אלביס פרסלי

שרון: אליזבט טיילור
שלום, שמי אלביס פרסלי הזמר הנודע. לכבוד יום ההולדת של אישתי היקרה החלטתי לקנות לה מתנה מעניינת במיוחד ועל כן החלטתי לקפוץ לחנות הסקס הקרובה לביתי.
בחנות להפתעתי פגשה אותי מוכרת מאוד יפה בעלת גזרה של דוגמנית. הייתה זאת אליזבט טיילור (מתברר שיש לך גם חנות סקס בנוסף להכל). היא לבשה חצאית מיני שחורה אלגנטית, חולצה לבנה מכופתרת, גרביונים שחורים ונעלי עקב עם עקב דק וגבוה במיוחד. לדעתי היא בקלות הייתה יכולה ללכת לדגמן אם הייתה רוצה... כוסית אשששששש נדלקתי עליה מיד חבל על הזמן!
אחרי שתי נשיקות הדדיות על הלחי ושיחת היכרות קצרה שבמהלכה הסברתי לה שאני מחפש מתנה לאישתי היא התחילה להציג בפניי את המוצרים השונים.
המוצר הראשון הייתה חצאית בית ספר של תלמידה שובבה... "תוכלו לשחק מורה ותלמידה..." אומרת לי אליזבט בעודה מחייכת לעברי בחיוך שובב.
"גם את מה שאני לובשת אתה יכול לקנות..." ממשיכה אליזבט ואני בוחן שוב את תלבושת המזכירה האלגנטית ומתחרמן.
"יש לנו גם תלבושת משרתת צרפתייה... ואם אתה רוצה משהו לעצמך אז יש לי בשבילך עניבה מאוד יפה!" (העניבה ששרון הלבישה עליי בשבוע שעבר ) אומרת אליזבט ומלבישה עליי עניבה צעקנית בצבע אדום עם פסים שחורים.
אליזבט לא הסתפקה בזה והמשיכה לפשפש אחר המוצרים הבאים, בלי לשים לב או שאולי כן
היא השתפשפה עם ישבנה על מפסעתי בעודה מתכופפת לעבר הארונית (חחח שרון יאה שובבה שכמותך עוד פעם את עושה לי את זה?
) הבנתי את הרמז מהר והכנסתי לה אצבעות מתחת לחצאית וכבר הייתי בדרכי להזיז את תחתון החוטיני כשאליזבט התרוממה עם תלבושת החיילת והציגה לי אותה עם כל הדברים הנלווים שבאים איתה. אני רציתי לראות עוד מוצרים אז אליזבט שלפה ערכת קשירה והתחילה לקשור אותה על ידיי כשתוך כדי היא מספרת לי על תלבושת שפנפנת הפלייבוי, השוטרת והאחות שנמצאת ברשותה. לא ממש התלהבתי מערכת הקשירה והייתי מאוד סקרן לראות את המוצרים שהיו על המדף בצד ומשכו את תשומת ליבי במיוחד.
אליזבט מיד נענתה לבקשתי ואמרה שהיא כבר תדגים לי איך מתמשים בזה...
אחרי שלבשה רצועה שחורה על עצמה היא הכניסה לשם משהו שנראה כמו זין (שרון לבשה סטרפאון) הידקה אותו טוב טוב... ובדיוק כשאמרתי לה שאני חושב שאישתי לא צריכה את זה כי יש לי אחד בין הרגליים... היא תפסה אותי בראש ומשכה אותי לעבר הסטרפאון ... "אתה צריך את זה! עכשיו אתה תמצוץ אותו וככה תהיה הזונה של אישתך!"
צעקה אליזבט, הורידה אותי על הברכיים והתחילה לזיין לי את הפה.
אליזבט ממש לא הסתפקה בזה ואמרה שהשלב הבא הוא הדובדבן שבקצפת. היא העיפה אותי על הספה הורידה את מכנסיי בזמן שהיא מצחקקת לעצמה בממזריות ואחרי שהייתי בפוזת הדוגי התחילה לזיין אותי בטוסיק!
נשבע לכם שהיא נהנתה מכל רגע לפלח את ישבני עם הדבר הזה שהיה תקוע בין רגליה.
"אההה אלביס עכשיו אתה הזונה שלי! נו אתה נהנה? אתה השרמוטה שלי כן? נו אתה מרגיש את זה? אני יכולה להדריך את אישתך איך משתמשים בזה!" צעקה אליזבט בהתלהבות והנחיתה סטירות על ישבני. "אתה ממש זונה לא ממושמעת!"
צעקה אליזבט והמשיכה לצחקק לעצמה. היא מאוד רצתה לדעת האם אני מעוניין לקנות את הדבר הזה. לא רציתי לאכזב אותה לכן אמרתי שאני אחשוב על זה.
"טוב אבל רק שתדע שזה הולך ממש חזק היום " המשיכה אליזבט והייתה בדרכה לנעול את החנות. כנראה שאנחנו הולכים לחגוג פה עכשיו חשבתי לעצמי... היי איפה הגיטרה שלי?!
שמתי לב לחפץ ורוד וחמוד שהיה על המדף וביקשתי לראות אותו (ויברטור). אליזבט מיד תפסה את הויברטור התיישבה על הספה והתחילה למצוץ אותו בזמן שהיא מתחילה לפתוח את כפתורי המכנס שלי. "בוא תוריד לי את התחתונים ואני אדגים לך איך משתמשים בזה" ביקשה אליזבט והתיישבה על הספה בעודה מפסקת את רגליה. הורדתי במהירות את תחתוני החוטיני שלה והיא דחפה את הויברטור לתוך הכוס שלה והתחילה לזיין את עצמה בעודה מחייכת בחיוך רחב ומסתכלת עליי במבט זנותי. התחלתי להוריד את נעלי העקב שלה כשתוך כדי היא מעבירה את הויברטור בין הכוס לפה, טועמת את המיץ של עצמה.
ואז היא דחפה את הויברטור לתוך הפה שלי ונתנה לי לטעום את טעמו המתוק של הכוס שלה.
"קדימה תדחוף לי ת'ויברטור לכוס ותזיין אותי!" צעקה אליזבט והתחלתי מיד לעשות כדבריה מזיין אותה עם הויברטור בכוס הרטוב שלה. אליזבט הפנתה את תשומת ליבי למיכל הקצפת שהיה לידינו ושאלה האם יש לי שימוש מעניין שאני רוצה לעשות עם הקצפת?
כפות רגליה נראו טעימות במיוחד... הורדתי את הגרביונים מרגליה וכאשר ראיתי את הלק האדום שעיטר את אצבעות כפות רגליה לא עמדתי בפיתוי. השפרצתי מנה הגונה של קצפת על אצבעות כף רגלה והתחלתי ללקק ולמצוץ את האצבעות כאילו היו תותים בשלים... היה טעים ומחרמן מאוד! אליזבט חייכה וצחקה בשובבות. ממש תותים עם קצפת יאמייייייי
הייתה זאת רק ההתחלה, הכוס של אליזבט היה פתוח לפניי לרווחה... ורדרד קטן וחמוד כל כך! מילאתי אותו בקצפת ומיד צללתי לתוכו מתענג על הטעמים של הכוס והקצפת שמתערבבים להם יחדיו ויוצרים טעם עשיר ומתוק במיוחד! במילה אחת יאאמייי! בשתי מילים יאאמייי יאאמייי!
אליזבט התהפכה והתיישבה בדוגי על הספה, תפסתי את הקצפת ומילאתי את הטוסיק העסיסי שלה במנה יפה של קצפת והוא קיבל מראה חגיגי במיוחד! ממש עוגת יום הולדת בצורת טוסיק!
"תאכל את זה!" צעקה אליזבט והתפוצצה מצחוק אחרי שהתחלתי ללקק את כל הקצפת מישבנה ומהכוס שלה עושה לה רימינג קצפת מרשים במיוחד! ממלא את שני חוריה בקצפת ואוכל אותם שוב ושוב ברעב! (ללא ספק אחד הדברים שהכי מחרמנים אותי זה לרדת ולעשות רימינג לבחורה. להוסיף קצפת לטוסיק כה מושלם כמו של שרון וללקק אותו זה משהו שהיה בגדר פנטזיה מבחינתי... עד לפני כמה חודשים)
החלטתי לפנק את אליזבט בירידה ואחרי שהבאתי לה כרית היא נשכבה על הספה והתחלתי לרדת לה בצורה נמרצת עם לשוני עד שהיא גמרה ברעידות קלות וחיוך רחב הופיע על פניה. (לפעמים אני אוהב להביט בפניה של שרון בזמן הירידה...מה שאני רואה שם! פששששש
)
עשיתי לה עוד קצת רימינג חגיגי עם קצפת ואליזבט החליטה שעכשיו תורי לקבל פינוק.
נעמדתי מולה כהזין שלי כמו תורן מביט לעברה במלוא הדרו. אליזבט התיישבה על ברכיה על הספה, לקחה את הקצפת, מילאה את הזין שלי בקצפת כך שהיא ממש "בונה" עליו מגדל קצפת ולקחה אותו לתוך פיה. הקצפת נגמרה במהרה אז אליזבט מילאה את הזין שלי שוב בקצפת והתחילה למצוץ אותו עם חיוך רחב על פניה... לא שוכחת לשים קצפת לכל אורך הזין ולבלוע את כולו במציצה עמוקה וחמה במיוחד. דחפתי את ראשה לכיוון הזין וקיבלתי ממנה מציצה מרשימה ביותר. הזין שלי ממש הבריק אחרי המציצה של גברת טיילור.
לאחר זמן קצר הושבתי את אליזבט על הרצפה כשהיא על הברכיים והיא המשיכה לפנק אותי במציצת קצפת מצויינת כשברקע אני צועק לה: "נו מי הזונה עכשיו?! מי הזונה?!!!"
אליזבט זרמה איתי מצויין וצחקקה בערמומיות כשהזין תקוע לה עמוק בפה.
הורדתי את חולצתה המכופתרת של אליזבט ומצצתי בחושניות ובשקיקה את פטמותיה הורודות והמתוקות. אליזבט קמה כשאני עדיין על הברכיים והתחילה לאונן לי על הזין שהיה תקוע בין רגליה ואני מחבק אותה וסוטר על ישבנה. היא הסתובבה עם ישבנה אלי ומיד ניכנסתי עם פניי בין כריות ישבנה חופר לה שם במרץ ושנינו מביטים במחזה הזה במראה הגדולה שלידינו. אליזבט אפילו הציעה לי לקנות את המיטה והמראה שהיו בחנות. אבל אני רציתי רק דבר אחד: "מה דעתך שאני אכנס לתוך הכוס שלך כמו החבר הורוד? (הויברטור)"
אמרתי לה בחיוך רחב וסטרתי על ישבנה נמרצות.
"הממממ כמו החבר הורוד? תן לי לחשוב על זה בזמן שהזין שלך אצלי בפה!" אמרה בשובבות אליזבט והתחילה למצוץ את הזין שלי בזמן שאני משחק בשיערה הגולש.
כעבור מספר דקות כבר זיינתי את אליזבט חזק בכוס הורוד והצפוף שלה תוך כדי מתן סטירות על ישבנה כשהיא בדוגי בקצה המיטה. גם בזמן הזיון אליזבט המשיכה להיות אשת מכירות ממולחת והציעה לי כרטיס מועדון שמזכה אותי ב 10 אחוז הנחה על כל המוצרים, וגם החמיאה לי על הזין ששחה בכיף ובהנאה בתוך הכוס הרטוב שלה!
המשכנו בזיון נמרץ כשאליזבט רוכבת עליי ואני מקפיץ אותה מלמטה, סוטר על ישבנה ומוצץ את פטמותיה הזקורות. בזמן הזיון הזמנתי אותה להופעה שלי, היא מאוד שמחה והמשיכה לקפץ עליי כשחיוך רחב על פניה, הזין שלי עמוק בכוס שלה וקולות הפמפום נשמעים ברקע.
מפה עברנו לזיון על הצד (כפיות) ודפקתי אותה טוב טוב בכוס... אבל נדמה שגם זה לא הספיק לה והיא סטרה על ישבני ללא הפסקה ממריצה אותי לדפוק אותה יותר חזק. אוקיי אין בעיה אמרתי לעצמי... היא עכשיו תקבל את מה שהיא חפצה בו!
היא רוצה זיון אגרסיבי!
מהר מאוד עברנו לדוגי והתחלתי לפמפם אותה בקצב מהיר ועצבני, אגרסיבי ביותר! במשך כ 10 דקות (נדמה לי שאפילו המיטה זזה מהקיר, כי היינו צריכים לדחוף אותה בחזרה אח"כ
) עד ששפכתי את מטעני לתוך הכוס הורדרד שלה.
אליזבט ארזה את המוצרים שבחרתי ונפרדנו לשלום והבטחה להפגש ממש בקרוב. אני רק מקווה שאישתי היקרה תאהב את המתנה שקניתי לה... כי אם לא אז אני עוד אמצא את עצמי שר ברחובות...
הפסקה למסאז' הדדי וצחוקים על כל מיני דברים ואנחנו עוברים לפייסיטינג שהפעם התחלנו אותו באילתור קצר שהמציאה שרון.
אישתו של אלביס פרסלי שרון מקבלת את המתנות...
שרון: שרון אישתו של אלביס פרסלי
נרדמנו זה לצד זו, אני ואישתי היקרה שרון (אני ושרון שכבנו במיטה אחד ליד השניה) אבל בזמן השינה בקעו מגרוני מילים שאישתי שמעה אותם כי הייתה ערה.
"אויייי איזה כיף היה לי איתך... אני לא הפסקתי לחייך אח"כ. כל הלילה ... הייתי צריך את הפגישה הזאת יותר ממך... כן כן זה היה כ"כ טוב..." מילמלתי לעצמי מתוך החלום...
מסתבר שאישתי שרון התעוררה ושמעה את מה שמלמלתי מתוך השינה. היא הפכה אותי על הגב והדבר הבא שהרגשתי זה את זעמה מתפרץ עליי כמו לבה רותחת המתפרצת מהר געש.
"אההההאאא! מה אתה ממלמל שם? איזה פגישה היית צריך? עכשיו הבנתי למה אתה לא מפסיק לחייך! ותראה מה מצאתי בתוך התיק שלך! מה זה הדבר הזה? (אוחזת בויברטור) וגם ראיתי שם קצפת! מיד תגלה לי עם מי נפגשת!" צעקה שרון ורכבה במרץ על פניי.
"נפגשתי עם המוכרת! קנית לך מתנה ליום הולדת!"
צעקתי לעברה בזמן שהיא התחילה למצוץ לי.
"לזין שלך יש טעם של הכוס שלה!" צעקה שרון... "מיד תגלה לי מה עשית היום! איפה היית?"
שאלה שוב שרון בעצבים.
"בחנות סקס!" צעקתי לעברה בעודי מתנשף.
"בחנות סקס? אתה הולך למקומות כאלה? אתה בטח גם גולש באתרי סקס ומאונן שם על סרטי סקס הא? איזה מלוכלך אתה!"
צעקה בעצבים שרון.
"אבל רציתי לקנות לך מתנה יפה ליום הולדת..." אמרתי לה בחיבה וליטפתי את ישבנה.
"רצית לקנות לי מתנה בחנות סקס? אתה לא מתבייש? מה אתה רוצה שאני אכניס את זה לעצמי? (ויברטור) נראה לך?!!! עכשיו תשתוק שם!"
אמרה שרון בכעס והתחילה למצוץ את הזין שלי במרץ ולמצוץ גם את שתי הביצים שלי ולהכניס אותן לפה שלה (מחרפן כבר אמרתי?
). אני כקונטרה התחלתי ללקק את הכוס והדגדגן שלה.
"מה זה איפה למדת ללקק ככה? זאת היא? היא לימדה אותך נכון? כבר שנים שלא ירדת לי ועכשיו נהיית לי פה ירדן המילניום? פששששש מה שהיא עשתה ממך! קדימה תספר לי מיד מה עשיתם!"
צעקה שרון בסקרנות.
שרון אישתי השובבה המשיכה לשחק איתי ככל העולה על רוחה וכל פעם שבאתי לומר מילה היא מיד ישבה על הפה שלי עם הכוס שלה... וחוץ מלמלמל לעצמי לא הצלחתי להגיד שום דבר. היה זה פייסיטינג אכזרי ביותר ולהפתעתי אישתי נהנתה מזה מאוד! היא בעצמה סוטה לא קטנה, ממש הפתיעה אותי בקטע הזה.
לבסוף היא שיחררה אותי לכמה שניות ואחרי שסיפרתי לה את מה שהמוכרת עוללה לטוסיק שלי עם הסטרפאון, אישתי פשוט התפוצצה מצחוק ויצאה בקריאות: "איזו זונה אתה!!! חחחחחחח איזו זונה!!!"
איזה מזל שהייתי יכול להתחבא מתחת לטוסיק של אישתי ומיד הכנסתי את הלשון לתוך ישבנה.
בהמשך סיפרתי לאישתי שרון את כל מה שעשיתי עם המוכרת אליזבט טיילור בחנות הסקס.
"שהמוכרת תדחוף לעצמה את הדבר הורוד הזה... אני רוצה את הדבר האמיתי!" צעקה שרון. "דיוווו דיוווו קדימה... חחחחחחחחח כןןןן... כןןןןן ככה!!!"
צעקה שרון והתפוצצה מצחוק בזמן שהתעופפה באוויר ונחתה על הזין הקשיח שלי ...
(איזה חמודה שרון כשהיא צוחקת פשוט לאכול אותה!
)
"אני בטוחה שלא דפקת אותה כ"כ טוב כמו שאתה דופק אותי עכשיו!" מלמלה שרון ורמזתי לה על התשובה לשאלתה ע"י סטירות מצלצלות על ישבנה הלוהט!
קולות חזקים של פימפום נשמעו ברקע והמשכתי להעיף את שרון על הזין הקשיח שלי.
"אני רוצה שתגמור לי בפה! אני ממש התחרמנתי מהסיפור שלך עם המוכרת! בוא ואני אוכיח לך שאישתך הכי טובה במיטה!" אמרה אישתי בגאווה. לא האמנתי למשמע אוזניי... שאישתי רוצה שאני אגמור לה בפה?
פשששש בין רגע היא הפכה לשרמוטה לא קטנה.
אין בעיה אמרתי לה ומיד הכנסתי את הזין שלי לתוך פיה שלא תתחרט פתאום
. כשהיא בפוזת דוגי מחרמת עם הטוסיק למעלה. לאחר כמה דקות של מציצה ודפיקת פיה הקטן והחמים של שרון השפרצתי את הנוזל הסמיך והלבן היישר לתוך הפה שלה. היא קיבלה הכל בחיוך. ולבקשתי גרגרה את הזרע בגרונה והראתה לי את "הבלגאן" שנוצר שם.
"ואל תביא לי יותר כל מיני דברים ורודים אני רוצה את הדבר האמיתי!" אמרה שרון ותפסה את הזין הקשיח שלי.
סוף טוב הכל טוב. אני כבר חושב על להפגיש את אישתי עם המוכרת לשלישיה לוהטת. זה הולך להיות פרוע במיוחד! אבל לא נראה לי שאישתי השמרנית תסכים...
סוף
* שמתם לב שכתבתי את הדיווח תמציתי? אם רק היה לכם מושג כמה דברים לא כתבתי...
באמת שניסיתי להתחשב בכם... מקווה שנהנתם והתחרמנתם.
"שרונוש החמודה והשובבה אותי את תמיד מפתיעה וגורמת לי לתחושה נפלאה!
מבחינתי את המלכה!"
Lavelle שבשבוע הבא זומם לנענע את האחות החרמנית... בישבנה?