כ סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק - סקס אדיר

סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק

1

- מתוקונת, גמרתי את הנסיעה האחרונה. רפי זרק אותי לבאר-שבע. ייקח לי שעה שעה וחצי.
- ממוש, שמע, לא ידעתי איך להגיד לך... אבל זה מזל גדול... סע לקורין. הי צריכה אותך.
שוב זה קורה. כולה התקשרתי להודיע איפה אני, ונופלת עלי עוד מטלה משפחתית.
נהג מונית. גם בעבודה, גם במשפחה.
- אבל אחותך קנתה לה מכונית לכבוד הלימודים. מה היא צריכה אותי?
- ממוש. הפעם רק תקשיב לה. משברון. אין לה כאן אף אחד חוץ מאיתנו.
כן אני יודע. ההורים שלה בחו"ל, וגם היא נוספת על משימותי ...
מה שלא סיפרתי לאשתי זה שאני דווקא שמח לנסוע אליה. אני כל-כך אוהב לפנטז עליה.
בתור נהג מונית, פינטזתי הרבה. על צעירות, על מישהי שתכריח אותי לנסוע לפרדס, על הקבועות.
אבל קורין - הקצפת שבפנטזיה. תמיד עם מחשופים כאלה שמשאירים מקום לדמיון. תמיד מטופחת. תמיד מבושמת.
אתם מבינים - היא הבת של גיסתי - ואני רואה אותה כל הזמן ואף פעם לא ראיתי בדל של שערה על רגליה.
הכי קשה לי? כשאנחנו הולכים כולנו לים. איתה. אני נכנס כל הזמן למים כדי שלא יראו לי את הזיקפה.
בכל פעם שהיינו בים, למחרת כבר עשיתי ביקור אצל פרטית. בשביל להרגיע.
(אתם מבינים - אשתי פולנייה. יש תאריכים קבועים. חוץ מזה שלא תמיד אני גומר איתה. והיא אף פעם לא גמרה...)

צלצלתי בדלת דירת הסטודנטים. היא פתחה. אותו מחשוף, אותן רגליים חלקות, חצאית מינימלית וגופיית טריקו. אבל האיפור מרוח. בכתה המון.
הציעה משהו קר לשתות. רציתי רק מים. התיישבה לידי והתחילה לבכות.
סיפרה על אבי, החבר שלה. תפסה אותו על חם. ולא מספיק שאני חרמן עליה, היא גם מספרת לי בפרוטרוט באיזה תנוחה מצאה אותו ואת החברה הכי טובה שלה.
אני מנסה להתבדח בבנאליות - "תדגימי לי. לא הבנתי".
היא מסתכלת עלי במבט משונה. והפעם , באמת, רציתי רק לחבק אותה חיבוק אבהי. פרשתי ידי כדי להכיל אותה.

הדבר הבא שאני זוכר זה את מתיקות שפתיה ואת כובד נשימתה. הלשונות חתרו פנימה, סורקות כל פינה .
היא מפשיטה אותי וממשיכה לנשק. כל פינה בגופי מכוסה. ובכל פינה כזו אני חש את צריבת התשוקה.
אני מתחיל בגופייה. והשדיים. הו השדיים - עגולים. עומדים. פטמות זקורות. פי ולשוני כבר שם. מנשק. מלקק. יונק. מרגיש את נשימותיה הולכות וכבדות.
היא משחררת את הזין שלי לחופשי בידיים מיומנות ומיד גוהרת אליו. חם ורטוב שם בפנים. ראשה עולה ויורד. אבל אני לא נותן לזה להימשך. אני אגמור מהר מדי.
אז הפעם זה תורי לשחרר אותה מפיסת הבד שנקראת חצאית ומהסמרטוט עם החוט שמכסה את מבושיה. איזה מבושיה? - גאוותה.
כוס מגולח, נראה נוצץ ברטיבות, מזמין. אני משכיב אותה על הספה ומעניק לה את הטיפול 10000.
זה מתחיל מלמעלה, באזניים. הלשון מסיירת שם ויורדת לצואר הארוך. בינתיים ידי מגששות ומלטפות בעמק .
אני מרגיש איך היא רוצה - מניעה את האגן שלה אחורה וקדימה, מנסה לגרום לדגדגן לפגוש את ידי.
עוד לא, אני לוחש. לשוני מעניקה טיפול לשדיים. הפטמות זקורות. קשות. תנועות האגן מתגברות. הנהמות מתגברות.
אני יורד לאזור הבטן. שם היא כבר לוקחת את ראשי ותוקעת אותו אל בין רגליה. תאוותה חמה ורטובה. מאוד רטובה. והטעם - טעם גן עדן.
אני מלקק את הדגדגן. חותר פנימה ויוצא החותה. למעלה למטה, שמאלה ימינה, פעם מהר, קצת לאט, אבל לא מפסיק.
פתאום היא משמיעה נהמה חנוקה וכולה רועדת ובטנה מפרכסת.
- אף.... פעם.... לא גמרתי.... ככה. היא מדברת בין נשימה לנשימה.
כשנרגעה קצת, הדביקה לי צרפתית ונשכבה עלי. תפסה את הזין שלי והכניסה אותו לכוס הרטוב והחם.
וואווו. כמה חם.
- את רואה כמה חמוד וקטן הוא? לא מזיק? אז בעדינות איתו.
אני לא אוהב "לפמפם". אני אוהב לאט ורגוע.
אז היא מתישבת עליו, ושולחת יד לאחור. וכשהיא מזיזה את האגן היא מלטפת בידה את הביצים.
זה לקח בדיוק 30 שניות. מזמן לא גמרתי כל כך מהר. יריתי זרע והרגשתי אותו יוצא לא מהביצים אלא מהראש. התפוצצתי לתוכה.
ואז נזכרתי - אלוהים - קונדום. שכחנו קונדום. "שששש..." היא מרגיעה אותי ושמה אצבע מלאת זרע על שפתי. אף פעם לא טעמתי את זרעי שלי.
היא מעבירה יש על הכוס וטועמת גם היא.
"ממוש" היא אומרת.

- ממוש שמעתי שאתה כתף נפלאה. היא נשמעת מאוד מאוד מעודדת.
בטח מעודדת, אני חושב. הבטחתי לה שבכל נסיעה לבאר שבע אני עוצר אצלה...
- ממוש, כשתחזור הביתה תהיה לי כתף. אני אספר לך מה עבר עלי במשרד...
וכל מה שעבר לי בראש זה "לאאאאאאאאאאאאאא..........."

5

-ממוש, קורין רוצה שתבחר גם איתה שמלה לאירוע.
ממוש. עוד פעם ממוש. עוד פעם מטלה.
-מתוקונת, עד באר שבע בשביל לבחור שמלה? ורק אתמול הייתי איתך ב-H&M...
- שה,שה. תירגע. היא בחולון, והיא אומרת שהיא כבר שמה על עין משהו וזה רק אישור שלך.
סיפרתי לה שעזרת לי בהחלטה אתמול.
ראבאק. להיכנס עם הפולניה לחנות בגדים זה סיוט. איך שאני נכנס, אני חוטף רצון עז לישון.
הפולנייה מטיילת בין כל המדפים והקולבים ובוחנת 20 פריטים. בסוף לוקחת את הראשון. עד אז - חולפות שעתיים.
בדרך חזרה היא חופרת לי בראש איך הגיעה להחלטה - שלב אחר שלב. אני רק מהמהם, לא ממש מקשיב.
שוקל אם ללכת לשרון (בשביל הפנטזיה של מורה-תלמיד), לאיב (בשביל הצרפתיות שאף פעם לא מקבל מהפולניה)
וחולם לפגוש את קורין. מאז אירוע ה"ניחום" שבועות חלפו ולא הצלחתי להתארגן על נסיעה כזו שתתאים גם ללו"ז של קורין.
כל כך שמחתי לשמוע שעכשיו היא בדירה של הוריה.
- אוקיי. תגידי לה בחמש וחצי.

היום עבר לאט. מאוווווד לאט.
בחמש וחצי פונקט אני בדירה של ההורים שלה, אבל היא כבר מחכה למטה.
"מה , זה באמת רק שמלה?" אני מתאכזב.
היא מדריכה אותי ומגיעים לאיזה בוטיק קטן. חשבתי שכולם נסגרו מאז הקניונים שצמחו סביב לעיר.
כשהגענו המוכרת בדיוק סובבה שלט שציין בגאון "פתוח".
"כנראה המוכרת הלכה להתפנות ובדיוק חזרה," חשבתי.
בלי לחשוב הרבה קורין לוקחת שמלת מיני שחורה ומראה לי
- ממוש, מה אתה אומר ?
"סקסי, יפה". אני אומר, מרגיש צורך עז לישון. מחשבותי כבר נודדות לאיב ושרון ושוקלות את כל הצדדים.
חושב איך אלקק את השבלול של איב, איך שרון תלמד אותי לגרום לה לגמור בסערה.
אני מסתכל על המוכרת. לא רזה. לא שמנה. שדיים לא גדולות מדי. עיניים שגרמו לי לטבוע בתוכן.
אני מצלם לזכרון ומכניס אותה לקטלוג הפנטזיות.
קורין נכנסת לתא המדידה. שתי דקות אחר כך היא קוראת לי. לעזור לה עם הרוכסן.
כשאני נכנס לתא, סוגר מאחורי את הוילון, אני מתעורר מחדש.
השמלה עדיין רופפת על קורין, מה שמגדיל את המחשוף ורואים מעט מהפטמות הזקורות. אז אני שם לב לחזייה התלויה על הקולב.
ולידן - מה זה - התחתונים... רגליה הארוכות והחלקות חשופות כמעט עד המפשעה. הזין שלי כבר קשה וזקור. 20 שנה לא היה כל כך קשה וזקור.
קורין לקחה את ידי, קירבה אותי אליה וצירפתה אותי. בין ליקוק לבין נשימה היא לוחשת "אני... רוצה... אותך..." ואופס, משילה השמלה מעליה.
אני תופס בשדיה, עדיין עסוק בפיה הלח שטעמו כתמר מתוק. פטמותיה קשות וזקורות. היא פותחת את החגורה של מכנסי, ומצלחיה להפשיל אותן יחד עם התחתונים. האדרנלין שלי בשמיים. "מה אם מישהו יראה אותנו?" אני לוחש. בתשובה אני שומע רק "ההמממ... ההמממ", כי יד אחת כבר מלטפת את השבלול ואצבע אחת מחפשת את הדרך פנימה. וכשאני מחדיר אצבע, אני מגלה כמה חם ורטוב שם. אני מוציא את האצבע, טועם את טעם גם העדן, מכניס שוב, נותן לה לטעום. ידה שלה, מלטפות את הביצים ומשפשפות את הזין בכל המקומות הנכונים.
לפתע היא מפסיקה את הכל. מסובבת את גבה אלי ומתכופפת כשהיא נשענת אל קיר תא המדידה.
לופתת את הזין ומדריכה אותו פנימה. אני כבר לא חושב על כלום. חום ורטיבות עוטפים את הזין, השכל שלי שם.
אני מזיז לאט את האגן פנימה והחוצה. ביד אחת לופת שד, יד שנייה במותן.
היא לוקחת את היד שעל המותן ומוליכה אותה למפשעתה. אני מציית. אני מרגיש ביד את חומה, איברי כולו עטוף בה והיא נוהמת נהמות מדהימות.
האקוסטיקה של התא גורמת לכך שאשמע את הנהמות בסטריאו. לפתע גופה מתקשת, ואני מרגיש את אות העוית של גמירה בבטנה.
"אל... תפסיק... תגמור .... גם..." והיא ממשיכה לנהום.
רגלה הימנית מתרוממת לאחור ובעקבה היא נוגעת לי בתחת, מצמידה אותי אליה. חזק. חלש. חזק. חלש.
ושוב את מרגיש את הזרם המתפוצץ. מהראש, דרך הבטן, עד לתוכה.
אני מפסיק להתנשם אבל עדיין שומע אותה : "המממ... הממממ...".
לפתע אני קולט שזו לא קורין. היא כבר עסוקה בלהתנקות.
מסתובב לכיוון הקול ורואה את הוילון פתוח למחצה. המוכרת יושבת על שרשרף, חשופת שדיים ורגליים פתוחות. יד אחת מלטפת שד, יש שנייה עסוקה במפשעתה במרץ רב.
אני עוד מטפטף ופתאום המוכרת נופלת על ברכיה, ופיה עוטף את זיני בחום. אני עדיין המום, לא עושה כלום וזה נעים עד מאוד . וכך, כשהיא מלקקת את שאריות זרעי מצד אחד, ןממשיכה לאונן מצד שני, גם היא באה על סיפוקה בעויתות מדהימות עד כדי כך שהיתה צריכה לשכב על הגב בכדי להירגע.

התלבשנו כולנו. קורין שילמה על השמלה שנעטפה לה בזריזות לתוך השקית.
כשיצאנו , המוכרת סובבה שלט שציין בגאון "פתוח". קורין חייכה אלי. הבנתי שהיא זממה הכל.

- ממוש , שמעתי שעזרת מאוד לקורין. היא אומרת שהשמלה הזו היא ממש פנטזיה.
- טוב, מתוקונת. אני שמח.
- היא סיפרה לי שאפילו המוכרת היתה מרוצה מהעזרה שלך.
שתקתי.
- ממוש?
- כן.
- ממוש, אולי תיקח אותי מחר לחנות הזו?
חייכתי לעצמי. זה ייתן לי שעתיים עם המוכרת....

7

"הממוש הזה שלה. מטריף אותי. פולנייה מהסרטים", סיננתי בין שיני כשהפולנייה ניתקה סוף סוף.
"כן, היא נשמעת חופרת לאללה".
מרוב שהיא חפרה לי במוח את רשימת המטלות, כבר פעם שלישית היום, שכחתי שאספתי את ליהי. אחת הקבועות.
כל יום בשעה שתיים (לא בששי ולא בשבת וגם לא אם אני בנסיעה ארוכה). מהאוניברסיטה עד הבית ברעננה.
אישה קצת יותר גבוהה ממני (לא חוכמה גדולה לאור 165 הסנטימטרים שלי), הערכתי שהיא בת שלושים. לא יפה שמסובבת ראשים אבל לא מכוערת. תמיד בחולצת טריקו כהה ומכנסי ג'ינס. בהחלט יכולה להשיר חמישה קילו כדי להתחיל להיראות טוב, אם כי קווי מיתאר השדיים מבעד לחולצה מרמזים על משהו יפה... בקיצור - לא ברשימת הפנטזיות שלי.
"שמע", היא אומרת, "אתה יודע שאני פסיכולוגית?"
"לא ידעתי", עניתי. "כבר שנה אני על הקו איתך. תראי מה זה".
"וואללה." אמרה. "ואתה יודע שהשיחות האלה עם אשתך הביאו לי רעיון לספר חדש שאני כותבת?"
"איזה ספר?" שאלתי.
"אני מנסה לסווג סוגים של זוגות נשואים. הזוג המושלם. הזוג שיתגרש עוד שבוע. כל מיני".
"ואיזה זוג אנחנו?" הקשיתי.
"אתם?". היא הפסיקה לרגע, חושבת. במראה הבחנתי שליקקה את שפתיה, ובפעם הראשונה ראיתי בה משהו סקסי.
"אני צריכה קצת יותר." אמרה. "מה דעתך לעלות אלי הביתה ולהתראיין? חצי שעה."
הסתקרנתי. אחרי שנה, הגיע הזמן שאכיר אותה קצת יותר. שאראה את ביתה. הסכמתי.
עלינו לביתה ונכנסנו לאחד החדרים שבו היו ספה, כורסא וכיסא וביניהם שולחן קטן.
היא התנצלה וביקשה ממני לחכות חמש דקות. התיישבתי על הכורסא וחיכיתי.
כשחזרה נראתה רעננה יותר וסומק קל עלה על לחייה. לקחה בלוק כתיבה ועט, ואז זה התחיל.
- כמה זמן נשוי?
- כמעט עשרים שנה.
- למה התחתנת איתה ולא עם מישהי אחרת?
- לא יודע. רציתי להכניס אותה למיטה אז הצעתי לה נישואין. מפה לשם עד לירח דבש אפילו בבגד ים לא ראיתי אותה. בירח דבש כבר הבנתי שנפלתי.
תוך שאני מדבר, פיזרה שערה ושוב ליקקה שפתיה. פתאום בא לי עליה...
- מה מחזיק אותך נשוי?
- הפחד להישאר לבד. הפחד מהדמעות שלה... היא אוהבת אותי. אחר כך נוספו גם הילדים. יש מספיק בעיות איתם גם ככה.
- מה לא בסדר אצל אשתך?
- אין לה שדיים. רק פיטמות. שעירות.
-אז שלי יותר יפות?
ובעודה שואלת הסירה את חולצתה וגילתה שדיים עגולים וזקורים עם פטמות עדינות. ורודות.
- וואו.
זה כל מה שהצלחתי לאמר.
- אוקיי. מה עוד לא בסדר? זה די שטחי, העניין של השדיים.
- היא לא מנשקת צרפתית.
ליהי קמה מכסאה וניגשה אלי. שדיה מתנדנדים קלות וזועקים "גע בנו, גע בנו". לא העזתי.
רכנה אלי כששתי ידיה נשענות אל מסעד הכורסה וכיוונה פיה אל פי. התנשקנו. לשוני חתרה פנימה. נגענו לשון אל לשון, סרקנו כל פינה בפה.
נשיקה ארוכה. רטובה. ופיה - טעם גן עדן. הבל פיה ולשונה בפי, וזה כל-כך מדליק אותי. הזיקפה במצב מבערים מלאים.
- מה כל-כך חשוב בנשיקה צרפתית?
הסברתי לה עד כמה זה מרגש אותי. הפתעתי אותה ולקחתי את ידה להרגיש את זיקפתי. אצבעה טיילה על מיתאר הזין שבמכנסיים.
הפתעתי אותה שוב והתנפלתי על פיה. היא לא התנגדה אבל אחרי שתי דקות התנתקה ממני ושבה לכיסאה.
- עוד משהו?
- עוד משהו ? עוד הרבה. היא לא מגלחת את הכוס והיא שעירה כמו דב. היא לא נותנת לרדת לה. היא מזדיינת רק במיסיונרית ואף פעם לא מתפשטת לגמרי...
יריתי את הכל. השתפכתי. וזה עשה לי כל כך טוב. מרוב שהייתי מרוכז בדברי לא שמתי לב שהיא בינתיים התפשטה לעירום מלא. רק כשעמדה מעלי שמתי לב. איברה היה מגולח למשעי. בולט ויפה כמ שלא ראיתי בשום סרט פורנו.
"זה מגולח?" שאלה ולקחה את ידי אל השבלול שלה. ליטפתי. ידי עלתה וירדה על איברה. ביד השנייה ליטפתי אחד משדיה. "ועוד איך.." המהמתי. "מותר גם ללקק ולטעום, אם אתה רוצה" אמרה. נשברתי. ירדתי על ברכי והתחלתי ללקק במרץ את הצוף המתוק מתוק הזה. חתרתי בלשוני עד כמה שאפשר פנימה, תוך שאני מגביר את הקצב ומשנה כיוונים - למעלה, למטה, שמאלה, ימינה, תנועות קויות, תנועות מעגליות.
ידה תמכה בראשי ולא נתנה לי להפסיק. היה לה נעים. והיא התרטבה כהוגן. רציתי שיהיה לה יותר אז החדרתי אצבע. היה חם ורטוב בטרוף. "עוד, עוד" היא גנחה. אז הרשיתי לעצמי להחדיר שתי אצבעות. זה כבר גרם לה כמעט לחנק והרגשתי איך היא מניעה את אגנה קדימה ואחורה. החלטתי להעז. החדרתי שלוש אצבעות, והתחלתי להכניס ולהוציא אותן במרץ, תוך שלשוני מטיילת בפתח אף היא.
היא השפריצה. ממש השפריצה. פי התמלא בנוזליה ולא היה לי טעים מזה.
"היא גם לא מוצצת לי.", אמרתי והתפשטתי מבגדי. אז היא התחילה למצוץ לי. עם הלשון שיחקה בעטרה, וזה הטריף אותי. באצבעותיה ליטפה את הביצים ואף הדרימה.
כשהתחילה לנגוע בפי הטבעת לא עמדתי בזה. יריתי את כל המטען לפיה.

כשחזרה מהמקלחת אמרתי לה "אני אף פעם לא גומר פעמיים". לא רציתי שתתאכזב.
היא שוב רכנה אל הכורסה ונישקה אותי. שוב נשיקה צרפתית מהסרטים. יד אחת לופתת את עורפי ויד שנייה מלטפת את איברי. הפעם ממש הייתי פסיבי. הזין שוב שידר מוכנות מלאה. בליבי ידעתי שזה שידור מזוייף. תמיד יכולתי להתחרמן פעם שנייה. אף פעם לא לגמור.
היד שהעניקה מסאז' לזין טיילה על העטרה וגלים של חום נשלחו ממנה לביצים. משם עברה לביצים וגלים של חום נשלחו לעטרה. כך, הלוך ושוב, באיטיות. ובמשך כל הזמן הזה המשכנו לחקור כל פינה בחלל הפה. הרגשתי את שיניה החלקות, את לשונה הרטובה, נשמתי את נשימתה.
ליהי התנתקה ממני , שלחה יד אל מאחורי הכרית של הכורסה ושלפה משם קונדום. בזריזות הלבישה אותו על איברי ואז התישבה עלי, מחדירה את זיקפתי לערוותה.
חם שם בפנים. לא יודע איך בחוץ, אבל בפנים? חם אש. חום שעטף את זיקפתי מכל עבר. והיא רכבה עלי. ככה בישיבה. מעלה מטה, שמאלה וימינה.
"לאט. צריך לאט" התנשמתי. "עם זין קטן כמו שלי לא יעבוד אחרת"
"ששש..." אמרה ונישקה אותי. כאילו כדי שאשתוק.
הרגשתי גלים כמו בים. גל התרגשות מהנשיקה שעובר עד לביצים ובדרך מתנפץ גל מהזין שעובר אל מוחי. לפתע הרגשתי שזה ייתכן.
עזרתי לתנועות האגן שלה בתנועות אגן משלי. כמה שיכולתי. הרגשתי כאב עמום בזיקפתי. אבל זה היה רק בהתחלה.
התנשמתי לתוך פיה. ליהי התנשמה לתוך פי. לשון אל לשון. ואז זה בא. הרגשתי זרם בעורפי לאורך עמוד השידרה, משם לביצים. שמעתי את עצמי צועק בקול את שמה. ואז... פיצוץ....
עויתות של אחרי המשיכו עוד שניות ארוכות. לקח לי זמן להירגע ולהסדיר את נשימותי.
"ליהי זה בחיים לא היה לי". התנשמתי.
היא חייכה. "שמע. אני לא כותבת ספר. היתה לי פנטזיה ומימשתי אותה. אתה באמת ממוש..."

"ממוש" - אומרת לי הפולנייה בערב - "הייתי אצל המורה של דנדוש. יחד עם היועצת".
"ו...?" שאלתי מבעד לעיתון
"מחר אתה לוקח אותו לפסיכולוגית. אחת ליהי. ברעננה."

9
אספתי אותה בשדה התעופה. אישה בשנות השלושים , לבושה בחצאית עד הברך ובחולצה מחויטת. בטח אשת עסקים או איזו מרצה או פרופסורית, חשבתי. במראה האחורית סרקתי את תוי פניה. ידעתי שהיא חזרה מאוסטרליה, לפי המזוודות, אבל היא נראתה רעננה כאילו לא עברו עליה 18 שעות באוויר. עיניים דבש. אף סולד. פה קטן.

לא, - החלטתי - לא מקטלג לזכרון הפנטזיות. מה גם שעל-פי מתאר החולצה, השדיים קטנות. שבעתי שדיים קטנות. והיא גם נראית נזירית - אין מחשוף, שום קעקוע, אפילו הכתפיים מכוסות. חבל - חשבתי - יש קצת פוטנציאל.

"ממוש, אתה יכול לעזור לי עם המזוודות?". מה היא קראה לי הרגע? לעזור ולברוח. הורדתי המזוודות למדרכה. מה יש לה שם? אבנים מערבות אוסטרליה? השם היה איב. עם שם המשפחה כבר הסתבכתי. לקחתי שתי מזוודות והיא אחת ואת תיק היד. נכנסנו לבניין ואז ראיתי שטעיתי כשהסכמתי. אין מעלית. "איזו קומה?" נאנחתי. "רביעית" ענתה. sh*t Wacko.

ליד הדלת הייתי מחוסר נשימה. היא פתחה אותה במהירות ונתנה לי להיכנס. דירה נחמדה. קטנה. כמעט לא מקושטת. כמה עציצים בנאליים. נזירית, כבר אמרתי? מיהרה לפתוח חלונות לאיוורור, ומיד פנתה למטבח. פתחה מקרר והגישה לי פחית בירה צוננת. "אני צריך לנהוג" אמרתי. אמרה שאנוח קודם. "והמונה" - הזדעקתי - "שכחתי את המונה". "אל תדאג" - אמרה - "אני ארד איתך אחר כך ואשלם מה שהמונה יגיד. עזרת לי כל-כך".

התקרבה אלי . היתה גבוהה ממני. תכלס? עיני היו בגובה שדיה. היא שמה את הפחית על מצחי. עצמתי עיניים. רטיבות קרה על מצח חם.

"אתה יודע?" - אמרה - "על המטוס היה דייל חתיך. כל הנסיעה התחרמנתי עליו." נדהמתי לשמוע את ה'נזירה' מדברת כך. "עד שהצלחתי להגיע למצב איתו" - המשיכה - "התברר שהוא הומו". שתקתי. הייתי בהלם. הפחית הפסיקה לטייל על מצחי.

לקח לי כמה שניות לפקוח עיניים ולתדהמתי היא עמדה מולי, פלג גוף עליון עירום. צדקתי - שדיים לא גדולות, אבל כל-כך יפות. דומות לשדיים של 'שרון מתל אביב', עגולות כמו של 'איב'. ממש הכלאה בין שתי ההתלבטויות שלי.

"איך אפשר להגיד לא לזה?" - שאלה שאלה רטורית - "אפילו טבעי לגמרי...". הייתי בהלם מוחלט אז שתקתי.

"לפתוח את הבירה?" שאלה. "לא אוהב" עניתי. "אז יש לי רעיון יותר טוב" אמרה. הלכה למטבח והביאה מיכל קצפת של ריצ'. "אוהב תותים בקצפת?" שאלה ובלי לחכות השפריצה קצפת על שני שדיה. באצבעה ניקתה קצפת משתי הפיטמות והגישה אל פי כדי שאלקק. "זה ממש נראה כמו שני תותים בקצפת" חייכתי. ליקקתי את אצבעה. הכנסתי את כולה לפי ומצצתי אותה בחושניות. כשמיציתי את הקטע, עברתי לטפל בשד הימני. שלחתי לשוני אל הפיטמה וליקקתי אותה בעדינות בתנועה מעגלית. לאט לאט הרחבתי את המעגל, ובלעתי את כל הקצפת מהשד. השד השמאלי עבר אותו טיפול. מעת לעת, איב ליקקה שיירים של קצפת מאפי וקצוות פי. את הביסים האחרונים של הקצפת העברתי אליה בנשיקות צרפתיות חמות ורטובות. לשתי בידי את שדיה והן היו כה רכות, כל כך מתאימות לידי, נעימות למגע. הרגשתי את הפיטמות מזדקרות ומתקשות.

איב התנתקה לפתע ובבת אחת פשטה את חצאיתה ותחתוניה. התיישבה על הספה, פסקה רגליה והשפריצה קצפת על ערוותה. הבנתי. ירדתי על ברכי והתחלתי במלאכה. לאט. לא ממהר לשום מקום. קודם לשוני טיילה בגבעת ונוס שלה. משם עברתי לצידי הפות. אנחותיה התגברו. תנועות אגנה ניסו לזרז אותי להגיע לעיקר, אבל אני בשלי. לקחתי את הזמן. ניקיתי היטב כל נקודה מסביב. כשהגעתי לשם, הקצפת כבר היתה חמה ונוזלית. איב השמיעה אנחה ארוכה ויללנית והצמידה בידיה את ראשי אל אגנה. נוזלים התערבבו בנוזלים והטעם - דבש. ניגר כמי נהר. קצב האנחות גבר יחד עם תנועות האגן.

הפסקתי לכמה שניות רק כדי להתפשט ומיד המשכתי במקום בו עצרתי. זה קירר אותה קצת, אבל לא לאורך זמן. "עוד. עוד." נאנחה. מפעם לפעם עצרתי לתת ללשון לנוח, אבל בכל מנוחה קצרה נשפתי נשיפות עדינות אל הפות. ראיתי שזה מטריף לה את השכל. פתאום קפאה לרגע ואז פרצו נוזלים מתוקים. עווית ורעד עברו בביטנה התחתונה. לא יכולתי להתאפק. החדרתי את זיקפתי אליה. חום של כבשן עטף אותי. חמש שש תנועות פנימה והחוצה הספיקו. הרגשתי הצפה בירכתי מוחי, משם לתוככי ביטני ומשם החוצה בכמה דפקים של זרם. אינסטינקטיבית, אגני זז קדימה ואחורה, מנסה להגיע למעמקים נשגבים. עברו עשרות של שניות עד שנרגעתי. היא נישקה אותי נשיקה ארוכה ומרגיעה.

אחרי שהרגענו את נשימותינו קמה למקלחת ואחרי כמה דקות חזרה עם מגבונים בשבילי. התנקיתי ורציתי להגיד תודה. היא שמה אצבע על פי ודחפה אותי בעדינות למצב שכיבה על הספה. כיסתה אותי בנשיקות לאורך כל גופי.כשהגיעה לאיזור הבטן התחתונה עברה לליקוקים. הזין שלי כבר עמד. לשונה ריפרפה מסביב לביצים. הושטתי יד ללטף אותה, אבל היא הרימה ראשה בחיוך ואמרה "בוא נראה אותך מצליח לא לזוז. כלום. פסל. אם תזוז ..." לא פירטה. אבל זה היה אחלה אתגר, אז חייכתי בהסכמה. שוב התחילה ללקק באזור הבטן התחתונה, עברה לטייל בלשונה מסביב לביצים. כל כך רציתי להרגיש שוב את חום גופה עוטף את הזין - היה קשה לא לזוז. לשונה עברה להקיף את העטרה, בתנועות סיבוביות. העקצוצים בקצה הזין רק הגבירו את הרצון לזוז, אבל אתגר הוא אתגר. ואז הרגשתי את חום פיה עוטף את הזין. לא יכולתי יותר לעמוד בזה והזזתי את האגן מעלה.

היא הפסיקה לפתע, סובבה את גופה. ערוותה מול פי, ברכיה עוטפות את כתפי, שדיה על בטני וחום לח ונעים שוב עטף את הזין. תוך כדי המציצה שהעניקה לי, ליקקתי את השבלול הרטוב שלה. אגנה עלה וירד על פי ועל לשוני. שנינו גנחנו, נאנחנו, נהמנו - לשוני בתוכה, זיני בתוכה. מחליפים נוזלים.

גמרתי ראשון בצעקות חנוקות, אבל היא לא הפסיקה למצוץ. כמה דקות מאוחר יותר היא שוב קפאה ואז, בגניחה חייתית שבאה ממעמקי גרונה, התפרקה בעויתות.

כשחזרה אלי נשימתי אמרתי "הומו או לא, הדייל הזה הפסיד בגדול...".

- "מתוקונת, עוד רבע שעה אני בבית. אז חכו לי לארוחת הערב."

האמת היא שלא הייתי כל כך רעב.

- "אין בעייה ממוש. אתה יודע מה הכנתי לקינוח ?"

- "מה?"

הפולנייה לא יודעת להפתיע.

- "עוגת קצפת"

מבולבל

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”