כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 76 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

751

אוינק אוינק הברמן המנייאק משחק בגברת פיזדה,

מקבל קוקטייל משובח מגברת פופינס

ומזמבר אותה עמוק וחזק בשקש פרוע! Tongue

אהלן חברים יקרים! אני אוינק אוינק ואני ברמן פוזאיסט ומנייאק לא קטן! אין TZIPA שלא נפלה ברשתי אחרי שהשקתי אותה בקוקטייל המשובח שלי! Cool
ואחרי הקוקטייל מהבר בא תמיד הקוקטייל המיוחד של חזיריק הקשיח! צחוקקריצה
בקיצור חברים עמדתי מאחורי הבר שלי ועל הבר התיישבה TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה ושפתיים חושניות של מוצצת מדופלמת! מוחא כפייה קראו לה גברת פיזדה! Star
היא עשתה לי עיניים וביקשה ממני את הקוקטייל המיוחד שלי חיוך גדול
הגשתי לה את הקוקטייל ואחרי כמה שלוקים היא התחילה ללקק את שפתיה ולפתות אותי Tongue
הלכנו אחוזי חרמנות לפינה, הורדנו את הבגדים זה מזו ובמהרה השענתי את גברת פיזדה על הקיר והתנפלתי בטירוף על חור התחת המדהים שלה! אחחח הוא כה חמים וטעים! מוחא כפייה
גברת פיזדה ליטפה את החוי שלי עם רגלה ואז הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! Tongue
ממש אכלה אותו בטירוף במציצת כריש יסודית! Star
לפתע קלטתי שעל הבר התיישבה עוד כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים! הן מתרבות פה לאחרונה צחוק הרגשתי שהיא חמה אש! סקס לוהט נטף ממנה... הרחתי את זה עד לפה צחוקTongue
"קדימה מר ברמן אני חמה ורטובה תזיין אותי !" Tongue גנחה גברת פיזדה צחוק
נפנפתי אותה בתירוץ שאין זמן לשעשועי חורים כרגע כי יש לי הרבה לקוחות לשרת צחוק
היא הייתה קצת עצובה והתחילה לאונן מרוב חרמנות צחוק טוב אולי אני אתפוס אותה יותר מאוחר אחרי שאני אסיים עם המלוכסנת השנייה קריצה
ניגשתי את הברונטית המלוכסנת השנייה והפעלתי עליה את קסמיי הנחשקים שאף פיזדה לא יכולה לעמוד מפניהם Evil Smile לברונטית השנייה קראו אוקטביה פופינס. כן גברת פופינס אני הולך לזמבר אותך כהוגן! Tongue
שאלתי אותה אם היא נהנית מהמשקה והיא לפתע התהפכה עליי והביטה לעברי בעיניי שטן מלוכסנות! אששש ותימרות עשן יצאו מהן! Shockedצחוק
"ממממ אתה ממש מנייאק איך נפנפת אותה ככה! אני ממש מזדהה איתה ולא אתן לך על זה מספר!" מבולבלצחוק אמרה לי פופינס בכעס כועס BLAT PRAMA ZASUNULA MNE FIGU V GOPU! צחוקצחוקצחוק
לא התרגשתי מדבריה של פופינס והרשמתי אותה בקוקטייל ממש מעולה שהכנתי לה Approve
"הווו אוינק אוינק איזה קוקטייל משובח! שתדע לך שאני גם ברמנית!" חיוך גדול הודיעה לי לפתע פופינס
"פשששש פופינס באמת? אין נועדנו זה לזו!" אמרתי לה בהתלהבות מוחא כפייה
"בוא אוינק אוינק אני אפנק אותך בקוקטייל VIP! פיפי מהפיזדה שלי!" צעקה בהתלהבות פופינס וגררה אותי לשירותים צחוק
במהרה פתחתי פה גדול וקיבלתי את הקוקטייל המשובח של גברת פופינס בפה ועל הפנים צחוק
"אוינק אוינק אתה ממש OPISANII EJIK!" צחקקה פופינס צחוק
אחרי שטעמתי את הקוקטייל המשובח של פופינס הגיע הזמן שלנו לעשות שקש פרוע לפי הספר! או כמו ששני ברמנים מטורללים עושים צחוק
"חשמל עובר לי בגוף תטעם לי מיד את הכוס!" צחוק צעקה פופינס, נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! Tongue
צללתי לעבר הפיזדה שלה והתמוגגתי מטעמם של מיצי הקוקטייל שלה! גררר גררר יאמי יאמי! Tongue
גברת קוקטייל משובח התחילה להתחרפן וגנחה: "תמשיך כך! מדהים! סחטיין! חן חן! יוצא דופן! מחשבה יפה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Star) בדיוק!" Tongueצחוקמוחא כפייה
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongue וליטפה אותי ב GALOVKA צחוק
פופינס הפכה אותי על הגב, התיישבה על פניי והכריחה אותי ללקק את הקוקטייל מהחורים שלה צחוק פאק היא ממש הזדהתה עם גברת פיזדה... הן ממש תאומות מלוכסנות צחוק
פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! חיוך גדול גם את התאומים הקירחים היא שליקלקה בפיה בעונג רב! מוחא כפייה
השיא הגיע כשגברת קוקטייל חשפה את שיניה החדות והתנפלה בנשיכות שובבות על רגליי, על מותניי ועל ישבני הסקסי! Tongueמוחא כפייה YA PROSTA VIJAL KAK PARASONAK! צחוקצחוקצחוק
פופינס החרמנית לא יכלה עוד והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי. היא התחילה לדהור עליו כמו מטורפת או כמו ששרמוטות מלוכסנות נוהגות לעשות! צחוק
"כשאת מנענעת את התחת אף אחד לא נשאר אדיש בתל אביב וזה לא מזיז לך כל המבטים!" צעקתי וטפחתי על ישבנה של פופינס שנענעה את התחת! Tongue
פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
"אני לביאה לא כבשה ולא צמר. בלבוש מינימלי כמו שער של בלייזר! אני לא נרגעת עד שאתה משחיל אותי!" שרה פופינס צחוק
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של קוקטייל חוי וקוקטייל פיזדה! זה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! צחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה בשמחה ומחאה כפיים! Tongueמוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
הרמתי את ה KASAGLAZAIA KRASOTKA שלי שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue
"את כבר רגילה לזה, רגילה לזה, את רגילה מהוליווד יש לך דאווין של נסיכה מבית קרדשיאן!" שרתי בשמחה ופירקתי לפופינס את הפיזדה חיוך גדול
קמנו והמשכתי לדפוק את פופינס מאחורה בפיזדה הרטובה כשהיא נשענת על האופניים חיוך גדול
"יש לך גוף אלוהי! תעשי לי סימן כי אני כבר יותר ממוכן! עכשיו תסתכלי לי לתוך העיניים תגידי מה לא התרשמת עדיין? מה?" שאלתי את פופינס והתסכלתי לתוך עיניה חיוך
"אתה יכול להמשיך לנסות לא מזיז לי!" צעקה פופינס וצחקקה בתגובה כועסצחוק
אמרנו זה לזו היי במראה ופופינס אפילו התגנדרה תוך כדי הדפיקה! צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Evil Smile
"איזה כישוף בשניה אחת לימדתי אותך לעוף!" שרה פופינס צחוק
"הגוף שלך כמו גיטרה BUT למטה קצת יותר כמו קונטרבס העיקר שנוח לך לשבת בייבי!" צעקתי ותופפתי על ישבן הקונטרבס של פופינס צחוק
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star
"יש פה מלכה מי ישים לה ת'כתר? קולט ת'משחק שלך תפסתי לך בישבן! בא בקטע של גנגסטר אין השוואות הרמה שלך מעבר!" שרתי ותפסתי לה בישבן Tongueצחוק
הסתובבנו והמשכתי לפרק את גברת קוקטייל מלוכסן כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול
"כמה יופי אווו הישבן שלי כ"כ סקסי! סובבתי לך את הראש בדוק יהיה פה קליק!" שרה פופינס וספרה את הקליקים שלי צחוק
"חולם לייצר אל הלב שלך גשר והלילה לתת לך בכוס בסתר! נשבע אני רועד משקשק כמו שייקר! אין איבר בגוף שלי שלא מתרגש!" שרתי והתרגשתי בטירוף צחוק
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile
"עשר קילו לפחות הביטחון העצמי שלי אבל די עם הדיסטנס חיים בסרט של סטארים!" שרה פופינס ושברתי מיד דיסטנס עם הפופקה שלה צחוק
"אני חולה על בנות כמוך את ממש מונדיאל! יש בך את כל מה שגבר מפנטז עליו!" שרתי וליטפתי את האוצר העסיסי שהיה בין רגליי צחוקקריצה
פופינס הודיעה לי בשמחה ובהתרגשות שהיא מתה לטעום את הקוקטייל הסודי של חזיריק הקשיח! Tongueצחוקקריצה
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את הפופקה שלה למעלה, דחפה אצבע לטוסיק שלי והתנפלה על החוי שלי במציצה מטריפה! מוחא כפייה
אחרי כמה דקות מילאתי את פיה השובב בכמות מדהימה של הקוקטייל הסודי שלי הידוע גם בכינויו: "זרע של חזיריק" צחוק היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע:
"אוינק אוינק OPISANII EJIK" Tongueצחוקמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStarאצבע למעלהPigParty
חברים תלמדו להכין קוקטיילים ותהיו בטוחים שגם אתם תזמברו TZIPOT מלוכסנות יום ולילה Tongueצחוק
טוב חברים אני ממהר לזמבר את גברת פיזדה הזנחתי את החורים שלה שלא בצדק. גם היא זקוקה לזימבור רציני בדיוק כמו גברת פופינס! אני לא איזה מנייאק, כל אחת זכאית ליהנות מהחוי הקסום שלי! CoolTongueצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue
קוקטייל הפיזדה שלך משובח! תודה שנתת לי לטעום מהמשקה הקסום! Tongueצחוקקריצה
סקסית תלטפי אותי אני ה OPISANII EJIK שלך! צחוקצחוקצחוק
סקסית נהניתי בטירוף להסניף ולאכול את הקונטרבס שלך! Tongueצחוקקריצה
סקסית אם לא התרשמת עדיין אני בא לאלף לך עוד קצת את החורים! צחוקצחוקצחוקקריצה
ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

752

אוינק חוי אוינק הבודיבילדר מנפנף את החברה שלו חויה פופינס לפני תחרות בודיבילדינג!
היא לא מוותרת ומשיגה ממנו שקש פרוע עד אור הבוק
ר!
Tongueצחוק

אהלן יקיריי! שמי אוינק חוי אוינק ואני בודיבילדר חובבן. אני מתכונן לתחרות הבודיבילדינג הראשונה שלי. בימים האחרונים אני מקדיש את כל הזמן הפנוי שלי לזה ועושה פוזות מול המראה כמו איזה כוסית קטנה צחוק לא לצחוק עליי אני רוצה לזכות במקום הראשון! Approve
החברה שלי אוקטביה חויה פופינס לא מרוצה מזה בכלל, כי מאז שאני מכווץ את ה JAPETZ שלי מול המראה אין לי זמן לחורים המלוכסנים שלה צחוק
כן כן חברים היא ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA עסיסית! TZIPA איכותית ממש לפי הספר! אצבע למעלה
יום אחד כשעשיתי פוזות מול המראה היא התפרצה לחדרי ודרשה שאלקק לה את הפופקה צחוק
"אין לי זמן לשטויות שלך עכשיו חויה, את לא רואה שאני עסוק?" שאלתי אותה ועשיתי שריר גדול מול המראה Cool
"תראה איזה חוטיני לבשתי לכבודך!" קריצה אמרה פופינס והסתובבה אליי עם ישבנה שחוטיני דקיק פילח אותו Tongue
חברים לא יכולתי להתאפק מול הפופקה הסקסית של חברתי המלוכסנת, היא יודעת לפתות חויים את זה אני זוקף לזכותה צחוק
השענתי אותה על הקיר והורדתי את החוטיני הסקסי שלה. פתחתי את פלחי ישבנה העסיסי והתנפלתי ברעב גדול על חור התחת הקטן והטעים שלה! גררר גרררר יאמי יאמי! Tongue
וונדר חויה! וונדר חויה! Tongueמוחא כפייהצחוק
רציתי כבר לחזור ולהתייפייף עם השרירים שלי מול המראה אבל פופינס הערמומית שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! Tongueצחוק
לא ויתרתי ועשיתי קצת פוזות בזמן שהיא מצצה לי צחוקקריצה
חויה החרמנית שלי גם רצתה EBATSIA! עד כאן! יש גבול לכל תעלול! צחוק
חויה המלוכסנת התעקשה אז נאלצתי להעיף אותה מהבית! צחוק
"אין לי זמן לשטויות האלה! תענגי את הפיזדה שלך במקום אחר אני צריך להתעמל!" אמרתי לה ובעטתי אותה החוצה צחוק
"אההההה דושבאג!" צעקה חויה המשוגעת וכמעט VIEBALA אותי במכות צחוק
כעבור כמה דקות חויה פופינס פרצה שוב לדירתי ודרשה שאלקק לה את הפיזדה! צחוק
היא פתחה את רגליה לרווחה ושיטפון פרץ משם! צחוק טוב נו לא יכולתי לסרב לעלמה במצוקה צחוק
זחלתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לפיזדה שלה, קיוויתי שזה ירגיע אותה והיא תהיה מבסוטית חיוך גדול
"אתה ממש טוב בזה! אל תפסיק! אני גאה בך! חלומי ממש! אתה לומד מהר! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) איזה יציאה מעולה! עבדת יפה היום!" גנחה פופינס Tongueצחוקמוחא כפייה
אחרי זמן מה החויה הסקסית שלי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה יפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" וליטפה אותי בראש חיוך גדול
"אוינק אוינק חוייצ'יק סקסי שלי עכשיו אני דורשת שקש!" דרשה פופינס צחוק
"לא יש לי הרבה עבודה במחשב! I'M BUSY!" צחוק אמרתי לה והתיישבתי ליד המחשב חיוך
לפתע חויה פופינס הזיזה בשיא חוצפתה את המחשב שלי! Shockedכועסצחוק
"מה את עושההה סוקה קטנה? זה מסך טאץ' סגרת לי מלא חלונות!" כועס צעקתי בעצבים צחוק
"אוינק אוינק אתה כזה כוסית קטנה!" צחקקה פופינס צחוק
המשכתי לעבוד במחשב והצלחתי לשחזר כמה מהחלונות שהסוקה הקטנה סגרה לי חיוךצחוק
"PODNIMI GLAZA ATO TEBE DADUT POD ZAD!" Party צעקה פופינס ונתנה לי פנדל בישבן Shockedמבולבלצחוק
הייתי חייב להירגע קצת אז תפסתי את הגיטרה שלי...
והתחלתי לנגן להנעתי! אחחח הצלילים שיוצאים מהסקסית הזאת יותר טובים משקש! Cool
החויה שלי לא סתמה את הפה ודרשה שקש! Wacko
"רוצה שקש! רוצה שקש!" צעקה פופינס כמו ילדה קטנה ומעצבנת צחוק
"שששששש... אני עכשיו במוזה אל תפריעי לי!" השתקתי אותה והמשכתי לנגן חיוך
לפתע פופינס דפקה לי בראש את הגיטרה ואת המחשב! בום בום טראח טראח! Shockedצחוק
"פאק יור גיטרה אנד פאק יור קומפיוטר! אוינק אוינק אם אתה לא דופק אותי מיד אנחנו נפרדים!" Shockedמבולבלבכי הזהירה אותי פופינס צחוק
לא לא חויה מתוקה שלי Heart אני אדפוק אותך גוד גוד החוי שלי מוכן ומזומן לעשות היאבקות גרקו רומית עם החורים שלך!" Starצחוק אמרתי לה וחיוך ענקקקקקק של אושר הופיע על פניה המלוכסנות והיפות! Tongue
פופינס הפכה אותי על הגב, התיישבה עם ישבנה על פניי והגישה לי את החורים המדהימים שלה לטעימת צהריים קינקית במיוחד! Tongueמוחא כפייה בעצמה היא התנפלה על החוי הקשיח שלי ועל הפושפושים הקירחים שלי במציצה חמה ורטובה ושליקלוקים מחרפנים! Tongueמוחא כפייהStar
לפתע החויה השובבה שלי חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי בממזריות במותניי, ברגליי וב LISAIA פופקה שלי! Tongueצחוק
"קדימה דושבאג שלי אני רוצה עכשיו שתיתן לי זיון מעולה!" צעקה בהתלהבות פופינס צחוק
היא התיישבה על החוי המרשים שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור כמו נימפומנית אמיתית! Tongueמוחא כפייה
"אני מזמינה אותך כדי שתדפוק אותי כ"כ טוב שיעלה חיוך על השפתיים שלי!" שרה פופינס צחוק
"רק אני יודע לספק אותך מינית ולהרגיע לך את החרמנות!" סיפרתי לפופינס והיא הסכימה עם כל מילה Tongueצחוק
החויה השובבה שלי הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של של סוקה קטנה וכוסית קטנה! זה היה נפלא! צחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! Tongueצחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הפופקה המלוכסנת שלי באוויר חיוך גדול
העפתי את החויה הסקסית שלי מול המראה ובהיתי בפופקה שלה שקיפצה ומחאה כפיים! מוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה ת'צורה במיסיונרית חמה ומטריפה! Evil Smile
"מואההה מואההה מואההה איזה זיון או מיי גאד! הכוס שלי מתחיל לזמר מרוב תענוג!" זימרה פופינס ביחד עם הכוס שלה צחוק
"בום בום אני דופק אותך כ"כ טוב שנהיה לך חם ואת מזיעה!" שרתי והסנפתי את הזיעה של החויה שלי Tongueצחוק
פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לפרק לה מאחורה את הפיזדה! Tongue
נעמדנו מול המראה ואמרנו זה לזו היי במראה! פופינס התגנדרה ואני LUBAVALSA עליה תוך כדי הדפיקה! Tongueצחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות חיים משוגעים בפיזדה שלה! TongueStar
"PRAVILNO ככה צריך לדפוק אותי! אתה כזה מקצוען בזיון!" צעקה בחרמנות פופינס צחוק
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue
"אז תגידי למה כל הדרמה? פשוט תבואי תגידי לי שבלילה בודד לך ולא בא לך לאונן לבד!" הסברתי לפופינס צחוק
"אההההה כן כן אני מודה אוחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחח אני מודה!" גנחה פופינס צחוק
הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול
"הכוס שלי רק אותך מחפש! רק אתה משגר את הכוס שלי לגן עדן מרוב תענוג!" צעקה פופינס צחוק
"את מחפשת את התשומת לב של החזיריק הקשיח שלי! יש לך אש בעיניים ורטיבות בין הרגליים!" שרתי וכמעט החלקתי מהרטיבות שבין רגליה צחוק
"רק אתה יודע לעשות לי קרנבל בחורים!" צעקה פופינס ורעדה מרוב התענוג שעשיתי לה בפיזדה! Tongue
"אני יודע שאני לא יוצא לך מהראש ואת מפנטזת על הסקס שלנו כשאת מאוננת!" צעקתי ופופינס מיד הודתה בפשע צחוקקריצה
החויה החרמנית והרטובה שלי הייתה צמאה לזרע טוב ואיכותי ואין כמו חזיריק הקשיח שיתן לה את מבוקשה! TongueEvil Smile
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה, דחפה לי אצבע לתחת והתנפלה על החוי הקשיח שלי במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה
אחרי זמן מה השפרצתי כמות מעולה של זרע חם ועסיסי לפיה השובב של חויה חיוך גדול היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דושבאג" צחוקTongueמוחא כפייהStarPig וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהחיוך גדולחיוךאצבע למעלהStarPartyBeer
חברים אני מרגיש חזק מאי פעם! מי צריך לעשות פוזות מול המראה כמו איזה גיי כשיש TZIPA כוסית מטורפת בעלת JOPA מלוכסנת לדפיקה נמרצת! Tongue
כמה זיונים עם פופינס ואני מוכן לתחרות! היידד לחויה פופינס ולחורים המלוכסנים שלה! Tongueמוחא כפייהצחוק
סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהייייים!!! TongueTongueTongue
סקסית אני מקווה שהדושבאג הקשיח שלי שימח את החורים שלך! צחוקצחוקצחוק
סוקה קטנה וכוסית קטנה פירקו זה לזו את הצורה! צחוקצחוקצחוק
סקסית I'M BUSY תמצאי לך חוי אחר למסיבת החורים שלך! צחוקצחוקצחוקקריצה
Heart Hug
Lavelle

753
אוינק אוינק EBANII KNAPTATIK
מתקתק על החורים של אוקטביה פופינס הנימפומנית
שלא נותנת לו מנוחה! צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני מכור לוואטסאפ שלי! אני ממש FUCKING KNAPTATIK ככה לפחות המאהבת שלי אוקטביה פופינס קוראת לי צחוק

יום אחד כמו בכל יום ישבתי על הכורסה שלי ו TIKAL PAL4IKAMI בטלפון הנייד שלי Tongue

יש לי הרבה חברים דלביובים שאני מתכתב איתם כל היום צחוק
לפתע נכנסה MAIA MALINKAIA PTI4KA אוקטביה פופינס, אבל לא יכולתי לנתק את העיניים מהוואטסאפ אז אמרתי לה שלום קר ומרוחק צחוק
פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA מטריפה וחצופה! Evil Smile בדר"כ אני מזיין אותה גוד גוד אבל לאחרונה אני חולה במחלת ה KNAPTATIKIM צחוק

"מה שלומך KNAPTATIK שלי? בא לך לזרום טו טו טו טו טו טו! בא לך לזרום לאיזה ליקוק פופקה ומציצת זין? בא לך לזרום טו טו טו טו טו טו!" שרה פופינס ורקדה מולי בהתלהבות צחוק

ניסיתי להמשיך לכתוב בוואטסאפ אבל זה היה לשווא. פופינס החרמנית הצליחה לנתק אותי מחבריי ה KNAPTATIKIM ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק
זה היה דווקא לא רע בכלל! הפופקה שלה יפה וטעימה! Tongueמוחא כפייה

פופינס הסתובבה והתנפלה על הזין הקשיח שלי! Tongue
היא מצצה אותו בשקיקה ושיחקה עם הבייצלך בפיה החם! Tongueמוחא כפייה
הצצתי על הטלפון שלי ששכב על הכורסה ועיניי דמעו בכי

"טוב פופינס עד כאן אני מזדיין מפה!" צעקתי ושלפתי את החוי שלי מפיה היונק צחוק לא יכולתי בלי הוואטאפ שלי! I'M REAL KNAPTATIK צחוקצחוקצחוק

"לא אוינק אוינק אתה לא בורח לשום מקום!" צעקה פופינס ותפסה אותי רגע לפני שיצאתי לחופשי צחוקקריצה

פופינס הייתה די עצבנית וגררה אותי למיטה. היא נשכבה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה שאלקק לה את הפיזדה! צחוק
לא הייתה לי ממש בררה... לא כדאי לעצבן נימפומנית כשהיא בהתקף חרמנות, אני אומר לכם את זה מניסיון צחוק

ליקקתי לה במרץ את הפיזדה והיא גנחה: "וואללה! ידעתי שאתה יכול! נהדר! עבודה יפה! רואים שעבדת על זה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) אתה גדול! אחלה!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס החרמנית הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. מהר לפני שהיא שמה לב תפסתי את הטלפון שלי והצלחתי לרשום הודעה למר וורשה לפני שהיא תפסה אותי צחוק

"APAT TI TAM KNAPTATI4ISH?" שאלה אותי פופינס וצחקקה צחוק

היא חטפה את הטלפון ממני וחנקה אותי חזק עם ה JOPA שלה כעונש על האצבעות הסוררות שלי צחוק
פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח ואכלה אותו ברעב גדול ביחד עם הבייצלך הקירחות שלי Tongue
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונתנה ביסים שובבים, לרגליי בבו שלי, למותניי ולפופקה הסקסית שלי! Tongueמוחא כפייה

"אוינק אוינק קדימה בוא תדפוק אותי חזק בכל הפוזות! אני חמה ורטובה!" Tongue צעקה פופינס והתיישבה על הזין שלי כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

"רוצה רק לזרום רק לזרום! בא לי רק לזרום כל היום!" Tongue שרתי ופופינס זזה לפי הקצב צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של EBANUTII KNAPTATIK ושל גברת רוצה רק זיון! צחוקקריצה פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongueצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הדובשניה החרמנית שלי באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על החוי הקשיח שלי מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ והפלחים מחאו כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה

"אני בחורה עם ים קלאס!" צעקה פופינס צחוק

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star

"מאוננות נמאס ואני רק מחפש לזרום!" שרתי צחוק ופופינס שרה: "בא לי רק לזרום רק לזרום רק לזרום! נה נה נה נה נה כל היום!" צחוקצחוקצחוק

"שחיה לילית בג'קוזי חמים שבין רגליי!" שרה פופינס בזמן שעשיתי את זה Tongueצחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לדפוק אותה מאחורה עמוק וחזק בכוס! Tongue

"בוא נזדיין הלילה לא הולכים לישון!" שרה פופינס צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס אפילו מצאה זמן להתגנדר צחוק
פופינס הרטובה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה ואפילו שלחתי הודעה בוואטסאפ למר חוי! צחוקCool פופינס לא קלטה צחוקParty

"אוינק אוינק אתה גבר מושלם בא לי רק לזרום איתך! נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה! לזרום איתך כל היום!" שרה פופינס צחוק

"את מלכה אני אס!" צעקתי והפלקתי על ישבנה צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את גברת רק לזרום בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

"רק במידה ואוציא ממך חיוך אז אדע שרגלייך נפתחות עוד שניה!" שרתי צחוק

"רוצה רק זיון רק זיון! בא לי רק זיון כל היום!" צחוק שרה פופינס והתנענעה עם כל הגוף שלה Tongue

"את כזאת פצצה איך הישבן שלך זז אוחחח!" צעקתי בהתלהבות וחפנתי את ישבנה התפוחי של המאהבת הפצצה שלי! Tongueמוחא כפייה

פופינס החרמנית נהייתה צמאה ודרשה שאתן לה לטעום את הזרע הטעים והמרענן שלי! Tongue
נשכבתי על הגב ופופינס נשכבה עליי ב 69. היא הרימה את ישבנה למעלה, דחפה אצבע לפופקה שלי והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד מילאתי את פיה השובב של פופינס עד הסוף ככה שהיא נראתה כמו אוגר שמנמן צחוקקריצה
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק KNAPTATIK זורם!" צחוקTongueמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולCoolPigParty

חברים יקרים אם גם אתם חולי וואטסאפ וחולי הקלדות, KNAPTATIKIM מפגרים כמוני אז תמצאו לכם TZIPA סקסית ברונטית מלוכסנת עיניים שתזרום עם הדפקה שלכם וגם תזרום איתכם במיטה! Tongue כי ידוע לכולם שכל KNAPTATIK זקוק לחורים רעבים ומלוכסנים! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהיייייייייים!!! TongueTongueTongue

סקסית חכי לי אני בא לשחות הלילה בג'קוזי החמים שבין רגלייך! צחוקצחוקצחוק

סקסית רוצה רק לזרום רק לזרום רק לזרום! בא לי רק לזרום כל היום! Tongueצחוקקריצה

סקסית מצאת את הגבר של חייך! KNAPTATIK זורם! הווווווווווו יסססססס!!! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים והזורמים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

756
השכן, מר אוינק ואוינק ואוקטביה פופינס
במשחקי שקש סוערים!
Tongueצחוק

אהלן חבר'ה שמי מר חוי ואני השכן של אוקטביה פופינס. פופינס היא שכנה כוסית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA מטריפה ושפתיים חושניות שזקוקות לחוי טוב! Tongueצחוק
אני ממש דלוק על שכנתי הסקסית! אני יושב כל היום במרפסת כדי להסתכל על הפופקה שלה ועל הדרך מתחיל איתה צחוקקריצה

"בוקר טוב שכנה!" חיוך גדול אמרתי לה בבוקר כשהיא חלפה מתחת למרפסת שלי.
"בוקר טוב שכן" אמרה לי פופינס בחיוך והמשיכה לדרכה... מנענעת מולי עם ה JAPETZ שלה Tongue

"צהריים טובים שכנה!" חיוך גדול אמרתי לשכנה שלי כשהיא חזרה הביתה.
"צהריים טובים שכן" חיוך אמרה לי פופינס וחייכה בשובבות.

"ערב טוב שכנה!" חיוך גדול אמרתי לה בערב כשהיא יצאה לעשות סקייטבורד.
"ערב טוב שכן" אמרה לי השכנה וחירפנה אותי עם הפופקה שלה שהייתה עטופה בטייץ שהיא לבשה Tongue

"לילה טוב שכנה! מה דעתך לבוא אליי לאיזה דרינק!" Tongue הצעתי לה והחוי שלי החזיק אצבעות בתוך תחתוניי שהיא תגיד כן! צחוק
"מצוין! כן אני אשמח!" ענתה לי השכנה בשמחה מוחא כפייה יש לי בעיות עם מאהב שלי אוינק אוינק שלא דופק אותי לאחרונה מספיק... חשבה לעצמה פופינס ועלתה אליי במהירות Star

אומנם השכנה שלי באה לדרינק אבל במהרה היא נשענה על המעקה של המרפסת והבליטה את ישבנה התפוחי! Tongue הורדתי את החוטיני הסקסי שלה והדבקתי את לשוני לחור התחת הקטן והשובב שלה! ליקקתי אותו ברעב גדול והתמוגגתי מטעמו המשובח! מוחא כפייה

שכנתי השובבה כבר שיחקה בחרמנות בחוי שלי עם כף רגלה ובמהרה קמתי מולה ונתתי לה להתנפל על הטרף הקשיח שלי צחוק
היא מצצה אותו במציצת כריש מטורפת ואכלה גם את שני התאומים הקירחים שלי Tongueצחוק

בדיוק כשבאתי להשחיל את השכנה שלי היא לפתע קיבלה SMS. אוינק אוינק המאהב שלה כתב לה SMS נחשק שהוא רוצה לזיין אותה! Tongueצחוק

"ביי שכן שלי אני חייבת לרוץ!" אמרה לי השכנה והשאירה אותי עם פה פעור צחוק
"ואיי ממש ביאסת!" Ouch אמרתי לה.
"לא אכפת לי מזה זה החיים!" צעקה השכנה וצחקקה צחוק

בלאט איזה פיזדה מנויוקית! חשבתי לעצמי צחוק

שלווווווווווווום לכולם! הגיע הזמן לשמוע מה לגבר האמיתי בשכונה יש לומר! Cool
כאן שוב איתכם אוינק אוינק הזיין של המדינה שיסביר לכם מה עושים עם TZIPA מלוכסנת עיניים בעלת JOPA עסיסית וחורים רעבים! Tongue

אחרי שפופינס קיבלה את ה SMS שלי היא הופיעה מיד בדירתי ביחד עם החורים הרעבים שלה Tongue

"פופינס לאחרונה אני ממש חרמן! אוננתי מלא אתמול ואני עדיין לא רגוע!" Tongue הודעתי לה והפלקתי לה על הפופקה Evil Smile

"אוחחח איזה גבר עם דם חם! בא לי עליו! אני ממש סובלת מ NEDAEB! אוחחח סוף סוף גבר אמיתי עם תאבון מיני בריא!" צעקה פופינס בחרמנות ותפסה אותי בחזיריק הקשיח! Tongueמוחא כפייה

לפתע הדובשניה החרמנית שלי פתחה את השמלה שלה ולא היה מתחתיה כלום! Tongue
היא נשכבה על המיטה, פיסקה רגליים וצעקה: "בוא קח אותי מיד אני רטובה!" Tongueצחוק

"הסטטוס פנויה תחליפי בתפוסה למה את תראי את הזין שלי את תתעלפי!" צעקתי וחשפתי בפניה את חזיריק הקשיח צחוק NEDAEBANAIA DAMA התעלפה צחוקקריצה

קפצתי ראש בין רגליה של פופינס והדבקתי את לשוני לפיזדה הרטובה שלה! Star
היא יצאה מגדרה וצעקה: "נפלא! מצוין! לך על זה! זה יותר טוב! מדליק! מעולה! שיחקת אותה בגדול!" צחוק (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue)

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס החרמנית הפכה אותי על הגב והתחילה לרקוד על פניי עם ה JOPA העסיסית שלה! מוחא כפייה
היא התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ומטריפה וגם אכלה ברעב גדול את הבייצלך השובבות שלי Tongue
לפתע המאהבת שלי הפכה לקרוקודיל פופינס ונשכה אותי בטירוף, ברגליי, במותניי ובישבן הסקסי שלי! צחוק כל הכבוד לפופינס היא יודעת איפה נמצא הנתח הטעים Tongueצחוק

פופינס אהובתי שהיא גם מאהבת סקסית וגם שכנה מחרפנת חויים, עלתה על חזיריק הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפוץ עליו במרץ Tongueמוחא כפייה

"מזיין אותך בקצב מטורף וזה לא נמאס!" צעקתי לה והפלקתי על ישבנה Tongue

"זה אמיתי או פוטושופ? איזה גוף פצצה יש לך!" צעקתי צחוק

פופינס הסתובבה אליי והמשיכה לרכוב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"עושה פרצוף של חולת זין!" צעקה פופינס והרגה אותי עם הפרצוף שלה צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של גבר עם דם חם ושל NEDAEBANAIA SUKA! צחוקצחוקצחוק וזה היה נפלא! Tongue
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ באוזניי ובצווארי! צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה ומחאה כפיים! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
הרמתי שוב את פופינס באוויר והעפתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"מבט של תתקע אותי חזק ועמוק!" צעקה פופינס ועשתה מבט כזה צחוק

"אם לא קיבלתי זין טוב אז אין לי מצב רוח!" המשיכה פופינס צחוק למזלה הייתי בסביבה קריצה

"לוחץ על פליי ואת נותנת קונטרות מטורפות!" צעקתי ולחצתי על פופינס שהתחילה להתחרפן עם קונטרות מטורפות צחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לפרק לה מאחורה את הפיזדה! Evil Smile

"במיטה הולך לנו קרנבל, אנחנו מזדיינים עד שישרוף! נשבע לכם בפוליגרף!" צחוק שרתי והתמוגגתי מהקרנבל שהלך לנו צחוק

אמרנו זה לזו היי שובב במראה ופופינס ניצלה את המראה כדי להתגנדר ולעשות פרצופים של חולת זין ומבטים של תתקע אותי צחוקצחוקצחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לשחות בפיזדה הרטובה שלה! Tongue

"כל לילה משאירה חלון פתוח אולי יקפוץ למיטה איזה זבלן עם ראש פתוח!" שרה פופינס צחוק

"כשאני רואה אותך אני נזכר בקמסוטרה!" צעקתי בהתלהבות! צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדול

"אני נכנס בך כמו טייס קרב!" Cool צעקתי ולא שלטתי בחזיריק הקשיח שתקף את הפיזדה של פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס שכשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אני שואל מה קורה לך?" שאלתי את פופינס... ואת עונה לי: "דפוק אותי מיד!" צעקה פופינס צחוק

"היום שלי מתחיל מזיון פרוע!" צעקה פופינס צחוק

"בלבלה את מכניסה אותי לבלבלה! את מטריפה את החוי שלי חבל"ז!" צעקה והפלקתי על ישבנה המקפץ! Tongue

אחרי דוגי פרוע ורטוב השפרצתי כמות מדהימה של זרע חם ואיכותי לכוס של אהובתי המלוכסנת! Tongue
היא אמרה בפה מלא רוק: "אוינק אוינק בלבלה!" צחוקמוחא כפייהStar וגרגרה את הרוק בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarאצבע למעלהחיוך גדולחיוךPigParty

חברים אז כפי שהבנתם שכדי לזמבר TZIPA כוסית ומלוכסנת צריך להיות מאהב עם זין גדול אחרת תסיימו כמו השכן שיושב במרפסת ומאונן כל היום צחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

סקסית אם את סובלת מ NEDAEB תסמסי לחזיריק הקשיח צחוקצחוקצחוקקריצה

בלבלה סקסית את מכניסה את חזיריק שלי לבלבלה! צחוקצחוקצחוק

בוקר טוב שכנה מה דעתך להתחיל את היום מזיון פרוע? Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המקסימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

757
אוקטביה פופינס ובעל הדירה המטורלל שלה אוינק אוינק רבים, מקללים ולבסוף מזדיינים בפראות! Tongueצחוק

אהלן לכל קוראיי הנכבדים! כאן שוב אוינק אוינק החזרזיר הגזעי והפעם אני רוצה לספר לכם על מעלליי עם TZIPA פופינס! שלה אני משכיר את דירתי המדהימה חיוך גדול
אני בעל דירה למופת והיא לא מעריכה שום דבר! ממש זונה כפויית טובה זה מה שהיא! צחוק

פופינס סיימה את השכירות שלה אצלי לפני מועד הסיום אז היא דרשה את הצ'קים שלה. כמובן שאני אדם הוגן ודגול ואני אחזיר לה את הצ'קים שלה אבל זה יהיה בתנאים שלי! אני חזרזיר עסוק ואיש עסקים ממולח, אם היא חושבת שהיא תשגע אותי לגבי הצ'קים כל שניה אז טעות בידיה! צחוק

קבענו להיפגש במסעדה שלי כדי להחזיר לפופקה המלוכסנת הזאת את הצ'קים צחוק
ישבתי מסביב לשולחן עם חבריי הזבלנים ודסקסתי איתם על שטויות של גברים דלביובים צחוק
ראיתי את פופינס מתיישבת כמה שולחנות ממני ולא מורידה ממני את המבט. לאט לאט עיניה המלוכסנות נהיו ממש רעות וחשבתי שהיא תשרוף את כולם עם מבטה צחוק

"BIG תחמן תביא מיד את הצ'קים שלי, אל תעשה את עצמך עסוק!" כועס צעקה פופינס בזעם אחרי שניגשה לשולחן שלי צחוק

"סבלנות יא חופרת!" אמרתי לה וכל חבריי הזבלנים צחקקו צחוק במיוחד מר חוי שהיה ממש משועשע מכל הסיפור צחוקקריצה

"מה אמרת פוץ?" שאלה פופינס ודחפה את הפרצוף שלי לפופקה שלה שאני אלקק אותה צחוק בהתחלה התנגדתי אבל בסוף ליקקתי את הפופקה שלה גוד גוד לתדהמתם של חבריי הזבלנים צחוק חור הטוסיק שלה ממש שובב וטעים יאמי יאמי Tongue
כמובן שפופינס לא סתמה את הפה והטיחה בי האשמות מפה עד החורים שלה צחוק

למרות שאהבתי זאת לא יכולתי לתת לה להשפיל אותי ככה מול כולם במסעדה שלי! תפסתי את ראשה ודחפתי את הזין הגדול שלי בפה שלה! Evil Smile

"תמצצי יא שרמוטה את מדברת יותר מידי! יותר טוב תמצצי חוי!" צחוק צעקתי וזיינתי את פיה השובב Tongue

אחרי שזיינתי את פיה כהוגן פופינס הצליחה להשתחרר ממני והעיפה אותי ממנה צחוק
היא דרשה את הצ'קים שלה מיד והיא ממש לא צחקה... כל חבריי הזבלנים קשקשו מפחד שיעברו גם הם את סדנת הפופקה הזועמת צחוק

"רק רגע אני כבר מביא לך" אמרתי לה ונעלמתי בחדר קטן קריצה

לא עברו שתי דקות ופופינס כבר צלצלה אליי... "נו איפה אתה בלאאטטט!" צעקה פופינס בעצבים ורוקנה את כל המסעדה מיושביה צחוק

"הנה הצ'קים שלך DURA! תפסיקי לצעוק כבר! הברחת את כולם ובגללך הפסדתי מלא כסף!" כועס צעקתי עליה ונתתי לה את הצ'קים המזויינים שלה צחוק

"סוף סוף EBNUTII MUDAK! אתה מבזבז את זמני! מרוב עצבים אני טעונה מינית כבר! מיד תספק אותי מינית אחרת אני הופכת לך את כל המסעדה פה!" כועס צעקה פופינס והפכה את השולחן עם ה JOPA שלה Shockedצחוק

"לא לא פופינס אל תעשי את זה! אני אדפוק אותך גודה גודה בכל הפוזות עד שתהיי מסופקת ותישני כמו תינוקת!" Star אמרתי לה וליטפתי את הפופקה שלה חיוך

פופינס החרמנית שהייתה כבר ממש טעונה מינית כדבריה קריצה קפצה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! חיוך גדול
זחלתי בין רגליה כמו נחש חרמן, הדבקתי את לשוני לפיזדה שלה והתחלתי ללקק לה שם בשקיקה ובהנאה גדולה! Tongue

פופינס ממש התחרפנה וגנחה: "מדליק! מעולה! בואינה אתה חיה! אתה אדם דגול! זה באמת יפה! (ליקקתי את שני החורצ'יקים בו זמנית Tongue) אתה על הסוס!" צחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" מוחא כפייה וליטפה את ראשי Embarrassed
נראה לי שמתחיל פה סיפור אהבה Heartקריצה

פופינס רק קיבלה תאבון אחרי הירידה... אז היא התיישבה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח ועל חבריו השובבים במציצה חמה ורטובה! Tongue
הסנפתי את הפופקה של פופינס וליקקתי אותה בהנאה גדולה! אחחחח זה ממש מעדן! דליקטס! דה לוקס! Tongueצחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בטירוף ברגליי, במותניי ובפופקה הסקסית שלי! Shockedצחוק תמיד חששתי ממנה ואני רואה שלא טעיתי, היא נימפומנית מסוכנת צחוק

פופינס החרמנית עלתה על חזיריק הקשיח ורכבה עליי כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

"ברגע שאני מגיעה יש אווירה של שקש!" שרה פופינס צחוק

"בשכונה כולם יודעים אני זיין מספר אחד! מזיין בנות מכל הכיוונים ומשפריץ זרע כמו ממטרה!" צחוק שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של EBNUTII MUDAK ושל שרמוטה חופרת צחוק וזה היה נפלא! Tongue פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Star

"רוכבת עלייך דיו דיו!" צעקה פופינס צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על הזין הגדול שלי מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ במרץ ומחא כפיים! Tongueמוחא כפייה

"אני ילד רע שנותן זיון מעולה! אני חוליגן גדול!" צעקתי בגאווה צחוק

התיישבתי עם חולת הצ'קים שלי על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"הכוס שלי חם כמו טאבון של הפיתות!" שרה פופינס צחוק

פופינס קמה ונשענה על האופניים. השחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לתוך הפיזדה שלה ודפקתי אותה עמוק וחזק מאחורה! Evil Smile

"קולט כוס שווה ומיד עף אליו כמו טיל כדי לעשות בתוכו קרנבל!" Tongue שרתי ועשיתי קרנבל בכוס של פופינס צחוק

בזמן שדפקתי את פופינס אמרנו זה לזו היי במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה צחוק

"כל יום אני חוגגת עם זין אחר!" צעקה פופינס צחוק

"השרמוטות שאני דופק גונחות כ"כ חזק שהשכנים עברו דירה! כל אחת פה פאם פאטל אני נהייתי מבולבל!" צעקתי ופופינס התחילה לגנוח ולהבריח את השכנים צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הפיזדה הרותחת שלה! Star

"הכוס היפה שלי מכניס אותך לבלבלה!" שרה פופינס ונהייתי ממש בלבלה צחוק

התהפכנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"את פונה אליי בוואטסאפ יותר מאשר אני אלייך! זה בגלל שאני יותר טוב ממך חי חי! אני כזה דלביוב שעף על עצמי!" צעקתי ועשיתי שריר גדול Coolצחוקקריצה

"הגברים בשכונה צועקים לי תשאיר לשרמוטות כוח גם בשבילנו!" צעקתי ופופינס ממש נדהמה צחוק

"אחרי זיון עם נמר כמוך אני לא מזדיינת שבוע! שלום להתראות ויאללה ביי!" צעקה פופינס צחוק

"אני ממש פוזאיסט ובחוי קשיח שלי משוויץ!" צעקתי ועשיתי שריר בשתי הידיים! Coolצחוק

פופינס אולי קיבלה את הצ'קים שלה אבל היא הייתה רעבה לזרע חם וטעים! צחוק ומה יותר טוב מזרע איכותי של חזיריק הקשיח? Star

היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את הפופקה שלה למעלה והתחילה לעשות לי את הביד המיוחד שלה! מוחא כפייה תוך כדי היא גם דחפה אצבע לפופקה השובבה שלי Embarrassed
הסנפתי וליקקתי את חור התחת המתוק שלה ואחרי זמן מה השפרצתי כמות מדהימה של זרע לפיה השובב חיוך גדול

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק יותר טוב ממני!" צחוקTongueStarמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarחיוך גדולPigחיוךEvil SmileHugParty

חברים יקרים אז כל מה שאתם צריכים לעשות כדי לקבל זיון זה לפתות את השרמוטה עם צ'ק שמן שיתקע לה בחורים ותבואו לחלץ אותה מהצרה צחוקצחוקצחוק
אה כן ואל תשכחו להיות BIG תחמן! פוץ! ו EBNUTII MUDAK! הן מתות על זה! צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

חזיריק שלי כזה פוזאיסט! עשה לך פוזות בחורים! צחוקצחוקצחוק

סקסית תפתחי פה גדול הנה אני בא להשפריץ עלייך זרע כמו ממטרה צחוקצחוקצחוק

סקסית I'M BETTER THAN YOU! צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'ים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Hug Heart

Lavelle

758
מר חוי, גברת פופינס ואוינק אוינק בפרשיית אהבה, נקמה וזיונים סוערים! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי מר חוי ויש לי פרשיית אהבה סוערת עם גברת פופינס! Tongue
גברת פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה שאוהבת סקס סוער ודפיקה טובה 24/7 Tongueצחוק

אחרי אינספור זיונים מטורפים מיציתי את גברת פופינס ורציתי לחקור ולהתנסות בחורים חדשים צחוק
אז אחרי שדפקתי כהוגן את גברת פופינס בזיון הפרידה שלנו (חי חי היא לא ידעה שזה זיון פרידה שלנו קריצה)
כשהיא פנתה אליי דחיתי אותה ואמרתי לה שמיציתי את הקשר שלנו צחוק

"מה מר חוי תתבייש לך! תדפוק אותי מיד! שמעת?" כועס צעקה גברת פופינס בטלפון צחוק

נמאס לי מהשטויות שלה אז חסמתי אותה צחוק זהו סוף סוף שקט. כשהשרמוטות האלה תופסות מישהו הן לא מרפות לשניה, ממש PIYAVKI EBANII צחוקצחוקצחוק

גברת פופינס הייתה עצבנית בטירוף וחיפשה נקמה! היא קנתה שוטגאן...

ויצאה לצוד את מר חוי Shockedצחוק

יצאתי לזרוק את הזבל כשלפתע מהפח קפצה גברת פופינס עם פאקינג שוטגאן מופנה לעברי! Shocked

"אהההה הנה אתה מר חוי עכשיו אני אירה לך בחוי!" כועס צעקה גברת פופינס והתחילה לירות בי כמו מטורפת. קיפצתי כמו תרנגולת ששוחטים אותה אבל הצלחתי להתחמק מגברת פופינס. ברוך השם החוי שלי שרד חיוך שרמוטה פופינס לא תזכה לעינוגים שלו יותר אבל שרמוטות אחרות כן Cool

אולי הצלחתי להתחמק הפעם אבל ידעתי שהייתי בסכנה ממשית. וכל עוד החורים של גברת פופינס יהיו רעבים ופנויים היא לא תפסיק לצוד אותי צחוק
נאלצתי לשכור שומר ראש להגנתי. בחרתי לתפקיד את מר אוינק אוינק, בחור חסון ובנוי לתלפיות. הוא הבטיח לי שלא יעונה לי כל רע ושלגברת פופינס אין סיכוי נגדו. הזהרתי אותו שגברת פופינס היא סוקה תחמנית וערמומית והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושאני יכול לישון כמו תינוק חיוך

אהלן חברים אני מר אוינק אוינק ואני חזרזיר ושומר ראש מקצועי Cool
כפי שבטח כבר קראתם מר חוי שכר את שירותיי כי יש איזה שרמוטה מטורפת שמנסה לחסל אותו. כמובן שהייתי על המשמר ועמדתי מחוץ לדלת שלו זקוף ועירני מתמיד Approve

"שלום לך יפיוף אני השכנה החדשה ואני גרה פה ליד" אמרה לי איזו TZIPA מלוכסנת והתקרבה אליי... עשיתי 1+1 ומיד זיהיתי שזאת גברת פופינס פצצה

"את בטוחה שאת גרה פה?" שאלתי אותה והייתי דרוך להגיב במקרה שהיא תעשה איזו שטות.

"בטח בטח מותק חיוך גדול אתה נראה קצת מתוח אתה יודע? אולי אני אעשה לך איזה עיסוי קטן מה אתה אומר?" שאלה פופינס.

"לא גבירתי אל תפריעי לי!" הזהרתי אותה... אבל כשהיא התחילה לעשות לי עיסוי בזין שכחתי איך קוראים לי צחוק "את יודעת מה דווקא לא תפריע לי הפוגה קטנה..."
מה כבר יכול לקרות? חשבתי לעצמי. כל עוד פופינס קרובה אליי לא יעונה כל רע למר חוי קריצה

היא נשענה על הקיר וביקשה שאלקק לה את הפופקה! הורדתי את תחתוניה והתנפלתי על חור הטוסיק שלה בליקוק עצבני! החורצ'יק שלה כזה מתוק ושובב יאמי יאמי! Tongue
פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי! היא ממש טרפה אותו הנימפומנית המלוכסנת הזאת! מר חוי איך ויתרת עליה? כזאת אישה עם דם חם שאוהבת PAEBATSIA צחוק

לפתע תוך כדי המציצה גברת פופינס שלפה שוטגאן ופרצה לתוך הדירה של מר חוי! היא כבר הגיעה לחדרו וכיוונה אליו את השוטגאן אבל זינקתי עליה ונטרלתי אותה! אני כזה שומר ראש חייתי! Evil Smile

"חכה חכה מר חוי אנחנו עוד ניפגש!" צעקה גברת פופינס וברחה עם השוטגאן בין הרגליים צחוק

מר חוי היה ממש מבסוט והודיע לי שעשיתי את עבודתי נאמנה ושמרתי עליו בפני הנימפומנית המטורפת הזאת צחוק
מר חוי היה ממש עצבני שגברת פופינס לא מרפה ממנו אז הוא החליט לנקום בה! לגברת פופינס יש פרארי יוקרתית ונוצצת שעלתה לה הון תועפות בייצור עצמי.
מר חוי שילם לי כדי שאני אגנוב את הפרארי שלה צחוק

בשעת לילה שקטה התגנבתי לביתה של גברת פופינס, מצאתי את הפרארי בגראז' שלה וניסיתי לפרוץ אותו כשלפתע האורות נדלקו ומולי עמדה גברת פופינס. עיניה המלוכסנות בערו מכעס והיא איימה לירות לי בזין, בבייצלך ובחור תחת! Shockedמבולבלצחוק

"לא לא גברת פופינס זה לא מה שאת חושבת רק רציתי לראות מקרוב את הפרארי... עם המשכורת שמר חוי משלם לי יהיה לי מספיק כסף לפרארי כזאת" צחוק שיקרתי לגברת פופינס.

"השקרים שלך ממש שקופים! אם תפסו אותך על שקר תשתוק וזהו! טוב תן לי לחשוב מה לעשות איתך עכשיו... אתה יודע מה מר אוינק אוינק אני דורשת שתספק אותי מינית ותהיה ה EBARISHKA שלי עד להודעה חדשה, אחרת אני אהרוג אותך!" כועס איימה עליי גברת פופינס וכיוונה אליי את השוטגאן Shockedצחוק

"לא לא אין צורך להרוג אותי דובשניה מלוכסנת שלי... אני אספק את הסחורה! זה יהיה תענוג צרוף בשבילי להשביע את החורים הרעבים שלך!" הודעתי לגברת פופינס והיא מיד העיפה את השוטגאן וזינקה עליי! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס החרמנית נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה ודרשה ירידה! Star
הדבקתי את לשוני השובבה לפיזדה הרעבה שלה והתחלתי לחגוג שם! צחוק

פופינס יצאה מדעתה וגנחה: "לך על זה! זה יותר טוב! מדליק! מעולה! אתה אדם דגול! בואינה אתה חיה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Star) אתה על הסוס! זה באמת יפה!" Tongueצחוק

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי. ליקקתי את הטוסיק שלה בהנאה גדולה והיא עשתה חיים משוגעים עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך השובבות Tongue
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי ברגלי בבו שלי, ב BA4KI ובפופקה הסקסית שלי! Shockedצחוק הסתובבתי מצד לצד ושאלתי את עצמי האם גם מר חוי עבר את זה? מבולבלצחוק

פופינס כבר ממש התפוצצה מחרמנות, אז היא עלתה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ במרץ! Tongue

"אני אוהבת לרכב על הזין ולעשות פוזות!" צעקה פופינס צחוק

"כן תקפיצי את התחת שלך אני אוהב את זה!" צעקתי והפלקתי על התחת של פופינס צחוק

"מתוקתקת מניקור פדיקור כוס ותחת תמיד שוטפת לפני הבילוי!" שרה פופינס ושנינו נשפכנו מצחוק צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מחסלת חויים ושל שומר ראש חרמן וזה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה את אוזניי ואת צווארי צחוק

העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מישבנה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star
הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אין צורך את הראש לשבור כי אותי מצאת!" שרה פופינס צחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לפרק אותה בכוס בעמידה Star

"אני חושק בכוס, אני חולם על כוס, אני מפנטז על כוס!" שרתי ופירקתי לפופינס את הכוס צחוק

המשכתי לזיין את פופינס מול המראה אז אמרנו זה לזו "היי" במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס! Evil Smile

"אני אוהב לזיין כמו כוכב פורנו! מחפש רק פאן!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"כולם אוהבים להזדיין! בואי נכיר ותעשי סיבוב על הזין שלי!" צעקתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"חיוך סקסי ושפתיים של מוצצת!" צעקה פופינס צחוק

"עוקב אחרייך בפייסבוק ואינסטוש, עושה לך בלי סוף לייקים!" שרתי צחוק

"כולי משחקים ואוהבת לעשות דאווין!" שרה פופינס צחוק

"איזה תחת מדהים יש לך! אני מתעלף!" צעקתי ותופפתי על התחת של פופינס צחוק

פופינס החרמנית אולי קיבלה דפיקה טובה אבל היא הייתה ממש רעבה לזרע חם ואיכותי! ואין כמו חזיריק הקשיח שיספק לה את מבוקשה קריצה
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה, עשתה לחזיריק הקשיח את הביד המיוחד שלה וזיינה אותי עם האצבע השובבה שלה חיוך גדול ליקקתי את חור הטוסיק שלה בהנאה גדולה והתמוגגתי מטעמו המשובח! מוחא כפייה

אחרי זמן מה מילאתי את פיה של פופינס בכמות מדהימה של זרע חם! היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דאווין!" צחוקTongueמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולחיוךCoolApprovePigParty

הפסד של מר חוי זה רווח שלי! לא רוצה TZIPA כוסית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה שובבה לא צריך! אני אהיה ה EBARISHKA שלה ואזמבר אותה כהוגן 24/7! Coolצחוק
אההה ומר חוי אתה לא צריך יותר את שירותיי, גברת פופינס לא תציק לך יותר! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

כן כן תרכבי על הזין שלי ותעשי פוזות! POZAISTKA EBANAIA שלי! Tongueצחוקמוחא כפייהקריצה

אהההה סקסית איזה חיוך סקסי יש לך ושפתיים של מוצצת! Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית תעשי מניקור פדיקור, כוס ותחת תשטפי לפני הבילוי ותעשי סיבוב על הזין שלי! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'קים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

759
המעסה החרמן אוינק אוינק מעסה בחרמנות את גברת פיזדה ומזמבר את גברת פופינס!
חזיריק הקשיח מציל אותו מפיטורין! Tongueצחוק

אהלן חבריי היקרים! כאן שוב אהוב ליבכם אוינק אוינק חיוך גדול
לאחרונה עשיתי קורס מעסים ועברתי לעבוד בספא של גברת פופינס. גברת פופינס היא כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה וידיי זהב! מוחא כפייה היא לימדה אותי את כל הסודות הקמוסים של עיסוי חושני! תאמינו לי יש הרבה מה ללמוד ממנה קריצה

אבל לגברת פופינס נגיע עוד בהמשך... עכשיו אני רוצה לספר לכם גברת פיזדה שבאה לעשות אצלי עיסוי. גברת פיזדה גם כן כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה! Star בדיוק הטעם שלי אם אתם שואלים אותי קריצה
מראש היא ביקשה מסג' מגבר כי רצתה מסג' חזק, ומי אם לא אני אוינק אוינק החסון יתן לה את מבוקשה Tongueקריצה

"שלום לך גברת פיזדה! אני מאוד שמח שבחרת לעשות מסג' אצלי! הנה תלבשי את החוטיני החד פעמי הזה ותשכבי על מיטת העיסויים" אמרתי לה ונתתי לה חוטיני קטנטן ושקוף צחוק

"אויי איזה חוטיני מעניין!" אמרה גברת פיזדה ובחנה את החוטיני חיוך

יצאתי מהחדר כדי לתת לגברת פיזדה ללבוש את החוטיני... כשחזרתי היא כבר שכבה על הבטן על מיטת העיסויים. המראה הוציא אותי מדעתי! TongueTongueTongue

"ואאווו גברת פיזדה את נראית מדהים בחוטיני הזה!" אמרתי בהתלהבות והתחלתי לעסות את כל חלקי גופה! גברת פיזדה ממש התמוגגה מידיי החזקות והחושניות! Tongue
בגלל שהחוטיני היה שקוף החורים של גברת פיזדה הציצו כל שניה! אחחח איזה מחזה מרטיט ומשגע! מוחא כפייה

"וואאוווו אוינק אוינק אתה מסג'יסט מעולה! תרשום אותי בזיכרון של הטלפון, אני אבוא אלייך הרבה!" אמרה פופינס בחצי גניחה ונתנה לי את הטלפון שלה Tongue

רשמתי את המספר של גברת פיזדה בטלפון והצצתי ב TrueCaller מה רשום שם...
היה רשום: Daet Ebatsia חופשי! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

הייתי מבסוט בטירוף והתחלתי למזמזם את גברת פיזדה בכל חלקי גופה ובמיוחד בחורים שלה! Tongueקריצה

"מה זה אוינק אוינק מה אתה מרשה לעצמך?" Shocked שאלה אותי בסקרנות גברת פיזדה צחוק

"אל תשחקי אותה זנזונת קטנה אני יודע שאת מתה על זה!" Evil Smile לחשתי לה קריצה

הזזתי את החוטיני השקוף שלה הצידה והתנפלתי על חור התחת הקטן והשובב שלה! Tongue
היא ממש התמוגגה מהליקוק המושקע שלי! Tongue
גברת פיזדה שיחקה עם רגליה בחזיריק הקשיח ובמהרה היא הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

מיד רואים שהיא נותנת זיון חופשי! כזאת נימפו רעבה לזין צחוקקריצה

"אוחחח בואי אני אזיין אותך!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות וליטפתי את הכוס הרטוב שלה Evil Smile

"לא אוינק אוינק מה פתאום? מה אתה מרשה לעצמך?" Embarrassed התנגדה גברת פיזדה.

"WTF את משחקת אותה קשה להשגה פתאום? רשום ב TrueCaller נותנת זיון חופשי!" סיפרתי לה צחוק

גברת פיזדה ועזבה בבוז את החדר צחוק

הצצתי מהדלת ושמעתי איך גברת פיזדה מתלוננת לגברת פופינס על מה שעוללתי... פאק הלך עליי! ShockedOuch גברת פופינס מנהלת קשוחה ולא מתפשרת! לא רק שהיא תפטר אותי היא גם תמחץ אותי עם ה JAPETZ שלה אההההההההההה צחוק

כעבור כמה דקות הגיעה מנהלת הספא גברת פופינס... בלי לבזבז אף שניה היא לכדה אותי בין רגליה והפליקה על הטוסיק הקטן והשובב שלי צחוק

"מה זה צריך להיות אוינק אוינק? הפציינטית גברת פיזדה התלוננה עלייך שהטרדת אותה מינית ורצית לדפוק אותה על מיטת העיסויים! איך אתה מעולל דבר כזה בספא שלי? אתה יודע מה קורה למסג'יסטים סוררים? מזמברים אותם בתחת ומפטרים אותם!" צעקה גברת פופינס צחוק

"לא לא גברת פופינס זאת הייתה אי הבנה! אני בטוח שנוכל להגיע לפשרה... בואי גבירתי המלוכסנת תשכבי על מיטת העיסויים, אני ארגיע וארכך אותך" אמרתי לה בקריצה קריצה

ברגע שהצמדתי את לשוני לפיזדה הורדרדה שלה היא ממש נגנבה והתמסרה אליי טוטאלית! Tongueמוחא כפייה
למרות שהיא ניסתה לכתוב את מכתב הפיטורין היא ממש יצאה מדעתה וגנחה: "אהההה תמשיך ככה! אוחחחח מדהים! אחחח יוצא דופן! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) אוחחחח מחשבה יפה! סחטיין! חן חן!" צחוק

אחרי זמן מה גברת פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייה וליטפה את ראשי Embarrassed

גם אחרי הירידה גברת פופינס המשיכה לכתוב את מכתב הפיטורין שלי מבולבל הייתי חייב לתפוס את עצמי בידיים ולספק את גברת פופינס כמו שאף Ebarishka לא סיפק אותה מעולם! Tongueצחוק

"גברת פופינס את מבזבזת זמן על שטויות! אני אתן לך זיון מדהים בכל הפוזות! לא יהיה לך יותר צורך להחזיק עט, ובנייר את תשתמשי רק כדי לנגב את הכוס הרטוב שלך אחרי שחזיריק הקשיח יענג אותו!" אמרתי לה Tongueצחוקקריצה

פופינס התלהבה בטירוף והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לחנוק אותי עם הפופקה העסיסית שלה! Tongue במהרה היא התנפלה על חזיריק הקשיח שלי ועשתה אהבה רטובה איתו ועם הבייצלך הרכים צחוקקריצה

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתנפלה על רגליי בבו שלי, BA4KI שלי והפופקה הסקסית שלי בנשיכות מטורפות! Shockedצחוק

"אוינק אוינק צריך לפטר אותך אתה יקר ולא מועיל!" צעקה פופינס והתפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

"מה לא מועיל דובשניה שלי? עכשיו אני אראה לחורים שלך מה זה תועלת זיונית!" Evil Smileצחוקקריצה אמרתי לה Cool

פופינס התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ עליו במרץ! Star

"רק לזיין זה מה שאני אוהב! אם לא הצלחתי לזיין מישהי היום אנסה מחר!" שרתי צחוק

פופינס הסתובבה והתחילה לרכב עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"החיים נותנים לי שפע זיונים! להזדיין זה תענוג צרוף!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של Ebarishka מועיל ושל מנהלת מלוכסנת חמה ורטובה! וזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ופופינס זיינה אותי מלמעלה כשרגליי פסוקות לצדדים! זה היה מטורף! Tongueמוחא כפייה
פופינס שוב התיישבה עליי ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר חיוך גדול
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והפופקה שלה קיפצה בשמחה ומחאה כפיים סוערות מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Tongue
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה! השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ורטובה! חיוך גדול

"לא אני לא מחכה בתור! לא יעצור אותי שום רמזור! תמיד עוקף את כולם ומזיין ראשון!" Approveשרתי ודפקתי עמוק וחזק את פופינס צחוק

קמנו וזיינתי את פופינס מאחורה עמוק בפיזדה שלה כשהיא נשענת על האופניים! Tongue

"אני מעדיפה לאונן מאשר להזדיין עם מישהו שלא יודע לפנק לי את הפיזדה! יש בי אהבה לשקש איכותי!" שרה פופינס צחוק

"מספק את הסחורה יותר טוב מסוכן נדל"ן עם מראה מסוקס וזין גדול! אני מוכן לספק אותך!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

אמרנו זה לזו היי במראה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה הזנזונת הקטנה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק אותה עם החוי האימתני שלי! Evil Smile

"תמיד מחפשת זיון חדש אך לא שוכחת את הזיונים הישנים! מיליוני זיונים היו לי ואני לא עוצרת!" שרה פופינס צחוק

"אני מזיין עם אפוד מגן רק בקונדום איכותי אני משתמש! משפריץ זרע לכל הכיוונים!" שרתי צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"רגליים שנסגרות מולי פותח עם לשון! זיון זה פאקינג הישרדות, זה פאקינג התאבדות אם אתה לא מספק את האישה שלך!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"סמיילי מתרחב לי על הפנים כשאני מוצאת זיין חדש שנותן ביצועים!" שרה פופינס וחייכה כמו סמיילי חרמן צחוק

"למצוא זיון איכותי זה לא קל! הגברים הכתירו אותי למלכת הזיונים!" שרה פופינס צחוק

"אם רואה כוסית לא משתפן מיד מתחיל איתה! החיים הם כמו רולטה אז אני לא מתלונן!" שרתי צחוק

"את השדיים בשתי הידיים אני תופסת!" שרה פופינס ותפסה את שדיה בשתי ידיה Tongueצחוק

"זיקפה בתחתונים אני מוכן! יש חריץ חדש באופק ואני מאושר!" שרתי צחוק

"בשעות הכי קטנות קורים דברים גדולים! הפכתי ת'חלום למציאות אני מזדיינת כל יום והחורים שלי מרוצים!" שרה פופינס צחוק

פופינס מאוד אהבה לקבל את החוי שלי בחורים אבל היא רצתה גם לטעום את הזרע החזירי שלי שובבה שכמותה צחוק
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! Tongueמוחא כפייה

כעבור זמן מה השפרצתי לפיה השובב כמות יפה של זרע חם וטעים! פופינס הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק המעסה!" TongueצחוקStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

בטח הבנתם שאחרי זיון כזה גברת פופינס השאירה אותי בעבודה ומזדיינת איתי יום יום בין הטיפולים Tongue אפילו הבנתי מגברת פופינס שגברת פיזדה רוצה לקפוץ לטיפול ולעשות שלישיה! חורים רעבים ומלוכסנים אף פעם לא מאכזבים! צחוקצחוקצחוקקריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

יש לך מזל שיש לך אותי אחד שיודע לפנק לך את הפיזדה! Tongueצחוקקריצה

סקסית מאז שמצאת אותי החורים שלך מרוצים! Tongueצחוקמוחא כפייה

סקסית עקפתי את כל הזבלנים כדי לזיין אותך ראשון! צחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

760
אוינק אוינק PESHE (במבטא צרפתי חושני), גברת פיזדה וסוכנת פופינס!
עיסויים וזיונים! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! כאן שוב חברכם הטוב אוינק אוינק חיוך גדול אז מה התגעגעתם לחוי שלי הא זונות? צחוק

סיפרתי לכם כבר שאני חובב עיסוי מושבע? Tongue
החלטתי לפנק את עצמי בעיסוי מקצועי וחושני במכון העיסויים של גברת פיזדה. שמעתי רבות על המעסה הזאת, חברי מר חוי סיפר לי שיש לה ידיים ממש טובות ושובבות! Tongueקריצה

הגעתי לגברת פיזדה והיא קיבלה אותי בחיבוק ונשיקה! Heart כמה נחמד מצידה! Embarrassed
גברת פיזדה נתנה לי חוטיני שקוף ושובב וביקשה שאני אלבש אותו לעיסוי Embarrassed
לבשתי את החוטיני ונשכבתי על מיטת העיסויים. הנה אוינק אוינק הגעת לשלב בחיים שגם אתה לובש חוטיני כמו כל הכוסיות צחוקצחוקצחוק

מר חוי לא טעה, לגברת פיזדה יש ידיים נפלאות! מוחא כפייה היא עברה עם ידיה על כל חלקי גופי ובמהרה התחלתי להרגיש כמו חדש! חיוך גדול
מה אני אגיד לכם גברת פיזדה היא חתיכה לא נורמלית והיא ממש הטריפה אותי! Tongue שלחתי יד לחורים שלה וליטפתי את החמדמדים הרטובים האלה Tongueקריצה
גברת פיזדה נגנבה ושאלה אם אני רוצה ללקק את הפופקה שלה? Tongue

"בטח KANFETKA מלוכסנת שלי! רוצה רוצה רוצה!" Tongue צעקתי בהתלהבות צחוק

גברת פיזדה נשענה על מיטת העיסויים. פיסקתי את פלחי ישבנה והתנפלתי על חור התחת הקטן והשובב שלה שחיכה רק לי! Tongueצחוק
ליקקתי את הפופקה הטעימה של גברת פיזדה והיא שיחקה עם רגלה בחזיריק הקשיח שלי! מוחא כפייה

גברת פיזדה הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! ממש אכלה אותו בטירוף! כזאת KASAGLAZAIA SOSKA אין דברים כאלה! Tongueצחוק

"אוינק אוינק אני חמה ורטובה בוא נזדיין!" Tongue צעקה בחרמנות גברת פיזדה.

"איפה יש דואר?" שאלתי אותה תוך כדי שמזמזתי אותה צחוק
"פה ליד דיזינגוף סנטר... למה?" שאלה גברת פיזדה.
"לא סתם יש לי חבילה שאני צריך לקחת... תגידי איפה אפשר לקנות כרטיס סים?" שאלתי את גברת פיזדה.
"יש פה ברחוב חנות טלפונים... למה אתה צריך כרטיס סים?" שאלה בסקרנות גברת פיזדה.
"אהה לא משנה פרח שלי... תגידי איפה אפשר לקנות פנס?" שאלתי אותה.
"יש פה חנות של כל מיני מוצרי אלקטרוניקה... למה אתה צריך פנס?" שאלה אותי גברת פיזדה.
"כדי לראות את החורים שלך יותר טוב!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות וליטפתי את החורים שלה חיוך

"אוינק אוינק אז מה עם איזה שקש סוער?" שאלה אותי גברת פיזדה והביטה בי בעיניה החרמניות צחוק

"המממ תשמעי נסיכה סקסית שלי נזכרתי שיש לי משהו דחוף לעשות... אני אדבר איתך יותר מאוחר!" אמרתי לה והתחפפתי ממכון העיסויים צחוק

"טוב אוינק אוינק איך שבא לך, נזדיין בפעם אחרת" אמרה לי גברת פיזדה והביטה בי בחשדנות.

גברת פיזדה הייתה בטוחה שאוינק אוינק הוא מרגל ומיד דיווחה עליו לשב"כ צחוק
שכבתי על המיטה ובדיוק שיחקתי עם הביצים שלי כשלפתע לביתי פרצה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים ודרשה לחקור אותי! אמרה שהיא גברת פופינס סוכנת שב"כ Shockedמבולבלצחוק

"אדון אוינק אוינק שמעתי שאתה רוצה ללכת לדואר, לקנות כרטיס סים ולקנות פנס... וגם לא רצית לדפוק את המעסה גברת פיזדה!" האשימה אותי סוכנת פופינס צחוק

"אוקיי ומה הבעיה בזה?" שאלתי אותה בבלבול מבולבל

"מי שלא דופק הוא מרגל! לא יכול להיות שלא רצית לדפוק את המעסה גברת פיזדה שהיא SEXUALNAIA TZIPA ברמות קשות! אוינק אוינק אני חושדת שאתה מרגל מבוקש PESHE (עם מבטא צרפתי חושני צחוק).

"אני? PESHE? מה פתאום אני אוינק אוינק!" אמרתי לה כשכולי נסער צחוק

"נו אוינק אוינק תספר לדודה טובה ומלוכסנת מי אתה באמת... אדון PESHE!" אמרה הסוכנת פופינס וחייכה אליי בערמומיות צחוק

"אוקיי הסוכנת פופינס תפסת אותי אני אכן המרגל PESHE!" (עם מבטא צרפתי חושני צחוק) הודתי בפניה.

"מצוין אדון PESHE עכשיו אתה נוסע לבית סוהר למאסר עולם!" צעקה הסוכנת פופינס וצחקקה Shockedמבולבלצחוק

הסוכנת פופינס התחילה לרקוד משמחה והתיישבה עם ה JOPA שלה על הפנים שלי צחוק
היא ממש חגגה את החקירה המוצלחת שלה בפייסיטינג חינוכי צחוק

"טוב מאוד שהודית מר PESHE חיפשנו אותך מלא זמן! אתה מרגל מסוכן ועכשיו אתה הולך לכלא! וכל זה תודות למעסה שלנו גברת פיזדה שעמדה על המשמר ולא נכנעה לרטיבות הכוס שלה ולחולשות החורים שלה! גירודי חרמנות בכוס לא הסיטו את דעתה!" צחוק המשיכה הסוכנת פופינס וחנקה אותי על התחת שלה צחוק

"לא בבקשה אני אעשה כל דבר! רק תני לי לברוח!" Embarrassed התחננתי בפניה צחוק

"אוקיי מר PESHE אני מסכימה בתנאי שתעשה לי ירידה חלומית ותזיין אותי מדהים בכל הפוזות!" Tongue דרשה הסוכנת פופינס צחוק

הסוכנת פופינס נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לפיזדה הורדרדה שלה! Tongue
פופינס ממש יצאה מגדרה וגנחה: "אתה על הסוס! וואוו! אתה אדם דגול! זה באמת יפה! תמשיך כך! מדהים! יוצא דופן! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Star).

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי שוב על הגב, התיישבה עם הפופקה שלה על פניי והתנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך הרכים במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה
בזמן שאכלתי את הפופקה שלה פופינס לפתע חשפה את שיניה החדות והתחילה לאכול אותי ברגליי פשה שלי, במותניי ובפופקה הסקסית שלי! כל זה מלווה בקולות מלחיצים של נקישת שיניים צחוק

פופינס החרמנית לא יכלה עוד והתיישבה על פשה הקשיח שלי כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

"לא משנה איפה גדלת כי בכל שכונה יש אחד שמכניס את הזין שלו בכל בחורה!" Cool שרתי והפלקתי על ישבנה המקפץ של פופינס חיוך גדול

"אני בחורה זורמת שכל מה שמעניין אותי זה סקס איכותי!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של מר פשה צרפתי ושל סוכנת נימפומנית חמה ורטובה! וזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בשקיקה באוזניי ובצווארי צחוק

"כשאני במועדון אני תמיד עושה עיניים הוווו אני רואה אתה ממש אמיץ ומתנדב ראשון לספק את החורים הרעבים שלי!" שרה פופינס צחוק

העפתי אותה באוויר על פשה הקשיח שלי והתמוגגתי במראה מישבנה שקיפץ ומחא כפיים סוערות! Tongueמוחא כפייה
התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star
הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Evil Smile

"עוברים שנים והמצב לא השתנה, אני עדיין משחיל כל TZIPA שווה וכולן אומרות עליי שאני נשמה!" שרתי צחוק
"הווווווו כן פשה אוחחחחחחח אחחחחחחח אתה נשמה פשה שלי!!!" גנחה פופינס צחוקצחוקצחוק

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לפרק אותה מאחורה בפיזדה בעמידה! Tongue

"כשיש לי בית ריק תמיד מזמינה את החברים שלי! נותנת להם אישור לחגוג במיטה של ההורים שלי!" שרה פופינס צחוק

"אני תמיד דופק הופעה! את רוצה זין? קדימה תפתחי רגליים ואני באאאא!!!" שרתי צחוק

אמרנו זה לזו היי במראה בזמן הדפיקה ופופינס אפילו התגנדרה להנאתה תוך כדי צחוק

"הווו יססס אני מפרק לך את ה PIZDULIA שלך!" צעקתי צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בפיזדה הלוהטת שלה! Tongue
זחלנו לקצה המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"חברה זרקה אותי הרגשתי מחורבן אבל מהר מאוד התאוששתי ואירגנתי לי את ברכה וסיוון!" שרתי צחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star

"מטרידה את השכנים עם הגניחות שלי הווו כן כן אני רוצה עמוקקק וחזקקק אל תפסיק! ששש שכנים לא להפריע לי להזדיין!" גנחה פופינס צחוק

"אני לא מחרטט תמיד מזיין מעולה! תורידי תחתונים ותתרשמי מביצועיי!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

"יש לך זין הכי מדהים בעולם! בוא נהיה יזיזים ונזדיין בלי הפסקה!" שרה פופינס צחוק

"אני לא הולך אחרי העדר, תמיד צועד ראשון עם זין עומד!" שרתי צחוק

פופינס קיבלה דפיקה טובה וכבר נהייתה רעבה... היא ביקשה לטעום את הזרע היחודי שלי מבית היוצר של פשה צרפתי צחוקקריצה
פופינס עלתה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתחילה למצוץ לי בשקיקה! ליקקתי את חור התחת שלה והתמוגגתי חיוך גדול

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה השובב של פופינס כמות יפה של זרע חם! Star
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PESHE!" צחוקTongueמוחא כפייהStarוגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולStarמוחא כפייהPigParty

חברים ניצלתי! זימברתי את הסוכנת פופינס טוב טוב ועכשיו אני לא הולך להיות השרמוטה של הכלא צחוקצחוקצחוק
תודה לחזיריק/פשה הקשיח שלי, הוא תמיד מציל אותי בשעת צרה! צחוקקריצה

נ.ב

גברת פיזדה אני פנוי עכשיו בואי אליי! אני אדחוף לך כרטיס סים בכוס, אאיר שם עם פנס ואדפוק אותך בדואר! צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא! TongueTongueTongue

סקסית אני אוהב שאת לוחשת לי באוזן PESHE עם מבטא צרפתי חושני Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית תודה שנתת לי לחגוג עם גברת פיזדה במיטה של ההורים שלך! צחוקצחוקצחוק

סקסית השחלתי אותך טוב טוב בפיזדה! נכון שאני נשמה? Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”