כבר כמה זמן ששמתי עין על האתר הזה, ובשבוע שעבר החלטתי להזמין ממנו את טאני, לא לפני שוידאתי עם הפקיד שאכן התמונות אמיתיות. סיכמנו על המחיר, קבענו שעה ובאיחור קל, שמעתי את הדפיקה בדלת וטאני נכנסה.
ממבט ראשון אפשר היה מייד לזהות שאין זו הבחורה שתמונתה מתנוססת באתר. אך כיוון שהיא נראתה כתחליף נאות, הסכמתי שתישאר; היא מיהרה לצלצל לנהג ולעדכן אותו שזה בסדר (אתם מבינים כבר שהמהימנות של הסוכנות היא לא משהו, אבל לצערינו זו הנורמה בסוכנויות). התחלנו לנסות לתקשר, וטאני החמודה הודתה שעברית לא יודעת בכלל - וזה בטח היה נכון. אנגלית - לדבריה - היא כן יודעת, אךבפועל, היא מבינה איזה 6-5 מילים; אולי אני מגזים והיא יודעת 9-8 מילים אך בטח לא יותר מזה - והנה עוד מינוס למהימנות הסוכנות אשר טענה שהיא יודעת אנגלית. אבל באו נחזור לטאני. בחורה צעירה - להערכתי בת 20-22, חייכנית, לא שזופה, די גבוהה - להערכתי 175, גוף יפה הנוטה קלות להשמנה, אך עדיין כלל לא שמנה. יש לה פנים יפות (לטעמי), פה חושני, אך עיקר הנכס שלה הוא זוג שדיים מה זה מפואר. ממבט ראשון, הם כה יפים שפשוט אי אפשר להאמין שהם אמיתיים, ושלא תחשבו שהתרשלתי. לא, לא ולא. אני בדקתי אותם ארוכות וביסודיות, וחזרתי ובדקתי - פשוט לא יכולתי להפרד מהם. העטרות גם כן מאוד גדולות ויפיפיות, רק הפטמות לא בולטות מספיק לטעמי.
התחלנו בנשיקות. טאני מתנשקת בצורה עדינה וכיפית, עם שפתיים שנראה כאילו נועדו לכך, ואנו בילינו פרק זמן מכובד ביותר תוך כדי נשיקות ומזמוזים, כאשר טאני זורמת יפה מאוד. שתי נקודות הפריעו במקצת: הגילוח שלה באזור המטרה, אשר לא היה מספיק טוב, והריח שבקע מאותו איזור - לא חזק, את מספיק בשביל למנוע התקרבות יתר. הגענו לפרק של המציצה, ובו הביצועים של טאני חלשים מאוד - היא פשוט לא יודעת למצוץ כמו שצריך, וכל ההכונות לא עזרו (גם העדרת התקשורת לא תרם). אז אחרי זמן קצר הבאתי לה את הקונדום (אני בדרך כלל נוטה להשתמש בשלי), היא שמה אותו ונגשנו למלאכה. כאן הביצועים שלה הרבה יותר טובים, ואני נהניתי מהזיון עצמו. לכל אורך המזמוזים והזיון טאני הוציאה לסרוגין מאין קול חלש ומחרמן של גרגור, כמו של חתול, אשר הוסיף לאוירה.
לסיכום, מדובר במפגש מוצלח עם בחורה יפה, עדינה ונחמדה, די לא מנוסה, עם GFE טוב עד טוב מאוד, מציצה חלשה וזיון לא רע בכלל. העלות 700. מהימנות בעל העסק מפוקפקת, מה שגרם לי להחליט שכנראה מהסוכנות הזו אני לא מזמין יותר. הסוכנות מפרסמת כאן: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7461, אבל שם נראה שהתמונות לא עדכניות. לצורך חיפוש, הטלפון שלהם הוא 054-4342878
טאני מעוד אתר מרוסיה באהבה
2עוד דיווח מעולה אלמוני, ובכן קורה משהו בסוכנות הזאת לאחרונה, גם החליפו דומיין...
האם כשהזמנת בעבר מהאתר הזה, גם אז הבחורה שבתמונה לא הגיעה?
האם כשהזמנת בעבר מהאתר הזה, גם אז הבחורה שבתמונה לא הגיעה?
3תודה, שושאואבי. ולשאלתך, הסוכנות ממנה הזמנתי את טאני (טלפון 054-4342878) צצה רק לא מזמן, לפני כחודש. הדיווח שלי הוא הראשון מהסוכנות הזו (היו עוד
פוסטים, אך רק של שאלות).
יש סוכנות ותיקה באותו שם "מרוסיה באהבה" טלפון 054-9223707, מפרסמת כאן: http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=14&AdvertiseID=5657
, אך אינני יודע אם עדיין פעילה, כי האתר שלה ירד לפני איזה 2-3 חודשים.
פוסטים, אך רק של שאלות).
יש סוכנות ותיקה באותו שם "מרוסיה באהבה" טלפון 054-9223707, מפרסמת כאן: http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=14&AdvertiseID=5657
, אך אינני יודע אם עדיין פעילה, כי האתר שלה ירד לפני איזה 2-3 חודשים.
4אלמוני - טיפ קטן לגבי מהימנות של תמונות מאתרים: לך לחיפוש של גוגל בקטגוריית תמונות והכנס לשם את התמונה מהאתר (אפשר להכניס את הכתובת של התמונה, להוריד את התמונה ולהעלות לגוגל, או הדרך הפשוטה ביותר, אם יש לך כרום, פשוט תגרור את התמונה לשורת החיפוש). אם התוצאה היחידה שקיבלת היא מהאתר של סוכנות הליווי, יש סיכוי טוב שזאת תמונה אמיתית של הבחורה. לעומת זאת, אם קיבלת תוצאות מאתרים אחרים, רוב הסיכויים שמדובר בתמונה לא אמיתית.
במקרה של טאני, התמונה שלה הובילה לתמונות של אחת בשם Conny Lior, באתר: http://adult-gallerys.bloאה אה///2011/04/digitaldesire-conny-lior-11050.html?zx=d58f1fd889bdca46. בדיקה קצרה שכזאת הייתה חוסכת לך את האכזבה.
5תודה על הדיווח אלמוני, הסוכנות הזו הייתה על הכוונת שלי כבר זמן מה, אולם לאחר הדיווח שלך על חוסר המהימנות שלהם סביר להניח כי אני אוותר.
למרות העובדה שהדיווח שלך די חיובי אני חושש מסוכנויות לא מהימנות כי הסיכון ליפול איתם גדול יותר.
למרות העובדה שהדיווח שלך די חיובי אני חושש מסוכנויות לא מהימנות כי הסיכון ליפול איתם גדול יותר.