[QUOTE=almoni2009]
צודק אוהב סבתות. אני מודה בהשתייכותי לאותה חבורה אשר מעדיפה פחות זיונים, אבל עם בחורות יותר איכותיות ויקרות. זו אותה חבורה אשר עליה ירדו בשל דיווחי מפגשים בהם שולמו יותר מ-600 ש"ח למפגש. התחלה רק נתנו לי להבין שאני רפה שכל, כי כל הבחורות אותו דבר. אבל ברגע מסויים החלו טענות שאני מקלקל את השוק ושבגללי חברים אחרים משלמים יותר.
נכון שהיו אנשים טובים אשר אמרו לי "זה בסדר, אני אתך". אבל הם היו מיעוט, התמיכה בי הייתה חיוורת לאומת ההתקפה עלי. אז היחס הפך מחוסר ההכרה לעויינות, גב הגמל שלי נשבר ופשוט הפסקתי לכתוב בפורום על מפגשים מעל 600 ש"ח. ואילו מפגשים אחרים בקושי יש לי, אם בכלל.
אני בתמימותי האמנתי (ומאמין גם היום) שדיווחים הם דבר טוב. אז מסתבר
שבגללם יצא שהפכתי לאוייב הפורום! אינני יודע אם הסיבה היא בורות, רשעות,
או שניהם ביחד, אבל ההתקפה עלי הצליחה. כיום אני מחילף מידע על הבחורות האיכותיות רק עם מספר חברים בודדים - במייל או ואטסאפ. אני מניח שזו התשובה לשאלה - מה קרה לפורום.
[/QUOTE]
מסכים איתך לגמרי, ומתחבר למה שאתה כותב, גם אני משתייך לצד שלך.
שלא נשכח את הדיווחים שלי בעבר על מפגשים עם כוכבות הפורנו בארה"ב, וכבר אז, עוד לפני "המחאות החברתיות" כאן, התחילו לקפוץ עלי כל מיני חברי פורום שיודעים מה טוב עבורי - יותר טוב ממני.
היום יש לי כוכבת פורנו ספרדייה שאני נפגש איתה באופן קבוע בספרד פעם - פעמיים בחודש, ומשלם 1,500 יורו ל-4 שעות. אתה רואה מצב לדווח על זה בפורום חו"ל? ישר יקפצו כל אלה שעושים בכסף הזה אורגיה עם 68 בנות בתאילנד או 32 בנות בברלין. ואני מסכים איתם שאפשר, אבל לי עושה יותר טוב בחיים להיפגש עם הבחורה הספציפית הזו. כן, אני גם הולך לעיתים לבנות ב-300 או 400 ש"ח, אם אופי ואיכות השירות שלהן מתאים לי. לא מעט פעמים נעזר כאן בחברי הפורום. על בנות כאלה, אני כן מדווח כאן.