אני מכל הבחורות בעיר נכוותי חוץ דיאנה !
השבוע הזמנתי אותה קבענו שעה ומקום משום מה לא יכלתי להשיג אותה בשעה שנקבע למזלי לא נכנסתי למלון שהזמנתי ובכך לא היה לי הפסד.
למחורת אני מקבל טלפון והיא על הקו. שאלתי אותה מה קרה והיא מתנצלת שהטלפון שלה נשבר לה בדיוק אחרי שדיברתי איתה. נו קבענו שוב, לעוד כמה שעות. אמרתי לה שאני אפרים שבפורום והיא לא צריכה להתנצל כל כך הרבה פעמים מספיק פעם אחד ,שאלה אותי למה אני כל הזמן מפרגן לה? עניתי כי מכל הבחורות את היחידה שנותנת כמו חברה. התקלחנו יחד נשיקות וליטופים. המשכנו להתנשק צרפתיות וכדו' היא עומדת ואני יורד לה מממ היא גונחת ונופלת על המיטה אני שאוהב לרדת לבחורה וממשיך עד לגמירה שלה. היא נרגעת ומתחילה להתיחס לאח הקטן שאני לצערי יש פטיל קצר מדי והיא לוקחת גם את זה בחשבון. מלבישה גומי דוגי, רכיבה הפוך, ועוד כמה תנוחות כדי שלא אגמור לה מדי מהר. גמרתי אחרי כמה דקות ,עוד מקלחת היא משכיבה אותי על הבטן ומסג' שכמעט נירדמתי באמצע. מה נעשה אחרי יום עבודה וכזה פינוק עם בחורה יפיפיה לידי איך לא ארדם?
היא צחקה והשיחה בינינו זרם גם על הפורום .שאלתי אותה למה היא לא עולה לכאן כמו שאר הבחורות ופותחת את פיה על המתלוננים. תשובה לזה קבלתי ואותו אני שומר לעצמי. אחרי המסג' מגיע אקט השני שלזה לוקח זמן לאח הקטן לגמור והיא מצידה נהנת מכל רגע ולוחשת לי אל תיגמור לי מהר. השעה והפלוס עבר כבר מזמן והיא מצידה רוצה שלא גמור מהר. מה נעשה כמו כל דבר טוב, סיימתי התקלחנו שוב נשיקות ויצאנו כל אחד לדכו.
אני כבר יודע את מי אני מזמין מהיום והלאה!
נ.ב. אני כבר לא יכנס ל"הבירה" תוך כדי זיון הטלפון מצלצל והפקיד מתחיל לזיין לי את המוח. אין כבוד לדיסקרטיות הפרט
ללב זהב
התמונות אמיתיות במאה אחוז מי שהיה איתה מזהה מיד שזאת היא. אם היתה איתה דווח ואם לא אז אז כולה הפסד שלך
19LOLx82010-12-02 11:46:12