אז כמו שז'ונגלר הגדיר את הבחורה: בעוצמות גבוהות.
כפי ששמתם לב, אני לא מרבה לדווח לאחרונה, לא כי לא דגמתי, אלא שאינני מסוג האנשים שידווחו בלאקוניות, היה זיון, אחזור, לא אחזור וכדו'. אני אוהב להשקיע בדיווחים, ואת זה עושים במקרים מיוחדים, כשאתה חוזר פעור פה, עם חוויות וריגושים שלא קורים לך כל יום, ואין לך את מי לשתף בחוויה שלך, מעבר לחבר'ה כאן, בקהילת הסקס הגדולה שלנו.

אז בשבוע שעבר, יצרתי קשר עם אנג'ל. עונה לטלפון בחורה צברית, עם קול סקסי ומושך, שכבר על הרגע הראשון, אתה מבין שהפעם ההשקעה הולכת להצדיק את עצמה...
סיפרה קצת על עצמה, אני על עצמי, וקבענו להיפגש (לבקשתה) בצימר דיסקרטי ברמת-גן, אנג'ל אספה אותי מאיפשהו בדרך, ומיד כשנכנסתי לרכב, התגלתה בפני בחורה חייכנית עם גוף סקסי (דומה לתמונות). לא יכלתי להתאפק, ונפלתי עליה בצרפתית עמוקה ורטובה, תוך שהיא מזהירה אותי שאפסיק, כי אנשים מסתכלים עלינו...
קפצנו לקנות קצת נשנושים, בירות, וכאלה, ובמשך כל הדרך (כ-15 דקות), לא גמרתי ללטף את גופה, כשהיא מרקידה את עצמה תוך כדי נהיגה לצלילי המוסיקה של שרית חדד, ומחרמנת אותי עוד לפני שראינו משהו...
הגענו לצימר, והיא מקבלת אותי בסטרפטיז סקסי חושני, תוך שהיא מצמידה את שפתיה לשפתי, ונסוגה אחורנית, ושוב, ושוב, טיזינג משגע שהוציא אותי מדעתי... עד שתפסתי אותה בישבנה, והצמדתי אותה אלי לנשיקה ארוכה, חמה ורטובה, שכבר מזמן לא קבלתי... חיבוקים ומזמוזים, החלפת מחמאות, והיא מזמינה אותי למקלחת משותפת.
חשבתם שסירבתי, ממש לא!
אבל קודם לכן, הוצאתי מתנה מיוחדת שקניתי עבורה, ע"מ לזרז את המזורזין ולחמם את המחוממים... אינני יודע אם זה פעל את פעולתו, אבל אין ספק, עם קשר או בלי, כי הפעולה בוצעה, ובהצלחה רבתית...
הפשטנו אחד את השני, באיטיות ובחושניות, ונכנסנו למקלחת. עוד לפני שהתחלנו להתקלח, היא מסובבת אלי את גבה, והחלה מתחרמנת לה מהזיין שנעמד מלא קומתו בפניה, תוך שהיא דוחפת אותו בין פלחי ישבנה. אני נתתי לה לזרום, והתחלתי למשש את שפתיה התחתונות החלקות לגמרי, ע"מ להרגיש אותם במעט. וכאן ציפתה לי הפתעה נעימה, הבחורה כבר היתה רטובה לגמרי. וכשאני שואל אותה: "מה? כבר? עוד לא התחלנו?..." היא נדחפת בתגובה לתוך האצבע שלי, ע"מ שאזיין אותה. נעניתי לה בחשק, והתחלתי לזיין אותה בעדינות עם האצבע, תוך שהיא מכוונת את עצמה, ולעת הצורך מבקשת ממני לדחוף אצבע נוספת... צבטתי קלות את פטמותיה הזקורות, והתמדתי במלאכתי בגבעת אהבתה.
כך, בעמידה במקלחת, תוך דקות ספורות, היא החלה לרטוט ולגנוח (ואתה רואה שזה אמיתי), עד שהיא התפצצה בגמירה רועשת 

...

התחלנו להתקלח, והיא מסבנת לי את הזין, את ראש העטרה, בעדינות ובחושניות סקסית מטריפה, עד שגמרתי לתוך ידיה...
המשכנו עוד כמה דקות במקלחת, היא יצאה לפני, וכשאני יוצא, אני רואה אותה יושבת על המיטה, ומאוננת לעצמה בפאנן, מחייכת ונהנית מעצמה, ומסתכלת על סרט כחול במסך הפלאזמה שמולה.
הצטרפתי אליה, והתחלנו להתחרמן ולהתחרפן כמו זוג אוהבים בליל הכלולות.
כמויות הנוזלים שהוחלפו שם באותם דקות, היה ממש מטורף, ואל תשאלו אותי מה היה שם,כי הייתי מעורפל חושים לחלוטין, ואינני בדיוק זוכר כל פרט איך וכיצד.
אני רק יודע, שתוך מס' דוקת, שנינו גמרנו שוב יחדיו, כהתפוצצות הר געש בקול רעש גדול...
מקלחת קצרה, וחזרה למיטה...
אנג'ל, סיפרה לי קצת על סיפור חייה המעניינים והמרתקים, אשר מעמידים בפניך לא עוד 'נערה עובדת', אלא אישה במלא מובן המילה, אינטליגנטית, אשת שיחה, מעניינת, מקסימה, שגם ללא הסקס המטורף איתה, אתה יכול לחוות איתה שעות של שיחה זורמת בכיף.
החלפנו קצת חוויות חיים, שוחחנו על דא ועל הא, סיגריה להפסקה, קצת בירה, והאמת שכאן כבר די התעייפתי. שעת ערב, אחרי יום עבודה, שתי גמירות... איך נאמר, כבר לא היה איכפת לי לסיים להיום את החלק של הסקס...
אלא שמסתבר, כי אנג'ל, בעלת העוצמות הגבוהות
, לא מתעייפת כ"כ מהר, והיא עדיין עירנית לגמירה נוספת.

היא החלה ללקק את כל גופי, בחרמנות, לא פיספסה אף נקודה, מהאוזניים עד כפות הרגליים, עד שהגיעה לאיזור המעניין באמת... היא דחפה לי אצבע לתוך התוסיק, כאשר היא מוצצת ושולקת את הביצים ללא הפסקה, בעוצמות מטורפות, של ילדה צעירה שזה עתה גילתה את העולם... מוצצת ושולקת, מוצצת ושולקת, עד שבשלב מסויים היא ביקשה לשים לי קונדום, כדי להרגיש אותי קצת

..

רבאק, אמרתי לעצמי, עד עכשיו היא עוד לא הרגישה אותי???
היא דחפה את הזין לתוך נרתיקה החם והרטוב כל כך, והתחילה לזיין אותי, תוך גניחות וצעקות נוראות, עד שהיא התפוצצה שוב מגמירה שלישית!!!.
וחברים, אני לא אחד שמתרשם מנערות כאלה ואחרות, כאשר הן גונחות ומזייפות, ואתה רואה שאין זה אלא הצגה בעלמא... אנג'ל היא אחת שבאמת נהנית ממה שהיא עושה, וחשוב לה להנות, אתה רואה את רטט גופה עד הגמירה המיוחלת והמיוחמת, ואתה רואה שזה אמיתי...
כאן, אנג'ל חזרה למצוץ לי בתנוחת 69, כאשר אני דוחף אצבע ומלקק, עד שגמרתי לתוך פיה, כשהיא מראה לי את הזרע נשפך ממנה (כמו בסרטים
), והיא נהנית ומחייכת, כאומרת לעצמה: "גמרתי אותך, שלש גמירות... הצלחתי...".

וכן, היא באמת הצליחה, מה שמעטות מאד הצליחו, לסחוט ממני שלש גמירות במפגש, זה לא משהו שקורה לעיתים קרובות...
נשארתי לשכב תשוש ועייף, התקלחתי, וחזרנו לנהל שיחה קצרה מול מסך הטלוויזיה, נשיקות, חיבוקים, התלבשנו, ויצאנו אחרי קרוב לשעתיים של חוויה סוערת...
בדרך, ממשיכים בנשיקות כאלה ואחרות, עד שפתאום היא נזכרה: "אופס, לא לקחתי ממך כסף..." שלפתי מיד את המגיע לה, (טיפ היה בהתחלה בדמות מתנה...), ירדתי מהרכב לא לפני נשיקה נוספת, והבטחה לשוב לעיתים קרובות, והגעתי הביתה מעורפל, סוער, לא מאמין למה שעבר עליי בשעות האחרונות...
חברים יקרים, נמצאת איתנו אחת המציאות הגדולות יותר, אם לא הגדולה ביותר, בתחום. יהיו צעירים שיאמרו אולי, לא מלכת היופי בפנים, אבל גוף חטוב, נערי וסקסי שמטריף אותך לחלוטין... אחת שאוהבת לעשות את מה שהיא עושה, ודואגת לכך שגם אתה תהנה באופן מיוחד. מחובתינו לשמור עליה מכל משמר, לתת לה להרגיש טוב איתנו, לגרום לה להנות, לעשות לה כיף, ע"מ שתישאר איתנו.
ועוד מילה, אנג'ל היא אישה אינטליגנטית, ובעלת מוסר גבוה, יש לה אינסטינקטים ברורים לגבי האיש איתו היא נפגשת, אל תלחצו עליה!, גם אם היא תסנן אתכם, תנו לה את הזכות המינימאלית על גופה. להערכתי, היא לא עושה את זה להשלמת הכנסה, היא עושה את זה פשוט להשלמת הנאה.
כמו שהבטחתי לה, אני מבטיח גם לכם, אני עוד יחזור.
ומילה לאנג'ל המהממת, גם אם היא לא כאן ולא רואה את מה שנכתב (אגב, היא גם לא מעוניינת לפתוח כאן פוסט משל עצמה): היית גדולה, הישארי מה שאת!

נערך על ידי titi - 2011/-05-/29 בשעה 08:15