כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 69 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

681
אוינק אוינק התחמן מנסה לרמות את הדוקטורית המלוכסנת

והחרמנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוקקריצה

אהלן חבר'ה מה שלומכם? שלומי מצוין תודה ששאלתם חיוך

אז ככה חברים אני רוצה לספר לכם על חוויה מעניינת שקרתה לי בקליניקה של ד"ר פופינס. ד"ר פופינס פרסמה מודעה שכל טיפול אצלה עולה 20 דולר ואם היא לא תצליח לרפא את המחלה אז יש החזר כפסי של 100 דולר Tongue

איך שקראתי את המודעה הזאת הבנתי שזאת הזדמנות מעולה להרוויח 100 דולר. קלי קלות אני אתחזה לחולה ואזיין את ד"ר פופינס חי חי חי Coolצחוק

קבעתי תור אצל ד"ר פופינס והלכתי אליה עם חיוך גדול על הפנים, אין מצב שהיא תצליח לרפא את מה שאני סובל ממנו! אני כזה תחמן חי חי חי הד"ר הזאת לא יודעת מה הולך ליפול עליה קריצה

חזיריק הקשיח שלי רקד בתחתוני כי הבטחתי לו ביקור במועדון חשפנות אחרי הביקור אצל הדוקטורית צחוקקריצה

נכנסתי לקליניקה של ד"ר פופינס שקיבלה אותו בחיוך ונשיקה חיוך גדול ד"ר פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת טוסיק שובב ומקפץ. הייתי מת להשחיל אותה אבל לא בשביל זה התכנסנו כאן. שטר של 100 דולר מחכה לי ואני הולך לשלוף אותו מהפיזדה שלה ויהי מה! Evil Smile

"שלום אוינק אוינק! הבדיקה אצלי עולה 20 דולר ואם אני לא אוכל לרפא אותך אז יש החזר כספי של 100 דולר. על מה אתה מתלונן חזרזיר חמוד שכמותך?" שאלה ד"ר פופינס והושיטה את ידה לשטר 20 דולר שהחזקתי חיוך

20160312 001048(700)

"תשמעי ד"ר איבדתי את חוש הטעם! אני לא יודע מה לעשות הצילו!" בכי אמרתי לד"ר פופינס בעצב רב ובתוך תוכי צחקתי בממזריות קריצה

"אוקיי אוינק אוינק בוא תפתח פה גדול אני רוצה לבדוק משהו..." ביקשה ממני ד"ר פופינס ועשיתי כבקשתה.

פופינס טפטפה משהו על הלשון שלי... וברגע שהבנתי מה זה.....

"טפו זה הרי בנזין!" Dead צעקתי וירקתי את הבנזין צחוק

"הווו מצוין חוש הטעם שלך חזר! שמחתי לטפל בך אוינק אוינק ביי!" אמרה לי ד"ר פופינס וצחקקה בשובבות צחוק

אההההההה פאק היא עשתה לי תרגיל מסריח! הלכו 20 דולר בלאאאאאאאאט! כועסצחוק צעקתי לעצמי ויצאתי מהקליניקה של ד"ר פופינס עם חזיריק קשיח ועצוב בין הרגליים צחוק

אבל לא ויתרתי בקלות Evil Smile

הייתי מאוד נחוש להרוויח מהדוקטורית המלוכסנת והתחמנית הזאת! אולי היא ניצחה בסיבוב הראשון אבל יש לי עוד כמה רעיונות Evil Smile

"שלום לך ד"ר חזרתי אלייך כי נעלם לי הזיכרון" אמרתי לד"ר פופינס ושיחקתי ת'עצמי מאוד מבולבל קריצה

"באמת? איך קוראים לי?" שאלה ד"ר פופינס

"אין לי מושג יקירתי המלוכסנת" קריצה אמרתי לד"ר פופינס וגיחכתי לעצמי

"אין שום בעיה יש לי בשבילך איזו תרופה, תפתח פה גדול" ביקשה ד"ר פופינס

היא שפכה לי על הלשון שוב את אותו בנזין מסריח! פאק היא משוגעת לגמרי! כועסWackoצחוק

"טפוווו זה הרי הבנזין שנתת לי בפעם שעברה!" כועס צעקתי בעצבים וירקתי את הטינופת הזאת מהפה צחוק

"איזה יופי חזר לך הזיכרון! 20 דולר בבקשה!" Tongue אמרה ד"ר פופינס בשמחה והושיטה את ידה. נתתי לה שטר של 20 דולר בעצבים, טפחתי על ישבנה השובב והבטחתי לה שאנחנו עוד ניפגש כועסצחוק

חזרתי אליה כבר למחרת והפעם זממתי משהו שבטוח לא תהיה לה תשובה לזה! Evil Smileקריצה

"ד"ר פופינס היי חזרתי אלייך... יש לי בעיה קשה! איבדתי את הראייה שלי! אני לא רואה כלום!" צעקתי לעברה והושטתי את ידיי קדימה בחוסר אונים. מששתי את ד"ר פופינס יסססססס Tongueקריצה

חי חי חי האמת היא שכיוונתי לציצים של ד"ר פופינס! רציתי למזמז אותה בתחמנות, הרי מה היא כבר תעשה לעיוור חסר ישע שמגשש באפלה ובטעות נתקל בשדיים של כוסית מלוכסנת בעלת פטמות ורודות ושובבות? Evil Smileצחוק

"תשמע אוינק אוינק הפעם התקלת אותי... אני לא אוכל לרפא אותך הפעם, הנה קח 100 דולר וסע לשלום!" אמרה לי ד"ר פופינס והושיטה לי שטר של... 20 דולר שהרגע שילמתי לה!!! כועס אהההה איזה שקרנית תחמנית! מה נראה לה שאני אוותר לה? צחוק

"אההה מה נראה לך? זה הרי 20 דולר!!!" כועס צעקתי לה בעצבים ונופפתי מולה בשטר של 20 דולר צחוק

"אויי איזה יופי הראייה שלך חזרה! 20 דולר בבקשה!" צעקה בהתלהבות ד"ר פופינס וחטפה ממני את השטר של 20 הדולר צחוקצחוקצחוק

"אההההה מנוולת שוב תחמנת אותי! עשית עליי כבר 60 דולר! פאאאאאאק!" כועסצחוק צעקתי בעצבים והתחלתי להפליק על ישבנה השובב צחוק

"אוינק אוינק נראה לך שאתה יכול לתחמן אותי? בגלל שהיית כזה תחמן אני עכשיו אשים עלייך אזיקים ואחנך אותך! אתה זקוק לחינוך טוב מהדוקטורית המלוכסנת אוקטביה פופינס! חה חה חה! Evil Smile צעקה ד"ר פופינס ושמה לי איזיקים ברגליים Shocked

IMG 6708(500) F

היא הובילה אותי למיטה הגדולה שהייתה בחדר הצדדי והעיפה אותי על המיטה מבולבלצחוק

"ניסית לרמות את ד"ר פופינס? עכשיו תאכל את התחת שלי תחמנצ'יק שכמותך!" Tongueצחוק צחקקה ד"ר פופינס והתיישבה עם ישבנה החשוף על הפנים שלי צחוק

הסנפתי וליקקתי את ישבנה של ד"ר פופינס בשקיקה וקיבלתי את המגיע לי כמו חזיריק גברי ואמיץ! Cool

פופינס הייתה ממש חרמנית ורטובה ודרשה ירידה! Star

היא נשכבה על גבה פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכנס למפלי הניאגרה הגועשים שלה Tongue

"מה אתה אומר אוינק אוינק תצליח לגרום לי לגמור?" שאלה פופינס בסקרנות...

"כמובן!" Tongue צעקתי לה בביטחון רב.

"אתה גורם לזה להישמע קל!" Tongue צעקה פופינס בזמן שאכלתי לה את הכוס ואת חור התחת בשקיקה Star

"מרשים מאוד! טוב מאוד! נהדר! אתה גדול! וואלה עשית משהו מעניין שם! עבודה יפה! מגיע לך בונוס! כן! ידעתי שאתה יכול! (עשיתי לה ליקוק כוס ותחת בו זמנית חיוך גדול) קדימה תלקק את הפנתר הורוד שלי!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה את הכוס בחום ובאהבה! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות בלתי נשכחות ד"ר פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות.... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה מעולה! Tongueמוחא כפייהStar

ד"ר פופינס הפכה אותי על הגב ורקדה עם ישבנה על הפנים שלי יאמייי יאמיייי Tongueמוחא כפייה

היא מצצה את הבייצלך הרכים שלי בפיה החמים ועשתה מציצה חמה ורטובה לחזיריק הקשיח והחרמן שלי! חיוך גדול

ד"ר פופינס הכרישה המלוכסנת והשובבה גם חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי ללא הפסקה בגופי ובישבני הסקסי מוחא כפייה צרחתי כמו חזרזיר קטנטן וחסר ישע צחוקקריצה

ד"ר פופינס כבר ממש טפטפה מהכוס אז היא עלתה עליי במהרה לרכיבה הפוכה! Tongue

ברגע שהזין שלי נכנס לה לכוס ברקע נשמעה מנגינה של הפנתר הורוד צחוק (חחח שרון זמזמה את המנגינה צחוק)

[TUBE]Rv7Mse08fJI[/TUBE]

"נשלח לעזאזל את השכנים! לא יוצאים כל היום מהמיטה! פעם מזדיינים פעם רבים!" שרתי לד"ר לפופינס בזמן שהקפצתי אותה במרץ על החזיריק הקשיח שלי Tongue

"יססססס אנחנו רבים!" צעקה ד"ר פופינס והפליקה על גופי צחוק
"יססס אנחנו מזדיינים! " צעקה ד"ר פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות צחוק

"זה הגן עדן שלנו וגם השדה קרב שלנו!" שרתי לד"ר לפופינס והיא עברה לאגרופים צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ר פופינס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של נקבה חרמנית ואני לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר חרמן יסססס הללויה! מוחא כפייה

"SUSIK SASI SISU!" צעקה לי ד"ר פופינס ודחפה את הפטמה שלה לפה שלי. ינקתי מהפטמה שלה כמו תינוק מגודל! זה היה מדהים! Tongueצחוק

ד"ר פופינס חשפה שוב את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי Tongueמוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ד"ר פופינס באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח שלי כל הדרך עד למראה והיא הייתה ממש בעננים! מוחא כפייה הסתכלנו על הטוסיק של ד"ר פופינס שהשתקף במראה ומחא כפיים יססססססס מוחא כפייהTongue

התיישבתי על הספה וד"ר פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

ד"ר פופינס היא צפרדע חרמנית ושובבה קווה קווה קווה! צחוק

הרמתי שוב את ד"ר פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה מהר וחזק במיסיונרית מטריפה! Tongue

minnie mouse and pink panther having sex cartoon

עברנו לזיון פרוע בעמידה! ד"ר פופינס נשענה על השידה והמשכתי לקרוע את הכוס שלה בשקיקה! Tongue

"אני רוצה לדבר על SEX!!!" צעקתי בהתלהבות וטפחתי על ישבנה! Evil Smile

"קדימה אוינק אוינק בוא נדבר על SEX!" גנחה ד"ר פופינס צחוק

"סקס טוב, סקס רע, סקס קינקי, סקס זה סקסי? ההמשך בפוזה הבאה!" אמרתי בחושניות וטפחתי על ישבנה של ד"ר פופינס צחוקצחוקצחוקTongue

ד"ר פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקרוע לה את הכוס! Evil Smile

"איך אתם אוהבים את הסקס שלכם? מיוזע? נקי? מהיר? איטי? מי גונח יותר חזק? (חחח שרון התחילה לגנוח בקולי קולות צחוקצחוקצחוק) את כל התשובות תקבלו (וחזק) עכשיו!" צעקתי בחייתיות וזיברתי את ד"ר פופינס כהוגן בכוס הרטוב שלה מוחא כפייהTongue

עברנו לכפיות פרועות וסוערות! Tongue

זיינתי את הדוקטורית החרמנית שלי עמוק וחזק בכוס הלוהט שלה והיא הייתה ממש בעננים! מוחא כפייה

התהפכנו ופתחתי לד"ר פופינס את הצורה כשהיא שוכבת על הבטן Star הטוסיק שלה קיפץ טוב טוב והלחמניות הטריות שלה עשו גלים! Tongueמוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני Evil Smile

פמפמתי את ד"ר פופינס החרמנית בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה הסקסי Tongue

"Oink Oink I want Your Sperm!" גנחה ד"ר פופינס Tongueצחוק

"You Want My Sperm Bitch?" Evil Smile שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה

"My Sperm Is Very Tasty! You Want Me To Shoot my Sperm In Your Dirty Mouth?" שאלתי את ד"ר פופינס ומשכתי בשיערה הגולש חיוך גדול

"Yeaaaaaaaa!!!" גנחה ד"ר פופינס צחוקמוחא כפייה

נשכבתי על הגב וד"ר פופינס התיישבה עליי ב 69. היא דחפה לי אצבע לטוסיק ובזמן שחיפשה אם אני לא מנסה להבריח סמים ברקטום (חחח סתם סתם צחוק) המממ בעצם עשתה לי בדיקת רקטום שבועית צחוקקריצה היא מצצה את אוינק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Tongue הסנפתי וליקקתי את חור התחת היפה שלה בעונג רב! הוא כה יפה וטעים גרררררר גררררר Tongue

אחרי כמה דקות מדהימות הזרע הטעים שלי נורה במלוא המרץ לפיה השובב של ד"ר פופינס Tongueמוחא כפייה ד"ר פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק התחמן" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

אז ככה חברים אומנם לא הצלחתי לתחמן את ד"ר פופינס ולזכות ב 100 דולר אבל זכיתי בזיון מדהים עם ד"ר פופינס בעלת הטוסיק השובב והמקפץ! Tongue לד"ר פופינס יש פיזדה רטובה וחור תחת בניחוח פרחים! Star היא כזאת רטובה, טעימה וחרמנית יאאאאאההההווווווווווווו TongueTongueTongueמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

חי חי חי סקסית מסתבר שאת הרבה יותר תחמנית ממני... יש לך כוס תחמן צחוקצחוקצחוקקריצה

כוס תחמן ורטוב שאוהב לאכול אויינקים קשיחים לארוחת בוקר, צהריים וערב Tongueצחוקקריצה

סקסית נעלם לי חוש הטעם תטפטפי את מיצי הכוס שלך על הלשון שלי וחוש הטעם שלי יחזור במהרה! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקTongueTongueTongueקריצה

ד"ש לחורים היפים והטעימים שלך יסססססס Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

682
אוינק אוינק חזאי מזג האוויר המטורלל

משגע ודופק את החוקרת אוקטביה פופינס החרמנית! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר ורדרד ושובב. אני גר במערה מתחת לאדמה ומחכה ששרמוטות בעלות טוסיקים שובבים יבואו אליי כדי שאני אבשר להן שהגיע הזמן להוציא את הביקיני מהבוידעם Tongueצחוק

אני לא חזאי מזג אוויר רגיל. המומחיות שלי זה להודיע על סוף החורף ותחילת האביב. אני טוב במה שאני עושה ועל זה יעידו כל השרמוטות שבזכותי יודעות מתי אפשר כבר ללכת לים לשגע גברים צחוק

יום אחד שכבתי לי במערה ועשיתי ביד כשלפתע מישהי קראה לי לצאת החוצה... הצצתי מהמערה ועשיתי חריו חריו חריו שובב. ראיתי מולי כוסית ברונטית מלוכסנת בעלת ישבן סקסי מאווווד! Tongueמוחא כפייה

נו מה אמרתי לכם חברים כל השרמוטות עולות אליי לרגל צחוקקריצה

"אוינק אוינק שמעתי עלייך רבות! באתי לברר... האם יהיה חם או קר?" שאלה הכוסית הברונטית וצחקקה מקולות החריו חריו חריו המצחיקים שעשיתי צחוק

"פשששש את כזאת סקסית כל החושים שלי מתחרפנים כשאני רואה טוסיק שלך בחוטיני!" אמרתי לכוסית הברונטית וטפחתי על ישבנה Star

"השבוע יהיה חם! שמש קייצית ולוהטת! את יכולה לצאת מהבית בצהלה עם הביקיני האהוב עלייך סקסית שלי! דרך אגב דובשניה מלוכסנת שלי מה שמך?" Tongue שאלתי את הברונטית...

"נעים מאוד אוינק אוינק שמי אוקטביה פופינס! אז אתה אומר שהשבוע תהיה שמש? תודה רבה אוינק אוינק עזרת לי מאוד!" Tongue צעקה בשמחה פופינס ועזבה את המערה שלי תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה מוחא כפייה

שמחה ומאושרת אוקטביה פופינס יצאה מביתה בביקיני האהוב שלה כלפתע גשם זלעפות הרטיב אותה מכף רגל ועד ראש צחוק

20160319 155514(700)

"אהההה הצילו יורד עליי גשם!" צעקה פופינס וברחה לביתה כשהיא רטובה כמו סחבה צחוק

פופינס חזרה למערה שלי והיא מאוד כעסה! Shockedצחוק

"אוינק אוינק הבטחת שתהיה שמש! לבשתי את בגד הים שלי וירד עליי גשם!" מבולבל אמרה לי פופינס והזעיפה את פניה היפות כועס

"מה באמת? אויי איזה יצור ורדרד מטופש אני... הטוסיק שלך בחוטיני בלבל אותי סורי סורי בייבי שלי" צחוק התנצלתי בפני אוקטביה פופינס וטפחתי על ישבנה חיוך גדול

"אוקיי אוינק אוינק בוא תגיד לי מה יהיה השבוע? אני יכולה להסתובב בחוץ ערומה או שאני צריכה ללבוש חרמונית?" צחוקצחוקצחוק שאלה פופינס

"השבוע יקירתי תלבשי משהו חם ואל תשכחי מטריה, יהיה מאוד סוער בחוץ" אמרתי לפופינס והמשכתי להזיל ריר על ישבנה צחוק

"אוקיי אוינק אוינק תודה!" אמרה פופינס ונענעה מולי עם ישבנה כשהתרחקה מהמערה Star

למחרת פופינס יצאה מביתה במעיל ומטריה ורצתה למות! צחוק

20160319 155525(700)

"נו מה זה החמסין הזה? 40 מעלות בחוץ!" צעקה פופינס ומיהרה למערה של אוינק אוינק צחוק

"אוינק אוינק מה זה צריך להיות? זה מה שנקרא בול ושיט יצאו לטייל!" כועס צעקה בעצבים פופינס

"חריו חריו חריו!" צחוק חרחרתי לה בשובבות

"אל תגיד לי חריו חריו חריו, פעמיים מרחת אותי! אמרת שיהיה גשם! והייתה שמש לוהטת! כועס חזאי מזג אויר בתחת שלי! הדבר היחידי שיכול לצאת ממך זה זיון טוב! שמעתי מחברותיי השרמוטות שיש לך חזיריק קשיח שנותן ביצועים אדירים בחורים רעבים! קדימה אוינק אוינק אני חרמנית בוא תשחיל אותי כאילו אין מחר!" צעקה פופינס כמו אחרונת השרמוטות צחוקצחוקצחוק

פופינס תפסה אותי באוזן וגררה אותי לדירה שלה צחוק היא העיפה אותי על המיטה החמימה שלה והתיישבה על הפרצוף שלי עם ישבנה הסקסי Tongue

"אוינק אוינק נראה לי צריך לצנן אותך קצת למה מד החום שלך כבר משתולל!" צחוק צחקקה פופינס וחנקה אותי עם החורים היפים שלה Tongue

פופינס הורידה את הבוקסר שלי וצפתה בתדהמה איך אוינק הקשיח והלוהט שלי קפץ משם כמו טיל בליסטי! צחוק פופינס פתחה פה גדול ועטפה את הוד קשיחותו בפיה השובב מוחא כפייה היא מצצה אותו בחום ובאהבה וגם מצצה בשמחה את הביצים החלקות והרכות שלי יססססססס Cool

אכלתי ברעב גדול את חור התחת שלה והסנפתי אותו בשקיקה Star

פופינס השובבה חשפה לפתע את שיניה החדות ונשכה אותי בכל חלקי גופי!

"זה מה שאני אעשה לחזאי סורר שגורם לשרמוטה להסתובב עם מעיל בחמסין ולהזיע בכוס" צעקה פופינס צחוקקריצה

פופינס כבר ממש טפטפה מהפיזדה וביקשה ירידה! Evil Smile

נשכבתי בין רגליה והתחלתי לאכול לה את הפיזדה כמו אחד שלא אכל פיזדה שנה שלמה. פופינס יצאה מגדרה וגנחה: "בואנה אתה חיה! אתה על הסוס ומלקק עכשיו כוס! מצוין! (נישקתי את הדגדגן של פופינס...) זה יותר טוב! אתה אדם דגול! זה באמת יפה! מדליק! מעולה! לך על זה! וואוו!" TongueTongueTongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה נפלא! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק אתה יודע לרדת יותר טוב מאשר שאתה יודע לתת תחזית מזג אוויר" צחוק צחקקה עליי פופינס.

פופינס הפכה אותי על הגב וקיפצה עוד קצת על פניי עם ישבנה התפוחי Tongue

"קדימה אוינק אוינק PALIJI MNE DIRKU ZOPI!!!" צעקה פופינס ואנסה את לשוני עם חור התחת שלה צחוקצחוקצחוק

פופינס עלתה עליי לרכיבה ודהרה על חזיריק הקשיח שלי במלוא המרץ! מהכוס של פופינס יצאו אדים צחוק לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

נשכתי את פופינס בציצי וצעקתי: "VKUSNAIA SISKA!" צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

פופינס נשכה אותי באוזניים וצעקה: "VKUSNAIA USHKO!" צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"כן EBARISHKA שלי תן עבודה!" גנחה פופינס ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

"אני נכנס לתוכך עמוק כמו לתוך מים! אני אגרום לך לרצות לספר לכולם איך אני מזיין מעולההההההה!" Tongueמוחא כפייה צעקתי בחרמנות

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

ezgif 1067520539

הקפצתי אותה לכיוון המראה ומול המראה שנינו נעצנו עיניים איך ה POPKA של פופינס מקפצת ומוחאת כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! קודם עם הפנים אליי ואז עם ישבנה אליי Tongueמוחא כפייה

"תשמעו כולם הוא מזיין מעולההההההה!" צעקה פופינס לכיוון החלון צחוקצחוקצחוק

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על מיטה וזיינתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"סקס איתי כ"כ מדהים קדימה תן עבודה שום מנוחה!" צעקה פופינס צחוק

עברנו לזיון בעמידה כשפופינס נשענת על השידה וטחנתי לה את הכוס עמוק וחזק! Evil Smile

"יססססס כוס שלי נרטב כמו ג'קוזי!" צעקה פופינס צחוק

"לא נעשה אהבה אלא מעשים מגונים! בואי נעשה דברים שובבים!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה המקפץ Evil Smile

"הווווו יססססס בוא נעשה דברים שובבים!" צעקה פופינס Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס Evil Smile

"אני אתן לך משהו גדול שיפצח את האגוז שלך לשתיים! את מרגישה את חזיריק הקשיח שלי?" שאלתי אותה והתענגתי איך חזיריק הקשיח מפלח את הכוס שלה חיוך גדול

"הווווווו כן תפצח את האגוז הקטן, השובב והרטוב שלי!" צעקה פופינס והחזירה לי קונטרות מעולות מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"אני יודעת שקשה להתנתק ממני הוווווו יאהההה אני יודעת שאתה רוצה אותי קדימה קח אותי!" צעקה פופינס צחוק

חזיריק הקשיח שלי לקח את הכוס שלה מכל הלב והנשמה וקדח בו ללא מעצורים Evil Smileצחוקקריצה

כריות ה POPKA שלה מחאו כפיים! מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

זיינתי את פופינס עמוק וחזק בכוס שלה כאילו היא הייתה אחרונת השרמוטות המלוכסנות צחוק

"אם יש לך מישהו הוא בטח לא מפליק לך בישבן בזמן שהוא מחזיק אותך בשיער!" Star צעקתי לפופינס והפלקתי על ישבנה הסקסי בזמן שהחזקתי בשיערה הגולש Tongue

פופינס סוסת הפוני המלוכסנת התחילה לצהול ולגנוח! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אוינק אוינק נגמר לי הדלק אני צריכה שתתדלק אותי עם הזרע הטעים שלך! אני צריכה שתתדלק אותי עם ה SASISKA שלך!" ביקשה פופינס וליקקה את שפתיה ברעב צחוקTongue

נשכבתי על הגב ופופינס התיישבה עליי ב 69. היא זיינה אותי בטוסיק עם האצבע שלה ומצצה בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח Tongue ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה והסנפתי אותו מכל הלב Heart

אחרי כמה דקות מדהימות ה SASISKA המשפריצה שלי השפריצה כמות גדולה של זרע חם וטעים לפיה השובב של פופינס מוחא כפייה פופינס הביטה לעברי עם חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע:

"זרע של חזאי!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולצחוק

חברים אני אשלים עם זה... אני מזיין הרבה יותר טוב מאשר שאני נותן תחזית מזג אוויר. אני לגמרי לא במקצוע הנכון... חזיריק הקשיח אמר לי שנים שאני צריך לדחוף אותו יותר לחורים רעבים ולא לישון כל השנה מתחת לאדמה ולחזות במשך כמה ימים האם ירד גשם או שתהיה שמש. איזה בזבוז של חזיריק קשיח וביצועיסט... על זה תעיד אוקטביה פופינס הנימפומנית המלוכסנת שאוכלת בולבולים קשיחים בכל ימות השנה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

חלבת טוב טוב את ה SASISKA הקשיחה שלי יסססססס TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

הטוסיק שלך בלבל לגמרי את חזאי מזג האוויר אוינק אוינק צחוקצחוקצחוק

את כזאת סקסית כל החושים שלי מתחרפנים כשאני רואה את הטוסיק שלך!!! TongueTongueTongue

סקסית אני יודע לתת תחזית מזג אוויר רק לכוס שלך, תמיד רטוב וסוער שם Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך Tongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

683
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס מזדיינים כמו שפנים במושב האחורי של האוטובוס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב חבריכם הנאמן והחרמן אוינק אוינק! Tongue

תשמעו משהו הזוי שקרה לי יום אחד כשחיכיתי לאוטובוס. עמדתי בתחנה עם הרבה אנשים מסביבי. כשהגיע האוטובוס כולם נעמדו בתור יפה ומכובד ורק שרמוטה ברונטית מלוכסנת עיניים בחצאית מיני צמודה נדחפה לפני כולם! הייתי הראשון לעלות לאוטובוס והיא הדפה אותי בחוצפה והתייצבה לפני מדרגות האוטובוס. היא צחקקה בשובבות והוציאה לי לשון! פאאאאאאק כועסצחוק

היא ניסתה לעלות לאוטובוס אבל גילתה שלא מצליחה להרים את הרגל... החצאית צמודה מידי צחוק

כולם מסביב צחקקו ונהג האוטובוס התחיל להיות חסר סבלנות.

הברונטית הייתה נבוכה ופתחה קצת את הריצ'רץ' של החצאית מאחורה. ניסתה לעלות שוב ולא הצליחה. היא פתחה את הריצ'רץ' של החצאית עוד פעמיים וניסתה לעלות לאוטובוס בפעם השלישית. אך שוב היא נחלה אכזבה ולא הצליחה לעלות על המדרגה הראשונה. פה כבר איבדתי את הסבלנות והרמתי את הגברת הברונטית לאוטובוס צחוק (הרמתי את שרון על המיטה).

"היי אדון מה אתה עושה?" Shockedצחוק שאלה הברונטית בהלם

"גברת אחרי שפתחת את הריצ'רץ' של המכנסיים שלי 3 פעמים אני מרגיש שאנחנו חברים טובים!" אמרתי לברונטית שהביטה בי במבוכה ותפסה את הראש צחוק

"אויי אדון אני נורא מצטערת לא שמתי לב מה אני עושה!" Wackoצחוק אמרה הברונטית וצחקקה

"אין מה להצטער יקירתי שמחתי לעזור לך! עכשיו אנחנו יכולים לקפוץ למושב האחורי ואני אעזור לך עם הריצ'ר'ץ של החצאית!" Evil Smile אמרתי לה וטפחתי על ישבנה קריצה

"אני יודעת מה אתה רוצה בחור! אני רואה איך אתה מתאמץ! תישאר נמרץ ואני אכניס אותך!" אמרה לי הברונטית בשובבות ומיששה את הזין שלי דרך המכנסיים Tongue לברונטית היפה קוראים אוקטביה פופינס. חברים היא ליידי שדורשת דפיקה טובה! Evil Smile

"אני רואה שאת חושקת בזין שלי!" לחשתי לפופינס כשעמדתי מאחוריה ונצמדתי לישבנה עם חזיריק הקשיח Star

הורדתי את החצאית של פופינס ואת החוטיני שלה עד לברכיים והשענתי אותה על המושב האחורי של האוטובוס. פתחתי את פלחי ישבנה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המדהים שלה. אחחח הוא כזה מתוק ושובב! חורצ'יק מושלם לאישה מושלמת! מוחא כפייה

פופינס השובבה ביקשה ירידה. היא נשכבה על המושב האחורי ופתחה את רגליה לרווחה.

"אתה מוזמן לצלול פנימה אוינק אוינק חזרזיר סקסי שלי!" Tongue אמרה בשובבות פופינס.

"הכוס שלך כמו תנור שורף את הלשון!" Star צעקתי בזמן שליקקתי את הכוס הלוהט שלה Tongue

"מדליק! וואו! תמשיך כך! מעולה! מדהים! בואינה אתה חיה! זה באמת יפה! זה יוצא דופן! אתה אדם דגול! זה יותר טוב! אתה על הסוס!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי את הפיזדה הטעימה שלה Tongue

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! מוחא כפייה

"אוינק יקירי אתה נהנה ללקק את האנוס שלי?" שאלה פופינס בזמן שלשוני הייתה דבוקה לחור התחת שלה צחוק "קדימה אוינק אוינק תאנוס את האנוס שלי עם לשונך השובבה!" המשיכה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

"אני מוכנה נו קח אותי כבר!" צעקה פופינס וקיפצה על המושב האחורי צחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לדהור על הפנים שלי עם ישבנה הסקסי מוחא כפייה אחחח הטוסיק שלה טעים ומריח נפלא! Tongue

פופינס השובבה חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי ובישבני. צרחתי כמו חולה נפש Tongueצחוקצחוקצחוק
הנוסעים באוטובוס הסתובבו והביטו בנו בהלם. נו מה אתם רוצים זונות פופינס הכרישה אוכלת את גופי הורדרד והעדין צחוק

אפילו שפופינס מצטיירת ככרישה אוכלת אדם היא יודעת גם לפנק! היא מצצה בחום ובאהבה את שתי הביצים הרכות שלי ואת חזיריק הקשיח שעשה חיים משוגעים בפה שלה Tongue

פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור על חזיריק הקשיח בשיא המרץ על המושב האחורי של האוטובוס Tongueצחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו שובב של נקבה ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongue לחשתי לה באוזן חריו חריו חריו של זכר חרמן והסנפתי את צווארה המתוק חיוך גדול

התיישבתי על המושב עם פופינס ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר Tongue הקפצתי את פופינס על חזיריק הקשיח דרך כל האוטובוס (הקפצתי את שרון בדירתה החדשה) Tongue

הנוסעים הביטו בנו בהלם צחוק
נעצרתי ליד המראה של הנהג וכולם הביטו על ישבנה של פופינס שקיפץ במרץ והשתקף במראה Tongueצחוק

התיישבתי עם פופינס באחד המושבים הקדמיים (על הספה) והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

נפרדנו מהנהג של האוטובוס ומהנוסעים במושבים הקדמיים והקפצתי את פופינס בחזרה למושב האחורי. השכבתי אותה על המושב האחורי (המיטה) וזיינתי אותה בפיזדה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה Star

פופינס נשענה על אחד המושבים האחוריים (השידה) ודפקתי אותה כהוגן בכוס הרטוב שלה בעמידה Tongue הפלקתי על ישבנה השובב ומיששתי את שדיה הרכים חיוך גדול

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המושב האחורי והמשכתי לחורר את הפיזדה הרטובה שלה! Evil Smile

"את אוהבת אותי כמו אח ודופקת כמו בעל!" אמרתי לפופינס שיצאה מגדרה צחוק

נשכבנו על המושב האחורי וזיינתי את פופינס בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

התהפכנו וזיינתי את פופינס כהוגן בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"הכוס שלך כ"כ רטוב שצריך משקפי צלילה!" צעקתי בהתלהבות צחוק

זיינתי את פופינס כהוגן בדוגי! סטרתי על ישבנה המקפץ ומשכתי בשיערה הגולש! פופינס היא סוסת פוני סוררת שזקוקה לזיון טוב! Evil Smile

"הוווו יאהההה אנחנו דוהרים אל האופק!!! הנה האופק!!!" צעקה פופינס מבסוטית מהזיון שנתתי לה Tongue

"תשפשפי את הזין שלי שיצא ג'יני!" צעקתי לפופינס שהתפוצצה מצחוק צחוק

פופינס בשמחה קיבלה על עצמה את האתגר Tongueקריצה

היא נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע לטוסיק והתחילה למצוץ ולשפשף את חזיריק הקשיח! מוחא כפייה

ליקקתי את חור התחת היפה והטעים שלה והסנפתי אותו בשקיקה Star

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד ג'יני יצא כמו תותח מחזיריק הקשיח היישר לפיה של פופינס צחוק

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא ג'יני (זרע) "ג'יני של חזיריק!" וגרגרה את הג'יני בגרונה! Tongueמוחא כפייהצחוקStar

חברים יקרים זאת הייתה ללא ספק נסיעת האוטובוס הכי מעניינת בחיי! גם פופינס וגם כל הנוסעים לא ישכחו את הנסיעה הבלתי שגרתית הזאת. נסיעת הזיונים של אוינק אוינק ואוקטביה פופינס! כוסית בחצאית מיני צמודה חובבת חזיריקים קשיחים 24/7 בעלת טוסיק שובב ופיזדה רעבה! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

הסוף

סקסית פעם הבאה שתנסי לפתוח את הריצ'רץ' של החצאית שלך תבדקי מי עומד מאחורייך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית היה לי העונג לדפוק אותך בפיזדה במושב האחורי של האוטובוס! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך גרררררררר TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

684
אוינק אוינק השובב מבקר במולין רוז' ופוגש שם את אישתו הזנזונת אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב עבדכם הנאמן והחרמן אוינק אוינק Tongue

כפי שאתם יודעים אני נשוי לאוקטביה פופינס בעלת עיניים מלוכסנות וטוסיק סקסי ומקפץ! Tongueמוחא כפייה

הסקס בינינו מדהים ולא חסר לי שום דבר באמת, אבל אני מתגעגע קצת לימי הרווקות... שהייתי משוטט ברחובות האפלים, בשעות הלילה המאוחרות, במזג אוויר קודר ומחפש אחר ריגושים Evil Smile

לרחובות אני כבר לא ארד אבל החלטתי לפנק את עצמי קצת בחברת בחורות יפות ולקפוץ למועדון הלילה המפורסם מולין רוז' חיוך גדול לפופינס אישתי היה ערב חברות אז היא לא תפריע לי בזממי קריצה

שמעתי מחבריי הדלביובים שבמולין רוז' יש מרתף סליזי ששווה ביקור Star

אחרי שהנעמתי את זמני ברחבת הריקודים החלטתי לרדת למרתף המפורסם, מרתף של זימה Evil Smile

ירדתי בהתרגשות הצצתי בזהירות מעבר לקיר (חששתי שאולי יש זרע שדבוק לקירות צחוק) ולתדהמתי פגשתי שם את אישתי פופינס! Shockedמבולבל היא לבשה אוברול שקוף סקסי שהדגיש היטב את קימורי גופה המושלמים והמטריפים! Tongue

אז כן חברים אני פוגש את פופינס שמציגה לראווה לכל הרחוב את מחרמני הזין שלי! צחוקבכי

"אוינק אוינק מה אתה עושה פה?" שאלה בהלם אישתי ועשתה לי נו נו נו עם האצבע צחוק

"מה אני עושה פה? מה את עושה פה?!" שאלתי אותה בהתחמקות צחוק

"אני עובדת פה!" צחוק צחקקה פופינס

"מסתבר שאין חדש תחת הבולבול!" הקנטתי את פופינס וטפחתי על ישבנה צחוק

"פופינס את כזאת שרלילה! את הפכת את מחרמני הזין שלי למחרמני הזין של כולם???" כועסצחוק שאלתי אותה וליטפתי בחרמנות את הכוס הרטוב שלה Star

פופינס צחקקה ותפסה את חזיריק הקשיח שהיה כבר דרוך לעשות בלאגן בחורים שלה צחוק

ליטפתי את השדיים של פופינס ואת גופה הענוג Star

"העור שלך רך כמו קטיפה!" מוחא כפייה החמאתי לפופינס ונישקתי את צווארה המתוק. חזיריק הקשיח השתפשף בפלחי ישבנה הרכים והסקסיים גררררר Tongue

פופינס סיפרה לי שהיא עושה השלמות במרתף הזימה כי עשיתי הגבלה של 1000 שקל בכרטיס האשראי שלי (שהפך משום מה לשלה צחוק) היא לא נורמלית! צחוק

"אז מה אוינק אוינק רוצה להשתולל? רוצה לשכב איתי הלילה?" שאלה פופינס בקול מחרמן ומשכה אותי בחזיריק הקשיח לכיוון המיטה Tongue

"אני רוצה לקרוע אותך הלילה כאילו אין מחר!" Evil Smile אמרתי לפופינס וטפחתי על ישבנה השובב.

"אוינק אוינק אני רואה שיש לך עוד כמה שטרות פה..." אמרה פופינס ושלפה מהכיס שלי כמה מאות שקלים. אני לא מאמין אישתי עושקת אותי! עושקת סדרתית צחוק

"למה לבזבז את שלי אם אפשר לבזבז את שלך?" צחוק צחקקה פופינס והחביאה את השטרות בחורים שלה. חחח סתם סתם צחוק

הפשטתי את פופינס מהאוברול הסקסי שלה והשכבתי אותה על המיטה. פתחתי את רגליה לרווחה ועשיתי קפיצת ראש נועזת לעבר הפיזדה הורודה שלה! Evil Smile

ezgif com resize (3)

ליקקתי ביסודיות את הפיזדה הרטובה שלה והיא גנחה: "מחשבה יפה! בדיוק! כן! טוב מאוד! מרנין! מגיע לך בונוס! (ליקקתי לפופינס את הכוס ואת התחת בו זמנית) אתה גורם לזה להישמע קל! מרשים מאוד!" צחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענקקק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! תפסת אותי חרמנית היום!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. הוצאתי לשון שובבה וליקקתי בשקיקה את חור התחת היפה והטעים שלה! יאמי יאמי Tongue

פופינס התעלסה עם חזיריק הקשיח ועם הביצים החלקות שלי! אחחח איזה פה קטלני יש לה מאמא מיה! Tongueמוחא כפייה

לפופינס יש גם שיניים שובבות במיוחד ובמהרה היא חשפה אותן ונשכה אותי במרץ בגופי ובישבני החלק צחוק

פופינס אהובתי כבר טפטפה מהכוס אז היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה! Star

"שיאוו תגביר!" צעקה פופינס ובמהרה הגברתי את חזיריק הקשיח שהלם לה בכוס בשיא המרץ צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. היא לחשה לי באוזן חריו חריו חריו של זנזונת מיוחמת ואני לחשתי לה חריו חריו חריו של זכר חרמן צחוק

"קדימה SUSIK תקרע לי את הכוס!" צעקה פופינס ודהרה עליי בפראות צחוק

"SASI SISU!" צעקה פופינס ומיד לקחתי את המוצץ שלי (הפטמה) בפה צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

הקפצתי אותה על חזיריק הקשיח במרתף הזימה עד למראה. מול המראה התמוגגנו מהטוסיק של פופינס שקיפץ בשמחה ומחא כפיים מוחא כפייהצחוק

התיישבתי על הספה שהייתה לידינו ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue ואני ליטפתי לה את השדיים Tongue

הקפצתי שוב את פופינס ברחבי המרתף ובהמשך השכבתי אותה בחזרה על המיטה ודפקתי אותה בפיזדה הרטובה שלה במיסיונרית מטריפה! Star

אישתי הנימפומנית נשענה על השידה ופירקתי לה את הכוס עמוק וחזק בעמידה! Tongue

"הערת בי את החיה! עוד ועוד ועוד!" צעקתי בחרמנות, פירקתי לה את הכוס וסטרתי על ישבנה המקפץ Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בכוס הרותח שלה כשהגלריה האחורית שלה פרוסה לפניי במלוא הדרה מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות Star

התהפכנו ופירקתי את הפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

הוצאתי את חזיריק הקשיח מהפיזדה שלה וליקקתי את ישבנה של פופינס כמו חתול שמלקק שמנת צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

פירקתי לאישתי היקרה את הכוס כהוגן וסטרתי על ישבנה הדורש Evil Smile

"אני שותה יין ובגביע שלי יהלומים!" Tongue צעקה פופינס וביקשה שאני אוסיף זרע לגביע היין שלה צחוקצחוקצחוק

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתנפלה על חזיריק הקשיח כמו שרמוטה מצויה צחוק תוך כדי היא גם זיינה אותי בתחת עם האצבע שלה! זה היה נפלא! מוחא כפייה

אכלתי ברעב גדול את חור התחת המדהים שלה והסנפתי אותו בשקיקה! Tongue

אחרי כמה דקות יוצאות מגדר הרגיל השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של זרע חם וטעים! פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק במולין רוז'" וגרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה היא ירקה את הזרע לגביע היין שלה חי חי חי צחוק פופיפס לחיים! צחוקקריצה

נפרדתי מאישתי השובבה בידיעה שכמה זרגים קשיחים הולכים לעשות סיבוב על החורים המלוכסנים שלה בלאאאאאאט כועסצחוקצחוקצחוק

אישתי היא זנזונת מלוכסנת רעבה לחזיריק קשיח שלי 24/7 ומידי פעם טועמת גם זרגים זרים אהההה הצילו אישתי ממש זונה! ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

איזה כיף להזדיין במרתף הזימה חה חה חה צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית כשאת לובשת את האוברול שלך את דורשת דפיקה טובה TongueTongueTongueצחוקקריצה

שיאוו סקסית תגבירי את הגניחות שלך! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

685
השיפוצניק אוינק אוינק משפץ את החורים של בעלת הדירה

אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה זה שוב אני אוינק אוינק צייד החורים הרעבים והרטובים Cool

הייתי מובטל יותר מידי זמן אז החלטתי סוף סוף למצוא עבודה. הפכתי לשיפוצניק במשרה מלאה. הכסף טוב והבחורות מריירות עליי! ובמיוחד הן מריירות על חזיריק הקשיח! Tongueצחוק

כבר כמה ימים שאני משפץ את דירתה של אוקטביה פופינס. אוקטביה היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן מקפיץ וחרמנית מלידה! Star

אני עושה את עבודתי נאמנה ולשם כך אני נעזר בכלי העבודה היקרים שלי שבלעדיהם אני לא יוצא מהבית! צחוק

20160411 223318(700)

הייתי בדיוק עסוק בשיפוצים כשבעלת הבית אוקטביה פופינס חזרה הביתה.

"מה נשמע אוינק אוינק איך מתקדמים השיפוצים?" חיוך גדול שאלה פופינס והביטה לעברי בחיוך שובב

"השיפוצים מתקדמים מצוין! שכרת את השיפוצניק הטוב ביותר בזה את יכולה להיות בטוחה! אני עושה עבודה יסודית ולא מזניח אף חור! אפילו את הקטן ביותר!" אמרתי לפופינס והיא הביטה בי בגאווה, עיניה נצצו והרגשתי שהיא חמה ורטובה! מוחא כפייה

"אני רואה שאת קולטת את המבט שלי ומודעת שאני מת לעשות איתך סקס!" אמרתי לפופיס וליטפתי את רגלה חיוך גדול

"אני רואה שאתה שובב גדול, אתה חושב רק על סקס במקום לשפץ פה, תראה את כל הרצפה שם" אמרה בכעס פופינס והסיתה את תשומת ליבי לחורים שהיו ברצפה צחוק אני מבין בחורים של שרמוטות יקח לי זמן ללמוד על חורים של קירות ורצפות חחח צחוק

"פופינס את מדברת יותר מידי! נראה לי שצריך לדחוף לך מברג לכוס כדי שתרגעי!" צחוק אמרתי לפופינס והושבתי אותה בדוגי על המיטה. הורדתי את החוטיני שלה ודחפתי לה מברג (ויברטור) לכוס! Tongue

unnamed600

זיינתי אותה עם המברג בכוס והיא גנחה וגנחה גרררר חררררר אוחחחחחח צחוקצחוקצחוק

אין עליי אני יודע לעשות שיפוצים בכוס! Tongueצחוק

פופינס החליטה ללמד אותי לקח על היותי שיפוצניק סורר. היא הוציאה שוט והפליקה איתו על ישבני השובב. דווקא אהבתי את זה! Tongueצחוק

20160311 163313(500)

הבנתי שהשיפוצים יצאו משליטה אז זרקתי את כלי העבודה שלי והתנפלתי על פופינס צחוק

"אוינק אונק מה נראה לך שאתה עושה?" שאלה פופינס כשראתה את הבלאגן שעשיתי

"תצטלמי איתי כמו בסרטי מבוגרים!" צעקתי בחרמנות ותפסתי את ישבנה Tongue

פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה על פניי. אחחח חור התחת שלה היה מדהים! מתוק ומריח נפלא! Tongue

"אני חולה על כוס ואצלך הוא משהו משהו!" צעקתי בהתלהבות והעברתי לשון שובבה על הכוס הורדרד שלה Tongue

פופינס נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לצלול לכבשן הלוהט שלה צחוק

9fa07efdb5ddb964f0e06caa82719cc7

"הכוס שלי בטעם קולה! עבודה יפה! אתה נהדר! אתה גדול! רואים שעבדת על זה! אתה ממש טוב בזה! אתה לומד מהר! בוא נספר לשכנים! אחלה! אתה כוכב! זהו זה!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה את הכוס מכל הלב והנשמה! Tongue

אחרי כמה דקות של שיפוצים אינטנסיביים עם לשוני בכוס של פופינס היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה נהדר! מוחא כפייה

"כל הכבוד אוינק אוינק השיפוצים שלך מתקדמים מצוין!" החמיאה לי פופינס וליטפה את ראשי Star

פופינס הפכה אותי על הגב והגישה לי את החורים שלה לטעימות מהנות Tongue

בזמן שאכלתי את החורים של פופינס היא מצצה בחום ובאהבה את חזיריק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי! Tongue

פופינס חשפה לפתע גם את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ בגופי ובישבני הסקסי אוווו יאאאהההההה Tongueמוחא כפייהצחוק

פה של פופינס זה כלי עבודה מדהים! היא גם מוצצת איתו וגם נושכת איתו חזיריקים שובבים כמוני צחוקצחוקצחוק

פופינס הייתה כבר סופר חרמנית ועלתה עליי לרכיבה הפוכה! חיוך גדול

"אני פה כדי להכניס את הזין שלי לתוכך!" צעקתי בהתלהבות בזמן שחזיריק שלי שיפץ את הפיזדה הרטובה של פופינס צחוק

"כשאת מסתכלת עליי מה זה אומר?" שאלתי את פופינס וסטרתי על ישבנה התפוחי חיוך גדול

פופינס התהפכה והמשיכה לרכוב עליי עם פניה אליי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה וזה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה בזמן שחזיריק הקשיח זימבר את הפיזדה של פופינס היא נשכה אותי ברעב גדול באוזניי ובצווארי חי חי חי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח במלוא המרץ מול המראה עד שיצאו אדים מלמטה צחוק ישבנה של פופינס השתקף במראה שהייתה מולנו, והנוף היה מטריף! Star

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה בפיזדה מכל הלב והנשמה! Tongue

"נראה לי שאת מתגרה בי!" צעקתי לפופינס שהסכימה איתי וצחקקה צחוק

עברנו לזיון בעמידה. פופינס נשענה על השידה ופירקתי אותה בכוס הלוהט שלה Evil Smile

"אנחנו מלאי מרץ תפסנו גל מתאים!" צעקתי בהלהבות Tongue

"נכון מאוד אנחנו על גל הזיונים!" צעקה פופינס צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפמפם אותה במרץ חיוך גדול

"הזין שלי נעמד והכוס שלך נרטב!" צעקתי בהתלהבות ופיסקתי את פלחי ישבנה של פופינס Tongue

"תטעם את התחת שלי אוינק אוינק!" ביקשה פופינס בחושניות מוחא כפייה

התיישבתי על ברכיי וליקקתי את חור התחת של פופינס ברעב גדול! פופקה טעימה!!! Tongueמוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue

"את זזה בחושניות החזה שלך קופץ!" צעקתי וראיתי איך הציצים של פופינס מקפצים יסססס מוחא כפייה

"את מסתכלת עליי ומחייכת!" אמרתי לפופינס וראיתי איך היא מחייכת אליי מאוזן לאוזן צחוק

התהפכנו וזיינתי את פופינס עמוק וחזק כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"יש לך תחת פצצה ואני מת על איך את אותו מקפיצה!" החמאתי לפופינס שיצאה מגדרה מהמחמאות שלי Tongue

ליקקתי לפופינס שוב את הפופקה הטעימה שלה כשהיא שוכבת על הבטן יאמי יאמי! Tongue

"תחת שלי טעים כמו עוגת דובדבנים!" Tongue צעקה פופינס בזמן שהלשון שלי הייתה דבוקה לחורצ'יק המתוק שלה מוחא כפייה

"אתה רוצה להשתולל עם הבובה שלך שאלה" שאלה אותי פופינס

"בטחחחחחחח!!!" Tongue עניתי

דפקתי את פופינס עמוק וחזק בכוס הלוהט שלה וטפחתי על ישבנה המקפץ Tongue

"אוינק אוינק שיפוצניק סקסי שלי אני רוצה לקבל את הזרע WD40 שלך!" צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

"אין בעיה זנזונת שלי אני אתן לך זרע WD40 מדהים שהפה שלך לא יחליד!" צעקתי לפופינס צחוק

נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. ליקקתי את הפופקה של פופינס בשקיקה בזמן שהיא חלבה את חזיריק הקשיח שלי ושיחקה עם האצבע שלה בישבני Tongue

אחרי כמה דקות מדהימות השפרצתי לפיה החלוד של פופינס כמות יפה של זרע WD40 Tongueצחוק

לחשתי לה: "פיזדץ!" צחוק זה היה ממש טוווווווב קריצה

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק איש תחזוקה!" וגרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה

אני יוצא בקריאה נרגשת לכל השרמוטות אי שם! אם אתן צריכות שיפוצים בחורים שלכן תשכרו אותי! אני אעשה עבודה מדהימה ואקח מחיר הוגן! תשאלו את אוקטביה פופינס היא ממליצה עליי בחום! שיפצתי לה את החורים והשפרצתי לפיה זרע WD40 נגד חלודה צחוק

אז שרמוטות בחרתן אוינק אוינק בחרתן חזיריק הקשיח! שיפוץ יסודי בחורים והנאה מובטחת! Tongue

כל הזכויות שמורות לאוינק אוינק שיפוצי חורים בע"מ © צחוקצחוקצחוק

סוף

היה לי העונג לשפץ את החורים הרעבים שלך! צחוקצחוקצחוקTongueקריצה

נהנית מזרע WD40 מבית היוצר של חזיריק הקשיח? צחוקצחוקצחוקקריצה

מסתבר שאני משפץ חורי פופקה ופיפקה הרבה יותר טוב מחורים בקירות צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

686
אוינק אוינק מתניע את החורים של אוקטביה פופינס ואז מזמין את בעל המסעדה לזמבר אותה בחדירות כפולות! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ויש לי חברה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן מקפיץ וסקסי! שמה אוקטביה פופינס Tongue

אנחנו חיים את החיים הטובים ואוכלים הרבה במסעדות יוקרתיות Cool ערב אחד אחרי שסיימנו לאכול באחת המסעדות הנחשקות במדינה עשינו את דרכינו בחזרה הביתה, שבעים ומרוצים.

כל הזמן חשבתי על האופנוע המזורגג שלי שאני לא מצליח להתניע! Wacko את חזיריק הקשיח אני יכול להתניע 24/7 ברוך השם אבל מבחינתי שהיום ישן, אין לי כוח לפתיחת חורים היום צחוק

"אופסס שכחתי את המשקפיים שלי" אמרה לי לפתע פופינס באמצע הנסיעה הביתה.

"אוףףףףף איתך אישה מזורגגת איך שכחת את המשקפיים שלך במסעדה?" קיטרתי לה צחוק

"נו אין מה לעשות אוינק אוינק בוא נעשה פרסה" חיוך אמרה פופינס וליטפה את רגלי.

"נו מה יהיה איתך היינו צריכים להיות כבר בבית! איך שכחת את המשקפיים שלך אההההה" המשכתי לקטר לה בדרך חזרה למסעדה צחוק

הגענו לבסוף למסעדה ונשמתי לרווחה. שכחתי שם את הכובע ואת הכרטיס אשראי שלי חה חה חה צחוק

"טוב פופינס יקירתי אם את כבר הולכת לשם תקחי גם על הדרך את הכובע והכרטיס אשראי שלי" אמרתי לה והתכוננתי לספיגה צחוק

"מהההההההה? אתה מזיין לי את השכל כל הדרך ובסוף מסתבר ששכחת את הכובע ואת הכרטיס אשראי? אתה ממש דלביוב!" צעקה בעצבים פופינס והחטיפה לי סתירות מצלצלות צחוק

פופינס יצאה מהאוטו בהפגנתיות, טרקה את הדלת ברעש וסיפרה לבעל המסעדה מה כל אחד מאיתנו שכח. ממש משפחת שכחוביץ' אנחנו צחוק

בעל המסעדה התברר כמניאק רציני ודרש מספר מפופינס כדי לקבל בחזרה את מה ששלנו פאאאאקק כועס

פופינס דלביובקה אוהבת זין והיא עשתה כרצונו בשמחה רבה Wackoצחוק

היא נשענה על הדלפק ובעל המסעדה זימבר אותה חזק ועמוק בכוס הקטן והורדרד שלה! Shocked

YOB TVAU MAT! איזה זנזונת חולת זין יש לי בבית אין דברים כאלה צחוק

הייתי מורט את השיערות בכל יום נתון אבל כפי שסיפרתי לכם רק האופנוע היה בראש שלי באותו רגע, את פופינס שלי לא בעיה להתניע ביום יום אבל האופנוע שלי לא רצה להתניע בלאאאאט צחוק

חברים ביום למחרת הייתי כבר ממש מנותק מהעולם, האופנוע לא יצא לי מהראש והייתי ממש זומבי צחוק

בערב פופינס חזרה הביתה מהעבודה וראתה אותי יושב על הספה ובוהה בקיר צחוק

קבענו לנסוע למסעדה גם הערב...

"נראה לי שבעלי קצת עצוב כי איחרתי טיפה אבל לא אמר כלום" חשבה לעצמה פופינס והביטה בי בסקרנות.

"אוינק אוינק מה קרה?" שאלה אותי פופינס אבל לא עניתי לה, המשכתי לבהות בקיר צחוק

"עשיתי משהו לא בסדר?" שאלה אותי פופינס

"את לא קשורה לזה לא צריך לדאוג" עניתי לה בקרירות

"אני אוהבת אותך!" Heart אמרה לי פופינס בחושניות.

בקושי חייכתי והתרכזתי בנהיגה...

"לא ברור לי למה הוא לא אמר לי בחזרה "אני אוהב אותך!" " תהתה לעצמה פופינס.

הגענו למסעדה ואכלנו שם בשקט כאילו אנחנו לא מכירים. בהיתי בקציצה שלי ודמיינתי שזה אופנוע 1500 סמ"ק שסוף סוף התעורר לחיים! והוא שואג ושואג גרררר גרררררר Evil Smile אפילו פופינס לא שואגת ככה כשהיא אוכלת בתחת צחוקצחוקצחוקקריצה

אחרי הארוחה במסעדה הגענו הביתה. לפופינס הייתה הרגשה שהיא איבדה אותי לגמרי. לא אמרתי כלום והייתי מרוחק. לבסוף פופינס התייאשה ממני והלכה לישון.

אחרי כמה דקות נכנסתי למיטה ונרדמתי... היו לי סיוטים על האופנוע. התעוררתי וזיעה קרה כיסתה את גופי. פופינס שכבה לידי ובכתה בכי

"אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה שהמחשבות שלו לא איתי" אמרה לעצמה בקול רם פופינס וניגבה את הדמעות.

"אני לא יודע מה לעשות! האופנוע שלי לא מניע, לא מבין מה קורה פה! כבר פירקתי ובדקתי כל מה שרק אפשר WTF!" צעקתי בעצב וחיבקתי את הפופקה של פופינס צחוק

"אוינק אוינק אז זה כל הסיפור? האופנוע שלך גורם לך להתנהג ככה?" שאלה אותי בהלם פופינס וחיוך קטן של הקלה התנוסס על פניה היפות חיוך גדול

כן דובשניה סקסית שלי זה כל הסיפור" חיוך אמרתי לפופינס ודחפתי לה PALCHIK V POPKU Star

"אוינק אוינק כמה רשע מצידך! אני חייבת עכשיו ירידה טובה כדי להירגע!" צעקה פופינס ונשכבה על גבה. היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לעשות אהבה נועזת עם הפיזדה שלה Evil Smile

הדבקתי את לשוני לפיזדה של פופינס ולחורצ'יק המתוק שלה ופופינס גנחה: "זה מתקדם יפה! פנטסטי! זה גדול! לך על זה! מעולה! שיחקת אותה בגדול! מצוין! מדליק! קדימה תלקק גם את הכוס וגם את הפופקה בו זמנית! (אני מלקק) הצליח לך! הפעם עשית את זה! נפלא!" צחוקצחוקצחוק

פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך של אושר מתנוסס על פניה היפות! חיוך גדול "אוינק אוינק זה היה נפלא!" Tongue גנחה פופינס וליטפה את ראשי חיוך גדול

"פופינס אני יכול לחזור לאופנוע שלי עכשיו? אני חייב להתניע אותו!" Tongue אמרתי לה בחוסר סבלנות וקיפצתי כמו תינוק מגודל צחוק

"איזה אופנוע בראש שלך? אתה צריך להתניע לי את החורים!" Evil Smile צעקה פופינס בחרמנות צחוק

פופינס אהובתי התיישבה עם ישבנה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח שסוף סוף בילה בנעימים בפיה החם, גם לו נמאס מהפנטזיות על האופנוע שלי צחוק

"אני רוצה סקס איתך! אני רוצה אותך! אני רוצה סקס איתך!" צעקתי לפופינס מתחת לישבנה צחוק

"בואי נעשה סקס! אז נעשה סקס? סקס זה בשבילי ובשבילך!" המשכתי לצעוק לפופינס שהתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי ובישבני צחוק

"אני לא אבא שלך! אני לא אח שלך! תשאלי את אחותך אני מאהב!" צעקתי לפופינס צחוק

"אהההה זימברת את אחותי? אין בעיה אני אשכב עם אבא שלך!" צעקה פופינס בממזריות Evil Smileצחוק

אחרי טיפול מושקע בחזיריק הקשיח ובשני נתיניו החלקים פופינס עלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

חזיריק שלי החליק בשמחה לישבנה השובב והיא דהרה עליו במרץ ובחדווה Tongueמוחא כפייה

"סקס זה טבעי! סקס זה כימיה! סקס זה הגיוני! סקס זה חושני!" צעקה פופינס בזמן שחזיריק הקשיח זימבר אותה בפופקה Star

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי עם פניה אליי כשחזיריק שלי מזמבר אותה בפיפקה צחוק

היא חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה וזה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה

"אוינק אוינק בוא תדפוק אותי בתחת בעמידה!" צעקה בהתלהבות פופינס Tongue

זחלנו לקצה המיטה וכשחזיריק הקשיח היה עמוק בתחת של פופינס הרמתי אותה באוויר. העפתי את פופינס באוויר וזימברתי את הפופקה היפה שלה מול המראה Tongue מחיאות כפיים סוערות נשמעו לכל עבר צחוק

השכבתי את פופינס על המיטה והמשכתי לדפוק אותה עמוק בתחת המדהים שלה במיסיונרית מטריפה מוחא כפייה

פופינס נשענה על השידה, הבליטה את ישבנה והזמינה את חזיריק הקשיח להיכנס פנימה קריצה

זימברתי את פופינס בישבנה כהוגן וליטפתי את גופה הסקסי חיוך גדול

העברתי את חזיריק הקשיח לכוס של פופינס והמשכתי לזמבר אותה בשקיקה Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזימברתי אותה בשקיקה קודם בפיפקה ואח"כ בפופקה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"סקס זה מה שאנחנו צריכים לעשות!" צעקה פופינס צחוק

"את לא מבינה אני לא רוצה לחכות לנצח!" צעקתי לה צחוק

"מה לדעתך מלוכלך בייב? מה לדעתך פורנו?" שאלה בחושניות פופינס צחוק

"כבר הגיע הזמן לעשות איתי סקס! לעשות איתי סקס! סקס! סקס! סקס!" צעקתי לה בהתלהבות ודפקתי אותה כהוגן בתחת Tongue

התהפכנו והמשכתי לזמבר את פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

ממש "במפתיע" בעל המסעדה (מר וורשה) קפץ אלינו לביקור צחוק

20150717 210717(500)

פופינס שהייתה כבר מיוחמת בטירוף התנפלה על הזיינים שלנו במציצה חמה ומטריפה Tongue ובמהרה אני ובעל המסעדה זימברנו את פופינס בחדירות כפולות מוחא כפייה

הוא בכוס ואני בתחת הוווווווו יאהההההההה זה היה קטלני!!! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אוינק אוינק בא לי לטעום את הזרע שלך!" צעקה ברעב פופינס צחוק

בעל המסעדה הפך לצופה פאסיבי וראה איך פופינס נשכבת עליי ב 69 ומתחילה לעשות אהבה עם חזיריק הקשיח צחוקמוחא כפייה היא גם זיינה אותי תוך כדי בפופקה עם אצבע שובבה גררר גרררר Tongue

ליקקתי את חור התחת של פופינס בשקיקה וחקרתי את הרקטום שלה עם אצבעותיי Evil Smile

אחרי כמה דקות מענגות בטירוף מילאתי את פיה של פופינס הרעבה בכמות יפה של זרע חם וטעים! פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סקס!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

חברים יקרים אני שמח שהכרתם את חברתי הכוסית והברונטית אוקטביה פופינס. כפי שקראתם היא SLUT רצינית וזקוקה למנת הזין היומית שלה אחרת אתם בצרות צרורות Censoredצחוקקריצה

אני ובעל המסעדה חווינו את זה על בשרינו צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

שמח שהענקת גם לבעל המסעדה גוד טיים, חורים רעבים צריך לחלוק צחוקצחוקצחוקקריצה

אז סקסית בואי נעשה סקס! סקס זה בשבילי ובשבילך! TongueTongueTongue

היה תענוג להתניע לך את החורים סקסית שלי Tongueצחוקמוחא כפייה

סקס סקס סקס! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

687
לוול היקר,

אני נפעם מהיכולת שלך להמשיך לספר ולכתוב את סיפוריך המפליאים עם שרון.
אני אמנם לא קורא אותם כבר שנים (אולי קראתי שני סיפורים ממש מזמן), אבל אני מעריך את ההתמדה והשקדות, ובאמת מקווה שיש אנשים שקוראים את זה.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

688
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס המיליונרים מבזבזים את כל כספם

ומוצאים את עצמם מזדיינים במערה! צחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מיליונר ובזבזן כפייתי! גם אישתי אוקטביה פופינס! היא ממש בזבזנית פתולוגית צחוק

אנחנו אוהבים להסתובב בחניות יוקרה ולשפוך כסף ללא הפסקה. אישתי בעיקר על בגדים ותכשיטים ואני על שעונים וחליפות... אהה וגם מכוניות ספורט Tongue

יום אחד הסתובבנו קצת בקניון וקנינו בגדים, קוויאר ושמפניה טובה, היה ממש יום מוצלח חיוך גדול

נפרדנו וכל אחד הלך לעבודתו. אני מנכ"ל של פרארי ואני מאוד אוהב את עבודתי. יש לי גם פרארי קשיח בתוך התחתונים אבל אל תגלו לאף אחד צחוקקריצה

אישתי פופינס מנכ"לית של בנטלי. היא אוהבת בעיקר להתחמם על המושבים של הבנטלי... אם אתם מבינים למה אני מתכוון קריצה

אחרי ישיבה מוצלחת הלכתי במסדרות וראיתי איזה בחור (שרון) שנשען על הקיר וחיטט בשיניים. מה הוא חושב לעצמו הבטלן הזה? שהוא יעמוד ויחטט בשיניים בזמן העבודה? אני אפטר את הדלביוב הזה! כועס

"היי בחור כמה אתה מרוויח?" שאלתי אותו בחוסר סבלנות ודפקתי את הנעל ברצפה צחוק

"400 דולר בחודש" ענה לי הבחור וחייך במבוכה.

"הנה קח 400 דולר ועוף מפה! אף אחד לא יעמוד אצלי בחוסר תעסוקה!!! אתה מפוטר!!!" צעקתי על הבחור והראיתי לו את הדרך החוצה צחוק

"WOW תודה רבה! איזה כיף משכורת חודשית!" צעק בשמחה הבחור וקיפץ בעליזות לכיוון המעלית צחוק

שאלתי את אחד העובדים באיזה מחלקה חטטן השיניים הזה עובד? אז העובד המופתע ענה לי שזה היה שליח פיצה שחיכה לטיפ שלו Shockedצחוק

פאק אני כזה דלביוב עשיר מחלק את הכסף שלי לכל עבר. שליח הפיצה בטח הרגיש שזכה בלוטו צחוק

לא סיפרתי לכם אבל יש לי מאהב לטיני שאני נפגש איתו לסקס וזימה בנסיעות עסקים שאני מקיים במילאנו. קוראים לו מר וורשה ויש לו זין ענק כמו שאני אוהב צחוקEmbarrassed

אני דו ואוהב לחקור את המיניות שלי צחוק

הודעתי לאהובתי פופינס שאני נוסע לפגישת עסקים במילאנו ושתשמור על הפרארי שלי בהיעדרותי חיוך

למחרת הגעתי לבית מלון ועליתי לחדרי. שם חיכה לי מר וורשה ששכב על המיטה עם זין עומד קשיח ויפה Tongue

20150717 210717(500)

התנפלתי על הזין שלו ומצצתי לו בשקיקה. התגעגעתי לנקניקיה הקשיחה שלו גררר גרררר Tongue

עליתי עליו והחדרתי את הזין הקשיח שלו לישבני Tongue דהרתי עליו כאילו אין מחר ושידרתי את הזיון שלנו בלייב לאתר של מצלמות סקס. משלמים שם ממש טוב ויש לנו אלפי צופים! מעריצים שלנו שנותנים אחלה טיפים במהלך המופע Tongueצחוק

לפתע נשמעו דפיקות בדלת ולחדרינו נכנסה כוסית ברונטית (שרון) צחוק

"שירות חדרים! ווואאאוווו מה הולך פה??? איזה יופי אפשר להצטרף?" שאלה הברונטית וזינקה על המיטה Tongueצחוק

היא התיישבה בדוגי ומצצה לי את חזיריק הקשיח בזמן שרכבתי על מר וורשה הלוהט. זה היה מדהים! וורשה הקשיח אצלי בתחת וחזיריק הקשיח אצלה בפה! Tongueמוחא כפייהצחוק

בזמן שאוינק אוינק עשה חיים הוא לא ידע שאישתו אוקטביה פופינס ראתה את מופע הזיונים שלו באתר מצלמות הסקס. אוינק אוינק הלך עלייך צחוקקריצה

חברים ביליתי 3 ימים במילאנו ונגמרו לי המזומנים אז שלחתי לפופינס SMS: "תמכרי את הפרארי ותשלחי לי כסף, זקוק למזומנים דחוף!" חיוך גדול

"זין אני אשלח לו כסף אחרי שהוא מזדיין וגם משדר את עצמו באתר מצלמות" אמרה לעצמה פופינס צחוק

פופינס עצרה עם הפרארי ליד איזה ילד והציעה לו לקנות אותה... (אני הייתי הילד)

"בטח בא לי אבל אין לי כסף" אמר הילד מבולבל

"אין בעיה זה רק 15 דולר!" אמרה פופינס וצחקקה

"בטח בטח קחי!" צעק הילד בהתלהבות, נתן 15 דולר לפופינס ונסע עם הפרארי החדשה שלו צחוק

פופינס שלחה לאוינק אוינק 15 דולר בהעברה בנקאית וכתבה לו שזה הכסף ממכירת הפרארי צחוק

"אההההה שרמוטה מטומטמת למה מכרת את הפרארי שלי תמורת 15 דולר?" כתבתי לה בעצבים ב SMS ועליתי על הטיסה הראשונה בחזרה ארצה.

פגשתי את פופינס ושוב גערתי בה על מכירת הפרארי תמורת 15 דולר כועס

"חי חי חי מגיע לך! תמשיך להזדיין עם המאהב שלך במלון ולשדר את עצמך באתר מצלמות, ראיתי אותכם!" צחקקה פופינס והודיעה לי שאני יכול לנשק לה את הישבן צחוק

"זונה אין לנו כסף!" צעקתי לעברה צחוק

"הכל בגללך בזבזן מזורגג!" צעקה פופינס צחוק

"את בזבזנית יותר ממני עקפת אותי בלי וינקר!" צעקתי לעברה צחוק

"אוינק אוינק אנחנו מרוששים, אין בררה צריך לעבור לחיות במערה" Shockedצחוק הודיעה לי פופינס ולבשה תלבושת של אשת מערות ShockedמבולבלצחוקTongueמוחא כפייהWacko

IMG 7589(250) F2

פילסנו את דרכינו לתוך המערה החשוכה וחיפשנו מקום טוב להעביר בו את הלילה חיוך למזלנו מצאנו מיטה מרווחת במערה. אומנם זאת הייתה מיטת קש של אנשי מערות מלוכלכים אבל זה ממש התאים לנו כי אנחנו הולכים לעשות סקס מלוכלך הלילה Evil Smile

פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה על פניי. היא עשתה לי פייסיטינג חינוכי כי בגדתי בה עם מר וורשה השרמנטי וחדרנית נימפומנית ששירתה אותנו בנאמנות צחוקקריצה

פופינס היותה אשת מערות הייתה רעבה לבשר אז היא התנפלה עליי בנשיכות מחרפנות ונשכה בזעם את גופי ואת ישבני צחוק

"בן זונה הכל בגללך! בגדת בי עם גייצ'יק ושרמוטה מוצצת! אין כיסף ואין פרארי! תהנה מישבני במערה החשוכה ותיזהר שחזיר בר לא ידפוק אותך בתחת!" צעקה פופינס בזמן שהייתי מתחת לישבנה צחוק

פופינס דרשה ירידה טובה! הייתי חייב לרצות אותה אחרי תעלולי הזימה שלי במילאנו צחוקקריצה

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי לעבר הפיזדה הרטובה שלה ועשיתי שם חיים משוגעים עם לשוני השובבה Tongue

"זה מתקדם יפה! שפתיים ישק! נופת צופים! תענוג לעבוד איתך! זה נכון! הצליח לך! עלית על זה! זה גדול! טוב!" גנחה פופינס בזמן שפינקתי לה את הפיזדה Star

אחרי כמה דקות מעניינות במיוחד פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גנחה שזה היה מצוין וליטפה את ראשי חיוך גדול

"יסססססססס אכלתי כוס של אשת מערות הללויה!" Tongueמוחא כפייה צעקתי בשמחה.

אחרי גמירה טובה פופינס הודיעה לי שהיא רעבה אז היא שלחה אותי לצוד חיה עם הנבוט שלי צחוק

20160427 211253(700)

צדתי בגבורה צבי גדול וסחבתי אותו למערה. שמתי אותו על האש! Tongue

20160427 211313(700)

זללנו את הצבי בשקיקה היה ממש טעים יאמי יאמי! מוחא כפייה

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח שלי בהתלהבות ואכלה אותו בשקיקה! גם הבייצלך הרכים שלי זכו לבלות בפיה של פופינס יאאאהההוווו מוחא כפייה

"אוינק אוינק אחרי שסיפקת לי ארוחה כזאת מעולה אני רוצה סקס פראי איתך!" הודיעה לי פופינס ועלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

אני רוצה סקס חייתי איתך! אני רוצה סקס מלוכלך איתך!" שרה לי פופינס וקיפצה על חזיריק הקשיח במרץ Tongue

"יש דברים שאת לא יודעת שקיימים בוודאות! ויש דברים שאת יודעת שקיימים בוודאות! חזיריק הקשיח חי וקיים והוא עושה סלטות אצלך בכוס יייאאאאההוווו!" שרתי לפופינס שצהלה בשמחה צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זוג מיוחם! Evil Smile

"VKUSNAYA USHKA!" צעקה פופינס כשאכלה את האזון שלי צחוק

"VKUSNAYA SISKA!" צעקתי אני כשמצצתי את הפטמה שלה צחוק

פירקתי את פופינס חזק עם ה SASISKA שלי כמו שהיא אוהבת! Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי את פופינס באוויר על חזריק הקשיח מול המראה שהייתה במערה צחוק הבטנו בטוסיק הסקסי של פופינס שקיפץ במרץ והשתקף במראה מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Cool

"יש גברים שאת יכולה לסמוך עליהם! ויש גברים שאת לא יכולה לסמוך עליהם!" שרתי לה צחוק

פופינס נשענה על השידה שהייתה במערה וזיינתי אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה בעמידה מוחא כפייה

"יש דברים שאת מסתירה!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Evil Smile פופינס גילתה לי שהיא מסתירה את המאהבים שלה כועסצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה בשקיקה Tongue

"יש דברים שאת מציגה לעיני כולם!" שרתי לפופינס וחפנתי את שידיה הרכים חיוך גדול

"כן אני מציגה לעיני כולם את החורים הרעבים שלי!" צעקה פופינס צחוק אהההההה פאק אישתי שרלילה מדופלמת! צחוקצחוקצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Party

"לפעמים נראה שאת מוכנה להכל אבל משהו עוצר אותך ואני צריך לעשות משהו!" שרתי לפופינס ובהחלט עשיתי משהו... פירקתי לה את הפיזדה זה מה שעשיתי! Evil Smileצחוקצחוקצחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס בכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

פירקתי את פופינס ממש טוב עד שהיא נהייתה צמאה וביקשה לשתות את הזרע שלי Tongue

פופינס נשכבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע לטוסיק והתחילה למצוץ באהבה את חזיריק הקשיח חיוך גדול

ליקקתי בהנאה את חור התחת שלה והתמוגגתי מטעמו הקסום Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של פופינס כמות יפה של הזרע המערתי שלי צחוק

פופינס הביטה בי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מזורגג!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדול

חברים יקרים מוסר השכל: כיסף זה חשוב. לא לנגב את התחת עם שטרות ולא לחלק אותו לשליחי פיצה כאילו זה כסף של מונופול. יום אחד לא יהיה לך כיסף ותצטרך לגור במערה בכיצחוק אבל יש גם פלוס! להזדיין הווווווווו כןןןןןןןןןןןן להזדיין עם אוקטביה פופינס ברונטית מלוכסנת עיניים אשת המערות בעלת ישבן מקפיץ ודורש שרעבה לחזיריקים קשיחים 24/7! פופינס תעשי לי חזיריק פראי! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

אני אוהב שאת אשת מערות פראית שמתפרעת כהוגן על החזיריק הקשיח שלי! Tongueמוחא כפייהצחוק

סקסית איפה הפרארי שלי? אני מתגעגע לזיונים שלנו שם צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית מערתית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

689
אוינק אוינק חתול טיטול ואוקטביה TZIPA פופינס ציפורה ציף ציף בזיון מטורף! Tongueצחוק

שלום חברים שמי אוינק אוינק ויש לי ידידה ממש "טובה" ששמה אוקטביה פופינס. כל שנה היא עושה לי את אותו התרגיל ולא עונה לי לטלפון ביום הולדת שלי! כועסצחוק

אני כבר לא מדבר על להתקשר אליי ולאחל לי מזל טוב, היא ממש מתעלמת ממני ביום הולדת שלי הדלביובקה הזאת! Wacko

ניסיתי להתקשר אליה כמה פעמים. טווווו טוווווו והזונה לא עונה! סוקהההה בלאאאאאאט! כועסצחוק

"אהה ככה את, כשאת צריכה אותי את עונה וכשאת לא צריכה אותי את לא עונה, חכי חכי פופינס!"Evil Smile אמרתי בממזריות.

"פופינס לא תענה לך היום כי יש לך יום הולדת והיא לא רוצה לקנות לך מתנה. זה כיסף ובכיסף הזה פופינס מעדיפה לקנות משהו לעצמה. פופינס תענה לך מחר חחחחחחח" נשמע לפתע קול נשי שובב ממש לתוך האוזן שלי צחוק (חחח שרון התחבאה מאחוריי ודיברה לי לתוך האוזן)

"מה זה היה?" מבולבל שאלתי את עצמי וגירדתי את הראש צחוק

לפתע היה אור חזק בחדר והופיע מולי דג זהב (שרון). הייתי אומר שזאת הייתה דגה מוזהבת, היא הייתה ממש סקסית גררר גררררר Tongueמוחא כפייה

"שלום אוינק אוינק אני דג זהב. בגלל שכולם הזניחו אותך ביום הולדת שלך נשלחתי לממש לך משאלה אחת כדי שתרגיש מאושר ביום הולדת שלך" אמר לי הדג זהב וניחם אותי בליטוף מרגיע חיוך

"פשששש אתה רציני? NO KIDDING? אוקיי דג זהב אני מבקש שתהיה לידי תמיד TZIPA כוסית שתמיד תרצה לעשות סקס כי היא חולת זין!" ביקשתי מדג הזהב בהתלהבות Tongue

"אוקיי אוינק אוינק אז בוא תשפשף את הג'יני שלי ואני אגשים לך את המשאלה" ביקש דג הזהב בשובבות.

דג הזהב ישב בדוגי עם ישבן חשוף. אז ליטפתי את הטוסיק שלו בשובבות בין הפלחים הרכים וגם העברתי לשון שובבה על הג'יני שלו (חור תחת של שרון). דג הזהב ציחקק ואני הרגשתי בר מזל להתעסק עם דג זהב שעומד להגשים לי משאלה ביום הולדת שלי Tongue

פיק פתאום הופיעה לידי ציפורה ציף ציף ציף פופינס חולת זין! TongueTongueTongue

"שלום אני ציפורה ציף ציף ציף פופינס חולת זין!" אמרה פופינס בהתלהבות Tongueצחוק

"TZIPA שלי זאת את? יססססס הגעת ליום הולדת שלי יאאאהההוווווו!" מוחא כפייה צעקתי בהתלהבות והתנפלתי עליה Tongue

"אוינק אוינק אהובי! חתול טיטול שלי התגעגעתי אלייך! ציף ציף ציף ציף ציף!" צחוק צפצפה פופינס וחיבקה אותי בחוזקה Star

מצצתי את פטמותיה של TZIPA שלי בשקיקה והסנפתי את גופה הענוג. ציפצ'קה שלי עכשיו שלי! שלי ורק שלי לעולמי עד! TongueTongueTongue

TZIPA העיפה אותי על הגב, התיישבה עם ישבנה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי ועל הביצים החלקות שלי במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

24

"חיכיתי יותר מידי זמן TZIPA! כל הזמן הזה שאנחנו רק ידידים טובים, לכל אחד יש קצה סבלנות והסבלנות שלי כבר מגיעה לקצה!" צעקתי לפופינס מתחת לישבנה צחוק

TZIPA פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי כמו מטורפת בכל חלקי גופי ובישבני הסקסי Tongue טוסיק של חתול טיטול זה ישבן שיש להתפאר בו יסססססס Cool

"זה משגע אותי! זה לא נותן לי מנוחה! חיכיתי כ"כ הרבה! תרשי לי כבר להתחיל! אני רוצה להתחיל! אני מצפה לגילויים!" צעקתי לה ממעמקי ישבנה תוך כדי שאני מתפקע מצחוק מהנשיכות של ציפורה ציף ציף שלי צחוק

"כן חתול טיטול שלי לאיזה גילויים אתה מצפה?" קריצה שאלה פופינס בשובבות.

"אני רוצה סקס איתך הוווו יסססס אני רוצה סקס איתך!" צעקתי לפופינס וליקקתי לה בשקיקה את חור התחת היפה שלה Tongue

"חתול טיטול שלי בוא תעשה לי ירידה!" Tongue ביקשה פופינס ונשכבה על גבה.

היא פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להתנחל בפיזדת הציף ציף שלה צחוק

צללתי לעבר הפיזדה שלה והתחלתי ללקק אותה מכל הלב והנשמה חיוך גדול

"אתה גאון! אתה פורץ דרך! אתה גם מלקק לי את הטוסיק? אתה ממש חכם! תענוג לראות אותך עובד! איך אתה עושה את זה? שימחת את ליבי! איך לא חשבו על זה קודם? פקחת את עיני! גרמת לי להתרגש!" גנחה פופינס בזמן שליקקתי לה בחושניות את הפיזדה ואת חור התחת שלה Tongue

אחרי זמן מה TZIPA שלי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה בחיוך ענק וגנחה: "אויייי חתול טיטול זה היה מצוין!" Tongueצחוקצחוקצחוק

איזה כיף גיליתי דברים חדשים! יש גילויים! אני גם מצפה לגילויים בחורים שלך! תתני לי לגלות גילויים בחורים שלך ?" שאלתי את TZIPA פופינס וחייכתי אליה בשובבות חיוך גדול

"חתול טיטול אתה רוצה לזמבר אותי? אז מה מילת הקסם?" שאלה אותי TZIPA צחוק

"רזית!!!" צעקתי בחוזקה צחוק

"כל הכבוד! כבשת את ליבי! הווו כןןןן אני רוצה סקס איתך כן כן כן !!!" צעקה פופינס ועלתה על חזיריק הקשיח ברכיבה הפוכה Tongue

"סקס זה טבעי! סקס זה טוב! לא כולם עושים אותו אבל צריך שכולם יעשו אותו! סקס זה טבעי סקס זה שמח!" שרה פופינס בזמן שקיפצה על חזיריק הקשיח מוחא כפייה

אחחח חברים הטוסיק של ציפורה ציף ציף זה משהו אקסטרה אורדינר! Tongueצחוקקריצה

"סקס זה כשאחד שוכב על השני!" שרה פופינס והתהפכה. המשכתי לזמבר את פופינס בכוס הלוהט שלה בזמן שהיא שוכבת עליי ונושכת אותי באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה וצחקקנו כמו שני דלביובים צחוקצחוקצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את TZIPA הסקסית שלי באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה לקול מחיאות הכפיים הסוערות של פלחי ישבנה! מוחא כפייהצחוק התבוננו בטוסיק של ציפצ'קה שהשתקף במראה והלסתות שלנו נפלו צחוק

התיישבתי על הספה ו TZIPA השובבה המשיכה לקפץ עליי בפוזת ציף ציף החרמנית צחוקצחוקצחוק

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! ציפורה ציף ציף צפצפה מהתרגשות וגנחה: "ציף ציף ציף! ציף ציף ציף!" צחוקצחוקצחוק

"נשבע אני לא אתגרה בך! נשבע אני לא ארמה אותך!" צעקתי ל TZIPA שלי ונישקתי אותה בצווארה Embarrassed

עברנו לזיון בעמידה! פופינס נשענה על השידה ופירקתי לה את הפיזדה הרטובה שלה! Evil Smile

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וקרעתי לה את הפיזדה הרעבה שלה הוווו יסססססס מוחא כפייה

"כן כן חתול טיטול תזמבר לי את הפיזדה!" Tongueמוחא כפייה גנחה TZIPA פופינס

הכי כיף לזמבר את פופינס עם טיטול קשיח יבה דבה דו!!! Tongueצחוקצחוקצחוק

"פשוט תסתכלי לי בעיניים! ציפצ'קה שלי חיכיתי יותר מידי זמן לרגע הזה!" צעקתי לה צחוק

"אויי טיטולצ'יק שלי! אהובי!" צעקה פופינס והסתכלה לי בעיניים TongueHeart

התהפכנו וזיינתי את TZIPA פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star טיטול שלי היה קשיח ונתן חתיכת עבודה! Approveקריצה

"סקס זה כשאחד מאחורי השני! הווו כן אני רוצה סקס איתך כן כן כן!" גנחה ציפורה פופינס ציף ציף ציף שלי בחוזקה צחוקצחוקצחוקTongueמוחא כפייהStar

"חתול טיטול שלי אני רוצה שתשפריץ לי בפה את הזרע שלך!" Tongue ביקשה פופינס ברעב גדול וצחקקה.

"בהחלט פופינס בשבילך אני אעשה את הכל!" Star אמרתי לפופינס וליטפתי את גופה באהבה Heart

TZIPA פופינס נשכבה עליי ב 69 מצצה את חזיריק הקשיח שלי וזיינה אותי בטוסיק עם האצבע השובבה שלה Tongue ליקקתי את הפופקה הטעימה של פופינס והסנפתי אותה בחרמנות Tongue

אחרי כמה דקות מדהימות השפרצתי לפיה של TZIPA פופינס כמות יפה של הזרע הטיטולי שלי צחוק פופינס חייכה לעברי בשובבות וציפצפה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק חתול טיטול!" וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייהStarחיוך גדול

חברים יקרים! אם יש לכם יום הולדת וכולם מתעלמים מכם כי לא רוצים לקנות לכם מתנות, תתפללו לדגת זהב סקסית שתשלח לכם ציפורה ציף ציף שתעשה לכם יום הולדת שמח! יש לה חורים רעבים וזה בדיוק מה שגבר חרמן זקוק ביום הולדתו! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

חתול טיטול מאוד נהנה לפרק לך את החורים מיאאאאווווווו חררר חררר צחוקצחוקצחוק

ציפורה ציף ציף תגנחי חזק שכולם ישמעו שיש לי יום הולדת! Tongueצחוקמוחא כפייהParty

ד"ש לחורצ'יקים היפים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

690

אוינק אוינק התחמן הבטלן מציק לבחורות בחנויות
ומזמבר את הלקוחה השרלילה אוקטביה פופינס
חזק חזק ללא הפסקה!
Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני סטלן בטלן.

לאחרונה נגמר לי הכסף לשכירות וג'ויינטים ונאלצתי לחפש עבודה.
מצאתי אחלה ג'וב... מוכר בחנות בגדים חיוך גדול

אני מאוד אוהב את העבודה שלי כי בחורות אוהבות בגדים ואני אוהב בחורות! Tongue

הרבה בחורות באות לקנות בחנות שאני עובד בה אז יוצא לי לעשות להן קוואבנגה בחורים! Evil Smileצחוק

אני עוזר להן במדידת בגדים... נו אתם יודעים איך זה... לפתוחלסגור ריצ'רץ'... לתת חוות דעת איך יושב הבגד... תוך כדי המדידות יוצא לי למזמז אותן, מציצה פה ושם וגם זיון בתא ההלבשה גררר חררר אוחחחח Tongue
בקיצור חברים ממש סדום ועמורה! קריצה

לחנות בגדים הגעת! תחתונים הורדת! בתחת קיבלת! Partyצחוק

בקיצור יותר זיינתי מאשר מכרתי TongueTongueTongueTongueTongue

יום אחד הגיעה לחנות הבגדים שאני עובד בה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת טוסיק מקפיץ ודורש Tongue

מיד זינקתי אליה... ממממ...... Tongue

"שלום מותק את צריכה עזרה?" שאלתי את הברונטית החביבה.

"אהה שלום, אני רק מסתכלת..." ענתה הברוטית.

"מתוקה תראי מה יש לי בשבילך! תראי איזה שמלה יפה! איזה חצאית יפה! איזה טייץ יפה! הנה קחי תמדדי בתא ההלבשה!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות ודחפתי לה את כל הבגדים האלה צחוק

דחפתי את הברונטית לתא ההלבשה וחיכיתי ליד קריצה

"נו סקסית איך הבגדים שנתתי לך? נכון יפים?" חיוך גדול שאלתי אותה.

"הממממ לא הם לא כ"כ יפים עליי" ענתה לי הברונטית בבאסה.

"נו מה פתאום הבגדים בטוח יפים עלייך! הבגדים האלה בטוח נראים עלייך פיצוץ! נו תצאי תראי לי!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות.

"אני מתביישת זה נראה לא יפה" מבולבל ענתה לי הברונטית.

"זה יפה זה יפה תראי לי!!!" צעקתי ומחאתי כפיים צחוק

לבסוף הברונטית השתכנעה ויצאה מתא ההלבשה כשהיא לבושה בשמלה... הייתי כמה שניות בשוק טוטאלי צחוק הבטתי בה בהלם והחזקתי את עצמי חזק שלא לפרוץ בצחוק צחוק היא נראתה בשמלה הזאת כמו שלוחה מצויה צחוק

"את יודעת מה בובה? הכי יפה לך בלי בגדים!" צחוק צעקתי לה ותלשתי את הבגדים ממנה! גם את השמלה וגם את החוטיני שלבשה Evil Smileקריצה

"אתה חושב אוינק אוינק?" שאלה הברונטית בתמימות...

"בטח בטח דובשניה הכי יפה לך בלי בגדים תסמכי עליי!" Cool הרגעתי אותה ודחפתי אותה בחזרה לתא ההלבשה. התיישבתי במהרה על ברכיי והבטתי בפופקה היפה שלה Tongue

פתחתי את פלחי ישבנה והתנפלתי על חור התחת הקטן והשובב שלה! ליקקתי אותו בשקיקה! אחחח הטעם פשוט משגע! מוחא כפייה

"אוינק אוינק אתה שובב גדול!" חיוך צחקקה הברונטית ונענעה בישבנה.

כמובן שלא יכולתי למנוע ממנה את התענוג והצגתי אותה בפני חזיריק הקשיח קריצה הברונטית פתחה את פיה בהלם כי לא ראתה זין כזה יפה כל ימי חייה Star היא התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה וטרפה אותו בהתלהבות אדירה! TongueApprove

הברונטית לא קנתה כלום אבל הייתה שבעה ומרוצה קריצה

הסתובבתי בחנות עם חיוך דבילי על הפנים כאשר לפתע הופיעה מנהלת החנות שנראתה קצת כועסת Shocked

"אדון אוינק אוינק אני רואה שאתה לא מוכר שום דבר לאחרונה... אתה רק מתעסק עם בחורות בתא ההלבשה וגם הולך מהעבודה מוקדם מהרגיל. אוינק אוינק אני מפטרת אותך! קח את חזיריק הקשיח שלך ולך מפה קיבינימט! ביי ביי!" אמרה לי מנהלת החנות בכעס והצביעה על דלת היציאה צחוק

לא התרגשתי מהפיטורים של שרמוטה מנהלת חנות בגדים צחוק

ראיתי מודעה שמחפשים דייל יופי לחברה יוקרתית בקניון.

קפצתי לשם ואחרי ראיון עבודה קצר ומיד התקבלתי! מוחא כפייה

"אוינק אוינק אני מצפה ממך להרבה מכירות שיהיה לך בהצלחה!" אמרה לי המנהלת של החנות. הבטתי בחמוקיים שלה והבטחתי לעצמי שכבר השבוע אני מזמבר אותה על הדלפק Evil Smile

התחלתי לעבוד בחנות היופי ... הבחורות זרמו לחנות ללא הפסקה יאמי יאמי Tongue

"שלום יש לך משהו לעור פנים זוהר?" שאלה מישהי חמודה.

"בטח יקירתי צריך לעשות הרבה סקס ואז הפנים זוהרות!" חיוך גדול אמרתי לה בחיוך גדול.

הבחורה הודתה לי ויצאה מהחנות במהרה צחוק

נכנסה עוד אחת... מיד קלטתי שהיא שרמוטה אוהבת הרבה זין קריצה

"שלום לך אני צריכה קרם נגד קמטים" אמרה לי השרמוטה הברונטית חיוך גדול גררר אני חולה על ברונטיות Tongue

"נגד קמטים הכי טוב זרע על הפנים!" צעקתי בהתלהבות וכבר התכוננתי לשלוף את הזרנוק ממכנסיי צחוק

"יש לך עוד הברקות או שסיימת? אהה דלביוב תענה לי!" צעקה הברונטית צחוק

"אם את לא מעוניינת בזרע על הפנים נגד קמטים אז סיימתי" צחוק

"יופי אז עכשיו תן לי חוות דעת מקצועית... הקרם הזה המחיר שלו ממש גבוה, זה רק קרם אחד בקופסה?" שאלה הברונטית אחרי שבחנה את הקופסה.

"כן רק קרם אחד בקופסה" עניתי לה.

"ווואווו כ"כ יקר ורק קרם אחד בקופסה???" Wacko שאלה הברונטית כלא מאמינה.

"כן רק קרם אחד בקופסה! רק אחד!!! וגם אני אחד! וגם חזיריק שלי אחד!" צעקתי בעצבים כועסצחוק הייתי עצבני שהיא לא מתייחסת לעצות המגניבות שלי!!! ואווו היא חתיכה רצח ולא שמה עליי כועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועס

כעבור כמה דקות אחרי שהשרמוטה הברונטית קנתה משהו היא חזרה מהקופה עם קבלה מהקניה.

"שלום מגיעה לי מתנה, הנה הקבלה שלי" אמרה הברונטית וחייכה חיוך גדול

"מתנה? אין לנו מתנות! כל המתנות נגמרו תבואי עוד שבוע!" אמרתי לה וצחקקתי לעצמי. עכשיו היא תצעד מהחנות ואני אנעץ מבט חודרני על הטוסיק שלה חי חי חי Evil Smile

כעבור שבוע הברונטית חזרה לקבל את המתנה שלה, זאת הייתה ההזדמנות שלי להשחיל אותה! Tongue

"שלום חזרתי לקבל את המתנה שלי" אמרה הברונטית והביטה בי בעיניה המלוכסנות.

"אויי כמה חבל עדיין אין לנו מתנות... אבל אנחנו יכולים לעשות דברים אחרים טוסיק שובב שלי!" קריצה אמרתי לברונטית וטפחתי על ישבנה. אחחח ריירתי עליה כמו כלב חרמן צחוק

"לא תודה אני לא מעוניינת אני אחזור בפעם אחרת לקבל את המתנה" אמרה לי הברונטית והתרחקה ממני תוך כדי שהיא מנענעת את ישבנה התפוחי Tongue

ואווו היא ממש עפה על עצמה Wacko

אוףףףףףףף איך היא לא שמה לב לסקס אפיל שלי? שאלתי את עצמי Ouchצחוק

הברונטית באה אליי מלא פעמים וכל פעם אמרתי לה שהמתנה עדיין לא הגיעה ושתבוא שוב עוד כמה ימים... כל פעם קיוויתי שיצא זיון אבל זה לא קרה מבולבל

הברונטית חזרה שוב, בדיוק חיממתי את האוכל שלי Tongue

"שלום באתי לקבל את המתנה שלי" אמרה הברונטית בחיוך מלוכסן צחוק

"אה עוד פעם את? את מפריעה לי לחמם אוכל במיקרוגל! אני לא יכול לחמם פעמיים זה יוצא לא טעים! כועס" צעקתי לעברה בזמן שהחזקתי את האוכל המחומם שלי צחוק

20160516 230132(700)

"תגיד לי אתה מטומטם? אתה עקרת בית או דייל יופי? הנה האוכל שלך! בתאבון!" צעקה הברונטית ושפכה את האוכל לתחתונים שלי ShockedOuchצחוק

"אההה זונה מטומטמת מה את עושה? הרסת את ארוחת הצהריים שלי וחזיריק הקשיח שלי נכווה מהפירה בלאאאאט!" צרחתי ורצתי לשים קרח בתחתונים צחוקצחוקצחוק

הברונטית רצה לאחראי של החנות... (חחח מר ג'ירפה היה האחראי צחוק)

"שלום אתה האחראי פה? תראה מה מעולל העובד שלך! הוא לא נותן לי מתנה! אני כבר באתי 7 פעמים! 7 פעמים אתה שומע אותי! אני רוצה לקבל מיד את המתנה שלי!" צעקה הברונטית וכמעט חנקה את האחראי של החנות צחוק

בדיוק אכלתי שאריות של פירה מהתחתונים שלי כשהבוס שלי מר ג'ירפה מלווה בגברת מתנה התקרבו לעברי.

"אוינק אוינק ההתנהגות שלך לא מקובלת! הגברת באה כבר 7 פעמים לחנות וביקשה לקבל את המתנה שמגיעה לה. ככה לא נותנים שירות!" נזף בי הבוס בכיצחוק

"הנה גברת קחי את המתנה שמגיעה לך! בגד ים סקסי!" אמר הבוס והושיט לברונטית את המתנה. החיוך שלה הוציא אותי מדעתי! רציתי לדפוק לה ת'פה עם חזיריק הקשיח עד שהיא תבכה Evil Smileצחוק

"אני לא מסכים שתתנו לה מתנה היא דיברה אליי לא יפה!" צעקתי וחטפתי את המתנה ממנה צחוק

"אני אתן לך עכשיו בעצמי כזאת מתנה שאת לא תשכחי בחיים!" צעקתי ושלפתי את הזין מתחתוניי Evil Smile

דחפתי את חזיריק הקשיח לפיה של הברונטית וזיינתי את פיה כהוגן! Evil Smile

"הנה המתנה שלך! את אוהבת אותה?!" שאלתי את הברונטית וסטרתי על ישבנה בזמן שחזיריק הקשיח שלי שחה בפיה הלוהט Tongue

"כןןןןןןן אני מתה על המתנה שלך! הרבה יותר שווה מהמתנה שהבוס שלך נתן לי!" צחוק צחקקה הברונטית.
שמנו לב שהבוס שלי שכב מעולף על הספה צחוקקריצה

הברונטית חולת הזין אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס והודתה שתמיד חשקה במתנה הקשיחה שלי Tongue היא לא הייתה מוכנה לוותר על המתנה שלה כי היא שרמוטה חולת מתנות, וכמו שניחשתי מהתחלה היא גם שרמוטה חולת זין צחוקקריצה

פופינס התחננה לירידה! הכוס שלה טפטף והיא ממש איבדה שליטה צחוק

היא נשכבה על המיטה המרווחת שהייתה בחדר המנוחה של החנות ופתחה את רגליה לרווחה Tongue

התנפלתי על הפיזדה של פופינס והיא התחילה לשיר: "מרשים מאוד! נהדר! וואלה! עבודה יפה! מרנין! טוב מאוד! אתה גדול! רואים שעבדת על זה! מגיע לך בונוס! ידעתי שאתה יכול!" Tongueצחוקקריצה

כעבור זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה מצוין! Tongueמוחא כפייה

"פופינס רק התחלנו אני הולך להשחיל את המתנה בפיזדה שלך!" Evil Smile אמרתי לפופינס והיא קרנה מאושר Starצחוק

פופינס עדיין לבשה את החזיה שלה. החלטתי להרשים אותה בכישורי שירת ראפ שלי, אז תקשיבו לזה! Cool

"הכרתי את פופינס היא הייתה ממש אש!

גירה אותי הרעש של פתיחת החזיה שלה!

תלשתי את החזיה ממנה וחשפתי את החזה הסקסי שלה!" Coolצחוקצחוקצחוק

שרתי את זה לפופינס ותלשתי את החזיה שלה, התנפלתי על הציצים שלה וינקתי מהם בשקיקה! Star

פופינס העיפה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי חיוך גדול

"תאכל את הפופקה שלי! זאת המתנה הטעימה שלי בשבילך!" Tongueצחוק צחקקה פופינס וחנקה אותי עם התחת המתוק שלה מוחא כפייה

פופינס עשתה אהבה פרועה עם חזיריק הקשיח! היא ליקקה, מצצה ונישקה אותו! וכמובן שהיא שליקלקה באהבה את הביצים החלקות של חזיריק הקשיח הווווו יאהההההה! פופינס פופינס היא ממש אש! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בפראות בגופי ובישבני השובב Tongueצחוק

היינו סופר חרמנים אז פופינס קפצה על חזיריק הקשיח בשקיקה והתחילה לדהור עליו כשהיא עם ישבנה אליי Tongue

"סקס סקס זה פצצה!

סקס סקס ללא הפסקה!" Cool

שרתי לפופינס וטפחתי על ישבנה הסקסי שקיפץ ללא הפסקה! מוחא כפייה

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול לחשנו זה לזו חריו חריו חריו של זכר ונקבה! זה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי כמו חיית טרף נימפומנית צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה הגדולה שהייתה תלויה מולנו. הפופקה של פופינס השתקפה במראה וזה היה תענוג גדול לראות את הלחמניות הטריות שלה מוחאות כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הספה שהייתה לידינו ופופינס קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

קמתי עם פופינס מהספה והמשכתי לשיר לה! צחוק

"לקחתי אותה לחדר שינה לדפוק!

וזה גרם לי לתענוג גדול!" Cool

השכבתי את פופינס על המיטה וזימברתי אותה כהוגן בפיזדה במיסיונרית מטריפה! Tongue

furgeta bt sex

קמנו מהמיטה וטחנתי את פופינס בפיזדה כשהיא נשענת על השידה Evil Smile

ראינו זה את זו במראה וזה היה פשוט נפלא! מוחא כפייה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ופירקתי לה בשקיקה את הפיזדה הרטובה שלה Star

הסתובבנו והמשכתי להלום בפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

ליקקתי את הפופקה הטעימה של פופינס ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

פירקתי לפופינס את הפיזדה בדוגי והיא שרה לי:

"DAVAI DAVAI MOLODEZ!" צחוקצחוקצחוק

זה דירבן אותי חבל"ז והפיזדה של פופינס הייתה בסכנת התחממות יתר צחוקקריצה

פופינס ביקשה שאשפריץ לה בפה את הקרם שלי הווווווו יסססססססססססס Evil Smileצחוקקריצה

"קדימה פופינס בואי תקבלי את המתנה שלך!" צעקתי לה וטפחתי על ישבנה Tongue

פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את השפופרת הקשיחה שלי צחוקקריצה פופינס חיפשה קרם גם בפופקה שלי עם האצבע השובבה שלה צחוק

ליקקתי לפופינס את חור התחת ברעב גדול והסנפתי אותו בהנאה גדולה Tongue

אחרי כמה דקות מהנות במיוחד השפרצתי מהשפופרת הקשיחה שלי כמות יפה של קרם יוקרתי לפיה של פופינס מוחא כפייה פופינס חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא קרם: "OINK OINK MOLODEZ!" וגרגרה את הקרם בגרונה Tongueמוחא כפייהStarצחוק

התחלתי לשיר:

"גמרתי והייתי סחוט כמו לימון!

ופופינס גנחה: "אני רוצה עוד!" צחוק

המשכתי...

"גם ככה עשיתי מעל ומעבר!

אז שלחתי אותה הביתה וטרקתי את הדלת!" Evil Smileצחוק

חחחחח בעטתי את פופינס מהחנות וטרקתי את הדלת צחוקצחוקצחוק

חברים יקרים סוף סוף סימנתי V על שרמוטה מלוכסנת עיניים חולת זין קשה להשגה הזאתיTongue והבאתי לה את המתנה שהיא כל כך חשקה בה! פופינס פופינס את חמה והכוס שלך ממש מתנה! Coolצחוקקריצה

סוף

אחרי הרבה זיעה ודמעות קיבלת את המתנה שלך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקס סקס זה פצצה! סקס סקס ללא הפסקה! Evil Smile

את אוהבת זין קשיח בפיזדה וגונחת DAVAI DAVAI MOLODEZ ללא הפסקה צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”