בקיצר הזמנתי את אלכסנדרה מאוקריאינה באהבה, יש לציין שקיבלתי מהמשרד שירות טוב יותר מבדר״כ.
הבחור בטלפון היה נחמד ושירותי והבחורה הגיעה בזמן.
התמונות אכן אמיתיות (אם כי צולמו בפוזות מחמיאות יותר). הנערה אכן בת 22, הגיעה אתמול ממוסקבה.
שיער שחור פזור וסקסי, בהירה, עור חלק מאוד עם 3 קעקועים עדינים בכתף, ירך וביד.
איך שניסיתי לנשק מיד נרתעה וסימנה לי ״בלי נשיקות״ לא משנה מה. לא תוספת כסף ולא נעליים. הבחורה לא מתנשקת.
ואללה התבאסתי אבל באתי לזיין גם אז זרמתי. היא ניסתה לזרז את העניינים אבל אני רציתי קצת מזמוזים לפני.
לא זרמה גם על זה, עמדה כמו בול עץ בלי לזוז.
הבנתי שנפלתי על אחת לא חברותית במיוחד. נתתי לה להתחיל למצוץ, האמת? עשתה זאת היטב.
התרשמתי מהקצב הנכון, מעוצמת השאיבה המדוייקת וגם מהנכונות להכניס אותו די עמוק (כמעט את כולו, ויש לי כלי בינוני+).
תוך כדי מציצה שילבה תנועות ידיים בביצים בטוב טעם. כשביקשתי שתרד לאיזור הביצים בליקוקים היא עשתה זאת בחוסר עניין.
הנחתי אותה בדוגי, ואללה מה אני אגיד לכם - נראית מעולה. טוסיק חלק ומוצק נגלה לפניי עם כוס ורוד ויפייפה.
נכנסתי אליה והיא הגיבה בקול תרועה מחרמן ביותר, הגברתי את הקצב והיא התחילה מעט להרטיב מה שעשה לי חשק לדפוק אותה חזק יותר.
התחלתי לפמפם, לתת לה כמה פליקים על הטוסיק, עברנו למסיונרית ואז נתתי לה לרכב.
גם שם הפגינה אחלה קונטרות והנאה אמיתית מהסקס. היא אוהבת את זה חזק ואגרסיבי וכך עשיתי עד לגמירה המיוחלת (לא הסכימה גמירה בפה).
אחר כך עשינו מספר נוסף די דומה.
אז מה היה לנו. בחורה כוסית, חמודה אבל לא זורמת במיוחד ולא ליברלית כמו שזונה צריכה להיות.
ציונים:
מראה - 9
שירותיות - 7
ליברליות - 1 (לא עושה כלום מיוחד מלבד ליקוק ביצים סתמי ביותר)
GFE - 0 לא קיים
מציצה - 8 (בהחלט ראוי לשבח)
סקס - 8 (אכן יודעת להזדיין היטב, ולהנות מזה)
אם אזמין אותה שוב? לא. אבל היא אחלה מציאה למי שאוהב כוסיות.
תהנו חברים, ולכו להזדיין