כ מסמר הערב- סיור מודרך בארץ הבנאליה - סקס אדיר

מסמר הערב- סיור מודרך בארץ הבנאליה

1

היא התרוצצה בבית במהירות, בדירת שני החדרים הקטנה שלה ניראתה הסערה... בגדים ונעליים פזורים בסלון ... זכר להיתלבטות האחרונה .... מה ללבוש??? מוחה קדח ובזכרונה עלה קולו.... "ג'ינס צמוד וטריקו" ציווה. והיא אהבה לציית לו.

מתלבשת במהירות כשכשברקע "קשמיר" של לד זפלין ... מה שבדרך כלל מרגיע אותה - אוףףף לא עוזר! איפור קל ובושם, מבט חטוף בראי - וחיוך.... " את ניראית יפה כמו לפני 10 שנים .... זה רק לוקח יותר זמן" ידעה להצחיק את עצמה ברגעי מתח והיתה מוכנה לקראתו... כל כך מוכנה

כשניכנסה למכונית בעיניים מושפלות ... הרגישה בגופה את החיוך הנסוך על פניו, ידעה שהוא מרוצה. הוא כיסה את עיניה במטפחת שחורה וליטף אותה בעדינות מסיט את שיערה ומנשק את צווארה הארוך ... שאהב

"את מבינה מה הולך לקרות לך הלילה"? שאל בשקט "לא אדוני" ענתה וקולה רך וענוג.

"היום תוצגי לראוה... אינך מחוייבת לציית לאיש מלבד לי אבל אני מצפה ממך להתנהגות צייתנית גם למי שאבחר... אם תעשי בעיות כמו שאת רגילה.... תענשי" אמר כשהוא צוחק בקול. היא הירכינה ראשה ודמעה קטנה התגלגלה לאורך הלחי שלה. הוא הבחין בה ואסף אותה בין אצבעותיו... "את בוכה?" שאל בדאגה וליטף את פניה... היא נצמדה אליו... כמו ילדה אבודה "אני פוחדת" אמרה לבסוף.....

הוא עצר את המכונית והוריד את המטפחת המכסה את עיניה הוא הסתכל בה מקרוב במבט אוהב ושאל אם היא סומכת עליו

היא סמכה.... מהנהנת בפחד מסוקרן, ואפילו שלא היתה לה כל סיבה לסמוך.... וכבר כמעט לא היה לה איכפת...

הוא קשר ששוב את כיסוי העיניים ופקד עליה להסיר את חולצתה וחזייתה .... שדיה פרצו קדימה עגולים ובשלים כשהם מודים לו על השיחרור בפטמות קטנות וזקורות..

הוא חפן אותם בידיו מועך צובט את הפטמות הזקורות בכח... היא לא השמיעה הגה, נשימותיה הפכו כבדות וגופה התמסר למגעו... הוא הפסיק והמשיך בנסיעה

וכך נסעו נסיעה שניראתה לה כנצח... עיניה מכוסות- והוא נוגע, צובט, מלטף ומועך כל חלק בגופה..... והיא מתמסרת לו באהבה טוטאלית...ונוצרת כל רגע בזיכרון

כשהיגיעו שמעה קולות צחוק ומוזיקה, הוא פתח את דלת המכונית והוביל אותה בעדינות לשביל עפר... וכך הלכו זקופים ויפים... היא- חשופת חזה ומכוסת עיניים בג'ינס בלבד, צעדה לידו בגאוה נהנית ממגע ידו על עורפה .... קרח ואש חשבה לעצמה מגע רך אך תקיף... מהנה ומענה.... כוחו עליה היה כמעט מוחלט והוא.... ידע שתעשה בשבילו הכל, אך הוא באהבתו המשונה-בוחן את נאמנותה ומותח את גבולותיה .... היום במיוחד...

הוא הוביל אותה לרוחבו של החדר ..... שתיקה בקהל ואחריו נהמת גברים מתעניינת... לרגע. & nbsp; הם צעדו לעבר שרשרת התלויה מהתקרה כשהוא אוזק אותה מרים במיומנות את ידיה מעל לראשה. הוא ומסמן לה לרדת על ברכיה .. ידיים אחרות מפשיטות ממנה את הג'ינס... אדונה מרכיב את מחסום הפה ... לקול מחאותיה .. "שקט" פקד.(שרק לא תהרוס את הרגע חשב לעצמו- היא לא ידעה שהיא נבחנת אם תצליח היום ... אולי הלילה יגיד לה מה הוא באמת מרגיש)... גופו הארוך נצמד אליה מאחור... ידיו אוחזות בשיערה בחזקה מפשילות את ראשה לאחור... כשידו השניה אוחזת בשדה בכח. שפתיים ואצבעות ריחפו על גופה וידיים חקרניות נדחקו לתוכה נוגעות,צובטות,ומלטפות. אנחות ונהמות מסביבה.... היא לא ידעה מי נוגע בה או מאיזה כיוון תגיע יד נוספת

אצבעות נדחפו בעוצמה לתוכה... היא יללה וניסתה לברוח... מה שעורר את צחוקם של הסובבים. ואז באבחה אחת הרגישה את שרביטו של אדונה חודר אליה לכל אורכו..היא לא יכלה לטעות בו...גופה התפתל במאמץ לקלוט את כולו לתוכה... ובעודה מתמכרת לנוכחותו במעמקיה ..הוא נשלף מתוכה והחל חודר לישבנה הקטן שנפער בפניו בצייתנות... הוא החל בועל אותה בחזקה ובפראות אוחז בשערה, אבחותיו מהירות וחדות והוא נאנק בקול... ידיו מכות בישבנה בקצב הולך וגובר..

וכך כשהיא מתענגת על תשומת ליבו של אדונה הרגישה בפתחה שרביט נוסף ... הפעם עבה וגדול מאד ... היא נרתעה בפחד - אבל הוא עשה את דרכו בבטחון עמוק אליה...בשלב זה כבר נעה כמתוך חלום נעים...גופה מתפתל בחתוליות והיא מרחפת בין דמיון למציאות ... ובין הכרה לחצי הכרה...מרגישה את אבריהם וידהם מריחה את ריחם... שומעת את קולם ואת שאגות האורגזמה שלהם....... ושייכת רק לו.

קורא יקר, אם הגעת עד כאן ולא עייפתי אותך למוות אז יש המשך שיפורסם בקרוב... &nbs p; &nbs p; &nbs p; אם אתם מודאגים לבטחוני או משהוא... אז זאת פיקציה ורק פיקציה, על אהבה אחת עניה וסוררת - טוטאלית ככל שתהיה ובלתי אפשרית ככל שלא תהיה לעולם

המשך יבוא.... עכשיו אני הולכת לראות סיינפלד... ואולי ללמוד משהוא על גאונים שכתבו סידרה על כלום! וצחקו כל הדרך אל הבנק

יאללה ביי

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

4

בוקר כמו כל הבקרים התחיל כשפקחה עיניים, אהבה את קרני השמש החמימות שליטפו אותה... בוקר חורף אביבי רגיל... לאט לאט ומבעד לענני האלכוהול+ התחילו לחזור אליה תמונות מהערב הקודם... הכאב העמום בין ירכיה אישר שזה לא היה חלום..עיניה חיפשו אותו היא קמה במהירות "מציצה וקפה זה מה שאהב בבוקר" חשבה

אבל איפה הוא? היא קמה וברגלים כושלות דידתה לסלון... על השולחן היתה ארוחת בוקר ופרח. ללא מילים אכלה את ארוחת הבוקר כשדמעות ממליחות את החביתה שלה. וכתמיד לא ידעה מתי ישוב.

אתם בודאי שואלים את עצמכם ... בסדר נו הבנו... רומנטיקה...היא לא מתה במקרה? או שמא בכלל לא היתה קיימת כי כשמסתכלים מבחוץ על יחסי שליטה.. אתם יודעים... זה כאילו לא רומנטי... אבל זה הכי חושני שיש. ובטח תגידו בכלל מה לזונה וליחסי אהבה עמוקים?... מעצם היותה נערה עובדת היא מצהירה שויתרה. תודו שזה עובר לכם בראש... ואני חייבת להיתוודות - גם לי זה זר- ומוזר לי לא פחות. ואולי רק אם זה ממש מעניין אתכם אספר לכם איך הכל התחיל ... לפני כשנה כמפגש תמים בעניני עבודה והפך מסתם שעשוע לאיבוד דעתי, ואולי תתענינו בסיפור על מאסטר עלום שיודע היטב דרך גבר באישה.

כרקע רק אספר לכם קצת עליה הגיבורה שלנו .. עלק- היתה עוף מוזר, אשה שאי אפשר להכניס למגירת ההגדרות ... תמיד שאלו את עצמם אנשים שונים "מה לעשות איתה לעזאזל"... מתיקותה וקסמה כבשו אותם ... אך כשעוררו את זעמה... היתה חושפת צד אפל קשוח ולמוד קרבות. אף פעם לא ידעו אם לאחוז חזק או לברוח במהירות

ניפגשו במקרה בטלפון, כשיום שישי אחד בשעות אחר הצהריים הוא מצידו השני של הקו, אזנה המיומנת שמעה קול חזק ובוטח הוא מציג את עצמו כמנכ"ל חברה ידועה המחפש שירותי תירגום. ("ביום שישי בצהריים" ניראה לה חשוד..) נימת הפיתוי בקולו גרמה לה לחשוד שערך חיפוש בגוגל לפני שהתקשר אליה.

שיחתם הראשונה זרמה במהירות ,החיבור היה אוטומאטי למרות שלא נעלמו מאזניה שיטות המכירה הסמויות בהן "מכר" לה את עצמו ואת החברה שלו. הוא פלירטט בסיגנון יריות באפילה והיא מצידה התרצתה לו בחיוך משועשע. כך הפכו שיחותיהם לתכופות יותר... אתם יודעים כמו שגברים מתנהגים לפני הכיבוש...היא החזירה פלירטוטים ... לאט לאט הפכו שיחותיהם להיות עמוקות יותר והיא מצאה גבר שמכיר את כל המשחקים בוגר ונבון כל כך. הוא החל למלא את מחשבותיה והיא חיכתה לשיחותיו.

הטלפונים ממנו החלו להגיע באופן מפתיע בדיוק כשהיתה משעינה את ראשה לאחור וחושבת עליו... לאחר השיחות בהן דיברו על דא וגם על הא... בעיקר על הא.... ואההה היתה נישכבת על הספה ידה השמאלית מחדירה שתי אצבעות עמוק לתוך הכוס החלק והרטב שלה .... ואצבע נוספת לחור הקטן של אחוריה. קולו בלבד עורר אותה כמו שאף פעם לא ידעה לפניו. היא דימיינה עליו מצווה עליה בקולו למצוץ את השרביט הגדול שלו היא דימיינה איך הוא לוקח את ישבנה הקטן בשתי ידיו וחודר לתוכו באיבחה אחת, כשידו האחת אוחזת בחזקה בשערה והשניה לופתת בכח את שדה. זעזועי האורגזמה שלה התמשכו להם עד שנרדמה.

הפצירה בו לבוא אליה מעייה התהפכו כשהתחמק באלגנטיות.. לא היתה רגילה לסרובים וניסתה לשוות לקולה נימה קלילה כבר חשבה שזה יהיה רומן טלפוני והתחילה לאבד עניין... היתה דיי פרקטית על אף שבתוכה סערו הרגשות. כבר חשבה לוותר כשצילצול הטלפון שלו באותו יום מבשר לה על בואו ... הוא נתן לה רק רבע שעה להתכונן ... והיא לא ידעה את נפשה מרוב אדרנלין... כשהיא בוחרת שימלה קצרה וחסרת כתפיות וכך כשהיא יחפה ... קיבלה את פניו שהאירו אליה בחיוך כובש.

לפניה עמד גבר, במלא מובן המילה, עיניים יוקדות וחזקות וזיק שובבות ילדותי מתחבא לו מאחורי חזות מטופחת

מראיהו רק חיזק את אישיותו שכה אהבה עוד בטלפון, והיא התאוותה לו מיד ... אבל היתה מנומסת החיוך לא מש מפניה וכשלא הבין מה היא כל כך מאושרת... פחדה שזה מפני שהוא לא מאושר באותה מידה.

הוא רצה שתפתה אותו..והיא רק המשיכה לחייך היא לקחה את ידו ולאט החלה מנשקת אותה , הוא הרים את ראשה באצבעות רכות ונישק אותה ... ראשה הסתחרר וחום התפשט בגופה כשהיא חושפת את שדיה הנאים ומתפתלת על גופו הלבוש בסוודר. הוא ביקש להיתקלח והיא ליוותה אתו למקלחת כשהיא מתפשטת וכורעת על בירכיה מולו, היה בו כח שקט שגרם לאנשים לעשות כרצונו מבלי שבכלל יצטרך לומר מילה... וכך היה - היא רחצה אותו במיומנות של גיישה יפנית מסבנת כל חלק בגופו הגברי, מתענגת על המחשבה הנעימה להיות שלו לרגע..... זמן שאול הוא נתן לה בשפע.

הם התנשקו בלהט כשהיא מובילה אותו למיטתה הוא אחז בשיערה ומשך את ראשה לאחור כשהוא נצמד אליה וזיקפתו הענקית מתחככת בישבנה הקטן היא היסתובבה והתישבה על המיטה - כשהיא פותחת את פיה לקלוט אותו,הוא חדר לגרונה בפראות כשהוא מחזיק בשערה בשתי ידיוהיא פתחה את שרירי גרונה משתדלת כל כך..

ואז נשכב על המיטה ... והסתכל בה מלטף אותה בעדינות בראשה ועל פניה ... היא ליקקה את גופו ופיטמותיו

מתענגת על האהבה איליו ולא מפסיקה לחייך גם כשבמפתיע הניח את ידו על צווארה הארוך ולחץ, עיניה התערפלו היא הרימה איליו את ירכיה הקטנות גופה רטט תחת מגעו כשהוא מרתק אותה למיטה כשהיא על גבה , ידו עדין לוחצת על צווארה וחודר לתוכה בכח גופה היה רפוי לגמרי והיא התמסרה להרגשה המדהימה של נוכחותו בגופה.

ידעה הרבה גברים... וכחובבת סקס תל אביבית שגם ניראית לא רע, תמיד היו יזיז או שניים שסיפקו את תאוותיה כשהפכו לבלתי נשלטות. בדרך כלל היה זה מפגש שרירים בגוף קשה ובפראות. אך הוא בכוחו השקט- התעלה על רובם מיד כשהחל מפמפם אותה במהירות ובחזקה כשידו לוחצת על צווארה הרעיד גופה באורגזמה ראשונה הוא הסתכל בה חצי משועשע עיניה השיבו לו מבט מעריץ(הגבר המופלא ידע בדיוק מה הוא עושה) הוא הפך אותה במיומנות כששרביטו חודר לאט לכניסה האחורית הצרה שלה..... מעולם לא חדר לתוכה שרביט כל כך מפואר ... ובכזו מיומנות, תמיד סקס אנאלי היה מלווה בניסיונות כושלים לחדור לחור הקטן שלה.....הוא חדר אליה כאילו היה שם מתמיד... היא הרימה את ישבנה מתאמצת לקבל את כולו הוא נאנק בהנאה... שהמריצה אותה להתנועע ולענג אותו, לפתע נשלף מתוכה כשקולו רועם "בואי הנה"(שאחר כך תנסה לשחזר את הקריאה בזכרונה ... ללא הצלחה מרובה) היא הסתובבה איליו מרימה את ראשה ופותחת את פיה עיניה מתחננות למיציו היא הצמידה את שפתיה לעטרת שרביטו וינקה את זרעו בתאווה השמורה לאוהבים. היא הציצה בו וראתה שהוא מרוצה הוא עמד על מיטתה זקוף ומחייך. והיא ראתה לפניה מלך גולה.. כזה שאבד את כיסאו ... וכל ישותה זעקה איליו "היה לי מלך".. אחרי שעות ארוכות שבהן לא פסקו ידהם מלגעת לשונותהם להיכרך ואבריהם להיצמד כפאזל... אחרי אינספור אורגזמות שלה ושתיים שלו, שכבו באפיסת כוחות עטופים באהבה רוגעת עיניו נסכו בה ביטחון שקט... והיא מצידה היתה מוקסמת מישותו שנשקפה מתוך עיניים חכמות.

לפני שנרדמו ברר באלגנטיות ... אם הספיק לה ... היא חייכה ואמרה שמספיק.... מעכשיו ועד עוד שבועיים.... כמות כזו של אהבה בלילה אחד היתה הרבה מעל לכוחותיה.... לא צעירה כבר אמרנו... כשנחה בשקע של כתיפו שאלה בבישנות אם אהב את גופה...... והוא ענה "אני אוהב את כל מה שאת"...... ולכל הרוחות!!! זה נשמע כל כך אמיתי. היא נרדמה כתינוקת כשחיוך אוילי מרוח על שפתיה .

בבוקר קמה קצת לפניו והעירה אותו כשאהב ... קפה ומציצה... הזין שלו הגיב אליה מיד... מניף אליה את דגל זקפת הבוקר המבורכת.... הוא בעל אותה בתשוקה פראית ואלימה... בדיוק כמו שאהבה וכשגמר לתוך פיה אוחז בשערה- הרגישה שלמה.... ומחשבות כמו "מממ זכור לי משהוא.. אז ככה מרגישים "שהצבע טוב ולא רדוד שם"?

ואז יקירי הקוראים... הוא הלך... כן כן פנה לעיניני היום, ואם אתם אוהבים הפי אנד אז- עזבו באמשכ'ם... זה לא סרט אמריקאי כאן.... יותר תורכי.. אז לאוהבי הז'נר הינה זה בא.... מרגע שהלך לא הפסיקה לדמוע... ביטלה את פגישותיה לאותו יום ושכבה במיטה מתייחדת עם ריחו גופה בער איליו .. פתאום משהו היה חסר כאילו נשמטה חתיכה מגופה... היא אוננה באובססיביות משחזרת כל רגע.. התמונות שיגעו אותה ... לבסוף הצליחה להרים את עצמה מהמיטה והלכה לראות הופעה של גבע אלון.... בדיוק התאים לה ... יללות גיטרה רעם תופים... שלא הצליחו ולו במעט להאפיל על הרעש שבפנים.

מיותר לציין שעוד באותו אחר הצהריים כשטילפן ... כבר נשמע אחרת.... גבר ש"כבש" לכאורה כבר לא קורא לך יפה שלי...... ואז הוא מספר לה על ידידותיו שמתחלקות בו ללא שאלות... ולא באות בדרישות ... וכל מה שגברים אומרים כשהם חוששים שאת מכינה להם איזה מלכודת.. דבריו כאבו כסכינים בליבה השותת ממילא..

היא כעסה ובכתה צעקה והאשימה... בקשה שלא יתקשר יותר והתחרטה עוד באמצע המשפט... כן יקירי לסיפור אין הפי אנד... יש רק מחשבות שלא נותנות מנוח .. ואהבה אחת בלתי אפשרית וחד צדדית.... וגעגוע ... הו געגוע.

ונסיים בקטע מתוך שיר במקור של המלחין הברזילאי אנטוניו קרלוס ז'ובים תורגם לעברית ע"י אהוד מנור מתוך ארץ טרופית יפה.

" הו געגוע

אל השחר של יום בראשית אל הטעם

בוא בוא כמו פעם,

זרועותיך זקוקות לשלי

לילותיך זקוקים ללילי

אני עוד זוכרת את עיניי עייפות מלראות יום עגום

בוא בוא כמו פעם..

אם אינך לצידי אז אני לא כלום"

ובנימה אופטימית זו לילה טוב יקירי.... ואל תדאגו זה קרה מזמן

וכבר עברנו את פרעה מאז...... וכן לעולם חוסן!!!!

ליה

8

ליה ברוכה הבאה

כבר הרבה זמן שאני נמנע מהפורום ומסקס בתשלום אבל רציתי להגיד שהסיפור האחרון ממש ריגש וחירמן אותי ברמות שלא יתוארו.

הייתי רוצה להגיד שאני יכול להזדהות עם הגבר בסיפור אבל זה יהיה שקר מצד שני אני בקלות יכול להזדהות איתך.

קבלי 5 -

ללב יש שכל משלו שהשכל אינו מסוגל להבינו.

9

על הפורום הזה של סיפורי סקס שמתי כוכבית *

אחרי הסיפור האחרון מהבוקר שאותו אגב חרשתי הלוך ושוב הלוך ושוב לפחות 20 פעמים **

שאלה לי אלייך ליה

זה אמיתי או בדיוני ? מציאות או פנטזיה ?

1. כן אדוני

2. לא אדוני

3. אני יכולה להגיד משהו אדוני ?

10
[QUOTE=השרביטן]

על הפורום הזה של סיפורי סקס שמתי כוכבית *

אחרי הסיפור האחרון מהבוקר שאותו אגב חרשתי הלוך ושוב הלוך ושוב לפחות 20 פעמים **

שאלה לי אלייך ליה

זה אמיתי או בדיוני ? מציאות או פנטזיה ?

[/QUOTE]

לשרביטן: כל סיפור שנכתב איי פעם מבוסס על מציאות, בין אם אדם בורא אותה בדימיונו או חווה אותה באופן פיזי, תמונות דמות מנטליות הן גם סוג של מציאות והן רק קיימות במצב צבירה של אנרגיה.

אבל אם נעזוב את הפלסף - זה מבוסס על מקרה אמיתי, אבל עם ניפויים ופרטים ששונו כדי למנוע זיהוי

אבל בגדול- אגדה שהיתה באמת!

ולך המלאך רפאל(שאגב הכי אהוב עלי מכל איחיו גבריאל מיכאל ואוריאל) רפא-אל הדוקטור הרחום והחנון נורא שמחתי שנהנית, תמשיך לשמור עלי מלמעלה ואני מידי פעם אכתוב להצדיק את קיומי... טוב?

לכל שאר הקוראים... שמחתי שהקדשתם מזמנכם לקרא, כיתבו תגובה בבקשה, במילה או שתיים זה חשוב..

המוזות שלי נורא אוהבות שמתחנפים אילהם אבל גם ביקורות בונות יתקבלו בברכה..

I AIM TO PLEASE

אז עד הפעם הבאה

ליה

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”