אוינק אוינק הדלביוב רב עם חברתו גברת פיזדה ועם שכנתו אוקטביה פופינס! אבל החרמנות בוערת והם מזדיינים עד אור הבוקר! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני גר עם חברתי גברת פיזדה. אנחנו זוג ממש מטומטם ואנחנו כל הזמן רבים! ולמה זה? כי היא זונה קטנה ולא ממושמעת! 
יום אחד חזרתי הביתה וגברת פיזדה התנפלה עליי 
"דלביוב איפה היית? תמצוץ ת'ציצי שלי!" צעקה גברת פיזדה ודחפה את פניי לציצי שלה 
"פיזדה אל תגידי לי מה לעשות! אני אוכל את הבונבונים שלך גם בלי שתבקשי! זונה קטנה!" הסברתי לה 
"אהההה בן זונה! Mother Fucker! קדימה תלקק את הפופקה שלי עכשיו!" צעקה גברת פיזדה, נשענה על השייש ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה 
אומנם היא מרגיזה אותי אבל יש לה תחת מדהים וטעים בטירוף! אכלתי לה את חור התחת בשקיקה וגרגרתי כמו חתול מבסוט 

גברת פיזדה הייתה סופר רעבה לזין שלי אז היא נשענה לכיוונו ועטפה אותו עם שפתיה החמות 
"קדימה Huesoska תמצצי את הזרג הקשיח שלי! כן זונה קטנה שלי את עושה עבודה מדהימה!" החמאתי לה וזיינתי את פיה הקטן 
השכנים שלנו ממש התעצבנו והתחילו לדפוק לנו על הקירות בעצבים
(חחח שרון הייתה השכנים העצבניים
) לא נרגענו והתחלנו לקלל זה את זו גם במהלך השקש הפרוע אז השכנים הזמינו לנו משטרה 

בא שוטר מלוכסן וקשוח (שרון
) ולקח אותי לתחנת המשטרה. הסברתי בחדר החקירות שהכל בסדר ואני לא אפריע יותר למנוחת השכנים, פששש איזה לחץ ניצלתי 
חזרתי מתחנת המשטרה ופגשתי בחדר מדרגות את גברת פופינס שמשכירה אצלי דירה. פאק נתפסתי! כבר הרבה זמן אני מבטיח לה לתקן את המזגן בדירה
"שלום לך מר אוינק אוינק! תגיד מה קורה עם התיקון של המזגן שלי?" שאלה גברת פופינס בידיים שלובות וב Zlaia Morda 
"כן כן גברת פופינס בקרוב אני מסדר לך"
עניתי לה ונכנסתי לדירה שלי להתארגן למסיבה.
"חכה חכה מה אני אעשה לך!" מלמלה לעצמה גברת פופינס ועשתה אגרוף מאיים 
אחרי שאוינק אוינק הלך למסיבה גברת פופינס החליטה להתנקם בו! היא התיישבה באמצע חדר המדרגות ועשתה חירבון גדול! 

אחרי שהיא עשתה את מעשה הקונדס היא הוציאה את המנורה בחדר מדרגות 
חזרתי מהמסיבה עייף אך מאושר
האור בחדר מדרגות לא נדלק אז עליתי לדירתי בחושך מוחלט. הייתי שיכור מידי כדי להאיר עם הטלפון דביל שכמוני 
לפתע הרגשתי שדרכתי בתוך משהו רך וכמעט נפלתי
הריח היה נורא! 

"איכס WTF? מי חירבן פה!?"
צעקתי בעצבים 
שמעתי את הדלת של גברת פופינס נפתחת... היא צחקה בצחוק מרושע: "חה חה חה דרכת על החירבון!" ואז טרקה את הדלת 
בערתי מעצבים וכל הלילה הייתי עסוק בלנקות את ה Gavno של גברת פופינס 
יום אחד טיילתי בקניון כשלפתע צלצלה אליי גברת פופינס... אוף שוב הבת זונה הזאת... מלמלתי לעצמי.
"כן גברת פופינס" עניתי לה.
"אוינק אוינק מתי אתה מתקן לי את המזגן?" שאלה אותי גברת פופינס.
לא היה לי כוח לתקן את המזגן והעדפתי להמשיך לטייל בקניון... אבל הבטחתי לגברת פופינס שבקרוב אני בא אליה ומתקן לה את המזגן 

גברת פופינס כעסה בטירוף! 

רציתי להשתין אז נכנסתי לשירותי גברים בקניון. נעמדתי מול המשתנה, שלפתי את חזיריק והתחלתי להטיל את מימי 
לפתע מהתא פרצה גברת פופינס וצעקה בזעם: "אוינק אוינק מתי אתה מתקן לי את המזגן?" וברחה 
יום אחד ישנתי ושמעתי את הטלפון שלי מצלצל, הצצתי וראיתי שזאת הייתה גברת פופינס. יאללה שוב הדלביובקה הזאת מציקה לי חשבתי לעצמי. קמתי והלכתי להתקלח... גברת פופינס המשיכה לצלצל אליי ללא הפסקה! פאק איזה שרמוטה נודניקית! 

התעצבנתי ודפקתי לה בכעס בדלת...
"נו מה את כזאת נודניקית?" צעקתי עליה אחרי שהיא פתחה לי את הדלת.
"תתקן כבר את המזגן יא שקית אשפה! צלצלתי אלייך הרבה פעמים!!!" הסבירה לי גברת פופינס בכעס.
"ישנתי!"
עניתי לה.
"כשהתעוררת לא יכולת לענות???"
שאלה אותי גברת פופינס בסקרנות.
"התקלחתי!"
עניתי לה.
"לא יכולת לנגב את היד ולענות???"
שאלה בהלם גברת פופינס.
"כשאני ישן אני ישן! כשאני מתרחץ אני מתרחץ!"
עניתי לה בגאווה 
"אוינק אוינק עכשיו אתה הולך לתת לי זיון מעולה על זה שעיצבנת אותי ולא תיקנת לי עד עכשיו את המזגן! ואחרי הזיון אתה תתקן את המזגן! הבנת זין חרמן שלי!" צעקה פופינס, תפסה אותי בזין ומשכה אותי לדירתה 

היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לפיזדה שלה! 
זחלתי כמו תולעת חרמנית והדבקתי את לשוני לדגדגן שלה! 
"כשאני יורד אני יורד!" הכרזתי בחגיגיות 

פופינס ממש יצאה מדעתה וגנחה: "מרשים מאוד! טוב מאוד! מרנין! מגיע לך בונוס! וואלה! נהדר! ידעתי שאתה יכול! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית!
) אתה גדול! 
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! שיחקת אותה! 

"את רואה פופינס כשאני יכול אני יכול!" אמרתי בגאווה 
פופינס החרמנית הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופקה הסקסית שלה על פניי!
ליקקתי והסנפתי את חור הטוסיק הקטן וטעים שלה! נעים מאוד חורצ'יק קטן ושובב העונג כולו שלי! 
פופינס שחשקה כבר בטירוף בחזיריק הקשיח התנפלה עליו ומצצה אותו בחום ובאהבה חסרת גבולות! גם את הבייצלך הקטנות והשובבות שלי היא שליקלקה בפיה החם ושיחקה בהן 
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי, במותניי ובישבני 

צרחתי בטירוף והתגלגלתי מצד לצד כמו נקניקיה חרמנית 
פופינס שטפטפה כבר מכל החורים התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור בטירוף! 
"המתחרות אמרו לי: פופינס את חיה בסרט! לא מתייחסת אליהן ותמיד תופסת את הגבר הכי שווה בשכונה!" שרה פופינס 
"כשזה יבוא לי זה יבוא לי! אז אני נותן זיון אטומי! את האובייקט המיני שלי!" שרתי
פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי 
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של מאהבים חרמנוביצ'ים! זה היה נפלא! 

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר
העפתי אותה באוויר על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו נגנבנו מה JAPETZ שלה שקיפץ במרץ ומחא כפיים 
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 
הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ונתתי בה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה כשרגליה על כתפיי! 
"כשאני מזדיינת המיטה תוססת כמו ספארי! יש כאלה שמוותרים אבל אני לא מאלה! לא מוותרת אף פעם לכבוש זיין אמיתי!" שרה פופינס 
עברנו לעמידה! דפקתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה כשהיא נשענת על האופניים! 
"תביאו סטולי תביאו קרח! וואלה מה נסגר איתי? בא לי שקש פראי וחייתי!" שרה פופינס 
נעמדנו מול המראה ואמרנו לזה לזו היי בזמן שפופינס התגנדרה מול המראה 
"כולם חשבו שזה יעבור לי... זה פשוט אני וכלום לא יעזור לי! תביאו לי כוסית תביאו לי קונדום!" שרתי
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'צורה! 
"תמיד מחפשת זין מעולה! ככה זה אני כי זה זורם לי בדם!" שרה פופינס 
"אם אתה דרומי אם אתה צפוני אף אחד לא מזיין כ"כ טוב כמוני!" שרתי ועשיתי שריר 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות!
התהפכנו והמשכתי לזמבר את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! 
"אין יותר טוב מזיון! אין יותר טוב מזיון! כשאני בתוך כוסית אני מרגיש כמו בפרארי!" שרתי בהתלהבות בזמן שרכבתי על הפרארי המלוכסנת שלי 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 
"אני חמה כמו יולי אוגוסט! מאהבים מגוונים יש לי... חוליגנים ופנאטים, ירושלמים, נתנייתים, קריית גתים, חיפאים!" שרה פופינס 
"בזיון אני נותן ת'נשמה! כשאני מזיין אני מזיין ועושה הכל כדי שאמא שלי תהיה גאה!" שרתי בגאווה 
פופינס כבר התחילה להזיע בטירוף (חה חה חה עדיין לא תיקנתי לה את המזגן
) אז היא ביקשה שאני ארענן אותה קצת עם הזרע המרענן שלי 

היא התיישבה מעליי ב 69, הרימה את הישבן שלה למעלה, דחפה לי אצבע לטוסיק והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה! 
אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפיה הלוהט!
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אובייקט מיני!" 

וגרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים יקרים לבסוף עמדתי בהבטחה ותיקנתי לשכנתי פופינס את המזגן! איזה בעל דירה טוב אני נכון?
בזכותי יש לפופינס הרבה לילות מרעננים ללא לחות בפיזדה ולי יש הרבה לילות של שקש סוער איתה! הייד לי! הייד לחזיריק הקשיח והייד לשכנתי המלוכסנת והחרמנית! 

נ.ב
האקסית שלי גברת פיזדה מצאה לעצמה איזה דושבאג מעפן שעסוק יותר בעצמו מאשר בה ובחורים שלה 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

סקסית את חמה כמו יולי אוגוסט ואני המאהב הפרטי שלך כי אף אחד לא מזיין טוב כמוני! 

סקסית כבשת אותי! אני הזיין שלך לנצח! 

אין יותר טוב מזיון עם פופינס, בתוכה אני מרגיש כמו בפרארי! 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! 
Lavelle