הייתי איתה לא מזמן.
מראה:גובה 1.77-1.78(יחפה) ,רזה ,פנים נאות (לא יותר ולא פחות),עור נעים למגע ,לדעתי נראית מעט טוב יותר מהתמונות.
שירות:מתנשקת צרפתית לא רע ,מוצצת לא רע ,לא יודע לגבי גמירה בפה (משתדל להימנע בשל חשש מפני מחלות, אבל לא תמיד אני עומד בפיתוי).
שאר הדברים:סקס ,אנאלי ,לרדת לה,רימינג,להכניס אצבעות לשני החורים-
לא יודע ,לא שאלתי כי זה לא מעניין אותי בכלל.
עשיתי איתה מספר אחד,זה בדרך כלל מספיק לי כי אני אוהב הרבה -להתמזמז ולהתחרמן ,מה שנקרא.
מאמין שניתן שני מספרים -מי שירצה.
סה"כ-בחורה נעימה וחביבה, אם כי מעט פאסיבית ואדישה ,אבל לי אישית זה לא הפריע כלל, כי היא שיתפה איתי פעולה במה שביקשתי.
מחיר:700 ש"ח (כרגיל אצלם).
אגב,ביקשתי מהם שהנהג לא ילווה את הבחורה ואכן כך היה .
לילה מאוקראינה באהבה דיווח
2מזל טוב שמחה ...you popped your cherry :)
מחכים לעוד דיווחים - כל הכבוד.
4תודה רבה! חבל שלא שאלת על גמירה בפה :(
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
5שמחה כיצד גמירה בפה חושפת אותך ליותר מחלות מאשר מציצה חשופה בלי גמירה בפה?
6[QUOTE=אחים שלו גברים] שמחה כיצד גמירה בפה חושפת אותך ליותר מחלות מאשר מציצה חשופה בלי גמירה בפה?[/QUOTE]
אני כך חושב,תדמיין שבמקום שפיך יוצא לגבר מסויים שפריץ של דם (מאיבר מינו) בתוך פיה של אישה, במצב שלגברת יש פצעים בפה.
אמנם בדם יש יותר אחוז של נגיפי HIV מאשר בשפיך ,אבל כידוע גם בשפיך יש.
במציצה חשופה (ללא גמירה בפה), לפחות אני לא חושף נוזל גוף (שפיך) שעלול לקלוט את הנגיף ממנה,
למרות שבגמירה בפה הבחורה מסתכנת יותר מאשר הגבר (ולא בהפרש קטן)-אך עדיין זה די מרתיע אותי בשביל עצמי.
הנקודה כאן מבחינתי - HIV בעיקר ופחות מחלות אחרות,
אבל מן הסתם , זה "לא מזיק" לגבי הידבקות גם באי אילו מחלות אחרות -כאשר אין גמירה בפה.
אני כך חושב,תדמיין שבמקום שפיך יוצא לגבר מסויים שפריץ של דם (מאיבר מינו) בתוך פיה של אישה, במצב שלגברת יש פצעים בפה.
אמנם בדם יש יותר אחוז של נגיפי HIV מאשר בשפיך ,אבל כידוע גם בשפיך יש.
במציצה חשופה (ללא גמירה בפה), לפחות אני לא חושף נוזל גוף (שפיך) שעלול לקלוט את הנגיף ממנה,
למרות שבגמירה בפה הבחורה מסתכנת יותר מאשר הגבר (ולא בהפרש קטן)-אך עדיין זה די מרתיע אותי בשביל עצמי.
הנקודה כאן מבחינתי - HIV בעיקר ופחות מחלות אחרות,
אבל מן הסתם , זה "לא מזיק" לגבי הידבקות גם באי אילו מחלות אחרות -כאשר אין גמירה בפה.