כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 66 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

651
אוקטביה פופינס השכנה הנימפומנית
גם באברבנאל מוצאת זיון!
צחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור חתיך וסטלן שמשגע את כל הנקבות בשכונה Cool אבל יותר מכל אני משגע את השכנה החרמנית והנימפומנית שלי אוקטביה פופינס.

פופינס חולה לי על הזין המפואר שלי. היא אונסת אותי במדרגות עם המבטים שלה ומציקה לי כל הזמן בפייס צחוק נתתי לה סקס כמה פעמים ומאז היא לא עוזבת אותי... רוצה עוד ועוד ועוד! חולת זין אמיתית צחוק

הפייס צלצל... הודעה מפופינס: "מתי אתה מזיין אותי?"

"כרגע זה לא הזמן מאמא אני בזוגיות" כתבתי לה ושלחתי לה סמיילי עם לב Heart

כעבור כמה ימים...

"אוינק אוינק הכוס שלי רוצה להרגיש את הזין שלך!" כתבה לי פופינס בפייס.

"הזין שלי עוד לא מוכן הוא תפוס ע"י כוס של מישהי אחרת" עניתי לה וגיחתי לעצמי.

"אוינק אוינק בא לי שתפרק לי את החורים! תן לי זיון טוב!" כתבה לי פופינס...

"בובה אני מבטיח לך שכשאני אצא מזוגיות את הראשונה שתדעי על כך" הרגעתי אותה אבל זה היה לשווא.

"אוינק אוינק תביא סקס!" כתבה לי שוב פופינס צחוק

זהו לא עניתי לה יותר יש גבול לכל תעלול ופופינס הנימפומנית חצתה אותו צחוק

"אוינק אוינק תדפוק אותי חזק תקרע לי את החורים!" המשיכה לכתוב לי פופינס בפייס. טוב זה לא יכול להמשך ככה. החברה הדימיונית שלי עוד תקרא את ההודעות האלה בטעות קריצה חסמתי את שכנתי אוקטביה פופינס בפייס... זהו קצת שקט Approve

חשבתי שנפתרתי מהשכנה המציקה שלי אבל!!!!! היא התחילה לדפוק לי בדלת עם הרגל ודרשה לדעת למה חסמתי אותה Shocked "אוינק אוינק תוריד את החסימה!" צעקה פופינס. איי ואבוי היא פסיכית לגמרי! (שרון דפקה עם הרגל בדלת של ארון כשאני מתחבא מהצד השני צחוקצחוקצחוק)

"לכי מפה אני עכשיו אזמין משטרה!" צעקתי לה.

"תפתח את הדלת אוינק אוינק! תוריד את החסימה! אני רוצה שאתה דופק אותי חזק ועמוק מיד! אני רוצה להרגיש את הזין הקשה שלך!" צעקה פופינס והמשיכה לדפוק על הדלת.

פופינס לא השאירה לי בררה והזמנתי משטרה. כעבור כמה דקות נשמעו סירנות בחוץ. השוטרים באו מהר ואזקו את פופינס המטורללת. (חחח הייתי השוטר צחוק) הם הכניסו אותה לניידת ולקחו אותה למקום שכולו טוב... מקום עם קירות לבנים ורכים. פופינס הגיעה לביתה החדש "אברבנאל" שם לא היו שכנים חתיכים עם זיינים מפוארים ולא היה לה שם אינטרנט עם פייסבוק כדי לפתות אותם עם הצעות מגונות קריצה

אבל! היה שם את הפסיכיאטר דוקטור וורשה ופופינס שמה עליו עין חרמנית במיוחד! היא פינטזה עליו בלילות תוך כדי אוננות עם מלפפון Tongueצחוק

20150619 221708 F(500)

שלום חברים יקרים שמי פסיכיאטר דוקטור וורשה ואני הדוקטור הראשי באברבנאל. אני חתיך ושרמנטי וכל האחיות עושות לי עיניים קריצה אני מאוד מקצועי בעבודה ולא עושה שטויות. האחיות יכולות לפנטז אבל לא לגעת בחבילה קריצה

לפני כמה ימים הגיעה לאברבנאל משוגעת חדשה. היא ברונטית, כוסית אש ומאוד חרמנית... שמה אוקטביה פופינס.

החלטתי לבקר אותה ולבדוק מה שלומה. תפסתי אותה שוב על המיטה דוחפת מלפפון גדול לכוס הורדרד שלה צחוק

"גברת פופינס אני רואה שאת עסוקה אני אחזור יותר מאוחר..." אמרתי לה ועשיתי את דרכי מהחדר הלבן.

"לא לא אל תלך! וורשה שלמה המלך אני יודעת שיש לך הרבה נשים, ראיתי את כל האחיות בארמון שלך! אני רוצה גם! אני רוצה את המלפפון המלכותי שלך אצלי בכוס!!!" צעקה פופינס ופתחה את רגליה לרווחה Tongueצחוק

חברים נשברתי... לא יכולתי לעמוד בפיתוי של הפרח הורוד בין רגליה... הוא קרא לי וקרץ לי ומהר מאוד מצאתי את עצמי בין רגליה של פופינס... טועם ומלקק את הכוס הורוד והטעים שלה Tongue אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ ומושקע פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה מצוין חיוך גדול

פופינס תפסה את המלפפון שהיה מקודם אצלה בכוס ודחפה לי אותו לפה צחוק מיצי כוס טעימים של פופינס גוד גוד! Tongue

"דוקטור וורשה אני רוצה שאתה דופק אותי תכף ומיד!" Tongue צעקה פופינס והפכה אותי על הגב. היא התחילה לרקוד על פניי עם ישבנה הסקסי! ליקקתי לה את החורים בשקיקה והיא מצצה ושליקלקה את הזין הקשיח ואת הביצים החלקות שלי חיוך גדול לפתע פופינס חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי ברעב גדול בגופי ובישבני Shocked הסתובבתי מצד לצד והרגשתי כמו שווארמת וורשה צחוק נשיכותיה של פופינס חדות ושובבות קריצה

פופינס שוב צעקה שהיא רוצה שאני מזמבר אותה תכף ומיד ועלתה עליי לרכיבה. היא רכבה עליי במרץ ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה... אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר! זה היה נפלא! Tongue פופינס גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי חריו חריו חריו! Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את פופינס המשוגעת באוויר. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ והשזוף שלה מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה.

השכבתי אותה על המיטה הרכה ודפקתי אותה חזק עמוק וטוב במיסיונרית מטריפה! Tongue

פופינס נשענה על השידה וזיינתי אותה חזק חזק בעמידה בכוס הלוהט שלה והפלקתי על ישבנהStar

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרותח שלה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue פופינס הייתה המושבניקית הפרטית שלי ומאוד נהנתי לפרק את הכוס הכפרי שלה Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי להלום בפופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile דפקתי את פופינס הנימפומנית והמטורללת חזק חזק בכוס והתענגתי על ישבנה המקפץ מוחא כפייה

"דוקטור וורשה אני רוצה לקבל שפיך בפה!" Tongue צעקה פופינס בהתלהבות...

"כבר מביא לך את התרופה שלך יקירתי... שפיך זאת התרופה המושלמת למצב שבו את נמצאת" צחוקקריצה אמרתי ושנינו צחקנו. שפיך לארוחת בוקר, צהריים וערב זה מה ששרמוטה פופינס צריכה כדי להיות בריאה! Tongueצחוקמוחא כפייה

פופינס נשכבה עליי ב 69, מצצה לי את הזין המפואר שלי ודחפה לי אצבע לטוסיק. שכבתי מתחת לישבנה וליקקתי את החורים הטעימים שלה Tongue לאחר כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של פופינס בשפיך חם וטעים! מוחא כפייה היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא שפיך: "דוקטור וורשה שלמה המלך!" וגרגרה את השפיך בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים פופינס תישן טוב הלילה קריצה

ולשכן המעפן אוינק אוינק תלמד! ככה מרגיעים שרמוטה נימפומנית חולת זין וזרע! צחוקצחוקצחוקקריצה

תהיו בטוחים שפופינס לא תרצה להשתחרר מאברבנאל כל עוד אני פה צחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

חי חי חי סקסית אין לך מזל עם שכנים צחוקצחוקצחוקקריצה

לפחות כיף לך באברבנאל... שפיך עושה לך טוב מאמא! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

652
זונה אוקטביה פופינס וראש ממשלת ישראל וורשה בבית המשפט! צחוק

שלום חברים יקרים! כולכם בוודאי מכירים אותי כי אני הוא ראש הממשלה שלכם... ראש ממשלת ישראל מר וורשה! Cool האם אתם אוהבים אותי זאת כבר שאלה אחרת, אבל זה לא כ"כ מעניין אותי צחוקקריצה

ובכן חברים אני יוצא עם אישה מקסימה! שמה אוקטביה פופינס. אוקטביה היא כוסית ברונטית מטורפת עם עיני שקד מלוכסנות וחיוך כובש! ישבנה תפוחי וסקסי להפליא והחורים שלה יפים וטעימים! Tongueמוחא כפייה אתם בטח חושבים שאם אני יוצא איתה היא בטוח פרופסורית או מנכלית של חברה ידועה... אבל לא חברים אוקטביה היא זונה! היא האמא של הזונות! הזונה הכי מטורפת שידעה המדינה מאז הקמתה! צחוק אבל לי לא אכפת שהיא זונה... אני אוהב אותה כמו שהיא ואף אחד לא ידע על הסוד האפל שלה... אבל יום אחד הכל התנפץ לרסיסים! מבולבל

באחד הערבים יצאתי עם אוקטביה והבאתי אותה לביתי כדי לפרק את החורים הרעבים שלה Evil Smile אוקטביה התיישבה צמוד אליי על הספה ובמקום לקחת את ראש הממשלה הקשיח לפיה היא צמידה אליי את שדיה הזקורים והתחילה לדבר על חתונה וילדים Shocked

"וורשה אהובי אני רוצה שנתחתן ונעשה ילדים!" אמרה לי בשמחה אוקטביה ונצמדה עוד יותר קרוב אליי צחוק

"לא חתונה לא באה בחשבון! ראש ממשלה לא מתחתן עם זונה! אני ראש ממשלת ישראל!" Cool אמרתי לה נחרצות והתרחקתי ממנה קלות.

אוקטביה קמה בהפגנתיות החטיפה לי כמה סטירות מצלצלות וצעקה: "מנייאק! לך תזדיין! בן זונה! זבל! גוש שפיך! מעפן!" היא הלכה וטרקה את הדלת בעצבים. היי היי לאן את הולכת מה עם זיון אנאלי לפרידה? מבולבלצחוק

אוקטביה רתחה מעצבים והחליטה לנקום בוורשה. היא כתבה ספר על חיי המין עם ראש ממשלת ישראל מר וורשה והשיקה אותו בתערוכת הספרים הכי נחשבת בארץ! צחוק

20150703 180552 (700)

כל ישראל הייתה המומה מהספר! הוא הפך לרב מכר תוך יום אחד! הקריירה הפוליטית של וורשה התרסקה לרסיסים! הוא זעם על פופינס כמו שלא זעם על אף אחד מעולם! באותו רגע הוא רצה לדחוף לה את הספר לתחת! הזונה הזאת עוד תשלם על זה! אמר לעצמו מר וורשה Evil Smile

הוא צלצל אליה כדי להבהיר לה חד וחלק מה הוא חושב על פרסום הספר.

"תגידי מה עשית? את דפוקה לגמרי? מה את מפרסמת ספר על חיי המין שלנו? הרסת לי את הקריירה זבל מושתן שכמותך!" צעקתי עליה בעצבים!" והיא ניתקה לי בפרצוף אחרי שצחקקה בשובבות.
כן כן עדיף שתשתקי ולא תעני גם ככה את מדברת ועושה רק שטויות! צחוק

לא התאפקתי וצלצלתי אליה שוב.

"שוב אתה?" שאלה פופינס...

"זוהמה דוחה מה עשית? את עוד תשלמי על זה! אנחנו נפגש בבית משפט!" צעקתי עליה וניתקתי לה בפרצוף! צחוק

צלצלתי לעורך דין שלי וסיפרתי לו על המצב. הוא הבטיח לי שיעשה את כל המאמצים כדי שהזונה פופינס תשלם לי פיצויים על עוגמת נפש צחוק

כעבור כמה ימים אוקטביה קיבלה זימון לבית המשפט. נקבע שהשופט במשפט יהיה השופט הכי טוב במדינה, לא אחר מאשר השופט אוינק אוינק חיוך גדולקריצה

ביום המיוחל הגעתי לבית המשפט בחליפה הכי יוקרתית שלי ואוקטביה הגיעה לבית המשפט בלבוש הכי זנותי שלה צחוק מתאים לה לערער את שיקול דעתו של השופט עם המיניות שלה צחוק

על שולחנו של השופט אוינק אוינק הניחו את הספר המפורסם והוא עיין בו בסקרנות רבה צחוק (מר ג'ירפה היה השופט וישב על הספה בזמן שאני ושרון עמדנו מולו צחוק)

(שרון לבשה סטרפאון והייתה השופט אוינק אוינק במקום מר ג'ירפה).
השופט התחיל להזיע וללטף את הזין שלו... הוא סימן לי להתקרב אליו והפנה את תשומת ליבי לקטע מסויים בספר.

"אויי תראה מה הולך פה! התחרמנתי בטירוף! קיבלתי זיקפה מטורפת! בוא לפה מר וורשה תמצוץ את הזין הקשיח שלי!" Tongue צעק כבוד השופט אוינק אוינק והוריד אותי לעבר הזין שלו Shocked כולם באולם תפסו את הראש והיו המומים מהמתרחש צחוק אוקטביה פופינס דווקא מאוד נהנתה מזה והתחילה ללטף את עצמה... חרמנית שכמותה צחוקקריצה

"כן כן חתיכת מלשן קטן תמצוץ את הזין הגדול שלי!" צחוק צעק לי השופט אוינק אוינק ודחף את הזין שלו לתוך הפה שלי. אחרי שמצצתי כהוגן את הזין הקשיח שלו, כבוד השופט אוינק אוינק הודיע על הפסקה של חצי שעה וגרר אותי לחדר המנוחה שלו. שם הוא העיף אותי על המיטה הגדולה והתנפל על הטוסיק הבתולי שלי בכי הוא הוריד ממני את הבוקסר האדום שלי וטפח על פלחי ישבני הרכים צחוק

הוא שפך על הטוסיק שלי כמות גדולה של ג'ל אנאלי וחדר לישבני כשאני שוכב על הבטן Shocked הזין הגדול שלו חדר עמוק עמוק לישבני ונשמתי נעתקה צחוק

השופט אוינק אוינק דפק אותי בתחת עמוק וחזק כשהוא צועק: "ככה עושים למלשנים שמתלוננים בבית משפט על הנקבה שלהם במקום לתת לה דפיקה טובה ולהגיע איתה לפשרה בצורה פרטית!!!" Tongueצחוק
הרגשתי ממש חסר אונים תחת משקלו ונוכחותו המרשימה Shockedצחוק (שרון שכבה עליי ככה שראינו את הזיון במראה היה ממש מגניב לראות איך היא מפרקת לי את התחת וגופה הסקסי צמוד אליי מאחורה Tongue) השופט אוינק אוינק נצמד לראשי ונשך אותי באוזן מה שהתחיל ממש לחרמן אותי ואני חייב להודות שנהנתי מאוד מאיך שהוא פירק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי! נתתי לו קונטרות טובות ולא האמנתי בעצמי שאני כזאת זונה אוכלת בתחת! צחוק השופט אוינק אוינק הוא גבר מרשים מאוד ויודע איך לפרק חורצ'יקים קטנים ושובבים צחוקקריצה הוא גמר לי פעמיים בתחת והמשיך לזיין אותי חזק ועמוק בתחת עם השפיך בישבני! צחוקצחוקצחוק

כבר שכחתי לשם מה התכנסנו בבית המשפט וכל מה שאני זוכר זה שחזרתי הביתה מאושר ובשיכרון חושים צחוק
עורך הדין שלי עידכן אותי מאוחר יותר שההחלטה נדחתה לעוד שבועיים.
כבר לא עניין אותי מה השופט אוינק אוינק יחליט במשפט רק קיוויתי שהוא ימשיך לפרק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי לעיתים קרובות Tongueמוחא כפייהצחוק הייתי מאוהב בשופט אוינק אוינק Tongue

עכשיו אני השופט אוינק אוינק...

אומנם המשפט נגמר אבל השופט אוינק אוינק היה עדיין חרמן בטירוף! הוא קרץ לאוקטביה פופינס והיא קרצה לו... שנינו רצנו אחוזי חרמנות לחדר הצדדי והתנפלנו זה על זו כמו תיכונסטים מלאי הורמונים צחוק

אוקטביה פופינס חשבה שוורשה נתן לי שוחד... כשגיליתי לה שפירקתי לו את התחת עמוק וחזק היא התפוצצה מצחוק צחוק
היא ישבה על הספה ומצצה לי את הזין הקשיח שלי מול המראה בזמן שליטפתי את שיערה הברונטי. היא כל הזמן ניסתה להוציא ממני הבטחה שהיא זאת שתנצח במשפט צחוק הקמתי אותה מהספה ונתתי לה למצוץ לי בעמידה כשישבנה מול המראה. הורדתי את החוטיני שלה ופיסקתי את פלחי ישבנה. שני החורים המדהימים שלה נגלו לנגד עיניי ובערתי מחרמנות! Tongue

פופינס החרמנית רצתה ירידה! השכבתי אותה על המיטה, פיסקתי את רגליה וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה! חיוך גדול ליקקתי לה בחום ובאהבה את הכוס ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות והודיעה לי שאני ירדן נפלא! מוחא כפייה

אוקטביה הפכה אותי הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. הדבקתי את הפה שלי לחור התחת שלה ואכלתי אותו ברעב גדול! יאממי יאממי איזה טעים גררררררררררר Tongueמוחא כפייה

אוקטביה שלפה את כבוד השופט הקשיח שלי מתחתוניי והתחילה למצוץ את שתי הביצים החלקות שלי בו זמנית בפיה החם. היא ליקקה ומצצה את הזין הקשיח שלי במציצת פוליש נפלאה ומידי פעם נשכה אותי בגופי ובישבני צחוקמוחא כפייה צעקתי, התפתלתי מצד לצד והמשכתי להסניף וללקק את החורים המתוקים שלה Star

"קדימה כבוד השופט אוינק אוינק תזמבר אותי כמו שצריך!" Tongue צעקה פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. הקפצתי אותי על הזין הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף! מוחא כפייה ראיתי את פופינס מתעופפת מול המראה והציצים שלה רקדו ומחאו כפיים צחוק

אוקטביה הסתובבה אליי והמשיכה לרכב עליי במרץ! היא קירבה את פיה לאוזני ולחשה לי חריו חריו חריו של נקבה! אני עשיתי כמוה ולחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר מוחא כפייה היא גם נשכה את צווארי ואת אוזניי וחירמנה אותי עוד יותר! חיבקתי אותה בחום והרגשתי את פעימות ליבה! פופינס הייתה חרמנית והתרגשה מאוד מהזיון הלוהט! Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה המשכתי להעיף אותה במרץ! חיוך גדול שנינו התחרמנו מהטוסיק הסקסי שלה שקיפץ במרץ! פלחי ישבנה מחאו כפיים יסססססס! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

קמתי מהספה והקפצתי את פופינס החרמנית בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי את הכוס הורוד והרטוב שלה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

אוקטביה נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה התפוחי והזמינה אותי לחדור לחור הורדרד שלה. פיסקתי את פלחי ישבנה והשחלתי את הזין לכוס שלה! חיוך גדול הלמתי בה במרץ והפלקתי על ישבנה. אחחח פופינס הזונה היא זיון אליפות! מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בכוס חזק ועמוק! Tongue הבטתי על חור התחת שלה וליטפתי אותו בחרמנות... "אני עוד אפתח את החור הקטן והשובב הזה בדיוק כמו שפתחתי את החור של מר וורשה!" Evil Smile חשבתי לעצמי קריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! מחיאות הכפיים הסוערות של הזיון נשמעו בכל בית המשפט צחוק

עברנו לדוגי מהר ועצבני! Evil Smile

פירקתי את פופינס טוב טוב עד שהיא נהייתה רעבה ודרשה לטעום את הזרע שלי! Cool

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי חרוזים אנאליים לתחת

חרוזים אנאליים 600

והתחילה למצוץ לי בחום ובאהבה את הזין הקשיח שלי חיוך גדול (גררר סוף סוף ניסיתי את החרוזים האנאליים של שרון, תחושה ממש נעימה כשהם עמוק בטוסיק חיוך גדול) אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות גדולה של שפיך חם! פיפינס הביטה בי בחיוך ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק השופט!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar את החרוזים שהיו במעמקי התחת שלי פופינס דחפה לי לפה ונתנה לי לטעום את מיצי התחת שלי... שובבה צחוקצחוקצחוק טעמתי את מעמקי התחת שלי צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

הזונה אוקטביה פופינס זכתה במשפט וראש ממשלת ישראל וורשה הפסיד צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

אוקטביה פופינס הצטרפה אליי בתור סגנית השופט ואני מפרק אותה נון סטופ בכל החורים בין הדיונים Tongueצחוק הייתי זקוק לנימפומנית כמוה בבית המשפט! לא כל יום מוצאים כזאת נימפומנית רעבה לזין וזרע 724 מוחא כפייה רק צריך להזהר איתה שלא תפרסם גם איזה ספר עסיסי עליי ועל חיי המין שלי איתה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

תודה שפירקת שוב את הטוסיק הקטן והשובב שלי את זיינית אנאלית תותחית! Tongueמוחא כפייהקריצה

אני חריו חריו חריו של זכר שלך ואת חריו חריו חריו של נקבה שלי! יססססס! Tongueמוחא כפייה

תודה שהאכלת את הטוסיק שלי בחרוזים אנאליים! הגמירה הייתה מדהימה! TongueTongueTongueמוחא כפייהStar

ד"ש לחורצ'יקים היפים והמתוקים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

653
מר וורשה ואוקטביה פופינס בהופעה של אוינק אוינק גולן! Tongueמוחא כפייה

שלום חברים יקרים שמי מר וורשה ואני נשוי לאהובתי אוקטביה פופינס חיוך גדול

לי ולאוקטביה יש יחסים סוערים... היא נימפומנית חולת זין ומזדיינת עם הרבה גברברים! כועס היא כמובן מכחישה את הכל אבל אני עוקב אחריה ואחרי זה עושה לה הצגות בסמסים צחוק

והסמסים האלה אויי כמה שהם מטורפים Evil Smile
אני תמיד מנסה להדליק את אישתי שתזדיין איתי יותר ופחות איתם אבל היא יוצאת הרבה לחיפוש אחרי זין זר מבולבלצחוק

הזנזונת הזאת כמובן מכחישה את הכל, החברות שלה תמיד מספקות לה אליבי אבל אני יודע שהשרמוטות האלה משקרות ומגנות עליה... לך תלחם בעדר של שרמוטות צחוק

מסתבר שהסמסים שלי הגיעו לידיים זרות ועל כך בהמשך קריצה

לא תאמינו אבל הזנזונת שלי בגדה בי אפילו עם בן דודי! אהההההההההההה כועס הבן זונה היה אמור לבוא אלינו לארוחת ערב אז תכננתי את הנקמה שלי במשך היום Evil Smile

בערב הממזר הגיע לדירתנו מחויך מאוזן לאוזן... נו בטח הוא ראה את התחת של אישתי וחשב כבר לעשות עליו סיבוב חוזר! כועס (שרון הייתה הבן דוד)

"אהלן חבר'ה מה שלומכם? חיכיתם לי? הגעתי!" Tongue אמר בן דודי בשמחה וכבר עשה את דרכו לאישתי לחבק אותה. תפסתי אותו בדרך וכיסחתי אותו באגרופים ובעיטות! Cool

"זבל! גוש שפיך! אתה מזדיין עם אישתי מאחורי גבי???!!!" צעקתי וכיסחתי אותו במכות "בום בום בום!" צחוק (חחח הרבצתי לשרון בכאילו צחוק). בן דודי התעלף וזרקתי אותו מהדירה. אמרתי לאישתי שתזמין אמבולנס ותיקח את הטינופת הזאת מהבניין שלנו צחוק

בינתיים במשרדים של אוינק אוינק גולן (אני השותף העיסקי של אוינק אוינק גולן ושרון אוינק אוינק גולן)

למשרדי הגיע בריצה אוינק אוינק גולן ודיווח לי שאיזה ציפור לחשה לו על אחד מר וורשה שמנהל סמסים סוערים עם אישתו אוקטביה פופינס... "תשמע אחי זה יכול להיות חומר מעולה לאלבום החדש שלי! אתה חייב להשיג את הסמסים האלה!" אמר לי אוינק אוינק גולן וחיוך ענק נמרח על פניו.

"בטח אחי אני אשיג לך את הסמסים! יהיה לנו אלבום מדהים! נופיע איתו ברחבי הארץ ונעשה הרבה ג'ובות! אוינק אוייק גולן אתה גאון!" טפחתי לאוינק אוינק גולן על השכם ורצתי לרגל אחרי משפחת וורשה צחוק

בחזרה למר וורשה...

ישבתי על הספה וראיתי טלויזיה כשלפתע אישתי הבוגדנית פופינס פתחה את הדלת בסערה וצעקה: "וורשה יש לי את האלבום החדש של אוינק אוינק גולן! בוא נשמע אותו בפטיפון שלנו!" Tongue צעקה בהתלהבות אישית ואחרי ששמה את התקליט בפטיפון (מר ג'ירפה צחוק) היא התיישבה על ברכיי והצמידה את פניי לשדיים הסקסיים שלה Tongueצחוק

קולו הצח של אוינק אוינק גולן מילא את החדר ושמעתי משפטים מוכרים... מאוווד מוכרים...

"יש לי רק חלום לקנות לך ויברטור..."

"אל תבכי ילדה עוד יהיה לך טוב מישהו אחר ידפוק אותך יותר טוב..."

לא זה לא יכול להיות! הוא שר את הסמסים שלי! פאק פאק פאק זה לא אמיתי! הבן זונה הזה הולך להתעשר על חשבוני! נשאר לו רק לדפוק את אישתי וגמרנו כועסצחוק זמר טינופת מחוקה! גוש שפיך! גנב שפל! נוכל! כועס חשבתי לעצמי... אני חייב למצוא דרך לנקום בו! כועס

אישתי הביאה לי רעיון! "וורשה בוא נלך להופעה של אוינק אוינק גולן! אני מתה עליו!" Tongueמוחא כפייה צעקה פופינס.

"כמובן אהובתי נלך להופעה, אני אזמין לנו כרטיסים לשורה הראשונה!" חיוך גדול אמרתי לאישתי והיא התחילה להשתולל משמחה צחוק "וורשה אהובי אתה הבעל הכי טוב בעולם!" יצאה מגדרה אישתי והכניסה את הפטמה שלה לפי. מצצתי את הפטמות הטעימות שלה בשקיקה וחייכתי לעצמי בממזריות. יופי עכשיו כולם יהיו מרוצים חשבתי לעצמי Evil Smileקריצה לקינוח קיבלתי גם מציצה מדהימה מאישתי! ראיתם איזה בעל טוב אני? בשביל מציצה צריך לרצות את האישה צחוקקריצה

הגיע היום של ההופעה. הגענו לאולם, התיישבנו בשורה הראשונה והתחלנו להשתולל כאשר הכרוז הודיע על עלייתו של אוינק אוינק גולן לבמה: "גבירותיי ורבותיי קבלו במחיאות כפיים סוערות להופעה בלתי נשכחת את האחד והאחיד אוינק אוינק גולן!" צחוק

אני הייתי אוינק אוינק גולן.

עליתי על הבמה והקהל השתולל! פשששש אני זמר מספר 1 בארץ! רק אותי אוהבים ככה, אמרתי לעצמי בגאווה ועשיתי שלום לקהל. שמתי לב שבשורה הראשונה יושבת כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים... היא הביטה לעברי בהערצה כמו כלבה מיוחמת... עוד שניה היא מחליקה מהכיסא צחוקקריצה

לכבוד ההופעה החגיגית הזאת שכרתי הליקופטר עם מילות השירים עליו. ככה הקהל שעוד לא מכיר את המילים מהאלבום החדש יוכל לשיר ביחד איתי את השירים המדהימים שלי! אויי כמה שהם מדהימים והכל בזכותו של הטמבל ההוא והסמסים שלו צחוק

ההליקופטר התעופף מעל הבמה עם השיר הראשון והתחלתי לשיר אותו עם המיקרופון המיוחד שלי! (חחח ויברטור מנומר של שרון צחוק)... HERE WE GO!!! Tongueצחוק

20150711 183838(700)

הכוסית המלוכסנת בשורה הראשונה מרוב התלהבות ממני התחילה לאונן ליד בעלה! צחוקצחוקצחוק (חחח שרון אוננה מולי)

בעלה של המלוכסנת השתולל צחוק (שרון הזיזה את מר ג'ירפה שישב לידה כאילו הוא עצבני צחוק)

ואנחנו ממשיכים! שירו יחד איתי! Tongue

20150711 183909(700)

המעריצה המלוכסנת קמה ממושבה וחשפה מולי את ישבנה! הווווו יסססס מישהי פה רוצה אנאל! צחוקצחוקצחוק

תודה חברים ולשיר הבא! Tongue

20150711 183929(700)

המלוכסנת בשורה הראשונה השתוללה והתחילה לחשוף את גופה הסקסי מולי צחוק בעלה רתח מעצבים והביט לעברי בעיניי השטן שלו צחוק גבר תרגע קצת זה לא טוב לבריאות, הנה תלמד מאישתך איך עושים חיים צחוק

ההופעה הסתיימה והקהל לא הפסיק לצאת מגדרו! האלבום החדש שלי היה הצלחה מסחררת! שמתי לב שכמה שרמוטות בקהל חשפו את הציצים שלהן ונגעו בעצמן צחוקקריצה

כולן דרשו דפיקה אבל שמתי עין על המלוכסנת קריצה קרצתי לה והיא קרצה לי בחזרה Evil Smileקריצה

אוינק אוינק גולן הלך לחדר המנוחה שלו מאחורי הקלעים וחיכה שם לאוקטביה פופינס עם זין קשיח ומוכן לעבודה בחורים של פופינס צחוק

וורשה הצליח להקדים את אישתו והתגנב מאחורי הקלעים לחדרו של אוינק אוינק גולן (שרון הייתה מר וורשה).

"מנוול! ניצלת את הסמסים שלי! החלטת להתעשר על חשבוני!? בן זונה אני עכשיו אזיין אותך בתחת!" צעק לי הבעל המטורף של המלוכסנת ותקף אותי עם הזין הקשיח שלו צחוק הוא ניסה לזיין אותי בתחת אבל הדפתי אותו בקלות. פירקתי את האברבנאל הזה בקלות והשארתי אותו בידיו הגדולות של איגור השומר שלי שהעיף את המעפן הזה מהחדר שלי צחוק

כעבור כמה דקות לחדר שלי פרצה בסערה המלוכסנת הנימפומנית! היא קפצה עליי בחרמנות ודרשה שאני אפרק לה את הפה ואת הכוס Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי על המיטה והבליטה את ישבנה! הורדתי את החוטיני שלה ודחפתי לכוס שלה את המיקרופון שלי Tongue (הויברטור המנומר) פופינס התחילה להרטיב בטירוף! פששש איזה גרופית נימפומנית רעבה לזין תפסתי פה לעצמי... אין כמו זיון טוב אחרי ההופעה Tongue פירקתי את המעפן ההוא ועכשיו אני הולך לזיין את אישתו יססססססססססס אני כזה בד בוי! Evil Smile Cool

"אוינק אוינק גולן אני רוצה דפיקה חצי שעה עד שתצא לי הנשמה!" שרה לי פופינס צחוק

"בטח מתוקה ילדה מלוכסנת שלי מה שתרצי!" שרתי לה והמשכתי לזיין אותה בכוס עם המיקרופון שלי.

פופינס החרמנית נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול

צללתי לעבר הכוס הורוד שלה והתחלתי ללקק לה את הכוס בשקיקה! חברים אני יורד בדיוק כמו שאני שר אז תנו קצת כבוד Approve כעבור כמה דקות פופינס החרמנית התחילה להרטיב, לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה וחיוך ענק הופיע על פניה היפות חיוך גדול "אוינק אוינק גולן אתה גדול זה היה מצוין!" מוחא כפייה גנחה פופינס ומשכה אותי אליה.

היא הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. ליקקתי את החורים הטעימים של פופינס ברעב גדול והיא התענגה על אוינק הקשיח ועל הביצים החלקות שלי! היא שליקלקה ומצצה במציצה חמה ומטריפה ומציצת פוליש משגעת את גולן הקשיח ושיחקה בפיה באשכי גולן החמימים שלי Tongueצחוק בין הליקוקים והמציצות פופינס נשכה אותי בגופי ובישבני החלק. צעקתי כמו מטורף ושרתי: "אל תפסיקי ילדה את ממש טובה!" צחוקצחוקצחוקקריצה עשיתי חריו חריו לחור התחת של פופינס והיא יצאה מגדרה Tongue רציתי שחור התחת שלה גם יעשה לי חריו חריו חריו מיוחד במינו קריצה

פופינס החרמנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לפרק לה את הכוס בזיון טרמפולינה נפלא! מוחא כפייה מצצתי את המיקרופון ממיצי הכוס של פופינס וליטפתי איתו את חור התחת שלה חיוך גדול

פופינס הסתובבה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס כשהיא עם הפנים אליי. היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר... זה היה נפלא! מוחא כפייה אותנו לאברבנאל צחוקקריצה פופינס הרעבה גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי! שיניה ממש חדות ושובבות צחוק

זחלנו לקצה המיטה והספירה ל 3 הרמתי את הילדה החרמנית שלי באוויר חיוך גדול זיינתי אותה כל הדרך עד למראה. מול המראה הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי במרץ ושנינו התענגנו על הטוסיק הסקסי שלה שמחא כפיים! מוחא כפייהצחוק

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה היא עשתה לי אדים במשקפיים וגרמה לי לראות מטושטש צחוק

העפתי שוב את פופינס באוויר כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

פופינס נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. ליקקתי את התחת הטעים שלה ואז השחלתי את אוינק הקשיח עמוק עמוק בכוס שלה. זיינתי אותה חזק בכוס והוצאתי ממנה את כל הנשמה! Evil Smileצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה Evil Smile כריות ישבנה של פופינס כמו חלות של שבת! רציתי ממש לנגוס בהן צחוק

ליקקתי את חור הטוסיק של פופינס יאמיייייייייייי Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות! חיבקתי את פופינס וליטפתי את גופה הענוג. פופינס טפחה על ישבני וקיבלה את גולן הקשיח שלי בהתלהבות רבה! מוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star מחיאות הכפיים הסוערות מילאו את החדר והעירו את איגור השומר שלי צחוקצחוקצחוק

עוד ליקוק לחור הטוסיק הטעים של פופינס Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile פירקתי את הכוס של פופינס הילדה השובבה טוב טוב עד שהיא הייתה ממש רעבה וביקשה שאתן לה בפה מנה טובה של זרע גולני! צחוקTongue "אני רוצה שהוא יזמר אצלי בפה!" צחוק צעקה בהתלהבות פופינס ונשכבה עליי ב 69.

פופינס מצצה את גולן הקשיח שלי ברעב גדול ואני ליקקתי את חור התחת הטעים שלה בשקיקה Tongue תוך כדי המציצה פופינס שיחקה עם האצבע שלה בישבני מה שגרם לי לצמרמורות בכל הגוף מוחא כפייה אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של פופינס בזרע הגולני שלי והיא חייכה באושר מוחא כפייה היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק גולן!" וגרגרה את הזרע הגולני שלי בגרונה והוא זימר בתוך הפה שלה Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים היה לי העונג לפרק את החורים הרעבים של פופינס! השרמוטה הכי נימפומנית ורעבה לזין קשיח 24/7 בארץ! מוחא כפייהצחוקTongue ותודה גם לבעלה המעפן וורשה שבלעדיו כל זה לא היה קורה מוחא כפייה פופינס אל תפסיקי לבגוד במעפן הזה אני צריך עוד רעיונות לאלבום הבא שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

אל תבכי ילדה עוד יהיה לך טוב

אוינק אוינק גולן ידפוק אותך יותר טוב! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! הלשון שלי מתגעגעת אליהם Tongueמוחא כפייהStar

פירקתי אותך חצי שעה עד שיצאה לך הנשמה! צחוקצחוקצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

654
אוינק אוינק חולה הנפש באברבנאל הופך להיות פוחלץ
ומזדיין בטירוף עם אליזה פופינס
Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב חבריכם הנאמן וחולה הנפש אוינק אויק חיוך גדול

לצערי אני עדיין באברבנאל. משום מה מסרבים לשחרר אותי... אומרים שאני דמות קלאסית לפרופיל של חולה נפש מבולבלצחוק

000

אתם יודעים מה? אני לא מצטער שאני פה, דווקא די כיף פה ואני הפכתי לסוחר ממולח של סיגריות ב 2 שקל TongueCool אני מכין סיגריות מכל הבא ליד ותאמינו לי כל חולי הנפש מתים על הסחורה שלי! מוחא כפייה

תשאלו למשל את שלמה (שרון שיחקה את שלמה)... הצעתי לו סיגריה מדשא סינטטי מהחצר

001

והוא התלהב בטירוף! רק מה? למשיגנע הזה לא היה כסף אז הוא הוריד את מכנסיי והתחיל למצוץ לי ת'זין תמורת הסיגריה Shockedצחוק

בהתחלה נבהלתי ושאלתי "שלמה מה אתה עושה?" אבל המציצה שלו הייתה פאקינג טובה אז נתתי לו להמשיך. מציצה משלמה תמורת סיגריה מדשא סינטטי... אחחח כמה שהחיים באברבנאל לא צפויים צחוקקריצה

אומנם נהנתי מהמציצה של שלמה אבל לא הרווחתי אגורה, אז המשכתי לשוטט במסדרונות אברבנאל בחיפושיי אחר חולה הנפש הבא.

פגשתי את חיים (שרון)... הצעתי לו סיגריה מעלי לימון מיובשים...

002

הוא התלהב בטירוף וצעק: "תביא לי תביא לי!" עניתי לו: "זה 2 שקל"

הוא אמר שאין לו כסף והציע לי שאדפוק אותו בתחת בתמורה. חברים באברבנאל הכל הולך אז זרמתי עם חיים וזיברתי אותו בתחת! Tongue תוך כדי הדפיקה חיים עישן את הסיגריה ונהנה מכל שאכטה מוחא כפייה מרוב התלהבות אפילו גמרתי לו בתחת צחוק ככה אנחנו המשוגעים עושים עסקים באברבנאל צחוקקריצה

הבא בתור היה משה (שרון). פגשתי אותו בפארק כשהוא ישב על הספסל וגירבץ בביצים צחוק

הצעתי לו סיגריה מעלי תה ירוק מיובשים

003

וביקשתי 2 שקל בתמורה... משה שלף מיד מטבע של 2 שקל ונתן לי אותו! WOW סוף סוף אני אשכרה מרוויח מהסיגריות שלי! Tongue

משה לא הסתפק בסיגריה הזאת ושאל איזה עוד סחורה יש אצלי? "תביא הכל אתה לא יודע שאני מיליונר?" שאל משה והושיט את היד לסיגריות... הוצאתי לו מהכיס סיגריה מקש של מזרונים ומעלי נענע מיובשים

004

005

"זה שלך תמורת 10 שקל!" אמרתי לו בערמומיות ונופפתי מול הפרצוף שלו עם הסיגריות קריצה

"פשששש 10 שקל? יאללה תביא תביא הנה קח 10 שקל!" צעק משה ונתן לי מטבע נוצץ של 10 שקל. אני פאקינג אברבנאל עשיר יססססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייה

המשכתי בדרכי בזמן שמשה עישן את שלושת הסיגריות שלו בבת אחת... מישהו פה יהיה בסטלה רצינית הערב צחוק

הודיעו לנו שלאברבנאל מגיעה אליזה פופינס

006

אליזה פופינס היא זמרת צרפתיה מדהימה וזנזונת גדולה... אני מאוד אוהב אתה! Tongue היא תעשה לנו המשוגעים ריפוי בעיסוק בשירה בתקווה שזה ישפר את מצבנו למה הרופאים כבר איבדו כל תקווה צחוק

מאוד התרגשתי מבואה של אליזה וכשהיא הגיעה לאברבנאל נופפתי לעברה בידי וצעקתי: "אליזה אליזה אני אוהב אותך!" וקפצתי את קפיצת האוינק אוינק שלי צחוקקריצה

"חבר'ה אני אכניס אותכם אליי לפי התור, לא להדחף כולם יזכו להיות בחברתי" קריצה אמרה אליזה פופינס בקולה הפתייני והכניסה את החולה הראשון לחדר שלה.

התמקמתי ליד החדר של אליזה פופינס וקלטתי שכל חצי שעה יוצא משם מטופל אחר שהתנשף ונראה עייף ומרוצה מאוד... Evil Smile ממה הם מתנשפים ככה? שאלתי את עצמי... הצמדתי את האוזן לדלת ושמעתי קולות של שירה וגניחות! פאק בטח הולכים שם זיונים חבל"ז! אליזה היא חולת זין רצינית! מתי כבר יגיע התור שלי???!!!! TongueTongueTongue קפצתי בחוסר סבלנות ובדקתי שהזין שלי במקום רק ליתר ביטחון צחוק

הגיע התור שלי! דפקתי על דלת חדרה של אליזה עם פעימות לב חזקות והתקשחות בזין... אליזה פתחה לי את הדלת, זאת הייתה אהבה ממבט ראשון Heart

"שמעתי שיש פה דברים מעניינים..." אמרתי לאליזה והיא הביטה לעברי בשובבות.

"שמעת נכון! אוינק אוינק עכשיו אתה תשיר לי את יונתן הקטן ואני אנגן בחליל שלך!" צעקה בהתלהבות אליזה והורידה את מכנסיי צחוק

שרתי את יונתן הקטן ואליזה מצצה לי ת'זין לפי הקצב של השיר Tongueצחוקמוחא כפייה

[TUBE]_NkG4mD0_nI[/TUBE]

כשהשיר נגמר אליזה הפסיקה לנגן לי בחליל והודיעה שהפגישה שלנו הסתיימה ואני משוחרר מבולבל

"אני רוצה לדפוק אותך! אני רוצה להכניס פין שלי בפות שלך!" צעקתי והצמדתי את אליזה בחזרה לזין שלי צחוק

"לא לא אוינק מה פתאום שום פין בפות, אני אתן לך עוד מציצונת ואשחרר אותך" הודיעה לי אליזה והרשתה לי ללטף את הפות הרטוב והחם שלה תוך כדי... בערתי מחרמנות! צחוק

"פין בפות פין בפות! אההההההההההההה" צחוק המשכתי לצעוק אחרי שיצאתי מחדרה של אליזה.

לא נשברתי וקיוויתי שיום אחד אני אכניס פין שלי בפות של אליזה חיוך גדול בינתיים המשכתי לעשות כסף ולמכור את הסיגריות שלי באברבנאל.

יום אחד הודיעו בכריזה: "כולם לשים לב יש בדיקת FBI באברבנאל"

העפתי את הסיגריות בבהלה ורצתי לחדרי צחוק

כעבור כמה דקות לחדר שלי נכנסה סוכנת שרון מה FBI

007

"שלום לך אוינק אוינק אני סוכנת שרון מה FBI. תגיד יש מצב שאתה מוכר כל מיני סיגריות מפוקפקות פה באברבנאל?" שאלה שרון בקול סמכותי.

"לא לא מה פתאום בחיים לא ראיתי סיגריות, מה לי ולזה?" התגוננתי והבטתי על התקרה צחוק

"אתה בטוח בזה אוינק אוינק?!" צעקה שרון והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות Shockedצחוק

"כן כן אני בטוח! הציייייילווווו!" צעקתי וניסיתי להתחמק ממנה.

"אתה בטוח אוינק סקסי שלי? אתה בטוח שאתה לא מחביא סיגריות בשום מקום? מתוקי שלי גררררררר" אמרה לי שרון בקול סקסי ופתייני, ליטפה את מפשעתי, מצצה את זייני ואת הבייצלך שלי EmbarrassedTongue

שרון סוכנת FBI עשתה לי חקירת שוטר טוב שוטר רע אבל לא נשברתי ונהנתי מהמציצה הנפלאה שלה ומהסטירות גם חי חי חי צחוקקריצה

נתתי לשרון עדות מוקלטת שאני חף מפשע והיא עזבה אותי לנפשי. נשמתי לרווחה, אוננתי והלכתי לישון צחוק

למחרת הלכתי לרופא שלי ושאלתי אותו מתי אני משתחרר?

"בקרוב בקרוב" חזר על עצמו הרופא כמו תקליט שבור והתחלתי כבר להשתגע מהתשובה שלו צחוק

קיבלתי התקף לב מהעצבים. נפלתי על הספה ומתתי Shockedבכי

אך אל דאגה הרופאים הפכו אותי לפוחלץ! יששששששששש עכשיו אני הפוחלץ אוינק אוינק Tongueמוחא כפייה

008

שמו אותי בתור פוחלץ בחצר וכל העוברים והשבים באברבנאל ראו איך נראית דמות קלאסית לפרופיל של חולה נפש. ראיתי ביניהם גם את אליזה... אויי היא כה יפה! אני מאוהב! אני פוחלץ מאוהב! צחוקצחוקצחוק

החליטו לעשות לי מסיבת הפיכה לפוחלץ בקאנטי קלאב! זאת מסיבת קריוקי עם בלונים בצורת זין ולב שרשומים עליהם מילים של שיר שצריך לשיר Tongueצחוק

אליזה גם הייתה שם... הבטנו זה על זו במבט מאוהב וקרצנו זה לזו קריצה

הבלון בצורת זין התעופף מולי, המוזיקה התחילה להתנגן והתחלתי לשיר! Tongue

009

לפתע קפצה עליי אליזה בשמלת כלה צחוק התחלנו לרקוד ביחד ולהתמזמז! זה היה נפלא! אנחנו מאוהבים! Tongueמוחא כפייה מכיוון שעשינו הרבה רעש גירשו אותנו מהקאנטרי קלאב מבולבלצחוק החלטנו להעביר את מסיבת הקריוקי לחוף הים. מאוד התרשמתי מהניקיון של הקאנטרי קלאב אני בטוח אחזור לשם Tongue

המשכנו במסיבה! התעופף בלון בצורת לב והתחלתי לשיר לאליזה את השיר הבא

010

אליזה רקדה מולי בבגד ים סקסי שלה והתחככה עם ישבנה בפין שלי! TongueTongueTongueמוחא כפייה

"אליזה בערב חגיגי זה אני יכול להכניס פין שלי בפות שלך?" Tongue שאלתי את אליזה וחיבקתי אותה באהבה Heart

"כן אוינק יקירי אתה מוזמן! תכניס פין שלך בפות שלי!" אמרה לי אליזה ושלפה ממכנסיי את הפין הקשיח שלי יסססססססססססס Tongueמוחא כפייה

רצנו לחוף מבודד כדי להגשים את הכנסת הפין בפות! מוחא כפייה אליזה עטפה את הפין שלי עם שפתיה החושניות... ליטפתי את שיערה ושיחקתי עם תחתון הביקיני שלה. אויי מציצתה כה חמה ורטובה וישבנה כה סקסי ועסיסי! Tongue הורדתי את תחתון הביקיני שלה והתנפלתי על חור התחת שלה עם לשוני השובבה... כמה טעים הוא אויי אני בעננים! מוחא כפייה

ניפחנו מזרון (מיטה) וזחלנו עליו. אליזה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה... הפות שלה הביט עליי וקרץ לי קריצה הוא כה ורדרד ושובב. זחלתי על המזרון אל בין רגליה הארוכות של אליזה והתחלתי ללקק לה את הפות! Tongue כעבור כמה דקות אליזה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה עם חיוך רחב על פניה היפות חיוך גדול "פוחלץ אוינק אוינק זה היה נפלא!" Tongue אמרה לי אליזה בחצי גניחה קריצה

אליזה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. ליקקתי ברעב גדול את חור התחת ואת הפות שלה. אליזה קיפצה על פניי עם ישבנה כאילו הייתי קפיץ אנושי צחוק (שרון גם עשתה קולות של קפיץ תוך כדי צחוק)

אליזה התכופפה לעבר הפוחלץ הקשיח שלי ולפני שניגשה אליו היא קודם עטפה עם פיה את שני הפוחלוצונים החלקים שלי (הביצים). היא מצצה את שניהם בפיה בבת אחת אויי זה היה נפלא! Tongue אליזה עשתה גם מציצת פוליש מדהימה לזין שלי וקינחה בנשיכות שובבות בגופי ובישבני הסקסי Star כל הזמן הבטתי בפות של אליזה ודמיינתי את הפין שלי חודר אליו Embarrassed לאליזה יש פות חם ורטוב גרררר גררררר Tongue

אליזה עלתה על הפין שלי ברכיבה הפוכה. הפין שלי החליק בשמחה לפות שלה וכבר קיבלתי חצי אורגזמה צחוקקריצה זיינתי אותה בזיון טרמפולינה נפלא והבטתי איך הפין שלי רוקד בפות שלה! מוחא כפייה

אליזה התהפכה והמשיכה לרכב עליי כאשר הציצים שלה מקפצים מול פניי והפין שלי שוחה בפות שלה Star אליזה לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה והתפוצצתי מצחוק צחוק חיבקתי אותה בחום ובאהבה ולחשתי באוזן שלה חריו חריו חריו של זכר חיוך גדול התחלתי ממש להתחרפן ופירקתי לאליזה את הפות! Evil Smile אליזה נשכה אותי באוזניי ובצווארי... חי חי חי זה דגדג אותי צחוק

זחלנו לקצה המזרון ובספירה ל 3 הרמתי את אליזה באוויר. העפתי אותה במרץ על הפין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה (הייתה מראה בחוף הים צחוק) התבוננו איך הטוסיק השזוף של אליזה קיפץ לו להנאתו מוחא כפייה התיישבתי על הספסל שבטיילת ואליזה המשיכה לקפץ עם הפות שלה על הפין הקשיח שלי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב אליזה באוויר והקפצתי אותה בחזרה למזרון. השכבתי אותה על המזרון וזמברתי אותה בפות עם הפוחלץ הקשיח שלי! Evil Smile

אליזה נשענה על הכיסא בחוף היום (השידה) והמשכתי לפרק אותה חזק חזק בפות הרעב שלה! Evil Smile מחיאות כפיים סוערות נשמעו בכל החוף צחוקקריצה

אליזה נשענה בדוגי בקצה המזרון וזמברתי את הפות שלה כהוגן! Tongue הוצאתי את הפין מהפות שלה וליקקתי לה את חור התחת המתוק שלה Star

זחלנו על המזרון והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהתפכנו והמשכתי לפרק את הפות של אליזה החרמנית שלי כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

ליקקתי את חור התחת של אליזה ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

זיינתי את אליזה עם הפין שלי בפות שלה עמוק וחזק! אויי כמה נפלא שזה היה! הפות של אליזה חם ורטוב מאוווווווד Tongueמוחא כפייהStar

"פוחלץ אוינק אוינק אני רוצה לטעום את הגלידה שלך!" אמרה אליזה בשמחה וקרצה לי קריצה

"בטח אהובתי אני אתן לך את הגלידה המובחרת מבית היוצר של הפוחלץ אוינק אוינק!" Tongueצחוק אמרתי לה והמשכתי לזמבר אותה בפות החם שלה חיוך גדול

נשכבתי על הגב ואליזה עלתה עליי ב 69. היא מצצה לי את הפין הקשיח שלי ושיחקה עם האצבע שלה בישבני חיוך גדול ליקקתי את חור התחת המתוק שלה והתפעלתי מיופיו וטעמו מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של אליזה את הגלידה הטעימה שלי! חיוך גדול אליזה נתנה לי לטעום את האצבע שאיתה היא שיחקה בישבני ואז אמרה בפה מלא גלידה (זרע) ובחיוך: "אוינק אוינק פוחלץ מאוהב!" וגרגרה את הגלידה בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייהStar

אז ככה חברים אני פוחלץ באברבנאל ומצאתי את אהבת חיי! אליזה פופינס הנימפומנית וחולת הזין Tongueמוחא כפייה היא מתה על הפין המפוחלץ שלי ורוצה אותו בפות החם והרטוב שלה 24/7 יססססססססססססססס יסססססססססס יססססססססססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

פין שלי ופות שלך זה סיפור אהבה גדול! צחוקצחוקצחוקקריצה

חי חי חי הרגת אותי כשעשית לי חריו חריו חריו של נקבה לתוך התחתונים TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקמוחא כפייה

אני מוסר ד"ש חם לפות הלוהט והרטוב שלך ולחור התחת המקסים והטעים שלך! TongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

655
אוקטביה פופינס התיירת הנימפומנית וחולת הזין מקבלת זיינים בפה, בכוס ובתחת בו זמנית Tongueמוחא כפייהEvil Smile

שלום חברים יקרים כאן מדריך הטיולים שלכם אוינק אוינק! חיוך גדול

אני מדריך טיולים של תיירים ובמיוחד של תיירות כוסיות עם טוסיקים שובבים! Tongue האוטובוס שלי תמיד מלא בשרמוטות כאלה קריצה

אני מאוד אוהב את ההקשבה ואת תשומת הלב שאני זוכה לה כשאני מדריך את קבוצת התיירים. בורכתי בלשון חלקלקה במיוחד ככה שזה בא לי טבעי. כמה הסברים על הנוף הפסטורלי וקריצות לשרמוטות ויש לי זיון מובטח לערב קריצה

כמובן שיש לי שני שותפים שיקרים לי מאוד ואחיי לנשק אם אתם מבינים למה אני מתכוון קריצה

הראשון הוא המאבטח הקשוח והקשיח מר וורשה... יש לו אקדח אז ידיים למעלה! צחוק

20150717 213101(700)

והשני הוא נהג האטובוס השרמנטי מר מגבת Approve

20150717 213739(700)

ביחד אנחנו שלושת הזיינים של המדינה! Cool

הפעם בדרך לים המלח את עינינו וזיננו תפסה תיירת ברוטנית מלוכסת עיניים בעלת טוסיק שובב וחיוך כובש! חיוך גדול

לשרמוטה הברונטית קראו אוקטביה פופינס ואחרי היכרות קצרה הבנו (אני והחבר'ה קריצה) שאוקטביה היא נימפומנית וחולת זין אמיתית! מוחא כפייהTongue

אחרי שהגענו לים המלח וכל התיירים התפזרו תפסנו לנו אני, החבר'ה והתיירת הנימפומנית פופינס פינה באוטובוס והערב התחיל! Tongue

פופינס מצצה לכולנו לפי התור ואוננה לנו תוך כדי חיוך גדול הושבנו את פופינס בדוגי ופירקנו אותה בחדירות משולשות! כולנו ביחד וגם כל אחד לחוד Tongue

[FLASH WIDTH=720 HEIGHT=405]http://embed.redtube.com/player/?id=1315905[/FLASH]

בסוף הגאנג באנג מר וורשה ומר מגבת פרשו לחדרים שלהם מותשים אך מרוצים. אוקטביה פופינס הייתה עדיין רעבה לזין שלי אז קפצנו לחדרי להמשך החגיגה TongueStar

השכבתי את פופינס החרמנית על הגב, פתחתי את רגליה לרווחה וצללתי לעבר הכוס הרעב שלה. ליקקתי לה אותו בשקיקה ובאהבה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה נהדר אבל אני עדיין לא מסופקת... לא הבנתי כלום בטיול דיברת הרבה שטויות. אני עכשיו אשב לך על הפנים ואחנך אותך!" Evil Smile אמרה לי פופינס והפכה אותי על הגב עם רגליה הארוכות והסקסיות מוחא כפייה

פופינס קיפצה על פניי עם ישבנה ואכלתי ברעב גדול את שני החורים הטעימים שלה! Tongue

בזמן שהייתי עסוק בחורים שלה פופינס עשתה חיים משוגעים עם הזין הקשיח ועם שתי הביצים החלקות שלי חיוך גדול היא אפילו עשתה חריו חריו חריו מפתיע של נקבה לביצים ושליקלקה את שתיהן בו זמנית בפיה החם! מוחא כפייה

לפתע פופינס התחילה לנשוך אותי בגופי ובישבני וגרמה לי לצרוח בקולי קולות צחוק דחפתי לה אצבע לתחת ומצצתי את האצבע כדי להרגע קצת מנשיכותיה המטורפות צחוק

"חזיריק טעים שלי יאאמייי יאאאממייי!!!" Tongue אמרה בהתמוגגות פופינס והמשיכה לאכול אותי צחוק

אחרי מציצת פוליש מדהימה פופינס עלתה עליי לרכיבה. הזין שלי החליק בשמחה לישבנה ויצאנו לדהירה סוחפת אל השקיעה! Tongue

"אוינק אוינק אתה הכי סקסי מכל החבר'ה שלך! מיד קלטתי עלייך שאתה ביצועיסט אנאלי נדיר!"Tongue הודיעה לי בהלהבות התיירת הסקסית שלי ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה מוחא כפייה

אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר והיא פשוט התמוססה ממני קריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה ועל אוינק הקשיח שחורר לה את החורצ'יק מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! הזין שלי חורר את ישבנה חזק ועמוק! מוחא כפייה

הרמתי אותה שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה כהוגן במיסיונרית אנאלית נפלאה! Star

פופינס הנימפומנית נשענה על השידה ופירקתי את הכוס הרטוב שלה כהוגן! פלחי ישבנה רקדו וקיפצו בשמחה מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות עם אוינק הקשיח במאורה הורדרדה שלה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! Tongue התהפכנו והמשכתי לפרק את הטוסיק של פופינס הנימפומנית כשהיא שוכבת על הבטן. מחיאות כפיים סוערות נשמעו בחדר וכבר חשבתי שהחבר'ה יתעוררו ויקפצו לסיבוב נוסף בחורים של פופינס צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! פירקתי את התחת של השרמוטה הרעבה שלי ומשכתי בשיערה כמו שעושים לסוסה שובבה, סוררת ולא ממושמעת צחוק

פופינס הודיעה לי שהיא ממש רעבה ורוצה את הזרע שלי! Tongue

גברתי החרמנית נשכבה עליי ב 69 ושיחקה עם האצבע שלה בישבני תוך כדי שמצצה לי את הוד קשיחותו אוינק אוינק Star

ליקקתי לפופינס את החורים ושיחקתי עם אצבע בישבנה הסקסי חיוך גדול

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם וטעים! חיוך גדול פופינס חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מדריך טיולים!" ואז היא גרגרה בשמחה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

השרמוטה פופינס הודיעה לי שהיא רוצה שוב שאני והחבר'ה נפרק את החורים הרעבים שלה בקרוב.
זאת התיירת הכי חולת זין בעולם! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקEvil Smileקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקק!!! TongueTongueTongue

חי חי חי איך חגגנו אני והחבר'ה על החורים הרעבים שלך צחוקצחוקצחוקקריצה

מר וורשה ומר מגבת מוסרים לך ד"ש חם וקשיח צחוקצחוקצחוק

תעשי חיים משוגעים עם מר וורשה הוא יודע איך לענג חולת זין כמוך! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

656

אוינק אוינק מבקר המסעדות קופץ לפלאפל פופינס!

חומוס, צ'יפס, סלט וקולה...

וגם זיונים מטורפים! Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני עיתונאי ומבקר מסעדות מפורסם! חיוך גדול
אני גם חרמן שאוהב נשים ורומנטיקן לא קטן קריצה

כששמעתי שיש בתל-אביב פלאפליה חדשה שכולם מתלהבים ממנה, עשיתי את דרכי לשם על קיבתי הריקה שהייתה כבר ממש חסרת סבלנות צחוק

הגעתי למקום... לפלאפליה קראו "פלאפל פופינס" המממ שם מגניב חשבתי לעצמי ונעמדתי בתור שהיה ארוך מאווווד. כשהגיע סוף סוף תורי מצאתי את עצמי מול ברונטית מלוכסנת עיניים עם מזג חם... ראו שהחום של הפלאפל התחיל להשפיע עליה צחוק

"פלאפל פופינס פלאפל פופינס! כן אדוני חומוס צ'יפס סלט?" שאלה פופינס בקול רם.

"המממ כן אני רוצה המממ חומוס המממ צ'יפס המממ סלט ו... המממ מממ" גמגמתי מעט ובחנתי את המקום ואת מה שמסביב.

"חומוס צ'יפס וסלט ו... מה? נו מה אתה שותק? בלעת את הלשון? חומוס צ'יפס סלט ומה עוד? תענה יא מעפן!" צעקה פופינס בחוסר סבלנות צחוק

"כן תני לי רגע לחשוב... אני רוצה חומוס צ'יפס סלט ו..." גמגמתי מעט

"אין זמן לחשוב תראה איזה תור יש אחרייך! יאללה יאללה מהר!" צעקה פופינס.

"היי אתה תעוף משם כבר יא זבל! כולם פה רעבים אתה לא לבד יא חתיכת שמוק!" צעקו כמה מטומטים שהיו מאחוריי (שרון שיחקה אותם צחוק).

"תשמעי ככה לא מתנהגים ללקוחות! המקום שלך ממש תת רמה! לקוחות שלך מגעילים! את מגעילה! אני הולך שלום ולא להתראות!" אמרתי לפופינס בבוז והסתלקתי מהמקום.

הלקוחות שהיו מאחוריי הריעו כשראו אותי עוזב את המקום ופופינס המשיכה לצעוק ולהלהיב את ההמון בקריאות חומוס צ'יפס סלט צחוק

לא הפסקתי לחשוב על פופינס ועל הפלאפל שלה.
מאוד חשקתי בגברת פופינס הסקסית!!! רציתי לקרוע אותה לגזרים! לחורר לה את החורים! לזמבר לה ת'צורה! ועוד ועוד דברים שכאלה Evil Smile הייתי עצבני עליה בגלל היחס המגעיל שקיבלתי ממנה אבל התחת שלה לא נתן לי מנוחה... חלמתי עליה בלילה... חלמתי שאני מלטף את ישבנה, מוצץ את פטמותיה והיא נצמדת אליי עם גופה הסקסי... (חחח שרון עינטזה מולי בחלום שלי מוחא כפייהצחוק).

התעוררתי באמצע הלילה כשזיעה קרה מכסה את גופי והרגשתי צורך עז לראות את גברת פופינס!
התלבשתי, התבשמתי ורצתי אל פלאפל פופינס כשבכיסי שוקולד בצורת לב ודובדבנים חיוך גדול

20150822 003350(700)

זוכרים שאמרתי לכם שאני רומנטיקן חסר תקנה כן? קריצה

כשהגעתי לפלפאל פופינס דפקתי על הדלת שלה בהתרגשות וזזתי בעצבנות. פופינס פתחה לי את הדלת כשהיא חצי ישנה והביטה בי בחשדנות בעיני השקד המלוכסנות שלה.

"היי בובה חזרתי! פלאפל פופינס פלאפל פופינס אני רוצה שנתפייס! הבאתי לך שוקולד ודובדבנים! אני מוחל וסולח לך על היחס המגעיל שלך כלפיי ואני רוצה שנעשה אהבה כאן ועכשיו! אויי פופינס שלי אני רוצה ללקק את הפלאפל שלך!" Tongueצחוק אמרתי לה ונצמדתי אליה.

"אההה זה אתה המעפן מהיום! חומוס צ'יפס סלט ו... המממ המממ המממ!" צחוק חיקתה אותי פופינס. צחוקצחוקצחוק
היא צחקקה וקרצה לי תוך כדי שהיא נוגעת לי בחבילה Tongue

"איך קוראים לך מותק?" שאלה פופינס

"שמי אוינק אוינק יקירתי" אמרתי לה והתחלתי ללטף לה את הכוס Tongue

"אויי איזה שם סקסי! אוינק אוינק אני ממש חרמנית גרררר! לך תשטוף את הזין ונמשיך" אמרה לי פופינס ומיד הרמתי גבה Ermm

"לא צריך באתי נקי ומצוחצח" אמרתי לפופינס והמשכתי למזמז אותה...

"לך תשטוף ת'זין שיהיה לך שם רענן" חיוך המשיכה פופינס בשלה...

לא הסכמתי בשום פנים ואופן לשטוף את הזין! הזין שלי נקי ומצוחצח! לא שלחתי אותה לשטוף ת'כוס אז שהיא לא תשלח אותי לשטוף ת'זין! Cool

"אם ככה לילה טוב אני לא מתעסקת איתך!" אמרה לי פופינס בעצבים. היא הפליקה על ישבנה וצעקה שאני אנשק לה ת'תחת צחוק

"שפלה מגעילה!" צעקתי לה וטרקתי את הדלת בעצבים.

ליד הכניסה הייתה תיבת דואר שהיה כתוב עליה "פלאפל פופינס"

20150822 003330(700)

נתתי בעיטת קרטה בתיבת הדואר שלה וריסקתי אותה לחתיכות! לסיום רקדתי עליה את ריקוד האוינק אוינק שלי ופירקתי אותה עוד קצת שפופינס לא תזהה אותה Evil Smileצחוק

פופינס ששמעה רעשים מחוץ לדלת יצאה החוצה בבהלה וראתה את תיבת הדואר שלה מרוסקת! Shocked היא ליטפה את חלקי תיבת הדואר שלה כמו שמלטפים גור כלבים רעב ותיקנה את תיבת הדואר המרוסקת כמה שזה התאפשר. פופינס קיללה כהוגן את אוינק אוינק, נישקה את תיבת הדואר הפצועה שלה וחזרה לישון.

באותו הלילה שוב חלמתי על פופינס ועל הפלאפל שיש לה בין הרגליים צחוק החלום היה מאוד מציאותי ויכולתי ממש להרגיש ולהריח את פופינס גררררר Tongue

החלטתי לתת עוד הזדמנות ליחסים שלי ושל פופינס וקפצתי לחנות נשים. קניתי שם חוטיני לבן מדהים! המוכרת שרון עזרה לי לבחור את החוטיני הזה והבטיחה שאף אחת לא תישאר אדישה למראהו חיוך גדול

רצתי לפלאפל פופינס כשהחוטיני בידי וכשהגעתי אליה דפקתי על הדלת שלה בחוזקה. פופינס פתחה לי את הדלת ולפני שהספיקה להגיד משהו קפצתי בהתלהבות, נופפתי בחוטיני הלבן וצעקתי: "This Is The Voice Of Peace!" Tongueצחוק

"וואאווו אוינק אוינק זה שוב אתה?" שאלה פופינס והתחילה לצחוק.

"כןןןן זה שוב אני תראי מה הבאתי לך!" צעקתי ונתתי לה את החוטיני הלבן.

"פששש אוינק אוינק החוטיני הלבן הזה בשבילי? איזה יופי תודה תודה אתה כזה רומנטי!" אמרה פופינס והביטה בי בעיניה היפות.

"פופינס אני רוצה שנשלים ונעשה אהבה פרועה!" צעקתי בהתלהבות והצמדתי אותה אליי Tongue

"גרררר אוינק אוינק זה רעיון מעולה כי אני חרמנית בטירוף! אבל קודם אתה חייב לטעום את מנת הפלאפל שלי! פלאפל פופינס פלאפל פופינס! חומוס צ'יפס סלט עם קולה!" צעקה פופינס ונתנה לי את מנת פלאפל שאותה זללתי ברעב גדול Tongue

20150822 003309(700)

"את הקולה אצלי שותים בדרך מיוחדת במינה! תפתח פה גדול אוינק אוינק שלי מצפה לך קולה טעימה במיוחד!" אמרה פופינס והתפשטה צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס רכנה מעל פניי עם ישבנה. לפתע זרם חזק של קולה קרירה ומתוקה זרם מחור התחת של פופינס! שתיתי את הקולה המרעננת הזאת בשמחה רבה! זה בדיוק מה שהייתי צריך אחרי מנת הפלאפל הטעימה של פופנס! Tongueמוחא כפייה

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4405791%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

מסתבר שזה פטנט יחודי של פופינס שבזכותו יש לה כל כך הרבה לקוחות חוזרים. מנת פלאפל עם חומוס, צ'יפס, סלט וקולה מהתחת של פופינס זאת ממש ארוחת מלכים! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי שסיימתי לאכול בשקיקה את הפלאפל של פופינס ולשתות בטירוף גדול את הקולה מהתחת שלה היא הזמינה אותי לחדר השינה שלה לקינוח Tongue
היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי אחריה וכמו חתול רעב, נשכבתי בין רגליה והתחלתי ללקק את הכוס המתוק שלה! Star

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongueמוחא כפייה

פופינס כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב. היא רכבה עם ישבנה על פניי והאשימה אותי שכתבתי ביקורת לא טובה על הפלאפליה שלה צחוק הלו גברת פופינס אני רוצה שירות של מסעדה! Approveקריצה פופינס רקדה עם ישבנה על פניי והסנפתי בשמחה את החורים שלה וליקקתי אותם בשקיקה! Tongue

פופינס שליקלקה את הפלאפלים הטעימים שלי (הביצים החלקות שלי) ומצצה את הזין הקשיח שלי במציצת פוליש נפלאה! לפתע היא התחילה לנשוך אותי בפראות בגופי ואיימה לעשות ממני שווארמה צחוק

"השווארמה של פופינס" נשמע חבל"ז צחוקקריצה פופינס גם נשכה את שתי הפיתות הטריות שלי (חחח כריות הטוסיק שלי) עם שיניה החדות מוחא כפייה

"אוינק אוינק אני רוצה שתזיין אותי עמוק וחזק!" Tongue דרשה פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה.

זיינתי אותה עם הזין הקשיח שלי עמוק וחזק בכוס בזיון טרמפולינה נפלא! Tongue פופינס צהלה משמחה ואז התהפכה לכיווני. היא רכבה עליי במרץ ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה! אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר ומיששתי את ישבנה חיוך גדול פופינס גם נשכה אותי כהוגן באוזניי ובצווארי. חברים בעלת הפלפליה הזאת נימפומנית בטירוף! אצבע למעלה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את גברת פלאפל באוויר חיוך גדול הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה, ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ והעסיסי של פופינס! Tongue

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על מיטת הזיונים והמשכתי לפרק לה ת'כוס במיסיונרית מטריפה Star

פופינס נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה עמוק וחזק בעמידה עם הלפה שלי! צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדחוף לה ת'לפה הקשיחה שלי לכוס הרעב שלה! Evil Smile

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לזיין את פופינס טוב טוב בכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

פירקתי את הכוס הרעב של הסוסה החרמנית פופינס עמוק וחזק עד שהיא נהייתה רעבה ודרשה שאשפריץ לה בפה את הטחינה הטעימה שלי! Tongueצחוקקריצה

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את הזין הקשיח והטעים שלי! תוך כדי היא גם שיחקה עם האצבע בטוסיק שלי חי חי חי Tongue ליקקתי לה את חור התחת ברעב גדול והתמוגגתי מוחא כפייה

כעבור כמה דקות השפרצתי לפיה השובב כמות יפה של הטחינה (זרע) הטעימה שלי! Tongue

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא טחינה: "אוינק אוינק העיתונאי!" ואז גרגרה את הטחינה בגרונה יסססססס Tongueמוחא כפייהצחוקStar

חברים יקרים בסופו של דבר גם כשיש חילוקי דעות וויכוחים פה ושם אפשר להשלים ולהפוך ליזיזים הכי טובים מוחא כפייה פופינס אשת הפלאפל אומנם נראית קשוחה וחסרת סבלנות. מסוכן לשאול אותה שאלות... אבל כשנותנים לחורים שלה זיון מעולה היא מתמסרת, נופלת בזרועותייך ומקבלים ארוחה טעימה ומפנקת וזיון מטורף! Tongue פופינס תעשי לי פלאפל! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

חור התחת שלך זה ברז קולה גרררר גרררר יאממייי יאמממייי TongueTongueTongueמוחא כפייה

חומוס צ'יפס סלט!!!??? Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! Evil Smile

סקסית אני מקדיש לך את השיר הזה! צחוקצחוקצחוקקריצה

[TUBE]0RPLickUXMI[/TUBE]

Heart Hug

Lavelle

658
תערוכת BMW - אוקטביה פופינס OUT שרון הזנזונת IN! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה! כאן אוינק אוינק מדבר אליכם מהסלון של משפחת אוינק אוינק חיוך גדול

אני נשוי באושר לאישתי המדהימה אוקטביה פופינס ויש לנו 3 ילדים מקסימים! Tongue שני בנים ובת! הצוציקים היקרים שלי! Star

20150827 152838(700)

כרגע אני עובד על פרוייקט ממש חשוב ככה שאין לי כל כך זמן לנוח אבל אני תמיד מוצא זמן לראות טלויזיה בערב עם בקבוק בירה ביד Star

ישבתי כהרגלי בסלון מול הטלויזיה....... לפתע אישתי אוקטביה נכנסה לסלון עם הילדים והודיעה לי שהיא נוסעת איתם לחופשה.

"היי ומה איתי? גם אני רוצה לבוא!" Tongue אמרתי לאוקטביה בהתלהבות.

"אוינק אוינק יקירי אתה הרי עובד על הפרוייקט החדש שלך ואתה חייב לסיים אותו" אמרה לי אוקטביה וליטפה את ראשיהם של הצוציקים שהביטו בי בעיניים גדולות וסקרניות.

"אז תחכו לי! מה החיפזון?" שאלתי את אישתי והדם שלי התחיל לרתוח צחוק

"בעלי הזמנתי כבר כרטיסים בדקה ה 90, היום בערב אנחנו טסים!" Tongue השוויצה אישתי.

"לא זה לא מקובל עליי! זה פשע נתעב! חתיכת שרמוטה שכמותך!" כועס צעקתי לעברה בעצבים.

"היי היי תשמור על הפה שלך ליד הילדים איך אתה מדבר?! חתיכת אוכל בתחת! גוש שפיך!" צעקה לי אישתי צחוק

"טינופת מחוקה!" צעקתי לה

"אוכל בתחת נושך כריות! חרא!" היא צעקה לי צחוק

"תתחפפי מפה כבר ותשמרי על הצוציקים! ילדים אל תקחו דוגמה מאמא השרלילה שלכם!" אמרתי לילדים שהיו ממש בהלם צחוק

"נשק אותי בתחת! בואו ילדים אבא שלכם ירד מהפסים לגמרי!" צחוק אמרה אישתי וגררה את הילדים מהסלון.

כבר חשבתי שאני לא אראה את הפרצוף של אישתי אבל כמובן שהיא הייתה חייבת לצוץ מולי ולארוז את הסמרטוטים שלה צחוק

"אוינק אוינק איפה השמלה שלי?" שאלה אותי אישתי המעצבנת

"למה את עדיין פה? את מפריעה לי לעבוד על הפרוייקט!" צעקתי בעצבים צחוק

"כן אני עדיין פה! נו מה אתה יושב שם כמו דוב פנדה עצלן תזיז ת'תחת שלך מהספה ותעזור לי למצוא את השמלה היפה שלי! יא נעל! כל היום רק יושב ורואה טלויזיה" הקניטה אותי אישתי.

"יא חתיכת גרב! לכי תזדייני בלי אורגזמות!" צעקתי לאישתי צחוק

"קדימה ילדים בואו נלך, תנו נשיקה לאבא המטומטם שלכם לפרידה" אמרה אישתי וקירבה אליי את הילדים שנתנו לי נשיקה חמה, נו איך לא אני אבא מדהים! Approve (חחח שרון קירבה את התמונה של הילדים ללחי שלי צחוק)

"ביי שמוק!" נפרדה ממני אישתיצחוק

"ביי טינופת!" נפרדתי מאישתי צחוק

ברוך שפטרנו מהעונש הזה חשבתי לעצמי וחייכתי בשובבות חיוך גדול הרגשתי שאשכרה זכיתי בלוטו... להיות שבועיים בלי אישתי? המוח הקרימינלי שלי התחיל לעבוד שעות נוספות צחוקקריצה

לפתע ראיתי בטלויזיה פרסומת לתערוכת BMW!

"BMW... BMW!!! בואו לתערוכה! בואו לצפות באופנועי ספורט מדהימים ומכוניות פאר נוצצות!" אמרה הקריינית בקול סקסי ולפתע ראיתי כוסית ברונטית מענטזת על אופנוע (שרון עינטזה על הכיסא כאילו היה אופנוע Tongueצחוק)
הזין שלי נעמד דום, נופף לעברי וצעק לי להזמין כרטיס לתערוכה במיידי! צחוק

"חבוב אין לי ידיים התפקיד שלי זה לזמבר חורים רעבים, אז יאללה אחי חייג ובוא נלך לעשות חיים ונקרע את הזנזונת הברונטית!" Evil Smile אמר לי השמוק הקשיח שלי צחוקקריצה

"אנחנו מחכים לך!" אמרה הקריינית בקולה הסקסי והברונטית על האופנוע קרצה לי! Tongue אני יודע שהיא קרצה לי יסססס יסססססססס צחוקמוחא כפייה

ביום של התערוכה התקלחתי, התלבשתי, התבשמתי, טפחתי על אוינק הקשיח ונסעתי לתערוכה חיוך גדול

הגעתי למקום גדול מאוד והיו שם מלא מכוניות מפארות ואופנועי BMW מדהימים! Star ואז ראיתי אותה! את הברונטית מהפרסומת... חיוך דבילי נמרח על פניי והתקרבתי אליה חיוך גדול

"שלום לך יקירתי אני רואה שאת מבלה הרבה זמן עם האופנוע הזה... כמה סמ"ק המפלצת הזאת?" שאלתי אותה ולא הורדתי את עיניי מישבנה Evil Smile

20150827 152852(700)

"המממממ אין לי מושג... תקרא פה בתווית, אני יודעת רק להתמזמז עם האופנוע הזה!" Tongue אמרה לי בשובבות הברונטית.

"פשששש להתמזמז איתו... את ממש טובה בזה אני רואה Evil Smile איך קוראים לך יקירתי?" שאלתי את הברונטית והרגשתי את אוינק הקשיח בועט את דרכו מתחתוניי צחוק

"קוראים לי שרון" חיוך גדול אמרה הברונטית

"נעים מאוד שרון! חיוך גדול את בטח אוהבת עוד ציוד גברי חוץ מאופנועים נכון? מה את עושה כשאת רואה את זה?" Evil Smile שאלתי אותה ושלפתי מתחתוניי את אוינק הקשיח צחוק

20150827 140837(700)

"פשששששש איזה יופי! אני מוצצת כמובן!" צעקה בהתלהבות שרון, התכופפה ועטפה את אוינק הקשיח בשפתיה החושניות מוחא כפייה

"וואאאוווו את גדולה את בהחלט יודעת מה לעשות עם זין! את מוצצת אליפות!" Tongueמוחא כפייה החמאתי לשרון וסטרתי על ישבנה הסקסי חיוך גדול

סיפרתי לשרון שקניתי כרטיס VIP לתערוכה ושאלתי אותה מה כלול בחבילה?

"החבילה שלך בהחלט כלולה בכרטיס! אוינק אוינק בוא נלך לחדר ה VIP ונעשה שם מעשים מגונים! אח"כ גם נרכב על האופנוע בפראות!" Evil Smile אמרה לי שרון, תפסה את הזין שלי והובילה אותי לחדר ה VIP מוחא כפייה

שרון זחלה על המיטה ואני זחלתי אחריה... הפשטתי אותה במהירות, הורדתי את החוטיני המנומר שלה, הסנפתי אותו (אחחח ריחני כמו שאני אוהב Tongue) ושמתי אותו על הצוואר. צללתי בין רגליה של הזנזונת הסקסית שלי והבטתי עליה בממזריות Evil Smile

"נו למה אתה מחכה שם? אני רוצה ירידה עם אורגזמה!" Tongue צעקה שרון בחרמנות.

ליקקתי את ישבנה ואז עשיתי חריו חריו חריו של זכר לרקטום שלה Tongueצחוק שרון שמאוד אהבה את זה ביקשה שאעשה חריו חריו חריו של זכר גם לכוס שלה וכך עשיתי Star

הוצאתי לשון שובבה וליקקתי את הכוס שלה בחום ואהבה. אחרי כמה דקות שרון התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה היפות ואמרה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! הלשון שלך עשתה לי אורגזמה נפלאה!" Tongueמוחא כפייה

שרון נשכבה עליי ב 69 והתיישבה עם פניי. התנפלתי על חור התחת שלה ואכלתי אותו בשקיקה! שרון התנפלה על הביצים החלקות שלי ושליקלקה אותן בפיה החם כל אחת לחוד ואת שתיהן יחדיו, הייתי בעננים! חיוך גדול

שרון עשתה מציצת פוליש מדהימה לזין הקשיח שלי וליקקה אותו בחושניות לכל אורכו ורוחבו חיוך גדול

מסתבר שלשרון יש שיניים חדות במיוחד והיא נתנה לי להרגיש אותן כשנשכה אותי בפראות בגופי ובישבני צחוק נראה לי היא משחיזה את שיניה כדי לגרום לחזיריקים כמוני לקפוץ ולהתרגש צחוקקריצה

"אוינק אוינק טעים! אויי איזה טוסיק חלק!" מלמלה שרון בזמן שנעצה את שיניה בבשרי החי צחוק

שרון התיישבה על פניי והתחילה לרכב עליי בפראות: "קדימה אופנוע BMW שלי עכשיו אני רוכבת עלייך!" צעקה הנימפומנית הרטובה שלי צחוק הסנפתי את ישבנה באהבה והתמסטלתי קריצה

שרון עלתה עליי לרכיבה והתחילה לרכב עליי במרץ! Tongue

אני הייתי ה BMW הסקסי שלה יסססססססססססס Tongueמוחא כפייהצחוק

"אחחחח איזה תענוג לרכב על מוט ההילוכים הקשיח שלך קדימה תזיין אותי חזק ועמוק בפות!" Tongue צעקה שרון בהתלהבות.

שרון התכופפה אליי ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה זה היה מדהים! Tongue היא רכבה עליי במרץ ובחושניות והמשכנו ללחוש זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה מוחא כפייה שרון גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי! צמרמורת עברה בגופי הורדרד Tongue

זחלנו לקצה המיטה והספירה ל 3 הרמתי את שרון באוויר. הקפצתי אותה במרץ על הפין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על ישבנה המקפץ של שרון במראה הגדולה! איזה טוסיק סקסי וקופצני גרררר גררררר Tongue

התיישבתי על הספה ושרון המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את שרון והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה בפות הרטוב שלה במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

שרון נשענה על השידה ודפקתי אותה טוב טוב בחור הורדרד שלה! סטרתי על ישבנה התפוחי וליטפתי את שיערה הגולש חיוך

שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה בכוס ולהציץ על חור הטוסיק שלה Embarrassed

אחרי שליקקתי את הטוסיק של שרון זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו ודפקתי את שרון בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! קולות של פליקים ופלאקים נשמעו בכל רחבי התערוכה צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile זיינתי את שרון החרמנית חזק ועמוק בכוס הרטוב שלה והיא הייתה ברקיע השביעי! מוחא כפייה

"בוא תזיין אותי על האופנוע!" צעקה שרון בהתלהבות ורצנו אחוזי חרמנות לאופנוע BMW האימתני צחוק התיישבתי על האופנוע (כיסא) ושרון התיישבה עליי. היא קפצה עליי במרץ והתמוגגתי מהכוס החם שלה ומגופה הסקסי שזז בסקסיות מטריפה! Tongueמוחא כפייה

שרון אמרה שנהייה לה חם והיא תשמח למקלחת מרעננת של זרע Tongueצחוק

היא נשכבה על המיטה עם הראש בקצה המיטה והתחלתי לזיין את פיה השובב. היא שיחקה עם האצבע בישבני והעלתה לי את מפלס החרמנות לרמות חדשות! הזרע שלי בעבע בביצים חיוך גדול

הוצאתי את הזין מפיה והשפרצתי על כל הפנים שלה ובפיה את הזרע המרענן שלי! זה היה ממש גשם של זרע, שרון הייתה בעננים! Tongue

שרון קמה ואמרה כשפניה מרוחות בזרע ובפה מלא זרע: "אוינק אוינק הבעל" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהחיוך גדולStar

חברים יקרים לפעמים שווה לתת לאישה לצאת לחופש עם הילדים... במיוחד כשמעבר לפינה מסתתרת שרון הנימפומנית ורעבה לזין קשיח ולזרע חם 24/7! Tongue צריך רק לחפש ומי שניחן בחוש ריח מפותח מיד ימצא פות חם וטעים! Tongueצחוק

תודה לך שרון! את הזונה של המדינה! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש היה מדהים!!! TongueTongueTongue

סוף סוף זיינתי אותך ולא את פופינס... התגעגעתי! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית שיהיו לך רק זיונים עם אורגזמות צחוקצחוקצחוקקריצה

עור הפנים שלך נראה מדהים אחרי מסכת הזרע שלי Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

659
אוינק אוינק גפן רב עם אוקטביה קארי בהופעה

ואז מפרק את שרון הסטנדאפיסטית שביקשה זין וקיבלה! Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה שמי אוינק אוינק גפן ואני זמר כושל ומעריץ מס' 1 של אוקטביה קארי! Tongue הבית שלי מפוצץ בפוסטרים של קארי אהובתי! היא הזמרת הכי טובה בעולם והיא אישה פשוט מדהימה! מוחא כפייה

אני מעריץ אותה מאז שהייתי זאטוט וינקתי מהשד של אמא גפן, כבר אז שמעתי ברקע את אוקטביה קארי שרה בקול המלאך שלה חיוך גדול עם השנים ניסיתי לשיר כמוה אבל כל מה שיצא לי מהפה זה קול של צפרדע גוססת... אויי אני כזה גרוע שמישהו ישים לי פלסטר על הפה צחוק

הבנתי שלא יצא ממני זמר, אז ההערצה שלי לאוקטביה קארי רק התעצמה עם השנים. כיום בעידן האינטרנט אני מנצל את הטכנולוגיה עד תום ושולח לאוקטביה קארי אלפי מכתבי הערצה ואהבה באי מייל Tongue לא קיבלתי ממנה עדיין תשובה לאף אחד מהמכתבים אבל לא ויתרתי וקיוויתי שאני עוד אקבל התייחסות מהמלכה! Star (חחח ישבתי על הכיסא ועשיתי את עצמי כותב אי מייל, שרון ישבה מולי ומחקה את כל האי מיילים ששלחתי לה צחוקצחוקצחוק)

יום אחד ישבתי מול הטלויזיה עם בירה ופיצוחים כאשר לפתע שמעתי את הקריין צועק בקול מתלהב: "אוקטביה קארי מגיעה לישראל! מהרו והזמינו כרטיסים עכשיו!" Tongue

אהההההההההההה הצילו אהובתי מגיעה לארץ! יססססססססס יסססססססס יסססססססס זאת התגשמות חלום! באותו רגע רציתי למצוץ לקריין שבישר את הבשורה המדהימה הזאת! צחוק

כמובן שמיהרתי להזמין כרטיס VIP לשורה הראשונה! בעצם הזמנתי שני כרטיסים נוספים כדי שלא יפריעו לי להתרווח על 3 כיסאות ולראות את אהובת ליבי באינטימיות Tongueמוחא כפייה

ביום ההופעה התרגשתי כמו שלא התרגשתי מעולם. צחצחתי והברשתי את גפן הקשיח, התלבשתי יפה והתבשמתי כשברקע שרה אהובתי הנצחית אוקטביה קארי. כרגע רק מהתקליט אבל בקרוב הוווווו יאאאההההה בקרוב לייב מולי! Tongueמוחא כפייה

הייתי כמובן הראשון שנכנס לאולם. מיד תפסתי את שלושת המקומות השמורים לי חיוך גדול העברתי את הזמן עד לתחילת ההופעה בצפייה בתמונות של אוקטביה קארי בסמארפון שלי חיוך גדול

הרגע הגדול הגיע ואוקטביה קארי עלתה על הבמה! מחאתי כפיים בחוזקה וצעקתי כמו חולה נפש צחוק

קארי אהובתי פתחה את פיה והתחילה לשיר בקולה הצח והנעים... בלייב היא נשמעת אפילו יותר טוב! אויי ושמלת הערב המדהימה שלבשה... ממש נמסתי ממנה Embarrassed

"אוקטביה אוקטביה! אוקטביה קארי אני המעריץ מספר 1 שלך! כתבתי לך הרבה אי מיילים ואני מכיר את כל השירים שלך בע"פ! אני שר איתך במקלחת וחולם עלייך בלילות! אוקטביה קארי הגורל שלנו להיות ביחד!" Tongue צעקתי לעברה ופתחתי את זרועותיי לרווחה צחוק

"הגורל שלנו שאתה פונה אליי ואני שמה עלייך זין!" צחוק אמרה לי לפתע אוקטביה קארי... הייתי בשוק אבל היי לפחות היא דיברה אליי Tongue

"אל תדברי ככה זה לא יפה!" בכי אמרתי לה בקול עצוב.

המשכתי להריע לאוקטביה קארי בחוזקה וממש הוצאתי אותה מריכוז. היא אפילו התבלבלה במילים של השיר והתחילה לחשוב על משהו... חי חי חי אני כזה שובב צחוק

"על מה את חושבת?" Tongue שאלתי אותה בסקרנות

"על כלום" ענתה לי קארי

"גם אני חוץ ממך!" צעקתי לה בהלהבות Tongue

"אוקיי" אמרה לי אוקטביה בעצבים צחוק

המשכתי להתפרע ולצעוק על שלושת המושבים שלי עד שלאוקטביה קארי עלה הסעיף והיא קראה לאבטחה צחוק

"אבטחה אבטחה תוציאו בבקשה את הדלביוב הזה מפה!" צעקה אוקטביה קארי וכיוונה לעברי את האצבע צחוק

לפתע התקרב אליי מקרר אנושי 2X2 מטר, תלש אותי מהכיסא והעיף אותי מהאולם ישר לתוך הצפרדע הירוק שהיה בחוץ צחוק (חחח שרון תפסה אותי בשיער עם שתי אצבעות ועשתה כאילו היא מרימה אותי ככה ומעיפה אותי החוצה צחוקצחוקצחוק) לא ויתרתי וחזרתי לאולם! כועס

"חתיכת חרא שכמוך איך את מעיזה לעשות לי דבר כזה? אני המעריץ מספר 1 שלך!" כועס צעקתי לעברה.

"תתחפף מפה כבר סמרטוט רצפה!" צעקה לי אוקטביה קארי

"גוש שפיך! שרמוטה! פות מסריח!" צעקתי לה צחוק

"נשק אותי בתחת! אבטחה אבטחה תעיפו את השלשול הזה מפה כבר!" צעקה קארי צחוק

הרגשתי מושפל ועצבני במיוחד! מבולבל הערב עוד צעיר אז החלטתי להירגע ולקבל מצב רוח טוב בהופעת סטאנד אפ! Tongue

ראיתי שלט של הופעת סטאנד אפ של אחת שרון... לא שמעתי עליה אבל היא קנתה אותי עם היופי שלה אז מיהרתי להופעה חי חי חי חיוך גדול

נכנסתי לאולם שהיה מלא עד אפס מקום. לא דפקתי חשבון והתיישבתי על המדרגות במעבר, ככה שרון תקלוט אותי יותר טוב Evil Smile והיא אכן קלטה אותי ואיך שהתיישבתי על המדרגות היא פנתה אליי Shocked

"מה אמא שלך אמרה לאבא שלך כשנולדת?" שאלה שרון הסטנדאפיסטית

"מה?" שאלתי אותה...

"לך תוציא ת'זבל!!!" צעקה שרון וכולם התפוצצו מצחוק צחוק

WTF? חשבתי לעצמי... היא באמת דיברה אליי? Shocked

"אוקיי חברים עכשיו כולם משתתפים! תנו לי ז'!" ביקשה שרון

" ז' " צעקו כולם בקהל

"תנו לי ב'!" ביקשה שרון

" ב' " צעקו כולם בקהל

"תנו לי ל'!" ביקשה שרון

" ל' " צעקו כולם בקהל

"מה קיבלנו?" שאלה שרון

"ז-ב-ל!" צעקו כולם בקהל צחוק

"יסססססס זבל! זבל! זבל! תפנו את הזבל!" המשיכה לצעוק שרון והצביעה עליי כועסצחוק

"חברים תנו לי זין!... (דממה בקהל) נו תנו לי זין! (עדיין דממה בקהל) נו מישהו שיתן לי זין!" דרשה שרון צחוק

"הנה קחי זין!" צעקתי בהתלהבות! רצתי לשרון על הבמה, שלפתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי ודחפתי אותי לפיה של שרון!" Evil SmileCool

"אווווו יססססס איזה זין יפה יאאאממיייי יאאאממיייי!" מלמלה שרון ומצצה את הזין שלי בשקיקה מול כל הקהל שהריע לנו Tongueצחוק

"סוכריה סקסית שלי רוצה ירידה? יש לי שפתיים חושניות ולשון שובבה!" Tongueמוחא כפייה שאלתי את שרון בגאווה והיא יצאה מגדרה! המשיכה למצוץ לי את הזין בטירוף והנהנה בראשה! Star

הלכנו למלתחה של שרון שהייתה בה מיטה גדולה ומרווחת שחיכתה רק לנו זוג האוהבים הצעירים צחוקחיוך גדול

שרון נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה וחיכתה שהשפתיים החושניות שלי ולשוני השובבה יגרמו לה לאורגזמה חזקה של שיכרון חושים! מוחא כפייה

ליקקתי לה את הפות היפה והורוד שלה בחושניות ובשובבות! שרון התחילה לרעוד והתנשפה קלות... שרון חוותה פיצוץ של אורגזמה וגנחה שהיה נהדר! Tongueמוחא כפייה ליקקתי את השפתיים החושניות שלי עם לשוני השובבה וקרצתי לה קריצה

המשכנו לעשות אהבה פרועה ב 69 כאשר שרון שוכבת עליי וישבנה צמוד לפניי. עשיתי נעימי לחור התחת שלה עם שפתיי החושניות ולשוני השובבה! שרון פשוט נמסה וצחקקה! מוחא כפייה

שרון התנפלה על הביצים החלקות שלי עם פיה החם ועשתה לשתיהן הוריקן פסיכודלי! TongueStarמוחא כפייה

בין לבין היא עשתה מציצת פוליש מחרמנת במיוחד לגפן הקשיח שלי ונשכה אותי בחוזקה בגופי ובישבני Tongue צחקקתי, צווחתי ורעדתי כמו עלה גפן צעיר ורענן שנידף בסערה חזקה ומסוכנת צחוקצחוקצחוק

סיפרתי לשרון על עלילותיי בהופעה של אוקטביה קארי ואיחלתי לה שיתקע לה המיקרופון בתחת והיא תשיר מהפות המסריח שלה! כועסצחוק שרון הייתה משועשעת מאוד וצחקה כשהחזיריק הקשיח שלי בפיה צחוקקריצה

שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליי במרץ כמו חולת זין אמיתית שיודעת להעריך זין יפה ואיכותי חיוך גדולקריצה

שרון הסתובבה אליי והמשיכה לדהור עליי בחושניות ובפראות! Tongue היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה ונשכה את אוזניי וצווארי! אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר וינקתי מפטמותיה המתוקות כמו בייבי גפן חרמן במיוחד Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את שרון באוויר. זיינתי אותה על הזין שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה המשכתי להקפיץ אותה על מר גפן הקשיח במלוא הקיטור! Evil Smile

"EBI MENA GLUBAKO I SILNA!" צעקה לפתע שרון צחוקצחוקצחוק

"EBU SUCHKA EBU!" הגבתי לה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

(תרגום מרוסית: שרון: "תזיין אותי עמוק וחזק!" *** אני: "מזיין זנזונת מזיין!")

התיישבתי על הספה ושרון המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית יסססססססס Tongueמוחא כפייה

הרמתי שוב את שרון והקפצתי אותה על זייני הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה טוב טוב במיסיונרית מטריפה! Tongue

קמנו והמשכתי לקרוע את הפות של שרון כשהיא נשענת על השידה יססססססס Tongueמוחא כפייה

מהעמידה שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה וגפן הקשיח שלי המשיך לתת עבודה! Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדולTongue

התהפכנו והמשכתי לפרק את שרון כשהיא שוכבת על הבטן. קולות פליקים ופלאקים ומה שביניהם נשמעו בחוזקה בחדר ובסביבה צחוק

השחלתי את החזיריק הקשיח שלי לפות הרטוב של שרון וזימברתי אותה כהוגן עד שיצאה לה הנשמה ועשן מהפות! Tongueצחוק

שרון הודיעה לי בחגיגיות שהיא רוצה לקבל את הזרע שלי בפה! Tongue

שרון נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את גפן הקשיח בשקיקה ותוך כדי שיחקה עם אצבע בישבני הסקסי חיוך גדול ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והתפעלתי מיופיו המשגע! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי כמות יפה של זרע חם וטעים לפיה של שרון יססססססס Tongue

שרון חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק גפן!" וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarצחוקמוחא כפייה

חברים עכשיו אני מעריץ של שרון הנימפומנית! Tongue הבנתי שעדיף אישה שיודעת להזדיין טוב מאשר פוסטמה שיודעת רק לשיר צחוקצחוקצחוקקריצה

עם שרון הנימפומנית והרעבה לזין עושים סטאנד אפ מקדים במיטה ואז מזדיינים בפראות הווווווווווו יאהההההההה TongueTongueTongueTongueמוחא כפייהStar

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

התחרפנו לגמרי עם הקללות האלה ברוסית צחוקצחוקצחוקקריצה

אולי אני זבל אבל לפחות נתתי לך זין! צחוקצחוקצחוקTongueקריצה

תמסרי ד"ש לאוקטביה קארי ולפות המסריח ונוטף הזרע שלה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

מת על החורצ'יקים המתוקים והשובבים שלך! TongueStar

Heart Hug

Lavelle

660

אוקטביה פופינס הציידת הנימפומנית

צדה את אוינק דונאלד דאק אוינק!

שמשחד אותה בזיון פרוע בתמורה לחייו!
Tongueצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק דונאלד דאק אוינק ואני ברווז חמוד ולא מזיק חיוך גדול

Donald Duck(600)

אחיי הברווזים אוהבים לקרוא לי חזיריק כי יש לי גוף ורדרד ואני אוהב לעשות חריו חריו חריו של זכר לכל הנקבות הברווזות שמתרוצצות ביער וליד האגם צחוק

יום יפה אחד יצאתי לטיול ביער בחיפוש אחר משהו טעים לאכול ובתקווה לקנח את הארוחה בפות טעים של ברווזה חרמנית Tongue חברים אתם בטח מבינים שיש לי שפתיים גדולות וחושניות ולשון ארוכה ושובבה... תנסו לדמיין מה אני יכול לעשות לנקבות עם האמצעים העומדים לרשותי Evil Smile

לא רחוק ממני התרוצצה ציידת חרוצה ורעבה! Star לציידת קראו אוקטביה פופינס. אוקטביה רצתה לצוד ברווז טעים ועסיסי לארוחת החג ולשם כך היא הצטיידה ברובה גדול ומסוכן (חחחח שרון הייתה עם מגב צחוק).

אוקטביה התרוצצה עם הרובה הגדול שלה ביער כשלפתע היא ראתה מולה את אוינק דונאלד דאק אוינק.

רכנתי מעל שיח תותים ואכלתי להנאתי תותים אדומים וטעימים. אוקטביה כיוונה את הרובה לישבני וחייכה בממזריות Evil Smile

"היי אתה תעצור, ידיים למעלה!" צעקה אוקטביה הציידת והצמידה את הרובה לישבני צחוק

"אההההה קריה קריה קריה! מי זה? מה קורה פה? מי את ומה את רוצה ממני?" שאלתי את החתיכה עם הרובה שלא הפסיקה לכוון את הרובה הגדול שלה לעברי.

"אני רוצה להרוג אותך ולעשות ממך ארוחה לחג!" Tongue צעקה בהתלהבות הציידת

"לא אני לא מרשה אההההה הצילוווווווו" צעקתי כמו ברווז שאונסים אותו בתחת והתחלתי לנוס על נפשי צחוק

כעבור כמה מטרים כשראיתי שהציידת לא בעקבותיי החלטתי לחזור טיפה ולהציץ על הציידת היפה חיוך גדול ראיתי על האדמה הרבה סוכריות ועוגיות... כנראה שהציידת בכל זאת טובת לב והיא רק רצתה לשחק איתי קצת צחוק אבל איך שלקחתי את הביס הראשון הציידת הופיעה לפתע מהשיחים והתחילה לירות עליי! Shocked התחמקתי מהכדורים שלה בתנועות מטריקס מרשימות במיוחד!

I'M A MATRIX DUCK OOOOO YEAH!!! ApproveCoolצחוקקריצה

הציידת התרשמה מהביצועים שלי והחליטה לגרום לי לרקוד! היא ירתה לי ברגליים ודפקתי את הריקוד של החיים! הייתם צריכים לראות את זה! כשאין בררה אז אין בררה רוקדים מכל הלב צחוקקריצה הציידת התפוצצה מצחוק וממש נהנתה מכל הסיטואציה Tongueצחוק (חחח רקדתי כאילו יורים לי על הרגליים כמו בסרטים צחוק)

"שסוס עם זין ענק יפרק לך את התחת ויהיו לך סדקים אנאליים!" צעקתי לעברה והוצאתי לה לשון ארוכה צחוקצחוקצחוק

"אני אראה לך עכשיו סדקים אנאליים עכשיו אתה תקבל יריה ברקטום!" צעקה הציידת וכיוונה את הרובה לרקטום שלי צחוק התחמקתי בשניה האחרונה (חחח לפני ששרון תקעה את המגב ברקטום שלי צחוקצחוקצחוק) כמעט קיבלתי התקף לב... אני לא מוכן שיהיו לי ברקטום סדקים אנאליים, הרקטום שלי יפה ושובב Star

"אמא שלך מתה מזין!" צעקתי לעברה של הציידת צחוק

"כוס אמא שלך!" צעקה הציידת ושוב כיוונה את הרובה שלה לעברי

"תגידי סקסית אולי נגיע לאיזה הסכם?" שאלתי את הציידת והתקרבתי אליה בזהירות

"מה אתה זומם? אני צריכה ארוחה טובה וטעימה לחג!" אמרה הציידת

"יש לי בשבילך משהו יותר טוב! זין טעים וקשיח לארוחת הערב! מה את אומרת?" שאלתי את הציידת ונענעתי מולה עם הנקניקיה הקשיחה שלי צחוק

"המממ נשמע מאוד מפתה..." אמרה הציידת וליטפה את זייני הקשיח

"אני אפרק אותך איתו בכל החורים! ברווז חי עם זין קשיח יותר טוב מברווז מת עם זין נבול!" קריצה אמרתי לציידת וליטפתי את ישבנה.

"תשמע ברווזון סקסי שלי זה רעיון מצויין! אני גם רואה שהוא עומד מהר וחזק!" אמרה בהתלהבות הציידת ועטפה את זייני עם שפתיה החושניות

"אני אפרק אותך בכל החורים עם הזין שלי עמוק וחזק! את אוהבת שמפרקים את החורים שלך עמוק וחזק?" שאלתי את הציידת שמצצה את הזין שלי ברעב גדול! Tongue

"כןןןןןןן ועוד איך!" צעקה הציידת בחרמנות אדירה והתחילה לשלוק את ביצי הדאק דאק שלי בחרמנות אדירה! Tongueמוחא כפייה

תפסתי את הרובה שלה (מגב) ושאלתי אותה אם היא רוצה אותו עמוק וחזק בתחת צחוק

"אההה ברווז חצוף עם שפתיים של מוצץ! תשמור על הפה המלוכלך שלך!" הזהירה אותי אוקטביה וסטרה על השפתיים הגדולות שלי צחוק

תפסתי בישבנה של אוקטביה והיא תפסה בזין שלי וככה רצנו אחוזי חרמנות לזולה הקינקית שלי צחוקקריצה הייתה בזולה שלי מיטה גדולה ובמהרה מצאתי את עצמי בין רגליה של פופינס (בקושי נכנסתי לשם בגלל הראש הגדול שלי צחוקצחוקצחוקקריצה) מנשק לה את הכוס עם שפתיי החושניות ומלקק אותו עם לשוני השובבה Tongueצחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה הייתה בשיכרון חושים... היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק זה היה פנומנלי!!!" צעקה בחרמנות אוקטביה וליטפה את ראשי חיוך גדול

אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי. ליקקתי אותו בשקיקה והתמוגגתי מטעמו המשובח יאאאמייי יאאאממיי Tongueמוחא כפייה

פופינס שוב התנפלה על הביצים החלקות שלי והתלהבה ממרקם החמאה הקטיפתי שלהן Tongueצחוקקריצה

לכל השרמוטות אי שם, לא מוצאים ביצים כאלה במכולת של השכן מבטיח לכן צחוקקריצה

מהביצים פופינס עברה לדונאלד הקשיח שלי ומצצה אותו במציצת פוליש מחרמנת במיוחד! היא גם שיחקה איתו בקליעה למטרה והייתי צריך לעבור עינויים קטנים עד שהוא זכה להחליק לפיה החם צחוקצחוקצחוקקריצה

פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בגופי ובישבני צחוק

צעקתי והסתובבתי מצד לצד כמו שיפוד צחוק אני בטוח שלפופינס עברו מחשבות אסורות כי היא התחילה כבר לרייר עליי צחוקצחוקצחוקקריצה
הגיע הזמן שלי לפרק את פופינס כהוגן אחרת אני אקבל את היריה שלי בישבן בסופו של דבר צחוקהחלטנו להתחיל בחגיגה הפרועה על הכיסא Tongue

התיישבתי על הכיסא מול המראה ופופינס התיישבה עליי. היא רכבה עליי במרץ והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. התמוגגתי מישבנה שהשתקף במראה וינקתי מפטמותיה המתוקות חיוך גדול

פופינס התיישבה עליי הפוך והמשיכה לקפץ עליי במרץ. התמוגגתי מישבנה הסקסי! חפנתי את הציצים הרכים שלה והסנפתי את שיערה הגולש חיוך גדול

חזרנו למיטה ופופינס המשיכה לרכב עליי בפראות ולחשה לי באוזן כמה חריו חריו חריו של נקבה! זה היה נפלא! Tongue כמובן שגם אני לחשתי לה חריו חריו חריו של זכר באוזן ובין שדיה הרכים חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה והספירה ל 3 הרמתי את הציידת החרמנית שלי האוויר. הקפצתי את הזנזנת שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה העפתי אותה טוב טוב על דונאלד הקשיח שלי Cool

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! מוחא כפייה

מהמיסיונרית עברנו לעמידה. פופינס נשענה על השידה והמשכתי להלום בכוס שלה חזק ואיכותי, פופינס הייתה ברקיע השביעי Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודונאלד הקשיח שלי המשיך לחפור לה בפות הורדרד שלה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו ודפקתי את אוקטביה בכוס עמוק וחזק כשהיא שוכבת על הבטן. בחיית שמומלץ לשים אטמי אוזניים ברעש כזה צחוקקריצה

פירקתי את פופינס בכוס הרעב שלה כהוגן והיא לא הפסיקה לחייך מהנאה חיוך גדול

מכיוון שהרסתי לפופינס את ארוחת החג שלה (כאילו דההה היא הייתה אמורה לאכול אותי! צחוק) היא ביקשה שאאכיל אותה בזרע הדונאלדי שלי! זרע מבית היוצר של דונאלד דאק יסססס מוחא כפייה

פופינס נשכבה עליי ב 69, מצצה את זייני ושיחקה אם האצבע בטוסיק שלי. ליקקתי את החורים שלה בשקיקה והתמוגגתי מיופיים המשגע! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מדהימות השפרצתי לפיה של פופינס את הזרע הדונאלדי שלי בחום ובאהבה! Tongue

פופינס חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "סדקים אנאליים!" וגרגרה את הזרע בגרונה (חחח גרגרה את הסדקים האנאליים בגרונה צחוקצחוקצחוקקריצה)

אוקטביה פופינס הציידת הסקסית בתאבון! את אלופה! Tongueמוחא כפייהStar

אני ניצלתי כי יש לי זין שעומד מהר וחזק וזרע דונאלדי איכותי אבל לחבריי למשפחת דיסני כנראה לא יהיה מזל מול אוקטביה פופינס הציידת הנימפומנית חובבת הזרגים וישבנים שובבים על האש צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

חחח סקסית לתת לך מגב בידיים זאת סכנת נפשות, הרקטום שלי כמעט קיבל התקף לב צחוקצחוקצחוק

סקסית שלי אני שולח לך חריו חריו חריו חושני של זכר! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”