שוב נסיעה למרכז, שוב אותה התלבטות את מי להזמין ומימי להזמין כדי לא ליפול לפח ולזרוק את הכסף היקר לקרן הצבי.
החלטתי שאני מזמין מאתר רילקס את סופי שלפי התמונות היא פצצה ובדיוק הטעם שלי .
הזמנתי חדר בהולצמן התקשרתי להזמין ענה בחור נחמד אמר היא מתארגנת ותוך שעה היא אצלך.
הזמנתי אותה ב 22:30 הגיעה בול ב -23:30 עומדים בזמנים שזה טוב.
דופקת בדלת אני פותח ומה אני אגיד לכם חברים יותר כוסית מזאת לא ציפיתי עמדה בכל הקריטריונים שלי במציאות ניראת יותר טוב בלונדינית עיניים חתוליות כחולות גבוהה 1.70 גיל 22-23 בקיצור הדה בסט של אוקראינה בישראל . נכנסה הכרות קצרה כסף הועבר התקשרה לאשר הייתה נקייה התקלחה לפני שבאה ( גם אני מאוד חשוב אצלי ). נשכבה על המיטה עם מבט סקסי כזה נשכבתי גם אני והתחלנו במזמוזים ונשיקות ארוכות איזה פה ולשון יש לנערה יש לה עגיל לבן בלשון שזה מעצים את הכיף בנשיקות הפשטתי אותה ולאט אני רואה איזה גוף פצצה יש לה חזה קטן ובשרני ( אני מת על חזה כזה אני מזיל ריר עכשו אלוהים) מוריד את התחתון השחור WOW איזה כוס נקי וריחני ויפה אני מתחיל לנשק אותה מהצואר ויורד לאט לאט לכוס הדורש פינוק מתחיל לרדת לה והיא נהנת לא מפסיקה לזוז מהתענוג( פעם ראשונה שאני מרגיש דחף כזה לרדת לבחורה) אחרי כמה דקות מתחלפים היא מתחילה לנשק אותי בכל הגוף מתחילה מהאוזניים איזה צמרמורות שמנשקים את האוזן עם הלשון ועוד בחושניות וסקסיות , מגיעה לזין ומתחילה למצוץ ללא קונדום כמובן מציצה עמוקה את כל הזין הכניסה והעגיל בלשון (אך אתם צריכים לנסות כדי להבין על מה אני מדבר) מעצים את הגירוי .
אני מפסיק אותה היא באה אלי מחבקת אותי שהיא עלי ומתחילה שוב לנשק אותי עם הלשון לא רציתי שתפסיק מי שאוהב נשיקות זו חוויה שהוא לא ישכח בחיים. הרגשתי כאילו אני בגן עדן.
מוציאה קונדום מלבישה ונשכבה למיסיונרית רק לראות אותה שוכבת ככה אני מסוגל לגמור.
חודר אליה איזה כוס צר וחמים מחליפים כמה תנוחות עד שמגיעים לתנוחה שאני אוהב דוגי (איזה טוסיק סקסי וחלק) גומר ונשכבים שוב על המיטה היא לא מפסיקה לחבק ולנשק ולפנק לפנק לפנק חחח
כאילו אנחנו חברים שנים.

ניסתה מספר שני מצצה שוב חדרתי אבל לא הצלחתי לגמור (אולי מהשעה המאוחרת ).
כזה תענוג לא חוויתי ( פעם שישית אצל נערה עובדת ) אני חושב שאני מתחיל להתמכר

אז מה היה לנו שם : - )
מלון - 250 ש"ח ( נשארתי כל הלילה)
סופי - 800 ש"ח ( כוסית ששווה כל שקל )
נסיעה - 200 ש"ח ( אבל העבודה משלמת
)

סוכנות אמינה רק חבל שנמצאת שם רק סופי . חייב לפגוש אותה שוב
תענוג....
DUDYDU