שוב שלום
הפעם אספר לכם על חוויה שעברתי ודווקא לא עם יצאנית תקתקנית אלא עם בחורה רוסיה גדולה ושמנה.
הכל התחיל בכך שלפני שבועיים יצאתי עם חברים לפאב ברחוב ****בת"א, שם פגשתי בה - רוסיה בת 35 רחבת מימדים שופעת ועם פנים יפות ומטופחות.
החלפנו כמה מילים, לצערי הבחורה לא מדברת עברית כ"כ טוב...אז הסתפקנו בכמה מילים , מיד ניגשה לעבודה והתחילה להעביר את הידיים שלה על החזה שלי ואני על שלה, היא נוגעת לי בשרביט הקסמים (עדין לא מתחת לבגדים) ואני ממזמז את "אבטיחיה" הגדולים והמרשימים שהתלוו בנשיקות צרפתיות חמות...המשכנו ככה להתמזמז עוד כמה דקות ואז היא אומרת שהיא "הולכת לרגע", חברה שלה לקחה אותה ביד חיכיתי 10 דקות כמו מטומטם - והבחורה נעלמה ללא עקבות.
מיד חשתי תחושת מרמור וכעס על כך שננטשתי חרמן באמצע ****ניסיתי להשיג אותה השקם וערב בטלפון אך לא נחלתי הצלחה.
ואז זה קרה כן כן רבותי היא חזרה אלי ביום שישי ב00:30 אחרי שבוע שלא ענתה לי כלל!
אומרת לי בטלפון " אני בפאב של הרוסים ב***** תבוא!" מיד הברזתי מהעבודה ושמתי פעמי אל רחוב ***** בת"א.
הגעתי לכניסה והיא יצאה להכניס אותי ל"שדה הקרב" ראיתי שכל המועדון זה רק רוסים: השומר,הברמן,הבליינים כולם רוסים, הקריוקי היה ברוסית וגם התפריט ובכלל כל האווירה(הרגשתי קצת זר) לצערי אינני דובר את השפה הרוסית, ואני חייב להודות שהבחורות הרוסיות ברובן בהחלט מושכות!
היא ישבה שם עם חברותיה ודיברה איתם על הא ועל דה - ואני כמובן "הבנתי" כל מילה!
אחרי כמה דקות היא רק התחילה להתייחס אלי- ומיד חזרנו על הריטואל הקבוע- כמה מילים וניסיון שלה לענות לי עם העברית העילגת שלה (העברית שלה מינימלית ביותר כן אפשר להבין מה היא רוצה האבל לא יותר מזה ) והתחלנו להצטרפת כמו שני אנשים מאוהבים שלא נפגשו שנים !
המשכנו בנשיקות שעברו לליקוקים הדדים בצוואר ובחזה וככה לאט לאט הגברנו והגברנו הילוך ...כן כן הגענו לשלב שהיא משחקת לי ב"ידית ההילוכים" מתחת לחחתונים (שהיו רטובים בנוזל המקדים מהחרמנות)
אני כמובן נתתי לה את תמורתה ומיד התחלתי לשחק עם האצבעות בכוס האדום שלה!...היא בתגובה מצצה לי את האצבע (ביד השניה שלה) כאילו הייתה זין גדול ועומד ונתנה לי היקי שכלל נשיכות פראיות (וגם קצת כואבות חחח) בצוואר ובפנים.
כן כן המשכנו ככה שעתיים רק להצטרפת ולהתחרמן ולחרמן אחד את השניה.
אחרי כשעתיים מדהימות הצעתי לה לממש את יצרינו בחדר המיטות...נכנסתי איתה לאוטו והתחלתי לחפש עימה מלון ברחוב הירקון...לצערי כל המלונות בתעריף לפי שעה היו בתפוסה מלאה ואלה שהיו לילה אחד רצו מחירים הזוים הנעים בין 1000 ל-1500 ל-ל-י-ל-ה! (חחח אה כן הם גם נותנים ארוחת בוקר)
אז אחרי חיפושים ועצבים קשים מצאתי את מלון ב785 שקל לילה ....כן כן טעות של חרמנים!
נכנסו לחדר ואני כבר עושה את העבודה הקבוצתית- מתחיל להפשיט אותה ואותי ביחד , התקלחנו ביחד וסיבנתי את גופה הגדול, מיד התברר לי שהיא ה-ר-ב-ה יותר שמנה משנראית עם הבגדים - רבותי הבחורה ממש יקוזונה !!!! אבל הייתי חרמן למי אכפת חחח, ואז כשהיא עירומה לגמרי היא אומרת במבטא רוסי כבד שיש לה פיפי ושהיא רוצה שאני אראה אותה משתינה במקלחת- כמובן שנענתי לבקשתה וראיתי אותה משמיעה קול פיכפוך ופיפי חם וצהבהב זרם לו על ריצפת המלקחת ,בשלב מסוים רציתי לחוש את מימיה אז הצטרפתי אליה לקראת הסוף והיא נתנה לי זרם חם ונעים של פיפי על כפות רגליי- אני חייב להודות שנהניתי.
כשסיימה שטפתי את גופי שוב ה-י-ט-ב!!
יצאנו מהמקלחת לקחתי את ידה ב-ידי למיטה , ראיתי למולי אישה שמנה בלי פרופורציות עם ציצים ענקיים, פצעים בתחת וגם קצת מסביב לפי הטבעת (כל בחורה שאני איתה אני פותח את להסתכל , לה יש ממש חור תחת מזעזע) ופנים יפות (זה מה שמוזר) נשכבת על המיטה כמו סומו... מזמזתי אותה עוד קצת , שמתי את הבלון .. ונתתי לה להרגיש את כל העצבים של כל יום העבודה ....כן כן התפוצצתי אחרי 3 דקות שהיו אגרסיביות ביותר!
הוצאתי את השרביט מהמחילה הקדושה והוא יצא א-ד-ו-ם!!...רבותיי הבחורה הייתה במחזור!!!!
הייתי המום!!!, והיא בתגובה אמרה שזה "שום דבר" ושאני חייב לתת לה מספר -2 כי היא חרמנית מאד!
וברגע הזה בדיוק אני משתדל להסתכל רק פניה היפות, והיא מתחילה לצרפת אותי ולאט לאט יורדת אל איזור החלציים - האח הגדול קיבל ממנה מציצה הגונה שערכה כ10 דקות חלומיות.
כן כן אומנם הבחורה שמנה מאד עם פצעים בתחת אבל בהחלט יודעת למצוץ עם הלשון הקסומה שלה!
אחרי המציצה ביקשה ממני שאמצוץ לה את הפטמות החומות - שוב נעניתי לבקשתה והתחלתי למצוץ לה את הפיטמות שהחלו להזדקר, המשכתי ככה במשך כמה דקות טובות והיא נאנקה בהנאה רבה.
כשסיימתי למצוץ לה את הפטמות חזרנו להתמזמז עוד מספר רגעים , ואני שכבר רציתי לגמור במציצה תפסתי אותה חזק בראש מוריד אותה אל כיוון הבולבול שלי ודורש ממנה למצוץ!
היא שיתפה פעולה והחלה למצוץ, ואז אחרי דקה היא אומרת "אני רוצה זיון"!
שמה לי קונדום על הבולבול והתחלתי שוב לזיין אותה בדוגי בכוס הנפוח והמחזורי שלה ככה במשך כמה דקות...התחיל להתפשט ריח מסריח בחדר מהכוס שלה שהגעיל אותי מאד, בנוסף לכך גם הוצאתי את הזין ממנה פעמיים והקונדום היה מלא בדם (איייייכס!).
ופה כבר עצרתי את החגיגה ואמרתי לה את אשר על ליבי - "אני מאד רוצה להמשיך, אבל המחזור שלך מפריע לי, אני אעשה לך מסאג'" הבחורה הסתכלה עלי בפרצוף חמוץ ואמרה שהיא חרמנית ושהיא רוצה לגמור עוד הפעם.
אני שלא רציתי להמשיך לזיין סובבתי אותה על הבטן הגדולה שלה - חחח היא כמו גלגל הצלה
והתחלתי לעשות לה מסאג' , שזה משהו שתמיד הייתי תותח בו ללא כל דופי!
המשכתי ככה 10 דקות לעשות לה נעים בצוואר ובגב ואז היא פשוט נרדמה ...אני שניצלתי את הפס האיכותי שקיבלתי ממנה, מיד קמתי והלכתי למקלחת לשטוף את גופי , חזרתי אחרי 10 דקות למיטה נשכבתי ונרדמתי לידה, אחרי 45 דקות לפתע התעוררתי ורציתי ללכת, היא שרצתה להישאר לישון איתי התאכזבה מתוכניותי ללכת הביתה , אבל "סיבנתי" אותה בכך שאמא מחכה בבית והשעה כבר הייתה 6 בבוקר!
התחלנו להתלבש ויצאנו לקבלה, הזדכתי על החדר (ששילמתי ל-ב-ד ) היא לקחה מונית הביתה ואני פסעתי לי לדרכי ברחוב הירקון אל כיוון החניון, שם האוטו שלי נמצא...בדרך עצרתי בקיוסק וניחמתי את עצמי בטובלרון שבהחלט השאיר טעם הרבה יותר טוב מהדם של הכוס שלה חחחחח.
ולסיכום , מוסר השכל רבותיי:
א) החרמנות יכולה לפעמים ל"קרוע" לך את הארנק ל-ל-א כל תמורה הוגנת
ב) אם קורה לכם מקרה דומה - עזבו אותכם באמא שלכם ...לכו למכון יעלה לכם ה-ר-ב-ה פחות (גם 780 מלון וגם שתייה 60 שקל וההפרש בהחלט משמעותי)
וטיפ אחרון לבסוף: אם קרה לכם מקרה דומה וכבר החלטתם לנחם את עצמיכם במשהו מתוק לפני השינה (כשאתם יודעים שאין בכוונתכם לצחצח שיניים) - אז עזבו את הטובלרון זה משאיר חתיכות בין השיניים תלכו על מקופלת הרבה יותר טוב!