אוינק אוינק הנוכל התחמן מתחמן שתי TZIPOT,
חוזר למוטב
ואז מזמבר אחת מהן בשקש סוער! 

שלום חבריי היקרים! יש ביניכם נוכלים? כי אם כן אז אנחנו משפחה גדולה ומאושרת, כי אני נוכל ורמאי הכי גדול בעולם! הידד לי הידד לנוכל הקשיח שלי חררררררררר חררררררר 

במסגרת מעשי הנוכלות שלי החלטתי לבקר זונה "גברת פופקה" יש לה את הפופקה הכי יפה בעולם! ותמורת מזומנים אפשר ללקק לה אותה גרררררררררר 

הגעתי לגברת פופקה, ליטפתי את הפופקה המרשימה שלה ונתתי לה 2 שטרות מזוייפים של 200
גברת פופקה תפסה את השטרות בשמחה, נשענה על השייש ופתחה את הפופקה שלה לכבודי! 
זחלתי בהתלהבות לתוך הפופקה שלה וליקקתי לה אותה בשקיקה! איזה פופקה טעימה! גרררר גררררר יאמי יאמי! 

אחרי שאוינק אוינק עזב את גברת פופקה שבע ומרוצה, היא גילתה שהשטרות שהוא נתן לה מזוייפים 
גברת פופקה התחילה לבכות וניגבה את הדמעות עם השטרות המזוייפים 

עדיין היה לי תאבון אז החלטתי לקפוץ לזונה פופינס. גם לה יש JAPETZ עסיסי ומרשים!
לא חסר פופקות טעימות בתל-אביב 

באתי לגברת פופינס ונתתי לה לשם שינוי 4 שטרות אמיתיים של 100
פופינס שמה את השטרות בארון, נשענה על השידה ואמרה:
"בבקשה אוינק אוינק אתה מוזמן להתכבד!"
ופתחה את הפופקה שלה לרווחה 

צללתי לתוך ה JOPA שלה בטירוף ואכלתי אותה כאילו לא אכלתי תחת מימיי! 
הטעם מדהים! מרענן ומשגע! איזה כיף שיש הרבה פופקות יפות וטעימות! יסססססס! 
אחרי שהייתי שבע ומרוצה, פופינס קפצה למקלחת כדי לשטוף את ה JOPA ואני בינתיים התלבשתי... ראיתי איפה פופינס שמה את השטרות שנתתי לה. תפסתי את השטרות והחלקתי אותם לכיסי. נפרדתי מפופינס בחיוך ונשיקה והלכתי שמח ועליז! אכלתי תחת בחינם הוווווווווווו יססססססססססססססס 

כשפופינס גילתה שהשטרות נעלמו היא הבינה שאוינק הבן זונה גנב אותם! היא תפסה את הראש ופצחה בבכי! דמעות זלגו מעיניה המלוכסנות
אוינק אוינק אתה רשע מרושע זה מה שאתה! 

בלילה כשהלכתי לישון היו לי ייסורי מצפון ולא הצלחתי להירדם
לפתע חזיריק הקשיח שלי הציץ מתחתוניי וגער בי! 

"אוינק אוינק למה עשית את זה? אלה שתי זונות הכי טובות במדינה ויותר לא תוכל לבוא אליהן! כולם עומדים בתור ובאים ורק אתה לא! 

בגללך אני לא אהנה ואהיה רק עם היד שלך או כל מיני זונות מעפנות!" 
פרצתי בבכי והחלטתי למחרת לעשות יום מעשים טובים! 
קמתי בבוקר, רעננתי את חזיריק הקשיח, שמתי לו פפיון חגיגי והלכתי לדרכי עם סטפה של מזומנים! 
הגעתי לגברת פופקה. כשהיא פתחה לי את הדלת היא הזעיפה את פניה והביטה לעברי בבוז 
"גברת פופקה מצטער על הפעם שעברה הנה קחי" אמרתי לה והושטתי לה 800 שקל 
"וואוו אוינק אוינק אתה גבר אמיתי בא לי למצוץ לך! מה שאני לא עושה עם אף אחד!" צעקה באושר גברת פופקה והתנפלה על חזיריק הקשיח 
עמדתי והייתי ממש BALDET! גברת פופקה מוצצת אליפות עולם! 

לפני שנפרדתי ממנה ליקקתי לה שוב את ה JAPETZ, הוא כזה מאמי מתוק! 

אחרי גברת פופקה קיפצתי בשמחה לגברת פופינס. היא פתחה לי את הדלת והביטה בי בעיניי שטן מלוכסנות 

"מה רצונך מנוול?"
שאלה אותי פופינס בעצבים.
"גברת פופינס אני מצטער על הפעם שעברה, הנה קחי!" אמרתי ונתתי לה 800 שקל.
"וואוו אוינק אוינק אתה גבר אמיתי בא לי לעשות איתך שקש סוער ופרוע!"
צעקה פופינס המאושרת בהתלהבות ועיניה המלוכסנות זרחו כמו השמש! 
היא התנפלה גם כן על חזיריק הקשיח וביצעה בו מעשים מגונים עם פה הכריש שלה 

במהרה היא גררה אותי למיטה ודרשה ירידה! 
היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והצמידה את ה GUBKI החושניות שלי לפיזדה הרעבה שלה! 
עשיתי לה שם בלגאן גדול בשני החורים והיא גנחה: "טוב! הצליח לך! זה מתקדם יפה! זה גדול! פנטסטי! זה נכון! הפעם עשית את זה! (ליקקתי פיפקה ופופקה בו זמנית!
) נופת צופים!" 

אחרי כמה דקות פופינס ממש נגנבה! היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" 

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. היא התנפלה ברעב גדול על חזיריק הקשיח ואכלה אותו בשלמותו, כולל הבייצלך! 
חזיריק הקשיח צעק בהלם: "אוינק אוינק תציל אותי היא ממש HUISOSKA!" 

ליקקתי בהנאה גדולה את הפופקה של פופינס כשלפתע היא חשפה את שיניה החדות והתנפלה על כל חבריי הטובים!
VALASATII NOJKI, PUZIKA, BA4KI, ו LISAIA POKPA שלי 

פופקה שלי הייתה ממש אמיצה אז היא עודדה את שאר חלקי גופי ששקשקו בפחד 
פופינס כבר ממש טפטפה מהפיזדה, אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור עליו אל הלא נודע 
"אתה מרגיש כמו כוכב פורנו, פורש נוצות צבעוניות כמו טווס! כןןן תפליק לי על ה JOP4IK שלי!" שרה פופינס וקיבלה גם קיבלה הפלקות על ה JOP4IK הסקסי שלה! 

"כולם אומרים שאין כמוני, אני תמיד דואג שהכל יהיה פירסט-קלאס! אומרים שיש לי אישיות טלוויזיונית!"
שרתי בשמחה והסתנוורתי מה JOPA המקפצת של פופינס 
פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי 
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של HUI ושל JOP4IK זה היה מדהים! 
תוך כדי שפופינס רכבה עליי היא שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי! איזה אוכלת USHKI ו SHEYKA היא 
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר 
הקפצתי אותה במרץ מול המראה על חזיריק הקשיח והתמוגגתי במראה איך הפופקה שלה קיפצה בשובבות ומחאה כפיים 

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 
הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! 
"אז תתחדש על השרירים והתספורת! אני הולכת לעשות איתך שקש סוער!" שרה פופינס בשמחה 
עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף והמשכתי לפרק אותה מאחורה בפיזדה הרעבה שלה! 
"אתה הגעת עם חזיריק קשיח בולט במכנסיים, אתה גורם לכל השרמוטות לזנק מהתחתונים! עם החיוך שלך אוי כמו פלאש!" שרה פופינס ועשתה לי פלאש עם עיניה המלוכסנות 
"איתי זה שקש מעולם אחר! אני שחקן פורנו עם נשמה!" שרתי ועשיתי שריר למראה 
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לנענע את הכוס הורדרד שלה 
"לוקח עוד ניצחון בלי לוותר, כובש את כוסך ומקבל עידוד ואהבה!"
שרתי לפופינס וקיבלתי ממנה עידוד מטורף! 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 
"אלופה בתכסיסים ומכורה לזיונים!" שרה פופינס 
"עם חזיריק קשיח שלי וכוס רטוב שלך, איתך נזדיין כל החיים!" שרתי לפופינס בשמחה 
הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה הלוהטת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! 
"פופינס שלי אוהו אוהו! את סופר זונה אוהו אוהו! ברמת ביצועים במיטה את נמצאת גבוה בפיסגה!" שרתי לפופינס והיא ABALDELA עד השמיים 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 
"קח כוסית ראשונה תחכה לי בפינה! קח כוסית רביעית תחכה לי במונית!" שרה פופינס בזמן שדפקתי אותה עמוק וחזק בפיזדה! 

אחרי השקש הסוער שלנו פופינס נהייתה קצת צמאה אז היא ביקשה שארווה את צמאונה ואמלא את פיה בכמות יפה של זרע חזיריק מבית היוצר של הבייצלך הקירחות! 
פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצת הכריש העצבנית שלה. זיינתי את פיה במרץ רב ואחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב בכמות בלתי נתפסת של זרע חזירי ומרענן!
פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק JOP4IK" 

וגרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים יקרים לפעמים צריך להיות הוגנים ולא לתחמן כל מה שזז, במיוחד לא TZIPOT כוסיות שמוצצות ומזדיינות כמו מטורפות! מי יודע איפה עוד תמצאו חורים כאלה במדינתנו הקטנה 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

סקסית ה JOP4IK שלך מוציא אותי מדעתי! תצילי אותי! 

סקסית תזהרי מנוכלים! לא לכולם יש חזיריק קשיח שיחזיר אותם לדרך המלך 

סקסית לקחתי כוסית ראשונה וצללתי לך לפיזדה! 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! 
Lavelle