כ נטו דיווחים של מירב ! הזונה המאושרת [לת] - סקס אדיר

נטו דיווחים של מירב ! הזונה המאושרת [לת]

1
[QUOTE=זונה מאושרת]

מירב, מה עם האורגזמה שלי ? )-:

לאחר שהצגתי את עצמי כאן בפורום לראשונה בפוסט

וכפי שהבטחתי ...

יום שני: 26/10/2009

אני כותבת לכם מהדירה הדיסקרטית, כי האמת קצת התגעגעתי, אבל המשימה הזו לא קלה כלל, יש איתי היום עוד שבע בנות, כל אחת יותר רעשנית מהשנייה, מעבר לקשקשת נוראית, ברוסית וגרוזינית בעיקר, ברקע מוסיקה אלקטרונית באוקטאבות גבוהות מידי, האורות מעומעמים עד לכדיי עלטה ואלומת האור המשמעותית היחידה – אדומה, בנוסף, יש היום שיטפון רציני של טוסטסטרון וכל כמה דקות עליי לקום ולקבל את פני הנכנסים, כל זאת יחד עם הפרעת הקשב והריכוז שגילו לי כשניגשתי לבגרויות בגיל עשרים ושלוש מקשה עליי לכתוב, אבל בכל זאת אני משנסת את תאי מוחי כדיי להביא לכם את הדיווח הלוהט מהשטח שלי;

מצאתי לאחרונה דרך נהדרת להתמודד עם הקשקושים ברוסית של עמיתותיי, יש איתי בחורה ישראלית מקסימה, שרוטה לגמרי אבל מקסימה, יש לה מה להגיד לעולם, רק חבל שהיא לא ממש מקשיבה, והיא כמוני מדברת אנגלית שוטף ובכל פעם שלול התרנגולות אצלנו עבר בלי משים או עם משים לשפה הרוסית, אני והיא מתחילות לרכל באנגלית, שאר הבנות מייד מבינות עניין, או שהן מנסות להבין אם אנחנו מדברות עליהן וחוזרות לקשקש אמנם אבל בשפה שמובנת לנו, חבל שהיא לא עובדת איתי כל פעם- זה דיי שוס למצוא במקומות כאלה בחורות שגם מבינות אנגלית וגם יש להן מה לומר. שלא תבינו אותי לא נכון: אני מתה על הבנות כאן, אולי מהצד שלכם חלקן נראות עקומות או מסטולות או סתם מטורללות והן כנראה כאלה, אבל כשמתוודעים אליהן מהצד שלי, וזה לוקח זמן, לאט מתרגלים אליהן והיום אחרי המון שעות יחד של שעמום או צעקות אני אוהבת אותן ויש פה הרגשה מסוימת של מין בית מטורף, קיבוץ גלויות מבולגן.

יש כאן בחורה אחת, לא אמיתית בעליל, קטנטונת, רזה להחריד, עם הררי סיליקון על החזה, מכוערת פחד אך בעלת חוש הומור מפותח, כל כמה דקות היא נעלמת מפינת הישיבה שלנו לשירותים כדיי להסניף שורות של חגיגת או קוקאין- תלוי כמה כסף יש לה בארנק כנראה, טיפשה ברמות אבל בגלל שהיא יודעת לצחוק על עצמה אני סולחת לה, כל ערב שאני מנסה לאכול משהו והיא בסביבה מתחילה זאתי לצעוק עליי – כמה אני אוכלת ושאני צריכה להפסיק, סה"כ אני לועסת לי איזה סלט טונה עם לחם מלא או משהו אנמי בסגנון...(כבר לא נוגעת בבשר אדום, מוצרי חלב, לחם וסוכר לבנים, קפה ואלכוהול) ניסיתי כמה פעמים להסביר לה שגוף האדם לא יכול להתקיים בצורה אופטימאלית על אלכוהול וסמים בלבד אבל אוזניים לכותל, נו שויין, נחכה שאיזה איבר חיוני בגוף שלה יקרוס ואז אולי היא תקשיב (או תמות).

כבר שלוש בלילה והבהלה לסקס נפסקה כמעט לגמרי, יש לי הרגשה שהאורגזמה שלי להיום מוטלת בספק, למה זה? מייד תבינו.

נכנסתי לתת פרטים בחדר ההמתנה, מולי יושבים שני בחורים תוצרת כחול לבן, כבר בכניסה אני מזהה ריח של בושם מוכר שאני אוהבת (ג'וופ) ומחייכת מאוזן לאוזן, גם לא הזיק שהחבר'ה נראו טוב, למרות שהם ישבו בתנוחה של "מגיע לי הכול" החלטתי לזרום עם האינטואיציה שלי- שהיא בעצם הכלי הכי חשוב שלי פה לסינון- ונכנסתי עם הגבוה שבהם, אני מובילה אותו לחדר (הנקי) שלי ודואגת תוך כדיי שהוא ילך לפניי: א. כי אני שונאת שבוהים לי בתחת, ב. כדיי לבהות בתחת שלו, ג. סתם להתבונן בו עוד קצת, צורת הליכה וכדומה, כך שאם משהו שלא נראה לי צץ, אני עוד יכולה לשנות את דעתי, קרה לי כבר פעם שמאחורי הלך לקוח שהחליט, באמצע המסדרון, להוריד לי את התחתונים, כמובן ששלחתי אותו חזרה לכיתה ב' עם פתק להורים. שוב אני מתפזרת.....

אנחנו נכנסים לחדר והוא שואל בביישנות שמנוגדת לגמרי לכל המטר תשעים ומשהו שלו, אם אפשר להתקלח יחד, הסכמתי בשמחה למרות שאני לא ממש ממליצה לעשות זאת כי הזמן קצר במקום שכזה, וגם כי כרגע יצאתי ממקלחת אחרת...., כיוונתי את דרגת החום של זרם המים והתחלתי לקלח ולסבן אותו כמו ילד קטן, הוא עמד ללא ניע כאילו שהוא לא בטוח מה מותר לו לעשות וזה הדליק אותי עוד יותר, כרכתי זרוע אחת מסביב לצווארו כשהיד הפנויה שלי מחזיקה את זרנוק המים החמים מכוון ישר על הזין שלו, והתנפלתי עליו בנשיקות צרפתיות, הבחור יודע להתנשק כמו שאני אוהבת, בצורה מעניינת שכזו עם שימוש שווה והוגן בשפתיים ובלשון יחד, בלי הזלות ריר מיותרות, אחרי שמיציתי את שאיבת הפנים שלו העברתי את זרם המים לאחוריו (כדיי שלא יתקרר) וירדתי על הברכיים לטפל בזין שלו שבינתיים הלך ותפח ונראה כאילו תיכף יתפוצץ, הוא מרים לי את הסנטר בידו ואומר לי "תיזהרי, מזמן לא הייתי עם בחורה ואני עלול לשחרר פה צרור מוקדם מידי בלי כוונה" עניתי "אל תדאג לכלום רק תהנה ותשאיר לי את החישובים", אני מתחילה ללקק את האיבר בצורה עדינה מתמקדת קודם בליקוקים של גזע הזין בלי להכניס את כולו לפה, לאט מגיעה לראש הזין ומקיפה אותו בלשוני בלבד, מתגרה בו ונושכת בעדינות את החלק הרגיש המחבר בין הגזע לראש בחלק החיצוני של הזין ומייד ממשיכה ללקק ולפתע במכה אחת מכניסה את כל הזין לתוך הפה, נשארת עם האיבר התפוח בתוך פי כמה שניות, אני מרגישה אותו בגרון שלי עמוק ומוציאה אותו ממני לאט תוך כדיי שאיבה חזקה, פתאום אני שומעת אותו אומר "פאק, אני גומר", מייד הכנסתי אותו לפי, שואבת אותו ואת כל מה שיוצא ממנו היטב ואני מרגישה שהאורגזמה שלו מתחזקת כשהוא רועד כולו ונאנח, כשסיים לפרוק את כל המטען אני מחזיקה את השפיך שלו בפה ומחייכת אליו בשפתיים חתומות, הוא אומר לי "סליחה, לא יכולתי להתאפק", ירקתי את הכול לאמבט, שטפתי את הפה טוב ועברנו למיטה, נשכבנו עליה ונתתי לו כמה דקות להירגע ולהיטען מחדש, הוא מסתובב אלי ומחבק אותי ועדיין רועד קצת מהאורגזמה או מהקור של המזגן, כרכתי רגל אחת סביבו והרגשתי שהוא מתחיל לתפוח שוב פעם, התחלתי להתחכך בזין שלו תוך כדיי נשיקות עמוקות ומשחקי לשון הדדיים, הריח שלו מטריף אותי, הזרימה בינינו מדהימה והאנרגיות שממלאות את החדר כל כך נכונות, הוא מזיז לי את הרגל, נשכב מעליי ותופס את שתי ידיי מעל לראשי חזק וממשיך לנשק אותי ושפת הגוף שלו אומרת שהוא עכשיו בשליטה, לאט הוא משחרר את האחיזה ויורד למטה בהדרגה, כשהוא מגיע לדגדגן אני מבינה שהוא יודע את העבודה, הוא מלקק אותו בהתחלה בעדינות, עוזב אותו ועובר לשפתיים ואז לחור, מכניס את הלשון שלו עמוק בתוכי וחוזר אל הדגדגן, מידי פעם הוא מרים את הראש להסתכל על ההבעה שלי ואומר "יש לך ריח של עוגת קינמון", הוא תופס לי את הברכיים ומפסק את הרגליים בחוזקה והניגודיות בין הליקוק העדין לבין הכוח שלו מעביר אותי על דעתי, אני מרגישה את האורגזמה שלי מתחילה לפלס את דרכה בגופי ושנייה לפני שאני מגיעה אל נקודת האל חזור, אני עוצרת אותו ומסבירה לו שאני רוצה לגמור כשהוא בתוכי ואם הוא לא יפסיק מייד אני לא אשלוט על זה יותר, הוא עולה חזרה מעלה בחיוך שובב ואני מזנקת והופכת אותו על גבו תופסת את זרועותיו מעל לראשו וממסמרת אותו למיטה, שוב נשיקות, אני מלבישה לו במהירות שיא את הקונדום ובגלל שבשביל זה הייתי צריכה לשחרר לו את הידיים הוא חופשי להפוך אותי על גבי ולחדור אלי במכה אחת חזקה שהגבול בה בין כאב לעונג מיטשטש, אבל הוא לא ממשיך, הוא משאיר את הזין שלו בחוץ, מילימטרים ממני, אני מרגישה את החום שלו למטה על אף הקונדום, מתחננת בלי מילים שייכנס שוב והוא נכנס לאט בתשוקה מרוסנת, שפת הגוף שלו אומרת "הייתי קורע אותך אבל בשביל זה את צריכה לחכות" הוא חודר אלי כל פעם יותר עמוק וכל פעם הוא יוצא ממני לגמרי ונכנס שוב בעדינות, כל חדירה שלו גורמת לי לכווץ את עצמי בפנים כדיי להרגיש את כולו טוב יותר, הכיווצים מביאים אותי לאקסטזה ואני נכנסת למרווח האורגזמי שבו הגמירה שלי כבר איתי רק נותר לי להחליט מתי אני משחררת אותה, כמה שאחכה יותר עכשיו היא תבוא אלי חזקה ועוצמתית, אני מוציאה אותו מתוכי ומסתובבת מהר על ארבע, עכשיו אני רואה את שנינו במראה שמולי ואני רואה אותו מתבונן בנו גם כן, הוא תופס אותי במותניים ומחדיר את עצמו אלי בלי לכוון אבל ישר למקום הנכון כאילו שלאיברים שלנו יש כבר מערכת יחסים משלהם, הוא מפמפם חזק ואני מקמרת את הגב ומכווצת את השרירים הפנימיים, פעמיים כבר שאני הודפת את הגמירה שלי וגורמת לו לעצור כי האורגזמה עומדת להיות גדולה ממני, אני נושמת עמוק, מנסה להסדיר את הנשימה והוויברציות בגוף, הוא מתקרב אלי, מנשק לי את הגב ללא תזוזה, נזהר שלא להפריע לי להתאפס, ואז תופס לי את השיער חזק ומושך אותו לכיוונו, אני לא יכולה לעשות כלום חוץ מלתת לו קונטרה והוא חודר שוב ושוב בקצב מתגבר אני מרגישה כל סנטימטר ממנו בתוכי ואני עוטפת אותו בחוזקה מבפנים, מכילה אותו ונכנעת למקצב שלו, אני יודעת שכבר מאוחר מידי כי אני מרגישה אותו גומר בלי שום רסן, אני יודעת שהוא כבר לא יכול לעצור, הכיווצים שלי הטריפו אותו והוא כבר לא יכול לעצור את זרם השפיכה שלו, הוא מפמפם במהירות ומושך את השיער שלי עוד ועוד עד שהוא שופך את כולו אלי ולתוך הקונדום, אני משאירה אותו בתוכי עד שהוא נרגע לגמרי, כשסיים באנחה גברית שקטה המשכנו לשכב במיטה מחובקים תוך כדיי שהוא מתנצל שפספסתי את האורגזמה שלי כי הוא לא יכול היה לחכות, נפרדנו אחרי מקלחת משותפת נוספת ויצאתי מהחדר עדיין מגורה וחרמנית בטירוף אבל אפופת סיפוק אחרי המפגש והחיבור המדהים.

ניגשתי לארון לשים מחדש דיאורדורנט ובושם וסידרתי את האיפור ובעוד שאני מתחילה לספר לבנות מה עבר עלי הן אומרות לי להסתכל במצלמות כי יש משטרה בחוץ, נפל לי הלב לתחתונים, זו הפעם השנייה בלבד שאני פוגשת בשוטרים במקום כזה ואני יודעת שהם יכולים לקחת אותנו לתחנה ואז יירשם לי בתיק שנתפסתי במקום כזה והריי עבדתי כל כך קשה לנקות את הרקורד שלי, אז אני מסדירה את קצב הלב שלי ורצה לתיק שלי כי יש לי בו שלושה כדורים: ויטמין C, ויטמין B6, וברזל שאני לוקחת בדר"כ אחרי ארוחת הערב, בלעתי אותם מהר בכדי שלא יטעו ויחשבו שהכמוסות האלה לא חוקיות, במקרה של בדיקת סמים בתיקי הבנות, לרוב הם רק בודקים תעודות זהות לוודא שאף אחת לא תיירת, בכל מקרה, הם נכנסו למקום בדהרה כאילו שהצליחו לחדור ללבו של ארגון פשע חשאי, ובשעה השלמה שהיו פה הם הצליחו להרביץ ללקוח ערבי מסכן שהעיז להוציא משפט מהפה, לשבור דלת אחת לחדר של בחורה שהייתה באמצע דהירה על לקוח וכשזו ברוב "חוצפתה" שאלה "למה לשבור? לא יכולתם לדפוק? הייתי פותחת מייד...." הם התעצבנו עוד יותר ועשו לנו משהו שהזכיר מסדר בוקר בטירונות קרבית.....

אז עכשיו שלוש בלילה והמקום מן הסתם שומם, הבנות המפוחדות ברחו הביתה והשאר שנשארו סתם קצת בהלם קרב והתשוקה שלי לאורגזמה נמחקה לי מהתודעה.

תודה מקרב לב לכוחות היס"מ שהצליחו לערער את שלוות נפשי על לא עוול בכפי, ותודה נוספת על שעשו זאת בצורה כל כך אנושית וחביבה, מחר אסביר קצת יותר בהרחבה על דעתי בנושא ועל חוקיות העניין כולו , כרגע אני כבר עייפה מידי ועצבנית הרבה יותר מידי.

נשיקות על האף.

מירב.

kissnose2.jpg Kiss the Nose picture by tinkerbelll07

למצולמים אין שום קשר לדיווח

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

2
[QUOTE=זונה מאושרת]

מקרה של יום שלישי: 27.10.2009 ועוד דעה או שתיים ...

(הבהרה לפקפקנים המחפשים פרצות - נכתב בחלקים בימים שלישי ורביעי עד שהפציע השחר)

יום רביעי היום ואני בחופש, קיבלתי את מנת הספורט והאדרנלין שלי להיום (לא במין עסקינן הפעם) וכרגע אני יושבת בביתי הקט ומשרבטת לכם דיווח נוסף על יום האתמול, עשיתי לי חליטה של תה לבן, פרחי קמומיל ודבש, הדלקתי סיגריה, ברקע מתנגן לו דיסק של לאונרד כהן (הגדול מכולם), אני מקולחת וריחנית ומלאת השראה למרות שכבר מאוחר בלילה, בעצם כבר כמעט לפנות בוקר, את רוב האנקדוטות כתבתי כבר אתמול, בין לקוח ללקוח, עכשיו רק נשאר לי לפתח את החומר ולערוך אותו, האווירה בבית שלי גורמת לי לרצות להישכב על המיטה הרחבה שעליה מזרון קשה במיוחד כמו שאני אוהבת, אבל יש לי שליחות והתחייבות כלפיכם, במיוחד כשאני רואה שמישהו כותב "אני מכור לסיפורים שלך".

האנרגיות אצלי כל כך נעימות ומנוגדות לאנרגיות בדירה הדיסקרטית אבל אני עדיין חושבת לעצמי מידי פעם "מעניין מה קורה שם בלעדיי" ו "והאם התקשרו לבקש אותי", בכלל אף פעם לא הבנתי למה במקומות כאלה יש מוסיקה כה מחרידה, ניסיתי להמליץ להם לשים אניה, או שאדה, או מאסיב אטאק, למי שלא מכיר זו מוסיקה שקטה אבל מחרמנת, אבל תמיד ענו לי שלא מוכרים שם רומנטיקה אלא סקס טוב ומהיר, כשאני נפגשת עם מישהו קבוע אצלי בבית אני אפילו משתוללת ושמה וויואלדי (ארבעת העונות) או באך (קונצ'רטו לכינור) אבל זה כבר מוגזם לקוות שתושמע מוסיקה שכזו שם.

הגעתי אתמול מאוחר מאוד, בגללכם האמת, כי ישבתי וכתבתי תגובות ולא שמתי לב לשעה וברגע שסיימתי את "שוונג" הכתיבה ראיתי שאני מאחרת בשלוש שעות, למרבה הפליאה לא התקשרו אלי אפילו להזכיר לי שנוכחותי חסרה, ארגנתי את עצמי במהירות שיא (שעה) והגעתי בדהירה למקום תוך שאני עוברת על כמה חוקי תעבורה, אחרי השלישי הפסקתי לספור, האם אפשר בכלל לנהוג בת"א אחרת? (אם אתה שוטר תנועה- המשפט האחרון נכתב בבדיחות הדעת) את פני קיבלה פקידה קצת עצבנית אבל לא היה לי זמן לשאול לפשר העניין כי מייד פניתי לחדר לארגן את עצמי ואת הסביבה שלי, כמובן שחטפו לי כבר את החדר הכי טוב כי הגעתי באיחור אז בחרתי בחדר אחר העיקר שהמזגן יעבוד, שונאת להזיע, כשסיימתי עשיתי את דרכי חזרה אל פינת הישיבה שלי ובעוברי את החדרים התפוסים הצצתי לחדר אחד שמישהי עובדת בו אבל לא באותו הרגע, הדלת הייתה פתוחה והחדר היה מבולגן כולו, כאילו היא נאבקה שם בגוליית, אף פעם לא הבנתי את חוסר האכפתיות הזה, זה הרי כל כך חשוב במיוחד במקום כזה, שחדר העבודה יהיה ללא רבב, שלקוח חדש שנכנס יראה ניקיון וסדר ולא ייבהל מהכאוס שנגלה לעיניו- ויברח, לא יצא לי בסוף לברר מי עבדה שם כי מייד קיבלתי לקוח והדבר נשכח ממני: הפקידה אמרה לי, בעצבים, שמישהו מחכה לי ספציפית ובמבט ראשון הוא היה נראה מסודר, נקי וחביב, חבל שלא העפתי מבט שני אבל בגלל הכניסה המהירה שלי למקום לא היה לי זמן להתאפס על הסובב אותי וקיבלתי אותו.

נכנסנו למיטה אחרי מקלחת נפרדת, ומשהו בזרימה לא התחבר לי, הבחור ישר התנפל לי על הפה כולו מרייר, הדפתי אותו קלות והסברתי שזה לא בא בחשבון ושאני פשוט לא עושה את זה (איתו) השכבתי אותו בעדינות על הגב ונישקתי אותו לאורך הגוף בעודי יורקת שערות מהחזה שלו שנתפסו לי בשיניים, כשהגעתי לאזור חלציו ראיתי שהוא לפחות מגולח למטה ושמחתי על האזור הנטול ריקושטים עוקצניים, התחלתי למצוץ היטב, ועמוק אבל זה לא הפריע לו לשים את ידו על ראשי ולדחוף אותי לכיוון הזין בפראות, הסטתי את ידו בעדינות והמשכתי למרות הנורות האדומות שהתחילו להבהב ולא מהתקרה, הוא עצר אותי בשלב מסוים, כנראה כמעט גמר (נו, מה לעשות אני מוצצת טוב, בחורה אוראלית) השכיב אותי על הגב, נשכב עלי והחל מתחכך, הכול טוב ויפה, אבל עכשיו אני תחתיו וקשה לי להתחמק מהנשיקות שאני רואה שהוא ממשיך לנסות להדביק לי, אז הרמתי אותו קצת כדיי להגיע אל הקונדום שליד המיטה וכשאני מטה את גופי אני מרגישה שהוא מנסה לכוון את עצמו לתוכי בלי קונדום, הרמתי את הרגליים ושמתי את הברכיים על החזה שלו כך שלא יוכל להתקרב אלי אלא כמה שאני בוחרת ושאלתי אותו למעשיו, אולי הוא חשב שהקונדום כבר מולבש, למה ליירט בן אדם לפני שנמצא אשם? הוא ענה לי "נו, אל תדאגי, אני אגמור בחוץ", "מה ז"א?" שאלתי בפליאה "אתה באמת חושב שאתה תיכנס אלי בלי קונדום?", "אני אתן לך 100 ₪ תוספת" ענה החוליגן, תוך כדיי החלפת הדברים הוא ממשיך לנסות ולחדור, הטונים שלי לאט עולים וכך גם מפלס העצבים, עניתי "גם לא בשביל מיליון דולר, עכשיו או שתלבש את הגומי או שאני יוצאת ואתה לא מקבל את הכסף חזרה, שיקול שלך ממי", תוך כדיי שיקולים אני מרגישה אותו מתחיל להפעיל כוח כדיי להיכנס לתוכי, לפני שהדברים יצאו משליטה הדפתי אותו חזק עם הברכיים והוא עף בהפתעה מוחלטת מהמיטה, תפסתי מגבת ויצאתי החוצה, מעדכנת את השומר מה קרה, במקרה שהדביל יחליט עוד להתלונן אבל למזלו הוא יצא מהמקום בבושת פנים בלי לצייץ.

כן חבר'ה, מה לעשות, לא הכול שושנים וורדים – גם בעבודות מהשורה, אם היה מצב חירום אמיתי יש לי כפתור מצוקה ליד המיטה ותוך מאית השנייה מתייצב אצלי בחדר שומר ענק מימדים, פשוט העדפתי לנטרל את המצב בעצמי בלי לבייש את הלקוח עוד, למרות שלא הגיע לו, איזה מטורף מרשה לעצמו לשכב עם מישהי בלי קונדום בדירה דיסקרטית?

ניחא, הבחור לא ערער את שלוותי ודווקא התחשק לי לתת לו איזה מרפק לפנים אבל ריסנתי את עצמי.

כשסיימתי את הסאגה הבנות עדכנו אותי לפשר העצבים של הפקידה המקסימה, בדרך כלל, שלנו, מסתבר ששוטרי בילוש ביקרו אצלנו גם היום וסגרו לנו את המקום לשלוש שעות למזלי הם הלכו עשר דקות לפני שהגעתי, אז עליי להודות לכם בעצם כי בגללכם איחרתי, זוכרים?

זונות מול מימסד - אם לא תמוסד הזנות, מי בכלל ידאג להן ?

הבה נדברה רגע קט על עניין השוטרים, עד כמה שהבנתי אין בארץ חוק נגד זנות לכשעצמה, יש חוקים נגד סרסרות וניהול בית בושת, גם אם בחורה שוכרת לעצמה דירה ועובדת לבד או אפילו עובדת בביתה הפרטי עדיין אפשר להלביש עליה תיק של ניהול בית בושת למרות שהיא מנהלת רק את עצמה, אז מה נשאר לנו? בחורה שמעוניינת לעסוק בזנות, ע"פ החוק, יכולה ע"פ מצב דברים זה לעבוד רק ברחוב, אלא שאני יודעת בבטחה שגם את אלו העומדות ברחוב עוצרים, נדמה לי שבתואנה לשידול לזנות, אז מה נסגר? מה אתם רוצים מאיתנו? כל כמה ימים החבר'ה במסוף המשטרה קופצים לביקור לא נעים במיוחד, לרוב הם בודקים תעודות זהות לראות שאין בחורה שקנו אותה או חטפו, ובודקים גם ללקוחות לוודא שאין בני דודים מהשטחים ששוהים בצורה בלתי חוקית פה, לפעמים הם עושים בדיקת סמים בתיקי הבנות ובמקום כולו, אם הם מצאו סם כלשהו או אפילו כדור אקמול שלא בחפיסתו המקורית הם מתעוררים לחיים ומתחילים בתחקירים ארוכים ומקרה גרוע יותר גם לוקחים את כל הבנות לתחנה, בעניין זה אני מצדיקה אותם חלקית, המקום לא ממש חוקי אז למה להתגרות במזל ולהכניס אליו סמים, הבעיה היא שאם לקוח הביא איתו משהו או החביא מתחת לספה ברגע שהם נכנסו אין לנו דרך למנוע את זה, בעיקרון הם מעוניינים לתפוס את בעלי המקום, לכן כל תחקיר כולל שאלות כגון: מי בעל המקום ומי הפקידה, הרי שאת בעל המקום הם לא יתפסו יושב במקום עצמו אז האופציה השנייה שלהם היא להפיל את התיק על הפקידה או שזו תספר להם מי הבעלים, כמובן שרוב הפעמים הם לא יקבלו את התשובות שהם מחפשים ולכן ינקטו במתקפת שקרים, יבודדו בחורה אחת, זו שהכי מצונפת ומפוחדת וימציאו עלילה על כך שאחת הבנות אמרה שהיא הפקידה, מתוך תקווה שמרוב פחד היא תשחרר להם את האמת זהות הפקידה או הבעלים, אם בטעות הבחורה מועדת ומספרת את האמת- במקרים רבים היא לא תוכל להמשיך לעבוד בת"א, השמועה עושה לה כנפיים ואף אחד לא יקבל אותה למקום אחר, והרי אין לרובנו אינטרס למעוד, המציאות היא שרוב הבחורות לא יכולות לעבוד בבית, לחלקינו יש חיים שלמים מעבר לעבודה כך שאין לנו זמן ואנרגיה לפתוח דירה משלנו (כמוני), ואנחנו בטח ובטח לא נעמוד ברחוב ונציג את הסחורה, בקיצור נדפקנו מה שלא נעשה, . בדירה דיסקרטית יש לנו את השקט (הנפשי, כן, מבחינת הדציבלים זה כבר סיפור שונה) לעבוד: שומר חסון, מנקה כל יום, מגבות ומצעים נקיים, אמצעי הגנה ולובריקציה, פרסום שעולה כסף רב ומענה טלפוני לנו רק נותר לבוא בראש שקט ולהתמקד בעבודה, אז מה המשטרה מנסה להשיג בכך שהיא סוגרת מקומות כאלה על ימין ועל שמאל? לאן הבנות האלה ילכו? לנקות חדרי מדרגות? אני מכירה כמה בחורות שעובדות איתי שלמדו כל מיני דברים כמו קוסמטיקה וכד' אבל קשה להן להתקבל למקומות עבודה בגלל שהרישום הפלילי שלהן מוכתם ממעצרים בדירות דיסקרטיות אז גם הם לא נותנים להן להתקדם הלאה וגם הם סוגרים את המקומות ללא הרף, ומה על הלקוחות? הרי שהביקוש רק גדל והולך, לאן אותם גברים ילכו כדיי לשחרר את היצר המיני שלהם? הם באמת חושבים שהחבר'ה יישארו בבית? ייתכן כי חלק מאותם הגברים יבחרו באונס אקראי או גילוי עריות בכדיי לספק את יצרם, מה אז?

אני יודעת שההוראות של השוטרים מתקבלות מלמעלה, מהכנסת, בעיקר מהנשים בכנסת, (בתקופת כהונתו של ברק הייתה רגיעה מסוימת בסגירה של בתי הזונות בארץ) וזה עקב תפיסה ארכאית כי אישה העובדת בזנות היא מנוצלת ומושפלת, או תוצר של ניצול, אבל זה כבר לשיחה אחרת, כן, כמובן שיש לי הרבה מה לומר גם בנושא הנ"ל....מה חדש?

אני קוראת למסד את הזנות, לפתוח מאגר חסוי של כל הזונות בארץ ולחייב כל אישה עובדת לעבור בדיקות דם אחת לשלושה חודשים (כמוני), גם המדינה תרוויח מכספי המיסים שיתווספו, גם הלקוחות יהיו רגועים בנוגע למחלות מין מדבקות, וגם המשטרה תוכל להתמקד בפשעים אמיתיים.

רק דחיל רבאק שיעזבו אותנו במנוחה......

עכשיו אני גזורה מעייפות מרוב כתיבה, יש בחוץ כבר אור והגיע הזמן לישון

נשיקות.

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

3
[QUOTE=זונה מאושרת]

מרבית מלקוחותיי ביום חמישי: 29/10/2009 והחורף כבר כאן

גם היום הגעתי באיחור (בגלל מישהו מסוים ומקסים) וגם היום אני כותבת מהדירה הדיסקרטית, יש לי הרגשה שעומד להיות יום נהדר, לא יודעת למה, מין הרגשה כזו שמפעפעת בבטן, יום חמישי היום ואמורה להיות המון עבודה, אני אישית מעדיפה תמיד איכות על כמות אבל נדמה שאני היחידה כאן בראש כזה כי כל כמה דקות אני שומעת צרחה "(מירב), תזיזי ת'תחת ולכי לתת פרטים", אני יושבת בחדר צידי ונפרד מפינת הישיבה של שאר הבנות, יושבת וכותבת לכם ואני מוכרחה להתייחס רגע קט להודעות הפרטיות ששלחתם לי: קראתי וקראתי וכל כך כואב לי שאני לא יכולה לענות חזרה ועוד יותר כואב לי שאני לא יכולה, כרגע, לספק את הדרישה הגבוהה למפגש איתי בתשלום, אבל קראתי הכול ושלא תחשבו שאני לא עונה כי אתם לא מעניינים או מקסימים, כי בהחלט כן, אלא כרגע אסור לי לעשות זאת- כל עוד אני עובדת במקום ציבורי, אבל אולי בעתיד תהיינה אפשרויות כאלה, אני ומנהלי הפורום מנסים למצוא את הפורמט הכי מתאים לי בכל רגע נתון, אז צפו להתפתחויות.

חוץ מהעובדה שתפוס לי השריר הארבע ראשי ברגל שמאל (לזכור לא לנסות היום את תנוחת הרכיבה) הכול מושלם היום וזורם, יש איתי עוד כמה בנות ופקידה וכולן עליזות בצורה יוצאת דופן, אגב כשאתם מנסים לעלות על זהותי (דבר שעדיף לא לעשות ואם יצא ומצאתם אותי – אנא אל תחשפו אותי פה) כאשר אני מספרת שיש איתי עוד שבע בנות אין צורך לרוץ ולחפש מקומות שיש בהם שמונה חדרי עבודה כי במקומות רבים קורה שיש נאמר חמישה חדרי עבודה וכמות גדולה יותר של בנות ואז הן עובדות בתורות וכל אחת נכנסת להיכן שפנוי, מיותר לציין שמי שמתקרבת לחדר שלי אני יורה בה, הדבר האחרון שאני רוצה על המצעים שלי זה נוזלים של בחורה אחרת.

כבר שש בבוקר וסכר הגברים שנפרץ עלינו לאט נחסם, עוד שעתיים למנייאק, למיטה ואליכם, לפחות כרגע יש לי שקט יחסי לרשום את רשמי מהיום שעוד לא חלף.

שני הלקוחות הראשונים היו זוג חברים ששניהם רצו להיכנס איתי ואחרי שהסברתי שאני לא משתתפת באורגיות הראשון מביניהם נכנס איתי בעוד השני ממתין לי שאסיים, המצחיק הוא שעם שניהם קרה אותו התרחיש המדויק: סקס עדין ונעים, נשיקות הדדיות, חיבוקים קטנים, אוראלי קצר כי התבקשתי להפסיק עקב רגישות ייתר, סקס בתנוחה מיסיונרית, גמירה מהירה וארנבית, מנוחה של כמה דקות ושטיפה קצרה, כל זה הסתכם בעשר דקות ולכן קפצתי שוב על השלל המזדקר, כי אצלי אף אחד לא יצא אחרי עשר דקות – אך בעשרים הדקות הבאות עלי ועד השנייה הממש ממש אחרונה, כל ניסיונותיי להביא את הבחור (הראשון ואז השני) לאורגזמה עלו בתוהו, אבל הם היו כל כך מקסימים ומנומסים שלא הסכמתי להפסיק לנסות. מעניין אם הם קבעו מראש להעתיק האחד את התנהגות השני כדיי לבלבל אותי.....

הבא אחריהם היה גבר בגילי בערך, "ווזבוז" כמוני, בעל מראה טיפוסי של איש מחשבים סקסי, לא היו בינינו הרבה מילים אבל שפת הגוף אומרת כל כך הרבה יותר, היה מדהים, אני כמעט בטוחה שגם הוא היה מופתע כי כל כמה דקות שמעתי אותו פולט בשקט "וואו", אני יצאתי מהחדר מחויכת כולי ובראש עובר לי משפט "תענוג, ועל זה עוד לקבל כסף"

הלקוח הרביעי היה מסויט והסיטואציה איתו דמתה לסצינה מתוך חלום בלהות שבטח היה לי פעם. על פני השטח הגבר (40+) נראה נורמטיבי, אך אבוי, ברגע שסגרתי את הדלת אחרי- הסטיות שזרמו ממנו יכלו בקלות להעלות את מפלס הכינרת, קודם הוא ביקש שאשב לו על פרצופו כשהוא מלקק את אחורי, מקובל, אבל אחרי כדקה וחצי של ישיבה שלא כללה ליקוקים משום סוג רק חיכוך זיפי פניו על עור אחוריי החיוור, מהנ"ל החלו לבקוע קולות מחרישי אוזן שלא היו דומים לכלום, אולי לחיקוי של חמור גוסס, הסתובבתי בבהלה לבדוק שהכול כשורה, שמא חנקתי אותו, וזה מייד פצה את פיו ולא סגר: "את רוצה להיות הילדה שלי?, תגידי שאני אבא שלך, בבקשה ילדה קטנה שלי, בואי לזיין את אבא", תחושת קבס עלתה בגרוני לכן שתקתי, איש וסטייתו יחיה אבל לא היה לי שום דבר חיובי להגיד לו, וכשהמשיך לחזור על אותן שאלות עניתי "לא" וסירבתי להשתתף במשחק החולני שלא התאימה לסיטואציה לזרימה ובטח שלא הוזהרתי בה מראש והתכוננתי אליה נפשית, ירדתי ממנו כדיי להמשיך את עבודתי נאמנה עד כמה שביכולתי אך הלה לא סתם את פיו והחל מספר לי שבשנים האחרונות הוא גר עם חברה שלו וביתה בת העשרים ומזיין את שתיהן כאוות נפשו והמשיך וגולל תיאורים לקוניים מפורטים כיצד הוא הולך לחדר הנערה ולאחר שזו מעמידה לו את הזין במציצה, הוא עובר לחדרה של האם בכדיי לספר לה על כך ולגמור, בשלב הזה כבר ניקוו לי דמעות בעיניים כי היה נראה שהוא לא ממציא את סיפוריו ועשיתי את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב- אטמתי את עצמי ועטיתי שריון סרטני, לאחר שביקשתי ממנו לדבר כמה שפחות, בכדיי להביא את הסיטואציה לסוף מספק מבחינתו ומהיר מבחינתי.

לרובנו יש סטיות ופנטזיות מטורפות שאנחנו אפילו לא חולמים להעלות אותן על דל שפתנו בפני אחרים, וכך גם לי, קורה שאני לבד משחקת בעצמי כדיי לגמור ובמקרה שהאורגזמה מתאחרת אני פונה אל אותן סטיות שבנבכי מוחי, כי אני צריכה דימוי חזק וקיצוני שיעזור לי להתפוצץ ולגמור ומייד לאחר מכן אני קצת נגעלת מעצמי ותוהה אם מקומי במוסד פסיכיאטרי סגור, אבל המרחק בין פנטזיה לבין מימושה הוא אלפי שנות אור והוא זה שמבדיל בין אדם מהשורה לבין חולה נפש ועבריין סוטה.

הלקוח החמישי היה גבר מבוגר, צנום וכהה עור ונדף ממנו ריח משכר של אמבטיה ואפטר שייב, מגע העור שלו קטיפתי וחלק וכשנשכבנו על המיטה לא נתן לי אפשרות להדגים את המציצה המפוארת שלי, לקח את השליטה לידיים שלו והחל בליקוקים וירידה מושקעת במיוחד, בגלל השריון שעטיתי קודם היה לי קשה בהתחלה להתענג על מעשיו לכן שכבתי לי מפוסקת רגליים וניסיתי להרגיע את המחשבות תוך שאני מנסה להוציא עם לשוני חתיכות של תפוח שאכלתי קודם מבין השיניים, 15 דקות לאחר שהבנתי שהוא ממש נהנה ושהירידה לא עומדת להסתיים בקרוב, התעוררתי מעצמי, זחלתי מחוץ לקונכייה וגמרתי בליבי ובגופי להשתחרר וליהנות וכך היה, עוררתי את קצות העצבים שלשונו נגעה בהן ונתתי לזרמים של תענוג לסחוף אותי, אחר כך חשבתי לי שחבל שבזבזתי חמש עשרה דקות שלמות באטימות מינית ושעמום במקום להפליג עם הלשון שלו מייד למחוז אורגזמי כלשהו, אבל היסיתי את ההלקאה העצמית כי נזכרתי שאני לא רובוט וחומות מגן לוקח זמן לסדוק.

הלקוח השישי היה ילד צעיר (21) ונמרץ שכאשר בחר בי ווידא, חזור ושנה, שאתן לו שני מספרים מלאים בתמורה לכספו. הרגעתי את חששותיו ואישרתי שכך יהיה אם יבחר, נותנת לו פתח להתחרטות במקרה שלא יעמוד בסיבוב שני, מבלי להרגיש שנכשל.

כשהתחלנו באקט המיני, דוגי סטייל, הוא התחיל לפמפם אותי כאילו רודפת בעקבותיו משטרה, הבנתי פתאום למה דרש שני אקטים מלאים כי במהירות הזו ובעודף התשוקה הבלתי מרוסנת הוא מועד לגמור פעם ראשונה אחרי דקה לכן עצרתי אותו וגיליתי לו שככל שיישמר את הגמירה שלו כך התוצאה הסופית תהיה חזקה יותר, למרות שענה לי "אני לא יכול לשלוט על זה" ביקשתי ממנו לא לזוז, רק לתת לי קונטרה והדגמתי לו איך לזוז בחושניות מקצבית שבה הוא יכול להפסיק בקלות את עצמו ברגע שהאורגזמה מאיימת להשתחרר, הילד קלט צ'יק צ'אק את הרעיון ועצר את עצמו כעשר פעמים בעשרים דקות שארך האקט הראשון, כל פעם שעצר – עצרתי גם אני והפסקתי את כיווץ השרירים הפנימיים-ריריים שלי כדיי לתת לו מרווח נשימה, לאחר שגמר באנקת צחוק ותענוג אישר שאכן הגמירה הייתה חזקה מהרגיל וויתר על אקט נוסף כי היה מלא, שבע ומסופק. נפרדנו אחרי מסאז' מפנק שעשיתי לו ונשיקה.

הלקוח השביעי ביקש אותי בשמי וחיכה לי בחדר ההמתנה שאצא, כשראה אותי חייך וביקש להיכנס איתי מייד, הוא היה דובר אנגלית, נמוך ממני ומוצק, בן כ 50+, שמור היטב ונראה שחדר הכושר לא זר לו, מעט שיער שיבה מעורר כבוד נזרק בשיערו ועיניים כחולות עמוקות שכמעט טבעתי בתוכן, לאחר בירור קצר על קורותיו ומהיכן הוא מכיר את שמי, כי לא הצלחתי להיזכר בו אם נפגשנו בעבר, הוא הסביר לי שהוא בביקור עסקי בארץ מטעם עבודתו בקנדה ולפני שהגיע לכאן חבר קנדי שלו המליץ עלי אחרי פגישה איתי באותו המקום לפני כמה חודשים כשביקר בארץ, התפלאתי לשמוע ששמי הגיע עד למונטריאול הרחוקה והענקתי לבחור טיפול 10,000 ישראלי וחם שייקח איתו חזרה לארצו ולזיכרונותיו.

הלקוח השמיני בא לחגוג את יום הולדתו התשעה עשר והיה בעל יופי מזרחי מהמם ותווי פנים מסותתים שליקקתי בהם כל זווית ופינה, בנוסף, הוא היה מגולח, נקי, ריחני ושופע סקס אפיל מודע אבל הוא כמעט גמר לי את מלאי המגבות בחדר:

הבהרה: בדירות דיסקרטיות מתחלקים שווה בשווה ברווחים הבסיסיים עם בעל המקום, אני יודעת שזה נשמע קצת נצלני ולא הוגן אבל זה לא כך, הרי שלבעל המקום יש המון הוצאות כלכליות כבדות כגון: שכר דירה, חשמל מים ארנונה, שומרי ראש, מצלמות אבטחה משוכללות, ניקיון יומי, שכר פקידה, שכר טרחה לעורכי דין בכל פעם שיש בעיות של מעצרים וצווי סגירה, הוצאות שוטפות יומיות כמו שמפו, נייר טואלט, מגבונים לחים, חלב, קפה, תה, סוכר, מים מינרלים, שלא לדבר על פתיחה ראשונית של מקום כזה שמסתכמת באלפי שקלים, אחזקה שוטפת ותיקונים של בעלי מקצוע, פרסום בעיתונים ובשאר אמצעי מדיה אחרים, חלוקה של כרטיסי ביקור, ועוד.... הרבה פעמים המקום עומד סגור בגלל המשטרה ואין ממנו רווחים כלל או שיש צו סגירה סופי של המקום ובעל הדירה צריך להתחיל מההתחלה במיקום אחר ואלפי השקלים שהושקעו יורדים לטמיון. לכן בנוסף לחלוקת הכסף שווה בשווה כל מקום לוקח סכום נוסף הנע בין 20-50 ₪ למטרת כיבוס מאות מגבות משומשות מידי יום אך בגלל צריכה עודפת ובלתי מרוסנת של מגבות, בעלי המקום עתה מגבילים את הבנות לשימוש של שקית אחת של מגבות לבחורה, בערך 20 מגבות, ואם זו גמרה את השקית לפני סוף המשמרת ופתחה שקית נוספת היא תחויב שוב על ההבאה. אני למשל משתמשת בעצמי רק במגבת אחת או שתיים במשך כל המשמרת, גם כי אידיאולוגית זה מסתדר לי ושומר על הסביבה, אבל מעצבן אותי לתת למקום עוד ועוד כסף שהרווחתי בזיעת אפי ולשוני, 20-50 ₪ זה באמת לא הרבה כסף אבל זה העיקרון שמרתיח אותי.

אז בבקשה מכם, את המגבת אחרי המקלחת הראשונה אל תזרקו על הרצפה כלאחר יד אלא תלו לשימוש חוזר שלכם למקלחת הסיום ואם לא נעים לכם לשכב על מצעים שלדעתכם משומשים בקשו מעלמת החן שבחרתם להחליף את הסדינים.

בכל מקרה הזיון הארוך עם בן התשע עשרה היה מענג וחשבתי לי על כמה טוב להיות שם תחתיו ובתוך התנסות שלא הייתה מזדמנת לי בחיי היום יום, מרגישה כל סנטימטר ממנו בתוכי ומכווצת לקבל אותו אלי בלי לפספס אף שנייה תוך כדיי בהייה בפניו היפות.

את ארבעת הלקוחות הבאים קיבלתי אחד אחרי השני ברצף ולא היה לי זמן לרשום ראשי תיבות על חוויותיי איתם, אני לא אוהבת להשתהות בכניסתי לחדר לאחר קבלת הכסף כמו רוב הבנות ובגלל הלחץ והביקוש עבדתי שעתיים ברציפות והזיכרונות שלא רשמתי אבדו לי לעד אבל אני בטוחה שאם היה משהו מרעיד עולמות או לחילופין נוראי- הייתי זוכרת מבלי כל עזרה מילולית כתובה.

הלקוח השלושה עשר במספר החל את הסצנה בינינו במשפט שמאז ומתמיד עיצבן אותי: "מה בחורה כמוך עושה פה? את כל כך יפה ועושה רושם שיש לך קצת ראש על הכתפיים, תתרחקי מפה מהר", אף פעם לא הבנתי לקוחות שאומרים את זה, מה ההבדל בין בחורה עובדת לבין לקוח הבא לקבל שירות בתשלום? מה עושה אותם יותר טובים ממני בכניסה למקום כזה? איזו זחיחות דעת לחשוב שלשלם על זה- זו מעלה, ולהתפרנס מזה- זו בושה, זה היינו הך! ושניהם לדעתי מקובלים ונכונים לכל הנוגעים בדבר, מעבר לדיבור המתנשא הזה שהיה כמסווה שקוף המשול לשליט הפונה אל הפרולטריון (אני לא יודעת עד כמה המשפט הזה נכון תחבירית, אבל מה אכפת לי? תנו לי להתבטא עקום אם צריך) הבחור ידע בדיוק מה הוא רוצה במיטה והוא נבח עלי פקודות ללא הרף: תמצצי! נו, חזק! תסתובבי! תשבי! תקומי! בואי לפה! יותר מהר! בקול תקיף של רס"ר משמעת בצנחנים, אין לי בעיה עם מישהו שיודע בדיוק מה הוא רוצה ומה עושה לו טוב ובלי כל חשש הוא מביע את עצמו, אבל יש דבר כזה שנקרא דרך ארץ ויש צורה להגיד את הדברים, זו לא הייתה הצורה הנכונה ויצאתי מהחדר בסיום המפגש רצוצה ומטורטרת והייתי צריכה חצי שעה של מנוחה ותה לכן ביטלתי לקוחות אחרים כדיי לפוש.

היו עוד לקוחות אחריו, לא אסגיר את המספר המדויק כי אין לכך חשיבות, המשמרת נגמרה הרבה אחרי עלות השחר וכשיצאתי החוצה רחובות תל אביב היו רטובים וריחניים מגשם, כל האבק והזוהמה של הקיץ נשטפו אל ביבי הרחובות ובאוויר זמזמה התרגשות חדשה של חורף שהפציע וקיץ זדוני שזז לפינה.

אם יש לכם שאלות תשאלו עם דרך ארץ ואני אשתדל לענות למרות שכל הכתיבה וההתעסקות עם הפורום גוזלת לא מעט זמן אנסה ואשתדל להתייחס.

שבת שלום ומבורך.

שלכם, מירב.

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

4
[QUOTE=זונה מאושרת]

התפטרתי!!! (הייתי חייבת לפלוט את זה לפני הכול.....)

זוכרים שכתבתי שאצלי דברים משתנים במהירות האור? בבקשה: עיצבנו אותי למוות בדירה בנוגע לכמה חוקים של המקום שלא מתיישבים לי טוב במוח, חטפתי קריזה, אספתי את דברי ואת עצמי והתפניתי מהמקום סופית. אני לא דואגת לגביי מקום עבודה חדש כי את זה אוכל למצוא כבר מחר וזה גם לא משהו יוצא דופן שבחורה מטיילת בין דירות דיסקרטיות ונעלמת מהמקום הקבוע שלה (מי כמוכם יודע...), אני רק מתחבטת בשאלות כגון: האם למצוא עבודה כשרה יותר ויומיומית (מתגעגעת לשעות האור) ולקפוץ לדירה דיסקרטית פעם בשבוע, ככה לגיוון, או, למצוא דירה דיסקרטית חדשה ולעבוד בה באותה המתכונת שהייתה עד היום, אולי כדאי לעבוד סוף סוף לבד ולהשקיע את כל מרצי בכך, יש לי הרבה חושבים לעשות אבל מה שבטוח- הכול נראה חיובי באופק וכל האפשרויות מרגשות, הפרטים המדויקים לגביי השתלשלות ההתפטרות יסופרו בדיווח הקרוב על יום שבת, צפו לקריאה ארוכה מייגעת, מצטערת שאני משאירה אתכם עם הלשון בחוץ בנושא אבל כבר בוקר בחוץ, אני רוצה להתייחס לתגובות ואז להקליד את דיווח השבת ולשחרר אותו לכל המאוחר היום בערבלילה.

.....

.....

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

5
[QUOTE=זונה מאושרת]

יום שבת: 31/10/2009 רצף לקוחות שהתחיל בסשן BDSM

הפעם הגעתי כמעט בזמן וחיכה לי לקוח שהצליח להקדים אותי, אתם מכירים אותו, זה הקנדי מיום חמישי, מסתבר שזהו יומו האחרון בארץ והוא רוצה עוד סיבוב איתי לאוסף חוויותיו מארץ הקודש שלנו. לפני כניסתו לחדר הוא שטח בפני את הפנטזיה שברצונו להגשים: סשן סאדו מזוכיסטי כאשר אני הנשלטת והוא האדון (we call it master and servant"" – דפש מוד). בהזדמנות זו אגלה לכם כי בעבר הלא רחוק הייתי עמוק בתוך סצנת הBDSM בארץ לכן הנושא מוכר לי מאוד והיה קרוב לליבי, היו לי כמה מערכות יחסים ארוכות עם שולטים ובנוסף עבדתי מעט ולפי החשק כמלכה בתשלום, אבל בשנה האחרונה עברו עלי כמה שינויים קיצוניים שגרמו לי, בין השאר, להיגמל מהצורך שלי בכאב ושליטה, היום אני לעיתים רחוקות מסכימה להשתתף בסשן בתשלום אך רק כסאבית סופר לייט.

לאחר שהבהרתי את עמדתי בנושא לקנדי החמוד, הוא נפרד מסכום יוצא מגדר הרגיל של מרשרשים ונכנס להתקלח, אני התפשטתי והתיישבתי על המיטה בתנוחת כניעה המוכרת היטב בחוגי הBDSM בעולם, ברכיים על המזרון מפוסקות מעט, גבי מתקמר אחורה ובכך מבליט את כל החלק הקדמי של גופי, ידי אוחזות בקרסוליים וראשי מוטה אחור. לא פשוט להישאר בתנועה הזו ללא תזוזה, התחלתי לרעוד קלות מציפייה ומקור, אני לא מסתכלת עליו כמו שכלב מסיט את עיניו למול כלב גדול ממנו, אני שומעת אותו יוצא מהמקלחת, מתנגב ומתקרב אלי לאט, לוקח לעצמו את הדקות וסוקר את גופי, אני מתמלאת במבוכה על אברי החשופים והרעד שעובר בי- כבר נראה לעין, הוא מתיישב בסמוך אלי ונושף לי בעדינות לתוך העיניים וכך מסמן לי לסגור אותן, יד אחת תומכת את גבי באמצעו ומפסיקה את הרעד הנובע ממתח בשרירים, עם ידו השנייה הוא מעביר אצבע בודדה לאורך כל הגוף, מהגרון עד לדגדגן במהירות וכשהגיע למחוז חפצו הוא דוחף לתוכי שלוש אצבעות עמוק יותר ויותר ובחוזקה ואז מוציא ומקרב אותן לפניי- מסמן לי ללקק את האצבעות שהיו בתוכי, הסתתי את הראש תוך עווית גועל בעיניים סגורות אבל הוא שיחרר את היד שתמכה את גבי, תפס איתה אותי בגרוני, הטיל אותי בחדות על המיטה דוחף לי את האצבעות בכוח לתוך הפה, ליקקתי אותן ביסודיות ופקחתי את עיני בחיוך שובב, הוא חייך אלי בחזרה, התקרב אלי וכשהבל פיו מחמם את שפתי עצר וחיזק את אחיזתו בגרוני עד כמעט חנק ושאל אותי באנגלית ובמבטא קנדי מתגלגל "את הכלבה היפה שלי?", "כן אדוני" עניתי בחוסר אוויר וברצינות תהומית, "טוב מאוד כלבה יפה, עתה הסתובבי על ארבע עם התחת אלי", ניסיתי להתרומם אבל ידו עדיין לפתה חזק את גרוני ומפניו ניבטה התגרות מאיימת בעוד הוא מחכה לראות מה יהיה מוצא פי, "אדוני, התתן לי למלא אחר פקודתך?" שאלתי בשקט, מנסה לשאוף כמה שיותר חמצן לריאות באותה ההזדמנות, "כל הכבוד כלבה שלי, את רשאית לזוז" ענה ושיחרר את אחיזתו, פרץ של חמצן מילא את ראותי בפתאומיות וגרם לי לסחרחורת קלה כשהסתובבתי עם אחוריים מזדקרים אליו, אמותיי פרושות על המיטה וביניהן מונח ראשי, שמעתי אותו קם ומשחרר את חגורת מכנסיו במשיכה מהירה שעשתה עם האוויר הטעון בחדר צליל של סטירה מצלצלת, נרעדתי בחשש אבל סמכתי עליו לחלוטין שימשיך ויהלך על הגבול הדק שבין טירוף לתשוקה מבלי לחצות אותו אל התחום האקסטרימי.

הוא התקרב בחזרה מטיל את החגורה באוויר מהר יותר ויותר ככל שהתקרב והניח אותה לרוחב ישבני, שמעתי אותו תר אחרי קונדום, קורע את העטיפה ופותח את שפופרת הג'ל, הרגשתי את קור המשחה מתפזר בפי הטבעת וחששתי שאני יודעת את אשר עומד לבוא. תוך כדיי משחק עם אצבעותיו שהולבש עליהן קונדום, הוא גירה את האזור ולאט הרפה את השרירים הטבעתיים, בתחילה הכניס אצבע אחת, מרחיב את פתח הכניסה ואז חודר עמוק פנימה, הוא נשאר עם אצבע אחת בתוכי, כורך את החגורה סביב גרוני בלולאה כשהוא אוחז בשתי קצבותיה ביד אחת ומושך אותה בעדינות אליו כך שכדיי לא להיחנק עלי להרים את הראש ואז את בית החזה ולהיתמך עם כפות הידיים במיטה, הרגשתי אותו דוחף עוד שתי אצבעות לתוך הקונדום ואז מחדיר אותן לחור יחד עם זאת שכבר בפנים ובו בעת מושך אליו את החגורה שסביב קנה הנשימה שלי, התנוחה הזכירה לי שאימא שלי הייתה אומרת לי בילדותי, בצחוק, כאשר הייתי מתלוננת על כאב בטן: "בואי אתן לך צביטה חזקה בלחי ותראי איך כאב הבטן יתגמד".

האוקסיטוצין או הסרוטונין בגוף שלי התבלבל ולא ידע לאן ללכת קודם כדיי לווסת את הכאב המחרמן עד שתפסתי את החגורה להרחיק אותה מהגרון, הוא הבין מייד ושיחרר את פתחי האוויר והרקטום, זרק את הקונדום, העביר את זרועותיי אל מאחורי גבי וקשר אותן עם החגורה כך שאני תומכת את גופי בתוך התנוחה עם צד פני, הוא מיקם כרית תחת האגן שלי, פתח במהירות קונדום נוסף, הלביש אותו על הזקפה המתפקעת שלו וחדר לחור התחת בקשיחות כשהוא אוחז את ידי הקשורות, גנחתי בכאב מתענג, והוא אמר בתקיפות "דממה! אף לא ציוץ כלבה" ממשיך לחדור אלי במהירות ולבעול אותי.

לאחר דקות ארוכות של חפירה בחלל הצר של ישבני הוא יצא ממני, שיחרר את ידי, ואמר "רדי לרצפה על הברכיים ותורידי את הקונדום, אני לא רוצה לשמוע ממך מילה, תיכף הכול יגמר אז תסבלי בשקט כלבה", הנהנתי בראש להבנה, הוא התיישב על קצה המיטה רגליו על הרצפה ליד בירכיי והזין שלו עומד בהצדעה, התחלתי למצוץ אותו במרץ מנסה לא להכעיס אותו ולמלא אחר כל רצונותיו, תוך כדיי כך הוא מרים את החגורה מהמיטה ואני מרגישה אותה נוחתת על אחורי ועל גבי התחתון בהצלפה אחת חזקה שגררה אחריה כמה הצלפות רכות ומאזנות, צעקתי בהפתעה עם הזין שלו בתוך פי שהתקשח עוד יותר ממה שיכולתי להאמין כי אפשרי, כשסיים להצליף זרק את החגורה הצידה וליטף את ישבני הדואב באהבה, ואז נעמד על רגליו, מרים אותי קצת יחד איתו ורוקן את עצמו בתוך פי.

"את משוחררת" אמר לי, ולאחר מכן נשכבנו על המיטה מחובקים ודיברנו על מה שהיה.

לאחר מקלחת משותפת בה הוא סיבן אותי כמו גוזל פצוע ונישק את הסימן שנותר בי מחגורתו הוא נתן לי שטר של מאה דולר והבטחה שישוב בדצמבר עם פנטזיה חדשה.

אני חייבת לציין שלא היה פשוט לתאר את מהלך הדברים בצורה ארוטית מבלי לגלוש לגסות, מקווה שעמדתי במשימה.

כשיצאתי מהחדר שמעתי את הבחורה המכוערת פחד (מיום שני) טורקת את דלת חדר עבודתה כשסיימה "לעשות" לקוח ומתחילה לצעוק בקולי קולות: "יש לו זין 8 צילינדר!!!, תצילו אותי! תצילו אותי!" במבטא גרוזיני כבד שממש הזכיר לי את פארוק מ"אלכס חולה אהבה" (כן, אני יודעת שהוא לא היה גרוזיני), כולנו נפלנו מהספה מרוב צחוק ואני גם התכווצתי בבושה מבפנים על הרמה הנמוכה.

האווירה היום במשמרת קשה והחלל סביבנו טעון בעצבים, הבנות מקשקשות ברעש יותר מהרגיל והפקידה המסכנה לא שומעת את הטלפונים המטרטרים וצורחת על הבנות לסתום את הפה, אם חשבתי שאוכל לקרוא קצת את "מאה שנים של בדידות" שהבאתי איתי לשם השראה (ובקנאה גדולה על איכות כתיבתו של מארקס) התבדיתי במהירות, הרעש כאן מוציא אותי משלוותי על אף שאני מסתגרת בחדר צידי מרוחק מייתר הבנות. כשהלקוח הצילינדרי של המכוערת יוצא מהחדר היא צועקת עליו בהחרשה: "איך היה? אני בסדר! נכון?, יופי חמודה! פעם הבאה לא חוזרת אלי, כן!" במבטא כבד ורצוץ.......

הלקוח השני היה גם קבוע שלי ששמח לתפוס אותי במקום אחרי כמה ניסיונות כושלים.

הלקוח השלישי היה צעיר וריחני שגמר במהירות היפר קולית של מאך 6 ואז קיבל טלפון מהחברה שלו שחיכתה שיבוא לאסוף אותה (כנראה הוא לא היה בקיא בחוקי המונוגמיה כמו חברתו, כי ביקש ממני לא לדבר בעת השיחה עימה).

הלקוח הרביעי היה גבר בשנות ה60 המוקדמות שכנראה במשך שנים רבות עבד אך ורק על פיתוח יכולות הירידה שלו וגרם לי לצמרמורות בלתי נשלטות.

הלקוח החמישי היה ענק מימדים ורוב הבנות אפילו לא ניגשו לתת לו פרטים מפחד שימעך אותן תוך כדיי אחת התנוחות, גם אני בהתחלה נרתעתי מהרעיון אבל כשדיברתי איתו הוא היה כל כך עדין ונחמד, ריחמתי עליו על היחס המזלזל שהוא בטח מקבל במקומות רבים ונכנסתי לתת לו חוויה שלא ישכח, תוך כדיי שאני יורדת לו ביסודיות אני שומעת אותו מבקש "84", "מה זה 84?" שאלתי, "נו, 84, 84 התנוחה הזו המסובכת...." חזר ואמר בהחלטיות, "נדמה לי שאתה מתכוון ל-69....." עניתי וטיפסתי עליו במהירות כדיי שלא ינסה הוא, בטעות, להישכב עלי.

היו עוד כמה לקוחות מקסימים ממש והזמן חלף בנועם כל עוד הייתי עסוקה בחדר, ניסיתי למשוך את זמן הזיון כדיי לא לצאת מהחדר אל הרחש העצבני בחוץ והתעלמתי מחדש בכל פעם מצלצול הפקידה שסימן כי נגמר לי הזמן, אם הזיון היה נגמר לפני תום הזמן הרשמי הייתי מכריחה את הבחור התורן במיטה להמשיך ולשכב כל עוד היה אפשר.

הלקוח שלפני האחרון היה בחור ביישן ושקט בצורה יוצאת דופן והוא הגיע במיוחד כדיי לפגוש בי לאחר שקרא תגובות נלהבות על רמת השירות שלי בפורום זה, אני כמעט בטוחה שהוא היה מרוצה עד השמיים כי כשסיים ביקש ממני לפרט לו את סידור העבודה שלי, לא עניתי לו על כך כי לא ידעתי את הסידור לשבוע הקרוב ובמבט לאחור- חבל שלא נתתי לו את מספר הנייד שלי:

לפני כניסתי עם הלקוח האחרון לאותו הערב ולאותו המקום הבנתי שזמני בדירה הדיסקרטית הנוכחית תם ונשלם, כמו שכתבתי הבוקר: הגדישו לי את הסאה ושברו את גב הנפקנית, אני לא יכולה לפרט את הנסיבות המדויקות להתפטרות כדיי שבעל המקום לא יקשר אותי עם הפוסט הזה ועל אף רעד העצבים שאחז בגופי נכנסתי לפינוק אחרון, הלקוח הרגיש מייד את האנרגיות הכעוסות שלי ושאל לפשרם, סיפרתי לו הכול והוא התעצבן יותר ממני, לאחר ששחררתי את כעסי בצורה מילולית התפניתי להתרכז בו מכל הלב והעובדה שהיה מסוקס, חתיך ובעל כישורי בעילה נעלים- עזרה מאוד, בסיום האקט ולפני שנפרדנו הוא נתן לי טיפ ממש גדול שלא היה לי נעים לקבל כי חששתי שהוא נובע מרחמים אבל הוא הרגיע אותי וביקש להיפגש איתי לערב מלא בתשלום בעוד כמה ימים ולאחר שיצא מהמקום הוא מייד גם התקשר אלי והודה לי על המפגש הנפלא.

ארזתי את הפקלאות ושמתי גז.

לא היה נורא מייגע, נכון?

רק אהבה

מירב

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

6
[QUOTE=זונה מאושרת]

דיווחון קצר - כושר פרך, השיעמום והאורגזמה

כבר ארבע וחצי לפנות בוקר של יום שישי ואני לא מצליחה להירדם, ניסיתי לפקס את עצמי על סרט מדליק שראיתי כבר כמה פעמים "לוק סטוק ושני קנים מעשנים" אבל גם זה לא הביא אותי למצב מנומנם לכן התיישבתי לכתוב לכם דיווח קצר לגביי היום שחלף, דיווח שהתכוונתי לדחות את כתיבתו למחר.

מכיוון שהיום הוא כבר מחר בעצם וממילא אני עוד מלאת אנרגיה להלן דיווחון:

יום חמישי קמתי בבוקר ככל האדם וכשקרני השמש מחממות את מצב רוחי שמתי פעמי אל חדר הכושר, הפעם ביליתי שם זמן יוצא דופן באורכו, כארבע שעות, כי סוף סוף העליתי את המשקלים לאחר שמונה שבועות של עבודה כנגד משקל נמוך יותר, התחלתי בעשרים דקות של עבודה על שרירי הבטן, לאחר מכן עשרים דקות של מתיחות אינטנסיביות ואז עשרים וחמש דקות של הליכה מהירה שלאחריה פתחתי בריצה בקצב מתגבר של עשרים דקות נוספות תוך כדיי שלהקת "רוקסט" מתרה בי לרוץ מהר יותר דרך נגן האיי פוד. לאחר מנוחה של עשר דקות שכללה מתיחות שחרור לרגליים ומיץ תפוזים עם כמוסה של חומצות אמינו עברתי לעבודה אנא אירובית של פלג הגוף העליון שגזלה ממני שעה נוספת, בסיומה יצאתי מחדר הכושר לאכול ב"ארומה" סלט טונה עם לחם מלא, טחינה בצד ומיץ גזר, טרפתי את הכול במשך חצי שעה ואיזנתי את כל הבריאות בשאיבה של שתי סיגריות עוקבות לפני שחזרתי לשעה נוספת של עבודה על פלג הגוף התחתון, אני יודעת שזה לא מומלץ לעבוד עם משקולות על כל הגוף באימון אחד אבל הייתה לי כל כך הרבה אנרגיה מצטברת שאני בדרך כלל רגילה לפרק בעבודה עם לקוחות בדירה הדיסקרטית. סיימתי מפוצלחת אך מרוצה כשראיתי בצג הפלאפון רשימה של שלושים ושתיים שיחות שלא נענו!!! רובן היו ממספרים לא מזוהים כך שלא היה לי הרבה לעשות בנידון והכמות הקטנה של השיחות ממספרים מזוהים הייתה שייכת לשתיים מבעלי הדירות שאני מכירה, יום חמישי פעמיים כי טוב? בכל מקרה לא חזרתי אליהם כי עדיין לא התחלתי לטפס על הקירות בבית ולמרות שבמקום תיאורים ארוטיים אני שוטחת בפניכם את מסדר האימונים שלי אני עוד לא מוכנה לחזור לעבודה במקום חדש.

אתמול בסביבות שלוש בצהריים העיר אותי צלצול הטלפון מערפילי שינה קלים ובצד השני היה לקוח קבוע שלי שלא ראיתי כבר חודשים עקב מערכת יחסים חדשה שהתחיל ועתה כשנסתיימה הוא רוצה לחדש את המנוי אצלי, קבענו לשעה שבע בערב את המפגש הקבוע שלנו האורך כחמש שעות בממוצע וכולל ארוחה ומפגש מיני ארוך. שש בערב ולאחר מקלחת מהבילה לבשתי לכבודו שמלת מיני לא קצרה מידי ומכובדת ללא כתפיות, גרביון שחור לא שקוף המדגיש את מתאר הרגליים אך לא חושף אותן (הוא חוזר בתשובה), נעלי עקב שחורות וגבוהות (הוא גבוה נורא), מעיל עור שחור צמוד (עור סינטטי שלא היה בעברו חיה חביבה ומלחכת עשב) ובתיקי ארזתי צעיף עדין לכיסוי הכתפיים לאחר קילוף המעיל המתבקש בזמן הארוחה, התאפרתי קלות תוך הדגשה עדינה של העיניים כדיי ליצור מראה של בחורה דתייה וכוסית המשקיעה במראה החיצוני שלה.

הוא הגיע בזמן, צלצל מלמטה ואסף אותי ברכב מפאר מאוד שמתוכו בקעה מוסיקה קלאסית מחרישה אוזניים כשהנמכתי את העוצמה כדיי לשאול לשלומו הוא אמר "חכי ללילה כשתשמעי את זה מתנגן מתוך מערכת שעלתה לי שלושים אלף ₪".... שוויצר קטן....כשנסענו לכיוון מסעדה מפוארת מאוד באזור המרכז נראינו יחד כמו זוג דתי צעיר ומצליח, שנינו לבושים במיטב מחלפותינו, מטופחים למשעי וכנראה גם משכילים בצורה הגיונית לשמע המוסיקה שדלפה דרך גג המכונית.

בהגיענו למסעדה הושיבו אותנו ברוב כבוד ובפותחי את התפריט התחוור לי- מהמעט שהבנתי ממנו- שאין לי הרבה מה לאכול , רובו הורכב ממנות בשריות מדממות (אך מזעריות לפי צלחות שאר הסועדים) ואני כבחורה שלא מסתפקת בסלט וחיוך נבוך לא וויתרתי ומצאתי פיתרונות למאכל שיספקו את דרישת השרירים הדואבים בגופי לדלק טהור ומיידי.

תוך כדיי הארוחה שאיימה לא להיגמר לעולם, נזכרתי למה התחמקתי מלענות לכמה שיחות טלפון ממנו לפני כמה חודשים. האינטראקציה בינינו דמתה לתחקור בשב"כ כאשר אני הקצינה הראשית והוא המחבל השומר על מילותיו, להוציא ממנו משפט שלם ורציף עלה לי בשבירת שיניים מטפורית לאחר שלא יכולתי לסבול עוד את השעמום הגואה מכל עבר.

הפעם נראינו למתבונן מבחוץ כמו זוג נשוי שהספיק להגיד כבר הכול.

לא הבנתי למה הוא כל פעם לוקח אותי למסעדות שצריך לקחת משכנתא נוספת כדיי להרשות את האכילה בהן מבלי שהוא יוציא הגה מהפה וינסה להשתמש בחרצובות לשוני להנעמת הזמן בעוד שהיה יכול באותה המידה לשבת לאכול בדממה לבד מבלי להטביע את הלך המחשבה שלי בשיממון מדברי צחיח. ערכתי בראשי רשימה של כל הדברים שהייתי מעדיפה לעשות במקום לשבת לידו בשולחן, למשל: לנקות שירותים בתחנה המרכזית החדשה, לאמץ איגואנה ולקלח אותה. לקרוא את "התופת של דנטה" ולעצור לבדוק כל מילה שלא הבנתי במילון או להיתקע עם האופנוע בפקק מאחורי משאית זבל.

כשסיימתי לנקות את הצלחת בהקלה קפצה המלצרית כעכבישה המשחרת לטרף ושאלה מה בנוגע לקינוח (בעלות של שלדת אופני סנטה קרוז יד שנייה, טוב הגזמתי קצת) פלטתי צעקה לא רצונית "לא" והסברתי בשקט שאני בדיאטה כי רציתי כבר לעוף.

הגענו לביתו ואני תוך כדיי התפעלות מוגזמת מהמערכת שמע היקרה דחפתי את הדיסק הראשון שהיה בנמצא, של בארבר, כדיי להחליש את חריקת גלגלי המוח שלו בעוד הוא מנסה לייצר משפטים לאמירה.

נכנסתי להתקלח ובצאתי התחלנו את הפן המיני של הערב, לא היה עלי לעשות הרבה חוץ מאשר לשכב ולהיות יפה. הוא נשכב עלי מועך אותי בגופו ומחכך את הזקפה המתעוררת שלו במפשעתי, אני מלטפת את גבו וידי מחליקות מטה לאחוז בישבן המפוסל שלו, בניגוד לחוסר ההתאמה הוורבלי המוחלט בינינו אני נמשכת אליו מינית בצורה חייתית וקדמונית, הוא גם נראה מדהים, עור חלק וכהה, פנים מסתוריות ויפות, גוף ענק מימדים ופרופורציונאלי להדהים בעל יחס נכון לטעמי בין שרירים ושומן- וטעמי אוהבת גברים עם בשר....מעבר לכך ההתנהגות שלו מזכירה לי את האדם הקדמון כשהוא אוכל במסעדת יוקרה כמו חיית אדם הפושטת בשיניה את עור הארנבת וכשהוא מזיין אותי בלי שום מעצורים והתחשבות בי ובהנאתי, לנשים אחרות זה יכול היה אולי להפריע אבל אני נהניתי מחוסר ההתעמקות בצרכי שנתן לי את המנוח והניתוק להתרכז בעצמי, נזכרתי בציתות מתוך ספר שקראתי "הפמיניזם חולל שיפורים עצומים בכל תחומי החיים ואין להעלות על הדעת שום חירות אמיתית בין מינית ובין אחרת בלעדיו, אבל אותם שיפורים הגניבו פנימה תוצאות לא מאוד מתוכננות, בלי לזלזל בהישגים משמעותיים מבחינה היסטורית עדיין הדגש על סקס שוויוני ומלא כבוד שטוהר מכל ביטוי של כוח, אגרסיה וחטא הוא בעצם אנטיתזה לתשוקה ארוטית, לנשים ולגברים באותה המידה" (אינטליגנציה ארוטית).

הוא תופס אותי עם שתי ידיו בשערי כשכל משקל גופו לא נותן לי לזוז תחתיו ומנסה להחדיר את עצמו בכוח שוב ושוב עד שהמקום מספיק רטוב כדיי לחדור לתוכו בצורה מלאה, הוא גדול מאוד בתוכי ואינו צריך לעשות תנועות מיוחדות כדי שארגיש את כולו חופר בי, אני חייבת לאחוז עם שתי ידיים בידיו שלו שנתלו במחלפות ראשי מהפחד שלא יקרע אותן מהקרקפת, מרימה את הרגליים והאגן, מצליבה את השוקיים על גבו ומקערת את גופי לתוכו, הוא לא גומר מהר ואחרי דקות ארוכות מאוד אני גם מבינה שאין חשש כזה ונותנת למחשבות שרצות לי במוח מנוחה ונכנסת למצב רגוע שבעקבותיו יכולה להיבנות גמירה, הידיים שלי לא יכולות לעזור לי ולכן אני מתרכזת בוויברציות הפנימיות ובמגע הזין שלו בתוכי, נותנת לו להיכנס אלי שוב ושוב בהתנגדות של שרירים פנימיים ואחרי מעל לשעה של זיון לא מתוחכם אבל כל כך נכון אני מרגישה את האורגזמה עוטפת אותי ושואבת את כל האנרגיה שלי אליה, היא ממלאת לי כל נקב ועצב בגוף ומרעידה אותי ללא שליטה גורמת לסינפסות בגוף שלי לשלוח שירי הלל לאיבר הגברי במקום נוירוטרנסמיטרים.

הגמירה שלי גררה את הגמירה הבלתי נשלטת שלו ואחרי כמה דקות של התבוססות בסיפוק עצמי משותף קילפתי אותו מהמיטה כדיי שיחזיר אותי לביתי.

אולי ביום שבת אגיע למשמרת בדירה דיסקרטית חדשה, אם אחליט ללכת אתם תהיו הראשונים לדעת.

בגרגורי סיפוק עייפים.

שלכם, מירב.

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

7
[QUOTE=זונה מאושרת]

דיווח אודות קוריוז מן העבר לבקשתכם:

כמעט והחלמתי מהפציעה, אפילו חזרתי לרוץ קצת אך שוד ושבר: הדגל האדום הונף היום בראש התורן, כמה חבל...כבר קבעתי משמרת למחר אך אאלץ לבטלה.

כנערה עובדת יש לי פתרונות למצב הזה אבל כבר קרה לי שהשתמשתי באחד כזה ותוך כדיי זיון פרוע החלה זרימה חופשית של מה שהיה אמור להישאר בצדה הפנימי של הספוגית המיוחדת, הלקוח מייד שאל לפשר הזרימה במבט מבועת והיה עלי לשקר לו ולומר: "אל תדאג, זה לא התאריך המתאים, יש לך פשוט זין ממש גדול" כדיי שהוא לא יתעלף ויחזור מייד בתשובה, משום מה הוא טרף את הלוקש הדמיוני בלי בעיה למרות שאיברו היה קטן מהממוצע הישראלי ובעצם גם הסיני. מה שכן הזין שלו הבין מייד את מה שמוחו לא הסכים לעכל ולא עמד עוד לנוכח הדימום הנשי.

מיותר לציין שקיוויתי שהאדמה תבלע אותי בו ברגע ולכן מאז אני נמנעת מלקיים יחסי מין בתשלום תוך כדיי כרטיס אדום, בחיי הפרטיים אין לי שום התנגדות לדבר כל עוד הפרטנר שאיתי יודע ורוצה, ורק כאשר אני חרמנית מנשוא.

שלא תטעו: כמעט כל הזונות עובדות תוך כדיי המחזור, בדרך כלל ביום הראשון לקבלת ההפתעה המעצבנת הן ישתמשו בה כתירוץ להתחפף מוקדם הביתה אבל ביום השני הן תחזורנה לתפקוד שוטף כשהן מצוידות בפקק מתאים וכל עוד הן דואגות לפקק כמו שצריך, מה שאני שכחתי לעשות, אין שום סיכוי בעולם שהלקוח ידע שהן במחזור. לא מזמן פגשתי צדיקה אחת בסדום, בחורה יפיפייה הורסת וחמודה פחד, למרות שהיא באה לעבודה גם בימי נידתה, חמושה כהלכה, היא קיבלה לקוח, נתנה את הכסף לפקידה, שלחה אותו להתקלח ולאחר המתנה של כמה דקות נכנסה לחדר אחריו אך להפתעתנו היא יצאה מהחדר תוך דקה ושליש, כולנו קפצנו ותהינו מה השתבש וזו סיפרה לנו בקול מתוק ותמים: "הוא שאל אותי האם אני במחזור ופשוט לא יכולתי לשקר..." הפקידה כמעט הטיסה אותה למתקן ענישה בסיביר- אבל בז'רגון של בית זונות היא הצדיקה את הכינוי "צדיקה בסדום" וממש בקושי הצלחתי לעצור את עצמי מלמחוא לה כפיים.

בכלל רציתי לספר לכם קוריוז אחר, איך חזרתי לעבוד אחרי הפסקה של המון שנים:

זה היה יום חורף סגרירי והרוחות נשבו בחוץ כאילו מישהו קילל את יוצריהן, סתם, ממש לא, נדמה לי שזה היה בכלל קיץ. התפטרתי ממקום עבודה מסוים, אחרי שנה וחצי בעקבות אי התאמה הבנתית ששררה ביני לבין המעסיק בנוגע לגובה השכר שלי ומייד מצאתי עבודה חדשה אחרת במשרד קטן. העבודה החדשה לא גזלה ממני שעות רבות מידי בכל יום, לכן חיפשתי לי עיסוק נוסף להשתעשע בו.

תוך כדיי רפרוף לא מחייב במודעות הדרושים תפסה לי את העין הצעת עבודה אשר בה נכתב "דרושה פקידה דיסקרטית" ותו לא, מכיוון שכבר שנים רבות לא התעריתי בעולם הזנות גם לא ידעתי בוודאות על מה מדובר אבל הרדאר הזדוני שלי מייד התביית על הרעיון ואפילו חייג למעני את המספר המצורף, האדם בצד השני של השפופרת הסביר לי שהם מחפשים פקידה שתתן מענה טלפוני בדירה דיסקרטית בשעות הלילה, הסברתי לו שאני עובדת כרגע כמנהלת משרד בשעות הצהריים ולכן אני לא יודעת עד כמה אני מסוגלת להתחייב לעבודת לילה יום יומית (ליל לילית), הוא הרגיע אותי ואמר שאם מספיק לי חמש וחצי שעות שינה בלילה אז אני אוכל לרקוד על שתי החתונות וגם לאכול את העוגה, העבודה בדירה הדיסקרטית מסתיימת בשש בבוקר, עליי להיות במשרד בשעת חצי היום ועד חמש בערב כך שיש לי בדיוק שעה אחת עד לתחילת משמרת נוספת בדירה הדיסקרטית, צפוף מאוד חשבתי לעצמי אבל לא בלתי אפשרי. קבעתי ראיון עבודה לאותו היום והגעתי לדירה המדוברת בחמש וחצי בין ערביים, הראיון התחיל לא לפני שבעל המקום ערך בתיקי חיפוש כדיי לוודא שאין עלי ציוד הקלטה כלשהו באדיבות משטרת ישראל וכשנמצאתי נקייה מחשד הראיון זרם ללא מפריע אך הוא לא דמה לשום ראיון עבודה אלא יותר לקביעת עובדות בשטח, כנראה שהספיק להם לדעת שאני כבר מתפקדת כפקידה במקום עבודה כשר בכדיי- לתשאל אותי בנוגע לכישוריי- לשאול אותי האם אני מעוניינת בכלל בעבודה- ולספר לי שהתקבלתי לאחר כי בחרו בי מכל שאר הפקידות שלא עמדו מחוץ לדלת.

קיבלתי דף קטן ומהוהה שבצידו האחד חשבון ישן ממסעדה ובצידו השני הוראות למענה טלפוני, הבחור הסביר לי שהמשמרת מתחילה עוד חצי שעה ושמישהו יבוא לנעול לפני שהיא תסתיים, לאחר מכן הוא פלט "תתקשרי אם יש בעיה" ונעלם מהמקום במהירות. ישבתי בהלם בדירה דיסקרטית שנראתה חדשה לגמרי ומפוארת בצורה מחשידה בלי אף זבוב שיסביר לי מה זה עתה קרה וכשמבול הטלפונים החל להציף את הרצפה המבריקה הבנתי שאני גם לא יכולה לתאר את הבחורות שעדיין לא הגיעו כי מישהו שכח לעדכן אותי בנוגע אליהן, אפילו לא ידעתי את גובה משכורתי או איך להדליק את המוסיקה. התקשרתי לבחור הזריז אבל לא הייתה תשובה, שנייה לפני שאיבדתי את עשתונותיי צלצל פעמון הכניסה, קפצתי בבהלה ממקומי והייתי בטוחה שמאחורי הדלת יעמוד יגאל שילון עם סיגר לעוס ויתחיל לשיר לי "פספסת הי הו פספסת היי הוו.." אבל לשמחתי עמדו שם בחורה וחצי מתייצבות לתחילת משמרת, ממש כך בחורה אחת ענקית ועוד חצי בחורה בגודל של צרצר, שתיהן רוסיות.

הבנות עדכנו אותי בשמחה בכל החורים בהשכלה שהיו לי והסבירו לי שזו אכן דירה חדשה שנפתחה ביומיים האחרונים והפקידה שעבדה שם לפניי ברחה גם היא, כמו בעל הבית, כל עוד נפשה בה.

בגלל שאין לדירה הרבה מוניטין עדיין גם אין הרבה עבודה ועוד פחות מכך רווחים לפקידה, בעקבות זה גם אין הרבה בחורות שמסכימות לעבוד במקום חדש שנפתח- מפואר ככל שיהיה מפאת חוסר סבלנות לדיבידנדים עתידיים. המשכורת הבסיסית שלי עומדת על מאתיים שקלים חדשים כאשר מהכניסה העשירית ואילך כל חמש כניסות אני מקבלת בונוס של חמישים שקלים, ז"א: תשע כניסות על הדף= 200 שח, עשר כניסות= 250 שח, חמש עשרה כניסות= 300 שח- וכך הלאה, בנוסף יש לכל בחורה דבר שנקרא "כניסת בונוס" וזה אומר שבכניסה השביעית של כל בחורה הרווחים לא מתחלקים שווה בשווה עם בעל המקום אלא 200 שקלים הולכים לבחורה ו50 שקלים ניתנים לפקידה כטיפ על השקעתה הרבה בפיתוי לקוחות אל מפתן הדלת. באמת הדיל היה נשמע לא רע, כמה שאעבוד קשה יותר להביא לקוחות דרך קו הטלפון כך ארוויח יותר אך יש גבול לכמה עבודה אפילו המשכנעת שבפקידות יכולה להביא כשיש באמתחתה בחורה וחצי בלחץ והיום הראשון נגמר לאט נורא כשמתאיים שקלים בודדים בקושי ממלאים את כיסי, בשש בבוקר הגיע הבחור משש בערב והסברתי לו יפה שאם הוא חושב שאני אסכים לשבת במקום המאוד יפה הזה 12 שעות כל לילה בתמורה למשכורת בסיס של 200 שח- שיחשוב על זה שוב- כי אין שום סיכוי לזה, בעיקר כי הפעם האחרונה שעבדתי בשביל 16.6666666 שח לשעה הייתה אף פעם, הוא מיהר לתקן את משכורת הבסיס ל300 שח "עד שנרים את המקום על הרגליים" ושמח לשמוע שאגיע גם מחר.

כך חלף לו שבוע וחצי בו אני מג'נגלת שתי עבודות וישנה בעיקר בין צלצול טלפון אחד למשנהו, הרווחים הצפונים בהבטחה עדיין בוססו לבוא וכמעט שאמרתי נואש עד שהגיעה המשמרת ששינתה את הכול:

הפעם הגיעה ראשונה בחורה ישראלית מטורפת לגמרי שעד היום אני בקשר איתה כי אני וטירוף מסתדרים נהדר, בעלת גוף פצצה ופרצוף של אובדת עצה, ברגע שזו נכנסה לדירה האנרגיות השתנו והחליפו הילוך, היא יצאה החוצה לקנות בקבוק יין ובשובה התחלנו לשתות ולקשקש ולחקות קולות של גניחה לכל מי שהתקשר- דבר שגרם לעלייה חדה במספר המבקרים בדירה ועקב כך במספר הכניסות.

היה מאוד שמח עד שבאיחור רב הגיעה הבחורה השנייה שהעכירה את השלולית, במבט ראשון היא נראתה כמו אורית פוקס בגיל שישים + 30 ניתוחים נוספים, משהו הזוי, ובמבט שני היא נראתה ממש אותו הדבר רק היא הספיקה לדבר והסתבר שהיא יותר מעצבנת ממה שיכולנו לדמיין, מהרגע שהיא נכנסה כל מה שעשינו כולל להתעלם במכוון מהדיבור הצווחני והבלתי פוסק שלה לא גרם לה להפסיק לחפור לנו תעלת סואץ באוזן.

אחד מהתפקידים שלי כאחראית משמרת שיגולים הוא לגשת ללקוח לאחר שראה את שתי הבנות ולא בחר באף אחת מהן ולהמליץ לו על השירות שלהן או לנסות ולזווג לו מישהי שלדעתי תתאים לו, לכן כשהתפלצת התבררה ככזו בכל אופן וצורה- החלטתי להמליץ עליה ללקוח שרצה סקס אנאלי רק כדיי להיפטר ממנה לחצי שעה של מנוחה, מכיוון שזו צעקה בראש חוצות כשהגיעה שהתחת שלה פתוח לעסקים הסקתי שהלקוח יהיה מרוצה על אף המראה המסולקן- ולא בטוב טעם- שלה.

הזיווג צלח והשניים נכנסו לחדר בצחקוקים והשאירו אותי ואת הישראלית לחגוג בשקט אך לא חלפו להן עשר דקות והלקוח יצא מהחדר בסערה לבוש במגבת והחל צועק עלי שהוא רוצה את כספו בחזרה, מה מסתבר? הקרפדה הבטיחה לו חדירה אנאלית תמורת 100 שח נוספים מכספו אך כשראתה שהבחור מצויד באיבר שלא מבייש סוס הרבעה ערבי גזעי, במקום להתנצל ולהחזיר את התוספת ששילם על האנאלי היא הגיעה עם עצמה להחלטה תמוהה שעדיף לנסות להערים עליו ולהשחיל את איברו לחור הלא מתאים בתקווה שהוא לא ירגיש בהבדל והכסף יישאר בידה. מה חבל שהבחור יודע להבדיל בין חור תחת לשאר ירקות ואחרי משא ומתן ממושך בתוך החדר קצה נפשו ועתה הוא רוצה את כל כספו חזרה. ובצדק. לאחר שנרגע הוא התלבש והסביר לי בניסוח רהוט ומאוזן שמגיע לו את כספו בחזרה כי היא הבטיחה לו סקס אנאלי ועוד לפני שאיברו חדר אליה היה לה מספיק טווח תגובה להבין שהזין שלו גדול מכדיי להיכנס לישבנה, להסביר לו את מצב הדברים ולתת לו אפשרות לבחור האם לצאת מהחדר עם רוב מכספו חזרה מבלי לחדור לאף אחד מנקבי גופה או להמשיך בחדירה רגילה איתה כשמאה השקלים יוחזרו אליו, אך מכיוון שזו בחרה לשקר ולומר כי כוס הוא תחת – תחת זאת יש להחזיר לו את הסכום במלואו.

היה צדק גמור בדבריו אך כמו שההיגיון לא עובר בש"ג הוא גם לא מבקר יותר מידי בדירות דיסקרטיות, כנראה הוא שומר אמונים למישהי, בעל הבית הגיע מייד לאחר שהתקשרתי להסביר על הפלונטר בהתהוות, לקח את הלקוח לשיחה מחוץ לקירות הדירה וכשחזר בלעדיו הסביר לכולנו שאין דבר כזה כסף חזרה, הלקוח תמיד לא צודק ואם עוד פעם הקרפדה עושה קונץ כזה כל תל אביב תשמע על הדברים שהיא עושה בחדר והעיר היחידה בארץ שהיא תוכל לעבוד בה לא הוקמה עדיין, בנוסף יש עליה לשבת עכשיו בעונש שעתיים מלאות מבלי להיכנס לעבוד ומבלי לצאת מהדירה כל הפרה של העונש תגרור פיטורין וצו הרחקה. לפני שהוא יצא מהמקום זרק לי בהיתול: "מירבי, אם בא לך לעבוד קצת בחדרים במקום המטומטמת, אני מסכים לך".

ואכן נכנסתי לעבודה בחדרים בלי היסוס בעוד שהקרפדה עונה בעצבנות לצלצולי הטלפון במקומי, גם בחלוף השעתיים שהוקצו לעונשה היינו אני והישראלית השנייה כל כך עסוקות שהיה עליה להמשיך ולענות לטלפון. אני לא זוכרת אף אחד מהלקוחות באותו הלילה אבל אני זוכרת ששאלתי את עצמי למה בזבזתי שבוע וחצי במענה סזיפי לטלפון כשיכולתי להזדיין בכיף.

אני זוכרת במדויק כמה כניסות עשינו באותו הלילה ובוא נאמר ששברנו שיא מחוזי שכמותו נראה רק בערב סילבסטר שנתי (שהוא כמו תמיד עמוס לעייפה) כשבעל המקום שמע שנכנסתי לעבודה בחדרים הוא הופתע אך כששמע כמה כניסות נרשמו על הדף בסוף המשמרת הוא כמעט הגיש בקשה לאמץ אותי חוקית.

נתתי במשרד של צהרי היום את הודעת התפטרותי וחזרתי לשטח בשיא הטבעיות (עד להודעה חדשה)......

שלכם עד חצי המלכות

מירב.

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

8
[QUOTE=זונה מאושרת]

סתם יום מושלם:

התעוררתי ליום חמישי אביבי שחייך אלי בשיניים מסנוורות של שמיים, קבעתי להיפגש איתו במסעדת דגים כשרה שאהובה עלי במיוחד, הגעתי בשעת צהריים ייעודה כשאני לובשת מראה מאופק והדור, חליפת עסקים נשית מחויטת ותחתיה חולצה מכופתרת בצבע סגול כהה כאשר את צווארון החולצה אני מוציאה אל מעל המקטורן השחור ובכך מדגישה את הדרך מטה אל גבעות השדיים הרצופה בשרשרת כסף עדינה בעלת תליון בצורת לב מרוצף באבנים קורצות.

בצעד גבוה על נעלי עקב דמויי זמש בצבע סגול אני ניגשת לשולחנו ומברכת אותו בנשיקה מקצועית על הלחי, מתיישבת מולו בכפיפה איטית נותנת למחשוף להבטיח לו סודות.

השיחה קולחת על ענייני עבודתו הלחוצה בבית המשפט ומייד משנה כיוון, מתנקזת במעשים שאני עומדת להרעיף עליו כשנגיע למיטה. המלצרית מתקרבת בחיוך מוכר, הייתי פה כבר מספר פעמים עם גברים מעונבים ועתה הניצוץ המשועשע בעיניה כמעט משוכנע כי אני זונת צמרת ורוצה גם הוא להזמין אותי למפגש, רק אני הוא והסדינים בלי המלצרית. הוא מזמין שמפניה אני מרלו, מזמן לא שתיתי והחמימות עוטפת אותי מייד, היין צבעו מזכיר לי את הדם שהוא ביקש לטעום עוד כשדיברנו בטלפון כאשר רציתי לבטל את הפגישה בעקבותיו. אנחנו חוזרים אל תחומי הפנטזיה שבתסריט, אני הסטאז'רית הפתיינית והוא עורך הדין המרוחק, המלצרית חוזרת בשנית ומניחה מולי מנה של קרפצ'יו טונה מזוגג ואני מסיטה מייד את השיחה בינינו לעניינים ברומו של בית משפט ממנפת את הידע האמיתי שלו כעורך דין המתמחה בפלילים לטובת הטעיית מסקנותיי המלצרית והניצוץ. המנה נימוחה על הלשון מגרה את בלוטות הטעם אל מחול של תחנונים לעוד, אני מציפה אותן בבועות מתנפצות של מים מוגזים ולאט משחררת את כף הרגל ממאסר הנעל הגבוהה מטפסת איתה לאט לאורך הירך הפנימית של מעסיקי, לפני שעלה ברגלי לבדוק את מצב רוחו של האיבר מגיעה המנה העיקרית בצורה של דג דניס שלם חרוך בגריל ותבלינים, הרגל בורחת חזרה למקומה הצפוף בתוך הנעל והדג מתפרק לו בשיטתיות אל קרביי כשכל לעיסה גוררת גל של הערצה טהורה לשף של המקום, אנחנו ממהרים לעזוב צלחות נקיות מבשר ימי וכוסות חצי מלאות בדם וזהב מבעבע ונכנסים ביחד למקלחת שבביתי כשזכר טעם הסעודה עוד ממלא את נשיקותינו.

אני מלטפת את ראשו עצום עיניים בסבון שמתפתל מטה אל איברו הזקור לעייפה, מסבנת כל איבר מגופו בשקדנות, נותנת לידיו הרטובות לחקור את קימורי גופי הערום מולו, לאחר שצף מים חמימים שמקלפים מעלינו את שכבת הסבון אני מסתובבת עם גבי אליו ומכוונת את כפות ידיו על שדיי כשהוא מחליק את איברו אל בין ירכיי הפנימיות ומתחכך בי ובקפלים המכסים את נקודת האלוהות שבי, מעיר את תשוקתי לחדירה אסורה של ימי נידה. אני נשכבת על המיטה מנוגבת והוא מפסק אותי וחוקר כל נקב וחלל בלשונו מתחיל מהעליונים שבהם יורד מטה אל הפרטיות המגורה מרעיונות לא ממומשים, הוא מלקק בתאווה את השפתיים החיצוניות חפות משיער ערווה וגבי מתקמר בחשמליות כשלשונו מתחפרת בתוכי המדמם שמשווע לחדירת הלשון שלו זה שעות, הוא לא מפסיק גם כשהטעם החמים ממלא את פיו וחודר אלי ביתר שאת עמוק יותר ויותר כמנסה להגיע אל מקור נסתר, הוא מרכז עתה את כולו בשאיבת הדגדגן המנופח ומחליק אל החור הפעור אצבעות עדינות ורוטטות כשהוא מענג בליטופים לשוניים ומביא אותי למרגלות הר של גמירה עצומה, אני מטפסת במהירות לא נשלטת עטופה בעננים עבים של תשוקה ומתפוצצת אל פיו שלא מרפה ממני גם שאני נאחזת רעידות תזזיתיות שמחשמלות אותי אל מימד אחר ולא מציאותי כמעט דקה שלמה. כשחזרתי למיטה הוא כבר היה עמוק בתוכי חופר את דרכו בתשוקה ולאחר שהצללים התפזרו מעיניי הבחנתי ששפתיו ואפיו נושאים זכר אדום משאיבת פרטיותי אך הוא לא הופרע מכך וגמר באנקת גבהים משלו.

הוא עזב אחרי מקלחת מטהרת משאיר אותי בחברת צלילים רמים של באך שערסלו אותי על כנפיים של תנומה ארוכה. קצתי כשהשמש נגמרה ויצאתי לטייל באפלה הקרירה שהחלה מטפטפת קילוחים דקיקים שואפת אלי ריח של אדמה רטובה ושלוש ערים מפהקות שצעדתי דרכן כדיי למצוא את עצמי על סף דלתה של חברה טובה.

בדרך חזרה הרהרתי במשפט של קרלוס רואיס סאפון: "הקושי הוא לא להרוויח כסף סתם, הקושי הוא להרוויח אותו בעבודה שראוי להקדיש לה את החיים".

אני יודעת שעוד לא מצאתי אותה אבל איך זה שכל כך טוב לי עכשיו?

סתם מין יום פיוטי....

באהבה מירב

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

9
[QUOTE=זונה מאושרת]

גבולות מטושטשים או לילה ובוקר של יום אחד

הכרתי אותו כלקוח בדירה הדיסקרטית כאשר כל פעם מחדש הצלחנו לפספס האחד את השנייה במיוחד לאור העובדה שכשהיה מופיע במצלמות כל אחת התארגנה כמיטב יכולתה כדי לצאת במיטבה לקראתו, עד שיום אחד תחבתי לידו את מספר הטלפון שלי וכך החל בינינו קשר טלפוני ענף וזאת מבלי ששכבנו מעולם. לאחר כמה שבועות של קשקושים עמוקים הוא אזר את האומץ והגיע לביתי, מראש ידעתי שיהיה מיוחד רק לא ידעתי עד כמה, הוא ביקש ממני להתייצב על מדי ב', בחרתי במכנס שחור צמוד, חולצה שחורה עם צווארון גולף, סנדלים ואיפור עדין אך מושקע, פשוט וחסר מאמץ אבל סקסי לא פחות.

עוד לפני שהוא הגיע התחלתי להתרגש כמו ילדה קטנה לפני כיתה א' לכן פתחתי בקבוק יין אדום, לאחר חצי כוס הבנתי שזה לא ייתן לי את האפקט המיידי והמרגיע לכן פניתי לעזרתו המובטחת של ידידי הסינגל מאלט, נכון, החלטתי להפסיק לשתות אלכוהול אבל זמנים מיוחדים דורשים לעיתים פיתרונות ממסטלים. המצעים הוחלפו, הבית נקי, הכלים שטופים, אני מצוחצחת, הכול במקום אחרי ששמתי ברקע את ההופעה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון, עמעמתי את האורות והוצאתי שתי כוסות יין יקרות נורא של חברת RIEDEL ונשאתי תפילה של ישברו במהלך הערב, וכן, אני קצת מסטולה הגעתי עם עצמי להחלטה ועברתי מייד למים מינרלים שידללו את אחוזי האלכוהול המצטברים בדמי.

פתחתי את הדלת והוא עמד מולי יפה וריחני ממש כמו שזכרתי אותו, הובלתי אותו ואת הקול העמוק והסמכותי שלו להתיישב על המיטה, בעיקר כי אין ממש מקום אחר לשבת בביתי הקטן והמסודר.

התיישבתי מולו מוזגת יין אדום להרוות את מצב רוחו ולנסות להתאים אותו לשלי וכשצלחת כחולה גדולה העמוסה בגבינת קממבר מחלב עיזים וקרקרים מפרידה בינינו התחלנו לדבר, כן, לדבר, עכשיו כשאני מנסה לשחזר את השיחה בראש אני לא מצליחה להיזכר במילה אבל זו לדעתי אינדיקציה לכך שהיא הייתה טובה, דיברנו ללא הרף במשך ארבע שעות תמימות וככל שהשעות עוברות והיין מאיים להתרוקן מבקבוקו הוא מתקרב אלי לאט סנטימטר אחר סנטימטר, לא נוגע אבל נכנס ממש עמוק, מידי פעם הוא עוצר את שטף דיבורו נדהם בקול רם מתווי פני ומאיים לטבוע בירוק של העיניים שלי דבר שגורם לי להסטת המבט, סומק ושינוי מהיר של הנושא כדיי שלא ישים לב לכמה הוא מצליח להביך אותי. אני מספרת לו על חיי ועל עבודתי ומגלה לו סודות כאילו שהכרנו כבר שנים אבל כמו תמיד אני חסומה באותה מידה שאני חשופה לעיניו המנקבות בי ומשאירה אותו מנחש.

בין השאר גם גיליתי לו בטעות שברוב הפעמים שאני מגיעה לאורגזמה עם לקוח אני מעדיפה לשמור את הידיעה לעצמי כסוד מתוק שעלול לברוח ומהרהרת תוך כדיי למה אני עושה את זה בכלל והאם זה קשור בצורך שלי בשליטה מוחלטת בעבודה, הוא לא שופט אותי ואני מרגישה בנוח להיות אני לידו והמילים שיוצאות לי מהפה לא עוברות את תהליך הסינון הרגיל ומתפזרות על המיטה יחד איתנו.

יש כל כך מעט אנשים בעולם שאני יכולה להיות איתם אני לגמרי ולכן אני מנצלת כל שנייה ונפתחת עד לאן שמספיק לי ולא אכפת לי אם לא אראה אותו עוד לעולם, ומשום מה אני סומכת עליו שלא ישתמש במידע עלי נגדי. אחרי שעות ארוכות של נגינה וורבאלית שצובעת את חלל החדר אני מחליטה שאני מאוהבת לפחות לכמה שעות קרובות, אני מאוהבת בלהיות מאוהבת ומסוגלת לתת לפרפרים להשתלט לי על הקיבה עם חמישה אנשים שונים כל יום. הוא מתקרב אלי ומתחיל לחקור את השפתיים שלי; כשהוא בא ואחרי מבט שכרגיל שופט מהר מידי ואז מגלה שעליו להתחרט כי קפץ למסקנות נמהרות שמבוססות על תבניות כוללניות שנוח לנו להלביש על אנשים שזה עתה הכרנו כדיי שהעולם הזה יראה לנו ברור יותר- לא דמיינתי שהנשיקה שלו תהיה כל כך רכה ומעניינת ושזו תוביל אותי לעולם חדש ומרגש בעיניים עצומות, הוא חדר אלי ברכות עוצמתית תוך כדיי שקול הגניחות שלי, שלא כמנהגי, נפלט ממני ללא מעצורים מאיים להעיר את האנשים הישנים בצד השני של העיר, אני שמחה להרגיש ולטעום שהזין שלו יפה ומתברג בהתאמה לפתח המורעב מידי שלי, מרוב רטיבות של משחק מקדים מילולי ארוך אני צריכה לכווץ את עצמי שבעתיים מבפנים כדיי לאחוז את כל אורכו בתוכי, גמרתי בחסות החשכה האינטימית בינינו ובאנקות שקטות שלא ניתן לסווגם כגמירה בצורה חד משמעית, ממתיקה לעצמי סוד והוא לא מברר כי הוא כבר יודע שזה פרטי מידי וממילא התשובה אינה חשובה למי שבעל ביטחון עצמי מספק.

את המנוחה מהאורגזמה לקחתי תוך כדיי מציצת הזין שלו כשאני מנסה לשאוב אותו בחוזקה אל הגרון העמוק, ברגע שאני נחה קצת מרוב דמעות שמציפות את האיפור מעיני, עקב רפלקס משני נושן, הוא חוזר וחודר אלי שוב ושוב עד שנרגע או מתעייף, הוא לא גומר, אולי הוא שומר את זה לעצמו ואולי הוא לא מספיק חרמן בחברתי? אולי מרוב אינטימיות קשה לו להשתחרר מינית ולראות אותי כאובייקט פנטזי וזנותי? שאלות כאלה לא מובילות אותי למחשבות שמקומן על המיטה לכן אני מהסה אותן בוטחת בו שיעשה מה שנכון לו בלי לשתף אותו בחששותיי שיכולים אולי לגרום לו ללחץ מיותר.

בסביבות שש בבוקר נרדמנו יחד מעולפים מעייפות, דבר שלא בא אצלי בקלות עקב שינה קלה מידי בדרך כלל והתעוררנו אחרי כמה שעות כדיי להמשיך להזדיין ושוב לדבר ולדבר, זהו פחות או יותר, פרטים עסיסיים מאלו על מהלך הערב והבוקר אבדו לי כשנמהלו באדי הוויסקי והיין שנשפכו אל תוכנו.

אז מה זה היה בעצם? פגישה בתשלום? הכרות חדשה עם מישהו מעניין? סטוץ חד פעמי מרגש? מה זה משנה בכלל? ולמי זה אכפת? למה לנסות להגדיר משהו וכך לכלוא אותו במידע שנקבע כבר על ידי אחרים? כשהוא הלך לדרכו מאחר ושמח סגרתי את הדלת על המפגש וחזרתי למיטה לעוד כמה שעות של שינה טרופה תוך כדיי שאני מתחפרת בכרית שעולה ממנה זכר הבושם שלו.

כמה טוב לי להיות אני פה ועכשיו, וכמה נעים להתאהב בכל דבר שעושים בחיים גם אם הוא קצר טווח.

נשיקות עד המילה הבאה

מירב .

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:

10
[QUOTE=זונה מאושרת]

סוף שבוע רגוע בגלגלצ:

יום שישי בערב נתקעתי עם אנרגיות עודפות שאיתם רציתי לצאת ולקרוע את העיר, למרות שכבר הגעתי למין גיל כזה שבו רוב המועדונים בנמצא לא קורצים לי במיוחד וכאשר אני מוצאת את עצמי באחד מהם יוצא שאני מבזבזת הרבה יותר מידי כסף על שתייה שתסווה את אי שביעות רצוני מהמועדון ואת סוף הערב אני סוגרת לבד במיטה שלי מחבקת את הפוך או הפיקה- תלוי בעונה, וקמה לבוקר של כאב ראש נוראי ורגשי חרטה עמוקים על הרעיון הראשוני הבדרך כלל אידיוטי.

בשעת חצות הלילה מצלצל הטלפון ובקו השני, לשמחתי, הבחור מהדיווח האחרון, בוא נקרא לו בשם: "לקוח בספק" כי הגבולות בינינו היטשטשו מזמן, ספק שואל ספק קובע- שיגיע אלי בשעה הקרובה ללילה שלם נוסף, שמחתי על הרעיון הנפלא והפיתרון הבריא יותר לשחרור אנרגטי של סוף שבוע מתסיס וחיכיתי לו בציפייה מתגברת.

בסביבות אחת בלילה הלקוח בספק שלי הופיע כמובטח ובירך אותי בחיבוק מחמם והתנפלות נשיקתית עוצרת נשימה מתובלת באדי בושם מוכרים שהספקתי להתגעגע אליהם.

למרות שנשא איתו בקבוק יין אדום מפתה הכנתי לנו את התה המפורסם שלי כי רציתי לזכור ממנו כל שנייה ולהרגיש אותו בתוכי הפעם מבלי לעטות מסכה אלכוהולית מטשטשת.

שוב מצאתי אותנו מפוזרים על המיטה, בוררים בינינו מילים שטחיות ומעניינות תוך כדיי תקשורת

א-מילולית עמוקה, כך עפנו לנו ביחד במשך שעה וחצי, מנסים להאריך את הזמן שמאיים לחלחל בחרמנות תוקפנית. בין מילה לטביעה אופטית הוא זורק לי מיני רמזים שגורמים לי לחשד קל שהוא יודע שאני היא מירב מהפורום ואף אולי הספיק וקרא את הדיווח עליו, אבל הרמזים שלו משתמעים לכל מיני פנים ואני לא יכולה לשאול אותו ישירות מבלי לחשוף את עצמי, לכן אני הודפת מעליי את החשדות ומייחסת אותן למוחי הקודח בדמיונות.

(אם אתה אכן קורא את הפוסט שלי אני מבקשת מראש סליחה אם אני פוגעת בך באיזו שהיא צורה)

בשתיים עשרים וחמש בדיוק, אין לי מושג למה אני זוכרת את השעה המדויקת, אני מבקשת ממנו להסתובב עם הבטן על המזרון ופושטת מעליו את החולצה, הוא במהלך משולהב משתחרר מכל שאר מחלפותיו ונרגע תחת ידי המיומנות בעיסוי ארוך ומושקע שמתיר כל קשר עצבני בגבו ומשחרר אותו בסופו של דבר אל ניתור חתולי לכיווני ההופך אותי על בטני.

הוא ממלא ידיו בקרם עיסוי ומחמם אותו בכפותיו לפני מגע עורו בעורי, הנגיעה הראשונה מצמררת אותי בכאב, כנראה שנגע בקשר עצבי עמוק ודואב, לכן שמחתי על העיסוי שממשמש ובא אך לאכזבתי הקלה הוא לא נמשך מעל לשלושת רבעי הדקה והוא מתחיל לנשק אותי בכתף בעדינות ומייד חודר אלי בכוח מאחור מבלי לבדוק את רמת הרטיבות שלי שהייתה זעומה, בראשי חולפות מחשבות בסגנון "רגע, מה לגבי העיסוי?" ו"אני עדיין לא מספיק משולהבת" המביאות אותי למסקנה שהוא אולי קצת אנוכי במיטה, לפחות כרגע, אבל המחשבות מתנדפות במהירות מפתיעה כאשר חדירת הזין שלו בלבד מצליחה להעיר אותי מינית ומנטאלית לזיון פראי ומענג, הוא שוכב עלי ביד אחת תופס בחוזקה את השד שלי וביד השנייה נתמך במיטה וכותש אותי לחלקיקים רטובים כאשר אני סוגרת עליו בחוזקה את חור הפרטיות החלקלק כמו צמח טורף שתפס בתפרחתו המטעה נחש עסיסי.

אני נאנקת ונושכת את ידו שהצליחה להתקרב לפניי ואז את ידי שלי כששלו מתרחקת לאזור אחר בגופי בכל פעם שהוא חודר עמוק, הזין שלו מקובע בתוכי מרוב מהירות ואני לרגע מתחננת בלי קול שיחדיר את עצמו אלי לאט יותר ובחושניות מוקצבת כדיי שאצליח להתקרב אל האורגזמה אך הוא לא מקשיב לגופי והולם בי בתקיפות מחרמנת שמדליקה אותי מאוד אבל מרחיקה אותי מגמירה.

הוא נרדם בסביבות שלוש וחצי בשקט מופתי וללא צל של נחירה כאשר אני נגררת אל לילה חסר שינה בעיניים חתומות אך ערה לעייפה, מפליגה על כנפי מחשבות טורדניות שלא נותנות לי מנוחה.

בגלל שלא שתינו אלכוהול המודעות שלי עובדת שעות נוספות ומזכירה לי עד כמה קשה לי להירדם עם מישהו חדש במיטה אחרי כמעט שלושים שנה- מינוס פלוס כמה חברים בדרך- של שינה לבד.

בסביבות תשע בבוקר הצלחתי להתעלף סופית עד שעת חצי היום וכשהתעוררתי ראיתי אותו מחייך וקורן אלי באושר. או לפני או אחרי הקפה שעשיתי לו עם חלב סויה כמובן הוא המשיך לזיין אותי בדבקות, קודם הוא נשכב על גבו ומבקש ממני: "תרדי לי", זה היה יכול להישמע כפקודה אבל הוא אמר את זה כל כך ברכות או ברגש ששמחתי להתנפל על האיבר המשועשע וליקקתי אותו בכל מאודי מנסה להחדיר אותו לגרוני עמוק ככל האפשר מבלי להיחנק, כשלא יכול היה יותר זינק עלי שוב, הפך אותי על ארבע ושוב חדר אלי מבלי לבדוק את רמת ההתעניינות שלי שהפעם הייתה בגדר הנכונה.

תוך כדיי חפירות ארכיאולוגיות בחלל גופי התחתון הוא מנסה להשתחל משם אל עבר החור השני שבאזור ומרטיב אותו כדיי להקל על כניסה מהירה, אני נרתעת כל פעם מחדש ומצליחה להשתחרר ממהלך אנאלי שלדעתי יעלה בי כאב רב מידי למראה גודל הזין שלו- שאמנם לא יוצא מגדר הרגיל אך גם לא יכול לבייש אף אחד בעולם- ואולי בגלל צורת החדירה שלו שהיא מהירה ופראית וכך מסוכנת לאנאלי לא מתוכנן. בסוף הוא יוצא ממני במהירות ובעמידה על המיטה מחדיר את האיבר שלו בפי, שופך את כולו לגרוני עד לרגיעה, כשהוא יוצא ממני אני בולעת הכול ואז פותחת את הפה ומוציאה את הלשון להראות כי הזרע שלו לא נפלט לשווא.

אחרי ארוחת בוקר קלה וכמה כוסות קפה שלו ותה שלי אני מבינה שלאף אחד מאיתנו לא בא לעשות שום דבר אחר חוץ מלהעביר את השבת ביחד וכשהוא שואל אותי אם אני רוצה שהוא יתפנה לי מסדר היום אני מרגיעה אותו ומציעה לשים סרט אהוב עלי שראיתי עשרות פעמים, לא אוכל לנקוב בשמו של הסרט כי זה מייד יסגיר את זהותי האמיתית למכריי בעיקר כי כל כך מעט אנשים מכירים אותו והוא לא הופיע מעולם בבתי הקולנוע בארץ, מיותר לציין שהלקוח בספק שלי התלהב קשות מהסרט וגם במהלכו ביקש ממני לאחוז לו את האיבר הרדום כדיי להרגיש מיוחד כנראה, אני מצידי שמחתי לעשות נעים לזיין שהמשיך לישון בבטחה כי החזקתי אותו ללא שמץ של ארוטיקה אך בעדינות נעלה.

בסוף הסרט הוא קפץ עלי בשלישית, הפעם הוא נכנס אלי בתנוחה מיסיונרית שעדיין לא ניסינו אותה עד כה ותוך כדיי לעיסות לשוניות הדדיות המשיך לחפור בי ואז הפך אותי על בטני והרים אותי לדוגי עצבני ומחרמן, לרגע עצר ופתח את שידת הלילה שליד המיטה, ממנה הוא הוציא את הוויברטור שלי ונתן לי אותו לשימוש חיצוני, הדבקתי את המכשיר הרוטט אל הדגדגן וכשהוא משלח בי את איברו גמרתי מהירות מטורפת והפעם נתתי לעצמי דרור להיאנח ולצעוק את דרכי בתוך האורגזמה החזקה שגרמה לי לרצות לקרוע מעליי בגדים בתוך תא טלפון עירוני ולצאת להילחם בפשע ( * התייחסות לסופרמן בסדרה "העשב של השכן").

אחרי שנתן לי להירגע בחיבוקים על קיבורת כתפו הזמנו פיצה בשבילו וסלט בשבילי, אני ראיתי קצת טלוויזיה והוא שיחק במחשב והעברנו את הזמן בדממה נעימה.

מאוחר יותר ראינו עוד סרט ואז שוב הזדיינו וכשהפיהוקים התחילו הוא נישק אותי באהבה ונעלם לי מהסוף שבוע ומהדירה- עד לפעם הבאה.

זה בטח יותר בריא להזדיין וליהנות מאשר להתעלף מרעש של מועדון, לבזבז מאות שקלים על שתייה מדוללת וללכת לישון לבד, לא?

שלכם, מירב המאושרת.

[/QUOTE]
קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”