כשאני אתפנה... יש לי פה עניין עם נימפומנית חולת זין" צחקק הסוכן והסניף ג'וינט טוב צחוק "איזה זבל זה... מפריע לי פה לזיין כזאת פרגית..." המשיך הסוכן ופימפם את הזונה שלו צחוק

ניתקתי לגוש שפיך הזה בעצבים והבטתי בסקודה אוקטביה שחייכה אליי בעייפות צחוק

"אוינק אוינק בוא נעשה הפסקת זין! אחרי שאני אהיה שבעה מהזין המפואר שלך אני אסיע אותך בטיל לכל מקום שתרצה!" Tongue צעקה בהתלהבות סקודצ'קה השובבה ומחאה כפיים צחוק

נעמדתי מול פניה עם הזין הקשיח שלי ודחפתי אותו לפיה החם. היא מצצה אותו בחום ובאהבה ונראה היה שהיא חוזרת לחיים סוף סוף... אין כמו זין טוב וקשיח שיגרום לכל שרמוטה להפוך לשפנפנה אנרגטית צחוק

הטוסיק של אוקטביה השתקף במראה... ממש יצאתי מדעתי מהיופי הזה! מוחא כפייה

הורדתי לה את החוטיני והסנפתי אותו ברעב גדול גררר גררררר Tongue

סקודה אוקטביה החרמנית רצתה ירידה אז היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והציגה בפניי את המנוע המפואר שלה Tongueצחוק

"קדימה אוינק אוינק תתחיל לספק את סקודה!" Star אמרה בהתלהבות סקודה אוקטביה ודחפה את הפרצוף שלי למנוע החם והרטוב שלה Tongueצחוקמוחא כפייה

ליקקתי את המנוע שלה ביסודיות ובאהבה עם לשוני השובבה! חיוך גדול אחרי כמה דקות סקודה אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה עם חיוך ענק על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue גרמתי למנוע של סקודצ'קה שלי לרטוט ולנהום יססססססס Tongueמוחא כפייה

סקודה משכה אותי אליה ודחפה את הפרצוף לבית השחי הריחני שלה... ליקקתי והתענגתי על בית השחי של סקודל'ה שלי חרררר חרררר Tongue

סקודה התיישבה עם ישבנה הסקסי על הפרצוף שלי והתחילה לדהור כמו שהיא יודעת! יש לה מנוע קטן וחזק! צחוקקריצה היא התנפלה על אוינק הקשיח שלי והתחילה ללקק ולמצוץ אותו בשקיקה! גם את הביצים שלי היא ליקקה ושליקלקה בפיה החם גררררר חיוך גדול

התענגתי על החורים הטעימים שלה כשלפתע סקודה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגופי הסקסי ובישבני השובב Tongue נדהמתי מיכולתיה לגרום לי להתכווץ ולצעוק כמו נחנח מצוי צחוק

הגיע הזמן לקחת את סקודה שלי לסיבוב! היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה ויצאנו לדהירה בדרך ארוכה ומפותלת Tongue סקודה הסתובבה אליי וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה ובזמן שהיא אכלה את אוזניי וצווארי חיוך גדול היא הדליקה אותי בשירת החריו חריו חריו שלה וגרמה לי להתרגש כמו ילד קטן ושובב Tongueמוחא כפייה זחלנו לקצה המיטה והרמתי את סקודה הסקסית באוויר. העפתי אותה באוויר על הזין שלי ושנינו התענגנו על הטוסיק שלה שהשתקף במראה חיוך גדול

התיישבתי על הספה וסקודה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

סקודה החרמנית נשענה על השידה והמשכתי לפרק כהוגן את המנוע היפה שלה במרץ Evil Smile

סקודה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואוינק הקשיח שלי השתולל כהוגן בכוס הלוהט שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסערות! חברים לסקודה שלי יצא עשן מהכוס! Tongueצחוק

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את הכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! סקודה אוקטביה השמיעה קולות של אחת שעומדת להתניע... יא ווארדי איזה מנוע מטורף יש לה! TongueTongueTongueצחוקקריצה

סקודצ'קה הודיעה לי שחסר לה את הנוזל הקסום שיגרום לה להתניע... "אוינק אוינק אני צריכה דלק שפיך! תשפריץ לי לפה דלק שפיך ותוכל לקרוע איתי את העיר!" צחוק צעקה סקודה אוקטביה בהתלהבות! חיוך גדול

"קדימה סקודה שובבה שלי קחי את השטרונגול שלי בפה ואני אתדלק אותך!" צחוק צעקתי לה.

נשכבתי על הגב וסקודה אוקטביה עלתה עליי ב 69. היא התחילה למצוץ את הזין הקשיח שלי ושיחקה תוך כדי עם האצבע בחור התחת הקטן שלי Embarrassed ליקקתי ברעב גדול את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מהביצועים האוראליים של מלכת הכביש שלי! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות תדלקתי את הפה השובב של סקודה בדלק שפיך חם וטעים! סקודה הביטה לעברי כשחיוך שובב מרוח על פניה היפות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הנהג" ואז היא גרגרה את הדלק שפיך בגרונה יססססססס! Tongueצחוקמוחא כפייה

חברים אחרי הזיון המטורף הזה ואחרי שתדלקתי כהוגן את סקודה אוקטביה הנימפומנית שלי, יצאתי עם חולת הזין והזרע הזאת לקרוע את העיר! Tongue והיא נסעה ונסעה ללא הפסקה במהירות מסחררת! גרררררררר חרררררררר אוחחחחחחחחחח TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייהStarקריצה

סוף

נהנתי בטירוף לרכב על המנוע הלוהט שלך ולתדלק אותך בדלק שפיך גרררררר TongueTongueTongueצחוקקריצה

אל תאגה מתוקה שלי אני אעשה לך טיפולים כמו שצריך ויש לי אפילו מוסך בשבילך... העיקר שלא תחזרי לבעל הבית הזבל! הנוכל! וגוש השפיך הזה! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך Evil Smile

Lavelle

644
אוינק אוינק מפרק את הטוסיק של שרמוטה פופינס! שרמוטה טריה ושובבה! Tongueצחוקמוחא כפייה

אהלן חברים יקרים זה אני חבריכם הנאמן אוינק אוינק חיוך גדול

אחרי תקופה מסויימת שיצאתי לנקות קצת את הראש, גיליתי עולמות חדשים וטוסיקים חדשים וטריים Tongue

טוסיק נשי OUT טוסיק גברי וקוקסי IN ! Tongueצחוק

התחתנתי עם קוקסית מדהימה! פירקתי לה את התחת ימים ולילות ועכשיו אין לה יותר כוח בשבילי בכי גברת אוינק אוינק הקוקסית שכבה על המיטה כמו גופה ובקושי אמרה לי שלום... ניסיתי להדליק אותה ומזמזתי את גופה הענוג, הייתי ממש חם על הטוסיק הסקסי שלה! Tongueליטפתי גם את השמוק היפה שלה אבל הוא לא הגיב מבולבל (שרון לבשה את הסטרפאון שלה).

"אהובתי בואי נעשה אהבה כמו בימים הטובים!" Tongue אמרתי לה והמשכתי לרחרח סביבה...

"אהובי אין לי כוח אני עייפה..." אמרה אישתי ועצמה את עיניה.

"אוףףףףף איתך! תמשיכי לשכב שם כמו גופה... שרמוטה עייפה ומשומשת שכמותך! אני אלך לחפש טוסיקים צעירים, רעננים וטריים!" Approve אמרתי לה בכעס וברחתי מהבית צחוק

עליתי לאוטובוס הראשון שתפסתי ונסעתי הרחק מאישתי המשומשת. כל מקום יהיה יותר טוב מהתחת העייף שלה צחוק ישבתי על המושב באוטובוס כשמחשבות רבות רצות בראשי כלפתע קלטתי אותה. גברת ברונטית יפייפיה עם סלים נכנסה לאוטובוס. אולי אני אכיר אותה לחברי הטוב מר ג'ירפה הוא בטוח ישמח... הוא אוהב נשים והוא זיין מעולה! מוחא כפייה ראיתי שגברת עם סלים קצת מתקשה לסחוב את כל הסלים שלה אז מיד הצעתי לה עזרה חיוך גדול

"שאני אעזור לך עם הסלים? שמתי לב שאת קצת מתקשה" שאלתי את גברת סלים בחיוך.

"אויי כמה יפה מצידך! כן תודה רבה!" אמרה גברת עם סלים ונתנה לי כמה מהסלים שלה.

20150516 231908(700)

גברת עם סלים אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס והיא לא הפסיקה להחמיא לי על הג'נטלמניות שלי Star
הצעתי לה לעזור עם הסלים עד לביתה...

כשהגענו למפתן דלתה היא הזמינה אותי אליה לכוס קפה. מאוד שמחתי כי לא תזיק לי ידידה חדשה שובבה וטריה מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואחרי שהיא הגישה לי את כוס הקפה היא התיישבה צמוד אליי ועשתה לי עיניים שובבות צחוק היא שלחה את ידה למפשעתי וגיששה שם קצת...

"מה את עושה?" שאלתי אותה בהלם.

"אני נוגעת לך בזין! נכון שזה נפלא?" Tongue צחקקה בשובבבת פופינס היפה.

"המממ האמת לא כל כך... איך להגיד לך את זה... אני אוהב טוסיקים של גברים וקוקסינלים" אמרתי לה בהתלהבות והזזתי את ידה מאוינק הקטן צחוק

"באמת? כמה חבל... אני מאוד אוהבת אשכים וזין!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס ומשכה אותי אליה. היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודחפה את הפרצוף שלי בין רגליה.

"מה זה כוס? מה עושים איתו? אני לא מבין שום דבר בחורים הורודים האלה" צחוקצחוקצחוק

"קדימה תוציא את הלשון שלך ותתחיל ללקק!" ציוותה עליי גברת פופינס צחוק

ליקקתי את הכוס שלה כמו שהיא דרשה לפני שהיא תחטיף לי סטירה צחוק הטעם היה משגע ודווקא מאוד נהנתי מזה להפתעתי הרבה Tongue אני עדיין אוהב טוסיקים של גברים וקוקסינלים אבל זה עשה לי טוב לענג את פופינס השובבה שפשוט השתוקקה לירידה טובה חיוך גדול

פופינס גמרה ואמרה שהיה נהדר! Tongue "אתה ירדן מלידה ויש לך לשון ממש שובבה!" מוחא כפייה החמיאה לי פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

לפתע פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי! אמאל'ה הצילו!!! Shockedצחוקצחוקצחוק

התעלמתי מהכוס שלה ודמיינתי שזה חור תחת גברי! ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה והוא היה ממש טעים! מוחא כפייה פופינס התענגה על אוינק הקשיח שלי ועל האשכים שהיא כל כך אוהבת! Tongueצחוקקריצה

חברים אין משהו יותר נעים משליקלוק אשכים בפה חם של שרמוטה טריה ושובבה! מוחא כפייהצחוק

פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה את גופי ללא הפסקה! "איזה נתח טעים גררררר!" גנחה פופינס ולא הפסיקה לנשוך אותי צחוק התגלגלתי מצד לצד אבל פופינס לא הרפתה! הנשים האלה ללא ספק יותר פרועות במיטה צחוקקריצה

"אוינק אוינק בוא תפרק לי את התחת!" צעקה פופינס ונעמדה בדוגי. אוי ואבוי חשבתי לעצמי לאן התדרדרתי Shockedצחוקקריצה

היה קצת מאבק ביננו... בסוף פופינס ניצחה והשחלתי אותה בתחת כמו שהיא רצתה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק אתם מוזמנים לראות את השגעת הזאת צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4397354%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי הזיון המטורף בדוגי הייתי כבר ממש חם על התחת הסקסי של פופינס! היא עלתה עליי ברכיבה הפוכה על המיטה וקיפצה עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue

"יאאאאההההוווו אני פופינס שרמוטה טריה ושובבה! אצלך בבית יש שרמוטה עייפה ומשומשת!" צחוק צחקקה פופינס והמשיכה לקפץ עליי.

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי. היא נשכה אותי ללא הפסקה באוזניי וצווארי ולחשה באוזן שלי חריו חריו חריו של נקבה Tongue אני לחשתי באוזן שלה חריו חריו חריו של זכר צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי את הטוסיק הסקסי שלה על אוינק הקשיח שלי שחפר במרץ בחורצ'יק הקטן שלה! נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על המראה המלבב הזה! חיוך גדול

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית יסססססססס מוחא כפייהTongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! Tongue
פופינס נשענה על השידה ועברתי לפרק את הכוס הורדרד שלה! ההרגשה הייתה שונה מכל מה שיצא לי להכיר! זה חור מיוחד רק לנשים יש אותו Tongueצחוקקריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בכוס. העברתי את אוינק הקשיח בחזרה לישבנה והמשכתי לפרק את החור השחור שאני מכיר כל כך טוב צחוקקריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו ופירקתי את הטוסיק של פופינס כשהיא שוכבת עלה בטן StarTongue

ליקקתי את חור התחת הטעים של פופינס והמשכתי לפרק לה ת'תחת בדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

אחרי הזיון הפרוע פופינס הייתה קצת רעבה אז היא רצתה לטעום את הזרע הטרי שלי יססססססססס Tongue

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא התחילה למצוץ בשקיקה ובאהבה את אוינק הקשיח ושיחקה עם האצבע בטוסיק שלי. ליקקתי את ישבנה הטעים והתמוגגתי מאושר חיוך גדול

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של פופינס בזרע הטרי שלי! מוחא כפייה פופינס חייכה אליי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דופק את פופינס!" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה!" Tongueמוחא כפייהStar

חברים בילוי אחד עם פופינס והפכתי לדו מיני! לזין שלי מגיע לבקר בכל החורים שאלוהים ברא, אין שום סיבה שאני אמנע את התענוג הזה ממנו! Approveצחוק

אני חושב שאני צריך להתגרש מגברת אוינק אוינק השרמוטה העייפה והמשומשת ולהתחתן עם פופינס השרמוטה הטריה והשובבה! פופינס תעשי לי ילד!!! TongueTongueTongueTongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

בהתחלה היה קשה לשכנע אותי לפרק לך את הטוסיק הא? טוב שאת מחביאה בתוכו זהב והילומים... אהה ודולרים צחוקצחוקצחוקTongueTongueTongueקריצה

סקסית את הזונה הכי טריה ושובבה במדינה! ללא ספק גרררררררררר TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים הטריים והשובבים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

645
אוינק אוינק פקיד בנק הזרע מכניס את אוקטביה פופינס להריון בדרך הטבעית! הפה של פופינס מבחנת זרע יסססססססס Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה! כאן עבדכם הנאמן והטוב אוינק אוינק חיוך גדול

תשמעו מצאתי עבודה ממש טובה בבנק הזרע. יש לי אחריות מאוד גדולה אתם יודעים... עליי להתאים לכל ליידי שרוצה להיכנס להריון את הזרע הנחשק. יש לנו בבית הזרע הרבה סוגי זרע מובחרים יותר ומובחרים פחות, העלות בהתאם קריצה

אבל אני ממזר בן ממזר והחלטתי לתחמן את המערכת... השרמוטות שלא יכולות לשלם עבור הזרע המובחר מקבלות את הזרע המובחר שלי בדרך הטבעית! אני גם מזיין אותן וגם מכניס אותן להריון דרך החורים Tongueמוחא כפייה וזה לא עולה להן אפילו לא שקל אחד. אני כזה תחמן אני מת על העבודה שלי! Star

יום אחד לבנק הזרע הגיעה שרמוטה ברונטית מלוכסנת עיניים, בעלת טוסיק שובב ומקפץ! אני מת על שרמוטת כאלה הן הזן האהוב עליי Evil Smile קראו לכוסית המטריפה הזאת אוקטביה פופינס חיוך גדול

"ברוכה הבאה לבנק הזרע!" בירכתי את גברת פופינס ולחצתי את ידה העדינה.

"שלום! אני מעוניינת להיכנס להריון ואני רוצה זרע מפורסם!" הודיעה לי חגיגית פופינס וחייכה.

"הגעת למקום הנכון! בואי תשבי לידי ונבחר ביחד את האבא המאושר של הילד שלך!" אמרתי לה והושבתי אותה לידי על הספה.

הנה גבירתי מה דעתך על הרשימה הבאה? יש לך פה את המובחרים ביותר! יש לנו את ז'אן קלוד ואן דאם... את סילבסטר סטלונה... את מיקי רורק, הילדון ג'סטין ביבר... וטום קרוז! אז מה את אומרת גברת פופינס? מי הוא תורם הזרע המאושר שלך?" שאלתי אותה ובחנתי אותה בסקרנות.

20150525 221904(700)

"המממ אני לא יודעת... אני צריכה לחשוב על זה קצת..." אמרה פופינס בבילבול קל.

"אני חושב שאת לא צריכה לחשוב אלא לקבל את הזרע בדרך הטבעית! צעקתי לעברה ודחפתי את הזין שלי לפיה! Evil Smile הפה שלך מבחנת זרע! הוא נועד לקבל שפיך חם וטרי היישר מהתורם המלכותי אוינק הקשיח!" Evil Smileצחוק הודעתי לה חגיגית והמשכתי לזיין את פיה המתוק.

אוקטביה פופינס הייתה קצת מופתעת אבל זרמה איתי... רואים עליה שהיא שרמוטה חובבת זיינים ואשכים צחוקקריצה העמדתי את פופינס מול המראה והמשכתי לזיין את פיה ולהתענג על הטוסיק הסקסי שלה במראה. היא לבשה טייץ' מנומר שעטף את ישבנה הסקסי והתפוחי. היא נענעה בישבנה והדליקה אותי בטירוף! מוחא כפייה תוך כדי שהזין הקשיח שלי עמוק בפיה הורדתי לאט לאט את הטייץ' שלה, הזזתי את החוטיני שהיא לבשה הצידה והצצתי בחרמנות על חור התחת הקטן והשובב שלה! Tongue

הבהרתי לפופינס שאני הולך להשפריץ לפיה הקטן שהוא כמובן מבחנת הזרע את הזרע המובחר שלי וככה היא תיכנס להריון! כל התורמים הנ"ל הם סוסים מתים וג'סטין ביבר עוד לא ניגב את החלב מהשפתיים צחוק אין לפופינס בררה להיכנס להריון ממני חה חה חה Evil Smile

הרמתי את פופינס בזרועותיי ונשאתי אותה למיטה הגדולה ומרווחת שהייתה בבנק הזרע. השכבתי אותה על המיטה ואחרי שנישקתי את גופה המתוק מלמעלה עד למטה, הורדתי את הטייץ' עם החוטיני שלה וירדתי לעבר הכוס הורדרד שלה חיוך גדול הכוס של פופינס היה חם ורטוב כמו שמצופה מכוס של שרמוטה טריה שכמותה מוחא כפייה אחרי כמה דקות של ליקוק מושקע מצידי פופינס גמרה ואמרה שהיה נפלא! Tongue

המשכתי לשכב בין רגליה של פופינס כמו חתול עצלן והיא ליטפה אותי בראשי עם כפות רגליה המטופחות. היא ממש התמוגגה מזה! גמירה שניה בדרך! צחוקקריצה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הטעים על פניי. ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ופופינס עשתה אהבה רטובה עם הזין הקשיח שלי ועם האשכים החלקים והטריים שלי Tongue

לפתע פתאום פופינס חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי העדין! היא הגיעה גם לישבני ולרגליי. בין הנשיכות היא חזרה להתענג על הזין ומשרתיו החלקים ואז הפתיעה אותי שוב עם נשיכותיה המטורפות עם הקולות המפחידים והמטרידים צחוקקריצה

הכוס של פופינס בער מחרמנות ובמהרה היא עלתה עליי לרכיבה. היא דהרה עליי כמו שמצופה מנימפומנית שרעבה לזין קשיח עם זרע מבעבע בביצים צחוק היא נשכבה עליי ונשכה אותי באוזניי ובצווארי תוך כדי שירת חריו חריו חריו של נקבה Tongue אני שרתי לה חריו חריו חריו של זכר Tongue

זחלנו לקצה המיטה ואחרי תנופה טובה הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה. התענגנו במראה הגדולה איך הטוסיק של פופינס קיפץ בשמחה מוחא כפייההתיישבתי על הספה כאשר בדרך פופינס מחצה בטעות עם רגלה את תמונתו של ביבר הקטן צחוק

פופינס היפה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue היא משכה בחוטיני שהיה על צווארי ועשתה לי אדים במשקפיים Tongue

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה Tongue השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! מוחא כפייה פופינס נשענה על השידה והמשכתי להלום בכוס הצעיר והשובב שלה בכל המרץ Tongue כאשר הזין שלי עמוק בכוס שלה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודפקתי אותה כהוגן כשתוך כדי אני משחק בפלחי ישבנה ומתענג על החורצ'יק היפה שלה מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! התענגתי על הזיון במראה ועל הזין שלי שחורר את הכוס הרטוב של פופינס חיוך גדול הסתובבנו והמשכתי לזיין את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן.
צליל הזיון (מחיאות הכפיים הסוערות) נשמע טוב טוב בכל בנק הזרע צחוק

פופינס התיישבה על ארבע ועברנו לדוגי מהיר ועצבני! אחחחחח הגוף שלה כה סקסי ונעים למגע והחורים שלה בנויים כמו מבחנות זרע מפוארות שרק מחכות לשתות זרע חם וסמיך Evil Smileקריצה

הגיע הזמן למלא את מבחנת הזרע הקשקשנית (חחח הפה קריצה) של פופינס במנה טובה של זרע חם! נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין שלי בשקיקה ושיחקה עם האצבע בטוסיק שלי. ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והתמוגגתי מישבנה הסקסי מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה מנה טובה של זרע חם! זאת תרומת הזרע שלי פופינס! הריון וודאי! Tongueצחוקקריצה פופינס חייכה אליי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק תורם זרע" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar יצאה כמות גדולה חברים! תאחלו לפופינס הריון קל וילד מוצלח ושובב כמוני Cool או ילדה כמוהה צחוקקריצה

אני מת על העבודה שלי! גם מזיין ללא הפסקה וגם מביא צאצאים לעולם! Tongue ללא ספק פופינס הייתה הקליינטית הכי נימפומנית וחרמנית שהייתה לי אי פעם! יהיה לנו ילד מדהים! יש לי זרע איכותי מאוד גררררררררררררררררררררר Tongueמוחא כפייהקריצה

סוף

חי חי חי הפה שלך מבחנת זרע מקסימה ונוצצת! Tongueמוחא כפייהStar

סקסית אני מאחל לנו הרבה אויינקים קטנים ושובבים ואוקטביות יפייפיות! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך! TongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

646
מה זה וורשה שאלה

שלום חברים יקרים כאן שוב חברכם הנאמן והאהוב אוינק אוינק חיוך גדול

אני נשוי באושר ועושר לאהובת ליבי היקרה גברת אוינק אוינק! היא הכל בשבילי ואני הכל בשבילה! הממממ לפחות ככה חשבתי עד שנתקלתי בטעות ביומן שלה... מבולבל

הסקרנות הרגה את החתול או במקרה שלי את החזיר אז הצצתי פנימה ונפלתי על העמוד הבא:

20150530 234720(700)

שפשפתי את עיניי בתדהמה וחזרתי על השם "וורשה" עשרות פעמים! וורשה וורשה וורשה... מה זה הוורשה הזה בלאאאאט? יש יותר מידי וורשה ביומן של אישתי ועוד כמה פעמים ביום?! זה ממש לא מוצא חן בעיני... אני אלך לשאול את אישתי ואני אדרוש ממנה הסברים! Approve

מצאתי את אישתי על המיטה רוכנת לעבר הסלולרי הערור שלה צחוק אתם חייבים לשמוע את השיחות שהיא מנהלת עם החברות שלה... אשפוז מובטח לכם צחוקקריצה

"אישתי היקרה במקרה ראיתי ביומן שלך משהו בשם "וורשה", מה זה הוורשה הזה?" שאלתי אותה בדאגה.

"אהה יקירי זה שום דבר זה ענייני נשים אתה יכול להיות רגוע" אמרה לי אישתי ולא הסיטה את המבט מהנייד לשניה. הייתי מבולבל ולא מסופק מהתשובה שלה. "חמודי תניח את היומן שלי בצד ואל תפריע לי לגלוש בוואטס אפ" הודיעה לי אישתי והמשיכה לתקוע את האף שלה בנייד. איך רציתי באותו רגע לתקוע לה את הנייד בתחת! כועסצחוק

החלטתי להתקשר לחברי הטוב מר ג'ירפה (שרון), הוא בטוח ידע מה זה וורשה הוא ממש חכם חיוך

"היי אחי מה קורה? תגיד יש לך במקרה מושג מה זה וורשה? נראה לי אישתי מסבנת אותי חבל"ז הזנזונת הקטנה הזאתי!" אמרתי לו וגיחכתי קלות.

"וורשה? ואללה לא גבר לא מכיר כזה דבר, אבל יש לי בשבילך מישהי שבטוח תדע מה זה... יש אחת בלשית פופינס תתקשר אליה אחי היא פשוט מדהימה! תפגש איתה תגיד לה "וורשה" והיא מיד תדע מה להגיד לך!" אמר לי חברי הטוב מר ג'ירפה ונתן לי את הטלפון שלה.

התקשרתי במהירות לבלשית פופינס (הטלפון של שרון היה סטרפאון צחוק) וקבעתי איתה בחוף הים. ברקע יכולתי לשמוע איך היא מאוננת בזמן השיחה איתי... איזה שובבה ShockedEvil Smile (חחח שרון גנחה וליטפה את הכוס צחוק).

הגעתי לחוף הים ופגשתי שם את הבלשית פופינס שגרמה ללסת שלי ליפול! מדובר בכוסית ברונטית מדהימה בעלת טוסיק שובב ומקפיץ Tongue לא לא, לא זיינתי אותה צחוק

תשמעי יפיופה שלי מישהו אמר לי שאם אני אומר לך "וורשה" את מיד יודעת מה להגיד לי!" אמרתי לה את זה בהתלהבות Tongue

"מי אמר לך את זה? תספר לי עכשיו! נו נו תספר לי!" צעקה פופינס וצבטה אותי בפטמות צחוק

"אני לא יכול לספר לך" אמרתי לה וניסיתי להתחמק מהצביטות שלה צחוק

פופינס משכה לי את השיערות בחזה אך גם זה לא עזר לה להוציא ממני מידע סודי צחוקצחוקצחוק

"איפה השטרות? קודם תן לי כסף ואז אני אספר לך מה זה וורשה!" חיוך גדול אמרה לי פופינס וחיוכה התרחב.

גיששתי בכיסים הריקים שלי וכמעט קיבלתי התקף לב! פאק מה אני אעשה עכשיו? שאלתי את עצמי... מולי היה פח ובתוכו קונדומים משומשים... תפסתי את הקונדומים עם השפיך ונופפתי איתם מול פניה של פופינס צחוק "קונדומים משומשים? גרררר גררררר זה אפילו יותר טוב!" צעקה פופינס צחוק היא תפסה במהירות את הקונדומים ושפכה לפיה את כל השפיך שהיה בהם.
פופינס שתתה ברעב גדול את הזרע Tongue
"חה חה חה את כזאת שרמוטה קניתי אותך בשפיך!" צחוק צעקתי בשמחה.

"אוקיי אוינק אוינק וורשה זה הזיין של המדינה! איך אתה לא יודע את זה?" שאלה בהלם פופינס צחקקה.

"אני אמור לדעת את זה?" שאלתי אותה בבלבול.

"בטח הוא ממש מפורסם! הוא ממש ערס בריון לא כדאי לך להתעסק איתו" הזהירה אותי פופינס.

"ואללה באמת? טוב לדעת" אמרתי לפופינס ונפרדתי ממנה אחרי שהיא נתנה לי את מספר הטלפון שלה וקרצה לי... "תתקשר אליי חומד נשתה קפה ביחד גרררררר" אמרה לי פופינס בקול פתייני Shockedצחוק

פאק פאק פאק אישתי בוגדת בי עם איזה פזדץ! אההההההההה שרמוטה שכמותה בלאאאאאט! כועס

היה זה יום ראשון בערב. הייתי בדיוק מרותק לטלויזיה. שידרו את גמר ליגת האלופות! איזה ערב נפלא! מוחא כפייה

גברת אוינק אוינק התרוצצה בדירה ממקום למקום בחוסר נחת ועצבנות כי ידעה שב - 23:00 וורשה צריך להגיע לדפיקה היומית שלה. היא גירדה את הראש וחשבה איך היא תעיף את בעלה אוינק אוינק מהבית צחוק

"מאמי מה דעתך לאיזה סקס סוער?" שאלה אישתי והתיישבה לפתע על ברכיי.

"לא מתוקה עכשיו זה לא זמן טוב יש כדורגל..." אמרתי לה וניסיתי להזיז אותה הצידה.

"נו מתוקי שלי אני רוצה סקס סוער!" דרשה שוב אישתי ודחפה את פניי בכוח לתוך הציצי השופע והחמים שלה.

"גוווווווווווווווווול גווווווווווווווווווווול מסי מבקיע בדקה ה-90!" צעק השדרן... (שרון צעקה כמו השדרן ובו זמנית אנסה את פניי עם שדיה השובבים)

"זוזי אישה!!! אני מפסיד את השער של מסי!" צעקתי עליה בעצבים וניסיתי לחלץ את פניי מהחזה שלה צחוק

טלפון ממר ג'ירפה...

"אחי ראית את השער של מסי???!!! אין דברים כאלה הא?" צעק לי מר ג'ירפה באוזן (שרון דובבה את מר ג'ירפה צחוק)

"לא אחי פספסתי אישתי הזונה הזאת לא נותנת לי לראות את זה אהההההההההההההההההה" צעקתי בעצבים צחוק

"לך לך מפה! לך לראות כדורגל אצל החבר הדלביוב שלך!" צעקה אישתי והעיפה אותי לכיוון הדלת. היא נתנה לי בעיטה בתחת וזרקה עליי קונדומים משומשים Shockedצחוקצחוקצחוק פאק חלק נדבק לי בפנים כועסצחוק

יששששששששששש עשיתי זאת! העפתי את בעלי המעפן מהבית! מר וורשה אני מחכה לזין הגדול שלך! צעקה גברת אוינק אוינק וגירדה את הכוס צחוקקריצה

עשיתי סיבוב קטן בחוץ והתחרטתי... אני אוהב את אישתי יותר מכל דבר אחר בעולם, גם יותר ממסי וחבריו. עליתי במדרגות ודפקתי על הדלת, אישתי ממש כעסה והעיפה אותי מהבית בלי מפתח. דפקתי כמה פעמים ולא הייתה תשובה... התיישבתי בחדר מדרגות והייתי עצוב עצוב
היה ממש שקט עד שלפתע הופיע גבר מסתורי ערס בריון ודפק על הדלת שלי (שרון הייתה עם הסטרפאון)! Shocked

"מי אתה ומה אתה מחפש כאן?" Shocked שאלתי אותו בדאגה מבולבל

"באתי לדפוק את הפרגית שגרה פה!" Evil Smile אמר הגבר וחיוך זדוני נמרח על פניו.

"טעית בדירה" אמרתי לו.

"באתי לפרק את גברת אוינק אוינק היא מחכה לזין הגדול שלי!" אמר לי הערס המעצבן צחוק

"מהההההה??? לך מפה זאת אישתי!!!" כועס צעקתי עליו בעצבים.

"עכשיו אתה תהיה אישתי! בואי מתוקה תרגישי את הזין הגדול של מר וורשה!" גיחך מר וורשה ושלף את הזין הגדול שלו! אמאל'ה! Shocked

ניסיתי להתנגד אבל מר וורשה היה חזק ממני, יש לו הרבה שרירים הוא מתאמן ואוכל אוינקים כמוני לארוחת בוקר בכיצחוק ישבתי על ברכיי ומצצתי את הזין המפואר של מר וורשה. אני לא מאמין שזה קורה לי!

"כן כן קדימה אישתי תמצצי את הזין הגדול שלי את טובה!" Tongueמוחא כפייה צעק בהתלהבות מר וורשה.

מר וורשה לא הסתפק בזה והשעין אותי על המעקה... הוא הוריד את מכנסיי ותקע את הזין הגדול שלו לישבני הקטן. הוא זיין אותי חזק ועמוק, גנחתי והייתי שרמוטה אוכלת בתחת בכיצחוק

מר וורשה זיין אותי כהוגן ואז זרק אותי מהמדרגות... זחלתי מוכה ומושפל ותכננתי את הנקמה שלי Evil Smile

השגתי אקדח (אקדח מתלבושת שוטרת של שרון) ורצתי במהירות לדירתי. ידעתי שמר וורשה ברגעים האלה מפרק את אישתי! בן זונה! זבל! גוש שפיך! כועס פרצתי את הדלת ומצאתי את מר וורשה מזיין את אישתי ומביט על עצמו בהערצה במראה צחוק

"הנה אתה גוש שפיך! זה הסוף שלך!" צעקתי בעצבים ודפקתי במר וורשה 3 כדורים Cool

הבן זונה נפל ואישתי התעלפה צחוק מיהרתי להפתר מהגופה שלו ואחרי שסיימתי עם המניאק הזה יצאתי לחוף הים להתאוורר קצת חיוך

בים פגשתי אישה שמנה (חחח שרון עשתה הליכה של אישה שמנה צחוק) שאמרה לי שהים חינם ולא צריך לקבוע תור. WTF? מטורללת לגמרי זאתי היא בטח בסטלה טובה חבל"ז צחוק

החלטתי לחזור לאישתי.. אני מקווה שהיא תסלח לי... לא הייתי בעל טוב ולא פינקתי את החורים שלה כמו שצריך... מר וורשה עשה את כל העבודה צחוק

הגעתי הבייתה ודפקתי על הדלת. אישתי פתחה לי את הדלת בעצבים וגירשה אותי. דפקתי שוב ושוב עד שאישתי פתחה והעיפה עליי קונדומים משומשים! אהההההההההההההההההה Shockedצחוק

20150530 234750(700)

נשפך עליי מלא שפיך ואישתי התפוצצה מצחוק! צחוק

תפסתי את הזונה הקטנה הזאת והעפתי אותה על המיטה! נשכתי אותה בכל חלקי גופה וליקקתי ברעב גדול את הכוס ואת התחת שלה! Tongue היא נשכה אותי גם כן והייתה זאת מלחמת נשיכות פרועה במיוחד! צחוק

אישתי היקרה כבר לא ניסתה להעיף אותי ולבעוט בי אלא התמסרה לי והורידה את ראשי בין רגליה חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק תרד לי! אתה חייב לפצות אותי כהוגן עכשיו!" צעקה אישתי בחרמנות כשהיא שוכבת על המיטה כמו מלכה צחוק

ליקקתי את הכוס שלה טוב טוב כמו שהיא אוהבת והיא ממש התמוגגה מזה חיוך גדול היא גמרה וחיוך גדול הופיע על פניה היפות "אוינק אוינק זה היה מעולה!" חיוך גדול הודיעה לי חגיגית אישתי והתענגה על שיערי עם כפות רגליה חיוך

אישתי השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. זכיתי לפייסיטינג חינוכי מטורף ממנה וזה בהחלט היה מגיע לי צחוק

אישתי נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את אוינק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי Tongue המשכתי לזלול לה את החורים ברעב והתענגתי על הטוסיק היפה שלה חיוך גדול מר וורשה לא יבקר יותר בחורים האלה לעולם! יססססססס מוחא כפייה

אישתי החרמנית עלתה עליי לרכיבה והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי בזמן שדפקתי אותה חזק חזק בכוס Tongue לחשנו זה לזו "חריו חריו חריו" של זכר ונקבה! היה כיף לא נורמלי! Tongueמוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ואחרי תנופה טובה הרמתי את אישתי באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך על הזין שלי למראה הגדולה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק של אהובתי שקיפץ בסקסיות מטריפה מול המראה מוחא כפייה הרמתי שוב את אישתי והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Star

אישתי הסקסית נשענה על השידה ודפקתי אותה כהוגן בכוס הרעב שלה! Tongue הפלקתי על פלחי ישבנה הרכים ותפסתי בשיערה Star

אישתי התיישבה בדוגי הקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה חזק בכוס! הגלריה האחורית שלה פשוט טמטמה אותי Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לפרק לאישתי את הכוס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! רכבתי על הסוסה אוינק שלי שהשתוללה והחזירה לי קונטרות מטורפות! מוחא כפייה

אישתי השובבה הייתה רעבה אז היא דרשה את הזרע שלי! Tongue

היא נשכבה עליי ב 69 שיחקה עם האצבע בישבני ומצצה את אוינק הקשיח בתאווה גדולה Tongue

שכבתי מתחת לישבנה ואכלתי את החורים הטעימים שלה בשקיקה Star

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של אישתי הרעבה בכמות יפה של זרע חם וטעים! Tongue היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "מה זה וורשה?" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים קיבלתי את העונש שלי... על זה שהזנחתי את אישתי בסקס אכלתי בתחת ממר וורשה צחוק למדתי את הלקח שלי... את אישתי הנימפומנית והרעבה לזין קשיח 24/7 צריך לספק מינית כמה שהיא רוצה אחרת יהיו לכך השלכות צחוקקריצה

וורשה וורשה וורשה Who The Fuck Is Vorsha ? צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק! TongueTongueTongue

פירקת לי את הטוסיק השובב שלי... את זיינית מטורפת Tongueצחוקקריצה

ברכות לוורשה שהצטרף למשחקים שלנו. ברוך הבא חבר! Tongueמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

648
אוינק אוינק גולן מוציא מאישתו גברת אוינק אוינק השרלילה את המכשף הרשע וורשה בזיון אנאלי מטורף! Evil Smile

שלום חברים יקרים כאן הסלב שהכי גדול במדינה! אוינק אוינק גולן! Tongue

הכל טוב בחיים שלי... יש לי מלא מעריצים, לא חסר לי כסף... יש רק בעיה אחת! אישתי שרלילה גדולה! צחוק טוב בעצם זה בכלל לא מצחיק. אני לא יכול להשאיר אותה לבד אפילו לכמה שעות כי אני יודע שהיא תשתרלל עם כל מה שזז וגם לא זז... היא יכולה להשתרלל עם השלט של הטלויזיה נשבע לכם! צחוק למה אני מספר לכם על זה? כי זכיתי להשתתף בהישרדות VIP על אי בודד. הוזמנתי על ידי המנכלית אוקטביה פופינס שהייתה מאוד נחמדה בטלפון והסבירה לה הכל על התוכנית (שרון הייתה המנכלית) חברים אני נוסע לאיים הקנריים! ישששש יששששש יששששש מוחא כפייה הפסקתי לחגוג ועברה בי חלחלה כשחשבתי שאישתי תשאר לבד לאיזה חודש Shocked הזנזונת הזאת באה איתי! Approve

מצאתי את אישתי על המיטה רוכנת לעבר המחשב הנייד שלה. היא הייתה ממש עסוקה בלכתוב משהו שאפילו לא שמה לב אליי. התגנבתי מאחוריה ונעצתי את הפרצוף שלי במסך צחוק

"אוינק אוינק מה אתה עושה פה?" שאלה אישתי בהפתעה כשראתה את הפרצוף שלי לידה צחוקהצלחתי לראות שהיא מתכתבת עם מר ג'ירפה, בטח עוד מאהב שלה שבוחן לה את החורים מידי פעם כועס

"מי זה מר ג'ירפה? הא אישתי היקרה?" שאלתי אותה במבט זועף והפלקתי על ישבנה.

"זה אף אחד!" צעקה אישתי וניסתה להסתיר את המסך צחוק

"אההה תפסתי אותך! את בוגדת בי הא? אישה שפלה שכמותך! שפלה מגעילה!" צעקתי בעצבים וסטרתי על ישבנה העגלגל Evil Smile

"מה פתאום אני ילדה טובה!" Embarrassed אמרה לי אישתי בשובבות. תפסתי את ראשה והכנסתי את הזין שלי עמוק לפה שלה! זיינתי את פיה כהוגן בתקווה שזה יגרום לה לשכוח ממר ג'ירפה צחוק

סיפרתי לה שזכיתי להשתתף בתוכנית ריאליטי... הישרדות באיים הקנריים! מוחא כפייה

"כמה זמן תעדר?" קריצה שאלה אישתי והביטה לעברי בשובבות.

"אישה למה את כל כך מאושרת? את רוצה לעשות שטויות בזמן העדרותי הא? את רוצה לבגוד בי זונה קטנה ולא ממושמעת שכמותך!" כועסצחוק צעקתי עליה והצמדתי את הראש שלה לזין שלי.

"מה פתאום אוינק יקירי אני רוצה לעשות ניקיון כללי בבית, אתה יכול לטוס בראש שקט" חיוך גדול ניסתה להרגיע אותי אישתי. חה חה חה נו מה נראה לה שעשו אותי באצבע? קריצה

"את באה איתי! אני רוצה לשמור אותך קרוב אליי" קריצה הודעתי לה וליטפתי את ראשה.

"מר וורשה הוא מנחה התוכנית... מנכלית התוכנית אמרה שהוא הדבר הבא בטלויזיה למרות שאף פעם לא שמעתי עליו.

"הממ באמת? מעניין מאוד... אני מתה כבר לפגוש את מר וורשה הזה!" Tongueצחוק הודיעה לי אישתי בחגיגיות. על גופתי המתה מר וורשה נוגע באישתי היא לא זזה ממני מילימטר על האי צחוק

למחרת כבר היינו על הטיסה לאיים הקנריים. הגענו לאיים לקראת הערב ולתדהמתנו אף אחד לא פגש אותנו. המקום היה שומם מאדם. הלכנו בין העצים הטרופיים כשאנו אוחזים ידיים ומביטים לצדדים בדאגה.

"טוב כבר מאוחר אולי כולם הלכו לישון. אוינק אוינק בוא נלך לישון גם אנחנו, בבוקר בטוח התעלומה תפתר" הרגיעה אותי אישתי. מצאנו בקתה קטנה מעץ שהייתה בה מיטה גדולה ואוכל בשפע. זאת בטח וילת ה VIP חשבתי לעצמי. נשכבנו על המיטה והדבר הבא שאני זוכר זה את אישתי ממזמזת אותי... אבל הרגשתי משהו מוזר במגע שלה... משהו לא אנושי מבולבל

באותו הלילה...

מר וורשה "מנחה התוכנית" הוא בעצם מכשף רשע שאכל את כל האנשים על האי ועכשיו מפתה במרמה כל מיני אנשים מפורסמים להגיע לאי ואוכל אותם! Shocked

זוג האוהבים אוינק אוינק גולן ואישתו גברת אוינק אוינק היו על הכוונת שלו. מכיוון שמכשף רשע וורשה חשק בגברת אוינק אוינק הוא החליט להכנס לתוכה ולהשתלט על גופה הסקסי. הוא התגנב לבקתה שבה הזוג אוינק אוינק ישן ונכנס לתוך גברת אוינק אוינק. היא לא הרגישה שום דבר אבל מכשף רשע וורשה בהחלט הרגיש את הגוף הסקסי שלה ואת החורים הרעבים שלה שממש בערו מחרמנות צחוק

לאוינק אוינק גולן לא היה מושג איזו הפתעה מחכה לו בבוקר... הפתעה שהוא לא ישכח בחיים שלו קריצה

למחרת בבוקר...

"אוינק אוינק תתעורר... תתעורר מתוקי שלי!" לחשה לי אישתי בקול מטריד ומזמזה אותי באוינק הקשיח שלי.

"מתוקה רגע תני לי לפתוח עיניים... אני יודע שאת חרמנית על הבוקר אבל..." פקחתי את עיניי וראיתי על ראשה של אישתי קרניים של שדה! Shockedמבולבל (שרון שמה על הראש קרניים מתלבושת של שדונית).

"אוינק אוינק אני הולכת להרוג אותך! חה חה חה! Evil Smile אני מכשף רשע וורשה! תדפוק אותי מהר בתחת!" דרשה אישתי בקול מפחיד Shockedצחוק (חחח שרון דיברה כמו איזה שד בקול גברי
מפחיד צחוק).

"לא אתה לא וורשה את אישתי!" צעקתי בדאגה וליטפתי את הטוסיק של אישתי. הוא היה עדיין רך ונעים כמו תמיד חיוך גדול

"אני וורשה אני אוהב לאכול בתחת! אני אוהב לאכול בתחת חזק ועמוק! שמעת אוינק אוינק גולן?" צעק וורשה הרשע מתוך אישתי צחוק

"אההההההה הצילו! אני רוצה את אישתי בחזרה" בכי צעקתי בפחד.

"אני מר וורשה! אני לא מבין למה יש לי כוס?" תהה וורשה וליטף את הכוס. לא לא זאת אישתי שליטפה את הכוס... אההההה אני משתגע! צחוק

אישתי הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. הסנפתי את החורים שלה וליקקתי אותם ברעב גדול! אולי באישתי שוכנת רוחו של מר וורשה המכשף אבל החורים עדיין טעימים! מוחא כפייה

"אני עכשיו אנשך אותך כהוגן! הבשר שלך טעים מאוד יאמי יאמי!" Evil Smile אמרה אישתי בקול זדוני ונשכה אותי בחוזקה בכל חלקי גופי Shockedצחוק הבנתי! אישתי פשוט משחקת איתי! איזה שובבה היא סתם מנסה להפחיד אותי על אי בודד. היא קראה יותר מידי ספרי אימה צחוקקריצה

מידי פעם קולה המתוק של אישתי חזר וידעתי שהיא זאת שמדברת איתי... אבל אז לפתע שוב המכשף הרשע וורשה דיבר אליי בקולו הזדוני! Shocked למי אני מלקק את התחת? לאישתי או למר וורשה? מבולבלצחוק אישתי הצליחה לספר לי שכדי להוציא ממנה את רוחו של מר וורשה אני צריך לזיין אותה חזק ועמוק בתחת ואז מר וורשה המכשף יצא מהאוזניים שלה צחוק

יששששששששש ישששששששששש יששששששששש צעקתי בקולי קולות והדבקתי את לשוני בחזרה לחור התחת של אישתי. לא הכל אבוד כל מה שצריך זה שאוינק אוינק הקשיח יפרק את הטוסיק של אישתי! קלי קלות! Cool צריך רק לקוות שמר וורשה לא יאכל אותי עד אז צחוק

בתור התחלה החלטתי לרדת לאישתי היקרה! זה יגרום למר וורשה להרגיש לא בנוח ולאישתי להתפוצץ ולמלא את פי במיצי הכוס שלה Tongueמוחא כפייה

נשכבתי בין רגליה של אישתי היקרה והתחלתי לאכול את הכוס הורדרד והמתוק שלה. אחרי כמה דקות אישתי התפוצצה וגמרה ברעידות Tongue היא הודיעה לי שזה היה מצוין מוחא כפייה

אבל המכשף הרשע וורשה היה עדיין בגופה של אישתי... והוא מכשף רשע ומרושע! הוא הפך אותי על הגב והתיישב עם התחת שלו על פניי. תחת טעים ומתוק של אישתי יאמיי יאמייי מוחא כפייה

אישתי לא יכלה לסבול עוד את נוכחותו של מר וורשה אז היא קפצה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. הזין הקשיח שלי החליק עמוק לתחת שלה והיא התחילה לקפץ עליו בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue יסססססס זה היה נפלא! הזין שלי חורר את הטוסיק שלה חזק ועמוק! מוחא כפייהStar

תוך כדי שאישתי התעופפה על הזין שלי מר וורשה המשיך לזיין את השכל בקולו המפחיד... זה רק נתן לי יותר מרץ לדפוק את אישתי חזק ועמוק בתחת צחוקקריצה

אישתי הסתובבה אליי והמשכתי לפרק לה ת'תחת כשהיא רוכבת עליי עם הפנים אליי. היא נשכה אותי באוזניי ובצווארי ולחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה והרמתי את אישתי באוויר. העפתי אותה במרץ על הזין שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק הסקסי שלי אישתי! החורצ'יק שלה אכל בשמחה את אוינק הקשיח שלי וחייך בשובבות צחוקקריצה

התיישבתי על הספה ואישתי המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית חיוך גדול היא ליטפה את הכוס שלה ונתנה לי לטעום את מיצי הכוס מהאצבעות שלה מוחא כפייה

הקפצתי את אישתי בחזרה אל המיטה והשכבתי אותה על המיטה. זיינתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! התחת שלה היה לוהט! החורצ'יק שלה נהנה בטירוף! אוינק הקשיח שלי
טעים צחוקקריצה חור התחת של אישתי אכל אותו בתאבון רב Tongue
אישתי נשענה על השידה והמשכתי לפרק את חור התחת השובב שלה חיוך גדול

אישתי התיישבה בדוגי בקצה המיטה ופירקתי גם את הכוס הורדרד שלה... ממש הזנחתי אותו צחוק בזמן שפירקתי את הכוס של אישתי היא שיחקה עם האצבע בישבנה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongue הטוסיק של אישתי היה ממש רעב ואכל את הזין שלי חזק ועמוק בקצב מסחרר מוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את התחת של אישתי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול יצא לאישתי עשן מהאוזניים! צחוק מר וורשה זמנך הגיע! Tongueקריצה

הדבקתי את הפרצוף שלי בין פלחי ישבנה של אישתי וליקקתי את מיצי התחת שלה! טעים טעים יאממי יאממי! Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני וזיינתי את אישתי חזק ועמוק בכוס ואז בתחת שלה Evil Smile

"אוינק אוינק אני צריכה את הזרע שלך מיד! זה יעזור להבריח ממני את המכשף הרשע וורשה! אנחנו נטביע אותו בזרע!" Tongueצחוק צעקה אישתי והתנפלה על הזין שלי צחוק

אישתי מצצה את הזין שלי בשקיקה ושיחקה בו זמנית עם האצבע שלה בחור התחת שלי. ליקקתי את התחת שלה ושיחקתי בחור התחת שלה עם פלאג מברג חיוך גדול אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אישתי כמות גדולה של זרע חם חיוך גדול המכשף הרשע וורשה טבע בזרע וברח מאישתי דרך האוזניים שלה צחוק אישתי חייכה אליי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק גולן!" Tongueמוחא כפייהצחוק אישתי גרגרה את הזרע בגרונה והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ששחה בפיה Tongue חברים זה הזרע שלי! זה הזרע שהטביע את המכשף הרשע וורשה! צחוקקריצה

אחרי שניצחנו את המכשף הרשע וורשה החלטנו אני ואישתי הנימפומנית שרעבה לזין קשיח וזרע טעים 24/7, להשאר עוד קצת באי ולהזדיין במקומות האקזוטיים שלו חיוך גדול כל עוד אישתי קרובה אליי ואין אף אחד בסביבה אני רגוע צחוק

קיוויתי שהמכשף הרשע וורשה לא ישתלט עליי אחרת הטוסיק שלי יהיה בסכנה O_O Shockedצחוקקריצה

רק בחלומות שלי אישתי מזיינת אותי חזק ועמוק בתחת צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

חחחחח הרגת אותי עם הקולות שעשית בתור מכשף רשע וורשה... הרגשתי שאני מזדיין עם שני אנשים צחוקצחוקצחוקקריצה

אחחח טוסיק שלך מעדן ואת אוכלת בטוסיק מלידה הללויה! TongueTongueTongueמוחא כפייהצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! TongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

649
אוקטביה פופינס האינסטלטורית החרמנית מומחית לנזילות! Tongue

שלום חברים יקרים שמי בועז ואני יוצא עם הכוסית של המדינה! שמה אוקטביה פופינס חיוך גדול

לא חסר לי כסף ואני בן זונה עשיר בטירוף! Cool אני אוהב להסיע את פופינס בלימוזינה הלבנה שלי ואנחנו ממש אוהבים להזדיין שם! Tongue

"ואאאווו בועז לימוזינה? איזה כיף בוא נזדיין בה!" צעקה פופינס וקפצה עליי איך שנכנסנו ללימוזינה קריצה

"קדימה בועז תדפוק אותי חזק ועמוק!" Tongue צעקה פופינס ואנסה את בועז הקשיח שלי עם הכוס הורדרד והרעב שלה מוחא כפייה החזקתי מעמד 20 שניות ושחררתי את זרעוני בועז עמוק לכוס של פופינס צחוק

"אהההה זה היה טווווווב!" Star גנחתי אחרי הגמירה ונמרחתי על המושב של הלימוזינה.

"מה בועז כבר גמרת? אתה לא רציני רק התחלתי להנות... טוב בוא נאכל משהו לא חסר פה אוכל בלימוזינה" אמרה פופינס בבלבול קל והתיישבה לידי.

למחרת עשיתי לפופינס אהובתי הפתעה אדירה! השכרתי לנו כדור פורח! Tongue

20150612 175456(700)

"ווואאאאווו כדור פורח! בועז בוא נזדיין עליו!" Tongue צעקה פופינס והתחילה למצוץ לי בפראות. המציצה שלה הייתה כזאת טובה שגמרתי כעבור 10 שניות צחוק פופינס ירקה את הזרע מהכדור הפורח והביטה בי בהלם. "מה כבר גמרת? אני לא מאמינה! זהו גמרתי איתך בועז ביי!" צעקה פופינס בבוז וקפצה מהכדור הפורח ברגע שנחתנו. הבטחתי לה טיסה לפריז ומרצדס במתנה אך זה לא הועיל... היא זרקה אותי בכיצחוק

אהלן חבר'ה שמי אוינק אוינק ואני סקייטבוריסט גזעי ושובב! חיוך גדול

אני אוהב לרכב על הסקייטבורד שלי כל היום ולהתבטל צחוק יום אחד כשרכבתי בטיילת צדה אותי ליידי ברונטית מלוכסנת חרמנית בטירוף! שמה אוקטביה פופינס. היא התחילה איתי כשרכבתי על הסקייטבורד ובמהרה הזין שלי היה עמוק בפיה חיוך גדול היא מצצה לי בזמן שרכבתי על הסקייטבורד והייתה צריכה לעמוד בקצב שלי שמה הזין שלי לא יתלש צחוק (חחח שרון מצצה לי כשרכבתי על הסקייטבורד שלה בסלון ועשתה לי שינויי כיוון עם שאיבת הזין שלי Tongueצחוקמוחא כפייה).

אחרי זיון פרוע על הסקייטבורד החלטנו לשכור ביחד דירה בתל אביב ולהזדיין בה כל היום. פופינס מתה על הזין שלי כי אני מזיין אותה מעולה במשך כמה שעות כל יום Tongue

יום אחד כשדפקתי אותה חזק ועמוק מול המראה היא נהייתה קצת רעבה. הצעתי לה את השפיך שלי אבל היא רצתה אוכל אמיתי צחוק כשהיא ראתה שאין אוכל במקרר היא דרשה שאני אמצא עבודה... לא לא לא! לא בא בחשבון! "הסקייטבורד מחכה לי ביי!" אמרתי במהרה והתחפפתי מהבית לפני שהיא תיתן לי ביס בזין מהרעב צחוקקריצה

פופינס הבינה שלא תהיה שום תועלת מאוינק אוינק המפונק והחליטה לצאת לעבוד בתור אינסטלטורית. אוינק אוינק היה מבסוט בטירוף! אני נותן לה זיונים מטורפים שהיא תביא אוכל הביתה! חשב לעצמו אוינק אוינק ושלח את הטוסיק השובב של פופינס בג'ינס לעבודה קריצה

001 F(600)

שלום חברים יקרים שמי מר וורשה ואני גר בחיפה עיר אמיתית Approve אני ערס בריון שתופס מעצמי חבל"ז ואני מזיין חופשי את השרמוטות בחיפה עיר אמיתית Cool

לאחרונה התחילה אצלי נזילה רצינית בכיור שבמטבח. כמובן שאני לא אזחל מתחת לכיור ואטנף את ידי הזהב שלי צחוק בשביל זה יש אינסטלטורים שמשלמים להם כדי לדחוף את הפרצוף שלהם מתחת לכיור ולהתלכלך צחוקקריצה

בדקתי במודעות של אינסטלטורים ואת עיניי צדה המודעה הבאה: "אוקטביה פופינס האינסטלטורית מס' 1 במדינה! מומחית לנזילות וסתימות!" מאמא מיה זה טוב מידי מכדי להיות אמיתי! Tongueמוחא כפייה

התקשרתי אליה במהירות והיא הבטיחה לבוא אליי במהירות האפשרית. בטלפון היא נשמעה חרמנית גרררר גרררררר נראה לי תהיה לי בסוף נזילה ממנה צחוקקריצה

כעבור כשעה האינסטלטורית פופינס הגיעה אליי כשהיא לבושה בג'ינס וחזייה אדומה Tongue הובלתי אותה למטבח ונעצתי את עיניי בטוסיק הסקסי שלה! אחח אחחח עוד רגע היא תתכופף, זה הולך להיות מעניין! Evil Smileצחוק הסברתי לפופינס שיש נזילה בכיור ובמהרה היא ניגשה לעבודה מוחא כפייה

ככה צריך להראות חריץ טוסיק של אינסטלטור! מדהים מדהים מדהים! מוחא כפייהTongueStar

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4402709%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

הוצאתי את האינסטלטורית פופינס מריכוז והיא לא הצליחה לסדר לי את הנזילה בזמן שליטפתי את הנזילה שלה צחוק החלטנו לקחת הפסקה ולהשתולל על המיטה... הכיור יחכה.

פופינס התיישבה בדוגי על המיטה והגישה לי על מגש של כסף את החורים היפים שלה חיוך גדול

הדבקתי את פניי לכוס שלה והוא ממש טיפטף אלוהים! Tongueצחוק אחחח איזה נקטר מתוק זרם על הלשון שלי! דחפתי את לשוני לכוס של פופינס והמשכתי להתענג על הנזילה שלה מוחא כפייההאינסטלטורית הזאת זקוקה לדפיקה רצינית! היא לא יכולה להתרכז בעבודה כשיש לה כזאת נזילה למטה צחוקקריצה

התחלנו לנשוך זה את זו ובמהרה פופינס השכיבה אותי על הגב והתיישבה עם החורים הנוזלים שלה על הפרצוף שלי Tongueצחוק ליקקתי את החורים הטעימים שלה בעונג רב! יאאמיי יאאממיי Tongue

פופינס שלפה את וורשה הקשיח מהתחתונים שלי והתנפלה עליו ברעב גדול! מוחא כפייה היא מצצה אותו בשקיקה במציצת פוליש נפלאה ושליקלקה את הביצים שלי כל אחת בנפרד במציצת פאק פאק רועשת ואת שתיהן בו זמנית במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

לפתע פופינס חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בחוזקה בגופי ובישבני. התפתלתי מצד לצד כמו נקניקיית וורשה עסיסית וצרחתי צחוקצחוקצחוק

פופינס החרמנית רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. הדבקתי את לשוני לכוס הנוזל שלה וליקקתי אותו ברעב גדול. כעבור זמן מה פופינס התחילה להתנשם וגמרה ברעידות קלות. חיוך ענק הופיע על פניה היפות והיא אמרה שהיה נפלא! Tongue

הפרצוף שלי היה רטוב כהוגן מהכוס הרטוב שלה, יש לה שם נזילה רצינית! Tongueצחוק רק זיון חזק ועמוק יעצור את הנזילה שלה קריצה

האינסטלטורית החרמנית שלי עלתה עליי לרכיבה. היא הגישה לי את הציצים הרכים שלה ומצצתי את הפטמות המתוקות שלה כמו בייבי וורשה Tongueצחוק

בזמן שדפקתי אותה חזק ועמוק בכוס הנוזל שלה היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר Tongueצחוק פופינס המתוקה חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הכוס שלה עדיין נזל בטירוף והיה זקוק לטיפול רציני Evil Smile הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה מוחא כפייה התיישבתי על המיטה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית ועשתה לי אדים במשקפיים צחוק הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה חזק ועמוווווווק במיסיונרית מטריפה! Star שמתי את רגליה של פופינס על כתפיי כדי לאפשר לוורשה הקשיח לחדור כמה שיותר עמוק לכוס הנוזל שלה, בתקווה שזה יעצור את הנזילה צחוקקריצה

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! הפלקתי על ישבנה השובב וליטפתי את חור התחת היפה שלה חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה חזק ועמוק בתקווה שהנזילה תסתם קריצה "הכלי שלך מדהים!" צעקה האינסטלטורית פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue יכולתי לראות במראה הגדולה איך וורשה הקשיח שוחה בכוס של פופינס! זה לא יאמן יש לה שם אוקיינוס! צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס הרטווווווב של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול מחיאות הכפיים הסוערות נשמעו בכל הבניין צחוק

הגיע הזמן לסתום את הנזילה של פופינס אחת ולתמיד! לשם כך עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

פופינס החליטה לטפל בנזילה שלי בכיור בזמן שאני מטפל בנזילה שלה בכוס צחוק היא זחלה מתחת לכיור ודפקתי אותה חזק ועמוק בכוס! Tongueמוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4402710%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

לשמחתי האינסטלטורית פופינס תיקנה את הנזילה שלי בכיור ואני תיקנתי את הנזילה שלה בכוס Tongueמוחא כפייהצחוק אבל עדיין נשארה נזילה אחת לטפל בה... הרגשתי שיש לי נזילה מטורפת בזין ופופינס דרשה שאני אשפריץ את הנזילה שלי לפה שלה! Tongueצחוק

פופינס התחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה ושיחקה עם האצבע שלה בטוסיק שלי... זה הרגיש נפלא! מוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4402711%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

אחרי שפרקתי את הנזילה לפיה של פופינס היא אמרה בפה מלא זרע: "וורשה האינסטלטור!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

היה קשה לי להפרד מהאינסטלטורית הנימפומנית פופינס שרעבה לזיינים קשיחים ולנזילות Tongueצחוק לפחות עכשיו אני יודע למי לקרוא אם תהיה לי נזילה שצריכה טיפול דחוף צחוקקריצה

אוקטביה פופינס האינסטלטורית חזרה לאהובה אוינק אוינק, ומאז שהיא התחילה לעבוד בתור אינסטלטורית לא חסר להם אוכל בבית חיוך גדול פופינס ממש התאהבה בעבודה שלה ובכל ביקור שלה היא מקבלת בתור טיפ נזילה טעימה בפה! פופינס פופינס את ממש שובבה וחולת נזילות! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

אחחח את אינסטלטורית כזאת סקסית! וחריץ הטוסיק שלך יפיוף קטן! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס יש לי נזילה! תטפלי דחוף בנזילה שלי!!! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

650
אברבנאל הפרוע במדינת הרבלייף!!!

Evil Smile

שלום חברים יקרים זה שוב אני אוינק אוינק החתיך המשגע! Cool

אני בזוגיות עם אהובת ליבי האחת והיחידה אוקטביה פופינס היפה בעלת החורים היפים והרעבים! מוחא כפייה הסקס שלנו נהדר ואני דופק את פופינס בחורים מהבוקר עד הערב כמה שמתחשק לה! יש לה תאבון גדול חבל"ז! החורים רעבים! שתהיה בריאה זאתי חי חי חי קריצה

זאת הייתה התקופה הכי מדהימה בחיי! אבל לפתע יום בהיר אחד הכל נגמר... קיבלתי טלפון מפופינס והיא הודיעה לי שזה נגמר מבולבל

"זה לא אתה זאת אני... אני מרגישה שמיציתי את הקשר איתך... אני עכשיו יוצאת עם בועז העשיר שגר בחיפה עיר אמיתית... ביי ביי אוינק אוינק אל תפנה אליי יותר בבקשה" אמרה לי פופינס וניתקה בכי

ידעתי שהיא מצאה זין שדופק אותה יותר טוב... זה מה שבחורות מתכוונות כשהן אומרות שהן מיצו את הקשר... עברה בי חלחלה כשהבנתי שבועז מחיפה עיר אמיתית הוא התחליף שלי! כועס תלשתי את השיערות מהראש וצרחתי בקולי קולות! צחוק

"אהההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה לא יכול להיות! זה לא אמיתיייייייייייייייייי!!!" צרחתי בקולי קולות ודפקתי את הראש בקיר צחוק

לא עבר הרבה זמן עד שהגיע האמבולנס... (שרון עשתה קולות של אמבולנס צחוק)
(חחח שרון הייתה הבריון באמבולנס עם כובע של אחות על הראש צחוק) ולקח אותי לאברבנאל צחוק הבריון מהאמבולנס סיפר לי שזה אברבנאל מיוחד שנמצא במדינת הרבלייף ומיועד לחולי נפש כמוני Wackoצחוק

איזה כיף לא צריך לקנות כרטיס טיסה להרבלייף זה חינם מוחא כפייהצחוק

"אני רואה שאתה לא רגוע, אני אקח אותך לחדר שכולו טוב עם קירות רכים!" אמר לי הבריון והכניס אותי לאמבולנס. הדבר הבא שאני זוכר זה שהתעוררתי בחדר לבן עם קירות רכים ואחות יפייפיה עומדת מולי ומלטפת אותי Tongueצחוק

"אוינק אוינק ברוך הבא לאברבנאל הרבלייף! זה המקום המושלם לחולי נפש כמוך! יש לנו צוות רפואי מצוין ומיומן כדי להתמודד עם טרולולו כמוך!" צחוק אמרה האחות בשמחה וליטפה אותי עוד קצת. היא אמרה לי לילה טוב והבטיחה לבוא לבקר וגם להגיד לי בוקר טוב. המשכתי לשכב על מיטתי ומידי פעם דפקתי את הראש בקירות הרכים.

אוקטביה פופינס האקסית של אוינק אוינק היא פסיכיאטרית במקצועה והיא נחשבת לאחת הטובות בעולם!
מר ג'ירפה המנהל של אברבנאל, בית החולים למשוגעים שמדינת הרבלייף החליט לשכור את שירותיה כדי לטפל במקרה הקשה של המטופל אוינק אוינק... O_O הוא לא ידע מה הוא מחולל צחוקקריצה (הייתי המנהל של בית חולים למשוגעים אברבנאל, דיברתי עם שרון שהיא הפסיכיאטרית פופינס והזמנתי אותה חיוך)

שכבתי על מיטתי בחוסר רוגע וחשבתי רק על האחות הנחמדה שהבטיחה לבוא להגיד
בוקר טוב...

"אחות אחות הבטחת לבוא לבקר! אחות אחות!!!" צרחתי בקולי קולות ודפקתי עם הידיים על המיטה צחוק לפתע לפניי הופיעה אוקטביה פופינס... הזונה בכבודה ובעצמה Shockedצחוק לא האמנתי למראה עיניי אבל אז הבנתי שהאחות החליטה לשחק איתי, זה בטח חלק מהטיפול קריצה

"נו באמת זה משחק שקוף! את האחות שהתחפשה לאהובתי!" צעקתי והתחלתי להתפקע מצחוק.

"אוינק אוינק אני באמת אהובתך... לשעבר אם לדייק" הקניטה אותי האחות/פופינס.

"לא נכון זה לא אמיתי! מה את עושה פה?" שאלתי אותה בהלם.

"מנהל אברבנאל הרבלייף הזמין אותי כדי לטפל בך, הוא לא ידע שהגעת למצבך בגללי" צחקקה פופינס צחוק

"תשמע אוינק אוינק אני עכשיו יוצאת עם המיליונר בועז, הוא גר בחיפה עיר אמיתית. הוא מסיע אותי בלימוזינה לבנה שלו ומטיס אותי על כדור פורח... אבל הוא לא מזיין אותי כל כך טוב... בועז אומנם גר בחיפה עיר אמיתית אבל הוא לא יודע לתת זיון אמיתי, ואתה כן! אוינק אוינק אתה זיין מעולה מה דעתך לאיזה סטוץ קטן באברבנאל? אויי זה כל כך קינקי נכון אוינק שלי?" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס וזינקה עליי Starצחוק

פופינס התיישבה עם הכוס שלה על פניי ונתנה לי לטעום את הכוס הורדרד והרטוב שלה. מיץ הכוס שלה מילא את פי... אחחח התגעגעתי לטעם הזה! מוחא כפייה

פופינס שלי ביקשה ירידה ומיד צללתי לכוס הרטוב שלה אחרי שהיא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. אף אחד לא מטפל בחורים שלה כמוני, זה חקוק בסלע! Approve

ליקקתי את הכוס של פופינס בהשקעה רבה ואחרי זמן מה היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה בחיוך ענק ואמרה שהיה נפלא! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק אתה גדול! ככל שאתה יותר מטורף ככה אתה יורד יותר טוב! למרות שאנחנו ביחסים אסורים בין רופא למטופל אני חייבת שתפרק אותי כמו שצריך בכל הפוזות!" Tongue צעקה פופינס והתיישבה על פניי עם ישבנה.

בזמן שליקקתי את החורים הטעימים של פופינס היא ליקקה, מצצה ושליקלקה את הזין הקשיח ואת הביצים החלקות שלי חיוך גדול מציצת הפוליש של אהובתי פופינס ממש אומנות! היא בטח למדה את זה בבית הספר למוצצות מתקדמות! Tongueצחוק

פופינס החליטה לשגע אותי קצת עם הנשיכות השובבות שלה ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני! הסתובבתי מצד לצד על מיטת הרבלייף הנוחה שלי ונתתי לפופינס לעשות את זממה עם שיניה החדות צחוק

פופינס הייתה כבר חרמנית בטירוף וקפצה על אוינק הקשיח שלי שאליו היא מאוד התגעגעה חיוך גדול

הקפצתי אותה כשהיא עם גבה אליי בזיון טרמפולינה קצבי במיוחד! מוחא כפייה אחחח איזה טוסיק סקסי יש לפופינס שלי! הוא שוב שלי יסססססססססס Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם הפנים אליי. דפקתי אותה חזק חזק בכוס הרטוב שלה והיא התחילה לנשוך אותי בשובבות באוזניי ובצווארי Star לחשנו זה לזו "חריו חריו חריו" של זכר ושל נקבה... זה היה נפלא! מוחא כפייה

זחלנו לקצה מיטת הרבלייף ובספירה ל-3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה העפתי אותה במרץ באוויר ושנינו התענגנו על הטוסיק השזוף שלה Tongue התיישבתי על הספה הרכה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה היא עשתה לי אדים במשקפיים והתחלתי לראות מטושטש צחוק

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על מיטת הרבלייף עם הסדינים היפים והמשכתי לדפוק אותה חזק חזק במיסיונרית מטריפה! Tongue

פופינס המיוחמת נשענה על השידה והמשכתי לפרק את הכוס הבוער שלה בעמידה. משכתי בשיערה והפלקתי על ישבנה. פופינס סוסה טובה ושובבה! Evil Smileקריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה חזק ועמוק בכוס הורדרד שלה. ליטפתי את חור הטוסיק שלה והתענגתי על ישבנה התפוחי והסקסי! חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! פופינס מאוד אוהבת שאני חיה רעה! היא אוהבת בחורים רעים ומשוגעים! צחוקקריצה

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. מחיאות הכפיים הסוערות נשמעו היטב באברבנאל צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile זיינתי את פופינס הסוסה החרמנית שלי במרץ רב והתענגתי על ישבנה המקפץ מוחא כפייה פופינס הרגישה לפתע קצת רעבה וחשקה במלבי טעים... הצעתי לה לטעום את המלבי הפרטי שלי והיא מאוד שמחה! מוחא כפייה

פופינס נשכבה עליי ב 69 ומצצה בשקיקה את זייני. תוך כדי המציצה היא שיחקה בחור הטוסיק הקטן והשובב שלי ודחפה לשם אצבע שובבה Embarrassed אכלתי ברעב גדול את חור התחת שלה והסנפתי אותו בחרמנות אדירה! Tongue כעבור כמה דקות השפרצתי לפיה הקטן והשובב של פופינס כמות גדולה של מלבי חם וטעים! חיוך גדול פופינס חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק באברבנאל!" וגרגרה את המלבי בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

איזה לילה לבן של זיונים!!! Tongueחיוך גדולStarEvil Smile

חברים יקרים אני יכול להגיד בביטחון מלא שהבראתי! כל עוד פופינס איתי אני בריא כמו שור ולא צריך חדרים לבנים עם קירות רכים צחוק פופינס למדה את הלקח והבינה שיש רק זין אחד שעושה לה טוב וזה כמובן מר אוינק הקשיח Cool

בועז מחיפה עיר אמיתית לא מסוגל לעמוד בקצב של אוקטביה פופינס הפסיכיאטרית הנימפומנית והרעבה לזין קשיח 24/7 ולתת לה זיון אמיתי צחוק כסף לא קונה את פופינס שלי... רק זין קשיח וטוב שפולט זרע איכותי וטעים! ApproveStar

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

מאוד נהנתי להיות המטופל שלך, את ממש קוסמת! Tongueמוחא כפייה

ביי ביי אברבנאל... ביי ביי הרבלייף... חורים רעבים של פופינס חזרתיייייייי Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורים היפים והטעימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”