כ אינה במסדר הרחצה הפ/רוסי - סקס אדיר

אינה במסדר הרחצה הפ/רוסי

1

בפרק הקודם , תיארתי את נפלאותיה של זו שנעלמה לי. אפשר לומר שהתבאסתי, גם מאני וגם מעצמי. משולש זהב-סקס בשפע,-עבדות ליצרים =פיתרון. אך לפעמים גם קבס לנשמה, בעיקר כשעושים חשבון נפש עצמי לענייני זוטא כמו חופש הפרט. הפורום היה כנראה בתקופת השופטים, איש הישר בעיניו יעשה, אך מודעות של פרטיות בעיתוני היום- יום היו עניין שבשגרה. קצת ניסוי, קצת תהיה והתמקמת.

כך פגשתי את אינה. בחורה רוסיה , עולה חדשה , אישה בשלה שהחיים והקליטה בארץ הביאו אותה למקצוע. סיפור די מוכר שבמקרה זה קבל גוון בדמות דירת חדר קטנה ומצוחצחת קרוב לדיזנגוף סנטר. כשנכנסתי, לאחר ברכות נימוסין וסידורי אתנן היא שלחה אותי למקלחת עם הערת יצרן שהיא בדרג פקודה בחצי נביחה כמעט: " תתקלח טוב, טוב, ואני מתכוונת טוב, טוב . לא לפספס נקודה בגוף. זה ישתלם לך." ביקשה להתקלח, אך המברשת במקלחת הבהירה את כוונתה האמיתית: להתקרצף ולא לפספס נקודה. מדובר בבחורה ממוקדת מטרה. אחת שש.רון הפקות יכולה לקחת ממנה קורס בתזמון. הגבולות מאוד ברורים, לא דוחפים ידיים, והכל , ללא יוצא מהכלל עם קונדום. היא אפילו לא ניסתה לטעון אחרת, אתה פה ומשלם בשביל שאני אענג אותך, אז שכב בנחת ותהנה מהנסיעה. כמו כל אישה משימתית גם לה הייתה התמחות. הקרצוף השתלם, וגיליתי אישה העוברת על כל גופך בלשון רוטטת. הייתה לה סוג של חושניות ממוקדת שלא פסחה על שריר והפיקה עונג ממקומות בלתי צפויים כמו מפגש השריר האחורי של השוק עם הברך, מציצות ארוכות של אצבעות הרגלים, ושאר מיני ירקות ולבסוף שני אקטים במחיר 200 ₪ למשך כשעה.

בביקורים החוזרים הרס"רית הפ/רוסית שלי התרככה קצת, לא בדרישות הקרצוף, חס וחלילה, אך אפשר היה להוציא ממנה כמה חיוכים , הלצות אנושיות ואף נשיקה חטופה מפעם לפעם ועוד ביוזמתה. עם הזמן למדתי שהייתה מהנדסת בעברה ברוסיה – כמה מפתיע – שהדיפלומה שלה שוויה כקליפת שום בארץ , שוב כמה מפתיע, ולכן היא בעסקי האירוח. באותה תקופה בחנתי באופן אישי אפשרות לעבור הסבה לתוכנה. כששיתפתי אותה ברעיון , הניצוצות בעיניה פשוט הסגירו אותה כאילו נתתי לה את הסיסמה למערה של עלי באבא. לא עלה על דעתה שיש אפילו מסגרות כאלו בארץ, ועוד חלק שגם עוזרות לאקדמאים מטעם משרד העבודה. היא הודתה לי ממש מקרב לב, ובביקור הבא כבר ראיתי פתאום מחשב על השולחן וגברת בפוקוס. עוד ביקור, שניים, והיא נעלמה מהנוף, וכנראה לתמיד.

רימינג מעשי2010-4-20 23:30:44

אינה במסדר הרחצה הפ/רוסי

2
[QUOTE=רימינג מעשי]

הפורום היה כנראה בתקופת השופטים, איש הישר בעיניו יעשה,

[/QUOTE]

רימינג, היה אז פורום ביאהו בהנהלת רון, והיו שם זבוב כוסכוס ונוספים עם שלל דיווחים.

[QUOTE=רימינג מעשי]משולש זהב-סקס בשפע,-עבדות ליצרים =פיתרון[/QUOTE]

לדעתי העבדות במשולש לא היתה ליצרים, היא היתה לבנות.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

אינה במסדר הרחצה הפ/רוסי

3

מנייס , העבדות שלנו היא ליצרים, וכיום הבנות שולטות בנו דרכם. אז חלק מהבנות הועסקו בתנאים הקרובים לעבודות , כידוע לך. משם הקבס.

לפי דיווחים שקיבלתי מזווית נשית, תתפלא, תאורי המעשים עם בנות בפורום של יאהו לא הוסיפו נקודות זכות לחוק כבוד האדם וחירותו. אחד כמו קוסקוס - שחלק ממעלליו פורסמו בעיתון תל אביב - היה צריך לבשל מלותיו בטעמים עדינים בהרבה בכדי לחיות את הזמן הזה.

וכשנולד הפורום באתר זה כל יחצן היה מלך, וניתן היה לקבל פיצול אישיות על הנקל מרוב תרגילי החלפת זהויות על ידי משתמשים, יחצנים וכולי. לזה התכוונתי תקופת השופטים. ההנהלה תמיד תוכל לבדוק בארכיון מתי היתחילו לקשקש כאן, אך נראה לי שזה היה לקראת סוף תקופת משולש הזהב.

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”