אוינק אוינק הנפוליאון כובש את החורים הרעבים של העכברה פופינס! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק נפוליאון ואני שליט דגול וקזנובה לא קטן! 

בארמון שלי יש את כל הדברים הטובים שמספקים את התאוות שלי... אבל את תאוותיי המיניות אין מי שתספק כי אני בן זונה עם דרישות גדולות והשרמוטות שגרות איתי לא עומדות בקצב 

לאחרונה בחדרי עברה להתגורר עכברה ערמומית ושובבה. היא אוהבת לגנוב ממני אוכל וללכלך את הרצפה. בלילות היא מתגנבת למיטתי ועושה בה בלאגן גדול
לפעמים על נפוליאון הקשיח שלי נשארים סימני שיניים... היא כנראה חושבת שהוא למאכל 

יצא לי כמה פעמים לראות את העכברה הזאת בפעולה וחברים היא כוסית בטירוף! יש לה חורים קטנים ויפים מאוד וחשקתי בהם רבות!
החלטתי לכבוש את החורים של העכברה ולשם כך חשבתי על תוכנית מדהימה!

הלכתי למקרר והצטיידתי בתפוח, קלמנטינה וגבינה צהובה. חזרתי לחדרי והנחתי את התפוח היפה באמצע החדר. הסתתרתי מאחורי הספה והצצתי 

כעבור כמה דקות ראיתי האף של העכברה מציץ מהמאורה
היא רחרחה ורחרחה ואז דפקה ספרינט לעבר התפוח (חחח שרון זחלה על הרצפה לעבר התפוח
) עד שהגבתי התפוח כבר היה אצל העכברה והיא זחלה בחזרה למאורה. אחחח איזה טוסיק יפה יש לה מאמה מיה!
לא רק שהממזרה הזאת לקחה את התפוח בלי שתפסתי אותה היא גם הדליקה אותי עם ישבנה ונענעה אותו מולי! אחחח היא ממש רעה העכברה הזאת!

לקחתי את הקלמנטינה והנחתי אותה קצת יותר קרוב אליי. חיכיתי וחיכיתי ושוב פספסתי... העכברה השובבה הקדימה אותי ותפסה את הקלמנטינה. זינקתי אחריה והצלחתי לתפוס לה את הרגל! אבל היא נתנה לי כמה סטירות בפנים עם רגלה השנייה והעיפה אותי אחורה. הבטתי במאורה ואז ראיתי את הפרצוף הממזרי של העכברה! היא הוציאה לעברי לשון מקניטה והתפוצצה מצחוק!

"אההה זונה קטנה חכי חכי שאני אתפוס אותך!" צעקתי לעברה וחטפתי עוד כמה סטירות בפנים מכף רגלה שיצאה במהירות מהמאורה. ואז היא הסתובבה לכיווני עם ישבנה והזיזה את החוטיני שלה הצידה. חור הטוסיק הקטן שלה הציץ לעברי והיא התפוצצה מצחוק
אויי מה אני אעשה לחורים שלך כשאני אתפוס אותך חשבתי לעצמי... אני אכבוש את החורים שלה לצמיתות!

חזרתי לספה ולפתע התעופפה לעברי חצי מהקלמנטינה שהעכברה גנבה. מממ... כמה יפה מצידה חשבתי לעצמי ואז ראיתי את העכברה זוללת את הקלמנטינה ומחייכת לעברי בשובבות. זללתי את הקלמנטינה המתוקה גם כן והבטתי עליה בעיניי השטן שלי
חשבתי מה יקרה אם אני אדחוף את נפוליאון הקשיח שלי לתוך המאורה ועברה בי חלחלה 

הגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים
לקחתי את פרוסת הגבינה הצהובה ושמתי חתיכות קטנות של הגבינה הצהובה כל הדרך מהמאורה של העכברה עד למיטה שלי חי חי חי 

איזה שביל יפייפה של גבינה צהובה... העכברה הסקסית שלי בטוח תיפול בפח! הטוסיק השמנמן שלה רעב ואוהב לאכול 

הסתתרתי מאחורי המיטה וחיכיתי לעכברה... ראיתי את הפרצוף שלה מציץ מהמאורה והיא מרחרחת להנאתה. היא יצאה מהמערה בזהירות והתחילה לזחול לעבר חתיכות הגבינה הצהובה. היא זללה אותן אחת אחרי השניה עד שהגיעה למיטה. היא קפצה על המיטה והמשיכה לזלול את הגבינה הצהובה עד שהגיעה לחתיכה האחרונה. כשהיא הבינה שהיא רחוקה מהמאורה וממקום המבטחים שלה התנפלתי עליה מאחורה ותפסתי אותה בגופה הסקסי יסססססססססססססססס 

העכברה הייתה מאוד מופתעת והתחילה לצווח בחוזקה
לא הרפתי ממנה ומזמזתי אותה בכל חלקי גופה בדגש על החורים שלה שהיו רטובים מאוווווד 
היא נלחמה בי בגבורה ונשכה אותי בגופי. תפסתי את ראשה ודחפתי אותה לעבר נפוליאון הקשיח שלי
היא הבינה את הרמז ובלעה את הלוחם הקשיח שלי כמו שרמוטה טובה
למרות שפיה של העכברה היה תפוס היא הצליחה להגיד לי שקוראים לה פופינס. איזה שם יפה לעכברה כה יפה 

העכברה פופינס המשיכה למצוץ לי את הזין בשקיקה ואמרה שהיא רוצה לקחת את הנקניקיה הקשיחה שלי לתוך המאורה שלה 
כן בטח מה נראה לה שעשו אותי באצבע? 

"העכברה פופינס את ממש שובבה! כל הזמן את משחקת איתי אבל לא עוד! הפעם אני אראה לך מי שולט בבית הזה ולמי יש ביצים יותר גדולות!" 

אמרתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק 

מסתבר שהעכברה פופינס ברחה ממני כל הזמן כי היא חשבה שאני רוצה לאכול אותה
היא נרגעה אחרי שאמרתי לה שאני רוצה לכבוש ולפרק לה את החורים 

העכברה פופינס הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ירידה. היא נשכבה על הגב ואחרי שהורדתי לה את החוטיני היא פתחה את רגליה לרווחה
כבר באתי ללקק לה כהוגן את הכוס אבל אז לפתע היא הניחה את כפות ידיה על הכוס והסתירה אותו... WTF? 

"מממ... מ.... אני משחקת איתך! אני משחקת איתך!!!" צחקקה העכברה פופינס 

"אהההההה גושי תפסיקי לשחק איתי! תעיפי את הידיים שלך משם!" שאגתי לעברה 

היא נתנה לי סטירות, משכה לי בשיער והמשיכה לשחק איתי! גושי לא ממושמע שלא יודעת לכבד את האדון שלה 

לבסוף העכברה פופינס הפסיקה לשחק איתי ופתחה את שערי גן עדן
הדבקתי את לשוני לפלא הורדרד שלה וליקקתי אותו בשקיקה
אחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! 

העכברה פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי!
אחחח החורים המדהימים שלה! כמה זמן חשקתי בהם! עכשיו סוף סוף אני יכול לשחק איתם! 

ליקקתי את החורים שלה ברעב גדול ואז דחפתי אצבע אחת לכוס ואצבע אחת לתחת ושיחקתי עם אצבעותיי בתוך החורים שלה. זיינתי אותה עם אצבעותיי בחדירה כפולה מרעננת במיוחד! העכברה פופינס הייתה מבסוטית בטירוף! 

על המיטה היו כמה צעצועים אנאליים
היה את הפלאג השקוף מזכוכית שדחפתי אותי לישבנה של העכברה פופינס ועשיתי תצפית לתוך חור התחת שלה יסססססססססס
הארתי לתוך החור עם פנס ומצאתי שם זהב ויהלומים! חי חי חי
העכברה פופינס מצצה לי את הביצים בחום ובאהבה ועשתה מציצת פוליש מדהימה לנפוליאון הקשיח שלי 

החלפתי את הפלאג השקוף בפלאג מברג. הברגתי אותו לחור התחת של העכברה פופינס ושיחקתי איתו להנאתי
העכברה פופינס כנראה הייתה קצת רעבה כי היא התחילה לשחק עם הרוק בפה שלה ונשכה אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני
איזה שיניים חדות יש לשובבה הזאתי! לא סתם היא הצליחה לחפור מאורה בחדרי ולהשתחל לתוכה 

הגיע הזמן שלי להשתחל לטוסיק של העכברה פופינס! אני בטוח שבמאורה האנאלית שלה חמים ונעים! 
העכברה פופינס התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית. נפוליאון שלי לוחם אדיר והוא כבש את חור התחת של העכברה פופינס באומץ רב!

העכברה פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי אנאלית. תוך כדי הרכיבה היא חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. נשכנית קטנה ושובבה שכמותה!
היא הצמידה את פיה לאוזן שלי ושרה לי את שיר "החריו חריו חריו!"
יססססססססס אני מת על השיר הזה! 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על נפוליאון הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של פופינס ועל נפוליאון הקשיח שלי שחורר את ישבנה כהוגן! 

התיישבתי על הספה והעכברה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת העכברה האנאלית! 

הרמתי שוב את העכברה פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית אנאלית מדהימה!

העכברה פופינס נשענה על השידה והמשכתי לפרק את החור הקטן והמיסתורי שלה 

היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואז נזכרתי שמרוב התלהבות בכיבוש חור הטוסיק לא כבשתי עדיין את החור הורדרד שלה
הוצאתי את הזין מהתחת שלה והשחלתי אותו לכוס הרטוב שלה גרררררר
זיינתי אותה בכוס עם נפוליאון הקשיח ודחפתי לה אצבע שובבה לתחת. זאת הייתה חדירה כפולה נפלאה!
יסססססס כבשתי גם את הכוס של עכברה פופינס 

כבשתי שוב את חור התחת שלה והתענגתי על המראה המלבב

כבשתי שוב את חור התחת שלה והתענגתי על המראה המלבב

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות!
חור התחת של העכברה פופינס כזה רעב אין דברים כאלה!
הסתובבנו והמשכתי לדפוק את העכברה פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן
ליקקתי את התחת שלה כהוגן ואז עברנו לדוגי אנאלי מהיר ועצבני! 

העכברה פופינס הייתה קצת רעבה אז היא שאלה אם אני יכול להשפריץ לה בפה מילקשייק חם וטעים 

"כמובן יקירתי הנשכנית יש לי בשבילך מילקשייק פשוט ללקק את האצבעות!" 
אמרתי לה בשובבות וליטפתי את ישבנה.

נשכבתי על הגב והעכברה פופינס התיישבה עליי ב 69. היא מצצה את הזין היפה שלי בשקיקה וליטפה לי תוך כדי את חור התחת
תפסתי פלאג מברג בפה שלי, פיסקתי את פלחי ישבנה של העכברה פופינס וזיינתי אותה בתחת עם הפלאג עמוק וחזק כמו שהיא אוהבת
מידי פעם הוצאתי את הפלאג, מצצתי אותו בהנאה וזיינתי את חור התחת שלה עם לשוני גררררר 

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של העכברה פופינס כמות גדולה של מילקשייק חם!

העכברה פופינס דחפה את האצבע שהייתה בישבני לפה שלי לטעימה טובה וצחקקה 

היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הנפוליאון!" ואז היא גרגרה את הזרע בגרונה! 

יששששששששששששששששששש חברים עשיתי זאת! כבשתי את החורים של העכברה פופינס! העכברה הכי נימפומנית ורעבה לזיינים קשיחים בממלכה שלי! 

כמובן שהעכברה המלוכסנת והשובבה שלי המשיכה לשחק איתי ועבדתי קשה כדי לכבוש את החורים שלה שוב ושוב בימים ובלילות 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

היית כזאת עכברה קטנה ושובבה! טיזרית קטנה וערמומית גרררררררר 

היה לי העונג לכבוש את החורים הקטנים והרעבים שלך יסססססססס 

הקלמנטינה הייתה ממש טעימה יאאממיייי 

ד"ש רטוב לחורצ'יקים היפים שלך 

Lavelle