אז לאחר שעיני צדו את ויקטוריה מאותה סוכנות, אך לא עבדה אמש, החלטתי לתת צ'אנס לאוליה.
הגיעה בזמן כמו שנקבע (משיחה עם הבחור בטלפון התרשמתי שאף אחת מהבנות לא עובדות כי כולן היו זמינות בטווח של חצי שעה, מסתבר שיום שני הוא יום חלש בענף).
אז ככה, מדובר בבחורה חמודה בת 24 (הגיל אמיתי), אבל לא יותר מזה.
יש לה גוף טוב, רזה, אך עם חיסרון בולט של רגליים קצרות (אני תמיד שם לב לזה) ביחס לפלג גופה העליון. חזה טבעי, בינוני, רך וחמוד, ישבן טוב, ופנים שמקבלות ציון 7 מתוך 10. לא מלכת יופי, אבל גם לא מכוערת. בהחלט עוברת מסך.
אחסוך כאן את התיאורים הגרפיים (אינני רוני גולן) ואת ההתפלפלויות ואסכם בקצרה שהיא מתמסרת, חביבה, נעימה, ויש לה כוס יפה וצר כמו עולמה של פרחה ממוצעת משדרות.
נהניתי, היה נחמד ונעים, אך לא אזמין שוב.
המחיר הוא כמובן 700 שקלים.
אגב, עכשיו נדלקתי על אלונה מאותו אתר, יש למישהו ניסיון עימה?
האינטואיציה שלי (שלא טועה בדר"כ עם נערות עובדות) אומרת שהיא כוסית על, אבל השירות שלה חרא. משהו בהבעת הפנים שלה משדר "עזוב'תי באמאש'ך".
אוליה - תל אביב דיווח
2ניסיתי כבר 3 פעמים להזמין להוד השרון אבל כל פעם נעניתי שהם לא מגיעים להוד השרון... למרות שכבר הזמנתי מהם בעבר..
מעניין למה.
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
אוליה - תל אביב דיווח
3הייתי עם אלונה. בחורה יפה מאוד (למרות שהתמונות עושות איתה חסד) ושירותית. לצערי החזה שלה מסולקן ואני אישית לא אוהב את זה. סה"כ היה בינוני, לא שווה לטעמי 700 ש"ח.
מקווה שעזרתי!