הייי
החלטתי שאני רוצה להזמין נערת ליווי בפעם הראשונה (עברתי קצת כאפות אישיות ובא לי לנסות משהו חדש)
הקטע שקראתי לא מעט בפורום הזה ובכלל באתרים וראיתי שיש מבחר ממש מטורף
רוב המומלצות שהיו - הן ממודעות ישנות שלא פעילות
הבנתי שירדן היא ה-דבר, אבל לצערי תקציב של 2,000 שקל נשמע לי מוגזם (אני מוכן לשים 800-900)
אשמח ממש להמלצות!
הטעם שלי הוא.. בגדול רזות עם חזה גדול טבעי (עדיפות לבלונדיניות או עיניים כחולות ירוקות)
ממש תודה על כל העזרה!
ובכלל אם יש לכם טיפים זה גם יהיה מעולה!
הבנתי שלא כדאי להביא אלי לדירה אלא למלונית בסביבה
נערת ליווי פעם ראשונה -עזרה!!
2ירדן היא ממש לא ה-דבר, היא כבר מזמן שחוקה ולא צעירה והסקס איתה כמו עם גופה. בסכום המופקע שהיא לוקחת כדי לצוד פראיירים אתה יכול לארגן לעצמך אורגיה עם 3 רוסיות טריות מהסוכנויות למיניהן.
בסוכנות תל אביב מודלס בדרך כלל התמונות אמיתיות תבדוק שמה או במדור הליווי וי אי פי פה באתר של סקסאדיר
3אני מציע לך בתור פעם ראשונה ללכת בקטנה. ללכת למכון עיסוי או דירה דיסקרטית, לבחור בחורה מתוך 3-6 שיש בדירה ולקחת חצי שעה איתה ב 250 עד 350 ש"ח .ככה להתחיל בהדרגה. הכי טוב אם לא תעשה את זה בכלל, לא תתחיל להכנס לזה, כי זה ממכר ועולה בטווח הארוך הון. אבל אם תקבע עם אחת במלונית ותשלם 800 ש"ח לשעה והיא תתקתק אותך, אתה רק תכנס לדיכאון מזה.
4בוקר טוב ושבת שלום לדעתי בשביל פעם ראשונה תזמין את סטלה מהבחורות של אלכס,מנסיון שלי אין ספק שתהנה לגבי טלפון אל תבקש כי היו הרבה פוסטים בנושא פשוט חפש בגוגל את הטלפון של הסוכנות.
5כן.. אבל אני דווקא רוצה משהו
ממש אשמח להמלצה קונקרטית על מישהי
אני מסתכל באתרים וחוקר, בפורום פה רוב ההודעות ישנות ממש והרבה לא פעילות
ו..יש המון אתרים שיש שם בנות שנראות טוב אבל אשמח אם יש פידבק ממישהו שהתנסה ולא סתם אפול
ממש אשמח להמלצה קונקרטית על מישהי
אני מסתכל באתרים וחוקר, בפורום פה רוב ההודעות ישנות ממש והרבה לא פעילות
ו..יש המון אתרים שיש שם בנות שנראות טוב אבל אשמח אם יש פידבק ממישהו שהתנסה ולא סתם אפול
6לא מדובר בקניית דירה..כולה זיון והוצאת 100-200-300-400-500 שח תלוי מה תבחר
הנפילות זה חלק מהעניין ואין אחריות
סביר שמהתרגשות ממילא לא יהיה כזה מדהים בפעם הראשונה..
אז דגום ותהנה או לא ולא צריך לעשות מזה יום לימודים ארוך
7900 לא נראה לי שזה יספיק זה עלול לעלות בערך 1100 שקל עם המלון
אבל לא משנה בגדול נראה לי בארץ כל הסצינה של הליווי זה חלש ומיועד לנפילות
אם כבר מתעקשים נראה לי סוכנות אוקראינה באהבה ופנטסיה והבחורות של אלכס זה הכי פחות גרוע
אבל באמת בתאגיד הבת ימי אתה משלם 500 שקל עם הרבה הרבה פחות נפילות כמעט לא נופלים שם
זהו זה ממש מסוכן אתה מזמין מישהי ב-800 היא מסוגלת להיעלם לך אחרי 8 דקות
בגלל שהיא הגיעה אליך והנהג שלה בחוץ
אם אתה מגיע לבחורה בבת ים אתה יודע שאתה לשעה וכלום לא יזיז את זה
בתכלס גם רואה תמונה די אמיתית בזמן שבליווי רוב התמונות הגיעו סתם מאתר תמונות בגוגל ואין להן קשר למציאות
יש להם גם נטיה לשלוח מישהי אחרת שפנויה באותו רגע בכלל זה כל הזמן לחוץ
אפשר להמתין לה עשרים דקות בחדר אפשר שעה וחצי גם זה נזיל
מי צריך את כל המתח הזה ועוד במחיר כזה נראה לי עדיף את המסלול של ה-500
זה עוד סכום שאפשר ככה לוותר עליו שלא אסון להפסיד לעומת 1100 למרות שבאמת אין שם כמעט נפילות בתאגיד
זהו אתה ממש מתעקש אז תראה שהבחורה בתמונה לא יפה מדי שאין יותר מדי בחורות באתר
אתה רואה מין חדר כזה כמו בית מלון בסרטים או מישהי בין דקלים בקריביים זה סימן לא טוב
מי שיש לו באתר חמש בנות ככה וחלק מכוערות זה סימן שזה אמיתי
גם צריך להתעקש על אותה בחורה ואולי להימנע מיום שישי בשעה חצות אלא לבחור זמנים יותר נוחים