זה כבר שנה שאני עוקב אחרי הפורום המדהים הזה וסוף סוף נירשמתי גם כן, אתם מדבקים 

עשיתי גם כמה ניסיונות, אבל ביגלל שלא חקרתי כמו שצריך, שהגעתי לשם ברחתי מהפחד ליפול.
לדוגמה:
בפעם הרישאונה הלכתי לרמת גן רחוב ג'בוטינסקי 139, שבאתר היתה ניראת כוסית חבל על הזמן, אבל בהצצה קטנה על הפורום העיר את החשדות וביזכות זה לא ניכנסתי לחדר עם מישהאי בת 40 עם ריח של סיגריות. המחיר היה נמוך 400 שח אבל התמונות לא היו אמיתיות ואפילו לא קרובות מציאות.

אחרי כמה זמן ניסיתי שוב את מזלי בלי ליבדוק כי לא היה לי איך, אלכתי למפורסם ריבל בתל אביב, ושם מצתי מקום מלוכלך עם בנות בגיל 50-40 וזה היה נירא כמו טיקטוקיה אמיתית, אמנם זול: 350 שח אבל לא בישבילי. גם כאן לא צריך לציין שהתמונות לא היו קשורות ביכלל. 

לבסופ הלכתי לרחוב כרליבך גם כן בתל אביב. שמה למרות שהתמונות גם פה לא היו אמיתיות או בערך, אבל הבנות היו ממש חמודות באו 4 ישביל שאני אבחר ולמרות שבסוף הלכתי בלי לעשות כלום, כי הם לא היו הטעם שלי, ניפרדנו יפה מאד. המקום היה נקי, אבל עד פעם הפריע לי עיניין של התמונות. 

אני מחפש מישהיא צעירה(מקסימום 30), עם פנים יפות ועיניים גדולות, עם שיער ארוך, מעדיף בלונדינית ,לא רזה רזה אלה קומפקטית אבל לא שמנה.

אני מוכן לשלם ערבה אבל עד 1000 שח ל40 דקות.
אם יש בחורה כזאתי אז אני ממש יודה למי שיכול לישלוח לי לינק עם תמונות שלה, אמיתיות או קרובות מאד למציאות, ומיספר טלפון. לא משנה לי עם זה דירה מכון או פרטית העיקר שתיהיה אמיתית.
תודה רבה רבה לכולכם