כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 74 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

731

הזמר אוינק אוינק שר סרנדות לפיזדה של גברת פופינס ופורץ אותה! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה שמי אוינק אוינק ואני זמר מפורסם ותותח! אני אוהב להופיע לפני אלפי איש ולקנח את הערב עם TZIPOT חמות ורטובות! Tongueצחוק

יש TZIPA אחת שהיא מאהבת שלי ואני אוהב לטחון אותה עד דק בין הופעה להופעה צחוק ל TZIPA הזאת קוראים פיזדה שרון והיא אחת השוות שהכרתי! יש לה JAPETZ עסיסי ודורש! שפתיים חושניות... עיניים מלוכסנות ופיזדה חמה ורטובה כמו שאני אוהב! Tongueמוחא כפייה היא קצת נודניקית אבל אפשר להבין אותה בסה"כ, הזין שלי מוציא אותה מדעתה צחוקקריצה

יום אחד הגעתי אליה ואיך שהיא פתחה לי את הדלת היא התנפלה עליי בטירוף! חולת זרגים זאתי משהו חולני Wackoצחוק

כמו שהסברתי לכם חברים יש לה תחת משגע וטעים בטירוף! השענתי אותה על השייש במטבח, הורדתי את החוטיני שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה וליקקתי בטירוף את חור התחת המתוק שלה! יאמי יאמי! TongueStar

פיזדה שרון לא יכלה עוד והתנפלה על החוי הקשיח שלי הידוע גם בכינויו: "חזיריק הקשיח!" Tongueצחוק

היא אכלה אותו ברעב גדול כיאה לשרמוטה אמיתית! הידד פיזדה שרון! הידד למציצת הכריש המדופלמת שלה! Tongueמוחא כפייה

לפתע פיזדה התחילה לרחרח משהו...

"אויי אוינק אוינק יש ממך ריח של אישה אחרת! DON'T LEAVE!" יללה פיזדה שרון צחוקצחוקצחוק

"יאללה תעזבי אותי כבר! ZAEBALA ETA PLAKSIVAIA HUINIA!" צעקתי לה ועזבתי את דירתה כרוח סערה צחוק

חזרתי הביתה ונזכרתי שיש לי ראיון עם כתבת של עיתון פלייגירל גברת פופינס. יאללה פיזדה שרון דפקה לי כבר את כל התאים במוח צחוק

כעבור כמה דקות נשמעו דפיקות: "תוק תוק תוק" בדלת... פתחתי את הדלת ולפניי עמדה הכתבת גברת פופינס לבושה כמעודדת צחוק נראה לי שהיא באה לעודד את חזיריק הקשיח שלי... הוא בהחלט היה צריך עידוד אחרי שביקר בפה הכריש של פיזדה שרון צחוק

התיישבנו זה מול זו ופופינס התחילה בראיון... היא שאלה על כל מיני שטויות על קריירה ובלה בלה בלה אבל ההמשך היה כבר הרבה יותר מעניין Evil Smileקריצה

"יש רכילות שיש לך תדמית של זיין מדהים עם זין גדול, האם זה נכון? הקוראות שלי סקרניות" שאלה פופינס בחיוך שובב Embarrassedחיוך גדול

"אולי את תבדקי בעצמך ותספרי לקוראות ממקור ראשון?" שאלתי את פופינס ונעמדתי מול הפרצוף שלה עם החבילה שלי צחוק

פופינס שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי ועיניה נפתחו לרווחה! Tongue

"WOW זה ממש להיט מה שיש לך שם!" Tongue צעקה בהתלהבות פופינס והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה עמוקה ורטובה! מוחא כפייה

"אני בהחלט אספר לקוראות שלי מה מסתתר לך שם! הן משתוקקות לדעת וילטפו את הפיזדה בלילות!" הוסיפה פופינס צחוק

פופינס התחרמנה בטירוף מנחש האנקונדה שאני מגדל בתחתוניי ודרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על המיטה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה, והזמינה אותי לזחול למערה הורודה והלחה שלה Tongueצחוק

זחלתי לשם בשמחה רבה (כשבדרך אני נזהר לא למעוך את חזיריק הקשיח קריצה), הוצאתי לשון ארוכה והדבקתי אותה לחורים המדהימים של פופינס Star

פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "זה באמת יפה! אתה אדם דגול! בואינה אתה חיה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) מעולה! מדליק! זה יותר טוב! אתה על הסוס! וואוו!" Tongueצחוקמוחא כפייה

אחרי כמה דקות הכתבת החרמנית התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה פנטסטיקו!" TongueצחוקStarמוחא כפייה

"אוינק אוינק אני ללא ספק אכתוב בעיתון איזה מוכשר אתה! אתה ירדן מדהים!" החמיאה לי פופינס Embarrassedצחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ה JOPA העסיסית שלה! ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה והתמוגגתי מטעמו המשגע! Tongueמוחא כפייה

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח ומצצה אותו במציצת פוליש מחרפנת! את הביצלך הקירחות שלי היא שליקלקה ושאבה בפיה החם! חיוך גדולאצבע למעלה

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי ברגליי, גופי וישבני הסקסי! צחוק

צעקתי כמו ZAI4IK אוכל בתחת וחיבקתי את הפופקה של גברת פלייגירל צחוק

"אוינק אוינק אני חמה ורטובה ורוצה שתפרק אותי בכל הפוזות!" צעקה גברת כתבה צחוק

פופינס עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו בשמחה! Tongue

"תגיד אוינק אוינק, למה אישה ששוכבת עם הרבה גברים היא פרוצה? וגבר ששוכב עם הרבה נשים הוא תותח?" שאלה פופינס בסקרנות חיוך

"קחו מנעול שיכולים לפתוח אותו הרבה מפתחות... הוא פרוץ! קחו מפתח שיכול לפתוח הרבה מנעולים... הוא מאסטר!" עניתי לה ועשיתי שריר צחוק

"הווווו מאסטר! קדימה תקרע אותי עם המאסטר הקשיח שלך!" צעקה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מאסטר ופרוצה! זה היה נפלא! Tongueצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי הווו יאההההה Tongueמוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר! העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה וצפיתי איך הפופקה שלה קיפצה ומחאה כפיים! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופרצתי לפיזדה שלה במיסיונרית מטריפה! Tongueצחוק

"אני שורטת עם הציפורניים שלי את הגב שלך!" צעקה פופינס ועשתה את זה בשקיקה Shockedצחוק

קמנו והמשכתי לפרק את פופינס מאחורה בעמידה כשהיא נשענת על המדף חיוך גדול

"אני רוצה תשוקה! לידי כל המאהבים שלך יהיו מטושטשים!" צעקתי לה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזמבר אותה עמוק וחזק בפיזדה! Evil Smile

"וואאאווו יש פה קריוקי! אוינק אוינק בוא נשיר את אחד השירים שלך! לה לה לה לה לה לה!" שרה פופינס אחרי ששמה את ידיה על הקריוקי צחוק

"תקשיבי טוב! קחי את הפאקינג קריוקי ותעופי מפה לפני שאני מתחרע עלייך יא אוכלת בתחת!" צעקתי עליה צחוק

"אוינק אוינק לא יפה לדבר אליי ככה! חכה חכה מה אני אספר עלייך בכתבה!" התלוננה פופינס צחוק

"הסכיתי, שאי נא את ערכת הבידורית שברשותך ומצאי לך מבואה אחרת בתרם אצא מעשתונותיי סועדת בעכוז הנך!" הסברתי לה בצורה מתורבתת צחוק פופינס נרגעה חיוך

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"מה תלוי אצל גבר מקדימה? מה שמספק אישה מה שמספק אותו!" שרה פופינס צחוק

"מה שאצל אחרים תלוי אצלי עומד!" צעקתי לה בגאווה! Cool

"קדימה תעבוד עם הזין שלך!" צעקה פופינס צחוק

"אני אוהב איך שאת מסובבת את הפיזדה שלך!" צעקתי לה צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה הרטובה שלה כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"תודה אוינק אוינק שסיפקת את הפיזדה שלי!" הודתה לי פופינס צחוק

"אם רק היית יודעת איזה גסויות אני אוהב לעשות!" סיפרתי לה בסוד צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"יהיה לך כל כך טוב שלא תוכל להוציא מילה! Tongue אנחנו פראיים והלילה רק התחיל!" צעקה פופינס בזמן שפירקתי לה ת'כוס צחוק

"אני מתחרפן מהריח שלך!" צעקתי לפופינס והסנפתי אותה! Tongue

"הגוף שלך מתפתל מהתענוג שאני גורם לך!" לחשתי לפופינס ושמתי לב איך היא מתפתלת כמו מטורפת צחוק (חחחח שרון התפתלה כמו נחשית חרמנית צחוק)

"אני אממש את הפנטזיה שלך! זין גדול שיודע לעשות את העבודה ולוקח מלא זמן עד שאני גומר!" צעקתי לפופינס ושוב עשיתי שריר! צחוק

"הכוס שלך לקח את הזין שלי בשבי!" צעקתי ולא הצלחתי לחלץ את הזין שלי מהכוס של פופינס כמה שניסיתי צחוק זהו הוא בשבי חברים הלך עליי Shockedצחוקקריצה

"מרוב סקס לוהט הסתבכנו בסדין!" צעקה פופינס וניסתה לחלץ את שנינו מהסדין צחוק היי פיזדה יש בעיה יותר רצינית! קודם צריך לחלץ את הזין שלי מהכוס שלך! צחוקקריצה

פופינס הייתה כבר ממש צמאה אז היא רצתה לקנח את הראיון בשיחרור הזרע החזירי שלי! Tongue

היא התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח! Tongue

זיינתי את פיה החם ומזמזתי את ישבנה! חיוך גדול תוך כדי המציצה פופינס גם שיחקה עם ה PAL4IK שלה בחור הטוסטוסיק שלי! Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב של פופינס בכמות יפה של זרע חם! מוחא כפייה היא חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מאסטר!" Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarצחוקPigParty וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

חברים יקרים אם גם לכם יש פיזדה מעצבנת שכל היום חונקת אתכם בבכיינות שלה תזיינו לה ת'צורה ותעיפו אותה לעזאזל! מאחורי הפינה תמיד תחכה לכם TZIPA חדשה שתרצה את החוי שלכם! צחוק

TZIPA הולכת TZIPA באה! ככה זה בחיים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייים! TongueTongueTongue

אני כבר מחכה לכתבה שלך בפלייגירל! ה TZIPOT הולכות לרייר על החוי שלי! צחוקצחוקצחוק

גררררררררררר סקסית פרצתי כהוגן לפיזדה שלך כי אני מאסטר בן מאסטר! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית אני אוהב איך את מתפתלת על הזין שלי מתענוג! Starצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

732

אוינק אוינק המהמר הכפייתי מהמר על החורים של שרמוטה פופינס וזוכה בענק! Tongueצחוק

אהלן חבריי החרמנים, כאן שוב אהובכם ויקיר ליבכם אוינק אוינק! חיוך גדול

אולי לא כולכם יודעים אבל אני מיליונר ומהמר כפייתי! אני מהמר בכל מקום שאני מגיע אליו. יש לי מזל שקיבלתי קצת שכל ולא הימרתי גם על חזיריק הקשיח צחוק

יום אחד הגעתי ללאס וגאס והתחלתי להמר כמו מטורף! הייתי בכזה שוונג ולא יכולתי לעצור! חזיריק הקשיח שלי דפק את הכיפה שלו במכונות המזל, בקירות ובעוברים והשבים וניסה לגרום לי להפסיק להמר אבל לא הקשבתי לו צחוק

הפסדתי מלאאא כסף לקזינו והתחלתי לחשוב על דרך פעולה לפני שהקזינו עושה ממני נקניק Shockedצחוק

ראיתי לא רחוק ממני TZIPA אחת שמהמרת... כל הגברברים קראו לה "גברת פיזדה" והיא נראתה לי מעניינת קריצה התקרבתי אליה ושמתי לב שעל האצבע שלה יש טבעת יהלומים מדהימה! Tongue

התחלתי עם גברת פיזדה והפעלתי את הקסם האישי שלי קריצה SMALL TALK ובליטה של חזיריק הקשיח עשו את העבודה! Evil Smile

גברת פיזדה סיפרה לי שהיא גרה במלון שמנהל את הקזינו והציעה לי לעלות לחדר שלה מוחא כפייה

תפסתי בישבנה של גברת פיזדה ועלינו לחדרה כשאנחנו צמודים ואחוזי חרמנות! Tongue

נכנסנו לחדרה ומיד הצמדתי את גברת פיזדה לשייש במטבח. הרמתי את החצאית שלה, הורדתי את החוטיני שלה, פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המדהים שלה! Tongueמוחא כפייה מעדן מלכים! טעם מהאגדות! טעם תחת של פרינססה מלוכסנת! הווו יססססססססס TonguePartyמוחא כפייהצחוק

גברת פיזדה הייתה כבר ממש רעבה והתחילה לרייר על חזיריק הקשיח שלי! Tongue היא שלפה אותו מתחתוניי והתנפלה עליו במציצת כריש עצבנית! אחחחח איזה פה יש לגברת פיזדה מאמא מיה! Tongueמוחא כפייהStar

הזין שלי היה רטוב וקשיח בטירוף! השענתי את גברת פיזדה שוב על השייש והשחלתי את זייני לישבנה. זימברתי אותה עמוק וחזק בתחת והיא צהלה וגנחה! Tongue

תוך כדי הזיון גברת פיזדה הודיעה לי שהיא מותשת מהדפיקה הטובה ולפתע נרדמה על השייש צחוק

ניצלתי את ההזדמנות והורדתי את הטבעת מהאצבע שלה! Tongue

היי היי היי שלא תחשבו שאני איזה מנייאק חסר לב! השארתי לגברת פיזדה פתק חיוך

שלפתי את הזין שלי מהתחת שלה, ליקקתי את מיצי התחת מישבנה ויצאתי שמח, עליז ושבע מחדרה Tongueצחוק גם זימברתי תחת מלוכסן ועסיסי וגם השגתי טבעת יקרה שתסגור לי את החוב! מוחא כפייה

כעבור זמן מה גברת פיזדה התעוררה עייפה אך מרוצה ושבעה! Star היא שמה לב לפתק ואחרי שקראה אותו אמרה לעצמה: "ואוו איזה ממזר עם אומץ סטלן תחמן!" צחוק

הייתי חייב להעביר את הטבעת מלאס וגאס ללוס אנג'לס, יש לי שם קשרים ואני אוכל למכור את הטבעת ולקבל הרבה כיסף! Tongue

עליתי על הטיסה ללוס אנג'לס והתחלתי לתכנן עם חזיריק הקשיח איך נעביר את הטבעת בביקורת גבולות. לפתע קלטתי מישהי פצצה ועשירה במושב השמאלי... הסתכלתי עליה והיא עשתה לי עיניים וליקקה את שפתיה בחושניות! Pig

ניגשתי אליה והתיישבתי לידה. לגברת המלוכסנת קראו "אוקטביה פופינס" חיוך

אחרי קצת דיבורים על הא ודא היה בינינו קליק מיני! התמזמזנו ותוך כדי הצלחתי להגניב את הטבעת לתיק שלה...

בתקווה שלא יעשו עליה חיפוש בביקורת גבולות... היא הרי כזאת TZIPA עשירה ומפורסמת! קריצה

כמו שחשבתי TZIPA פופינס עברה את הביקורת בלי בעיה... נראה לי היא הפנטה את כולם עם עיניה המלוכסנות צחוק היא אמרה שתחכה לי עם נהג פרטי עד שיעשו לי את הביקורת.

כמובן שעליי עשו חיפוש ובדקו היטב כל פיסה בגופי! לרגע אפילו חשדו שחזיריק הקשיח זה נשק יום הדין ולא הבינו שזה הזין היקר שלי ששייך לי! כועסצחוק (חחחח שרון עשתה עליי אחלה חיפוש צחוק)

שמחתי ששמתי את הטבעת בתיק של פופינס... התוכנית שלי מתקדמת כמתוכנן! Evil Smile

נכנסתי לאוטו של פופינס והתיישבתי לידה. היה לה נהג פרטי ככה שיכולתי להמשיך איתה את מה שהתחלנו במטוס והתמזמזנו כל הדרך עד שהגענו לאחוזה המדהימה שלה! מוחא כפייה

נכנסנו פנימה כשבדרך אנחנו קורעים זה מזו את הבגדים מרוב חרמנות צחוק ממש הייתה סצנה מהסרטים צחוקקריצה

פופינס הודיעה לי שהיא נכנסת למקלחת להתרענן קצת... ניצלתי את הרגע וחיטטתי בתיק שלה עד שמצאתי את הטבעת היקרה שלי חיוך גדול

"היי מה אתה עושה עם התיק שלי?" צעקה פופינס Shocked בלאט איך היא כבר בחוץ? חשבתי זה לוקח יותר זמן לרענן את החורים צחוק

"המממ הוצאתי את הטבעת שלי!" עניתי לה ונופפתי מולה עם הטבעת צחוק

"מה? העברת את זה בתיק שלי? מנוול! סטלן שטן!" כועסצחוק צעקה פופינס והחטיפה לי סטירות מצלצלות צחוק

"חשבתי אתה רוצה לעשות איתי שקש פרוע אבל אתה סתם ניצלת אותי כדי להעביר את הטבעת?! כועס ברוגז!" עצוב צעקה פופינס כשידיה שלובות והזעיפה את פניה צחוק

"נו TZIPA שלי אין לך מה לכעוס אני בסה"כ מנצל הזדמנויות" Embarrassed הסברתי לה וליטפתי לה את החורצ'יקים Tongue

השענתי אותה על המיטה, פיסקתי את ישבנה ודחפתי את הטבעת (פלאג יהלום) לטוסיק שלה Tongueמוחא כפייה

פלאג יהלום 600

עשינו שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם! ופופינס מיד נשכבה על גבה וביקשה ירידה Tongueצחוק

שלפתי את הטבעת מישבנה ומצצתי אותה בשקיקה! איזה טעם משגע גרררררררררר Tongue

צללתי לעבר המבצר הורדרד של פופינס ועשיתי לה שם הוריקן פסיכודלי עם לשוני! Tongueצחוק

פופינס התחרפנה וגנחה: "עבודה טובה! כל הכבוד! (ליקקתי את שני החורצ'יקים בו זמנית! Embarrassed) הספקת הרבה היום! אתה צודק! תענוג לעבוד איתך!" Tongueצחוק

כעבור כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... אפילו עיניה המלוכסנות זזו מצד לצד מהתענוג צחוק

פופינס גמרה באורגזמה אדירה וגנחה: "אוינק אוינק זה היה נפלא! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה

בטח TZIPA שלי שיחקתי לך בפיזדה הווווווווווווו יססססססססססססס Starצחוקצחוקצחוק

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי! אחחח איזה JOPA עסיסית יש לפופינס! חוויתי תענוג עילאי! Tongueמוחא כפייה

דחפתי אצבע לישבנה של פופינס וחקרתי את המחילה האנאלית שלה! Tongue פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח ועל הביצלך הרכים שלי ועשתה איתם משחק אוראלי משובח! מוחא כפייהצחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי ב NOJKI השעירות שלי, בגופי וב POPKA הסקסית שלי! זה היה מפחיד ומסעיר אבל שרדתי את זה בגבורה! Cool

לקינוח שלפתי את האצבע מישבנה ומצצתי אותה! Star אחחחח תענוג! מוחא כפייה

פופינס החרמנית עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ויצאה לדהירה אנאלית מסעירה! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אני מזדיינת כמו פנתרה מנענעת את גופי!" שרה פופינס צחוק

"באתי כמו כוכב פורנו מול עיניך ממבט ראשון כבשתי את כוסך וישבנך!" שרתי לה צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של חוי ופיזדה! זה היה נפלא! Tongueצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ברעב גדול באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על חזיריק הקשיח שהיה נעוץ עמוק בישבנה מול המראה! המחזה של הטוסיק המקפץ שלה הוציא אותי מדעתי! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! TonguePig

"תן לי קצב עד בלי די הזיון הוא כל חיי!" שרה פופינס בשמחה בקצב הזיון! Tongueצחוק

"אני אוינק אוינק סקסע! אני אתן לך אחלה פיזדהחוייצ'יק וכוסזיינצ'יק!" שרתי לה צחוק

קמנו והמשכתי לדפוק את גברת טבעת אנאלית עמוק וחזק ב POPKA כשהיא נשענת על המדף Tongue

"תן לי זיון עמוק וחזק ואגנח לך מהנשמה!" שרה פופינס ובעקבות הדפיקה המעולה שלי התחילה לגנוח בקולי קולות מהנשמה! Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'ישבן! TongueParty

"הלילה זה אני, את והקונדום! אני אוהב EBAT TELOK אני אוהב EBAT SHLUH!" שרתי לפופינס ועשיתי שריר! Coolצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue

"ואתה דופק אותי הזיון סוחף אותי!" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות מטורפות! Tongueמוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לנענע את פופינס בטוסיק כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

חזיריק קשיח שלי שחה במעמקי ישבנה של פופינס ושנינו היינו ברקיע השביעי! Tongueמוחא כפייה

"יש לך גוף שרירי ומתנה זין גדול ומפואר!" שרה פופינס והרימה אגרוף למעלה בהתלהבות! צחוק

"העולם האיר פניו אליי! מצאתי זיון אליפות! החוי שלי מבסוט!" שרתי לפופינס וקרצתי לחוי שלי צחוקקריצה

"קדימה גברת אורגזמה תני לי שקש מדהים!" צעקתי והפלקתי על ישבנה של פופינס Tongueמוחא כפייה

פופינס הייתה כבר ממש צמאה אז היא ביקשה לטעום את הזרע החזירי והטעים שלי! Tongue

היא נשכבה עליי ב 69 והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! חקרתי את הפופקה שלה עם אצבע ופלאג מברג והיא חקרה את הפופקה שלי עם אצבע שובבה! אחחחח הייתי ברקיע העשירי ואחרי זמן קצר התפוצצתי בפיה החם! Tongueמוחא כפייהStar

פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סקסע!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigParty

חברים יקרים כפי שאתם רואים כל מה שאתם צריכים כדי להיות ממזר מצליח זה TZIPA סקסית לצידכם! פעם הבאה אני פשוט אדחוף את הטבעת או מה שזה לא יהיה בתחת של פופינס כשהיא תעבור בביקורת הגבולות צחוקצחוקצחוק

תודה לך TZIPA פופינס ותודה ל JAPETZ הסקסי שלך שניחם אותי ברגעיי הקשים! Tongueצחוקקריצה

נ.ב

גברת פיזדה לא שכחתי אותך! את תקבלי זימבור טוב טוב בחורים! זה המינימום שאני יכול לעשות כדי להודות לך על הטבעת צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

תודה שעשית בשבילי את העבודה השחורה עם הטבעת! פינקתי אותך טוב טוב בחור השחור בתמורה! Tongueצחוקקריצה

SHLUHA KASAGLAZAIA שלי! נהנתי מאוד EBAT TEBA V POPKU גרררר!!! TongueTongueמוחא כפייה

סקסית נהנית מהפיזדהחוייצ'יק כוסזיינצ'יק שלי? Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

733

אוינק אוינק האקס המטורף שובר לבבות שובב! צחוק

שלום חברים יקרים כפי שאתם כבר יודעים אני מאצ'ו קזנובה גדול אז לתפוס TZIPOT בשבילי זה PIECE OF CAKE! Coolצחוק

הייתה לי TZIPA אחת שהייתי כותב לה כל שבוע. ככה הכי טוב לא צריך להיות דבוקים זה לזו לתחת (למרות שזה ממש כיף עם תחת של שרון צחוק) וכל אחד יכול לעשות מה שבזין ובכוס שלו/שלה צחוק

כתבתי ל TZIPA שלי וקבעתי שניפגש בצריף שבו היא גרה! הגעתי אליה חרמן ומוכן לקרב! Evil Smile

השענתי אותה על השייש, הרמתי את השמלה שלה, הורדתי את ה TRUSIKI הריחניים שלה, פיסקתי את ה JOPA שלה והדבקתי את לשוני לחור התחת היפה והטעים שלה גרררררר TongueParty

היא נגנבה וגנחה מהליקוק המרשים שלי! אחחח איזה חור יא וארה די! Pig

TZIPA חרמנית שלי לא יכלה עוד ושיחררה את חזיריק הקשיח שלי לחופשי צחוק הוא עף מתחתוניי כמו טיל וסטר על פניה צחוקקריצה

היא התנפלה עליו במציצת כריש עצבנית ואכלה אותו בשקיקה! Tongue גם את הביצים החלקות שלי היא שליקלקה בפיה הלוהט! הבאתי לה ארוחת בוקר מפנקת ביותר! Tongueצחוקקריצה

אחרי ארוחה כזאת היא תהיה שבעה לשבוע... עוד שבוע נכתוב לה שוב חי חי צחוק

הייתה לי גם TZIPA אחת שהייתה מטישה אותי בשקש סוער ומפריעה לי לאונן צחוק

פעם אחת היא אנסה אותי 6 שעות! לא פספסה שום פוזה הנימפומנית צחוק

אחרי שהשתחררתי ממנה סוף סוף התיישבתי על הכורסה ואוננתי... כמובן שהיא לא יכלה לתת לי טיפה של שקט הפיזדה הזאת ושלחה לי הודעה...

"אוינק אוינק בא לך לזיין אותי?" שאלה גברת חורים רעבים צחוק

אהה כלבה בת כלבה למה את מפריעה לי לאונן! כועסצחוק

בדיוק סיימנו להזדיין אין לה גבולות? Wackoצחוק

אני אוינק אוינק תחמן אז ביקשתי ממנה שתשלח לי תמונות סקסיות. היא שלחה לי ומיד חסמתי אותה! צחוק ישבתי לי בכיף על הכורסה ואוננתי על התמונות שלה חה חה חה זיינתי את הכלבה! Tongueצחוקקריצה

"אההה מה זה איזה בן זונה הוא חסם אותי! ועכשיו הוא יושב מבסוט מאונן על התמונות שלי!" אמרה לעצמה TZIPA בכעס ודחפה אצבע לתחת כדי להירגע צחוקקריצה

הייתה לי גם TZIPA אחת שקראו לה אוקטביה פופינס! היא באמת הייתה אהבת חיי והחורים שלה היו אהבת חזיריק הקשיח Tongueצחוק

יום אחד כתבתי לה הודעה: "כמוני לא תמצאי!" Tongue

"מה זאת אומרת אוינק אוינק? מאיזה בחינה?" כתבה לי פופינס בהודעה.

האצבע שלה עוד לא הספיקה ללחוץ על SEND וכבר הופעתי מולה! העפתי אותה על המיטה. קרעתי ממנה את הבגדים! את החוטיני הסנפתי ושמתי על הצוואר! פתחתי לרווחה את רגליה והתנפלתי עם לשוני על הפיזדה הורודה והרטובה שלה! Evil Smile

פופינס התחרפנה וגנחה: "זה מתקדם יפה! זה גדול! הפעם עשית את זה! (ליקקתי חור תחת וכוס בו זמנית! Tongue) פנטסטי! נפלא! הצליח לך! כןןן תלקק לי את הפושפוש שלי!" Tongueצחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" וליטפה אותי ב VALOSIKI שלי! חיוך גדולמוחא כפייה

חשבתי שאנחנו נמשיך בחגיגת שקש סוער במיטה אבל פופינס הודיעה לי פתאום: "טוב אני מסופקת יאללה ביי!" צחוק

"מה???" צעקתי בהלם Shocked

"לך מפה!" צעקה פופינס ובעטה אותי מהמיטה בכיצחוק

התעצבנתי והלכתי מושפל עם חזיריק נבול בין רגליי! צחוק

אחרי כמה ימים TZIPA באה אליי והתחילה להציק לחזיריק הקשיח. לא הייתי מוכן לרקוד לצלילי הכוס שלה! Approve

לקחתי את הלב שלה...

ושברתי לה אותו לרסיסים! כועס

"אההה אוינק אוינק מה עשית? שברת לי את הלב!" צעקה פופינס בהלם וניסתה לתלוש את החוי שלי ולשבור אותו Ouchצחוק

התחמקתי ממנה וקפצתי עד התקרה צחוק

TZIPA פופינס התחילה לבכות... בכי

"נו TZIPA אל תבכי תתנחמי שיש לך עדיין את חזיריק הקשיח!" חיוך גדול ניחמתי אותה.

"אז מה אוינק אוינק חזרת אליי? אנחנו שוב זוג?" שאלה פופינס בעיניים זורחות ומלוכסנות צחוק

"כמובן קיסקה שלי!" צעקתי וטפחתי על ישבנה חיוך גדול

"איזה כיף קוטיק שלי אנחנו נעשה שוב EBATSIA!" צעקה בהתלהבות פופינס צחוק

"בואי TZIPALE שלי תמצצי!" אמרתי לה ודחפתי חוי קשיח לפיה! Evil Smile

בהמשך פופינס העיפה אותי על המיטה ואמרה שיש לה הפתעה בשבילי! Tongue

היא הוציאה שני פונפונים ועשתה איתם פוליש ואקס לזין שלי! אחחח זה היה מדהים! Tongueמוחא כפייה

תראו איך הביצים שלי גדלו מחרמנות! צחוקצחוקצחוק

זה נקרא BALSHIE VALASATIE IAITZA TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

אחרי שפופינס סיימה לענג את חזיריק הקשיח ואת הביצלך החלקות שלי עם הפונפונים, היא התנפלה עליהם עם פיה החם ועשתה להם חגיגה אוראלית מהסרטים! Tongueמוחא כפייה

ליקקתי את ה JAPETZ שלה בעונג רב והסנפתי אותו בשקיקה! Tongue

פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף בגופי, ב NOJKI השעירות שלי ובפופקה הסקסית שלי! TongueStar

צעקתי בטירוף וליטפתי את הפושפוש הרטוב שלה! צחוק

פופינס לא יכלה עוד וקפצה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי. היא עדיין כעסה והחליטה לפרוק את זעמה בשקש סוער ופסיכי! Evil Smileצחוק

"שוב הזין שלך עושה לי הצגות לא רוצה לעבוד כמו חמור! קדימה חוי מנוול תן עבודה אחרת אני אזרוק אותך מהחלון!" שרה פופינס וקיפצה במרץ על הזין שלי Tongueצחוק

"השגרה ממצה את עצמה מהר זה מה יש מה החיים יכולים כבר לחדש? אבל ואללה הזיון איתך הפתיע אותי חבל"זזז!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה המקפץ! Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על החוי שלי עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של חוסם פיזדה ומטישה זין! צחוקצחוקצחוקקריצה

פופינס שוב הוציאה את ה ZUBKI החדות שלה ונשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתענגתי על ישבנה המקפץ! Tongue

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה! השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue

"בלילה חולמת על סקס בכל הפוזות! ואיי ואיי ואיי אני ממש נימפומנית!" שרה פופינס צחוק

"מזמן לא חוויתי כזה אקשן מטורף! כוסית שלי צועקת עליי: "מיד אותי תמשש!" (צעקה פופינס ומיד מיששתי אותה צחוק) ועוד מורידה לי כאפה ככה בלי להתבייש!" צעקתי וחטפתי כאפה מטורפת צחוק

עברנו לעמידה. פופינס נשענה על המדף ופירקתי אותה מאחורה בכוס! Tongue

"אני לא אחת שאתרגש מפורש ויגואר! יותר רוצה לקבל חוי קשיח בחורים!" שרה פופינס בהתלהבות! Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הפושפוש! Tongue

"זוכרת שדיברנו קצת על זיונים מטורפים? את יודעת איך חיכינו לממש את זה ואני אחד כזה שיש לו פתיל קצר!" שרתי לפופינס וטפחתי על ישבנה! צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"לא בא לי לחכות אפילו עד מחר! מה בסה"כ רצינו להגשים את כל מה שחלמנו!" שרתי בשמחה! צחוק

התהפכנו והמשכתי לפרק את הפושפוש של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"החוי שלך נותן לי GOOD sh*t! אני גורמת לו לעבוד מצאת החמה עד צאת זרע!" שרה פופינס ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

פירקתי את הפושפוש של פופינס עמוק וחזק וליטפתי את גופה הענוג! חיוך גדול

"תקרע לי ת'צורה אני חמה ורטובה אני המוזה שלך!" שרה פופינס בשמחה! Tongue

"בואי נתחיל להשתולל במיטה ונחיה איך שנחיה יה יה! כמו לביאה ואריה יה יה! המיטה שלנו היא ג'ונגל מטורף שאין לו סוף!" שרתי לפופינס ושאגתי בטירוף! צחוק

פופינס נהייתה ממש רעבה ודרשה שאמלא את פיה המלוכסן בכמות נדירה של זרע חזירי! Pig

היא התיישבה בדוגי והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה

ואז היא דחפה אצבע עמוק לתחת שלי וצעקה: "לפתוח לאוינק אוינק את המונה האנאלי עם אצבע!" צחוק ואיי ואיי ואיי איך היא פתחה לי את המונה האנאלי שלי! נשארתי ללא מילים! צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מעלפות השפרצתי לפיה של פופינס צונמי של זרע חזירי! צחוק היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פושפוש" Tongueצחוקמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigParty

חברים מוסר השכל: אף פעם אל תשברו לחברה שלכם את הלב זה יגמר בדמעות ופופקה אדומה צחוק תפרקו לה ת'פושפוש עמוק וחזק כל היום וכל הלילה והיא תגמול לכם בהתאם! המונה האנאלי יהיה פתוח לרווחה ולא יסגר לעולם! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייייייייייייים!!! TongueTongueTongue

איך פתחת לי את המונה האנאלי! את אלופה!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

אני בטוח שאחרי השקש הסוער שלנו פושפוש שלך נרדם כמו תינוק! Tongueצחוקקריצה

סקסית מסוכן לשבור לך את הלב זה יכול להיגמר בחוי שבור צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המטריפים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

734

אוינק אוינק השובב בוגד באישתו עם השכנה גברת פופקה
ואז מפצה את אישתו פופינס בשקש פראי ומלוכלך!
Evil SmileTongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב אהוב ליבכם אוינק אוינק הממזר המסוקס! Tongue

בת הזוג שלי פופינס היא TZIPA סקסית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן "דפוק אותי" לתפארת! Tongueמוחא כפייה אני מזמבר אותה יום ולילה והכל מעולה אבל חוי של גבר צריך גיוון! Cool

יש לנו שכנה אחת גברת פופקה בעלת JAPETZ עסיסי וכובש! Tongue

חזיריק הקשיח סיפר לי שהיא שרמוטה רצינית (הוא מבין בדברים האלה צחוק) וכמובן ששמתי עין על הפופקה שלה... אבל יש לה בעל עצבני מבולבל

יום אחד פופינס הלכה לעבודה ואני יצאתי להבריק את הפרארי שלי שחונה ליד הבניין.
ראיתי שבעלה של גברת פופקה יצא לאנשהו וחיוך ממזרי הופיע על פניי Evil Smile

בזמן שהברקתי את הפרארי שלי לא שמתי לב שלמרפסת יצאה גברת פופקה ועשתה שם ספונג'ה.

לפתע מים מלוכלכים יצאו מהניקוז שבמרפסת ישר על הפרארי שלי! כועס

"היי פיזדה מה את עושה? תפסיקי ללכלך את הפרארי שלי!" צעקתי בעצבים אחרי שקלטתי את גברת פופקה מנקה במרפסת.

"אדון אוינק אוינק אבל פה זה הניקוז שלי, אני לא אשמה שחנית מתחת" חיוך הסבירה לי גברת פופינס בחיוך.

"אהההההההה אבל זאת פרארי אהובתי! איך עשית לה את זה!" צעקתי בבילבול צחוק

"אוינק אוינק אל תכעס בוא תלקק את הפופקה שלי!" אמרה לי גברת פופינס בקריצה וחשפה בפניי את הפופקה המדהימה שלה! Tongue היא הפליקה עליה ונענעה אותה בשובבות! מוחא כפייה

"וואאאאוווווווווו איזה פופקה! חכי לי אני בא!" Tongue צעקתי בהתלהבות ועליתי לשכנתי השרלילה קריצה

כשהגעתי אליה הצמדתי אותה על השייש במטבח והתנפלתי על הפופקה המטריפה שלה! ליקקתי אותה בשקיקה והתענגתי על טעמה המשובח! אין דברים כאלה הפופקה הכי טעימה בעולם ללא צל של ספק! מוחא כפייה

גברת פופקה ששיחקה עם רגלה בחזיריק הקשיח במהרה שלפה אותו מתחתוניי והתנפלה עליו במציצת כריש עצבנית חמה ורטובה להפליא! Tongue אחחח איזה פה יש לה! מסתבר שלא רק ה JOPA שלה מככבת בשכונה צחוקקריצה

לפתע תוך כדי שחזיריק הקשיח עשה חיים משוגעים בפיה של הזנזונת פופקה נשמעו דפיקות בדלת! Shocked

"אההה אוינק אוינק זה בעלי חזר! אתה חייב לקפוץ מהר מהמרפסת!" צעקה גברת פופקה וכיוונה אותי למרפסת צחוק

לבשתי במהירות את הג'ינס וקפצתי מעבר למעקה של המרפסת. נתליתי על המעקה עם הידיים כי פחדתי לקפוץ למטה Shocked

לא ידעתי שפופינס שכחה את הארנק שלה וחזרה הביתה... צחוק

"היי אוינק אוינק מה אתה עושה שם? למה אתה תלוי על המעקה של השכנה? אני מתארת לעצמי שביקרת את גברת פופקה ובעלה בדיוק חזר! גם אני חזרתי אוינק אוינק. שנקרא לבעלה של גברת פופקה ונזמבר אותך יחדיו בחדירות כפולות?" כועסצחוק שאלה אותי אהובתי וצחקקה.

"מה פתאום דובשניה מלוכסנת שלי ניסיתי לסתום את החור של גברת פופקה כלומר את החור במרפסת שמשם יצאו מים מלוכלכים שליכלכו את הפרארי! (לא חור תחת שמשם יצא SRAT בלאט! מבולבל) את חייבת להאמין לי!" צעקתי ונופפתי ב NOJKI שלי צחוק

"כן כן אני ממש מאמינה לך! אני יודעת שהתעסקת עם גברת פופקה! בוא תרד מהר ממזר שכמותך!" צעקה פופינס והתחילה למשוך בג'ינס ה LEVI'S שלי Shockedצחוק

סירבתי בכל תוקף לרדת כי ידעתי שאני אחטוף הרבה PIZDULEI חחחחחחחחחחחח צחוק

זה נגמר בזה שפופינס קרעה את ה LEVI'S האהוב שלי! בכיכועס

"אהההההההההההה מנוולת קרעת את הLEVI'S שלי!" כועס צעקתי בעצבים ורצתי אחרי פופינס שברחה ממני וסגרה לי את דלת הכניסה בפרצוף צחוק

לא ויתרתי ואחרי כמה בעיטות קראטה פרצתי את הדלת! Approve

פופינס ברחה ממני אז תפסתי את בושם השאנל שלה...

וניפצתי אותו לרסיסים! Evil Smileצחוק

"מה עשית בן זונה! זה הבושם האהוב עליי!" כועס צעקה פופינס בעצבים וזרקה לי בפנים את הספר שהיא קוראת צחוק

שנינו היינו עצבניים בטירוף והלכנו מכות בכל הדירה! צחוק בלי לשים לב מהר מאוד איבדנו את כל הבגדים שלנו וה TRUSIKI של פופינס מצאו את עצמן על צווארי צחוק

פופינס נחתה על המיטה ואני אחריה צחוק

"קדימה אוינק אוינק תענג לי את הפושפוש אני בוערת מתשוקה!" Tongue גנחה פופינס והצמידה את הפרצוף שלי לפיזדה שלה צחוק

"הוווו אוינק אוינק כן כן תמשיך ככה! מדהים! חן חן! סחטיין! מחשבה יפה! (ליקקתי חור תחת וכוס בו זמנית! Pig) בדיוק! אתה גורם לזה להישמע קל! יוצא דופן!" גנחה פופינס והתפתלה מתענוג מלשוני המדהימה! Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייהStar

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ה JOPA המדהימה שלה! הסנפתי וליקקתי בשקיקה את התחת המתוק שלה והצטמררתי מתענוג! מוחא כפייה

פופינס התנפלה על הביצלך החמודות שלי ושליקלקה אותן בפיה החם! היא גם עשתה מציצת פוליש מדהימה לחזיריק הקשיח והוא היה מבסוט בטירוף ממלתעותיה של פופינס! Tongueצחוקקריצה

לפופינס שלי יש גם הפתעות בשרוול אז היא חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי ברעב גדול ב NOJKI, ב JIVOTIK וב POPKA שלי! Tongueצחוק התפתלתי מצד לצד וצווחתי בקולי קולות עד שגברת פופקה שמעה אותי נגנבה וגמרה צחוקצחוקצחוק

פופינס החרמנית כבר טיפטפה מהפיזדה בפה שלי! Tongue הייתי בסכנת טביעה אז היא מהר מהר התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו בשקיקה! מוחא כפייה

"רק שתדעי רק אני רואה את ה JOPA שלך ופתאום זה קורה... הופ ויש לי זיקפה!" שרתי בשמחה וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על חזיריק הקשיח כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מלקק פופקות וחולת זרע! זה היה נפלא! Tongue

פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי חי חי חי צחוק

"תלחש לי באוזן דברים מלוכלכים שאתה רוצה שאני אעשה!" חיוך גדול ביקשה פופינס בחיוך גדול.

"מטבח! שירותים! סלון! כביסה!" לחשתי לפופינס באוזן צחוק

"מה אוינק אוינק יא זבלן! התכוונתי לדברים מלוכלכים במיטה!" צעקה פופינס והחטיפה לי סטירות מצלצלות! צחוקצחוקצחוק היא הייתה עליי ב MOUNT מלא ככה שהייתי ממש חסר אונים צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

זימברתי אותה באוויר מול המראה וצפיתי איך ה JOPA שלה מקפצת ומוחאת כפיים! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי איתה על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בשמחה בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי שוב את הדובשניה החרמנית שלי והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

"מה אני אוהבת? אתה יודע את התשובה! חוי גדול וקשיח שפותח לי טוב ת'צורה!" שרה פופינס וליטפה את ה USHKI שלי עם אצבעות כפות רגליה! Tongue

"אני אדפוק אותך ממש טוב כי זה עושה אותך שמחה!" שרתי לפופינס ודפקתי אותה מעולה מוחא כפייה

עברנו לעמידה! המשכתי לזמבר את פופינס בפיזדה כשהיא נשענת על המדף חיוך גדול

"אני זה אני, לא תמצא כמוני! יש לי כוס נדיר וחיוך שווה מיליונים!" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות חזקות עם ישבנה חיוך גדול

"בייב אני תמיד שלך תהיי בטוחה נסיכה שלי!" שרתי לה וטפחתי על ישבנה Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בפיזדה הלחה שלה Cool

"אני אוהבת מזומנים אבל אי אפשר לקנות אותי בקאש, אבל אפשר לקנות אותי בחוי קשיח! אתה כל מה שרציתי! מה אפשר עוד לבקש?" שרה פופינס בהתמוגגות צחוק

"לא משנה מה יש בארנק משנה איזה גודל יש במכנס!" שרתי לפופינס והיא הסכימה איתי ב 100 אחוז צחוק

"אהובי קח אותי!" צעקה פופינס צחוק

"תשני חמודה אני לא נוסע לשום מקום!" צעקתי לה והתחלתי לנחור צחוק

חטפתי מפופינס סטירות מצלצלות על החוצפה החזירית שלי צחוקצחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"פוזה על הבטן - סחיטה הדוקה!" צעקה פופינס בשמחה צחוק

"שתדעי זכית בענק! זכית בגבר שנותן סקס הכי טוב בעולם!" צעקתי לפופינס ועשיתי שריר של PAHVASTATSIA! Coolצחוק

"אני רוצה קצת רומנטיקה סוף לדאגות! שתאיר לי עם הפלא כשאין אור במדרגות!" שרה פופינס והקפיצה את ישבנה Tongueמוחא כפייה

"וגם בלי שאני שואלת אתה עוצר תמיד בדרך באיזה בית קפה קטן כי אני מתה על עוגות!" שרה פופינס והלבישה את הפיזדה שלה על חזיריק הקשיח עמוק וחזק! Tongueצחוק

"בא לי שנריב כי אני אוהבת את השקש של הפיוס! ואז נרדם ותגנוב לי את השמיכה!" שרה פופינס וצחקקה צחוק

"יש שקרנים אבל אני לא מאלה, נשבע לך מתרגש ממך כמו ילד!" שרתי לפופינס בהתרגשות של בייבי אוינק צחוק

"אז תפני מקום בלו"ז כי אני הולך לחגוג לך על החורים!" שרתי וחגגתי לפופינס על הפיזדה! Evil Smileצחוק

פופינס הייתה כבר ממש רעבה וביקשה שאמלא את פיה בזרע החזירי והמרענן שלי! Tongue

היא התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Star היא מצצה אותו ברעב גדול עד שהשפרצתי לה בפה את השפיך הסמיך והמלכותי שלי! Evil Smile

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק שמוצ'יק!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarPigParty

חברים חשבתי לצרף את גברת פופקה למיטה שלנו! Star מה יותר טוב מפופקה עסיסית אחת? שתי פופקות עסיסיות שאפשר לאכול ולזמבר נון סטופ כל הלילה! הוווווו יססססססססססס חריו חריו חריו! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייייים!!! TongueTongueTongue

הפופקה שלך מוציאה אותי מדעתי! כזאת לחמניה חמה וטרייה גרררררר! TongueTongueTongueמוחא כפייה

סקסית תקראי לגברת פופקה היא צריכה לתת לי נשיקה לפני השינה! Pigצחוקצחוקצחוק

סקסית תלבשי LEVI'S אני בא לקרוע לך אותו מהפופקה! Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

735

אוינק אוינק מעצב האופנה המטורף מעצב את החורים של דוגמנית פופינס! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים כאן שוב החזרזיר הכי מפורסם במדינה! Pig

לאחרונה אני מתעסק בעיצוב בגדים לנשים. יש לי עיצובים מטורפים והשרמוטות שלי מתות על זה! זה מדגיש להן את הפופקות ועושה אותן מגנט מיני לחרמני השכונה צחוק

חיפשתי דוגמנית בית לעיצובים שלי Tongue

יום אחד פנתה אליי TZIPA מיוחדת במינה! יכולתי להתרשם שיש לה את כל הנתונים הויזואליים כדי להפוך לטופ מודל הבאה! מוחא כפייה כמובן שהייתי חייב לבחון אותה מקרוב ולהתרשם מה יש לה להציע! ובשביל זה צריך לפתוח את החבילה ולהציץ מקרוב Evil Smile

אוקטביה פופינס הגיעה אליי ביום נעים וחמים במיוחד. עיניה המלוכסנות זרחו וחיוכה השובב הקסים אותי! חיוך גדול

"ברוכה הבאה לסטודיו שלי גברת פופינס!" Star קיבלתי אותה בברכה ונעצתי את עיניי בישבנה התפוחי! טוסיק לתפארת BUM BUM UNIVERSITY! Tongueצחוק

"תודה רבה אוינק אוינק אני מאוד שמחה להגיע לסטודיו שלך!" אמרה לי בהתלהבות פופינס חיוך גדול

"תשמעי פופינס לפני שנתחיל יש תנאי קבלה שאת צריכה לעמוד בהם!" הסברתי לפופינס והיא הביטה לעברי בסקרנות.... "אני צריך ללקק לך את הפופקה ואת צריכה למצוץ לי את הזין!" אמרתי לה וסטרתי על ישבנה Evil Smileצחוק

"פששששש אוינק אוינק אתה ממש מפתיע אותי! לא ציפיתי לזה... מצד שני שמעתי עלייך רבות ואתה אכן ברנש מיוחד במינו!" צחקקה פופינס והבליטה את ישבנה לכבודי Tongue

הורדתי את החוטיני שלה והדבקתי את לשוני לחור התחת המדהים שלה! אחחח הטעם משגע! ממש DELICIOUS BUTTHOLE! Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי שאכלתי בשקיקה את התחת של פופינס, היא הסתובבה והתנפלה על הזין שלי שעמד כבר במלוא תפארתו והדרו, במציצת כריש עצבנית! Tongueמוחא כפייה

היא אכלה אותו עד תום! ממש בלעה אותו בלי ללעוס! צחוק

אחרי שפופינס עברה את תנאי הקבלה הנוקשים שלי הראיתי לה את קולקציית הטייצים המעניינת שלי. אלה טייצים עם חור ב JOPA! Tongueצחוק

נתתי לפופינס למדוד את אחד הטייצים וכשראיתי איך הטייץ יושב עליה כמעט קיבלתי התקף לב! איזה פופקה עסיסית יש לה בטייץ הזה מאמא מיה! פשוט לאכול אותה! Tongueמוחא כפייה

שוב התנפלתי על התחת שלה ואכלתי אותו בשקיקה! Tongueמוחא כפייה

"נו חזירצ'יק שלי אתה מבסוט? קדימה בוא תעשה לי ירידה! אני מיוחמת!" צעקה בחרמנות פופינס, נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! Tongueצחוק

הדבקתי את לשוני לפיזדה המיוחמת שלה וליקקתי אותה כמו גלידת וניל עם תותים! Tongueצחוק

"זה מתקדם יפה! כן תאכל את ה SKLADA4KA שלי! זה גדול! הפעם עשית את זה! (ליקקתי פופקה ופיפקה בו זמנית! Tongue) פנטסטי! נפלא! שיחקת אותה בגדול! הצליח לך!" גנחה פופינס Tongueמוחא כפייה

ליקקתי את ה SKLADA4KA של פופינס ברעב גדול ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStar

פופינס הייתה ממש נלהבת והתיישבה על פניי עם ישבנה העסיסי! Tongue

הסנפתי וליקקתי את ישבנה בשקיקה! זה היה חמים וטעים יאמי יאמי! Tongueמוחא כפייה

MY MODEL SLUT התנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך שלי במציצה חמה ומטריפה! ממש לעסה בפיה את כל החבילה ובלעה אותה! Tongueצחוקקריצה

גיליתי לתדהמתי שלפופינס יש שיניים חדות ושובבות אז היא התנפלה על גופי ונשכה אותי ב VALASATIE NOJKI ב BA4KI, ב JIVOTIK וב POPKA שלי הוווו יסססססס Tongueצחוק

צרחתי והסתובבתי כמו שיפוד חזירי אבל לא נשברתי כי אני BAD ASS MOTHER FUCKER! Evil Smile

"קדימה SVINKA שלי בוא תזמבר אותי עמוק וחזק! תקרע את ה SKLADA4KA שלי!" צעקה בחרמנות פופינס והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

איזה כיף שיש טייץ עם חור! אפשר לעשות טיול בחוץ ולחזור לזימבור טוב בלי להתפשט צחוקצחוקצחוק

"בוא ותראה לי מה זה סקס אמיתי ותסובב אותי על הזין שלך כמו בקרוסלה!" שרה פופינס וקיבלה סחרחורת מהסיבובים על החוי שלי צחוק

"הרבה אומרים עלייך ראשים היא מסובבת!" שרתי והפלקתי על ישבנה של פופינס Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מעצב אופנה מטורלל ו TZIPA שרלילתית! זה היה נפלא! צחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! Starצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה על החוי מול המראה והתמוגגתי איך הפופקה שלה קיפצה בטייץ הצבעוני ומחאה כפיים! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי אותה שוב והקפצתי אותה על חזיריק הלוהט בחזרה למיטה חיוך

השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! Star

"תן לי את הקצב את הנשמה! איך אני עפה ביחד איתך כמו בקרוסלה!" שרה פופינס וצחקקה צחוק

"פופינס זה כבר יותר מידי! אני בקושי נושם כבר מרוב שקש!" אמרתי לה בנשימותיי האחרונות צחוק

עברנו לעמידה! פופינס נשענה המדף ופירקתי לה את הפיזדה הורדרדה בכל הכוח שנשאר לי! צחוק

"כבשת אותי! ברגע התמסרתי לחזיריק הקשיח שלך! אני לא צריכה עוד זיין חוץ ממך!" שרה ABALDENAIA פופינס צחוק

"את מתפשטת ועושה חיים משוגעים! לא מפסיקה לקפוץ על הזין שלי גם כשאני צועק דיייי!!!" שרתי לפופינס והיא קיפצה על הזין שלי בטירוף! צעקתי דיייי והיא קיפצה אפילו יותר! צחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה בחדווה! Tongueמוחא כפייה

"לשמוח, לברוח ומהכל לשכוח! רוצה להיות איתך אני השרמוטה שלך!" שרה פופינס ורקדה על החוי שלי! TongueStarאצבע למעלה

"אומרים שאני זיין מספר אחד! לחזיריק שלי יש הרבה פוזה!" צחוק שרתי ועשיתי שריר! Cool

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את הפיזדה המעוצבת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star

מה שיש בינינו אין לאף אחד! תקשיב לכוס הרטוב שלי כי הוא מזמן יודע שאתה הגבר בחיי!" שרה פופינס וגרמה לחזיריק הקשיח שלי להסמיק Embarrassedצחוק

"תני חיוך שובבה שלי את חיה בסרט כחול! איך הכל קרה מהר מידי רק הכרנו וכבר אנחנו משתוללים במיטה!" שרתי בשמחה רבה והתמוגגתי מחיוכה הגדול של פופינס Tongueצחוק

היא הייתה כבר ממש צמאה אז היא ביקשה לשתות את הזרע האופנתי מבית היוצר של המעצב הנודע חזירוביץ' הקשיח! צחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתחילה למצוץ ולרייר על החוי שלי! Tongueמוחא כפייהצחוק

היא גם זיינה אותי תוך כדי המציצה בפופקה הקטנה והשובבה שלי עם ה PAL4IK שלה! TongueStar

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים השפרצתי כמות יפה של זרע אופנתי בפיה המתוק של פופינס Tongue

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק SKLADA4KA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigאצבע למעלהPartyBeer

חברים עשיתי זאת! עיצבתי את החורים של אוקטביה פופינס! עכשיו היא TZIPA מעוצבת להפליא ויכולה לככב בתצוגות הכי נחשקות של השרלילות שלי! צחוקצחוקצחוק

את הטייץ עם החור נתתי לה במתנה כדי שהיא תוכל ללכת ברחוב ולחרפן את כל החרמנים עם ה JAPETZ הסקסי שלה גררררררררררר TongueTongueTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue

היה מדהים לדפוק אותך בפיזדה דרך הטייץ חריו חריו חריו! Tongueמוחא כפייהPig

סקסית ה SKLADA4KA שלך פשוט מדהימה! אני יכול לבוא לישון בה? Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית הרבה אומרים עלייך ראשים את מסובבת אבל אצלי סובבת את חזיריק הקשיח ישר לפיזדה שלך הוווווווווווו יסססססססססססססססס צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המעוצבים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

736

אוינק אוינק הנוכל התחמן מתחמן שתי TZIPOT,

חוזר למוטב

ואז מזמבר אחת מהן בשקש סוער! Tongueצחוק

שלום חבריי היקרים! יש ביניכם נוכלים? כי אם כן אז אנחנו משפחה גדולה ומאושרת, כי אני נוכל ורמאי הכי גדול בעולם! הידד לי הידד לנוכל הקשיח שלי חררררררררר חררררררר Tongueצחוק

במסגרת מעשי הנוכלות שלי החלטתי לבקר זונה "גברת פופקה" יש לה את הפופקה הכי יפה בעולם! ותמורת מזומנים אפשר ללקק לה אותה גרררררררררר Tongueמוחא כפייה

הגעתי לגברת פופקה, ליטפתי את הפופקה המרשימה שלה ונתתי לה 2 שטרות מזוייפים של 200

גברת פופקה תפסה את השטרות בשמחה, נשענה על השייש ופתחה את הפופקה שלה לכבודי! Tongue

זחלתי בהתלהבות לתוך הפופקה שלה וליקקתי לה אותה בשקיקה! איזה פופקה טעימה! גרררר גררררר יאמי יאמי! Tongueאצבע למעלה

אחרי שאוינק אוינק עזב את גברת פופקה שבע ומרוצה, היא גילתה שהשטרות שהוא נתן לה מזוייפים מבולבלShocked גברת פופקה התחילה לבכות וניגבה את הדמעות עם השטרות המזוייפים בכיצחוק

עדיין היה לי תאבון אז החלטתי לקפוץ לזונה פופינס. גם לה יש JAPETZ עסיסי ומרשים! מוחא כפייה

לא חסר פופקות טעימות בתל-אביב צחוקקריצה

באתי לגברת פופינס ונתתי לה לשם שינוי 4 שטרות אמיתיים של 100

פופינס שמה את השטרות בארון, נשענה על השידה ואמרה:

"בבקשה אוינק אוינק אתה מוזמן להתכבד!" קריצה ופתחה את הפופקה שלה לרווחה Tongueמוחא כפייה

צללתי לתוך ה JOPA שלה בטירוף ואכלתי אותה כאילו לא אכלתי תחת מימיי! צחוק

הטעם מדהים! מרענן ומשגע! איזה כיף שיש הרבה פופקות יפות וטעימות! יסססססס! TongueStar

אחרי שהייתי שבע ומרוצה, פופינס קפצה למקלחת כדי לשטוף את ה JOPA ואני בינתיים התלבשתי... ראיתי איפה פופינס שמה את השטרות שנתתי לה. תפסתי את השטרות והחלקתי אותם לכיסי. נפרדתי מפופינס בחיוך ונשיקה והלכתי שמח ועליז! אכלתי תחת בחינם הוווווווווווו יססססססססססססססס Tongueצחוקקריצה

כשפופינס גילתה שהשטרות נעלמו היא הבינה שאוינק הבן זונה גנב אותם! היא תפסה את הראש ופצחה בבכי! דמעות זלגו מעיניה המלוכסנות בכי אוינק אוינק אתה רשע מרושע זה מה שאתה! כועסצחוק

בלילה כשהלכתי לישון היו לי ייסורי מצפון ולא הצלחתי להירדם מבולבל לפתע חזיריק הקשיח שלי הציץ מתחתוניי וגער בי! Shockedכועס

"אוינק אוינק למה עשית את זה? אלה שתי זונות הכי טובות במדינה ויותר לא תוכל לבוא אליהן! כולם עומדים בתור ובאים ורק אתה לא! צחוקצחוקצחוק בגללך אני לא אהנה ואהיה רק עם היד שלך או כל מיני זונות מעפנות!" Ouch

פרצתי בבכי והחלטתי למחרת לעשות יום מעשים טובים! חיוך

קמתי בבוקר, רעננתי את חזיריק הקשיח, שמתי לו פפיון חגיגי והלכתי לדרכי עם סטפה של מזומנים! חיוך גדול

הגעתי לגברת פופקה. כשהיא פתחה לי את הדלת היא הזעיפה את פניה והביטה לעברי בבוז כועס

"גברת פופקה מצטער על הפעם שעברה הנה קחי" אמרתי לה והושטתי לה 800 שקל חיוך

"וואוו אוינק אוינק אתה גבר אמיתי בא לי למצוץ לך! מה שאני לא עושה עם אף אחד!" צעקה באושר גברת פופקה והתנפלה על חזיריק הקשיח Tongueמוחא כפייה

עמדתי והייתי ממש BALDET! גברת פופקה מוצצת אליפות עולם! Tongueמוחא כפייה

לפני שנפרדתי ממנה ליקקתי לה שוב את ה JAPETZ, הוא כזה מאמי מתוק! מוחא כפייהStar

אחרי גברת פופקה קיפצתי בשמחה לגברת פופינס. היא פתחה לי את הדלת והביטה בי בעיניי שטן מלוכסנות Evil Smileצחוק

"מה רצונך מנוול?" כועס שאלה אותי פופינס בעצבים.

"גברת פופינס אני מצטער על הפעם שעברה, הנה קחי!" אמרתי ונתתי לה 800 שקל.

"וואוו אוינק אוינק אתה גבר אמיתי בא לי לעשות איתך שקש סוער ופרוע!" Tongue צעקה פופינס המאושרת בהתלהבות ועיניה המלוכסנות זרחו כמו השמש! צחוק

היא התנפלה גם כן על חזיריק הקשיח וביצעה בו מעשים מגונים עם פה הכריש שלה Shockedצחוק

במהרה היא גררה אותי למיטה ודרשה ירידה! חיוך גדול

היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והצמידה את ה GUBKI החושניות שלי לפיזדה הרעבה שלה! צחוק

עשיתי לה שם בלגאן גדול בשני החורים והיא גנחה: "טוב! הצליח לך! זה מתקדם יפה! זה גדול! פנטסטי! זה נכון! הפעם עשית את זה! (ליקקתי פיפקה ופופקה בו זמנית! Approve) נופת צופים!" TongueצחוקStar

אחרי כמה דקות פופינס ממש נגנבה! היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" TongueStarמוחא כפייהאצבע למעלה

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. היא התנפלה ברעב גדול על חזיריק הקשיח ואכלה אותו בשלמותו, כולל הבייצלך! Tongue

חזיריק הקשיח צעק בהלם: "אוינק אוינק תציל אותי היא ממש HUISOSKA!" צחוקצחוקצחוק

ליקקתי בהנאה גדולה את הפופקה של פופינס כשלפתע היא חשפה את שיניה החדות והתנפלה על כל חבריי הטובים! צחוק VALASATII NOJKI, PUZIKA, BA4KI, ו LISAIA POKPA שלי צחוקצחוקצחוק פופקה שלי הייתה ממש אמיצה אז היא עודדה את שאר חלקי גופי ששקשקו בפחד צחוק

פופינס כבר ממש טפטפה מהפיזדה, אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור עליו אל הלא נודע צחוק

"אתה מרגיש כמו כוכב פורנו, פורש נוצות צבעוניות כמו טווס! כןןן תפליק לי על ה JOP4IK שלי!" שרה פופינס וקיבלה גם קיבלה הפלקות על ה JOP4IK הסקסי שלה! Tongueצחוק

"כולם אומרים שאין כמוני, אני תמיד דואג שהכל יהיה פירסט-קלאס! אומרים שיש לי אישיות טלוויזיונית!" Tongue שרתי בשמחה והסתנוורתי מה JOPA המקפצת של פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של HUI ושל JOP4IK זה היה מדהים! צחוק

תוך כדי שפופינס רכבה עליי היא שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי! איזה אוכלת USHKI ו SHEYKA היא צחוק

הקפצתי אותה במרץ מול המראה על חזיריק הקשיח והתמוגגתי במראה איך הפופקה שלה קיפצה בשובבות ומחאה כפיים Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אז תתחדש על השרירים והתספורת! אני הולכת לעשות איתך שקש סוער!" שרה פופינס בשמחה Tongue

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף והמשכתי לפרק אותה מאחורה בפיזדה הרעבה שלה! Evil Smile

"אתה הגעת עם חזיריק קשיח בולט במכנסיים, אתה גורם לכל השרמוטות לזנק מהתחתונים! עם החיוך שלך אוי כמו פלאש!" שרה פופינס ועשתה לי פלאש עם עיניה המלוכסנות צחוק

"איתי זה שקש מעולם אחר! אני שחקן פורנו עם נשמה!" שרתי ועשיתי שריר למראה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לנענע את הכוס הורדרד שלה חיוך גדול

"לוקח עוד ניצחון בלי לוותר, כובש את כוסך ומקבל עידוד ואהבה!" Heart שרתי לפופינס וקיבלתי ממנה עידוד מטורף! Tongueמוחא כפייהצחוק

"אלופה בתכסיסים ומכורה לזיונים!" שרה פופינס צחוק

"עם חזיריק קשיח שלי וכוס רטוב שלך, איתך נזדיין כל החיים!" שרתי לפופינס בשמחה מוחא כפייה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הפיזדה הלוהטת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"פופינס שלי אוהו אוהו! את סופר זונה אוהו אוהו! ברמת ביצועים במיטה את נמצאת גבוה בפיסגה!" שרתי לפופינס והיא ABALDELA עד השמיים צחוק

"קח כוסית ראשונה תחכה לי בפינה! קח כוסית רביעית תחכה לי במונית!" שרה פופינס בזמן שדפקתי אותה עמוק וחזק בפיזדה! Tongueמוחא כפייהStar

אחרי השקש הסוער שלנו פופינס נהייתה קצת צמאה אז היא ביקשה שארווה את צמאונה ואמלא את פיה בכמות יפה של זרע חזיריק מבית היוצר של הבייצלך הקירחות! צחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצת הכריש העצבנית שלה. זיינתי את פיה במרץ רב ואחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב בכמות בלתי נתפסת של זרע חזירי ומרענן! מוחא כפייה פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק JOP4IK" TongueStarצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarאצבע למעלהPigPartyBeer

חברים יקרים לפעמים צריך להיות הוגנים ולא לתחמן כל מה שזז, במיוחד לא TZIPOT כוסיות שמוצצות ומזדיינות כמו מטורפות! מי יודע איפה עוד תמצאו חורים כאלה במדינתנו הקטנה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

סקסית ה JOP4IK שלך מוציא אותי מדעתי! תצילי אותי! צחוקצחוקצחוק

סקסית תזהרי מנוכלים! לא לכולם יש חזיריק קשיח שיחזיר אותם לדרך המלך צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית לקחתי כוסית ראשונה וצללתי לך לפיזדה! צחוקצחוקצחוק

Heart Hug

Lavelle

737

מתווך סקסי אוינק אוינק והמנקה אוקטביה פופינס עושים ניקיון פסח יסודי בחורים הרעבים שלה! Tongueצחוקקריצה

שלום חבריי היקרים כאן שוב יקיר ליבכם ומושא הערצתכם אוינק אוינק! Approve

בבעלותי משרד תיווך מצליח שאותו אני מנהל ביחד עם השותף שלי מר ג'ירפה חיוך גדול

אנחנו מעסיקים גם מנקה חרוצה אוקטביה פופינס! Tongue

היא תמיד מנקה את הזוהמה אחרינו כי אנחנו שני דלביובים בלאגניסטים שאוהבים PAJRAT במשרד ולשים GRAZNIE NOJKI על השולחן צחוק

פופינס לא רק מנקה חרוצה היא גם TZIPA סקסית בעלת JAPETZ עסיסי ודורש! Tongueמוחא כפייה

אני אוהב להציץ לה מתחת לחצאית בזמן שהיא מתכופפת להרים את הפח חי חי חי צחוקקריצה

אני גם מאוד אוהב לגלוש ותמיד בא למשרד שלי כשהגלשן בידי חיוך

אני אוהב לעבוד ואז לגלוש בים בזמני הפנוי חיוך גדול

גם היום הגעתי למשרד עם הגלשן ופגשתי שם את המנקה פופינס שכבר ניקתה במרץ את המשרד. חיוך גדול נמרח על פניי שלא נדבר על חזיריק הקשיח שממש רייר צחוק

החלטתי לעבוד טיפה ואז לצאת לגלוש. התיישבתי בכיסא ופופינס בדיוק התקרבה לשולחן שלי.

"לא יפריע לך שאני אנקה פה?" שאלה פופינס בנימוס.

"בטח מתוקה תנקי כמה שאת רוצה ממש לא מפריע לי" עניתי לה והבטתי עליה בחיוך גדול חיוך גדול

פופינס ניקתה קצת את השולחן עם המברשת שלה ולפתע המברשת שלה צחצחה גם את מפשעתי Shockedצחוקצחוקצחוק

"מה מלוכלך שם?" שאלתי אותה צחוק

"כן כן יקירי מלוכלך!" ענתה פופינס והמשיכה לנקות צחוק

היה בינינו מתח מיני מטורף! Evil Smile סטרתי על ישבנה של פופינס וסובבתי אותה אליי! השענתי אותה על השולחן, פיסקתי את פלחי ה JOPA שלה והתנפלתי על חור התחת המטורף שלה! Pig אחחח הוא היה כה נעים וטעים גרררררררררר! Tongueמוחא כפייהStar

המשכתי לשבת כשלפתע פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי! Tongue היא אכלה אותו במציצת כריש עצבנית ושליקלקה גם את הביצלך החלקות! חיוך גדול

איזה מנקה מדהימה יש לי! עשתה לחוי שלי ניקוי רטוב! Tongueמוחא כפייהצחוק

קלטנו את מר ג'ירפה מתקרב למשרד והפסקנו מהר את ההתגופפות האוראלית שלנו צחוק

התנהגנו כאילו לא קרה כלום... פופינס המשיכה לנקות ואני התעסקתי במחשב חיוך

"טוב חבר'ה אני יוצא לגלוש קצת נתראה יותר מאוחר" אמרתי למר ג'ירפה ולגברת פופינס ותפסתי את הגלשן שלי.

"אוקיי אוינק אוינק תעשה חיים!" אמרו לי יחדיו מר ג'ירפה וגברת פופינס.

"אחלה זיקפה אחי!" קריצה הוסיף מר ג'ירפה וציחקק צחוק

כעבור כמה דקות מר ג'ירפה הודיע לגברת פופינס לחזור עוד 4 שעות לנקות את המשרד. כשחזרתי הוא כבר נעלם, בטח הלך לזמבר איזה TZIPA חרמנית צחוק

הורדתי את חליפת הגלישה שלי והסתובבתי ב TRUSIKI הסקסיים שלי במשרד חיוך גדול

חשבתי שאני אהיה לבד אבל אז גברת פופינס חזרה והמשיכה לנקות. היא GLAZELA בחרמנות על הבליטה ב TRUSIKI שלי וליקקה את שפתיה צחוק

היא ניקתה וניקתה עם המברשת שלה עד ששלפתי את חזיריק הקשיח מתחתוניי Evil Smile

"פופינס פופקה סקסית שלי פיספסת פה נקודה!" צחוק אמרתי לה והיא במהרה התנפלה על חזיריק הקשיח והמשיכה מאיפה שהפסקנו קריצה

פופינס המנקה החרוצה מנקה חזיריקים קשיחים למופת! כל הכבוד LAPA4KA שלי! מוחא כפייה

הרגשתי איך פופינס מטפטפת מהפיזדה! אז היא קפצה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להתנחל בממלכה הורודה שלה! Tongueצחוק

זחלתי פנימה והדבקתי את לשוני לפיזדה המיוחמת שלה! היא כה רכה ומתוקה ממש מאמי ורדרד! PigTongue

ליקקתי את הפושפוש היפייפה של פופינס והיא גנחה: "מחשבה יפה! בדיוק! חן חן! מדהים! סחטיין! יוצא דופן! (ליקקתי חור תחת ופושפוש בו זמנית! Party תמשיך כך!" TongueStarמוחא כפייה

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא חוותה אורגזמה מדהימה וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" וליטפה את ראשי חיוך גדול

פופינס רק התחילה להתחמם! היא TZIPA חרמנית! צחוק

היא הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה התפוחי! היא זיינה אותי חזק עם ה JOPA שלה ככה שהלשון שלי עשתה אהבה עמוקה עם חור התחת שלה Tongueצחוק

פופינס שוב התנפלה על ה JESKAIA SVINKA שלי ושיחקה איתו בפה הלוהט שלה! גם הביצלך הרכות שלי התגלגלו בפיה החם ונהנו חבל"ז! צחוק

פופינס מלאת ההפתעות חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי במרץ בגופי! צחוק ב NOJKI, ב JIVOTIK ב BA4KI וב JOPA השובבה שלי! Tongueצחוק

התגלגלתי מצד לצד, הסנפתי וחיבקתי את הטוסיק של פופינס צחוק

פופינס בערה מחרמנות וקפצה על החוי הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

"קדימה חוי גדול ומטריף תזמבר דבר מדהים כמוני!" צעקה פופינס Tongueצחוק

"יסססס יסססס פופינס תרכבי עליי פיזדה קטנה ומטריפה שכמותך!" צעקתי והפלקתי על ישבנה המקפץ Tongueצחוק

"אחחחחחחחחחח TZIPA SLATKAIA שלי אני אוהב להרטיב ת'ביסקוויט בפיזדה שלך!" Star המשכתי לצעוק צחוק

"הווווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןן תרטיב בי את הביסקוייט הקשיח שלך!" גנחה פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

היא תפסה את שני המלונים שלה ועשתה לי איתם TITFUCK מטורף! Tongueצחוקקריצה

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מנקה רטובה וגולש חרמן! צחוק זה היה נפלא! Tongue

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! איזה TZIPA נשכנית יאללה צחוק

"זרע נופל מהשמיים! זרע נופל מהשמיים! זרע נופל מהשמיים!" שרה פופינס ופתחה פה גדול צחוק

הזרע יגיע יותר מאוחר מתוקה שלי, אני עוד צריך VIEBAT אותך צחוקEvil Smileקריצה

"תשמעי פופינס את נותנת גוד גוד!" החמאתי לפופינס והפלקתי על ישבנה! Star אחחח איזה JOPA עסיסית! Evil Smile

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה באוויר על חזיריק הקשיח מול המראה! אחחחח איזה נוף נפלא! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue

"מה שקורה בחיים זה עניין של מזל ואם כבר צרות אז תביא לי צרות של עשירים! כל היום שוכבת במיטה ומקבלת זין!" Tongue שרה פופינס צחוק

"נכנסתי למשחק וואלק תגידו לי מזל טוב! (מזל טוב צעקה פופינס צחוק) יש לי זין חזק ואני מהמר על הכל!" שרתי ונתתי עבודה טובה בפיזדה של פופינס צחוק

פופינס נשענה על המדף והמשכתי לקרוע לה ת'פיזדה בעמידה! מוחא כפייה

"חולמת בגדול רוצה לקבל זין גדול!" שרה פופינס צחוק

"ממאזדה לבוגאטי גבר קלוט לאן הגעתי? נכנסתי למיטה בסערה חשבת טורנדו! פירקת לי ת'כוס נשאר רק אבק" שרה פופינס והקפיצה את ישבנה Tongueצחוק

"רוצה לדפוק אותך TZIPA שלי! עף על עצמי כי אני מזיין כמו כוכב פורנו!" Evil Smile שרתי ועשיתי שריר צחוק

השענתי את פופינס על השולחן והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! חיוך גדול

"כל חומרי ניקוי שלי קופצים: פיק פיק פיק!" שרה פופינס צחוק

"אדים בחלונות מרוב אקשן! המנקה עושה: אח אח אח" גנחה פופינס צחוק

"החלטנו לעשות ניקיון פסח!" צעקנו יחדיו צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות Tongue

"חפלות על יאכטות מיפו עד עכו! כסף מגולגל כמו לאפות או טאקו!" צחוק שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס חיוך גדול

הסתובבנו והמשכתי לשחות בפיזדה של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"מתוקה כמו שוקולדה יש לך גוצ'י יש לך פראדה!" שרה פופינס צחוק

"מוקף פה בשלוחות שצועקות לי בראבו! ככה אני חיי את החיים לא אכפת לי מה אומרים עליי!" Cool שרתי בגאווה צחוק

"בראבו בראבו בראבו!" צעקה שלוחה פופינס צחוק

"במיטה אצלי אוטוסטראדה! במיטה מרגישה כמו דג במים!" שרה פופינס צחוק

"וואלה כל החברים תמיד מהמרים עליי! נגד כל הסיכויים ואני לא מרים ידיים עד שכל השרמוטות מסופקות עם הזין שלי!" Approve שרתי ושוב עשיתי שריר צחוק

"עושה סיבוב בעיר מחפש באיזה חור עוד לתת זימבור! פותח חלון מראה לשרמוטות ת'חוי שלי! הפכתי ת'שכונה הזאת לסט של סרט פורנו! פיזרתי על כל השרמוטות זרע!" שרתי ופופינס נקרעה מצחוק צחוק

פופינס גם רצתה שאפזר עליה זרע! אז היא נעמדה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על החוי הקשיח שלי! מוחא כפייה

היא מצצה אותו במציצה חמה ומטריפה וריירה עליו בחרמנות! Tongueמוחא כפייה

כעבור זמן מה פיזרתי כמות יפה של זרע חם וטרי בפיה של פופינס! Starאצבע למעלה

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק NASIARA" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייהחיוך גדולPigPartyאצבע למעלה

טוב ה TZIPA הזאת גמורה להיום נראה לי שאני אקפוץ לגלוש קצת חיוך גדול

"בוא לפה NASIARA שלי עוד לא סיימתי איתך להיום!" צעקה בחרמנות פופינס ותפסה אותי ב NASIARA הגדול שלי צחוקצחוקצחוק

נו מה אומר ומה אגיד? פופינס היא TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת חורים רעבים שלא יודעים שובע! Evil Smile הייד לפופינס מנקת החויים האולטימטיבית! צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

סקסית היה לי העונג לפנק את הפיזדה הקטנה והמטריפה שלך! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית תפתחי פה גדול! זרע נופל מהשמיים! צחוקצחוקצחוק

סקסית תודה שנתת גוד גוד לחזיריק הקשיח! את מתוקה כמו שוקולדה ובפיזדה שלך אוטוסטראדה! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

738

מר LUBOVNIK, מר שליח ומר אוינק אוינק נלחמים על TZIPA פופינס ולבסוף אוינק אוינק זוכה בכל החורים! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים אני מר LUBOVNIK ואני גבר מסוקס ונאה! חיוך גדול אתם בטח לא מכירים אותי כמו שאתם מכירים את מר אוינק אוינק Embarrassed

למה אני בכלל מבלבל לכם את המוח? כי הכרתי TZIPA אחת באתר היכרויות! TZIPA כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים! קוראים לה אוקטביה פופינס! Tongue

היה לנו קליק וירטואלי מדהים אז קבענו להיפגש כבר באותו הערב חיוך

הגעתי אליה וכשראיתי אותה הלב שלי נפל לתחתונים! "איזה כוסיייית!" צעק החוי שלי צחוק

היא כה יפה ומיוחדת במינה! והליכסון שלה ממש מסנוור צחוק

"WOW אתה כזה מרשים ומסוקס!" Tongue צעקה בהתלהבות גברת פופינס והתנפלה עליי בחיבוק חם.

"מה דעתך ללקק את הפופקה שלי?" שאלה פופינס והסתובבה אליי עם ישבנה מוחא כפייה

"בהחלט יקירתי אני מאוד אשמח!" חיוך גדול אמרתי בחרמנות ומיששתי את הפופקה העסיסית שלה!

הורדתי את החוטיני, פיסקתי את פלחי ישבנה וליקקתי בשקיקה את חור התחת הטעים שלה! Party

"כן כן מצוין מר LUBOVNIK תמשיך ככה!" גנחה פופינס מוחא כפייה

פופינס מיששה בהתלהבות את החוי שלי ואז היא במהרה הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! Tongue

גברת פופינס מוצצת אליפות אבל האמת שהיא התחילה קצת להלחיץ אותי... דם נימפומניות זורם בעורקיה צחוק

"מר LUBOVNIK אני לא יכולה יותר להתאפק בוא תדפוק אותי!" דרשה פופינס ומשכה אותי אליה צחוק

"אני לא יכול!" מבולבל אמרתי לה בחשש ולקחתי צעד אחורה.

"אין לא יכול יש לא רוצה!" הסבירה לי פופינס צחוק

"אז אני לא רוצה!" צעקתי כמו ילד קטן צחוק

"אתה לא רוצה? אה שמוק מטומטם! קדימה מר LUBOVNIK יא מעפן תתחפף מפה!" צעקה בעצבים פופינס ונתנה לי פנדלים בפופקה צחוק קיפצתי כל הדרך עד לדלת וכל פנדל של פופינס היה יותר חזק מקודמו צחוק

מה זאת החוייניה הזאת? איפה אני מוצאת את הגבר המושלם שיספק את החורים הרעבים שלי יום ולילה עד שיעלו בלהבות? שאלה את עצמה פופינס וגירדה בכוס צחוק

מהר מאוד פופינס חזרה לאתר היכרויות וצדה שם אחד מר אוינק אוינק שנראה לה זיין ממדרגה ראשונה! Evil Smile יש לו יתרון, חזיריק קשיח אימתני מזמבר החורים האולטימטיבי! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס קבעה עם מר אוינק אוינק למאוחר יותר באותו הלילה... Evil Smile

כעבור כשעה נשמעו דפיקות בדלת, פופינס פתחה וראתה ששם עומד בחור חתיך עם ורדים ויין Tongue

"WOW איזה ג'נטלמן אתה!" צעקה פופינס צחוק

אהלן חברים אני מר שליח! צחוק מר אוינק אוינק שכר את שירותיי כדי להביא לגברת פופינס ורדים ויין חיוך גדול

כשפופינס פתחה לי את הדלת היא התנפלה עליי כמו נימפומנית חסרת מעצורים! צחוק היא גררה אותי למיטה, נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! Tongueצחוק

הייתי ממש מבולבל וזרמתי עם הנימפומנית הזאת... אולי זאת הדרך שלה לתת טיפ צחוקקריצה

"זה מתקדם יפה! זה גדול! הפעם עשית את זה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! קריצה) פנטסטי! נפלא! שיחקת אותה בגדול! הצליח לך!" גנחה פופינס Tongueמוחא כפייהצחוק

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueצחוק

"אני לא אוינק אוינק אני מר שליח!" אמרתי לה צחוק

"מהההההה? אתה מר שליח?" Shocked שאלה פופינס בהלם צחוק

"כן! מר אוינק אוינק פנה לחנות וביקש להביא לך ורדים ויין כמה דקות לפני שהוא מגיע" הסברתי לגברת פופינס חיוך

"אהההה אני לא מאמינה! אני כזאת שרמוטה!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוק

פתאום שמענו מישהו שר סרנדה מתחת לחלון... זה בטח היה מר אוינק אוינק צחוק

"אהובתי פופינס הנה אני הגעתי בפרארי לבנה שלי כמו אביר על סוס לבן!" שר מר אוינק אוינק בקולו הצלול מוחא כפייהצחוק (חחח שרון שרה צחוק)

"הממממממ טוב הגיע הזמן שלי ללכת... ביי!" צעקתי לגברת פופינס ונעלמתי כמו רוח סערה צחוק

"ביי מר שליח!" צעקה לי גברת פופינס וקרצה קריצה

טוב חברים הגעתי! The Boss Is In the House Mother Fuckers! Coolצחוקקריצה

כפי שאתם בטח יודעים קבעתי עם TZIPA פופינס לארוחת ערב ושקש סוער עד אור הבוקר Approve

איך שפופינס פתחה לי את הדלת היא נפלה לרגלי הוד קשיחותו מר חזיריק הקשיח! Evil Smileצחוק

היא גררה אותי למיטה כשבדרך היא הודתה לי על הפרחים, היין וירידה On The House צחוק

"What ירידה? מה את מקשקשת שם?" שאלתי אותה בבילבול צחוק

"בוא אני אעשה לך ירידה!" צעקה פופינס, התיישבה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח ב 69 Tongue

ליקקתי את ה SLADKAIA POPA4KA שלה בשקיקה והיא טיפלה טוב טוב בחזיריק הקשיח שלי עם לשונה ושפתיה החושניות! Tongue חושי אביר על סוס לבן שלי צדו מוצצת מדופלמת מאוניברסיטת המוצצות! מוחא כפייהצחוק

פופינס התגלתה כנשכנית מטורללת אז היא התנפלה על ה TOLSTINKIE BA4KI שלי, VALASATIE NOJKI שלי ו NEJNAYA VKUSNINKAIA POPA4KA שלי עם שיניה החדות צחוק

חיבקתי את הפופקה של פופינס והיא הרגיעה אותי עם החורצ'יק שלה חיוך גדולצחוק

פופינס החרמנית התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי ורכבה ב 200 קמ"ש צחוק

"המוזיקה מנגנת בפול ווליום בזמן שאני מזדיינת איתך! אני ילדה רעה ועושה מה שבא לי! אני פיזדה אמיתית!" שרה פופינס בשמחה צחוק

"לאהבה יש אלף טעמים מקווה שהערב אני אצליח לטעום כל אחד מהם!" שרתי והפלקתי על ישבנה של פיזדה אמיתית פופינס צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של אביר קשיח ופיזדה אמיתית צחוקמוחא כפייה

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף באוזניי ובצווארי צחוק

הקפצתי אותה בטירוף על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהנוף המשגע! Evil Smileמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

ה SISKI שלה ממש ריקדו מולי איזה מתוקים! Tongueצחוק

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Star

"תשחק עם הפושפוש שלי הוא הצעצוע שלך הלילה! כןןן אתה גורם לפושפוש שלי להיות רטוב וחם!" שרה פופינס וצחקקה צחוק

"TZIPA חושנית שלי נשבע את נולדת כדי להיות שלי! תרקדי בשבילי! את GORIA4IA SHTU4KA!" שרתי ופופינס יצאה מדעתה צחוק

המשכתי לזמבר את פופינס בעמידה כשהיא נשענת על המדף! Tongue

אמרנו זה לזו "היי!" חושני במראה... זה היה מחרמן בטירוף! Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה ופירקתי לה ת'פיזדה האמיתית שלה! Evil Smile

"שמפניה בטעם תות כל הלילה! מצעי סאטן וסקס סוער עד שכל המצעים קרועים!" שרה פופינס צחוק

"תפסתי אותך בחכה שלי! בובה את כ"כ חרמנית!" Tongue שרתי והתמוגגתי מהפופקה של פופינס מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"תזמבר אותי בכוס היטב! אני LUBOVNITZA שלך!" שרה פופינס צחוק

"לא יכול להוריד את עיניי מהישבן העסיסי שלך! כל מה שיש עליך זה רק חוטיני קטנטן!" שרתי צחוק החוטיני הקטנטן שלה כבר היה על צווארי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את פופינס בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Star

ליקקתי את חור התחת הטעים שלה ואז עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"אל תפסיק לזיין אותי עד שאתה מתיש אותי מינית ואני מסופקת ומחוייכת!" צעקה פופינס בחרמנות וחייכה חיוך גדול

"סובבת את התחת שלך וגרמת לחזיריק שלי לעמוד! נעמדת בפוזה והכנסתי את הספרים שלי לתוך התרמיל שלך!" צעקתי לפופינס ופירקתי לה ת'פיזדה עמוק וחזק! Tongueמוחא כפייה

פופינס הודיעה לי שהיא רעבה לזרע חם ואיכותי ושהיא רוצה לחלוב אותו מהחזיריק שלי Tongueצחוק

היא העמידה אותי בדוגי, דחפה סטרפאון לפופקה שלי וזימברה אותי עמוק וחזק בתחת! Tongue

תוך כדי היא שפשפה לי את חזיריק הקשיח עם ידיה העדינות והקסומות! מוחא כפייה

תוך זמן מה הגעתי לאורגזמה אדירה והשפרצתי בהנאה גדולה כמות גדולה של זרע חם! Tongue

פופינס ליקקה קצת את הזרע מידי ואמרה בפה עם זרע: "אוינק אוינק GORIA4AIA SHTU4KA!" צחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהParty

חברים יקרים TZIPA פופינס היא TZIPA חרמנית חולת זין וזרע 24/7! Tongueצחוק

בערב אחד עשתה 3 זרגים ועוד הפיזדה נטויה! צחוקקריצה

הידד ל TZIPA פופינס חולת הזרגים האולטימטיבית! מוחא כפייהצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקק TongueTongueTongue

חלבת מעולה זרע מחזיריק שלי בזמן שהאכלת אותי בפופקה! יש לך ידיים ממש טובות! Tongueמוחא כפייהStar

סקסית תהיי LUBOVNITZA שלי כל יום! אני רוצה להשחיל אותך ב GORIA4AIA SHTU4KA שלך עמוק וחזק! Tongueצחוקצחוקצחוק

לאהבה יש אלף טעמים אבל שום טעם לא משתווה לטעם החורים שלך הוווו יסססססס TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים הסקסיים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

739

מר אוינק אוינק הנוסע המטורלל משגע את הדיילת פופינס ונרגע רק אחרי שקש פראי! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי מר זין ואני הקברניט שלכם! ברוכים הבאים לטיסת הזיונים שלי! צחוק המטוס שלי ידוע בתור מטוס הזיונים האולטימטיבי! הדיילות שלי ממש זורמות, פותחות את החורים ומרצות את הנוסעים והעצבניים והחרמנים צחוק

יש דיילת אחת שהיא TZIPA משגעת! חולת זין ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה ולשון שובבה! Tongue שמה אוקטביה פופינס.

בכל טיסה לפני שהנוסעים באים יש לנו כמה דקות פנויות... פופינס קופצת לקוקפיט שלי ושם אנחנו עושים ליקוק פופקה ומציצת זין! Tongueמוחא כפייה חשוב מאוד לעשות את זה לפני הטיסה, זה שומר על ריכוז! Approveקריצה

"שלום מר זין מה שלומך?" שאלה אותי הדיילת פופינס כשנכנסה לתא שלי.

"בסדר גמור דיילת פופינס" עניתי לה וליטפתי את ישבנה חיוך גדול

פופינס הסתובבה אליי עם ישבנה ונענעה אותו בשובבות... טוסיק איכותי זקוק לליקוק איכותי! Star

אמרתי לעצמי והורדתי את התחתון שלה בחרמנות. פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי בליקוק חושני על חור התחת המשגע שלה! הטעם גוד גוד רק משתבח עם הזמן צחוקקריצה

פופינס הסתובבה ושלפה מתחתוניי את הטייס הקשיח שלי! Tongue זה טייס קרבי חברים, מוכן לקרב בחורים הרעבים 24/7 צחוקצחוקצחוק

הדיילת המלוכסנת שלי התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! ממש אכלה אותו בפראות במציצת הכריש העצבנית שלה! Evil Smileצחוק

הייתי יכול להימצץ על ידה לנצח אבל הנוסעים התחילו לעלות למטוס אז פופינס הייתה צריכה לקחת את ה JAPETZ שלה לתא הנוסעים ואני הייתי צריך להתכונן לטיסה. הידעתם שהטייס הקשיח הוא טייס המשנה שלי? צחוקקריצה

אהלללללללללללללללללן חברים! התגעגעתם אליי? כאן שוב אהוב המנושים והפופקות השובבות מר אוינק אוינק Coolצחוק

עליתי על טיסה במחלקה הראשונה על מנת לנפוש קצת במדינת הפופקות העסיסיות Tongue

כפי שאתם יודעים אני מפונק מאוד ואני מצפה ליחס דלוקס בטיסה שלי Approve

אחרי שהמטוס המריא החלטתי להנעים את זמני במוזיקה קלאסית, זה מרגיע אותי ואת חזיריק הקשיח, שנינו ידועים במזג החם שלנו Evil Smileצחוק

ואתם יודעים מה גיליתי? שהאוזניות לא עובדות טוב בלאאאאאט! כועס

"דיילת דיילת! תיגשי לפה בבקשה!" צעקתי בעצבים.

"כן אדוני" אמרה לי הדיילת אחרי שניגשה אליי. לדיילת קראו אוקטביה פופינס, ראיתי על התג שלה. היא הייתה TZIPA מברונטית מלוכסנת עיניים, בעלת פופקה עסיסית. ממש פיגורה של דפוק אותי עמוק וחזק כאן ועכשיו! Evil Smile

"גברת פופינס האוזניות האלה לא עובדות טוב, לא שומעים בהן טוב" התלוננתי בפניה ונתתי לה את האוזניות.

פופינס הציצה על האוזניות, עשתה משהו לא מובן ונתנה לי את האוזניות בחזרה.

"הנה אדוני עכשיו האוזניות תקינות, סידרתי לך" אמרה פופינס בחיוך חיוך גדול

אחרי ששמעתי קצת מוזיקה איכותית החלטתי לאכול ארוחת צהריים. כדאי להם מאוד שהאוכל יהיה טעים! עוד לפני שהאוכל הגיע כבר נתקלתי בבעיה... שולחן האוכל לא נפתח כועס

קראתי לדיילת פופינס בעצבים והתלוננתי בפניה על זה! חיוך

"הנה אדוני סידרתי לך את השולחן, הארוחה שלך בדרך" אמרה לי פופינס בחיוך חיוך גדול נעצתי את עיניי ב JOPA העסיסית שלה כשהיא התרחקה ממני. אחחח מה הייתי עושה לה! אוחחח אוחחח חרררר חררררר Evil Smileצחוק

דיילת פופינס הגישה לי את הארוחה שלי ועוד לפני שהיא הספיקה להתרחק קראתי לה שוב צחוק

"דיילת דיילת בואי לפה בבקשה! (פופינס התקרבה...) האוכל לא חם מספיק" התלוננתי בפניה והגשתי לה בחזרה את הצלחת שלי Star

"האוכל לא חם מספיק? אין בעיה אני אחמם אותו על ה JOPA החמה שלי!" Tongue אמרה פופינס ושמה את הצלחת על התחת העסיסי שלה! הרגשתי את האדים עד לפה! Wacko ה TZIPA הזאת מוציאה אותי מדעתי! מתי אני כבר תוקע אותה? Tongueצחוק

אכלתי לשובע וליטפתי את ה PUZIKA שלי בסוף הארוחה, גררר זה היה טוב מוחא כפייה

הייתי קצב עייף אז החלטתי לנמנם על המושב המרווח שלי חיוך גדול

"דיילת דיילת גשי נא הלום!" קראתי שוב לדיילת פופינס צחוק

יכולתי לראות איך היא הזעיפה את פניה המלוכסנות, חה חה חה שיגעתי אותה צחוק

"כן אדוני מה רצונך עכשיו?" שאלה אותי פופינס.

"אני רוצה לישון את שעת הצהריים היפה שלי... אני צריך כרית ושמיכה!" אמרתי לה Approve

"הנה כרית והנה שמיכה!" אמרה פופינס אצבע למעלה

"קדימה נומי נומי חזיריק שלי" שרה לי הדיילת פופינס צחוק

התעוררתי ורציתי לקנות דברים בדיוטי פרי חיוך גדול

"דיילת דיילת בוא אליי יקירתי" קראתי לה צחוק

"אהההה זבלן אין רגע מנוחה ממנו!" מלמלה לעצמה פופינס צחוק

"כן מר אוינק אוינק" חיוך שאלה פופינס.

"איפה עגלת הדיוטי פרי, אני רוצה לקנות כמה דברים" שאלתי את פופינס חיוך גדול

פופינס חייכה חיוך מאולץ וחזרה אחרי כמה זמן עם העגלה שהייתה מלאה בכל טוב Tongue

בדקתי מה יש בעגלה... "אני רוצה סיגר!" מקבל סיגר... "אני רוצה עוד אחד!" פופינס הושיטה לי עוד אחד צחוק "הבושם הזה טוב? אני רוצה בושם!" פופינס נתנה לי בושם צחוק "בעצם עוד שני סיגרים ועוד בושם אחד! יש לי טיול ארוך במדינת הפופקות" צחוק פופינס נתנה לי קריצה "מה זה אני רואה שוקולד? אני רוצה שוקולד!" צעקתי ופופינס נתנה לי את השוקולד בחוסר סבלנות צחוק

בושם, סיגרים ושוקולד... בדיוק מה שהשרמוטות אוהבות! Evil Smileצחוק

"זהו גברת פופינס מספיק לבינתיים... תודה לך! הנה קחי!" הודתי לה ונתתי לה את כרטיס הביקור שלי Tongueקריצה

"אוווווו אוינק אוינק תודה רבה!" צעקה בהתלהבות פופינס כי חשבה שנתתי לה טיפ צחוק

"היי מה זה? זה לא כסף?" שאלה פופינס וקראה מהפתק Shockedצחוק

"זה כרטיס הביקור שלי יקירתי, אם את צריכה תמונות מקצועיות אני אעשה לך בשמחה! אני אומן צילום הפופקות בשקיעה!" השווצתי בפניה צחוק

לגברת פופינס יצא עשן מהאוזניים והיא הביטה לעברי בעיני השטן המלוכסנות שלה Evil Smileצחוק

"מה הבאת לי? חשבתי זה כיסף! חשבתי זה טיפ! מה זאת החוייניה הזאת!" צעקה פופינס, החטיפה לי סטירות מצלצלות ודחפה את הכרטיס ביקור לפה שלי צחוק

לפתע הרגשתי את הבטן שלי מתהפכת... האוכל שפיזדה פופינס הגישה לי לא היה טוב מבולבל רצתי לשירותים ועשיתי פלוץ ממש מסריח! זה נשמע כמו פצצה! כולם שמעו והריחו זה היה פלוץ גוד גוד צחוקצחוקצחוק

יצאתי מהשירותים וראיתי שכולם היו מעולפים... חה חה חה כל המטוס מת צחוק

"אוינק אוינק מה עשית? תראה מה ה JOPA שלך עשתה? אתה זקוק דחוף לעשות EBATSIA!" הסבירה לי הדיילת פופינס ולקחה אותי למושב האחורי צחוקקריצה

נראה לי שפופינס מבינה בדברים האלה, לא יזיק לי EBATSIA טוב Tongueמוחא כפייה

תפסתי את ראשה ודחפתי אותה לעבר החוי הגדול והאימתני שלי! היא מצצה אותו בשקיקה בזמן שנעצתי את עיניי בפופקה שלה במראה Star

פופינס זחלה על המיטה (זאת מחלקה ראשונה של עשירים יש מיטה מרווחת צחוק), נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה Tongue זחלתי בין ה NOJKI הסקסיות שלה לעבר קודש הקודשים הורדרד שלה והדבקתי שם את לשוני! חיוך גדול

הדיילת הסקסית התמסרה ללשוני השובבה וגנחה: "יצירתי ביותר! אתה ממש משתפר! לזה אני קוראת עבודה יפה! אהבתי את זה! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית! Tongue) הבאת את זה בהפוכה! יופי טופי! יש לך את זה!" Tongueצחוקמוחא כפייה

בהתחלה הפיזדה של פופינס הייתה רצינית אבל במהרה היא התחילה לצחוק! אני יודע איך להצחיק פיזדות רטובות עם לשוני השובבה צחוקקריצה

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי. היא קיפצה עם הפופקה שלה על הפנים שלי כשלפתע היא עשתה פלוץ גדוווווווווווווווווול!!! אבל ממש גדול! ShockedShockedShockedצחוק ואחריו עוד כמה בינוניים ולסיום אחד קטן חמוד כזה צחוקצחוקצחוק (חחח שרון הרגה אותי איזה קולות של פלוצים היא עשתה עם הפה צחוקצחוקצחוק)

אחרי שניחוחות הפופקה של פופינס התפזרו התנפלתי על חור התחת שלה וליקקתי אותו בשקיקה! גררר גרררר יאמי יאמי! Tongue

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה! היא גם שליקלקה את הבייצלך החלקות שלי בפיה החם וזה היה נפלא! מוחא כפייה

חשבתי שאני אהנה מהליקוקים הרכים והנעימים של לשונה החביבה, אבל לפופינס יש גם ZUBKI חדות ושובבות אז היא חשפה אותן ונשכה אותי בפראות בגופי הרך והבתולי צחוק

כל החבר'ה הטובים קיבלו ביסים טובים! NOJKI, JIVOTIK, BA4KI וה POPKA הסקסית שלי צחוק

"אוינק אוינק אני רוצה שתטריד את הרקטום שלי עם הלשון שלך!" דרשה פופינס והצמידה את החורצ'יק שלה לפה שלי Star הוצאתי לשון ארוכה והטרדתי מינית את הרקטום של פופינס! הווווו הטרדתי אותו טוב! אם אתם רוצים תשאלו אותו בעצמכם צחוקצחוקצחוק

"אין כמו לתת פלוץ כאשר מישהו מטריד את הרקטום שלך עם הלשון!" צעקה פופינס והפליצה לי בפה צחוקצחוקצחוק (שרון עשתה קולות מטורפים חבל"זזז עם הפה) צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

פופינס כבר לא יכלה יותר! הפיזדה שלה בערה מחרמנות! Evil Smile היא קפצה על החוי שלי וקיפצה עליו בפראות כשהיא עם גבה אליי Tongue

"אז בוא נראה מה אני יכולה ומה אני רוצה, ללכת על בטוח או על הקצה!" שרה פופינס צחוק רק על הקצה פופינס רק על הקצה! אמרתי לעצמי בלב צחוק

"הנה אני כאן באתי אליך לתת לך זיון מעולה! אהלן" צחוק שרתי לפופינס והתענגתי על ישבנה העסיסי Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של דיילת נימפומנית וחרמן נודניק! זה היה נפלא! Tongueצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! איזה TZIPA נשכנית היא צחוק

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהנוף הנפלא של ישבנה מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

מה זה המטוס הזה? הוא מלא בכל טוב צחוקקריצה

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue

"אני רוצה לעשות שקש אקסטרים! אעשה מה שירצו או מה שארצה!" שרה פופינס צחוק

"פינטזתי על הכוס שלך המון זמן! נעים מאוד אני מוכן לקרוע לך אותו חבל על הזמן!" שרתי לפופינס והיא גנחה מהתרגשות צחוק

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על המדף והמשכתי לזמבר אותה בפיזדה עמוק וחזק! Evil Smile

"אהיה צד מרצה או צד מרוצה! הווו יססס אתה מספק את הפושפוש שלי אז אני צד מרוצה!" שרה פופינס ואכלה את הזין שלי בהנאה Tongue

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פושפוש טוב טוב! Star

"מה היעוד שלי? מה המטרה של הביקור שלי? לספק אותך מינית חתולת מין שלי!" שרתי לפופינס והפלקתי על ישבנה Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Evil Smile

"קדימה אני חמה ורטובה תקרע לי ת'צורה תכף ומיד!" שרה פופינס ונדפקה כהוגן ע"י הוד קשיחותו חזיריק הקשיח Tongueצחוק

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על ה JIVOTIK שלה חיוך גדולצחוק

"אני רוצה להיות כוכב פורנו, האם זה אפשרי? האם זה אמיתי? אני אכן נותן ביצועים כמו בסרטים כחולים!" שרתי בגאווה והרבצתי ביצועים מסרטים כחולים בפיזדה של פופינס Approveצחוק

"מעולה כוכב פורנו שלי אתה נותן ביצועים מעולים! מגיעה לך מדליית זהב!" שרה פופינס והחמיאה לי על הביצועים שלי Tongueמוחא כפייה

"הכל עוד לפניי כולם רצים מהר מידי! שרמוטות מנסות לסמוך עליי זה לא כדאי! עדיף לסמוך על הקונדום!" שרתי ופירקתי לפופינס ת'כוס הורדרד והרטוב שלה Tongue

השקש המטורף גרם לפופינס להיות ממש צמאה אז היא ביקשה שאתן לה לטעום את הזרע המרענן והטעים שלי קריצה

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על הזין שלי במציצת שרמוטה רעבה! היא ריירה ברעב גדול כשהזין שלי עמוק בפיה וכעבור זמן מה מילאתי את פיה בכמות יפה של זרע חם וטעים! Tongue היא הביטה לעברי כשחיוך שובב מרוח על פניה היפות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק EBATSIA!" TongueStarצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigאצבע למעלהParty

אחרי שעשינו EBATSIA פראי נרגעתי ונרדמתי כמו תינוק! Pig כל הנוסעים נשמו לרווחה צחוקצחוקצחוק

חברים יקרים אני חושב על לקנות חופשי חודשי לטיסה הזאת! ממש טיסת הזיונים והחלומות הרטובים! Tongueצחוק אחחחח אין כמו לזמבר דיילת ברונטית סקסית מלוכסנת עיניים בחורים הרעבים שלה בשחקים! היידד לדיילת פופינס! היידד ל TZIPA השרלילתית חובבת החזיריקים הקשיחים! Tongueמוחא כפייהצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייייייייים!!! צחוקצחוקצחוק

תודה שפינקת את החוי שלי במהלך הטיסה! הוא מודה לך מאוד ושולח לך זרע חם וטרי! Tongueצחוקקריצה

סקסית אני רוצה לקנות בדיוטי פרי את הפופקה שלך, כמה היא עולה? צחוקצחוקצחוק

סקסית PERDNI לי בפה אני מת על זה צחוקצחוקצחוק

סקסית משמעם לי בטיסה אני צריך מציצה צחוקצחוקצחוק

Heart Hug

Lavelle

740

הבלש אוינק אוינק מפענח מקרה רצח מיסתורי ומזמבר את החורים האשמים! צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים כאן הבלש הכי טוב ועסוק במדינה! הבלש אוינק אוינק לשירותכם! Approve

יום אחד ישבתי במשרד שלי ואוננתי בחשק רב על פופקה תורנית ב PC שלי Tongue

ממש אנסתי את חזיריק הקשיח עד שהוא השפריץ בטירוף ופגע אפילו בכמה מסמכים צחוק

לפתע התקשרה אליי איזו TZIPA נסערת! מבולבלShockedצחוק

"שלום שמי אוקטביה פופינס, יש פה איזו גופה אתה יכול לבוא בבקשה?" אמרה לי בטלפון ה TZIPA הנסערת.

"בטח בטח גבירתי אני כבר בא" חיוך אמרתי לה. תני לי רק לנקות את הבלאגן שהשאיר אחריו חזיריק הקשיח חשבתי לעצמי צחוק

כעבור כמה דקות הגעתי לכתובת של TZIPA פופינס. היא פגשה אותי בחיוך מקסים והחמיאה לי שאני בלש ממש מסוקס Coolאצבע למעלה

פופינס הפנתה אותי לגופה ששכבה על הרצפה. התקרבתי ובחנתי את הגופה...

"הממממ מעניין מאוד... טוב אני צריך לחקור את הגופה הזאת, אני אקח אותה איתי ואתחיל בחקירה" אמרתי ל TZIPA פופינס שהביטה לעברי במבט ממזרי ותפסה אותי במפשעתי Shocked

"כן כן תיקח אותה... הווווווו אני מרגישה שיש פה גופה קשיחה! גופה קשיחה וחמימה!" Tongue צעקה בחרמנות פופינס וממש תפסה את חזיריק הקשיח דרך התחתונים שלי צחוק

פופינס חילצה את הגופה החמימה והקשיחה שלי והתנפלה עליה במציצה חמה ומטריפה! Tongueמוחא כפייה

"גרררררר גרררררר איזה גופה קשיחה וטעימה! יאמי יאמי!" Tongue גנחה גברת פופינס וריירה על הגופה הקשיחה שלי צחוק

ממש התלהבתי מהפופקה הסקסית של גברת פופינס, אז סובבתי אותה אליי, השענתי אותה על השייש וטרפתי ברעב גדול את חור התחת הטעים שלה! Tongueמוחא כפייה AHHHH KAKAIA SLADKAIA POPKA! TongueStarEvil Smile

"בלש אוינק אוינק אתה ממש TZIP שובב!" אמרה לי פופינס וצחקקה צחוק

גברת פופינס לא יכלה עוד ודרשה ושאני אזמבר אותה בשקש סוער וחסר גבולות! Evil Smile

אבל! היא רק התקרבה עם הפיזדה שלה לחוי שלי כשלפתע נשמעה אזעקה חזקה! ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN! Shockedצחוק

"אויי פאק שכחתי! הבוס שלי שם לי אזעקה על הזין כדי שאני אעבוד יותר ואזיין פחות!" צחוק הסברתי לTIZPA פופינס שהביטה לעברי בעצב בכי

"אז זהו בלש אוינק אוינק אתה הולך?" שאלה אותי פופינס ואחזה בחוזקה בחזיריק הקשיח צחוק

"כן יקירתי אני חייב לזוז, אין שקש בזמן עבודה!" (TZIPA פופינס לא הרפתה מהזין צחוק) ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN! צחוק "נו פופינס די הבוס שלי יהרוג אותי" צחוק צעקתי ל TIZPA פופינס וחילצתי מידה את חזיריק הקשיח צחוק

עשיתי את דרכי למשרד שלי שמח ומאושר! גם התחלתי חקירה מעניינת וגם TZIPA סקסית מצצה לי וליקקתי לה את ה JAPETZ הטעים שלה! Tongueמוחא כפייה

אההההההההההה פאק שכחתי את הגופה! Shockedצחוק אמרתי לעצמי ורצתי במהירות בחזרה לביתה של פופינס.

"חזרת TZIP עסיסי שלי!" Tongue צעקה פופינס ברגע שפתחה לי הדלת צחוק

"גברת פופינס שכחתי את הגופה" הסברתי לה עשיתי צעדים קטנים וזהירים לעבר הגופה. TZIPA פופינס סגרה עליי מבולבלצחוק

"אוינק אוינק הגופה תחכה!" Tongue צעקה פופינס ומשכה אותי למיטה! היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והכריחה אותי לעשות לה ירידה! חיוך גדולצחוק

הצמדתי את שפתיי ולשוני השובבה לפיזדה הורודה וחמימה שלה ועשיתי לה שם ליקוק חושני! Tongue

האזעקה השתוללה! צחוק

"לך על זה! מדליק! מעולה! זה יותר טוב! (ליקקתי כוס וחור תחת בוא זמנית! Tongue) בואינה אתה חיה! אתה על הסוס! אתה אדם דגול! זה באמת יפה!" גנחה פופינס והאזעקה המשיכה להשתולל ZIN ZIN ZIN! צחוקצחוקצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך של עונג מרוח על פניה היפות וגנחה: "אויי TZIP שלי זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

האזעקה השתוללה בטירוף! איכשהו הצלחתי להשתחרר מזרועותיה ומחוריה הרעבים של פופינס הנימפומנית צחוק תפסתי את הגופה וברחתי איתה חיוך

"שתהיה לך אוננות מקסימה!" קריצה צעקתי לפופינס והיא רתחה מעצבים וחרמנות צחוק

כעבור כמה ימים של חקירה מאומצת ומעמיקה פיענחתי את הרצח! Approve

אין עליי ועל יכולות הבילוש האדירות שלי! טוב נו הייתה לי עזרה קטנה מהבלש הקשיח שלי, אבל שזה ישאר בינינו צחוקקריצה

חזרתי לפופינס כדי להודיע לה את ממצאי החקירה ופתרון התעלומה! Pig

"אויי הבלש אוינק אוינק חזרת!" צעקה בהתלהבות גברת פופינס וחיבקה אותי חיוך

"כן גבירתי המלוכסנת פיענחתי את הרצח ו... את רצחת את בעל הדירה!" כועס האשמתי אותה צחוק

"אניייייי רצחתי?" Shockedמבולבל שאלה בתדהמה פופינס.

"כן TZIPA פופינס רצחת את בעל הדירה שלך כי הוא הפקיד את הצ'ק הפתוח שלך לחברת החשמל כדי לשלם את החוב לחברת החשמל של מונה משותף של שלושה דיירים!" הסברתי לפופינס והרמתי את האף למעלה בגאווה Approve

"וואוו אוינק אוינק אתה כזה חכם אבל הוא ממש שמוק ומגיע לו!" צעקה פופינס צחוק

"TZIPA פופינס את צודקת עשית מעשה נכון! צריך לחגוג את זה בזיון סוער!" הודעתי לפופינס בהתלהבות והיא קפצה עליי צחוק האזעקה שוב השתוללה ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN צחוקצחוקצחוק

פופינס התנפלה על החוי הקשיח שלי ומצצה אותו טוב מאי פעם! התגעגעה אליו השובבה צחוקקריצה

היא העיפה אותי על המיטה כדי שנתחיל לחגוג בשמחה ובששון את הרצח של בעל הדירה צחוק

היא התיישבה עם ישבנה על פניי וזיינה לי את ה NOSIK ואת ה ROTIK עם החורים שלה Tongueצחוק

פופינס התנפלה בפעם המי יודע כמה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך החמימות שלי מוחא כפייה פינקה את כל השלושה בליקוקים ושליקלוקים מטריפים! Tongueמוחא כפייהStar מידי פעם פופינס נמנמה כשהחוי שלי בפיה ואז לפתע יצאה למתקפה במציצה חמה ורטובה! צחוקקריצה

חשבתי שפה תמו המשחקים וההפתעות אבל פופינס גם חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ב NOJKI BABU ב BA4KI וב POPKA הסקסית שלי! Tongueאצבע למעלה וואאווו פופינס את אלופה! מוחא כפייהStar

החלטנו לחגוג בשקש פראי לצליליה של אזעקת הזין שלי שעליה שמנו זין! צחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ! מוחא כפייה

"איך אני שונא שאת מאוננת במקום להזדיין עם החזיריק הקשיח שלי!" צעקתי לפופינס שברוב חוצפתה התחילה לאונן גם כשהחוי שלי בפיזדה שלה! Shockedכועסצחוק

נו אם כבר אז כבר! התחלתי לאונן לפופינס גם כן צחוק

גם זיון וגם DOUBLE MASTURBATION בו זמנית! Tongueצחוקקריצה

"חברות שלי המליצו לי לבדוק עוד חויים כדי להיווכח שאכן החוי שלך הכי שווה!" שרה פופינס Shockedצחוק פופינס אל תקשיבי לחברות הן שרמוטות רעות! צחוקצחוקצחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של TZIP ו TZIPA! זה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

פופינס שוב חשפה SVAI OSTRII ZUBKI ואכלה את ה USHKI וה SHEIKA שלי Tongueמוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע הנימפומנית! Tongueצחוק

"בדקתי המון חויים ועכשיו כשאני מומחית לחויים אני יכולה להגיד לך בוודאות שהחוי שלך הכי מסוקס והכי ביצועיסט!" עידכנה אותי פופינס צחוק

בספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר והעפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה! Tongue

הפופקה השובבה שלה קיפצה ומחאה כפיים! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue

הרמתי את פופינס שוב באוויר וזימברתי אותה כל הדרך עד למיטה! השכבתי אותה על המיטה ופירקתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"כשאנחנו עושים שקש סוער בקושי יש לי זמן לנשום!" גנחה פופינס בנשימתה האחרונה צחוק

"במקום כל המסיבות שאת הולכת אליהן תבלי איתי במיטה הווו יאההה!" צעקתי בטירוף צחוק

קמנו והמשכתי לקרוע את פופינס בפיזדה כשהיא נשענת על המדף Star

בהמשך נעמדנו מול המראה ופופינס התחילה להתגנדר בזמן שהחוי שלי שחה בפיזדה שלה! צחוק

גם אמרנו זה לזו "היי" מול המראה! זה היה שובב ומחרמן באותה מידה! צחוקקריצה

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לנענע אותה בכוס שלה חיוך גדול

שמנו לב שהאזעקה השתתקה... חחח כנראה התקלקלה ממיצי הכוס של פופינס צחוקצחוקצחוק

"כי מאמי את יודעת שהיום אני כבר לא משתגע עם TZIPOT אחרות!" יידעתי את TZIPA פופינס צחוק

הסתובבנו ופירקתי את ה TZIPA הסקסית שלי בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"ניסיתי למצוא חוי ביצועיסט כמו שלך! כמה שניסיתי זה לא הלך!" הודתה פופינס בפניי צחוק

"אז אם את מתעצבנת רק אל תתלשי לי את החזיריק כי כל החיים שלי סובבים סביבו!" שרתי לפופינס צחוק

"לכן אם כבר אלך ממך אז זה רק לחוי ממש ענק!" עודדה אותי פופינס כועסצחוק

"אם את מתגעגעת תדעי שגם אני! אין מצב שחוי אחר יספק אותך כ"כ טוב כמו החוי שלי!" צעקתי ועשיתי שריר צחוק

פופינס הודיעה לי שהיא רוצה את הקינוח שלה ותשמח שאמלא את פיה בכמות טובה של זרע חם וטעים! Tongue

היא התיישבה על 4 בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על הזין שלי! Evil Smile

אחרי זמן מה שפופינס אכלה את החוי שלי וריירה עליו, השפרצתי בפיה כמות נדירה של VKUSNII זרע! Tongueצחוק

"זה יוצא! זה יוצא! זה יוצא! אההה!" גנחתי צחוק

פופינס צחקקה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק TZIPIK" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigאצבע למעלהPartyBeer

חברים פענחתי את הרצח וזימברתי את הרוצחת הנימפומנית בחורים הרעבים שלה! Tongue

כשהרוצחת היא TZIPA סקסית נימפומנית מלוכסנת עיניים בעלת חורים רעבים 24/7 אז אפשר לחגוג את הרצח בזיון סוער! ושום אזעקה על חוי לא תעזור פה! צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקק TongueTongueTongue

סקסית את הרוצחת הכי סקסית בעולם! Tongueמוחא כפייהקריצה

סקסית תודה ששחררת אותי לחופשי מהאזעקה המזויינת הזאת! מיצי הכוס שלך עשו פלאים! מוחא כפייה

סקסית כשתסיימי לבדוק חויים את יודעת איפה למצוא את החוי שלי, בסוף את תמיד זוחלת אליו בחזרה צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”