כ מטפלת פיליפינית חובבת סקס וזיונים | סיפורי סקס - סקס אדיר

מטפלת פיליפינית חובבת סקס וזיונים | סיפורי סקס

1
כבר חודש שאני נמצאת בישראל, אני אוהבת כאן המון דברים... את השמש את העובדה שאפשר ללכת בגופייה כל השנה, את האוכל בשפע הירקות והפירות את האנשים האדיבים שכולם באנגלית פשוטה מנהלים שיחות קטנות על החיים... ואת החוויות החדשות שמצאתי לי בחיים.
אני בת 23 מהפיליפינים, ההורים שלי והבן שלי גרים שם. להורים שלי יש חנות מכולת והחנות נמצאת בקרן רחוב שמאחורי החנות הבית הקטן שלנו. הבן שלי גדל עם ההורים והם מטפלים בו במסירות. אני החלטתי לנסוע לשנה לטפל טיפולים סיעודיים כמו רבים מהעיר שלנו שמגיעים לישראל להרוויח כסף. אני לא שולחת להורים שלי כסף. לא חסר להם לצרכים שלהם. הם לא עשירים... הם חיים כמו כולם בחיים הפשוטים והשקטים שלהם. אני רציתי לחוות קצת חוויות ולראות מקום אחר. הגעתי לישראל ומיד לקחה אותי הסוכנות של המטפלים. הייתי חודש וטיפלתי בקשישה אך כעבור חודש היא אושפזה ונפטרה. לסוכנות אמרתי שאני לא רוצה לחזור למקום אחד. לא התאים לי לחיות באותו בית ביקשתי להיות מטפלת בסבב, שקוראים לי לפי דרישה. סופי שבוע או ימים ספורים במקום מטפל או מטפלת שיצאו לחופשה. הסוכנות אישרה לי את הנוהל החדש ומספר הטלפון שלי עבר לכמה מפעילי מטפלים ברחבי הארץ. בכל פעם אני יגיע לבית אחר... מאוד התרגשתי מהאפשרויות החדשות ידעתי שצפויים שלי ימים מפתיעים... אולי פחות נעימים אבל כאלה שצופנים חוויות... ואותם אני מחפשת. אני רוצה לספר על עצמי קצת. אני בחורה מאוד מינית. הגובה שלי אומנם נמוך אבל לא בעיה בשבילי. הגובה הוא מטר חמישים וחמש, אבל הגיזרה שלי מאוד נשית וסקסית החזה שלי מאוד עגול מנופח ומוצק מאוד סימטרי והפיטמות שלי מזדקרות תמיד לס"מ אורך, דבר שיוצר אצלי חובה ללבוש חזיה עם ריפוד, כל הבחורים שביליתי איתם נטרפו מהחזה שלי הם ינקו אותי והרטיבו לי את הפיטמות משכו עם השפתיים והשיניים ונהנו מהמציצה של הפיטמות בחזה שופע והטיבעי שלי. אני יודעת שהחזה שלי מהמם ואני יודעת גם להוריד את החזייה ללבוש גופייה צמודה ולחכות למבטים הנדהמים של הגברים. הכי אני אוהבת את המופתעים את הבחורים המבוגרים יותר שבשבילם לראות חזה כזה זה הלם והמחשבות שלהם מטריפות אותם עד שאני משיגה אותם. אני מאוד אוהבת סקס מאוד אוהבת את תשומת הלב ואת העובדה שאני מטריפה גברים... צעירים ומבוגרים. אבל מבוגרים זה התחביב שלי אני משגעת אותם ברמות של פנטזיות עם משחק שקט ומלא מבטים מלאי זימה... אני אוהבת לקבל אורגזמות לעצמי לא מעניין אותי הגבר... אני מגיעה לאורגזמה תוך כמה דקות .... משיפשוף של הדגדן שלי בבזין. לא משנה לי הזין גדול קטן עבה דק. הכל אני אוהבת כבר גמרתי פעם כשהגבר היה בג'ינס אבל התיישבתי עליו והתחכחתי ברוכסן שלו... אני צריכה זין כל יום... לא יכולה בלי זה. אם לא קיבלתי זין אני מרגישה פיספוס.. כנראה שאני נימפומנית כי אני מתרגשת מזין כל יום מחדש.... משוגעת על בולבולים ופה בארץ מה... כמה בולבולים יש לי. בבית לא יכולתי להגיע לזה. ההורים הילד... פה זה משחקים בשבילי. אני משחקת ונהניייייייתתתתת..... וגם גורמת למבוגרים גוד טיים.
ביום שלישי קיבלתי טלפון מהסוכנות שביקשה שהגיע לגבעתיים לבית של קשיש בודד אלמן שמשפחתו נסעה לכמה ימים והוא נשאר לבד. הם לא רצו להשאיר אותו לבד כי בעבר היו לו אירועים מסוכנים. הבחור בן 66 קשיש לא סיעודי, ולא רצה שתגיע אליו מטפלת אבל נכנע לבקשת הבן שלו. המונית באה לקחת אותי והגעתי לבניין הקשתי בדלת ופתח לי קשיש נאה גבוה מאוד כמעט 1.88 גובה גדולגוף חביב הדירה הייתי חשוכה ובסלון הייתה מיטה עם סדינים וטלוויזיה דולקת. דירה קטנה עם חדר שינה אחד מסודר מקלחת מטבח וסלון. הנחתי את הדברים בסלון ושאלתי לשלומו. הקשיש היה נבוך ולא ידע מה לעשות איתי. אמר לי שאני יכולה להיות בחדר שינה ולראות טלוויזיה הדלקתי את הטלוויזיה וראיתי את הסדרות שלי... שיעמם לי... ישנתי שעה והיה חם מ אוד הורדתי את הבגדים ושמתי עליי גופייה לבנה שקופה דקיקה חוטיני ומכנס קצר מעל שמתי עליונית רחבה. סירקתי את השיער והלכתי לסלון שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני יכין לו אוכל, אבל הקשיש לא רצה ישב והסתכל בטלוויזיה עם טרנינג וגופייה. דיברנו קצת וציחקקתי ואז הוא שאל אותי אם לא חם לי אמרתי שכן אמר שאין מזגן.. אמרתי לא נורא אני רגילה והורדתי את החולצה... ראיתי איך הוא מסתכל והשתנק למראה החזה המהמם שלי . קמתי כדי לעורר בו דחף מיני וניקיתי את השולחן של הסלון כשהטוסיק שלי מסתובב סביב.... הרגשתי את המבטים והרגשתי כבר זרמים למטה.... ביקשתי גם לסדר סדינים והוא קם אהבתי את הגודל שלו ופינטזתי כב ר שאני רוכבת עליו.. סידרתי את המיטה כשאני מתכופפת וחושפת קצת מהטוסיק הגדול והעגול שלי... אני מכירה את הגוף שלי כולי משדרת מיניות פרועה השיער שלי גולש שחור והשפתיים שלי בשרניות הבטן שטוחה והמותן צרה ולמטה אני רחבה אני חלקה בכל הגוף . סידרתי וביקשתי ממנו להתיישב ראיתי בזווית העין משהו ענק בתוך המכנסים שלו הוא התיישב והמשיך להסתכל ולא להסתכל... ראינו טלווזיה שאני מצחקקת והוא קיבל מצב רוח טוב הוא צחק והתרגש... וואי ידעתי שהוא שלי.... הלכתי להכין לאכול והבאתי כריכים אכלנו והתיישבתי קרוב מאוד אליו.... אמרתי לו שאני הולכת לנוח... שינוח גם הוא ציחקקק והסכים נכנסתי למיטה מפנטזת בערב הדירה הייתה חשוכה מאוד התקרבתי אליו ושאלתי אם הכל בסדר... אמר שכן.... אז כב ר ראיתי את הבליטה העצומה במכנסיים. אמרתי לו שאני רוצה לעזור לו להתקלח הוא לא הסכים והחלטתי להתעקש... בוא "איי וויל הללפ יו" ככה ביקשו מהסוכנות. החזקתי לו את היד והוא לא רצה ביקשתי והוא התבייש אמרתי לו שאני יעזור לו... להסתבן שיעשה אמבטיה... ביקשתי ודחפתי אותו לכיוון כשהוא נבוך מתבייש ונרגש.... מילאתי אמבטיה... סגרתי את הדלת והוא התיישב בתוכה עם מלא קצף... נכנסתי והוא היה מובך הסתכל עליי שוב על החזה ועל הישבן. לקחתי את הסבון הנוזלי וסיבנתי לו את הגו את הידיים ואמרתי לו: "גוד פור יו"... והוא נכנע לי ואמר יס יס.... כסיים להתקלח יצאתי והוא לבש חלוק מגבת ויצא. החזקתי לו את היד ולקחתי אותו לחדר שינה... הושבתי אותו על המיטה. לקחתי קרם גוף נוזלי ומרחתי לו על כפות הידיים.. היה לו נעים והוא היה שקט וחם.... סירקתי אותו וראיתי שהוא מהופנט מהמגע שלי סירקתי אותו ארוכות וליטפתי לו את הפנים ניקיתי לו את האוזניים במגבת והוא, רק הסתכל לי על החזה הגופייה הייתי רטובה ושקופה.... וכל החזה המהמם שלי הזדקר ישר בפרצוף שלו. עמדתי בין הרגליים שלו קרוב אליו כשהחזה בפנים שלו מסרקת אותו יפה יפה, הורדתי קצת את החלוק מגבת ומרחתי לו קרם על הגב ובתנועות עיסויי עסיתי לו את הגו... עכשיו הוא ישב עם החלוק רק בחלק התחתון של הגוף, הוצאתי גופייה ותחתונים מהמגירה והלבשתי לו גופייה, הרמתי לו את הרגל והוא סירב שאלביש לו תחתונים הזזתי לו את היד בעדינות.... הרמתי את התחתון הבוקסר והעלתי אותם למעלה מתחת לחלוק הוא הלביש והתיישב בחזרה. חזרתי ועמדתי מולו בין שני הרגלים הענקיות שלו.... המשחת לסרק כי ראיתי שהסירוק מהפנט אותו והפנים שלו בין הציצים הגדולים והעגולים שלי. הרמתי רגל אחת שלי והתיישבתי על הרגל שלו שהכוס שלי נצמד לרגל שלו... וואי איזו תחושה הרגשתי זרמים ורציתי כבר להתחכך.... המשכתי לסרק וללטף את הצוואר שלו..... והוא היה בהיייי..... מכנסי הבוקסר הדקים עם החריץ באמצע איפשרו לי לראות את הזין העצום שלו מזדקר לאט לאט וכבר רציתי לראות את כולו. היה נראה שיש לו עבה במיוחד עם ביצי ענק.... הרמתי את הרגל השנייה והתיישבתי עליו המשכתי לסרק ולאט לאט הצמדתי את עצמי אליו. הרגשתי את כל הגודל התחלתי להתנועע ושאלתי אותו.... איץ או.קי? הוא אמר יס בשקט יס ...... התחכתי לקחתי קרם ומרחתי על הזרועות שלו וזזתי המון.... נשפך לי קרם על הרגל שלי... מרחתי את עצמי וליטפתי בזהירות את המפשעה שלי ובעדינות נגעתי לו בזין הענק שלו. נאנח....... רכבתי עליו כשאני עם הבגדים רכבתי וואי הרגשתי את כל הכוס שלי מתענג רציתי אך לא רציתי להזדיין כל כך מהר... המשכתי לתת עיסויי...... ואני מתחילה להרגיש שאני גומרת... אני גומרת רק מההתרגשות. מהדבר האסור.... גמרתי ולאט לאט נרגעתי עם העיסוי והסירוק ...... הקמתי אותו והלכנו לסלון אמרתי לו יו אר וורי קלין נאוו.... הקשיש היה בשוק.... צפוי לנו עוד המשך הערב....
המטפלת חובבת הסקס

2

המשך... הזיונים של המטפלת הפיליפינית ...

היום קיבלתי שיחת טלפון מהסוכנות של המטפלים שביקשה שאגיע לבית של קשישה (לא סיעודית) מיום שלישי עד שישי להשגחה מכיוון שבביתה עושים שיפוצים במטבח במקלחת ובמרפסת ישנה בגלל דליפה חמורה של מים. זה הסתדר לי היטב מכיוון שביום שישי אני מגיעה לזוג מבוגרים תימנים במושב. הזמנתי את המונית שלוקחת אותי לפ"ת הגעתי לביתה של הקשישה. הקשישה הייתה חלשה וחירשת מאוד שקטה ולא נחמדה..... עשינו היכרות היא הייתה במטבח אני שמתי את החפצים שלי במרפסת שם הייתה המיטה הנוספת עבורי. הבית היה קטן ואפל והקשישה הייתה בחדרה צופה בערוץ בשפה לא ברורה... בדירה היו המון כלים של המשפץ. ישבתי במיטה וסידרתי לי את הדברים... בדיוק שמעתי דפיקה בדלת התקרבתי לראות וראיתי את המשפץ הערבי נכנס לבוש בגדים מטונפים בחור גדול, שהיה המום לראות בחורה צעירה. אמרתי לו שאני המטפלת שאמורה להשגיח על הקשישה בגלל השיפוץ במקלחת שלא תיפגע חלילה. שאל לשמי אמרתי לו שמי אננה והוא אמר ששמו סומו נעים מאוד אמר וחייך. אמרתי לו שהתבקשתי גם לנקות עם המשפץ את הבית. ראיתי שיש לי פה פוטנציאל. חזרתי למרפסת והקשבתי לרעשים של המשפץ. צביעה קידוחים כלים. השיפוץ והניקיון ערכו זמן רב מהבוקר עד אחרי הצהריים שבכל פעם סומו עוקב אחריי במבטים מלאי הזימה שלו. היה חם מאוד והקשישה הייתה בחדרה. ניגשתי אלייה והיא אמרה שהכל בסדר. אכלנו ארוחת צהריים והקשישה חזרה לחדרה למנוחה. ניכר שהיא לא שומעת ומאוד עייפה. ראיתי שהיא הלכה לישון בחדר סגור. הרגשתי שאני מתחרמנת במחשבה על הבחור הענק סומו. אני אוהבת בחורים גדולי גוף. סומו היה על הסולם וראיתי את כל הגוף מה שייצר אצלי דחף לייצור אווירה של חרמנות ופלירטוט. הלכתי למרפסת וראיתי שסומו הניח שם כלי עבודה .התיישבתי על המיטה מרחתי קרם ושמן על הגוף לבשתי גופייה דקה הורדתי את החזייה והבלטתי את החזה המהמם שלי שגברים אוהבים לינוק בגלל הפיטמות גדולות וזקורות. החלפתי למכנס תואם לגופייה קצרה במיוחד. ושכבתי שהטוסיק שלי בולט מאוד. נימנמתי קצת אך כל הזמן חיכיתי שסומו יגיע למרפסת. אחרי כמה דקות ראיתי שסומו נכנס המום מהנוכחות שלי על המיטה ואמר סורי... אמרתי לו איץ או.קיי אתה יכול לעבוד כאן. קמתי מהמיטה שמבעד לגופייה הפיטמות המזדקרות שלי , סומו מיד הביט בי בלהט. חייכתי אליו ואמרתי לו שאני כל כך עייפה מהנסיעה ומהניקיון' אמר לי אז תנוחי אני לא אפריע לך. אמרתי לו זה בסדר והצעתי לו לשבת גם כן ושאני יכין לו קפה. סומו הסכים מיד התיישב על המיטה ואני הלכתי להכין שתי כוסות קפה. הגעתי עם הכוסות, וסומו אמר: שוקרן ... ולימד אותי מילים בערבית. צחקקנו כל כך, סומו אמר ש... הזקנה אמרתי לו שהיא חירשת וגם ישנה בחדר סגור. זה בסדר. קמתי להביא עוגיות מהמטבח וסומו קם לרחוץ ידיים אמר שיש לו יובש בידיים בגלל הקור, ראיתי את כל הגובה והגודל והמיצים שלי התחילו להציף אותי. אמרתי לו נעשה קצת הפסקה זה בסדר ובעוד עשר דקות נמשיך. סומו התיישב בחזרה על המיטה ואני הוצאתי שמן מהתיק והצעתי למרוח לו על הידיים. המרפסת הייתה חשוכה והתריס הכניס קצת אור של שקיעה. סומו הסכים ומרחתי לו בידיים הענקיות שלו על כל היד. סומו נשכב לאחור ובטעות סגר את התריס. פתאום המרפסת הוחשכה לגבריי, המשכתי למרוח גם על הידיים כלפיי מעלה, עמדתי בין שני רגליו הענקיות שהוא מפסק אותם. מרחתי עם עוד שמן שבכל פעם אני מתנועעת בעדינות מעיפה את השיער השחור והמריח שלי לכיוון הפנים שלו, סומו היה מהופנט מהקירבה ומהמגע, מהחזה השופע שקרוב עליו כל כך. אי אפשר היה לטעות הבחור הגיב מהר מאוד לפי הבליטה העצומה במכנסיים. שאלתי אותו אם הוא עייף אמר: לא פשוט כייף כל כך בחיוך. הרמתי רגל אחת והתיישבתי על הרגל שלו כשהכוס שלי צמוד למכנסיים שלו. אמרתי לו שהוא תפוס ושאני אתן לו עיסוי בצוואר.התחלתי לעסות את הצוואר וסומו החל להתענג. רכנתי עם הרגל השנייה והנחתי את הברכיים שלי בין המותן שלו. המשכתי בכוח כשהנשימות החזקות שלו בתוך החזה שלי. התיישבתי בדיוק על הבליטה החזקה והעצומה והתחלתי להרגיש את התשוקה בוערת בי. התחלתי להתנועע בתנועות מחרמנות כששנינו בבגדים. סומו לא יכל להתאפק יותר הוא לפט לי את הטוסיק הגדול שלי בשתי ידיו העצומות והחל לנשוך לי את הפיטמות מבעד לגופייה. עם השיניים הוא הזיז את הגופייה והחל לינוק ברטיבות את הפיטמות כל פעם פיטמה אחרת. התענגתי מהגירוי העצום בפיטמות אבל תוך כדי התחלתי להרגיש את האצבעות העצומות שלו מזיזות את המכנס הקטן שלי. בכוס הרטוב שלי לאט לאט בכל פעם טיפה יותר משחק ומענג.... מלמטה למעלה מתעכב למעלה בדגדגן. ביד אחת פתח את הג'ינס וביד השנייה עינג אותי עם האצבעות. במהירות גדולה הוציא סומו מהמכנסיים את הזין הכי עבה שראיתי מימיי. החלק העליון של הזין שלו היה כמו פיטרייה ענקית והזין היה רחב ועבה. סומו לקח מהבקבוק שמן ושפך כמות של שמן על הפיטרייה העצומה שלו והזיז את הבקבוק הצידה. בשתי ידיים גדולות הרים אותי קלות ו החדיר אליי את הדבר המדהים הזה. התחלנו להשתולל בתנועות של רכיבה אחר כך עברנו לדהירה מהירה , הכל היה משומן ורטוב וכל כך כייףףףףף. הגעתי לאורגזמות ברצף וסומו גמר גם הוא בחוץ.

נשמנו לאט . ירדתי ממנו בחיוך והלכתי למקלחת. כשחזרתי סומו היה לבוש ואמר שהוא הולך עכשיו יבוא מחר בשש בבוקר.

19LOLx82011-01-22 16:10:33
המטפלת חובבת הסקס

3

הפיליפינית בסוף שבוע במושב

הגעתי עם המונית של הסוכנות לבית במושב באזור השרון. נאמר לי שאלה זוג קשישים. האישה זקוקה להשגחה. המטפלת הקבועה יצאה לסוף שבוע ויש צורך למצוא מחליפה לכל סוף שבוע שני. הסכמתי מיד , כי לא מתאים לי להיות באותו מקום כל הזמן. הגעתי ושם חיכתה המטפלת הקבועה היא הדריכה אותי בעבודה. סיפרה שהם זוג בני 65 שהאישה זקוקה להשגחה, אבל הקשיש עצמאי לגמריי. הצגתי את עצמי וראיתי את האישה בחדרה נקייה ומטופלת אך לא מתקשרת עם הסביבה. הבעל היה איש חיובי תימני חם. תמיד אמרו לי שהם חרמנים מה שהדליק אותי מהמחשבה על הקשיש שנראה לי מאוד צעיר ברוחו. בחור רזה וחייכן. שאל לשמי ואמרתי לו אננה. מיד החלתי בעבודות הניקיון והסידור והארוחה כשסיימנו החזרתי את האישה לחדרה לשינה. השעה הייתה תשע בערב הבית היה חשוך. הבעל ניגש אליי ושאל האם אני מעשנת אמרתי לו שלפעמים, אך שאל האם אני רוצה תה? אמרתי לו שכן. הכנו תה ויצאנו למרפסת קטנטנה עליה הייתה כורסה קטנה . הבעל החל מעשן ואני שתתי מהתה החםהתיישבתי על הספה והבעל שאל האם קר לי? אמרתי שכן. מיד הלך להביא לי שמיכה וכיסה אותי. ראיתי שמצאתי חן בעייניו ושאני מעוררת אצלו רגשות צעירים ורגשות של חרמנות. בזמן שהוא כיסה אותי כל הזמן הוא נגע בי והידק את השמיכה ורצה שיהיה לי טוב. היה לי נעים הדאגנות שלו והמגע שלו.... לא ממש היו לי תוכניות עליו. אבל זרמתי עם הערב. כשסיים לעשן הציע שנלך לראות טלוויזיה. התיישבנו בספה ואני נשכבי לאחור בנימנום. שאל אם אני עייפה, אמרתי שקצת. הוא ליטף את שיערי ואמר שאני יפה מאוד. לא הגבתי לליטוף והוא המשיך הליטוף היה נעים לי. הוא התיישב ליידי ואמר שאני האישה הכי יפה בעולם... שיש לי שיער מדהים ופנים יפות. אמרתי לו שאני אלך לשים פיג'מה ואחזור. הלכתי לחדר הקטן שם היה מונח התיק שלי. הוצאתי את הכותונת הקטנטונת שלי בצבע ורוד סטן, הורדתי את החזייה ונשארתי בחוטיני ורוד. הכותונת הייתה מאוד סקסית ולא רציתי לצאת כך. לקחתי את השמיכה הקטנה והתעטפתי בה. חזרתי לסלון והוא התרגש מהנוכחות שלי, ואז הציע שנצא לעשן שוב במרפסת בחוץ. הסכמתי. ראיתי שהבחור נחמד ומלטף נעים אפשר להתלטף איתו קצת ולהשתעשע עם קשיש יכול להיות נחמד. יצאנו למרפסת והתיישבתי על הספה, הבעל התיישב לידי והגיש לי סיגרייה, הרגשתי שהידיים שלו קרות ולכן הצעתי את השמיכה. הוא מיד הסכים, הסרתי את השמיכה ממני והוא לא הפסיק להסתכל עליי ועל הגוף הסקסי שלי, החזה שלי הזדקר והפיטמות בלטו מאוד. התיישבתי בכורסא הקטנה והצמודה והבעל עטף את שנינו בשמיכה כשכל הזמן הוא נוגע בי בתשוקה בשיער בפנים. התיישב כשל הזמן זז וזז והתרגש. באחת התנועות שלו הוא חיבק אותי ונגע לי בחזה, היה לי נעים מאוד המגע שלו והתחלתי לחשוב על מגע מיני איתו. הוא חיבק והחל מנשק את הראש והצוואר אמר שאני יפה מאוד, שאני מהממת שהוא לא ראה כמוני מעולם, איזה ריח טוב יש לי. המשיך ללטף וללטף והגיע לרגליים. בין המפשעות החל לאט לאט ללטף ולהתקרב לפתח הכוס, התחלתי להתקמר ולהתענג כשהוא ראה שכך הדבר החל לנשק לי את החזה ואת הפיטמות ביניקה רטובה ומצמררת. כל הגוף שלי היה מוכן לליקוקים... הלשון שלו הייתה מאלפת בתנועות מעגליות ובחום רב הוא החל לנשום לי על העור והחל לרדת לכיוון המפשעה, בעדינות הרים את הכותונת הזיז את התחתון והחל לינוק אותי למטה ברטט לא רגיל..... גמרתי וגמרתי די מהר...... הוא המשיך ללקק ולאכול ולטעום ממני עוד כמה וכמה דקות.... עד שלא יכולתי יותר ואמרתי לו דייי..... לילה טוב.
19LOLx82011-01-19 14:51:58
המטפלת חובבת הסקס

5

בתור מטפלת פיליפינית העברית היא משהו משהו... הדיקדוק יותר טוב מהרבה כותבים בפורום....

התוכן גם מאד נחמד!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

7
[QUOTE=mommik]

בתור מטפלת פיליפינית העברית היא משהו משהו... הדיקדוק יותר טוב מהרבה כותבים בפורום....

התוכן גם מאד נחמד![/QUOTE]

[QUOTE=LifeStyle]פשששששששש ...פיליפנית כותבת בעברית....יפה יפה ...קריצה [/QUOTE]

זהו סיפור פיקציה - ראו הכותרת [ סיפורי סקס ]

וכפי שכתב גילעד הסופר/סופרת לא אומתו ...

פרנק - צוות מנהלי הפורום
19LOLx82011-01-22 12:45:58
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

9

הפיליפינית משתכנת ב...חדר של הנכד (לא מיזדיינת ?)

היום הגעתי לביתם של זוג קשישים בני 80 בערך בתל-אביב. האישה הייתה איטית אך פעילה בבית, והבעל היה רזה ומעט סיעודי. האישה טיפלה בו במסירות אך בסוף השבוע הזה היא ביקשה לנסות מטפלת כדי לבדוק אפשרות של עזרה בעתיד הקרוב.

הדירה הייתה במקום די טוב בתל אביב, הגעתי עם המונית של הסוכנות הצגתי את עצמי לקשישה, והיא סיפרה לי שבדירה יש שני חדרים בלבד, אחד משמש את בני הזוג ובחדר השני מתגורר הנכד בן ה-30, שעובד מהבוקר עד הערב במסעדה מאוד פעילה בתל-אביב. אך הוא מגיע רק לישון בשעות מאוחרות, ושלא כדאי לדאוג הוא בא מתקלח והולך לישון, לא אוכל אצלנו ולא יושב איתנו בכלל, התלוננה הסבתא. את יכולה לישון בחדר של הנכד וכשהוא יגיע מאוחר בלילה, אני אודיע לו שישנה גם המטפלת רק ליומיים.

הנחתי את החפצים שלי בחדר, והתיישבתי עם הזוג בסלון וניהלנו שיחה שקטה מול הטלוויזיה הרועשת. ניכר שהזוג אינו שומע היטב.

אחרי ארוחת הערב פיניתי את השולחן ניקיתי מעט, עזרתי לאישה בטיפול בבעל, ובסביבות עשר בלילה, הלכתי לחדר של הנכד. בחדר היה מחשב דולק, התיישבתי במחשב נכנסתי למועדפים וראיתי הרבה מאוד אתרי סקס נכנסתי אלייהם, התבוננתי על כל התמונות והתחלתי להתחרמן, נגעתי בעצמי... מה יהיה איתי. אני מחפשת כל יום את הריגוש את ההצפות למטה את הזרמים, לא יכולה להפסיק לחשוב על התענגות. התקלחתי לבשתי תחתון בלבד ונכנסתי למיטה. בחצות, שמעתי רעשים וראיתי את הבחור נכנס לחדר. בחור דיי מכוער, נמוך קומה לא רזה, הייתי אומרת רחב גוף. היו לו ידיים רחבות מאוד. אמרתי לו מבעד לשמיכה "נייס טו מיט יו". אני לא רוצה להפריע.... לא אל תדאגי אמר, אני מתקלח ואני לא יפריע לך לישון. אמרתי לו שזה בסדר. הבחור התקלח, וחזר לחדר בשקט עם מכנס בוקסר בלבד לגופו. והתיישב על המחשב. לא ראיתי את המסך אך הנחתי שהבחור צופה בסרטי סקס. התחלתי להתנועע מתחת למיטה, הוצאתי רגל אחת, וחשפתי ישבן חשוף ככה שיבלוט החוצה כשהבחור יסתכל. התחלתי להרגיש את המבטים שלו. קמתי בזהירות לקחתי את השמיכה איתי מכיוון שהייתי ערומה. הלכתי לשירותים וכשחזרתי הבחור התיישב על המיטה שלו... נראה שחיכה לי. שאל לשמי, אמרתי לו אננה. אמר שקוראים לו עידו.. שאל אם אני רוצה לשתות קצת ווודקה, אמרתי לו שכן. ליד המחשב היו לו כוסות פלסטיק והוא הוציא וודקה הלך להביא קרח ומיץ תפוזים, וחזר עם שתי כוסות. כוס אחת מסר לי והתיישב במיטה שלו, בואי שבי לידי אמר. גררתי את השמיכה והתיישבתי לידו כשאני דואגת לחשוף את קצת מהחזה הגדול שלי .

שתינו וציחקקנו על כך שלא מצאתי את הכוס שלי שהנחתי על הריצפה לרגע. החדר היה חשוך רק אור המחשב דלק. עידו חיפש את הכוס שתייה , וביקש בזהירות שאי יקום עם השמיכה, קמתי מהמיטה כשהפעם החזה ביצבץ יותר החוצה ועידו לא הפסיק להסתכל על הפיטמות הדוקרניות שלי. ציחקקנו שוב והוא מסר לי את הכוס. התחלתי לשתות ועידו מזג לי עוד ועוד... ציחקקנו בשקט. פתאום שמענו את הקשישה קוראת בשמו ומתקרבת לחדר, מיד נכנסתי למיטה שלי. היא נכנסה לחדר, ועידו החל לדבר עם הסבתא על העבודה ועל המטפלת, היא ביקשה שלא יפריע למטפלת. הסבתא הלכה לישן, ואני הייתי שיכורה לגמריי הרגשתי את הראש מסתחרר שכבתי על המיטה בתוך השמיכה כשהרגשתי פתאום יד מלטפלת וגוף חם מתקרב.... היה לי כל כך נעים... עידו החל ללטף אותי בכלל הגוף נכנס למיטה.... ופתאום קם כדי לסגור את הדלת. למרות שהייתי שיכורה הרגשתי התרגשות עצומה לקראת הזיון שמתקרב. אני אוהבת בולבולים חדשים, כל פעם מגע אחר סיגנון אחר של סקס. אני השנה רוצה לחוות כמה שיותר. כשאחזור הבייתה זה יגמר בינתיים אני מתכוונת להנות וכמה שיותר. עידו חזר למצב הקודם והחל מנשק אותי למטה בלשון החודרנית והרטובה שלו החל ללקק לי את הדגדגן במציצות מלאות תאווה... וואי איזה כייף. המשיך.... והמשיך. אני לא יודעת כמה זמן זה היה, פשוט הייתי מסוחררת לגמריי מהוודקה, אבל כל כך נהניתי, עידו עלה למעלה והחל ממשש את העצומים שלי לוקח את הפיטמות ומרטיב ומלקק, ואז החל לשפשף את הזין שלו בכוס שלי, הורדתי לו את הבוקסר והזין שלו קצר ועבה וקשה מאוד. היד שלי לא הצליחה לסגור על הזין. את התחושה הזאת לא הרגשתי אף פעם, כזה זין עבה. התחלתי למצוץ לו את הזין העבה אבל כבר רציתי להרגיש אותו, התהפכתי על הבטן הרמתי את הטוסיק ועידו השחיל לי את העבה שלו חזק בתנועות נמרצות וחודרניות בפנים ובפנים ובזהירות שלא יצא... וואי כמה נהנינו. ציחקקנו שוב.... ועידו חזר למיטתו.

בקושי נרדמתי.... הייתי ערומה מתחת למיטה אך בסביבות חמש בבוקר שמעתי צילצול של שעון מעורר. עידו כיבה את השעון, התנועע במיטתו, ונרדם כנראה שוב... כעבור כמה דקות הרגשתי לשון חמימה בכוס שלי.... התחלנו שוב להשתעשע לפנות בוקר במרץ רב עם תנועות חודרניות... אך ככה צריך להתחיל את הבוקר.

19LOLx82011-01-22 16:06:03
המטפלת חובבת הסקס

10

הפיליפינית החרמנית משתעשעת עם הכלב
... משחקי לשון בעברית Tongue

היום הגעתי לביתה של אישה מבוגרת, שבדרך כלל הנכדה מתגוררת איתה לא באופן קבוע. בשבוע הזה הבת נסעה לחו"ל , ובתה של הקשישה ביקשה מהסוכנות לשלוח מטפלת לכמה ימים להשגחה בלבד. הגעתי לדירה רחבת הידיים בגבעתיים בקומה 10. כשהדלת נפתחה קפץ עליי כלב מעורב מסוג לא ברור, כלב גדול וקופצני במיוחד... הקשישה הייתה חביבה ומבוגרת, שסיפרה לי בהרחבה על המשפחה ועל הנכדה, ושהנכדה השאירה אצלה את הכלב השובב שלה בן השנה. הבנתי שגם הטיפול בכלב הוא העניין פה. לא הייתה לי בעיה כלל וכלל. הקשישה הראתה לי את החדר . הכלב הלך איתי לכל מקום בהתלהבות נמרצת. הקשישה ביקשה שארד איתו למטה לשעה ואחזור כדי לעזור לה בארוחת הצהריים. ירדתי עם הכלב במעלית, עם הרצועה, הייתה שמש נעימה והלכנו לנו ליד הפארק, כשהכלב מושך אותי בתנועות חזקות לכל מיני כיווונים ואני נמשכת אחריו בריצה. זה הצחיק אותי מאוד, ראיתי שהוא מאוד מאוד מיוחם, הוא רדף אחריי כל כלבה ועשה תנועות דפיקה על כלבים שהיו בפארק. האמת שזה דיי חירמן אותי.

חזרנו בחזרה אכלנו ארוחת צהריים והקשישה הלכה לנוח בחדרה. אני ניקיתי ושטפתי את הדירה שהכלב החל מרחרח אותי מאחור עם האף הקריר שלו. התכופפתי קלות לדלי המים והרגשתי פתאום את הפנים של הכלב בטוסיק שלי , זה חירמן אותי אותי מאוד.

כשסיימתי את הניקיון הורדתי את המכנסיים ונשארתי בתחתונים ובחולצה שהסתירה את התחתונים, המשכתי בהתארגנות והכלב שוב החל לחפש את הטוסיק שלי.... הפעם בדקתי שהקשישה בחדרה והורדתי בשקט את התחתון כשאני מסתכלת על הכלב.... הלכתי לחדר והכלב שבויי אחריי רץ אחריי בקפיצות. במסדרון כבר הרגשתי את האף שלו בתוך הכוס שלי... התמלאתי בהתרגשות עצומה. עצרתי לרגע והוא המשיך עם החיפוש שלו והחיטוט שלו שם למטה, כנראה שהריחות שלי שיגעו אותו. חזרתי למטבח והוצאתי מהארון צינצנת קטנה של דבש. הלכתי לחדר שהכלב רודף אחריי ומחפש את הכוס שלי. נכנסתי לחדר וסגרתי את החדר במפתח לא רציתי הפתעות. התיישבתי על הכורסא והרמתי את הרגל כשהכוס שלי פתוח ומחכה לליקוק. ליקוק שמעולם לא הרגשתי. הכלב לא ידע מה לעשות, רק התבוננן בי. פתחתי את הדבש ובאצבע לקחתי מעט דבש מרחתי בין השפתיים והזמנתי אותו ללקק לי את האצבע. הכלב ליקק בתאווה את האצבע והרגשתי את הלשון הגדולה והחמה שלו, עם תנועות של לשון שמעולם לא הרגשתי, כיוונתי אותו לכוס שלי והכלב החל ללקק במרץ רב כמו שרק כלבים יודעים ליקק ואף החדיר לשון לתוך הכוס.. שמתי דבש בתוך ושוב בתנועות של חיפוש המשיך ללקק את הדבר עד שגמרתי וגמרתי והתחושה הייתה מדהימה. ליטפתי אותו ואמרתי לעצמי שיש לי פה חוויה לכמה ימים.
19LOLx82011-01-22 16:08:33
המטפלת חובבת הסקס
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”