אוינק אוינק התחמן מנסה לרמות את הדוקטורית המלוכסנת
והחרמנית אוקטביה פופינס! 

אהלן חבר'ה מה שלומכם? שלומי מצוין תודה ששאלתם 

אז ככה חברים אני רוצה לספר לכם על חוויה מעניינת שקרתה לי בקליניקה של ד"ר פופינס. ד"ר פופינס פרסמה מודעה שכל טיפול אצלה עולה 20 דולר ואם היא לא תצליח לרפא את המחלה אז יש החזר כפסי של 100 דולר

איך שקראתי את המודעה הזאת הבנתי שזאת הזדמנות מעולה להרוויח 100 דולר. קלי קלות אני אתחזה לחולה ואזיין את ד"ר פופינס חי חי חי 

קבעתי תור אצל ד"ר פופינס והלכתי אליה עם חיוך גדול על הפנים, אין מצב שהיא תצליח לרפא את מה שאני סובל ממנו! אני כזה תחמן חי חי חי הד"ר הזאת לא יודעת מה הולך ליפול עליה

חזיריק הקשיח שלי רקד בתחתוני כי הבטחתי לו ביקור במועדון חשפנות אחרי הביקור אצל הדוקטורית 

נכנסתי לקליניקה של ד"ר פופינס שקיבלה אותו בחיוך ונשיקה
ד"ר פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת טוסיק שובב ומקפץ. הייתי מת להשחיל אותה אבל לא בשביל זה התכנסנו כאן. שטר של 100 דולר מחכה לי ואני הולך לשלוף אותו מהפיזדה שלה ויהי מה!

"שלום אוינק אוינק! הבדיקה אצלי עולה 20 דולר ואם אני לא אוכל לרפא אותך אז יש החזר כספי של 100 דולר. על מה אתה מתלונן חזרזיר חמוד שכמותך?" שאלה ד"ר פופינס והושיטה את ידה לשטר 20 דולר שהחזקתי 

"תשמעי ד"ר איבדתי את חוש הטעם! אני לא יודע מה לעשות הצילו!"
אמרתי לד"ר פופינס בעצב רב ובתוך תוכי צחקתי בממזריות 

"אוקיי אוינק אוינק בוא תפתח פה גדול אני רוצה לבדוק משהו..." ביקשה ממני ד"ר פופינס ועשיתי כבקשתה.
פופינס טפטפה משהו על הלשון שלי... וברגע שהבנתי מה זה.....
"טפו זה הרי בנזין!"
צעקתי וירקתי את הבנזין 

"הווו מצוין חוש הטעם שלך חזר! שמחתי לטפל בך אוינק אוינק ביי!" אמרה לי ד"ר פופינס וצחקקה בשובבות 

אההההההה פאק היא עשתה לי תרגיל מסריח! הלכו 20 דולר בלאאאאאאאאט! 
צעקתי לעצמי ויצאתי מהקליניקה של ד"ר פופינס עם חזיריק קשיח ועצוב בין הרגליים 

אבל לא ויתרתי בקלות

הייתי מאוד נחוש להרוויח מהדוקטורית המלוכסנת והתחמנית הזאת! אולי היא ניצחה בסיבוב הראשון אבל יש לי עוד כמה רעיונות 

"שלום לך ד"ר חזרתי אלייך כי נעלם לי הזיכרון" אמרתי לד"ר פופינס ושיחקתי ת'עצמי מאוד מבולבל 

"באמת? איך קוראים לי?" שאלה ד"ר פופינס
"אין לי מושג יקירתי המלוכסנת"
אמרתי לד"ר פופינס וגיחכתי לעצמי

"אין שום בעיה יש לי בשבילך איזו תרופה, תפתח פה גדול" ביקשה ד"ר פופינס
היא שפכה לי על הלשון שוב את אותו בנזין מסריח! פאק היא משוגעת לגמרי! 

"טפוווו זה הרי הבנזין שנתת לי בפעם שעברה!"
צעקתי בעצבים וירקתי את הטינופת הזאת מהפה 

"איזה יופי חזר לך הזיכרון! 20 דולר בבקשה!"
אמרה ד"ר פופינס בשמחה והושיטה את ידה. נתתי לה שטר של 20 דולר בעצבים, טפחתי על ישבנה השובב והבטחתי לה שאנחנו עוד ניפגש 

חזרתי אליה כבר למחרת והפעם זממתי משהו שבטוח לא תהיה לה תשובה לזה! 

"ד"ר פופינס היי חזרתי אלייך... יש לי בעיה קשה! איבדתי את הראייה שלי! אני לא רואה כלום!" צעקתי לעברה והושטתי את ידיי קדימה בחוסר אונים. מששתי את ד"ר פופינס יסססססס 

חי חי חי האמת היא שכיוונתי לציצים של ד"ר פופינס! רציתי למזמז אותה בתחמנות, הרי מה היא כבר תעשה לעיוור חסר ישע שמגשש באפלה ובטעות נתקל בשדיים של כוסית מלוכסנת בעלת פטמות ורודות ושובבות? 

"תשמע אוינק אוינק הפעם התקלת אותי... אני לא אוכל לרפא אותך הפעם, הנה קח 100 דולר וסע לשלום!" אמרה לי ד"ר פופינס והושיטה לי שטר של... 20 דולר שהרגע שילמתי לה!!!
אהההה איזה שקרנית תחמנית! מה נראה לה שאני אוותר לה? 

"אההה מה נראה לך? זה הרי 20 דולר!!!"
צעקתי לה בעצבים ונופפתי מולה בשטר של 20 דולר 

"אויי איזה יופי הראייה שלך חזרה! 20 דולר בבקשה!" צעקה בהתלהבות ד"ר פופינס וחטפה ממני את השטר של 20 הדולר 

"אההההה מנוולת שוב תחמנת אותי! עשית עליי כבר 60 דולר! פאאאאאאק!" 
צעקתי בעצבים והתחלתי להפליק על ישבנה השובב 

"אוינק אוינק נראה לך שאתה יכול לתחמן אותי? בגלל שהיית כזה תחמן אני עכשיו אשים עלייך אזיקים ואחנך אותך! אתה זקוק לחינוך טוב מהדוקטורית המלוכסנת אוקטביה פופינס! חה חה חה!
צעקה ד"ר פופינס ושמה לי איזיקים ברגליים 

היא הובילה אותי למיטה הגדולה שהייתה בחדר הצדדי והעיפה אותי על המיטה 

"ניסית לרמות את ד"ר פופינס? עכשיו תאכל את התחת שלי תחמנצ'יק שכמותך!" 
צחקקה ד"ר פופינס והתיישבה עם ישבנה החשוף על הפנים שלי 

הסנפתי וליקקתי את ישבנה של ד"ר פופינס בשקיקה וקיבלתי את המגיע לי כמו חזיריק גברי ואמיץ! 

פופינס הייתה ממש חרמנית ורטובה ודרשה ירידה! 

היא נשכבה על גבה פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכנס למפלי הניאגרה הגועשים שלה 

"מה אתה אומר אוינק אוינק תצליח לגרום לי לגמור?" שאלה פופינס בסקרנות...
"כמובן!"
צעקתי לה בביטחון רב.

"אתה גורם לזה להישמע קל!"
צעקה פופינס בזמן שאכלתי לה את הכוס ואת חור התחת בשקיקה 

"מרשים מאוד! טוב מאוד! נהדר! אתה גדול! וואלה עשית משהו מעניין שם! עבודה יפה! מגיע לך בונוס! כן! ידעתי שאתה יכול! (עשיתי לה ליקוק כוס ותחת בו זמנית
) קדימה תלקק את הפנתר הורוד שלי!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה את הכוס בחום ובאהבה! 

אחרי כמה דקות בלתי נשכחות ד"ר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות.... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה מעולה! 

ד"ר פופינס הפכה אותי על הגב ורקדה עם ישבנה על הפנים שלי יאמייי יאמיייי 

היא מצצה את הבייצלך הרכים שלי בפיה החמים ועשתה מציצה חמה ורטובה לחזיריק הקשיח והחרמן שלי! 

ד"ר פופינס הכרישה המלוכסנת והשובבה גם חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני הסקסי
צרחתי כמו חזרזיר קטנטן וחסר ישע 

ד"ר פופינס כבר ממש טפטפה מהכוס אז היא עלתה עליי במהרה לרכיבה הפוכה! 

ברגע שהזין שלי נכנס לה לכוס ברקע נשמעה מנגינה של הפנתר הורוד
(חחח שרון זמזמה את המנגינה
)

[TUBE]Rv7Mse08fJI[/TUBE]
"נשלח לעזאזל את השכנים! לא יוצאים כל היום מהמיטה! פעם מזדיינים פעם רבים!" שרתי לד"ר לפופינס בזמן שהקפצתי אותה במרץ על החזיריק הקשיח שלי 

"יססססס אנחנו רבים!" צעקה ד"ר פופינס והפליקה על גופי
"יססס אנחנו מזדיינים! " צעקה ד"ר פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות

"יססס אנחנו מזדיינים! " צעקה ד"ר פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות

"זה הגן עדן שלנו וגם השדה קרב שלנו!" שרתי לד"ר לפופינס והיא עברה לאגרופים 

ד"ר פופינס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי 

היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה חרמנית ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר חרמן יסססס הללויה! 

"SUSIK SASI SISU!" צעקה לי ד"ר פופינס ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי. ינקתי מהפטמה שלה כמו תינוק מגודל! זה היה מדהים! 

ד"ר פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ד"ר פופינס באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי כל הדרך עד למראה והיא הייתה ממש בעננים!
הסתכלנו על הטוסיק של ד"ר פופינס שהשתקף במראה ומחא כפיים יססססססס 

התיישבתי על הספה וד"ר פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 

ד"ר פופינס היא צפרדע חרמנית ושובבה קווה קווה קווה! 

הרמתי שוב את ד"ר פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה מהר וחזק במיסיונרית מטריפה! 

עברנו לזיון פרוע בעמידה! ד"ר פופינס נשענה על השידה והמשכתי לקרוע את הכוס שלה בשקיקה! 

"אני רוצה לדבר על SEX!!!" צעקתי בהתלהבות וטפחתי על ישבנה! 

"קדימה אוינק אוינק בוא נדבר על SEX!" גנחה ד"ר פופינס 

"סקס טוב, סקס רע, סקס קינקי, סקס זה סקסי? ההמשך בפוזה הבאה!" אמרתי בחושניות וטפחתי על ישבנה של ד"ר פופינס 

ד"ר פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקרוע לה את הכוס! 

"איך אתם אוהבים את הסקס שלכם? מיוזע? נקי? מהיר? איטי? מי גונח יותר חזק? (חחח שרון התחילה לגנוח בקולי קולות 

) את כל התשובות תקבלו (וחזק) עכשיו!" צעקתי בחייתיות וזיברתי את ד"ר פופינס כהוגן בכוס הרטוב שלה 

עברנו לכפיות פרועות וסוערות! 

זיינתי את הדוקטורית החרמנית שלי עמוק וחזק בכוס הלוהט שלה והיא הייתה ממש בעננים! 

התהפכנו ופתחתי לד"ר פופינס את הצורה כשהיא שוכבת על הבטן
הטוסיק שלה קיפץ טוב טוב והלחמניות הטריות שלה עשו גלים! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני 

פמפמתי את ד"ר פופינס החרמנית בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה הסקסי 

"Oink Oink I want Your Sperm!" גנחה ד"ר פופינס 

"You Want My Sperm Bitch?"
שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה

"My Sperm Is Very Tasty! You Want Me To Shoot my Sperm In Your Dirty Mouth?" שאלתי את ד"ר פופינס ומשכתי בשיערה הגולש 

"Yeaaaaaaaa!!!" גנחה ד"ר פופינס 

נשכבתי על הגב וד"ר פופינס התיישבה עליי ב 69. היא דחפה לי אצבע לטוסיק ובזמן שחיפשה אם אני לא מנסה להבריח סמים ברקטום (חחח סתם סתם
) המממ בעצם עשתה לי בדיקת רקטום שבועית 
היא מצצה את אוינק הקשיח במציצה חמה ורטובה!
הסנפתי וליקקתי את חור התחת היפה שלה בעונג רב! הוא כה יפה וטעים גרררררר גררררר 

אחרי כמה דקות מדהימות הזרע הטעים שלי נורה במלוא המרץ לפיה השובב של ד"ר פופינס 
ד"ר פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק התחמן" וגרגרה את הזרע בגרונה! 

אז ככה חברים אומנם לא הצלחתי לתחמן את ד"ר פופינס ולזכות ב 100 דולר אבל זכיתי בזיון מדהים עם ד"ר פופינס בעלת הטוסיק השובב והמקפץ!
לד"ר פופינס יש פיזדה רטובה וחור תחת בניחוח פרחים!
היא כזאת רטובה, טעימה וחרמנית יאאאאאההההווווווווווווו 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

חי חי חי סקסית מסתבר שאת הרבה יותר תחמנית ממני... יש לך כוס תחמן 

כוס תחמן ורטוב שאוהב לאכול אויינקים קשיחים לארוחת בוקר, צהריים וערב 

סקסית נעלם לי חוש הטעם תטפטפי את מיצי הכוס שלך על הלשון שלי וחוש הטעם שלי יחזור במהרה! 

ד"ש לחורים היפים והטעימים שלך יסססססס 

Lavelle