כ זונה מאושרת לפורום סקס פרסומי -כן או לא ? - דף 2 - סקס אדיר

זונה מאושרת לפורום סקס פרסומי -כן או לא ?

11

אין שום מניעה שתפורסם פה.ובאיזו דרך וכינוי שתבחר..לבחורה(או למי שכתב בשבילה) כישורי כתיבה נדירים...והסיפורים שלה(בין אם היו נכונים או לא) מרתקים..מצחיקים...מחרמנים...מעניינים...עצובים...מעוררי מחשבה...ובעצם מה לא...

על אקט פרסומי-שיווקי כזה מגיע אוסקר....

12
[QUOTE=אחים שלו גברים]לפי דעתינו בתנאי שתחשוף את זהותה בעת שעבדה בתיקתוקיה כדי שלאנשים שתוקתקו/קיבלו שרות מצויין
(לפי דבריה) תהיה את היכולת להבדיל בין המציאות לבין הדמות שהיא יצרה לעצמה בשרשור החשיפה שלה.
[/QUOTE]

VERY GOOD POINT

14

האמת נראה לי שזה לא כל-כך מסובך לעשות אחד ועוד אחד ולהבין במי מדובר.(בייחוד בימים האחרונים)

מה שכן לדעתי עדיף למנוע את הפרסום שלה ולעשות את זה בדרכים קצת עקיפות כמו שהן נעשות עכשיו

ואני חייב רגע ללכת אבל את ההמשך אני יירשום קצת יותר מאוחר שיהיה אחלה שבוע

15
[QUOTE=menice]

יש פרסומת של דפי זהב "אם זה לא כאן זה לא קיים".

לא יכול להיות שישנה כאן, בשנה האחרונה,

בחורה ישראלית,

בת 30,

נראת טוב,

אינטליגנטית,

אוהבת להזדיין

שרות GFE

עושה אנאלי,

גומרים לה בפה,

עושה סאדו,

סוגרת 30 לקוחות מאושרים במשמרת ממוצעת,

שמעו עליה במונטריאול

ואלוהים אדירים יודע מה עוד

ואין כאן שום פוסט עליה.

אני קורא למנהלי הפורום הזה למצוא את הדיווחים עליה, לאחד אותם ולתת לה להמשיך משם.

[/QUOTE]

חברים, כל מילה נוספת מיותרת...

נראה שהחברים נאחזו כאן באמוק מסויים אחרי הנערה הזו, ומושפעים קצת יותר מידי על דיווחיה וסיפוריה בפורום, ואף אחד לא שאל בעצם את השאלה הכי פשוטה: היתכן??? כיצד זה לא שמענו על מעלליה עד היום?...

ממליץ בחום להנהלה לאמץ את גישתו של מייניס, ולאחד את כל הדיונים שמירב עלתה שם על שולחן הניתוחים, ולתת לה במדור הפרסומי להמשיך משם...

שבוע טוב ומבורך.

16

אם תוסיפו לסקר את האופציה שמצוטטת מדבריו של מניש זו תהיה, ללא ספק, האופציה המנצחת !

הדרך, היחידה, להוכיח כי סיפוריה של מירב הם אמת לאשורה ולא פעולה שיווקית מבריקה היא לתהות על ביצועיה של מירב טרם פרסום הפוסט ה"סיפרותי".

אחת שעלה פוסט "ספרותי" שכזה ברור מדוע לכותבת אינטרס להציג דברים בצורה מסויימת (חיבתה הגדולה למין, גומרת בכל יום פעילות, אופציה לאתהבות בלקוח, זורמת לשליטה ומה לא, פוגשת ללקוחות ללילות שלמים ועוד ועוד ועד) מאידך לחזור בזמן קצת יותר קשה ולכן אם נקבל מידע על פועלה טרם כתיבת הפוסט "הספרותי" נוכל להבדיל בין השיווק לאמת - שהרי זו מטרת הפורום הלא כן..... ?

הצעתו של מניש זוהי האופציה הכי נכונה והוגנת כלפי המשתמשים פה !!!!

[QUOTE=menice]

יש פרסומת של דפי זהב "אם זה לא כאן זה לא קיים".

לא יכול להיות שישנה כאן, בשנה האחרונה,

בחורה ישראלית,

בת 30,

נראת טוב,

אינטליגנטית,

אוהבת להזדיין

שרות GFE

עושה אנאלי,

גומרים לה בפה,

עושה סאדו,

סוגרת 30 לקוחות מאושרים במשמרת ממוצעת,

שמעו עליה במונטריאול

ואלוהים אדירים יודע מה עוד

ואין כאן שום פוסט עליה.

אני קורא למנהלי הפורום הזה למצוא את הדיווחים עליה, לאחד אותם ולתת לה להמשיך משם.

[/QUOTE] אפרודיזאק2009-11-22 10:55:21
הכל מכל כל....

17

אתחיל ואומר שכמו maxmax ידידנו בחרתי א' בלי היסוס.

בנוסף אני חושב שהחברים titi ו- menice אומרים דברי טעם.
נכון יהיה לדעתי לרכז דיווחי עבר על מירב (טובים או לא) ולאפשר לנו, הצרכנים, לקרוא, להתרשם, כמו שאנחנו עושים עם כל נערה עובדת אחרת (חברת הפורום או לא) ולהמשיך ולחוות דעתנו עליה, גם אם תהיה דעה זו מושפעת מהשרשור המפורסם שלה.

אין ספק שהשרשור הפרסומי העתיד לבוא (אם יוחלט שיבוא) יהיה חייב להיות נפרד מהשרשור הנוכחי של מירב, כדי לתת גם לנו במה לספר על מעלליה של מירב כמו שהיא סיפרה על "מעללינו" עד כה בשרשור שלה.
אם לא אכפת לחברים, יהיה גם מעניין לאפשר למירב להמשיך ולתת את הצד שלה ולתאר את המפגשים מנקודת המבט שלה (בלי לחשוף שמות ).
(אולי לאפשר את זה גם לבנות אחרות בפורום ?????!!!????)

כהערת אגב, יהיה מאוד מעניין לקרוא את הדיווחים של החברים לפני השרשור שלה
ואחריו ולראות כמה באמת "ההיכרות" החלקית עם מירב תשפיע על איכות המפגשים
איתה.
אני מראש חייב לצנן את ההתלהבות של המצפים לפגישה איתה (כולל עבדכם
הנאמן כמובן) ולומר - אל תשכחו את ה"גורם האנושי" שיש במשוואה הזו... חיבור
טוב בין שני אנשים לא קורה בכל מצב.
אין לי ספק שקיימים דיווחי עבר על
מירב שלא מחמיאים במיוחד עבורה. ככה זה, תמיד יהיו כאלה שלא יוצאים מרוצים.

בכל אופן, עם או בלי שרשור פרסומי למירב, שיהיה לה בהצלחה.

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

19

אופן חשיפתה של מירב יהווה תקדים, וייתכן וצריך יהיה לתת במה דומה גם לאחרות, אם תבקשנה.

זה לשיקול המנהלים.

אבל, בעיקרון, היא עושה Teasing מצויין, משחק מקדים נפלא...

לפי הסיפורים שלה - היא צריכה להיות מינימום טלי + אנג'לינה....

נמתין ונראה מה יתברר בסוף...

המגביה עוף - ירחיק ראות

20

זכור לי קורס אחד שעשיתי במהלך התואר ששילב בעיקר הסקת מסקנות והפקת לקחים ואעשה בו שימוש עכשיו:

המסקנה היחידה שהצלחתי להגיע אליה מכל התגובות של החברים - הנייד של מירב הולך להיות עסוק מאוד.

הלקח-מירב,תשיגי לעצמך מזכירה חרוצה.

בהצלחה לכולנו,

שון.

עקומה בעליה מתמדת
שלח תגובה

חזור אל “תמונות סקס | +ריכוז כל הסקרים שלנו +בדיחות הסקס הטובות ביותר”