?
האם מישהו יודע אם זה תמונה אמיתית?
3ככלל, באתר הזה התמונות אמיתיות, וסביר מאוד שכך גם במקרה של הבחורה הזו.
יש חלופה גבוהה של הבנות שם, ולי הייתה חוויה סבירה עם אחת מהן שכבר עזבה, לפני די הרבה זמן. מאז הם אצלי מתוייגים חיובית.
אבל ל- thebroker הייתה חוויה פחות חביבה עם נטלי, מאותו אתר ואשר בינתיים עזבה; ראה כאן: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27825
יש חלופה גבוהה של הבנות שם, ולי הייתה חוויה סבירה עם אחת מהן שכבר עזבה, לפני די הרבה זמן. מאז הם אצלי מתוייגים חיובית.
אבל ל- thebroker הייתה חוויה פחות חביבה עם נטלי, מאותו אתר ואשר בינתיים עזבה; ראה כאן: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=27825
4מישהו דגם ויכול לשתף?
היא נראית חבל על הזמן, בקרוב יש מצב שאני אגיע לתל אביב, אולי אזמין אותה (אם התקציב מאפשר...)
אגב, מישהו יודע כמה המשרד הזה מבקש בדרך כלל?
6חיפוש קצר באינטרנט ומצאת אותה באתר Russian-Girls-For.Me
ככה שכנראה לא אמיתי...
8[QUOTE=WTF]חיפוש קצר באינטרנט ומצאת אותה באתר Russian-Girls-For.Me
ככה שכנראה לא אמיתי...
[/QUOTE]
יכול להיות שמדובר בתמונה מושאלת, אבל לא בהכרח.
שים לב מה רשום בלינק שהעלית:
Archive, 15.07.2013 - 30.07.2013
הרבה מהבנות האלה מסתובבות בעולם (בין היתר בצרפת).
יכול להיות שבמהלך יולי היא היתה שם ועכשיו פה אצלנו.
להרבה מהן יש תמונות מוכנות מראש, אותן הן מספקות למשרד אליו הן מגיעות (במקום להצטלם מחדש כל פעם).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
9[QUOTE=bolt]הם קשורים ל"מרוסיה באהבה"?
[/QUOTE]היום הם מתחרים, אך נראה שמזמן לזמן יש מיזוגים ופיצולים, לפי מצב העסקים. כמדומני שהמעסיק של מיה היה שותף (או עבד) במשרד אחר, לקח איתו עותק מרשימות הספקים והלקוחות, ופתח עסק משלו
[/QUOTE]היום הם מתחרים, אך נראה שמזמן לזמן יש מיזוגים ופיצולים, לפי מצב העסקים. כמדומני שהמעסיק של מיה היה שותף (או עבד) במשרד אחר, לקח איתו עותק מרשימות הספקים והלקוחות, ופתח עסק משלו
10התמונה אמיתית !!!
הייתי איתה .... היה .... פרטים בפרטי לחברים תורמים בפורום ....
זה סיבוב שני שלה פה בארץ ...
היתה לפני כחודשיים שלושה וחזרה עכשיו שוב לעשות כמה לירות ....
הייתי איתה .... היה .... פרטים בפרטי לחברים תורמים בפורום ....
זה סיבוב שני שלה פה בארץ ...
היתה לפני כחודשיים שלושה וחזרה עכשיו שוב לעשות כמה לירות ....