מה זה כיבוש?
זה לקלף את ההגנות של הגוף. כמו בגדים.
הידיים שלי מלטפות אותך. זה נעים. אפשר להתענג על זה.
אבל אני שולט והליטופים נעשים נועזים יותר.
הידיים שלי נשלחות מתחת לחולצה שלך. זה נעים אבל קצת חורג.
את מרשה לידיים שלי להתרוצץ ולחקור מתחת לחולצה אבל לא לגעת בחזייה שלך.
אבל אני רוצה יותר ומחליק אצבעות פנימה לחקור את השדיים. את מנסה להתנגד אבל הליטופים שלי נעימים ורכים.
את מוותרת ומרשה לי לטייל מתחת לחולצה ולגעת בשדיים שלך מתחת לחזייה. אבל החזייה לוחצת.
אני נעשה נועז ופותח לך את החזייה. ולפתע, אין יותר לחץ על השדיים שלך. אני רעב לטרף ומנסה לחפון את השדיים. את מנסה להתנגד ולהרחיק את הידיים הנוגעות.
אני מנשק אותך בצוואר ואת מתמסרת. מוותרת שוב לידיים החוקרות שלי. אני חופן את שדייך. מלטף ומרגיע. כמו ארנבת מפוחדת בידיו של אדם.
את נרגעת מתמסרת לליטופי בשדייך והעינוג בפטמות.
אבל אני רוצה עוד. יד אחד נשלחת למטה מדי פעם. חוקרת ובודקת את הגבולות שלך.
האצבע שלי מלטפת את קו המכנסיים. מחליקה מדי פעם פנימה. את יודעת מה אני רוצה אבל את לא תוותרי.
את מנסה להגן עם הידיים שלך אבל היד שלי על השד מלטפת ומענגת. מחליש את כוח הרצון להתנגד.
אני רוצה להגיע, ואני לפעמים מרגיש את ערוותך אך המכנס לוחץ ואינו מאפשר לי להגיע הלאה.
אני נסוג ולא מוותר ופותח את הכפתור והרוכסן.
את נבהלת. אין לך יותר בגדים להתגונן ממני. בגדים שחוסמים אותי ממה שאני רוצה.
המכנס שלך פתוח ורואים את התחתונים. היד שלי כבר שם, מנסה להגיע למטרה.
את מנסה לעצור אותי.. כמו חיה שנלכדה בפינה. ואני מלטף את השדיים ומרגיע. אבל זה לא עוזר.
ואז אני לוחש לך באוזן "שחררי את הגוף... שחררי את השליטה. תתמסרי למגע שלי".
את מוותרת על המעוז האחרון בגוף שלך. נותנת לי את השליטה.
היד שלי מתפתלת מתחת לתחתון, עוברת דרך ערוותך. בשארית השליטה שנשאר לך את מנסה להצמיד את רגליך אך זה לא עוזר.
היד מגיעה וחם ורטוב ולוהט. את מתמסרת למגע שלי בסוף, מפסקת את רגלייך. רוצה ממני עוד, ונותנת לי את כולך.