כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 10 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

91

פורסם במקור ב - 21/08/2010

הפעם ביקשתי משרון שתלבש לכבודי את תלבושת המזכירה, כולל כמובן גרביונים ונעלי עקב. גם בתלבושת הזאת היא מצליחה להזקיר לי את הזין עוד לפני שהוא קיבל רשות הממזר. צחוק הבאתי איתי (כבר בפעם השלישית חיוך גדול) מיכל קצפת מתוקה על מנת להשתעשע ולהתחרמן יחדיו לפני שנעבור לסקס סוער Tongue מה גם שזה מאוד התאים למשחק שהמצאנו. קריצה

אלביס פרסלי

מגיע לחנות סקס

כדי לקנות מתנת יום הולדת לאישתו... המוכרת אליזבט טיילור

עוזרת לו לבחור....

אני: אלביס פרסלי

שרון: אליזבט טיילור

שלום, שמי אלביס פרסלי הזמר הנודע. לכבוד יום ההולדת של אישתי היקרה החלטתי לקנות לה מתנה מעניינת במיוחד ועל כן החלטתי לקפוץ לחנות הסקס הקרובה לביתי.

בחנות להפתעתי פגשה אותי מוכרת מאוד יפה בעלת גזרה של דוגמנית. הייתה זאת אליזבט טיילור (מתברר שיש לך גם חנות סקס בנוסף להכל). היא לבשה חצאית מיני שחורה אלגנטית, חולצה לבנה מכופתרת, גרביונים שחורים ונעלי עקב עם עקב דק וגבוה במיוחד. לדעתי היא בקלות הייתה יכולה ללכת לדגמן אם הייתה רוצה... כוסית אשששששש נדלקתי עליה מיד חבל על הזמן! Tongue

אחרי שתי נשיקות הדדיות על הלחי ושיחת היכרות קצרה שבמהלכה הסברתי לה שאני מחפש מתנה לאישתי היא התחילה להציג בפניי את המוצרים השונים.

המוצר הראשון הייתה חצאית בית ספר של תלמידה שובבה... "תוכלו לשחק מורה ותלמידה..." אומרת לי אליזבט בעודה מחייכת לעברי בחיוך שובב. חיוך גדול

"גם את מה שאני לובשת אתה יכול לקנות..." ממשיכה אליזבט ואני בוחן שוב את תלבושת המזכירה האלגנטית ומתחרמן. Embarrassed

"יש לנו גם תלבושת משרתת צרפתייה... ואם אתה רוצה משהו לעצמך אז יש לי בשבילך עניבה מאוד יפה!" (העניבה ששרון הלבישה עליי בשבוע שעבר קריצה) אומרת אליזבט ומלבישה עליי עניבה צעקנית בצבע אדום עם פסים שחורים. צחוק

אליזבט לא הסתפקה בזה והמשיכה לפשפש אחר המוצרים הבאים, בלי לשים לב או שאולי כן Evil Smile
היא השתפשפה עם ישבנה על מפסעתי בעודה מתכופפת לעבר הארונית (חחח שרון יאה שובבה שכמותך עוד פעם את עושה לי את זה? צחוק Embarrassed) הבנתי את הרמז מהר והכנסתי לה אצבעות מתחת לחצאית וכבר הייתי בדרכי להזיז את תחתון החוטיני כשאליזבט התרוממה עם תלבושת החיילת והציגה לי אותה עם כל הדברים הנלווים שבאים איתה. אני רציתי לראות עוד מוצרים אז אליזבט שלפה ערכת קשירה והתחילה לקשור אותה על ידיי כשתוך כדי היא מספרת לי על תלבושת שפנפנת הפלייבוי, השוטרת והאחות שנמצאת ברשותה. לא ממש התלהבתי מערכת הקשירה והייתי מאוד סקרן לראות את המוצרים שהיו על המדף בצד ומשכו את תשומת ליבי במיוחד. חיוך

אליזבט מיד נענתה לבקשתי ואמרה שהיא כבר תדגים לי איך מתמשים בזה... קריצה

אחרי שלבשה רצועה שחורה על עצמה היא הכניסה לשם משהו שנראה כמו זין (שרון לבשה סטרפאון) הידקה אותו טוב טוב... ובדיוק כשאמרתי לה שאני חושב שאישתי לא צריכה את זה כי יש לי אחד בין הרגליים... היא תפסה אותי בראש ומשכה אותי לעבר הסטרפאון ... "אתה צריך את זה! עכשיו אתה תמצוץ אותו וככה תהיה הזונה של אישתך!" Shocked צחוק צעקה אליזבט, הורידה אותי על הברכיים והתחילה לזיין לי את הפה. Ouch

אליזבט ממש לא הסתפקה בזה ואמרה שהשלב הבא הוא הדובדבן שבקצפת. צחוק היא העיפה אותי על הספה הורידה את מכנסיי בזמן שהיא מצחקקת לעצמה בממזריות ואחרי שהייתי בפוזת הדוגי התחילה לזיין אותי בטוסיק! Embarrassed נשבע לכם שהיא נהנתה מכל רגע לפלח את ישבני עם הדבר הזה שהיה תקוע בין רגליה. צחוק

"אההה אלביס עכשיו אתה הזונה שלי! נו אתה נהנה? אתה השרמוטה שלי כן? נו אתה מרגיש את זה? אני יכולה להדריך את אישתך איך משתמשים בזה!" צחוק צעקה אליזבט בהתלהבות והנחיתה סטירות על ישבני. "אתה ממש זונה לא ממושמעת!" צחוק צעקה אליזבט והמשיכה לצחקק לעצמה. היא מאוד רצתה לדעת האם אני מעוניין לקנות את הדבר הזה. לא רציתי לאכזב אותה לכן אמרתי שאני אחשוב על זה. קריצה

"טוב אבל רק שתדע שזה הולך ממש חזק היום " המשיכה אליזבט והייתה בדרכה לנעול את החנות. כנראה שאנחנו הולכים לחגוג פה עכשיו חשבתי לעצמי... היי איפה הגיטרה שלי?! צחוק

שמתי לב לחפץ ורוד וחמוד שהיה על המדף וביקשתי לראות אותו (ויברטור). אליזבט מיד תפסה את הויברטור התיישבה על הספה והתחילה למצוץ אותו בזמן שהיא מתחילה לפתוח את כפתורי המכנס שלי. "בוא תוריד לי את התחתונים ואני אדגים לך איך משתמשים בזה" חיוך גדול ביקשה אליזבט והתיישבה על הספה בעודה מפסקת את רגליה. הורדתי במהירות את תחתוני החוטיני שלה והיא דחפה את הויברטור לתוך הכוס שלה והתחילה לזיין את עצמה בעודה מחייכת בחיוך רחב ומסתכלת עליי במבט זנותי. התחלתי להוריד את נעלי העקב שלה כשתוך כדי היא מעבירה את הויברטור בין הכוס לפה, טועמת את המיץ של עצמה.
ואז היא דחפה את הויברטור לתוך הפה שלי ונתנה לי לטעום את טעמו המתוק של הכוס שלה. Tongue

"קדימה תדחוף לי ת'ויברטור לכוס ותזיין אותי!" מוחא   כפייה צעקה אליזבט והתחלתי מיד לעשות כדבריה מזיין אותה עם הויברטור בכוס הרטוב שלה. אליזבט הפנתה את תשומת ליבי למיכל הקצפת שהיה לידינו ושאלה האם יש לי שימוש מעניין שאני רוצה לעשות עם הקצפת? קריצה

כפות רגליה נראו טעימות במיוחד... הורדתי את הגרביונים מרגליה וכאשר ראיתי את הלק האדום שעיטר את אצבעות כפות רגליה לא עמדתי בפיתוי. השפרצתי מנה הגונה של קצפת על אצבעות כף רגלה והתחלתי ללקק ולמצוץ את האצבעות כאילו היו תותים בשלים... היה טעים ומחרמן מאוד! Tongue אליזבט חייכה וצחקה בשובבות. ממש תותים עם קצפת יאמייייייי Tongue

הייתה זאת רק ההתחלה, הכוס של אליזבט היה פתוח לפניי לרווחה... ורדרד קטן וחמוד כל כך! חיוך מילאתי אותו בקצפת ומיד צללתי לתוכו מתענג על הטעמים של הכוס והקצפת שמתערבבים להם יחדיו ויוצרים טעם עשיר ומתוק במיוחד! במילה אחת יאאמייי! בשתי מילים יאאמייי יאאמייי! Tongue Tongue Tongue

אליזבט התהפכה והתיישבה בדוגי על הספה, תפסתי את הקצפת ומילאתי את הטוסיק העסיסי שלה במנה יפה של קצפת והוא קיבל מראה חגיגי במיוחד! ממש עוגת יום הולדת בצורת טוסיק! חיוך גדול

"תאכל את זה!" צעקה אליזבט והתפוצצה מצחוק אחרי שהתחלתי ללקק את כל הקצפת מישבנה ומהכוס שלה עושה לה רימינג קצפת מרשים במיוחד! ממלא את שני חוריה בקצפת ואוכל אותם שוב ושוב ברעב! צחוק (ללא ספק אחד הדברים שהכי מחרמנים אותי זה לרדת ולעשות רימינג לבחורה. להוסיף קצפת לטוסיק כה מושלם כמו של שרון וללקק אותו זה משהו שהיה בגדר פנטזיה מבחינתי... עד לפני כמה חודשים)

החלטתי לפנק את אליזבט בירידה ואחרי שהבאתי לה כרית היא נשכבה על הספה והתחלתי לרדת לה בצורה נמרצת עם לשוני עד שהיא גמרה ברעידות קלות וחיוך רחב הופיע על פניה. חיוך גדול (לפעמים אני אוהב להביט בפניה של שרון בזמן הירידה...מה שאני רואה שם! פששששש Censored)

עשיתי לה עוד קצת רימינג חגיגי עם קצפת ואליזבט החליטה שעכשיו תורי לקבל פינוק. מוחא   כפייה

נעמדתי מולה כהזין שלי כמו תורן מביט לעברה במלוא הדרו. אליזבט התיישבה על ברכיה על הספה, לקחה את הקצפת, מילאה את הזין שלי בקצפת כך שהיא ממש "בונה" עליו מגדל קצפת ולקחה אותו לתוך פיה. הקצפת נגמרה במהרה אז אליזבט מילאה את הזין שלי שוב בקצפת והתחילה למצוץ אותו עם חיוך רחב על פניה... לא שוכחת לשים קצפת לכל אורך הזין ולבלוע את כולו במציצה עמוקה וחמה במיוחד. חיוך גדול דחפתי את ראשה לכיוון הזין וקיבלתי ממנה מציצה מרשימה ביותר. הזין שלי ממש הבריק אחרי המציצה של גברת טיילור. חיוך גדול קריצה לאחר זמן קצר הושבתי את אליזבט על הרצפה כשהיא על הברכיים והיא המשיכה לפנק אותי במציצת קצפת מצויינת כשברקע אני צועק לה: "נו מי הזונה עכשיו?! מי הזונה?!!!" צחוק Evil   Smile אליזבט זרמה איתי מצויין וצחקקה בערמומיות כשהזין תקוע לה עמוק בפה.

הורדתי את חולצתה המכופתרת של אליזבט ומצצתי בחושניות ובשקיקה את פטמותיה הורודות והמתוקות. אליזבט קמה כשאני עדיין על הברכיים והתחילה לאונן לי על הזין שהיה תקוע בין רגליה ואני מחבק אותה וסוטר על ישבנה. חיוך היא הסתובבה עם ישבנה אלי ומיד ניכנסתי עם פניי בין כריות ישבנה חופר לה שם במרץ ושנינו מביטים במחזה הזה במראה הגדולה שלידינו. אליזבט אפילו הציעה לי לקנות את המיטה והמראה שהיו בחנות. אבל אני רציתי רק דבר אחד: "מה דעתך שאני אכנס לתוך הכוס שלך כמו החבר הורוד? (הויברטור)" חיוך גדול אמרתי לה בחיוך רחב וסטרתי על ישבנה נמרצות.

"הממממ כמו החבר הורוד? תן לי לחשוב על זה בזמן שהזין שלך אצלי בפה!" קריצה אמרה בשובבות אליזבט והתחילה למצוץ את הזין שלי בזמן שאני משחק בשיערה הגולש.

כעבור מספר דקות כבר זיינתי את אליזבט חזק בכוס הורוד והצפוף שלה תוך כדי מתן סטירות על ישבנה כשהיא בדוגי בקצה המיטה. גם בזמן הזיון אליזבט המשיכה להיות אשת מכירות ממולחת והציעה לי כרטיס מועדון שמזכה אותי ב 10 אחוז הנחה על כל המוצרים, וגם החמיאה לי על הזין ששחה בכיף ובהנאה בתוך הכוס הרטוב שלה! אצבע   למעלה

המשכנו בזיון נמרץ כשאליזבט רוכבת עליי ואני מקפיץ אותה מלמטה, סוטר על ישבנה ומוצץ את פטמותיה הזקורות. בזמן הזיון הזמנתי אותה להופעה שלי, היא מאוד שמחה והמשיכה לקפץ עליי כשחיוך רחב על פניה, הזין שלי עמוק בכוס שלה וקולות הפמפום נשמעים ברקע. Approve

מפה עברנו לזיון על הצד (כפיות) ודפקתי אותה טוב טוב בכוס... אבל נדמה שגם זה לא הספיק לה והיא סטרה על ישבני ללא הפסקה ממריצה אותי לדפוק אותה יותר חזק. Shocked אוקיי אין בעיה אמרתי לעצמי... היא עכשיו תקבל את מה שהיא חפצה בו! Evil   Smile היא רוצה זיון אגרסיבי! Approve מהר מאוד עברנו לדוגי והתחלתי לפמפם אותה בקצב מהיר ועצבני, אגרסיבי ביותר! במשך כ 10 דקות (נדמה לי שאפילו המיטה זזה מהקיר, כי היינו צריכים לדחוף אותה בחזרה אח"כ צחוק) עד ששפכתי את מטעני לתוך הכוס הורדרד שלה. Cool

אליזבט ארזה את המוצרים שבחרתי ונפרדנו לשלום והבטחה להפגש ממש בקרוב. אני רק מקווה שאישתי היקרה תאהב את המתנה שקניתי לה... כי אם לא אז אני עוד אמצא את עצמי שר ברחובות... Shocked

הפסקה למסאז' הדדי וצחוקים על כל מיני דברים ואנחנו עוברים לפייסיטינג שהפעם התחלנו אותו באילתור קצר שהמציאה שרון. חיוך   גדול

אישתו של אלביס פרסלי שרון מקבלת את המתנות...

אני: אלביס פרסלי

שרון: שרון אישתו של אלביס פרסלי

נרדמנו זה לצד זו, אני ואישתי היקרה שרון (אני ושרון שכבנו במיטה אחד ליד השניה) אבל בזמן השינה בקעו מגרוני מילים שאישתי שמעה אותם כי הייתה ערה. Shocked

"אויייי איזה כיף היה לי איתך... אני לא הפסקתי לחייך אח"כ. כל הלילה ... הייתי צריך את הפגישה הזאת יותר ממך... כן כן זה היה כ"כ טוב..." מילמלתי לעצמי מתוך החלום...

מסתבר שאישתי שרון התעוררה ושמעה את מה שמלמלתי מתוך השינה. היא הפכה אותי על הגב והדבר הבא שהרגשתי זה את זעמה מתפרץ עליי כמו לבה רותחת המתפרצת מהר געש. צחוק

"אההההאאא! מה אתה ממלמל שם? איזה פגישה היית צריך? עכשיו הבנתי למה אתה לא מפסיק לחייך! ותראה מה מצאתי בתוך התיק שלך! מה זה הדבר הזה? (אוחזת בויברטור) וגם ראיתי שם קצפת! מיד תגלה לי עם מי נפגשת!" כועס צעקה שרון ורכבה במרץ על פניי.

"נפגשתי עם המוכרת! קנית לך מתנה ליום הולדת!" חיוך גדול מבולבל צעקתי לעברה בזמן שהיא התחילה למצוץ לי.

"לזין שלך יש טעם של הכוס שלה!" צחוק צעקה שרון... "מיד תגלה לי מה עשית היום! איפה היית?" כועס שאלה שוב שרון בעצבים.

"בחנות סקס!" Embarrassed צעקתי לעברה בעודי מתנשף.

"בחנות סקס? אתה הולך למקומות כאלה? אתה בטח גם גולש באתרי סקס ומאונן שם על סרטי סקס הא? איזה מלוכלך אתה!" כועס צחוק צעקה בעצבים שרון.

"אבל רציתי לקנות לך מתנה יפה ליום הולדת..." Embarrassed אמרתי לה בחיבה וליטפתי את ישבנה.

"רצית לקנות לי מתנה בחנות סקס? אתה לא מתבייש? מה אתה רוצה שאני אכניס את זה לעצמי? (ויברטור) נראה לך?!!! עכשיו תשתוק שם!" כועס צחוק אמרה שרון בכעס והתחילה למצוץ את הזין שלי במרץ ולמצוץ גם את שתי הביצים שלי ולהכניס אותן לפה שלה (מחרפן כבר אמרתי? מוחא   כפייה). אני כקונטרה התחלתי ללקק את הכוס והדגדגן שלה. חיוך גדול

"מה זה איפה למדת ללקק ככה? זאת היא? היא לימדה אותך נכון? כבר שנים שלא ירדת לי ועכשיו נהיית לי פה ירדן המילניום? צחוק פששששש מה שהיא עשתה ממך! קדימה תספר לי מיד מה עשיתם!" Tongue צעקה שרון בסקרנות.

שרון אישתי השובבה המשיכה לשחק איתי ככל העולה על רוחה וכל פעם שבאתי לומר מילה היא מיד ישבה על הפה שלי עם הכוס שלה... וחוץ מלמלמל לעצמי לא הצלחתי להגיד שום דבר. היה זה פייסיטינג אכזרי ביותר ולהפתעתי אישתי נהנתה מזה מאוד! קריצה היא בעצמה סוטה לא קטנה, ממש הפתיעה אותי בקטע הזה. צחוק לבסוף היא שיחררה אותי לכמה שניות ואחרי שסיפרתי לה את מה שהמוכרת עוללה לטוסיק שלי עם הסטרפאון, אישתי פשוט התפוצצה מצחוק ויצאה בקריאות: "איזו זונה אתה!!! חחחחחחח איזו זונה!!!"

איזה מזל שהייתי יכול להתחבא מתחת לטוסיק של אישתי ומיד הכנסתי את הלשון לתוך ישבנה. צחוק Embarrassed בהמשך סיפרתי לאישתי שרון את כל מה שעשיתי עם המוכרת אליזבט טיילור בחנות הסקס.

"שהמוכרת תדחוף לעצמה את הדבר הורוד הזה... אני רוצה את הדבר האמיתי!" Approve צעקה שרון. "דיוווו דיוווו קדימה... חחחחחחחחח כןןןן... כןןןןן ככה!!!" Tongue צעקה שרון והתפוצצה מצחוק בזמן שהתעופפה באוויר ונחתה על הזין הקשיח שלי ... צחוק (איזה חמודה שרון כשהיא צוחקת פשוט לאכול אותה! Tongue)

"אני בטוחה שלא דפקת אותה כ"כ טוב כמו שאתה דופק אותי עכשיו!" חיוך גדול מלמלה שרון ורמזתי לה על התשובה לשאלתה ע"י סטירות מצלצלות על ישבנה הלוהט! פצצה קולות חזקים של פימפום נשמעו ברקע והמשכתי להעיף את שרון על הזין הקשיח שלי. קריצה

"אני רוצה שתגמור לי בפה! אני ממש התחרמנתי מהסיפור שלך עם המוכרת! בוא ואני אוכיח לך שאישתך הכי טובה במיטה!" Approve אמרה אישתי בגאווה. לא האמנתי למשמע אוזניי... שאישתי רוצה שאני אגמור לה בפה? Shocked פשששש בין רגע היא הפכה לשרמוטה לא קטנה. צחוק אין בעיה אמרתי לה ומיד הכנסתי את הזין שלי לתוך פיה שלא תתחרט פתאום Shocked. כשהיא בפוזת דוגי מחרמת עם הטוסיק למעלה. לאחר כמה דקות של מציצה ודפיקת פיה הקטן והחמים של שרון השפרצתי את הנוזל הסמיך והלבן היישר לתוך הפה שלה. היא קיבלה הכל בחיוך. ולבקשתי גרגרה את הזרע בגרונה והראתה לי את "הבלגאן" שנוצר שם. צחוק קריצה

"ואל תביא לי יותר כל מיני דברים ורודים אני רוצה את הדבר האמיתי!" מוחא   כפייה אמרה שרון ותפסה את הזין הקשיח שלי. Star

סוף טוב הכל טוב. אני כבר חושב על להפגיש את אישתי עם המוכרת לשלישיה לוהטת. זה הולך להיות פרוע במיוחד! Evil   Smile אבל לא נראה לי שאישתי השמרנית תסכים... מבולבל

סוף

* שמתם לב שכתבתי את הדיווח תמציתי? אם רק היה לכם מושג כמה דברים לא כתבתי... Censored קריצה באמת שניסיתי להתחשב בכם... מקווה שנהנתם והתחרמנתם. חיוך גדול

"שרונוש החמודה והשובבה אותי את תמיד מפתיעה וגורמת לי לתחושה נפלאה!

מבחינתי את המלכה!" Star

Lavelle שבשבוע הבא זומם לנענע את האחות החרמנית... בישבנה?

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

92

פורסם במקור ב - 28/08/2010

כבר שבוע שאני מפנטז איך אני מפלח את ישבנה של שרון כשהיא בתלבושת האחות הכ"כ מוכרת לי. אבל לפני האחות הייתה זאת שרון שפגשה אותי לבושה באחת החצאיות המדליקות שלה. שתי נשיקות הדדיות חמות על הלחי, אני מסובב את שרון, מרים לה ת'חצאית ומנשק את ישבנה העסיסי. מזיז את החוטיני הצידה ומדביק נשיקה חמה במיוחד לחור התחת המדהים שלה! שרון מצחקקת בשובבות בעודה אומרת לי שידעה שזה מה שאני אעשה. למדה להכיר אותי כבר.

אוקיי נעבור למנה העיקרית שזה משחק התפקידים. שרון לובשת את תלבושת האחות ואנחנו מתחילים!

מדונה

הזונה האנאלית של השומר ראש שלה בסיבוב ההופעות הבינלאומי ג'יימס בונד

אני: ג'יימס בונד

שרון: מדונה

מדונה הייתה בהכנות האחרונות לפני העליה להופעה שלה. היא נכנסה לחדר ההלבשה ואני נשארתי לחכות לה מצידה השני של הדלת. אההה איך שכחתי להציג את עצמי! אני הוא ג'יימס בונד, שומר הראש האישי של מדונה.

בזמן שעמדתי עם ידיים שלובות הדלת נפתחה ומדונה ביקשה ממני להכנס פנימה, מה פשר הדבר שאלתי את עצמי?

"אני ממש לא רגועה... אני צריכה איזה פינוק קטן לפני שאני עולה להופיע" אמרה מדונה ונצמדה אליי צמוד צמוד עם ישבנה שהיה עטוף בשמלת אחות סקסית. מדונה אוהבת את התלבושות הפרובוקטיביות האלה בהופעות שלה. ידה עשתה את דרכה מהר לתוך מכנסיי ותפסה את הזין שלי. התחלתי למזמז אותה בכל חלקי גופה והרמתי את השמלה שלה למעלה מרגיש את פלחי ישבנה החלק כמו משי. עברנו במהרה לספה של החדר, מדונה התיישבה על ברכיה באמצע הספה והרימה את ישבנה למעלה. הנוף מהמם! נישקתי אותה מלמעלה למטה לא מפספס שום חלק.

"אני ממש התחרמנתי ממך, ויש לך אחלה קוביות בבטן!" הדגישה מדונה בעודה מלטפת את הבטן שלי (גם לי יש קוביות בבטן כך שהתפקיד הזה ישב עליי בול) ושולחת את כף רגלה למפסעתי. הזזתי את החוטיני שלה הצידה ולאחר שראיתי את חור ישבנה מיד הדבקתי אל לשוני אליו ופינקתי את מדונה ברימינג.

"אני רוצה דפיקה אנאלית טובה!" אמרה לפתע מדונה עם חיוך רחב על פניה ונענעה את ישבנה מצד לצד. אין בעיה תקבלי גם תקבלי! אמרתי לעצמי... הורדתי את החוטיני שלה והשכבתי אותה על גבה. הציצים של מדונה הציצו מהשמלה הצמודה שלבשה ובמהרה כבר מצצתי בשקיקה את שתי פטמותיה שמיד הזדקרו בצורה מרשימה! ירדתי למטה פתחתי את רגליה לצדדים, פיסקתי את שפתי הכוס שלה וטעמתי את טעמו המעולה של הכוס הקטן והורוד שלה. טעם גן עדן! מעדן מלכים ואיך שאני לא אקרא לזה הכוס שלה פשוט טעים!

לאחר מספר ליקוקים וטעימות שחירמנו לי כבר ת'צורה וגרמו למדונה להתלהב מהזין הזקור שהסתתר בתוך תחתוניי, הצמדתי את לשוני אל הכוס שלה והתחלתי בסדרת ליקוקים נמרצים שהביאו את מדונה לפסגת האושר!

אבל מדונה לא תסתפק בזה... הבטחה זאת הבטחה! ודפיקה זאת דפיקה! הגיע הזמן של מדונה לטעום את טעמו של הזין שלי!

מדונה התיישבה על הספה כשהיא על ברכיה בפוזה סקסית ואני נעמדתי מולה. מהר מאוד היא הורידה את מכנסיי ואת תחתוניי צופה בהתלהבות איך הזין שלי קופץ החוצה זקור ועומד בשיא תפארתו. היא עטפה אותו עם שפתיה והתחילה למצוץ אותו בחושניות. תפסתי אותה בשערות ובראש, נזהר לא להפיל את כובע האחות שהיה על ראשה, והתחלתי לדחוף אותה לכיווני. גרון עמוק מצויין ומשחקי לשון פשוט גרמו לי לצמרמורת של אושר (אין אני תמיד אהיה בעננים מהמציצה של שרון).

"בא לך בתור התחלה להכניס לי אצבע לטוסיק?" שאלה מדונה והביטה בי בחיוך שובב. ברור! אמרתי לה בהתלהבות... היא התיישבה בדוגי על הספה ובעודה מוצצת לי התחלתי לדחוף אצבע לחור התחת הקטן והחם שלה (לבשתי כפפה). מזיין אותה קלות בתחת עם האצבע ונהנה מהמציצה המשובחת שלה. לאחר עוד קצת רימינג שעשיתי לה וגרמתי לה לצחקק ולהזיז את ישבנה קדימה ואחורה, ולאחר טפיחות על ישבנה וצרור נשיקות חמות שהדבקתי לשני הפלחים שלה, הגיע הזמן לפתוח ת'תחת למדונה האחות החרמנית!

אוייי וכמה שהיא השתוקקה כבר לקבל איזה זין טוב בתחת!

"אני לא יכולה להופיע בלי לקבל דפיקה טובה בתחת" היא ממשיכה לספר לי בזמן שאני חודר אל ישבנה בעמידה כשהיא נשענת על הספה בזוית מושלמת של 90 מעלות (טוב שיש מראה כדי לצפות במחזה הזה)

"בא לי להיות הזונה האנאלית שלך! אתה רוצה שאני אהיה הזונה האנאלית שלך?" שאלה אותי מדונה בזמן שאני דופק אותה חזק בישבנה וסוטר עליו בהנאה.

"את מתה על כל השטויות האלה הא?" שאלתי אותה ותפסתי בשיערה בעודי ממשיך לדפוק אותה ומביט איך כל הזין נעלם בישבנה ומגיח החוצה הלוך וחזור במהירות האור. (מחזה מרהיב ומחרמן מאין כמותו לזיין את שרון בפוזה הזאת כשהיא בשמלת האחות הצמודה)

מעוצמת הדפיקה הכובע נפל מראשה של מדונה אבל זה לא הפריע לנו להמשיך בזיון. כעבור כמה שניות מדונה פצחה בשירה משעשעת! (שרון שיחקת אותה עם השירה) מחממת את גרונה לפני ההופעה.

"תשמע כאשר אני מקבלת דפיקה טובה אז בא לי להתחיל לשיר ולחגוג! אני חייבת להיות מסופקת מינית... אם לא הייתי עכשיו תופסת אותך שתפרק לי ת'תחת לא הייתי יכולה להופיע. דפיקה טובה בתחת ואני נותנת ת'הופעה של החיים!" אמרה בשמחה מדונה והמשיכה להחזיר לי קונטרות חזקות עם ישבנה השובב.

עברנו למיטה. מדונה התיישבה ברכיבה הפוכה על הזין שלי, הכניסה את כולו עד הסוף לתחת שלה והתחילה לרכוב עליי בזמן שאני מזיין אותה מלמטה ומקפיץ אותה מעלה ומטה בהנאה. המשכנו לקשקש בינינו על תלבושת האחות שעליה עבד ז'אן פול גוטייה, עם מי יצא לנו להזדיין לאחרונה ובעיקר להרעיף מחמאות זה לזה על הביצועים של שנינו.

"יש לך זין שיכול להיות ויברטור אנאלי!" אמרה לי מדונה כשחיוך רחב מרוח על פניה.

אחרי כמה דקות של רכיבה עברנו לדוגי אנאלי נמרץ עם סטירות עידוד על ישבנה של מדונה עד שלבסוף אחרי כמה דקות של דפיקה טובה עם קונטרות חזקות של מדונה גמרתי באורגזמה שלדעתי נמשכה כחצי דקה! (הייתי ללא מילים)

מדונה הייתה כבר ממש צריכה לרוץ להופעה והודתה לי על הכל, וביקשה עם חיוך שובב שעכשיו לפני כל הופעה אני אהיה מאחורי הדלת כדי לתת לה פינוק "וזריקת מרץ" לפני שהיא עולה להופיע.

זה רק אני או שהרגע עשיתי מנוי על התחת שלה? סיבוב ההופעות הבינלאומי שלה רק התחיל!

חזרנו למיטה וקשקשנו בינינו על כל מיני דברים מצחיקים בזמן שעשינו אחד לשני מסאז' מפנק. אוקיי ועכשיו לפייסיטנג האהוב עליי.

אישתו של ג'יימס בונד שרון מגלה שבעלה בגד בה עם מדונה... היא חונקת אותו עם הכוס בפרעות ואז...

אני: גיימס בונד

שרון: שרון אישתו של ג'יימס בונד

לא יודע מה קרה לאישתי היום בבוקר אבל היא החליטה לפנק אותי בפיסיטינג שובב. תמיד ידעתי שיש לה ראש קינקי אבל עד כדי כך? ברור לכם שהתעוררתי עם חיוך גדול כאשר הכוס הטעים שלה על הפה שלי והלשון שלי עמוק בפנים.

"בוקר טוב לך ג'יימס! התעוררת?" שאלה אישתי שרון בנימה ידידותית במיוחד.

"בוקר טוב! מה שלומך?" שאלתי אותה אחרי שהיא הרפתה במקצת מהפה שלי.

"מה עניינים?" שאלה שרון וליטפה את הזין שלי בעדינות.

"אין לך מושג איזה יום עבר עליי אתמול! הייתי בהופעה של מדונה ונהנתי חבל לך על הזמן!" אמרתי לה בשמחה והמשכתי להתענג על חור ישבנה.

"מדונה? הממממ... רק מלשמוע את השם שלה אני מקבלת עצבים! אני מריחה פה כל מיני דברים לא טובים! האינטואיציה הנשית שלי אומרת לי שהזדיינת עם מדונה! כדאי לך לספר לי תכף ומיד מה היה ביניכם! קדימה תספר לי עכשיו!!!" צעקה שרון ורכבה עליי בפרעות בפייסיטינג עצבני. אחרי שהכחשתי את ההאשמות שלה לא יכולתי להחזיק את זה יותר בפנים.

"היא הייתה הזונה האנאלית שלי!" צעקתי לשרון בשמחה רבה.

"מהההההה??? זיינת אותה בתחת?" שאלה שרון בתדהמה.

"כן והיא ממש אהבה את זה! זיינתי אותה טוב טוב בתחת! היית צריכה לראות את זה!" צעקתי לה והתחלתי לצחקק.

"מנוול! הנה לך!!!" צעקה שרון והתחילה להצליף עם שיערה על הזין שלי. מיותר לציין שממש נהניתי מזה וזה עשה משב רוח מרענן על הזין שלי אחרי שחיממתי אותו טוב טוב בתחת של מדונה כמה רגעים לפני!

"אין לך מושג איזה כיף היה לזיין אותה! ככה בום בום בום! בתחת שלה!" צעקתי לה בשמחה והדגמתי לה בעליות מהירות של האגן שלי.

"בום בום בום? אני אראה לך עכשיו בום בום בום!!! הנה לך! בום... בום... בום... !!!" צעקה שרון ונחתה על פניי עם הכוס שלה בסדרת "בומים" חזקים.

שרון נרגעה קצת ואחרי שהכניסה את הזין שלי לפה שלה, סוף סוף השתרר שקט בחדר.

היא מתענגת על הזין שלי ואני מתענג על שני חוריה הטעימים. שרון החמודה לא שכחה גם לפנק אותי בשתי הביצים החלקות שלי. לקחה אותן לתוך פיה בשאיבות מרשימות כל אחת בנפרד ואח"כ גם שאבה את שתיהן בבת אחת לתוך פיה! פשוט מחרפן!

"את מפתיעה אותי כל פעם מחדש!" צעקתי לה וטפחתי על ישבנה.

"תראה איזה אוצר יש לך בבית ואתה מזיין מהצד? אני עוד לא סלחתי לך! הנה לך!" אמרה בממזריות שרון והמשיכה לחנוק אותי עוד קצת עם ישבנה.

שרון הייתה כבר ממש חרמנית ועלתה עליי לרכיבה פראית כאשר הזין שלי עמוק בכוס שלה. כעונש על הבגידה לא זכיתי ממנה לאנאלי והייתי צריך להסתפק בזיון רגיל, שהיה מהנה וקטלני המיוחד.

שרון אישתי אפילו התעניינה האם מדונה החמיאה לי על הביצועים שלי ושחס וחלילה לא ביישתי את שמי.

"בהתחלה קצת כעסתי עלייך אבל נהייתי ממש חרמנית מהסיפור שלך ומהעובדה שזיינת את מדונה... אני ממש התחרמנתי מזה שהיא הייתה הזונה האנאלית שלך! ממש בא לי למצוץ לך! בוא תיתן לי איזה דפיקת פה טובה אני רוצה להיות הזונה האוראלית שלך!" אמרה שרון בשמחה ואחרי שהיא התיישבה בפוזת דוגי מזמינה השחלתי את הזין שלי עמוק בפיה, תפסתי אותה בראש והתחלתי לדפוק לה ת'פה טוב טוב וכמו שצריך.

לאחר כמה דקות של דפיקת פה נמרצת שפכתי לה כמות זרע גדולה לפיה... ואחרי שהראתה לי את הכמות והוציאה לשון הכל זלג החוצה בבלאגן גדול. (מאוד משעשע לראות את זה)

"אתה רואה שאישתך הכי טובה במיטה? הייתי גם זונה אוראלית וגם זונה ואגינאלית! מדונה הייתה רק זונה אנאלית!" אמרה שרון בגאווה ובשמחה! התחלנו להתפוצץ מצחוק.

סוף טוב הכל טוב!

סוף

לשרון המתוקה!

"נהנתי מאוד לדפוק ת'תחת השובב שלך שרון, נפגש שוב בקרוב!

רק אגיד שהשארת אותי ללא מילים ועם חיוך גדול על הפנים!

שולח לך נשיקה חמה ומחכה כבר לפעם הבאה!"

Lavelle שלא מפסיק לחייך.

93

פורסם במקור ב - 02/09/2010

השבוע שלא כהרגלי החלטתי לקפוץ לשרון גם באמצע השבוע. כבר חשבתי שלא יהיה משחק אבל שרון שלחה לי ברגע האחרון תסריט בהודעה פרטית ונפגשנו לעוד מפגש עם משחק תפקידים משעשע.

קמרון דיאז

מתנת יום הולדת של קווין קוסטנר

אני: קווין קוסטנר

שרון: קמרון דיאז

היום חל יום הולדתי, כל היום המחשבות שלי היו על איך אני הולך לחגוג את יום ההולדת שלי... כבר חשבתי לעצמי שלא יהיה שום דבר מיוחד כי התעקבתי בעבודה עד מאוחר... אבל שום דבר לא הכין אותי להפתעה הגדולה שחיכתה לי בבית.

ניכנסתי לביתי החשוך (שרון סגרה את כל האורות בבית כולל הטלויזיה, היה חושך מוחלט) ומיד אחרי שסגרתי את הדלת הדלקתי את האור בסלון... ואוווווו זאת המילה שיצאה מהפה שלי! כל הסלון היה מלא בבלונים מעופפים בצבעים וגדלים שונים ובאמצע חיכתה לי בחורה בלונדינית בלבוש חושפני שמיד התנפלה עליי בנשיקה חמה על הלחי ונצמדה אליי צמוד. (שרון ממש הפתיעה אותי עם כל הבלונים שהיא פיזרה בסלון. הייתי צריך להיות עם עיניים עצומות ולא להציץ כאשר שרון סידרה את הכל בסלון ואז היא העמידה אותי ליד מתג אור... הייתי ממש מופתע! שיחקת אותה שרון!)

"יום הולדת שמח!!! אני מתנת יום ההולדת שלך! נעים מאוד אני החשפנית קמרון דיאז... החברים שלך עשו לך הפתעה ושלחו אותי אלייך!" אמרה בהתלהבות קמרון וידה כבר נשלחה לתוך מכנסיי ותפסה את הזין שלי שנעמד מיד איך שהיא נצמדה עם ישבנה אל מפסעתי.

אחרי קצת מזמוזים וליטופים הדדיים בעמידה, עברנו לספה כדי שקמרון דיאז תעשה לי ריקוד נועז! קמרון השתפשפה עם ישבנה על מפסעתי מזיזה את ישבנה מצד לצד ואחרי שהשתפשפה עם הטוסיק השובב שלה גם על הפנים שלי היא התיישבה עליי בסקסיות, מחרמנת אותי עד עמקי נשמתי. נישקתי את קמרון בכל חלקי גופה מהצוואר ועד הרגליים. הורדתי את החזיה שלה והיא מיד הסתובבה וכרכה אותי סביב צווארי מצמידה אותי אל הציצי הזקור שלה ומיד התחלתי ללקק ולמצוץ את פטמותיה הורודות שהלכו והזדקרו מרגע לרגע ממגע לשוני ושפתיי. קמרון החשפנית המהממת החליטה לזרום איתי הלאה. היא הניחה את כף רגלה על מפסעתי, מרגישה את הזין שלי שעוד רגע יתפרץ החוצה... פתחה את החגורה של המכנסיים שלי ושלפה משם את הזין הזקור שלי ובכיפוף קל כשהיא עומדת היא התחילה במלאכת המציצה החמה והכ"כ מענגת. שיערה הבלונדיני (הפאה) גלש על רגליי והזזתי אותו הצידה על מנת להתבונן איך הכוסית הזאת עוטפת בשפתיה החושניות את חברי הזקור. קמרון רצתה גם כן פינוק ואחרי כמה זמן היא הסתובבה וחשפה בפניי שוב את ישבנה שאותו חצה חוטיני לבן דק במיוחד! (שרון הייתה לבושה בדיוק כמו בתמונה שלה של תלבושת החשפנית) נישקתי את הטוסיק הקטן והעסיסי שלה ואחרי שהזזתי את החוטיני הצידה טעמתי את החור האחורי המזמין שלה... וכל זה מול המראה שנמצאת ממש מולינו. קמרון השובבה התיישבה על הספה על ברכיה וחשפה בפניי את ישבנה במלוא תפארתו! פתחתי את שני פלחי ישבנה וליקקתי במרץ את הטוסיק והכוס המתוק שלה! קמרון צחקקה ושלחה את כפות רגליה שהיו עטופות בגרביונים שחורים מרשת לעבר מפסעתי ותפסה את הזין שלי.

"יש פה איזה זין עומד ואני ממש רוצה להכניס אותו לפה שלי!" אמרה בשובבות קמרון... אחרי כמה טפיחות שלי על ישבנה השובב, קמרון התיישבה על הספה בפוזה סקסית וקיבלה את כל הזין שלי לתוך פיה כשאני בעמידה דוחף את ראשה אליי. גרון עמוק מצויין ומציצה רטובה ומענגת העניקה לי החשפנית ליום הולדתי, ואם לא די בכך היא גם מצצה בהתלהבות את חבריי הקטנים שמתחת לאדון הנכבד. במילה אחת ת-ע-נ-ו-ג !!!

כמובן שלא סיימנו במציצה... ועברנו למנה העיקרית שכללה סקס סוער וחושני. התחלנו בזיון נמרץ בעמידה מול המראה, אח"כ נשכבתי על הספה וקמרון רכבה עליי ברכיבה פראית בעודי מוצץ את פטמותיה, אוחז בישבנה ומפליק עליו בחרמנות וסיימנו בדוגי פרוע שבו התענגתי על מראה התחת המדהים שלה ועל מראה הזין שלי ששחה בכוס הרטוב שלה! (אחחח שרון איך אני אוהב לפגוש אותך כשאת כזאת חרמנית!)

אחרי שהגעתי לסיפוקי קמרון נפרדה ממני בנשיקה חמה ורצה מהר לדרכה לפני שאישתי תחזור. הייתה זאת מתנת יום הולדת מהסרטים! כזאת שלא שוכחים בחיים!

אחרי מנוחה קצרה, דיבורים, צחוקים ומסאז' הדדי שרון עלתה עליי לביצוע הפייסיטינג האימתני שלה. בלי כוונה השארתי את הידיים מקדימה ולא בצדדים כמו שאני בדר"כ עושה. התוצאה, שרון ישבה על פניי בלי שהייתה לי כל יכולת להתנגד כי ידיי היו קלועות מתחתיה. מה לעשות על טעויות צריך לשלם.

קווין קוסטנר מקבל פייסיטינג חינוכי מאישתו שרון על כך שהיה שובב גדול...

אני: קווין קוסטנר

שרון: שרון אישתו

כאשר אישתי היקרה חזרה הביתה הייתי כבר שפוך במיטה עם חיוך רחב על פניי. (שרון טיילה בסלון ואני שכבתי על המיטה)

את מקומו של החיוך על פניי תפס הכוס של אישתי העצבנית שרון.

"מה קורה? מה זה כל הבלונים האלה? מיד תספר לי מה עשית פה!" צעקה שרון בממזריות.

"חברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה!" צעקתי לה מעמקי הכוס.

"זה לא מה שהשכנה סיפרה לי! היא שמעה וראתה הכל! תגיד לי עכשיו מי הייתה פה או שאני אשב עלייך ככה עד שתודה!" צעקה שרון וצחקקה בקול מרושע.

לאחר שניסיתי בכל כוחי להתכחש ולא לספר את האמת נשברתי וסיפרתי לאישתי על החשפנית השובבה... "אבל אלה היו החברים שלי שהזמינו אותה בשבילי!" צעקתי לה מנסה לרכך אותה קצת.

"חברים שלך? עכשיו כל חבר וחבר שלך יקבל ממני כזה דבר (פייסיטינג) אני אעניש אותם אחד אחד!" צעקה שרון ובעודה רוכבת על פניי דרשה שאני אספר לה לפרטי פרטים בדיוק את מה שעשיתי עם החשפנית. בזמן שסיפרתי לשרון את כל הסיפור עם הפרטים העסיסיים היא מצצה וליקקה לי את הזין והביצים, פשוט התמוגגתי מאושר! על אף ששרון הייתה עצבנית הבחנתי איך היא מתחרמנת מהסיפור...

"אני חזרתי חרמנית הביתה ואני דורשת שתספק גם אותי מינית!" אמרה שרון בשמחה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה פראית במיוחד. רכבה עליי כמו על סוס פראי בקריאות "דייייוווווו" וסטירות עידוד על רגלי. אני הקפצתי אותה בהנאה על הזין שלי והתענגתי על המראה של החדירה ועל חור ישבנה הקטן והחצוף! וכמובן גם הוספתי סטירות עידוד על כריות ישבנה הרכות והחלקות.

שרון לא הסתפקה בזה ורצתה לטעום את הזרע שהתבשל בתוך אשכיי. במהרה עברנו למציצה כשהיא בדוגי מחרמן עם ישבנה גבוה למעלה ואני מזיין את פיה קלות ומחזיק בישבנה לקונטרות מהנות ומידי פעם מלטף אותה בכוס ובחור ישבנה.

תוך כמה דקות השפרצתי לפיה נוזל חלבי שאותו היא לקחה בהנאה לתוך פיה והראתה לי את הכמות היפה שהייתה בפיה.

שנינו באנו על סיפוקינו ונשכבנו לישון. פששש היה זה יום הולדת פרוע במיוחד! הלוואי כל שנה ככה!

סוף

"שרונוש החמודה והשובבה היה כיף ומצחיק כרגיל והזקרת ת'זין שלי לשחקים!

תכיני ת'ישבן הצעיר שלך לכבודי הטוראית שבך הולכת לקבל אותה ובגדול!"

בקריצה שובבה...

Lavelle

95

פורסם במקור ב - 09/09/2010

ביקור נוסף מהשבוע שעבר...

כבר הרבה זמן שלא ראיתי את שרון בתלבושת החיילת והתמונות הזכירו לי נשכחות. יש שם תמונה אחת שפשוט הוציאה אותי מדעתי!

אחרי התארגנות קצרה שרון לבשה את תלבושת החיילת עם הפאה הבלונדינית ואנחנו מתחילים.

טום הנקס המפקד הקשוח

שופט את החיילת המשתרללת ג'סיקה סימפסון

המשפט מסתיים בסקס פרוע אחרי שגם המפקד הנקס נופל ברשתה של השרלילה!

אני: טום הנקס

שרון: ג'סיקה סימפסון

לא מזמן הטוראית ג'סיקה סימפסון התגייסה לצבא. ג'סיקה היא שרמוטה ממדרגה ראשונה, אוהבת להזדיין עם כל מה שזז או במקרה שלה עומד. חוקי הצבא מאוד ברורים! אסור בתכלית האיסור לקיים יחסי מין בבסיס!

ג'סיקה נתפסה על חם כשהיא מקיימת יחסי מין בבסיס ועכשיו היא עומדת למשפט אצלי, טום הנקס המפקד הקשוח!

הייתה זאת שעת צהריים וג'סיקה נכנסה למשרדי בעודה מצדיעה לי ומחייכת חיוך שובב. רק מלראות את מה שלבשה היה ניתן להבין מה מעניין אותה, למשוך אליה כמה שיותר תשומת לב מחיילי הבסיס. על גופה היא לבשה חצאית מיני צבאית שהדגישה את ישבנה העגלגל והחצוף, גופיה קצרצה במיוחד שחשפה חצי בטן שטוחה להפליא. שיערה הבלונדיני הארוך והחלק גלש מסביב לפניה והדגיש את

פניה החמודות ואת עיניי השקד היפות שלה. על ראשה ג'סיקה חבשה כובע צבאי משעשע למדי.

"הטוראית ג'סיקה סימפסון, הגיעו שמועות לאוזניי שאת מזדיינת עם כל חיילי הבסיס! מה יש לך לומר להגנתך?" שאלתי את ג'סיקה בקול סמכותי בעודי נעמד מאחוריה ומקרב את פניי אל פניה.

"אוייי ואבויי אני? לא מה פתאום בשום אופן... ממש לא!" אמרה ג'סיקה בנימה מתגוננת ולא הצליחה להסתיר חיוך ערמומי הנראה על שפתיה המפתות.

"יש לכך הוכחות! שמעתי אפילו על אורגיה המונית שעשית עם מחלקה שלמה! על כך ג'סיקה מגיע לך עונש כבד! 30 ימי מחבוש בחדר סגור וחשוך כשאת לבדך!" אמרתי לג'סיקה בסמכותיות ובאותו זמן התענגתי על מראה ישבנה ששיפשף בלי כוונה (או אולי כן?) את מפסעתי.

"30 יום לבד? ואיך אני אסתדר בלי זין? אולי יש ויברטור?" שאלה ג'סיקה והתחילה לכסוס ציפורניים בעצבנות, מנסה לעכל את הבשורה הקשה ששמעה זה עתה. (שרון עמדה דום במרכז הסלון ואני הסתובבתי סביבה, היה מאוד משעשע)

אין ספק שג'סיקה היא בחורה כוסית מאוד וגם עליי הקסמים שלה התחילו לעבוד במהרה...

אמרתי לג'סיקה שיכול להיות שאני אוותר לה על העונש אם היא תדגים לי כמה מכישוריה.

"ומה אני צריכה לעשות?" שאלה ג'סיקה ועל פניה היפות הופיע חיוך שובב וערמומי (שרון נראית פיצוץ עם הפאה הבלונדינית).

לפני שהצלחתי להוציא מהפה מילה נוספת ג'סיקה מתחה את החצאית שלה למטה ועיניי פשוט יצאו מחוריהן! היא לא לבשה תחתונים! ידה של ג'סיקה תפסה את ידי הימנית והכניסה אותה לתוך החצאית שלה מאחורה ואת ידי השמאלית היא הכניסה לתוך החצאית שלה מקדימה. וככה מצאתי את עצמי מלטף את חריץ ישבנה החלק עם יד אחת ואת חריץ הכוס הלח שלה עם ידי השניה. ג'סיקה לא בזבזה שניה, שלחה את ידה ותפסה במפסעתי...

"אני אוהבת זין קשיח!" אמרה ג'סיקה עם חיוך רחב על פניה אחרי שהרגישה את מר קשיחותו בתוך מכנסיי. היא פתחה את החגורה והכפתורים ושלפה בהתלהבות את הזין הקשיח שלי מהמכנסיים, מלטפת אותו בהנאה...

"אז מה ג'סיקה... מה בא לך לעשות עם הזין שלי עכשיו?" שאלתי את ג'סיקה שליטפה את הזין שלי בהנאה.

"אני חושבת שאכניס אותו לפה!" ענתה ג'סיקה ומשכה אותי לעבר הספה. היא התיישבה על הספה והתחילה למצוץ לי בחושניות ובחמימות, עוטפת את כל הזין שלי עם שפתיה ומעניקה לי מציצה עמוקה ביותר... בין לבין היא גם ליקקה את קצה הזין ושיחקה עם לשונה השובבה על הזין כאילו היא ליקקה סוכריה על מקל.

הגיע הזמן שלי לטעום מג'סיקה, ואחרי שראיתי את ישבנה המהמם הייתי חייב לטעום ממנו! ג'סיקה התיישבה על ברכיה על הספה והתחלתי ללקק את הטוסיק ואת הכוס המתוק שלה. ג'סיקה התלהבה מזה והצמידה את ראשי אל בין פלחי ישבנה בעודה צועקת: "כן המפקד תלקק לי ת'טוסיק!"

הייתי פשוט חייב להרגיש את חור התחת שלה ודחפתי אצבע עמוק לישבנה (עם כפפה כמובן), מרגיש את התעלה החמימה שלה... ומזיין אותה קלות עם האצבע.

"אני גם מזדיינת בטוסיק!" אמרה בשובבות ג'סיקה. איך ששמעתי את זה טפחתי כמה פעמים על כריות ישבנה מביט שוב בחור הטוסיק הקטן שלה... ג'סיקה שהבינה את אשר חפצתי בו, נעמדה בכיפוף על הספה וקיבלה את הזין הקשיח שלי אל ישבנה הקטן.

ג'סיקה השובבה אהבה את זה חזק בטוסיק ואחרי זיון מהנה בעמידה עברנו לדוגי נמרץ על המיטה. זיינתי את ג'סיקה בשני חוריה היפים בזה אחר זה עד שלבסוף התפוצצתי בחור ישבנה הקטן! תענוג היה לזיין חיילת כוסית כמו ג'סיקה סימפסון! לא יודע איך היא עשתה את זה אבל בעזרת "כישוריה" היא התחמקה מעונש כבד ביותר ועכשיו תוכל להמשיך להשתרלל בבסיס ככל העולה על רוחה!

"אל תשכחי לקפוץ אל משרדי מידי פעם!" אמרתי לה בקריצה...

"בטח המפקד... כשיהיה לי זמן פנוי..." אמרה ג'סיקה בחיוך שובב ונישקה אותי על הלחי.

מיותר לציין שהתחת שלה נחקק עמוק בזיכרוני... מקווה שאף אחד לא יגלה על מה שהתחולל פה עכשיו...

עונש חינוכי למפקד הסורר טום הנקס ע"י המפקחת החרמנית שרון מסתיים בזיון פה קשה ! השרמוטה לא מוותרת גם על מציצה טובה!

אני: טום הנקס

שרון: המפקחת שרון (אחראית על התנהגות טובה בבסיס)

לפני שהצלחתי להוציא הגה מהפה ישבנה התיישב על פניי... המממ אמרתי לעצמי... מה קורה פה? אבל הטוסיק השובב המשיך לדהור עליי וגרם ללשוני להכנס לשני חוריה בזה אחר זה!

"מה זה? מי את!?" שאלתי את הגברת שישבה על פניי בפליאה.

"כאן המפקחת על התנהגות טובה בבסיס, עשית משהו ממש חמור לאחרונה! קדימה תספר לי מיד את מה שאני רוצה לשמוע!" צעקה שרון ושוב התיישבה על פניי עם הכוס והטוסיק שלה. (היה קטע פשוט קורע מצחוק תוך כדי המשחק שגרם לנו לעצור ולצחוק איזה דקה, שרון לפעמים מצחיקה אותי עד דמעות)

אחרי ששתקתי וניסיתי להתחנף אליה בליקוקים נמרצים של הכוס והטוסיק שלה, שרון עלתה מדרגה ועכשיו הפייסיטינג היה ממש לא מצחיק (או שכן?)

"נוווו הנקס אתה הזונה שלי? אתה הזונה שלי!!! ועכשיו אני אזיין לך ת'פה עם הכוס שלי! תספר לי מיד מה עשית אחרת אני אמשיך לזיין את הלשון שלך עם הכוס שלי!!!" (הלשון שלי כרגיל נכנסה עמוק לתוך הכוס של שרון)

סיפרתי למפקחת שרון את מה שקרה במשפט של ג'סיקה סימפסון... תוך כדי הסיפור שרון מצצה לי במרץ את הזין ואת שתי הביצים שלי... כל הגלריה האחורית שלה פרוסה לפניי ומהמחזה המדהים הזה כבר התחלתי להתבלבל בסיפור... אבל שרון הקשיבה בשקיקה וכאשר התחלתי לספר את הפרטים העסיסיים היא הצמידה את ידה לכוס והתחילה לאונן לעצמה!

"אווווווו כן כן תמשיך! זה מחרמן אותי!!!" צעקה שרון ושיפשפה ת'דגדגן שלה במרץ מקשיבה לי בשקיקה... אבל בגלל שסיפרתי לה ממש בקצרה היא התעצבנה והמשיכה בפייסיטינג הקטלני!

"זהו? זה הכל? כל כך קצר? אפילו לא הספקתי לגמור! אני אעניש אותך על זה! בגללך לא הספקתי לגמור! ביקשתי לפרטי פרטים!!! אההה אני עצבנית כי לא גמרתי!" צעקה שרון ושוב התחילה למצוץ ת'זין שלי במרץ ולחנוק אותי עם הכוס.

שרון המפקחת הקשוחה הסכימה לשחרר אותי רק בתנאי שאגמור לה בפה! ברור שלא הייתה לי בררה אלא לזיין את פיה כהוגן בפוזת הדוגי! לאחר כמה דקות מהנות שפכתי לה בפה כמות יפה שאותה היא הראתה לי עם חיוך גדול על פניה.

הסכמנו בינינו שכנראה עוד ניפגש כמה וכמה פעמים... כי אני לא מפסיק להשתולל עם החיילות בבסיס... פשששש המפקחת החרמנית הזאת רק מחכה לרגע שיקרה משהו כזה!

שובבה לא קטנה!

סוף

"שרון המתוקה והמקסימה, את אותי ממש כובשת והמציצה שלך פשוט מעלפת!"

Lavelle

96

פורסם במקור ב - 16/09/2010

לאלה שעוקבים אחרי הדיווחים שלי בטח שמו לב שאני עושה סבב תלבושות במפגשים האחרונים שלי עם שרון, חלק מהתלבושות בפעם השניה וחלק בפעם המי סופר?

גם השבוע הלכתי על אחת התלבושות המהממות של שרון (שמוכרת לי מאוד באופן אישי) תלבושת השפנפנה הקלסית.

שרון מותחת את התלבושת על גופה החטוב, אני עוזר לה עם האביזרים הנלווים ואחרי שהאוזניים הגדולות על ראשה אנחנו מתחילים.

טובי מגוויר

באחוזת פלייבוי.... מפגש עם השפנפנה מייגן פוקס

אני: טובי מגוויר

שרון: שפנפנת הפלייבוי מייגן פוקס

זהו היום המאושר בחיי!!! זכיתי בכרטיס כניסה לאחוזת פלייבוי! אני טובי מגוויר או ספיידרמן בשבילכם הולך לפגוש את כל השפנפנות הכוסיות באחוזה... בתקווה גם לתקוע אחת או שתיים על הדרך... זה באמת יהיה חלום!

אחרי ציפייה דרוכה הרגע הגדול הגיע... ניגשתי לדלת של האחוזה ודפקתי עליה קלות וקצת בחשש... כי אני מאוד ביישן... הלב שלי דפק במהירות... ו... הדלת נפתחה! ומי פוגשת אותי? שפנפנת פלייבוי בכבודה ובעצמה! היא מזמינה אותי להכנס בחיוך רחב על פניה. אחרי שתי נשיקות הדדיות על הלחי היא אוחזת בידי ומובילה אותי לממלכת השפנפנות! אני מחזיק בידה וצועד איתה במסדרון הגדול... מתרשם מהנוף ומהישבן המענטז שלה שזז מצד לצד... אני הייתי בעננים! לשפנפנה קראו מייגן פוקס והיא התנדבה לעשות לי סיור מושקע וצמוד באחוזה.

תוך כדי שמייגן הראתה לי את כל המקומות השווים באחוזה (אני ושרון הסתובבנו בדירה שלה) היא לא הפסיקה למזמז אותי בכל מקום אפשרי בגוף, היד שלה אהבה במיוחד את איזור המפשעה, כנראה שהרגישה שמשהו התחיל לצמוח שם. באיזשהו שלב היד שלה נצמדה לחזה שלי וגלשה למטה לאיזור המפשעה... ואז היא הסתכלה עליי עם ברק בעיניים וחיוך שובב ואמרה לי: "אתה רוצה אולי לראות את חדר השינה שלי?" שאלה מייגן וראתה את ההבעה המשעשעת שהופיעה על פניי...

"בטח רוצה!" אמרתי לה בבלבול כלא מאמין וליטפתי את ישבנה המהמם... אויי זה היה כל כך טוב!

נכנסנו לחדר השינה שלה... באמצע החדר הייתה מיטה גדולה ומרווחת, לא עברו שתי שניות ומצאתי את עצמי על המיטה כשאני על הגב... מייגן השפנפנה הפראית דחפה אותי על המיטה ועלתה עליי בחרמנות! שתי שדיה הופיעו לפניי במחזה שלקוח מהסרטים!

"טובי!!! תמצוץ לי ת'ציצי!" צעקה מייגן והצמידה את שדיה לפניי... שפתיי עטפו את פטמותיה הורודות וינקתי מהן כמו ילד טוב בזמן שהיא רוכבת מעליי ומשחקת עם שתי כפות רגליה במפסעתי... חבר'ה זה היה חלום!

"טובי... אתה הבאת לי גזר? אתה הרי יודע ששפנפנות אוכלות גזר! טובי איפה הגזר שלי?!" שאלה מייגן בעודה ממשיכה לרכב עליי כמו על טרף.... אחחחח... חיה רעה!

"בטח הבאתי לך גזר! יש לי גזר בין הרגליים... את מוזמנת לטעום ממנו!" אמרתי לה וקרצתי לה בשובבות. מייגן הביטה בי בחיוך שובב ועיניה פשוט נדלקו!

"טוב מאוד טובי! ילד טוב! אני כבר אטעם מהגזר שלך אבל קודם בוא תשחק לי קצת בזנב!" אמרה מייגן השובבה והסתובבה עם ישבנה לכיווני.

מייגן התיישבה בפוזת הדוגי כאשר ישבנה החצוף מול פניי ואני שוכב ומלטף את זנבה החמוד. מייגן ביקשה יפה שאני אוריד את המכנסיים שלי ומיד אחזה בגזר שלי! אויי מייגן אל תפסיקי! מייגן רצתה פינוק מאחורה... ואחרי שהפרדתי את שני קצוות התלבושת שלה (בתלבושת השפנפנה יש שני כפתורים שנפתחים בדיוק במקום המתאים) חור ישבנה והכוס המגולח למשעי שלה נגלו לעיניי ודרשו רק דבר אחד! מצאתי את עצמי "אוכל" את הטוסיק של השפנפנה, עובר מחור התחת לכוס עם לשוני וסוטר על ישבנה שאותו מייגן השובבה מנענעת מצד לצד ומצחקקת לעצמה. אם זה חלום שמישהו יחטיף לי סטירה עכשיו! אין מתנדבים אז אני אמשיך....

הגזר הקשיח שלי בצבץ במלוא תפארתו מול עינייה הרעבות של השפנפנה מייגן. היא אחזה בו בחרמנות והכניסה אותו לפיה, לדעתי זה משהו שהיא עושה מידי יום... ועדיין היא תמיד רעבה לזין טוב... נימפו אמיתית! אחרי מציצה קצרה בשכיבה מייגן רצתה למצוץ לי כשאני בעמידה ותוך כדי ביקשה שאני אלטף אותה באוזניים. מייגן מצצה ת'גזר טוב טוב לכל אורכו תוך כדי שאני דופק את פיה ומכניס ת'גזר שלי עמוק לגרונה... ואז היא עברה לפינוק ה....

"עכשיו אני אטפל בשורשים שלך! אתה רוצה שאני אכרסם ת'שורשים של הגזר?" שאלה מייגן והתחילה למצוץ ת'ביצים שלי בשקיקה.

"כן כן תטפלי בשורשים שלי שהגזר שלי יהיה בריא וחזק!" צעקתי למייגן בזמן שאכלה ת'ביצים שלי.

תשמעו חבר'ה לא יודע מה היא עשתה לי אבל פשוט יצאתי מהכלים והתחלתי לדבר אליה מלוכך... אני טומי מגוויר הילד הטוב אמרתי את הדברים הבאים?!

"כן שפנפנה תמצצי ת'גזר תמצצי אותו טוב! את אוהבת גזרים הא? זה המאכל האהוב עלייך נכון? יש לך תאבון בריא, תמשיכי ככה!" צעקתי למייגן ותוך כדי סטרנו זה לזו על הישבן.

אחרי דפיקת פה טובה מייגן יצאה בהצהרה הבאה: "טובי בא לך אולי לזיין אותי בכוס עם הגזר שלך?" שאלה מייגן בקול שובב וחיוך רחב הופיע על פניה, אוזניה הגדולות עמדו דום והיא רק קיוותה לשמוע "כן"... אחחחח איזו מתוקה פשוט לאכול אותה!

"בטח שאני רוצה! אבל קודם אני רוצה לטעום שוב ת'כוס המתוק והמגולח שלך!" אמרתי למייגן וצללתי בין רגליה אחרי שהיא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לצדדים.

במשך כמה דקות עשיתי קסמים עם לשוני בכוס הורוד והטעים של השפנפנה מייגן שגמרה ברעידות והתנשפויות קלות, פשוט נמסה מאושר וחיוך רחב הופיע על פניה...

"ואוווו מאיפה אתה יודע? ממש הפתעת אותי!" אמרה מייגן במבט מופתע ואני רק חייכתי אליה ונישקתי אותה בירכיה ובכוס הרטוב שלה.

"אז איפה היינו? מה דעתך שאני כבר אזיין אותך בכוס עם הגזר שלי הא?!" שאלתי את מייגן ועינייה נפתחו בפליאה... זהו סיימתי עם הקומיקס על איש העכביש ועם הפנטזיות הילדותיות האלה, הגיע הזמן לדפוק ת'שפנפנה!

לאחר כמה שניות השפנפנה מייגן כבר רכבה עליי ברכיבה פראית בעודה מגישה לי ת'ציצי שלה לטעימות מהנות בזמן שאני דופק אותה חזק מלמטה בכוס הרטוב שלה עם ה.... טוב נמאס לי מהגזר... עם הזין הקשיח שלי! אוף ואיך שהיא אהבה את הזיון הפראי ואת הסטירות ששיחררתי על ישבנה החלק! פלאק...פלאק.... אחחח איזה צליל יפה ומחרמן!

השפנפנה מייגן רצתה גם דפיקה טובה בדוגי... והיא קיבלה גם קיבלה דפיקה טובה... עד ששפכתי את מיץ הגזר שלי לתוך הכוס שלה!

הזדיינו כמו שני שפנפניי אנרג'ייזר! זה היה הרגע המאושר בחיי! זיינתי שפנפנת פלייבוי אמיתית!

אני רק מקווה שיו הפנר לא שמע על מה שהתרחש פה!

למה שמעתי זה בן זונה זקן וקשוח במיוחד, רוצה את כל השפנפנות רק לעצמו...

סוף

אחרי מנוחה לשיחות מצחיקות ומסאז' הדדי הגיע זמן הפייסיטינג. מסתבר שכאשר שרון התענגה על הזין של טובי מגוויר היא כבר בישלה את הרעיון בראש השובב שלה.

"תשכב על הגב ותעצום עיניים" אמרה לי שרון בחיוך ממזרי... "אבל אל תציץ למה זה יהרוס את ההפתעה" המשיכה שרון וצחקקה בשובבות.

אז נשכבתי כמו ילד טוב על הגב עם חיוך על פניי וחיכיתי לכוס הלח של שרון שיפגוש את שפתיי ויתן ללשוני להרגיש את המתיקות הבוקעת ממנו ולהריח את... אההה לא משנה כי במקום כוס קיבלתי זין! תרתי משמע!

בזמן ששכבתי לי בנעימים על המיטה עם עיניים עצומות שרון לבשה סטרפאון, עלתה מעליי והתחילה לדפוק ת'פה שלי עם הזין המלאכותי שלה! לקח לי שתי שניות להבין מה קורה פה וממה ששרון סיפרה לי אח"כ ההבעה על הפרצוף שלי הרגה אותה מצחוק (איזה שובבה את שרון גם מזיינת לי ת'פה וגם צופה איך אני מקבל ת'צעצוע שלך בגרון עמוק), אני רק יכול לתאר לעצמי...

"יאההה בן זונה! איך אתה מעז לזיין ת'שפנפנות שלי!? אני יו הפנר יאההה חתיכת מניאק!!!" צעקה שרון וזיינה לי את הפה מלמעלה ושנינו פשוט התפוצצנו מצחוק!

לאחר כדקה שרון נרגעה, אני ממש לא! הרבה זמן שרון לא הצחיקה אותי ככה! שיחקת אותה שרון!

ועכשיו נעבור לפייסיטינג האמיתי...

חברה של טובי מגוויר לא אהבה את הביקור של טובי באחוזת הפלייבוי

אני: טובי מגוויר

שרון: חברה של טובי מגוויר

כנראה שחברה שלי שרון הייתה ממש לא מרוצה ממשהו כי אין לי הסבר לרכיבה הפראית שהיא הרביצה עם ישבנה על פניי מיד אחרי שנשכבתי לנוח קצת במיטתי הנעימה.

"הממממ טובי אני רואה שאתה במצב רוח ממש טוב... אני חברה שלך אם שכחת (אני מתפוצץ מצחוק) זה מצחיק אותך שאני חברה שלך?" שאלה שרון וקיפצה על פניי עם הכוס שלה...

"אני יודעת שהיית באחוזת פלייבוי..." אמרה שרון והתחילה למצוץ ת'זין שלי.

"את רוצה גם סיבוב באחוזה?" שאלתי את חברתי והתענגתי על הכוס המתוק שלה.

"נראה לך!? טובי מה נכנס בך? היית כזה ילד שקט וביישן ועכשיו אתה מופרע לגמרי!!! מניאק תספר לי מיד מה עשית באחוזה!" צעקה שרון בעצבים וחנקה אותי במרץ עם הכוס והטוסיק, ניסיתי לדבר ולשוני גלשה עמוק לתוך הכוס של חברתי שרון.

אבל לא התייאשתי... השתחררתי מאחיזתה הקטלנית וצעקתי בשארית האויר שנשאר לי: "דפקתי שפנפנה! את שומעת דפקתי שפנפנה! לחזור על זה שוב?"

"טובי מה אתה צועק לתוך הכוס שלי כאילו זה איזה מיקרופון? מאז שחזרת מהאחוזה אני לא מזהה אותך!" אמרה שרון בתדהמה והמשיכה לחנוק אותי עם הכוס מנסה להחזיר אותי לעצמי. (מאז "תקרית" יו הפנר והסטרפאון אני רק מתפוצץ מצחוק... איזה 5 דקות ברציפות רק צוחק לתוך הכוס של שרון... נראה לי שאפילו הכוס של שרון צחק אליי בחזרה)

המשכתי להתענג על הכוס והטוסיק השווים של שרון בזמן שהיא מוצצת לי טוב טוב ת'זין! הצעתי לה ללבוש תלבושת שפנפנה ולזיין אותה כאילו הייתה שפנפנת פלייבוי! כמובן שהיא סירבה בתוקף... אבל אני טובי מגוויר הילד הרע עכשיו לא נשארתי חייב, סטרתי על ישבנה והבאתי ביס לפלח הימני שלה, מה שהוביל לנחיתה של חריץ ישבנה על הפרצוף שלי לפינאלה (קטע חזק) לפני שהיא עלתה עליי לרכיבה הפוכה.

"אני עכשיו אתיש אותך מינית! נראה לי שיש לך יותר מידי מרץ!" צעקה שרון והתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ, מה שהוביל לזיון "טרמפולינה" מהנה בתוספת תיפוף על ישבנה כאילו הייתה זאת דרבוקה.

שרון התייאשה וכאשר הבינה שלא תצליח להתיש אותי בסקס החליטה להוציא ממני את כל המיץ (תרתי משמע) במציצה. זיון פה מהנה בדוגי ושיחרור הנקטר לפיה החם עשה את העבודה! וההוכחה לכך התבטאה בכמות היפה של החומר שהייתה בפיה אחרי שפתחה אותו לרווחה עם חיוך גדול.

"עכשיו אחרי שהוצאתי ממך את שיגעון אחוזת הפלייבוי אפשר ללכת לישון רגועים!" אמרה שרון בחיוך מתוק על פניה...

כן כן רגועים, חכי חכי מה אני אעשה לך מחר! אמרתי לעצמי ודפקתי לה מבט ערמומי...

טובי מגוויר כבר לא ילד טוב!

סוף

אחחחח שרון חירפנת לי ת'צורה! לא הפסקתי לצחוק כל הדרך לבית וגם שעות אחרי זה כל פעם שנזכרתי במחזה כשאת עם הסטרפאון מעליי...

אני כבר לא יודע מי יותר שובב... את או הטוסיק שלך!

Lavelle שעדיין מחייך... ומחייך... ו... משתוקק ל Censored ת'טוסיק השובב של שרון!

97

פורסם במקור ב - 19/09/2010

מפגש שבועי נוסף עם שרון השובבה, ועוד משחק תפקידים משעשע, הפעם לא היו תלבושות אבל היה הרבה אקשן!

מתחילים...

אמינם

וסלין דיון

נפגשים באולפן הקלטות... סלין דיון הביישנית מקבלת זין בכוס והופכת לשרמוטה חולת זין!

אני: אמינם

שרון: סלין דיון

שלום לכם חבריי הנכבדים, שמי הוא אמינם הראפר הפרובוקטיבי והיום אני אספר לכם על הרפתקה "קטנה" שעברתי עם הזמרת סלין דיון. בעקבות הקריירה המצליחה שלי רציתי לנסות כיוון קצת שונה ומה יותר טוב מלעבוד על שיר משותף עם הזמרת הגדולה סלין דיון הידועה בשירי האהבה והרומנטיקה שנודפת מהם... בניגוד אליי שידוע בשירים השערורייתיים (תנסו להגיד את המילה כמה פעמים ברצף צחוק) והמלאים קללות עסיסיות וכדומה.

הגעתי אל אולפן ההקלטות וסלין דיון שהגיעה לשם לפניי פתחה לי את הדלת וקיבלה אותי בברכה עם נשיקה הדדית וחיבוק חם. התיישבנו על הספה והתחלנו לדסקס ולזרוק רעיונות על מה יהיה השיר שלנו. סלין דיברה על אהבה ורומנטיקה לאור שקיעה, אני כמובן רציתי אקשן עם קטעים נועזים גם בשיר וגם בקליפ.

ברור שהיינו חלוקים לגמרי בדעתינו, זה לא הוביל לשום מקום, בכל פעם שאמרתי "FUCK" סלין כיסתה את אוזניה בהפגנתיות. גם לאחר שהדגמתי לה קטע מגניב שאפשר לעשות בקליפ שבו אני עומד מאחוריה ודופק אותה בטוסיק בכאילו והיא שרה "YEA FUCK ME HARD!" סלין אמרה שהדבר היחידי שהיא תסכים איתו זה לריקוד סלואו... כאילו WTF שאלתי את לעצמי? הבחורה הזאת סלין דיון לא זורמת איתי בשיט! שמרנית ברמות קשות! החלטתי שרק בעזרת זיון טוב אפשר יהיה להוציא אותה מהקונכיה שלה.

אחרי קצת מזמוזים מצידי ואי זרימה הפגנתית מצידה של סלין, פתחתי ת'חגורה של המכנסיים שלי בעודינו יושבים על הספה ותפסתי בראשה של סלין ההמומה שמצאה את עצמה עם הפנים על מפסעתי ועם הזין עמוק בתוך פיה.

"SUCK MY DICK BITCH!!!" צעקתי לסלין בזמן ששפתיה סגרו על הזין שלי ודחפתי את ראשה הלוך וחזור בגלל שהתנגדה קצת.

"מה אתה עושה? השתגעת לגמרי?" שאלה סלין ההמומה ולפני שהספיקה לומר עוד מילה מצאה שוב ת'זין שלי תקוע עמוק בפיה כשאני בעמידה והיא עדיין יושבת על הספה. מיד התחלתי לזיין את פיה של סלין שעשתה עבודה מצויינת במציצה אני חייב לציין וקיבלה את כל הזין עד הסוף לגרונה.

"אני לא עושה דברים כאלה... אני עושה רק אהבה לאור נרות..." גמגמה סלין אחרי שהשתחררה מידי פעם מאחיזתי.

"אההה תמצצי ת'זין שלי כלבה!" אמרתי לה והמשכתי בשלי!

התחלתי להתענג על שדיה היפות של סלין ומצצתי את פטמותיה הורודות שהזדקרו לכבודי. אחרי שסלין נעמדה הרמתי את החצאית שלה וחשפתי את ישבנה המקסים שקיבל שתי סטירות מכף ידי. סלין ההמומה אפילו השמיעה שתי צעקות. אם זה לא מספיק גם סטרתי על ישבנה עם הזין הקשיח שלי! סלין פשוט הייתה חסרת מילים וכיסתה את פיה עם כף ידה.

IT'S PARTY TIME! אמרתי לעצמי והתחלתי להשתולל על ישבנה של סלין עם נשיקות, ליקוקים, סטירות, ומה לא! היא בדוגי ואני מענג אותה בישבנה עם לשוני השובבה!

לאחר עוד מציצה מצויינת כשסלין בדוגי, היא הייתה כבר ממש חמה וביקשה בביישנות שנעשה סקס... ברור שהכוונה שלה הייתה שנזדיין אבל מרוב שהייתה שמרנית לא הייתה מסוגלת להגיד מילים כאלה.

מהר מאוד מצאתי את עצמי דופק את סלין בכוס בעמידה מול המראה וכאן סלין כבר התחילה ממש להתחרפן! במובן החיובי של המילה! השרמוטה שבה יצאה החוצה אם כי הצד השמרני שלה עדיין לא נטש אותה לגמרי.

"יש לך זין ממש טוב אתה יודע?! אויייי אני לא מאמינה שאמרתי "זין"! אתה משפיע עליי לרעה!" צעקה סלין וצחקקה בזמן שהחטפתי סטירות על ישבנה השובב והדורש.

"YEA FUCK ME !!!"

אההה אני לא מאמינה שזה יוצא לי מהפה, תשתקי תשתקי איך את מדברת?!" צעקה סלין ההמומה וסטרה לעצמה על הישבן.

"הווווו כן אני הזונה שלך! לאאאא... תשתקי מה את מדברת שם?... כן כן דפוק אותי בכוס חזק!.... אההה תשתקי כבר!" צעקה סלין דיון שהייתה במצב של פיצול אישיות קטן ושוב סטרה על ישבנה וביקשה שאני ארסן אותה. אני רק הגברתי את הקצב ודפקתי אותה טוב וחזק בכוס הדורש שלה! (שרון הרגה אותי מצחוק עם המשחק שלה)

"אולי נעבור למיטה ו.... נזדיין!" צעקה סלין השובבה ונשכבה על הגב במהירות...

"כן דפוק אותי חזק אני השרמוטה שלך!" צעקה סלין וסטרה על ישבני בזמן שזיינתי אותה מלמעלה.

נראה שכל מה שסלין הייתה צריכה זה דפיקה טובה כי זה שיחרר אותה לגמרי והפך אותה לחיה רעה! לסיום אפילו זיינתי אותה בפוזת הדוגי לשמחתה הרבה כי הייתה זאת הפעם הראשונה שהיא מנסה פוזה כזאת נועזת!

אחרי זיון נמרץ בדוגי הגעתי לסיפוקי אחרי שגמרתי ממש חזק בכוס הרטוב שלה.

"ואאווו בחיים לא היה לי כזה סקס טוב!" אמרה סלין כאשר חיוך גדול התנוסס על פניה.

נפרדנו בחיוכים ונשיקה הדדית על הלחי וסלין אפילו ביקשה שנמשיך מחר ונעשה סקס אנאלי! פשששש נכנסה לזה ממש חזק! זוכרים איזו ילדה טובה היא הייתה בהתחלה? כל מה שהייתה צריכה זה זין טוב! מעניין איך עכשיו יראה הקליפ זה יהיה פשוט להיט!

סוף

אחרי מנוחה קצרה לשיחות מהנות ומסאז' הדדי עברנו לפייסיטינג, אני אחסוך מכם את הרעיון ששרון זרקה לי בצחוק אם כי זה בהחלט משהו שאפשר יהיה לעשות מתישהו בעתיד.

הסוכנת של אמינם שרון מחנכת אותו בפייסיטינג קשוח על ההרפתקה עם סלין דיון... ואז הופכת למוצצת מדופלמת ומקבלת זרע בפה!

אני: אמינם

שרון: סוכנת של אמינם

הישבן השובב קיפץ על פניי במרץ בזמן שפתחתי את עיניי ואמרתי שלום עם לשוני לכוס שכיסה את הפה שלי ולסטירה שנחתה על הפרצוף שלי.

"מניאק אני יודעת מה עשית באולפן ההקלטות! אני הסוכנת שלך למקרה ששכחת ואני מארגנת לך עבודה לא כדי שתעשה כל מיני מעשים מגונים!" צעקה לעברי הסוכנת שרון בזמן שניסיתי לצעוק לתוך הכוס שלה.

"על מה לעזאזל את מדברת?" שאלתי את שרון אחרי שהשתחררתי קצת מהכוס החונק שלה.

"אני מדברת על הזיון הסוער שהיה בינך לבין סלין דיון! במקרה עברתי בסביבה וראיתי מה עשיתם שם! ואלוהים ישמור! מה זה המילים שיצאו מפיה של סלין דיון? אני לא ידעתי שהיא מסוגלת לדבר ככה! עמדתי שם איזה דקה בהלם ואז פשוט ברחתי! אבל אני מודה שנהייתי ממש חרמנית מכל הסיטואציה!" אמרה שרון בשמחה מלווה בכעס.

"אז על מה את בדיוק כועסת?" שאלתי אותה כלא מאמין וכבר פינטזתי איך אני תוקע ת'זין שלי בכוס שבינתיים חגג על הפה שלי.

"אני כועסת על זה שאתה לא מבצע את העבודה שלך כמו שצריך! במקום להקליט שיר אתם מזדיינים שם! מה זה צריך להיות?" שאלה שרון כלא מאמינה.

"בסה"כ עשינו הכנות לקליפ!" צעקתי לעברה...

"איזה הכנות לקליפ? מה אתה חושב שאני מטומטמת? תתבייש לך! הנה לך! דיוווו... דיווווו!" צעקה שרון ובזמן שרכבה על הפרצוף שלי עם הכוס התחילה למצוץ ת'זין שלי בשקיקה.

"אההההה את ממש כלבה את יודעת את זה?!" צעקתי לעברה של שרון וסטרתי על ישבנה.

"מי כלבה? אני כלבה? עכשיו אתה הכלבה! הנה לך! אני אשב עלייך טוב טוב ולא אשחרר אותך! הבנת כלבה שלי?!" צעקה שרון ומצצה לי ת'זין בעצבים.

"תמצצי ת'ביצים שלי כלבה!" צעקתי לעברה והיא עשתה את זה כמו ילדה טובה אחרי שצחקקה בערמומיות... ואללה הדיבור המלוכלך הזה עובד על כולן! המממ מעניין למה זה? שאלתי את עצמי בזמן שהזונה הזאתי חנקה לי ת'צורה עם הכוס והטוסיק שלה מלמעלה.

"אתה יודע מה? אני גם רוצה דפיקה טובה! אבל אני רוצה משהו שסלין דיון לא קיבלה!" צעקה שרון בהתלהבות ועלתה עליי לרכיבה הפוכה.

טוב זאת הייתה דפיקה מהסרטים! אני חושב שאם לא הייתי מרסן את עצמי הסוכנת שלי שרון הייתה מגיעה עד התקרה מרוב הקפיצות הגבוהות שהיא ביצעה על הזין שלי! היה ממש מהנה לזיין ולהפליק על ישבנה המקפץ! אבל זה לא נגמר פה... לאחר ששרון הבינה שלי ולסלין דיון לא היה שום דבר חוץ מזיון היא הציעה שאני אגמור לה בפה. גם כי היא רצתה להראות את יכולתה לקבל את זה בפה בניגוד לסלין דיון וגם כי הייתה ממש רעבה לזרע! עברנו מהר לפוזת הדוגי והתחלתי לדפוק אותה חזק בפה עד ששפכתי את מטעני לתוך פיה. אין ספק שהיא סחטה אותי עד הסוף!

"נו אתה רואה איזה סוכנת מוצצת מדופלמת יש לך? סופר סוכנת הא? נראה לי ששמתי את סלין דיון בכיס הקטן!" אמרה שרון והתחלנו לצחוק.

הבעיה היא שמחר שרון תבוא לפקח על העבודה שלי עם סלין דיון אז אני לא יודע אם יהיה משהו... במחשבה שניה עם שתי השרמוטות האלה אפשר יהיה לבשל משהו חבל"ז! נראה לי יהיה מחר מפגש סוער ביותר באולפן, חשבתי לעצמי וחייכתי בערמומיות...

סוף

תודה לך שרון על עוד מפגש מעולה!

נתראה שוב בקרוב להרפתקאות חדשות ונועזות! קריצה

Lavelle

98

פורסם במקור ב - 24/09/2010

לאחר שעבר זמן מה מאז הפארודיה האחרונה שעשינו ולאחר שהמגבת הירוקה של שרון הייתה הרבה "בכותרות" השבוע, הגיע הזמן לצאת מהשגרה ולעשות פארודיה משעשעת במיוחד. כיאה למעמד כתבנו תסריט משותף ומושקע במיוחד. נפגשנו במהרה בדירתה וביצענו את המשחק הבא כמו שני שחקני הוליווד.

* בבקשה לא לקחת שום דבר באופן אישי, זאת רק פארודיה.

מתוך יומנו של הברון שפיכענהאוזן (נא לא להעלב! הרעיון לכינוי נלקח מהחתימה של אחד החברים פה בפורום)

"איך הותקפתי ע"י המגבת הירוקה

בזמן ביקורי אצל הזונה ג'ניפר לופז

בעלת פתיל קצר וכוס צר"

אני: הברון שפיכענהאוזן (חיקוי של הברון מינכהאוזן)

שרון: הזונה ג'ניפר לופז

שלום חברים יקרים! שמי הוא הברון שפיכענהאוזן, אני גבר נאה ועמיד שמוכר היטב בענף העסקים הבינלאומי. גם אני כמו רבים וטובים נהנה מהתחביב האהוב על כולנו, צריכת מין בתשלום. כבר חשבתי שפגשתי את כולן עד לאותו יום שהגעתי לביתה של לא אחרת מאשר ג'ניפר לופז המפורסמת. מה כבר לא נכתב על ג'ניפר מבין כל 2000 ההודעות בשירשור שלה? שבוע שלם בקושי ישנתי, יום ולילה רק קראתי ללא הרף את השירושור הארוך ביותר בהיסטוריה ונשארתי בהלם מהדיווחים המדהימים שמדברים על ביצועיה של הזונה ג'ניפר לופז בין הסדינים.

הבנתי מהכתוב שג'ניפר לופז היא דיווה אמיתית אבל גם כוסית מפונקת עם פתיל קצר! הסקרנות הרגה אותי והייתי חייב לדגום ת'זונה הזאת ולראות ממה כולם מתלהבים.

הגעתי אל ביתה ביום קיץ שטוף שמש ודפקתי 3 דפיקות סמכותיות על הדלת... הדלת נפתחה והנה היא עמדה מולי... ג'ניפר לופז האישה והאגדה! על גופה החטוב היא לבשה גופיה ורודה וחצאית ג'ינס קצרה. האמת ציפיתי שתהיה באיזו שמלה יוקרתית - סטירה מס' 1 לפנים.
על פניה התנוסס חיוך מזמין ואחרי "שלום" היא הזמינה אותי להכנס פנימה.

צעדתי אחריה לכיוון הסלון והדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא שדירתה מוארת כולה באורות חזקים... המסקנה הראשונה שהגעתי אליה היא שג'ניפר חושבת את עצמה חתיכה לא נורמלית ולכן שמה בביתה תאורה כ"כ חזקה, כדי שהאורחים יראו אותה בבירור ויתפלאו מיופיה. לא יודע מה איתכם אבל אני עיקמתי את האף שלי בבוז! כי אני רגיל לאפלוליות השוררת בארמוני. ולמרות זאת החלטתי להשאר ולבדוק האם יש אמת בכל הסיפורים ששמעתי על ביצועי הזונה ג'ניפר, מה גם שחושי הזכר שלי אותתו לי שהכוסית העומדת מולי היא זיון אש! רק צריך קצת לאלף את הדיווה המפונקת הזאת חשבתי לעצמי.

לאחר שהתגברתי על האורות החזקים הגיעה המכה השניה! הזונה ג'ניפר הודיעה לי שיכולה לקבל אותי רק ל 40 דקות!!! והתחילה לספר לי על האופציות העומדות לרשותי. אתם קולטים? טוב הבלגתי גם על זה, הסכמתי לתנאים שלה ושילמתי את האתנן.

שאלתי אותה האם המקלחת כלולה בזמן? היא אמרה לי "כן". סטירה מס' 2 לפנים.
למשמע הדברים שוב עיקמתי את האף... בקושי יהיה לי זמן לזיין ת'זונה הזאת חשבתי לעצמי. ג'ניפר הוציאה מגבת ירוקה מהארון אבל לא נתנה לי אותה... רק עמדה שם והביטה בי בצורה מוזרה שכזאת.

"תשמע זה לא ילך בינינו" אמרה לפתע ג'ניפר.

"זה ילך מצויין! קדימה תביאי ת'מגבת אני לא הולך לשום מקום!" אמרתי לה והושטתי את ידי למגבת.

"אני הברון שפיכענהאוזן! איך היא מעיזה לבטל אותי!!!" חשבתי לעצמי ודפקתי לה חתיכת פרצוף מתנשא.

"אתה רוצה ת'מגבת? הנה המגבת שלך!" צעקה לפתע ג'ניפר לא לפני שזזה אחורה בהפגנתיות וזרקה (פשששש איזה זריקה זאת הייתה כמו שחקנית בייסבול) לי ת'מגבת בעצבים. תפסתי ת'מגבת ואפילו הופיע על פניי חיוך, אני מוכרח להגיד שהתלהבתי מהחייתיות של ג'ניפר, חכי חכי איך אני אאלף אותך עכשיו עם הזין אמרתי לעצמי בגאווה. כקונטרה וכדי לעצבן אותה עוד יותר אחזתי במגבת והתחלתי לזיין את המגבת מול הפרצוף ההמום של ג'ניפר שאפילו קיטור כבר יצא לה מהאוזניים.

היא ניסתה לחטוף את המגבת מידי אבל אני עשיתי תמרון התחמקות שלא היה מבייש מטוס F-16 שזה עכשיו התחמק מטיל אויר קטלני. רצתי למקלחת בדילוגים כשהמגבת הירוקה בידי ואני צוחק בשובבות. ג'ניפר העצבנית רצה אחריי למקלחת וניסתה לחטוף את המגבת מידי תוך כדי שהיא פוצחת בקריאות: "צא מהבית שלי!" (קטע קורע מצחוק), במקלחת התפתח מאבק נועז, אני לא ויתרתי והצלחתי להשאיר את המגבת בידי. ג'ניפר ההמומה והעצבנית אמרה לי בבוז להתקלח ושהיא תחכה לי בסלון.

אחרי מקלחת מהירה (אני לא מוכן שהמקלחת תגנוב ממני דקות יקרות שבהן אני יכול לפרק ת'כוס של ג'ניפר) חזרתי לסלון עם המגבת בידי ומצאתי את ג'ניפר יושבת על המיטה כשהיא מביטה בי במבט זועף.

"סיימת?" היא שאלה אותי וחיוך ממזרי הופיע על פניה.

"כן חזרתי רק כדי להמשיך לזיין ת'מגבת!" צעקתי לה ואחרי ששוב זיינתי כהוגן ת'מגבת הירוקה זרקתי אותה בהפגנתיות על הרצפה, קפצתי עליה בפרעות ובעטתי בה בחוזקה.

כל העיניין מאוד הדליק את ג'ניפר ואחרי שהרימה את המגבת ניסתה לקשור לי את הידיים מאחורי הגב. מה היא חשבה לעצמה בדיוק? לא ויתרתי לה ואחרי מאבק עיקש חטפתי את המגבת מידיה והעפתי אותה מהחדר. ג'ניפר שילווה את ידיה והפנתה לי את גבה בבוז. אבל אני הוא הברון שפיכענהאוזן! וכדי להראות לה מי הבוס הורדתי ת'זונה ג'ניפר על הברכיים ודחפתי ת'זין הקשיח שלי עמוק בפיה! והתחלתי לזיין לה ת'פה כהוגן! למרות שהתנגדה קצת בהתחלה ומידי פעם סגרה את פיה על סורג ובריח, הצלחתי למצוא את דרכי פנימה לאחר שאילפתי אותה קצת עם ליטופים של הזין שלי על הלחיים שלה וסטירות על ישבנה החצוף!

כמו שחשבתי החייתיות שבה פרצה החוצה והיא ממש התענגה על הזין שלי ולקחה אותו בגרון עמוק כמו שאני אוהב ובקצב שהכתבתי לה.

ג'ניפר גם דרשה פינוק ואמרה שאני צריך לספק אותה מינית ולהעניק לה את זיון של החיים שלה! היא התיישבה בדוגי על הספה והתחילה לנענע עם ישבנה מצד לצד. הייתי חם עליה אש! הרמתי ת'חצאית שלה למעלה, הזזתי ת'חוטיני הלבן שלה הצידה והתחלתי לטרוף את שני חוריה הטעימים בחרמנות! ג'ניפר לא שכחה על מה שעשיתי למגבת והענישה אותי בכך שסגרה את האף שלי בין שני פילחי ישבנה. ואאאוווו זאתי ממש חיית פרא! אני מת כבר לזיין אותה! אמרתי לעצמי והמשכתי להתענג על הטוסיק המדהים שלה. התחלתי להפשיט אותה, מוריד לה את הגופיה, את החזיה ואז התחלתי להתענג על הציצי שפיצי שלה מזכיר את פטמותיה הורודות עם לשוני.

כל פעם שחשבתי שהיא התמסרה לי ג'ניפר המשיכה לשחק אותה קשוחה ולעיתים אף שובבה במשחקים "וחידות היגיון" כגון איך להוריד ת'חצאית המיני הצמודה שלה כשהיא עומדת בפיסוק רגליים.

לאחר עוד מספר דקות של סקס אוראלי הדדי ג'ניפר דרשה לקבל כבר דפיקה טובה. היא לקחה פיקוד והחליטה לרכוב עליי בפרעות על המיטה.

הדיווה הזאת ג'ניפר אומנם קצת מפונקת אבל היא זיון חזק ביותר! מתפרעת כמו חיית פרא על המיטה ודורשת שיחזירו לה באותו מטבע. בהחלט לא מיועדת לאלה שמחפשים סקס עדין ורומנטי לאור נרות. על כן זיינתי אותה חזק מלמטה בכוס הקטן והצר שלה תוך כדי סטירות עידוד על ישבנה ומציצת פטמותיה הורודות שהיא הגישה לי אחת אחרי השניה כמו על מגש של כסף. אני מהיותי ברון יודע מה זה זיון איכותי ופה ג'ניפר סיפקה את זה ביג טיים!

שינינו פוזה ועברתי לעמידה בזמן שג'ניפר התיישבה על ארבע בקצה המיטה. העלתי הילוך וזיינתי את ג'ניפר עוד יותר חזק בכוס הרטוב שלה תוך כדי סטירות על ישבנה.

"כן קדימה תן לי מכות בטוסיק! תעניש אותי הייתי ילדה רעה!" צעקה ג'ניפר.

"בטח היית ילדה רעה! התנגדת לברון!" צעקתי לה וסטרתי ללא הרף על ישבנה החצוף.

"אני רוצה שתזיין אותי כמו שזיינת ת'מגבת!" צעקה ג'ניפר וצחקקה בשובבות.

עברנו לדוגי ופה כבר התחלנו להתפרע כמו שני חולי סקס! אני מזיין אותה בחוזקה והיא מחזירה לי בקונטרות חזקות. אחרי דפיקה ארוכה ומענגת במיוחד גמרתי ממש חזק בכוס החם של ג'ניפר ולשנינו נפלט: "WOW" בו זמנית.

"זה היה ממש גדול!" אמרה ג'ניפר וחייכה אליי בשמחה.

ג'ניפר הבינה שמצאה "אוצר" ונתנה לי את הטלפון הפרטי שלה כדי להפגש למפגשי סקס סוערים גם בעתיד. לפני שהלכתי למקלחת היא נתנה לי את המגבת בצורה יפה ונישקה אותי על הלחי תוך כדי קריצה שובבה.

לסיכום: ג'ניפר לופז היא זיון חזק וחייתי ביותר! בעלת טוסיק מדהים וכוס חם וקטן במיוחד. נכון שהתחלנו ברגל שמאל אבל זה רק בגלל ששנינו בעלי אופי דומיננטי, מאז המפגש הנ"ל החלטתי שאני עושה מנויי אצלה ובין לבין מתכוון גם לקפוץ להופעות שלה מידי פעם!

כאן הברון שפיכענהאוזן, הפעם בגובה העיניים מסיים את יומנו להיום והולך לישון את שנת הצהריים היפה שלו.

סוף מערכה ראשונה.

אחרי שסיימנו לצחוק כהוגן ממה שעוללנו לפני כמה רגעים ונחנו קצת תוך כדי מסאז' הדדי, עברנו לפייסיטינג האהוב עליי (אני בטוח שגם על שרון) לא לפני שעצמתי את עיניי כי לשרון שוב הייתה הפתעה בשבילי.

שרון סוכנת "הירוקים" מחנכת את הברון שפיכענהאוזן בפייסיטינג חינוכי על התקיפה של המגבת הירוקה!

אני: הברון שפיכענהאוזן

שרון: סוכנת "הירוקים"

"ברון שפיכענהאוזן?" שאל קולה של עלמה כלשהי שהתיישבה מעל פניי. על גופה הייתה מגבת ירוקה כאילו הרגע יצאה ממקלחת, וכל הגלריה האחורית הייתה פרוסה לפניי וחשפה ישבן מהמם וכוס ורוד קטן ומגולח למשעי.

"מי זאת מעזה להפריע לי ככה בזמן שאני ישן את שנת הצהריים היפה שלי?" שאלתי את העלמה ועיקמתי את האף שלי בבוז.

"נעים מאוד הברון שפיכענהאוזן אני שרון סוכנת "הירוקים" ונודע לי שהתעללת במגבת הירוקה!" אמרה הסוכנת החוצפנית שהפריעה לי בשנתי.

"חה חה חה!" צחקתי בזילזול אל עבר ישבנה החשוף... ואוווו חתיכת טוסיק שווה יש לסוכנת שרון הזאתי! חשבתי לעצמי וחיוך גדול נמרח על פניי.

"הנה לך! עוד יש לך מצפון לישון הא?" צעקה הסוכנת והתחילה לחנוק אותי עם הכוס הרטוב שלה... יש לה כוס טעים ומתוק ביותר אבל בגלל הגאווה שלי לא יכולתי להרשות לה לעולל לי את הדבר הזה!

"איך את מעזה לפרוץ ככה לביתי!?" צעקתי ממעמקי הכוס שלה.

"הברון שפיכענהאוזן אני חושבת שאתה לא מבין את חומרת המעשה שלך! אני עכשיו אלמד אותך לקח!" צעקה שרון והמשיכה בטכניקת חניקה מרשימה עם הכוס שלה.

תוך זמן קצר שרון הסוכנת "הירוקים" הקשוחה הורידה את המגבת הירוקה מגופה וקשרה את ידיי עם המגבת ודרשה שאספר איך התעללתי במגבת היקרה שלה בפירוט שלב אחר שלב!

לאחר כדקה...

"ואוווו אין לי מילים!" אמרה בשוק הסוכנת שרון ופתחה פה גדול.

"זה בסדר את לא צריכה לדבר את צריכה רק למצוץ!" צעקתי וצחקקתי בממזריות לכיוונה של שרון. היה זה הרגע המושלם לדחוף את הזין שלי לפיה החמים ולזיין ת'פה של החוצפנית הזאת!

מפה העניינים גלשו להאשמות הדדיות וקונפליקט שהתפתח לסקס אוראלי מצויין. סיפרתי לה את כל הסיפור על ג'ניפר לופז הזונה ובין לבין שרון גם איימה שמחכה לי עונש כבד ביותר על ההטרדה המינית שלי למגבת.

"תמצצי גם ת'ביצים שמעת?" צעקתי לכיוונה בקול הברון הסמכותי שלי. שרון שאבה אותן לפיה בטכניקת מציצה מרשימה ביותר.

"הברון שפיכענהאוזן, יש לי בשבילך הצעה מעניינת... אתה רוצה לשמוע? או שאתה רוצה ללכת לכלא!" צעקה לפתע שרון והתחילה במופע האימים שלה שוב ברכיבה פרועה על הפרצוף שלי עם ישבנה המפתה. אהבתי את האופי הפראי שהתערבב עם האופי הזנותי של הסוכנת שרון, למרות הרכיבה הפראית היא לא שכחה ללקק את הזין שלי לכל אורכו עם לשונה הארוכה והשובבה. התחלתי לחבב את הסוכנת שרון והבטתי לעברה בגובה הכוס שלה כשחיוך רחב מתנוסס על פניי.

"בטח רוצה לשמוע!" צעקתי לה במהירות לפני שיהיה מאוחר מידי...

ההצעה שלה הייתה שאני אדפוק אותה טוב טוב בכוס כמו שדפקתי את ג'ניפר לופז.

במהרה שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכוב בפרעות על הזין שלי כמו רוכבת רודיאו מקצועית. במקרה הזה אני הייתי סוס הפרא שניסה להעיף את שרון מעליי אבל זאתי קשוחה! היא אחזה חזק ברגליי ונדבקה לזין שלי עם הכוס הרעב שלה ופצחה בקריאות: דיווווו... דיוווווו! ואפילו התחילה לצחקק בממזריות כי ממש נהנתה מזה. אתם קולטים מה עבר עליי? שנאלצתי לזיין את סוכנת "הירוקים" שרון כשהמגבת הירוקה הארורה הזאת קשורה לידיי!?

סתם סתם אני צוחק... שרון היא זיון בן זונה! אהבתי במיוחד את האש שנדלקת בעיניה כשהיא רואה זין טוב. הסוכנת שרון הייתה עדיין רעבה לזין וביקשה למצוץ לי... ובאיזה צורה מתוקה היא ביקשה את זה! שרון, סוכריה מתוקה שלי בואי לאדון שפיכענהאוזן הוא ישפיך לך בפה!

לא הייתי צריך להשתכנע יותר מידי ובמהרה התחלתי לזיין את פיה כשהיא בדוגי מולי ואני אוחז ביד אחת בשיערה ומלביש אותה על הזין שלי וביד השניה אוחז בטוסיק המדהים שלה ומפליק עליו מידי פעם. לאחר כמה דקות מענגות התפוצצתי לה בפה בזרם סמיך של נוזל לבן ואיכותי מבית היוצר של הברון. היא פתחה פה גדול והראתה לי בחיוך את הנוזל החלבי שהידר את הפה היפה שלה.

נפרדנו כמו ידידים טובים ונשקנו זה לזה על הלחי. אחחחח איזה יום מטורף עבר עליי היום... נראה לי שעכשיו אני סוף כל סוף יכול לחזור לישון... רק בלי הפרעות נוספות בבקשה. לילה טוב!

שלכם, רב אלוף הברון שפיכענהאוזן.

סוף

זהו הדיווח המיוחד שלי לשבוע הזה. תודה לכל אלה שעמלו וטרחו לשחרר את החומר שנתן לנו השראה לתסריט... בלעדיכם זה לא היה מצליח. תקחו את החיים בקלות ואת הדיווח הזה בהומור.

כאן אני מסיים את דבריי ושולח נשיקה חמה לשרונוש השובבה.

Lavelle

99

פורסם במקור ב - 01/10/2010

עוד שבוע חלף ושוב קפצתי לשרון השובבה שפגשה אותי כרגיל עם החיוך הגדול על פניה.
הפעם כתבנו תסריט למשחק תפקידים המבוסס על השירשור:

הכל כמובן בהומור וברוח טובה, נא לא לקחת ללב ולא להעלב (אופס יצא חרוז צחוק)

וגם: מקגייוור ביקש? מקגייוור קיבל! קריצה

[QUOTE=מקגייוור]ג'ניפר לופז, בעיניי, היא לא הוד רוממותה ולא נעליים, סתם יאכנה ביחס לשחקניות וסלבסיות אחרות, למשל סקרלט ג'והנסון.
[/QUOTE]

משחק מס' 225 יוצא לדרך! (סתם זרקתי מספר תודו שהאמנתם לי! צחוק)

קוונטין טרנטינו

נשוי לסקרלט ג'והנסון

שהיא חולת זין אמיתית! אפילו את הספונז'ה בבית היא עושה בעירום מלא על ארבע כשמלפפון תקוע לה בתחת! Shocked

אני: קוונטין טרנטינו

שרון: סקרלט ג'והנסון

שלום לכולם! שמי הוא קוונטין טרנטינו. אני ואישתי סקרלט ג'והנסון נשואים באושר כבר מספר שנים. הכל אצלינו מושלם פרט לבעיה אחת: אישתי היא חולת זין אמיתית! זה לא שאני לא מספק לה סקס איכותי, אבל ככל שהסקס יותר איכותי ולעיתים יותר קרובות כך אישתי רוצה יותר ויותר. לילה אחד דפקתי אותה כ"כ טוב שאחרי זה הייתי מסופק שבוע שלם. והיא? בבוקר דרשה עוד!!! כל מה שיש לאישתי בראש זה סקס!!! סקס!!! סקס!!!

כל הזמן אישתי קורצת לי, מלטפת אותי ורומזת לי שהיא חמה!

יש עוד דברים לעשות חוץ מסקס! אני אוהב את ערוצי הספורט שלי ואת הפלייסטיישן שלי!

יום אחד חזרתי הביתה מהעבודה ממש עייף בידיעה שעוד מעט מתחיל משחק כדורגל חשוב בטלויזיה. אישתי פגשה אותי בחיוך, נשיקה הדדית על הלחי והנה זה שוב מתחיל!

"אולי נעשה איזה סקס מה דעתך?" אמרה אישתי בקול מפתה בעודה תופסת אותי ומתחילה להמרח עליי.

"לא נווו... יש משחק חשוב עכשיו!" אמרתי לה ולקחתי את השלט, התיישבתי על הספה מול הטלויזיה והיא כמובן התיישבה לידי... אוף עוד פעם היא הולכת להפריע לי בשעת הטלויזיה שלי!

"אתה יודע, יש ערוץ פלייבוי חדש שקיבלתי מתנה מ yes ! עוד מעט מתחיל סרט!" אמרה בהלהבות אישתי סקרלט והעבירה לערוץ הסקס בעודה קורצת ומחייכת אלי בשובבות.

חטפתי לה ת'שלט והעברתי במהירות בחזרה לערוץ הספורט, אבל זאתי עקשנית לא זזה ממני! מה כבר ביקשתי? לראות קצת טלויזיה להנאתי! אחרי שסקרלט עשתה נסיונות אחרונים ושלחה את ידה לתוך המכנסיים שלי היא הבינה שעכשיו זה לא הזמן והלכה לאנשהו. יופי אמרתי לעצמי והתרווחתי על הספה עם חיוך גדול על פניי.

כעבור כמה דקות בזמן שישבתי להנאתי וצפיתי בערוץ הספורט אישתי התחילה לעשות ספונז'ה. למה דווקא עכשיו? שאלתי את עצמי... אבל מאחר ואישתי עשתה את הספונז'ה בזחילה על ארבע ולא הסתירה לי את הטלויזיה המשכתי להיות שקוע במשחק עד שהעפתי מבט חטוף למטה וראיתי שאישתי עושה את הספונז'ה בעירום מלא בזמן שמלפפון תקוע לה בתחת!

(קטע מצחיק בטירוף! שרון זחלה על ארבע בסלון עם מגבת בידיה ועשתה את עצמה כאילו היא עושה ספונז'ה כשמלפפון תקוע לה בתחת! כל כמה דקות המלפפון היה קופץ החוצה מהתחת בגלל הזחילה והיא בעקשנות הכניסה אותו בחזרה וככה מספר לא מועט של פעמים צחוק)

"המממ תגידי מה תקוע לך בתחת?" שאלתי את אישתי בלי להזיז את המבט מהטלויזיה.

"מלפפון!" ענתה אישתי בהתלהבות.

"ולמה תקוע לך מלפפון בתחת?" שאלתי אותה באדישות מסויימת.

"כי אני חרמנית! אולי נעשה משהו?" Tongue שאלה אישתי והתחילה לזחול לעברי כמו חתולה מיוחמת ועם חיוך שובב מרוח על פניה.

"לא עכשיו! יש משחק!" אמרתי בתוקף וחזרתי להיות שקוע בטלויזיה.

רציתי להעביר ערוץ אבל להפתעתי גיליתי שהשלט איננו... איפה השלט? רציתי לשאול את אישתי אבל היא סיימה את הספונז'ה ונעלמה לאיפשהו. יופי גם השאירה את הסמרטוט (מגבת) על הרצפה וגם המלפפון המזדיין הזה שכב לו באמצע הסלון, פאק! איזה בלאגן! לא פלא שאני לא מוצא את השלט! התחלתי לחפש אותו בכל הבית ולא מצאתי... שיט אני חייב להעביר ערוץ במהירות עוד מעט מתחיל משחק חשוב! רתחתי מזעם... אולי בחדר השינה חשבתי... נכנסתי לחדר השינה בסערה וראיתי את אישתי שוכבת על המיטה שלנו בפיסוק רגליים ומאוננת לעצמה עם השלט! וגונחת!

"מה את עושה? לא מספיק לך את הויברטור שלך?!" צעקתי עליה וחטפתי ממנה במהירות את השלט.

"לאאאאאאאאא אני צריכה את השלט! זה הויברטור החדש שלי!" צעקה סקרלט וצחקקה.

חוצפנית זאתי!!! מלמלתי לעצמי וחזרתי לטלויזיה שלי בסלון.

"טוב אני הולכת למחשב שלי" מלמלה לעצמה סקרלט וחלפה מולי במהירות.

באחד הימים חזרתי הביתה מוקדם מהרגיל כאשר אישתי הייתה עדיין בעבודה. נכנסתי למחשב כדי לראות תוצאות ספורט ופתאום ראיתי על הצג של המחשב חלונית פתוחה למטה. פתחתי את החלונית וגיליתי להפתעתי שזה פורום סקס. ראיתי שאישתי פתחה כינוי בפורום הזה ולאחר מספר דקות כבר קראתי בשקיקה את הפוסט שהיא פתחה בפורום.

ואווווווווו חשבתי לעצמי! מישהו הציע לאישתי להשתתף באורגיה המונית! הציעו לה לחפש סקס בחוץ! אוייי ואווווייייי!!! אני לא רוצה שאישתי תבגוד בי! Shocked אני חייב לספק אותה מינית טוב טוב כדי שמחשבות כאלה לא יטיילו אצלה בראש!

המחשבות על מה שראיתי בפורום סקס לא עזבו אותי כל הלילה... ביום למחרת חזרתי הביתה מהעבודה ופגשתי את אישתי בזמן שהיא בישלה את ארוחת הערב. התנפלתי עליה בחיבוקים, מזמוזים ונשיקות. היא הייתה מאוד מופתעת ממני... אבל אני לא עזבתי אותה לשניה... שלחתי את ידי למטה וגיליתי שהייתה רטובה מאוד! היא חירמנה אותי... התחלתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה והיא הייתה פשוט בשיכרון חושים! ידה נשלחה למכנסיי...

"אני לא רוצה שתבגדי בי... אני יודע שאת הבחורה מפורום סקס, קראתי את כל מה שכתבת שם... ו....ו... אני בהלם!" סיפרת לה בחשש.

"הייתי לא מסופקת... אתה הרי יודע איזה תאבון מיני יש לי..." אמרה לי אישתי וחייכה לעברי בחיוך מקסים.

התקרבנו לספה, הושבתי אותה באמצע הספה הרמתי ת'חצאית מיני שלה... היא הייתה בלי תחתונים! הפרדתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק ת'טוסיק היפה שלה ונישקתי אותה בכל חלקי גופה.

"כן ככה אני אוהבת אותך! בא לך אולי גם להכניס לי לשם מלפפון?" שאלה אותי אישתי ונענעה את ישבנה מצד לצד.

"בטח מה שתרצי אהובתי!" אמרתי לה ותפסתי את המלפפון בידי, כעבור כמה שניות כבר זיינתי אותה עם המלפפון בחור התחת הקטן שלה... כבר שכחתי מתי ביקרתי בחור הזה בפעם האחרונה חשבתי לעצמי והרגשתי את הזין שלי פורץ ממכנסיי. הבטתי למטה, רואה איך סקרלט משחקת בזין שלי עם כפות רגליה, הזין הביט אליי בחזרה ואמר לי שאין משחקים היום... צריך לענג ת'אישה. אישתי הייתה חמה, היא הסתובבה לעברי והכניסה את הזין לפיה בחרמנות. שפתיה החושניות ולשונה החמה עטפו את הזין שלי. ההרגשה מדהימה! נכנסתי למערבולת של שיכרון חושים, תפסתי בראשה והתחלתי לדפוק ת'פה החם שלה! כשאני בעמידה. היא חייכה וקיבלה את כולו בגרון עמוק מרשים! הזכרתי לאישתי את הימים הראשונים שלנו איך התפרענו אז כל יום כמו שני חולי סקס. Approve

"איזה חם אתה! מעכשיו כל יום אני רוצה אותך ככה! כבר חשבתי ללכת להתפרע באורגיה המונית אבל נראה לי שאני אוותר כשיש לי זין איכותי כזה בבית!" אמרה אישתי בהתלהבות והמשיכה למצוץ לי בשקיקה את הזין.

"אני רוצה את הזין שלך איפה שהיה המלפפון!" אמרה סקרלט ועיניה נפתחו לרווחה...

"גם אני רוצה!" אמרתי לה בהתלהבות והשענתי אותה על הספה והכנסתי ת'זין הזקוף שלי לתוך הטוסיק המהמם שלה!

בזמן שדפקתי את אישתי בתחת היא סיפרה לי שבעבודה היא כל הזמן חשבה על סקס ופינטזה על סקס עם עובדי המשרד ואפילו עם הפקידות השמנות והמכוערות. ממש הייתה במצב נואש אישתי!

"אבל לא עוד! עכשיו אני יודעת שמחכה לי זין איכותי בבית שיספק אותי!" אמרה בשמחה סקרלט והחזירה לי קונטרות חזקות.

"קוונטין אתה נהנה לפרק לי ת'טוסיק?" שאלה סקרלט בשובבות בזמן שאני מזיין אותה במרץ בטוסיק הקטן שלה.

"בטח נהנה! חולה לך על התחת! אפילו בגמר המונדיאל לא נהנתי ככה!" צעקתי לעברה וסטרתי בהתלהבות על ישבנה. Tongue

"גם כשאתה מנצח בפלייסטיישן אתה לא מתלהב ככה! ... ככה אני אוהבת אותך!" צעקה אישתי.

עברנו לחדר השינה למיטה הגדולה והמרווחת שלנו... אישתי התיישבה בדוגי והתחלתי להתפרע על התחת שלה כמו שהיא אוהבת! כעבור כמה דקות מהנות גמרתי כמו שלא גמרתי מעולם! הייתי ברקיע השביעי ואישתי הייתה בעננים!

"זה הסקס הכי מדהים שהיה לי איתך!" צעקה אישתי בהתלהבות

"עכשיו אפשר לנוח קצת ואז...."
"ואז לעשות עוד פעם!" קטעתי אותה...

"נכוןןןןןןןןןןןןןןןן יוווווווהההוווו! אני לא מזהה אותך, אבל אני אוהבת את הקוונטין החדש שלי!" אמרה לי

אישתי ונישקנו זה את זו על הלחי.

זהו עכשיו אישתי תהיה מסופקת תמיד! האומנם?

אחרי שצחקנו כהוגן ועשינו מסאז' הדדי עברנו לפייסיטינג האימתני של שרון, יותר נכון של סקרלט ג'והנסון. באמת שהתחלתי כבר לרחם על קוונטין טרנטינו יש לו אישה ללא מעצורים! צחוק

סקרלט ג'והנסון מגלה בפורום סקס את כוחו של "פייסיטינג חינוכי" Evil Smile

אני: קוונטין טרנטינו

שרון: סקרלט ג'והנסון

באמת שחשבתי שהכל כבר הסתדר בינינו, אישתי קיבלה סקס משובח ולא היה מאושר ממני. עד שלפתע התעוררתי משנת הצהריים היפה שלי... היה נדמה לי ששמעתי ציפורים מצייצות אבל זאת הייתה אישתי, והיא ממש לא צייצה היא נבחה! צחוק

"קוונטין! אתה ער?" שאלה אישתי וממרחק סנטימטרים מפי ביצבץ הכוס הורוד שלה.

"מה קרה אהובתי?" שאלתי את סקרלט שהתחילה להצמיד את הכוס שלה לפניי.

"קוונטין אני ממש מאוכזבת ממך! אתה עוד פעם לא נותן לי מספיק סקס! אני שוב נכנסתי לפורום סקס אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי... אני קראתי שם על פייסיטינג חינוכי! ועכשיו אני אחנך אותך כמו שצריך כדי שאתה תעניק לי יותר סקס! קראתי שהשיטה הזאת תמיד עובדת!" אמרה בערמומיות סקרלט ורכבה על הפרצוף שלי עם הכוס והטוסיק שלה.

"אבל חשבתי שאנחנו עושים הרבה סקס?" מבולבל אמרתי לה בבלבול.

"זה לא מספיק! אני רוצה עוד! למה למשל ישנת עכשיו? במקום לישון היית צריך להתנפל עליי ולאנוס אותי!" הצהירה סקרלט והתחילה למצוץ בפראות את הזין שלי שהלך ותפח בפיה. באותו זמן אני עשיתי פטרולים עם לשוני בין הכוס לחור התחת שלה מענג את שניהם לשמחתה הרבה.

"נכנסתי עוד פעם לפורום! חה חה חה!!!" צחקה סקרלט בקול מרושע.

"לאאאאאאאאאאאאא למה עשית את זה?" צעקתי לעברה.

"אתה כועס עליי? חי חי חי, חה חה חה!!! מישהו שלח לי הודעה פרטית והציע שאני אפגש איתו! חחחחח... הוא כתב שיש לו זין גדול!" המשיכה סקרלט להתגרות בי ובאותו זמן צחקקה ברשעות וחנקה לי ת'צורה!

"בשום פנים ואופן לא!!!" צעקתי לה והתחלתי לענג אותה בדגדגן.

אישתי ממש התלהבה מהזין הזקוף שלי והבינה שהיא אכן תקבל דפיקה טובה בזה הרגע.

"את לא צריכה את ההוא עם הזין הגדול מההודעה הפרטית ! אני אזיין אותך טוב טוב עכשיו!" אמרתי לה והמשכתי לענג אותה מאחורה.

"פששש התעוררת? אני רואה אתה כבר ממש חם!" אמרה אישתי בהתלהבות ואחרי שסיימה להתענג על הזין עברה למציצת הביצים המגולחות שלי. היא שאבה אותן לפיה והברישה אותן עם לשונה החמה כל אחד בנפרד ואז שאבה את שתיהן בבת אחת לפיה והעניקה להם טיפול מהסרטים. פשוט גנחתי מהנאה! ואז היא התחילה ללקק ת'זין שלי לכל אורכו עם לשונה החמה... תכירו, זאת אישתי סקרלט ג'והנסון המוצצת המדופלמת! אצבע למעלה

אחרי עוד קצת עינוג אורלי הדדי סקרלט עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכוב עליי בפראות כמו חולת סקס אמיתית וצעקה: "כן קוונטין תדפוק אותי טוב! אתה לא הולך לישון היום! אם לא תספק אותי אני אפגש עם ההוא מההודעה הפרטית! כבר אמרתי לך שיש לו גדול?" המשיכה אישתי להקניט אותי והמריצה אותי לזיין אותה יותר חזק. Cool

בזמן הזיון הפרוע סקרלט נזכרה שכבר הרבה זמן לא גמרתי לה בפה... ואללה כן מודה באשמה... איך שכחתי שאישתי חולת זרע אמיתית? ממש לא בסדר מצידי.

היא התיישבה בדוגי ואני התיישבתי מולה והתחלתי לזיין את פיה מקבל מציצה רטובה במיוחד! אחרי מספר דקות שפכתי לה בפה כמות גדולה בדיוק כמו שהיא אוהבת! היא פתחה פה גדול והראתה לי בחיוך את מה שעמלה בשבילו.

חולת סקס כבר אמרתי? קריצה

עכשיו אני דופק את אישתי לפחות 3 פעמים ביום!

הצצתי אחרי מספר ימים בפורום וראיתי שאישתי לא התחברה בו מאז שהתחלתי לדפוק אותה טוב טוב!

ואללה התחלתי לאהוב כ"כ הרבה סקס כל יום... נהייתי חולה סקס כמו אישתי? Shocked צחוק

סוף

אני לא יודע מי היה יותר מאושר מהמפגש הזה.. אני או שרון. נראה לי בכלל שהמלפפון יצא הכי מבסוט! ממזר לא קטן! קריצה

שרונוש מתוקה ניפגש שוב בקרוב, שיהיה לך סופ"ש מקסים! חיוך גדול

Lavelle

100

פורסם במקור ב - 10/10/2010

כנראה שאני ושרון עוד לא התפרענו מספיק בעבר אז החלטנו שהפעם זה יעלה מדרגה.

אם לא היה מספיק בתסריט הפרוע אז גם האילתורים שהרבצנו עשו את המשחק למטורף ברמות!

מהמפגשים בעבר אני יודע ששרון נעשית ממש קשוחה כשהיא לובשת את תלבושת השוטרת אבל הפעם חטפתי ממנה בגדול! Evil Smile

והאזיקים האמיתיים האלה (מתנה ממני) הם לא לבעלי לב חלש. קריצה

השוטרת דמי מור

היא סוכנת FBI קשוחה שרוצה את השרביט הקסום

שנמצא אצל ג'ים קארי

רק אחרי שהיא כובלת אותו באזיקים, עושה לו חקירה קשה עם סטירות מצלצלות ומשתינה לו בפה, ג'ים קארי נותן לה את שרביט הקסם וזוכה לזיון סוער עם השוטרת דמי מור כשתוך כדי הזיון הם מנהלים דיאלוג מלוכלך!

אני: ג'ים קארי

שרון: דמי מור השוטרת

הויברטור (אורח כבוד): בתפקיד השרביט הקסום

אהלן חברים! זה אני ג'ים קארי מדבר אליכם... אתם בטח מכירים אותי כשחקן קולנוע הוליוודי מצליח. זוכרים את הסרט: "המסכה" ? או "ברוס הגדול מכולם" ? שם הייתי מלך העולם! אתם יודעים לפעמים חלום ומציאות נפגשים. מעכשיו אתם יכולים לקרוא לי ג'ימי הכל יכול! ולמה? כי מצאתי את השרביט הקסום! זאת הייתה משימה ממש לא קלה אבל עברתי בהצלחה את כל המכשולים והקשיים ומצאתי את השרביט! אגדות מספרות שכל המחזיק בשרביט זוכה לחיי נצח, כל הנשים נמשכות אליו כמו למגנט ומתאהבות בו ללא הכרה. אחחחח איזה כיף זה פשוט לשבת בבית וללטף ת'שרביט בהנאה!

זה בדיוק מה שעשיתי ערב אחד בביתי, עד שלפתע שמעתי את הדלת נפרצת ופנימה פרצה בחורה כוסית במדי שוטרת (שרון נתנה בעיטה באוויר כאילו היא פורצת מבעד לדלת צחוק).

על ראשה היה כובע שוטרת, שיערה הברונטי היה פזור, היא לבשה שמלה צמודה שהדגישה היטב את גופה החטוב, על החגורה שלה היה מכשיר קשר ואזיקים, ובידיה היא אחזה באקדח (אלה).

"ג'ים קארי? ידיים למעלה!" צעקה השוטרת והצמידה את האקדח לחזה שלי.

"איפה זה? איפה השרביט הקסום? תגלה לי מייד!" המשיכה השוטרת וביצעה לי חיפוש מקיף מכף רגל ועד ראש... מכניסה את ידה לתוך המכנסיים שלי וממששת את הזין שלי בקפידה.

"אני לא יודע על מה את מדברת!" צעקתי לה ורק הבטתי בה בחיוך ממזרי והתחלתי כבר לפנטז איך אני דופק אותה!

"אני דמי מור סוכנת FBI ועכשיו אני אעשה לך חקירה קשה! ידיים מאחורי הראש!" צעקה השוטרת הקשוחה והמשיכה לאיים עליי עם האקדח.

דמי הביאה כיסא ואחרי שהניחה אותו ברעש באמצע הסלון היא פקדה עליי לשבת עליו. מרוב האקטיביות שלה השמלה שלה התרוממה למעלה ולעיניי נחשף ישבן מהמם שחוטיני שחור חצה אותו, ליקקתי את שפתיי בחרמנות והושטתי את ידי לכיוון התחת שלה ומייד חטפתי מכה על היד. צחוק

"אל תזוז!" צעקה דמי וסגרה את האזיקים על ידיי כך שהם נהיו מאחורי גבי וגם מאחורי משענת הכיסא (הייתי אזוק לכיסא וחסר אונים)

"אין לך זכות לעשות לי את זה! איפה האישור שלך?" שאלתי אותה וצחקקתי קלות.

"אתה רואה את התג הזה? תראה מה כתוב שם! נו יותר קרוב! אתה רואה מה כתוב שם? יופי! עכשיו תלקק אותו! תלקק ת'תג!!!" צחוק צעקה דמי מור, משכה את ראשי אל התג שהיה מחובר לשמלה שלה והכריחה אותי ללקק את התג הנוצץ שלה. פששש זאתי קשוחה חבל"ז ואתם יודעים מה? אני אוהב את זה!

החקירה של דמי מור הייתה קשוחה ומשעשעת בו זמנית. לאחר שנתתי לה להבין שאני לא אגלה לה בשום אופן איפה השרביט היא התחילה במופע טיזינג מחרמן.

כשדמי הבינה שאני ממש חם עליה היא חשפה ציץ והתקרבה אל פניי, אבל כל פעם שניסיתי להכניס את הפטמה שלה לתוך פי היא זזה הצידה ושיחררה לי סטירה ועוד סטירה ועוד סטירה!

"איפה שרביט הקסם?!" שאלה דמי בקול שלא בישר טוב... אני שותק ומקבל מכות מהאקדח שלה בפרצוף (האלה מפלסטיק ככה שלא סבלתי יותר מידי)

"איפה השרביט?!" שאלה שוב דמי... אני צוחק ומקבל סטירות חזקות מכפות ידיה של דמי מור הקשוחה.

דמי הסתובבה עם ישבנה לכיווני הרימה את שמלתה למעלה והמשיכה לחרמן לי ת'צורה בכך שהתקרבה עם הטוסיק שלה אל מפשעתי אבל לא התיישבה... רק התגרתה בי ונענעה את ישבנה מצד לצד... רציתי להתפוצץ! ניסיתי לקרב את פניי אל פלח ישבנה החלק... רק לק קטן מה כבר ביקשתי? הזין שלי רק שאל מתי נכנסים לכוס של דמי.

לפתע דמי מור התסובבה, הרימה את רגלה והניחה את כף רגלה על המפשעה שלי!

"איפה השרביט הא? איפה השרביט?!" שאלה דמי ולחצה על המפשעה שלי, מרגישה את הזין הקשיח שלי ולוחצת עליו עם כף רגלה ומחייכת בשובבות.

"זה השרביט!" אמרתי לה בצחקוק והבטתי לעבר כף רגלה שהייתה עסוקה בלמעוך את הכלי שלי (שרון עשתה את זה בעדינות ובצורה כ"כ מחרמנת אין דברים כאלה!)

"לא! אני רוצה את השרביט האמיתי!" צעקה דמי והמשיכה לענות אותי עם הציץ המציץ שלה. כל פעם שהתקרבתי אל הפטמה הורודה שלה היא זזה אחורה ושיחררה לי 3 סטירות ברצף וצחקקה לעצמה. אני לא ויתרתי ולבסוף הצלחתי להכניס את פטמתה הטעימה לתוך פי! התענוג היה שווה את 10 הסטירות הרצופות שחטפתי אח"כ... וממש נהניתי מזה! ג'ים קארי שובב שכמוני!

נראה שדמי מור החליפה תוכנית כי לפתע היא התחילה להפשיט אותי במהירות, פשש היא בטח רוצה ת'שרביט שיש לי בין הרגליים! חשבתי לעצמי וחיוך ענקי הופיע על פניי. אבל מהר מאוד הבנתי שיש לה משהו אחר בשבילי... לא מספיק שהייתי אזוק לכיסא עם הידיים מאחורי הגב דמי עוד זרזה אותי להוריד את המכנסיים שהיו מופשלות עד הברכיים שלי במהירות. היא תפסה באקדח (אלה), התחילה לתת לי מכות בישבן החשוף שלי וצעקה עליי להפתר מהמכנסיים שלי כבר. (חחח זאת משימה ממש לא קלה להתרומם עם האזיקים מאחורי הגב ולהוריד מכנסיים כשרק כפות רגליי עומדות לרשותי... שרון ממש לא ויתרה לי קריצה)

לאחר שהייתי ערום לגמרי הבטנו אני והזין שלי לעבר דמי מנסים להבין מה היא זוממת... דמי הורידה את תחתוניה כשהיא נשארת עדיין במדי השוטרת שלה.

"אפשר רק להריח את התחתונים שלך?" Tongue שאלתי אותה וחייכתי בחרמנות.

אפשר לומר שהרחתי אותם פחות או יותר תוך כדי שדמי מצליפה על הפרצוף שלי עם התחתונים שלה... אחחח איזה ריח טוב היה לתחתונים שלה! Tongue

דמי פקדה עליי לצעוד לכיוון המקלחת כאשר האזיקים עדיין עליי והיא צועדת מאחורי כשהיא מצמידה לי את האקדח לגב. כאשר נכנסנו למקלחת היא פקדה עליי לשבת על הרצפה של המקלחון צמוד לקיר, הסתובבה עם ישבנה לכיווני ונתנה לי לטעום קצת מהכוס היפה שלה... לפתע זרם צהבהב פרץ מהכוס שלה ומילא את הפה שלי עד הסוף!

"זה העונש שלך! היית צריך לגלות לי איפה השרביט הקסום! קדימה עכשיו תבלע את זה!" צעקה דמי אחרי שהסתובבה עם פניה אליי וראתה איך אני בולע את הנוזלים שלה.

"תפתח פה גדול!" צעקה דמי כדי לוודא שאכן בלעתי את המשקה החם שיצא מהכוס שלה.

"מצויין! יאההה בולע שכמוך! עכשיו בוא בחזרה לסלון!" צעקה בשמחה דמי הקשוחה.

חזרנו לסלון ושוב פעם דמי הושיבה אותי על הכיסא כשידיי כבולות באזיקים מאחורי משענת הכיסא. חשבתי שהחקירה תמשיך אבל היה משהו שונה בדמי. מיוזמתה היא פתחה את חולצתה ושלפה משם את שני הציצים המפתים שלה שהיו בצורה של סופגניות טריות שזה עתה יצאו מהתנור.

"תמצוץ לי ת'ציצי קדימה אני יודעת שאתה רוצה את זה!" אמרה דמי ואני התחלתי למצוץ בשקיקה את הפטמות הורודות שלה שהזדקרו באופן מדהים מלשוני השובבה.

"תגלה לי איפה השרביט... ואני אכניס אותו לתוך הכוס שלי! נכניס אותו ביחד לכוס הקטן והחמוד שלי! אתה רוצה את זה נכון?" שאלה דמי וליטפה ת'זין העומד שלי.

"אני רוצה שקודם תפנקי ת'בחור למטה..." אמרתי לה והמשכתי להתענג על שדיה הרכים.

"חכה לי פה אני רק מביאה כוס מים חמים מהמטבח שלך..." אמרה דמי ורצה למטבח.

היא חזרה מהמטבח, לגמה מהמים החמים וירדה לכיוון הזין שלי למציצה מושקעת וחמה במיוחד! לאחר מציצה מצויינת מצידה היא הסכימה לשחרר אותי מהאזיקים בתנאי שאני אראה לה את השרביט. אמרתי לה שלא תדאג וחייכתי בממזריות בזמן שדמי הלכה להביא את המפתח לאזיקים.

הייתי חופשי! זהו החגיגה מתחילה!
שלפתי את השרביט ממקום המחבוא שלו ונתתי אותו לדמי שעיניה נפערו לרווחה מהשמחה! דמי חטפה ממני את שרביט הקסם והכניסה לי אותו לפה ולפני שהבנתי מה קרה כבר מצצתי את השרביט בהנאה כאשר דמי מחזיקה אותו בידה ומזיינת לי את הפה ותוך כדי מוצצת לי את הזין.

"איזה מוצץ אתה! אתה ממש אוהב את זה הא?" שאלה דמי והמשיכה לשחק עם הזין שלי להנאתה בזמן שליטפתי את ישבנה ומצצתי את השרביט בשקיקה!

עברנו למיטה ודמי מור נשענה על המיטה בעמידה. את השרביט הכנסתי לתוך הכוס הורוד שלה והתחלתי לזיין אותה עם השרביט שאותו היא סוף סוף קיבלה בכוס כמו שרצתה.

תוך כדי החדרת השרביט לתוך הכוס הקטן שלה התחלתי ללקק ת'טוסיק הקטן שלה מעניק לה רימינג מכל הנשמה! לקחתי לגימה מהמים החמים וחזרתי לענג אותה בישבנה עם לשוני השובבה והחמה... דמי התחילה לצעוק מהנאה!

"איזה סוטה מין אתה! בוא אני אמצוץ לך אתה גבר גבר אתה!" צעקה דמי והתיישבה על המיטה.

באתי אליה בעמידה ודחפתי ת'זין הקשיח שלי לפיה. כובע השוטרת היה עדיין על ראשה והתחלתי לשחק עם הכובע שלה בזמן המציצה. דמי מור התעצבנה מזה שאני מתעסק לה עם הכובע והרביצה לי עם הכובע שלה על הפרצוף... פששש ממש קשוחה!

"כמה את מדברת? תשתקי כבר ותמצצי ת'זין!" צעקתי לדמי מור הכלבה שלא שותקת לשניה, תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה בחוזקה! Evil Smile

כן זאתי שרמוטה ממדרגה ראשונה! היא ממש אהבה את זה! ובמהרה היא גם עברה למציצת הביצים שלי שהחליקו לתוך פיה בקלות רבה.

דמי החרמנית הקשוחה הורידה ת'חגורה כרכה אותה סביב מותניי והתחילה למצוץ לי בכך שהיא מושכת אותי אליה בקצב שלה. לא התאפקתי תפסתי בראשה והתחלתי לדחוף אותה אליי למציצת גרון עמוק מרשימה.

"מה נראה לך שאתה עושה? אני אמצוץ בקצב שלי! ג'ים קארי לא ממושמע!" צעקה דמי והתחילה להצליף לי בתחת עם החגורה. נתתי לה למצוץ בקצב שלה אבל שוב לא התאפקתי תפסתי בשיערה והתחלתי לדפוק ת'פה הקטן והחם שלה! ועל הדרך גם שיחררתי סטירה על ישבנה!

"עכשיו אני רוצה דפיקה טובה!" צעקה דמי, הצליפה עם החגורה על המיטה ודפקה לי מבט חייתי של שרלילה גדולה.

"תשכב פה על המיטה ואני ארכב עלייך רכיבה פראית!" צעקה דמי ובשמחה התיישבה עליי, והזין שלי החליק לתוך הכוס החם שלה.

בזמן שדפקתי את דמי מור בכוס היא התחילה להגיש לי את הציצים שלה למציצה, שתי חטיפים מתוקים וורודים, כמובן שלקחתי אותם לפה בשקיקה אלא מה? קריצה

"איזה שרמוטה מוצצת אתה!" צעקה דמי הבת זונה... אני לא נשארתי חייב, הבאתי חתיכת הצלפה על התחת שלה וחטפתי את התג שהיה עדיין על מדי השוטרת שלה.

"אההה לקחת ת'תג שלי?! תחזיר לי אותו מיד! איזה זונה אתה!" צעקה דמי וחטפה ממני את התג בחזרה.

"גונב ממני את התג יא זונה?" המשיכה דמי...

"אני זונה? את הזונה שלי!" צעקתי לעברה והגברתי את הקצב... Evil Smile

"נראה לך שאני הזונה שלך! אני? אתה הזונה שלי!" צעקה דמי והתחילה לסטור לי בפנים עם כפות ידיה הקשוחות.

"זה כל מה שאת יכולה! הא זונה שלי!" צעקתי לעברה וסטרתי על ישבנה.

"אחחחח... הנה לך זונה! קבל את זה!" צעקה דמי והחטיפה לי עוד כמה סטירות... Evil Smile

"חה חה חה !!! ג'ים קארי הזונה המוצצת שלי! הנה תמצוץ עוד קצת ת'פטמות!" צעקה דמי, הכניסה את הפנים שלי בין השדיים שלה והתחילה לחנוק אותי עם השדיים שלה ולמעוך לי את הפנים.

"קדימה עכשיו תדפוק אותי כמו שצריך בדוגי!" צעקה דמי והגישה לי את ישבנה המהמם שחטף עוד כמה סטירות על הדרך. קריצה

התחלנו בזיון דוגי פראי ונמרץ במשך כמה דקות שהיה מלווה בדיבור מלוכלך משנינו.

תוך כדי הזיון הבחנתי שהשרביט היה מונח על המיטה. תפסתי אותו והתחלתי לשחק איתו על ישבנה החלק של דמי.

"אני רוצה שתפליק לי עם השרביט על הישבן! קדימה תפליק לי! אני הזונה הפרטית שלך!" צעקה דמי ומיד הרגישה את את קסמו של השרביט על הפלחים היפים שלה.

"בטח שאת הזונה שלי! לפחות את מודה בזה! את זונה קטנה ולא ממושמעת!" צעקתי לעברה והיא התחילה לצחקק בממזריות.

"כן קדימה תחנך אותי הייתי ילדה רעה! חה חה חה השתנתי לך בפה!" צעקה דמי וצחקקה.

"הכרחת אותי לבלוע הא!? עשית ממני בולע? הא?" צעקתי לעברה והגברתי את קצב הפמפום.

"כן!!! היית השרמוטה הבולעת שלי! אהה ג'ים קארי אהבת להיות השרמוטה הבולעת שלי? חה חה חה!" צחקקה דמי והחזירה קונטרות חזקות.

"כן אהבתי את זה!!! את שומעת? אהבתי את זה!" צעקתי לעברה תפסתי בכתפיה והבאתי כמה פימפומים חזקים במיוחד.

"יאהה שרמוטה בולעת!!!" צעקה דמי מבסוטית שסוף סוף הודתי בזה שאני שרמוטה בולעת...

"כן כן קדימה תספק ת'כוס הרעב שלי!" המשיכה דמי. סטרתי עוד קצת על ישבנה.

"בזמן שאתה דופק אותי אני אשחק לעצמי בכוס עם השרביט!" אמרה דמי...

"כן תעשי את זה!!!" צעקתי לעברה...

"זה מחרמן אותך?" שאלה דמי...

"מאוד!" צעקתי לה שוב...

"אתה יודע מה אני עושה? אני נוגעת לעצמי עם השרביט בדגדגן!" אמרה דמי בקול זנותי במיוחד.

"כן תשחקי לעצמך עם השרביט בדגדגן!" צעקתי לעברה ושוב עברתי לפמפומים חזקים.

"כן כן ככה! אתה כוכב פורנו הפרטי שלי!" צעקה בחרמנות דמי מור והחזירה לי בקונטרות מטריפות!

לאחר עוד כמה דקות של זיון מטורף מילאתי ת'כוס הרעב של דמי שאמר לי: "תודה עכשיו אני שבע!" בנוזל לבן ואיכותי.
נשקנו זה לזה על הלחי ולאחר התרעננות במקלחת המשכנו שוב במעשינו המלוכלכים.

מאז אותו יום דמי מור הקשוחה עזבה ת'FBI ועברה לחיות עם ג'ים קארי המשוגע! השרביט נשאר הסוד הקטן שלהם ולא מפסיק לככב אצלהם במיטה!

צמד חמד הסוטים המשיכו לחיות באושר ובעושר עוד הרבה זמן? או שפתאום התערבה דמות בלתי

צפויה ועשתה עונש חינוכי לג'ימי שלנו? כל זאת ועוד יתגלה במהרה! קריצה

התאוששנו קצת מהמשחק הפרוע שלנו ונשכבנו למנוחה של מסאז' הדדי כשאנחנו ממשיכים לפטפט ולצחוק בכיף. אחחח איזה כיף זה לעשות לשרון מסאז', להביט בישבן המטריף שלה ולדעת שממש עוד מעט הישבן הזה יהיה על הפרצוף שלי והשפתיים של שרון יעטפו את הזין ואת שני חבריו העגולים. לפעמים חלומות מתגשמים! חיוך גדול

שרון מוכרת בסקס שופ מענישה את ג'ים קארי בפייסיטינג חינוכי על גניבת הויברטור שלה. אחרי שהיא הופכת אותו ל"שרמוטה מוצצת שלה" היא נותנת לו זיון מהסרטים והוא גומר לה בפה!

אני: ג'ים קארי

שרון: שרון המוכרת בסקס שופ

שכבתי להנאתי על מיטתי החמימה כשלפתע טוסיק מהמם התיישב על פניי! טעמתי במהירות את הכוס ואת חור התחת היפים של הגברת הנכבדה וממש אהבתי את זה! אז המשכתי ללקק לה בלי לשאול שאלות מיותרות. אחחח איזו קבלת פנים נעימה על הבוקר... אצבע למעלה

"אדון ג'ים קארי?" פנתה אליי לפתע הגברת בעלת הישבן המתוק שכיסה את פי.

"כן זה אני! מה נשמע?" שאלתי והתענגתי על מראה הכוס הורדרד שלה.

"אתה עוד שואל מה נשמע? "הנשמע" ממש לא טוב! אתה יודע מי אני? אני שרון המוכרת מסקס שופ. אתה יודע מה קרה אדון ג'ים קארי? נעלם מהחנות שלי באופן פתאומי שרביט קסם. זה היה ויברטור קסום, אפשר לגמור ממנו כמה פעמים שרוצים... אתה יודע במקרה איפה הוא?" שאלה שרון המתוקה בנימוס.

"אני? אני לא יודע שום דבר על שום שרביט קסום... מה לי ולויברטור?" אמרתי לה בהתגוננות וצחקקתי במבוכה. Embarrassed

"אתה שקרן גדול ג'ים קארי! עכשיו תלקק שם טוב טוב ותחשוב האם כדאי לך להמשיך לשקר או להגיד לי ת'אמת!" אמרה שרון החביבה ועברה למציצת הביצים שלי. ואווו פשוט תענוג! אני התחלתי לענג את גברת שרון בדגדגן החמוד שלה.

"נו חשבת?" התעניינה שוב שרון אחרי שהוציאה את הביצים שלי מפיה.

"הממממ אני חושב שאני יודע איפה זה יכול להיות... אבל אפשר לשאול למה את צריכה אותו?" שאלתי אותה בסקרנות.

"אני אהבתי לשחק איתו בזמן שהמתנתי ללקוחות בחנות אבל פתאום באורח פלא הוא נעלם..." סיפרה שרון בבלבול ובנימה עצובה.

"ואם אני אביא לך אותו מה תעשי בשבילי?" שאלתי אותה וחיוך רחב הופיע על פניי.

"מה אני אעשה? אני אעניק לך סקס חלומי! בא לך לדפוק אותי?" שאלה שרון, נענעה את ישבנה מצד לצד וליקקה ת'זין שלי לכל אורכו עם לשונה החמה כמו חתולה חרמנית.

"אבל אני לא יכול לגלות לך איפה זה!" אמרתי לה במהרה.

"אתה לא יכול? אני עכשיו אשב על הפרצוף שלך עד שתגלה לי!!!" צעקה שרון והתחילה למצוץ ת'זין שלי בעצבים ולרכב על הפרצוף שלי עם הכוס והטוסיק המהממים שלה.

לאחר כמה דקות...

"אדון ג'ים קארי... אני מצאתי אותו! ועכשיו תמצוץ אותו! תמצוץ ת'שרביט שהיה אצלי בכוס!" צעקה בשמחה שרון, הכניסה את השרביט לתוך פי והתחילה לזיין לי ת'פה עם השרביט הקסום וצחקה בשובבות. (פאק! הייתי צריך להחביא אותו יותר טוב... זאתי ממש שרלוק הולמסית זאת צחוק)

"חה חה חה איזה מוצץ! תמצוץ אותו טוב! אתה נהנה לעשות את זה?" צחקקה שוב שרון.

"מה קורה פה? זאת כבר הפעם השניה שעושים לי את זה! מה אני השרמוטה המוצצת שלכן?" גמגמתי בקושי רב עם הויברטור תקוע בתוך פי.

"בדיוק! ג'ים אתה השרמוטה המוצצת שלי! אבל אתה יודע מה? אני עכשיו אמצוץ לך בפוזת דוגי! הרווחת את זה ביושר!" אמרה שרון בשמחה והתיישבה על ארבע, התיישבתי מהר מולה והחדרתי את הזין שלי לתוך פיה, אחזתי בשיערה והתחלתי לזיין ת'פה החם והרטוב שלה! שרון לא נשארה חייבת, אחרי מציצה של כמה דקות היא תפסה והכניסה לי שוב ת'שרביט לתוך הפה שלי... מכריחה אותי למצוץ אותו כמו אחרונת השרמוטות. צחוק

שרון הרימה את ישבנה ממש גבוה באויר ותוך כדי שהיא מצצה לי התחלתי לסתור על ישבנה וללטף ת'כוס הרטוב שלה... אחח איזה מראה מחרמן יש לכוס של שרון (שרון יושבת ממש מול המראה) כשהיא בפוזה הזאת! לא התאפקתי שלפתי ת'זין שלי מפיה, והנה אני כבר מאחוריה חודר בדוגי לתוך הכוס החם והדורש שלה!

שרון הייתה ממש סקרנית לדעת למה הייתי צריך את השרביט הסודי ועל הדרך תוך כדי הזיון סיפרתי לה על הביקור של דמי מור ושעכשיו דמי בעיקר נהנית מנפלאות השרביט הקסום.

במהלך דפיקת דוגי איכותית שרון הציעה שאני אגמור לה בפה ובתמורה אני אתן לה את השרביט הקסום. בהתחלה קצת התלבטתי אבל במהרה שרון שכנעה אותי שהיא תיתן לי שרביט חלופי ושדמי מור בכלל לא תרגיש בהבדל.

אחרי כמה דקות ארוכות של מציצה נפלאה בדוגי שפכתי את מטעני בפיה היפה של שרון. היא פתחה פה גדול ובחיוך רחב היא הראתה לי את הכמות הגדולה של הנוזל הלבן שהידר את הפה המתוק שלה!

נתתי לה ת'שרביט והיא לקחה אותו בשקיקה תוך כדי הבטחה שתשלח לי במהרה אחד חדש.

"ביייייי!!!" צעקה שרון ונעלמה לי עם השרביט בידה.

המשכתי לשבת על המיטה חושב לעצמי מה יהיה גורלי אחרי שדמי מור תחזור הביתה ותגלה שהשרביט היקר שלה נעלם... אופפפפסססס חשבתי לעצמי... הלך עליי!!!

סוף

כן מה עוד נשאר לי להגיד... מפגש מטורף שכולל את כל הדברים שאני אוהב ועוד כמה דברים מצחיקים במיוחד שקרו במפגש... הא שרון? קריצה

מקווה שנהניתם מהדיווח.

חולה עלייך שרון וחולה לך על התחת!

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”