דיווחתי לכם לפני זמן מה על בחורה מהמשרד הנ"ל, שלשמחתי פגע בול בבחורה שנשלחה אליי, שהייתה אכן זהה לתמונה באתר. הגעתי אתמול לעיר הגדולה ואומנם לא חלף הרבה זמן מההזמנה הקודמת, החלטתי להזמין מישהי חדשה בידיעה שייש על מי לסמוך. אני חובב צעירות סביב ה20, חזה טבעי (עדיף מעט נפול על סיליקון לטעמי) ולא גבוהות ורצוי יפיפיות. היי אם שמים מאות שקלים שתהיה תמורה לאגרה הזו.
אז שמתי עין על אנטוניה המושלמת והזמנתי.
אבל מה לעשות, משרד ישראלי והם ישקרו לך אם אין את הבחורה בנמצא והם שלחו לי מישהי אחרת, באסה (מילה שתחזור כאן) איתם. אמנם היא נראתה טוב, הגיע בשמלה קיצית לבנה ועור שזוף מהים הישראלי, חיוך מתקתק ונעים אבל זו הייתה מישהיא אחרת, לזכותו של המשרד נספר שגם האחרת שהגיע (שהציגה עצמה בשם אנטוניה שהזמנתי עלאף האין קשר לבחורה המקורית) נמצאת באתר שלהם ודומה למי שהגיע אליי מאד, אז הנה מי שהגיע אליי במקום, יש 2 קישורים כריסטינה בכ' וקריסטינה בק'
כרסטינה, אותה אחת כאמור רק בכ' ותמונות אחרות
חרמן הייתי, ובכניסה למלון היה קצת חשוך והיא נראתה מקסים וחייכנית, היית תחושה של אז מה וגם ככה חיכיתי מעל שעה (במקום חצי שעה) והמחיר של 800 ש"ח כבר היה ובלה בלה בלה ובמקום לחנך ת'משרד עלינו לחדר.
באור החדר, עם כוס יין ביד היא עדיין נראיתה נחמד מאד מאד, גוף מדהים וחלק, חיוך קסום , צעירה בת 22-24 לערך, שזה מגניב, אבל
חזה סיליקון ושיער מעט מדובלל. אוף אוף איזה באסה, אבל כף הזכות של שאר המראה חיפה לבנתיים. הנשיקה המתקתקה שקבלתי ממנה כרמז להמשך הרגיעה אותי בידיעה שהולך להיות טוב.
זרמנו למיטה, בהתחלה היית מעט עצורה (אני חשוב שזה טבעי שהן עצורות, שהרי גם לא נוצרה אינטימיות אמיתית וגם הן עברו כמה לקוחות מפגרים בעברן) ואני ברומנטיות ומגע מלטף ונשיקות נעימות ומילים יפות לאט לאט גרמתי לה להתמסר עד שלשונה דבקה לחיכי ויצאנו לדרך.
נק' זכות, עושה אנאלי בתוספת תשלום, הלכתי על זה
עוד נק' מבאסת, גונחת הרבה. אני אוהב גניחות כמובן אבל... שזה אמיתי.
זיון בתחת זה תמיד קסום, פמפום של 20 דק' בשלל תנוחות שהעיקרית היית דווקא התנוחה המיסיונרית, שזה בזיון אנאלי התנוחה הזו מעולה ולהסתכל לנערה בעיניים הגונחות שלה ובפניה המתעוותות שאני מפמפם זה וואוו... והיא שיתפה פעולה לגמרה, התמסרה ממש, התנשקה, צעקה, נשכה, שרטה... יש פה אחלה זיון.
גמירה, הפסקת יין, ליטופים (עור משי מגניב) והופה לעוד סיבוב (הכדורים האלה, נחמד מאד איך שהם מעמידים את התורן), חזרה למיטה, ליקוקים הדדיים והופה עוד סיבוב על הישבן (לבקשתה) גמירה משותפת (לא מאמין לה אבל נגיד). קצת מגע שאחרי והטלפון מהנהג קרא לה לחזור למקום שהיא באה ממנו. לסיכום, אחלה זיון ממש, נראית טוב אבל לא מה שרציתי. מרוצה? כן. אבל עם אבל...
אחלה מראה עם האבלים שציינתי, זיון מעולה, אחלה gfe, צעירונת וחמודה. אני אבדוק שוב את המשרד הזה.