טוב, דיווח טרי מהשעה האחרונה,
אני מצטער מראש עם אני קצת ציני וסרקסטי אבל זו הדרך שלי להתמודד עם החוויה "הנפלאה"
לאחר שלא קיבלתי מהמחברים המלצות ספציפיות ורמת החרמנות עלתה פלאים - הרמתי את הכפפה ודגמתי את לנה ממוסקבה.
חשוב לציין שלנה לא הייתה הבחירה הראשונה שלי - בהתחלה פניתי לפנטזיה לאחר שקראתי מספר המלצות בפורום כאן - היות ואני אוהב אותן רזות וחושניות - ניסיתי לבדוק עם ויקטוריה מפנטזיה זמינה - נאמר לי שהיא כבר לא עובדת
. אפשרות שניה פניתי למוסקבה - גם שם נאמר לי שלא לאורה ולא אירנה עובדות
והם ממליצים בחום על לנה כמי שנותנת שירות דומה.

כמו שנאמר כשהחבר עומד מתוח הדם לא מגיע למוח
.....

החלטתי להרים את הכפפה. ביקשו 800 אמרתי 700 לשעה - הצבתי עובדה, לקח למרכזנית כמה שניות של שקט מעבר לקו אבל לאחר מכן הסכימה. הזמנתי והגברת הגיע בדיוק בזמן 30 דקות על השעון ! בזה הסוכנות קיבלה V אחד גדול.
אומנם אני לן בממלונות היוקרה בת"א ככה שלא הייתי לחוץ בזמ, אבל עדיין ניהול זמן קריטי בשבילי ן.
הבחורה נכנסה לחדר ולצערי אין התאמה בין הבחורה בתמונה למציאות - טוב אולי יש דימיון רחוק, הבחורה גבוהה 1.75 רזה- ממוצע שזופה היטב, פנים די אטומות - (פה כבר הבנתי שש בעיה), כסך החליף ידים והיא אישרה לנהג להתחיל להפעיל מונה
...

היות ואני נמצא בקומות הגבוהות לנה ניסתה למשוך זמן ולסקור את החדר והנוף של החוף והים.. ניסיתי לחבק ולנשק ודי הבהירה לי שהיא אינה עושה GFE ואינה מתנשקת בניגוד למה שנאמר על ידי הסוכנות, כשלנה התפשטה בקרירות אני חייב לציין, גיליתי כי ללנה יש עור רך ונעים אך כמה הערות - החזה יחסית גדול ונופל ממש שקיות שוקו שישבו בשמש שנים, החלק הדרומי מגולח קלות ומאוד נפול ( מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון). שני קעקועים אחד כלב על הרגל והשני כתובת על הזרוע שראו ימים טובים יותר
הייות ואין GFE אז הגברת החלה למצוץ ללא כיסוי - כאשר היא מסרבת שנוגעים לה בראש תוך כדי, או ילטפו אותה ...
המציצה מאוד מאוד חלשה והיא בקושי לקחה את כולו - אמנם החבר קצת מעל הממוצע אבל לא משהו שהיא לא יכולה להתמודד...
ניסיתי ללטף ולגעת בשבלול תוך כדאי אבל ממש לא איפשרה ... ונתנה הרגשה מאוד מאוד קרה ..
אחרי מספר דקות הלבישה קונדום ( שאני סיפקתי של דורקס תכף תבינו )ועברנו למסיונרית הבחורה ממש נהפכה לבלוק קרח. לא זזה לא משתפת פעולה ממש נהפכה לפולנייה
(מבלי לפגוע בפולניות )

ביקשתי שתנסה לשתף פעולה שיחקה אותה לא מבינה אנגלית... ניסיתי כמה תנוחות אחרות אבל אין שיתוף פעולה... ממש הוריד את החשק...
החבר עיבד עניין לאחר 20 דקות של ניסיונות אינטנסביים להחיות את הגברת (ובתור גורם רפואי .. אני בהחלט יוכל להכריז על מוות במיטה ..
), החלטתי להפוך לאסרטיבי וביקשתי ממנה למצוץ בחזרה, כשראתה שאני אסרטיבי חזרה למצוץ חלש, אבל הכוונתי אותה, עם הידים וכשהסוף הראשון התקרב ביקשתי לגמור בפיה או על הפנים - התחילה לספר לי תאוריה שבשביל לגמור לה מעל החזה צריך לשלם ל 400$ ( אני מודה שאם היא הייתה קצת יותר פעילה אולי הייתי משלם לה - אבל
)

אחרי שזיינה לי את השכל למשך 3 דקות החזרתי אותה לאורלי עם שילוב של ידים ובסוף גמרתי על החזה הנפול.. וגם אז עשתה לי פרצופים
....

הלכה להתקלח ומייד הטלפון שלה נשלף והיא החלה להסתמס עם חברה שרצה לדעת מאיזה אתר ראיתי את לנה ....
מבחינתי זה ממש מכעיס אותי - את פה תהיי פה גם עם הראש לא רק ע הגוף -אבל דבר מפתיע פתאום הבחורה מדברת אנגלית לתפארת ( אומנם במבטא רוסי כבד .. אבל יופי של אנגלית) בקיצור רצתי להתקלח כמה דקות של דיבור - לדבריה נמצאת פה 3 חודשים ועוד חודש עוזבת, היא ממש מטיילת בכול הארץ וכו... מה שחשוב לציין שלאור כול השיחה היא בטלפון... ממש מוציא את החשק.
משום מה הנהג התקשר לאחר 35 דקות אז היא שאלה עם אני רוצה סיבוב נוסף ... היות וכמו כול ישראלי החלטתי לתת לה צאנס נוסף 
, ושוב אכזבה נוראית ... הפעם מציצה ממש חלשה בקושי נגעה בקצה ואז התחילה לתת נאום מדוע קונדום של דורקס לא טוב והוציא קונדום שלה . שמיד שמתי לב שהיא ניסתה להלביש אותו הפוך- גם פה תיקנתי אותה ... עוד קצת מציצות ויאללה לעבודה ... עם בדרך כלל רוב המקרים שהיו לי תמיד בפעם השניה הקרח נשבר והבחורה יותר זורמת . פה שוב אכזבה קשה לנה עם פנים אטומות - קרח ( חברים מצאנו נקודה יותר קרה מהקוטב
) פה החבר נשבר ולי הנושא של שיתוף והגרגשה של מישהי שותפה לאירוע חשובה לי ... עצרתי באמצע ביקשתי שתחזור למצוץ - טענה שאין זמן ( לפי השעון נשאר 15 דקות) עתה לי ביד עם ג'ל אבל שוב בחוסר חשק שפשוט עצרתי אותה ושיחררתי אותה להתארגן .....

בקיצור : אכזבה קשה ממוסקבה - לנה
מחיר 700 ש"ח
ניהול זמן - 10
מראה 7-6
ניהול זמן - 10
מראה 7-6
מציצה 3
סקס 2
סקס 2
בהחלט כמה מסקנות : 1. לסמוך הפורום הנכבד - עם אין המלצות אין מה להזמין.
2. לא להתפשר על GFE ...

חברים שבוע הבא שוב במרכז אשמח להמלצות לדגימת תיקון....