אמש הזמנתי בחורה בקשתי משהו טוב... לא מאמין לתמונות.
בדלת עמדה נערה גבוע בסגנון אומה טורמן מסרט ספרות זולה. אי אפשר לשכוח את הדמות. 178 גובה עם עקב - בלי 170, שיער קרה שחור, עיניים חומות יפות מאוד כמו כל הפנים בעצם, חזה גדול (כך היה נראה עם חזיה).
נראתה סבבה לגמרה, שלמתי 1000 ש"ח
בבחורה לא רגוע באופי (יש מצב שהיפראקטיבית), כל הזמן בתזוזה ישר התחילה בדיבורי... איך אתה מרגיש? מה שלומך? מאוד עניינית ישר נגשת לעבודה. איפה חדר? איפה מקלחת? עשתה מקלחת של 5 דקות.
ופה חיכתה לי הפתע. חזה בינוני אבל עומד ובצורה יפה אבל זה לא הכול....
בחורה כולי תמונה! מלא מלא מלא קעקועם בגוף. קעקועם יפים אם להסתכל על זה ממבט אמנותי. אבל אני לא ממש אוהב את זה. בעייני גוך של בחורה אמור להיות חלק.
אם לא היה קעקועם, בחורה נראת פצצה, גם פנים יפות, גם גוף רזה מוצק. רואים שעובדת על זה.
נו מה לעשות, התפשטה... פתחתי מוצר אי אפש להחזיר. אמרתי שבאה לי עיסוי קודם.... אחר כך נראה מה לעשות. הייתי חייב להתרגל למרא.
עשתה עיסוי של איזה 20 דקות. היה כיף, שחררה לי את כל הגב. הייתי אומר מקצועי אפילו. אחר כך התחילה להתחלק עלי עם הגוף. הרגשה מועד נעימה. נהיתי חרמן. הסתובבתי. התחילה מליקוקים עדינים בביצים , אחר כך שיחקה עם הפה עם הזין +ועיסוי ברגליים למעלה וסיימה את זה במציצה עמוקה ואינטנסיבית. פווו זה היה מגניב.
זו היתה חוויה קצת שונה ולא רגילה. אבל התפנקתי חבל על הזמן.
עשתה לי תא... דבנו קצת
חדשה בתחום הסקס. למדה עיסוי. קצת שרוטה על בלוים. חמודה מאוד אפילו מצחיקה, סיפרה קצת בדיחות. שעה נגמרה הלכה.
נשארתי עם הרגשה שהיתי עם אומה טורמן בתאילנד.
נראה לי שהבינה שנבעלתי מצייורים :(
אחלה דבר למישהו שהואהב קעקוים. נראת בת 20-22