אוקטביה פופינס השכנה הנימפומנית
גם באברבנאל מוצאת זיון!

גם באברבנאל מוצאת זיון!

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור חתיך וסטלן שמשגע את כל הנקבות בשכונה
אבל יותר מכל אני משגע את השכנה החרמנית והנימפומנית שלי אוקטביה פופינס.

פופינס חולה לי על הזין המפואר שלי. היא אונסת אותי במדרגות עם המבטים שלה ומציקה לי כל הזמן בפייס
נתתי לה סקס כמה פעמים ומאז היא לא עוזבת אותי... רוצה עוד ועוד ועוד! חולת זין אמיתית 

הפייס צלצל... הודעה מפופינס: "מתי אתה מזיין אותי?"
"כרגע זה לא הזמן מאמא אני בזוגיות" כתבתי לה ושלחתי לה סמיילי עם לב 

כעבור כמה ימים...
"אוינק אוינק הכוס שלי רוצה להרגיש את הזין שלך!" כתבה לי פופינס בפייס.
"הזין שלי עוד לא מוכן הוא תפוס ע"י כוס של מישהי אחרת" עניתי לה וגיחתי לעצמי.
"אוינק אוינק בא לי שתפרק לי את החורים! תן לי זיון טוב!" כתבה לי פופינס...
"בובה אני מבטיח לך שכשאני אצא מזוגיות את הראשונה שתדעי על כך" הרגעתי אותה אבל זה היה לשווא.
"אוינק אוינק תביא סקס!" כתבה לי שוב פופינס 

זהו לא עניתי לה יותר יש גבול לכל תעלול ופופינס הנימפומנית חצתה אותו 

"אוינק אוינק תדפוק אותי חזק תקרע לי את החורים!" המשיכה לכתוב לי פופינס בפייס. טוב זה לא יכול להמשך ככה. החברה הדימיונית שלי עוד תקרא את ההודעות האלה בטעות
חסמתי את שכנתי אוקטביה פופינס בפייס... זהו קצת שקט 

חשבתי שנפתרתי מהשכנה המציקה שלי אבל!!!!! היא התחילה לדפוק לי בדלת עם הרגל ודרשה לדעת למה חסמתי אותה
"אוינק אוינק תוריד את החסימה!" צעקה פופינס. איי ואבוי היא פסיכית לגמרי! (שרון דפקה עם הרגל בדלת של ארון כשאני מתחבא מהצד השני 

)

"לכי מפה אני עכשיו אזמין משטרה!" צעקתי לה.
"תפתח את הדלת אוינק אוינק! תוריד את החסימה! אני רוצה שאתה דופק אותי חזק ועמוק מיד! אני רוצה להרגיש את הזין הקשה שלך!" צעקה פופינס והמשיכה לדפוק על הדלת.
פופינס לא השאירה לי בררה והזמנתי משטרה. כעבור כמה דקות נשמעו סירנות בחוץ. השוטרים באו מהר ואזקו את פופינס המטורללת. (חחח הייתי השוטר
) הם הכניסו אותה לניידת ולקחו אותה למקום שכולו טוב... מקום עם קירות לבנים ורכים. פופינס הגיעה לביתה החדש "אברבנאל" שם לא היו שכנים חתיכים עם זיינים מפוארים ולא היה לה שם אינטרנט עם פייסבוק כדי לפתות אותם עם הצעות מגונות 

אבל! היה שם את הפסיכיאטר דוקטור וורשה ופופינס שמה עליו עין חרמנית במיוחד! היא פינטזה עליו בלילות תוך כדי אוננות עם מלפפון 

שלום חברים יקרים שמי פסיכיאטר דוקטור וורשה ואני הדוקטור הראשי באברבנאל. אני חתיך ושרמנטי וכל האחיות עושות לי עיניים
אני מאוד מקצועי בעבודה ולא עושה שטויות. האחיות יכולות לפנטז אבל לא לגעת בחבילה 

לפני כמה ימים הגיעה לאברבנאל משוגעת חדשה. היא ברונטית, כוסית אש ומאוד חרמנית... שמה אוקטביה פופינס.
החלטתי לבקר אותה ולבדוק מה שלומה. תפסתי אותה שוב על המיטה דוחפת מלפפון גדול לכוס הורדרד שלה

"גברת פופינס אני רואה שאת עסוקה אני אחזור יותר מאוחר..." אמרתי לה ועשיתי את דרכי מהחדר הלבן.
"לא לא אל תלך! וורשה שלמה המלך אני יודעת שיש לך הרבה נשים, ראיתי את כל האחיות בארמון שלך! אני רוצה גם! אני רוצה את המלפפון המלכותי שלך אצלי בכוס!!!" צעקה פופינס ופתחה את רגליה לרווחה 

חברים נשברתי... לא יכולתי לעמוד בפיתוי של הפרח הורוד בין רגליה... הוא קרא לי וקרץ לי ומהר מאוד מצאתי את עצמי בין רגליה של פופינס... טועם ומלקק את הכוס הורוד והטעים שלה
אחרי כמה דקות של ליקוק נמרץ ומושקע פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שזה היה מצוין

פופינס תפסה את המלפפון שהיה מקודם אצלה בכוס ודחפה לי אותו לפה
מיצי כוס טעימים של פופינס גוד גוד! 

"דוקטור וורשה אני רוצה שאתה דופק אותי תכף ומיד!"
צעקה פופינס והפכה אותי על הגב. היא התחילה לרקוד על פניי עם ישבנה הסקסי! ליקקתי לה את החורים בשקיקה והיא מצצה ושליקלקה את הזין הקשיח ואת הביצים החלקות שלי
לפתע פופינס חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי ברעב גדול בגופי ובישבני
הסתובבתי מצד לצד והרגשתי כמו שווארמת וורשה
נשיכותיה של פופינס חדות ושובבות 

פופינס שוב צעקה שהיא רוצה שאני מזמבר אותה תכף ומיד ועלתה עליי לרכיבה. היא רכבה עליי במרץ ולחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה... אני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר! זה היה נפלא!
פופינס גם נשכה אותי באוזניי ובצווארי חריו חריו חריו! 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל-3 הרמתי את פופינס המשוגעת באוויר. הקפצתי אותה על הזין הקשיח שלי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ והשזוף שלה 

התיישבתי על הספה ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית!
הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה.

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה.
השכבתי אותה על המיטה הרכה ודפקתי אותה חזק עמוק וטוב במיסיונרית מטריפה! 

פופינס נשענה על השידה וזיינתי אותה חזק חזק בעמידה בכוס הלוהט שלה והפלקתי על ישבנה
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרותח שלה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הרותח שלה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
פופינס הייתה המושבניקית הפרטית שלי ומאוד נהנתי לפרק את הכוס הכפרי שלה 

הסתובבנו והמשכתי להלום בפופינס כשהיא שוכבת על הבטן 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני!
דפקתי את פופינס הנימפומנית והמטורללת חזק חזק בכוס והתענגתי על ישבנה המקפץ 

"דוקטור וורשה אני רוצה לקבל שפיך בפה!"
צעקה פופינס בהתלהבות...

"כבר מביא לך את התרופה שלך יקירתי... שפיך זאת התרופה המושלמת למצב שבו את נמצאת" 
אמרתי ושנינו צחקנו. שפיך לארוחת בוקר, צהריים וערב זה מה ששרמוטה פופינס צריכה כדי להיות בריאה! 

פופינס נשכבה עליי ב 69, מצצה לי את הזין המפואר שלי ודחפה לי אצבע לטוסיק. שכבתי מתחת לישבנה וליקקתי את החורים הטעימים שלה
לאחר כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה של פופינס בשפיך חם וטעים!
היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא שפיך: "דוקטור וורשה שלמה המלך!" וגרגרה את השפיך בגרונה 

חברים יקרים פופינס תישן טוב הלילה 

ולשכן המעפן אוינק אוינק תלמד! ככה מרגיעים שרמוטה נימפומנית חולת זין וזרע! 

תהיו בטוחים שפופינס לא תרצה להשתחרר מאברבנאל כל עוד אני פה 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

חי חי חי סקסית אין לך מזל עם שכנים 

לפחות כיף לך באברבנאל... שפיך עושה לך טוב מאמא! 

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך! 

Lavelle