שלום לכל הנהנתנים!
אז נכון, אני חדש בפורום, סה"כ הודעה ראשונה, טרם הצגתי קבלות, ועדיין, נאה דורש נאה מקיים - מתחייב לגמול טובה תחת טובה לכל המייעצים/מסייעים.
בסופ"ש הקרוב אני מתכנן להגיע למרכז לצורך אירוע משפחתי וככל הנראה אעביר כמה ימים (או לילות, תלוי איך מסתכלים) בת"א. רציתי להיוועץ בכמה מזקני השבט פה, שיצא לי לקרוא את המלצותיהם המעמיקות למשעי לאורך ההתקופה האחרונה. אני מעוניין להזמין נערת ליווי במהלך לילות אלה, והייתי רוצה להחכים ולהשכיל מידיעותיכם ותובנותיכם.
אתחיל מהסוף - המחיר הוא לא פקטור עבורי, ואני מתכוון לכך במלא מובן המילה. אני מעדיף לשלם פי שניים/שלושה מהמקובל ובלבד שאסיים את הערב מסופק.
מה אני מחפש בבחורה? עדיפות למישהי גבוהה, שלא תהיה רזה וצנומה (או במילים אחרות - שתהיה מלאה במקומות הנכונים), ליברלית וקלילה, ובעיקר, אחת שיודעת את העבודה (אין לי שום כוונה לבצע חנוכת נערה). אין לי בעיה מיוחדת עם מוצא (לא אשקר - הייתי מעדיף ישראלית אבל אני יודע שזה כמעט לא קיים).
כלל ההמלצות, הן השטחיות והן המעמיקות, יתקבלו בברכה.
מודה מראש לכל המייעצים/ממליצים.
בחורה איכותית לליל תענוגות
2אני חושב שסוכנות ליווי כזו שנותנת שרות לאוליגרכים וכאלו תשיג לך כל מה שתרצה כולל ישראליות ברמת פתיחות גבוהה.
טוב שם משמן טוב
3אודה לך על המלצה ספיציפית/סוכנות מסוימת. אני פשוט לא כל כך בקיא בתחום, ככה שאני לא יודע אילו סוכנויות איכותיות (ואמינות) יותר ואילו פחות.
4ערב טוב חבר יקר אני אדם פרטי איני מכיר אף סוכנות ליווי אישית אך אני נוהג להזמין מידי פעם משתי סוכנויות קטנות ולא מפורסמות,במקרה לפני מספר ימים הזמנתי בחורה ,הגיעה אלי יוליה בלונדינית בגובה 176 ס"מ רוסיה שמלאה במקומות הנכונים
הבחורה מתלבשת יפה ומריחה טוב ,היא לא דוברת כמעט אנגלית אבל היא יודעת להשתמש בגוגל טריינסלט ותיקשרנו יפה,לגבי הסקס
היתה חוויה מעולה,הבחורה נהנתה מאוד ואפילו השתמשתי באביזרי מין עימה להגברת התענוג וזה משהו שאיני נוהג לעשות עם נערות
ליווי אלא רק עם בנות זוג.אני ממליץ בחום על הבחורה ואם תתיחס אליה בעדינות תכבד אותה ותגרום לה הנאה אז מבטיח לך
שתקבל יחס כמו עם חברה אמיתית.
הטלפון של הסוכנות הינו *************** העלות הינה 600 שקלים לשעה ואוכל להעיד שמעולם לא התאכזבתי מהבחורות שנשלחו אלי,דבר נוסף תבקש את יוליה הבלונדינית ותדגיש הבלונדינית.
מקווה שעצתי תועיל לך שבוע טוב ומבורך.
5תחפש בגוגל "ליווי VIP" או "ליווי תמונות אמיתיות" - מאמין שתמצא מה שאתה מחפש, איכות גבוה ביותר אך לא זול בכלל, תצטרך לשלם כאלף ש"ח לשעה.