אוינק אוינק הברמן המנייאק משחק בגברת פיזדה,
מקבל קוקטייל משובח מגברת פופינס
ומזמבר אותה עמוק וחזק בשקש פרוע!
אהלן חברים יקרים! אני אוינק אוינק ואני ברמן פוזאיסט ומנייאק לא קטן! אין TZIPA שלא נפלה ברשתי אחרי שהשקתי אותה בקוקטייל המשובח שלי! 

ואחרי הקוקטייל מהבר בא תמיד הקוקטייל המיוחד של חזיריק הקשיח! 

בקיצור חברים עמדתי מאחורי הבר שלי ועל הבר התיישבה TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה מטריפה ושפתיים חושניות של מוצצת מדופלמת!
קראו לה גברת פיזדה! 

היא עשתה לי עיניים וביקשה ממני את הקוקטייל המיוחד שלי 

הגשתי לה את הקוקטייל ואחרי כמה שלוקים היא התחילה ללקק את שפתיה ולפתות אותי 

הלכנו אחוזי חרמנות לפינה, הורדנו את הבגדים זה מזו ובמהרה השענתי את גברת פיזדה על הקיר והתנפלתי בטירוף על חור התחת המדהים שלה! אחחח הוא כה חמים וטעים! 

גברת פיזדה ליטפה את החוי שלי עם רגלה ואז הסתובבה והתנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! 

ממש אכלה אותו בטירוף במציצת כריש יסודית! 

לפתע קלטתי שעל הבר התיישבה עוד כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים! הן מתרבות פה לאחרונה
הרגשתי שהיא חמה אש! סקס לוהט נטף ממנה... הרחתי את זה עד לפה 

"קדימה מר ברמן אני חמה ורטובה תזיין אותי !"
גנחה גברת פיזדה 

נפנפתי אותה בתירוץ שאין זמן לשעשועי חורים כרגע כי יש לי הרבה לקוחות לשרת 

היא הייתה קצת עצובה והתחילה לאונן מרוב חרמנות
טוב אולי אני אתפוס אותה יותר מאוחר אחרי שאני אסיים עם המלוכסנת השנייה 

ניגשתי את הברונטית המלוכסנת השנייה והפעלתי עליה את קסמיי הנחשקים שאף פיזדה לא יכולה לעמוד מפניהם
לברונטית השנייה קראו אוקטביה פופינס. כן גברת פופינס אני הולך לזמבר אותך כהוגן! 

שאלתי אותה אם היא נהנית מהמשקה והיא לפתע התהפכה עליי והביטה לעברי בעיניי שטן מלוכסנות! אששש ותימרות עשן יצאו מהן! 

"ממממ אתה ממש מנייאק איך נפנפת אותה ככה! אני ממש מזדהה איתה ולא אתן לך על זה מספר!" 
אמרה לי פופינס בכעס
BLAT PRAMA ZASUNULA MNE FIGU V GOPU! 

לא התרגשתי מדבריה של פופינס והרשמתי אותה בקוקטייל ממש מעולה שהכנתי לה 

"הווו אוינק אוינק איזה קוקטייל משובח! שתדע לך שאני גם ברמנית!"
הודיעה לי לפתע פופינס

"פשששש פופינס באמת? אין נועדנו זה לזו!" אמרתי לה בהתלהבות

"בוא אוינק אוינק אני אפנק אותך בקוקטייל VIP! פיפי מהפיזדה שלי!" צעקה בהתלהבות פופינס וגררה אותי לשירותים 

במהרה פתחתי פה גדול וקיבלתי את הקוקטייל המשובח של גברת פופינס בפה ועל הפנים 

"אוינק אוינק אתה ממש OPISANII EJIK!" צחקקה פופינס 

אחרי שטעמתי את הקוקטייל המשובח של פופינס הגיע הזמן שלנו לעשות שקש פרוע לפי הספר! או כמו ששני ברמנים מטורללים עושים 

"חשמל עובר לי בגוף תטעם לי מיד את הכוס!"
צעקה פופינס, נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! 

צללתי לעבר הפיזדה שלה והתמוגגתי מטעמם של מיצי הקוקטייל שלה! גררר גררר יאמי יאמי! 

גברת קוקטייל משובח התחילה להתחרפן וגנחה: "תמשיך כך! מדהים! סחטיין! חן חן! יוצא דופן! מחשבה יפה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית!
) בדיוק!" 

אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!"
וליטפה אותי ב GALOVKA 

פופינס הפכה אותי על הגב, התיישבה על פניי והכריחה אותי ללקק את הקוקטייל מהחורים שלה
פאק היא ממש הזדהתה עם גברת פיזדה... הן ממש תאומות מלוכסנות 

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה!
גם את התאומים הקירחים היא שליקלקה בפיה בעונג רב! 

השיא הגיע כשגברת קוקטייל חשפה את שיניה החדות והתנפלה בנשיכות שובבות על רגליי, על מותניי ועל ישבני הסקסי! 
YA PROSTA VIJAL KAK PARASONAK! 

פופינס החרמנית לא יכלה עוד והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי. היא התחילה לדהור עליו כמו מטורפת או כמו ששרמוטות מלוכסנות נוהגות לעשות! 

"כשאת מנענעת את התחת אף אחד לא נשאר אדיש בתל אביב וזה לא מזיז לך כל המבטים!" צעקתי וטפחתי על ישבנה של פופינס שנענעה את התחת! 

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי 

"אני לביאה לא כבשה ולא צמר. בלבוש מינימלי כמו שער של בלייזר! אני לא נרגעת עד שאתה משחיל אותי!" שרה פופינס 

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של קוקטייל חוי וקוקטייל פיזדה! זה היה נפלא! 

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. הקפצתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה בשמחה ומחאה כפיים! 

התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 

הרמתי את ה KASAGLAZAIA KRASOTKA שלי שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה!

"את כבר רגילה לזה, רגילה לזה, את רגילה מהוליווד יש לך דאווין של נסיכה מבית קרדשיאן!" שרתי בשמחה ופירקתי לפופינס את הפיזדה 

קמנו והמשכתי לדפוק את פופינס מאחורה בפיזדה הרטובה כשהיא נשענת על האופניים 

"יש לך גוף אלוהי! תעשי לי סימן כי אני כבר יותר ממוכן! עכשיו תסתכלי לי לתוך העיניים תגידי מה לא התרשמת עדיין? מה?" שאלתי את פופינס והתסכלתי לתוך עיניה 

"אתה יכול להמשיך לנסות לא מזיז לי!" צעקה פופינס וצחקקה בתגובה 

אמרנו זה לזו היי במראה ופופינס אפילו התגנדרה תוך כדי הדפיקה! 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! 

"איזה כישוף בשניה אחת לימדתי אותך לעוף!" שרה פופינס 

"הגוף שלך כמו גיטרה BUT למטה קצת יותר כמו קונטרבס העיקר שנוח לך לשבת בייבי!" צעקתי ותופפתי על ישבן הקונטרבס של פופינס 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 

"יש פה מלכה מי ישים לה ת'כתר? קולט ת'משחק שלך תפסתי לך בישבן! בא בקטע של גנגסטר אין השוואות הרמה שלך מעבר!" שרתי ותפסתי לה בישבן 

הסתובבנו והמשכתי לפרק את גברת קוקטייל מלוכסן כשהיא שוכבת על הבטן! 

"כמה יופי אווו הישבן שלי כ"כ סקסי! סובבתי לך את הראש בדוק יהיה פה קליק!" שרה פופינס וספרה את הקליקים שלי 

"חולם לייצר אל הלב שלך גשר והלילה לתת לך בכוס בסתר! נשבע אני רועד משקשק כמו שייקר! אין איבר בגוף שלי שלא מתרגש!" שרתי והתרגשתי בטירוף 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 

"עשר קילו לפחות הביטחון העצמי שלי אבל די עם הדיסטנס חיים בסרט של סטארים!" שרה פופינס ושברתי מיד דיסטנס עם הפופקה שלה 

"אני חולה על בנות כמוך את ממש מונדיאל! יש בך את כל מה שגבר מפנטז עליו!" שרתי וליטפתי את האוצר העסיסי שהיה בין רגליי 

פופינס הודיעה לי בשמחה ובהתרגשות שהיא מתה לטעום את הקוקטייל הסודי של חזיריק הקשיח! 

היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את הפופקה שלה למעלה, דחפה אצבע לטוסיק שלי והתנפלה על החוי שלי במציצה מטריפה! 

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה השובב בכמות מדהימה של הקוקטייל הסודי שלי הידוע גם בכינויו: "זרע של חזיריק"
היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע:

"אוינק אוינק OPISANII EJIK" 

וגרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים תלמדו להכין קוקטיילים ותהיו בטוחים שגם אתם תזמברו TZIPOT מלוכסנות יום ולילה 

טוב חברים אני ממהר לזמבר את גברת פיזדה הזנחתי את החורים שלה שלא בצדק. גם היא זקוקה לזימבור רציני בדיוק כמו גברת פופינס! אני לא איזה מנייאק, כל אחת זכאית ליהנות מהחוי הקסום שלי! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

קוקטייל הפיזדה שלך משובח! תודה שנתת לי לטעום מהמשקה הקסום! 

סקסית תלטפי אותי אני ה OPISANII EJIK שלך! 

סקסית נהניתי בטירוף להסניף ולאכול את הקונטרבס שלך! 

סקסית אם לא התרשמת עדיין אני בא לאלף לך עוד קצת את החורים! 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! 

Lavelle