כ מחשבות על בגידה - קיסריה - סקס אדיר

מחשבות על בגידה - קיסריה

1
כל בחורה שהתחלתי איתה בקשר (אפילו בחורות שהקשר איתן לא הבשיל לפגישה) רשמו שאני שונה משאר הגברים.
אני לא ממהר ונותן לזמן לחלוף. נותן לרגשות לפעול.
אני לא מחפש את הסקס... זה בונוס מבחינתי. זה הכיבוש, היכולת לגעת ולהשפיע על מישהי אחרת. וכמובן, לתת לה להשפיע עלי. זה המבט של שנינו אחד בשניה.
כך התחיל קשר בייני לבין מישהי מאזור עמק חפר. הכרנו באתר הכרויות. התכתבנו המון במייל. הכרתי אותה טוב.. גם את התכונות הטובות וגם הגרועות.
התחלנו לשוחח בטלפון. הקול שלה היה מופלא. מסתבר שהיא אוהבת לשיר (ובצדק). אהבתי לשמוע אותה והיא אהבה לדבר. היא הייתה צריכה מישהו שיקשיב לה. לי לא היה אכפת. הבעיות והילדים... ידעתי הכל. בעלה שאינו מספק והיא שלא רוצה לפגוע בו.
שבועות חלפו להם ואנחנו עדיין בטלפון... אני מקשיב והיא מדברת. היא מתייעצת איתי בכל מיני נושאים... נורא מוזר כשאני מסתכל אחורה. אבל זה סיפק אותי.
חלון הזדמנויות נפתח ויכולתי להגיע אליה והיא יכלה להיפגש. בלי סקס היא מבקשת. אני מסכים.
אין לה רישיון והייתי צריך לאסוף אותה. מאוד מפתיע בייחוד שאנחנו נפגשים בפעם הראשונה... אבל שנינו התלהבנו כל כך עד שזה ממש לא שינה כלום.
חיכיתי באזור שקבענו והיא הגיע עם מונית. בחורה מלאה כאשר השמלה לא בדיוק מחמיאה למידותיה. אבל אני לא בעסק הזה כדי לשכב עם בחורות יפות. הפרצוף לא משנה אלא רק האדם מבפנים.
היא עולה על האוטו ואחרי מספר ברכות היכרות אני מתחיל בנסיעה. הכיוון הכללי הוא הים. היא רצתה קיסריה. לי זה לא משנה. היא דיברה אבל אני לא זוכר על מה. האדרנלין פועם בעורקי ואני משתדל לנהוג בקור רוח.
הגענו לכניסה לעתיקות אבל היה המוני מדי... נסענו משם ומצאנו מגרש עפר ריק וצמוד לאחד מהכבישים על החולות של קיסריה.
דיברנו הרבה... חיוכים, עיניים שמחות, צחוק ונגיעות קלות. המרחק בין הכיסאות שלנו מקדימה היה רחוק מדי ועברנו למושב האחורי.
חיבוקים ,נגיעות וליטופים. העסק מתחמם. הנשימות נעשות עמוקות. בלי לנשק היא מבקשת.
אני נעתר.
הלחי שלי נוגע בשלה ואנחנו מתחבקים. יש משהו מאוד נעים בחיבוק... משהו מנחם. היא הייתה זקוקה לניחום שלי.
החולצה שלה יורדת והיא נשארת עם חזייה. החולצה שלי יורדת וחיבוקים נעשים נועזים.
הידיים שלי מלטפות אותה. יש לה חזה גדול. היא מורידה את החזיה. החזה שלה מפואר גדול, יפה.. וסימטרי.
החום עולה ואנחנו מחובקים. גוף אל גוף. החום עובר בינינו. היא ביקשה בלי סקס... אבל הידיים חופשיות.
אני חופן שד ביד אחת וחוקר את גבול של התחתונים שלה. הנשימה נעתקת ממנה. אני אוהב לאתגר את הגבולות... ואני ממשיך לאתגר... לא נותן לה מנוחה. גורם לה להיאנח.
אני מרגיש שהיא רוצה אותי. היא מחבקת אותי חזק. היד שלי עוברת לבין רגליה. על התחתון... אני לא חודר מעבר, אני מכבד את הרצונות שלה. היא רטובה. מוכנה. הייתי לוקח אותה אילו לא היה את ההגבלות.
היד שלי מאתגרת אותה. מלטפת סביב. היא רוצה אותי.
אני מצמיד אותה אלי. החזה שלה נמעך על החזה שלי.
האצבעות שלי עוברות האיבר שלה, לא חודרות מבעד לתחתון. היא מחסירה נשימה.
אני עולה ויורד עם היד שלי על האיבר שלי... אני לומד את הנקודות הרגישות שלה לפי החסרות הנשימה שלה.
אני ממשיך בתנועה. נותן לגוף שלה להתרגל לקצב שלי. להכיל את המגע שלי.
הגוף שלה מתעוות לפי הקצב שאני מכתיב.
אני לא משחרר מהחיבוק... גוף אל גוף.. הנשימות שלה על הכתף שלי.
אני יודע שהיא קרובה לסוף, אני לא משחרר. ממשיך באותו קצב.
היא מתחילה לצעוק.. מהדקת את החיבוק שלה בי. אני ממשיך, לא משחרר.
הגוף שלה מתעוות, אני ממש מרגיש את הוויברציות בגוף שלה בעוד האורגזמה פועמת בה.
אני ממשיך לאחוז אותה גם כשהגוף שלה מתנגד בגלל האורגזמה.
לבסוף, הוויברציות נגמרות והיא מנתקת מגע ממני... מסופקת.
אני מרוצה... אמנם בלי סקס אבל יש סיפוק.
היינו יחד כשלוש שעות... והחזרתי אותה לפתח היישוב שלה. מעולם לא החלפנו מילה אחר כך ולא נפגשנו. היא לא בנויה לקשר כזה מחוץ לנישואים. זה טוב שלא עשינו סקס. שלא תתחרט מאוחר יותר.
זו הבחורה היחידה שנפגשתי איתה ולא הגענו לסקס אבל אני מרוצה.
כיבדתי אותה עד הסוף. נתתי לה להיות אישה.
יאללה... לספוג אחד לטובת הפורום
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”